abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 07:28:14 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_157176869
’Houden van is ook loslaten”, zei RACHEL HAZES deze week, waarmee zij het PRIVÉ-nieuws bevestigde dat zij en haar zoon ANDRÉ JR. momenteel toch veel minder hecht zijn dan in showbizzkringen altijd werd aangenomen.

Kleine kinderen worden groot en vliegen graag uit, iets wat voor Dré opportuun werd toen hij viel voor de charmes van MONIQUE, een zestien jaar oudere vrouw en zijn moeder het enthousiasme van haar zoon vanaf dag één bepaald niet deelde! Rachel wilde haar nieuwste, aanstaande ’schoondochter’ dit voorjaar zelfs niet mee op de gezinsvakantie naar Amerika. Insiders onthulden dat toen het eerste bommetje tussen Rachel en haar zoon is ontploft en dat er sindsdien meer explodeerde, wat er nu in resulteerde dat André en Monique zelfs niet meer naast Rachel in Vinkeveen willen wonen maar deze week vertrekken naar een eigen huis in dezelfde gemeente. Zij het op veilige afstand van de boze, en meer nog bemoeizuchtige, schoonmoeder.

Dré heeft duidelijk gekozen voor het geluk dat via internet op zijn pad kwam. Monique en hij leerden elkaar kennen via Facebook, zagen elkaar dezelfde avond nog in levenden lijve en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Kansloos

Rachel, die zelf negentien jaar scheelde met haar grote liefde André, zag het allemaal met lede ogen aan en heeft er volgens ingewijden alles aan gedaan om haar zoon ervan te overtuigen dat de liefde voor een vrouw die zoveel ouder is en zoveel meer levenservaring heeft op den duur kansloos is. Verschillende adviseurs raadden haar aan de zaak niet zo op de spits te drijven en de vlinders in de buik van Dré te laten uitrazen. Maar Rachel wilde daarvan even weinig weten als ’Dreetje’ van haar goedbedoelde raad.

Goedbedoeld? „Eigenbelang speelde natuurlijk ook mee”, aldus de PRIVÉ-zegsman. „Het ging Rachel er natuurlijk om dat hij met een vrouw zou thuis komen die door haar gemakkelijker te beďnvloeden zou zijn dan deze Monique met haar 36 jaar, die bovendien ook nog eens een warme band met haar familie heeft. Haar familie, waar André zich helemaal thuis voelt en met wie hij een prima band heeft. Toen Monique van ’Ras’ niet mee mocht op vakantie, zijn de twee met háár familie naar Tenerife geweest, waar junior zijn schoonfamilie nog beter heeft leren kennen en waarderen. Vooral Moniques vader en hij zijn twee handen op een buik, die hebben een heel hechte band met elkaar gekregen. Rachel kwam daardoor nog verder buitenspel te staan en komt er straks helemaal niet meer aan te pas!”

’Houden van’ betekent, om haar eigen woorden aan te halen, inderdaad loslaten. Maar dat is nou net wat zij het allermoeilijkste vindt omdat de argwanende Hazes-weduwe altijd en overal kapers op de kust ziet en vermoedt dat iedereen iets wil meepikken uit de ruif van haar mans nalatenschap. De erfenis van André wordt, inclusief onroerend goed en de uitkeringen van levensverzekeringen, overigens op een miljoen of zes geschat. Daarmee was de kous echter bepaald niet af. Rachel wist haar titel van ’zakenvrouw van het jaar’ het afgelopen decennium jaar na jaar moeiteloos te prolongeren.

Musical

Zij verwende de fans met herdenkingsconcerten, herdenkingsalbums, met andere sterren die ’uit respect voor Dré’ zíjn liedjes zongen. Dat groeide uit tot jaarlijkse Holland zingt Hazes-spektakels in steeds uitverkochte Ziggo Domes. Er kwam een musical over zijn leven met gek genoeg niet hem, maar háár als hoofdpersoon en in de titel: ‘Hij gelooft in mij’. Problemen, natúúrlijk over geld, geld, geld, kwamen er met producent JOOP VAN DEN ENDE. Helemaal toen ook nog eens de fílm over Andrés veelbewogen leven een jaar eerder in de bioscoop kwam dan lange tijd de bedoeling was geweest en daarmee voortijdig het doek viel voor de succesmusical.

Al met al vermoeden ingewijden dat Rachel de nalatenschap van de betreurde volkszanger heeft weten de verdubbelen. Want het moet gezegd; zij heeft ervoor gezorgd dat Hazes eigenlijk nog steeds voortleeft in de showbizz, inmiddels mythische proporties heeft aangenomen en goud waard is!

Ook de manier hoe zij dochter NATHALIE en zoon MELVIN volledig ’kaltgestellt’ heeft, verdient een prijs, al zal dat niet de schoonheidsprijs zijn. Al kort na de dood van hun vader deed Rachel de twee oudsten van André, die door kunstgrepen in de film over zijn leven niet eens worden genóemd, een financieel voorstel alsof zij geen andere keus hadden. Zij kregen een bedrag ineens als zij afstand zouden doen van verdere aanspraken. Dat zogenaamde kindsdeel was voor Nathalie en Melvin echter aanzienlijk groter uitgevallen wanneer zij zich beter hadden laten adviseren. Van alle opbrengsten ná de dood van hun vader hebben zij nooit een cent gezien.

Melvin heeft dat nooit geďnteresseerd. In de geest van zijn vader ’leeft die zijn eigen leven’, zelfs onder een andere naam. De naar schatting 75.000 euro die hij in 2004 zou hebben ontvangen, doneerde hij aan het KWF, de organisatie die zich inzet om de ziekte waaraan zijn moeder, Andrés lieve tweede echtgenote ELLEN WOLF, overleed.

Misschien dat er ooit eens contact zal ontstaan tussen hem en zijn halfbroer Dré, nu die wat meer afstand heeft genomen van zijn overheersende en allesbepalende moeder Rachel.

bron

Wat een eenzame verzuurde vrouw moet Rachel wel zijn. Gun je zoon toch zijn geluk, drijf hem niet van je weg.

SHO / Hoe Rachel Hazes haar oogappel verloor...

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 07:30:12 #2
7889 tong80
Spleenheup
pi_157176877
André Hazes Jr. en zijn moeder Rachel kijken elkaar niet eens meer aan sinds de breuk. De twee waren buren, maar daar was alles mee gezegd. "Als we elkaar zien, draaien we ons gezicht weg", aldus de zanger die het wilde bijleggen.



Eerder werd al bekend dat André's relatie met de 16 jaar oudere Monique zorgde voor strubbelingen in de relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. "Ik ben verliefd geworden op Monique en ze is bij mij bovenaan komen te staan. Ze is voor mij de belangrijkste persoon in mijn leven geworden", vertelt André in Van der Vorst ziet sterren. Een plek die voorheen bestemd was voor zijn moeder. Toch hadden ze volgens hem die plek makkelijk kunnen delen.

"Maar dan gebeuren er ineens dingen waardoor je op een gegeven moment voor jezelf kiest", verklaart een openhartige Hazes. Ook het contact met zijn zus is verbroken en een hereniging zit er voorlopig nog niet in. "Mijn moeder is er nog niet klaar voor en mijn zus doet eigenlijk alles wat mijn moeder doet", aldus Hazes die slapeloze nachten had door de breuk.
Toch heeft André volgens eigen zeggen alles geprobeerd om de relatie te lijmen. "Ik heb er ook echt gehuild erom. En ik denk mijn moeder en zus ook." Op dit moment wil hij zich 'focussen op de mensen en dingen in mijn leven die positief zijn' en daar vallen Rachel en Roxeanne helaas momenteel niet onder volgens de zanger. Wat de toekomst brengt weet hij niet, al is hij 'niet iemand die lang boos blijft'.

André was verder openhartig over zijn jeugd waarin zijn overleden vader André Hazes een grote rol speelt. "Toen mijn ouders uit elkaar gingen waren dat de beste maanden van mijn leven omdat hij toen een vader was", bekende hij.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_157179218
Ik heb het interview gezien en het viel me tegen, heb niet zo'n hoge pet op van Dré...teert inderdaad nog op zijn vaders imperium.
En waarom die lange t-shirts :?
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 12:16:54 #4
7889 tong80
Spleenheup
pi_157180535
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 11:00 schreef Koningin het volgende:

En waarom die lange t-shirts :?
Dit zijn de vragen des levens _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_157180566
Het is ook niet alsof die jongen iets anders geleerd heeft, vanaf zijn tiende staat alles al in het teken van het "nalatenschap" van André. Ik kreeg juist meer het beeld van een vroegwijs, beschadigd iemand die nu onder de verstikkende vleugels van zijn moeder uit is en zijn eigen weg aan het zoeken is. Als we dan toch zoveel Hazes impersonators hebben kan deze er ook nog wel bij, en als mensen ervoor willen betalen, waarom zou hij het dan niet doen? Hij klinkt niet adsurd slecht, en heeft zijn naam en voorkomen mee, ik zou het ook doen als ik hem was.
pi_157180774
Het maar uit blijven melken van je bloedeigen vader wordt op een gegeven moment respectloos en lachwekkend.

Je verhaal doen bij sensatiezender RTL vind ik ook weinig sjiek.
pi_157180901
Sja, die hele familie Hazes zou droog brood moeten eten als ze niet zo te koop liepen met hun dooie pa/bijna ex echtgenoot. Gezien voorbeeld in de vorm van moeders en situatie snap ik dat hij het zo aanpakt.
pi_157180972
Voorbeeld of niet, dit getuigt van weinig fatsoen. Ik zou nog liever hamburgers flippen dan geld willen verdienen over mijn vaders dooie lichaam.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 13:18:04 #9
444256 Villas__Rubin
Kwaadaardige dictator
pi_157181555
Op zich is dat best een leuke knul geworden die André (bedoel ik niet op een gay manier)...
"A leader must be a terror to the few who are evil in order to protect the lives and well-being of the many who are good"
pi_157182122
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 12:33 schreef Michelangela het volgende:
Sja, die hele familie Hazes zou droog brood moeten eten als ze niet zo te koop liepen met hun dooie pa/bijna ex echtgenoot. Gezien voorbeeld in de vorm van moeders en situatie snap ik dat hij het zo aanpakt.
Andre jr probeert tenminsten zijn eigen geld te verdienen met zijn "gezang", moeder en dochter teren op pa zijn centen.
pi_157184773
Dat lange tshirt viel mij ook al op! Net een vrouw die haar dikke billen probeert te verstoppen!
Maar misschien probeert hij meer een te plat achterwerk te verhullen.

Ik vind dat kleine Dre tenminste nog zelf de boer op gaat om zijn vaders liedjes te zingen en zo geld te verdienen. Dat vind ik minder storend dan hoe zijn moeder geld binnen probeert te harken.

De tijd zal uitwijzen of hij nog meer talenten heeft om zijn geld te verdienen.
pi_157185250
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 13:51 schreef icloud het volgende:

[..]

Andre jr probeert tenminsten zijn eigen geld te verdienen met zijn "gezang", moeder en dochter teren op pa zijn centen.
Ja hoor, niks mis mee. De zoon van Frank Sinatra zong ook.De zoon van Julio Iglesias dito en die heeft toch een mooie carriere opgebouwd.
pi_157185381
Die lange shirts zijn helemaal hip aldus een of ander mode programma waar ik laatst langs zapte.

Persoonlijk vind ik het ook geen gezicht.
pi_157185386
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 17:08 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja hoor, niks mis mee. De zoon van Frank Sinatra zong ook.
welke zoon, bedoel je niet Nancy?
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 17:33:07 #15
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157185649
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 13:51 schreef icloud het volgende:

[..]

Andre jr probeert tenminsten zijn eigen geld te verdienen met zijn "gezang", moeder en dochter teren op pa zijn centen.
Eens. Laat hem lekker zijn gang gaan. Niemand hoeft een CD van hem te kopen of liedjes van hem te downloaden. Doe dat vooral als je dat leuk vindt en negeer hem als dat niet zo is.

Die Raggel die als een aangeschoten aasgier boven zijn lijk loopt te klapwieken vind ik dan kwalijker. Hoewel ook daar natuurlijk geldt dat niemand verplicht naar musicals over zijn leven moet kijken en luisteren.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 17:46:30 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157185858
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 17:16 schreef computergirl het volgende:

[..]

welke zoon, bedoel je niet Nancy?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Frank_Sinatra,_Jr.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157186407
quote:
oh jeeee. Nooit van gehoord. Mag er van de grote cynix vast ook geen mening over hebben _O-
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 18:29:23 #18
240917 Mula
pi_157186664
Ik zie het probleem niet zo dat "de zoon en dochter van" de liedjes van hun pa zingen. Waar ik me wel rot aan irriteer is dat Rachel nu al jaren de treurende weduwe loopt uit te hangen en geld loopt binnen te harken als "vrouw van", terwijl ze op het punt stonden om te scheiden.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 18:31:42 #19
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_157186722
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:17 schreef computergirl het volgende:

oh jeeee. Nooit van gehoord.
Er is zelfs een film gemaakt over de kidnapping.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_157186787
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:17 schreef computergirl het volgende:

[..]

oh jeeee. Nooit van gehoord. Mag er van de grote cynix vast ook geen mening over hebben _O-
Maar wat stoort je nou zo aan het feit dat deze jongen net als zijn vader zanger is geworden?
pi_157187213
quote:
14s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:31 schreef Copycat het volgende:

[..]

Er is zelfs een film gemaakt over de kidnapping.
er zijn ontzettend veel films gemaakt, ik denk dat ik 99.999999 niet gezien heb
  donderdag 29 oktober 2015 @ 18:51:19 #22
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_157187276
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:49 schreef computergirl het volgende:

er zijn ontzettend veel films gemaakt, ik denk dat ik 99.999999 niet gezien heb
Oké.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 18:51:29 #23
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157187283
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:17 schreef computergirl het volgende:

[..]

oh jeeee. Nooit van gehoord. Mag er van de grote cynix vast ook geen mening over hebben _O-
Liever niet nee, maar waarom noem je mij nou speciaal? Ik ben zo ongeveer de enige die níet op je kleinburgerlijkheid reageert. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157187362
quote:
99s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:51 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Liever niet nee, maar waarom noem je mij nou speciaal? Ik ben zo ongeveer de enige die níet op je kleinburgerlijkheid reageert. :)
en waarom ben ik kleinburgelijk?
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 18:55:14 #25
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157187407
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:53 schreef computergirl het volgende:

[..]

en waarom ben ik kleinburgelijk?
Omdat je de enige hier bent die vindt dat zoon vooral niet hetzelfde beroep mag hebben als pa.
Ik denk te weten dat dat behoorlijk veel vaker voorkomt dan je zou denken. :)

Verdere even goeie vrienden hoor, trek het je niet teveel aan. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157187483
quote:
99s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:55 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Omdat je de enige hier bent die vindt dat zoon vooral niet hetzelfde beroep mag hebben als pa.

misschien eerst even wat beter lezen. Ik beweer ook nergens dat het niet mag, ik heb er alleen weinig respect voor, net zo min als ik respect heb voor Rachel.
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 19:02:49 #27
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157187637

Voor Raggel heb ik ook geen respect, dat delen we dan alvast. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 21:27:41 #28
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_157191879
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 11:00 schreef Koningin het volgende:
Ik heb het interview gezien en het viel me tegen, heb niet zo'n hoge pet op van Dré...teert inderdaad nog op zijn vaders imperium.
En waarom die lange t-shirts :?
Ja vind het ook lelijk die lange t-shirts.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 22:13:09 #29
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157193511
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:29 schreef Mula het volgende:
Ik zie het probleem niet zo dat "de zoon en dochter van" de liedjes van hun pa zingen. Waar ik me wel rot aan irriteer is dat Rachel nu al jaren de treurende weduwe loopt uit te hangen en geld loopt binnen te harken als "vrouw van", terwijl ze op het punt stonden om te scheiden.
Dit.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157193638
quote:
15s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 21:27 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Ja vind het ook lelijk die lange t-shirts.
Ik vond het vreemder dat hij een kettinkje droeg met de naam van z'n vriendin. :')
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 22:28:46 #31
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157193970
Volgens Bontje noemt-ie zich nu Andrew Hayzes. :')

http://www.msn.com/nl-nl/(...)zijn-naam/vi-BBmzKDq
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 22:52:34 #32
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_157194567
quote:
99s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 22:28 schreef Cynix ® het volgende:
Volgens Bontje noemt-ie zich nu Andrew Hayzes. :')

http://www.msn.com/nl-nl/(...)zijn-naam/vi-BBmzKDq
Check zijn Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=713477913

:D :') _O-
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 23:42:59 #33
7889 tong80
Spleenheup
pi_157195755
quote:
2s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 22:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dit.
Dat kun je nu wel zeggen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 09:13:25 #34
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157198643
quote:
99s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 22:28 schreef Cynix ® het volgende:
Volgens Bontje noemt-ie zich nu Andrew Hayzes. :')

http://www.msn.com/nl-nl/(...)zijn-naam/vi-BBmzKDq
Darn, had er dan Andrew Hays/Hayes van gemaakt.... dat lijkt tenminste nog op een Engelse naam.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 09:58:01 #35
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_157199385
Andrew Heejzes, dat is bijna net zo erg als Traincha.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_157199819
Dan had ik voor Drew gekozen. Of Drewtje :')
  † In Memoriam † vrijdag 30 oktober 2015 @ 12:38:00 #37
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157202123
Of Drool. :')
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 30 oktober 2015 @ 15:01:20 #38
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_157204555
Hij neemt die de Engelse variant vast aan uit respect voor André :')
With love :*
pi_157204727
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 11:00 schreef Koningin het volgende:
Ik heb het interview gezien en het viel me tegen, heb niet zo'n hoge pet op van Dré...teert inderdaad nog op zijn vaders imperium.
En waarom die lange t-shirts :?
Wat een rare conclusie , ik zie hem nu toch zijn eigen weg in slaan , en ik moet zeggen hij doet het goed .
pi_157204818
Ik vind het super hoe Dre het nu doet , zijn nieuwe singel vandaag uitgekomen is echt mooi .

Daarbij is ook duidelijk naar voren gekomen dat Rachel al in scheiding lag maar alles snel; terug draaide na de dood van Andre , als we een lijkenpikker hebben is het Rachel wel . Niet zijn kinderen maar zij profiteert vreselijk op de roem van Andre .
pi_157204969
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:29 schreef Mula het volgende:
Ik zie het probleem niet zo dat "de zoon en dochter van" de liedjes van hun pa zingen. Waar ik me wel rot aan irriteer is dat Rachel nu al jaren de treurende weduwe loopt uit te hangen en geld loopt binnen te harken als "vrouw van", terwijl ze op het punt stonden om te scheiden.
Hoevaak heeft hazes zich hierom al in zijn graf omgedraaid???
pi_157205183
quote:
15s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:24 schreef utrecht1970 het volgende:

[..]

Hoevaak heeft hazes zich hierom al in zijn graf vuurpijl omgedraaid???
  † In Memoriam † vrijdag 30 oktober 2015 @ 16:54:18 #43
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157206651
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:10 schreef DeNiAs het volgende:

[..]

Wat een rare conclusie , ik zie hem nu toch zijn eigen weg in slaan , en ik moet zeggen hij doet het goed .
Precies. Zijn CD met eigen liedjes komt er aan. :Y
Gewoon een sympathieke jongen die, eindelijk onder het verstikkende juk van zijn moeder vandaan, zijn eigen weg kiest. Leuke kerel leek het mij. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157206869
quote:
99s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 16:54 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Precies. Zijn CD met eigen liedjes komt er aan. :Y
Gewoon een sympathieke jongen die, eindelijk onder het verstikkende juk van zijn moeder vandaan, zijn eigen weg kiest. Leuke kerel leek het mij. :)
Ik vind hem echt sympathiek en ben blij dat hij eindelijk bij moeders weg is .
Heeft dus inderdaad onder de plak gezeten en zoals je kon horen zit zus het nog steeds.
Rachel is bang voor de centen , heeft zelf nooit iets gedaan maar profiteert het hardste van allemaal . Heb net zijn singel gekocht en is geweldig mooi .... kan het nog ve schoppen met zijn stemgeluid.
pi_157206900
quote:
15s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:24 schreef utrecht1970 het volgende:

[..]

Hoevaak heeft hazes zich hierom al in zijn graf omgedraaid???
Hij is gecremeerd , maar ik denk dat hij boven ons flink zit te balen als hij Rachel nu bezig ziet.
Ze verjaagd zo haar kinderen en heeft straks niets meer.
Haar zoon dingen verwijten wat ze zelf op 15 jarige leeftijd al deed .
pi_157267921
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2015 15:10 schreef DeNiAs het volgende:

[..]

Wat een rare conclusie , ik zie hem nu toch zijn eigen weg in slaan , en ik moet zeggen hij doet het goed .
Ik had mee het idee dat dat gespeeld was, maar goed dat was mijn idee van het interview.
Het kwam me niet 'echt' over.
pi_157268136
Dre Hazes heeft zelf ook zijn pa flink uitgemolken. We doen nu net of het een ge-weldige kerel is.

En als hij zich echt daarvan distantieert, levert hij maar zijn poen in die hij daarmee verdiend heeft.
pi_157269441
quote:
0s.gif Op maandag 2 november 2015 13:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Dre Hazes heeft zelf ook zijn pa flink uitgemolken. We doen nu net of het een ge-weldige kerel is.

En als hij zich echt daarvan distantieert, levert hij maar zijn poen in die hij daarmee verdiend heeft.
maar hij heeft zich toch niet gedistantieerd?

alleen gezegd wat heel Nederland eigenlijk al wist: dat het gezinsleven minder rooskleurig was dan zn moeder doet voorkomen en dat zn pa een alcoholist was
pi_157271557
quote:
1s.gif Op maandag 2 november 2015 14:55 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

maar hij heeft zich toch niet gedistantieerd?

alleen gezegd wat heel Nederland eigenlijk al wist: dat het gezinsleven minder rooskleurig was dan zn moeder doet voorkomen en dat zn pa een alcoholist was
Dit dus , moeder was al bij Andre weg maar ineens rook zij geld.
  maandag 2 november 2015 @ 20:31:33 #50
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_157276950
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:29 schreef Mula het volgende:
Ik zie het probleem niet zo dat "de zoon en dochter van" de liedjes van hun pa zingen. Waar ik me wel rot aan irriteer is dat Rachel nu al jaren de treurende weduwe loopt uit te hangen en geld loopt binnen te harken als "vrouw van", terwijl ze op het punt stonden om te scheiden.
Omdat
- Het niet klinkt
- Het wordt uitgebracht op CD die voor de volle mep wordt verkocht
- Tegelijk wordt gebracht als 'een eerbetoon aan die teksten, uit respect voor Dré'

Kies er maar eentje uit :P En dat allemaal terwijl als anderen de naam André Hazes alleen al in de mond nemen, ze al een claim aan de broek krijgen.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  † In Memoriam † maandag 2 november 2015 @ 21:10:15 #51
240917 Mula
pi_157278217
quote:
0s.gif Op maandag 2 november 2015 20:31 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Omdat
- Het niet klinkt
- Het wordt uitgebracht op CD die voor de volle mep wordt verkocht
- Tegelijk wordt gebracht als 'een eerbetoon aan die teksten, uit respect voor Dré'

Kies er maar eentje uit :P En dat allemaal terwijl als anderen de naam André Hazes alleen al in de mond nemen, ze al een claim aan de broek krijgen.
Ik vind Dre fijner zingen dan zn vader. Heb echt een hekel aan het stemgeluid van Hazes.
  † In Memoriam † maandag 2 november 2015 @ 21:31:13 #52
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157278837
quote:
0s.gif Op maandag 2 november 2015 20:31 schreef ArnieAlberts het volgende:
Omdat
- Het niet klinkt
Zijn stem is prima. Het is niet mijn genre, maar dáár kun je 'm niet op pakken.

quote:
Kies er maar eentje uit :P En dat allemaal terwijl als anderen de naam André Hazes alleen al in de mond nemen, ze al een claim aan de broek krijgen.
Da's Raggel he?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  dinsdag 3 november 2015 @ 01:27:14 #53
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_157283999
quote:
99s.gif Op maandag 2 november 2015 21:31 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Zijn stem is prima. Het is niet mijn genre, maar dáár kun je 'm niet op pakken.
Meh, sommige Hazesnummers die hij in het verleden bracht lagen hem écht niet. Tegenwoordig ben ik het absoluut met je eens dat hij een aardig stemgeluid heeft, maar ik doel op de nummers van dat 'Junior zingt Hazes'-project. Naar mijn mening zaten daar wat missers tussen.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Moderator / Miss SHO dinsdag 3 november 2015 @ 01:56:14 #54
22592 crew  Ole
pi_157284235
Ok denk dat hij veel zangles heeft gehad. Goed van hem! Zijn stem is echt veel beter dan een paar jaar geleden
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † dinsdag 3 november 2015 @ 17:51:16 #55
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157295843
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 november 2015 01:27 schreef ArnieAlberts het volgende:
Meh, sommige Hazesnummers die hij in het verleden bracht lagen hem écht niet. Tegenwoordig ben ik het absoluut met je eens dat hij een aardig stemgeluid heeft, maar ik doel op de nummers van dat 'Junior zingt Hazes'-project. Naar mijn mening zaten daar wat missers tussen.
Ik hou er sowieso niet van dat 'sterren' hun kinderen het toneel op slepen, omdat die automatisch 'ook leuk' zijn.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157297542
Tja, veel jongeren willen graag beroemd worden. Als je dan kind van een bn-er bent en je kan op die manier makkelijk op de voorgrond treden, kan ik me wel voorstellen dat je daar gebruik van maakt.

De tijd zal uitwijzen of hij echt talent heeft.

En ik denk dat er ook veel kinderen van bn-ers zijn die op eigen kracht iets met andersoortige talenten proberen te bereiken. Alleen zien we die niet in de media.
  † In Memoriam † dinsdag 3 november 2015 @ 20:15:49 #57
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157298993
Nou ja, ik bedoel ook zo'n Brandsteder jr, daar zit toch niemand op te wachten? :?
Mol jr. doet het wel leuk daarentegen, dat is dan weer de positieve uitzondering.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157299254
quote:
99s.gif Op dinsdag 3 november 2015 20:15 schreef Cynix ® het volgende:
Nou ja, ik bedoel ook zo'n Brandsteder jr, daar zit toch niemand op te wachten? :?
Mol jr. doet het wel leuk daarentegen, dat is dan weer de positieve uitzondering.
brandsteder jr is wel een lekker ding :D
Mol jr is ooit helemaal onder aan de ladder begonnen, maar ook een leuke knul met gezond verstand en gevoel voor humor
pi_157463809
quote:
Rachel en Roxeanne Hazes níet naar de media

Rachel en Roxeanne Hazes zijn niet van plan om net als André Hazes jr. in de media te vertellen over hun mediaruzie. Dat vertelt Roxeanne in weekblad Weekend. André heeft bij Van der Vorst ziet sterren redelijk uitgebreid verteld over hun ruzie. “Ik denk dat Dré er bewust voor heeft gekozen zijn verhaal naar buiten te brengen. Mijn moeder en ik hebben er bewust voor gekozen dat níet te doen. Wij hangen de vuile was niet buiten. Omdat wij wél chic zijn“, reageert zijn zuster in het showblad.

Tegen Peter van der Vorst vertelde André dat hij niet weet of het nog goed komt. Ook niet met Roxeanne, want zij doet volgens André alles wat Rachel zegt.

Roxeanne zelf: “Ik weet niet of het ooit nog goed komt. Of ik dat wel hoop? Daar kan ik nu echt geen duidelijk antwoord op geven.”

Ondanks de familiebreuk staan André en Roxeanne nog tot minimaal eind 2016 met elkaar op het podium, vanwege reeds gemaakte boekingen. “Die optredens gaan allemaal door.”

