abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 19:10:36 #1
327191 crew  RobertNL
For your gear.
pi_175816976
registreer om deze reclame te verbergen
Gearbest-shop-logo.png

Wij zijn een Chinese webshop en hopen ons Nederlandse publiek o.a. te bereiken door middel van het FOK forum. Hier worden producten toegelicht die op dit moment favoriet zijn onder de Nederlandse GearBest klanten. Ook kan men vragen stellen over desbetreffend product. Bovenal zijn we hier om jullie te helpen met problemen met betrekking tot de levering van producten of andere problemen.

Kijk ook op onze website voor al onze producten!

Mocht je een coupon willen aanvragen voor een specifiek product. Laat dit dan aan ons weten in dit topic met vermelding van de productnaam en productlink.

Neem ook eens een kijkje in het Gearbest topic met dagelijkse aanbiedingen.

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
- Voorkeur: Resend of Refund?


Volgens het beleid van Gearbest kunnen we vaak pas na 60 dagen een geld teruggave doen of de order opnieuw verzenden.
Voor orders verzonden via Azerbaijan Air Mail zijn enkele problemen geweest. Voor deze verzendmethode is ons beleid aangepast naar 35 dagen. Er zijn met deze verzendmethode vele orders verloren gegaan en door de grote hoeveelheid problemen hebben we ook besloten om deze vermethode niet meer aan te bieden. We zullen dan ook de resends met een andere verzendmethode aanbieden.

Verzendmethodes en levering
Op dit moment hebben we de volgende verzendmethodes.
- Unregistered Airmail (Zonder Tracking & Trace): Dit is een zeer langzame verzendmethode. Deze wordt dan ook in de meeste gevallen gratis aangeboden. Het nadeel is dat het redelijk lang kan duren voordat je je order in huis hebt. We proberen onze verzendmethodes hierbij aan te passen, zodat de verzending sneller gebeurd. De laaste tijd lukt het ons om deze zelfs rond de 2-3 weken te leveren. Je krijgt hierbij geen tracking code.
- Registered Airmail (Met Tracking & Trace): Dit is hetzelfde als Unregistered Airmail, maar je krijgt hier wel een tracking bij. Deze zal niet altijd super goed up-to-date zijn.
- Priority line (EU Express): Deze verzendmethode is een echte aanrader. Hierbij word je pakketje vanuit het warenhuis verzonden naar de UK. In de UK zal het door de douane gaan en verder worden verzonden naar Nederland/Belgi. Je krijgt hier wel een tracking code. Deze zal pas actief worden na 2-3 weken. De tracking wordt actief wanneer je pakketje de UK heeft bereikt en door de douane is gekomen. Vanaf daar krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je deze in huis hebt. Deze verzendmethode heeft ook de kleinste kans op douanekosten. Je zal hier meestal wel iets extra's voor moeten betalen.
- Expedited Shipping (DHL / EMS Etc.): Dit is een zeer sneller verzendmethode en je pakketje zal in veel gevallen bezorgd worden door DHL. Het nadeel hiervan is wel dat er een hele grote kans op douanekosten is. Mijn advies is dan ook om deze verzendmethode niet te kiezen bij orderwaardes boven de 22.
Elke verzendmethode heeft met een aparte leveringstermijn. Dit verschilt vaak per product en kan men zien tijdens het bestellen.
- Europe Railway Registered: Dit is een vrij trage verzendmethode. Hierbij wordt je pakketje vervoerd per trein en komt dan aan in Polen. Hierdoor heb je een zeer kleine kans op douanekosten. Wel duurt het ongeveer 20-30 dagen voordat je tracking actief zal worden. Deze wordt pas actief als je pakketje in Polen is aangekomen.
De Tracking wordt gedaan door het postorderbedrijf waarmee je pakketje is verzonden. Wij hebben geen invloed wanneer deze de tracking updaten. Dit hebben wij dus niet in de hand.

Douanekosten
Bij orderwaardes boven de 22 is er een kans je douanekosten krijgt. Hoeveel deze mogelijk zijn is afhankelijk van de orderwaarde, type product, verzendkosten en de administratieve kosten. Je kan deze eenvoudig uitrekenen op deze site. De douanekosten zul je moeten betalen voordat je het pakketje in ontvangst kan nemen. We kunnen niet voorspellen, wanneer iemand wel of geen douanekosten krijgt, maar je kan de kans wel verkleinen door Priority Line als verzendmethode te kiezen.

Hoe gebruik je GB Points bij een order?
1. Voeg het product wat je wilt bestellen toe aan je winkelmandje en ga verder met bestellen.
2. Selecteer de verzendmethode en de betaalmethode.
3. Onder de verzendmethode zie je een kopje GB Points. Als je meer dan 50 punten hebt kan je selecteren hoeveel punten je wilt gaan gebruiken voor deze order.

Voorwaarden hierbij zijn:
1. Je moet minstens 50 punten hebben.
2. Je korting met punten kan niet meer zijn dan 30% van het sub totale bedrag (sommige promoties hebben een ander %)
3. Coupons kunnen niet gelijktijdig met GB Points gebruikt worden.

We hopen je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Update: wat betreft Gearbest orders van UK-03 warehouse.
quote:
Helaas kan het mogelijk zijn dat jouw order via China warehouse verzonden is door een systeembug. Voor degene die hun order wel ontvangen hebben: Mocht jouw pakketje enige import tax hebben, dan zal deze vergoed worden
middels door een fee op jouw GB wallet of naar jouw originele betaalmethode mits je het kunt aantonen met het taxbonnetje.

We hebben ondervonden dat bepaalde orders niet zijn aangekomen en daarom zullen wij deze orders onmiddelijk opnieuw verzenden vanuit UK-03 warehouse. Dit kan even duren door het systeemproces.
Wij bieden onze oprechte excuses aan voor dit probleem en het ongemak dat het oplevert. De syteembug is nu opgelost en toekomstige orders zullen hier geen last meer van hebben.

In het onwaarschijnlijke geval, wanneer de tax het bedrag van de order overschrijdt contacteer ons ([email protected]), zodat we dit meteen kunnen onderzoeken en oplossen.
Nogmaals onze excuses en hopelijk hebben jullie begrip voor de situatie. We zullen er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen voor de betrokkenen en hopelijk ontvang je jouw pakketje zo spoedig mogelijk.
MisterTao.com / Buyincoins - recommender: RobertNL
Reviews/mindfarts: http://gearbullet.tweakblogs.net/
pi_175825653
Hi Gearbest, kunnen jullie misschien meer zien over de tracking van order WA1711162030369959 ?

Heb m nog niet binnen, maar is al wel aantal weken onderweg nu. thanks!
  CHI shopkeeper dinsdag 19 december 2017 @ 10:40:38 #3
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175832188
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 23:23 schreef mug89 het volgende:
Hi Gearbest, kunnen jullie misschien meer zien over de tracking van order WA1711162030369959 ?

Heb m nog niet binnen, maar is al wel aantal weken onderweg nu. thanks!
Oke ik ga dit voor je navragen, maar kan je dit nog even invullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:

Als ik daar meer informatie over heb dan zal ik het direct laten weten.

quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 17:35 schreef Brammetjuh94 het volgende:

[..]

Nog geen update van DPD of tracking, maar wel wederom een bericht vanuit Gearbest Support.

Ik weet niet of het de bedoeling dat ik hier reageer of daar, maar bij voorkeur doe ik het hier, omdat ik niet het gevoel heb erg serieus te worden genomen via het ticket systeem.

Een ding wat ik erg kwalijk blijf vinden is dat er telkens wordt gecommuniceerd met 15-25 werkdagen in de tickets, terwijl de website zelf 10-21 werkdagen zegt. Tevens zou er niemand na 30 dagen het pakket nog moeten ontvangen volgens de shipping FAQ.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eerst wordt er gezegd dat ik tot 1 januari moet wachten, nu moet ik tot 15 januari wachten (60 dagen). Ik ben blij dat jij ze in ieder geval zo ver krijgt om een inhoudelijke reactie te geven, maar ik vind na 33 dagen geen tracking actief en dan vragen om nog een maand te wachten een beetje te ver gaan voor iets wat reeds bezorgd had moeten worden.

Ik heb ook nog andere orders open staan bij Gearbest, maar dit is de enige van een dusdanig hoge waarde en ik vind het aanbod van 200 gearbest points dan ook niet echt relevant. Ik wil gewoon graag mijn bestelling en ik krijg niet het idee dat ik deze spoedig zal ontvangen, ondanks dat de gecommuniceerde aflevertermijn is verstreken. Ik wil absoluut niet wachten tot januari om dat een andere toegestuurd/te bestellen.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt. Ik zal er nog meer over moeten gaan praten over hoe en wat, maar wil jullie alvast hierover op de hoogte brengen. De precieze details moeten nog verder besproken worden.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie."
Hoe en wat precies moet ik nog bespreken, maar verwacht dat dit allemaal in orde komt. Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders :?
pi_175835121
registreer om deze reclame te verbergen
Dan zal ik me ook maar melden, enorm geduldig geweest, maar er zit geen enkele beweging in.

- Orderdatum: 11/11/2017
- Product: Xiaomi Vacuum
- Ordernummer: WP1711111551449961
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5987958557
- Verzendmethode: Priority Line

Daarnaast heb ik dit product ook niet ontvangen, ondanks dat hij wel al anderhalve maand in Nederland is. Via PostNL heb ik echter ook niet kunnen achterhalen..

- Orderdatum: 19/10/2017
- Product: Philips Lamp
- Ordernummer: WWP1710191020165322
- Tracking nummer (indien beschikbaar): NR15084800498417
- Verzendmethode: -
pi_175838394
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 15:29 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Jij hebt helaas een PayPal claim ingediend waardoor ik jouw hier niet meer mag helpen, aangezien er dus een onderzoek gaande is. Hierdoor kan ik momenteel niets voor je betekenen, maar zal de support sectie het verder overnemen en jouw probleem met jouw order verder afhandelen.

[..]

Allereerst onze excuses voor de vertraging. Dit is natuurlijk al een poos geleden en zou normaalgesproken dan toch wel geleverd moeten zijn. We zijn ons bewust van een vertraging door DPD. Op de achtergrond zijn we hier dan ook druk mee bezig en hebben we tevens een onderzoek gestart naar de oorzaak hiervan en hoe we dit snel op kunnen lossen. Helaas ligt dit niet geheel in onze handen, aangezien de bezorging door DPD wordt gedaan. Dat neemt niet weg dat we dit als zeer ernstig beschouwen en er dan ook alles aan zullen doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ik heb jouw order doorgegeven aan mijn contactpersoon en ik verwacht dan ook spoedig een reactie hierover, aangezien we weten dat er een vertraging is opgetreden.

[..]

[..]

@_MsG_ & @hanifi:
Ik vermoed dat jullie orders bij dezelfde lading zitten vandaar dat ik deze in een gelijk bericht behandel. Allereerst wil ik even duidelijk maken dat de schatting van verzending om werkdagen betreft en de verzendtijd een schatting is. Het kan dus voorkomen dat deze schatting een keer wordt overschreden, maar we streven er naar om aan deze schatting te voldoen. Veelal komt het dus voor dat we zelfs al geleverd hebben voordat we aan het eind van deze schatting zitten. Echter, we zijn afhankelijk van de bezorger en we zijn op de hoogte van een vertraging bij de bezorger. Hier kunnen wij zelf niets aan doen, aangezien we zelf de orders binnen eenzelfde periode als normaal verwerkt en verzonden hebben. We zullen er dan ook alles aan doen om te zorgen dat het snel wordt opgelost en de problemen gering blijven. Ik heb jullie orders tevens doorgegeven aan mijn contactpersoon en zodra ik hier een reactie op krijgen laat ik dit jullie weten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 10:40 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Oke ik ga dit voor je navragen, maar kan je dit nog even invullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:

Als ik daar meer informatie over heb dan zal ik het direct laten weten.

[..]

Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt. Ik zal er nog meer over moeten gaan praten over hoe en wat, maar wil jullie alvast hierover op de hoogte brengen. De precieze details moeten nog verder besproken worden.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie."
Hoe en wat precies moet ik nog bespreken, maar verwacht dat dit allemaal in orde komt. Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders :?
En is er ook iets mogelijk met het pakket weigeren en het nu in EU warehouse kopen? Dan heb ik het volgende week al. 45 dagen wachten zie ik niet zo zitten. Zal ook niet zo snel meer buiten de EU warehouse bestellen met dit soort bedragen.
Kaas
pi_175842417
Mijn zending duurt ook al erg lang.
Order date : Nov 10, 2017 16:33:50 PM
Deliveries : EU Express/Priority
Order No.:W1711101633507544
Track nr: 5997749393
Shipped 22 november
Ik krijg al weken de melding:2017-11-22 16:35 Southall, Your parcel is on its way

Kun jij hier ook iets meer te weten komen?
  CHI shopkeeper dinsdag 19 december 2017 @ 18:42:13 #7
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175843622
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 12:30 schreef Shefkee het volgende:
Dan zal ik me ook maar melden, enorm geduldig geweest, maar er zit geen enkele beweging in.

- Orderdatum: 11/11/2017
- Product: Xiaomi Vacuum
- Ordernummer: WP1711111551449961
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5987958557
- Verzendmethode: Priority Line

Daarnaast heb ik dit product ook niet ontvangen, ondanks dat hij wel al anderhalve maand in Nederland is. Via PostNL heb ik echter ook niet kunnen achterhalen..

- Orderdatum: 19/10/2017
- Product: Philips Lamp
- Ordernummer: WWP1710191020165322
- Tracking nummer (indien beschikbaar): NR15084800498417
- Verzendmethode: -
Onze excuses voor de vertraging. Ik heb dit reeds doorgegeven aan mijn contactpersoon. Wat betreft jouw order via Priority Line geldt hetzelfde als hetgeen wat bovenstaand is vermeld. Wat betreft jouw andere order, dat is een vreemde situatie. Normaalgesproken zou jouw order al afgeleverd moeten zijn. Wij gaan achterhalen wat er aan de hand is en waar het zich eventueel zou bevinden. Zodra ik meer weet hierover laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 14:46 schreef _MsG_ het volgende:
[..]
[..]
En is er ook iets mogelijk met het pakket weigeren en het nu in EU warehouse kopen? Dan heb ik het volgende week al. 45 dagen wachten zie ik niet zo zitten. Zal ook niet zo snel meer buiten de EU warehouse bestellen met dit soort bedragen.
Dat is in jouw geval helaas niet meer mogelijk, aangezien het pakketje al reeds verzonden is binnen een normaal tijdsbestek. Echter, de bezorger heeft de vertraging opgelopen en aangezien het al verzonden is kunnen wij het niet meer annuleren tot onze spijt.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 17:37 schreef doggy1 het volgende:
Mijn zending duurt ook al erg lang.
Order date : Nov 10, 2017 16:33:50 PM
Deliveries : EU Express/Priority
Order No.:W1711101633507544
Track nr: 5997749393
Shipped 22 november
Ik krijg al weken de melding:2017-11-22 16:35 Southall, Your parcel is on its way

Kun jij hier ook iets meer te weten komen?
Allereerst onze excuses voor de vertraging. Ik ga dit doorgeven aan mijn contactpersoon en ook voor jouw geldt dezelfde reden als reeds vermeld in dit topic. Wanneer ik meer weet hoor je van me.
pi_175848305
Hi GB,

Net als Doggy1 krijg ik ook bij tracking dezelfde melding sinds 29-11:

2017-11-29 10:20 Southall, Your parcel is on its way

Ik wacht weliswaar veel minder lang maar heb nog niet eerder deze melding gezien.

- Orderdatum: 28-11
- Product: Xiaomi Air Purifier
- Ordernummer: W1711280408371482
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5364330055
- Verzendmethode: DPDUK1

Hoor graag wat de situatie is.

Alvast bedankt!
  CHI shopkeeper dinsdag 19 december 2017 @ 22:24:57 #9
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175852440
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 21:00 schreef Nixicus het volgende:
Hi GB,

Net als Doggy1 krijg ik ook bij tracking dezelfde melding sinds 29-11:

2017-11-29 10:20 Southall, Your parcel is on its way

Ik wacht weliswaar veel minder lang maar heb nog niet eerder deze melding gezien.

- Orderdatum: 28-11
- Product: Xiaomi Air Purifier
- Ordernummer: W1711280408371482
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5364330055
- Verzendmethode: DPDUK1

Hoor graag wat de situatie is.

Alvast bedankt!
Wat betreft die melding, dat is niet geheel vreemd, aangezien dit wel eens vaker voorkomt. Deze wordt ge-update zodra het pakketje de douane is gepasseerd en in de UK is aangekomen. Ik ga even navragen hoe het precies zit met jouw order en tevens laat ik je het weten wanneer ik meer informatie hierover ben te weten gekomen.
pi_175854580
Hallo
Bedankt voor de snelle refund van de niet ontvangen one plus one.
Er wordt me wel gevraagd door Gearbest (hella) de smartphone te aanvaarden en te betalen als die nog geleverd zou worden. Hierdoor kan ik van het jaar geen andere bestellen?
Hoe lang moet ik nog wachten op een mogelijke levering?
Met terugsturen van goederen naar China heb ik niet zo n goede ervaring.
Alvast bedankt
Facta non Verba
pi_175858558
Hoi,

Het duurt wel erg lang totdat hij aankomst in engeland.
Wat is precies de status of indicatie.

- Orderdatum:24 nov 2017
- Product: umidigi s2
- Ordernummer: WB1711250516112168

- Tracking nummer: 5998545519
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: duurt veel te lang
- Voorkeur: Resend

Ik krijg alleen een mailtje in gearbest van erg druk met deze dagen etc.
24 nov besteld... kan toch nooit zo lang duren... ik vind het echt geen goed reden van het is nu druk met aankomende feestdagen.

Graag zou ik een volwaardig oplossing willen.
pi_175858909
Hoi,

Ook hier doet de bezorger er erg lang over.

- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: DJI Spark Mini RC Selfie Drone
- Ordernummer: W1711241401105406
- Tracking nummer: 5998519252
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem:Nog steeds niets ontvangen. (2017-11-25 15:10 Southall, Your parcel is on its way)
- Voorkeur: Resend

Extra accessoires van andere China shops al lang binnen, echter het product waar het om gaat nog niet ontvangen.
pi_175862297
Orderdatum: 02-11-2017
- Product: Lenovo P2 Gray
- Ordernummer: W1711021324365941
- Tracking nummer 5997135001
- Verzendmethode: DPDUK2
- Probleem: Waar is mijn pakket
- Voorkeur: Resend

Hoe zit het met mijn pakket.
Ruim 6 weken geleden een Lenovo P2 besteld.
Tracking staat al sinds 18-11 dat hij naar mij onderweg is.

NU GRAAG EEN ECHTE OPLOSSING!
Dat jullie het vervelend vinden is geen oplossing. na bijna 2 maanden onderweg kun je wel zeggen dat het pakket kwijt is. Verzend een nieuwe met hoge prioriteit!
pi_175862784
claim heb ik al ingediend. inderdaad betaald via paypal.
Vind het belachelijk. Na dik een maand nog steeds op hetzelfde en maar zeggen dat ze het vervelend vinden. gaat wel om 200 euro dit. Meteen ook laatste keer dat ik hier wat heb besteld.
voor mij gewoon weer aliexpress. klantenservice van helemaal niks
pi_175862858
Beste Gearbest,

Mijn bestelling zou de 13e al met DHL verzonden moeten zijn maar het tracking nummer wat ik gekregen heb geeft aan :
(Not found): No result found for your DHL query. Please try again.

Gaat om bestelling : W1712101012072016

Heb al een ticket bij jullie ingeschoten en via de chat (deze reageert pas na 1 a 2 dagen) maar krijg beide keren het zelfde tracking nummer en DHL website welke dus niet werkt.

Graag voor het sturen van het tracking nummer deze eerst zelf testen!

Alvast bedankt,
Groeten Jeroen
  CHI shopkeeper woensdag 20 december 2017 @ 14:33:21 #16
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175865465
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 23:25 schreef youngtimer het volgende:
Hallo
Bedankt voor de snelle refund van de niet ontvangen one plus one.
Er wordt me wel gevraagd door Gearbest (hella) de smartphone te aanvaarden en te betalen als die nog geleverd zou worden. Hierdoor kan ik van het jaar geen andere bestellen?
Hoe lang moet ik nog wachten op een mogelijke levering?
Met terugsturen van goederen naar China heb ik niet zo n goede ervaring.
Alvast bedankt
In ieder geval fijn om te horen dat de refund snel is verwerkt. Ik ga navragen hoe dat precies zit, aangezien ik momenteel niet weet wat de support sectie (Hella in dit geval) jouw heeft vermeld.

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 08:47 schreef hanifi het volgende:
Hoi,

Het duurt wel erg lang totdat hij aankomst in engeland.
Wat is precies de status of indicatie.

- Orderdatum:24 nov 2017
- Product: umidigi s2
- Ordernummer: WB1711250516112168

- Tracking nummer: 5998545519
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: duurt veel te lang
- Voorkeur: Resend

Ik krijg alleen een mailtje in gearbest van erg druk met deze dagen etc.
24 nov besteld... kan toch nooit zo lang duren... ik vind het echt geen goed reden van het is nu druk met aankomende feestdagen.

Graag zou ik een volwaardig oplossing willen.
Momenteel hebben wij te maken met een behoorlijke piek door de kerstperiode. Daarnaast zijn wij niet de enigen die hier mee te maken hebben. Zo hebben bijvoorbeeld logistieke bedrijven, onze bezorgers en Honkong Airport onder andere hierdoor vertraging opgelopen en het heeft eenmaal wat tijd nodig voordat deze vertraging is ingehaald. Helaas kan ik daar verder ook niets aan doen en ik doe mijn best om degene die hierdoor problemen hebben zo goed en efficint mogelijk te helpen.
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 09:19 schreef E_Cartman het volgende:
Hoi,

Ook hier doet de bezorger er erg lang over.

- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: DJI Spark Mini RC Selfie Drone
- Ordernummer: W1711241401105406
- Tracking nummer: 5998519252
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem:Nog steeds niets ontvangen. (2017-11-25 15:10 Southall, Your parcel is on its way)
- Voorkeur: Resend

Extra accessoires van andere China shops al lang binnen, echter het product waar het om gaat nog niet ontvangen.
Ik ga dit doorgeven aan mijn contactpersoon. Momenteel zijn wij op de hoogte van een vertraging middels de piekperiode. Helaas, hoe spijtig dit ook is, is dit momenteel ook bij jouw het geval. We zijn op de achtergrond druk bezig om dit allemaal zo snel mogelijk op te lossen.

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 12:05 schreef Tim_Stevens het volgende:
Orderdatum: 02-11-2017
- Product: Lenovo P2 Gray
- Ordernummer: W1711021324365941
- Tracking nummer 5997135001
- Verzendmethode: DPDUK2
- Probleem: Waar is mijn pakket
- Voorkeur: Resend

Hoe zit het met mijn pakket.
Ruim 6 weken geleden een Lenovo P2 besteld.
Tracking staat al sinds 18-11 dat hij naar mij onderweg is.

NU GRAAG EEN ECHTE OPLOSSING!
Dat jullie het vervelend vinden is geen oplossing. na bijna 2 maanden onderweg kun je wel zeggen dat het pakket kwijt is. Verzend een nieuwe met hoge prioriteit!
Dit probleem heb ik al reeds doorgegeven aan mijn contactpersoon en ze zijn er druk mee bezig. Helaas ben jij niet de enige die hier last van heeft en zijn er meerdere klanten die dit probleem ondervinden middels de vertraging door de piekperiode. Zoals ik al hierboven heb vermeld ben ik achter de schermen druk bezig om hier onze klanten in tegemoet te komen en te zorgen voor een passende vergoeding/oplossing. Momenteel is er al een regeling tot stand gekomen van een acceptabele vergoeding na 45 verzenddagen, dit is al mede tot stand gekomen op aandringen vanuit de NL sectie. Wij proberen deze nog te verbeteren. Ik probeer iedereen hier zo snel en goed mogelijk te helpen alleen het probleem met een vertraging is dat deze maar niet snel genoeg opgelost kan worden. Tijd is in deze kwestie een kostbare zaak en dient dan ook zo snel mogelijk ingehaald te worden, maar bij een vertraging duurt dit helaas altijd te lang. Tevens zijn wij deels afhankelijk van de bezorgdiensten en wanneer zij te maken hebben met een vertraging zijn wij ook deels gebonden aan hoe snel zij dit opgelost hebben en verwerken. Wat betreft jouw PayPal claim, deze kun je zelfs nog na 180 dagen na het plaatsen van jouw order nog indienen, dus nog tijd genoeg om hier je beklag mee te doen. Echter, wanneer een PayPal claim is ingediend mag ik jouw hier niet meer te woord staan/helpen en wordt dit overgenomen door onze support sectie in samenwerking met PayPal.

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 12:32 schreef jeroen4488 het volgende:
Beste Gearbest,

Mijn bestelling zou de 13e al met DHL verzonden moeten zijn maar het tracking nummer wat ik gekregen heb geeft aan :
(Not found): No result found for your DHL query. Please try again.

Gaat om bestelling : W1712101012072016

Heb al een ticket bij jullie ingeschoten en via de chat (deze reageert pas na 1 a 2 dagen) maar krijg beide keren het zelfde tracking nummer en DHL website welke dus niet werkt.

Graag voor het sturen van het tracking nummer deze eerst zelf testen!

Alvast bedankt,
Groeten Jeroen
Ik ga hier achteraan en kijken wat er precies aan de hand is. Zodra ik meer weet laat ik je het weten.

[ Bericht 25% gewijzigd door Gearbest op 20-12-2017 14:49:40 ]
pi_175865986
Ik heb voor het eerst besteld bij Gearbest. En ik vermoed dat alles in orde was. Echter, tijdens de bestelling was er ergens een optie die 9 en iets meer kostte. Ging dit nu over expressbestelling of extra verzekering dat weet ik niet meer.
Verder zie ik ook dat de bestelling bijna een week staat in Southall (UK), maar dat daar blijkbaar geen beweging meer is.
Gezien dit om een vrij groot bedrag gaat ( boven de 450) vroeg ik me af of iemand dit order en de afgelegde weg even kan checken?
- Orderdatum: 7/12/2017
- Product: creality 3d cr10s + filamenten
- Ordernummer: w1712071453496015
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170548894
- Verzendmethode: dpduk1, eu express?
- Probleem: is alles nog ok gezien de onbeweeglijke status in Southall
- Voorkeur: Resend of Refund? Voorlopig niet van toepassing.

Alvast hartelijk dankvoor de moeite.
B.
pi_175866325
Mijn bestelling van 6 november is op 20 november verstuurd met priority line. Tot dusver zitten ze er in Southall nog op te wachten. Kun jij er meer over zeggen?

Tracking Number: 5997249607
Order No.:WP1711071406496210
  woensdag 20 december 2017 @ 15:49:42 #19
467 Creep
Here we go again!
pi_175867077
Voeg mij ook maar toe aan het lijstje "waar blijft mijn spul?!"

- Orderdatum: Nov 12, 2017 05:12:17 AM
- Product: ZTE AXON 7
- Order number: WB1711121912173059
- Tracking Number: 5997269860
- Shipping method: DPDUK2
- Probleem: Er gebeurd niks, geen tracking update. Beloofde verzendtijd wordt overschreden, nadat eerst al de genoemde "ships between" tijd werd overschreden. Dat verzending bij een china shop lang duurt begrijp ik, dat elke genoemde termijn overschreden wordt niet.
- Voorkeur: refund als het niet binnenkort binnen komt
  CHI shopkeeper woensdag 20 december 2017 @ 17:16:27 #20
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175869058
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:56 schreef Berepoot het volgende:
Ik heb voor het eerst besteld bij Gearbest. En ik vermoed dat alles in orde was. Echter, tijdens de bestelling was er ergens een optie die 9 en iets meer kostte. Ging dit nu over expressbestelling of extra verzekering dat weet ik niet meer.
Verder zie ik ook dat de bestelling bijna een week staat in Southall (UK), maar dat daar blijkbaar geen beweging meer is.
Gezien dit om een vrij groot bedrag gaat ( boven de 450) vroeg ik me af of iemand dit order en de afgelegde weg even kan checken?
- Orderdatum: 7/12/2017
- Product: creality 3d cr10s + filamenten
- Ordernummer: w1712071453496015
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170548894
- Verzendmethode: dpduk1, eu express?
- Probleem: is alles nog ok gezien de onbeweeglijke status in Southall
- Voorkeur: Resend of Refund? Voorlopig niet van toepassing.

Alvast hartelijk dankvoor de moeite.
B.
De tracking code wordt pas actief na 2-3 weken. Namelijk wanneer het in de UK is aangekomen en de douane is gepasseerd. Vanaf dat moment krijg je een gedetailleerde weergave en zal het 2-3 dagen duren voordat je het pakketje in ontvangst mag nemen. Heb dus aub even geduld. Echter, we zijn op de hoogte van een vertraging bij deze verzendmethode en doen er alles aan deze zo snel mogelijk te verhelpen. Voor de zekerheid ga ik navragen wat de status van jouw order is.

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:14 schreef jslaman31 het volgende:
Mijn bestelling van 6 november is op 20 november verstuurd met priority line. Tot dusver zitten ze er in Southall nog op te wachten. Kun jij er meer over zeggen?

Tracking Number: 5997249607
Order No.:WP1711071406496210
Momenteel is er een vertraging met deze verzendmethode. Dit probleem is bij ons bekend en helaas ben jij niet enige die hier last van heeft. Daarom zijn wij druk bezig dit zo snel mogelijk op te lossen en volgt er een algemene regeling voor degene die dit probleem ondervinden. Zodra ik meer weet laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:49 schreef Creep het volgende:
Voeg mij ook maar toe aan het lijstje "waar blijft mijn spul?!"

- Orderdatum: Nov 12, 2017 05:12:17 AM
- Product: ZTE AXON 7
- Order number: WB1711121912173059
- Tracking Number: 5997269860
- Shipping method: DPDUK2
- Probleem: Er gebeurd niks, geen tracking update. Beloofde verzendtijd wordt overschreden, nadat eerst al de genoemde "ships between" tijd werd overschreden. Dat verzending bij een china shop lang duurt begrijp ik, dat elke genoemde termijn overschreden wordt niet.
- Voorkeur: refund als het niet binnenkort binnen komt
Ik ga dit doorgeven aan mijn contactpersoon. Momenteel is er dus sprake van een vertraging en dit is bij ons bekend. Deze ligt niet geheel in onze handen, aangezien de vertraging deels ligt bij de bezorgdienst. Wij vinden het zelf zeer spijtig dat dit is voorgevallen en doen er dan ook alles aan om dit snel te verhelpen. Helaas is het probleem bij een vertraging zo dat het nooit snel genoeg kan worden verholpen, tijd is in deze een kostbare kwestie. Zodra ik meer informatie heb wat betreft jouw order en de andere die dezelfde problemen hebben laat ik het je weten.
  woensdag 20 december 2017 @ 19:40:26 #21
356543 Brammetjuh94
Hihi okay hihi bayyy
pi_175873026
Edit: Al verholpen.

[ Bericht 91% gewijzigd door Brammetjuh94 op 20-12-2017 20:07:39 ]
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
pi_175876810
Hoi Gearbest,

Kan het zijn dat er hier ook wat mis gaat?

Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711251416476103
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998631426
- Verzendmethode: Priority line eu express
- Probleem: DPD geeft aan dat de order op 26 november in Southall was, daarna niets meer gehoord
- Voorkeur: Wat is de status en verwachting?

[ Bericht 9% gewijzigd door Jeppie67 op 20-12-2017 21:53:50 ]
pi_175887901
Mijn order van 11 nov is 20 dec aangekomen. Verzending was met de trein Europe railway registered. Nu wil ik weer iets bestellen, maar helaas kan ik deze verzendmethode niet meer kiezen. Is dit tijdelijk of permanent?
pi_175888085
- Orderdatum: 18 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer, SKU 173329001
- Ordernummer: W1711181441458444
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997169508
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Op de DPD-site nog steeds "Order information has been transmitted to DPD.", zonder update.
- Voorkeur: Status van de bestelling, gaat deze nog aankomen? Zo niet, dan bestel ik het liever elders nogmaals. Bij vertraging, komt er een compensatie? Alvast bedankt voor de info!
"Anyone who does not agree with me is mentally sick, and should be shot I'm afraid to say."
  CHI shopkeeper donderdag 21 december 2017 @ 12:25:44 #25
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175889612
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 19:40 schreef Brammetjuh94 het volgende:
Edit: Al verholpen.
Fijn dat het verholpen is.

quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 11:07 schreef Btween10 het volgende:
Mijn order van 11 nov is 20 dec aangekomen. Verzending was met de trein Europe railway registered. Nu wil ik weer iets bestellen, maar helaas kan ik deze verzendmethode niet meer kiezen. Is dit tijdelijk of permanent?
Dit is afhankelijk van het type product en verschilt dan ook steeds. Als deze verzendoptie niet bij het product staat zal deze daar ook niet meer komen helaas.

quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 21:16 schreef Jeppie67 het volgende:
Hoi Gearbest,

Kan het zijn dat er hier ook wat mis gaat?

Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711251416476103
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998631426
- Verzendmethode: Priority line eu express
- Probleem: DPD geeft aan dat de order op 26 november in Southall was, daarna niets meer gehoord
- Voorkeur: Wat is de status en verwachting?
quote:
99s.gif Op donderdag 21 december 2017 11:18 schreef intoxicated het volgende:
- Orderdatum: 18 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer, SKU 173329001
- Ordernummer: W1711181441458444
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997169508
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Op de DPD-site nog steeds "Order information has been transmitted to DPD.", zonder update.
- Voorkeur: Status van de bestelling, gaat deze nog aankomen? Zo niet, dan bestel ik het liever elders nogmaals. Bij vertraging, komt er een compensatie? Alvast bedankt voor de info!
Ik ga dit doorgeven aan mijn contactpersoon. Momenteel is er dus sprake van een vertraging en dit is bij ons bekend. Deze ligt niet geheel in onze handen, aangezien de vertraging deels ligt bij de bezorgdienst. Wij vinden het zelf zeer spijtig dat dit is voorgevallen en doen er dan ook alles aan om dit snel te verhelpen. Helaas is het probleem bij een vertraging zo dat het nooit snel genoeg kan worden verholpen, tijd is in deze een kostbare kwestie. Zodra ik meer informatie heb wat betreft jullie orders en de andere die dezelfde problemen hebben laat ik het je weten.

Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt. Ik zal er nog meer over moeten gaan praten over hoe en wat, maar wil jullie alvast hierover op de hoogte brengen. De precieze details moeten nog verder besproken worden.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie."
pi_175891406
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 12:25 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Fijn dat het verholpen is.

[..]

Dit is afhankelijk van het type product en verschilt dan ook steeds. Als deze verzendoptie niet bij het product staat zal deze daar ook niet meer komen helaas.

[..]

[..]

Ik ga dit doorgeven aan mijn contactpersoon. Momenteel is er dus sprake van een vertraging en dit is bij ons bekend. Deze ligt niet geheel in onze handen, aangezien de vertraging deels ligt bij de bezorgdienst. Wij vinden het zelf zeer spijtig dat dit is voorgevallen en doen er dan ook alles aan om dit snel te verhelpen. Helaas is het probleem bij een vertraging zo dat het nooit snel genoeg kan worden verholpen, tijd is in deze een kostbare kwestie. Zodra ik meer informatie heb wat betreft jullie orders en de andere die dezelfde problemen hebben laat ik het je weten.

Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt. Ik zal er nog meer over moeten gaan praten over hoe en wat, maar wil jullie alvast hierover op de hoogte brengen. De precieze details moeten nog verder besproken worden.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie."

In ieder geval bedankt voor het oppakken!
Wanneer weet je denk je meer? We wachten natuurlijk allemaal op de pakketjes, jij en Gearbest kunnen er verder ook weinig aan doen helaas.

Is er al wel bekend wat voor problemen er precies zijn?
pi_175894450
Ik krijg toch het gevoel dat de problemen bij Gearbest liggen en er hier onterecht de indruk wordt gewekt dat het aan de bezorgdiensten ligt. Het pakket lijkt namelijk helemaal (nog) niet verzonden.
Ga je met je tracking nummer naar dpd.co.uk en je klikt een beetje door op het andere ID van DPD group, dan kom je op de Duitse site. Hier is de status wat minder cryptisch dan de Southall melding:
25/11/2017 08:54 DPD data centre. Order information has been transmitted to DPD.

Oftewel GB heeft zending aangemaakt bij DPD en pakketsticker afgedrukt maar nog niets verzonden.
pi_175894538
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:01 schreef E_Cartman het volgende:
Ik krijg toch het gevoel dat de problemen bij Gearbest liggen en er hier onterecht de indruk wordt gewekt dat het aan de bezorgdiensten ligt. Het pakket lijkt namelijk helemaal (nog) niet verzonden.
Ga je met je tracking nummer naar dpd.co.uk en je klikt een beetje door op het andere ID van DPD group, dan kom je op de Duitse site. Hier is de status wat minder cryptisch dan de Southall melding:
25/11/2017 08:54 DPD data centre. Order information has been transmitted to DPD.

Oftewel GB heeft zending aangemaakt bij DPD en pakketsticker afgedrukt maar nog niets verzonden.
Als ik het goed interpreteer, maakt Gearbest de labels in China aan, plakt ze op de doosjes en verscheept vervolgens een container met pakketten naar de UK. De hoop is dat die container door de douane glipt. Vervolgens wordt de container in Southall uitgepakt en worden de pakketten vanaf daar bij DPD aangeboden en via DPD gedistribueerd. Het lijkt er dus op dat die container ergens in of tussen China en de UK is blijven hangen.

