abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_184738582
registreer om deze reclame te verbergen
Oh wat gaaf zeg, wat een mega klus! En daar mag ik gewoon potverdorie met een paar verslagen in staan :)
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_184771932
Waar?
91 Spices Rotterdam

Wat at je?
Papadums met dipjes als starters, van het huis

Tikka Masala Chicken
Lamb Rogan Josh
Rijst
Twee soorten naanbrood

Rode wijn (primitivo, glas)
Bockbiertje van de tap
Karaf water

Impressie?
Tja, het type hippe indiër
Mooie moderne zaak, mooi aangekleed. Jammer dat het zo groot is, maakt het voor mij te massaal.
De papadums met dipjes waren een fijne binnenkomer.
Personeel was zoals je verwacht bij zulke zaken, vriendelijk edoch kortaf, doen hun werk en meer niet.
De kaart biedt genoeg keuze.
De porties waren goed, wel was het vlees in verhouding met de saus wat aan de karige kant. De naan was wat dunnetjes en gek genoeg gesneden. Deed voor mij wat af van de beleving. Naan hoor je te scheuren.
De smaken waren wat je er van mag verwachten, kruidig en licht pikant. Rijst niks bijzonders, maagvulling.
Dessert niet genomen, ook niet bekeken op de kaart dus daar kan ik niks over zeggen.

Kosten?
¤50 voor 2 p.

Cijfer?
6,5

Lekker gegeten? Ja
Lekkerste indië ever? Nee
Sfeer? Vreetschuur met opsmuk
pi_184813023
Waar?
Restaurant the Walk'in Fish

Wat at je?
Appetizers van het huis:
-Popcorn Japanse style, gemaakt met dashi
-Paar sneden brood met gezouten boter

3 gangen menu: (2 personen, we deelden onze gerechten)
-Yellowfin tonijn tartaar met chimichurri, zwarte bonen crème en zoetzure paprika
-Klassieke Bouillabaisse met rouille

-Zeebaars met bulger, rozijnen, ras el hanout en beurre blanc van munt
-Pasta met paddenstoelen, truffelroom

-Dadelcake, pompoen gel, zoet zure pompoen, kastanje crème en yoghurt sorbet
-Kaas met garnituren

Bier
Rode port

2 glazen Pinot noir
1 glas Carmenere

Karafjes kraanwater

Impressie?
Nette zaak! bakken met levende kreeften zetten de toon, de klimaatkast neemt een prominente plek in de zaak in.
Het personeel was vriendelijk en kundig.

De kaart biedt voor een ieder wat wils:
3-gangen keuzemenu á ¤37.
Verrassingsmenu van de chef, 4, 5 of 6 gangen.
A la carte, catch of the day ook..

Wij kozen voor het 3-gangen menu.
De tonijn tartaar was erg smakelijk, qua portie wat karig.
De bouillabaisse was (qua smaak) uitmuntend, zonder twijfel de beste ooit geproefd! De rouille was perfect en vulde de bouillon prachtig aan. De inhoud qua vis was ook hier aan de karige kant, de portie an sich was goed.

Door naar de zeebaars en de pasta.
Wederom lekker, toch miste er wat.. de zeebaars was goed van smaak, de bulger met de beurre blanc was zozo.
De pasta een zelfde verhaal, lekker maar niet *to-die-for*. Portiegrootte wederom karig.

Door naar het dessert:
De dadelcake was verrukkelijk, ik hou persoonlijk ook erg van dadel, pompoen en kastanje dus dat was een schot in de roos. Portiegrootte wederom karig.

De kaasplank (tegen een meerprijs overigens!) was aangenaam, heerlijke kazen (5 stuks) en ook de opbouw klopte. Kletzenbrood, zoet-zure zilveruitjes en mangochutney werd erbij geserveerd waarbij de mangochutney wat buiten de boot viel. Paste niet erg wat ons betreft.

