Alle groente?quote:
Das net snotquote:
onzinquote:Op zondag 20 januari 2019 11:40 schreef marzman het volgende:
Kinderen lusten dingen niet (bitter/zuur), volwassenen hebben dat leren eten of stellen zich aan.
quote:Op zondag 20 januari 2019 11:01 schreef Sicstus het volgende:
Dingen niet lusten als je volwassen bent
Dreft met zoutquote:
En doperwtjes of spruitjes dan? Ook groen..quote:Op zondag 20 januari 2019 10:59 schreef haags_kwartiertje het volgende:
Andijvie, boerenkool en sperziebonen. Alles wat groen is dus.
Als kind lustte ik ze ook niet maar nu vind ik ze juist lekker. Je moet ze vooral niet te lang koken want dan worden ze bitter. Kort koken en daarna opbakken is het lekkerst.quote:
Champignonsoepquote:Op zondag 20 januari 2019 12:30 schreef Het_Bokje het volgende:
Ik haat champignons
Ik bedoel, als dat op een pizza zit, smaakt ie alsof ie een week buiten de koelkast heeft gelegen.
In spaghetti alles er weer uitvissen. Steak met pepersaus....vergietnondeju...champignons...
Ik ben tegen champignons, en alle arbeidsmigratie die dit met zich meebrengt.
Zo! En in CUL nog wel.
Dit. 'Lussiknie, viesbah' na je twaalfde, dan is er echt iets misgegaan in je opvoeding.quote:
Een tonijn lijkt toch in niks op zalm of inktvis? Dat klinkt voor mij hetzelfde als ‘ik lust geen groente’, ‘ik lust geen fruit’ of ‘ik lust niks wat de kleur rood heeft, dus geen kersen, surimisticks, bietjes of pastasaus.’quote:Op zondag 20 januari 2019 11:16 schreef AlwaysHappy het volgende:
Vis. Kibbeling vind ik prima, maar that’s as far as it goes. Verschillende soorten geprobeerd, maar telkens super ranzig.
Dat mag je vinden. Ik heb verschillende soorten vis geprobeerd, en vond alle soorten vies smaken. Kan he. Ben niet de enige zie ik hierquote:Op zondag 20 januari 2019 13:08 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Een tonijn lijkt toch in niks op zalm of inktvis? Dat klinkt voor mij hetzelfde als ‘ik lust geen groente’, ‘ik lust geen fruit’ of ‘ik lust niks wat de kleur rood heeft, dus geen kersen, surimisticks, bietjes of pastasaus.’
Ik probeer het te snappen. Blijkbaar is er iets in alle vissoorten wat hetzelfde smaakt of voelt, maar ik merk dat blijkbaar niet op.quote:Op zondag 20 januari 2019 13:11 schreef AlwaysHappy het volgende:
[..]
Dat mag je vinden. Ik heb verschillende soorten vis geprobeerd, en vond alle soorten vies smaken. Kan he. Ben niet de enige zie ik hier
Op zich snap ik het wel. Vis heeft een soort van bijsmaak. Moeilijk te omschrijven. Ik vind vis wel lekker maar die bijsmaak proef ik wel.quote:Op zondag 20 januari 2019 13:35 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik probeer het te snappen. Blijkbaar is er iets in alle vissoorten wat hetzelfde smaakt of voelt, maar ik merk dat blijkbaar niet op.
"Niet lusten" valt vooral op te vatten als "niet lekker vinden".quote:Op zondag 20 januari 2019 12:58 schreef Nobu het volgende:
[..]
Dit. 'Lussiknie, viesbah' na je twaalfde, dan is er echt iets misgegaan in je opvoeding.
Ik vind het heerlijk! Beetje stroop erdoorquote:Op zondag 20 januari 2019 13:21 schreef O_o_ het volgende:
Gortepap.
Dat doe je je ergste vijand nog niet aan.
Die omega-3 zooi waar reclame voor wordt gemaakt als het om gezonde vis gaat? Zou dat het zijn? Er is iets vettigs aan vis dat ik bij de meeste vissen ervaar (ongeacht gekookt, rauw, gerookt, etc), maar ik vind dat niet vies. Kan me wel voorstellen dat iemand anders er van gruwt.quote:Op zondag 20 januari 2019 13:35 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Ik probeer het te snappen. Blijkbaar is er iets in alle vissoorten wat hetzelfde smaakt of voelt, maar ik merk dat blijkbaar niet op.
Waarom?quote:Op zondag 20 januari 2019 13:51 schreef wawowiewa het volgende:
rund, paard, kip, varken, dierlijk spierweefsel bah
Nee dat is al helemaal niet te doen.quote:Op zondag 20 januari 2019 14:09 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Waarom?
Heb je ooit iets van de Vegetarische Slager gegeten?
Vind je ook alle muziek mooi? En alle kleuren zijn ook even mooi? Als je alles lekker vindt dan heb je imo geen smaak.quote:Op zondag 20 januari 2019 12:58 schreef Nobu het volgende:
[..]
Dit. 'Lussiknie, viesbah' na je twaalfde, dan is er echt iets misgegaan in je opvoeding.
Dit, 1000x dit.quote:Op zondag 20 januari 2019 13:02 schreef ijs_beer het volgende:
Champignons, die structuur.
Verder eet ik alles.
Ikzelf vind boerenkool heerlijk, maar in die "stof"/metaalsmaak kan ik me wel vinden. Goeie jus is dan ook onontbeerlijk.quote:Op zondag 20 januari 2019 13:18 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Ik vind boerenkool niet lekker. Ook als het goed is klaargemaakt proef ik een smaak alsof iemand er een stofdoek boven mijn bord heeft uitgeklopt.
Verder vind ik zure zult smerig en met hákarl kun je me ook niet verleiden.
bah wie dat heeft verzonnen is niet goed snik en zal nu wel onder een brug wonen, oh wacht.quote:Op zondag 20 januari 2019 15:13 schreef Doedezemaar het volgende:
Oh, ik was nog wat vergeten: halvarine
Waus.quote:Op zondag 20 januari 2019 14:05 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Ik vind het heerlijk! Beetje stroop erdoor
Boerenkool met jus. Ik snap dat niet.quote:Op zondag 20 januari 2019 14:49 schreef Het_Bokje het volgende:
[..]
Ikzelf vind boerenkool heerlijk, maar in die "stof"/metaalsmaak kan ik me wel vinden. Goeie jus is dan ook onontbeerlijk.
Ja, liever paardenbiefstuk dan ossenhaas..quote:Op zondag 20 januari 2019 15:21 schreef wawowiewa het volgende:
Paard, niet te doen, iemand die dit wel lekker vindt?
Waarom niet? Met de juslepel een kuiltje maken in je prakkie boerenkool en daar je jus in doen. Heerlijkquote:
quote:
Genetisch inferieur.quote:
Turks fruit , die zeepsmaak ....quote:
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen.quote:Op zondag 20 januari 2019 14:21 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Vind je ook alle muziek mooi? En alle kleuren zijn ook even mooi? Als je alles lekker vindt dan heb je imo geen smaak.
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid.quote:Op zondag 20 januari 2019 17:15 schreef Nobu het volgende:
[..]
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen.
Inderdaad. Er zijn kleuren die ik minder mooi vind, muziek die ik totaal niet waardeer, eten dat ik niet lekker vind. Maar bij muziek die ik niet mooi vind, heb ik er geen last van als ik het hoor op een normaal niveau, tenzij het me afleidt van mijn werk. Ik krijg er niet een gevoel van misselijkheid of walging van of zo. Dat zou echt een psychisch probleem zijn.quote:Op zondag 20 januari 2019 18:37 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid.
Komop zeg.
veel hangt ook af van de kwaliteit wat je krijgt. Iets wat je standaard uit de winkel haalt is iets anders dan wanneer het echt een top kwaliteit is.quote:Op zondag 20 januari 2019 18:37 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid.
Komop zeg.
genoeg zaken zijn genetische bepaald en daar kan je tegen opvoeden wat je wilt maar dat kan je niet altijd veranderen.quote:Op zondag 20 januari 2019 17:15 schreef Nobu het volgende:
[..]
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen.
Gekookt, rauw, anders, of maakt niet uit?quote:Op zondag 20 januari 2019 14:36 schreef robijnwasverzachter het volgende:
Alleen witlof gaat er echt niet in bij mij
Zelden gegeten maar niet opvallend smerig of zo. Net als wild een iets andere smaak. Paardenrookvlees: erg lekker.quote:Op zondag 20 januari 2019 15:21 schreef wawowiewa het volgende:
Paard, niet te doen, iemand die dit wel lekker vindt?
