abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184160878
registreer om deze reclame te verbergen
Ik denk dat ze je zo lang laten wachten omdat ze het simpelweg niet eens door hebben. Het interesseerd ze geen zak. Net als de huidige bediening. Waar bestaat je werk uit? Juist bestellingen opnemen en rondbrengen. Lopen ze over een terras rond, je moet bijna opstaan en als een malle rond zwaaien voor ze je zien. Heb zelf in de horeca gewerkt tijdens mn studententijd en dat was het minste wat er van ons verwacht werd. Onthouden wie je bedient hebt zodat je aan hun tafel staat wanneer ze beginnen te denken we willen afrekenen of iets nieuws.
  woensdag 2 januari 2019 @ 14:45:53 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_184160921
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 14:43 schreef funnywell het volgende:
Ik denk dat ze je zo lang laten wachten omdat ze het simpelweg niet eens door hebben. Het interesseerd ze geen zak. Net als de huidige bediening. Waar bestaat je werk uit? Juist bestellingen opnemen en rondbrengen. Lopen ze over een terras rond, je moet bijna opstaan en als een malle rond zwaaien voor ze je zien. Heb zelf in de horeca gewerkt tijdens mn studententijd en dat was het minste wat er van ons verwacht werd. Onthouden wie je bedient hebt zodat je aan hun tafel staat wanneer ze beginnen te denken we willen afrekenen of iets nieuws.
Dat de bediening in de horeca veelal kut met peren is, is al erg genoeg. Maar zelfs in de tophoreca is ernstig.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 2 januari 2019 @ 15:00:03 #78
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184161229
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 14:43 schreef funnywell het volgende:
Ik denk dat ze je zo lang laten wachten omdat ze het simpelweg niet eens door hebben. Het interesseerd ze geen zak. Net als de huidige bediening. Waar bestaat je werk uit? Juist bestellingen opnemen en rondbrengen. Lopen ze over een terras rond, je moet bijna opstaan en als een malle rond zwaaien voor ze je zien. Heb zelf in de horeca gewerkt tijdens mn studententijd en dat was het minste wat er van ons verwacht werd. Onthouden wie je bedient hebt zodat je aan hun tafel staat wanneer ze beginnen te denken we willen afrekenen of iets nieuws.
Dit is een zaak met een Michelinster die over het algemeen geen gebruik maakt van studenten met bijbaantjes, maar behoorlijk, door hen zelf opgeleid personeel.
Poef.....gone! ©golfer
pi_184161269
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 15:00 schreef golfer het volgende:

[..]

Dit is een zaak met een Michelinster die over het algemeen geen gebruik maakt van studenten met bijbaantjes, maar behoorlijk, door hen zelf opgeleid personeel.
Zo heilig is die ster niet.
  woensdag 2 januari 2019 @ 15:03:35 #80
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184161310
quote:
0s.gif Op woensdag 2 januari 2019 15:01 schreef funnywell het volgende:

Zo heilig is die ster niet.
Waar wordt dat beweerd?
Poef.....gone! ©golfer
pi_184346635
quote:
14s.gif Op woensdag 31 oktober 2018 16:48 schreef golfer het volgende:
Waar at jij vandaag, (eer-)gisteren, ergens deze week?

Was dat restaurant met de Michelinster, het simpele eetcafé of je lokale Chinees een aanrader of zou je het liefst de tijd willen terugdraaien zodat je een andere keus had kunnen maken omdat het er zo walgelijk was?
Waar?
Zilt & Zoet, Maartensdijk

Wat at je?
Het 5-gangen Bib-gourmandmenu

• Zalm: gerookt / gemarineerd / piccalilly ijs / zoet zure groentjes / aardappelschuim
• Bloemkoolsoep / ras el hanout / gerookte makreel / croutons
• Wijtingfilet / gebakken / wilde spinazie / risotto van rode biet / Hollandaise saus
• Eendenbout / gekonfijt / gelakt / aardappelmousseline / wintergroenten / rode wijn dragon saus
• Pistachemousse / ganache van vijgen / krokante sinaasappel / vanillesaus /roomijs

IMG-20190110-201707.jpg
IMG-20190110-204319.jpg
IMG-20190110-214014-HHT.jpg

Bij het 5-gangen Bib-gourmandmenu kun je per gang kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch. De overige ingrediënten zijn grotendeels hetzelfde. Mijn tafelgenote had de vegetarische versie: In plaats van de wijting kwam de vegetarische versie bijvoorbeeld met gefrituurd ei en in plaats van de eendenbout kreeg je champignons in een soort tempura.