+Kortom, lekker gegeten.
+Personeel vriendelijk en kundig.
--Porties wat karig.
++Heul veel wijnen per glas verkrijgbaar
++Kraanwater verkrijgbaar tegen vergoeding van ¤0,75 tbv reumafonds (? maak er dan ¤2 van oid maargoed).

Kosten?
¤120 voor 2 p. incl drinks

Cijfer?
7

[ Bericht 66% gewijzigd door Mip1988 op 04-02-2019 12:51:23 ]
  maandag 4 februari 2019 @ 13:14:48 #129
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_184813918
registreer om deze reclame te verbergen
Wanneer: 3 februari 2019
Waar: Ricardoz Tapas, Haarlem
Wat:
Via een Iens-actie (30% korting op het eten) terecht gekomen bij dit tapasrestaurant in de Cronjéstraat in Haarlem. Sinds december 2017 runnen moeder Jacqueline (bediening) en zoon Ricardo (keuken) deze eetgelegenheid in de drukke winkelstraat. Toevalligerwijs pal naast Spanish Harlem gelegen, maar behalve dat ze allebei aan catering doen is er geen overlapping of concurrentie. Hoewel noch moeder, noch zoon Spaanse roots hebben zijn ze gek op dat land en het eten en was het voor hen een logische keuze on daarom een tapasrestaurant te beginnen.
De zaak is eenvoudig ingericht en biedt binnen plaats aan ca. 30 personen. Ook is er een klein terras.
Je hebt de keuze uit een all-you-can-eat concept of a la carte eten.
Wij besloten voor het laatste te kiezen.

We werden uiterst vriendelijk ontvangen en begonnen met voor Bluezz een glas Sangria en voor mij een glas goede Cava.
DSC03430.JPG?timestamp=1549280387067

Daarna hebben we allebei een 4-tal verschillende tapas uitgekozen.

Bluezz:
DSC03434.JPG?timestamp=154928049187
Verduras a la plancha (gegrilde groentes)

DSC03435.JPG?timestamp=1549280572358
Albondigas, huisgemaakte Spaanse gekruide gehaktballetjes in tomatensaus.

DSC03438.JPG?timestamp=1549280657887
Croquetas jamon Iberico, kroketjes gevuld met Iberico ham.
en
DSC03431.JPG?timestamp=1549280719432
Tabla de queso, trio Spaanse kazen, bestaande uit een 7 maanden oude manchegokaas, kaas gemaakt van geit, koe- en schapenmelk en een pittige blauwschimmelkaas.
Bluezz dronk daarbij eerst een glas witte Rioja en later een glas rode Coloreawijn.

golfer:
DSC03433.JPG?timestamp=1549281080827
Champiñones al ajillo, champignons gebakken in knoflookolie.

DSC03436.JPG?timestamp=1549281159949
Calamares a la Romana, gefrituurde inktvisringen met aioli.

DSC03439.JPG?timestamp=1549281219292
Pollo al ajillo, huisgemaakte kippenboutjes in knoflookolie.
en
DSC03437.JPG?timestamp=1549281301742
Gambas a la plancha con salsa verde, grote garnalen van de grill met knoflook-kruiden olie.
Ik dronk daarbij 2 glazen witte Chardonnay-Sauvignon.

Totaal waren we, inclusief drank, 54 euro kwijt.
Conclusie:
Heel vriendelijke bediening, eenvoudige tapas, waarbij het voor ons allemaal net iets hoger op smaak zou mogen zijn en met name meer knoflook gebruikt zou mogen worden in de olies. Het was allemaal een beetje vlak.
Prijs-kwaliteitsverhouding is prima.

7,5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 04-02-2019 21:25:01 ]
Poef.....gone! ©golfer
pi_184814894
De aïoli bij de inktvisringen ziet er zeer smaakvol uit! Lekker dik :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Official ESF Kreviewer maandag 4 februari 2019 @ 14:42:12 #131
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_184815652
Wanneer: 3 februari 2019
Waar: Bistro & Wijnbar Bruut in Enschede
Wat:

Was reeds in de wijnbar boven geweest en was erg nieuwsgierig naar het eten hier, had er goede verhalen over gehoord.
Gekozen voor een 4 gangen menu met bijpassende wijnen. (half). Wijnen werden bijgevuld als die eerder leeg waren dan de gang kwam, dus uiteindelijk 4 hele glazen gehad.