Kan de Gearbest-representative hier wat meer over vertellen?
"Anyone who does not agree with me is mentally sick, and should be shot I'm afraid to say."
pi_175894561
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:01 schreef E_Cartman het volgende:
Ik krijg toch het gevoel dat de problemen bij Gearbest liggen en er hier onterecht de indruk wordt gewekt dat het aan de bezorgdiensten ligt. Het pakket lijkt namelijk helemaal (nog) niet verzonden.
Ga je met je tracking nummer naar dpd.co.uk en je klikt een beetje door op het andere ID van DPD group, dan kom je op de Duitse site. Hier is de status wat minder cryptisch dan de Southall melding:
25/11/2017 08:54 DPD data centre. Order information has been transmitted to DPD.

Oftewel GB heeft zending aangemaakt bij DPD en pakketsticker afgedrukt maar nog niets verzonden.
Dat is natuurlijk iets te kort door de bocht.
Ik bestel redelijk vaak met priority line EU express bij Gearbest, maar geze melding krijg je altijd. Pas een paar dagen voor het afleveren krijg je een gedetailleerd overzicht. Dus daar is niets anders dan normaal.

Alleen deze keer duurt het iets langer dan normaal tot nu toe.

Ik snap dat het voor de medewerker ook vervelend is, iedereen hoopt hun pakket zo snel mogelijk voor de feestdagen te hebben en nu heb je heel veel mensen die je mogelijk moet teleurstellen.

Altijd lastig en vervelend.

[ Bericht 8% gewijzigd door Jeppie67 op 21-12-2017 16:15:02 ]
pi_175894884
quote:
99s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:04 schreef intoxicated het volgende:

[..]

Als ik het goed interpreteer, maakt Gearbest de labels in China aan, plakt ze op de doosjes en verscheept vervolgens een container met pakketten naar de UK. De hoop is dat die container door de douane glipt. Vervolgens wordt de container in Southall uitgepakt en worden de pakketten vanaf daar bij DPD aangeboden en via DPD gedistribueerd. Het lijkt er dus op dat die container ergens in of tussen China en de UK is blijven hangen.

Kan de Gearbest-representative hier wat meer over vertellen?
Maar geeft hij dan al eerder aan dat hij in Southall zit?
Ik kan mij niet goed meer herinneren hoe dit vorige keren was...
pi_175895088
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:20 schreef Jeppie67 het volgende:
[..]
Maar geeft hij dan al eerder aan dat hij in Southall zit?
Ik kan mij niet goed meer herinneren hoe dit vorige keren was...
Ja, al meteen op de dag waarop Gearbest het label aanmaakt (en zegt het pakket te hebben verstuurd) zegt DPD:
"Location Description
Southall Your parcel is on its way".

Dat betekent dus niet dat het pakket al in Southall is.
"Anyone who does not agree with me is mentally sick, and should be shot I'm afraid to say."
pi_175895145
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:05 schreef Jeppie67 het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk iets te kort door de bocht.
Ik bestel redelijk vaak met priority line EU express bij Gearbest, maar geze melding krijg je altijd. Pas een paar dagen voor het afleveren krijg je een gedetailleerd overzicht. Dus daar is niets anders dan normaal.

Alleen deze keer duurt het iets langer dan normaal tot nu toe.

Ik snap dat het voor de medewerker ook vervelend is, iedereen hoopt hun pakket zo snel mogelijk voor de feestdagen te hebben en nu heb je heel veel mensen die je mogelijk moet teleurstellen.

Altijd lastig en vervelend.
Klopt, misschien iets te kort door de bocht en inderdaad erg vervelend allemaal.
Maar toch vreemd, nergens in het verzendproces zie je wanneer het pakket daadwerkelijk vertrokken is vanuit Gearbest. Je moet het dus maar van ze aannemen. Pas als het pakket in de EU is krijg je er zicht op. Het moment van verzenden door Gearbest en de duur van het verschepen is dus niet inzichtelijk.

Ook de recente antwoorden van Gearbest hier op het forum, waarvoor dank ^O^ , lijken niet alleen op problemen met de bezorging te duiden.
pi_175895185
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:31 schreef E_Cartman het volgende:

[..]

Klopt, misschien iets te kort door de bocht en inderdaad erg vervelend allemaal.
Maar toch vreemd, nergens in het verzendproces zie je wanneer het pakket daadwerkelijk vertrokken is vanuit Gearbest. Je moet het dus maar van ze aannemen. Pas als het pakket in de EU is krijg je er zicht op. Het moment van verzenden door Gearbest en de duur van het verschepen is dus niet inzichtelijk.

Ook de recente antwoorden van Gearbest hier op het forum, waarvoor dank ^O^ , lijken niet alleen op problemen met de bezorging te duiden.
Klopt ik hoop ook dat er meer duidelijkheid komt, maar de meldingen van DPD zijn niet anders dan andere keren
pi_175896017
Beste Gearbest,

Zou je ook mijn bestelling kunnen nakijken?
Dankje!

- Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711241122026812
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998542571
- Verzendmethode: Priority Line EU Express (DPD UK)
- Probleem: Nog niet geleverd
- Voorkeur: Status
  CHI shopkeeper donderdag 21 december 2017 @ 19:24:36 #35
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175899555
Om enige duidelijkheid te scheppen en verwarring te voorkomen zal ik even uitleggen hoe het precies zit. Zodra wij een order ontvangen wordt deze door onze medewerkers verwerkt en wordt deze tevens nagekeken door diverse afdelingen en sectoren. Wanneer het pakket gereed is voor verzending wordt deze aangemeld bij DPD en vervolgens door ons verzonden. Vanaf dat moment krijg je dan ook bericht dat jouw order verzonden is (shipped out) en staat de track en trac code hier tevens in vermeld. De orders worden per container vanuit ons warenhuis in China / Hong Kong verzonden naar de UK. De status van jouw pakketje geeft dus aan dat deze bij DPD is aangemeld, maar nog niet is ontvangen. Dat wil NIET zeggen dat wij het nog niet verzonden hebben.. Het pakketje is reeds onderweg en deze status is dan ook normaal. De pakketten gaan vervolgens door de douane zodra ze in de UK zijn gearriveerd en worden verwerkt in de UK Southall. Vervolgens worden de pakketten afgegeven aan DPD en zorgen zij voor de distributie. Vanaf dat moment wordt de status actief en krijg je een gedetailleerde weergave wat betreft jouw pakket. De status van Southhall duurt dan ook lang, want deze wordt aangehouden tussen het traject van het warenhuis in China/Hongkong tot in de UK. Het probleem ligt momenteel bij de verzending tussen het warenhuis en de UK. Hoe spijtig en vervelend het ook is, hier hebben wij zelf niet heel veel invloed op, aangezien wij afhankelijk zijn van de bezorgdiensten. Natuurlijk zijn we er wel druk mee bezig om dit zo snel mogelijk opgelost te krijgen en behouden we nauw contact.

quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:03 schreef iDroneNL het volgende:
Beste Gearbest,

Zou je ook mijn bestelling kunnen nakijken?
Dankje!

- Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711241122026812
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998542571
- Verzendmethode: Priority Line EU Express (DPD UK)
- Probleem: Nog niet geleverd
- Voorkeur: Status
Ik ga dit doorgeven en zodra ik meer weet over jouw order laat ik je het weten.
pi_175919230
Hoi Gearbest Support,

Na een aantal tickets hoop ik dat jij mij verder kan helpen.
Ik heb een Xiaomi Vacuum cleaner besteld die na ruim 2 maanden nog steeds niet is afgeleverd. De tracking informatie heeft nooit (goed) gewerkt. Werd niet gepdatet en is blijven hangen in oktober 2017. Het tracking nummer werkt niet bij andere trackers.

- Orderdatum: Oct 15, 2017 16:28:49 PM
- Product: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum
- Ordernummer: W1710151628507699
- Tracking nummer: 13915023891831F (http://www.faryaa.com/user/index/package-refer)
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Shipping date: Oct 18, 2017 04:39:18
- Probleem: Na 2 maanden nog steeds niet ontvangen en geen zicht op huidige plek pakket
- Voorkeur: liefst Resend mt werkende tracking (anders FULL Refund)

Hopelijk krijg jij deze verzending in beweging. Super thx alvast!
pi_175924303
- Orderdatum: 13-12-2017
- Product: ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box - EU PLUG BLACK 1
- Ordernummer: W1712131834090409
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 9891366155
- Verzendmethode: Expedited Shipping
- Probleem: Als kerstcadeau gekocht; er werd aangeraden om de Expedited Shipping te kiezen om het pakketje op tijd binnen te krijgen aangezien hier 3-7 werkdagen stond. De volgende dag was hij al richting DHL volgens Gearbest. Een tijdlang geen update kunnen vinden en via een ticket vervolgens te horen gekregen dat het 7-20 werkdagen duurt. Gearbest website gaf geen tracking updates dus op de 17track zie ik staan 21-12 pas shipment information is received.
- Voorkeur: Resend of Refund? Refund
  CHI shopkeeper vrijdag 22 december 2017 @ 19:17:53 #38
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175928875
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:43 schreef el_frigo het volgende:
Hoi Gearbest Support,

Na een aantal tickets hoop ik dat jij mij verder kan helpen.
Ik heb een Xiaomi Vacuum cleaner besteld die na ruim 2 maanden nog steeds niet is afgeleverd. De tracking informatie heeft nooit (goed) gewerkt. Werd niet gepdatet en is blijven hangen in oktober 2017. Het tracking nummer werkt niet bij andere trackers.

- Orderdatum: Oct 15, 2017 16:28:49 PM
- Product: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum
- Ordernummer: W1710151628507699
- Tracking nummer: 13915023891831F (http://www.faryaa.com/user/index/package-refer)
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Shipping date: Oct 18, 2017 04:39:18
- Probleem: Na 2 maanden nog steeds niet ontvangen en geen zicht op huidige plek pakket
- Voorkeur: liefst Resend mt werkende tracking (anders FULL Refund)

Hopelijk krijg jij deze verzending in beweging. Super thx alvast!
Dat is een zeer vervelende kwestie en daar bied ik dan ook onze excuses voor aan. Ik ga even navragen wat er precies aan de hand is met jouw order en tevens ga actie ondernemen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zodra ik meer informatie heb hierover laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 16:05 schreef Buttarfly het volgende:
- Orderdatum: 13-12-2017
- Product: ( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box - EU PLUG BLACK 1
- Ordernummer: W1712131834090409
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 9891366155
- Verzendmethode: Expedited Shipping
- Probleem: Als kerstcadeau gekocht; er werd aangeraden om de Expedited Shipping te kiezen om het pakketje op tijd binnen te krijgen aangezien hier 3-7 werkdagen stond. De volgende dag was hij al richting DHL volgens Gearbest. Een tijdlang geen update kunnen vinden en via een ticket vervolgens te horen gekregen dat het 7-20 werkdagen duurt. Gearbest website gaf geen tracking updates dus op de 17track zie ik staan 21-12 pas shipment information is received.
- Voorkeur: Resend of Refund? Refund
Ik ga dit doorgeven en kijken wat ik voor je kan doen. Wanneer ik meer weet laat ik je het weten.
  CHI shopkeeper zaterdag 23 december 2017 @ 11:52:01 #39
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175942692
Kleine update met betrekking tot douanekosten.

Dear Customers,

Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using ‘Registered Air Mail’ logistic since 1 december 2017.

please contact Gearbest customer service, and provide your proof of customs fee payment, verified by the support department to deal with the compensation matters.

For more details, please consult Gearbest customer service.

Yours Sincerely
Gearbest team
pi_175943408
- Orderdatum: 28- 12- 2017
- Product: Fashion Stand Collar Wool Blazer Coat
Size:2XL Color:GRAY
- Ordernummer: WB1711290532027450
- Tracking nummer (indien beschikbaar): n.v.t. product is net geleverd
- Verzendmethode: BE post
- Probleem: Product is geleverd maar de maten kloppen totaal niet. ook niet als rekening gehouden wordt met de 3 cm speling die Gearbest aangeeft.
Mouw is bijvoorbeeld 58 cm in plaats van de aangegeven 63 (60 - 66cm).
Zelfde geldt voor de lengte en gvoor de shoudermaat. Ik had rekening gehouden met een iets kleinere pasmaat maar kleiner dan de aangegeven kleinste maat die jullie hebben vind ik wel een beetje te veel in de marge.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend van een 3XL maat of een andere optie.

Oh en nog wel fijne kerstdagen!

[ Bericht 1% gewijzigd door Diej op 23-12-2017 13:03:12 ]
pi_175951167
Kwart:
- Orderdatum: 11-11-17
- Product: ZTE AXON 7 GRAY
- Ordernummer: WB1711112249080182
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997260069
- Verzendmethode: EU EXPRESS
- Probleem: In de app heeft vanaf 21-11-17 de melding 'Parcel information received in Southal' gestaan, maar ineens was hij weg. Gelukkig stond hetzelfde bericht wel op 17track dus ik maakte me niet zo druk.
Toen kreeg ik 21-12-17 nieuwe informatie en het zag ernaar uit dat mn pakketje er dan toch nog voor de kerst zou zijn!
Helaas is het pakketje er nog steeds niet terwijl de laatste update van 17track meld: Ede, The parcel has been delivered, signed for by K V.... 2017-12-22 23:30.

Mijn probleem is dat de hele dag iemand thuis is geweest en er niemand een pakketje heeft bezorgd. Ikzelf ben de afgelopen 2 dagen overdag thuis geweest en ik heb niks getekend en dus ook niks ontvangen...
Daarnaast is het afzendadres ook niet in Ede maar in Ermelo.

- Voorkeur: Resend als dat nodig is

[ Bericht 4% gewijzigd door Kwarterpounder op 23-12-2017 18:33:12 ]
Kevin Vlijm
pi_175951248
Wat is het verschil tussen Priority en Expedited shipping bij een EU Warehouse.

Kan het antwoord niet vinden bij de eerdere vragen hierover.
pi_175952198
- Orderdatum: 15-11-2017
- Trackingnummer : 5997631628 & 5997964787
- Ordernummer: W1711151745577803
- Verzendmethode: eu express DPDUK1

Ik begrijp dat op dit moment druk is en dat DPD op dit moment misschien iets te druk heeft waardoor het allemaal iets meer tijd in beslag neemt. Echter waar ik wel problemen mee heb is de supportafhandeling op de website en om precies te zijn Lila. Ze weet dat er issues zijn en dat leveringstijden overschreden gaan worden, en zegt dood leuk dat ik het bij de lokale DPD kantoor maar eens moet gaan kijken of het daar ligt. Het pakket is nog helemaal niet bij dpdUK aangekomen. Iets van kluitje en het riet. Eerst moest ik wachten tot 23-12-2017 en nu tot 23-01-2018, valt nog mee dat ze niet meteen 23-01-2019 heeft gezegt. Ik weet dat het meestal met zendingen wel goed komt maar wees gewoon professioneel en eerlijk.

[ Bericht 0% gewijzigd door dublex op 23-12-2017 18:43:06 ]
pi_175958291
Goedendag Gearbest,

Kan je iets aan informatie geven over deze bestelling:

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:24-11-017
- Product: WiFi fpv remonte control RC drone S10 with 720p wide camera headless mode one-key return remote control RC
- sku: 236942101
- Ordernummer:wb1711250149431010
- Tracking nummer (indien beschikbaar):rn434128894cn
- Verzendmethode:Europese railway registered
- Probleem:niet te traceren
- Voorkeur: Resend of Refund? Nvt nu

Enige informatie of nog wat langer geduld?

Alvast bedankt
  CHI shopkeeper zondag 24 december 2017 @ 11:47:42 #45
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175967843
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 12:43 schreef Diej het volgende:
- Orderdatum: 28- 12- 2017
- Product: Fashion Stand Collar Wool Blazer Coat
Size:2XL Color:GRAY
- Ordernummer: WB1711290532027450
- Tracking nummer (indien beschikbaar): n.v.t. product is net geleverd
- Verzendmethode: BE post
- Probleem: Product is geleverd maar de maten kloppen totaal niet. ook niet als rekening gehouden wordt met de 3 cm speling die Gearbest aangeeft.
Mouw is bijvoorbeeld 58 cm in plaats van de aangegeven 63 (60 - 66cm).
Zelfde geldt voor de lengte en gvoor de shoudermaat. Ik had rekening gehouden met een iets kleinere pasmaat maar kleiner dan de aangegeven kleinste maat die jullie hebben vind ik wel een beetje te veel in de marge.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend van een 3XL maat of een andere optie.

Oh en nog wel fijne kerstdagen!
Oei dat is zeer vervelend en dat is wel een grotere marge dan de 1-3 cm afwijking die bij de omschrijving staat. Ik ga kijken wat ik kan gaan regelen hiervoor.
Ik weet alleen niet wanneer ik nu reactie terug ga krijgen met de kerstperiode.
Alvast fijne kerstdagen! ^O^

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 17:55 schreef Kwarterpounder het volgende:
Kwart:
- Orderdatum: 11-11-17
- Product: ZTE AXON 7 GRAY
- Ordernummer: WB1711112249080182
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997260069
- Verzendmethode: EU EXPRESS
- Probleem: In de app heeft vanaf 21-11-17 de melding 'Parcel information received in Southal' gestaan, maar ineens was hij weg. Gelukkig stond hetzelfde bericht wel op 17track dus ik maakte me niet zo druk.
Toen kreeg ik 21-12-17 nieuwe informatie en het zag ernaar uit dat mn pakketje er dan toch nog voor de kerst zou zijn!
Helaas is het pakketje er nog steeds niet terwijl de laatste update van 17track meld: Ede, The parcel has been delivered, signed for by K V.... 2017-12-22 23:30.

Mijn probleem is dat de hele dag iemand thuis is geweest en er niemand een pakketje heeft bezorgd. Ikzelf ben de afgelopen 2 dagen overdag thuis geweest en ik heb niks getekend en dus ook niks ontvangen...
Daarnaast is het afzendadres ook niet in Ede maar in Ermelo.

- Voorkeur: Resend als dat nodig is
Dat is wel zeer merkwaardig. Ook het tijdstip van 23:30 is vreemd. Wat geeft de tracking van DPD site zelf aan?
Ik ga het in ieder geval doorgeven, want aflever adres moet inderdaad in Ermelo zijn en niet in Ede. Ik vraag me wel af wie er nu ineens een pakketje heeft gekregen (die zal leuke kerst hebben).
Als ik bericht terug heb laat ik het direct weten en alvast fijne kerstdagen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 17:58 schreef bierjoost het volgende:
Wat is het verschil tussen Priority en Expedited shipping bij een EU Warehouse.

Kan het antwoord niet vinden bij de eerdere vragen hierover.
Hier zit niet zo heel veel verschil tussen. Enkel de vervoerder is anders en daarmee het aantal dagen verzending. Al scheelt dit niet veel vanuit een EU warenhuis. De verzending gebeurd redelijk snel en ik zou gewoon de goedkoopste optie pakken.
Alvast een fijne kerst.

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 18:35 schreef dublex het volgende:
- Orderdatum: 15-11-2017
- Trackingnummer : 5997631628 & 5997964787
- Ordernummer: W1711151745577803
- Verzendmethode: eu express DPDUK1

Ik begrijp dat op dit moment druk is en dat DPD op dit moment misschien iets te druk heeft waardoor het allemaal iets meer tijd in beslag neemt. Echter waar ik wel problemen mee heb is de supportafhandeling op de website en om precies te zijn Lila. Ze weet dat er issues zijn en dat leveringstijden overschreden gaan worden, en zegt dood leuk dat ik het bij de lokale DPD kantoor maar eens moet gaan kijken of het daar ligt. Het pakket is nog helemaal niet bij dpdUK aangekomen. Iets van kluitje en het riet. Eerst moest ik wachten tot 23-12-2017 en nu tot 23-01-2018, valt nog mee dat ze niet meteen 23-01-2019 heeft gezegt. Ik weet dat het meestal met zendingen wel goed komt maar wees gewoon professioneel en eerlijk.
Hallo Dublex,
We weten dat er problemen zijn met de bezorging van de pakketten. Het probleem zit namelijk tussen de verzending van het warenhuis naar DPD (UK) toe. Ik ga je order aan het lijstje toevoegen en als ik meer informatie heb dan onderstaan dan laat ik het weten. De 45 dagen zitten er al bijna op.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt. Ik zal er nog meer over moeten gaan praten over hoe en wat, maar wil jullie alvast hierover op de hoogte brengen. De precieze details moeten nog verder besproken worden.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie."
Hoe en wat precies moet ik nog bespreken, maar verwacht dat dit allemaal in orde komt. Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders en ze willen 1 lijn gaan trekken voor al deze orders. :?

Alvast een fijne kerst.

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 21:54 schreef AlwaysConnected het volgende:
Goedendag Gearbest,

Kan je iets aan informatie geven over deze bestelling:

Wil je een probleem melden?
Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:24-11-017
- Product: WiFi fpv remonte control RC drone S10 with 720p wide camera headless mode one-key return remote control RC
- sku: 236942101
- Ordernummer:wb1711250149431010
- Tracking nummer (indien beschikbaar):rn434128894cn
- Verzendmethode:Europese railway registered
- Probleem:niet te traceren
- Voorkeur: Resend of Refund? Nvt nu

Enige informatie of nog wat langer geduld?

Alvast bedankt
Deze verzendmethode is zeer langzaam en duurt gemakkelijk een maand. Dus bij deze methode nog heel even geduld. Ik heb gekeken op en krijg dit laatste bericht op 13-12-2017 "Malaiskiewicz, Polen Processing Center, is vertrokken" (Google translate gebruikt). De tracking is niet altijd even goed en loopt vaak achter. Ik verwacht het dan ook redelijk snel bij je thuis.
Fijne kerstdagen,
pi_175969164
- Orderdatum:28 oct 2017

- Product:SKU 213234301 * 1
213240601 * 1

- Order nummer: WWP1710290336054920
- Tracking nummer (indien beschikbaar):EM807733492SG
- Verzendmethode:SGEMSTO
- Probleem:Producten niet ontvangen, via Gearbest support ticket (WT17120306351) krijg ik geen volledige refund en moet ik 30 dollar betalen om het opnieuw te versturen. Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord.
- Voorkeur: Resend of Refund? Refund heeft mijn voorkeur.
  CHI shopkeeper zondag 24 december 2017 @ 12:56:33 #47
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175969335
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 12:45 schreef Willemhubers het volgende:
- Orderdatum:28 oct 2017

- Product:SKU 213234301 * 1
213240601 * 1

- Order nummer: WWP1710290336054920
- Tracking nummer (indien beschikbaar):EM807733492SG
- Verzendmethode:SGEMSTO
- Probleem:Producten niet ontvangen, via Gearbest support ticket (WT17120306351) krijg ik geen volledige refund en moet ik 30 dollar betalen om het opnieuw te versturen. Hier ga ik natuurlijk niet mee akkoord.
- Voorkeur: Resend of Refund? Refund heeft mijn voorkeur.
Zeer vervelend dat u deze nog steeds niet ontvangen hebt na 2 maanden. Ik ga proberen te regelen dat je volledige refund krijgt. Ik ga mijn best ervoor doen.
pi_175971366
Sinds een paar weken is de enige verzendoptie voor e-liquid expedited shipping (40 euro!). Ik bestel al meer dan anderhalf jaar e liquid bij jullie en vraag me af waarom dat nu ineens zo is. Ik heb al contact gehad met support maar dan krijg je een standaard mail waar je niets mee opschiet.
  CHI shopkeeper zondag 24 december 2017 @ 17:55:28 #49
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175976067
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 14:36 schreef Koper076 het volgende:
Sinds een paar weken is de enige verzendoptie voor e-liquid expedited shipping (40 euro!). Ik bestel al meer dan anderhalf jaar e liquid bij jullie en vraag me af waarom dat nu ineens zo is. Ik heb al contact gehad met support maar dan krijg je een standaard mail waar je niets mee opschiet.
Inderdaad ik zie het ook. Zelfs voor producten van 2 zie ik. Ik ga daar achteraan, want dat is wel hele dure verzending...
pi_175977368
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 11:47 schreef Gearbest het volgende:


[..]

Deze verzendmethode is zeer langzaam en duurt gemakkelijk een maand. Dus bij deze methode nog heel even geduld. Ik heb gekeken op en krijg dit laatste bericht op 13-12-2017 "Malaiskiewicz, Polen Processing Center, is vertrokken" (Google translate gebruikt). De tracking is niet altijd even goed en loopt vaak achter. Ik verwacht het dan ook redelijk snel bij je thuis.
Fijne kerstdagen,
Bedankt voor je reactie, dan wacht ik nog even
pi_175989766
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 12:56 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Zeer vervelend dat u deze nog steeds niet ontvangen hebt na 2 maanden. Ik ga proberen te regelen dat je volledige refund krijgt. Ik ga mijn best ervoor doen.
Zojuist de refund ontvangen! Bedankt!
  CHI shopkeeper maandag 25 december 2017 @ 12:59:28 #52
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_175991446
Update:
Alle mensen met problemen via Priority Line (hier gemeld) zouden inmiddels een bericht moeten hebben ontvangen van het Support Team.

quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 11:41 schreef Willemhubers het volgende:

[..]

Zojuist de refund ontvangen! Bedankt!
Ik wou net zeggen dat ik de volledige refund voor je heb kunnen regelen.
Graag gedaan en hele fijne kerstdagen ^O^

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:56 schreef Berepoot het volgende:
Ik heb voor het eerst besteld bij Gearbest. En ik vermoed dat alles in orde was. Echter, tijdens de bestelling was er ergens een optie die 9 en iets meer kostte. Ging dit nu over expressbestelling of extra verzekering dat weet ik niet meer.
Verder zie ik ook dat de bestelling bijna een week staat in Southall (UK), maar dat daar blijkbaar geen beweging meer is.
Gezien dit om een vrij groot bedrag gaat ( boven de 450) vroeg ik me af of iemand dit order en de afgelegde weg even kan checken?
- Orderdatum: 7/12/2017
- Product: creality 3d cr10s + filamenten
- Ordernummer: w1712071453496015
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170548894
- Verzendmethode: dpduk1, eu express?
- Probleem: is alles nog ok gezien de onbeweeglijke status in Southall
- Voorkeur: Resend of Refund? Voorlopig niet van toepassing.

Alvast hartelijk dankvoor de moeite.
B.
Je order is verzonden op 15-12-2017 en zou nog gewoon het normale traject volgen. Deze valt naar alle waarschijnlijk buiten de probleem periode.

quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:43 schreef el_frigo het volgende:
Hoi Gearbest Support,

Na een aantal tickets hoop ik dat jij mij verder kan helpen.
Ik heb een Xiaomi Vacuum cleaner besteld die na ruim 2 maanden nog steeds niet is afgeleverd. De tracking informatie heeft nooit (goed) gewerkt. Werd niet gepdatet en is blijven hangen in oktober 2017. Het tracking nummer werkt niet bij andere trackers.

- Orderdatum: Oct 15, 2017 16:28:49 PM
- Product: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum
- Ordernummer: W1710151628507699
- Tracking nummer: 13915023891831F (http://www.faryaa.com/user/index/package-refer)
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Shipping date: Oct 18, 2017 04:39:18
- Probleem: Na 2 maanden nog steeds niet ontvangen en geen zicht op huidige plek pakket
- Voorkeur: liefst Resend mt werkende tracking (anders FULL Refund)

Hopelijk krijg jij deze verzending in beweging. Super thx alvast!
Ik ben hiermee nog bezig, want gaven eerst aan dat tracking actief is. Ik zie geen update na 29-10-2017 dus ben er weer achteraan gegaan. Wou je even op de hoogte houden.

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 12:43 schreef Diej het volgende:
- Orderdatum: 28- 12- 2017
- Product: Fashion Stand Collar Wool Blazer Coat
Size:2XL Color:GRAY
- Ordernummer: WB1711290532027450
- Tracking nummer (indien beschikbaar): n.v.t. product is net geleverd
- Verzendmethode: BE post
- Probleem: Product is geleverd maar de maten kloppen totaal niet. ook niet als rekening gehouden wordt met de 3 cm speling die Gearbest aangeeft.
Mouw is bijvoorbeeld 58 cm in plaats van de aangegeven 63 (60 - 66cm).
Zelfde geldt voor de lengte en gvoor de shoudermaat. Ik had rekening gehouden met een iets kleinere pasmaat maar kleiner dan de aangegeven kleinste maat die jullie hebben vind ik wel een beetje te veel in de marge.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend van een 3XL maat of een andere optie.

Oh en nog wel fijne kerstdagen!
Je zou ondertussen een bericht moeten hebben ontvangen over een eventuele oplossing (ik weet niet wat). Hierover zou je nog kunnen discussiren mocht dit niet naar wens zijn.

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 december 2017 17:55 schreef Kwarterpounder het volgende:
Kwart:
- Orderdatum: 11-11-17
- Product: ZTE AXON 7 GRAY
- Ordernummer: WB1711112249080182
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997260069
- Verzendmethode: EU EXPRESS
- Probleem: In de app heeft vanaf 21-11-17 de melding 'Parcel information received in Southal' gestaan, maar ineens was hij weg. Gelukkig stond hetzelfde bericht wel op 17track dus ik maakte me niet zo druk.
Toen kreeg ik 21-12-17 nieuwe informatie en het zag ernaar uit dat mn pakketje er dan toch nog voor de kerst zou zijn!
Helaas is het pakketje er nog steeds niet terwijl de laatste update van 17track meld: Ede, The parcel has been delivered, signed for by K V.... 2017-12-22 23:30.

Mijn probleem is dat de hele dag iemand thuis is geweest en er niemand een pakketje heeft bezorgd. Ikzelf ben de afgelopen 2 dagen overdag thuis geweest en ik heb niks getekend en dus ook niks ontvangen...
Daarnaast is het afzendadres ook niet in Ede maar in Ermelo.

- Voorkeur: Resend als dat nodig is
Je hebt hierover bericht gekregen en je zal dit verder moeten bespreken via het ticket voor bevestiging van adres. Er zal dan over worden gegaan tot een resend.
pi_175995800
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 21:16 schreef Jeppie67 het volgende:
Hoi Gearbest,

Kan het zijn dat er hier ook wat mis gaat?

Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711251416476103
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998631426
- Verzendmethode: Priority line eu express
- Probleem: DPD geeft aan dat de order op 26 november in Southall was, daarna niets meer gehoord
- Voorkeur: Wat is de status en verwachting?
Hoi Gearbest,

Is ertoevallig al meer bekend over deze order?

Mvg
pi_175998381
@gearbest, wat is nou precies de periode waarin het niet lekker ging met DPD? Verwacht Gearbest enkel vertraging of zijn de betreffende zendingen zoek?

Het valt me ook op dat je bij veel producten in de shop geen priority line meer kunt selecteren. Er wordt ook gesproken over douane kosten compensatie bij airmail. De problemen met DPD lijken aardig serieus.

Heb zelf een Mi Drone bij GB besteld, verzonden op 29-11. Sinds die tijd de Southall melding. Is dit in de probleem periode?
pi_176000412
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 12:59 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ben hiermee nog bezig, want gaven eerst aan dat tracking actief is. Ik zie geen update na 29-10-2017 dus ben er weer achteraan gegaan. Wou je even op de hoogte houden.

[..]
Thx voor de update.

Tot op heden heb ik via het Gearbest ticket systeem weinig inhoudelijke reactie gehad. Wachten is de algemene reactie. Na 2 maanden en geen updates vanaf 29/10/17 is dat uiteraard niet meer reel.
Een resend mt werkende tracking (zonder bijbetaling) is voor mij het meest wenselijk.

Fijn dat je het zo voortvarend oppakt ^O^
  CHI shopkeeper dinsdag 26 december 2017 @ 12:15:22 #56
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176010446
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 16:55 schreef Jeppie67 het volgende:

[..]

Hoi Gearbest,

Is ertoevallig al meer bekend over deze order?

Mvg
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 12:59 schreef Gearbest het volgende:
Update:
Alle mensen met problemen via Priority Line (hier gemeld) zouden inmiddels een bericht moeten hebben ontvangen van het Support Team.
Ik heb al die Priority Line orders bijgehouden en wanneer deze de 45 dagen passeren dan maak ik er weer opnieuw melding van.

quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 20:22 schreef Bl4udzun het volgende:
@gearbest, wat is nou precies de periode waarin het niet lekker ging met DPD? Verwacht Gearbest enkel vertraging of zijn de betreffende zendingen zoek?

Het valt me ook op dat je bij veel producten in de shop geen priority line meer kunt selecteren. Er wordt ook gesproken over douane kosten compensatie bij airmail. De problemen met DPD lijken aardig serieus.

Heb zelf een Mi Drone bij GB besteld, verzonden op 29-11. Sinds die tijd de Southall melding. Is dit in de probleem periode?
Ik gok dat je nog net binnen die periode valt van problemen. Het zijn wel serieuze problemen, want zeer veel orders hebben een dusdanige vertraging opgelopen. Dit kan komen door de drukte, maar alsnog is dit veel langer dan verwacht. Ik verwacht zelf dat het een soort vergelijkbare situatie is als met Azerbaijan Shipping (flinke vertraging en uiteindelijk na de resends/refunds kwamen de order aan).
Daarom is besloten een tijdelijke (beperking) stop te zetten op de verzendmethode Priority Line. Om de klant dan tegemoet te komen bieden we Registered Air Mail aan met douanekosten vergoeding.

quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 21:55 schreef el_frigo het volgende:

[..]

Thx voor de update.

Tot op heden heb ik via het Gearbest ticket systeem weinig inhoudelijke reactie gehad. Wachten is de algemene reactie. Na 2 maanden en geen updates vanaf 29/10/17 is dat uiteraard niet meer reel.
Een resend mt werkende tracking (zonder bijbetaling) is voor mij het meest wenselijk.

Fijn dat je het zo voortvarend oppakt ^O^
Dat dacht ik al. Ik ben er in ieder geval achteraan aan het gaan.

quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 14:36 schreef Koper076 het volgende:
Sinds een paar weken is de enige verzendoptie voor e-liquid expedited shipping (40 euro!). Ik bestel al meer dan anderhalf jaar e liquid bij jullie en vraag me af waarom dat nu ineens zo is. Ik heb al contact gehad met support maar dan krijg je een standaard mail waar je niets mee opschiet.
Goed nieuws.
Ik heb kunnen regelen dat er een andere verzendmethode bij is gekomen voor deze producten. Ik wil je ook bedanken voor het melden. Anders had ik hier nooit werk van kunnen maken.
9a859a5d68240e2d8fc8765176699b29.png
De kosten zijn hiervoor ongeveer 1,03. De verzendtijd is wel redelijk lang (25-30 werkdagen), maar dit was het enige was ik op korte termijn snel heb kunnen regelen.
pi_176011281
- Orderdatum: 16/11/2017
- Product: Tevo tarantula + car vent holder
- Ordernummer: W1711161133264881
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997478408 en 5997478405
- Verzendmethode: dpduk1, eu express
- Probleem: Beide pakketjes zijn sinds 20 november aangemeld bij dpd southall. De car vent holder (5997478405) is 22 december binnengekomen, echter staat er bij de tevo tarantula (5997478408) helaas nog steeds "Southall, Your parcel is on its way". Ik heb het gevoel dat hier iets fout gaat aangezien ze allebei op dezelfde dag verzonden zijn maar eentje nog niet is aangekomen. Ik hoop dat jij mij kan helpen. Alvast bedankt
Voorkeur: indien nodig, refund.
pi_176013994
quote:
Goed nieuws.
Ik heb kunnen regelen dat er een andere verzendmethode bij is gekomen voor deze producten. Ik wil je ook bedanken voor het melden. Anders had ik hier nooit werk van kunnen maken.
[ afbeelding ]
De kosten zijn hiervoor ongeveer 1,03. De verzendtijd is wel redelijk lang (25-30 werkdagen), maar dit was het enige was ik op korte termijn snel heb kunnen regelen.
Ja dat is al beter en als je meerdere (dezelfde) producten besteld dan is verzending gratis. Zo was het hiervoor ook. Bedankt, maar een snellere verzendoptie zou zeer welkom zijn :)
pi_176016389
- Orderdatum: 19-11-2017
- Product: Jumper Ezbook 3 Pro
- Ordernummer: W1711190740589959
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997740100
- Verzendmethode: dpduk1, eu express
- Probleem: Nogsteeds geen update mbt shipping.

Ik begrijp dat er problemen zijn en dat er aan gewerkt wordt, echter wil ik het wel even gemeld hebben.

Tevens vind ik het nogal balen dat hij in de tussentijd ook alweer een stuk goedkoper is geworden.
pi_176018752
Gewoon uit interesse. Wat is er nu aan de hand? Containers zoek, transporteur met te weinig capaciteit, douane ligt dwars, of wat? :)
"Anyone who does not agree with me is mentally sick, and should be shot I'm afraid to say."
pi_176018865
Ben benieuwd naar de status omdat er na bijna een maand nog niks is veranderd...

Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Tevo Tarantula 3d printer + accesoires
- Ordernummer: W1711251057509079
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5364637397
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: DPD geeft sinds 2017-11-30 "Southall, Your parcel is on its way" aan.
- Voorkeur: Wat is de status en verwachting? Hoe lang duurt het voordat het pakket bij DPD aankomt?

Alvast bedankt voor de moeite :D
pi_176021480
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 11:52 schreef Gearbest het volgende:
Kleine update met betrekking tot douanekosten.

Dear Customers,

Due to the temporary closure of DPD Logistics, Gearbest decided to provide a full customs compensation policy to customers who have generated customs fee using ‘Registered Air Mail’ logistic since 1 december 2017.

please contact Gearbest customer service, and provide your proof of customs fee payment, verified by the support department to deal with the compensation matters.

For more details, please consult Gearbest customer service.

Yours Sincerely
Gearbest team

Ik wacht nu een aantal weken totdat priority line weer beschikbaar wordt voordat ik een product bestel. Klopt het dat, als ik nu met registered air mail mijn bestelling plaats, ik de eventuele douanekosten vergoed krijg?
pi_176023266
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 12:15 schreef Gearbest het volgende:

[..]

[..]

Ik heb al die Priority Line orders bijgehouden en wanneer deze de 45 dagen passeren dan maak ik er weer opnieuw melding van.

[..]

Ik gok dat je nog net binnen die periode valt van problemen. Het zijn wel serieuze problemen, want zeer veel orders hebben een dusdanige vertraging opgelopen. Dit kan komen door de drukte, maar alsnog is dit veel langer dan verwacht. Ik verwacht zelf dat het een soort vergelijkbare situatie is als met Azerbaijan Shipping (flinke vertraging en uiteindelijk na de resends/refunds kwamen de order aan).
Daarom is besloten een tijdelijke (beperking) stop te zetten op de verzendmethode Priority Line. Om de klant dan tegemoet te komen bieden we Registered Air Mail aan met douanekosten vergoeding.

[..]

Dat dacht ik al. Ik ben er in ieder geval achteraan aan het gaan.

[..]

Goed nieuws.
Ik heb kunnen regelen dat er een andere verzendmethode bij is gekomen voor deze producten. Ik wil je ook bedanken voor het melden. Anders had ik hier nooit werk van kunnen maken.
[ afbeelding ]
De kosten zijn hiervoor ongeveer 1,03. De verzendtijd is wel redelijk lang (25-30 werkdagen), maar dit was het enige was ik op korte termijn snel heb kunnen regelen.
En wat als je reeds iets besteld had? Met terugwerkende kracht Registered Air Mail lijkt me redelijk onmogelijk? Ik wacht al een dikke maand. Zul je net zien dat als de boel eindelijk is afgehandeld of gerefund, dat de EU deal voor de CR-10 weer is verlopen.

Ik begrijp dat ik gewoon braafjes mag lopen wachten totdat ik de 45 dagen aantik? En als het dan nog niet binnen is, wederom weer braafjes wachten?
Kaas
pi_176031198
- Orderdatum:24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: WP1711240904500121
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN434171380CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Pakket staat inmiddels sinds 13-12-2017 op dezelfde status
- Voorkeur: Resend of Refund?

Wat is er aan de hand met dit pakket en wat is de verwachting met betrekking tot de aflevering?
  CHI shopkeeper woensdag 27 december 2017 @ 12:09:29 #65
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176034954
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 12:46 schreef Mees1996 het volgende:
- Orderdatum: 16/11/2017
- Product: Tevo tarantula + car vent holder
- Ordernummer: W1711161133264881
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997478408 en 5997478405
- Verzendmethode: dpduk1, eu express
- Probleem: Beide pakketjes zijn sinds 20 november aangemeld bij dpd southall. De car vent holder (5997478405) is 22 december binnengekomen, echter staat er bij de tevo tarantula (5997478408) helaas nog steeds "Southall, Your parcel is on its way". Ik heb het gevoel dat hier iets fout gaat aangezien ze allebei op dezelfde dag verzonden zijn maar eentje nog niet is aangekomen. Ik hoop dat jij mij kan helpen. Alvast bedankt
Voorkeur: indien nodig, refund.
Kan altijd wel dat er wat tijd tussen zit bij 2 orders. Tevens weten we dat er problemen zijn met de bezorging van de pakketten. Het probleem zit namelijk tussen de verzending van het warenhuis naar DPD (UK) toe. Ik ga je order aan het lijstje toevoegen en je ontvangt hier spoedig bericht over.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie". Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders en ze willen 1 lijn gaan trekken voor al deze orders.

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 14:24 schreef Koper076 het volgende:

[..]

Ja dat is al beter en als je meerdere (dezelfde) producten besteld dan is verzending gratis. Zo was het hiervoor ook. Bedankt, maar een snellere verzendoptie zou zeer welkom zijn :)
Graag gedaan! Ik ga het nog wel proberen een snellere verzendmethode te regelen, maar denk dat dit het maximale is.

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 15:55 schreef Viertakt het volgende:
- Orderdatum: 19-11-2017
- Product: Jumper Ezbook 3 Pro
- Ordernummer: W1711190740589959
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997740100
- Verzendmethode: dpduk1, eu express
- Probleem: Nogsteeds geen update mbt shipping.

Ik begrijp dat er problemen zijn en dat er aan gewerkt wordt, echter wil ik het wel even gemeld hebben.

Tevens vind ik het nogal balen dat hij in de tussentijd ook alweer een stuk goedkoper is geworden.
Ik ga en kan kijken of ik nog iets aan het prijsverschil nog kan regelen. Kan het altijd voor je proberen. Stuur dan even via PM wat je ervoor betaald hebt + de link van het product. Dan ga ik kijken of ik daar nog iets aan kan doen als het een groot verschil is.
We weten dat er problemen zijn met de bezorging van de pakketten. Het probleem zit namelijk tussen de verzending van het warenhuis naar DPD (UK) toe. Ik ga je order aan het lijstje toevoegen en je ontvangt hier spoedig bericht over.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie". Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders en ze willen 1 lijn gaan trekken voor al deze orders.

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 17:38 schreef intoxicated het volgende:
Gewoon uit interesse. Wat is er nu aan de hand? Containers zoek, transporteur met te weinig capaciteit, douane ligt dwars, of wat? :)
Ik mag daar zelf niet te veel over vertellen, omdat ze nog een officile statement gaan maken over de precieze problemen. Dan gaan er te veel geruchten rond en krijg ik dadelijk zelf problemen. Hopende op je begrip hiervoor.

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 17:44 schreef Wolligschaapie het volgende:
Ben benieuwd naar de status omdat er na bijna een maand nog niks is veranderd...

Orderdatum: 25 november 2017
- Product: Tevo Tarantula 3d printer + accesoires
- Ordernummer: W1711251057509079
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5364637397
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: DPD geeft sinds 2017-11-30 "Southall, Your parcel is on its way" aan.
- Voorkeur: Wat is de status en verwachting? Hoe lang duurt het voordat het pakket bij DPD aankomt?

Alvast bedankt voor de moeite :D
We weten dat er problemen zijn met de bezorging van de pakketten. Het probleem zit namelijk tussen de verzending van het warenhuis naar DPD (UK) toe. Ik ga je order aan het lijstje toevoegen en je ontvangt hier spoedig bericht over. Het kan nog goed mogelijk zijn dat je pakketje aankomt, maar is voor ons ook nog even kijken.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie". Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders en ze willen 1 lijn gaan trekken voor al deze orders.

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 20:19 schreef SuliR het volgende:

[..]

Ik wacht nu een aantal weken totdat priority line weer beschikbaar wordt voordat ik een product bestel. Klopt het dat, als ik nu met registered air mail mijn bestelling plaats, ik de eventuele douanekosten vergoed krijg?
Ja dat klopt. Als je nu besteld met Registered Air Mail en je krijgt douanekosten dan vergoeden we deze. Let wel op dat het alleen Registered Air Mail betrefd als Priority Line daarbij niet beschikbaar is.

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 21:47 schreef _MsG_ het volgende:

[..]

En wat als je reeds iets besteld had? Met terugwerkende kracht Registered Air Mail lijkt me redelijk onmogelijk? Ik wacht al een dikke maand. Zul je net zien dat als de boel eindelijk is afgehandeld of gerefund, dat de EU deal voor de CR-10 weer is verlopen.

Ik begrijp dat ik gewoon braafjes mag lopen wachten totdat ik de 45 dagen aantik? En als het dan nog niet binnen is, wederom weer braafjes wachten?
Je bedoeld dat je voor de 1e december besteld had met Registered Air Mail en daar douanekosten mee zou krijgen?
Als deze dan nog beschikbaar is in de EU warenhuis en de deal is afgelopen. Dan zal ik voor jou proberen om deze code weer actief te laten worden. Onder het mom van Priority Line problemen gok ik dat dat wel in orde moet komen.

quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 09:51 schreef RobbieT het volgende:
- Orderdatum:24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: WP1711240904500121
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN434171380CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Pakket staat inmiddels sinds 13-12-2017 op dezelfde status
- Voorkeur: Resend of Refund?

Wat is er aan de hand met dit pakket en wat is de verwachting met betrekking tot de aflevering?
Je order is nog gewoon onderweg. De tracking loopt soms achter. Zo hebben we hier al mensen gehad waarbij de tracking nog op Polen stond, maar deze inmiddels wel al hebben ontvangen. Je orderstatus is nog als volgt " 2017-12-13 21:38 Malasiewicz, Polen Processing Center, is vertrokken".
Meerdere orders hebben deze status die rond dezelfde tijd zijn verzonden dus dit is nog allemaal normaal. Ik verwacht dat je je pakketje spoedig in ontvangst kan nemen.
pi_176036385
- Orderdatum: Nov 11, 2017 13:25:02 PM
- Product: Original Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner
- Ordernummer: W1711111325029387
- Tracking nummer: TH15124000906007
- Verzendmethode: EU Express of EUYTHXYH?
- Probleem: Nog steeds niets ontvangen

Beste Gearbest,

Mijn bestelling van 11 Nov nog steeds niet ontvangen.
Na de nodige problemen zou het inmiddels wel verzonden moeten zijn (6 dec )maar geen tracking mogelijk. Ik begin het vertrouwen een beetje te verliezen. een paar weekjes wachten vind ik ok maar dit duurt allemaal wel erg lang...Weten jullie meer? anders zou ik graag een refund willen ontvangen..
  CHI shopkeeper woensdag 27 december 2017 @ 13:28:29 #67
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176037307
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:59 schreef Grayburn12 het volgende:
- Orderdatum: Nov 11, 2017 13:25:02 PM
- Product: Original Xiaomi Smart Robot Vacuum Cleaner
- Ordernummer: W1711111325029387
- Tracking nummer: TH15124000906007
- Verzendmethode: EU Express of EUYTHXYH?
- Probleem: Nog steeds niets ontvangen

Beste Gearbest,

Mijn bestelling van 11 Nov nog steeds niet ontvangen.
Na de nodige problemen zou het inmiddels wel verzonden moeten zijn (6 dec )maar geen tracking mogelijk. Ik begin het vertrouwen een beetje te verliezen. een paar weekjes wachten vind ik ok maar dit duurt allemaal wel erg lang...Weten jullie meer? anders zou ik graag een refund willen ontvangen..
Zeer vervelend om te horen. Je pakketje is verzonden met EUYTHXYH. Hierbij is je order verzonden per trein en dit is een zeeeeeer langzame verzendmethode helaas. De verzending gebeurd door het logistieke bedrijf "PanAsia". Je pakketje is wel traceerbaar via deze website. De laatste tracking update is gebeurd op 15-12-2017 met de volgende status "Aankomsten van het pakket in Alashankou. De trein arriveert op het volgende station in 3-4 dagen, Kazalinsk, Kazachstan". Deze tracking is wel niet altijd even goed up to date. Je zal dus nog wel echt even geduld moeten hebben voordat je deze in ontvangst kan nemen. Dit kan dus nog wel even duren spijtig genoeg.
pi_176037348
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:09 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ja dat klopt. Als je nu besteld met Registered Air Mail en je krijgt douanekosten dan vergoeden we deze. Let wel op dat het alleen Registered Air Mail betrefd als Priority Line daarbij niet beschikbaar is.

[..]


[..]

Oei, heb per ongeluk op enter gedrukt terwijl ik bezig was met het inwisselen van punten. Zo te zien is de bestelling al geplaatst (maar nog niet betaald) en met alleen een gedeelte van de punten, moest nog een cijfer typen bij de punten. Kan je dit recht zetten voor mij aub zonder dat ik de punten kwijt raak?
W1712270625260243

[ Bericht 10% gewijzigd door SuliR op 27-12-2017 13:42:18 ]
pi_176040180
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:09 schreef Gearbest het volgende:
Je bedoeld dat je voor de 1e december besteld had met Registered Air Mail en daar douanekosten mee zou krijgen?
Als deze dan nog beschikbaar is in de EU warenhuis en de deal is afgelopen. Dan zal ik voor jou proberen om deze code weer actief te laten worden. Onder het mom van Priority Line problemen gok ik dat dat wel in orde moet komen.
den dus dit is nog allemaal normaal. Ik verwacht dat je je pakketje spoedig in ontvangst kan nemen.
Soort van. 25 november CR-10 besteld, maar nu met de DPD kwestie is het vooral onduidelijkheid wat er vanuit Gearbest terugkomt.

Wordt het nu alsnog snel verstuurd vanaf UK maar dan met douanekosten die je terugkrijgt? Of blijft dat DPD-depot dicht en moeten we gewoon lang wachten? De communicatie die ik vanuit Gearbest kreeg over mijn order was samengevat: wachten. Maar ik hoor toch graag andere opties als dit nog heel veel langer gaat duren (gezien er al een vergelijking wordt getrokken met de Azerbaidjan fail). Dubbel zuur omdat hij inmiddels ook te koop is in de EU warehouse, en als ik die zou bestellen hem binnen een week wel zou moeten hebben.

Nog maar weer even de gegevens:

Nov 24, 2017 10:21:56 AM
Order number: W1711241021563386
Shipping method: DPDUK1
Kaas
  CHI shopkeeper woensdag 27 december 2017 @ 15:08:45 #70
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176041242
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 14:39 schreef _MsG_ het volgende:

[..]

Soort van. 25 november CR-10 besteld, maar nu met de DPD kwestie is het vooral onduidelijkheid wat er vanuit Gearbest terugkomt.

Wordt het nu alsnog snel verstuurd vanaf UK maar dan met douanekosten die je terugkrijgt? Of blijft dat DPD-depot dicht en moeten we gewoon lang wachten? De communicatie die ik vanuit Gearbest kreeg over mijn order was samengevat: wachten. Maar ik hoor toch graag andere opties als dit nog heel veel langer gaat duren (gezien er al een vergelijking wordt getrokken met de Azerbaidjan fail). Dubbel zuur omdat hij inmiddels ook te koop is in de EU warehouse, en als ik die zou bestellen hem binnen een week wel zou moeten hebben.

Nog maar weer even de gegevens:

Nov 24, 2017 10:21:56 AM
Order number: W1711241021563386
Shipping method: DPDUK1
Ja die gegevens heb ik inderdaad al. Zoals ik al eerder zei in de andere berichten.
Het probleem zit tussen de verzending van het warenhuis naar DPD (UK) toe. Het probleem zit dus niet bij DPD, maar bij het verzendbedrijf tussen het warenhuis en de UK. Het kan nog goed mogelijk zijn dat je pakketje aankomt, maar is voor ons ook nog even kijken.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie". Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders en ze willen 1 lijn gaan trekken voor al deze orders.
Net zoals bij het Azerbaijan probleem (meer in de zin van flinke vertraging en compensatie) hebben we netjes voor de orders een refund of resend gedaan. Uiteindelijk zijn de oude orders ook nog eens aangekomen dus heel veel mensen hebben hun orders zelfs 2x gekregen.
Dat deze nu in een EU warenhuis te bestellen is is helaas jammer, maar dit was niet het geval op het moment dat je bestelde. Mocht de CR-10 niet geleverd worden dan valt daar heus wel iets voor te regelen denk ik zo.
pi_176055145
Je hebt hierover bericht gekregen en je zal dit verder moeten bespreken via het ticket voor bevestiging van adres. Er zal dan over worden gegaan tot een resend.
[/quote]

Wat word hiermee bedoeld? Ik heb namelijk geen ticket ontvangen op mn mail.
Daarnaast kan ik op de site van dpd niks vinden omdat ik geen geldig trackingnummer kan invoeren.

Ik hoor het wel!
Kevin Vlijm
  CHI shopkeeper woensdag 27 december 2017 @ 23:56:04 #72
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176060724
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 21:41 schreef Kwarterpounder het volgende:
Wat word hiermee bedoeld? Ik heb namelijk geen ticket ontvangen op mn mail.
Daarnaast kan ik op de site van dpd niks vinden omdat ik geen geldig trackingnummer kan invoeren.

Ik hoor het wel!
Heb je ook gekeken in je account op de website (onder My Tickets)? Als je naar deze link gaat en inlogt dan zou je daar een ticket moeten zien.
pi_176063829
Ik heb deze bestelling van 9 november 2017 nog niet ontvangen.
- Orderdatum: 9-11-2017
- Product: 4x Gocomma WN - 20 Two-feeted Power Adapter - EU PLUG WHITE; 1x Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2 - CN-PLUG WHITE; 1x Original Xiaomi Fast Charging Car Charger Metal Style - SILVER
- Ordernummer: W1711092324129705
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988744510
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: niet ontvangen / geen updates tracking info
- Voorkeur: Resend?

Kun je me een update geven van deze zending?
pi_176068895
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:09 schreef Gearbest het volgende:
[..]

Ik mag daar zelf niet te veel over vertellen, omdat ze nog een officile statement gaan maken over de precieze problemen. Dan gaan er te veel geruchten rond en krijg ik dadelijk zelf problemen. Hopende op je begrip hiervoor.
Ik snap het; toch bedankt voor je reactie! Hopelijk komt het statement snel :)
"Anyone who does not agree with me is mentally sick, and should be shot I'm afraid to say."
pi_176070636
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 23:56 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Heb je ook gekeken in je account op de website (onder My Tickets)? Als je naar deze link gaat en inlogt dan zou je daar een ticket moeten zien.
Heb net de ticket gevonden, maar ik heb het al bij buren en het postkantoor gecheckt en die weten beide van niks...
Wat moet ik nu doen om over te gaan op een resend?
Kevin Vlijm
pi_176072795
- Orderdatum: 25-11-2017
- Product: Xiaomi Notebook Pro i5 8gb
- Ordernummer: W1711251659389543
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998767647
- Verzendmethode: DPDUK (priority Line)
- Probleem: Nog niks ontvangen. Valt deze verzending onder de verzendingen met problemen?
- Voorkeur: Resend of Refund? maakt nog niet uit. eerst maar eens informatie
pi_176075621
Wat houdt "Product Dispatch" precies in, en is het normaal dat die status na ruim twee weken nog niet bereikt is?

H0jrgYg.png

[ Bericht 17% gewijzigd door Bonzi_Buddy op 28-12-2017 15:56:41 ]
pi_176075875
Bij deze ga ik me dan ook maar officieel melden:

- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter
- Ordernummer: WP1711271335298514
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5364400164
- Verzendmethode: DPDUK1 (priority Line)
- Probleem: Al een maand onderweg, had al in Southall moeten zijn
- Voorkeur: Resend

Verder ben ik zeer benieuwd naar het statement van gearbest. Ik zie hier mensen wiens orders nu 45 dagen onderweg zijn. Gaat soms om flinke bedragen en mensen hebben recht op duidelijkheid. Gezien de grote omvang, betreft het niet slechts 1 zoekgeraakt containertje. Dus er moet meer aan de hand zijn...
pi_176076291
Is er ook al iets meer bekend wanneer de problemen opgelost zijn/worden?
Het lijkt me dat er inmiddels wel ingelopen moet worden met de achterstand, maar ik zie daar hier op het forum niet veel van terug.

Overigens niet zeurend bedoeld, gewoon benieuwd :-)
  CHI shopkeeper donderdag 28 december 2017 @ 16:14:00 #80
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176076564
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 06:39 schreef Erikplons het volgende:
Ik heb deze bestelling van 9 november 2017 nog niet ontvangen.
- Orderdatum: 9-11-2017
- Product: 4x Gocomma WN - 20 Two-feeted Power Adapter - EU PLUG WHITE; 1x Xiaomi Philips Eyecare Smart Lamp 2 - CN-PLUG WHITE; 1x Original Xiaomi Fast Charging Car Charger Metal Style - SILVER
- Ordernummer: W1711092324129705
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988744510
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: niet ontvangen / geen updates tracking info
- Voorkeur: Resend?

Kun je me een update geven van deze zending?
Oke ik ga dit meteen doorgeven!

quote:
1s.gif Op donderdag 28 december 2017 13:30 schreef Kwarterpounder het volgende:

[..]

Heb net de ticket gevonden, maar ik heb het al bij buren en het postkantoor gecheckt en die weten beide van niks...
Wat moet ik nu doen om over te gaan op een resend?
Doorgeven dat je pakketje is bezorgd op het verkeerde adres. Hier zouden ze vanaf moeten weten, want dit heb ik ook uitdrukkelijk doorgegeven. Verder je adres gegevens doorgeven en ook direct vermelden dat de resend al is toegezegd.

quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 14:42 schreef pwanst het volgende:
- Orderdatum: 25-11-2017
- Product: Xiaomi Notebook Pro i5 8gb
- Ordernummer: W1711251659389543
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998767647
- Verzendmethode: DPDUK (priority Line)
- Probleem: Nog niks ontvangen. Valt deze verzending onder de verzendingen met problemen?
- Voorkeur: Resend of Refund? maakt nog niet uit. eerst maar eens informatie
Naar alle waarschijnlijkheid wel en ik ga je order ook meteen erbij zetten. Bij zendingen vanaf begin december hebben we wel al gezien dat deze zijn aangekomen.

quote:
1s.gif Op donderdag 28 december 2017 15:49 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Wat houdt "Product Dispatch" precies in, en is het normaal dat die status na ruim twee weken nog niet bereikt is?

[ afbeelding ]
Dit houdt in dat je je order hebt ontvangen. Je order is wel al verzonden (shipped out) en hier zou je ook de tracking van kunnen zien (afhankelijk van verzendmethode). Hierover zou je ook een bericht over moeten hebben ontvangen.

quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 15:55 schreef Bl4udzun het volgende:
Bij deze ga ik me dan ook maar officieel melden:

- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter
- Ordernummer: WP1711271335298514
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5364400164
- Verzendmethode: DPDUK1 (priority Line)
- Probleem: Al een maand onderweg, had al in Southall moeten zijn
- Voorkeur: Resend

Verder ben ik zeer benieuwd naar het statement van gearbest. Ik zie hier mensen wiens orders nu 45 dagen onderweg zijn. Gaat soms om flinke bedragen en mensen hebben recht op duidelijkheid. Gezien de grote omvang, betreft het niet slechts 1 zoekgeraakt containertje. Dus er moet meer aan de hand zijn...
Ik ga ook je order erbij zetten. Op dit moment zijn er nog weinig orders hier die de 45 dagen hebben gehaald zonder tracking update. We zijn zelf ook bezig met onderzoek en kunnen niet zomaar dingen in het wilde weg zeggen. De bedragen groot of klein maakt voor mij niks uit. Ik wil er gewoon voor zorgen dat alles in goede banen geleid wordt. Dat is tot nu toe nog redelijk goed gelukt de afgelopen maanden.

quote:
7s.gif Op donderdag 28 december 2017 16:07 schreef iDroneNL het volgende:
Is er ook al iets meer bekend wanneer de problemen opgelost zijn/worden?
Het lijkt me dat er inmiddels wel ingelopen moet worden met de achterstand, maar ik zie daar hier op het forum niet veel van terug.

Overigens niet zeurend bedoeld, gewoon benieuwd :-)
Orders vanaf begin december hebben we al berichten over ontvangen dat deze gewoon zijn aangekomen. Het gaat tot nu toe nog echt specifiek om de maand november. Priority Line bieden we ook in mindere mate aan en hier heb ik ook een bericht over geplaatst. Mocht Priority Line als verzendmethode niet beschikbaar is dan moet men kiezen voor registered Air Mail. Mocht er daarmee douanekosten zijn dan vergoeden we deze.
pi_176077314
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 16:14 schreef Gearbest het volgende:

Dit houdt in dat je je order hebt ontvangen. Je order is wel al verzonden (shipped out) en hier zou je ook de tracking van kunnen zien (afhankelijk van verzendmethode). Hierover zou je ook een bericht over moeten hebben ontvangen.
Ik keek naar de tracking en zag dat ze begin van de middag aan de deur waren geweest, en ik vond een briefje van postnl in de bus :P

Had zelf verwacht dat Product Dispatch zou betekenen dat het pakket in Europa was aangekomen en overgedragen was aan PostNL.

Bedankt voor je antwoord!
  CHI shopkeeper donderdag 28 december 2017 @ 17:17:10 #82
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176078684
quote:
1s.gif Op donderdag 28 december 2017 16:35 schreef Bonzi_Buddy het volgende:

[..]

Ik keek naar de tracking en zag dat ze begin van de middag aan de deur waren geweest, en ik vond een briefje van postnl in de bus :P

Had zelf verwacht dat Product Dispatch zou betekenen dat het pakket in Europa was aangekomen en overgedragen was aan PostNL.

Bedankt voor je antwoord!
Super! Dan zullen ze morgen nog eens langskomen als het goed is.
pi_176087505
Hoi
Om op mijn vraag van 19 december terug te komen heeft u al iets gehoord van support sectie (Hella) hoe lang ik moet wachten op de One plus 5?
Bij DPD Nederland staat die nog gemeld: onderweg uit Best.
Alvast hartelijke dank en een prettige jaarwisseling.
Facta non Verba
pi_176090585
- Orderdatum: 21-11-2017
- Product: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
- Ordernummer: WW1711211117160474
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998875870
- Verzendmethode: DPDUK (priority Line) (in bevestiginsmail staat er EU Express)
- Probleem: Al een maand onderweg. Geen updates
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend, maar eerst graag wat info

Alvast bedankt voor dit na te kijken.
pi_176092493
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Elephone S8
- Ordernummer: W1711241017099173
- Tracking nummer (indien beschikbaar):5998542800 bij DPDUK1
- Verzendmethode: Priority Line (EU Express)
- Probleem: Al een maand onderweg. Geen updates
- Voorkeur: Resend.

Vraagjes hierover:

Your parcel is on its way DPD Local
Southall

Hoe gaat het van HK2 naar England, via vliegtuig of boot?
Stromen de pakketjes van begin December wel binnen bij DPD Southall?
pi_176102380
Orderdatum: 24-11-2017
Product: creality cr-10
Ordernummer: wwp1711240902596835
Trackingnummer: 5998514632
Eu express. Verzekerd verzonden.
Probleem. Al maand onderweg geen updates.
Voorkeur. Resend
Mijn Usericon bevat seksueel getinte, gewelddadige en schokkende inhoud!
pi_176102656
Beste Gearbest, hartelijk dank voor je hulp.

- Orderdatum: 24/11/2017
- Product: Original Xiaomi Philips LED Ceiling Lamp
- Ordernummer: W1711241048525068
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998513359
- Verzendmethode: DPDUK (priority Line)
- Probleem: Nog niks ontvangen en geen shipping updates. Valt deze verzending onder de verzendingen met problemen?
- Voorkeur: Resend of Refund? Voorkeur ligt bij Resend.
pi_176103793
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 10:38 schreef CecilBDemented het volgende:
Orderdatum: 24-11-2017
Product: creality cr-10
Ordernummer: wwp1711240902596835
Trackingnummer: 5998514632
Eu express. Verzekerd verzonden.
Probleem. Al maand onderweg geen updates.
Voorkeur. Resend
Zit in hetzelfde schuitje. Maar los van dat Gearbest nog wil dat we 45 dagen wachten, is het voor ons wellicht beter om het ding (in het geval van een refund/resend optie) in de EU warehouse bestellen ipv weer China warehouse? Met EUCR10JK kom je dan op dezelfde prijs.
Kaas
  CHI shopkeeper vrijdag 29 december 2017 @ 11:57:44 #89
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176104790
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 21:31 schreef youngtimer het volgende:
Hoi
Om op mijn vraag van 19 december terug te komen heeft u al iets gehoord van support sectie (Hella) hoe lang ik moet wachten op de One plus 5?
Bij DPD Nederland staat die nog gemeld: onderweg uit Best.
Alvast hartelijke dank en een prettige jaarwisseling.
De volledige refund zou je inmiddels ontvangen moeten hebben. Klopt dit? Wat Hella betrefd. Mijn contactpersoon geeft aan dat je de OnePlus 5 niet moet accepteren. De refund is al gedaan en als je deze niet meer accepteert (mocht deze nog aankomen) dan is er niks aan de hand. Sorry dat ik dit nog niet had doorgegeven.

quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 22:31 schreef mathneogeo het volgende:
- Orderdatum: 21-11-2017
- Product: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
- Ordernummer: WW1711211117160474
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998875870
- Verzendmethode: DPDUK (priority Line) (in bevestiginsmail staat er EU Express)
- Probleem: Al een maand onderweg. Geen updates
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend, maar eerst graag wat info

Alvast bedankt voor dit na te kijken.
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 23:07 schreef zybex75 het volgende:
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Elephone S8
- Ordernummer: W1711241017099173
- Tracking nummer (indien beschikbaar):5998542800 bij DPDUK1
- Verzendmethode: Priority Line (EU Express)
- Probleem: Al een maand onderweg. Geen updates
- Voorkeur: Resend.

Vraagjes hierover:

Your parcel is on its way DPD Local
Southall

Hoe gaat het van HK2 naar England, via vliegtuig of boot?
Stromen de pakketjes van begin December wel binnen bij DPD Southall?
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 10:38 schreef CecilBDemented het volgende:
Orderdatum: 24-11-2017
Product: creality cr-10
Ordernummer: wwp1711240902596835
Trackingnummer: 5998514632
Eu express. Verzekerd verzonden.
Probleem. Al maand onderweg geen updates.
Voorkeur. Resend
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 10:46 schreef ReinTheMan het volgende:
Beste Gearbest, hartelijk dank voor je hulp.

- Orderdatum: 24/11/2017
- Product: Original Xiaomi Philips LED Ceiling Lamp
- Ordernummer: W1711241048525068
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998513359
- Verzendmethode: DPDUK (priority Line)
- Probleem: Nog niks ontvangen en geen shipping updates. Valt deze verzending onder de verzendingen met problemen?
- Voorkeur: Resend of Refund? Voorkeur ligt bij Resend.
Voor de bovenstaande orders is het verhaal eigenlijk hetzelfde. We weten dat er problemen zijn met de bezorging van de pakketten. Het probleem zit namelijk tussen de verzending van het warenhuis naar DPD (UK) toe. Ik ga jullie orders aan het lijstje toevoegen en je ontvangt hier spoedig bericht over.
Ik heb op dit moment voor de Priority Line orders de volgende overeenstemming bereikt.
"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie". Ik ben er dus druk mee bezig. Gaat nu toch wel om redelijk wat orders en ze willen 1 lijn gaan trekken voor al deze orders.

quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 11:25 schreef _MsG_ het volgende:

[..]

Zit in hetzelfde schuitje. Maar los van dat Gearbest nog wil dat we 45 dagen wachten, is het voor ons wellicht beter om het ding (in het geval van een refund/resend optie) in de EU warehouse bestellen ipv weer China warehouse? Met EUCR10JK kom je dan op dezelfde prijs.
Ik heb bij jouw order wel al doorgegeven mocht er een resend of refund komen dat je voorkeur uitgaat naar een resend vanuit een EU warenhuis.
pi_176105163
Los van de compensatie welke dagentermijn wordt aangehouden voor de resend/refund-vraagstelling? Want als dat na 45 dagen nog zonder duidelijkheid is, vind ik een compensatie heel redelijk, maar als ik vanaf dan bij wijze van weer 20 dagen moet wachten tot een vervolg-duidelijkheid dan weet ik dat nu liever alvast dan pas de 45e dag.

Ik krijg nu in mijn orders ook een bericht die excuseert voor een sneeuwstorm. Is dat iets gerelateerds of betreft dat dan bijv. een andere zending?

quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 11:57 schreef Gearbest het volgende:

Ik heb bij jouw order wel al doorgegeven mocht er een resend of refund komen dat je voorkeur uitgaat naar een resend vanuit een EU warenhuis.
Dat hangt wel een beetje af van de wachttijd vooraf. Als we 2 maanden verder zijn voordat dit gaat spelen is er mogelijk allang een betere optie voor de CR-10 (dit gaat vrij snel in de 3D-printer wereld) dus ik heb het liefst dat ik nog kan kiezen wanneer deze vraag komt :).

[ Bericht 34% gewijzigd door _MsG_ op 29-12-2017 12:17:52 ]
Kaas
pi_176105940
Shipment number: RN433593378CN

FZRAMYT: Nov 20, 2017 16:36:43 PM PST

Destination Country - Origin Country - Tracking Consuming: 248 ms
2017-12-14 15:23
Malashevichy, Polish processing center, has left

blijft hangen in polen???
pi_176106125
@gearbest, Ik heb nu een support ticket ontvangen van Gearbest met de vraag nog 7-15 dagen te wachten en een 20$ refund aanbod. Neem aan dat het ticket op jouw initiatief is.

Ik waardeer de geste, maar ben niet voornemens deze gedeeltelijke refund te accepteren. Wellicht wordt dit genterpreteerd alsof ik dit als een volwaardige op oplossing zie en daarmee dan aanspraak verlies op een claim bij niet leveren. Uiteraard zal ik het ticket ook niet afsluiten. Ik ga uit van een resend na het verstrijken van de 45 dagen.

Ben overigens blij met de Nederlandstalige support. Ga zo door.
pi_176107243
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:41 schreef Bl4udzun het volgende:
@gearbest, Ik heb nu een support ticket ontvangen van Gearbest met de vraag nog 7-15 dagen te wachten en een 20$ refund aanbod. Neem aan dat het ticket op jouw initiatief is.

Ik waardeer de geste, maar ben niet voornemens deze gedeeltelijke refund te accepteren. Wellicht wordt dit genterpreteerd alsof ik dit als een volwaardige op oplossing zie en daarmee dan aanspraak verlies op een claim bij niet leveren. Uiteraard zal ik het ticket ook niet afsluiten. Ik ga uit van een resend na het verstrijken van de 45 dagen.

Ben overigens blij met de Nederlandstalige support. Ga zo door.
Heb precies de zelfde ticket gekregen. Heb ook een beetje het zelfde gevoel. Daarom ook nog niet geaccepteert
pi_176107247
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:41 schreef Bl4udzun het volgende:
@gearbest, Ik heb nu een support ticket ontvangen van Gearbest met de vraag nog 7-15 dagen te wachten en een 20$ refund aanbod. Neem aan dat het ticket op jouw initiatief is.

Ik waardeer de geste, maar ben niet voornemens deze gedeeltelijke refund te accepteren. Wellicht wordt dit genterpreteerd alsof ik dit als een volwaardige op oplossing zie en daarmee dan aanspraak verlies op een claim bij niet leveren. Uiteraard zal ik het ticket ook niet afsluiten. Ik ga uit van een resend na het verstrijken van de 45 dagen.

Ben overigens blij met de Nederlandstalige support. Ga zo door.
Voor mijn order (Jumper ezbook) heb ik ook een $20 refund aanbod gekregen, hoewel ik dit ook een mooi voorstel vind (Bedankt @Gearbest, voor je moeite zover) ben ik ook benieuwd hoe en wat verder mocht ik dit accepteren.

Ik wil wel reel blijven en tevens de rest oproepen om dat ook te doen, ik koop in China omdat het grappig spul is voor relatief weinig geld, maar ik begrijp ook goed dat er zo goedkoop mogelijk containers vol deze kant op moeten komen en dat daar wat mis mee kan gaan. Ja het kan sneller en stabieler, maar daar zullen we dan ook voor moeten betalen. (DHL/UPS direct shipping). Wil je dat niet, dan is het helaas wachten.

Bedankt dusver!
  CHI shopkeeper vrijdag 29 december 2017 @ 15:54:26 #95
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176113973
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:34 schreef Damian666 het volgende:
Shipment number: RN433593378CN

FZRAMYT: Nov 20, 2017 16:36:43 PM PST

Destination Country - Origin Country - Tracking Consuming: 248 ms
2017-12-14 15:23
Malashevichy, Polish processing center, has left

blijft hangen in polen???
Je order is nog gewoon onderweg. De tracking loopt soms een beetje achter en wordt niet altijd even goed geupdate. Je order is in ieder geval uit Polen en zal dan ook elk moment bij jou bezorgd worden. Nog even geduld dus :Y
We hebben al vaker gezien dat deze nog op Polen staat terwijl deze wel al bezorgd is.

quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:09 schreef _MsG_ het volgende:
Los van de compensatie welke dagentermijn wordt aangehouden voor de resend/refund-vraagstelling? Want als dat na 45 dagen nog zonder duidelijkheid is, vind ik een compensatie heel redelijk, maar als ik vanaf dan bij wijze van weer 20 dagen moet wachten tot een vervolg-duidelijkheid dan weet ik dat nu liever alvast dan pas de 45e dag.

Ik krijg nu in mijn orders ook een bericht die excuseert voor een sneeuwstorm. Is dat iets gerelateerds of betreft dat dan bijv. een andere zending?

[..]

Dat hangt wel een beetje af van de wachttijd vooraf. Als we 2 maanden verder zijn voordat dit gaat spelen is er mogelijk allang een betere optie voor de CR-10 (dit gaat vrij snel in de 3D-printer wereld) dus ik heb het liefst dat ik nog kan kiezen wanneer deze vraag komt :).
Ik weet op dit moment helemaal niks van een sneeuwstorm af dus denk niet dat dit voor deze order geldt. Na de 45 dagen verwacht ik gewoon een refund of resend. Dit hebben we ook gedaan bij Azerbaijan orders en ik verwacht dit zelf weer. Laten we eerst de 45 dagen afwachten en niet vooruit lopen op de zaken.
Ik zal anders gewoon voorkeur vragen neerzetten. Dan kan je altijd nog zelf bepalen en kan ik eventueel nog proberen een coupon te regelen mocht je kiezen voor refund.

quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:41 schreef Bl4udzun het volgende:
@gearbest, Ik heb nu een support ticket ontvangen van Gearbest met de vraag nog 7-15 dagen te wachten en een 20$ refund aanbod. Neem aan dat het ticket op jouw initiatief is.