Daarbij een fles Domaine de la Charité - Viognier Dame Blanche en dessertwijn bij het desert.

Impressie?
Nadat afgelopen december met het verdwijnen van zowel Elvi als L'ami Jac (vervangen door het zoveelste casual dining-concept), Utrecht nog meer tot een culinaire woestenij geworden is, was het tijd om ons heil wat verder buiten de stad te zoeken.

Wij waren op een doordeweekseavond zo'n beetje de enigen die nog niet de pensioengerechtigde leeftijd bereikt hadden. Maar dat mocht de pret niet drukken. Vriendelijke en vakkundige bediening. De gerechten waren allemaal van behoorlijk hoog niveau. Fijn was ook dat er gedurende de hele avond lekker brood bleef komen. Om echte minpuntjes te vinden moet ik dan ook spijkers op laag water zoeken. Maar om maar eens wat te noemen: De cracker bij de Wijting leek vooral op basis van esthetiek uitgezocht te zijn, eigenlijk was hij gewoon te zoet bij de rest van het gerecht. En de wijting had misschien een ietsepietsie sappiger gekund. En de tempura-achtige substantie (filodeeg staat op de kaart :?) rond de champignons van mijn tafelgenote was wat slap en weeïg. Maar goed, dat is echt gezeur in de marge.

Het enige wat misschien echt te noemen valt, is dat door de keuze om vlees/vis/vegetarisch min of meer dezelfde componenten te serveren, waardoor het allemaal nét niet helemaal past. Vanuit perspectief van de keuken volledig begrijpelijk en binnen deze restrictie prima uitgevoerd. Maar het levert alleen hele leuke in plaats van fantastische gerechten op.

Kosten?
147,- voor 2 personen, inclusief drank. Heel schappelijk.

Ook leuk is dat op de wijnkaart naast de restaurantprijs ook de winkelprijs vermeld is (achter het restaurant is een wijnwinkel), en het supplement slechts 10-12 euro is voor de wat duurdere flessen. Wederom heel schappelijk.

Cijfer?
Voor het eten een 8-. Voor de totale prijs/kwaliteitverhouding een 8,5.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
  vrijdag 11 januari 2019 @ 21:11:49 #82
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184347245
registreer om deze reclame te verbergen
Leuke recensie en inderdaad onbegrijpelijk dat in een grote stad als Utrecht er zo weinig echt goeds te vinden is.
Poef.....gone! ©golfer
pi_184380131
Waar? Eettentje WES - Rotterdam Noord
Wanneer? Net, lunch
Wat at je? Vol tafeltje
Kosten? 35 euro, twee personen + 1 ijsthee en 2 biertjes
Cijfer? 8.5

Superchill en lekker gegeten. Ik was er eigenlijk vanuit gegaan dat de 17 euro per persoon was, maar dat was dus gewoon voor samen. Dus ook helemaal niet duur.

We kregen eerst broodje met verschillende soorten hummus, labneh en een stukje hartige taart. Allemaal erg lekker. Labneh was top.

Daarna nog een plateau met falafel, zachte pita, heerlijke vegetarische shoarma van paddenstoelen en ui, bloemkoolkroketje, geroosterde groenten en twee sausjes.

Als toetje nog een stukje baklava gedeeld. Die was huisgemaakt, maar vond ik iets te droog.
pi_184436621
Waar? Mr Black & the White Ox - Utrecht
Wanneer? Donderdag 10-jan
Wat at je? 4 gangen
Kosten? 80 ¤ (1 menu gratis vanwege opening)
Cijfer? 8

Afgelopen donderdag een nieuw restaurant in Utrecht geprobeerd: Mr Black & the White ox. De tering wat een superhippe naam is dit nu weer denk je. Maar er zit wat geschiedenis achter.

Het zit in het hoofdkantoor van de DE fabriek, "the Blend" geheten. In dat gebouw kunnen expats die bijv werken bij de koffiefabriek een kamer huren, er zijn vergaderruimtes, en sinds kort ook een bar (Mr Black) en restaurant (White Ox)
Het winkeltje in koffie en thee wat Egbert Douwes in 1753 in Joure opende heette De Witte Os

https://mrblackandthewhiteox.com/#about

Nu zijn er dus een bar en restaurant, en er wordt gekookt rondom de specerijen die D.E. uit het verre oosten haalde.

Wij aten in het restaurant gedeelte wat net op 1 januari geopend is. Bijgevolg waren er maar 2 tafels bezet deze avond: kennelijk weet nog niet iedereen dat ze open zijn... De bar zat wel gezellig vol.

We kozen voor het 4 gangen menu (42¤) en wijn erbij. Dat was allemaal lekker en goed verzorgd!

Mijn vriendin had: buikspek met 5 spices / tartaar met een gefrituurd eidooier / longhaas met romanesco / pure chocolade en kardemon
En ik: makreel met zeewier en radijs / ravioli met paddestoelen & bouillon / black angus sukade / tiramisu.
Daarbij wat passende glazen (1/2 arrangement) wijn. Koffie en thee toe, uiteraard van DE c_/ .

Het was allemaal lekker, niet uitmuntend bijzonder maar gewoon goeie smaken. Leuk dat de inrichting de koffiefabriek nabootst, met leidingen en andere industriële dingen. Nu hopen dat het snel voller komt te zitten!

De kosten vielen mee want het 2e menu was gratis vanwege de opening. Die aanbieding hebben ze nog de hele maand januari en februari geloof ik. Normaal zou het 120 ¤ zijn, nu 80. Gewoon nette prijs.

Als je net buiten het centrum van Utrecht wilt eten, een prima plek. Parkeren kan er ook nog eens gewoon gratis. :)

[ Bericht 5% gewijzigd door Gripper op 16-01-2019 15:25:15 ]
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Moderator / Miss SHO woensdag 16 januari 2019 @ 15:23:16 #85
22592 crew  Ole
pi_184436729
leuke recensie!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 16 januari 2019 @ 16:20:34 #86
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184437645
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 15:16 schreef Gripper het volgende:
Waar? Mr Black & the White Ox - Utrecht

De kosten vielen mee want het 2e menu was gratis vanwege de opening. Die aanbieding hebben ze nog de hele maand januari en februari geloof ik. Normaal zou het 120 ¤ zijn, nu 80. Gewoon nette prijs.

Kan, als ik op hun site kijk, niet zo gauw iets over die actie vinden?
Poef.....gone! ©golfer
pi_184437892
quote:
11s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:20 schreef golfer het volgende:

[..]

Kan, als ik op hun site kijk, niet zo gauw iets over die actie vinden?
Via Iens vind ik m wel:
https://www.iens.nl/resta(...)white-ox/441449#info

heel de maand januari nog actie dus.
Kregen bij vertrek nog wel een kaartje mee met de promotie
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  woensdag 16 januari 2019 @ 16:36:48 #88
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184437947
quote:
0s.gif Op woensdag 16 januari 2019 16:33 schreef Gripper het volgende:

Via Iens vind ik m wel:
https://www.iens.nl/resta(...)white-ox/441449#info

heel de maand januari nog actie dus.
Kregen bij vertrek nog wel een kaartje mee met de promotie
Oh, 50% korting dus.
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 16 januari 2019 @ 16:39:16 #89
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_184437986
Ik kijk eigenlijk nooit naar acties, coupons of 2 voor 1 aanbiedingen. Ik ga gewoon eten als ik daar zin in heb of geen zin heb om te koken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 21 januari 2019 @ 13:10:14 #90
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184530542
Wanneer: 20 januari 2019
Waar: Duinpaviljoen de Uitkijk in Bloemendaal.
Wat:

Via een aanbiedingsdeal (30 euro voor 2 personen) konden we 3-gangen a la carte eten bij dit restaurant dat in ons dorp op het hoogste punt van 'het kopje' gelegen is.
Naast ruimtes voor feesten en partijen heeft het paviljoen een brasserie gedeelte, waar de tafels nogal dicht op elkaar staan en de akoestiek niet al te best is.
Nadat we een tafeltje voor 2 hadden uitgezocht duurde het vrij lang voordat we gevraagd werden of we misschien iets wilden drinken. Voor Bluezz dus een glas Merlot en voor mij een Pinot Grigio. Meteen een fles bruisend water erbij gevraagd.

Met excuses voor de slechte kwaliteit telefoonfoto's.
Voorgerecht:
IMG-20190120-WA0002.jpg
Bluezz had gekozen voor de zelfgemaakte Wild terrine met chutney en verse toast.

20190120-194053.jpg
Voor mij de garnalensalade met Hollandse garnalen, gekookte gamba’s, appel, lofsla en avocado.

Daarna duurde het wat ons betreft wel erg lang voordat het hoofdgerecht geserveerd werd.
IMG-20190120-WA0001.jpg
Voor B. de Steak amazonico, bavette met chimmichurri, granaatappel en regenboogwortels.
Allemaal prima van smaak.

20190120-194013.jpg
En ik had gekozen voor Zeewolf Grenobloise, gegrild met citroen, kappertjes, croutons en ratatouille.
Ook gewoon goed.

Dessert:
IMG-20190120-WA0003.jpg
We hadden allebei de Eton Mess, vers winterfruit gemengd met meringue, room en mascarpone.

Conclusie: prima prijs-waardeverhouding met die actie.

8/10
Poef.....gone! ©golfer
pi_184530688
Ziet er voor dat geld allemaal prima uit Golfer.

Maar... Winterfruit???
Aardbeien-frambozen-blauwe bessen-bramen groeien tussen juni en augustus.

Wat een fantasten daar bij dat restaurant.

[ Bericht 0% gewijzigd door Gripper op 21-01-2019 14:06:03 ]
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Moderator maandag 21 januari 2019 @ 13:34:55 #92
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184531019
Ik loop een beetje achter met reviews schrijven :@

Waar: Hinoki Noodle Soup, Keizerstraat, Rotterdam Centrum
Wanneer: 28 november 2018
Wat:

Voor mij teriyaki miso ramen en voor mijn tafelgenoot shio ramen met zacht ei
1QPHbn0.jpg

Hinoki is een klein zaakje. Ideaal voor een snelle hap, er komen ook veel mensen alleen. De bediening is erg Amerikaans, een beetje overdreven vriendelijk. Maar de serveerster deed haar werk uitstekend.
De ramen waren heerlijk. De bowls zijn enorm, ik kreeg het niet op. Ik vind dit wel een mooie manier van eten bereiden. Alle smaken passen bij elkaar maar zijn afzonderlijk van elkaar ook heerlijk. De groenten waren knapperig, de bouillon overheerlijk, de kip mals.

Prijs: inclusief 4 frisdrank, ¤ 34,00
Cijfer: 9/10

[ Bericht 3% gewijzigd door Lucky_Strike op 21-01-2019 13:47:26 ]
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Moderator maandag 21 januari 2019 @ 13:47:07 #93
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184531250
Waar: Restaurnt Hudson, Deltaplein, Kijkduin, Den Haag. Aan de boulevard.
Wanneer: 18 december 2018
Wat:

Helaas vandaag geen foto's, ik was het vergeten,

Vooraf deelden we een Hudson bread & Texas Aioli. Niet ontzettend speciaal maar gewoon lekker.

Als hoofdgerecht deelden we special The Chick en een Double B. The Chick is een kipburger met mangochutney en bacon. De Double B is een beefburger met bacon en blauwe kaas.
Beide burgers waren heerlijk. Bij Hudson kunnen ze zeker burgers maken. De mangosalsa in combinatie met bacon op The Chick was heel goed gevonden :Y)

Hudson is een leuke tent, eigenlijk steekt het met kop en schouders boven de rest van de restaurants op de boulevard uit. Ze hebben een leuke inrichting, een leuk menu en fatsoenlijk personeel. Ik ben er nu drie of vier keer geweest en het is eigenlijk altijd goed.

Prijs: ¤ 42,15, inclusief 2 spa rood.
Cijfer: 8,5/10
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_184531558
Leuk, L_S!
  Moderator maandag 21 januari 2019 @ 14:06:06 #95
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184531573
Waar: Eetcafé Haagse Bluf, Haagseveer, Rotterdam Centrum
Wanneer: 16 januari 2019
Wat:

Kaasfondue!
Goqhkb6.jpg

Haagse Bluf staat bekend om zijn kaasfondues, er staan er 10 op de kaart. Het duurde dus even voor de keuze was gemaakt.
We deelden een goddelijke geitenkaasfondue en een blauwe briefondue. Als ik echt moet kiezen, dan was de blauwe brie nét iets lekkerder maar het verschil was minimaal. Het is leuk dat ze de fondues serveren met veel verschillende groenten en fruit. Niet alles is een succes, drakenfruit in de fondue was een misser maar je kunt het maar geprobeerd hebben. Romaine in de fondue daarentegen is weer briljant, dat ga ik zeker onthouden.

Haagse Bluf is een leuk café, lekker knus. Het personeel is heel vriendelijk en gezellig. Volgende keer neem ik weer een ander soort fondue, nog 8 te gaan :s)

Prijs: ¤ 44,00
Cijfer: 9,5/10
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_184531687
Oeh, die kaasfondue! Gelijk zin in! Snel weer eens eten. :9
Is dat zo?
  Moderator maandag 21 januari 2019 @ 14:21:10 #97
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_184531801
Waar: Café 't Halve Maatje, Kleiweg, Rotterdam
Wanneer: 20 januari 2019
Wat:

Kaasfondue, alweer! Ik wilde eigenlijk beide kaasfondues van deze week vergelijken maar ze zijn beide uniek en geweldig in hun soort, beide op hun eigen manier. Dus allebei een eigen review, dat hebben ze wel verdiend.

Deze kaasfondue is gewoon kaasfondue zonder tierlantijntjes. 1 Soort en daar moet je het mee doen. Maar wat voor een fondue zeg, het zo fluweelzacht bereiden is werkelijk een kunst. Er zou een prijs voor uitgereikt moeten worden. Briljant, verrukkelijk, pure perfectie.

xzIOTpb.jpg

De fondue stond niet op een petroleumstel maar de gietijzeren pan hield de fondue precies warm genoeg. Er stond ook nog een plank met spianata romana en een schaal tortillachips op tafel, heerlijk om te dippen in de fondue.

Eigenaar Henk van 't Halve Maatje kan nog meer dan kaasfondue maken, namelijk Heel Goede spareribs bereiden:
ElIB4zc.jpg

En als je kaasfondue en spareribs combineert, krijg je de brainwave van het jaar. Het wordt een beetje een knoeiboel maar dat is het meer dan waard:
zjt17Go.jpg

De spareribs waren dit keer niet van Henks Big Green Egg XL maar er is mij beloofd dat er komend jaar een en ander gaat gebeuren qua ingebruikname van een buitenkeuken en barbecues. Wordt vervolgd!

Prijs: ¤ 28,00 voor 1 fondue en 6 spa rood en een thee
Cijfer: 9,5/10

[ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 21-01-2019 14:33:00 ]
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Moderator maandag 21 januari 2019 @ 15:01:21 #98
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_184532648
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 14:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
En als je kaasfondue en spareribs combineert, krijg je de brainwave van het jaar. Het wordt een beetje een knoeiboel maar dat is het meer dan waard:
[ afbeelding ]
Ik geef deze combo van Henks kaasfondue en Henks spareribs een 10/10 :9~ :9~ _O_
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_184537864
quote:
0s.gif Op maandag 21 januari 2019 14:21 schreef Lucky_Strike het volgende:
Waar: Café 't Halve Maatje, Kleiweg, Rotterdam
Leuk zo'n maandag vol restaurantervaringen. Jouw reuzesparerib dan maar eens compenseren met über-hipster veganistisch voer.

Waar: Broei, Utrecht
Wanneer: 20 januari 2019
Wat: Char siu tempeh / udon noodles / bosui / pinda / koolrabi / komkommer / rode kool
broei.jpg
impressie
Je komt Broei binnen en alle hipsterclichés komen langs: overal planten in terracotta potten, een rek vol LP's, een rijtje van 5 meisjes waarvan 4 met knotjes achter macbooks, barmannen met knotjes en baarden, 2 van de 3 koks met gewaxte snorren en vegantisch (of op zijn minst vegetarisch) voer.

Als halverwege/eind 30'ers behoorden we al - op een ietwat verloren moeder (?) die met studerend dochterlief zat te aten na - tot de senioren. Maar wel een leuke compensatie voor de vorige eetervaring waar wij verreweg de groentjes waren tussen 60'ers en 70'ers.

En dan het eten: Wat er precies char siu aan de tempeh was, is mij - op een wellicht ietsjes rode kleur na - ontgaan: Het smaakte als, euh, tempeh, om precies te zijn als gebakken tempeh. Maar dat mocht de pret niet drukken, want het gerecht zat wel behoorlijk goed in elkaar met beetgare udonnoodles, knapperige groenten en een lekkere op sesamolie gebaseerde dressing.

Wel kwamen de voorgekookte udonnoodles rechtstreeks uit de koelkast, wat de smaak en aroma's niet helemaal ten goede kwam. Waar sesamolie op kamertemperatuur heerlijk licht en aromatisch kan zijn, was het nu vooral vet. Ook de tempeh leek al 's ochtends gebakken te zijn en in de koelkast op een klant gewacht te hebben wat smaak en bite niet echt ten goede kwam. Desondanks was het prima te pruimen, lekker combinatie en verhoudingen van ingrediënten en de portiegrootte was ook meer dan prima voor de prijs.

Prijs: ¤ 12,60 inclusief een jasmijnthee.
Cijfer: 7- Met nét wat meer aandacht voor details als temperatuur en versheid had het zomaar een punt meer kunnen zijn.
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_184537936
Leuke recensies allemaal LS! Thanks :)
Ik had bij Hudson ook de double b burger. Vond de blauwe kaas wel op n gegeven moment iets te overheersend maar heb het met smaak gegeten. Had je er zoete aardappelfrietjes met truffelmayo bij?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')