Wat aten we (ik schrijf nooit wat op dus de omschrijvingen zijn weer eens matig) :

GCfgph0.jpg
Gamba met sausje. Meh. Saai.

I5tscGw.jpg
Soepje van paddestoelen en truffel. érg smaakvol en lekker. Werd geserveerd uit een theepotje.

MUCF0Wf.jpg
Deze superscherpe foto is van zalm met dingen. Smaak was érg goed. Jammer vd foto, Krea.

238ANnU.jpg
Geitenkaasje met prutteltjes. Mooi opgemaakt en smaakvol.

ONzbGgi.jpg
Opgeklopte citroensmaak. weinig verfijnd. Smaakte naar citroen. Weet niet meer wat het was. Citroen.

WarHfRa.jpg
Kalfswang en sucade. Beide perfect bereid. Heerlijk, lekkere saus ook. Jammer dat het verder nogal kaal was. Geen aardappel te vinden iig.

dQ9Qgwx.jpg
Panna cotta met witte chocolade, mascarpone, merengue. Ik hou niet van witte chocola, maar de combinatie was echt meer dan goed. Dit paste perfect bij elkaar. 3 orgasmes.

Tegenvaller: 10 euro voor water en brood erbij.
Hoofdgerecht zat verder helemaal niks bij. Beetje kaal.

Positief: De wijnen pasten erg goed bij het eten en de sommelier wist wat ie deed.

Totaal waren we, inclusief drank, 117 euro kwijt.

Conclusie:
Personeel was professioneel en vriendelijk. Eten was bovengemiddeld goed. Smaken verfijnd. Heerlijk gegeten al met al. Sommige dingen kunnen nog wat beter.
Ambiance was goed, ziet er mooi uit allemaal.

Was het geld wel waard, maar toch wel ruim onvoldoende voor een top 10 notering. Voor Enschedese begrippen: top 3.

8,5/10

[ Bericht 0% gewijzigd door Kreator op 04-02-2019 15:01:59 ]
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_184815826
registreer om deze reclame te verbergen
Zou er leuk uitzien als je scherpe foto's had gemaakt Krea! :P

Alleen toch die vraag... (en ik zit altijd als eerste te vitten als iemand reageert met "Poeh wat een kleine bordjes, zit je dan wel lekker vol na zoiets? ik zou hier niet genoeg aan hebben hoor" :') )

Deze 4 gerechtjes en 2 amuses zien er wel klein uit. Had je er -met brood- wel genoeg aan, of is het meer: lekkere hapjes voor bij de wijn?

De wijnbars die ik ken maken tenslotte van wijn hun belangrijkste item, en het eten wat ze erbij verkopen is vaak niveau hapjes.
Wat jij laat zien is zeker geen borrelhapje, maar is het nou een restaurant waar ze ook goeie wijn erbij schenken, of een wijnbar waar toevallig ook een kundige kok in de keuken staat?
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  Official ESF Kreviewer maandag 4 februari 2019 @ 15:01:43 #133
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_184816089
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 14:50 schreef Gripper het volgende:
Zou er leuk uitzien als je scherpe foto's had gemaakt Krea! :P

Alleen toch die vraag... (en ik zit altijd als eerste te vitten als iemand reageert met "Poeh wat een kleine bordjes, zit je dan wel lekker vol na zoiets? ik zou hier niet genoeg aan hebben hoor" :') )

Deze 4 gerechtjes en 2 amuses zien er wel klein uit. Had je er -met brood- wel genoeg aan, of is het meer: lekkere hapjes voor bij de wijn?

De wijnbars die ik ken maken tenslotte van wijn hun belangrijkste item, en het eten wat ze erbij verkopen is vaak niveau hapjes.
Wat jij laat zien is zeker geen borrelhapje, maar is het nou een restaurant waar ze ook goeie wijn erbij schenken, of een wijnbar waar toevallig ook een kundige kok in de keuken staat?
Kutcamera. Donker. Weinig motivatie.

Het is eigenlijk Bistro en Wijnbar. Beneden is bistro, boven is wijnbar. Had erbij gemoeten.

Ik zat niet extreem vol, (we hadden ook geen brood erbij besteld) maar het was ruim voldoende. Vooral het hoofdgerecht was wel vullend. De rest was meer voor de smaak dan voor de vulling.
Het had wel net iets meer mogen zijn.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_184816245
Komen wij ook wel eens tegen.. dan zou je een supplement erbij moeten nemen zoals friet of zo.
Dat kalf is als hoofd wel wat magertjes met die anderhalve wortelbal.
  Official ESF Kreviewer maandag 4 februari 2019 @ 15:15:03 #135
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_184816364
quote:
0s.gif Op maandag 4 februari 2019 15:08 schreef Bluezz het volgende:
Komen wij ook wel eens tegen.. dan zou je een supplement erbij moeten nemen zoals friet of zo.
Dat kalf is als hoofd wel wat magertjes met die anderhalve wortelbal.
Dat zou men dan wel vantevoren mogen vertellen, want tegen de tijd dat je bord op tafel staat wil je eten. Ik vond het wat karig.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_184822782
Vanavond gegeten bij Proeflokaal Bregje in Ridderkerk. Hierbij mijn bevindingen, zonder foto's.

Vanavond was een avond dat ik echt geen zin had om te koken, ergens eten dus! Ik ben al een paar keer bij Bregje in Rotterdam geweest met een vriendin en dat beviel wel redelijk, dus vanavond ben ik met mijn vriend en dochter naar Ridderkerk gegaan (wat makkelijker kwa vervoer)

Allereerst: leuk en vriendelijk personeel! We werden netjes naar onze tafel gebracht waar we de menukaart kregen. Dochter nam het kindermenu, bestaande uit pizza en een kinderijsje. Vriend nam als voorgerecht Oosters trio, hoofdgerecht de zeewolf en nagerecht was een dame blanche.
Ik nam als voorgerecht een vistrio, hoofdgerecht was spareribs en nagerecht een chocoladetaartje.

Koude gerechten zijn prima te doen. Warme gerechten komen rechtstreeks uit de magnetron. Dat weet ik, omdat de zus van mijn vriendin bij één van de vestigingen werkt. Ze vertelde me dat de restaurants een hoop kant en klaar geleverd krijgen en dat ze het dus alleen hoeven op te warmen. Het koude voorgerecht de vistrio was gewoon erg lekker. Spareribs waren op zich redelijk. Lekker gekruid. Dochter had een kinderpizza en die was eigenlijk gewoon heel erg vies. Weinig smaak, veel te veel zompig deeg.

Ijsje was bij ons alle drie gewoon lekker.

Voor 3 personen, incl. drinken waren we 43,65 kwijt.

Ik geef het een 7,5. Voor de prijs krijg je redelijk eten en je kunt uit best wel wat gerechten kiezen. Personeel was top.
pi_184823254
Waar? Le Papillon, Elburg
Wanneer? Afgelopen zaterdag
Wat at je? We kozen een 4-gangen menu met wijnarrangement.
Intussen heeft men de kaart aangepast en vragen ze ook een eurootje meer voor een viergangenmenu, daar komen we dus goed weg! :P
Helaas wordt het nu wel wat moeilijk om in details te treden bij de (niet al te beste) foto's die ik heb geschoten, aantekeningen ontbreken namelijk en men was niet al te sober met de wijn.

Na een glaasje chardonnay en een versgebakken broodje met smeerseltjes, begon ik met de huisgerookte zalm.Het meest opmerkelijke waren kleine krokantjes van octopus, mooie smaakexplosies. (het andere opmerkelijke is natuurlijk de opmaak van het bord, ik dacht dat het een beetje achterhaald was om een bord zó op te maken dat je je afvraagt wanneer ze iets eetbaars op het midden komen leggen, maar misschien vergis ik me)
ZLmPYPc.jpg

Vriendje nam de ossenworst van hert...en nee, ik weet ook niet precies hoe dat kan. Ook hier kan ik niet spieken wat er verder nog meer bij zat. Ja, het lag op een bedje van o.a. zuurkool, dat weet ik nog wel.
bc15mBF.jpg

Vervolgens kozen we allebei hetzelfde tussengerecht, een stukje buikspek gelakt met hoisin, wasabicrème en sojaparels en krokantjes van lotuswortel
OVYDx9e.jpg

Mijn hoofdgerecht was een rouleau van kalkoen, ietsmetkerveldachtik, pompoenpuree, wortel, pijnboompitten, weetiknietmeer en V.O.C. jus
86deirt.jpg

Vriendje nam ossenhaas met eendenlever (wel op de foto gezet, maar nu niet bij de hand)

Geen foto's, maar als nagerecht nam ik chocolademousse, een kruidig bolletje ijs en een soort room, met nog kleine citrusgelletjes.
Vriendje nam het kaasplankje, dat ook prachtig verzorgd was.

We sloten af met koffie en cognac,
daarbij bracht men nog wat lekkers: vlierbloesemroom met bastogneschaafsel, arretjescake en heerlijke bolletjes karamel
jCpvIXh.jpg

Impressie? We hebben een bijzonder leuke avond gehad, het restaurant is erg sfeervol. Het eten was erg lekker, soms mocht het wel iets hoger op smaak. De buikspek viel wel wat tegen, gezien de beschreven ingrediënten hadden we daar echt meer van verwacht. De rest was erg lekker.
De wijnen in het arrangement waren bijzonder goed gekozen, daarnaast was de bediening erg prettig en was de timing meer dan perfect.

Kosten? 4-gangenkeuze menu was 45 pp, wijnarrangement 20 pp.
Met een extra wijntje vooraf, het broodplankje, wat extra voor de eendenlever en het kaasplankje en koffie met cognac na, was het totaal voor 2 personen 170 euro.

Cijfer?
Dat wordt een 8-
Heel snel zal ik er niet nog eens heen gaan, met name omdat er letterlijk om de hoek een restaurant met een betere keuken zit die dezelfde prijzen hanteert (of zelfs iets goedkoper is).
Neemt niet weg dit ook een hele fijne beleving was! :)
  maandag 11 februari 2019 @ 14:51:02 #138
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_184955126
Waar en wanneer: afgelopen vrijdag, bij Ají in Rotterdam.
Het eten: Bij Ají kun je kiezen voor een x-gangenmenu, of allemaal gerechtjes bestellen en op tafel zetten totdat je vol zit. Het concept is: de meeste gerechten gelden als half gerecht, sommige als één. Bij totaal anderhalf gerecht heb je normaal gezien genoeg – zo werd ons verteld. Dit zijn dus geen tapas, maar het zijn kleine gerechtjes. Zie foto’s voor enkele voorbeelden.

uhNZGVa.png

Ons tafelgezelschap houdt, net als wij, van zo goed als alles. We hebben dus zoveel mogelijk besteld (het geel gearceerde) en hebben van zoveel mogelijk geproefd. Alleen van de krab en kip heb ik niet geproefd, de rest wel. Geen ramp, want alles was lekker. Heel erg lekker! Vooral de pastrami en wortel (zelfs de grootste vleeseter was hier lyrisch over), maar de zwezerik was echt fantastisch: de lekkerste bereiding hiervan die ik ooit op heb.

Als dessert had ik zelf ananas met witte chocolade: topgerecht. Hiervan heeft alleen mijn vriendin een hapje mogen proeven.

mEM6vqH.jpg

Impressie: De bediening zorgde al voor het eerste gerecht dat de fooi niet zo hoog uitviel: de fles wijn op tafel (was voor 3 personen) was al bijna leeg voordat we konden eten. Wel lekkere wijn en door het vele gepraat hadden we het niet echt door, maar als ik het eenmaal toch doorheb dat het lang duurt… Kan ik niet goed tegen. Gelukkig ging het hierna sneller en werden we bediend door personeel dat erg vriendelijk was en het leuk deed. Sfeertje in het restaurant was ook prima, lekker losjes en gezellig.

Los van de bediening, was het eten enorm lekker. Smaakbommetjes. Leuke probeerseltjes, waarbij dit mij een beetje deed denken aan een mildere versie van Heroíne (dat was zeer explosief en wel nog een stukje beter). Helaas konden we geen nieuwe ronde meer bestellen omdat het iets van 22.40u was (restaurant sluit 23:00, maar we mochten gelukkig wel weg wanneer we wilden), dus moesten we eerder dan ik wilde over naar het dessert.

Ik had helaas niet helemaal genoeg aan anderhalf gerecht. Maar goed, met het dessert erbij was het net genoeg en aangezien we zaterdag weer uit eten gingen, vond ik eigenlijk wel best. Ik had er geen problemen mee, maar omdat het zo lekker was had ik graag nog meer gegeten. Wellicht komen we hier dus nog een keer terug. Of eigenlijk: graag kom ik hier nog een keer terug. Zeker omdat het drieënhalve minuut teruglopen naar huis is.

Cijfer: een 8,5 (paar minpuntjes voor de snelheid en het ‘te vroeg’ sluiten). Het eten was heel erg goed, maar de bediening begon erg traag en daarom had ik net niet genoeg kunnen bestellen. Anders was het een 9- geweest.

Prijs: ¤320 in totaal, incl. fooi. Prima prijs-kwaliteitverhouding. We bestelden ook twee flessen rode wijn, tafelwater, maisbrood en twee of drie alcoholvrije cocktails.
pi_185191916
Waar: Five Guys Rotterdam
Wanneer: vandaag
Het eten: doppinda's, 2 milkshakes, 2 kleine friet, 1 all in bacon cheeseburger met jalapeños, 1 cheeseburger met gebakken ui, jalapeños, mayo, pickles en ketchup.
Prijs: ¤35
Cijfer: 9, in vergelijking met andere fastfood. Wel aan de prijs, maar super sappig vlees, heerlijke toppings, prima frietjes, goeie mayonnaise.

7AozbGu.jpg

[ Bericht 0% gewijzigd door borisz op 23-02-2019 18:25:35 ]
pi_185196412
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 februari 2019 13:55 schreef Leintjeuh het volgende:
Waar: Five Guys Rotterdam
Wanneer: vandaag
Het eten: doppinda's, 2 milkshakes, 2 kleine friet, 1 all in bacon cheeseburger met jalapeños, 1 cheeseburger met gebakken ui, jalapeños, mayo, pickles en ketchup.
Prijs: ¤35
Cijfer: 9, in vergelijking met andere fastfood. Wel aan de prijs, maar super sappig vlees, heerlijke toppings, prima frietjes, goeie mayonnaise.

[ afbeelding ]
Klinkt lekker! Ik zie geen foto?
Is dat zo?
pi_185196444
O, wel in mijn quote.....
Is dat zo?
pi_185196524
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 februari 2019 18:15 schreef Smallish het volgende:
O, wel in mijn quote.....
Ik snap de Imgur-app niet
pi_185196562
:D Ik ook niet. Maar via mijn quote is de foto in ieder geval te zien! Lekkere, snelle hap!
Is dat zo?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 februari 2019 @ 18:26:13 #144
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_185196639
Als het goed is nu wel. :+
/gastmod
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  Official ESF Kreviewer zaterdag 23 februari 2019 @ 19:11:20 #145
7719 Kreator
Groetjes, Krea.
pi_185197562
Nu heb ik zin in five guys. (het eten)
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
pi_185198074
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 februari 2019 19:11 schreef Kreator het volgende:
Nu heb ik zin in five guys. (het eten)
Ik zit nog steeds vol. Wel goedkoop op die manier, na mcdonalds heb ik heel snel weer honger.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 25 februari 2019 @ 13:31:57 #147
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_185234335
Wanneer: 24 februari 2019
Waar: Dittis Sunsea, Wijk aan Zee.
Wat:
Omdat we zin hadden in een strandwandeling met bijbehorende mooie ondergaande zon zijn we beland in Wijk aan Zee, waar we bij de grote strandtent Dittis Sunsea terecht konden voor hun aanbieding TwoforOne. (in de maanden januari, februari en maart van woensdag t/m zondag na 17:00 uur dineren voor 2 voor de prijs van 1).
Strand en ondergaande zon:
DSC03443.JPG?timestamp=1551095466142
DSC03463.JPG?timestamp=1551095489048
Dittis Sunsea:
DSC03441.JPG?timestamp=1551095518938

Voorgerecht:
Allebei namen we de Steak Tartaar:
DSC03451.JPG?timestamp=1551095738011
Geserveerd met truffelmayonaise, kappertjes, cornichons (kleine augurkjes), toast, een blaadje lof en radijs.
Helaas niet handgesneden tartaar maar overduidelijk machinaal gemaakt. Wel goed op smaak.

Hoofdgerecht:

(Omdat er tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht een erg lange wachttijd zat (ruim 3 kwartier) en we daar een opmerking over maakten kregen we gratis bij onze hoofdgerechten een bak met patat en mayonaise.)

Bluezz:
DSC03467.JPG?timestamp=1551096094688
Mc Sunseaburger met relish van augurk, tomaten chutney, Old Amsterdamkaas en een gerookte saus op een brioche bun.
Lekkere smakelijke burger.

Voor mij:
DSC03464.JPG?timestamp=1551096148086
Diamanthaas met chimichurri, haricots verts, ui, wortel en gebakken krieltjes.
Mooi medium-rare gebakken, goed op smaak. Alleen een lekkere jus ontbrak.

Dessert:
Bluezz:
DSC03470.JPG?timestamp=1551096445999
Tiramisu met koffie-ijs. Met name dat ijs was erg lekker.

Ik:
DSC03469.JPG?timestamp=1551096532356
Lavacake met vanille-ijs en slagroom.
Lekker warm cakeje met mooie vloeibare binnenkant.

Bij ons eten dronken we allebei 2 glazen Spaanse Sauvignon Blanc.

En ondanks de enorme drukte vanwege het mooie weer, deed de bediening hun uiterste best en bleven ze vriendelijk en geïnteresseerd hun werk doen.
Totale kosten voor ons tweeën: 48,50 euro.

Voor een 'strandtent' echt goede kwaliteit en zeker vanwege de ene gratis maaltijd prijstechnisch zeer de moeite waard.
Poef.....gone! ©golfer
pi_185234429
Ziet er goed uit ^O^ ik heb er eigenlijk nooit zijn probleem mee als er wat meer tijd tussen de gangen zit.

Maar als je ‘effe snel’ gaat, snap ik t wel.
  maandag 25 februari 2019 @ 21:09:03 #149
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_185242916
Hoe eet je die hamburger nou eigenlijk? Is nogal een flinke, dus met je handen wordt lastig. Vork en mes is ook zo´n geklungel. Eén van de redenen dat ik meestal niet voor een hamburger kies :@
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
  maandag 25 februari 2019 @ 21:10:57 #150
401485 Molo
Never feed after midnight
pi_185242966
quote:
0s.gif Op maandag 25 februari 2019 21:09 schreef flipsen het volgende:
Hoe eet je die hamburger nou eigenlijk? Is nogal een flinke, dus met je handen wordt lastig. Vork en mes is ook zo´n geklungel. Eén van de redenen dat ik meestal niet voor een hamburger kies :@
Op z'n kop, beetje pletten en happen maar :+

Deze ziet er lekker uit :9
Zoute user pur sang
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')