Ook de tv-show Bloed Zweet en Tranen en de concertreeks Holland Zingt Hazes komen niet in gevaar. “Dat stond al gepland. Je kunt de klant niet in de steek laten.“
  woensdag 11 november 2015 @ 07:57:32 #60
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157463828
:') wij doen niet aan fitties, zo zijn wij niet!
*bitchslap
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator woensdag 11 november 2015 @ 07:59:11 #61
184769 crew  Deisyy
pi_157463842
"Omdat wij wél chic zijn“,

_O-
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_157463950
opvallend ook dat ze haar fans ziet als klanten
pi_157464265
quote:
0s.gif Op woensdag 11 november 2015 08:14 schreef JaneDoe het volgende:
opvallend ook dat ze haar fans ziet als klanten
het zijn ook niet haar fans, maar fans van haar vader en zij doet het alleen voor de handel.
pi_157464779
quote:
1s.gif Op woensdag 11 november 2015 07:59 schreef Deisyy het volgende:
"Omdat wij wél chic zijn“,

_O-
Ja, ik las het dus goed. :')

Als er iemand in de showbusiness niet chic is, zijn zij het wel.
Team Dré dus.
  woensdag 11 november 2015 @ 09:46:24 #65
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_157464966
Rachel en Roxeanne Hazes chic :+
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_157465070
Hazes is toch kroeg muziek?
pi_157465296
Chique? Roggel en dat grietje? In wat voor droomwereld leven zij?
  woensdag 11 november 2015 @ 10:22:25 #68
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_157465485
"Rachel en Roxeanne Hazes zijn niet van plan om net als André Hazes jr. in de media te vertellen over hun mediaruzie. Dat vertelt Roxeanne in weekblad Weekend."
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_157467411
quote:
14s.gif Op woensdag 11 november 2015 10:22 schreef Duderinnetje het volgende:
"Rachel en Roxeanne Hazes zijn niet van plan om net als André Hazes jr. in de media te vertellen over hun mediaruzie. Dat vertelt Roxeanne in weekblad Weekend."
Toen dacht ik ook even :') ˛ inderdaad...
't Echte en 't ware!
pi_157467480
quote:
14s.gif Op woensdag 11 november 2015 10:22 schreef Duderinnetje het volgende:
"Rachel en Roxeanne Hazes zijn niet van plan om net als André Hazes jr. in de media te vertellen over hun mediaruzie. Dat vertelt Roxeanne in weekblad Weekend."
:D
pi_157798358
http://www.telegraaf.nl/f(...)men_podium_op__.html
Principes kosten geld, dus die hebben we dan ook maar niet :')
pi_157798711
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 21:40 schreef empa1010 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/f(...)men_podium_op__.html
Principes kosten geld, dus die hebben we dan ook maar niet :')
Tja, contract is contract. Zoveel 'duo's' die elkaar privé wel kunnen schieten maar toch hun riedeltje blijven doen.
  † In Memoriam † dinsdag 24 november 2015 @ 22:07:41 #73
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157799160
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 21:54 schreef vencodark het volgende:

[..]

Tja, contract is contract. Zoveel 'duo's' die elkaar privé wel kunnen schieten maar toch hun riedeltje blijven doen.
Bassie & Adriaan waren ook niet altijd even dik en zelfs Laurel & Hardy schijnen hele perioden gebrouilleerd te zijn. :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157799544
quote:
99s.gif Op dinsdag 24 november 2015 22:07 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Bassie & Adriaan waren ook niet altijd even dik en zelfs Laurel & Hardy schijnen hele perioden gebrouilleerd te zijn. :o
Dat van Laurel en Hardy schijnt nogal opgeklopt te zijn.
Laurel benoemde dat veel verhalen "phony" waren. :P
  dinsdag 24 november 2015 @ 22:31:59 #75
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157800024
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 21:40 schreef empa1010 het volgende:
http://www.telegraaf.nl/f(...)men_podium_op__.html
Principes kosten geld, dus die hebben we dan ook maar niet :')
quote:
Roxeanne vertelt aan Shownieuws: "Papa is toch ook de papa van Dré, dus natuurlijk doet hij mee. Voor ons is hij gewoon hartstikke welkom."
Dat zij dat, gezien de manier waarop haar moeder de andere kinderen van haar vader heeft geschoffeerd, durft te zeggen.... darn |:(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157800058
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 november 2015 22:31 schreef Leandra het volgende:

[..]


[..]

Dat zij dat, gezien de manier waarop haar moeder de andere kinderen van haar vader heeft geschoffeerd, durft te zeggen.... darn |:(
Roxanne 'vergeet' dat gewoon even. :')
pi_157802990
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 november 2015 22:33 schreef vencodark het volgende:

[..]

Roxanne 'vergeet' dat gewoon even. :')
Nou ze is zelf nergens zonder haar broertje, ik denk dat ze dat in de boekingen met "haar klanten" al merkt.

En mama Ragel wordt ook aardig uitgekotst, terwijl Dreetje vrolijk doorgaat.
pi_157803087
quote:
0s.gif Op woensdag 25 november 2015 01:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Nou ze is zelf nergens zonder haar broertje, ik denk dat ze dat in de boekingen met "haar klanten" al merkt.

En mama Ragel wordt ook aardig uitgekotst, terwijl Dreetje vrolijk doorgaat.
Die gaat in de voetsporen van zijn vader :Y
pi_158098597
quote:
André Hazes niet alleen eenzaam met kerst!

Leek alles al verteld in de bestseller 'ANDRE HAZES & ik' van JOS VAN ZOELEN, Hazes' voormalige bodyguard en manager. In de nieuwste druk komt nu echter ook HUIB VAN HAPERT aan het woord, de scheidingsadvocaat die de hitzanger bijstond toen zijn vrouw RACHEL hem kort voor zijn dood verliet. Als geen ander maakte hij de verslagen ster mee in de donkerste periode van zijn leven… zó eenzaam zou André nooit meer zijn!

HUIB VAN HAPERT stond de gekwelde André bij nadat Rachel de scheidingsprocedure in gang had gezet en ook wilde doorzetten.

Van Hapert doet letterlijk een boekje open over deze periode waarin André, inmiddels al half doof, de wanhoop waarschijnlijk niet alleen nabij was… maar eerder zelfs vóórbij! In de biografie zegt hij: " Op het allerlaatste moment van zijn leven, waarbij het er heftig aan toe ging, stond André helemaal alleen. Er was niemand die met hem mee reed naar de rechtszaak, niemand die achteraf opbelde en vroeg hoe het gegaan was… dat was heel triest."

"Ik zag wel hoe slecht het met hem ging. Hij was helemaal van de wereld, niet eens van het dronken zijn, maar uit radeloosheid."

Lees meer over Hazes' eenzaamheid en radeloosheid in De Telegraaf
kan iemand bij t premium artikel?
pi_158098882
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_158099948
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 08:36 schreef Ticootje het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
dank!
pi_158100067
dus raggel deed een yolanthe :o
pi_158100174
Fijne advocaat ook. Zijn cliënt is dan wel overleden maar lijkt me dat dit soort zaken privé dienen te blijven.
pi_158100233
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 10:25 schreef JaneDoe het volgende:
dus raggel deed een yolanthe :o
Wat deed yolanthe?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 8 december 2015 @ 10:38:52 #85
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_158100261
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 10:37 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Wat deed yolanthe?
"Alles was weg."
The love you take is equal to the love you make.
pi_158100308
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 december 2015 10:38 schreef Lienekien het volgende:

[..]

"Alles was weg."
Oh ja!

Nou Rachel heeft haar oh zo geliefde Andre behoorlijk naar de klote geholpen. Ik zou het niet raar vinden als het heeft bijgedragen aan zn dood.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_158100366
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 10:37 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Wat deed yolanthe?
het interieur leegtrekken
pi_158102226
Nou opzienbarend hoor. Dat ze in scheiding lagen, was allang bekend. Heeft-ie zelf nog bij Barend en van Dorp verteld destijds. Al heeft Rachel natuurlijk haar redenen om dat liever niet aan de grote klok te hangen. Misschien is ze wel zo berekenend dat ze inzag dat hij niet lang meer te leven had en dat ze zich later beter als treurende weduwe kon profileren dan als gehaaide ex.
  dinsdag 8 december 2015 @ 12:24:25 #89
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158102523
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 12:09 schreef letmehearyouscream het volgende:
Nou opzienbarend hoor. Dat ze in scheiding lagen, was allang bekend. Heeft-ie zelf nog bij Barend en van Dorp verteld destijds. Al heeft Rachel natuurlijk haar redenen om dat liever niet aan de grote klok te hangen. Misschien is ze wel zo berekenend dat ze inzag dat hij niet lang meer te leven had en dat ze zich later beter als treurende weduwe kon profileren dan als gehaaide ex.
Zo schat ik haar inderdaad wel in.... die is vast niet (weer) teruggegaan omdat ze weer helemaal verliefd was op de vader van haar kinderen.

Ze had eigenlijk vooral mazzel dat hij niet alweer een ander tegengekomen was, anders had zij (met haar kinderen) op hetzelfde niveau kunnen eindigen als zijn exen en twee oudste kinderen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 8 december 2015 @ 12:28:26 #90
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_158102612
Hazes was toch een alcoholist? Misschien wilde Rachel hem dwingen daar eens iets aan te doen door bij hem weg te gaan en had hij beterschap beloofd toen ze weer terugkwam.
The love you take is equal to the love you make.
  dinsdag 8 december 2015 @ 12:29:51 #91
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158102642
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 december 2015 12:28 schreef Lienekien het volgende:
Hazes was toch een alcoholist? Misschien wilde Rachel hem dwingen daar eens iets aan te doen door bij hem weg te gaan en had hij beterschap beloofd toen ze weer terugkwam.
Again? Die wist wel beter volgens mij.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158103109
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 december 2015 12:28 schreef Lienekien het volgende:
Hazes was toch een alcoholist? Misschien wilde Rachel hem dwingen daar eens iets aan te doen door bij hem weg te gaan en had hij beterschap beloofd toen ze weer terugkwam.
Wellicht had ze wel belang bij zijn verslaving. Het is lastig oordelen over iemand die je niet kent, maar de verhalen over haar listige karakter zijn zo talrijk dat er misschien wel een kern van waarheid in zit.
  dinsdag 8 december 2015 @ 12:57:36 #93
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_158103196
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 12:52 schreef letmehearyouscream het volgende:

[..]

Wellicht had ze wel belang bij zijn verslaving. Het is lastig oordelen over iemand die je niet kent, maar de verhalen over haar listige karakter zijn zo talrijk dat er misschien wel een kern van waarheid in zit.
En de verhalen over hem zijn ook niet best.
The love you take is equal to the love you make.
pi_158105284
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 10:25 schreef JaneDoe het volgende:
dus raggel deed een yolanthe :o
:Y en niet zo zuinig ook.
En maar kritiek hebben op de Monique.
pi_158105320
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 10:41 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Oh ja!

Nou Rachel heeft haar oh zo geliefde Andre behoorlijk naar de klote geholpen. Ik zou het niet raar vinden als het heeft bijgedragen aan zn dood.
Misschien wel het laatste zetje , papieren lagen al klaar om getekend te worden , en toen werd hij ziek . Maar even wachten zal rachel gedacht hebben . En tada daar kwamen de pieken aan .
pi_158111796
advocaat nu bij rtl boulevard
  dinsdag 8 december 2015 @ 19:18:51 #97
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_158111934
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 december 2015 12:28 schreef Lienekien het volgende:
Hazes was toch een alcoholist? Misschien wilde Rachel hem dwingen daar eens iets aan te doen door bij hem weg te gaan en had hij beterschap beloofd toen ze weer terugkwam.
Meh.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_158117176
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 december 2015 12:28 schreef Lienekien het volgende:
Hazes was toch een alcoholist? Misschien wilde Rachel hem dwingen daar eens iets aan te doen door bij hem weg te gaan en had hij beterschap beloofd toen ze weer terugkwam.
Vind ik niet zo bij Rachel passen. :P
  † In Memoriam † dinsdag 8 december 2015 @ 23:00:14 #99
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158120029
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 19:14 schreef JaneDoe het volgende:
advocaat nu bij rtl boulevard
Ik mis een beetje de nieuwswaarde. Dit wisten we toch al? :@
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158127209
wist niet dat dit op tv zou komen, later deze week maar eens bekijken
maar wat een poepkleurige lederhuid heeft raggel, valt toch weer op

Rox Hazes raadselachtig over ruzie
pi_158128691
http://www.npo.nl/je-zal-(...)9?media_type=segment

Roxanne Hazes over haar vader ,moeder en broer.

Eachel moet haarzelf even schoon praten op het einde wat een nep mens met haar nep zonnebankbruine kop
Kijk en oordeel zelf !
Andre mag blij zijn dat hij gebroken heeft met zijn moeder.
pi_158152174
Ik vind ze allemaal heel raar...
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Spellchecker vrijdag 11 december 2015 @ 10:02:38 #103
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_158167605
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 december 2015 08:36 schreef Ticootje het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
Daar ontmoette hij voor het eerst de man die hem, op aanraden van derden, door zijn scheiding heen moest gaan lozen.
:N
pi_158167687
Ik vond het pas echt walgelijk dat Rachel met droge ogen zit te vertellen dat ze 11 jaar na scheiding nog niet met een andere vent wilt daten omdat ze trouw blijft aan haar man... De papieren waren verdomme bijna getekend, haar zo geliefde man zat in een leeg huis in de kelder terwijl zij hem tot de grond gelijk maakte...
Ondertussen is haar blik waar iedereen blijkbaar op haar centen uit is compleet overgeslagen naar haar dochter. Beiden een zieke wantrouwende houding naar de rest van de wereld en dus hebben ze alleen elkaar... Dre heeft zich daar blijkbaar van losgemaakt, want die vertrouwd zijn vriendin wel gewoon.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 10:19:10 #105
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158167805
Daarbij heeft ze tussendoor toch ook allang weer een relatie gehad?
Een of andere zwoele Nicola ofzo?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158167834
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:19 schreef Leandra het volgende:
Daarbij heeft ze tussendoor toch ook allang weer een relatie gehad?
Een of andere zwoele Nicola ofzo?
Dat zal wel gestrand zijn op dat het niet goed voelde voor andre (buitenwereld), of te wel ze zal wel het idee hebben gehad dat hij op haar geld uit was.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Spellchecker vrijdag 11 december 2015 @ 10:25:14 #107
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_158167876
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:19 schreef Leandra het volgende:
Daarbij heeft ze tussendoor toch ook allang weer een relatie gehad?
Een of andere zwoele Nicola ofzo?


:r
  vrijdag 11 december 2015 @ 10:25:32 #108
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158167880
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:21 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat zal wel gestrand zijn op dat het niet goed voelde voor andre (buitenwereld), of te wel ze zal wel het idee hebben gehad dat hij op haar geld uit was.
Een of andere Italiaanse nachtclubeigenaar, van 2008 tot 2011 (met een break in 2009) volgens show.nl

http://www.show.nl/showflits/2011/rachel-hazes-is-weer-vrijgezel/
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158167923
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Een of andere Italiaanse nachtclubeigenaar, van 2008 tot 2011 (met een break in 2009) volgens show.nl

http://www.show.nl/showflits/2011/rachel-hazes-is-weer-vrijgezel/
Maar kijk die vieze oude kop nou van Rachel... Je moet gvd ook wel wat centen hebben om toch aantrekkelijk te zijn.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  † In Memoriam † vrijdag 11 december 2015 @ 10:29:37 #110
240917 Mula
pi_158167929
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:09 schreef Ticootje het volgende:
Ik vond het pas echt walgelijk dat Rachel met droge ogen zit te vertellen dat ze 11 jaar na scheiding nog niet met een andere vent wilt daten omdat ze trouw blijft aan haar man... De papieren waren verdomme bijna getekend, haar zo geliefde man zat in een leeg huis in de kelder terwijl zij hem tot de grond gelijk maakte...
Ondertussen is haar blik waar iedereen blijkbaar op haar centen uit is compleet overgeslagen naar haar dochter. Beiden een zieke wantrouwende houding naar de rest van de wereld en dus hebben ze alleen elkaar... Dre heeft zich daar blijkbaar van losgemaakt, want die vertrouwd zijn vriendin wel gewoon.
Het is echt een schijnheilig wijf. Ik denk dat ze alle reden had om van hem te scheiden, maar om dan nu zo te doen?

Ik vond het wel grappig. Ze krijgt een vraag over vriendschap en antwoordt dat mensen erop uit zijn om haar te gebruiken. Ze krijgt een vraag over rouwen en antwoordt dat Andre een bedrijf heeft achtergelaten. Its all about the moneyzzzz for Rachel!
  vrijdag 11 december 2015 @ 10:31:18 #111
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158167943
In die verklaring overigens meer dan duidelijk hoe de prioriteiten van Rachel liggen:
1: de zaak (en projecten die daarbij horen), dus geld.
2: de kinderen
3: liefde

Geen woord over (respect voor) André.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158167949
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:29 schreef Mula het volgende:

[..]

Het is echt een schijnheilig wijf. Ik denk dat ze alle reden had om van hem te scheiden, maar om dan nu zo te doen?

Ik vond het wel grappig. Ze krijgt een vraag over vriendschap en antwoordt dat mensen erop uit zijn om haar te gebruiken. Ze krijgt een vraag over rouwen en antwoordt dat Andre een bedrijf heeft achtergelaten. Its all about the moneyzzzz for Rachel!
Ja echt, heel het leven draait om meer centen genereren uit de nalatenschap. Tuurlijk doet ze dat ook goed, welliswaar op veel punten op een smerige manier. Het is een keiharde zakenvrouw.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 10:33:18 #113
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158167960
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:29 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Maar kijk die vieze oude kop nou van Rachel... Je moet gvd ook wel wat centen hebben om toch aantrekkelijk te zijn.
En dat terwijl ze geld zat heeft om haar kennelijk slechte genen wat te laten opknappen...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158167977
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dat terwijl ze geld zat heeft om haar kennelijk slechte genen wat te laten opknappen...
Ergens denk ik dat ze ook behoorlijk op haar centen zit... Het is een soort dagobert.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 10:37:32 #115
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_158168007
Dat krijg je ervan als je te veel gebruik maakt van de zonnebank.
  † In Memoriam † vrijdag 11 december 2015 @ 11:00:32 #116
240917 Mula
pi_158168269
Lekkere trap na ook naar Dre... Ze willen het niet over hem hebben om hem te beschermen door niet te vertellen wat hij allemaal fout heeft gedaan. Ze laten het klinken alsof hij de enige is die dingen fout deed.

#teamDreetje
pi_158168319
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:00 schreef Mula het volgende:
Lekkere trap na ook naar Dre... Ze willen het niet over hem hebben om hem te beschermen door niet te vertellen wat hij allemaal fout heeft gedaan. Ze laten het klinken alsof hij de enige is die dingen fout deed.

#teamDreetje
Dre had gewoon geen zin meer in dat wantrouwende gedrag van zn moder en zus en heeft zich losgemaakt van de wurggreep van Rachel...

Ik hoop serieus voor hem dat we over een jaar of wat niet Rachel gelijk moeten geven.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_158168337
Oh en die pure bagger van Rox, die meid moet lekker de liedjes van dr vader blijven zingen, de rest is ooraids.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_158168384
Ach ja Roggel, als ze zich niet had kunnen inpijpen bij Andre Hazes was het wel een gangstersletje geworden. Haar keuze in de 'liefde' is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Een beroepsalcoholist en een doorgewinterde crimineel. Ze is gewoon zeer uitgekookt, de dood van Hazes kon voor haar eigenlijk niet op een beter moment komen. Bij een scheiding had ze een stuk minder opgestreken.
pi_158168429
Doorgewinterde crimineel?
  vrijdag 11 december 2015 @ 11:17:03 #121
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158168492
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:12 schreef DeBlauweKrokodil het volgende:
Doorgewinterde crimineel?
Ja, voor/tijdens/na haar relatie met André Hazes had ze een relatie met een beroepscrimineel.

Sterker nog; ze heeft zelfs verklaard dat Marco Eijk de liefde van haar leven was....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158168533
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, voor/tijdens/na haar relatie met André Hazes had ze een relatie met een beroepscrimineel.

Sterker nog; ze heeft zelfs verklaard dat Marco Eijk de liefde van haar leven was....
Die had alleen minder potentieel?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 11:25:07 #123
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158168605
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:19 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Die had alleen minder potentieel?
Mwah, of hij minder geld had weet ik niet, wel minder legaal te vermenigvuldigen geld denk ik...

Het ging zo te zien iig om miljoenen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158168626
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:25 schreef Leandra het volgende:

[..]

Mwah, of hij minder geld had weet ik niet, wel minder legaal te vermenigvuldigen geld denk ik...

Het ging zo te zien iig om miljoenen.
Het geeft meer risico...

Rachel heeft nu een gouden legale handel.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 11:31:53 #125
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158168714
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:26 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Het geeft meer risico...

Rachel heeft nu een gouden legale handel.
Ja daarom.... ik kan niet anders zeggen dan dat ze het zakelijk briljant aanpakt, ik heb er persoonlijk geen waardering voor hoe ze de nalatenschap op het morele vlak beheert, maar zakelijk is ze briljant.
Eigenlijk moeten we blij zijn dat ze zakelijk alleen Hazes beheert, en niet bijvoorbeeld een zorgverzekeraar of nutsbedrijf.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158168735
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja daarom.... ik kan niet anders zeggen dan dat ze het zakelijk briljant aanpakt, ik heb er persoonlijk geen waardering voor hoe ze de nalatenschap op het morele vlak beheert, maar zakelijk is ze briljant.
Eigenlijk moeten we blij zijn dat ze zakelijk alleen Hazes beheert, en niet bijvoorbeeld een zorgverzekeraar of nutsbedrijf.
:X
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 11:48:23 #127
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_158168945
Dré heeft een kind onderweg toch?

Rachel is straks officieel een oud wijf.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_158169161
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, voor/tijdens/na haar relatie met André Hazes had ze een relatie met een beroepscrimineel.

Sterker nog; ze heeft zelfs verklaard dat Marco Eijk de liefde van haar leven was....
ohja die was me even ontschoten ^O^
pi_158169180
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:48 schreef Duderinnetje het volgende:
Dré heeft een kind onderweg toch?

Rachel is straks officieel een oud wijf.
nee toch?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 12:04:21 #130
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158169242
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 12:01 schreef Ticootje het volgende:

[..]

nee toch?
Hij heeft al geroepen snel een kind te willen, en meestal is dat een waarschuwing dat er binnenkort een zwangerschap gemeld gaat worden.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158169256
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 12:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

Hij heeft al geroepen snel een kind te willen, en meestal is dat een waarschuwing dat er binnenkort een zwangerschap gemeld gaat worden.
Oh ja dat wel, maar we hadden nog geen melding van een zwangerschap toch?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 11 december 2015 @ 12:05:41 #132
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_158169264
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 12:01 schreef Ticootje het volgende:

[..]

nee toch?
Ik dacht laatst iets gelezen te hebben. Een slip of the tongue van Dré, dat er al eentje onderweg was.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_158169298
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 december 2015 12:05 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik dacht laatst iets gelezen te hebben. Een slip of the tongue van Dré, dat er al eentje onderweg was.
Oh nice...
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_158213948
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 12:05 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Oh ja dat wel, maar we hadden nog geen melding van een zwangerschap toch?
Nee , nog niet zwanger :)
pi_158213989
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:09 schreef Ticootje het volgende:
Ik vond het pas echt walgelijk dat Rachel met droge ogen zit te vertellen dat ze 11 jaar na scheiding nog niet met een andere vent wilt daten omdat ze trouw blijft aan haar man... De papieren waren verdomme bijna getekend, haar zo geliefde man zat in een leeg huis in de kelder terwijl zij hem tot de grond gelijk maakte...
Ondertussen is haar blik waar iedereen blijkbaar op haar centen uit is compleet overgeslagen naar haar dochter. Beiden een zieke wantrouwende houding naar de rest van de wereld en dus hebben ze alleen elkaar... Dre heeft zich daar blijkbaar van losgemaakt, want die vertrouwd zijn vriendin wel gewoon.
Dat had ik precies hetzelfde , volgens mij is zij heel graag de treurende weduwe .
Leven nog te veel in het verleden (voor de buitenwereld dan )
pi_158214037
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:19 schreef Leandra het volgende:
Daarbij heeft ze tussendoor toch ook allang weer een relatie gehad?
Een of andere zwoele Nicola ofzo?
Ja die Italiaan , maar die had financiële problems dus snel weg ermee.
pi_158214088
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 10:25 schreef maily het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:r
Die borsten zijn die opgepomt ofzo :D

[ Bericht 0% gewijzigd door DeNiAs op 13-12-2015 14:01:23 ]
pi_158214229
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja daarom.... ik kan niet anders zeggen dan dat ze het zakelijk briljant aanpakt, ik heb er persoonlijk geen waardering voor hoe ze de nalatenschap op het morele vlak beheert, maar zakelijk is ze briljant.
Eigenlijk moeten we blij zijn dat ze zakelijk alleen Hazes beheert, en niet bijvoorbeeld een zorgverzekeraar of nutsbedrijf.
:D _O_
  zondag 13 december 2015 @ 14:47:36 #139
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_158215405
Iedere zorgbobo die vanaf nu dingen roept als 'uit respect voor de patiënt' is nu dus bij voorbaat verdacht.... 😉
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  † In Memoriam † zondag 13 december 2015 @ 18:30:58 #140
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158220423
Ja, een bobo die ergens anders respect voor heeft dan zijn eigen bankrekening is sowieso verdacht.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158221283


quote:
'Dré Hazes op weg naar Vegas om te trouwen'

André Hazes jr. en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique zijn zondag vertrokken naar Las Vegas. Het zou goed kunnen dat de 21-jarige zanger terugkeert als getrouwd man...

Dré en Monique riepen afgelopen zomer dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun relatie. ''We hebben het samen al besproken en in december gaan we naar Las Vegas. Ik meen het serieus dat ik haar daar ga vragen en dat we er dan ook meteen gaan trouwen'', zei de zoon van volkszanger André Hazes in juni.

En zondag lijkt het dan zo ver. ''Tussen een verhuizing (die nog niet helemaal rond is) en alle drukte door, even saampjes weg! #vivalasvegas'', schreef Dré op Instagram.

Alhoewel Hazes niets verklapt over een eventuele bruiloft, lijken de fans al te weten wat er gaat gebeuren. ''En Monique komt terug als Mevrouw Hazes'', aldus een van Dré's volgers. Een ander zegt: ''Just say I do!''.
bron
  zondag 13 december 2015 @ 19:22:01 #142
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_158221355
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 19:18 schreef Mylene het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

bron
Ik snap hem wel. Elke dag over een lekkere milf heen :9~
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_158221472
Goed voor hem.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  zondag 13 december 2015 @ 19:35:41 #144
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_158221676
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 19:27 schreef Ticootje het volgende:
Goed voor hem.
Vind ik ook. Die gast was een beetje ontspoord, zij houdt hem een beetje in het gareel.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zondag 13 december 2015 @ 19:48:37 #145
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_158221951
Superleuk voor hen! Goede zet van Dré om zich te ontworstelen aan zijn moeders klauwen.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_158222023
Toch een bizar leeftijdsverschil.
  zondag 13 december 2015 @ 19:54:38 #147
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158222083
quote:
0s.gif Op zondag 13 december 2015 19:51 schreef Wimperkruller het volgende:
Toch een bizar leeftijdsverschil.
Minder dan tussen z'n vader en moeder toch?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 13 december 2015 @ 19:57:15 #148
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_158222145
Het is een leuk stel.
pi_158222568
quote:
14s.gif Op zondag 13 december 2015 19:57 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Het is een leuk stel.
toch vind ik 21 extreem jong voor huwelijk en huisje-boompje-beestje
  zondag 13 december 2015 @ 20:17:53 #150
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158222630
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 20:15 schreef computergirl het volgende:

[..]

toch vind ik 21 extreem jong voor huwelijk en huisje-boompje-beestje
Is het ook, en met een beetje pech trouwt hij in gemeenschap van goederen om z'n moeder te stangen.... en krijgt daar over een paar jaar de rekening voor gepresenteerd :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 14 december 2015 @ 13:45:00 #151
264694 blanket
its human nature
pi_158236234
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:17 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, voor/tijdens/na haar relatie met André Hazes had ze een relatie met een beroepscrimineel.

Sterker nog; ze heeft zelfs verklaard dat Marco Eijk de liefde van haar leven was....
Voor? Dus toen was ze 6? :+
How does it feel..when you're alone and you're cold inside.
  maandag 14 december 2015 @ 14:31:59 #152
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_158236978
quote:
1s.gif Op zondag 13 december 2015 20:15 schreef computergirl het volgende:

[..]

toch vind ik 21 extreem jong voor huwelijk en huisje-boompje-beestje
Rachel was zelf 21 toen ze met André trouwde (volgens wikipedia, geboren in maart 1970, getrouwd in oktober 1991). Daarnaast snap ik niet waarom er door Rachel zelf zo'n heisa wordt gemaakt. Er zit 18 jaar leeftijdsverschil tussen Dré en Monique, bij Rachel en André zelf was dat 19 jaar. Dat Roggel zelf een golddigger was die tijdens André's tweede huwelijk met hem vreemdging, betekend niet dat iedere vrouw golddigger is. Als Monique en Dré nu gewoon goed bij elkaar passen, en op één lijn zitten, begrijp ik het probleem niet. Geloof ook best dat Dré een stuk volwassener is dan zijn leeftijdsgenoten, gezien het feit wat hij allemaal heeft moeten meemaken.


Voor de rest deel ik overigens wel je mening hoor. 21 is ook erg jong om te trouwen. Het gaat me er alleen om dat Roggel Monique overal van beschuldigd, terwijl ze zelf dingen heeft gedaan die niet door de beugel kunnen.
With love :*
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 15 december 2015 @ 12:27:56 #153
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_158257374
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 15 december 2015 @ 12:32:04 #154
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158257437
quote:
1s.gif Op maandag 14 december 2015 14:31 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Rachel was zelf 21 toen ze met André trouwde (volgens wikipedia, geboren in maart 1970, getrouwd in oktober 1991). Daarnaast snap ik niet waarom er door Rachel zelf zo'n heisa wordt gemaakt. Er zit 18 jaar leeftijdsverschil tussen Dré en Monique, bij Rachel en André zelf was dat 19 jaar. Dat Roggel zelf een golddigger was die tijdens André's tweede huwelijk met hem vreemdging, betekend niet dat iedere vrouw golddigger is. Als Monique en Dré nu gewoon goed bij elkaar passen, en op één lijn zitten, begrijp ik het probleem niet. Geloof ook best dat Dré een stuk volwassener is dan zijn leeftijdsgenoten, gezien het feit wat hij allemaal heeft moeten meemaken.

Voor de rest deel ik overigens wel je mening hoor. 21 is ook erg jong om te trouwen. Het gaat me er alleen om dat Roggel Monique overal van beschuldigd, terwijl ze zelf dingen heeft gedaan die niet door de beugel kunnen.
16 jaar verschil tussen jr en Monique toch?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158258145
quote:
terwijl ze duidelijk niet naakt is
pi_158258194
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:16 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

terwijl ze duidelijk niet naakt is
Wat heeft ze aan dan? Ik zie geen slipje zitten iig. Misschien dat ze sokken aan heeft.
  dinsdag 15 december 2015 @ 13:30:07 #157
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158258342
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:20 schreef Chai het volgende:

[..]

Wat heeft ze aan dan? Ik zie geen slipje zitten iig. Misschien dat ze sokken aan heeft.
Die hele foto laadt bij mij niet op de FP?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 15 december 2015 @ 13:38:12 #158
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_158258478
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die hele foto laadt bij mij niet op de FP?
is dat een vraag?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 15 december 2015 @ 13:39:55 #159
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158258517
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:38 schreef rubbereend het volgende:

[..]

is dat een vraag?
Nee, een mededeling, maar met het vraagteken erachter om aan te tonen dat ik het niet snap.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158258522
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:30 schreef Leandra het volgende:

[..]

Die hele foto laadt bij mij niet op de FP?
https://www.instagram.com/p/_SAncxwwWk/
  dinsdag 15 december 2015 @ 13:43:47 #161
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158258573
quote:
Thnx.

Beetje een lage verdieping voor zo'n foto, maar van binnenuit lijkt het vast erger dan het er van buitenaf uitziet, grote kans dat het niemand opgevallen is tussen al die ramen.
Als je daardoor überhaupt al van buiten naar binnen kunt kijken.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158259883
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:20 schreef Chai het volgende:

[..]

Wat heeft ze aan dan? Ik zie geen slipje zitten iig. Misschien dat ze sokken aan heeft.
ik zie duidelijk dat ze een hipster of boxer achtig is aan heeft
kijk maar naar het verloop van de binnenkant dijbeen, vooral rechts
  dinsdag 15 december 2015 @ 15:15:54 #163
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_158260110
Ik heb het plaatje natuurlijk gelijk even opgelicht en ze staat gewoon in haar blote reet hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_158260217
Leuke vrouw.
pi_158261102
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 15:15 schreef Mani89 het volgende:
Ik heb het plaatje natuurlijk gelijk even opgelicht en ze staat gewoon in haar blote reet hoor.
:D
ok, dan zie ik spoken
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 15 december 2015 @ 16:10:03 #166
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_158261207
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 13:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee, een mededeling, maar met het vraagteken erachter om aan te tonen dat ik het niet snap.
:D oke
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 december 2015 15:01 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ik zie duidelijk dat ze een hipster of boxer achtig is aan heeft
kijk maar naar het verloop van de binnenkant dijbeen, vooral rechts
ik zie het echt niet hoor
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  † In Memoriam † dinsdag 15 december 2015 @ 17:51:15 #167
240917 Mula
pi_158263182
Ik zie ook een boxer hoor. :Y
pi_158263211
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 17:51 schreef Mula het volgende:
Ik zie ook een boxer hoor. :Y
Spoilers!
pi_158263474
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 17:51 schreef Mula het volgende:
Ik zie ook een boxer hoor. :Y
ikke niet :D
  † In Memoriam † dinsdag 15 december 2015 @ 18:14:07 #170
240917 Mula
pi_158263690
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 december 2015 18:04 schreef computergirl het volgende:

[..]

ikke niet :D
Je ziet niet de daadwerkelijke boxer, maar je ziet de boxer knellen. Aan de binnenkant van haar rechterbeen zie je het heel duidelijk. Beide kanten aan de buitenkant zie je dat haar lijf niet rechtdoor loopt.
pi_158263777
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 18:14 schreef Mula het volgende:

[..]

Je ziet niet de daadwerkelijke boxer, maar je ziet de boxer knellen. Aan de binnenkant van haar rechterbeen zie je het heel duidelijk. Beide kanten aan de buitenkant zie je dat haar lijf niet rechtdoor loopt.
Ik heb ook zo'n kuiltje daar van mezelf, ook zonder ondergoed.
pi_158264388
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 17:51 schreef Mula het volgende:
Ik zie ook een boxer hoor. :Y
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 december 2015 17:52 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

oh gelukkig, ik ben niet in mn eentje aan t doordraaien
pi_158264491
Het heeft wat infantiels om zo met je vriendin te showen. Zou mezelf ook niet zo willen profileren als ik richting 40 zou gaan.
pi_158265172
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 december 2015 18:54 schreef letmehearyouscream het volgende:
Het heeft wat infantiels om zo met je vriendin te showen. Zou mezelf ook niet zo willen profileren als ik richting 40 zou gaan.
Volgens mij moet je je sowieso niet willen profileren als accessoire van een volkszanger, met of zonder kleren.
pi_158265540
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_158265627
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 december 2015 16:05 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

:D
ok, dan zie ik spoken
Ik dacht ook een hipster te zien van kant in de kleur rood of bruin
pi_158281855
Prachtige vrouw, ik vind ze erg goed bij elkaar passen.
pi_158281872
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 december 2015 19:35 schreef superniger het volgende:

[..]

Frontpage :')
Djeez
  Trouwste user 2022 donderdag 24 december 2015 @ 09:30:07 #179
7889 tong80
Spleenheup
pi_158490200
Dré Hazes (21) zal wéér de feestdagen vieren zonder zijn moeder Rachel en zus Roxeanne.

Dat vertelde hij woensdag op de radio. "Ze hebben nog niet gebeld", zegt André Hazes Jr. als er gevraagd wordt naar de status van de familieruzie. De strijdbijl begraven en samen de kerstdagen doorbrengen, zit er dus niet in.

Al jarenlang heeft Dré slecht contact met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne. De relatie die hij heeft met de 16 jaar oudere Monique lijkt daar een belangrijke rol in te spelen.

Dré weet dat het raar klinkt, maar zegt: "Dit went ook, een soort van..." Hij gaat de feestdagen met zijn schoonfamilie en zijn vriendin, die ook nog jarig is. "Ze is een kerstkindje!" Toch sluit Dré hoopvol af, hij denkt niet dat de ruzie voor altijd zal zijn. "Het komt heus wel weer goed."



http://www.telegraaf.nl/p(...)rst_zonder_ma__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_158491683
Jarenlang slecht contact?
Dat idee kreeg ik niet.
  donderdag 24 december 2015 @ 11:04:03 #181
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158491768
quote:
1s.gif Op donderdag 24 december 2015 10:57 schreef vencodark het volgende:
Jarenlang slecht contact?
Dat idee kreeg ik niet.
2014... 2015...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Trouwste user 2022 donderdag 24 december 2015 @ 13:33:04 #182
7889 tong80
Spleenheup
pi_158494661
quote:
12s.gif Op donderdag 24 december 2015 11:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

2014... 2015...
2 jaar. Is niet jarenlang.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 24 december 2015 @ 13:45:47 #183
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158494944
Maarreh... zijn Dré en Monique in Vegas getrouwd of hebben ze dat toch maar niet gedaan?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † donderdag 24 december 2015 @ 14:12:09 #184
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158495493
quote:
0s.gif Op donderdag 24 december 2015 13:33 schreef tong80 het volgende:

[..]

2 jaar. Is niet jarenlang.

:P
Eeh ja, 2 is een meervoud. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Trouwste user 2022 donderdag 24 december 2015 @ 15:08:29 #185
7889 tong80
Spleenheup
pi_158496586
quote:
99s.gif Op donderdag 24 december 2015 14:12 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Eeh ja, 2 is een meervoud. :Y
Dat vind je lang ? ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † donderdag 24 december 2015 @ 15:20:26 #186
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158496800
Ok, dan maken we er van:
Al twee jaar heeft Dré slecht contact met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158608099
wie wil even knippen en plakken? zit mobiel

http://m.ad.nl/ad/mobile/(...)avigationItemId=5585
  Moderator / Miss SHO maandag 28 december 2015 @ 18:37:17 #188
22592 crew  Ole
pi_158609014
Dré Hazes: Waarom gunt mijn moeder me dit liefdesgeluk niet?

Door: Hans Luyten

Dré heeft geen contact meer met Rachel en Roxeanne (r). © bruno.
André Hazes Jr. (21) schreeuwt zijn liefde voor Monique (38) zowat van de daken. Zijn nieuwe single 'Niet voor lief' gaat over haar en in de videoclip duiken haar naam en een erg op haar gelijkend tekenfilmfiguurtje op. Maar voor de liefde betaalt Dré een hoge prijs. Hij heeft geen contact meer met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne.

Mijn moeder en zus hebben me nooit expliciet gezegd wat ze aan te merken hebben op Monique. Ik zou in ieder geval niet weten wat, want ze is een schat. Monique is lief en leuk en ze maakt mij gelukkig. Wat is dan het probleem?
Dré Hazes

,,Vóór ik Monique leerde kennen, genoot ik van mijn vrijgezellenbestaan'', zegt Dré in een interview met het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. ,,Ik deed alles wat God verboden heeft. Een heftig leventje. Ik zag het helemaal zitten om zo verder te doen tot mijn dertigste of zo.''

Maar toen kwam je dus Monique tegen.
En dat zorgde voor een complete ommekeer in m'n hoofd en m'n hart. Sinds ik haar ken, heb ik geen nood meer aan doorzakken op café. Dat heb ik gehad. Ik heb gekozen voor een rustig leven, samen met Monique. En ik verzorg me meer, leef gezonder.

Omdat je nu minder op stap gaat.
Precies. Vroeger zocht ik m'n bed vaak pas tegen het ochtendgloren op, ook al moest ik de volgende avond optreden. Tja, niet goed, hé. Ik zat soms bijna zonder stem. Zoiets overkomt me niet meer. Als ik niet moet zingen, zit of lig ik knus met Monique op de bank, voor de tv. Ik voel me zo stukken beter!

Jij leerde Monique via Facebook kennen, niet?
Ja, zij was op Facebook bevriend met een meisje dat ik ken. Ik zag haar foto en was verkocht. Ik stuurde haar een berichtje: of ze met mij uit eten wilde? Aangezien ik 16 jaar jonger ben, antwoordde Monique: 'Wil jij dan een kindermenu?'

Grappig én enigszins pijnlijk.
Ja, maar 't was normaal dat ze mij te jong vond, hé. Ik vond het wel spannend dat ik moeite moest doen. Ik bleef aandringen en stuurde haar: 'Voor jou zou ik willen tekenen.' En toen kreeg ik van Monique een kleurplaat van de Smurfen terug. (schaterlach)

Jullie zijn uiteindelijk toch uit eten gegaan.
Monique wilde dat één keer doen, in de hoop dat ik haar daarna met rust zou laten. Maar die avond werden we allebei smoorverliefd! We vonden het zelf vreemd, met dat grote leeftijdsverschil. Maar na vier maanden woonden we al samen.

Wat maakt Monique zo speciaal? Is het omdat zij een oudere vrouw is?
Ik ben 21, maar heb al veel gezien en meegemaakt. Als ik dát allemaal aan een meisje van mijn leeftijd moet uitleggen... Die weet niet wat ze met mij moet aanvangen. Monique geeft me het gevoel dat ze mij begrijpt. Die kijkt nergens nog van op en kan mijn verleden perfect plaatsen. Ze is bovendien intelligent en de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien. Ik hoop dat dit voor altijd is.

Heb je veel relaties gehad?
Monique is mijn eerste vaste vriendin. Ik had nooit eerder tegen een vrouw gezegd: 'Ik hou van jou.' Zo ver liet ik het nooit komen. Ik wilde me amuseren, meer niet. Lang leve de lol, weet je wel. Met Monique is het compleet anders.

Jouw nieuwe single 'Niet voor lief' gaat over haar.
Welja. De videoclip is een tekenfilmpje, maar je herkent mij aan mijn tatoeages en Monique aan haar naam, kapsel en wipneusje. Het meisje in de clip is wel superdun en dát klopt niet helemaal. Ik hou wel van een beetje vlees. (lachje)

Wil jij je zo verantwoorden tegenover je moeder en zus? Want omdat zij niet akkoord gaan met jouw relatie is het contact verbroken.
Ach, ja... Mijn moeder en zus hebben me nooit expliciet gezegd wat ze aan te merken hebben op Monique. Ik zou in ieder geval niet weten wat, want ze is een schat. Monique is lief en leuk en ze maakt mij gelukkig. Wat is dan het probleem?

Het leeftijdsverschil, ongetwijfeld.
Kijk, ik was altijd een moederskindje. Ik kan begrijpen dat je als moeder dan opkijkt als je zoon met z'n eerste vriendin thuiskomt, die ook nog veel ouder is. Dat is niet simpel. Maar ze moet intussen toch inzien dat Monique géén bevlieging is. Dat wij van elkaar houden. Waarom gunnen m'n moeder en zus me dit geluk niet?

Heb je af en toe op z'n minst nog telefonisch contact met hen?
Nee, zelfs dat is er niet meer bij... In 't begin vond ik dat heel zwaar. Maar 't is gek: álles went dus. Met de rest van de familie is er gelukkig geen probleem. En verder... Ik probeer me nu te concentreren op mijn eigen weg.

Je hebt je ook zakelijk van je moeder losgescheurd.
Dat heeft niets met Monique te maken. Ik ben nu volwassen. Aanvankelijk werkte ik voor mijn moeders bedrijf, maar ik wilde op eigen benen staan. Alles zelf beslissen, en dus ook... m'n geld verdienen. En de mensen merken blijkbaar dat ik als zanger nu een heel eigen identiteit heb. Ik ben niet langer alleen maar 'de zoon van'. Monique helpt me trouwens enorm. Zij heeft er zelfs haar job voor opgezegd. Maar naar optredens gaat ze niet mee. Constant op elkaars lip zitten: dat houdt geen enkel koppel vol.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † maandag 28 december 2015 @ 19:23:17 #189
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158610929
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 18:37 schreef Ole het volgende:
Dré Hazes: Waarom gunt mijn moeder me dit liefdesgeluk niet?
Die titel komt eigenlijk nauwelijks terug in het verhaaltje. Hij lijkt er niet zo'n probleem mee te hebben.
En terecht.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158611300
Ik vind die smurfenkleurplaat wel humor :D
pi_158611318
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 19:32 schreef computergirl het volgende:
Ik vind die smurfenkleurplaat wel humor :D
Ik ook :D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  † In Memoriam † maandag 28 december 2015 @ 19:46:08 #192
368283 ato
pi_158611818
Ik ga steeds meer Dre Hazes waarderen en volgens mij zit het wel goed tussen die twee.
En Monique is ongeveer 8 jaar jonger dan Rachel, maar wat een mooie vrouw.
Volgens mij leek Rachel al dubbel zo oud op deze leeftijd.

Ps. Niet voor lief is een mooi liedje en de clip is zo lief..
Life can be a bitch, so like it..
  maandag 28 december 2015 @ 19:58:50 #193
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158612378
Rachel in 2008 (38 jaar oud....)



2013, Maxima (42 jaar) en Rachel (43 jaar)



Maar het lijkt me sterk dat Monique er volgend jaar zo uitziet als Rachel in 2008
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † maandag 28 december 2015 @ 20:29:19 #194
368283 ato
pi_158613694
Ze ziet eruit als een vrouw van dik over de 50 of begin 60...

Waarschijnlijk alleen maar jaloezie, zoontje lief kiest niet meer voor moeder.
Maar voor een mooie sterke, onafhankelijke vrouw met veel humor.
Life can be a bitch, so like it..
pi_158613816
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 19:58 schreef Leandra het volgende:
Rachel in 2008 (38 jaar oud....)

[ afbeelding ]

2013, Maxima (42 jaar) en Rachel (43 jaar)

[ afbeelding ]

Maar het lijkt me sterk dat Monique er volgend jaar zo uitziet als Rachel in 2008
kettingroken en zonnenbank verslaving, ze moesten een foto van haar hoofd op sigarettenpakjes zetten _O-
  maandag 28 december 2015 @ 20:54:17 #196
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158615032
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 20:31 schreef computergirl het volgende:

[..]

kettingroken en zonnenbank verslaving, ze moesten een foto van haar hoofd op sigarettenpakjes zetten _O-
Dit idd.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † maandag 28 december 2015 @ 21:08:12 #197
368283 ato
pi_158615743
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 20:31 schreef computergirl het volgende:

[..]

kettingroken en zonnenbank verslaving, ze moesten een foto van haar hoofd op sigarettenpakjes zetten _O-
Hahaha
Life can be a bitch, so like it..
pi_158619273
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 20:31 schreef computergirl het volgende:

[..]

kettingroken en zonnenbank verslaving, ze moesten een foto van haar hoofd op sigarettenpakjes zetten _O-
Als dat geen reden is om te stoppen weet ik het ook niet meer hahahaha
pi_158619336
By the way. .volgens mij wordt Madonna VS Rocco ook best een sappige gate
  † In Memoriam † maandag 28 december 2015 @ 22:39:18 #200
368283 ato
pi_158619668
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 22:30 schreef totebel het volgende:
By the way. .volgens mij wordt Madonna VS Rocco ook best een sappige gate
Oh vertel
Life can be a bitch, so like it..
pi_158627959
quote:
0s.gif Op maandag 28 december 2015 19:58 schreef Leandra het volgende:

2013, Maxima (42 jaar) en Rachel (43 jaar)

[ afbeelding ]
Hoe de fuck komt zij naast Maxima terecht?
't Echte en 't ware!
pi_158628093
quote:
1s.gif Op maandag 28 december 2015 22:39 schreef ato het volgende:

[..]

Oh vertel
Rocco wil bij zijn vader wonen, ook met kerst. Madonna stapte zelf (gefotografeerd verlaten rechtbank met advocaat) naar de rechter en haar zoon moest terug naar haar omdat zij de voogdij heeft. Haar ex schijnt haar zwart te maken bij hun zoon. Een heel gedoe, op TMZ staat meer. Madonna die een grap maakt van haar zoon. Misschien een apart topic want offtopic.
  dinsdag 29 december 2015 @ 11:12:07 #203
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158628924
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 10:26 schreef Japepk het volgende:

[..]

Hoe de fuck komt zij naast Maxima terecht?
Dat was in 2013 vanwege de benefietvoorstelling van de musical "Hij gelooft in mij".

En nu een WTF?! Hij gelooft in mij? Heet die musical werkelijk zo? :D _O-
Die hele musical draait dus gewoon om Rachel? :') :') _O- _O- _O-
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 29 december 2015 @ 11:14:06 #204
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158628966
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 10:33 schreef Mylene het volgende:

[..]

Rocco wil bij zijn vader wonen, ook met kerst. Madonna stapte zelf (gefotografeerd verlaten rechtbank met advocaat) naar de rechter en haar zoon moest terug naar haar omdat zij de voogdij heeft. Haar ex schijnt haar zwart te maken bij hun zoon. Een heel gedoe, op TMZ staat meer. Madonna die een grap maakt van haar zoon. Misschien een apart topic want offtopic.
Ik heb gisteren een paar sites gezien, maar Madonna zou zich kapot moeten schamen dat ze haar kind zo voor schut zet op social media, en dan gaat het me nog niet eens om dit fittie met haar ex, maar om de compleet debiele foto's die ze van Rocco post.

Ze moet toch weten dat het internet nooit vergeet, en dan zet zij haar minderjarige zoon in z'n onderbroek of met staartjes in z'n haar op instagram.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158629885
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 11:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

En nu een WTF?! Hij gelooft in mij? Heet die musical werkelijk zo? :D _O-
Die hele musical draait dus gewoon om Rachel? :') :') _O- _O- _O-
je klinkt bijna verbaasd! :D
hallo, alles uit respect voor andré, hč... zelfs het verdraaien van de feiten
  dinsdag 29 december 2015 @ 11:57:06 #206
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158630216
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2015 11:45 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

je klinkt bijna verbaasd! :D
hallo, alles uit respect voor andré, hč... zelfs het verdraaien van de feiten
Dat het een hommage aan Rachel (geregisseerd door Rachel) was had ik al wel begrepen, maar dat de titel zelfs "Hij gelooft in mij" was vind ik werkelijk verbijsterend.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_158630420
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 11:14 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik heb gisteren een paar sites gezien, maar Madonna zou zich kapot moeten schamen dat ze haar kind zo voor schut zet op social media, en dan gaat het me nog niet eens om dit fittie met haar ex, maar om de compleet debiele foto's die ze van Rocco post.

Ze moet toch weten dat het internet nooit vergeet, en dan zet zij haar minderjarige zoon in z'n onderbroek of met staartjes in z'n haar op instagram.
knul loopt zelf regelmatig met staartjes rond schijnt maar geheel off-topic
  dinsdag 29 december 2015 @ 12:14:00 #208
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_158630643
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2015 12:04 schreef computergirl het volgende:

[..]

knul loopt zelf regelmatig met staartjes rond schijnt maar geheel off-topic
Dat is geen excuus voor een moeder (met een miljoenmiljard volgers) om haar minderjarige kind dan ook zo op internet te zetten.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 29 december 2015 @ 12:18:31 #209
24752 mandatory
Wat moet je nou?
pi_158630789
Waarom geen apart topic over Madonna?
Bladiebla...
pi_158631074
Leef je uit, maar volgens mij is er niet genoeg gate om een Madonna topic te vullen
  † In Memoriam † dinsdag 29 december 2015 @ 12:28:05 #211
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158631085
Maar hier gaan we met Hazes verder. :Y
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158631810
Ik dacht dat hij zich sinds kort Andrew Hayzes noemde?
´
  † In Memoriam † dinsdag 29 december 2015 @ 13:00:55 #213
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158632087
Ik denk dat dat een grapje was.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † dinsdag 29 december 2015 @ 13:01:51 #214
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_158632118
Hoewel: Op Facebook heet-ie nog streeds zo. :o

Andrew Hayzes
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_158632402
Precies. Jammer dat hij er niet op staat dat hij ook zo genoemd wil worden. Wat heeft een naamsverandering anders voor zin. zou je denken.
Verder vind ik Andrew best een leuk joch. Maar nu weten we het wel dat Raggel hem zijn Monique niet gunt. Get over it!
´
pi_158632565
Dat Andrew kan ik nog begrijpen, maar waarom Hayzes? Hazes klinkt op z'n Engels toch al als Hee-zus/zies.
't Echte en 't ware!
  Moderator dinsdag 29 december 2015 @ 13:49:37 #217
184769 crew  Deisyy
pi_158633407
Hij heeft ook nog André Hazes Jr. waar hij regelmatiger gebruik van maakt.
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
pi_158640561
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 december 2015 13:13 schreef Kim-Holland het volgende:
Precies. Jammer dat hij er niet op staat dat hij ook zo genoemd wil worden. Wat heeft een naamsverandering anders voor zin. zou je denken.
Verder vind ik Andrew best een leuk joch. Maar nu weten we het wel dat Raggel hem zijn Monique niet gunt. Get over it!
dat andrew hayzes is gewoon een pseudoniem op fb, het was nooit de bedoeling om echt zo door t leven te gaan... al maakte evert & co dat er natuurlijk wel van
pi_158643090
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 december 2015 17:07 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

dat andrew hayzes is gewoon een pseudoniem op fb, het was nooit de bedoeling om echt zo door t leven te gaan... al maakte evert & co dat er natuurlijk wel van
Natuurlijk. Ik had het kunnen weten :@
´
pi_159018291
Kan iemand mij vertellen sinds wanneer Dreetje en vriendin een relatie hebben?
  † In Memoriam † maandag 11 januari 2016 @ 18:39:40 #221
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159020381
Ongeveer sinds eind juni 2014.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_159020792
.

[ Bericht 98% gewijzigd door Allyo op 11-01-2016 18:55:05 ]
  † In Memoriam † maandag 11 januari 2016 @ 18:52:40 #223
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159020825
Gíng dat niet over Monique?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_159020888
quote:
99s.gif Op maandag 11 januari 2016 18:52 schreef Cynix ® het volgende:
Gíng dat niet over Monique?
Nope. Ik 'ken' dit meisje
  † In Memoriam † maandag 11 januari 2016 @ 18:55:45 #225
368283 ato
pi_159020924
Ik dacht dat hij bi-gierig maar dat is niet zo bij onderzoek in gaybars :-(
Life can be a bitch, so like it..
pi_159021064
quote:
0s.gif Op maandag 11 januari 2016 18:55 schreef ato het volgende:
Ik dacht dat hij bi-gierig maar dat is niet zo bij onderzoek in gaybars :-(
oedipus-complex
  Trouwste user 2022 woensdag 20 januari 2016 @ 13:10:03 #227
7889 tong80
Spleenheup
pi_159252496
Volkszanger André Hazes Jr. (21) is staandegehouden door de politie, die vervolgens een nepvagina in zijn auto ontdekte. Dat vertelt hij op Instagram. Dré gebruikt het sekspeeltje naar eigen zeggen vaak om grappen mee uit te halen, maar de politie kon er niet zo om lachen.

