Isegrim | zondag 7 februari 2016 @ 18:25 |
LHO en ik zijn een bakkerij begonnen. Heel voor de hand liggend, want LHO is IT-er en ik ben vastgoedbeheerder. Het is een uit de hand gelopen hobby. Na een aanloop van bijna een jaar, met veel klussen en met een succesvolle crowdfund-actie, zijn we op 20 juni 2015 open gegaan. Eerst waren we alleen op vrijdag en zaterdag open, nu op woensdag tot en met zaterdag. Ook bezorgen we op zaterdag met de scooter brood bij klanten in Rotterdam en omgeving. We zijn erg actief op Facebook: https://www.facebook.com/JeroenBaktBrood. Ik doe de social media en alles wat met communicatie te maken heeft. LHO heeft inmiddels geen loondienstbaan meer en wijdt zich fulltime aan de bakkerij. Ik hoop ook nog wat minder te kunnen gaan werken in de nabije toekomst zodat ik mij kan richten op experimenteren / productontwikkeling. | |
HaverMoutKoekje | zondag 7 februari 2016 @ 18:26 |
Fipooooo | |
praadje | zondag 7 februari 2016 @ 18:29 |
Ik dacht het al wel, eigenlijk wist ik het wel zeker omdat ik je ook al eens op televisie had gezien. Was toch wel weer indrukwekkend om te horen. | |
Isegrim | zondag 7 februari 2016 @ 18:29 |
Maar ik was inderdaad op de radio. In Het spoor terug van de VPRO. Is terug te luisteren via de site: http://www.vpro.nl/speel.RBX_VPRO_704841.html Docu staat er los bij. [/offtopic] | |
praadje | zondag 7 februari 2016 @ 18:57 |
Mooi. Zal niet verder off topic gaan. | |
Teslynd | zondag 7 februari 2016 @ 23:56 |
Heb eerst geBingd wat autolyse is. Las een link waar zijdelings opgemerkt werd, dat door kneden gluten gevormd wordt. Hè? Gluten zit toch in de graankorrels? Vandaag op jullie Fb-profiel gekeken en een link over gluten gevolgd (dat seitan-ballonnetje) en daarlangs nog wat bruikbare info gevonden. Gluten is dus een combinatie van twee samengeknede eiwitten. Wat worden we vreselijk slordig geïnformeerd. De eerste gedachte was, dat je dan rustig graan kan eten als je het maar niet kneedt. Dus lammetjespap en couscous en zo. Maar het gaat dus om de gliadine en dat zal ook bij desembrood aanwezig blijven. Ik denk dat ik verder niet naar oplossingen hoef te zoeken maar gewoon met het saaie basiszetmeel een broodcake moet maken voor af en toe die handige boterhammetjes. . Wat is jullie winkel een luilekkerland! Ik zou me klem gegeten hebben als ik in m'n gezondere jaren in jullie buurt gewoond had. Was echt een broodeter toen ik het zelf bakken onder de knie had. Desembrood is me niet gelukt, in de jaren '90 waren er geen duidelijke recepten te vinden ik was toen nog niet op internet. Ja, hoe je het desem maakt, maar niet over de verhoudingen van meel en desem etc. | |
Frozen-assassin | zondag 7 februari 2016 @ 23:59 |
Moet het niet #20 zijn En eigenlijk al plannen om nog vaker open te zijn? Of is 3 dagen voorlopig wel genoeg | |
Isegrim | maandag 8 februari 2016 @ 00:00 |
Het is bijna onmogelijk om over autolyse goede Nederlandstalige informatie te vinden. | |
Isegrim | maandag 8 februari 2016 @ 00:01 |
Oh, heb ik 'm met mijn stomme kop zitten ophogen? 4 dagen! | |
Frozen-assassin | maandag 8 februari 2016 @ 00:01 |
wo-za? Dat gaat rap Erg knap | |
Isegrim | maandag 8 februari 2016 @ 00:03 |
Ja, wo-za. En daar blijft het ook bij als het aan ons ligt. Op zondag doen we workshops, twee keer per maand. | |
MutedFaith | woensdag 10 februari 2016 @ 22:56 |
Zijn jullie vanuit Utrecht een beetje goed te bereiken? Ik moet daar binnenkort voor m'n werk toch heen, dus of ik dan op de terugweg 2 uur of 3 uur onderweg ben boeit toch niemand.. | |
Isegrim | woensdag 10 februari 2016 @ 23:20 |
We zitten niet heel ver van CS. Paar haltes met de tram. | |
Isegrim | zaterdag 13 februari 2016 @ 16:16 |
Op 12 en 26 maart vindt in de oude gevangenis in Rotterdam Noord een klein (max. 500 kaarten per dag) festival plaats; Het Geheim van Noord. Wij gaan daar staan met runderstoof, soep met brood, tosti's... We zoeken eigenlijk iemand die ons zou willen helpen in die kraam zodat de winkel die dag ook open kan. We kunnen daar ook gewoon een vergoeding voor betalen, maar stinkend rijk ga je er niet van worden. Is er iemand hier die dat tof zou vinden? Eén van beide dagen is natuurlijk ook prima! | |
Lucky_Strike | zaterdag 13 februari 2016 @ 18:46 |
Ik zou dat wel gaaf vinden Ise | |
Isegrim | zaterdag 13 februari 2016 @ 19:44 |
Dan gaan we per PM even verder! Of op de meet! | |
Lucky_Strike | zaterdag 13 februari 2016 @ 19:49 |
Is goed! | |
Isegrim | zondag 14 februari 2016 @ 17:38 |
De bakkerij heeft over 2015 winst gemaakt!Tijd voor een bonus! | |
roos85 | zondag 14 februari 2016 @ 17:59 |
| |
Isegrim | zondag 14 februari 2016 @ 18:11 |
En toch: winst boeken in je eerste jaar is bepaald niet slecht! Dus wel reden voor een feestje! | |
Isabeau | zondag 14 februari 2016 @ 18:12 |
hiep hiep! | |
refro | zondag 14 februari 2016 @ 18:28 |
Hoera | |
LeeHarveyOswald | zondag 14 februari 2016 @ 18:40 |
| |
HaverMoutKoekje | zondag 14 februari 2016 @ 18:42 |
Fijn hoor | |
golfer | zondag 14 februari 2016 @ 18:53 |
Als de kosten dan ook nog lager dan de omzet blijven is het toch leuk meegenomen. | |
Erasmo | zondag 14 februari 2016 @ 19:00 |
Zijn er binnenkort trouwens workshops voor niet crowdfunders? | |
Isegrim | zondag 14 februari 2016 @ 19:02 |
28 februari en 6 maart hebben we nog plek. | |
Blues | zondag 14 februari 2016 @ 20:19 |
Een bonusbroodje | |
Isegrim | dinsdag 16 februari 2016 @ 19:07 |
Er wil iemand mogelijk 1500 broodjes per maand. | |
derLudolf | dinsdag 16 februari 2016 @ 19:08 |
Dat klinkt mooi, lukt dat allemaal qua capaciteit? | |
Isegrim | dinsdag 16 februari 2016 @ 19:09 |
Daar moeten we even over gaan nadenken. | |
Cathmar | dinsdag 16 februari 2016 @ 19:16 |
Wow! Hoe gaaf. Een uitdaging zeg. | |
Frozen-assassin | dinsdag 16 februari 2016 @ 19:18 |
Uitbreiding in maak | |
golfer | dinsdag 16 februari 2016 @ 20:28 |
Dan wordt het toch een kleine broodfabriek? | |
HaverMoutKoekje | dinsdag 16 februari 2016 @ 20:46 |
formaat groot of formaat jeroentje? | |
komrad | dinsdag 16 februari 2016 @ 20:52 |
dat is 90-100 broodjes per openingsdag. Hoeveel verkopen jullie er nu ongeveer per dag? | |
Isegrim | dinsdag 16 februari 2016 @ 21:00 |
Het gaat om broodjes van 95 gram, dus andere koek ( ) dan wat we normaal bakken. | |
komrad | dinsdag 16 februari 2016 @ 21:11 |
Ik begrijp dat jullie er over na willen denken, het is een mooie kans maar je wilt ook ruimte voor andere zakelijke afnemers hebben en niet te afhankelijk worden van een leverancier. Zou het over de hele week verdeeld zijn of alleen leveren op de dagen dat jullie open zijn? | |
Isegrim | dinsdag 16 februari 2016 @ 21:12 |
Dat soort dingen moet ik allemaal nog met ze overleggen. | |
Bartjebart | dinsdag 16 februari 2016 @ 21:13 |
Het zou ook bepalend zijn hoe het verdeeld is over de maand. Dat je niet in de eerste weken 50 broodjes moet bakken en in de laatste week 1350... | |
Isegrim | dinsdag 16 februari 2016 @ 21:21 |
Beetje verdeeld zou wel fijn zijn ja. | |
minilot | donderdag 18 februari 2016 @ 14:23 |
Afgezien van de 1500 bollekes, hoe loopt het deze week verder in de bakkerij, tot nu toe? Enneh, wat is momenteel de zoete bijverkoop? | |
Isegrim | donderdag 18 februari 2016 @ 14:28 |
Die 1500 wordt niks. Ze willen ze vers (niet afbak), ze kunnen niets op voorraad hebben en ze willen ze op wisselende dagen. Gaat niet! Vandaag is het rustig, heb ik begrepen. | |
minilot | donderdag 18 februari 2016 @ 14:32 |
Woah, hallo druipende karamellaag! *fap* | |
Lucky_Strike | donderdag 18 februari 2016 @ 14:33 |
Ja, dat wordt dan wel erg lastig met zo'n klant. | |
Isegrim | donderdag 18 februari 2016 @ 14:38 |
Het gaat om een foodtruck die uit de wijk komt. Had het heel leuk gevonden maja. | |
Tinkepink | donderdag 18 februari 2016 @ 14:39 |
Waar zit het grootste knelpunt voor jullie? | |
Isegrim | donderdag 18 februari 2016 @ 14:43 |
Het feit dat ik best een dag minder kan gaan werken om dit mogelijk te maken, maar dat is dan een vaste dag en geen random dag. En zij hebben het op wisselende dagen nodig. Dat gaat nu nog niet. Mijn inkomen is nog wel even nodig. | |
LeeHarveyOswald | donderdag 18 februari 2016 @ 15:25 |
Qua inloop inderdaad rustig vandaag. Wel best nette omzet. Zakelijk 1 afnemer vandaag en een grote particuliere klant die gelijk voor zaterdag voor zijn moeder besteld en betaald. | |
robuust89 | donderdag 18 februari 2016 @ 15:51 |
Recept? | |
Isegrim | donderdag 18 februari 2016 @ 15:51 |
Kwam voorbij in baktopic. | |
LeeHarveyOswald | zaterdag 20 februari 2016 @ 17:21 |
| |
Tinkepink | zaterdag 20 februari 2016 @ 17:24 |
Kunnen jullie de broodjes niet invriezen en dan opbakken? Edit: ik bedoel ongebakken broodjes bij jullie invriezen. Of werken met een oproepkracht, bijvoorbeeld een her-intreder? | |
komrad | zaterdag 20 februari 2016 @ 17:47 |
mag ik daar uit afleiden dat je tevreden bent en dat het voor nu dus boven verwachting gaat? | |
LeeHarveyOswald | zaterdag 20 februari 2016 @ 17:49 |
Ja | |
Isegrim | zaterdag 20 februari 2016 @ 17:55 |
Geen ruimte voor een grote vriezer. En zij willen echt vers. Los van de 1500 broodjes: we overwegen om te gaan werken met ex-gedetineerden. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 20 februari 2016 @ 19:02 |
niet verassend, maar goed initiatief | |
Ferdii | zaterdag 20 februari 2016 @ 19:30 |
Prima combinatie een ex-gedetineerde met een groot broodmes | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 00:00 |
Precies. | |
Frozen-assassin | zondag 21 februari 2016 @ 05:00 |
Over een maand: massale ontsnapping | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 08:06 |
Vijlen in broden? | |
Tinkepink | zondag 21 februari 2016 @ 09:16 |
Goed idee. Ook vanuit de mvo-gedachte. | |
minilot | zondag 21 februari 2016 @ 09:27 |
| |
roos85 | zondag 21 februari 2016 @ 09:33 |
Walnoten vijlen brood | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 09:38 |
-verkeerde topic- | |
roos85 | zondag 21 februari 2016 @ 09:40 |
Met van die karretjes? | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 09:47 |
Te laat. | |
roos85 | zondag 21 februari 2016 @ 09:51 |
Chips | |
mytec | zondag 21 februari 2016 @ 10:02 |
Ooit de serie van Ramsay gezien ? https://en.wikipedia.org/wiki/Gordon_Behind_Bars best vermakelijk. | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 10:26 |
| |
LeeHarveyOswald | zondag 21 februari 2016 @ 12:03 |
| |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 13:05 |
De kaasboer wil alvast 20 kaasbroodjes komende zaterdag. | |
Duufje | zondag 21 februari 2016 @ 13:50 |
Gebruik je dan de kaas van de kaasboer? | |
Erasmo | zondag 21 februari 2016 @ 14:19 |
Niets dan lof voor die beslissing | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 15:06 |
Dat deden we al. | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 17:02 |
We gaan een 'mini' (10 liter) spiraalkneder erbij nemen. Voor enige redundantie maar vooral ook voor brioche e.d. | |
Ferdii | zondag 21 februari 2016 @ 17:55 |
Wacht maar totdat je er achter komt dat er bij zitten die niet de passie hebbem die jij in je eigen bedrijf stopt en dat frustreert ontzettend | |
Tamashii | zondag 21 februari 2016 @ 18:15 |
Spreek je uit eigen ervaring? Want dit kan natuurlijk ook gewoon gelden voor iedere werknemer die je aanneemt. | |
Tinkepink | zondag 21 februari 2016 @ 19:21 |
Dat geldt ook voor normale werknemers, stagiaires en iedereen die je betaalt om bij je te werken. Sterker nog, je moet er vanuit gaan dat de mensen met wie je werkt niet dezelfde passe hebben als jij. Anders word je gek. | |
megamandy | zondag 21 februari 2016 @ 19:38 |
Ik denk dat je sowieso van niemand kunt verwachten om te werken met eenzelfde passie als de oprichter van een bedrijf | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 19:53 |
Dat. | |
Teslynd | zondag 21 februari 2016 @ 21:37 |
Ik heb een keer iemand gehad van de klussendienst van de psychiatrie in de regio. Dan zit je ook te denken of dat wel kan, een psychiatrisch patiënt met elektrische boren en zagen en zo. Het experiment zal niet herhaald worden. Hij was volkomen suf, was moeilijk te bereiken (waarschijnlijk platgespoten of gewoon de pilletjes die de schildklierwerking onderdrukken om 'm "rustig" te houden), werkte slordig en naderhand bleek dat hij wel heel erg slordig gewerkt had. Toen hij eindelijk terug kwam om het begonnen werk af te halen maken, zag hij een stuk gereedschap dat hij nog niet gemist had op hem liggen wachten. [ Bericht 1% gewijzigd door Teslynd op 21-02-2016 22:10:07 ] | |
Isegrim | zondag 21 februari 2016 @ 21:58 |
Je moet het een beetje treffen inderdaad. Maar als je niets verwacht, kan het ook niet tegenvallen. | |
Isegrim | maandag 22 februari 2016 @ 22:27 |
http://rotterdam.htspt.nl/5x-rotterdams-brood/ | |
Blues | maandag 22 februari 2016 @ 22:42 |
Leuk En al die andere bakkers zitten een lekker eind weg? | |
Pietverdriet | maandag 22 februari 2016 @ 22:46 |
tof! | |
Negentiendertig | maandag 22 februari 2016 @ 22:48 |
Tof! Wat zijn jullie zoete baksels dit weekend? Denk dat ik wel even langs wil komen want ik heb al weken trek in jeroentjes | |
Isegrim | maandag 22 februari 2016 @ 22:52 |
Geen idee nog. | |
Cyntiaa | woensdag 24 februari 2016 @ 10:24 |
Ik ben ook benieuwd naar het zoete voor het weekend! Ben in de buurt en kan misschien wel even een lekker broodje halen | |
Isegrim | woensdag 24 februari 2016 @ 11:14 |
Ik dacht aan Rocky Roads. Of iets anders. Verzoeknummers? | |
Puala | woensdag 24 februari 2016 @ 11:16 |
Leuk artikel | |
minilot | woensdag 24 februari 2016 @ 13:27 |
Met verse broden op kantoor Iedereen op mijn werk is er net al aan komen snuffelen. | |
Isegrim | woensdag 24 februari 2016 @ 13:30 |
Besnuffeld brood voor lunch dus? | |
minilot | woensdag 24 februari 2016 @ 13:42 |
Nee, dat niet. Voor vanavond bij soep en voor mezelf om morgen mee te ontbijten. Ik heb dotjes van collega's hoor, dat ze er even aan geroken hebben deert me niet. Ze vonden het ook allemaal "heel mooi brood!" (Mind you, ze lunchen hier doorgaans met witte casinoboterhammen of crackers indien op dieet, dus ze zijn eerlijk gezegd wel makkelijk onder de indruk ) | |
kwakz0r | woensdag 24 februari 2016 @ 16:03 |
Als je straks een volronde blonde dame in een groen grijze poncho ziet verschijnen ben ik het LHO | |
LeeHarveyOswald | woensdag 24 februari 2016 @ 16:07 |
Gezellig | |
Tamashii | woensdag 24 februari 2016 @ 16:13 |
Wat een mooie broodjes en een mooie tas!!! | |
kwakz0r | woensdag 24 februari 2016 @ 17:07 |
Omnom de hazelnootkoekjes zijn al op en ik heb al aan een korst gepeuterd | |
LeeHarveyOswald | woensdag 24 februari 2016 @ 17:19 |
Had best één plakje willen afanijden. | |
komrad | woensdag 24 februari 2016 @ 18:53 |
goed Fok! dagje zo te lezen | |
minilot | donderdag 25 februari 2016 @ 10:35 |
Bazenontbijt vandaag! Dikke plak volkoren Jeroenbrood besmeerd met boter en licht getoast in een koekenpannetje, opgegeten met stinkende abdijkaas en in marsala gestoofde rode ui. | |
LeeHarveyOswald | donderdag 25 februari 2016 @ 10:45 |
Jup, maar over de hele dag een zo-zo omzet. Maar dat is iets wat er denk ik gewoon een beetje in moet bij mijzelf, dat die weekdagen enorm fluctueren | |
LeeHarveyOswald | donderdag 25 februari 2016 @ 10:46 |
Nom! | |
roos85 | donderdag 25 februari 2016 @ 11:02 |
Merk je nu ook verschil omdat het vakantie is? | |
Bramito | donderdag 25 februari 2016 @ 12:48 |
Bovenaan en twee foto's! | |
Isegrim | donderdag 25 februari 2016 @ 12:49 |
Ja, mooie foto's ook nog! | |
Isegrim | donderdag 25 februari 2016 @ 12:50 |
We hadden haar omgekocht met samples. | |
LeeHarveyOswald | donderdag 25 februari 2016 @ 12:52 |
Ik had niet door dat het vakantie was, maar dat kan de ernstige rust misschien wat verklaren ja | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 26 februari 2016 @ 15:30 |
Gister echt een kutdag. 8 mensen ofzo rustigste dag ooit. Vandaag prima dag zo loopt lekker door. | |
Isabeau | vrijdag 26 februari 2016 @ 15:41 |
Misschien moet er nog gewend worden dat jullie ook op donderdag open zijn? | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:06 |
Vorige week lag de omzet zeven keer hoger op donderdag. Edit: dat is niet waar, dat was de woensdag. Maar donderdag toch snel het dubbele. | |
Isabeau | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:06 |
ja, daar kan je dan niets mee qua conclusies trekken | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:23 |
Nee geen peil op te trekken. Denk dat ik ga kijken of ik voor WO/do 1 deeg maak en naar behoefte bak gedurende de dag. Koeling kouder, dan moet ik dat best 24 uur kunnen rekken. | |
kwakz0r | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:25 |
Vriendin van mij heeft regelmatig breiles in de zwaanshalsstraat, die straat parallel aan jullie in elk geval, dus die ben ik jullie kant op aan t sturen | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:28 |
Bij Ja Wol? | |
kwakz0r | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:29 |
Jawohl! | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:30 |
(Breiles- Hier nu grappen over het centraal bureau breivaardigheid ) | |
Pietverdriet | vrijdag 26 februari 2016 @ 17:39 |
Breid je maar voor | |
Peter | vrijdag 26 februari 2016 @ 18:04 |
Kan ze mooi helpen bij deegb(e)reiding | |
LeeHarveyOswald | vrijdag 26 februari 2016 @ 18:13 |
Stelletje geitenbreiers | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 15:13 |
Restaurant dat al klant is wil brioche voor amuses en roggebrood met gedroogde vruchten voor kaasplank gaan afnemen. | |
Negentiendertig | zaterdag 27 februari 2016 @ 15:18 |
Ik zag op FB een abrikozenbrioche voorbij komen ligt die volgende week zaterdag in de winkel? Want dan wil ik er bij deze eentje bestellen. | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 15:22 |
Sinaasappel! Ik denk wel dat ik daar wat van ga maken volgende week. Ze zijn wel heel bewerkelijk, dus die worden onderdeel van het op=op-assortiment. Maar voor een fokker maak ik graag een uitzondering. | |
Negentiendertig | zaterdag 27 februari 2016 @ 15:36 |
Oh, oeps, verkeerd gelezen dan Maar lijkt me heerlijk, graag! Zal je later via FB nog wel een berichtje sturen voor de volledige bestelling | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 15:44 |
| |
Pietverdriet | zaterdag 27 februari 2016 @ 16:44 |
Een Breioche? Wat gebruik je nu als recept trouwens, ik die van Julia Child | |
Pietverdriet | zaterdag 27 februari 2016 @ 16:45 |
Breioche is trouwens erg lekker bij foie gras | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 16:45 |
http://sourdough.com/recipes/brioche | |
Pietverdriet | zaterdag 27 februari 2016 @ 16:46 |
Dank | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 16:47 |
Iemand beledigd omdat haar hond de winkel niet in mocht. Ze was al binnen. Er hangt gewoon een bordje. | |
Pietverdriet | zaterdag 27 februari 2016 @ 16:49 |
Hoe dom ben je dan, loopt zeker ook met een ijsje een boekwinkel binnen. | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 17:01 |
| |
Erasmo | zaterdag 27 februari 2016 @ 17:06 |
Geloof me zulke mensen wil je niet als klant hebben. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 27 februari 2016 @ 17:07 |
komt vast iets over op facebook, hondenhaters daaro! | |
Isegrim | zaterdag 27 februari 2016 @ 17:15 |
Maar ik ben dol op honden. | |
Erasmo | zaterdag 27 februari 2016 @ 17:35 |
Vooral gebakken | |
n0a | zondag 28 februari 2016 @ 11:23 |
De fudge was erg lekker! Kaasbroodjes en brioche bolletjes zijn ook al op . | |
Isegrim | zondag 28 februari 2016 @ 11:29 |
We hadden gister 18 kaasbollen over. Ik had echt een shitload gemaakt. Het overschot is naar de Pauluskerk gegaan. Ze waren er heel erg blij mee. | |
robuust89 | maandag 29 februari 2016 @ 09:29 |
Vond ze wat taai | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 16:52 |
Mijn eerste wens als we daar geld voor hebben: iemand betalen om schoon te maken. Eerst van 04:30 tot 17:00 bakken en verkopen en daarna van 17:00 tot 19:00 schoonmaken = . | |
Blues | zaterdag 5 maart 2016 @ 16:58 |
Dat snap ik helemaal. Morgen geen workshop toch! Uitrusten 2.0 Bakkers | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:25 |
Morgen wel workshop! En maandag Bakkersvak in het Autotron. | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:26 |
Vorige week zaterdag record. Deze week record van vorige week zaterdag verbeterd. | |
voetbalmanager2 | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:40 |
Mij mag je in overgebleven brood betalen om schoon te maken | |
minilot | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:40 |
Applaus! | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:44 |
Deal! Wanneer begin je? Kan het nu? | |
voetbalmanager2 | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:46 |
Ik ga over 2 minuten weg. Doe er alleen wel een klein uurtje over. Als je dan nog wat aan me hebt, prima. Normaal ben ik op zaterdag om 17.00 uur klaar en kan ik een uurtje later helpen. | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 17:55 |
Je meent het nog ook. Ga nu maar lekker naar huis hoor. | |
komrad | zaterdag 5 maart 2016 @ 18:02 |
Recorddag | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 18:13 |
Dit is Kees. Kees eet een deel van ons oude brood op. | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 18:13 |
(Rechts, voor de duidelijkheid. ) | |
Puala | zaterdag 5 maart 2016 @ 18:17 |
Hee daar gaan wij morgen heen Maar qua schoonmaken. Dat moet lukken toch? 10-15 per uur? Als het jullie zoveel scheelt.. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 5 maart 2016 @ 18:20 |
| |
Lucky_Strike | zaterdag 5 maart 2016 @ 18:53 |
Kees | |
LeeHarveyOswald | zaterdag 5 maart 2016 @ 20:21 |
| |
Blues | zaterdag 5 maart 2016 @ 20:54 |
Lekker bakkers! En wat aardig aangeboden @schoonmaak. En t varrekie Morgen mijn kaasbroodje die ik nog heb liggen in de vriezer maar eens beleggen met een stukkie familie van Kees | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 20:57 |
Baasje van Kees meldde dat een groep Chinezen foto's van hem wilde maken. Jeroen: "Ja, die hebben natuurlijk nog nooit buikspek op pootjes gezien". | |
komrad | zaterdag 5 maart 2016 @ 20:58 |
| |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 21:43 |
Weet je wat best leuk is aan een eigen bedrijf? Dat als je harder werkt, het ook meer oplevert. Ik bedacht me dat ineens. Want bij mijn loondienstbaan maakt dat eigenlijk geen fuck uit, als ik zo eens naar sommige collega's kijk. | |
ChipsZak. | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:02 |
Ik moet hier nog steeds eens langsgaan, want ik woon in de buurt | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:03 |
We hebben alleen geen chips. Heel erg veel nieuwe mensen vandaag. En meestal hebben ze via via van ons gehoord. | |
Blues | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:04 |
Ik zou echt supergraag een eigen winkel hebben. Dat je je een slag in de rondte werkt, zo nodig elke dag, zoals jullie, maar het is voor jezelf.. dat maakt zoveel uit! | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:06 |
Ja. Ik hoorde mensen dat altijd wel roepen, maar het zei me nooit zoveel. Nu wel. | |
ChipsZak. | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:08 |
! Chips hoeft gelukkig ook niet . Ben stiekem ook gewoon wel een beetje benieuwd om bij een bakkerij van Fok!kers te kijken . | |
Lucky_Strike | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:20 |
Zo werkt het meestal wel ja. Enkele uitzonderlijke dagen per jaar daargelaten. Als in jullie geval een grote batch deeg mislukt en je daardoor extra uren moet draaien. En als een bedrijfsproces niet loopt zoals je wilt, mag je het gewoon zelf veranderen. Dat is misschien wat ik wel het leukste vind aan ondernemerschap. | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:20 |
@ChipsZak Je bent de enige niet. We hebben bijna elke zaterdag wel iemand van Fok binnen. Vandaag twee stuks. | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:23 |
Ja! Vooral dat laatste! | |
komrad | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:28 |
Fok! is gewoon een keiharde marketingtool voor jullie | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:31 |
Daar was het nooit om te doen. Maar we hebben via Fok wel onwijs leuke dingen meegemaakt, hulp gehad, mensen leren kennen etc. Fok community. | |
Diconnected | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:35 |
Ik kom binnenkort ook wel een keer langs, mijn school zit vlakbij dus ik kan er zo heen lopen. Is dan wel pas laat in de middag, maar ik kan dan wel een broodje reserveren toch? Oh en mijn vriend zijn bedrijf staat ook op de Bakkersvak. Dus als jullie nog op zoek zijn naar een iPad kassa... | |
Isegrim | zaterdag 5 maart 2016 @ 22:37 |
Wij hebben al een Android-kassa (SumUp). Reserveren kan altijd. | |
Lot_1 | zondag 6 maart 2016 @ 15:42 |
Het is zo leuk om te zien dat het bedrag steeds weer wat hoger is! Houd je het ook bij in een grafiekje? | |
LeeHarveyOswald | zondag 6 maart 2016 @ 19:25 |
Nee, dat zou ik eigenlijk wel moeten doen. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 12:41 |
Vandaag voor het eerst naar de Bakkersvak in Rosmalen geweest. Meteen de laatste keer. Inspiratieloze bedoening; draait om 'verdienmodellen', 'broodconcepten' en industrialisatie. | |
HaverMoutKoekje | maandag 7 maart 2016 @ 12:50 |
Ik ben niet echt verbaasd. Geen leuke Rofco, kneedmachine of extra koelkast gekocht? | |
Blues | maandag 7 maart 2016 @ 12:52 |
Ow. Jammer Klonk wel leuk! | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 12:52 |
Neuh, vrijwel alles wat daar staat is veel te groot voor ons. | |
roos85 | maandag 7 maart 2016 @ 12:53 |
Zonde hoor | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 12:54 |
Had toch op zijn minst een echt ambachtelijk hoekje verwacht, met bijzondere ingrediënten enzo. Maar niks daarvan. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:05 |
Wel Robèrt van Beckhoven gespot. En aangeraakt. | |
_Liek | maandag 7 maart 2016 @ 13:11 |
Hah, dan moeten we er gelijktijdig geweest zijn! Ook net terug van Bakkersvak | |
Puala | maandag 7 maart 2016 @ 13:11 |
Ben jij niet bij die eerste stand in de grote hal geweest? De leverancier ontschiet me zo even. Die hadden een hele mooie mix staan met natuurlijke zaden. Of dat helemaal interessant is voor jullie weet ik niet.. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:13 |
Wij staan nu op station Den Bosch. | |
LeeHarveyOswald | maandag 7 maart 2016 @ 13:13 |
Koopmans. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:14 |
Ik heb er eentje gezien met wat zaden, weet niet zeker of dat dezelfde was die jij bedoelt. | |
_Liek | maandag 7 maart 2016 @ 13:14 |
Oh als ik t eerder wist had je mee kunnen rijden | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:16 |
| |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:18 |
Oh, het eerste product dat we bij binnenkomst zagen: 'anti-blister'. Wat willen wij het liefst? Een korst met veel blazen erop. | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:19 |
Klinkt als post-napalm behandelmiddel | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:20 |
Je wilt waarschijnlijk ook niet weten wat erin zit. | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:23 |
Nee inderdaad Als je daar als prof bakker rond loopt springen toch de tranen in je ogen man. Hoe kun je daar trots op zijn vraag ik me dan af | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:28 |
Ja, daar snap ik dus ook niet. Of dat je dan zo'n 'concept' koopt en dus een bepaald 'merk' brood gaat verkopen (zoals Waddenbrood, Waldkorn, dat soort shit). Het is toch duizendmaal leuker om zélf producten te ontwikkelen? En wat zo jammer is, is dat daar allemaal kids van praktijkopleidingen rondlopen. Die krijgen eigenlijk maar één optie voorgeschoteld. Echt doodzonde. | |
Puala | maandag 7 maart 2016 @ 13:28 |
Bijna goed, Royal Steensma Wij hebben er mee gepraat en het was ook op basis van desem als ik het goed heb. Maar goed, het moet maar net je ding zijn.. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:31 |
Oh ja, heb ik ook gezien. De single origin chocolades van diverse merken waren wel tof. | |
HaverMoutKoekje | maandag 7 maart 2016 @ 13:31 |
oh, is antiblister niet dummy's zoals ik die steeds fikken branden aan hete oven? | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:32 |
Helaas zijn er veel scholieren van praktijkopleidingen die qua denken niet veel verder (kunnen) komen dan leren pakjes en zakjes te mengen en aan te lengen met water. Maar er zijn altijd mensen die wat meer kunnen en willen, en dat lijkt steeds lastiger te worden. Terwijl er toch echt wel markt is voor betere spullen, waaronder brood. Als ik kijk naar mijn kring qua familie en vrienden, zijn er zat die meer willen betalen voor brood en andere spullen zonder troep. En het is nog leuker om zo te werken ook ja, dus ik snap er ook niks van. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:34 |
Daar zou ik nog wel interesse in hebben. | |
HaverMoutKoekje | maandag 7 maart 2016 @ 13:34 |
misschien moeten jullie volgend jaar een eigen stand, voor het 'andere geluid' | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:35 |
Gezien wat voor bedrijven daar staan denk ik dat dat een fortuin kost. Allemaal mannen in pakken. Sowieso veel mannen. 2/3 ofzo? | |
derLudolf | maandag 7 maart 2016 @ 13:40 |
Ja daar was ik dus ook verbaasd over. Pa van een studiegenoot werkt bij Zeelandia. Volgens hem gebruiken alle bakkers bv ook oliebollenmix. Keer wat van geproefd, smerig joh. Was ook meer deeg dan beslag. Had zoiets van, waarom Ik bak oliebollen van de goedkoopste bloem ¤0,40kg, duppie voor een blokje gist, litertje melk voor 60 cent, eitje, beetje zout en suiker. Stelt niets voor opzich en smaakt veel beter. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:43 |
Ik denk dat het ook een kwestie is van niet meer beter weten, denken dat je afhankelijk bent van dat soort dingen, denken dat je hetzelfde 'Waddenbrood' moet verkopen als al je collega's omdat mensen dat kennen. Ofzo. | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:43 |
Ja maar dat is moeite en kans op verkeerd afmeten he | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:44 |
Wtf is waddenbrood? | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:46 |
Dat is één van de vele kant en klare concepten die je kunt kopen. http://www.bakkerijdunnew(...)item/222-waddenbrood Hoef je niet zelf een nieuw brood te bedenken. | |
roos85 | maandag 7 maart 2016 @ 13:49 |
Wat leren ze dan nog bij bakkersopleidingen he vraag ik me dan af. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:50 |
Hangt ook wel van je docenten af denk ik. Net als bij elk ander vak, zullen de bevlogenen wel in de minderheid zijn. | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:51 |
Ah, niks bijzonders dus, met een 'exotische' naam | |
Molo | maandag 7 maart 2016 @ 13:52 |
En niveau van de leerlingen. Niet iedereen kan leren en iedereen moet tegenwoordig een opleiding afronden | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 13:57 |
Waldkorn is een ander voorbeeld. Op de beurs hadden ze wat nieuwe concepten in diezelfde lijn. En dan koop je dus dat concept en kant en klare bakmix in zakken, alle additieven er al in. Water toevoegen, in bakblik gooien, bakken, klaar benne. | |
Lot_1 | maandag 7 maart 2016 @ 14:01 |
Is (zuur)desembrood eigenlijk een beschermde term, of mag je je brood ook onder die noemer verkopen als het zuurdesemsmaak heeft? | |
LeeHarveyOswald | maandag 7 maart 2016 @ 14:05 |
Volgens mij is het onbeschermd. Je kan ook zuirdesemsmaakpoeder kopen. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 14:06 |
Ze hadden wel een desemketel op de beurs. | |
HaverMoutKoekje | maandag 7 maart 2016 @ 14:12 |
daar moest ik even op googelen 220 liter desem, hoe lang doen jullie daar mee? http://bakerymarket.nl/totaalconcept/bakkerij/deegapparatuur | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 14:13 |
Te lang. | |
FranticDJ | maandag 7 maart 2016 @ 14:18 |
Onbeschermd idd | |
derLudolf | maandag 7 maart 2016 @ 14:21 |
Maar als het allemaal k&k mixen zijn vind ik het wel vreemd dat er toch verschil is tussen de bruinbroden van 'Echte Bakkers' (in het nadeel van die uit er dorp van mijn ouders. Die is een stuk lichter als die uit andere dorpen | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 14:23 |
Je kunt er natuurlijk nog zelf wat gebrande mout bij gooien. Ofzo. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 14:24 |
En ze zullen niet allemaal altijd premixen gebruiken natuurlijk. | |
FranticDJ | maandag 7 maart 2016 @ 14:27 |
De R2D2 opbolmachine was toch wel grappig | |
LeeHarveyOswald | maandag 7 maart 2016 @ 14:49 |
Afgelopen zaterdag had 9 liter desem nodig. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 14:49 |
Opbolmachines zijn wel leuk en handig. | |
Frozen-assassin | maandag 7 maart 2016 @ 15:18 |
Vind het wel beetje jammer, treurig bijna, dat de man van Bakker Bart zegt dat brood niet zonder gist gemaakt kan worden. En dan heet je een bakker... Al is het natuurlijk maar Bakker Bart... | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 15:21 |
Desem bestaat ook uit gisten natuurlijk. Natuurlijke gisten en melkzuurbacteriën. | |
Frozen-assassin | maandag 7 maart 2016 @ 15:25 |
In het filmpje laat hij zien dat er gist toegevoegd is bij hun zuurdesembrood, volgens hem kan het niet zonder toegevoegde gist brood worden. Zo vat ik het op althans | |
Lot_1 | maandag 7 maart 2016 @ 15:26 |
Ja, dat zag ik laatst bij de ekoplaza | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 16:00 |
Ah zo. I call bullshit! | |
Puala | maandag 7 maart 2016 @ 16:01 |
Word helaas heel veel toegepast | |
minilot | maandag 7 maart 2016 @ 16:13 |
Linkje naar filmpje? Ben nu wel benieuwd! (Bullshit indeed natuurlijk) Edit: lamaar, zal natuurlijk wel om de KVW-aflevering gaan | |
#ANONIEM | maandag 7 maart 2016 @ 16:17 |
Het stukje vanaf 8:35 [ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 07-03-2016 16:18:46 ] | |
minilot | maandag 7 maart 2016 @ 16:20 |
Ja, ik herinner met het alweer. Ik heb zijdelings zelf met Bakker Bart te maken voor mijn werk (niks broodgerelateerds hoor) en ik kan me nog herinneren dat het bij hun organisatie nog echt een heel gedoe was toen deze uitzending op teevee kwam. Lijstjes met antwoorden die winkelmedewerkers moesten geven als klanten met vragen erover in de winkel kwamen enzo, en allerlei instructies over hoe in de winkel om te gaan met negatieve media-aandacht en hoe er voortaan gereageerd moest worden als journalisten in de winkel kwamen | |
minilot | maandag 7 maart 2016 @ 16:25 |
En nee, die lijsten met antwoorden mag ik hier niet delen. | |
Isegrim | maandag 7 maart 2016 @ 16:56 |
AnneX | maandag 7 maart 2016 @ 17:18 |
hier niet... | |
ShippedFromTheNetherlands | dinsdag 8 maart 2016 @ 16:37 |
Zonde dat kant-en-klaarbroodverkopers zich bakker mogen noemen. Gelukkig zijn jullie dat niet. Kom wel een keer langs als ik in Rotterdam ben. | |
Isegrim | dinsdag 8 maart 2016 @ 16:56 |
In België en Frankrijk is het een beschermd beroep. Maar goed, als dat hier zo was, zouden wij dit dus niet kunnen doen. | |
Molo | woensdag 9 maart 2016 @ 15:56 |
Planning laat langskomen vandaag helaas niet toe... Jammer jammer! | |
Isegrim | woensdag 9 maart 2016 @ 16:22 |
Teleurstelling alom! | |
robdriessen | woensdag 9 maart 2016 @ 16:34 |
OT: Over concepten gesproken... bestaat het Pandabroodje eigenlijk nog? Die vond ik vroeger best wel lekker, en er zat niet eens echte panda in | |
Isegrim | woensdag 9 maart 2016 @ 16:36 |
Geen idee! | |
Isabeau | woensdag 9 maart 2016 @ 16:51 |
Oh nostalgie Ik kocht vroeger wel zo'n brood en peuzelde het dan helemaal op zonder beleg of boter | |
Lucky_Strike | woensdag 9 maart 2016 @ 16:55 |
Gadget | |
Isegrim | woensdag 9 maart 2016 @ 17:54 |
10 liter spiraalkneder + mini-koelvitrine voor taart zijn besteld. Volgens mij is onze inrichting daarmee dan wel behoorlijk compleet! | |
roos85 | woensdag 9 maart 2016 @ 18:05 |
| |
golfer | woensdag 9 maart 2016 @ 18:24 |
Het wordt net echt allemaal. | |
Isegrim | woensdag 9 maart 2016 @ 18:32 |
Het is al een hele tijd best wel echt. | |
HaverMoutKoekje | woensdag 9 maart 2016 @ 19:02 |
wel heleboel andere zooi zo te zien https://www.de-zuidmolen.nl/Mix-voor-pandabrood_5_1706.html | |
robdriessen | woensdag 9 maart 2016 @ 19:05 |
Next up: Saladière voor belegde Jeroentjes | |
Isegrim | woensdag 9 maart 2016 @ 19:19 |
Ja, hallo, we blijven niet bezig! | |
refro | donderdag 10 maart 2016 @ 09:00 |
Zag dat er op het moment een paar veilingen van la place filialen lopen. Moet je wel terrecht kunnen voor een koelvitrine, spiraalkneder, koelkast, deegroller, pizza oven | |
Isegrim | donderdag 10 maart 2016 @ 09:28 |
Te laat. Maar nieuw is wel fijn ivm garantie enzo. | |
minilot | donderdag 10 maart 2016 @ 09:39 |
Mocht gisteren een dagje meelopen! Het was awesome! Elk deeg voelt heerlijk, elk brood ruikt verrukkelijk en de klanten zijn supertof! | |
voetbalmanager2 | donderdag 10 maart 2016 @ 11:13 |
Heb je alles kunnen bakken wat je wilde? | |
LeeHarveyOswald | donderdag 10 maart 2016 @ 11:13 |
En het was erg gezellig | |
HaverMoutKoekje | donderdag 10 maart 2016 @ 12:14 |
en bij elk brood een mooi bloemetje neergelegd | |
minilot | donderdag 10 maart 2016 @ 13:23 |
Huh?! | |
HaverMoutKoekje | donderdag 10 maart 2016 @ 13:27 |
je hebt altijd bloemetjes bij je foto's van je prachtige kook&bak resultaten , of is dat weer over | |
minilot | donderdag 10 maart 2016 @ 13:28 |
Ik denk dat je met iemand anders in de war bent. Ik ben juist niet zo erg van de irrelevante props! | |
n0a | zaterdag 12 maart 2016 @ 09:55 |
Jammer dat ik nog bijna een hele cheesecake heb staan anders had ik wel wat crack pie willen hebben. | |
Molo | zaterdag 12 maart 2016 @ 12:44 |
LHO, wat is olijfzaadbrood? Wat moet ik me daar bij voorstellen? | |
LeeHarveyOswald | zaterdag 12 maart 2016 @ 12:53 |
Uit de pit van een olijf kan je een zaadje halen. Smaakt naar olijfolie. En die zaden zitten door het brood | |
minilot | zaterdag 12 maart 2016 @ 12:55 |
En als je dat dan eet is het alsof je een heel goed stukje brood in heel goede olijfolie hebt gedoopt | |
Molo | zaterdag 12 maart 2016 @ 12:56 |
Oh nooit geweten Misschien leuk om erbij te zetten op de website? Denk dat veel mensen ook geen idee hebben wat het is. Werkse verder vandaag (En hoe doet Ise het op festival/markt?) | |
Molo | zaterdag 12 maart 2016 @ 12:56 |
Klinkt ergggg lekker | |
minilot | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:15 |
Ook benieuwd naar ja! Ise én Lucky_Strike hè? | |
Molo | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:17 |
Oh beide, lollig! Goed weer voor zoiets vandaag in ieder geval | |
minilot | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:18 |
Kijk dan hoe ze 'm genoemd hebben! (Foto door LHO, van Facebook gepikt) | |
Molo | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:20 |
Smaakt dat naar caramel ofzo trouwens? Kan er qua smaak niet echt een beeld bij vormen | |
minilot | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:22 |
Meer een mix van butterscotch en custard. Vind ik dan. Maar als het om accurate smaakomschrijvingen gaat kun je beter bij LHO aankloppen, die heeft daar verstand van. | |
Molo | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:26 |
Klinkt goed! | |
Lucky_Strike | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:28 |
De eerste festivalgangers zijn binnen | |
minilot | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:31 |
Leuk! Enjoy! | |
LeeHarveyOswald | zaterdag 12 maart 2016 @ 13:37 |
Qua smaakomschrijving niets aan toe te voegen. [ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 12-03-2016 13:51:51 ] | |
n0a | zaterdag 12 maart 2016 @ 15:54 |
Ik had hem via FB gezien. Mooi hoor. Ga je deze vaker maken? Anders moet ik mij er zelf een keer aan wagen. | |
minilot | zaterdag 12 maart 2016 @ 15:55 |
Geen idee, dat hangt af van of de bakkers dat willen. | |
Isegrim | zaterdag 12 maart 2016 @ 18:03 |
Natuurlijk willen die dat. Je zou voor de 26e ook best het eea kunnen maken. Zoveel zoet is hier niet. | |
HaverMoutKoekje | zondag 13 maart 2016 @ 08:57 |
ik moest even zoeken,maar ik ben niet helemaal dement nog
| |
minilot | zondag 13 maart 2016 @ 09:11 |
Ooo, maar bloemen als smaakmaker! Kaasjeskruid, viooltjes, tijmbloemetjes, klaver, bieslookbloemen, allemaal in het bijbehorende seizoen uit de voor- en achtertuin getrokken als ingrediënt! Ik dacht dat je bedoelde dat ik allerlei (oneetbare) bloemen/planten/takken als props bij eten als achtergrond op de foto zette, want dat zie je nogal eens op foodblogs enzo. Misverstand! En nee dus, er staat nog niks lekkers in bloei op het moment! [ Bericht 19% gewijzigd door minilot op 13-03-2016 09:17:37 ] | |
LeeHarveyOswald | woensdag 16 maart 2016 @ 18:31 |
Gewoon uitvekocht Morgen weer een dag met minilot werken | |
HaverMoutKoekje | woensdag 16 maart 2016 @ 18:31 |
| |
komrad | woensdag 16 maart 2016 @ 18:54 |
goed zeg. Wanneer komen de filialen in de provincie | |
Teslynd | woensdag 16 maart 2016 @ 21:25 |
Hoe smaakt kaasjeskruid? Maakt het uit van welke lavatera je plukt? | |
HaverMoutKoekje | donderdag 17 maart 2016 @ 20:33 |
en, hoe is het gegaan en wat is er gebakken? | |
Isegrim | donderdag 17 maart 2016 @ 20:47 |
Brownies met kardemom, begreep ik. Volgens mij ging het prima, alleen opruimen is niet de sterkste kant van twee ADHDers. | |
Isegrim | donderdag 17 maart 2016 @ 21:15 |
Hodver. Vier van de zes deelnemers van de workshop van komende zondag hebben afgezegd. De andere twee zijn mijn vader en zijn buurman. Maar afgelasten dan. Toch maar allemaal vooraf laten betalen voortaan. | |
HaverMoutKoekje | donderdag 17 maart 2016 @ 21:24 |
misschien op site zetten dat er last minute plaatsen over zijn? Of Paps&buur verplaatsen naar ander moment zodat jullie lekker vrije dag hebben? | |
Isegrim | donderdag 17 maart 2016 @ 21:35 |
Ja, dat laatste dan maar, want er op zo korte termijn nog drie of vier mensen bij vinden wordt geen succes. | |
golfer | donderdag 17 maart 2016 @ 22:16 |
Dat zeker laten doen. Bij no-show, geld kwijt. | |
Isegrim | donderdag 17 maart 2016 @ 22:19 |
Ik vind het zo jammer dat dat kennelijk nodig is. | |
minilot | donderdag 17 maart 2016 @ 23:29 |
Sorry! Best gedaan! | |
Isegrim | donderdag 17 maart 2016 @ 23:31 |
Jullie kunnen er ook niks aan doen dat jullie genen zo zijn. | |
RobinOok | donderdag 17 maart 2016 @ 23:32 |
Onzin! | |
Isegrim | donderdag 17 maart 2016 @ 23:35 |
Het viel wel mee hoor. | |
RobinOok | donderdag 17 maart 2016 @ 23:38 |
Ja, dat geloof ik dan weer wel! | |
Frozen-assassin | maandag 21 maart 2016 @ 23:50 |
Hoe is het gegaan afgelopen weekend? | |
LeeHarveyOswald | dinsdag 22 maart 2016 @ 00:01 |
Druk! Totale week ¤860, ligt enkel lager dan de eerdere weken omdat de workshop op zondag niet doorging | |
Isegrim | zaterdag 26 maart 2016 @ 10:11 |
Is er iemand die kan en wil komen helpen met de tosti's vandaag? Lucky_Strike is zo ziek als een hond. Vanaf 13:00, tegen betaling. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 26 maart 2016 @ 10:13 |
zit in de trein, maar helemaal de verkeerde kant op | |
Molo | zaterdag 26 maart 2016 @ 10:34 |
Oei, sterkte! | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 26 maart 2016 @ 10:40 |
Is er geen studenten uitzendbureau die iemand voor jullie kan regelen? | |
Isegrim | zaterdag 26 maart 2016 @ 10:45 |
Geen idee. | |
Isegrim | zaterdag 26 maart 2016 @ 10:46 |
Argh!!!!! |