Wat is er mis met die pasta's in vergelijking met andere vormen (farfalle, wokkel, tortelini, ravioli...)quote:
Dat is genetisch bepaald dus.quote:Op zondag 20 januari 2019 18:44 schreef Stompzinnig het volgende:
Als ik een gerecht met verse koriander eet, smaakt het voor mij alsof er een scheut Dreft doorheen zit. Dat is gewoon smerig en dat krijg ik niet weg.
Ik weet het.quote:Op zondag 20 januari 2019 20:30 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Dat is genetisch bepaald dus.
Zie mijn eerdere post, met link.
Geen idee, zal wel tussen de oren zitten.quote:Op zondag 20 januari 2019 20:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wat is er mis met die pasta's in vergelijking met andere vormen (farfalle, wokkel, tortelini, ravioli...)
Dit ook inddquote:
Hebben alle fruitsoorten een gedeelde smaak ofzo?quote:Op maandag 21 januari 2019 10:56 schreef Ceased2Be het volgende:
Fruit
iig in de oorspronkelijke vorm, appelmoes en druivensap bijv. geen probleem.
textuur / geurquote:Op maandag 21 januari 2019 11:49 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Hebben alle fruitsoorten een gedeelde smaak ofzo?
Dat hoor je vaker bij ASS-ers, overgevoeligheid voor structuren in hun mond. Ik heb dat juist met bepaalde structuren op m'n handen/vingersquote:Op maandag 21 januari 2019 11:57 schreef Ceased2Be het volgende:
[..]
textuur / geur
Kan over m'n nek gaan van sinaasappel en banaan. sommige fruitsoorten allergisch voor en anderen ga ik gewoon echt over m'n nek van als ik het in m'n mond heb. van kinds af aan al
Geitenkaas is geen schimmelkaasquote:Op maandag 21 januari 2019 16:59 schreef Redbullkid het volgende:
- Champignons en andere paddestoelen (hoe kunnen mensen dit eten )
- Pindakaas
- Zuurkool (echt super smerig )
- Oesters
- Bijna alle soepen (groente, kip en uiensoep is wel ok)
- Witlof
- Olijven
- Augurk
- Kroten
- Alle kaas dat ouder is dan jong belegen of van die vage schimmelkaas (geitenkaas )
- Tomaat
- Dorito's chips
Hoe dan? Tussen soepen onderling is er heel veel variatie mogelijk qua smaak en structuur.quote:Op maandag 21 januari 2019 16:59 schreef Redbullkid het volgende:
- Bijna alle soepen (groente, kip en uiensoep is wel ok)
Misschien omdat die helder zijn. Ik ken ook iemand die alleen heldere soepen 'lust'. Maar die eet ook geen pastasaus en zo, want je ziet niet zo makkelijk wat er in zit.quote:Op maandag 21 januari 2019 18:48 schreef Chia het volgende:
[..]
Hoe dan? Tussen soepen onderling is er heel veel variatie mogelijk qua smaak en structuur.
Maar er zijn verschillende meer heldere soepen dan hij noemt.quote:Op maandag 21 januari 2019 19:33 schreef Stompzinnig het volgende:
[..]
Misschien omdat die helder zijn. Ik ken ook iemand die alleen heldere soepen 'lust'. Maar die eet ook geen pastasaus en zo, want je ziet niet zo makkelijk wat er in zit.
Klopt, maar als wat ik zei waar is, verwacht ik niet dat hij wat anders probeert dan 'standaard' voedsel.quote:Op maandag 21 januari 2019 19:35 schreef Chia het volgende:
[..]
Maar er zijn verschillende meer heldere soepen dan hij noemt.
Ik lees dit lijstje voor aan mijn 7 jarige dochter. Ze is het helemaal met je eens. Behalve bietjes. Die lust ze wel. Net als hele oude brokkelkaas. Die lust ze ook.quote:Op zondag 20 januari 2019 17:13 schreef Rianne84 het volgende:
Orgaanvlees
Oesters
Witlof
Witte asperges
Rode kool
Bieten
Zuurkool
Gekookte prei
Gewone kaas die je op brood doet (gesmolten wel)
Schimmelkaas
Leuk. Ik identificeer me ook wel met een 7 jarigequote:Op maandag 21 januari 2019 19:46 schreef capricia het volgende:
[..]
Ik lees dit lijstje voor aan mijn 7 jarige dochter. Ze is het helemaal met je eens. Behalve bietjes. Die lust ze wel. Net als hele oude brokkelkaas. Die lust ze ook.
Oja die amandelen.. vergetenquote:Op zondag 20 januari 2019 19:35 schreef Bleie het volgende:
Blauwschimmelkaas, spruitjes, gemalen amandelen (dus alles als spijs, amaretto, bitterkoekjes ed), koffie, bleekselderij.
Boerenkool met piccalilly? Nooit geprobeerd... ga ik deze week proberen te maken! (en gewoon met aardappelen enz? (duh) )quote:
Gewoon de boerenkoolstamppot maken zoals je gewend bent .... en dan aan tafel piccalilly erbij ....quote:Op maandag 21 januari 2019 20:16 schreef Het_Bokje het volgende:
[..]
Boerenkool met piccalilly? Nooit geprobeerd... ga ik deze week proberen te maken! (en gewoon met aardappelen enz? (duh) )
Unox, Hema... als ik zon ding ruik dan heb ik al geen honger meerquote:Op maandag 21 januari 2019 20:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Die Veluwse rookworst van AH is anders heerlijk en totaal niet te vergelijken met Unox.
Nou ja, het is wel een rookworst. Maar hij is heerlijk sappig. Als je deze gegeten hebt wil je echt nooit meer een Unox.quote:Op maandag 21 januari 2019 20:25 schreef Nismo91 het volgende:
[..]
Unox, Hema... als ik zon ding ruik dan heb ik al geen honger meer
Zijn die Veluwse worsten echt anders ?
Of een bij de echte slager kopen. Probeer dan eens de grove rookworst.quote:Op maandag 21 januari 2019 20:27 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Nou ja, het is wel een rookworst. Maar hij is heerlijk sappig. Als je deze gegeten hebt wil je echt nooit meer een Unox.
Heb je toevallig Aziatische genen?quote:Op maandag 21 januari 2019 09:17 schreef Poes. het volgende:
Oh ja, melk
Karnemelk, choco en Fristi prima in te nemen, maar gewone melk krijg ik niet binnen
Nope, lange blonde blanke Fries hieroquote:Op dinsdag 22 januari 2019 00:34 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Heb je toevallig Aziatische genen?
ik wel en toevallig vind ik normale melk en yoghurt en boter (dus zonder toevoegingen) ook echt niet lekker. De geur van margarine moet ik bijna van kokhalzen.quote:Op dinsdag 22 januari 2019 00:34 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Heb je toevallig Aziatische genen?
Dat je zo’n beest kapot bijt in je mond en al die vochtige troep uit zo’n beest in je mond komt.quote:Op woensdag 23 januari 2019 14:30 schreef Karzai het volgende:
Ach als je honger hebt eet je alles, Zo'n grote levende larve weghappen lijkt me ook walgelijk
Ik dacht op de markt in Taipei, dat er hondestront op straat lag, of dat iemand in de hondestront had gestaan...... bleken we 50 meter van de stinky tofu stand te staanquote:Op zondag 20 januari 2019 12:19 schreef SeLang het volgende:
Het enige wat ik als volwassene echt niet te eten vind is stinky tofu. Dat spul verkopen ze in Taiwan/ China langs de straat en ruik je op 100 meter afstand.
Dat verschilt nogal erg in smaak toch? Of je nou rode kool bietjes of rode paprika hebt.quote:
ik bedoel eigenlijk rode kool en bietjes. en paprika en tomaat vind ik meer vruchten.quote:Op zondag 27 januari 2019 10:03 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Dat verschilt nogal erg in smaak toch? Of je nou rode kool bietjes of rode paprika hebt.
Volwassen leren het niet eten. Kinderen hebben tussen de 25.000 en 30.000 smaakpapillen, volwassenen 10.000.quote:Op zondag 20 januari 2019 11:40 schreef marzman het volgende:
Kinderen lusten dingen niet (bitter/zuur), volwassenen hebben dat leren eten of stellen zich aan.
Alsof God een engel naar de aarde heeft gezonden met het recept voor deze Amaretto.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 01:25 schreef Majoraan het volgende:
Als ik moet bedenken wat ik het allervieste vind, is (behalve vis) dat amandel. . Zolang het niet duidelijk de boventoon voert is het okee, maar bijv. dissorono, als ik het ruik ga ik al bijna over mijn nek
quote:Op donderdag 14 februari 2019 22:51 schreef Cronometer het volgende:
Ik lust geen: s
zwarte olijven
vis
tomaten
sinaasappelen en eigk zowat elke soort fruit
melk (drink ik soms wel ivm gezonde vetten)
spinazie
bloemkool
etc etc
Ik vind het eigenlijk vervelend, ik merk dat mijn smaak is veranderd, voorheen vond ik vis heerlijk, tomaten ook. al die andere dingen ook. ik stond een keer op en toen vond ik alles vies.
volgens marzman stel je je aanquote:Op zondag 20 januari 2019 11:40 schreef marzman het volgende:
Kinderen lusten dingen niet (bitter/zuur), volwassenen hebben dat leren eten of stellen zich aan.
Iets niet lekker vinden begrijp ik. Maar iets weigeren lekker te vinden niet.quote:Op woensdag 13 februari 2019 22:23 schreef polariteit het volgende:
Ik weiger al mijn hele leven om kaas lekker te vinden.
Kaas eten is prima als het bij. op m'n pizza zit, maar ik wil die smaak niet proeven en ik wil zeker niet van die vieze gesmolten slierten...
Dus als ik het niet wil proeven of voelen, waarom zou ik het dan eten
Ik vind dat wel lekker. Echt een toevoeging aan bijna elk gerecht. Vooral over de spaghetti erg lekker.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:31 schreef Metalfreak het volgende:
Ook een goeie: rucolasla Echt, waarom doet toch iedereen alsof dat zo geweldig lekker is en moet dat altijd en overal tussen zitten tegenwoordig? Het verneukt gewoon de smaak van elk gerecht waar het tussen zit. Denk je "hey, een lekker broodje met vlees", blijken ze het verneukt te hebben door er een half bos aan rucola op te flikkeren en proef je niets meer van het vlees. Het heeft niet voor niets die vieze ranzige overheersende bittere smaak, het is de waarschuwing van moeder natuur dat je het niet moet eten
Hoe verknoei ik een gerecht?
Les 1: flikker er rucola bij
Bonusles 1a: flikker er koriander bij
Dat snap ik dus echt niet, dan kun je net zo goed een zak rucola leegvreten, smaakt hetzelfdequote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:45 schreef Gia het volgende:
[..]
Ik vind dat wel lekker. Echt een toevoeging aan bijna elk gerecht. Vooral over de spaghetti erg lekker.
Je moet wel doseren, natuurlijk. Net zoveel dat het iets toevoegt, maar niet te erg overheerst.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:50 schreef Metalfreak het volgende:
[..]
Dat snap ik dus echt niet, dan kun je net zo goed een zak rucola leegvreten, smaakt hetzelfde
inerdaad. rukkola is zo viesquote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:31 schreef Metalfreak het volgende:
Ook een goeie: rucolasla Echt, waarom doet toch iedereen alsof dat zo geweldig lekker is en moet dat altijd en overal tussen zitten tegenwoordig? Het verneukt gewoon de smaak van elk gerecht waar het tussen zit. Denk je "hey, een lekker broodje met vlees", blijken ze het verneukt te hebben door er een half bos aan rucola op te flikkeren en proef je niets meer van het vlees. Het heeft niet voor niets die vieze ranzige overheersende bittere smaak, het is de waarschuwing van moeder natuur dat je het niet moet eten
Hoe verknoei ik een gerecht?
Les 1: flikker er rucola bij
Bonusles 1a: flikker er koriander bij
Hij kan gelijk hebbenquote:Op vrijdag 15 februari 2019 12:22 schreef mschol het volgende:
[..]
[..]
volgens marzman stel je je aan
Gruwelijk. Ik wil saus van de friettent ook altijd apart. Of gebruik mayo uit mijn eigen koelkast.quote:
omnom rauwe champignonsquote:Op zaterdag 16 februari 2019 16:59 schreef Spanky78 het volgende:
Champignons, door de textuur. Ik vind de smaak prima. Het ergste zijn champignons uit blik of pot. Daar krijg ik echt de rillingen van.
En tilapia, dat is zo goor. Moddersmaak gemengd met veel te veel vissige smaak. Blurgh.
Ik eet verder alles dat goed is klaargemaakt, dus ook als ergens wat champignons in verwerkt zitten. Maar van die grote stukken, nee.
quote:Op zaterdag 16 februari 2019 19:16 schreef Kreator het volgende:
Banaan. Thee.
Banaan zou ik nog wel eten als het echt moet. Thee vind ik echt heel goor.
Stinkend warm water is vies in alle smaakjes. Nog nooit thee gehad die niet heel vies was en omdat niemand gelooft dat ik smaak x, Y of z ook vies vindt proef ik af en toe wel wat.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:17 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Dat is hetzelfde als zeggen dat je geen groenten lust. Zoveel soorten thee, zoveel smaakjes
Lust je wel drinkbouillon?quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:24 schreef Kreator het volgende:
[..]