Ik waardeer de geste, maar ben niet voornemens deze gedeeltelijke refund te accepteren. Wellicht wordt dit genterpreteerd alsof ik dit als een volwaardige op oplossing zie en daarmee dan aanspraak verlies op een claim bij niet leveren. Uiteraard zal ik het ticket ook niet afsluiten. Ik ga uit van een resend na het verstrijken van de 45 dagen.

Ben overigens blij met de Nederlandstalige support. Ga zo door.
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:21 schreef pwanst het volgende:

[..]

Heb precies de zelfde ticket gekregen. Heb ook een beetje het zelfde gevoel. Daarom ook nog niet geaccepteert
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:21 schreef Viertakt het volgende:

[..]

Voor mijn order (Jumper ezbook) heb ik ook een $20 refund aanbod gekregen, hoewel ik dit ook een mooi voorstel vind (Bedankt @Gearbest, voor je moeite zover) ben ik ook benieuwd hoe en wat verder mocht ik dit accepteren.

Ik wil wel reel blijven en tevens de rest oproepen om dat ook te doen, ik koop in China omdat het grappig spul is voor relatief weinig geld, maar ik begrijp ook goed dat er zo goedkoop mogelijk containers vol deze kant op moeten komen en dat daar wat mis mee kan gaan. Ja het kan sneller en stabieler, maar daar zullen we dan ook voor moeten betalen. (DHL/UPS direct shipping). Wil je dat niet, dan is het helaas wachten.

Bedankt dusver!
De keuze is aan jullie om deze te accepteren. Er staat naar mijn mening niet voor niets $20 + wachten. Uiteraard zullen de 45 dagen niet veranderen en probeer ik gewoon de refund/resend in gang te zetten na die dagen. Tevens hebben de meeste met PayPal betaald wat nog een extra stok achter de deur geeft voor jullie zelf. Deze kan je nog na 180 dagen gebruiken dus daar is ook nog tijd genoeg voor.
pi_176119559
Mis ik een ticket of is die coupon willekeurig uitgedeeld? Ik zie mensen die later hebben besteld zo'n coupon hebben, maar ik zie nergens een ticket. Wel een los bericht dat ik moet wachten, maar zonder vooruitzicht oid :).
Kaas
pi_176129120
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 18:34 schreef _MsG_ het volgende:
Mis ik een ticket of is die coupon willekeurig uitgedeeld? Ik zie mensen die later hebben besteld zo'n coupon hebben, maar ik zie nergens een ticket. Wel een los bericht dat ik moet wachten, maar zonder vooruitzicht oid :).
Ik zag het zelfde inderdaad. Ik dacht iets van 1 lijn... maar waarschijnlijk zijn de waardes van onze orders lager dan die van de mensen die wel een coupon hebben gekregen. En wij ontvangen alleen excuus mailtjes met geen inhoud.
pi_176133444
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 15:54 schreef Gearbest het volgende:
Ik weet op dit moment helemaal niks van een sneeuwstorm af dus denk niet dat dit voor deze order geldt. Na de 45 dagen verwacht ik gewoon een refund of resend. Dit hebben we ook gedaan bij Azerbaijan orders en ik verwacht dit zelf weer. Laten we eerst de 45 dagen afwachten en niet vooruit lopen op de zaken.
Ik zal anders gewoon voorkeur vragen neerzetten. Dan kan je altijd nog zelf bepalen en kan ik eventueel nog proberen een coupon te regelen mocht je kiezen voor refund.
@Gearbest, is de verwachting wel dat de bestellingen gewoon bezorgd worden, binnen die 45 dagen? Bovenstaande reactie geeft me weinig hoop :-(
  CHI shopkeeper zaterdag 30 december 2017 @ 11:29:26 #99
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176142050
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 18:34 schreef _MsG_ het volgende:
Mis ik een ticket of is die coupon willekeurig uitgedeeld? Ik zie mensen die later hebben besteld zo'n coupon hebben, maar ik zie nergens een ticket. Wel een los bericht dat ik moet wachten, maar zonder vooruitzicht oid :).
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 22:18 schreef dublex het volgende:

[..]

Ik zag het zelfde inderdaad. Ik dacht iets van 1 lijn... maar waarschijnlijk zijn de waardes van onze orders lager dan die van de mensen die wel een coupon hebben gekregen. En wij ontvangen alleen excuus mailtjes met geen inhoud.
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 23:47 schreef iDroneNL het volgende:

[..]

@Gearbest, is de verwachting wel dat de bestellingen gewoon bezorgd worden, binnen die 45 dagen? Bovenstaande reactie geeft me weinig hoop :-(
De $20 is buiten mij om geregeld. Ik weet dus niet waarom er verschil is en wordt gemaakt, want dit is totaal niet de bedoeling.... Ik ga wel navragen of jullie ook die $20 krijgen, want mij is gezegd dat alles op 1 lijn wordt behandeld. Dit is dus weer niet het geval en mijn excuses daarvoor :N.
Wat betreft de sneeuwstorm. Deze staat nu ook op de site vermeld, maar het schijnt dat de sneeuwstorm daar nu zelf is en dit is dus helemaal niet van toepassing op jullie orders. Dit is meer van toepassing op de nieuwe orders.
De verwachting is wel dat de pakketjes binnen de 45 dagen nog geleverd worden, maar zeker weten doen we het natuurlijk nooit.

[ Bericht 2% gewijzigd door Gearbest op 30-12-2017 11:40:31 ]
pi_176145465
Ik denk ik maak maar even een account zodat ik het beter kom te weten haha,

Ik heb laatst een 3D Printer besteld via GearBest (nou is dat nog niet zo lang geleden) maar ik had gekozen voor China Warehouse (Free shipping ofcourse). Alleen als ik ga kijken bij het tracken van mijn pakket zegt hij bij 'View Tracking Message':
quote:
Sorry, your shipping information has not updated yet!
Maar zodra dat ik mijn tracking number invoer bij 17Track dan staat er:

961c108e6be72e837ed8629ee398d02b.png

Ik heb op 17Track DPDUK gekozen, omdat er op mijn account ook staat dat het via DPDUK1 gaat? Maar nu weet ik dus niet, of het vanuit Engeland komt of vanuit China, aangenomen dat DPDUK UK is en Southall bij Londen ligt haha

Dit zou ik graag willen weten!

En of hier dan ook de lange wachttijd van 35 dagen op toegepast is (Priority Line)
  CHI shopkeeper zaterdag 30 december 2017 @ 14:33:09 #101
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176147605
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 13:30 schreef luckie12 het volgende:
Ik denk ik maak maar even een account zodat ik het beter kom te weten haha,

Ik heb laatst een 3D Printer besteld via GearBest (nou is dat nog niet zo lang geleden) maar ik had gekozen voor China Warehouse (Free shipping ofcourse). Alleen als ik ga kijken bij het tracken van mijn pakket zegt hij bij 'View Tracking Message':

[..]

Maar zodra dat ik mijn tracking number invoer bij 17Track dan staat er:

[ afbeelding ]

Ik heb op 17Track DPDUK gekozen, omdat er op mijn account ook staat dat het via DPDUK1 gaat? Maar nu weet ik dus niet, of het vanuit Engeland komt of vanuit China, aangenomen dat DPDUK UK is en Southall bij Londen ligt haha

Dit zou ik graag willen weten!

En of hier dan ook de lange wachttijd van 35 dagen op toegepast is (Priority Line)
Hallo,
Je order wordt dan inderdaad vanuit het China warenhuis verzonden. Vanuit het warenhuis wordt je pakketje aan een tussenvervoerder afgeleverd. Deze bezorgd het pakketje naar de UK toe. Daar gaat het door de douane. Dit is het punt waarbij je tracking code pas actief zal worden en dit zal pas zijn naar 3-4 weken normaal gezien. Vanaf hier zal het ongeveer 2-3 dagen duren eer je het pakketje in ontvangst kan nemen. Op dit moment zijn er tot nu toe alleen problemen met orders uit de maand november. Ik kan zonder gegevens niet zeggen of je order daar ook bijhoort.

Voor het kunnen helpen dien je de volgende gegevens in te vullen.
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
pi_176147709
Hierbij het formulier

- Orderdatum: 23-12-2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer
- Ordernummer: W1712231445324260
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5197431294
- Verzendmethode: DPDUK1 (Priority Line?)
  CHI shopkeeper zaterdag 30 december 2017 @ 14:40:04 #103
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176147867
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 14:36 schreef luckie12 het volgende:
Hierbij het formulier

- Orderdatum: 23-12-2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer
- Ordernummer: W1712231445324260
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5197431294
- Verzendmethode: DPDUK1 (Priority Line?)
Je hebt pas echt enkele dagen geleden je order geplaatst ;) . Deze zal gewoon de het normale traject volgen. Het zal dus ongeveer 3-4 weken duren eer je tracking een volgende status update krijgt. Tot die tijd is je order onderweg van het China warenhuis naar de UK toe. O-)
pi_176148021
Aah helaas dat het zo lang duurt! Als ik beter had gelezen had ik die anderen optie gekozen haha

Toch bedankt
pi_176148042
Hey! ik vroeg me af of je een indicatie kon geven wanneer mijn pakket binnen komt
- Orderdatum: 03-12-2017
- Product: * Original Xiaomi Pro HD In-ear Hybrid Earphones Color:SILVER
*Xiaomi SOOCAS / SOOCARE X3 Sonic Electric Toothbrush Size:OVAL
Color:WHITE
*2PCS SOOCAS Replacement Toothbrush Head
- Ordernummer: W1712030932078709
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX800446735CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered
- Probleem: nog niet binnnen
- Voorkeur: momenteel blij als ik weet waar mijn pakketje uithangt :)
  CHI shopkeeper zaterdag 30 december 2017 @ 17:15:38 #106
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176153682
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 14:44 schreef luckie12 het volgende:
Aah helaas dat het zo lang duurt! Als ik beter had gelezen had ik die anderen optie gekozen haha

Toch bedankt
Graag gedaan.

quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 14:45 schreef ebutyouyou het volgende:
Hey! ik vroeg me af of je een indicatie kon geven wanneer mijn pakket binnen komt
- Orderdatum: 03-12-2017
- Product: * Original Xiaomi Pro HD In-ear Hybrid Earphones Color:SILVER
*Xiaomi SOOCAS / SOOCARE X3 Sonic Electric Toothbrush Size:OVAL
Color:WHITE
*2PCS SOOCAS Replacement Toothbrush Head
- Ordernummer: W1712030932078709
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX800446735CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered
- Probleem: nog niet binnnen
- Voorkeur: momenteel blij als ik weet waar mijn pakketje uithangt :)
Je pakketje wordt verzonden per trein. Echter is dit wel een heeeeeeel langzame methode. Ik heb de volgende tracking status binnen gekregen "2017-12-29 09:54 Malasiewicz, Polen, aangekomen". Je pakketje bevindt zich dus al in Polen, maar het zal toch nog wel even duren eer het bij je bezorgd wordt vrees ik...
  zaterdag 30 december 2017 @ 18:24:20 #107
317899 ZwarteKater
Absoluut niet wit!
pi_176156505
Ik heb in de black friday sale een 3d printer gekocht, helaas werkt de tracking tot op heden nog niet...

- Orderdatum: 11 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer
- Ordernummer: W1711111200005377
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z0909F26860427984
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Probleem: Tracking staat nog steeds op 'Order Processed: Ready for UPS' sinds 20 november.
- Voorkeur: Refund
{content}
  zondag 31 december 2017 @ 10:15:18 #108
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_176182823
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 18:24 schreef ZwarteKater het volgende:
Ik heb in de black friday sale een 3d printer gekocht, helaas werkt de tracking tot op heden nog niet...

- Orderdatum: 11 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer
- Ordernummer: W1711111200005377
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z0909F26860427984
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Probleem: Tracking staat nog steeds op 'Order Processed: Ready for UPS' sinds 20 november.
- Voorkeur: Refund
ik hoop voor je dat hij niet met ups vanuit China komt? Dan heb je wel lekkere douanekosten te pakken namelijk
pi_176183371
Goedemorgen.

Orderdatum:24 nov 2017
- Product: umidigi s2
- Ordernummer: WB1711250516112168

- Tracking nummer: 5998545519
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: duurt veel te lang
- Voorkeur: Resend met iets anders dan piorityline en snel aub.


Ik kan me niet voorstellen dat het zo lang duurt graag wil ik echt op een zeer korte termijn een resend geregeld hebben.
pi_176184133
- Orderdatum: 11-11-2017
- Product: Teclast Master T10
- Ordernummer: WP1711110621333782
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988713417
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Nog niet binnen, geen update in tracking sinds 16 november
- Voorkeur: Resend
pi_176184430
Hallo allemaal,

ik heb ook maar even een account aangemaakt omdat mijn pakketje er wel erg lang over doet.

- Orderdatum: Nov 30, 2017 16:07:21 PM
- Product: Dicen One Pair of C6 H1 Car Led Headlight Cob Light Lamp
- Ordernummer: W1711301607211268
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX800129070CN
- Probleem: Nog niet binnen, geen update in tracking sinds 20 december
- Voorkeur: N.v.t.

Het laatste bericht op 17track is 'Malaiskiewicz, Polen, is gearriveerd' en , zoals gezegd, sinds 20 december geen updates meer

@Gearbest, kan je eens kijken wat hier aan de hand is?

Bedankt!
  CHI shopkeeper zondag 31 december 2017 @ 12:39:05 #112
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176187260
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 18:24 schreef ZwarteKater het volgende:
Ik heb in de black friday sale een 3d printer gekocht, helaas werkt de tracking tot op heden nog niet...

- Orderdatum: 11 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer
- Ordernummer: W1711111200005377
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 1Z0909F26860427984
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Probleem: Tracking staat nog steeds op 'Order Processed: Ready for UPS' sinds 20 november.
- Voorkeur: Refund
Ik ga dit voor je navragen.

quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 10:44 schreef hanifi het volgende:
Goedemorgen.

Orderdatum:24 nov 2017
- Product: umidigi s2
- Ordernummer: WB1711250516112168

- Tracking nummer: 5998545519
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: duurt veel te lang
- Voorkeur: Resend met iets anders dan piorityline en snel aub.

Ik kan me niet voorstellen dat het zo lang duurt graag wil ik echt op een zeer korte termijn een resend geregeld hebben.
Deze heb je al gemeld en ik heb daar ook al antwoord op gegeven. Dit is precies hetzelfde als de andere orders met hetzelfde probleem en zal zo ook behandelt worden. Je zal dus moeten wachten tot de 45 dagen voorbij zijn.

quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 11:16 schreef lcvdb het volgende:
- Orderdatum: 11-11-2017
- Product: Teclast Master T10
- Ordernummer: WP1711110621333782
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988713417
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Nog niet binnen, geen update in tracking sinds 16 november
- Voorkeur: Resend
Je order zit over de 45 dagen dus ik ga dit regelen en heb je voorkeur voor een resend doorgeven.

quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 11:24 schreef Sir_Smoke_XIII het volgende:
Hallo allemaal,

ik heb ook maar even een account aangemaakt omdat mijn pakketje er wel erg lang over doet.

- Orderdatum: Nov 30, 2017 16:07:21 PM
- Product: Dicen One Pair of C6 H1 Car Led Headlight Cob Light Lamp
- Ordernummer: W1711301607211268
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX800129070CN
- Probleem: Nog niet binnen, geen update in tracking sinds 20 december
- Voorkeur: N.v.t.

Het laatste bericht op 17track is 'Malaiskiewicz, Polen, is gearriveerd' en , zoals gezegd, sinds 20 december geen updates meer

@Gearbest, kan je eens kijken wat hier aan de hand is?

Bedankt!
Jouw order volgt nog het normale traject en is zelfs sneller in Polen dan verwacht. Je order werd per trein vervoerd en dit is in het geheel een zeeeeeer langzame verzendmethode (stond ook vermeld bij het bestellen). De tracking is niet altijd even up to date. Zo staat er soms zelf dat je pakketje nog in Polen is terwijl deze al bezorgd is. Je pakketje is nog onderweg dus nog even geduld :)
pi_176188495
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 12:39 schreef Gearbest het volgende:


[..]

Jouw order volgt nog het normale traject en is zelfs sneller in Polen dan verwacht. Je order werd per trein vervoerd en dit is in het geheel een zeeeeeer langzame verzendmethode (stond ook vermeld bij het bestellen). De tracking is niet altijd even up to date. Zo staat er soms zelf dat je pakketje nog in Polen is terwijl deze al bezorgd is. Je pakketje is nog onderweg dus nog even geduld :)
OK bedankt voor de info. Ik wacht gewoon af en we zullen zien wat er gebeurt.

Ik wens iedereen in ieder geval alvast een prettige jaarwisseling !
pi_176221069
Wil je me helpen met onderstaande?


- Orderdatum: 11 november 2017
- Product: Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch met screen protectors
- Ordernummer: WP1711111314102975
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN433614427CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Besteld met airmail, verzonden via de trein. Geen update in tracking sinds 14-12. Product nog niet ontvangen.
- Voorkeur: Resend
pi_176230700
Goedemorgen.

Orderdatum:25 nov 2017
- Product: WLtoys No. 12428 1 / 12 2.4GHz 4WD RC Off-road Car
- Ordernummer: WB1711250516112168

- Tracking nummer: 5998545519
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: duurt veel te lang net als mijn vorige order, die al aangemeld is.
- Voorkeur: Resend met iets anders dan piorityline en snel aub.
  CHI shopkeeper dinsdag 2 januari 2018 @ 10:39:30 #116
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176232217
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 19:51 schreef fl4puit het volgende:
Wil je me helpen met onderstaande?

- Orderdatum: 11 november 2017
- Product: Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch met screen protectors
- Ordernummer: WP1711111314102975
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN433614427CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Besteld met airmail, verzonden via de trein. Geen update in tracking sinds 14-12. Product nog niet ontvangen.
- Voorkeur: Resend
De tracking kan soms achter lopen. Op dit moment komen de orders met laatste update van 10/15-12-2017 aan. Ik verwacht dat jouw order dan ook snel bij je afgeleverd zal worden.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 07:34 schreef hanifi het volgende:
Goedemorgen.

Orderdatum:25 nov 2017
- Product: WLtoys No. 12428 1 / 12 2.4GHz 4WD RC Off-road Car
- Ordernummer: WB1711250516112168

- Tracking nummer: 5998545519
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: duurt veel te lang net als mijn vorige order, die al aangemeld is.
- Voorkeur: Resend met iets anders dan piorityline en snel aub.
Ik ga deze order dan ook weer aan het lijstje toevoegen.
pi_176234294
Pakket al anderhalve maand onderweg?

- Orderdatum: Nov 08, 2017 03:34:06 AM
- Product: Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook
- Ordernummer: W1711080334079592
- Tracking nummer: 5988603900
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: No tracking updates since 14-11?
- Voorkeur: Refund
pi_176234799
Beste Gearbest,

Ik wacht nogal lang op 3 verschillende bestellingen. Deze bestellingen hebben met mij samen nog twee andere gezinsleden besteld. Alle 3 wachten nog op hetzelfde product.

Hierbij de gegevens:
- Orderdatum: Nov 15, 2017 09:52:20 AM
- Product: Portable Stainless Steel Nail Clippers Set
- Ordernummer: : W1711150952206558
- Tracking nummer: RN433506379CN
- Verzendmethode: NLPONRA
- Probleem: Bestellingen die hierna geplaatst zijn wel ontvangen.
- Voorkeur: Resend
--------------------------------------------------------------------------------------------
- Orderdatum: Nov 15, 2017 09:56:18 AM
- Product: Portable Stainless Steel Nail Clippers Set
- Ordernummer: W1711150956189856
- Tracking nummer: RN433506590CN
- Verzendmethode: NLPONRA
- Probleem: Bestellingen die hierna geplaatst zijn wel ontvangen.
- Voorkeur: Resend
------------------------------------------------------------------------------------------------
- Orderdatum: Nov 15, 2017 09:00:58 AM
- Product: Portable Stainless Steel Nail Clippers Set
- Ordernummer: WP1711150900585359
- Tracking nummer: RN433505427CN
- Verzendmethode: NLPONRA
- Probleem: Geen shipping informatie of wat dan ook
- Voorkeur: Resend
pi_176235646
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 11:29 schreef Gearbest het volgende:

De $20 is buiten mij om geregeld. Ik weet dus niet waarom er verschil is en wordt gemaakt, want dit is totaal niet de bedoeling.... Ik ga wel navragen of jullie ook die $20 krijgen, want mij is gezegd dat alles op 1 lijn wordt behandeld. Dit is dus weer niet het geval en mijn excuses daarvoor :N.
Wat betreft de sneeuwstorm. Deze staat nu ook op de site vermeld, maar het schijnt dat de sneeuwstorm daar nu zelf is en dit is dus helemaal niet van toepassing op jullie orders. Dit is meer van toepassing op de nieuwe orders.
De verwachting is wel dat de pakketjes binnen de 45 dagen nog geleverd worden, maar zeker weten doen we het natuurlijk nooit.
Is er al consensus omtrent de $20? Ik kreeg al wel een bericht over 300 punten, maar daar heb ik vanwege deze kwestie nog niet op gereageerd en zou ik ook een redelijk schamele vergoeding vinden in relatie tot de ellende (komt neer op 6 dollar, die je veel beperkter kan uitgeven). In de diverse 3D printing Facebook-groepen kom ik talloze medegedupeerden tegen die ik voor betere klantenservice dan gebruikelijk ook even naar dit topic verwijs :).

Ik kom met 45 dagen vanaf 25 november uit op 9 januari 2018, dus dan zal ik me weer melden mocht ik niks horen tussentijds.
Kaas
pi_176240195
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 10:39 schreef Gearbest het volgende:

[..]

De tracking kan soms achter lopen. Op dit moment komen de orders met laatste update van 10/15-12-2017 aan. Ik verwacht dat jouw order dan ook snel bij je afgeleverd zal worden.

[..]

Bedankt voor je snelle antwoord, maar ik snap het onderscheid niet wat wordt gemaakt. Mijn order is ouder dan 45 dagen en heb niets ontvangen. Andere orders besteld op 11-11 zijn al weken binnen, ik heb er dus weinig vertrouwen in dat deze order arriveert...
pi_176244407
- Orderdatum: 16 november 2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: W1711161338473566
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN433303668CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered
- Probleem: Bevindt zich al een tijdje in Polen.
- Voorkeur: Refund

Bij het bestellen kon ik helaas geen andere keuze maken dan Europe Railway Registered. Ik krijg niet zo'n fijn gevoel bij het gebrek aan tracking updates (Azerbaijan all over again).
pi_176245047
https://ibb.co/cRha1b

Goedenavond,

Nadat ik vorige week op deze pagina een toezegging heb gekregen om een reden te krijgen word mij nu verteld dat dit helaas niet mogelijk is door het support team op de site van gearbest zelf.
In het laatste contact op fok werd mij aangeraden contact op te nemen met gearbest en te vermelden dat een resend toegezegd was.
Mijn vraag is dus of ik nog steeds mijn telefoon kan ontvangen, want ik ga natuurlijk niet akkoord met de gedeeltelijke teruggave.
Ik hoor het wel!

Groeten Kevin
Kevin Vlijm
pi_176249732
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 12:15 schreef Gearbest het volgende:

[..]
Dat dacht ik al. Ik ben er in ieder geval achteraan aan het gaan.
[..]
Hoi Gearbest,

Zoals je zult begrijpen ben ik reuze benieuwd waar het pakket na 2 maanden nu is of dat een resend danwel refund inmiddels is geregeld.

Nogmaals dank!
  CHI shopkeeper woensdag 3 januari 2018 @ 00:14:51 #124
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176250645
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 12:40 schreef mvdbeld het volgende:
Pakket al anderhalve maand onderweg?

- Orderdatum: Nov 08, 2017 03:34:06 AM
- Product: Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook
- Ordernummer: W1711080334079592
- Tracking nummer: 5988603900
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: No tracking updates since 14-11?
- Voorkeur: Refund
Ik ga deze doorgeven en je zult hier spoedig bericht over ontvangen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 13:13 schreef Mintes het volgende:
Beste Gearbest,

Ik wacht nogal lang op 3 verschillende bestellingen. Deze bestellingen hebben met mij samen nog twee andere gezinsleden besteld. Alle 3 wachten nog op hetzelfde product.

Hierbij de gegevens:
- Orderdatum: Nov 15, 2017 09:52:20 AM
- Product: Portable Stainless Steel Nail Clippers Set
- Ordernummer: : W1711150952206558
- Tracking nummer: RN433506379CN
- Verzendmethode: NLPONRA
- Probleem: Bestellingen die hierna geplaatst zijn wel ontvangen.
- Voorkeur: Resend
--------------------------------------------------------------------------------------------
- Orderdatum: Nov 15, 2017 09:56:18 AM
- Product: Portable Stainless Steel Nail Clippers Set
- Ordernummer: W1711150956189856
- Tracking nummer: RN433506590CN
- Verzendmethode: NLPONRA
- Probleem: Bestellingen die hierna geplaatst zijn wel ontvangen.
- Voorkeur: Resend
------------------------------------------------------------------------------------------------
- Orderdatum: Nov 15, 2017 09:00:58 AM
- Product: Portable Stainless Steel Nail Clippers Set
- Ordernummer: WP1711150900585359
- Tracking nummer: RN433505427CN
- Verzendmethode: NLPONRA
- Probleem: Geen shipping informatie of wat dan ook
- Voorkeur: Resend
Dit is heel toevallig :)
Deze heb ik zelf ook besteld op de 15-11-2017 en deze is afgelopen zaterdag aangekomen. We verwachten dat deze ook snel bij jullie bezorgd zal worden. De verzendmethode is bij alle 3 de orders gewijzigd naar: FZRAMYT.
De laatste tracking update dateert van 13-12-2017 dat deze vanuit Polen naar Nederland wordt verzonden. We verwachten dan ook dat deze snel bij jullie aankomt, want op dit moment komen de orders met laatste update van 10/15-12-2017 aan.

quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 17:06 schreef fl4puit het volgende:

[..]

Bedankt voor je snelle antwoord, maar ik snap het onderscheid niet wat wordt gemaakt. Mijn order is ouder dan 45 dagen en heb niets ontvangen. Andere orders besteld op 11-11 zijn al weken binnen, ik heb er dus weinig vertrouwen in dat deze order arriveert...
Het onderscheid is de verzendmethode. Van vele andere is het probleem met Priority Line (DPD) en van jou is via FZRAMYT, zoals bijvoorbeeld de order hierboven. We verwachten dat je order snel bij je aankomt. Dit is gewoon een heel trage verzendmethode dus dit is redelijk normaal zelfs.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 20:10 schreef Jungian het volgende:
- Orderdatum: 16 november 2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: W1711161338473566
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN433303668CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered
- Probleem: Bevindt zich al een tijdje in Polen.
- Voorkeur: Refund

Bij het bestellen kon ik helaas geen andere keuze maken dan Europe Railway Registered. Ik krijg niet zo'n fijn gevoel bij het gebrek aan tracking updates (Azerbaijan all over again).
De tracking kan soms achter lopen. Op dit moment komen de orders met laatste update van 10/15-12-2017 aan. Jou order is van 09-12-2017, maar deze valt daar ook onder. Ik verwacht dat jouw order dan ook snel bij je afgeleverd zal worden. Dit is gewoon een heel trage verzendmethode en vanaf Polen duurt het nogal lang altijd. Dit is dus op dit moment nog vrij normaal.

quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 20:32 schreef Kwarterpounder het volgende:
https://ibb.co/cRha1b

Goedenavond,

Nadat ik vorige week op deze pagina een toezegging heb gekregen om een reden te krijgen word mij nu verteld dat dit helaas niet mogelijk is door het support team op de site van gearbest zelf.
In het laatste contact op fok werd mij aangeraden contact op te nemen met gearbest en te vermelden dat een resend toegezegd was.
Mijn vraag is dus of ik nog steeds mijn telefoon kan ontvangen, want ik ga natuurlijk niet akkoord met de gedeeltelijke teruggave.
Ik hoor het wel!

Groeten Kevin
Ik ga er weer achteraan voor je, want ik heb deze toezegging inderdaad wel gekregen. Wel raar weer.... Ik laat je het meteen weten als ik meer weet.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 23:09 schreef el_frigo het volgende:

[..]

Hoi Gearbest,

Zoals je zult begrijpen ben ik reuze benieuwd waar het pakket na 2 maanden nu is of dat een resend danwel refund inmiddels is geregeld.

Nogmaals dank!
Ik ben nog steeds in afwachting van het bericht.... Ik ga er meteen weer updaten, want duurt inderdaad wel lang tot ik antwoord heb. Sorry hiervoor...

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 13:50 schreef _MsG_ het volgende:

[..]

Is er al consensus omtrent de $20? Ik kreeg al wel een bericht over 300 punten, maar daar heb ik vanwege deze kwestie nog niet op gereageerd en zou ik ook een redelijk schamele vergoeding vinden in relatie tot de ellende (komt neer op 6 dollar, die je veel beperkter kan uitgeven). In de diverse 3D printing Facebook-groepen kom ik talloze medegedupeerden tegen die ik voor betere klantenservice dan gebruikelijk ook even naar dit topic verwijs :).

Ik kom met 45 dagen vanaf 25 november uit op 9 januari 2018, dus dan zal ik me weer melden mocht ik niks horen tussentijds.
Nee nog niet helaas. Ik heb mijn contactpersoon met veel vragen bestookt en ben zelf ook nog in afwachting hiervan.
Om eerlijk te zijn is dit voor mij ook even uitzoeken, omdat er zo variatie is ontstaan wat volgens mij niet helemaal de bedoeling was.
pi_176252004
dit was mijn bericht.


Dear ... ,

Thank you for your inquiry.
We are sorry for this inconvenience and empathize with your frustration.
We understand your feeling but this is the international shipping, sometimes has a delay in transit,it is the peak season for orders,it takes more time than usual.
There are housands of packages everyday,the shipper can not update the tracking information timely.
It usually takes 11-15 working days for the shipper to update the tracking information via this shipping method.
You can trace your order a few days later.
We have already contacted the shipping carrier to check your package.

Thank you for your understanding in this matter.
Hope you can wait for your order.
Sould you have any futher queries,feel free to write back to us.
We will be glad to assist you further.

Best Regards
Hella
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/

en nu? @gearbest
Mijn Usericon bevat seksueel getinte, gewelddadige en schokkende inhoud!
  CHI shopkeeper woensdag 3 januari 2018 @ 07:43:17 #126
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176252119
quote:
4s.gif Op woensdag 3 januari 2018 07:15 schreef CecilBDemented het volgende:
en nu? @gearbest
Je orderdatum is 24-11-2017 en zoals ik al eerder had gezegd is er nu eigenlijk alleen nog de 45 verzenddagen regeling. Je zal toch nog even moeten wachten vrees ik. De verwachting is wel dat de pakketjes nog aankomen.
Ik begrijp dat het frustrerend is dat je pakketje nog niet aan is gekomen.
Ik ben zelf ook nog afwachtende op verdere informatie.
pi_176253236
Dag Gearbest,

Ik heb een probleem met een recent geplaatste bestelling.
Al mijn voorgaande bestellingen (15 ongeveer in het laatste jaar) zijn allemaal goed verlopen en heb ze allemaal na 3 weken ontvangen (in Belgi).

- Orderdatum: 10 december 2017
- Product: 4 producten (coils voor elektronische sigaret)
- Ordernummer: WB1712102115360860
- Tracking nummer (indien beschikbaar): pakket is blijkbaar al opgesplitst in 2 delen. Track nummer begint bij beide pakketjes met RX.
- Verzendmethode: Hier gaat het mis, er staat Netherlands Registered post (waarvoor ik ook betaald heb) maar als ik vervolgens op track your shipment kijk dan kom ik uit bij 17track.net en daaruit blijkt dat het verstuurd is met Europe Railway.
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv Netherlands registered post) hierdoor gaat het veel langer duren dan normaal het geval is. Er is geen tracking info meer beschikbaar na 18 december.
- Voorkeur: Resend of Refund?

[ Bericht 4% gewijzigd door woodiewood op 03-01-2018 11:01:00 ]
pi_176253694
- Orderdatum: 2 januari 2018
- Product: USB ethernet dongle
- Ordernummer: W1801021237208149
- Tracking nummer (indien beschikbaar): UG030919517CN
- Verzendmethode: China Post Unregistered
- Probleem: Er lijkt niets verzonden te zijn ?!?
- Voorkeur: Duidelijkheid over de verzending

Ik heb net bericht gehad dat mijn bestelling van gisteren verzonden is, maar bij 'Remaining items to be shipped' staat het enige product dat ik heb besteld en in de specificatie van verzonden producten daarboven staan geen artikelen. Vreemd?
pi_176261246
Hey Gearbest :),

Mijn order ( W1711240257386377) van 24 november is op 27 november "shipped".
Helaas is dat ook het laatste nieuws betreffende mijn laptop. DPD geeft aan dat er geen pakketje bij ze is binnen gekomen The Lomeway E-commerce Co parcel number 15505998897183 is hun interne nummer van mijn aangemelde pakket bij DPD maar ze kunnen verder geen enkel pakket terugvinden. Het oorspronkelijk trackingnummer dat Gearbest gegeven heeft is: 5998897183 (dpduk1)

Er lijkt dus iets mis gegaan te zijn ook volgens de support van Gearbest..die zegt dat ze er achteraan gaan, maar tot nu toe daar niets over gehoord. Het stukje dat DPD aangeeft zeker te weten het hele pakketje nog nooit gezien te hebben, dat vind ik wat naar om te horen. Die geven aan dat het pakket wel is aangemeld, maar er nooit fysiek een pakketje bij ze is binnen gekomen vooralsnog.

Kan jij mij verder helpen?
  CHI shopkeeper woensdag 3 januari 2018 @ 22:35:13 #130
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176270822
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:12 schreef woodiewood het volgende:
Dag Gearbest,

Ik heb een probleem met een recent geplaatste bestelling.
Al mijn voorgaande bestellingen (15 ongeveer in het laatste jaar) zijn allemaal goed verlopen en heb ze allemaal na 3 weken ontvangen (in Belgi).

- Orderdatum: 10 december 2017
- Product: 4 producten (coils voor elektronische sigaret)
- Ordernummer: WB1712102115360860
- Tracking nummer (indien beschikbaar): pakket is blijkbaar al opgesplitst in 2 delen. Track nummer begint bij beide pakketjes met RX.
- Verzendmethode: Hier gaat het mis, er staat Netherlands Registered post (waarvoor ik ook betaald heb) maar als ik vervolgens op track your shipment kijk dan kom ik uit bij 17track.net en daaruit blijkt dat het verstuurd is met Europe Railway.
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv Netherlands registered post) hierdoor gaat het veel langer duren dan normaal het geval is. Er is geen tracking info meer beschikbaar na 18 december.
- Voorkeur: Resend of Refund?
Ik ga voor je navragen welke verzendmethode nu daadwerkelijk is gebruikt om voor zekerheid en duidelijkheid te zorgen. Daarnaast zal ik kijken wat ik voor je kan betekenen mocht het met de verkeerde verzendmethode zijn verzonden. Wanneer ik meer weet laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:50 schreef Jungian het volgende:
- Orderdatum: 2 januari 2018
- Product: USB ethernet dongle
- Ordernummer: W1801021237208149
- Tracking nummer (indien beschikbaar): UG030919517CN
- Verzendmethode: China Post Unregistered
- Probleem: Er lijkt niets verzonden te zijn ?!?
- Voorkeur: Duidelijkheid over de verzending

Ik heb net bericht gehad dat mijn bestelling van gisteren verzonden is, maar bij 'Remaining items to be shipped' staat het enige product dat ik heb besteld en in de specificatie van verzonden producten daarboven staan geen artikelen. Vreemd?
Dat is natuurlijk erg vreemd. Hoewel ik vermoed dat er geen problemen zijn ontstaan, maar er sprake is van een bug ga ik dit toch voor je navragen en tevens even de technische mannen inschakelen of zij hier even naar kunnen kijken wat betreft een bug of niet. Wanneer ik meer weet laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 16:03 schreef nomad85 het volgende:
Hey Gearbest :),

Mijn order ( W1711240257386377) van 24 november is op 27 november "shipped".
Helaas is dat ook het laatste nieuws betreffende mijn laptop. DPD geeft aan dat er geen pakketje bij ze is binnen gekomen The Lomeway E-commerce Co parcel number 15505998897183 is hun interne nummer van mijn aangemelde pakket bij DPD maar ze kunnen verder geen enkel pakket terugvinden. Het oorspronkelijk trackingnummer dat Gearbest gegeven heeft is: 5998897183 (dpduk1)

Er lijkt dus iets mis gegaan te zijn ook volgens de support van Gearbest..die zegt dat ze er achteraan gaan, maar tot nu toe daar niets over gehoord. Het stukje dat DPD aangeeft zeker te weten het hele pakketje nog nooit gezien te hebben, dat vind ik wat naar om te horen. Die geven aan dat het pakket wel is aangemeld, maar er nooit fysiek een pakketje bij ze is binnen gekomen vooralsnog.

Kan jij mij verder helpen?
Dit is een vervelende situatie en hopelijk kunnen we dit dan ook zo spoedig mogelijk oplossen.
We weten dat er problemen zijn met de bezorging van de pakketten via Priority Line (DPDuk) die verzonden zijn in de maand november. Het probleem ligt bij de verzending tussen het warenhuis in China/Hong Kong en de UK. De bezorgdienst heeft deze vertraging opgelopen en helaas zijn wij in dit geval afhankelijk van de bezorgdienst. In de UK worden de pakketten overgedragen aan DPD en vandaar dat waarschijnlijk jouw order nog niet bij hen is aangekomen. Echter, wanneer jouw order in een van de vertraagde containers zit dan is deze bij ons dus wel reeds verzonden, maar zit deze 'vast' tussen het traject van het warenhuis naar de UK. Ik ga navragen wat er precies aan de hand is met jouw order, maar ik vermoed dat jouw order ook in een van de containers zit die vertraging heeft opgelopen. Zodra ik meer weet laat ik je het weten.

[ Bericht 20% gewijzigd door Gearbest op 03-01-2018 22:53:10 ]
pi_176274426
- Orderdatum: 18 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer, SKU 173329001
- Ordernummer: W1711181441458444
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997169508
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: "Order information has been transmitted to DPD.", bekend probleem met shipping China -> UK.
- Voorkeur: Inmiddels meer dan 45 dagen verstreken, ik verzoek een refund (op mijn Paypal-rekening, niet een GB wallet tegoed) en ik ga de printer elders bestellen.

[ Bericht 5% gewijzigd door intoxicated op 04-01-2018 09:03:12 ]
"Anyone who does not agree with me is mentally sick, and should be shot I'm afraid to say."
pi_176276164
Ongelofelijk, heb ik 2 dagen geleden opnieuw een bestelling geplaatst, via Netherlands post registered zoals altijd. Ik ontvang daarna een mail dat hat pakketje verzonden is met Netherlands registered en krijg daar mijn tracking code voor, en kom ik erachter dat ze het daarna weer via een andere carrier verzenden?!?! (1: T&T postnl gekregen, daarna is die verdwenen op gearbest bij mijn order en vind ik onderstaande info enkel).

Orderdatum: 2 januari 2018
- Product: 1 product (Azeroth RTA)
- Ordernummer: W1801020501355259
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX802966583CN (weer via FZRAMYT!!!!!!!)
- Verzendmethode: Ik heb Netherlands registered post aangeklikt en daarvoor betaald.
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv Netherlands registered post)
- Voorkeur: Resend of Refund? een of andere compensatie zou fijn zijn want dit is nu al de 2e keer op 2-3 weken tijd wat gewoonweg absurd is, als ze er uitleg bij geven waarom het via deze methode i.p.v. Netherlands registered verzonden is, allemaal geen probleem.
Maar er is met een reden gekozen voor Netherlands registered i.p.v. een andere verzendmethode, omdat het aanzienlijk sneller is. Meestal ontvang ik de pakketjes dan na zo'n 10-14 werkdagen.

Edit: betreft mijn voorgaande post, ik heb antwoord gekregen van Gearbest op gearbest.com via aangemaakt ticket. Hier kwam het op neer dat ze problemen hadden bij de douane en het pakketje terug bij hun was (raar want hiervoor nooit problemen mee gehad en heb al een par keer spullen uit dezelfde categorie besteld via die verzendmethode) en het daarom via een andere methode verzonden is.
Zou dat nu weer het geval zijn?
Indien je dit kan bevestigen, graag.
Alvast bedankt.

[ Bericht 10% gewijzigd door woodiewood op 04-01-2018 10:59:35 ]
pi_176277647
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:43 schreef woodiewood het volgende:
Ongelofelijk, heb ik 2 dagen geleden opnieuw een bestelling geplaatst, via Netherlands post registered zoals altijd. Ik ontvang daarna een mail dat hat pakketje verzonden is met Netherlands registered en krijg daar mijn tracking code voor, en kom ik erachter dat ze het daarna weer via een andere carrier verzenden?!?! (1: T&T postnl gekregen, daarna is die verdwenen op gearbest bij mijn order en vind ik onderstaande info enkel).

Orderdatum: 2 januari 2018
- Product: 1 product (Azeroth RTA)
- Ordernummer: W1801020501355259
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX802966583CN (weer via FZRAMYT!!!!!!!)
- Verzendmethode: Ik heb Netherlands registered post aangeklikt en daarvoor betaald.
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv Netherlands registered post)
- Voorkeur: Resend of Refund? een of andere compensatie zou fijn zijn want dit is nu al de 2e keer op 2-3 weken tijd wat gewoonweg absurd is, als ze er uitleg bij geven waarom het via deze methode i.p.v. Netherlands registered verzonden is, allemaal geen probleem.
Maar er is met een reden gekozen voor Netherlands registered i.p.v. een andere verzendmethode, omdat het aanzienlijk sneller is. Meestal ontvang ik de pakketjes dan na zo'n 10-14 werkdagen.

Edit: betreft mijn voorgaande post, ik heb antwoord gekregen van Gearbest op gearbest.com via aangemaakt ticket. Hier kwam het op neer dat ze problemen hadden bij de douane en het pakketje terug bij hun was (raar want hiervoor nooit problemen mee gehad en heb al een par keer spullen uit dezelfde categorie besteld via die verzendmethode) en het daarom via een andere methode verzonden is.
Zou dat nu weer het geval zijn?
Indien je dit kan bevestigen, graag.
Alvast bedankt.
Ik heb hetzelfde probleem, betalen voor vliegtuig, maar toch via de trein verstuurd...
ze bieden me 100GB punten aan.. ik heb m'n verzendkosten terug gevraagd.

momenteel ook problemen in Polen met de trein blijkbaar...
pi_176278835
Mijn gegevens heeft u al, dus kort: order: w1712071453496015
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170548894
Vandaag krijg ik een deel van het pakket binnen (filamenten voor een 3d printer). Van de 3d printer geen spoor. Ook zie ik op bij gearbest: leaving airport, maar dat is al sinds 15 dec zo. Bestelling is van begin december.
Wat ik me afvraag is of u nog eens kan kijken waar het pakket zich momenteel zou kunnen bevinden? Het pakketje dat ik al heb volgt immers dezelfde weg.
Nogmaals dank voor uw opzoekingswerk.
Met beleefde groet.
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:29:06 #135
287364 verbraakje
🚦www.juniorverkeer
pi_176279413
He gearbest,

Mag ik vragen waarom jullie sinds vandaag shipping kosten hebben op goedkope producten? Voorheen was het altijd gratis versturen.
pi_176287298
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:00 schreef Berepoot het volgende:
Mijn gegevens heeft u al, dus kort: order: w1712071453496015
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170548894
Vandaag krijg ik een deel van het pakket binnen (filamenten voor een 3d printer). Van de 3d printer geen spoor. Ook zie ik op bij gearbest: leaving airport, maar dat is al sinds 15 dec zo. Bestelling is van begin december.
Wat ik me afvraag is of u nog eens kan kijken waar het pakket zich momenteel zou kunnen bevinden? Het pakketje dat ik al heb volgt immers dezelfde weg.
Nogmaals dank voor uw opzoekingswerk.
Met beleefde groet.


[ Bericht 19% gewijzigd door Berepoot op 04-01-2018 19:59:00 (Omdat er vanalles niet klopt) ]
pi_176287492
Beste Gearbest,

Ik heb al meerdere keren een Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor besteld. Altijd ongeveer binnen 2 weken binnen. Nu weer 1 besteld en nog niet binnen. Kies altijd voor unregistered airmail. Nu lijkt deze echter per trein verstuurd te zijn.

- Orderdatum: 9-12-2017
- Product: Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor
- Ordernummer: W1712081051049842
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX800683160CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv unregistered post)
- Voorkeur: Resend

Tracking geeft wel hele vreemde info:

2017-12-14 18:42 Chongqing Processing Center, has been exported straight seal
2017-12-14 11:26 Chongqing, the export has been opened and dismantled
2017-12-13 18:37 Chongqing Nanan District Receiving and forwarding center, has left, the next station processing center
2017-12-13 15:18 Chongqing Nanan District Receiving and sending center, has been sealed
2017-12-11 11:55 Chongqing Nanan District Receiving and forwarding center, received

Hoe is het nu verstuurd en waar is het?
Het zou wel prettig zijn als ze versturen met de methode die je aangeeft.
  donderdag 4 januari 2018 @ 20:26:08 #138
317899 ZwarteKater
Absoluut niet wit!
pi_176288374
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 12:39 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Ik ga dit voor je navragen.

Al iets bekend? Ik heb nu een 'new message' in my account, maar als ik naar het ticket center ga zie ik vervolgens 'Sorry we could not find this data.'
{content}
  CHI shopkeeper donderdag 4 januari 2018 @ 21:22:37 #139
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176289593
quote:
99s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:50 schreef intoxicated het volgende:
- Orderdatum: 18 november 2017
- Product: Anet A8 Desktop 3D Printer, SKU 173329001
- Ordernummer: W1711181441458444
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5997169508
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: "Order information has been transmitted to DPD.", bekend probleem met shipping China -> UK.
- Voorkeur: Inmiddels meer dan 45 dagen verstreken, ik verzoek een refund (op mijn Paypal-rekening, niet een GB wallet tegoed) en ik ga de printer elders bestellen.
Ik ga dit doorgeven en zodra ik een reactie terug heb van mijn contactpersoon laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:43 schreef woodiewood het volgende:
Ongelofelijk, heb ik 2 dagen geleden opnieuw een bestelling geplaatst, via Netherlands post registered zoals altijd. Ik ontvang daarna een mail dat hat pakketje verzonden is met Netherlands registered en krijg daar mijn tracking code voor, en kom ik erachter dat ze het daarna weer via een andere carrier verzenden?!?! (1: T&T postnl gekregen, daarna is die verdwenen op gearbest bij mijn order en vind ik onderstaande info enkel).

Orderdatum: 2 januari 2018
- Product: 1 product (Azeroth RTA)
- Ordernummer: W1801020501355259
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX802966583CN (weer via FZRAMYT!!!!!!!)
- Verzendmethode: Ik heb Netherlands registered post aangeklikt en daarvoor betaald.
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv Netherlands registered post)
- Voorkeur: Resend of Refund? een of andere compensatie zou fijn zijn want dit is nu al de 2e keer op 2-3 weken tijd wat gewoonweg absurd is, als ze er uitleg bij geven waarom het via deze methode i.p.v. Netherlands registered verzonden is, allemaal geen probleem.
Maar er is met een reden gekozen voor Netherlands registered i.p.v. een andere verzendmethode, omdat het aanzienlijk sneller is. Meestal ontvang ik de pakketjes dan na zo'n 10-14 werkdagen.

Edit: betreft mijn voorgaande post, ik heb antwoord gekregen van Gearbest op gearbest.com via aangemaakt ticket. Hier kwam het op neer dat ze problemen hadden bij de douane en het pakketje terug bij hun was (raar want hiervoor nooit problemen mee gehad en heb al een par keer spullen uit dezelfde categorie besteld via die verzendmethode) en het daarom via een andere methode verzonden is.
Zou dat nu weer het geval zijn?
Indien je dit kan bevestigen, graag.
Alvast bedankt.
Zojuist heb ik een bericht ontvangen van mijn collega uit het hoofdkantoor. Wat betreft uw eerste order, deze is bij ons verzonden via Netherlands Registered, maar is bij de douane weer naar ons teruggestuurd. Vandaar dat wij genoodzaakt waren deze opnieuw te verzenden maar via Europe Railway. Wat betreft uw tweede order, ik ga navragen of bij deze order hetzelfde probleem zich heeft voorgedaan, maar ik vermoed dat dat hier ook het geval is. Onze excuses voor het ongemak.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:55 schreef ward0 het volgende:

[..]

Ik heb hetzelfde probleem, betalen voor vliegtuig, maar toch via de trein verstuurd...
ze bieden me 100GB punten aan.. ik heb m'n verzendkosten terug gevraagd.

momenteel ook problemen in Polen met de trein blijkbaar...
Ik vermoed dat bij u hetzelfde probleem heeft opgetreden als bij Woodiewood (bovenstaand bericht). Graag zou ik u onze excuses willen aanbieden voor het ongemak. Ik begrijp dat je al reeds contact hebt opgenomen via het support ticket en ik ben er zeker van dat mijn collega's daar voor een rele oplossing zullen zorgen.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:00 schreef Berepoot het volgende:
Mijn gegevens heeft u al, dus kort: order: w1712071453496015
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170548894
Vandaag krijg ik een deel van het pakket binnen (filamenten voor een 3d printer). Van de 3d printer geen spoor. Ook zie ik op bij gearbest: leaving airport, maar dat is al sinds 15 dec zo. Bestelling is van begin december.
Wat ik me afvraag is of u nog eens kan kijken waar het pakket zich momenteel zou kunnen bevinden? Het pakketje dat ik al heb volgt immers dezelfde weg.
Nogmaals dank voor uw opzoekingswerk.
Met beleefde groet.
Ik vermoed dat je jouw 3d printer ook spoedig in ontvangst mag nemen. Voor de zekerheid ga ik even navragen wat de status precies is van dat pakketje. Wanneer ik hier meer over weet laat ik het je weten.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 19:38 schreef glsf het volgende:
Beste Gearbest,

Ik heb al meerdere keren een Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor besteld. Altijd ongeveer binnen 2 weken binnen. Nu weer 1 besteld en nog niet binnen. Kies altijd voor unregistered airmail. Nu lijkt deze echter per trein verstuurd te zijn.

- Orderdatum: 9-12-2017
- Product: Xiaomi Aqara Temperature Humidity Sensor
- Ordernummer: W1712081051049842
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RX800683160CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Verzonden met foute carrier (Europe Railway ipv unregistered post)
- Voorkeur: Resend

Tracking geeft wel hele vreemde info:

2017-12-14 18:42 Chongqing Processing Center, has been exported straight seal
2017-12-14 11:26 Chongqing, the export has been opened and dismantled
2017-12-13 18:37 Chongqing Nanan District Receiving and forwarding center, has left, the next station processing center
2017-12-13 15:18 Chongqing Nanan District Receiving and sending center, has been sealed
2017-12-11 11:55 Chongqing Nanan District Receiving and forwarding center, received

Hoe is het nu verstuurd en waar is het?
Het zou wel prettig zijn als ze versturen met de methode die je aangeeft.
Ik ga dit even navragen en achterhalen wat er precies aan de hand is / gebeurt is. Echter, ik vermoed dat hetzelfde probleem zich heeft voor gedaan als bij Woodiewood en Ward0. Zodra ik meer informatie heb wat betreft jouw order laat ik je het weten. Bij de eerste order van Woodiewood, waar zich dezelfde verschijnselen zich voordeden, is het volgende gebeurd:
quote:
Zojuist heb ik een bericht ontvangen van mijn collega uit het hoofdkantoor. Wat betreft uw eerste order, deze is bij ons verzonden via Netherlands Registered, maar is bij de douane weer naar ons teruggestuurd. Vandaar dat wij genoodzaakt waren deze opnieuw te verzenden maar via Europe Railway.
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 20:26 schreef ZwarteKater het volgende:

[..]

Al iets bekend? Ik heb nu een 'new message' in my account, maar als ik naar het ticket center ga zie ik vervolgens 'Sorry we could not find this data.'
Volgens mijn contactpersoon zou je reeds op de hoogte moeten zijn gebracht per e-mail of een bericht via je GB account (check tevens je spam folder). Zoals je reeds beschrijft is deze door de een of andere manier niet zichtbaar voor je. Ik heb de technische afdeling hiervan op de hoogte gesteld met de vraag of ze hier naar willen kijken en tevens heb ik de support afdeling verzocht om hun bericht opnieuw naar jouw te verzenden, zodat je het dit maal wel op de juiste manier ontvangt. Houdt me op de hoogte!

[ Bericht 33% gewijzigd door Gearbest op 04-01-2018 21:40:42 ]
pi_176294147
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 20:32 schreef Kwarterpounder het volgende:
https://ibb.co/cRha1b

Goedenavond,

Nadat ik vorige week op deze pagina een toezegging heb gekregen om een reden te krijgen word mij nu verteld dat dit helaas niet mogelijk is door het support team op de site van gearbest zelf.
In het laatste contact op fok werd mij aangeraden contact op te nemen met gearbest en te vermelden dat een resend toegezegd was.
Mijn vraag is dus of ik nog steeds mijn telefoon kan ontvangen, want ik ga natuurlijk niet akkoord met de gedeeltelijke teruggave.
Ik hoor het wel!

Groeten Kevin
*update
Gisteren mail gekregen en hij is onderweg!
Bedankt voor je hulp de afgelopen weken. Ik zal laten weten wanneer hij er is. Laten we hopen dat ik je niet meer nodig zal hebben.

[ Bericht 6% gewijzigd door Kwarterpounder op 05-01-2018 01:27:02 ]
Kevin Vlijm
  CHI shopkeeper vrijdag 5 januari 2018 @ 01:36:32 #141
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176294302
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 01:15 schreef Kwarterpounder het volgende:

[..]

*update
Gisteren mail gekregen en hij is onderweg!
Bedankt voor je hulp de afgelopen weken. Ik zal laten weten wanneer hij er is. Laten we hopen dat ik je niet meer nodig zal hebben.
Super! Ik vond het al zo gek, want ik had het al geregeld O-)
Graag gedaan en laten we het inderdaad hopen.

Er is meer goed nieuws. Ik heb tracking updates gekregen van verschillende DPD orders die hier op fok zijn gemeld. De verwachting is dat er snel meer gaan volgen.
pi_176296599
Goedemorgen!

Ik heb op 10 november 2017 een hele set Xiaomi spullen via Gearbest besteld, maar ik heb nog (steeds) niets ontvangen.

- Orderdatum: 10-11-2017
- Product: Xiaomi smart devices
- Ordernummer: WA1711110347164043
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988480794
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend

Kunnen jullie mij vertellen wanneer ik deze bestelling zal ontvangen ?

Bedankt!
pi_176299011
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 01:36 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super! Ik vond het al zo gek, want ik had het al geregeld O-)
Graag gedaan en laten we het inderdaad hopen.

Er is meer goed nieuws. Ik heb tracking updates gekregen van verschillende DPD orders die hier op fok zijn gemeld. De verwachting is dat er snel meer gaan volgen.
N.a.v. je bericht hierboven ben ik even gaan kijken en ook mijn laptop lijkt vanuit DPD UK nu naar Nederland verscheept te worden met aflevering op komende maandag zoals het er nu naar uit ziet :)
  vrijdag 5 januari 2018 @ 12:42:07 #144
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_176299481
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 09:58 schreef rlvdijk het volgende:
Goedemorgen!

Ik heb op 10 november 2017 een hele set Xiaomi spullen via Gearbest besteld, maar ik heb nog (steeds) niets ontvangen.

- Orderdatum: 10-11-2017
- Product: Xiaomi smart devices
- Ordernummer: WA1711110347164043
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988480794
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend

Kunnen jullie mij vertellen wanneer ik deze bestelling zal ontvangen ?

Bedankt!
Ik zou als ik jou was dpd nl even bellen om te vragen waarom je pakketje nog niet is afgeleverd.
http://www.dpd.co.uk/apps/tracking/?parcel=15505988480794*18217&geoSession=140607b1-5870-4ac2-8017-7db3c646a552&search
Er staat dat er een probleem was met het adres?
pi_176299807
Goedemiddag,

Ik hoop dat GB support me hier wel kan helpen want ik kom er via een ticket (WT17120409254) op de website niet uit. Na vele verzoeken voor uitlevering heb ik bewijs van DPD ([email protected]) op email dat ze het pakket niet kunnen uitleveren na inspectie. Gearbest blijft maar vertellen dat ik het pakket bij het DPD verdeeldepot in Berkel en Rodenrijs op moet halen omdat ze het pakket niet retour hebben ontvangen.

- Orderdatum: 6-11-2017
- Product: Xiaomi Mi Max 2 4G Phablet
- Ordernummer: W1711060544327310
- Tracking nummer: (1550)5987008751
- Verzendmethode: DPDUK2
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Refund

Groet,

Stephan
  CHI shopkeeper vrijdag 5 januari 2018 @ 13:05:11 #146
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176299830
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 09:58 schreef rlvdijk het volgende:
Goedemorgen!

Ik heb op 10 november 2017 een hele set Xiaomi spullen via Gearbest besteld, maar ik heb nog (steeds) niets ontvangen.

- Orderdatum: 10-11-2017
- Product: Xiaomi smart devices
- Ordernummer: WA1711110347164043
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5988480794
- Verzendmethode: EU Express
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend

Kunnen jullie mij vertellen wanneer ik deze bestelling zal ontvangen ?

Bedankt!
Je pakketje is nog bezorgd op "04 Jan 2018 19:12 Rotterdam The parcel has been delivered"?

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 12:17 schreef nomad85 het volgende:

[..]

N.a.v. je bericht hierboven ben ik even gaan kijken en ook mijn laptop lijkt vanuit DPD UK nu naar Nederland verscheept te worden met aflevering op komende maandag zoals het er nu naar uit ziet :)
Super! *O*
  vrijdag 5 januari 2018 @ 13:41:31 #147
227276 renedis
mwaaaaaaaaomm?
pi_176300520
quote:
0s.gif Op donderdag 30 november 2017 12:34 schreef renedis het volgende:

[..]

Hi Gearbest!

Top dat jullie hier ook actief zijn! Ik heb een vraag over mijn zending.

Het betreft:
Nov 01, 2017 16:55:36 PM Order number: W1711011655375234 Shipping method: DPDUK1

- Orderdatum: Nov 01, 2017 16:55:36 PM
- Product: Xiaomi Mi Notebook Pro
- Ordernummer: W1711011655375234
- Tracking nummer : 5986484986
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Product nog steeds niet binnen
- Voorkeur: Resend of Refund? : Resend middels een snellere verzending

Ik heb inmiddels een support ticket ingeschoten en ook via de Facebook (messenger) chat geprobeerd informatie te achterhalen zonder succes. Ik krijg jammer genoeg gewoon geen reactie, wellicht dat jij wel iets kan betekenen?

Sinds 1 NOV staat de zending volgens DPD UK op:

Date & Time Location Description
02 Nov 2017 17:20 Southall Your parcel is on its way

Wanneer mag ik wat verwachten? Kan ik een refund krijgen? De order cancellen? Iets anders?
Eerder als eens contact gezocht hier.. Nu een nare ervaring met Gearbest terwijl het voorheen altijd wel goed ging. Pakketje zou afgeleverd moeten zijn maar ik heb niets ontvangen. Daarnaast staat er een andere naam bij de tracking informatie en bij navraag bij DPD vertellen ze mij een ander huisnummer dan opgegeven.

Ik heb al een ticket lopen (WT17120700765 Did not receive my laptop... W1711011655375234 12/06/2017 11:01:56 View Details) maar dat verloopt bijzonder moeizaam. Ik heb shipping insurance afgenomen en kan toch nog fluiten naar mijn geld lijkt het..?

Kan jij kijken wat je kan betekenen voor mij aub?
maoam is voor bazen!
pi_176304928
Hoi Gearbest, hier ben ik weer. Nog steeds geen nieuws over onderstaande verzending?

- Orderdatum: 22/11/2017
- Product: Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter
- Ordernummer: WB1711230438132240
- Tracking nummer (indien beschikbaar): TH15114940359749 / 1Z0909F26860294832
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Probleem: Lijkt geen beweging in te zitten

Alvast bedankt voor de moeite!
pi_176305604
Hoi,

Fijn dat er Nederlandse support medewerkers beschikbaar zijn. Ik heb een 3d printer besteld en via DPDUK verstuurd, ik zie dat er veel meer mensen zijn die deze niet kunnnen volgen en er schijnen problemen te zijn ontstaan via deze methode.

- Orderdatum: 1 December
- Product: ANET A8, 3d printer kit. Rol hittebestendig plakband.
- Ordernummer: W1712011803563155
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5147389669
- Verzendmethode: DPDUK01
- Probleem: Ik kan na een maand de zending nog niet volgen. Is nog niet in UK aangekomen.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend, en ik ben erg benieuwd hoe deze problemen zijn ontstaan.
pi_176310265
[quote]0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 13:05 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je pakketje is nog bezorgd op "04 Jan 2018 19:12 Rotterdam The parcel has been delivered"?

Dat lijkt inderdaad zo te zijn: "Delivery to third party with notification." volgens de DPD DE tracking website. Echter, niemand in de straat lijkt dit pakje aangenomen te hebben aangezien ik enkele weken geleden verhuisd ben en niet meer het afleveradres kon aanpassen.

Hoe kan ik de 'proof of delivery' achterhalen ?
  vrijdag 5 januari 2018 @ 21:13:22 #151
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_176310967
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 20:48 schreef rlvdijk het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op vrijdag 5 januari 2018 13:05 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je pakketje is nog bezorgd op "04 Jan 2018 19:12 Rotterdam The parcel has been delivered"?

Dat lijkt inderdaad zo te zijn: "Delivery to third party with notification." volgens de DPD DE tracking website. Echter, niemand in de straat lijkt dit pakje aangenomen te hebben aangezien ik enkele weken geleden verhuisd ben en niet meer het afleveradres kon aanpassen.

Hoe kan ik de 'proof of delivery' achterhalen ?
Bel dpd nl dan even...
  CHI shopkeeper zaterdag 6 januari 2018 @ 13:09:08 #152
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176321445
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 13:03 schreef StephanS1984 het volgende:
Goedemiddag,

Ik hoop dat GB support me hier wel kan helpen want ik kom er via een ticket (WT17120409254) op de website niet uit. Na vele verzoeken voor uitlevering heb ik bewijs van DPD ([email protected]) op email dat ze het pakket niet kunnen uitleveren na inspectie. Gearbest blijft maar vertellen dat ik het pakket bij het DPD verdeeldepot in Berkel en Rodenrijs op moet halen omdat ze het pakket niet retour hebben ontvangen.

- Orderdatum: 6-11-2017
- Product: Xiaomi Mi Max 2 4G Phablet
- Ordernummer: W1711060544327310
- Tracking nummer: (1550)5987008751
- Verzendmethode: DPDUK2
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Refund

Groet,

Stephan
Hallo Stephan,
Dat is zeer vervelend om te horen en ik ga er ook voor je achteraan. Zou je dit bewijs via een PM naar mij kunnen sturen. Dat zou het een stuk makkelijker maken voor mij.
Ik zie inderdaad dat de tracking blijft staan op "As requested, your parcel will now be delivered on Mon 04 December 2017". Dit is toch al even geleden.

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 13:41 schreef renedis het volgende:

[..]

Eerder als eens contact gezocht hier.. Nu een nare ervaring met Gearbest terwijl het voorheen altijd wel goed ging. Pakketje zou afgeleverd moeten zijn maar ik heb niets ontvangen. Daarnaast staat er een andere naam bij de tracking informatie en bij navraag bij DPD vertellen ze mij een ander huisnummer dan opgegeven.

Ik heb al een ticket lopen (WT17120700765 Did not receive my laptop... W1711011655375234 12/06/2017 11:01:56 View Details) maar dat verloopt bijzonder moeizaam. Ik heb shipping insurance afgenomen en kan toch nog fluiten naar mijn geld lijkt het..?

Kan jij kijken wat je kan betekenen voor mij aub?
Dit zal ik voor je navragen en kijken wat ik kan doen. Dit is toch wel lastig, want deze is ook nog eens echt opgehaald bij een DPD Pickup Shop. Ben je ook al bij het betreffende huisnummer langsgegaan, want neem aan dat je dat nu wel weet.

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 16:42 schreef aanvaardhet het volgende:
Hoi Gearbest, hier ben ik weer. Nog steeds geen nieuws over onderstaande verzending?

- Orderdatum: 22/11/2017
- Product: Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter
- Ordernummer: WB1711230438132240
- Tracking nummer (indien beschikbaar): TH15114940359749 / 1Z0909F26860294832
- Verzendmethode: EUTHXYH
- Probleem: Lijkt geen beweging in te zitten

Alvast bedankt voor de moeite!
Het duurt ongeveer 25 werkdagen totdat de trein in Polen is aangekomen. Ik verwacht zelf dat dit elk moment nu kan gebeuren. Ik ga het in ieder geval nog eens melden :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:15 schreef wirehunters het volgende:
Hoi,

Fijn dat er Nederlandse support medewerkers beschikbaar zijn. Ik heb een 3d printer besteld en via DPDUK verstuurd, ik zie dat er veel meer mensen zijn die deze niet kunnnen volgen en er schijnen problemen te zijn ontstaan via deze methode.

- Orderdatum: 1 December
- Product: ANET A8, 3d printer kit. Rol hittebestendig plakband.
- Ordernummer: W1712011803563155
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5147389669
- Verzendmethode: DPDUK01
- Probleem: Ik kan na een maand de zending nog niet volgen. Is nog niet in UK aangekomen.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend, en ik ben erg benieuwd hoe deze problemen zijn ontstaan.
Hallo,
Er zijn inderdaad vertragingen met de verzending tussen het warenhuis en naar de UK. De orders met veel problemen zijn voornamelijk in de maand november. De meeste tracking codes worden nu actief. Ik verwacht dat je pakketje ook snel actief zal worden.
Ik ga deze wel toevoegen aan het lijstje.

quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 20:48 schreef rlvdijk het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op vrijdag 5 januari 2018 13:05 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Je pakketje is nog bezorgd op "04 Jan 2018 19:12 Rotterdam The parcel has been delivered"?

Dat lijkt inderdaad zo te zijn: "Delivery to third party with notification." volgens de DPD DE tracking website. Echter, niemand in de straat lijkt dit pakje aangenomen te hebben aangezien ik enkele weken geleden verhuisd ben en niet meer het afleveradres kon aanpassen.

Hoe kan ik de 'proof of delivery' achterhalen ?
Ik zou even contact opnemen met DPD hierover. Hun hebben het pakketje afgeleverd en die zullen dat ook moeten aantonen door middel van een handtekening en aflever adres.
pi_176322019
Hallo,

Ik heb waarschijnlijk hetzelfde als @aanvaardhet.

- Orderdatum: 22/11/2017
- Product: 4 maal eliquid Liqua
- Ordernummer: W1711220550412293
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN433758678CN
- Verzendmethode: Europe railway registered
- Probleem: Lijkt geen beweging in te zitten.

Tracking geeft aan: op 14-12-2017 leaving poland center. Ik heb meerdere pakketjes, die allemaal rond 14-12 die vermelding hebben, maar heb ze nog niet ontvangen. Hoop, dat alles nog goed gaat want het duurt nu vanuit Polen wel heel lang.

Vriendelijke groet.
  CHI shopkeeper zaterdag 6 januari 2018 @ 14:18:49 #154
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176322599
Een kleine update over de Priority Line (DPD) orders.

De tracking codes zijn nu langzaam aan actief aan het worden en we verwachten de komende dagen nog meer actieve tracking codes. Ik heb meteen even een lijstje gemaakt, zodat iedereen even op de hoogte is. Mocht je naam er niet tussen staan laat het me dan even weten via een PM.

Hieronder een lijst van FOK gebruikers wiens tracking code actief is geworden:
• Siegie / Fransennatasja
• Diej
• Robbert548
• Tim_Stevens
• hanifi
• Shefkee
• doggy1
• Nixicus
• jslaman31
• Creep
• Jeppie67
• Wolligschaapie
• pwanst
• mathneogeo
• zybex75
• CecilBDemented
• ReinTheMan
• marco_sire
• mvdbeld
• nomad85

Hieronder een lijst van FOK gebruikers wiens tracking code nog steeds de status"Southall, Your parcel is on its way" hebben. Ik heb de verzenddatums dus die houdt ik netjes in de gaten. Deze heb ik nog onder toezicht staan:
• _MsG_
• Pastonchi83 (Opgelost)
• Jeppie67
• intoxicated (Opgelost)
• iDroneNL
• Berepoot
• dublex (2x)
• Mees1996
• Viertakt
• Erikplons (Opgelost)
• Bl4udzun
• lcvdb (Opgelost)
• wirehunters
• E_Cartman
• Bluecake

[ Bericht 0% gewijzigd door Gearbest op 08-01-2018 14:05:50 ]
  Moderator zaterdag 6 januari 2018 @ 14:56:55 #155
327191 crew  RobertNL
For your gear.
pi_176323321
Top dat er alsnog beweging in de zaak is gekomen. Ik zag inderdaad als dat er vorige week eentje was afgeleverd :).

Jammer dat jullie carrier de boel zo heeft verprutst; DPD UK was altijd een goede verzendmethode.
MisterTao.com / Buyincoins - recommender: RobertNL
Reviews/mindfarts: http://gearbullet.tweakblogs.net/
pi_176323536
Hallo,

Ben ik weer. Toeval wil dat zojuist een brievenbuspakketje van een bestelling van 23 november jl. is aangekomen. Dit was ook via Europe railway registered. Er is dus beweging vanuit Polen :-)

Ik verwacht de andere pakketjes komemde week bij het ophaalpunt te kunnen ophalen.

Fijn weekend!
pi_176324174
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:09 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Hallo Stephan,
Dat is zeer vervelend om te horen en ik ga er ook voor je achteraan. Zou je dit bewijs via een PM naar mij kunnen sturen. Dat zou het een stuk makkelijker maken voor mij.
Ik zie inderdaad dat de tracking blijft staan op "As requested, your parcel will now be delivered on Mon 04 December 2017". Dit is toch al even geleden.

Ik heb nog te weinig berichten geplaatst om dat te mogen doen. Zie link voor het bewijs: https://we.tl/PeyhWFXanb
pi_176329530
Ik zag ook dat mijn pakket wat in Polen lag nu aangeboden is bij post NL wel douane kosten van 20 nog wat.
Heb wel shpping insurance genomen weet niet of dat de douane kosten dekt
Misschien Gearbest wel

Zo niet dan heb ik gewoon peg dit keer
pi_176329555
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 14:18 schreef Gearbest het volgende:
[i]Een kleine update over de Priority Line (DPD) orders.

Hieronder een lijst van FOK gebruikers wiens tracking code nog steeds de status"Southall, Your parcel is on its way" hebben. Ik heb de verzenddatums dus die houd ik netjes in de gaten. Deze heb ik nog onder toezicht staan:
• _MsG_
• Pastonchi83
• Jeppie67
• intoxicated
• iDroneNL
• Berepoot
• dublex (2x)
• Mees1996
• Viertakt
• Erikplons
• Bl4udzun
• lcvdb (wel opgelost)
• wirehunters
Ik volg het ook even op en tracht mijn kalmte te bewaren. En ik geef nu mee dat via support gb English de info zo amateuristisch is dat er toch wel wat mag veranderen alvorens ik nog een volgende bestelling plaats.
Verder deel ik mee dat mijn tracking code op de site faryaa.com meedeelt dat het pakket in Czech zit in clearance, dus douane, me dunkt. Maar dus niet in Southall. En ik vraag me dan ook af hoeveel keer een pakket door de douane moet tegengehouden worden ter controle, want in Southall moet het ook nog via douane. Dat is voor een gewone burger rollen met de ogen. Want uk is tot op heden nog steeds Europa.
En inderdaad dan zijn er nog track17 en de dpd site die melden dat het pakket on its way is to Southall.
Hoe moet ik dit nog begrijpen?
Tja, wachten en wachten want het geld is reeds gestort. Ook al is het refundable, je bestelt iets om het te ontvangen, niet om je geld terug te vragen.
Soit, en dan is er gelukkig nog deze site met support voor gb. Case wordt goed opgevolgd! Maar gb versnelt hierdoor natuurlijk niet hun procedure/situatie.
Toch blijf ik via deze site nog een beetje hoopvol, ook al kost het een stuk van mijn leven.
Ook dank voor uw begrip. En laat ons nog een beetje wachten.......
pi_176332656
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 20:13 schreef Berepoot het volgende:

[..]

Ik volg het ook even op en tracht mijn kalmte te bewaren. En ik geef nu mee dat via support gb English de info zo amateuristisch is dat er toch wel wat mag veranderen alvorens ik nog een volgende bestelling plaats.
Verder deel ik mee dat mijn tracking code op de site faryaa.com meedeelt dat het pakket in Czech zit in clearance, dus douane, me dunkt. Maar dus niet in Southall. En ik vraag me dan ook af hoeveel keer een pakket door de douane moet tegengehouden worden ter controle, want in Southall moet het ook nog via douane. Dat is voor een gewone burger rollen met de ogen. Want uk is tot op heden nog steeds Europa.
En inderdaad dan zijn er nog track17 en de dpd site die melden dat het pakket on its way is to Southall.
Hoe moet ik dit nog begrijpen?
Tja, wachten en wachten want het geld is reeds gestort. Ook al is het refundable, je bestelt iets om het te ontvangen, niet om je geld terug te vragen.
Soit, en dan is er gelukkig nog deze site met support voor gb. Case wordt goed opgevolgd! Maar gb versnelt hierdoor natuurlijk niet hun procedure/situatie.
Toch blijf ik via deze site nog een beetje hoopvol, ook al kost het een stuk van mijn leven.
Ook dank voor uw begrip. En laat ons nog een beetje wachten.......
Voor de volledigheid heb ik ook een tijd geleden ook een ticket aangemaakt op de site van Gearbest. Je heb volkomen gelijk, wat een drama is dit.

Eerst is het de feestdagen.
Daarna de carrier. Week nodig voor onderzoek. Geen probleem.
Ligt toch aan de carrier, gun ze nog wat tijd. Uitkomst onderzoek..?
Uiteindelijk moet ik zelf de lokale DPD maar gaan bellen en wachten tot 27 jan. Want dan verloopt de delivery deadline.... :'(

Ondanks de voortreffelijke inspanningen van Gearbest hier op het forum, denk ik in de toekomst niet zo snel meer iets bij Gearbest te bestellen. Tot nu toe mijn slechtste ervaring met een China shop.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 22:17:17 #161
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_176333473
https://translate.google.(...)e%2F1%2Fcategory%2F1
Hier is dan een pagina met meldingen van de shipper, hier staat ook duidelijk dat ze vertraging hebben, door de volgende oorzaken:
- Slecht weer met gecancelde vluchten
- Drukte door de feestdagen met een backlog in de warehouses.

Jullie kunnen wel blijven bashen op Gearbest, maar ze hebben volgens mij hun best gedaan om voor jullie de handigste verzending te regelen: Zeer goedkoop en toch vrijwel altijd douanevrij.

Banggood mag dan wel sneller zijn, maar hun prijzen zijn ook 10% hoger.
Ik snap dat het allemaal wel irritant is als je hier als klant op zit te wachten, maar de helpdeskmedewerker doet hier ook gewoon zn best, en hij kan verder ook weinig doen. De pakketten zijn verstuurd vanuit GearBest en hierna ligt het dus idd bij de verzender.
Ze bieden gewoon containers vol aan bij Faryaa/Panasia en laten het voor een lage prijs hierheen komen, vervolgens neemt DPDUK en hierna DPDNL het weer over.

Het is misschien wat vaag allemaal, maar als je dit niet aan kan, dan kan je beter gewoon in NL bestellen.

[ Bericht 58% gewijzigd door ErkendFokker op 06-01-2018 22:29:04 ]
pi_176334567
Wanneer komt de Dibea C17 weer in EU warehouse?? :)
pi_176338285
Komt de Xiaomi Vacuum 1st generation nog in een EU-warehouse? Alles is out of stock op dit moment :-). Prijs is nu wel leuk met de huidige sale.
pi_176342141
Hallo,

Ook ik zit nog te wachten op mijn bestelling van 26nov.
Nog geen enkele statusupdate te zien bij dpd-uk.

Gearbest order:

- Orderdatum: 26nov 2017
- Product: 3D filament + electronics (rasp pi)
- Ordernummer: W1711261617566189
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998928284
- Verzendmethode: DPDUK
- Probleem: niet ontvangen. Geen statusupdate
- Voorkeur: Resend.

Alvast bedankt voor meer info hieromtrent.
  CHI shopkeeper zondag 7 januari 2018 @ 12:22:22 #165
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176342627
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 15:12 schreef Btween10 het volgende:
Hallo,

Ben ik weer. Toeval wil dat zojuist een brievenbuspakketje van een bestelling van 23 november jl. is aangekomen. Dit was ook via Europe railway registered. Er is dus beweging vanuit Polen :-)

Ik verwacht de andere pakketjes komemde week bij het ophaalpunt te kunnen ophalen.

Fijn weekend!
Ja de pakketjes daarvan komen allemaal langzaam binnen. Dit zijn voornamelijk de orders met de laatste tracking update dat de order uit Polen is vertrokken. De laatste update zal rond begin tot half december zijn. Deze komen nu allemaal langzaam binnen :)
Ik verwacht dat deze pakketjes ook redelijk snel kunt ophalen.
Je zou verwachten dat de verzending vanuit Polen het minst lang duurt, maar dit duurt eigenlijk het langst....

quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 15:52 schreef StephanS1984 het volgende:

[..]

Ik heb nog te weinig berichten geplaatst om dat te mogen doen. Zie link voor het bewijs: https://we.tl/PeyhWFXanb
Oke dat is ook goed. Ik ga het in ieder geval zo doorgeven.

quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 20:12 schreef AlwaysConnected het volgende:
Ik zag ook dat mijn pakket wat in Polen lag nu aangeboden is bij post NL wel douane kosten van 20 nog wat.
Heb wel shpping insurance genomen weet niet of dat de douane kosten dekt
Misschien Gearbest wel

Zo niet dan heb ik gewoon peg dit keer
Helaas dekken we deze niet. We hebben nog wel een speciale actie lopen voor "Registered Air Mail".
• Hierbij moet de verzendmethode "Registered Air Mail" zijn en moet de optie Priority Line niet beschikbaar zijn.
• De orders moeten na 01-12-2017 geplaatst zijn.
• We hebben de factuur van de douanekosten nodig
Helaas gaat dat hier niet op.... Sorry

quote:
1s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 20:13 schreef Berepoot het volgende:

[..]

Ik volg het ook even op en tracht mijn kalmte te bewaren. En ik geef nu mee dat via support gb English de info zo amateuristisch is dat er toch wel wat mag veranderen alvorens ik nog een volgende bestelling plaats.
Verder deel ik mee dat mijn tracking code op de site faryaa.com meedeelt dat het pakket in Czech zit in clearance, dus douane, me dunkt. Maar dus niet in Southall. En ik vraag me dan ook af hoeveel keer een pakket door de douane moet tegengehouden worden ter controle, want in Southall moet het ook nog via douane. Dat is voor een gewone burger rollen met de ogen. Want uk is tot op heden nog steeds Europa.
En inderdaad dan zijn er nog track17 en de dpd site die melden dat het pakket on its way is to Southall.
Hoe moet ik dit nog begrijpen?
Tja, wachten en wachten want het geld is reeds gestort. Ook al is het refundable, je bestelt iets om het te ontvangen, niet om je geld terug te vragen.
Soit, en dan is er gelukkig nog deze site met support voor gb. Case wordt goed opgevolgd! Maar gb versnelt hierdoor natuurlijk niet hun procedure/situatie.
Toch blijf ik via deze site nog een beetje hoopvol, ook al kost het een stuk van mijn leven.
Ook dank voor uw begrip. En laat ons nog een beetje wachten.......
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 21:54 schreef E_Cartman het volgende:

[..]

Voor de volledigheid heb ik ook een tijd geleden ook een ticket aangemaakt op de site van Gearbest. Je heb volkomen gelijk, wat een drama is dit.

Eerst is het de feestdagen.
Daarna de carrier. Week nodig voor onderzoek. Geen probleem.
Ligt toch aan de carrier, gun ze nog wat tijd. Uitkomst onderzoek..?
Uiteindelijk moet ik zelf de lokale DPD maar gaan bellen en wachten tot 27 jan. Want dan verloopt de delivery deadline.... :'(

Ondanks de voortreffelijke inspanningen van Gearbest hier op het forum, denk ik in de toekomst niet zo snel meer iets bij Gearbest te bestellen. Tot nu toe mijn slechtste ervaring met een China shop.
Ik geef inderdaad toe dat de standaard berichten vaak niet altijd even duidelijk zijn en vragen soms niet goed beantwoord worden op de GB Support Site. Daarom ben ik hier om jullie te helpen.
Southall is het laatste station voordat het verder naar Nederland gaat. Ondanks dat het zo vaak door de douane gaat wil niet zeggen dat er elke keer een controle wordt uitgevoerd. Pakketjes moeten altijd door de douane ongeacht welk land ze komen. Toch is de kans op de douanekosten zeer gering en dat is wel echt een voordeel. Het nadeel is wel dat het wat langer duurt.
Berepoot je verzenddatum is van 07-12-2017. De meeste probleem orders komen uit de maand november. Ik verwacht dan ook gewoon dat je order snel in de UK zal aankomen :Y
Voor de vertragingen kregen we als eerste door dat de reden hiervoor de feestdagen was. Dit was zelfs te merken bij andere bekende vervoerders, zoals PostNL. Deze maakt niet voor niet zoveel reclame hiervoor op de radio.
Daarna bleken de vertragingen toch te groot om alleen door de feestdagen te komen.
Nu komen de pakketjes langzaam aan allemaal actief en dit is goed nieuws. Ik hou alles hier netjes bij en neem maatregelen als deze nodig zijn. Ik ben er om jullie hierbij te helpen ^O^

quote:
99s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 22:17 schreef ErkendFokker het volgende:
https://translate.google.(...)e%2F1%2Fcategory%2F1
Hier is dan een pagina met meldingen van de shipper, hier staat ook duidelijk dat ze vertraging hebben, door de volgende oorzaken:
- Slecht weer met gecancelde vluchten
- Drukte door de feestdagen met een backlog in de warehouses.

Jullie kunnen wel blijven bashen op Gearbest, maar ze hebben volgens mij hun best gedaan om voor jullie de handigste verzending te regelen: Zeer goedkoop en toch vrijwel altijd douanevrij.

Banggood mag dan wel sneller zijn, maar hun prijzen zijn ook 10% hoger.
Ik snap dat het allemaal wel irritant is als je hier als klant op zit te wachten, maar de helpdeskmedewerker doet hier ook gewoon zn best, en hij kan verder ook weinig doen. De pakketten zijn verstuurd vanuit GearBest en hierna ligt het dus idd bij de verzender.
Ze bieden gewoon containers vol aan bij Faryaa/Panasia en laten het voor een lage prijs hierheen komen, vervolgens neemt DPDUK en hierna DPDNL het weer over.

Het is misschien wat vaag allemaal, maar als je dit niet aan kan, dan kan je beter gewoon in NL bestellen.

Klopt helemaal als een bus O-) :Y ^O^

quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 22:53 schreef Dirkos1987 het volgende:
Wanneer komt de Dibea C17 weer in EU warehouse?? :)
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 01:04 schreef de_Roverheid het volgende:
Komt de Xiaomi Vacuum 1st generation nog in een EU-warehouse? Alles is out of stock op dit moment :-). Prijs is nu wel leuk met de huidige sale.
Ik ga deze voor jullie navragen, maar verwacht dat dit nog even kan duren. Zijn net uitverkocht weer.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 20:26 schreef ZwarteKater het volgende:

[..]

Al iets bekend? Ik heb nu een 'new message' in my account, maar als ik naar het ticket center ga zie ik vervolgens 'Sorry we could not find this data.'
Ze hebben nogmaals een ticket gestuurd en je tevens een e-mail gestuurd. Deze kan ook in je SPAM filter terecht zijn gekomen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 23:09 schreef el_frigo het volgende:

[..]

Hoi Gearbest,

Zoals je zult begrijpen ben ik reuze benieuwd waar het pakket na 2 maanden nu is of dat een resend danwel refund inmiddels is geregeld.

Nogmaals dank!
Je zou inmiddels al een bericht over hebben moeten ontvangen en ze gaan dit regelen met jou. Je zou de refund nog moeten bevestigen, omdat je de accessoires wel al hebt O-)

quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:51 schreef Bluecake het volgende:
Hallo,

Ook ik zit nog te wachten op mijn bestelling van 26nov.
Nog geen enkele statusupdate te zien bij dpd-uk.

Gearbest order:

- Orderdatum: 26nov 2017
- Product: 3D filament + electronics (rasp pi)
- Ordernummer: W1711261617566189
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998928284
- Verzendmethode: DPDUK
- Probleem: niet ontvangen. Geen statusupdate
- Voorkeur: Resend.

Alvast bedankt voor meer info hieromtrent.
Oke ik voeg je order ook toe aan het lijstje en ga deze opvolgen.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:26:56 #166
26568 AlwaysConnected
Alwaysconnected
pi_176342705
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:22 schreef Gearbest het volgende:


[..]

Helaas dekken we deze niet. We hebben nog wel een speciale actie lopen voor "Registered Air Mail".
• Hierbij moet de verzendmethode "Registered Air Mail" zijn en moet de optie Priority Line niet beschikbaar zijn.
• De orders moeten na 01-12-2017 geplaatst zijn.
• We hebben de factuur van de douanekosten nodig
Helaas gaat dat hier niet op.... Sorry


Is geen probleem dat is ons eigen risico

[ Bericht 0% gewijzigd door AlwaysConnected op 07-01-2018 12:38:32 ]
pi_176359457
Beste Gearbest,

Ik zit inmiddels op de 45 dagen en nog steeds geen tracking update. Zou je een resend kunnen regelen?
Dankje!

- Orderdatum: 24 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711241122026812
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998542571
- Verzendmethode: Priority Line EU Express (DPD UK)
- Probleem: Nog niet geleverd
- Voorkeur: Resend
  maandag 8 januari 2018 @ 08:08:54 #168
227276 renedis
mwaaaaaaaaomm?
pi_176359479
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:09 schreef Gearbest het volgende:
[..]

Dit zal ik voor je navragen en kijken wat ik kan doen. Dit is toch wel lastig, want deze is ook nog eens echt opgehaald bij een DPD Pickup Shop. Ben je ook al bij het betreffende huisnummer langsgegaan, want neem aan dat je dat nu wel weet.
Uiteraard heb ik dit gedaan. Ik zelf woon op huisnummer 57. Volgens DPD servicedesk stond er op het pakketje huisnummer 5. Daar ook aangebeld en gevraagd hoe/wat. Deze mevrouw kon mij helaas niks vertellen en wist van niets.

Ik heb het nog niet voor elkaar gekregen om een handtekening te zien voor ontvangst.

Daarnaast is het ook nog niet gelukt om van GearBest een foto te ontvangen met bewijs van het verzonden pakket met het juiste huisnummer op de doos/pakket.
maoam is voor bazen!
pi_176360265
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer:WP1711240904500121
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN434171380CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Pakket staat inmiddels sinds 13-12-2017 op dezelfde status.
(Zie ook je reactie van Woensdag 27 december: CHI / [Gearbest] Welkom bij Gearbest Support sectie #6)
- Voorkeur: Resend of Refund?
Resend met een andere verzendmethod, eventueel tegen kleine bijbetaling.
pi_176360425
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: W1711240426043029
- Tracking nummer (indien beschikbaar):RN434093815CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Geen update meer na 19-12-2017, vergelijkbaar met RobbieT hierboven.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend, of het moet er als nog aankomen, dan heb ik nog wel even geduld.
pi_176360768
Orderdatum: Nov 30, 2017 06:55:57 AM (betaald met ideaal)
- Product: Coppervape 316SS Skyline RTA / MTL Tank en PilotVape 7-in-1 Pre-made Coils
- Ordernummer: W1711300627569828
- Tracking nummer: RX800098015CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered (wat ook niet klopt want ik had voor Netherlands registered post gekozen, daar kies ik altijd voor ????)
- Probleem: Nog steeds niets ontvangen
- Voorkeur: Resend of Refund? Wat duurt het lang man het was bedoelt als kado maar dat is al wel te laat......

[ Bericht 4% gewijzigd door Daniel_Smit op 08-01-2018 11:50:02 ]
pi_176362335
mlrdVMH.png

Na weken wachten is het eindelijk 45 dagen geleden sinds verzending en heb ik recht op een resend of een refund. Ik zou graag een RESEND willen vanuit de EU WAREHOUSE met de originele VERZEKERING die ik er destijds ook bij had genomen (zodat bij een defect of gedoe er niet allemaal weer moeilijk wordt gedaan). Graag de gele variant (zoals ook initiel besteld) van de CR-10.

Daarnaast hoor ik graag zsm hoe de volgende zaken zich hebben ontwikkeld, de 45 dagen voor jan met de korte naam hebben moeten lopen wachten, mogen wat mij betreft ruimhartig behandeld worden wil Gearbest mij nog als klant houden op de middellange termijn. Dit soort gekkigheid namelijk nooit gehad bij BG, AE en anderen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 10:40 schreef Gearbest het volgende:

"Mocht je order na 45 verzenddagen nog geen update hebben gekregen dan zullen we overgaan tot een acceptabele compensatie."
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 11:29 schreef Gearbest het volgende:
Ik ga wel navragen of jullie ook die $20 krijgen, want mij is gezegd dat alles op 1 lijn wordt behandeld.
Ik waardeer je Nederlandse hulp zeker waarvoor dank, maar met Gearbest als bedrijf begin ik wel een beetje mijn geduld te verliezen :).
Kaas
pi_176363264
Hoi hoi,

Ik heb bij Gearbest een Xiaomi Mi Air 13 (2017) gekocht op 16-11-2017.

Helaas ondervindt ik problemen met de laptop.

In eerste instantie flikkert het beeldscherm regelmatig, niet dat het helemaal wegvalt maar wel zichtbaar (alsof het scherm een hele lage frame vernieuwing heeft, maar deze staat op 60HZ)
Ik las op een topic op reddit.com dat meer mensen met een BOE scherm hier last van hadden.

Ik heb daar een ticket voor aangemaakt bij Gearbest (WT17120111995), en eigenlijk was er niets aan te doen was de conclusie. Ik kon de laptop terugsturen, maar als monteur niets kon vinden kwamen er kosten bij, daarbij de lange zendtijd en kosten voor het versturen heb ik mij hierbij neergelegd.

Nu heb ik een nieuw probleem namelijk dat de ventilator soms begint te ratelen (dus niet gewoon blazen maar echt rrrrrrrrrrrrr alsof hij ergens tegenaan komt)
Ook hier weer een ticket voor aangemaakt (WT18010600319) maar ik heb het idee dat de medewerkster niet echt begrijpt wat ik bedoel, aangezien ze begint over een pixel repair programma.

Ik weet niet of Gearbest spare parts heeft, dat ik de ventilator zelf kan repareren?
Of dat ik hem alsnog moet opsturen?

Kun jij hierbij helpen?

Alvast heel erg bedankt!

Danny
pi_176364585
Ik wil graag mijn e-mailadres wijzigen aangezien dit e-mailadres niet meer actief wordt gebruik. Binnen het profiel op Gearbest is dat echter niet mogelijk, kan jij mij hier mee helpen?
  CHI shopkeeper maandag 8 januari 2018 @ 19:10:37 #175
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176372092
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 08:04 schreef iDroneNL het volgende:
Beste Gearbest,

Ik zit inmiddels op de 45 dagen en nog steeds geen tracking update. Zou je een resend kunnen regelen?
Dankje!

- Orderdatum: 24 november 2017
- Product: Mavic Pro Combo
- Ordernummer: W1711241122026812
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998542571
- Verzendmethode: Priority Line EU Express (DPD UK)
- Probleem: Nog niet geleverd
- Voorkeur: Resend
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 11:44 schreef _MsG_ het volgende:
[ afbeelding ]

Na weken wachten is het eindelijk 45 dagen geleden sinds verzending en heb ik recht op een resend of een refund. Ik zou graag een RESEND willen vanuit de EU WAREHOUSE met de originele VERZEKERING die ik er destijds ook bij had genomen (zodat bij een defect of gedoe er niet allemaal weer moeilijk wordt gedaan). Graag de gele variant (zoals ook initiel besteld) van de CR-10.

Daarnaast hoor ik graag zsm hoe de volgende zaken zich hebben ontwikkeld, de 45 dagen voor jan met de korte naam hebben moeten lopen wachten, mogen wat mij betreft ruimhartig behandeld worden wil Gearbest mij nog als klant houden op de middellange termijn. Dit soort gekkigheid namelijk nooit gehad bij BG, AE en anderen.

[..]

[..]

Ik waardeer je Nederlandse hulp zeker waarvoor dank, maar met Gearbest als bedrijf begin ik wel een beetje mijn geduld te verliezen :).
Ik ga kijken of ik dit voor jullie kan regelen.
Ik heb dit ook netjes jullie dagen bijgehouden (zie bericht eerder) en een kalender heb ik dan ook niet voor nodig :P. Tevens zouden jullie vandaag al een bericht moeten hebben gehad met een compensatie.
Je weet dat als je uit China besteld dat het niet zomaar 123 op je stoep geleverd wordt. De prijs is niet voor niets een stuk lager dan andere webshops (BG,AE en anderen). We proberen juist te besparen op de verzending om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo betaal je vaak maar 1-2 voor de verzending vanuit China/Hong Kong (Priority Line). Dat er dan vertragingen ontstaan dat kan altijd gebeuren. Helaas is het voor ons ook de eerste keer zover ik weet dat er zoveel vertraging is geweest met Priority Line. We proberen daarom ook alles netjes te regelen en zo goed mogelijk een oplossing te bieden.

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 08:08 schreef renedis het volgende:

[..]

Uiteraard heb ik dit gedaan. Ik zelf woon op huisnummer 57. Volgens DPD servicedesk stond er op het pakketje huisnummer 5. Daar ook aangebeld en gevraagd hoe/wat. Deze mevrouw kon mij helaas niks vertellen en wist van niets.

Ik heb het nog niet voor elkaar gekregen om een handtekening te zien voor ontvangst.

Daarnaast is het ook nog niet gelukt om van GearBest een foto te ontvangen met bewijs van het verzonden pakket met het juiste huisnummer op de doos/pakket.
Ik moet wel zeggen dat het heel raar is als het pakketje op nummer 5 zou zijn afgeleverd en die mevrouw van niks weet. Het maken van adres labels gaat automatisch dus daar zou geen fout in moeten zitten.
Ik weet niet of we van elke doos een foto maken, want dat zou wel gigantisch veel werk zijn om van elk pakketje een foto te maken met de verzendgegevens erop.
Mijn contactpersoon geeft aan dat je contact/claim met DPD moet opnemen, omdat er wel voor getekend is. Dit zelfs bij een DPD pick-up locatie gebeurd met de naam D MERSEL. Dit zou dan dus nooit mogen gebeuren als je dit niet bent.

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 09:38 schreef RobbieT het volgende:
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer:WP1711240904500121
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN434171380CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Pakket staat inmiddels sinds 13-12-2017 op dezelfde status.
(Zie ook je reactie van Woensdag 27 december: CHI / [Gearbest] Welkom bij Gearbest Support sectie #6)
- Voorkeur: Resend of Refund?
Resend met een andere verzendmethod, eventueel tegen kleine bijbetaling.
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 09:50 schreef lord_bono het volgende:
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: W1711240426043029
- Tracking nummer (indien beschikbaar):RN434093815CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
- Probleem: Geen update meer na 19-12-2017, vergelijkbaar met RobbieT hierboven.
- Voorkeur: Resend of Refund? Resend, of het moet er als nog aankomen, dan heb ik nog wel even geduld.
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 10:09 schreef Daniel_Smit het volgende:
Orderdatum: Nov 30, 2017 06:55:57 AM (betaald met ideaal)
- Product: Coppervape 316SS Skyline RTA / MTL Tank en PilotVape 7-in-1 Pre-made Coils
- Ordernummer: W1711300627569828
- Tracking nummer: RX800098015CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered (wat ook niet klopt want ik had voor Netherlands registered post gekozen, daar kies ik altijd voor ????)
- Probleem: Nog steeds niets ontvangen
- Voorkeur: Resend of Refund? Wat duurt het lang man het was bedoelt als kado maar dat is al wel te laat......
Dit is een zeer langzame verzendmethode en heb jullie gegevens doorgegeven. We verwachten dat deze pakketjes geleverd zullen worden. De orders met de laatste update van begin-half december worden nu langzaam geleverd. Het langzaamste deel van deze verzendmethode is van Polen tot Nederland. Hoe merkwaardig dit ook klinkt.
Ik verwacht wel dat Daniel_Smit nog iets langer moet wachten, want deze is later besteld en de laatste update is wat later gebeurd (29-12-29 Malaiskiewicz, Polen Processing Center, is vertrokken).

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 12:39 schreef schourend het volgende:
Hoi hoi,

Ik heb bij Gearbest een Xiaomi Mi Air 13 (2017) gekocht op 16-11-2017.

Helaas ondervindt ik problemen met de laptop.

In eerste instantie flikkert het beeldscherm regelmatig, niet dat het helemaal wegvalt maar wel zichtbaar (alsof het scherm een hele lage frame vernieuwing heeft, maar deze staat op 60HZ)
Ik las op een topic op reddit.com dat meer mensen met een BOE scherm hier last van hadden.

Ik heb daar een ticket voor aangemaakt bij Gearbest (WT17120111995), en eigenlijk was er niets aan te doen was de conclusie. Ik kon de laptop terugsturen, maar als monteur niets kon vinden kwamen er kosten bij, daarbij de lange zendtijd en kosten voor het versturen heb ik mij hierbij neergelegd.

Nu heb ik een nieuw probleem namelijk dat de ventilator soms begint te ratelen (dus niet gewoon blazen maar echt rrrrrrrrrrrrr alsof hij ergens tegenaan komt)
Ook hier weer een ticket voor aangemaakt (WT18010600319) maar ik heb het idee dat de medewerkster niet echt begrijpt wat ik bedoel, aangezien ze begint over een pixel repair programma.

Ik weet niet of Gearbest spare parts heeft, dat ik de ventilator zelf kan repareren?
Of dat ik hem alsnog moet opsturen?

Kun jij hierbij helpen?

Alvast heel erg bedankt!

Danny
Zeer vervelend natuurlijk as je laptop een paar mankementen heeft en nog niet zolang geleden gekocht is. Ik ga kijken wat ik voor je kan regelen en hopelijk lukt dat. Je zult wel enkele video's en foto's moeten sturen van de mankementen als bewijs van de mankementen. Kan je voor mij nog je ordernummer en trackingnummer doorgeven?

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 13:50 schreef RobbieT het volgende:
Ik wil graag mijn e-mailadres wijzigen aangezien dit e-mailadres niet meer actief wordt gebruik. Binnen het profiel op Gearbest is dat echter niet mogelijk, kan jij mij hier mee helpen?
Zou je mij je oude en nieuwe email willen sturen (via PM). Dan ga ik dit doorgeven.
Tevens kan je deze wel alvast aanpassen bij verzendadres. Dan krijg je berichten daarop als je order verzonden is. Doe dit als volgt. Log in en ga naar My Profile. Vervolgens ga je naar Address book en klik op edit van je oude adres. Daar kan je je nieuwe email alvast invullen :)
pi_176372637
Dan wacht ik dadelijk al meer dan 40 dagen dat is toch niet normaal(op het moment van schrijven staat de teller al op 36 dagen), en staat ook niet aangegeven bij de verwachte verzendtijd.
Ik ben hier toch niet over te spreken ik vindt dat niet kunnen zomaar(ik zeur niet snel maar dit is wel drama zeg)....... :(

[ Bericht 4% gewijzigd door Daniel_Smit op 08-01-2018 20:03:39 ]
pi_176373052
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 19:10 schreef Gearbest het volgende:

Ik ga kijken of ik dit voor jullie kan regelen.
Ik heb dit ook netjes jullie dagen bijgehouden (zie bericht eerder) en een kalender heb ik dan ook niet voor nodig :P. Tevens zouden jullie vandaag al een bericht moeten hebben gehad met een compensatie.
Je weet dat als je uit China besteld dat het niet zomaar 123 op je stoep geleverd wordt. De prijs is niet voor niets een stuk lager dan andere webshops (BG,AE en anderen). We proberen juist te besparen op de verzending om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo betaal je vaak maar 1-2 voor de verzending vanuit China/Hong Kong (Priority Line). Dat er dan vertragingen ontstaan dat kan altijd gebeuren. Helaas is het voor ons ook de eerste keer zover ik weet dat er zoveel vertraging is geweest met Priority Line. We proberen daarom ook alles netjes te regelen en zo goed mogelijk een oplossing te bieden.
Tussen domweg lang wachten en vermiste pakketten waardoor er na 45 dagen maar opnieuw verzonden wordt zit wat mij betreft een heel spectrum, maar goed laten we de inhoudelijke discussie hierover maar verder voor wat het is, blijkbaar heb ik andere verwachtingen dan Gearbest kan waarmaken en zal ik dat in m'n gedachten houden als ik weer dit soort bedragen in China uitgeef.

Ik heb helaas niks gezien qua ticket omtrent compensatie. Kan je zien of er hierin iets mis is gegaan?

Ik heb enkel van medewerker 'Hella' eerder al op 1/1/2018 een bericht gehad voor 300 punten. Maar dat is stukken lager dan ik hier rond zie gaan omtrent deze vermiste zendingen en lijkt me ook niet echt een acceptabele compensatie.

Ik hoor dus graag wat meer over het ticket waar je op doelt :-) want ik heb sindsdien niks nieuws qua berichten meer gehad.


EDIT: Ik ontdek nu wel dat het woord RMA op die ticket-pagina echt een link is naar een eigen pagina. Daar zie ik de order van de CR-10 staan als 'Refund Only'. Dat klopt wel als ik graag een Resend (weliswaar EU Warehouse dit keer) wil? Of staat dat er los van?

[ Bericht 5% gewijzigd door _MsG_ op 08-01-2018 19:53:39 ]
Kaas
pi_176373687
Mijn Xiaomi Vacuum is dan vandaag geleverd. Besteld op 27/11.

Bedankt voor de support van Gearbest hier op het forum!
pi_176375762
Mijn Vernee Mix 2 is ook afgeleverd. Verzonden op 24-11-2017 met DPDUK1.
Dank voor de support! Zeker voor herhaling vatbaar op deze manier.
  CHI shopkeeper maandag 8 januari 2018 @ 21:36:49 #180
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176375841
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 19:30 schreef Daniel_Smit het volgende:

Dan wacht ik dadelijk al meer dan 40 dagen dat is toch niet normaal(op het moment van schrijven staat de teller al op 36 dagen), en staat ook niet aangegeven bij de verwachte verzendtijd.
Ik ben hier toch niet over te spreken ik vindt dat niet kunnen zomaar(ik zeur niet snel maar dit is wel drama zeg)....... :(
Ik ben er al mee bezig, omdat je zei dat je via een andere verzendmethode had besteld (heb dat over het hoofd gezien) O-) Ik ga kijken of ik iets qua compensatie kan regelen. Kan niks beloven helaas, maar kan het proberen. Het is wel lang wachten zeker als je via een andere verzendmethode had besteld en dan is het nooit leuk.

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 19:47 schreef _MsG_ het volgende:

[..]

Tussen domweg lang wachten en vermiste pakketten waardoor er na 45 dagen maar opnieuw verzonden wordt zit wat mij betreft een heel spectrum, maar goed laten we de inhoudelijke discussie hierover maar verder voor wat het is, blijkbaar heb ik andere verwachtingen dan Gearbest kan waarmaken en zal ik dat in m'n gedachten houden als ik weer dit soort bedragen in China uitgeef.

Ik heb helaas niks gezien qua ticket omtrent compensatie. Kan je zien of er hierin iets mis is gegaan?

Ik heb enkel van medewerker 'Hella' eerder al op 1/1/2018 een bericht gehad voor 300 punten. Maar dat is stukken lager dan ik hier rond zie gaan omtrent deze vermiste zendingen en lijkt me ook niet echt een acceptabele compensatie.

Ik hoor dus graag wat meer over het ticket waar je op doelt :-) want ik heb sindsdien niks nieuws qua berichten meer gehad.

EDIT: Ik ontdek nu wel dat het woord RMA op die ticket-pagina echt een link is naar een eigen pagina. Daar zie ik de order van de CR-10 staan als 'Refund Only'. Dat klopt wel als ik graag een Resend (weliswaar EU Warehouse dit keer) wil? Of staat dat er los van?
Ik snap dat het niet chill is dat je zolang op je pakketje moet wachten.
Het is meer dat je de vergelijking gaf met andere Chinese webshops in vorm van levering. Dat terzijde inderdaad ;) . Voor ons is dit ook de eerste keer dat er zoveel vertraging is met Priority Line dat het ook even zoeken is en ondertussen stapelen de tickets en klachten zich op.... Ondertussen worden veel tracking codes wel weer actief wat goed is. Normaal zou het nooit zolang duren ongeacht de orderwaarde (daar kijk ik niet naar).
Ik dacht al, want ik heb bericht gekregen dat ze je een ticket gestuurd moeten hebben.
Ik vermoed dat dat er nog los van staat, want ik heb pas vanmiddag doorgeven (wist nog niet wat je precies wou, zoals je eerder zei) dat je graag een resend (eu warehouse+ verzekering) zou willen.

quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 20:16 schreef mathneogeo het volgende:
Mijn Xiaomi Vacuum is dan vandaag geleverd. Besteld op 27/11.

Bedankt voor de support van Gearbest hier op het forum!
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 21:33 schreef Diej het volgende:
Mijn Vernee Mix 2 is ook afgeleverd. Verzonden op 24-11-2017 met DPDUK1.
Dank voor de support! Zeker voor herhaling vatbaar op deze manier.
Dat is nog eens goed nieuws! ^O^
Veel plezier ermee!
pi_176381824
Mijn laptop is gister bezorgt. Ondanks het wat langer duurde dan verwacht toch super blij mee.

Bedankt voor de Support.
pi_176382036
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 19:10 schreef Gearbest het volgende:
Ik ga kijken of ik dit voor jullie kan regelen.
Ik heb dit ook netjes jullie dagen bijgehouden (zie bericht eerder) en een kalender heb ik dan ook niet voor nodig . Tevens zouden jullie vandaag al een bericht moeten hebben gehad met een compensatie.
Je weet dat als je uit China besteld dat het niet zomaar 123 op je stoep geleverd wordt. De prijs is niet voor niets een stuk lager dan andere webshops (BG,AE en anderen). We proberen juist te besparen op de verzending om zo de kosten zo laag mogelijk te houden. Zo betaal je vaak maar 1-2 voor de verzending vanuit China/Hong Kong (Priority Line). Dat er dan vertragingen ontstaan dat kan altijd gebeuren. Helaas is het voor ons ook de eerste keer zover ik weet dat er zoveel vertraging is geweest met Priority Line. We proberen daarom ook alles netjes te regelen en zo goed mogelijk een oplossing te bieden.

Dank!
Ik heb nog geen bericht gekregen, heb ook al in mijn spam folder gekeken. Ook als ik op 'my tickets' klik zie ik daar geen bericht of iets staan. Klopt dat?
Wanneer kan ik de resend verwachten? :)

EDIT: Ik krijg nu een melding van een compensatie via paypal, waarvoor dank voor het regelen. Zou je kunnen aangeven wanneer ik de resend kan verwachten? Want daarvan heb ik nog geen bericht gekregen. Zou dit evt dan ook uit de EU warehouse kunnen komen voor een snellere verzending?

[ Bericht 8% gewijzigd door iDroneNL op 09-01-2018 12:49:30 ]
pi_176382251
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:22 schreef Gearbest het volgende:

[..]
Je zou inmiddels al een bericht over hebben moeten ontvangen en ze gaan dit regelen met jou. Je zou de refund nog moeten bevestigen, omdat je de accessoires wel al hebt O-)
[..]

Dank voor je bericht en inspanning! Ik heb inderdaad een bevestiging van Gearbest dat ze de vaccuum als resend hebben aangeboden. Hij is verzonden. Tracking number: 3268942091,shipping method: DPDUK1. Vooralsnog Origin/Destination unknown.
Wordt dat nog gepdatet?
pi_176382469
Zeer vervelend natuurlijk as je laptop een paar mankementen heeft en nog niet zolang geleden gekocht is. Ik ga kijken wat ik voor je kan regelen en hopelijk lukt dat. Je zult wel enkele video's en foto's moeten sturen van de mankementen als bewijs van de mankementen. Kan je voor mij nog je ordernummer en trackingnummer doorgeven?

Bedankt! Het ordernummer is: WW1711160536447349 en trackingnr: 5329547941

Ik heb bij de tickets die ik heb aangemaakt bij Gearbest een filmpje en geluidopnamen toegevoegd.
Op het filmpje is het niet heel duidelijk te zien omdat je beeldscherm filmen niet echt goed werkt door de refreshrate.

Danny
pi_176383128
Ik heb ondertussen 9,65 voor mijn Tevo Tarantula 3d printer terug gekregen voor ontstaande vertraging. Waarvoor mijn dank. Wat ik niet helemaal begrijp zijn de resends/refunds naast deze terugbetaling? Wat gebeurd er als de eerste zending alsnog aangeboden word? Moet je deze dan niet aannemen of iets dergelijks?
pi_176384433
wat is het verschil tussen deze DHL verzend optie's heb ik met de 1ste waar (eu) achter staat geen import kosten
g-03Pw0DTyqir4-AgNIiEA.png
pi_176384484
Ik heb ook zojuist een gedeeltelijke terugbetaling gehad op mijn tevo tarantula 3d printer van 7,56 (beetje raar bedrag maar dat doet er niet toe).
Echter zit ik inmiddels ook al over de 45 dagen, orderdatum 16 november 2017. En zou ik graag een resend krijgen vanuit de EU warehouse. Mocht dit om de n of andere reden niet vanuit de EU warehouse kunnen, dan graag een volledige refund.

Alvast bedankt voor alle hulp!
pi_176385050
Ondertussen ook een terugbetaling van 14,86 gehad op de Paypal, maar geen bericht van een resend oid, ook niet zichtbaar in mijn omgeving op Gearbest. Blijkbaar is er voor iedereen toch weer een andere vergoeding, in tegenspraak met wat eerder is gecommuniceerd. Of is 14,86 omgerekend $20? EDIT: Ja dat blijkt het ongeveer te zijn, dat lijkt me dan voor mij iig goed afgehandeld. Maar ik zie anderen die daar ook weer onder zitten? :-P.

Ik hoop graag even te horen hoe het zit, wat we kunnen verwachten en hoe we melding krijgen van de resend, mijn lieve printertje is hier erg welkom ;-)
Kaas
pi_176387673
- Orderdatum: 13 september 2017
- Ordernummer: W1709130137386354
- Ticket nummer: WT17101505349
- Probleem: Retourzending is nooit aangekomen bij Gearbest
- Voorkeur: Refund

@Gearbest:

Wanneer kan ik nog een beroep op jou doen als er al een ticket loopt bij Gearbest/PayPal? Het ticket bij PayPal is nog niet gescaleerd naar PayPal zelf. Via PayPal heb ik dus alleen (nog) contact met de klantenservice van Gearbest en er loopt nog geen onderzoek.

Mijn bestelling vertoonde enkele mankementen, daarom heb ik in overleg met Gearbest besloten deze retour te zenden. De retourzending is echter nooit bij Gearbest aangekomen. Het probleem heeft niets met inklarings-issues te maken, omdat de zending volgens de laatste tracking updates wel gewoon door de douane heen is gegaan. Sinds 24 november zijn er echter geen updates meer geweest.

Gearbest biedt me nu een zeer schamele vergoeding aan, waar ik niet mee akkoord kan gaan. Ik heb het retourpakket namelijk gewoon volgens de afgesproken voorwaarden verzonden. Het is traceerbaar tot n de Chinese douane en daarna is er ergens iets misgegaan. Ik verwacht dan ook simpelweg een volledige refund op mijn PayPal account. Alvast bedankt voor je reactie!
pi_176389586
Na ellenlang wachten en het eerst via Gearbest ticket systeem geprobeerd te hebben, meld ik me hier ook maar n.a.v. het Priority Line fiasco. Hopelijk kan Gearbest support hier iets voor me betekenen.

- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale INTERNATIONAL VERSION
- Ordernummer: W1711240644219134
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998516259
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Nog steeds niet geleverd. Tracking heeft sinds 25-11 geen enkele update gehad: Southall, Your parcel is on its way
- Voorkeur: Resend vanuit EU warehouse

[ Bericht 0% gewijzigd door Tiger_blood op 09-01-2018 16:36:25 ]
pi_176389661
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 19:10 schreef Gearbest het volgende:

Dit is een zeer langzame verzendmethode en heb jullie gegevens doorgegeven. We verwachten dat deze pakketjes geleverd zullen worden. De orders met de laatste update van begin-half december worden nu langzaam geleverd. Het langzaamste deel van deze verzendmethode is van Polen tot Nederland. Hoe merkwaardig dit ook klinkt.
Ik verwacht wel dat Daniel_Smit nog iets langer moet wachten, want deze is later besteld en de laatste update is wat later gebeurd (29-12-29 Malaiskiewicz, Polen Processing Center, is vertrokken).
Zojuist alsnog bezorgd! Bedankt!
  CHI shopkeeper dinsdag 9 januari 2018 @ 16:16:03 #192
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176390074
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 08:18 schreef pwanst het volgende:
Mijn laptop is gister bezorgt. Ondanks het wat langer duurde dan verwacht toch super blij mee.

Bedankt voor de Support.
Fijn om te horen dat deze aan is gekomen.
Heel veel plezier ermee *O*

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 08:34 schreef iDroneNL het volgende:

[..]

Dank!
Ik heb nog geen bericht gekregen, heb ook al in mijn spam folder gekeken. Ook als ik op 'my tickets' klik zie ik daar geen bericht of iets staan. Klopt dat?
Wanneer kan ik de resend verwachten? :)

EDIT: Ik krijg nu een melding van een compensatie via paypal, waarvoor dank voor het regelen. Zou je kunnen aangeven wanneer ik de resend kan verwachten? Want daarvan heb ik nog geen bericht gekregen. Zou dit evt dan ook uit de EU warehouse kunnen komen voor een snellere verzending?
Perfect dat de compensatie in ieder geval al direct verwerkt is. Deze is voor iedereen 5% van de orderwaarde met minimaal 45 dagen geen tracking update.
Qua resend wacht ik nog even. Ik heb namelijk een tracking update gekregen (in de tracking die vooraf gaat in de UK).
Namelijk de status op "2018-01-04 Shipment transiting to next station". Dit is de laatste stap voordat deze in de UK aankomt. Ik verwacht daardoor dat deze daar nog aankomt.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 08:59 schreef el_frigo het volgende:

[..]

Dank voor je bericht en inspanning! Ik heb inderdaad een bevestiging van Gearbest dat ze de vaccuum als resend hebben aangeboden. Hij is verzonden. Tracking number: 3268942091,shipping method: DPDUK1. Vooralsnog Origin/Destination unknown.
Wordt dat nog gepdatet?
Graag gedaan O-) en onze excuses voor het zo lang moeten wachten....
Fijn dat de resend in ieder geval geregeld is. Ik zie ook dat je tracking code sinds gisteren werkt. Wat ook goed nieuws is dus dan is deze al verzonden.
Dit is bijna altijd tijd en dit zal waarschijnlijk niet worden geupdate, maar dat is iets om je geen zorgen over te maken ;)

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 09:15 schreef schourend het volgende:
Zeer vervelend natuurlijk as je laptop een paar mankementen heeft en nog niet zolang geleden gekocht is. Ik ga kijken wat ik voor je kan regelen en hopelijk lukt dat. Je zult wel enkele video's en foto's moeten sturen van de mankementen als bewijs van de mankementen. Kan je voor mij nog je ordernummer en trackingnummer doorgeven?

Bedankt! Het ordernummer is: WW1711160536447349 en trackingnr: 5329547941

Ik heb bij de tickets die ik heb aangemaakt bij Gearbest een filmpje en geluidopnamen toegevoegd.
Op het filmpje is het niet heel duidelijk te zien omdat je beeldscherm filmen niet echt goed werkt door de refreshrate.

Danny
Bedankt. Deze informatie had ik nog even nodig. Je zal hier spoedig een bericht over krijgen en hopelijk kunnen we tot een passende oplossing komen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 10:05 schreef dublex het volgende:
Ik heb ondertussen 9,65 voor mijn Tevo Tarantula 3d printer terug gekregen voor ontstaande vertraging. Waarvoor mijn dank. Wat ik niet helemaal begrijp zijn de resends/refunds naast deze terugbetaling? Wat gebeurd er als de eerste zending alsnog aangeboden word? Moet je deze dan niet aannemen of iets dergelijks?
Ik heb kunnen regelen dat er na de 45 dagen zonder tracking update een 5% compensatie van de orderwaarde gebeurd. Het bedrag zal dus voor iedereen verschillend zijn. Dit staat buiten de refund/resend. Je mag dit dus gewoon houden als je pakketje geleverd wordt en is voor het ongemak van het wachten.
Daarover gesproken, ik heb bij jou ook een tracking update (tracking die vooraf gaat aan de UK) gekregen van beide orders.
Tracking 1: "Shipment transiting to next station"
Tracking 2: "Shipment transiting to next station,United Kingdom"
Beide orders zitten in hetzelfde traject. Ze komen van Prague (Czech) af wat de laatste halte is voor de UK. Ik moest nog even wachten met de resends, omdat er dus ineens activiteit is gekomen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:39 schreef robinjoo1 het volgende:
wat is het verschil tussen deze DHL verzend optie's heb ik met de 1ste waar (eu) achter staat geen import kosten
[ afbeelding ]
Hopelijk heb je de order nog niet geplaatst. Je pakketje zal door alle DHL/EMS verzendmethodes een zeer grote kans hebben op douanekosten hebben als je buiten een EU warenhuis besteld. Ik raad je dan ook echt af om deze te gebruiken voor China of Hong Kong warenhuis.
Je hebt dan namelijk een zeer grote kans op douanekosten. Een gewaarschuwd man telt voor 2 O-)

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:43 schreef Mees1996 het volgende:
Ik heb ook zojuist een gedeeltelijke terugbetaling gehad op mijn tevo tarantula 3d printer van 7,56 (beetje raar bedrag maar dat doet er niet toe).
Echter zit ik inmiddels ook al over de 45 dagen, orderdatum 16 november 2017. En zou ik graag een resend krijgen vanuit de EU warehouse. Mocht dit om de n of andere reden niet vanuit de EU warehouse kunnen, dan graag een volledige refund.

Alvast bedankt voor alle hulp!
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 12:16 schreef _MsG_ het volgende:
Ondertussen ook een terugbetaling van 14,86 gehad op de Paypal, maar geen bericht van een resend oid, ook niet zichtbaar in mijn omgeving op Gearbest. Blijkbaar is er voor iedereen toch weer een andere vergoeding, in tegenspraak met wat eerder is gecommuniceerd. Of is 14,86 omgerekend $20? EDIT: Ja dat blijkt het ongeveer te zijn, dat lijkt me dan voor mij iig goed afgehandeld. Maar ik zie anderen die daar ook weer onder zitten? :-P.

Ik hoop graag even te horen hoe het zit, wat we kunnen verwachten en hoe we melding krijgen van de resend, mijn lieve printertje is hier erg welkom ;-)
Fijn dat jullie de compensatie in ieder geval wel al ontvangen hebben.
Ik heb kunnen regelen dat degene zonder tracking update (45 dagen) een 5% compensatie krijgen van de orderwaarde. Dit bedrag is dus voor iedereen verschillend, maar het % is gelijk. Ik vond het niet eerlijk dat iemand met een kleine orderwaarde een net zo grote vergoeding kreeg als iemand met een aanzienlijk hogere orderwaarde. Normaal gezien kijk ik daar niet naar, maar vond dit zelf nu een uitzondering. Grotere orderwaardes dalen ook sneller in waarde na verloop van tijd was mijn gedachtegang erachter.
Ik wacht zelf nog op terugkoppeling hiervan en ben met al die orders bezig. Ik heb wel al iets gekregen van updates, maar bericht was onduidelijk. Of het te maken heeft met een tracking update (voor de UK),zoals hier boven zou kunnen, maar durf het niet te zeggen.....

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 14:27 schreef NY_Giant het volgende:
- Orderdatum: 13 september 2017
- Ordernummer: W1709130137386354
- Ticket nummer: WT17101505349
- Probleem: Retourzending is nooit aangekomen bij Gearbest
- Voorkeur: Refund

@Gearbest:

Wanneer kan ik nog een beroep op jou doen als er al een ticket loopt bij Gearbest/PayPal? Het ticket bij PayPal is nog niet gescaleerd naar PayPal zelf. Via PayPal heb ik dus alleen (nog) contact met de klantenservice van Gearbest en er loopt nog geen onderzoek.

Mijn bestelling vertoonde enkele mankementen, daarom heb ik in overleg met Gearbest besloten deze retour te zenden. De retourzending is echter nooit bij Gearbest aangekomen. Het probleem heeft niets met inklarings-issues te maken, omdat de zending volgens de laatste tracking updates wel gewoon door de douane heen is gegaan. Sinds 24 november zijn er echter geen updates meer geweest.

Gearbest biedt me nu een zeer schamele vergoeding aan, waar ik niet mee akkoord kan gaan. Ik heb het retourpakket namelijk gewoon volgens de afgesproken voorwaarden verzonden. Het is traceerbaar tot n de Chinese douane en daarna is er ergens iets misgegaan. Ik verwacht dan ook simpelweg een volledige refund op mijn PayPal account. Alvast bedankt voor je reactie!
Dat is wel een vervelende situatie. Normaal kan ik niet/weinig doen als er via PayPal een claim loopt, maar ik kan wellicht informeren en er naar kijken. Ik ga kijken wat ik nog mogelijk kan doen en zal het je laten weten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 15:59 schreef RobbieT het volgende:

[..]

Zojuist alsnog bezorgd! Bedankt!
Dat is super nieuws! ^O^
pi_176390355
deze kan ik namelijk niet vinden in eu warehouse
https://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html
maar wat is nu het verschil tussen de dhl want allemaal kosten ze anders
  CHI shopkeeper dinsdag 9 januari 2018 @ 16:40:46 #194
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176390671
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 16:27 schreef robinjoo1 het volgende:
deze kan ik namelijk niet vinden in eu warehouse
https://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html
maar wat is nu het verschil tussen de dhl want allemaal kosten ze anders
De precieze verschillen weet ik daar ook niet tussen, want is allemaal met vervoerder DHL. Als ik jou was zou ik gewoon kiezen voor de goedkoopste verzendmethode (Registered Air Mail via Netherlands Registered), omdat je anders bij DHL boven de 22 uit komt (verzendkosten + product kosten). Dan heb je sws te maken met douanekosten.
Dit product is inderdaad niet beschikbaar in ons EU warenhuis.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 15:57 schreef Tiger_blood het volgende:
Na ellenlang wachten en het eerst via Gearbest ticket systeem geprobeerd te hebben, meld ik me hier ook maar n.a.v. het Priority Line fiasco. Hopelijk kan Gearbest support hier iets voor me betekenen.

- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale INTERNATIONAL VERSION
- Ordernummer: W1711240644219134
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998516259
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Nog steeds niet geleverd. Tracking heeft sinds 25-11 geen enkele update gehad: Southall, Your parcel is on its way
- Voorkeur: Resend vanuit EU warehouse
Ik ga je order aan het lijstje toevoegen en ga alvast de 5% compensatie regelen.
pi_176391707
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 16:16 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is wel een vervelende situatie. Normaal kan ik niet/weinig doen als er via PayPal een claim loopt, maar ik kan wellicht informeren en er naar kijken. Ik ga kijken wat ik nog mogelijk kan doen en zal het je laten weten.

Prima! Dan wacht ik dat nog even af. Bedankt alvast.
pi_176391709
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 16:16 schreef Gearbest het volgende:

Ik heb kunnen regelen dat er na de 45 dagen zonder tracking update een 5% compensatie van de orderwaarde gebeurd. Het bedrag zal dus voor iedereen verschillend zijn. Dit staat buiten de refund/resend. Je mag dit dus gewoon houden als je pakketje geleverd wordt en is voor het ongemak van het wachten.
Daarover gesproken, ik heb bij jou ook een tracking update (tracking die vooraf gaat aan de UK) gekregen van beide orders.
Tracking 1: "Shipment transiting to next station"
Tracking 2: "Shipment transiting to next station,United Kingdom"
Beide orders zitten in hetzelfde traject. Ze komen van Prague (Czech) af wat de laatste halte is voor de UK. Ik moest nog even wachten met de resends, omdat er dus ineens activiteit is gekomen.

Deze activiteit is niet ineens maar als sinds 20-12-2017, dat is 3 weken/20 dagen geleden. Wachten is geen probleem maar ik wil wel graag weten waarop we wachten (tot welke datum) Thanks!
  dinsdag 9 januari 2018 @ 17:40:32 #197
26568 AlwaysConnected
Alwaysconnected
pi_176391778
Pakje wat met trein verzonden is vandaag aangekomen
Thnx gearbest
pi_176391889
quote:
On Friday, 8 December 2017 06:43 Ogy wrote the following:

Hello,

- Order date: Nov 18, 2017 05:32:55 AM
- Product: Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
- Order number: WW1711180532564871
- Tracking number (if available ): pharyaa: TH15110532659597
- Shipping method: EUTHXYH:
- Problem: faryaa.com shows some erroneous data.
- Preferred: Resend or Refund? -
Do you have any idea where my parcel is?
Thank you!
Your order has been shipped by train through this shipping method: Europe Railway Registered. This is a fairly slow shipping method. Here your package is transported by train and then arrives in Poland. This gives you a very small chance of customs costs. However, it takes approximately 20-30 days (so can be a bit longer) before your tracking will become active. This will only become active once your package has arrived in Poland.
The Tracking is done by the mail order company with which your package was sent. We have no influence if they update the tracking. We therefore have no control over this.
51 days and the parcel does not appear anywhere, nor the number of traking on ups.Tracking Number: 1Z0909F26858021381
pi_176392527
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 16:16 schreef Gearbest het volgende:
Perfect dat de compensatie in ieder geval al direct verwerkt is. Deze is voor iedereen 5% van de orderwaarde met minimaal 45 dagen geen tracking update.
Qua resend wacht ik nog even. Ik heb namelijk een tracking update gekregen (in de tracking die vooraf gaat in de UK).
Namelijk de status op "2018-01-04 Shipment transiting to next station". Dit is de laatste stap voordat deze in de UK aankomt. Ik verwacht daardoor dat deze daar nog aankomt.
Dank voor je reactie weer. :) Enige idee hoelang die laatste stap tot aan de UK duurt?
Zoals ik van andere hier ook op het forum begrijp kan dat dus ook nog erg lang duren.
Ik zit er wel echt enorm op te wachten. En natuurlijk begrijp ik dat een pakketje uit China lang duurt voordat het aankomt. Daar had ik me ook op ingesteld, maar begint nu wel lang te duren ;(
Overigens ben ik erg blij dat er nederlandse support is, waarvoor dus nogmaals dank!
pi_176393625
Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar. Mijnsinziens is die 45-dagen deadline niet voor niets. Als er nu weer een nieuwe deadline begint zonder einddatum betreur ik dat. Kijk als je nou morgen concreet hebt dat het in de UK ligt en eindelijk wordt verzonden naar NL snap ik wel dat je niet alles zomaar resend, maar ik hoor toch graag zsm wanneer die resend daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Mooi dat het terugstortbedrag inmiddels is opgehelderd :-).
Kaas
pi_176398723
- Orderdatum: Dec 06, 2017 06:06:35 AM
- Product:3pcs Micro USB to Type-C Adapter
- Ordernummer:W1712060606360109

- Tracking nummer RX800343206CN
- Verzendmethode:FZRAMYT(betaald voor het vliegtuig!)
- Probleem:geen tracking na Polen???
- Voorkeur: Resend of Refund?Refund

de vraag is eigenlijk meer waarom stopt de tracking na 30/12.. in de start topic zeggen jullie juist dat de tracking start vanaf Polen...
pi_176403562
Beste Gearbest,

Mijn bestelde pakketje blijft bij tracking via DPDUK1 vanaf 05 december 2017 de status 'Southall Your parcel is on its way' houden.

Zou je uit kunnen zoeken waar mijn parket is/blijft?

- Order date: Dec 04, 2017 16:11:20 PM
- Product: Xiaomi Mi 4k Drone UHD Wifi FPV
- Order number: W1712041611206574
- Tracking number (if available ): DPDUK1 5147494408
- Shipping method: EU Express
- Problem: Product niet ontvangen en geen verzend informatie parket
- Preferred: Resend

Spoedig hoop ik meer informatie te krijgen.

Grtz
pi_176404227
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 15:57 schreef Tiger_blood het volgende:
Na ellenlang wachten en het eerst via Gearbest ticket systeem geprobeerd te hebben, meld ik me hier ook maar n.a.v. het Priority Line fiasco. Hopelijk kan Gearbest support hier iets voor me betekenen.

- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Xiaomi Bluetooth 4.0 Smart Weight Scale INTERNATIONAL VERSION
- Ordernummer: W1711240644219134
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5998516259
- Verzendmethode: DPDUK1
- Probleem: Nog steeds niet geleverd. Tracking heeft sinds 25-11 geen enkele update gehad: Southall, Your parcel is on its way
- Voorkeur: Resend vanuit EU warehouse
Kijk nu nog eens, mijne gaf exact hetzelfde aan en er is nt een status update geweest bij dpd uk
  CHI shopkeeper woensdag 10 januari 2018 @ 01:11:33 #204
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176404286
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 17:40 schreef AlwaysConnected het volgende:
Pakje wat met trein verzonden is vandaag aangekomen
Thnx gearbest
Super. Veel plezier ermee! *O*

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 17:46 schreef Ogy het volgende:

[..]

51 days and the parcel does not appear anywhere, nor the number of traking on ups.Tracking Number: 1Z0909F26858021381
I gonna try to arrange something. Will keep you posted and you will shortly recieve a message/ticket about this matter. Hope we can figure it out.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 18:20 schreef iDroneNL het volgende:

[..]

Dank voor je reactie weer. :) Enige idee hoelang die laatste stap tot aan de UK duurt?
Zoals ik van andere hier ook op het forum begrijp kan dat dus ook nog erg lang duren.
Ik zit er wel echt enorm op te wachten. En natuurlijk begrijp ik dat een pakketje uit China lang duurt voordat het aankomt. Daar had ik me ook op ingesteld, maar begint nu wel lang te duren ;(
Overigens ben ik erg blij dat er nederlandse support is, waarvoor dus nogmaals dank!
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 19:12 schreef _MsG_ het volgende:
Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar. Mijnsinziens is die 45-dagen deadline niet voor niets. Als er nu weer een nieuwe deadline begint zonder einddatum betreur ik dat. Kijk als je nou morgen concreet hebt dat het in de UK ligt en eindelijk wordt verzonden naar NL snap ik wel dat je niet alles zomaar resend, maar ik hoor toch graag zsm wanneer die resend daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Mooi dat het terugstortbedrag inmiddels is opgehelderd :-).
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 17:35 schreef dublex het volgende:

[..]

Deze activiteit is niet ineens maar als sinds 20-12-2017, dat is 3 weken/20 dagen geleden. Wachten is geen probleem maar ik wil wel graag weten waarop we wachten (tot welke datum) Thanks!
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:53 schreef Jeppie67 het volgende:

[..]

Kijk nu nog eens, mijne gaf exact hetzelfde aan en er is nt een status update geweest bij dpd uk
Ik heb de voor alle de order na 45 dagen een negatief advies over te resend teruggekregen helaas... Ik vind het persoonlijk ook wel heel erg lang wachten en heb daarom ook om opheldering/duidelijkheid gevraagd. Daar heb ik nu eindelijk bericht van terug (ik was er al een tijdje langer mee bezig, daarom dat ook direct na 45 dagen de compensatie is geregeld). Ze gaan na 60 dagen een refund/ resend uitvoeren (uiterste deadline). Van hogere hand verwachten ze nog dat de pakketjes actief worden. Ik ga dus gewoon om de paar dagen een verzoek neerleggen in de hoop dit voor de 60 dagen alsnog geregeld te hebben. Mijn oprechte excuses voor het ongemak en hopelijk waarderen jullie wel de acceptabele compensatie.
Voor Jeppie67 en iDroneNL zie ik dat jullie tracking eindelijk actief is geworden *O*. Jullie kunnen deze dus binnen enkele dagen verwachten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 21:43 schreef ward0 het volgende:
- Orderdatum: Dec 06, 2017 06:06:35 AM
- Product:3pcs Micro USB to Type-C Adapter
- Ordernummer:W1712060606360109

- Tracking nummer RX800343206CN
- Verzendmethode:FZRAMYT(betaald voor het vliegtuig!)
- Probleem:geen tracking na Polen???
- Voorkeur: Resend of Refund?Refund

de vraag is eigenlijk meer waarom stopt de tracking na 30/12.. in de start topic zeggen jullie juist dat de tracking start vanaf Polen...
Dit was eerst ook zo en dat is nog steeds zo met de verzendmethode: EUTHXYH.
De verzendmethode FZRAMYT is soortgelijk, maar geeft wel een goeie tracking tot en met Polen. Deze moeten we nog toevoegen in ons begintopic en onderscheid maken tussen EUTHXYH en FZRAMYT. Bedankt voor de tip en we zullen dit in het volgende topic beter proberen uit te werken.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:00 schreef Gadget0601 het volgende:
Beste Gearbest,

Mijn bestelde pakketje blijft bij tracking via DPDUK1 vanaf 05 december 2017 de status 'Southall Your parcel is on its way' houden.

Zou je uit kunnen zoeken waar mijn parket is/blijft?

- Order date: Dec 04, 2017 16:11:20 PM
- Product: Xiaomi Mi 4k Drone UHD Wifi FPV
- Order number: W1712041611206574
- Tracking number (if available ): DPDUK1 5147494408
- Shipping method: EU Express
- Problem: Product niet ontvangen en geen verzend informatie parket
- Preferred: Resend

Spoedig hoop ik meer informatie te krijgen.

Grtz
Ik ga je aan het lijstje toevoegen. Tot nu toe zijn er alleen vertragingen in de maand november. Van de maand december loopt alles weer zoals normaal.
Je laatste tracking update is "2018-01-04 09:22:55 Parcel is in clearance". Dit de is stap voordat het naar de UK (Southall) gaat. Er is dus nog activiteit in.
pi_176405531
hoi gearbest nog effe over die lamp
die was eerst niet beschikbaar in een eu warehouse nu zag ik dat er wel bij staan alleen kan hij opeens niet verzenden naar nederland

is dat een foutje'?
https://prnt.sc/hydhxm
pi_176406057
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:11 schreef Gearbest het volgende:
Voor Jeppie67 en iDroneNL zie ik dat jullie tracking eindelijk actief is geworden . Jullie kunnen deze dus binnen enkele dagen verwachten.
Ik zie het inderdaad, erg blij!
Dank voor alle support.
pi_176407900
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: W1711240426043029
- Tracking nummer (indien beschikbaar):RN434093815CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
-Vraag: Ik heb vanmorgen een bericht van Gearbest gekregen waar ze een resend/refund aanbieden. Betekend dit dat de bestelling niet meer komt of hoe moet ik dit zien?

Edit:Pakketje is zojuist afgeleverd, dus probleem opgelost, in ieder geval bedankt voor de service.

[ Bericht 13% gewijzigd door lord_bono op 10-01-2018 13:31:13 ]
pi_176407950
Hmm dus nu is het wr 15 dagen wachten? Niet fair mijns inziens, maar goed ik snap wel dat jouw speelruimte ook enigszins beperkt is. Die Chinezen zijn wel hardnekkig merk ik. Wat als ik de boel via PayPal regel? Dat klinkt me nu aanlokkelijker dan nog weer wachten. Iemand hier ervaring mee hoe snel dat gaat?

En op basis van wat verwachten ze dat het ineens opduikt? Het klinkt meer als risico-reductie ten koste van de klant dan dat er nou echt inhoudelijk meer opklaart. Gezien er ook niet bekend lijkt waar de container dan wl is op dit moment. Het feit dat ze zo makkelijk deadlines toch weer veranderen ben ik allerminst zeker dat 60 dagen ook weer 60 dagen is. Straks zeggen ze dan weer precies hetzelfde.

En hoezo krijgt de persoon hierboven wl bericht over refund/resend? Speelt orderwaarde nou ineens wel weer mee en moeten de mensen die duurdere orders hebben geplaatst maar mooi wachten?

[ Bericht 8% gewijzigd door _MsG_ op 10-01-2018 11:22:12 ]
Kaas
pi_176410223
- Orderdatum: 10 nov 2017
- Product: Vernee Mix 2
- Ordernummer: W1711101655277694
- Tracking nummer (indien beschikbaar): nvt
- Verzendmethode: nvt
- Probleem:

Na de opgeloste vertraging met de dpduk1 shipping had ik mijn telefoon ontvangen. Ik was blij, tot ik ging benchmarken en eens ging kijken wat er nu mee te doen was.... daar werd ik een stuk minder blij van.....

Ik heb deze telfoon op 10 november aangeschaft / georderd bij gearbest onder de veronderstelling dat er een sony camera in zou zitten. Dit was ook op de site geadverteerd door gearbest toendertijd. Ik heb hier verder geen aandacht aan besteed. Nu heb ik de telefoon binnen en viel me op dat er helemaal geen sony camera in zit en de megapixels zelfs niet kloppen. (hier heb ik een screenshot van)
Na wat zoeken op fora (XDA developpers bijvoorbeeld) heb ik veel meer mensen gezien met dit probleem. Verschillende hebben bij gearbest hun geld teruggevraagd en een partial refund gekregen.

Ik wil hier ook gebruik van maken. Vals adverteren is fraude en aan de hand van frauduleuze informatie heb ik mijn aanschaf gedaan. Hoe gaan we dit oplossen? Jullie zijn hier al van op de hoogte.. ik ben vast niet de eerste die dit aankaart.

Mag ik zeggen dat ik het niet chique vind om achteraf de informatie op de orderpagina te wijzigen en dit dan niet door te geven aan klanten die de telefoon besteld hebben.

- Voorkeur: Resend of Refund? Doe maar een goed voorstel.

[ Bericht 15% gewijzigd door Diej op 10-01-2018 14:04:29 ]
pi_176410605
Order datum: Nov 29, 2017 01:40:14 AM
Product: XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter
Order nummer:WA1711250711341662
Tracking Number: 5998628590
Verzending: DPD UK
Probleem: geen levering gehad noch update van levering
  CHI shopkeeper woensdag 10 januari 2018 @ 14:01:22 #211
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176410887
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 07:54 schreef robinjoo1 het volgende:
hoi gearbest nog effe over die lamp
die was eerst niet beschikbaar in een eu warehouse nu zag ik dat er wel bij staan alleen kan hij opeens niet verzenden naar nederland

is dat een foutje'?
https://prnt.sc/hydhxm
Dat is vreemd, zou een foutje kunnen zijn geweest. Echter, bij mij staat NL nu wel bij de landen waarbij dit product leverbaar is.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:55 schreef iDroneNL het volgende:

[..]

Ik zie het inderdaad, erg blij!
Dank voor alle support.
Geen probleem, daar zijn wij hier tenslotte voor. Houdt me aub op de hoogte

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:12 schreef lord_bono het volgende:
- Orderdatum: 24-11-2017
- Product: Mi Band 2
- Ordernummer: W1711240426043029
- Tracking nummer (indien beschikbaar):RN434093815CN
- Verzendmethode: FZRAMYT
-Vraag: Ik heb vanmorgen een bericht van Gearbest gekregen waar ze een resend/refund aanbieden. Betekend dit dat de bestelling niet meer komt of hoe moet ik dit zien?

Edit:Pakketje is zojuist afgeleverd, dus probleem opgelost, in ieder geval bedankt voor de service.
Fijn om te horen dat het pakketje geleverd is *O* . Veel plezier ermee!

quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:14 schreef _MsG_ het volgende:
Hmm dus nu is het wr 15 dagen wachten? Niet fair mijns inziens, maar goed ik snap wel dat jouw speelruimte ook enigszins beperkt is. Die Chinezen zijn wel hardnekkig merk ik. Wat als ik de boel via PayPal regel? Dat klinkt me nu aanlokkelijker dan nog weer wachten. Iemand hier ervaring mee hoe snel dat gaat?

En op basis van wat verwachten ze dat het ineens opduikt? Het klinkt meer als risico-reductie ten koste van de klant dan dat er nou echt inhoudelijk meer opklaart. Gezien er ook niet bekend lijkt waar de container dan wl is op dit moment. Het feit dat ze zo makkelijk deadlines toch weer veranderen ben ik allerminst zeker dat 60 dagen ook weer 60 dagen is. Straks zeggen ze dan weer precies hetzelfde.

En hoezo krijgt de persoon hierboven wl bericht over refund/resend? Speelt orderwaarde nou ineens wel weer mee en moeten de mensen die duurdere orders hebben geplaatst maar mooi wachten?
60 dagen is echt de uiterste datum en deze zal niet wederom verlengt worden, zoals jij beweert. Daarnaast blijf ik proberen om dit toch nog eerder opgelost te krijgen. Via PayPal zullen ze tevens wachten tot die 60 dagen voorbij zijn met hetzelfde resultaat. Daarnaast is het altijd nog mogelijk om na 180 dagen een claim in te dienen bij PayPal, dus nog tijd genoeg om alsnog actie te ondernemen via die weg.
'En op basis van wat verwachten ze dat het ineens opduikt?' Momenteel zijn al van veel orders de trackings ge-update en zoals je gisteren zag zijn er wederom een aantal trackings actief geworden. Wij verwachten dan ook dat de resterende orders met dit probleem alsnog actief worden. Wij hebben nauw contact met de vervoerder en vandaar dat we dan ook dit verwachten.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:26 schreef Diej het volgende:
- Orderdatum: 10 nov 2017
- Product: Vernee Mix 2
- Ordernummer: W1711101655277694
- Tracking nummer (indien beschikbaar): nvt
- Verzendmethode: nvt
- Probleem:

Na de opgeloste vertraging met de dpduk1 shipping had ik mijn telefoon ontvangen. Ik was blij, tot ik ging benchmarken en eens ging kijken wat er nu mee te doen was.... daar werd ik een stuk minder blij van.....

Ik heb deze telfoon op 10 november aangeschaft / georderd bij gearbest onder de veronderstelling dat er een sony camera in zou zitten. Dit was ook op de site geadverteerd door gearbest toendertijd. Ik heb hier verder geen aandacht aan besteed. Nu heb ik de telefoon binnen en viel me op dat er helemaal geen sony camera in zit en de megapixels zelfs niet kloppen. (hier heb ik een screenshot van)
Na wat zoeken op fora (XDA developpers bijvoorbeeld) heb ik veel meer mensen gezien met dit probleem. Verschillende hebben bij gearbest hun geld teruggevraagd en een partial refund gekregen.

Ik wil hier ook gebruik van maken. Vals adverteren is fraude en aan de hand van frauduleuze informatie heb ik mijn aanschaf gedaan. Hoe gaan we dit oplossen? Jullie zijn hier al van op de hoogte.. ik ben vast niet de eerste die dit aankaart.

Mag ik zeggen dat ik het niet chique vind om achteraf de informatie op de orderpagina te wijzigen en dit dan niet door te geven aan klanten die de telefoon besteld hebben.

- Voorkeur: Resend of Refund? Doe maar een goed voorstel.
Ik ben zelf niet op de hoogte van dit voorval. Vandaar dat ik deze zaak doorgeef aan mijn contactpersoon en zodra ik meer informatie heb en meer weet hierover laat ik je het weten.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:45 schreef cmuts het volgende:
Order datum: Nov 29, 2017 01:40:14 AM
Product: XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter
Order nummer:WA1711250711341662
Tracking Number: 5998628590
Verzending: DPD UK
Probleem: geen levering gehad noch update van levering
Ik ga dit doorgeven en zodra ik meer weet over jouw order laat ik je het weten

[ Bericht 4% gewijzigd door Gearbest op 10-01-2018 14:13:43 ]
  woensdag 10 januari 2018 @ 14:17:20 #212
5374 koelkast
Met B 1-0-0. Wat is er, B100?
pi_176411213
Ook ik heb een tweetal pakketjes dat via Kazachstan, Rusland en Polen moet gaan komen. Dat duurt wel erg lang inmiddels.....

En besteld op 23 november 2017 (30 december 2017 Malashevichy in Polen verlaten).
Andere besteld op 10 december 2017 (13 december 2017 Malashevichy in Polen verlaten)

Hoe lang schatten jullie in dat ik nog op mijn pakketjes moet wachten?
B: Ga naar de wagen! B2: Wie moet ik dragen?! B: Ga naar de wagen! B2: Oh, zeg dat dan! B: Dat zeg ik toch?! B2: Wat zeggie? B: Stommeling! Uilskuiken! FrikanDEL!!!
  CHI shopkeeper woensdag 10 januari 2018 @ 14:20:24 #213
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176411281
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:17 schreef koelkast het volgende:
Ook ik heb een tweetal pakketjes dat via Kazachstan, Rusland en Polen moet gaan komen. Dat duurt wel erg lang inmiddels.....

En besteld op 23 november 2017 (30 december 2017 Malashevichy in Polen verlaten).
Andere besteld op 10 december 2017 (13 december 2017 Malashevichy in Polen verlaten)

Hoe lang schatten jullie in dat ik nog op mijn pakketjes moet wachten?
- Orderdatum:
- Product:
- Ordernummer:
- Tracking nummer (indien beschikbaar):
- Verzendmethode:
- Probleem:
Zou je aub bovenstaand formulier invullen, zodat ik dit even voor je ga nakijken.
pi_176412166
Hey Gearbest,

De nagelsetjes zijn binnen! Thanks daarvoor.

Nu ben ik er helaas alweer met een ander probleem.

Ik heb twee Xiaomi Yeelight led lampjes besteld via Gearbest.
1 daarvan heb ik zojuist opgehaald bij het postkantoor. De andere kan ik helemaal nergens terug vinden en ook niet bij track sites van PostNL.
Kan je voor mij achterhalen waar mijn andere lamp ligt en of ie nog wel onderweg is?

Orderdatum:
- Product:Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
- Ordernummer: WW1711290828239216
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN434621282CN
- Verzendmethode:FZRAMYT
- Probleem:Kan het nergens terugvinden

Zou top zijn als je dit voor me kan achterhalen.
pi_176412176
PS: Order date : Nov 29, 2017 08:28:23 AM
pi_176412736
- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: Xiaomi Mi Notebook Pro CORE I5 8GB + 256GB
- Ordernummer: W1711271417582727
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170543728 (DPDUK1)
- Verzendmethode: Priority Line (EU Express)
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend

Inmiddels op dag 45 met nog steeds de status: "Southall Your parcel is on its way". Als ik het goed begrijp volgt nu 5% compensatie en over 15 dagen dan eventueel een resend/refund?
pi_176415400
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:11 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Super. Veel plezier ermee! *O*

[..]

I gonna try to arrange something. Will keep you posted and you will shortly recieve a message/ticket about this matter. Hope we can figure it out.
Okay, I get the money back in paypal. What happens if the parcel is still on the road and will it come? The money I receive can not use them for a new purchase because I will be afraid that my first order is coming. Can you make sure the parcel does not come in order to give a new order or what else can I do? Thank you
pi_176415686
[..]

Ik ga je aan het lijstje toevoegen. Tot nu toe zijn er alleen vertragingen in de maand november. Van de maand december loopt alles weer zoals normaal.
Je laatste tracking update is "2018-01-04 09:22:55 Parcel is in clearance". Dit de is stap voordat het naar de UK (Southall) gaat. Er is dus nog activiteit in.
[/quote]

As vrijdag is de maximum verwachtte levertijd. Heb je een idee hoe lang het ongeveer nog gaat duren?
pi_176417774
Ik ben al opgenomen en sta op de lijst “wachtenden”. Maar ik heb ook nog een andere bestelling lopen en ik ben verwonderd over de gang van zaken. Even de gegevens.
Orderdatum 11/12/17
Product raspberry camera v2 board
Ordernr wa1712100424079409
Tracking 5170548896
Shipping netherlands registered

Die staat op de site track17 als delivered in Aalter. Maar nu komt het. Ik woon in Kalken.
Is dit een grap? Ik kan er alvast niet om lachen.
Wat is het nu weer? 2 orders en het loopt helemaal fout.
Indien het niet kan geleverd worden directe refund a.u.b. !!
Dank.
pi_176418351
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:53 schreef Jeppie67 het volgende:

[..]

Kijk nu nog eens, mijne gaf exact hetzelfde aan en er is nt een status update geweest bij dpd uk
Heb gekeken via 17track en Aftership maar helaas geen enkele verandering in de status.

Moet zeggen dat ik allerminst te spreken ben over het wederom oprekken van de deadline tot resend naar 60 dagen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat men klanten aan het lijntje houdt. Leuk die 5% coulance, maar als de resends dan ook nog eens n voor n moeten worden goedgekeurd en niet via een EU Warehouse worden gedaan duurt het straks misschien in totaliteit wel 3 maanden voordat men eindelijk de bestellingen in huis heeft.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 20:10:13 #221
327191 crew  RobertNL
For your gear.
pi_176418557
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 19:38 schreef Berepoot het volgende:
Ik ben al opgenomen en sta op de lijst “wachtenden”. Maar ik heb ook nog een andere bestelling lopen en ik ben verwonderd over de gang van zaken. Even de gegevens.
Orderdatum 11/12/17
Product raspberry camera v2 board
Ordernr wa1712100424079409
Tracking 5170548896
Shipping netherlands registered

Die staat op de site track17 als delivered in Aalter. Maar nu komt het. Ik woon in Kalken.
Is dit een grap? Ik kan er alvast niet om lachen.
Wat is het nu weer? 2 orders en het loopt helemaal fout.
Indien het niet kan geleverd worden directe refund a.u.b. !!
Dank.
Klopt de naam door wie getekend is wel?
Anders (ook) even contact opnemen met DPD alvast zou ik zeggen.
MisterTao.com / Buyincoins - recommender: RobertNL
Reviews/mindfarts: http://gearbullet.tweakblogs.net/
pi_176421330
quote:
[
Orders vanaf begin december hebben we al berichten over ontvangen dat deze gewoon zijn aangekomen. Het gaat tot nu toe nog echt specifiek om de maand november. Priority Line bieden we ook in mindere mate aan en hier heb ik ook een bericht over geplaatst. Mocht Priority Line als verzendmethode niet beschikbaar is dan moet men kiezen voor registered Air Mail. Mocht er daarmee douanekosten zijn dan vergoeden we deze.
Beste Gearbest, geldt nog steeds dat indien priority EU express niet beschikbaar is, de douanekosten vergoed worden bij Registered Air Mail?
pi_176425859
Please do not refund, the package is moving!!!
2018-01-10 20:15:00 DAHLWITZ-HOPPEGARTEN DE Departure
pi_176426196
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 20:10 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Klopt de naam door wie getekend is wel?
Anders (ook) even contact opnemen met DPD alvast zou ik zeggen.
Er staat ‘signed for by en-da n-mijn-naam’ maar dat heeft geen enkele waarde. Ik woon niet in die gemeente. En in die gemeente woont niemand met die naam. En op de handtekening heb ik geen zicht.
Totaal onbegrijpelijk en onaanvaardbaar. Zelfs mijn straatnaam bestaat niet in die gemeente! Klungelaars zijn het en dit moet niet verbloemd worden.
  CHI shopkeeper donderdag 11 januari 2018 @ 12:11:21 #225
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176430035
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:45 schreef cmuts het volgende:
Order datum: Nov 29, 2017 01:40:14 AM
Product: XIAOMI Mi Drone 4K UHD WiFi FPV Quadcopter
Order nummer:WA1711250711341662
Tracking Number: 5998628590
Verzending: DPD UK
Probleem: geen levering gehad noch update van levering
Inmiddels zou je ook al de 5% compensatie moeten hebben ontvangen en ik heb je order aan het lijstje toegevoegd. Welke ik in de gaten houdt tot de 60e dag.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:17 schreef koelkast het volgende:
Ook ik heb een tweetal pakketjes dat via Kazachstan, Rusland en Polen moet gaan komen. Dat duurt wel erg lang inmiddels.....

En besteld op 23 november 2017 (30 december 2017 Malashevichy in Polen verlaten).
Andere besteld op 10 december 2017 (13 december 2017 Malashevichy in Polen verlaten)

Hoe lang schatten jullie in dat ik nog op mijn pakketjes moet wachten?
We verwachten wel dat deze toch wel binnen 1-2 weken geleverd zouden moeten worden. Zeker deze van 13 december met laatste update. Die komen nu langzaam allemaal binnen.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:04 schreef Mintes het volgende:
Hey Gearbest,

De nagelsetjes zijn binnen! Thanks daarvoor.

Nu ben ik er helaas alweer met een ander probleem.

Ik heb twee Xiaomi Yeelight led lampjes besteld via Gearbest.
1 daarvan heb ik zojuist opgehaald bij het postkantoor. De andere kan ik helemaal nergens terug vinden en ook niet bij track sites van PostNL.
Kan je voor mij achterhalen waar mijn andere lamp ligt en of ie nog wel onderweg is?

Orderdatum:
- Product:Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
- Ordernummer: WW1711290828239216
- Tracking nummer (indien beschikbaar): RN434621282CN
- Verzendmethode:FZRAMYT
- Probleem:Kan het nergens terugvinden

Zou top zijn als je dit voor me kan achterhalen.
Graag gedaan. Ik heb dit nagekeken en heb de laatste status gekregen "2017-12-20 19:33
Malaiskiewicz, Polen, is gearriveerd". Deze zal dus ook wel redelijk snel geleverd worden. Nogmaals dit is echt helaas een hele langzame verzendmethode...

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 15:33 schreef Schaijkenaar het volgende:
- Orderdatum: 27-11-2017
- Product: Xiaomi Mi Notebook Pro CORE I5 8GB + 256GB
- Ordernummer: W1711271417582727
- Tracking nummer (indien beschikbaar): 5170543728 (DPDUK1)
- Verzendmethode: Priority Line (EU Express)
- Probleem: Nog niet ontvangen
- Voorkeur: Resend

Inmiddels op dag 45 met nog steeds de status: "Southall Your parcel is on its way". Als ik het goed begrijp volgt nu 5% compensatie en over 15 dagen dan eventueel een resend/refund?
Dat klopt en ik ga dit doorgeven. Dan zal de compensatie snel volgen en zal ik de order in de gaten houden. Je mag me altijd een update geven bij de 60 dagen.

quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:41 schreef Ogy het volgende:

[..]

Okay, I get the money back in paypal. What happens if the parcel is still on the road and will it come? The money I receive can not use them for a new purchase because I will be afraid that my first order is coming. Can you make sure the parcel does not come in order to give a new order or what else can I do? Thank you
I cannot do anything about it anymore. If you already recieved the full refund you can refuge to accept the order. By that way it willgo back to the warehouse.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:53 schreef Gadget0601 het volgende:
[..]

Ik ga je aan het lijstje toevoegen. Tot nu toe zijn er alleen vertragingen in de maand november. Van de maand december loopt alles weer zoals normaal.
Je laatste tracking update is "2018-01-04 09:22:55 Parcel is in clearance". Dit de is stap voordat het naar de UK (Southall) gaat. Er is dus nog activiteit in.
As vrijdag is de maximum verwachtte levertijd. Heb je een idee hoe lang het ongeveer nog gaat duren?
[/quote]

Niet heel lang, want je pakketje is actief geworden :)
De laatste status is "
International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Netherlands".
Onze excuses voor het ongemak en alvast heel veel plezier ermee.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 19:38 schreef Berepoot het volgende:
Ik ben al opgenomen en sta op de lijst “wachtenden”. Maar ik heb ook nog een andere bestelling lopen en ik ben verwonderd over de gang van zaken. Even de gegevens.
Orderdatum 11/12/17
Product raspberry camera v2 board
Ordernr wa1712100424079409
Tracking 5170548896
Shipping netherlands registered

Die staat op de site track17 als delivered in Aalter. Maar nu komt het. Ik woon in Kalken.
Is dit een grap? Ik kan er alvast niet om lachen.
Wat is het nu weer? 2 orders en het loopt helemaal fout.
Indien het niet kan geleverd worden directe refund a.u.b. !!
Dank.
Ik snap niet waarom dit een grap zou zijn, want dit is totaal niet graag en uiterst vervelend. Ik ga er in ieder geval voor je achteraan. De naam klopt ook niet en ik sws al contact opnemen met DPD, want kan ook zijn dat die een foute levering hebben gedaan.
Ik krijg van je andere order (5170548894) nog de status van Southall.

quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 20:01 schreef Tiger_blood het volgende:

[..]

Heb gekeken via 17track en Aftership maar helaas geen enkele verandering in de status.

Moet zeggen dat ik allerminst te spreken ben over het wederom oprekken van de deadline tot resend naar 60 dagen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat men klanten aan het lijntje houdt. Leuk die 5% coulance, maar als de resends dan ook nog eens n voor n moeten worden goedgekeurd en niet via een EU Warehouse worden gedaan duurt het straks misschien in totaliteit wel 3 maanden voordat men eindelijk de bestellingen in huis heeft.
Zoals eerder vermeld was die andere deadline van 45 voor een acceptabele compensatie. Dat mensen dit interpreteren als een full refund of resend is een ander verhaal, want dat zijn dus niet mijn woorden. De 60 dagen is dan ook de uiterste deadline. Dan zou je dus beter kunnen vragen of een refund bij de 60 dagen en dan kan je deze alsnog bestellen uit een EU warenhuis, want ik kan niet beloven dat ze uit een EU warenhuis geleverd zullen worden.

quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 21:48 schreef ReinTheMan het volgende:

[..]

Beste Gearbest, geldt nog steeds dat indien priority EU express niet beschikbaar is, de douanekosten vergoed worden bij Registered Air Mail?
Jazeker deze actie geld nog steeds :)

quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 07:06 schreef Berepoot het volgende:

[..]

Er staat ‘signed for by en-da n-mijn-naam’ maar dat heeft geen enkele waarde. Ik woon niet in die gemeente. En in die gemeente woont niemand met die naam. En op de handtekening heb ik geen zicht.
Totaal onbegrijpelijk en onaanvaardbaar. Zelfs mijn straatnaam bestaat niet in die gemeente! Klungelaars zijn het en dit moet niet verbloemd worden.
De levering gebeurd door DPD dus daar hebben wij geen invloed op, maar ik ga er achteraan.
pi_176430214
Wat mijn situatie betreft, stel ik uw dienst ten zeerste op prijs. En ik zal mijn tweede levering inderdaad met dpd afhandelen.
Mijn andere order mag u sowieso blijven opvolgen. Waarvoor dank.
pi_176430443
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:11 schreef Gearbest het volgende:

Zoals eerder vermeld was die andere deadline van 45 voor een acceptabele compensatie. Dat mensen dit interpreteren als een full refund of resend is een ander verhaal, want dat zijn dus niet mijn woorden. De 60 dagen is dan ook de uiterste deadline. Dan zou je dus beter kunnen vragen of een refund bij de 60 dagen en dan kan je deze alsnog bestellen uit een EU warenhuis, want ik kan niet beloven dat ze uit een EU warenhuis geleverd zullen worden.
Dat komt omdat in dit topic en in eerdere topics regelmatig iets staat van "de 45 verzenddagen zijn verstreken, ik ga een refund regelen". Echter bij deze collectieve vermissingen wordt ineens 60 dagen gehanteerd, bij Aizerbaidjan was dat 35 dagen, net iets meer dan de helft van de wachttijd.

Kan je wel vr het daadwerkelijk verzenden straks na de 60 dagen, helder hebben of een resend maar dan uit de EU een mogelijkheid is? Ik lees tussen de regels door in je post dat dit ook weer moeilijkmoeilijk is. Ik pas voor nog zo'n lange wachttijd namelijk, en heb voorheen prima ervaring gehad met jullie EU-zendingen. Echter is de CR-10 nu ook niet meer met de code EUCR10JK te bestellen vanuit de EU. Zou het karig vinden als indien de resend vanuit EU niet mogelijk is, ik de volle pond mag gaan betalen voor een nieuwe order. Of kan er dan iets geregeld worden wat betreft de prijs?

Hier bijvoorbeeld een bericht waarbij iemand al eerder een resend krijgt:
CHI / [Gearbest] Welkom bij Gearbest Support sectie #4

Ook zei je toen specifiek op mijn case:

quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 15:54 schreef Gearbest het volgende:
Ik weet op dit moment helemaal niks van een sneeuwstorm af dus denk niet dat dit voor deze order geldt. Na de 45 dagen verwacht ik gewoon een refund of resend. Dit hebben we ook gedaan bij Azerbaijan orders en ik verwacht dit zelf weer. Laten we eerst de 45 dagen afwachten en niet vooruit lopen op de zaken.
Ik zal anders gewoon voorkeur vragen neerzetten. Dan kan je altijd nog zelf bepalen en kan ik eventueel nog proberen een coupon te regelen mocht je kiezen voor refund.
Maar goed, blijkbaar moet je bij Gearbest heel erg goed op de zaken vooruitlopen als klant...

[ Bericht 8% gewijzigd door _MsG_ op 11-01-2018 16:11:38 ]
Kaas
  CHI shopkeeper donderdag 11 januari 2018 @ 12:34:47 #228
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176430447
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 13:26 schreef Diej het volgende:
- Orderdatum: 10 nov 2017
- Product: Vernee Mix 2
- Ordernummer: W1711101655277694
- Tracking nummer (indien beschikbaar): nvt
- Verzendmethode: nvt
- Probleem:

Na de opgeloste vertraging met de dpduk1 shipping had ik mijn telefoon ontvangen. Ik was blij, tot ik ging benchmarken en eens ging kijken wat er nu mee te doen was.... daar werd ik een stuk minder blij van.....

Ik heb deze telfoon op 10 november aangeschaft / georderd bij gearbest onder de veronderstelling dat er een sony camera in zou zitten. Dit was ook op de site geadverteerd door gearbest toendertijd. Ik heb hier verder geen aandacht aan besteed. Nu heb ik de telefoon binnen en viel me op dat er helemaal geen sony camera in zit en de megapixels zelfs niet kloppen. (hier heb ik een screenshot van)
Na wat zoeken op fora (XDA developpers bijvoorbeeld) heb ik veel meer mensen gezien met dit probleem. Verschillende hebben bij gearbest hun geld teruggevraagd en een partial refund gekregen.

Ik wil hier ook gebruik van maken. Vals adverteren is fraude en aan de hand van frauduleuze informatie heb ik mijn aanschaf gedaan. Hoe gaan we dit oplossen? Jullie zijn hier al van op de hoogte.. ik ben vast niet de eerste die dit aankaart.

Mag ik zeggen dat ik het niet chique vind om achteraf de informatie op de orderpagina te wijzigen en dit dan niet door te geven aan klanten die de telefoon besteld hebben.

- Voorkeur: Resend of Refund? Doe maar een goed voorstel.
Ik weet hier zelf niks vanaf, maar je zou wel al een ticket hierover moeten hebben ontvangen. Ik hoop dat je er daar uit kunt komen.

quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:21 schreef Berepoot het volgende:
Wat mijn situatie betreft, stel ik uw dienst ten zeerste op prijs. En ik zal mijn tweede levering inderdaad met dpd afhandelen.
Mijn andere order mag u sowieso blijven opvolgen. Waarvoor dank.
Ik heb het wel al doorgeven dus we gaan er ook nog mee bezig zijn. Meestal werkt zelf contact opnemen met DPD het snelst. De andere blijf ik zeker opvolgen.
pi_176430759
[quote]0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:11 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Inmiddels zou je ook al de 5% compensatie moeten hebben ontvangen en ik heb je order aan het lijstje toegevoegd. Welke ik in de gaten houdt tot de 60e dag.

Hoe staat het met mijn bestelling dan momenteel? Wordt deze nog geleverd? Compensatie klinkt prima, hoe wordt dit vergoed? Via Gearbest account of Paypal?
  CHI shopkeeper donderdag 11 januari 2018 @ 13:33:06 #230
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176431545
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:53 schreef cmuts het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op donderdag 11 januari 2018 12:11 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Inmiddels zou je ook al de 5% compensatie moeten hebben ontvangen en ik heb je order aan het lijstje toegevoegd. Welke ik in de gaten houdt tot de 60e dag.

Hoe staat het met mijn bestelling dan momenteel? Wordt deze nog geleverd? Compensatie klinkt prima, hoe wordt dit vergoed? Via Gearbest account of Paypal?
Dit is naar je PayPal account toegeschreven als het goed is. We gaan er vanuit van wel, maar mocht het niet zo zijn dan doen we na 60 dagen een refund of resend.
pi_176432131
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:33 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dit is naar je PayPal account toegeschreven als het goed is. We gaan er vanuit van wel, maar mocht het niet zo zijn dan doen we na 60 dagen een refund of resend.
Hartelijk dank.
Tot zover heb ik nog geen compensatie binnen maar dat zal wel goed komen dan.
De 60 dagen zijn dat werkdagen of gewone dagen, na bestelling?
Dat laatste zou betekenen dat a.s. zaterdag al 60dagen is verstreken.
pi_176432568
quote:
[..]

Jazeker deze actie geld nog steeds :)

Super, ik heb een bestelling geplaatst via Registered Mail Belgian Post onder order nummer WP1801110714332592, is dit akkoord?

Hartelijk dank.
pi_176437472
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 16:16 schreef Gearbest het volgende:

[..]

Dat is wel een vervelende situatie. Normaal kan ik niet/weinig doen als er via PayPal een claim loopt, maar ik kan wellicht informeren en er naar kijken. Ik ga kijken wat ik nog mogelijk kan doen en zal het je laten weten.
Zo te zien is er een volledige refund onderweg naar mijn PayPal-account. Dat was zonder jou ongetwijfeld niet gelukt. Hartelijk dank daarvoor! :)
pi_176438694
[..]
Ik heb het wel al doorgeven dus we gaan er ook nog mee bezig zijn. Meestal werkt zelf contact opnemen met DPD het snelst. De andere blijf ik zeker opvolgen.
[/quote]

Ok even een update. DPD ook gecontacteerd en via handtekening kunnen achterhalen wie er achter zat. Heb 2 orders lopen bij GB bestaande uit 4 items. Het order met de 3dprinter werd opgedeeld in 2 delen. Het 2de deel bestaande uit 2 delen werd ontvangen. En werd verkeerdelijk gekoppeld aan het andere order. Vandaar de chaos.
Dus dit is opgeklaard.
Blijft over: order w1712071453496015 (eerste deel) en 2de order wa1712100424079409 (shipping: netherlands post reg. / rx800752421cn / fyramyt).

Tip: de info via support.gearbest.com, www.gearbest.com, faryaa.com, track17.com, parcel app,.... geven dikwijls allemaal andere info. Dat maakt het er voor de besteller niet makkelijker op. Maar wat wil je, je bestelt iets en wil dit opvolgen. Dus elke methode pik je op.
Ik laat het even rusten en hoop dat er binnen de week “leven” is.

Wordt opgevolgd.

[ Bericht 12% gewijzigd door Berepoot op 11-01-2018 20:10:25 ]
pi_176446783
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:14 schreef _MsG_ het volgende:
Hmm dus nu is het wr 15 dagen wachten? Niet fair mijns inziens, maar goed ik snap wel dat jouw speelruimte ook enigszins beperkt is. Die Chinezen zijn wel hardnekkig merk ik. Wat als ik de boel via PayPal regel? Dat klinkt me nu aanlokkelijker dan nog weer wachten. Iemand hier ervaring mee hoe snel dat gaat?

En op basis van wat verwachten ze dat het ineens opduikt? Het klinkt meer als risico-reductie ten koste van de klant dan dat er nou echt inhoudelijk meer opklaart. Gezien er ook niet bekend lijkt waar de container dan wl is op dit moment. Het feit dat ze zo makkelijk deadlines toch weer veranderen ben ik allerminst zeker dat 60 dagen ook weer 60 dagen is. Straks zeggen ze dan weer precies hetzelfde.

En hoezo krijgt de persoon hierboven wl bericht over refund/resend? Speelt orderwaarde nou ineens wel weer mee en moeten de mensen die duurdere orders hebben geplaatst maar mooi wachten?
Ik zat in november ook precies in de termijn en heb een dure dji drone besteld.
Mijne is gisteren nog geleverd, ik snap best dat als de verwachting is dat het nog onderweg is, ze lastig kunnen refunden. Eerst zeker weten dat het niet meer aan gaat komen, anders zijn ze dubbele kosten kwijt...
pi_176446889
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:34 schreef _MsG_ het volgende:

[..]

Dat komt omdat in dit topic en in eerdere topics regelmatig iets staat van "de 45 verzenddagen zijn verstreken, ik ga een refund regelen". Echter bij deze collectieve vermissingen wordt ineens 60 dagen gehanteerd, bij Aizerbaidjan was dat 35 dagen, net iets meer dan de helft van de wachttijd.

Kan je wel vr het daadwerkelijk verzenden straks na de 60 dagen, helder hebben of een resend maar dan uit de EU een mogelijkheid is? Ik lees tussen de regels door in je post dat dit ook weer moeilijkmoeilijk is. Ik pas voor nog zo'n lange wachttijd namelijk, en heb voorheen prima ervaring gehad met jullie EU-zendingen. Echter is de CR-10 nu ook niet meer met de code EUCR10JK te bestellen vanuit de EU. Zou het karig vinden als indien de resend vanuit EU niet mogelijk is, ik de volle pond mag gaan betalen voor een nieuwe order. Of kan er dan iets geregeld worden wat betreft de prijs?

Hier bijvoorbeeld een bericht waarbij iemand al eerder een resend krijgt:
CHI / [Gearbest] Welkom bij Gearbest Support sectie #4

Ook zei je toen specifiek op mijn case:

[..]

Maar goed, blijkbaar moet je bij Gearbest heel erg goed op de zaken vooruitlopen als klant...
Kom op jongens, we bestellen in China om de prijzen. Laten we niet te negatief worden als het een keer wat langer duurt. Van de 15 priority line EU zendingen ging die in november bij mij mis, maar gisteren toch nog afgeleverd.
Het is vervelend omdat het een order van bijna 1000 euro was, maar als ik hem in NL had gekocht, kostte hij 1400 euro...

Voor die ruime 400 euro heb ik het risico genomen. Daar kan wel eens iets, iets langer duren.

Vervelend maar een bewuste keuze geweest...
Uiteindelijk komt het goed, het zijn geen oplichters!
pi_176448184
Zeer vervelend natuurlijk as je laptop een paar mankementen heeft en nog niet zolang geleden gekocht is. Ik ga kijken wat ik voor je kan regelen en hopelijk lukt dat. Je zult wel enkele video's en foto's moeten sturen van de mankementen als bewijs van de mankementen. Kan je voor mij nog je ordernummer en trackingnummer doorgeven?

Bedankt! Het ordernummer is: WW1711160536447349 en trackingnr: 5329547941

Ik heb bij de tickets die ik heb aangemaakt bij Gearbest een filmpje en geluidopnamen toegevoegd.
Op het filmpje is het niet heel duidelijk te zien omdat je beeldscherm filmen niet echt goed werkt door de refreshrate.

Danny
Bedankt. Deze informatie had ik nog even nodig. Je zal hier spoedig een bericht over krijgen en hopelijk kunnen we tot een passende oplossing komen.


Krijg ik hier bericht over in dit topic of via het Gearbest support systeem?
pi_176448434
Ik heb een probleem met een order dat ik heb besteld, ik wacht hier al enige tijd op. Meer dan een maand al, en hij is nog steeds niet binnen!

De tracking op de GearBest site doet het ook niet, dan zegt hij simpelweg gewoon dat er geen tracking informatie is, ik doe het via third party apps zoals 17track en track parcel, en die hebben 14 dagen als laatst geupdatet dat mijn pakketje in polen is. Dit is zorgwekkend sinds als dat waar is ze alsnog steers in polen zitten en er waarschijnlijk iets mis gegaan is.

Ik heb hier tickets over aangemaakt op GearBest zelf, maar ik krijg gewoon gekopierde antwoorden terug, van dat ik maar 3 weken moet wachten of dat het pakketje mogelijk zich bij mijn lokale postkantoor zich bevindt. Heel onproffesioneel, ik wil gewoon weten waar mijn pakketje is, en zeker weten dat het niet is gestolen.

Kan u uitzoeken wat er met het pakketje is gebeurd?

- Orderdatum:Dec 04, 2017 00:56:39 AM
- Product:iPEGA 9067 Game Controller Bluetooth Wireless, Original Meizu EP51 Bluetooth Sports Earbuds HiFi with Mic Support Hands-free Calls
- Ordernummer:WB1712041456407843

- Tracking nummer (indien beschikbaar):RX800453246CN, RX800620522CN
- Verzendmethode:Europe Railway Registered
- Probleem: Pakketje meer dan 1 maand nog steeds niet binnen, geen tracking informatie.
- Voorkeur: Resend als er echt iets mis is
pi_176451290
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 07:43 schreef Jeppie67 het volgende:

[..]

Kom op jongens, we bestellen in China om de prijzen. Laten we niet te negatief worden als het een keer wat langer duurt. Van de 15 priority line EU zendingen ging die in november bij mij mis, maar gisteren toch nog afgeleverd.
Het is vervelend omdat het een order van bijna 1000 euro was, maar als ik hem in NL had gekocht, kostte hij 1400 euro...

Voor die ruime 400 euro heb ik het risico genomen. Daar kan wel eens iets, iets langer duren.

Vervelend maar een bewuste keuze geweest...
Uiteindelijk komt het goed, het zijn geen oplichters!
Ik heb ook prima zaken gedaan met EU Warehouse en dat ging altijd goed, maar het gaat me meer om het typisch Chineze verwachtingen scheppen en dan toch de hele tijd teleurstellen. Niet zozeer dat het lang duurt an sich, want daar had ik me al over ingelezen, hoewel het wel zuur was dat 1 dag later het product wel in de EU warehouse stond. Zo zie je ook dat ze bij heel veel mensen na vermissing toch nog proberen om het verzendrisico af te schuiven op de koper en alleen als je dan steigert binden ze in, maar ik lees genoeg mensen die dat geaccepteerd hebben, en ze bij Gearbest de lachende derde zijn. Net als dat de compensatie van Gearbest via hun Chinese klantenservice steeds een klein beetje hoger wordt gemaakt totdat men het zat is en via PayPal alles terug laten halen. Ik heb meelij met mensen die keurig met Ideal hebben betaald in dat soort zaken. Tussen de regels door lees je hier op Fok! dan over "dat dat eigenlijk inderdaad niet zo hoort", het lijkt er sterk op dat Gearbest alleen met dit soort huichelachtigheid financieel kan overleven, wellicht moeten ze dan iets aan de bedrijfsvoering doen.

En uiteraard zitten we bij Gearbest vanwege de prijs en niet zozeer vanwege de geweldige randzaken, maar daarmee zijn de kwalijke praktijken niet opeens gelegitimeerd. Formeel valt een Gearbest, zeker met expliciet Nederlandse marketing en support gewoon onder het Europees consumentenrecht, maar daar hebben ze denk ik ook nog nooit van gehoord.

Maar goed ik lees hier dat een deel van de probleemzendingen binnen raken, dus ik houd moed. En anders zien we het op dag 60 wel weer.

En ja los van Gearbest als bedrijf wordt de Nederlandse support zeker wel gewaardeerd door, dat mag ook wel even genoemd door mij, het is toch fijner om met iemand met een Westers perspectief en iemand die daadwerkelijk de situaties snapt te communiceren dan via de Chinese support.
Kaas
pi_176451312
Orderdatum: Nov 30, 2017 06:55:57 AM (betaald met ideaal)
- Product: Coppervape 316SS Skyline RTA / MTL Tank en PilotVape 7-in-1 Pre-made Coils
- Ordernummer: W1711300627569828
- Tracking nummer: RX800098015CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered (wat ook niet klopt want ik had voor Netherlands registered post gekozen, daar kies ik altijd voor ????)
Mede omdat ik voor een snellere verzendmethode altijd kies, wat ook te zien is in de bestelhistorie ...........
- Probleem: Nog steeds niets ontvangen het duurt nu toch echt wel te lang ik heb de 40 dagen al aangetikt helaas......
- Voorkeur: Resend of Refund? Als het nog langer moet duren graag een refund dit duurt echt te lang zeer jammer........
pi_176452345
Hi
I recommand for all GearBest's buyers to check their parcel on:

Priority line (you can see before the parcel arrive in UK): http://www.faryaa.com/user/index/package-refer/type/track

After the parcel arrive in UK: http://www.dpd.co.uk/index.jsp

Other type of shipping method: https://www.17track.net/en

I'm waiting for the next parcel fron GearBest:

Order on: 23.11
DPDUK1: Dec 06, 2017 15:21:49 PM PST
Tracking Number: 5147151094 By Update: Dec 06, 2017 15:21:49 PM PST

@GearBest

Did you know if I can receive a 5%compensation for 45 days without update or in 20 Jan, I should ask for it? (06.12 + 45days = 20.01)
  CHI shopkeeper vrijdag 12 januari 2018 @ 17:29:54 #242
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176456792
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 14:01 schreef cmuts het volgende:

[..]

Hartelijk dank.
Tot zover heb ik nog geen compensatie binnen maar dat zal wel goed komen dan.
De 60 dagen zijn dat werkdagen of gewone dagen, na bestelling?
Dat laatste zou betekenen dat a.s. zaterdag al 60dagen is verstreken.
Dit zijn normale dagen vanaf de datum van verzending.

quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 14:18 schreef ReinTheMan het volgende:

[..]

Super, ik heb een bestelling geplaatst via Registered Mail Belgian Post onder order nummer WP1801110714332592, is dit akkoord?

Hartelijk dank.
Mocht je douanekosten hebben dan hoor ik het wel :)

quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 19:06 schreef NY_Giant het volgende:

[..]

Zo te zien is er een volledige refund onderweg naar mijn PayPal-account. Dat was zonder jou ongetwijfeld niet gelukt. Hartelijk dank daarvoor! :)
Graag gedaan.

quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 20:03 schreef Berepoot het volgende:
[..]
Ik heb het wel al doorgeven dus we gaan er ook nog mee bezig zijn. Meestal werkt zelf contact opnemen met DPD het snelst. De andere blijf ik zeker opvolgen.
Ok even een update. DPD ook gecontacteerd en via handtekening kunnen achterhalen wie er achter zat. Heb 2 orders lopen bij GB bestaande uit 4 items. Het order met de 3dprinter werd opgedeeld in 2 delen. Het 2de deel bestaande uit 2 delen werd ontvangen. En werd verkeerdelijk gekoppeld aan het andere order. Vandaar de chaos.
Dus dit is opgeklaard.
Blijft over: order w1712071453496015 (eerste deel) en 2de order wa1712100424079409 (shipping: netherlands post reg. / rx800752421cn / fyramyt).

Tip: de info via support.gearbest.com, www.gearbest.com, faryaa.com, track17.com, parcel app,.... geven dikwijls allemaal andere info. Dat maakt het er voor de besteller niet makkelijker op. Maar wat wil je, je bestelt iets en wil dit opvolgen. Dus elke methode pik je op.
Ik laat het even rusten en hoop dat er binnen de week “leven” is.

Wordt opgevolgd.
[/quote]

Goed om te horen dat die is opgelost! Dat is goed nieuws.
Ik raad je zelf aan om 17track te gebruiken die is het beste naar mijn mening.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:52 schreef schourend het volgende:
Zeer vervelend natuurlijk as je laptop een paar mankementen heeft en nog niet zolang geleden gekocht is. Ik ga kijken wat ik voor je kan regelen en hopelijk lukt dat. Je zult wel enkele video's en foto's moeten sturen van de mankementen als bewijs van de mankementen. Kan je voor mij nog je ordernummer en trackingnummer doorgeven?

Bedankt! Het ordernummer is: WW1711160536447349 en trackingnr: 5329547941

Ik heb bij de tickets die ik heb aangemaakt bij Gearbest een filmpje en geluidopnamen toegevoegd.
Op het filmpje is het niet heel duidelijk te zien omdat je beeldscherm filmen niet echt goed werkt door de refreshrate.

Danny
Bedankt. Deze informatie had ik nog even nodig. Je zal hier spoedig een bericht over krijgen en hopelijk kunnen we tot een passende oplossing komen.


Krijg ik hier bericht over in dit topic of via het Gearbest support systeem?
De Gearbest support neemt het verder over en ik ga er vanuit dat het dan goed komt. Dat is meestal het geval als het via is gaan lopen. Mocht dit niet het geval zijn kan je me hier altijd een PM over sturen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 10:10 schreef Nessolnl het volgende:
Ik heb een probleem met een order dat ik heb besteld, ik wacht hier al enige tijd op. Meer dan een maand al, en hij is nog steeds niet binnen!

De tracking op de GearBest site doet het ook niet, dan zegt hij simpelweg gewoon dat er geen tracking informatie is, ik doe het via third party apps zoals 17track en track parcel, en die hebben 14 dagen als laatst geupdatet dat mijn pakketje in polen is. Dit is zorgwekkend sinds als dat waar is ze alsnog steers in polen zitten en er waarschijnlijk iets mis gegaan is.

Ik heb hier tickets over aangemaakt op GearBest zelf, maar ik krijg gewoon gekopierde antwoorden terug, van dat ik maar 3 weken moet wachten of dat het pakketje mogelijk zich bij mijn lokale postkantoor zich bevindt. Heel onproffesioneel, ik wil gewoon weten waar mijn pakketje is, en zeker weten dat het niet is gestolen.

Kan u uitzoeken wat er met het pakketje is gebeurd?

- Orderdatum:Dec 04, 2017 00:56:39 AM
- Product:iPEGA 9067 Game Controller Bluetooth Wireless, Original Meizu EP51 Bluetooth Sports Earbuds HiFi with Mic Support Hands-free Calls
- Ordernummer:WB1712041456407843

- Tracking nummer (indien beschikbaar):RX800453246CN, RX800620522CN
- Verzendmethode:Europe Railway Registered
- Probleem: Pakketje meer dan 1 maand nog steeds niet binnen, geen tracking informatie.
- Voorkeur: Resend als er echt iets mis is
Ik heb voor beide orders dezelfde status gekregen "
2017-12-30 03:54 Malasiewicz, Polen Processing Center, is vertrokken". Je kan dezze zelf volgen via 17track. Echter komt na deze update geen melding is meer waar je pakketje is en dit kan nu nog ongeveer 2 weken duren. Dit is gewoon een zeer langzame verzendmethode (de langzaamste die we hebben).

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 12:56 schreef Daniel_Smit het volgende:
Orderdatum: Nov 30, 2017 06:55:57 AM (betaald met ideaal)
- Product: Coppervape 316SS Skyline RTA / MTL Tank en PilotVape 7-in-1 Pre-made Coils
- Ordernummer: W1711300627569828
- Tracking nummer: RX800098015CN
- Verzendmethode: Europe Railway Registered (wat ook niet klopt want ik had voor Netherlands registered post gekozen, daar kies ik altijd voor ????)
Mede omdat ik voor een snellere verzendmethode altijd kies, wat ook te zien is in de bestelhistorie ...........
- Probleem: Nog steeds niets ontvangen het duurt nu toch echt wel te lang ik heb de 40 dagen al aangetikt helaas......
- Voorkeur: Resend of Refund? Als het nog langer moet duren graag een refund dit duurt echt te lang zeer jammer........
Deze zending heb je al doorgegeven en de verwachting is dat deze nog steeds aankomt. Er zou hier al een bericht naar je toe gestuurd moeten zijn over de kwestie van andere verzendmethode gekozen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:58 schreef g.popovici het volgende:
Hi
I recommand for all GearBest's buyers to check their parcel on:

Priority line (you can see before the parcel arrive in UK): http://www.faryaa.com/user/index/package-refer/type/track

After the parcel arrive in UK: http://www.dpd.co.uk/index.jsp

Other type of shipping method: https://www.17track.net/en

I'm waiting for the next parcel fron GearBest:

Order on: 23.11
DPDUK1: Dec 06, 2017 15:21:49 PM PST
Tracking Number: 5147151094 By Update: Dec 06, 2017 15:21:49 PM PST

@GearBest

Did you know if I can receive a 5%compensation for 45 days without update or in 20 Jan, I should ask for it? (06.12 + 45days = 20.01)
The 45 days are counting from the date of shipping. So after 45 days starting from 03-12-2017 I will arrange the 5% compensation for you (Only for Dutch/Belgium orders). I need your ordernummer also.
pi_176457819
Wat is er aan de hand met de verzendkosten naar NL? Moet voor praktisch elk goedkoop product verzendkosten betalen. Belgi is dat niet het geval.

RuSNORz.png

cJfkXpm.png
pi_176459888
order W1801121258080205

is betaald maar staat niet als betaald wat nu
https://prnt.sc/hzloqi
pi_176462445
Goed nieuws. Mijn order van 29-11 via DPD UK is actief geworden en wordt maandag afgeleverd.
pi_176464197
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:07 schreef robinjoo1 het volgende:
order W1801121258080205

is betaald maar staat niet als betaald wat nu

Verwijderd bij quote
Misschien niet handig je iban te delen, kan denk beter via DM aan gearbest.

Er kan zo misbruik gemaakt worden
  CHI shopkeeper zaterdag 13 januari 2018 @ 07:09:17 #247
447948 Gearbest
www.gearbest.com?lkid=12886141
pi_176470035
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:07 schreef robinjoo1 het volgende:
order W1801121258080205

is betaald maar staat niet als betaald wat nu
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 22:29 schreef AlwaysConnected het volgende:

[..]

Misschien niet handig je iban te delen, kan denk beter via DM aan gearbest.

Er kan zo misbruik gemaakt worden
Een hele goeie tip. Ik raad je aan om de afbeelding te verwijderen!
Verder ga ik het doorgeven :)

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:25 schreef Riot- het volgende:
Wat is er aan de hand met de verzendkosten naar NL? Moet voor praktisch elk goedkoop product verzendkosten betalen. Belgi is dat niet het geval.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ja er zijn bij meerdere producten verzendkosten bij gekomen helaas.

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 21:32 schreef Bl4udzun het volgende:
Goed nieuws. Mijn order van 29-11 via DPD UK is actief geworden en wordt maandag afgeleverd.
Klopt ik had het gisteren al gezien, maar vergeten te melden.
Verder is ook de order van Tiger_blood en Bluecake actief geworden.
pi_176470175
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 22:29 schreef AlwaysConnected het volgende:

[..]

Misschien niet handig je iban te delen, kan denk beter via DM aan gearbest.

Er kan zo misbruik gemaakt worden
een ding scheelt dat is niet mijn iban maar die van de payment provider maar bedankt gearbest

[ Bericht 2% gewijzigd door robinjoo1 op 13-01-2018 08:54:00 ]
pi_176470179
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 07:09 schreef Gearbest het volgende:

[..]

[..]

Een hele goeie tip. Ik raad je aan om de afbeelding te verwijderen!
Verder ga ik het doorgeven :)

[..]

Ja er zijn bij meerdere producten verzendkosten bij gekomen helaas.

[..]

Klopt ik had het gisteren al gezien, maar vergeten te melden.
Verder is ook de order van Tiger_blood en Bluecake actief geworden.
kan je ook zien wanneer hij verzonden wordt dat zou vandaag zijn maar heb nog geen mail gehad