,,Staande gehouden, oké'', zei André in een video. ,,Auto doorzoeken, oké. Dan komt er ineens in mij op; die nep-vagina, flamoes, punani, noem maar op waar ik vaak grappen mee uithaal...''

Het is niet duidelijk waarom de politie Dré staande hield en zijn wagen doorzocht. De zanger vond de aandacht voor zijn filmpje overdreven en heeft het direct verwijderd. ,,En door!'', schrijft hij bij zijn volgende video.

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)Andre-Hazes-Jr.dhtml

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_159255906
Meerdere malen grappen uithalen met een nepvagina.... En daarom heeft hij een relatie met een oudere vrouw, omdat hij zelf al zo veel wijzer voor zijn leeftijd is....
  woensdag 20 januari 2016 @ 16:21:32 #229
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159257646
Nou heb ik pas ehm.... een goeie 30 jaar een rijbewijs, en staande gehouden is me al vrijwel niet overkomen, op één keer na alleen maar fuiken in gereden, maar de auto doorzoeken? Nog nooit.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  woensdag 20 januari 2016 @ 16:30:27 #230
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_159257850
Misschien zit Rachel hierachter :p
With love :*
pi_159257896
Raar verhaal.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  † In Memoriam † woensdag 20 januari 2016 @ 17:48:38 #232
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159260102
quote:
0s.gif Op woensdag 20 januari 2016 16:21 schreef Leandra het volgende:
Nou heb ik pas ehm.... een goeie 30 jaar een rijbewijs, en staande gehouden is me al vrijwel niet overkomen, op één keer na alleen maar fuiken in gereden, maar de auto doorzoeken? Nog nooit.
Ik heb in een kleine 30 jaar geloof ik 3 keer mijn rijbewijs moeten laten zien en 2 keer moeten blazen bij routinecontroles.
Mijn auto is in al die jaren eveneens 0 keer doorzocht.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † woensdag 20 januari 2016 @ 17:50:48 #233
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159260159
Verder trouwens wel bij uitstek een 'nieuwtje' in de categorie ultiem non-nieuws. :{
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_159827774
De dag die je wist dat zou komen: André junior heeft een tatoeage met de naam van zijn cougar laten zetten :') Hoe hoog zou Raggel nu op de kast zitten?

https://www.instagram.com/p/BBm_CT8QwZY/?taken-by=andrehazesjr

[ Bericht 27% gewijzigd door letmehearyouscream op 11-02-2016 09:32:35 ]
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 11 februari 2016 @ 14:56:59 #235
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159835927
die plek ook :')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 11 februari 2016 @ 14:59:22 #236
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_159835985
"Wat een comentaar baba mensen ieder zijn ding hij leeft zijn ijgen leven"

:') ;(
The love you take is equal to the love you make.
pi_159849564
Daar krijgt hij vast nooit spijt van.
  Moderator / Miss SHO donderdag 11 februari 2016 @ 23:20:10 #238
22592 crew  Ole
pi_159850323
Een gouden ketting was niet goed genoeg?

Maar goed, ik denk dat ze nu echt zwanger is.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  † In Memoriam † donderdag 11 februari 2016 @ 23:33:24 #239
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159850725
Tsja, het blijft toch een Hazes.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_159853041
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2016 07:32 schreef letmehearyouscream het volgende:
De dag die je wist dat zou komen: André junior heeft een tatoeage met de naam van zijn cougar laten zetten :') Hoe hoog zou Raggel nu op de kast zitten?

https://www.instagram.com/p/BBm_CT8QwZY/?taken-by=andrehazesjr
Die had het liefst haar naam zien staan. :')
Of 'mom', met zo'n hartje erbij.
pi_159853520
quote:
0s.gif Op donderdag 11 februari 2016 14:56 schreef rubbereend het volgende:
die plek ook :')
idd een vreemde plaats, dat kan hij nooit zien en zijn vriendin ook alleen als ze achter hem loopt. Zou zijn vriendin gewoon een voorbind dildo " voor grapjes uit te halen" in haar auto hebben liggen. :D
pi_159902771
http://www.telegraaf.nl/p(...)ipjes_getuit___.html

quote:
De 'dochter van' stak haar voorliefde voor cosmetische verfraaiingen eerder al niet onder stoelen of banken. In 2012 liet ze al haar borsten vergroten en ook haar lippen mochten - vond ze zelf - wel een maatje groter: "Want ik heb van mezelf weinig lip. Wat oké is, maar ik geef zelf de voorkeur aan iets meer".
pi_159902909
Zo moeder, zo dochter :{
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  † In Memoriam † zondag 14 februari 2016 @ 09:43:48 #244
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159903129
Lelijke trol.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † zondag 14 februari 2016 @ 11:05:15 #245
37843 lady-wrb
kortaf
pi_159903986
misschien zingt ze nu beter met die plastieken bek
  zondag 14 februari 2016 @ 11:08:44 #246
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159904027
Ik snap niet waarom ze denkt dat zo'n pose lekker, aantrekkelijk of sexy zou zijn?
In bewegend beeld misschien met veel moeite nog wel, maar dit ziet er toch vooral heel dom uit?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  zondag 14 februari 2016 @ 13:34:59 #247
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_159908381
SYmpathieke gast die Andre JR. gisteren bij Paul de Leeuw. Heett het goed voor elkaar!
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  Trouwste user 2022 zondag 28 februari 2016 @ 19:41:36 #249
7889 tong80
Spleenheup
pi_160292960
Roxeanne Hazes kan niet wakker liggen van het feit dat ze gebrouilleerd is geraakt met haar kleine broertje Dré.

Dré is al maanden niet 'on speaking terms' met Roxeanne en hun moeder Rachel, naar verluidt omdat zus en moeder zich niet kunnen vinden in Dre's partnerkeuze: de zestien jaar oudere Monique.

Als Thuis op Zondag-'invaller' Viktor Brand haar aan de tand voelt over de vete en op de man af vraagt wat hun vader André nou zou vinden van de vete, antwoordt Rox laconiek: "Nou ja, ik geloof dat mijn vader met 80 procent van de familie geen contact had. Misschien is het wel erfelijk, haha! In elke familie is wel wat aan de hand. Wat er gebeurd is komt niet alleen door het leeftijdsverschil, maar dat is privé..."
'Ik mis hem niet'

Volgens Rox is het voorlopig beter zo. "Ik wil mijn broertje ook beschermen. Ik mis hem niet...", zegt ze voorzichtig. "Het is zonde dat het zo is gelopen, maar het moet ook niet escaleren. Het komt met de tijd wel weer, het is nu even goed zo. Het is écht goed zo."

Het is zelfs zó goed dat broer en zus er geen enkele moeite mee hebben dat ze elkaar steeds tegen het lijf lopen voor de concertreeks Holland zingt Hazes. Sterker nog, ze zijn het inmiddels wel gewend... "Wat veel mensen vergeten is dat wij in de weekenden nog samen optreden. Dat is niet moeilijk nee. Ik denk dat we allebei zakelijk en privé goed kunnen scheiden. We zijn tenslotte allemaal gekomen op pappa te eren."

http://www.telegraaf.nl/p(...)met_breuk_Dre__.html

Werk en privé gescheiden houden. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 28 februari 2016 @ 19:50:59 #250
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160293281
quote:
We zijn tenslotte allemaal gekomen op pappa te eren.
Er staat echt "op" ipv "om" in het artikel, nou lijkt het net alsof ze een "t" vergeten zijn voor "eren" :')
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator zondag 28 februari 2016 @ 20:02:37 #251
249559 crew  Lavenderr
pi_160293678
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 19:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Er staat echt "op" ipv "om" in het artikel, nou lijkt het net alsof ze een "t" vergeten zijn voor "eren" :')
"..om op papa te teren" :X
  † In Memoriam † zondag 28 februari 2016 @ 20:05:40 #252
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_160293774
Eerste waar ik ook aan dacht. :D
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_160293997
jeminee, en maar volhouden classy te zijn...

dreetje jr mag echt blij zijn dat hij van ze af is
  zondag 28 februari 2016 @ 20:19:24 #254
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_160294324
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 20:02 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

"..om op papa te teren" :X
Ik moest in dat artikel al zo lachen om 'om papa te eren', en om deze zin moet ik nog harder lachen :D
With love :*
  Trouwste user 2022 zondag 28 februari 2016 @ 20:30:01 #255
7889 tong80
Spleenheup
pi_160294697
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 20:02 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

"..om op papa te teren" :X
Ha ha ha :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † maandag 29 februari 2016 @ 08:50:19 #256
240917 Mula
pi_160306816
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 19:41 schreef tong80 het volgende:
Roxeanne Hazes kan niet wakker liggen van het feit dat ze gebrouilleerd is geraakt met haar kleine broertje Dré.

Dré is al maanden niet 'on speaking terms' met Roxeanne en hun moeder Rachel, naar verluidt omdat zus en moeder zich niet kunnen vinden in Dre's partnerkeuze: de zestien jaar oudere Monique.

Als Thuis op Zondag-'invaller' Viktor Brand haar aan de tand voelt over de vete en op de man af vraagt wat hun vader André nou zou vinden van de vete, antwoordt Rox laconiek: "Nou ja, ik geloof dat mijn vader met 80 procent van de familie geen contact had. Misschien is het wel erfelijk, haha! In elke familie is wel wat aan de hand. Wat er gebeurd is komt niet alleen door het leeftijdsverschil, maar dat is privé..."
'Ik mis hem niet'

Volgens Rox is het voorlopig beter zo. "Ik wil mijn broertje ook beschermen. Ik mis hem niet...", zegt ze voorzichtig. "Het is zonde dat het zo is gelopen, maar het moet ook niet escaleren. Het komt met de tijd wel weer, het is nu even goed zo. Het is écht goed zo."

Het is zelfs zó goed dat broer en zus er geen enkele moeite mee hebben dat ze elkaar steeds tegen het lijf lopen voor de concertreeks Holland zingt Hazes. Sterker nog, ze zijn het inmiddels wel gewend... "Wat veel mensen vergeten is dat wij in de weekenden nog samen optreden. Dat is niet moeilijk nee. Ik denk dat we allebei zakelijk en privé goed kunnen scheiden. We zijn tenslotte allemaal gekomen op pappa te eren."

http://www.telegraaf.nl/p(...)met_breuk_Dre__.html

Werk en privé gescheiden houden. :D

:P
Zo'n passief agressief stukje elke keer.
pi_160307191
quote:
1s.gif Op donderdag 11 februari 2016 14:59 schreef Lienekien het volgende:
"ieder zijn ding hij leeft zijn ijgen leven"

:') ;(
Klinkt als een titel voor een Nederlandstalig nummer waarvan de videoclip is gemaakt door Clipstudio.
pi_160309616
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 20:02 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

"..om op papa te teren" :X
:D
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_160309885
Ik houd ook nog wel rekening met de mogelijkheid dat EN Rachel een heks is EN dat ze toch gelijk hebben over die relatie van Dre. Die overdreven liefdesbetuigingen, die tattoo. Genoeg voorbeelden van mensen die zo overdreven hun liefde etaleren en waarbij het dan toch niet goed blijkt te zitten..Neem nou Jan Smit die enkele weken voor de breuk met Yolanthe een tattoo zette om hun liefde te eren...
  Moderator / Miss SHO maandag 29 februari 2016 @ 11:48:36 #260
22592 crew  Ole
pi_160310103
quote:
1s.gif Op maandag 29 februari 2016 09:32 schreef Pulzzar het volgende:

[..]

Klinkt als een titel voor een Nederlandstalig nummer waarvan de videoclip is gemaakt door Clipstudio.
is er al
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_160310225
quote:
:D

IJgenlijk moet die spelfout er ook in.
pi_160312523
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 11:38 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik houd ook nog wel rekening met de mogelijkheid dat EN Rachel een heks is EN dat ze toch gelijk hebben over die relatie van Dre. Die overdreven liefdesbetuigingen, die tattoo. Genoeg voorbeelden van mensen die zo overdreven hun liefde etaleren en waarbij het dan toch niet goed blijkt te zitten..Neem nou Jan Smit die enkele weken voor de breuk met Yolanthe een tattoo zette om hun liefde te eren...
Toch denk ik dat het tussen deze twee wel echte liefde is. Ik vind ze iig goed bij elkaar passen.
pi_160312918
Teren op de " erfenis ", van een alcoholistische, pedofiele, drugsverslaafde vader / man.
pi_160313426
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 13:38 schreef thekolere het volgende:
Teren op de " erfenis ", van een alcoholistische, pedofiele, drugsverslaafde vader / man tokkie.
pi_160314813
quote:
André Hazes Jr. kan relatie met moeder en zus niet herstellen

André Hazes Jr. heeft onlangs geprobeerd de ruzie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne te beëindigen. Dat is echter niet gelukt.


"Zij hebben daar geen behoefte aan", vertelt de zanger in gesprek met Veronica Magazine.

Hazes Jr. probeert ermee om te gaan. "Ik ga mij nu alleen nog richten op de positieve dingen in mijn leven en daar horen zij even niet bij. Misschien komt het op een dag weer goed."

De ruzie zou zijn ontstaan nadat Hazes Jr. (22) een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Hoewel Rachel Hazes benadrukte dat er geen ruzie is, of sprake van een "acceptatieprobleem", zegt haar zoon dat er wel degelijk problemen zijn.

Kind
Hazes Jr. hoopt dat het ooit goedkomt. "Mijn kind moet toch zijn oma kunnen zien? Maar alleen als we weer met z'n allen in een kamer kunnen zijn", vervolgt hij.

Hazes Jr. zegt klaar te zijn voor het vaderschap: "Ik ben stabiel genoeg, dus als het nu zou gebeuren dan is het welkom. Kom maar."

"Wat ook een rol speelt: mijn vader was 43 toen hij mij kreeg. Dat gaat mij echt niet gebeuren! Ik wilde met hem voetballen, maar hij was na drie stappen uitgeput, kon niet meer. Nee, laat mij als ik een jaar of 45 ben maar lekker stappen met mijn zoon.
pi_160315177
quote:
1s.gif Op maandag 29 februari 2016 14:54 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Logisch dat pa Hazes na drie stappen uitgeput was. Had wellicht meer met zijn levensstijl en conditie te maken dan met leeftijd.
Bij Je Zal Het Maar Zijn hebben Rox en Rag wel toegegeven dat ze issues met Monique hebben en niet om haar leeftijd. Gok dat het alleen goedkomt als de relatie voorbij is.
pi_160315189
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 13:38 schreef thekolere het volgende:
Teren op de " erfenis ", van een alcoholistische, pedofiele, drugsverslaafde vader / man.
Met losse handjes
pi_160316619
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 11:38 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik houd ook nog wel rekening met de mogelijkheid dat EN Rachel een heks is EN dat ze toch gelijk hebben over die relatie van Dre.
Hier kan ik me wel in vinden.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  maandag 29 februari 2016 @ 19:14:57 #269
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_160320880
Rachel en Roxanne zijn godverdomme net de boze koningin en prinses van het stuk. :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Trouwste user 2022 maandag 29 februari 2016 @ 21:20:35 #270
7889 tong80
Spleenheup
pi_160325580
Wat ben ik blij met m'n familieband. De triestheid.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_160329667
Wie weet is het hele issue wel dat Monique Dré wilt stimuleren zijn eigen leven te leiden, zichzelf te ontwikkelen en los te raken van het produkt André Hazes. Roxanne en Dré zijn volgens mij helemaal gebrainwashed, zodat ze de zaak niet vanuit hun eigen perspectief kunnen bekijken. Maar wie weet komt daar bij Dré nu een beetje verandering in sinds hij Monique heeft leren kennen. En dat vindt Rachel niet zo leuk natuurlijk. Er zijn genoeg dingen gebeurd die nou niet bepaald een schoonheidsprijs verdienen. Want wat vindt Dré er bijvoorbeeld van dat hij een halfbroer en halfzus heeft die van zijn moeder geen contact mocht hebben met hun vader?
pi_160332588
Nee, laat mij als ik een jaar of 45 ben maar lekker stappen met mijn zoon.

Zou het?? Zou Monique al zwanger zijn van die zoon?
  dinsdag 1 maart 2016 @ 10:37:42 #274
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160334946
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 04:08 schreef praadje het volgende:
Nee, laat mij als ik een jaar of 45 ben maar lekker stappen met mijn zoon.

Zou het?? Zou Monique al zwanger zijn van die zoon?
Dat vond ik ook het meest opvallende van het hele verhaal, en ook nog een keer de verwijzingen naar "zijn kind" dat z'n oma moet kunnen zien....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160335809
Maanden geleden had hij het al over anti-conceptie en een kind dat welkom is. Nu weer. Nu opzeker zwanger.
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 12:02:56 #276
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_160336599
quote:
Dus. Heeft Rachel gezegd: "Jongen, pas op voor deze vrouw, ze houdt vooral van dat je bekend bent. Je gaat bedrogen uitkomen." En is Dré daar zo boos om geworden dat er geen contact meer is? Of heeft Rachel gedreigd: "Als jij met deze foute vrouw blijft omgaan, verbreek ik het contact." En heeft dat averechts gewerkt?
The love you take is equal to the love you make.
pi_160337815
Eens met de bovenstaande posters.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 13:32:50 #278
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160338747
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 12:02 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Dus. Heeft Rachel gezegd: "Jongen, pas op voor deze vrouw, ze houdt vooral van dat je bekend bent. Je gaat bedrogen uitkomen." En is Dré daar zo boos om geworden dat er geen contact meer is? Of heeft Rachel gedreigd: "Als jij met deze foute vrouw blijft omgaan, verbreek ik het contact." En heeft dat averechts gewerkt?
Ik gok op keuze 2, zo arrogant lijkt ze me wel, en natuurlijk is het onhandig om je kind te laten kiezen tussen jou en de vrouw waar hij verliefd op is, maar ze heeft de statistieken mee, en de kans dat het uiteindelijk misgaat tussen Dré en Monique is waarschijnlijk groter dan dat ze over 20 jaar nog samen zijn, dus dan kan Rachel eindelijk haar "Zie je wel, ik zei het toch" uitspreken, als hij bij z'n moeder komt uithuilen.

Maar ik vind het dom van haar, heel erg dom; als je je kind werkelijk wilt beschermen tegen iemand die in jouw ogen niet het beste met je kind voorheeft, dan moet je je kind zeker niet wegjagen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator dinsdag 1 maart 2016 @ 13:42:21 #279
184769 crew  Deisyy
pi_160339020
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 13:32 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik gok op keuze 2, zo arrogant lijkt ze me wel, en natuurlijk is het onhandig om je kind te laten kiezen tussen jou en de vrouw waar hij verliefd op is, maar ze heeft de statistieken mee, en de kans dat het uiteindelijk misgaat tussen Dré en Monique is waarschijnlijk groter dan dat ze over 20 jaar nog samen zijn, dus dan kan Rachel eindelijk haar "Zie je wel, ik zei het toch" uitspreken, als hij bij z'n moeder komt uithuilen.

Maar ik vind het dom van haar, heel erg dom; als je je kind werkelijk wilt beschermen tegen iemand die in jouw ogen niet het beste met je kind voorheeft, dan moet je je kind zeker niet wegjagen.
Ze heeft waarschijnlijk nooit van Wim Sonneveld gehoord ;)
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  dinsdag 1 maart 2016 @ 13:49:53 #280
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160339218
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 13:42 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ze heeft waarschijnlijk nooit van Wim Sonneveld gehoord ;)
:D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Trouwste user 2022 dinsdag 1 maart 2016 @ 16:16:32 #281
7889 tong80
Spleenheup
pi_160343149
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 13:42 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Ze heeft waarschijnlijk nooit van Wim Sonneveld gehoord ;)
:?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 1 maart 2016 @ 16:23:09 #282
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_160343273
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 13:42 schreef Deisyy het volgende:

Ze heeft waarschijnlijk nooit van Wim Sonneveld gehoord ;)
Sonneveld? Dat dronk Dre ook wel eens als het bier op was, dacht ik.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_160343516
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 16:16 schreef tong80 het volgende:

[..]

:?

:P
dat uitgerekend jij deze niet snapt
  dinsdag 1 maart 2016 @ 17:01:06 #284
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160344331
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 16:23 schreef Copycat het volgende:

[..]

Sonneveld? Dat dronk Dre ook wel eens als het bier op was, dacht ik.
:D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 1 maart 2016 @ 17:22:55 #285
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_160344904
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 16:23 schreef Copycat het volgende:

[..]

Sonneveld? Dat dronk Dre ook wel eens als het bier op was, dacht ik.
_O- :D
Snobs have more fun!
KLIK!
  dinsdag 1 maart 2016 @ 17:37:07 #286
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_160345352
quote:
10s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 16:23 schreef Copycat het volgende:


Sonneveld? Dat dronk Dre ook wel eens als het bier op was, dacht ik.
😀
pi_160346636
Wel apart dat Rox eens heeft gezegd dat zij Monique pas 1 keer cluchtig ontmoet hebben. Op basis van 1 ontmoeting kun je niet zo snel zulke conclusies trekken, lijkt me. Dan gaat het wellicht om verhalen en roddels?
pi_160538345
quote:
André Hazes junior: Ik hoop enorm op een baby

André Hazes junior wil niet langer alleen 'de zoon van' zijn. Na een roerige tijd waarin hij losbrak van zijn moeder en zus, komt hij nu met een persoonlijk album. 'Ik zal altijd in de schaduw van mijn vader blijven staan, maar ik wil dat de mensen zich mij ook herinneren als ik er niet meer ben.' En: hij wil zelf ook vader worden.

Om zijn nek hangt een kettinkje met de naam Monique. In zijn nek de vers getatoeëerde versie. En op het album Leef van André Hazes junior (22), dat vrijdag uitkomt, staan meerdere odes aan zijn 16 jaar oudere vriendin Monique Noëll. Ook al valt zijn familie over het leeftijdsverschil, niets kan zijn liefdesgeluk in de weg staan.

Dit is het helemaal hč? Je zingt zelfs dat je een baby met haar wilt.
,,Ik heb dat liedje in het geheim geschreven. Toen Monique het voor het eerst hoorde, had ze tranen in haar ogen en kippenvel. We zijn er zo mee bezig, we oefenen heel veel (ondeugend lachje, red.) en als het op een dag op ons pad mag komen... Ik hoop dat het ons gegeven is.''

Kijk je anders naar je vader nu je zelf vader wilt worden?
,,Zeker. Hij was 43 toen hij mij kreeg, maar al een oude man door zijn levensstijl. Als ik met hem ging voetballen, zette hij drie stappen en dan was hij kapot. Dat wil ik voorkomen - daar ben ik me ineens heel erg van bewust. En als mijn vader niet werkte, zat hij in de kroeg. In mijn vrije tijd wil ik met die kleine pik ergens heen.

,,Nadat mijn vader was overleden, heb ik misschien twee keer gehuild. Iemand zei: de klap komt nog wel bij jou. Misschien is dat zo. Als ik ga trouwen of een kind mag krijgen, dan is er een stoel leeg. En nu ook een tweede, omdat ik geen contact heb met mijn moeder.''

Gaat De laatste keer daarover? Je zingt: ik heb jou niets meer te zeggen.
,,Nee, het album werd zo positief, dat ik vond dat er ook een nummer op moest waarin Monique even een kutwijf is. Voor de balans. Ik ga nu geen liedje schrijven over mijn moeder. Stel dat het over 15 jaar weer goed is, dan is er nog wel dat liedje. En ik vind: je moet niet met modder gooien.''

Op het album staat wel een nummer over jouw vader, Hé ouwe. Uit wat je zingt, spreekt een soort bewijsdrang.
,,Ik heb vanaf mijn 13de hard geknokt om in de voetsporen van mijn vader te kunnen treden, terwijl iedereen zei: wat moet hij nou, zo'n snotneus? Inmiddels word ik serieus genomen. Ik ben André Hazes jr, niet alleen 'de zoon van'. Maar zonder hem was ik hier niet gekomen. Ik zal altijd in zijn schaduw blijven staan - dat vind ik niet erg, maar de voetsporen die ik zie, daar stap ik graag in.''

Waarvan heb je in die 9 jaar het meest geleerd?
,,Ik ben bij mijn moeders bedrijf weggegaan en voor mezelf begonnen. Alles was nog goed thuis, hoor. Niet dat je denkt dat mijn moeder mij... (Hazes hapert even, red.) Ik wilde gewoon zien wat ik waard was. Toen ik begon, stond er 0 euro op mijn rekening. Ik wist niet of ik de week erop crackers of een biefstukje zou eten. Het is het laatste geworden. Mensen denken dat als ik een auto koop, ik dat doe met het geld van mijn vader. Dat is niet zo en dat is een fijn gevoel.''

Wat wil je bereiken?
,,Ik wil de beste van deze tijd worden. Ik ben er heel vaak om uitgelachen, maar ik doe dit niet om 150 klussen per jaar te doen en met een gevoel van 'het is wel goed zo' mijn geld te verdienen. Ik wil dat mensen zich me nog herinneren als ik er niet meer ben.''
pi_160546395
Wacht even: hij heeft een nummer geschreven waarin Monique ook even een kutwijf is?
En hij wilt dat niet over z'n moeder zingen omdat er, stel dat het ooit goed komt, over 15 jaar dan wel zo'n liedje is?
Ik snap het niet. :')

Maar goed, verder prima joch. :P

En ohja: ook nog een kettinkje met de naam van z'n vriendin? :')
  † In Memoriam † woensdag 9 maart 2016 @ 19:05:15 #290
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_160547829
quote:
Nee, het album werd zo positief, dat ik vond dat er ook een nummer op moest waarin Monique even een kutwijf is. Voor de balans.
Gaat over Rox, gok ik zo maar. Mama Raggel krijgt apart nog een sneer: "Ik ga nu geen liedje schrijven over mijn moeder. Stel dat het over 15 jaar weer goed is, dan is er nog wel dat liedje".
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_160550680
de media blijft haar maar steevast monique noëll noemen :')
pi_160630499
Toch lijkt Dre verdacht veel op Marco Eijk, waar Rachel een relatie mee heeft gehad.


  zondag 13 maart 2016 @ 10:22:22 #293
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_160630621
Ik zie echt geen enkele overeenkomst.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 13 maart 2016 @ 10:30:29 #294
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_160630765
zou dat de reden van de breuk zijn?
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  † In Memoriam † zondag 13 maart 2016 @ 10:45:20 #295
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_160630967
Bedoel je dat kleine Dreetje eigenlijk misschien wel kleine Marcootje is? :o
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  zondag 13 maart 2016 @ 13:39:32 #296
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_160634244
quote:
99s.gif Op zondag 13 maart 2016 10:45 schreef Cynix ® het volgende:
Bedoel je dat kleine Dreetje eigenlijk misschien wel kleine Marcootje is? :o
Ja. Maar aan de andere kant zou het heel onlogisch zijn dat Rachel om die reden zou breken met Dreetje, want dat zou afbreuk doen aan het hoererend uitgevente merk het respect voor André
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  zondag 13 maart 2016 @ 14:08:53 #297
436222 Japepk
Padvinder
pi_160634897
Je ziet bij Drétje duidelijk de looks van André hoor. En anders hoor je ze wel. Je laat je misleiden door die baard.
't Echte en 't ware!
pi_160663156
quote:
In mijn vrije tijd wil ik met die kleine pik ergens heen.
:')
  † In Memoriam † maandag 14 maart 2016 @ 18:21:03 #299
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_160664796
quote:
10s.gif Op maandag 14 maart 2016 17:03 schreef WammesWaggel het volgende:
:')
Yep. Een dochter is dus niet echt welkom.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_160730569
http://www.telegraaf.nl/p(...)ANNE_loopt_op__.html

Rachel wordt gestempeld als feeks >:)
pi_160730583
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 14:08 schreef Japepk het volgende:
Je ziet bij Drétje duidelijk de looks van André hoor. En anders hoor je ze wel. Je laat je misleiden door die baard.
Zeker weten in de stem hoor je zeer zeker Andre , en buiten dat vind ik Dre beter zingen als Roxanne !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')