Stinkend warm water is vies in alle smaakjes. Nog nooit thee gehad die niet heel vies was en omdat niemand gelooft dat ik smaak x, Y of z ook vies vindt proef ik af en toe wel wat.
Vind ik op zich geen vreemd iets, en dat terwijl ik zwaar cafeïne verslaafd ben.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:40 schreef mschol het volgende:
[..]
en iedereeen die je raar aankijkt dat je geen koffie drinkt
Alles behalve thee gaat er prima in.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:36 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Lust je wel drinkbouillon?
Ik ken verschillende mensen die geen drankjes gebaseerd op warm water blieven. Geen thee, geen koffie, geen bouillon, geen cup-a-soup.
Dit.quote:
Als drugs meetelt, dan nomineer ik de smaak van ketamine; die afterdrip is weerzinwekkend smerig. Huuu.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 23:25 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Dit.
Ik krijg het wel weg, maar ik ben zeker geen liefhebber. Daarnaast begon ik ook helemaal te trillen en me opgejaagd te voelen toen ik een bak zwart koffie op m’n werk had opgedronken. Het leek bijna alsof ik drugs had gebruikt. Ik ging echt heel hard op die cafeïneboost.
Keta, MDMA, coke, pep: alemaal een nare medicijnsmaak. En ik kan het weten, want ik heb alles gebruikt wat God verboden heeft.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 23:29 schreef minilot het volgende:
[..]
Als drugs meetelt, dan nomineer ik de smaak van ketamine; die afterdrip is weerzinwekkend smerig. Huuu.
Ja! Deze vergeet ik helemaal. En corned beef ookquote:Op zaterdag 16 februari 2019 23:46 schreef minilot het volgende:
Komijnekaas dan! Bleerrgh.
Ik vind komijn als specerij in heel veel gerechten fantastisch maar in kaas: bah.
quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:40 schreef mschol het volgende:
[..]
en iedereeen die je raar aankijkt dat je geen koffie drinkt
Ik drink maar 1 soort thee; English Breakfast, met schepje suiker.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:17 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Dat is hetzelfde als zeggen dat je geen groenten lust. Zoveel soorten thee, zoveel smaakjes
Ik ook, liefst met een beetje melk...quote:Op zondag 17 februari 2019 10:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik drink maar 1 soort thee; English Breakfast, met schepje suiker.
Je moet de schil ook niet opeten, bij mandarijnen is die ook niet lekker en bij kokosnoten te taai.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 23:40 schreef Ferdii het volgende:
Bananen, smerig smeuiig stinkend goedje, en dan heb ik het nog niet gehad over die slappe schil die achter blijft
Dit ja, ik zou echt geen reden kunnen verzinnen om thee te drinken, heb liever een glas koud water. Maar hetzelfde geldt voor mij voor koffie, ik krijg het wel weg, maar lekker ga ik het niet vinden, ik blijf het maar proberen, maar ik snap dus echt dat verafgoden van het fenomeen koffie niet.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 23:21 schreef minilot het volgende:
Groene thee vind ik nog wel te doen, verder eens met Kreator (over thee althans - bananen zijn fantastisch). Veel theeën geprobeerd, allemaal een zeer matig bakje warm water met treurig bijsmaakje bevonden. Niet lusten, zo zou ik het niet willen noemen. Ik kan het theoretisch best opdrinken. Maar ik vind er geen klap aan.
VOnd ik eerst ook goor, nu eet ik ze. Ha eet er nu zelfs een.quote:Op maandag 18 februari 2019 14:30 schreef thabit het volgende:
Chocola met munt erin. Chocola en munt zijn beide erg lekker, maar de combinatie .
quote:Op maandag 18 februari 2019 14:06 schreef thabit het volgende:
Nepboter (margarine). Door er alleen aan te denken ga ik al kokhalzen. .
After eight!quote:Op maandag 18 februari 2019 14:30 schreef thabit het volgende:
Chocola met munt erin. Chocola en munt zijn beide erg lekker, maar de combinatie .
een los stuk (melk/pure) chocola *ril*quote:Op maandag 18 februari 2019 14:30 schreef thabit het volgende:
Chocola met munt erin. Chocola en munt zijn beide erg lekker, maar de combinatie .
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |