Doubanjiang gegoogled. Lijkt me heerlijk!quote:Op vrijdag 8 februari 2019 21:00 schreef realAIVD het volgende:
Pittige bouillon gemaakt van een blokje, wat doubanjiang, een drupje sojasaus en geraspte gember,
daarin aardappelblokjes gekookt, en tegen het einde ook nog even wortelreepjes, paksoi, en lente-ui er bij gedaan.
Lekker lichte maaltijd, wel waren de paar theelepeltjes doubanjiang bekbrandend heet ...maar superlekker!
afgesloten met een bakje aardbeien, bramen en blauwe bessen.
quote:
Goedgekeurd?quote:Op zaterdag 9 februari 2019 20:47 schreef maily het volgende:
Paddenstoelensoep uit de Allerhande
[ afbeelding ]
Ziet er heerlijk uit!quote:Op zaterdag 9 februari 2019 20:47 schreef maily het volgende:
Paddenstoelensoep uit de Allerhande
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 10 februari 2019 17:42 schreef Ole het volgende:
Heb zin in kaasfondue.. Moet ik nog wel halen met dit schijtweer
Huh? In de 20 jaar dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweektquote:Op zondag 10 februari 2019 17:46 schreef maily het volgende:
[..]
Ik moest er ook doorheen, wil morgen erwtensoep maken maar de spliterwten moeten een nacht weken .....
Je kan het! En smakelijk
quote:Op zondag 10 februari 2019 17:42 schreef Ole het volgende:
Heb zin in kaasfondue.. Moet ik nog wel halen met dit schijtweer
quote:Op zondag 10 februari 2019 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Huh? In de 20 kaart dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweekt
Mijn oma en moeder heb ik dat ook nog nooit zien doen.quote:
ik ook nietquote:Op zondag 10 februari 2019 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Huh? In de 20 kaart dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweekt
Die spliterwten kook je gemakkelijk naar snertquote:
@Pietverdrietquote:Op zondag 10 februari 2019 19:00 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Huh? In de 20 jaar dat ik snert maak heb ik nog nooit de spliterwten geweekt
quote:Op zondag 10 februari 2019 17:46 schreef maily het volgende:
[..]
Ik moest er ook doorheen, wil morgen erwtensoep maken maar de spliterwten moeten een nacht weken .....
Je kan het! En smakelijk
maak me gek!quote:
Dank. In het recept stond weken. Kijk ik net op de verpakking, is het niet nodig .... pffffquote:Op zondag 10 februari 2019 20:30 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik week peulvruchten nooit voor. Ik kook ze gewoon gaar
Doe recept eens posten. Ben wel benieuwdquote:Op zondag 10 februari 2019 23:17 schreef maily het volgende:
[..]
Dank. In het recept stond weken. Kijk ik net op de verpakking, is het niet nodig .... pffff
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |