Ik vind dat wel lekker. Echt een toevoeging aan bijna elk gerecht. Vooral over de spaghetti erg lekker.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:31 schreef Metalfreak het volgende:
Ook een goeie: rucolasla Echt, waarom doet toch iedereen alsof dat zo geweldig lekker is en moet dat altijd en overal tussen zitten tegenwoordig? Het verneukt gewoon de smaak van elk gerecht waar het tussen zit. Denk je "hey, een lekker broodje met vlees", blijken ze het verneukt te hebben door er een half bos aan rucola op te flikkeren en proef je niets meer van het vlees. Het heeft niet voor niets die vieze ranzige overheersende bittere smaak, het is de waarschuwing van moeder natuur dat je het niet moet eten
Hoe verknoei ik een gerecht?
Les 1: flikker er rucola bij
Bonusles 1a: flikker er koriander bij
Dat snap ik dus echt niet, dan kun je net zo goed een zak rucola leegvreten, smaakt hetzelfdequote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:45 schreef Gia het volgende:
[..]
Ik vind dat wel lekker. Echt een toevoeging aan bijna elk gerecht. Vooral over de spaghetti erg lekker.
Je moet wel doseren, natuurlijk. Net zoveel dat het iets toevoegt, maar niet te erg overheerst.quote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:50 schreef Metalfreak het volgende:
[..]
Dat snap ik dus echt niet, dan kun je net zo goed een zak rucola leegvreten, smaakt hetzelfde
inerdaad. rukkola is zo viesquote:Op vrijdag 15 februari 2019 13:31 schreef Metalfreak het volgende:
Ook een goeie: rucolasla Echt, waarom doet toch iedereen alsof dat zo geweldig lekker is en moet dat altijd en overal tussen zitten tegenwoordig? Het verneukt gewoon de smaak van elk gerecht waar het tussen zit. Denk je "hey, een lekker broodje met vlees", blijken ze het verneukt te hebben door er een half bos aan rucola op te flikkeren en proef je niets meer van het vlees. Het heeft niet voor niets die vieze ranzige overheersende bittere smaak, het is de waarschuwing van moeder natuur dat je het niet moet eten
Hoe verknoei ik een gerecht?
Les 1: flikker er rucola bij
Bonusles 1a: flikker er koriander bij
Hij kan gelijk hebbenquote:Op vrijdag 15 februari 2019 12:22 schreef mschol het volgende:
[..]
[..]
volgens marzman stel je je aan
Gruwelijk. Ik wil saus van de friettent ook altijd apart. Of gebruik mayo uit mijn eigen koelkast.quote:
omnom rauwe champignonsquote:Op zaterdag 16 februari 2019 16:59 schreef Spanky78 het volgende:
Champignons, door de textuur. Ik vind de smaak prima. Het ergste zijn champignons uit blik of pot. Daar krijg ik echt de rillingen van.
En tilapia, dat is zo goor. Moddersmaak gemengd met veel te veel vissige smaak. Blurgh.
Ik eet verder alles dat goed is klaargemaakt, dus ook als ergens wat champignons in verwerkt zitten. Maar van die grote stukken, nee.
quote:Op zaterdag 16 februari 2019 19:16 schreef Kreator het volgende:
Banaan. Thee.
Banaan zou ik nog wel eten als het echt moet. Thee vind ik echt heel goor.
Stinkend warm water is vies in alle smaakjes. Nog nooit thee gehad die niet heel vies was en omdat niemand gelooft dat ik smaak x, Y of z ook vies vindt proef ik af en toe wel wat.quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:17 schreef Cat-astrophe het volgende:
[..]
Dat is hetzelfde als zeggen dat je geen groenten lust. Zoveel soorten thee, zoveel smaakjes
Lust je wel drinkbouillon?quote:Op zaterdag 16 februari 2019 22:24 schreef Kreator het volgende:
[..]
Stinkend warm water is vies in alle smaakjes. Nog nooit thee gehad die niet heel vies was en omdat niemand gelooft dat ik smaak x, Y of z ook vies vindt proef ik af en toe wel wat.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |