Turks fruit , die zeepsmaak ....quote:
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen.quote:Op zondag 20 januari 2019 14:21 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Vind je ook alle muziek mooi? En alle kleuren zijn ook even mooi? Als je alles lekker vindt dan heb je imo geen smaak.
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid.quote:Op zondag 20 januari 2019 17:15 schreef Nobu het volgende:
[..]
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen.
Inderdaad. Er zijn kleuren die ik minder mooi vind, muziek die ik totaal niet waardeer, eten dat ik niet lekker vind. Maar bij muziek die ik niet mooi vind, heb ik er geen last van als ik het hoor op een normaal niveau, tenzij het me afleidt van mijn werk. Ik krijg er niet een gevoel van misselijkheid of walging van of zo. Dat zou echt een psychisch probleem zijn.quote:Op zondag 20 januari 2019 18:37 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid.
Komop zeg.
veel hangt ook af van de kwaliteit wat je krijgt. Iets wat je standaard uit de winkel haalt is iets anders dan wanneer het echt een top kwaliteit is.quote:Op zondag 20 januari 2019 18:37 schreef J.Caesar het volgende:
[..]
Dit ja. En iets niet zo lekker vinden is iets anders dan het weigeren te eten omdat je het niet af krijgt van viezigheid.
Komop zeg.
genoeg zaken zijn genetische bepaald en daar kan je tegen opvoeden wat je wilt maar dat kan je niet altijd veranderen.quote:Op zondag 20 januari 2019 17:15 schreef Nobu het volgende:
[..]
Je muzieksmaak is ook een kwestie van 'opvoeding' inderdaad. En kleur? Echt? Als bepaalde kleuren een serieus gevoel van walging bij je oproepen zou ik professionele hulp inschakelen.
Gekookt, rauw, anders, of maakt niet uit?quote:Op zondag 20 januari 2019 14:36 schreef robijnwasverzachter het volgende:
Alleen witlof gaat er echt niet in bij mij
Zelden gegeten maar niet opvallend smerig of zo. Net als wild een iets andere smaak. Paardenrookvlees: erg lekker.quote:Op zondag 20 januari 2019 15:21 schreef wawowiewa het volgende:
Paard, niet te doen, iemand die dit wel lekker vindt?
Wat is er mis met die pasta's in vergelijking met andere vormen (farfalle, wokkel, tortelini, ravioli...)quote:
Dat is genetisch bepaald dus.quote:Op zondag 20 januari 2019 18:44 schreef Stompzinnig het volgende:
Als ik een gerecht met verse koriander eet, smaakt het voor mij alsof er een scheut Dreft doorheen zit. Dat is gewoon smerig en dat krijg ik niet weg.
Ik weet het.quote:Op zondag 20 januari 2019 20:30 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Dat is genetisch bepaald dus.
Zie mijn eerdere post, met link.
Geen idee, zal wel tussen de oren zitten.quote:Op zondag 20 januari 2019 20:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wat is er mis met die pasta's in vergelijking met andere vormen (farfalle, wokkel, tortelini, ravioli...)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |