Klinkt leuk voor als ik nog eens in Bloemendaal verzeilt raak. Is het ook zonder die actie de moeite waard?quote:Op maandag 21 januari 2019 13:10 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 20 januari 2019
Waar: Duinpaviljoen de Uitkijk in Bloemendaal.
Conclusie: prima prijs-waardeverhouding met die actie.
8/10
Wij hadden elk maar de helft van de burgers dus ik werd het niet zat. De grens van te veel kaas ligt bij mij ook wel erg ver wegquote:Op maandag 21 januari 2019 19:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuke recensies allemaal LS! Thanks
Ik had bij Hudson ook de double b burger. Vond de blauwe kaas wel op n gegeven moment iets te overheersend maar heb het met smaak gegeten. Had je er zoete aardappelfrietjes met truffelmayo bij?
Zonder die actie is het ook wel de moeite waard. Reken dan op ca. 30-35 euro pp.quote:Op maandag 21 januari 2019 19:20 schreef stavromulabeta het volgende:
Klinkt leuk voor als ik nog eens in Bloemendaal verzeilt raak. Is het ook zonder die actie de moeite waard?
Die staat ook nog hoog (na De Jong die ik vandaag had) bovenaan mijn bucketlist. Ik was al bijna bang dat 212 met mijn hooggespannen verwachtingen zou tegenvallen, maar met jouw recensie heb ik er wel vertrouwen in. Ik zal eens voor eind februari, begin maart reserveren.quote:
Ik had gereserveerd voor 7 gangen, maar weer geannuleerd. Ga in plaats daarvan eerst binnenkort eten bij Bridges.quote:Op zondag 27 januari 2019 23:12 schreef stavromulabeta het volgende:
Die staat ook nog hoog (na De Jong die ik vandaag had) bovenaan mijn bucketlist. Ik was al bijna bang dat 212 met mijn hooggespannen verwachtingen zou tegenvallen, maar met jouw recensie heb ik er wel vertrouwen in. Ik zal eens voor eind februari, begin maart reserveren.
Heb je Fico al geprobeerd? Ben daar erg enthousiast over.quote:Op vrijdag 11 januari 2019 20:50 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Waar?
Zilt & Zoet, Maartensdijk
Wat at je?
Het 5-gangen Bib-gourmandmenu
• Zalm: gerookt / gemarineerd / piccalilly ijs / zoet zure groentjes / aardappelschuim
• Bloemkoolsoep / ras el hanout / gerookte makreel / croutons
• Wijtingfilet / gebakken / wilde spinazie / risotto van rode biet / Hollandaise saus
• Eendenbout / gekonfijt / gelakt / aardappelmousseline / wintergroenten / rode wijn dragon saus
• Pistachemousse / ganache van vijgen / krokante sinaasappel / vanillesaus /roomijs
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bij het 5-gangen Bib-gourmandmenu kun je per gang kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. De overige ingrediënten zijn grotendeels hetzelfde. Mijn tafelgenote had de vegetarische versie: In plaats van de wijting kwam de vegetarische versie bijvoorbeeld met gefrituurd ei en in plaats van de eendenbout kreeg je champignons in een soort tempura.
Daarbij een fles Domaine de la Charité - Viognier Dame Blanche en dessertwijn bij het desert.
Impressie?
Nadat afgelopen december met het verdwijnen van zowel Elvi als L'ami Jac (vervangen door het zoveelste casual dining-concept), Utrecht nog meer tot een culinaire woestenij geworden is, was het tijd om ons heil wat verder buiten de stad te zoeken.
Wij waren op een doordeweekseavond zo'n beetje de enigen die nog niet de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hadden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vriendelijke en vakkundige bediening. De gerechten waren allemaal van behoorlijk hoog niveau. Fijn was ook dat er gedurende de hele avond lekker brood bleef komen. Om echte minpuntjes te vinden moet ik dan ook spijkers op laag water zoeken. Maar om maar eens wat te noemen: De cracker bij de Wijting leek vooral op basis van esthetiek uitgezocht te zijn, eigenlijk was hij gewoon te zoet bij de rest van het gerecht. En de wijting had misschien een ietsepietsie sappiger gekund. En de tempura-achtige substantie (filodeeg staat op de kaart ) rond de champignons van mijn tafelgenote was wat slap en weeïg. Maar goed, dat is echt gezeur in de marge.
Het enige wat misschien echt te noemen valt, is dat door de keuze om vlees/vis/vegetarisch min of meer dezelfde componenten te serveren, waardoor het allemaal nét niet helemaal past. Vanuit perspectief van de keuken volledig begrijpelijk en binnen deze restrictie prima uitgevoerd. Maar het levert alleen hele leuke in plaats van fantastische gerechten op.
Kosten?
147,- voor 2 personen, inclusief drank. Heel schappelijk.
Ook leuk is dat op de wijnkaart naast de restaurantprijs ook de winkelprijs vermeld is (achter het restaurant is een wijnwinkel), en het supplement slechts 10-12 euro is voor de wat duurdere flessen. Wederom heel schappelijk.
Cijfer?
Voor het eten een 8-. Voor de totale prijs/kwaliteitverhouding een 8,5.
Nee, wel die andere Italiaan daar vlak naast. Misschien eens proberen. Na 212...quote:Op maandag 28 januari 2019 10:22 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Heb je Fico al geprobeerd? Ben daar erg enthousiast over.
Waar?[b]quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:48 schreef golfer het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Ik tel er maar 4?quote:Op dinsdag 29 januari 2019 19:27 schreef stavromulabeta het volgende:
Wat at je?
Het 5-gangenmenu:
• Griet met coquille, artisjokpuree, raapjes en monnikenbaard
• Knolselderij met amandelmelk en koffiekombucha
• Ravioli met ricotta, aardpeerpuree en -kroketje en citroenschuim
• Eend met zwarte rijst, shizoblad, aardappel-zeewierpuree.
Ik ben helemaal het dessert vergeten : hangop, parfait van peer(?), stukjes stoofpeer en een verder niet-geïdentificeerde gelei.quote:
Doen. Zelfs ik ben er geweest.quote:Op dinsdag 29 januari 2019 19:58 schreef Lucky_Strike het volgende:
Nou wil ik nog liever naar De Jong
Valentijn, Tadaa. Niet dat je daar om moet geven, maar het is een excuus.quote:Op woensdag 30 januari 2019 10:07 schreef vinnypassy het volgende:
Ik wil ook! Maar wij moeten sparen omdat we een nieuwbouwhuis hebben gekocht en geven nu nog steeds teveel geld uit
Dus ik ga even een goed excuus bedenken om toch ¤200 uit te kunnen geven voor een speciale gelegenheid
We hebben al een hypotheekgesperk en eten bij mijn ouders staan, maar gezien onze mening over Valentijn (onnodig) had ik die er sowieso nooit doorheen gekregen ;-)quote:Op woensdag 30 januari 2019 10:34 schreef n0a het volgende:
[..]
Valentijn, Tadaa. Niet dat je daar om moet geven, maar het is een excuus.
quote:Op donderdag 31 januari 2019 15:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kijk eens mensen, RealAIVD heeft een prachtig overzichtstopic gemaakt van jullie reviews: CUL / Restaurantreviews!
Als er iets aan ontbreekt, lezen we dat graag. Als je nog een review uit een eerder topic dan #23 in het overzicht wilt, voegen we hem graag toe.
Wow, wat tof en wat een werk Ga ik zeker gebruiken als ik weer eens naar NL gaquote:Op donderdag 31 januari 2019 15:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kijk eens mensen, RealAIVD heeft een prachtig overzichtstopic gemaakt van jullie reviews: CUL / Restaurantreviews!
Als er iets aan ontbreekt, lezen we dat graag. Als je nog een review uit een eerder topic dan #23 in het overzicht wilt, voegen we hem graag toe.
Oh wow! Wat een werk, maar wat geweldigquote:Op donderdag 31 januari 2019 15:34 schreef Lucky_Strike het volgende:
Kijk eens mensen, RealAIVD heeft een prachtig overzichtstopic gemaakt van jullie reviews: CUL / Restaurantreviews!
Als er iets aan ontbreekt, lezen we dat graag. Als je nog een review uit een eerder topic dan #23 in het overzicht wilt, voegen we hem graag toe.
quote:Op donderdag 31 januari 2019 17:52 schreef Barreltje het volgende:
Wat een werk! Tof!
Rotterdam en Haarlem zijn goed gereviewed zo te zien..
Kutcamera. Donker. Weinig motivatie.quote:Op maandag 4 februari 2019 14:50 schreef Gripper het volgende:
Zou er leuk uitzien als je scherpe foto's had gemaakt Krea!
Alleen toch die vraag... (en ik zit altijd als eerste te vitten als iemand reageert met "Poeh wat een kleine bordjes, zit je dan wel lekker vol na zoiets? ik zou hier niet genoeg aan hebben hoor" )
Deze 4 gerechtjes en 2 amuses zien er wel klein uit. Had je er -met brood- wel genoeg aan, of is het meer: lekkere hapjes voor bij de wijn?
De wijnbars die ik ken maken tenslotte van wijn hun belangrijkste item, en het eten wat ze erbij verkopen is vaak niveau hapjes.
Wat jij laat zien is zeker geen borrelhapje, maar is het nou een restaurant waar ze ook goeie wijn erbij schenken, of een wijnbar waar toevallig ook een kundige kok in de keuken staat?
Dat zou men dan wel vantevoren mogen vertellen, want tegen de tijd dat je bord op tafel staat wil je eten. Ik vond het wat karig.quote:Op maandag 4 februari 2019 15:08 schreef Bluezz het volgende:
Komen wij ook wel eens tegen.. dan zou je een supplement erbij moeten nemen zoals friet of zo.
Dat kalf is als hoofd wel wat magertjes met die anderhalve wortelbal.
Klinkt lekker! Ik zie geen foto?quote:Op zaterdag 23 februari 2019 13:55 schreef Leintjeuh het volgende:
Waar: Five Guys Rotterdam
Wanneer: vandaag
Het eten: doppinda's, 2 milkshakes, 2 kleine friet, 1 all in bacon cheeseburger met jalapeños, 1 cheeseburger met gebakken ui, jalapeños, mayo, pickles en ketchup.
Prijs: ¤35
Cijfer: 9, in vergelijking met andere fastfood. Wel aan de prijs, maar super sappig vlees, heerlijke toppings, prima frietjes, goeie mayonnaise.
[ afbeelding ]
Ik zit nog steeds vol. Wel goedkoop op die manier, na mcdonalds heb ik heel snel weer honger.quote:Op zaterdag 23 februari 2019 19:11 schreef Kreator het volgende:
Nu heb ik zin in five guys. (het eten)
Op z'n kop, beetje pletten en happen maarquote:Op maandag 25 februari 2019 21:09 schreef flipsen het volgende:
Hoe eet je die hamburger nou eigenlijk? Is nogal een flinke, dus met je handen wordt lastig. Vork en mes is ook zo´n geklungel. Eén van de redenen dat ik meestal niet voor een hamburger kies
Het was een heel diep bordquote:Op vrijdag 1 maart 2019 17:51 schreef golfer het volgende:
Wow, Gripper, het water loopt mij in de mond.
Alleen...bij dat gerecht met kreeft en pompoen zien ik helemaal geen kreeft. Was die zo klein dat ie al verzopen was is de saus?
Robért spreekt mij totaal niet aan, maar dat komt omdat ik geen liefhebber van zoetigheid, desserts en patisserie ben.quote:Op donderdag 14 maart 2019 13:25 schreef Kaatje1 het volgende:
Wat een leuke reviews. Hopelijk gaat Robért nog een seizoen door
Ik lust het (maar doe mij maar iets hartigs), maar dit een keer meemaken (lucky beschreef het ook zo leuk), lijkt me best leuk.quote:Op donderdag 14 maart 2019 16:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Robért spreekt mij totaal niet aan, maar dat komt omdat ik geen liefhebber van zoetigheid, desserts en patisserie ben.
Het brood en de worstenbroodjes waren ook erg lekkerquote:Op donderdag 14 maart 2019 16:30 schreef golfer het volgende:
Robért spreekt mij totaal niet aan, maar dat komt omdat ik geen liefhebber van zoetigheid, desserts en patisserie ben.
Oh, jammer dat de review van LS daar niets over vermeldt.quote:Op donderdag 14 maart 2019 17:01 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het brood en de worstenbroodjes waren ook erg lekker
Waarom 2 frietjes bestellen als je er 1 grote kan delen? Stuk goedkoper ze werken bij de 5 jongens niet met menus zoals bij de mac.quote:Op zaterdag 23 februari 2019 13:55 schreef Leintjeuh het volgende:
Waar: Five Guys Rotterdam
Wanneer: vandaag
Het eten: doppinda's, 2 milkshakes, 2 kleine friet, 1 all in bacon cheeseburger met jalapeños, 1 cheeseburger met gebakken ui, jalapeños, mayo, pickles en ketchup.
Prijs: ¤35
Cijfer: 9, in vergelijking met andere fastfood. Wel aan de prijs, maar super sappig vlees, heerlijke toppings, prima frietjes, goeie mayonnaise.
[ afbeelding ]
Niet helemaal mis, soms gewoon echt geen idee wat we aten of dronken. Zo van: het lijkt op dit, maar is het niet. En er zit ook een beetje dat in, maar wat is het nouquote:Op zaterdag 30 maart 2019 12:41 schreef Isabeau het volgende:
Wat tof, cat! Dat lijkt me ook wel ewn keer een leuke belevenis. Had je iets ook echt helemaal mis of zat je er gewoon een beetje naast? En hoe lang hebben jullie in het donker doorgebracht?
Hier kan ik me wel in vinden.quote:Op zaterdag 30 maart 2019 13:59 schreef golfer het volgende:
Aparte ervaring, lijkt mij.
Hoewel voor mij een belangrijk onderdeel van eten het gebruik van al je zintuigen is, dus ook het uiterlijk en de opmaak.
In Nijmegen zit een museum over zien of beter niet zien. En daarbij zit/zat ook een eet gelegenheid. In het donker met blinde bediening.quote:Op zaterdag 30 maart 2019 12:29 schreef Cat-astrophe het volgende:
Ik ben gisteren wezen eten bij restaurant Zwart in Breda.
De naam zegt het al: zwart is the new black.
Het is een unieke ervaring waarbij je zintuigen op scherp worden gezet.
Ik was al eens eerder (met een FOK!ker en gesponsord door FOK!) in bij het concept in Amsterdam geweest, nu was het tijd om het nog eens te ervaren, dit keer met een andere tafelgenoot.
Het is een bijzonder concept, waarbij je gaat eten in het donker. Er wordt een verrassingsmenu van vier gangen geserveerd en de kunst is om te raden (door te ruiken/bevoelen/proeven) wat je eet. Want je ziet letterlijk geen hand voor ogen. Wij kozen voor een frisdrankarrangement erbij, dan krijg je bij elke maaltijd een ander drankje en ook daarvan moet je raden wat het is. Alcoholische arrangementen zijn ook mogelijk, en je kunt natuurlijk drankjes los bestellen.
Eten in het donker is een totaal andere ervaring dan eten in het licht. Je proeft veel bewuster, ervaart veel meer structuur, maar mist soms ook de smaaknuances van bij voorbeeld een sausje. Kwalitatief gezien was het prima. We vonden het tussengerecht wat minder lekker, daar overheerste één smaak en dat maakte het saai.
De begeleiding is prima, ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld.
In de ontvangstruimte werken de ziende medewerkers, de bediening binnen is in handen van blinde of slechtziende medewerkers. Mooi om te ervaren hoe zij daar in hun element zijn en wij juist niet. Wat ook geïllustreerd werd bij de uitleg vooraf: ‘in geval van nood gaan de lichten aan zodat iedereen veilig het restaurant kan verlaten. Wij nemen jullie dadelijk mee naar binnen, het is fijn als jullie ons bij een noodgeval mee naar buiten nemen’.
Logistiek is het eten wat ingewikkelder. Lage borden zijn NIET fijn. En als je, zoals ik, je hoofdgerecht met je lepel eet en die vervolgens wordt weggehaald waardoor je alleen een vork overhebt voor het toetje wordt het ook wat lastig. Ik kon uiteraard een nieuwe lepel vragen, maar ging de uitdaging aan en het werkte
Achteraf krijg je via een tablet te zien wat je hebt gegeten. Wij hadden zo’n 80% van de drank en spijs goed.
Het moge duidelijk zijn dat foto’s weinig toegevoegde waarde hebben. Je moet het ervaren!
Volgens mij zit die er niet meer. Want daar zocht ik eerst op maar kon niets vinden.quote:Op zaterdag 30 maart 2019 18:15 schreef z80 het volgende:
[..]
In Nijmegen zit een museum over zien of beter niet zien. En daarbij zit/zat ook een eet gelegenheid. In het donker met blinde bediening.
Eens een keertje gaan zoeken of je er nog kan eten.
quote:Op zaterdag 30 maart 2019 19:47 schreef Nielojram75 het volgende:
[..]
Vind het toch jammer dat je geen foto's hebt....
quote:Op zaterdag 30 maart 2019 12:42 schreef Kaatje1 het volgende:
wat een leuk idee, lijkt me best ook spannend, echt niets kunnen zien
Waar?quote:Op woensdag 31 oktober 2018 16:48 schreef golfer het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?
Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?
Ik ben hier op 17 maart geweest voor de lunch en heb bijna het zelfde menu gehad.quote:Op woensdag 6 maart 2019 13:32 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 5 maart 2019
Waar: Restaurant Bridges*, Amsterdam.
Wat:
Restaurant Bridges in Amsterdam stond al een tijdje op het verlanglijstje van mij, maar tot nu toe was het er niet van gekomen. Maar nu was er een 'Heerlijk'-aanbieding die het op het eerste gezicht, qua prijs, aantrekkelijk maakte. (5 gangen voor 55 euro pp). Bridges is het restaurant met 1 Michelinster van het sjieke hotel The Grand. Midden in de stad aan de Oudezijds Voorburgwal. De binnenplaats met de entree:
[ afbeelding ]
Na ontvangst door bedienend personeel, strak in 3-delige pakken, kregen we een mooi tafeltje aan het raam toegewezen en begonnen we met wat bruisend water en een glas Ant Moore, sauvignon blanc uit Nieuw Zeeland.
Er kwam lekker brood op tafel en al snel volgde de eerste 3 amuses:
[ afbeelding ]
Een madeleine van curry met hangop van vanille en citroen, een wortel bekleed met Japanse kruiden (o.a. sesam en wasabi) en een krokantje van aardappel met rolmops en haringkuit.
De volgende amuse:
[ afbeelding ]
Een gebarbecuede mossel met daarop schuim van vadouvan en strooisel van krokante algen.
Smakelijk mondvermaakje.
Eerste gerecht:
[ afbeelding ]
Een nauwelijks bewerkt stukje gelakte rauwe makreel met een salade van zeewier en sepia, zwarte knoflook en een sausje van dashi.
We vonden dit niet zo erg lekker, de rauwe makreelsmaak was nogal dominant aanwezig.
2e gerecht:
[ afbeelding ]
Gebrande langoustinestaart op een bedje van eendenlever met bospeen, Granny Smith appelstukjes en sambai (Japanse azijn).
Wat ons betreft het hoogtepunt van de avond. Heerlijke smaakcombinaties.
3e gerecht:
[ afbeelding ]
Een stukje gebraden zeeduivel met zuurkool (vind ik niet lekker, dus dat gaf ik aan Bluezz), diverse bereidingen van knolselderij, blaadjes van spruiten en een romige saus waarin ook oester verwerkt zou zijn.
Wij vonden het gerecht nogal vlak van smaak en van de oester hebben we echt niks kunnen proeven.
4e gerecht:
[ afbeelding ]
Een stukje gebraden reerugfilet met gnocchi van paddenstoel, pompoen, wortel en cantharel en een mooie glanzende jus gemaakt van o.a. de lever van de ree.
In de reerug van mij zat een stukje zeen, waardoor het lastig te snijden viel. En alweer vonden we de smaken wat vlak. Hoogtepunt van dit gerecht was de jus.
Bij dit gerecht dronken we een bijpassende rode wijn, een Gardies, cabernet franc.
Dessert:
[ afbeelding ]
Stukjes peer, verstopt onder een schuim met yuzu, stukjes merengue, venkel, dille en ijs.
De combinatie van dille en venkel in een dessert vonden wij niet zo geslaagd.
Conclusie:
Van een restaurant met een Michelinster hadden wij meer verwacht. Misschien dat ze de smaken expres zo vlak en niet uitgesproken houden i.v.m. de vele buitenlandse zakenlui die in het hotel verblijven? De bediening vonden wij nogal stijfjes, afstandelijk en gemaakt overkomen. Maar wat nog het meeste tegenviel waren de prijzen voor de losse glazen wijn: 12 euro per glas wijn vinden wij echt absurd veel. Uiteindelijk waren we met z'n tweeën 187,50 kwijt.
Prijs/kwaliteit: 7/10
Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.
Jaja. Zover zijn we gekomen. Dat vergezochte geknutsel met voedsel.... ik heb er zo'n hekel aan. Nog even afgezien van de decadentie. EN dan was het nog eens niet geheel onverwacht "niet lekker". Wat niet verbaast. Sepia gaat absoluut niet samen met vissigheden, dat weet een kind.quote:Op woensdag 6 maart 2019 13:32 schreef golfer het volgende:
Een nauwelijks bewerkt stukje gelakte rauwe makreel met een salade van zeewier en sepia, zwarte knoflook en een sausje van dashi.
Jammer dat je geen foto's ervan hebt.quote:Op vrijdag 10 mei 2019 22:45 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Waar?
Restaurant Lime in Malden
Wanneer?
10 mei 2019
Wat at je?
Chef's special, een verrassingsmenu van 6 gerechtjes
Impressie?
Lime is het restaurant van Ysbrandt Wermenbol. Voorheen kookte hij een ster bij elkaar in 'le Marron' in Malden maar een paar jaar geleden heeft hij de keuze gemaakt om wat laagdrempeliger en eenvoudiger te koken in Lime. Maar wat er vandaag op het bord kwam was zeker niet "eenvoudig" of alledaags te noemen.
Ik zal niet alle gerechten uitgebreid bespreken, maar stuk voor stuk waren ze bijzonder geslaagd. Op verzoek heeft de sommelier voor ieder gerecht een passende wijn gezocht en daarbij uitstekend werk geleverd.
Hoogtepunten waren wat mij betreft een risotto met zoetzure tomaten, een echte smaakexplosie, en vooral het nagerecht van zoete aspergecreme met ijs van tonkabonen en een citrusgelei en lavendel. Ook een salade met in dashi gegaarde octopus met doperwtencurry en krokant gebakken kippenhuid was buitengewoon.
Kosten?
¤197 voor twee personen, inclusief wijnen. Prettig is dat op verzoek ook halve glazen wijn geschonken worden voor wie wel bij elk gerecht een passende wijn wil drinken maar niet op z'n kop naar huis wil.
Cijfer?
8.7
Het niveau is beduidend hoger dan het toch al behoorlijk goede niveau toen Ysbrandt na le Marron met Lime startte. Met name de complexiteit van de smaken is omhoog gegaan richting het oude niveau van le Marron. Het is duidelijk dat hier ruim bovengemiddeld gekookt wordt. Vanaf de tafel aan de open keuken was het leuk te zien dat er hard en efficient gewerkt wordt. Ondanks dat de huisvesting redelijk klein is kunnen door een handige inrichting toch zeker 30 gasten worden bediend. Lime is echt een aanrader.
Bewuste keuze, sorry. Ik vind het niet prettig om mooie plaatjes te moeten maken als ik uit eten ben.quote:
Leuk verslagquote:Op zaterdag 11 mei 2019 07:38 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Bewuste keuze, sorry. Ik vind het niet prettig om mooie plaatjes te moeten maken als ik uit eten ben.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |