Jup, maar over de hele dag een zo-zo omzet. Maar dat is iets wat er denk ik gewoon een beetje in moet bij mijzelf, dat die weekdagen enorm fluctuerenquote:
Nom!quote:Op donderdag 25 februari 2016 10:35 schreef minilot het volgende:
Bazenontbijt vandaag! Dikke plak volkoren Jeroenbrood besmeerd met boter en licht getoast in een koekenpannetje, opgegeten met stinkende abdijkaas en in marsala gestoofde rode ui.
[ afbeelding ]
Merk je nu ook verschil omdat het vakantie is?quote:Op donderdag 25 februari 2016 10:45 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Jup, maar over de hele dag een zo-zo omzet. Maar dat is iets wat er denk ik gewoon een beetje in moet bij mijzelf, dat die weekdagen enorm fluctueren
Bovenaan en twee foto's!quote:Op maandag 22 februari 2016 22:27 schreef Isegrim het volgende:
http://rotterdam.htspt.nl/5x-rotterdams-brood/
Ik had niet door dat het vakantie was, maar dat kan de ernstige rust misschien wat verklaren jaquote:Op donderdag 25 februari 2016 11:02 schreef roos85 het volgende:
[..]
Merk je nu ook verschil omdat het vakantie is?
Misschien moet er nog gewend worden dat jullie ook op donderdag open zijn?quote:Op vrijdag 26 februari 2016 15:30 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Gister echt een kutdag. 8 mensen ofzo rustigste dag ooit.
Vandaag prima dag zo loopt lekker door.
Vorige week lag de omzet zeven keer hoger op donderdag.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 15:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Misschien moet er nog gewend worden dat jullie ook op donderdag open zijn?
ja, daar kan je dan niets mee qua conclusies trekkenquote:Op vrijdag 26 februari 2016 17:06 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Vorige week lag de omzet zeven keer hoger op donderdag.
Nee geen peil op te trekken. Denk dat ik ga kijken of ik voor WO/do 1 deeg maak en naar behoefte bak gedurende de dag. Koeling kouder, dan moet ik dat best 24 uur kunnen rekken.quote:Op vrijdag 26 februari 2016 17:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
ja, daar kan je dan niets mee qua conclusies trekken
Bij Ja Wol?quote:Op vrijdag 26 februari 2016 17:25 schreef kwakz0r het volgende:
Vriendin van mij heeft regelmatig breiles in de zwaanshalsstraat, die straat parallel aan jullie in elk geval, dus die ben ik jullie kant op aan t sturen
quote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:13 schreef Isegrim het volgende:
Restaurant dat al klant is wil brioche voor amuses en roggebrood met gedroogde vruchten voor kaasplank gaan afnemen.
Sinaasappel!quote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:18 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Ik zag op FB een abrikozenbrioche voorbij komen ligt die volgende week zaterdag in de winkel? Want dan wil ik er bij deze eentje bestellen.
Oh, oeps, verkeerd gelezen dan Maar lijkt me heerlijk, graag! Zal je later via FB nog wel een berichtje sturen voor de volledige bestellingquote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:22 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Sinaasappel!
Ik denk wel dat ik daar wat van ga maken volgende week. Ze zijn wel heel bewerkelijk, dus die worden onderdeel van het op=op-assortiment. Maar voor een fokker maak ik graag een uitzondering.
quote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:36 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Oh, oeps, verkeerd gelezen dan Maar lijkt me heerlijk, graag! Zal je later via FB nog wel een berichtje sturen voor de volledige bestelling
http://sourdough.com/recipes/briochequote:Op zaterdag 27 februari 2016 16:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Een Breioche? Wat gebruik je nu als recept trouwens, ik die van Julia Child
Dankquote:Op zaterdag 27 februari 2016 16:45 schreef Isegrim het volgende:
[..]
http://sourdough.com/recipes/brioche
Hoe dom ben je dan, loopt zeker ook met een ijsje een boekwinkel binnen.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 16:47 schreef Isegrim het volgende:
Iemand beledigd omdat haar hond de winkel niet in mocht. Ze was al binnen. Er hangt gewoon een bordje.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zaterdag 27 februari 2016 17:01 schreef Isegrim het volgende:komt vast iets over op facebook, hondenhaters daaro!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat snap ik helemaal. Morgen geen workshop toch! Uitrusten 2.0quote:Op zaterdag 5 maart 2016 16:52 schreef Isegrim het volgende:
Mijn eerste wens als we daar geld voor hebben: iemand betalen om schoon te maken. Eerst van 04:30 tot 17:00 bakken en verkopen en daarna van 17:00 tot 19:00 schoonmaken = .
Mij mag je in overgebleven brood betalen om schoon te makenquote:Op zaterdag 5 maart 2016 16:52 schreef Isegrim het volgende:
Mijn eerste wens als we daar geld voor hebben: iemand betalen om schoon te maken. Eerst van 04:30 tot 17:00 bakken en verkopen en daarna van 17:00 tot 19:00 schoonmaken = .
Applaus!quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:26 schreef Isegrim het volgende:
Vorige week zaterdag record. Deze week record van vorige week zaterdag verbeterd.
Deal! Wanneer begin je? Kan het nu?quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:40 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Mij mag je in overgebleven brood betalen om schoon te maken
Ik ga over 2 minuten weg. Doe er alleen wel een klein uurtje over. Als je dan nog wat aan me hebt, prima.quote:
Je meent het nog ook.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:46 schreef voetbalmanager2 het volgende:
[..]
Ik ga over 2 minuten weg. Doe er alleen wel een klein uurtje over. Als je dan nog wat aan me hebt, prima.
Normaal ben ik op zaterdag om 17.00 uur klaar en kan ik een uurtje later helpen.
Hee daar gaan wij morgen heenquote:Op zaterdag 5 maart 2016 17:25 schreef Isegrim het volgende:
Morgen wel workshop! En maandag Bakkersvak in het Autotron.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zaterdag 5 maart 2016 20:57 schreef Isegrim het volgende:
Baasje van Kees meldde dat een groep Chinezen foto's van hem wilde maken. Jeroen: "Ja, die hebben natuurlijk nog nooit buikspek op pootjes gezien".
Ik zou echt supergraag een eigen winkel hebben.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 21:43 schreef Isegrim het volgende:
Weet je wat best leuk is aan een eigen bedrijf? Dat als je harder werkt, het ook meer oplevert.
Ik bedacht me dat ineens. Want bij mijn loondienstbaan maakt dat eigenlijk geen fuck uit, als ik zo eens naar sommige collega's kijk.
Ja. Ik hoorde mensen dat altijd wel roepen, maar het zei me nooit zoveel. Nu wel.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 22:04 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik zou echt supergraag een eigen winkel hebben.
Dat je je een slag in de rondte werkt, zo nodig elke dag, zoals jullie, maar het is voor jezelf.. dat maakt zoveel uit!
! Chips hoeft gelukkig ook niet .quote:Op zaterdag 5 maart 2016 22:03 schreef Isegrim het volgende:
We hebben alleen geen chips.
Heel erg veel nieuwe mensen vandaag. En meestal hebben ze via via van ons gehoord.
Zo werkt het meestal wel ja. Enkele uitzonderlijke dagen per jaar daargelaten. Als in jullie geval een grote batch deeg mislukt en je daardoor extra uren moet draaien.quote:Op zaterdag 5 maart 2016 21:43 schreef Isegrim het volgende:
Weet je wat best leuk is aan een eigen bedrijf? Dat als je harder werkt, het ook meer oplevert.
Ik bedacht me dat ineens. Want bij mijn loondienstbaan maakt dat eigenlijk geen fuck uit, als ik zo eens naar sommige collega's kijk.
Ja! Vooral dat laatste!quote:Op zaterdag 5 maart 2016 22:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Zo werkt het meestal wel ja. Enkele uitzonderlijke dagen per jaar daargelaten. Als in jullie geval een grote batch deeg mislukt en je daardoor extra uren moet draaien.
En als een bedrijfsproces niet loopt zoals je wilt, mag je het gewoon zelf veranderen. Dat is misschien wat ik wel het leukste vind aan ondernemerschap.
Fok! is gewoon een keiharde marketingtool voor julliequote:Op zaterdag 5 maart 2016 22:20 schreef Isegrim het volgende:
@ChipsZak
Je bent de enige niet. We hebben bijna elke zaterdag wel iemand van Fok binnen. Vandaag twee stuks.
quote:Op zaterdag 5 maart 2016 20:21 schreef LeeHarveyOswald het volgende:Het is zo leuk om te zien dat het bedrag steeds weer wat hoger is! Houd je het ook bij in een grafiekje?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.freedom is just another word for nothing left to lose
Nee, dat zou ik eigenlijk wel moeten doen.quote:Op zondag 6 maart 2016 15:42 schreef Lot_1 het volgende:
[..]
Het is zo leuk om te zien dat het bedrag steeds weer wat hoger is! Houd je het ook bij in een grafiekje?
Ow. Jammerquote:Op maandag 7 maart 2016 12:41 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag voor het eerst naar de Bakkersvak in Rosmalen geweest. Meteen de laatste keer. Inspiratieloze bedoening; draait om 'verdienmodellen', 'broodconcepten' en industrialisatie.
Zonde hoorquote:Op maandag 7 maart 2016 12:41 schreef Isegrim het volgende:
Vandaag voor het eerst naar de Bakkersvak in Rosmalen geweest. Meteen de laatste keer. Inspiratieloze bedoening; draait om 'verdienmodellen', 'broodconcepten' en industrialisatie.
Ben jij niet bij die eerste stand in de grote hal geweest? De leverancier ontschiet me zo even. Die hadden een hele mooie mix staan met natuurlijke zaden. Of dat helemaal interessant is voor jullie weet ik niet..quote:Op maandag 7 maart 2016 12:54 schreef Isegrim het volgende:
Had toch op zijn minst een echt ambachtelijk hoekje verwacht, met bijzondere ingrediënten enzo. Maar niks daarvan.
Wij staan nu op station Den Bosch.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:11 schreef _Liek het volgende:
Hah, dan moeten we er gelijktijdig geweest zijn! Ook net terug van Bakkersvak
Koopmans.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:11 schreef Puala het volgende:
[..]
Ben jij niet bij die eerste stand in de grote hal geweest? De leverancier ontschiet me zo even. Die hadden een hele mooie mix staan met natuurlijke zaden. Of dat helemaal interessant is voor jullie weet ik niet..
Ik heb er eentje gezien met wat zaden, weet niet zeker of dat dezelfde was die jij bedoelt.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:11 schreef Puala het volgende:
[..]
Ben jij niet bij die eerste stand in de grote hal geweest? De leverancier ontschiet me zo even. Die hadden een hele mooie mix staan met natuurlijke zaden. Of dat helemaal interessant is voor jullie weet ik niet..
Oh als ik t eerder wist had je mee kunnen rijdenquote:
quote:Op maandag 7 maart 2016 13:14 schreef _Liek het volgende:
[..]
Oh als ik t eerder wist had je mee kunnen rijden
Klinkt als post-napalm behandelmiddelquote:Op maandag 7 maart 2016 13:18 schreef Isegrim het volgende:
Oh, het eerste product dat we bij binnenkomst zagen: 'anti-blister'. Wat willen wij het liefst? Een korst met veel blazen erop.
Je wilt waarschijnlijk ook niet weten wat erin zit.quote:
Nee inderdaadquote:Op maandag 7 maart 2016 13:20 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Je wilt waarschijnlijk ook niet weten wat erin zit.
Bijna goed, Royal Steensmaquote:
oh, is antiblister niet dummy's zoals ik die steeds fikken branden aan hete oven?quote:Op maandag 7 maart 2016 13:18 schreef Isegrim het volgende:
Oh, het eerste product dat we bij binnenkomst zagen: 'anti-blister'. Wat willen wij het liefst? Een korst met veel blazen erop.
Helaas zijn er veel scholieren van praktijkopleidingen die qua denken niet veel verder (kunnen) komen dan leren pakjes en zakjes te mengen en aan te lengen met water.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:28 schreef Isegrim het volgende:
Ja, daar snap ik dus ook niet. Of dat je dan zo'n 'concept' koopt en dus een bepaald 'merk' brood gaat verkopen (zoals Waddenbrood, Waldkorn, dat soort shit).
Het is toch duizendmaal leuker om zélf producten te ontwikkelen?
En wat zo jammer is, is dat daar allemaal kids van praktijkopleidingen rondlopen. Die krijgen eigenlijk maar één optie voorgeschoteld.
Echt doodzonde.
Daar zou ik nog wel interesse in hebben.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:31 schreef computergirl het volgende:
[..]
oh, is antiblister niet dummy's zoals ik die steeds fikken branden aan hete oven?
misschien moeten jullie volgend jaar een eigen stand, voor het 'andere geluid'quote:Op maandag 7 maart 2016 13:28 schreef Isegrim het volgende:
Ja, daar snap ik dus ook niet. Of dat je dan zo'n 'concept' koopt en dus een bepaald 'merk' brood gaat verkopen (zoals Waddenbrood, Waldkorn, dat soort shit).
Het is toch duizendmaal leuker om zélf producten te ontwikkelen?
En wat zo jammer is, is dat daar allemaal kids van praktijkopleidingen rondlopen. Die krijgen eigenlijk maar één optie voorgeschoteld.
Echt doodzonde.
Gezien wat voor bedrijven daar staan denk ik dat dat een fortuin kost.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:34 schreef computergirl het volgende:
[..]
misschien moeten jullie volgend jaar een eigen stand, voor het 'andere geluid'
Ja daar was ik dus ook verbaasd over. Pa van een studiegenoot werkt bij Zeelandia. Volgens hem gebruiken alle bakkers bv ook oliebollenmix. Keer wat van geproefd, smerig joh. Was ook meer deeg dan beslag.quote:Op maandag 7 maart 2016 13:32 schreef Molo het volgende:
[..]
Helaas zijn er veel scholieren van praktijkopleidingen die qua denken niet veel verder (kunnen) komen dan leren pakjes en zakjes te mengen en aan te lengen met water.
Maar er zijn altijd mensen die wat meer kunnen en willen, en dat lijkt steeds lastiger te worden.
Terwijl er toch echt wel markt is voor betere spullen, waaronder brood. Als ik kijk naar mijn kring qua familie en vrienden, zijn er zat die meer willen betalen voor brood en andere spullen zonder troep.
En het is nog leuker om zo te werken ook ja, dus ik snap er ook niks van.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |