abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 07:28:14 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_157176869
’Houden van is ook loslaten”, zei RACHEL HAZES deze week, waarmee zij het PRIVÉ-nieuws bevestigde dat zij en haar zoon ANDRÉ JR. momenteel toch veel minder hecht zijn dan in showbizzkringen altijd werd aangenomen.

Kleine kinderen worden groot en vliegen graag uit, iets wat voor Dré opportuun werd toen hij viel voor de charmes van MONIQUE, een zestien jaar oudere vrouw en zijn moeder het enthousiasme van haar zoon vanaf dag één bepaald niet deelde! Rachel wilde haar nieuwste, aanstaande ’schoondochter’ dit voorjaar zelfs niet mee op de gezinsvakantie naar Amerika. Insiders onthulden dat toen het eerste bommetje tussen Rachel en haar zoon is ontploft en dat er sindsdien meer explodeerde, wat er nu in resulteerde dat André en Monique zelfs niet meer naast Rachel in Vinkeveen willen wonen maar deze week vertrekken naar een eigen huis in dezelfde gemeente. Zij het op veilige afstand van de boze, en meer nog bemoeizuchtige, schoonmoeder.

Dré heeft duidelijk gekozen voor het geluk dat via internet op zijn pad kwam. Monique en hij leerden elkaar kennen via Facebook, zagen elkaar dezelfde avond nog in levenden lijve en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Kansloos

Rachel, die zelf negentien jaar scheelde met haar grote liefde André, zag het allemaal met lede ogen aan en heeft er volgens ingewijden alles aan gedaan om haar zoon ervan te overtuigen dat de liefde voor een vrouw die zoveel ouder is en zoveel meer levenservaring heeft op den duur kansloos is. Verschillende adviseurs raadden haar aan de zaak niet zo op de spits te drijven en de vlinders in de buik van Dré te laten uitrazen. Maar Rachel wilde daarvan even weinig weten als ’Dreetje’ van haar goedbedoelde raad.

Goedbedoeld? „Eigenbelang speelde natuurlijk ook mee”, aldus de PRIVÉ-zegsman. „Het ging Rachel er natuurlijk om dat hij met een vrouw zou thuis komen die door haar gemakkelijker te beïnvloeden zou zijn dan deze Monique met haar 36 jaar, die bovendien ook nog eens een warme band met haar familie heeft. Haar familie, waar André zich helemaal thuis voelt en met wie hij een prima band heeft. Toen Monique van ’Ras’ niet mee mocht op vakantie, zijn de twee met háár familie naar Tenerife geweest, waar junior zijn schoonfamilie nog beter heeft leren kennen en waarderen. Vooral Moniques vader en hij zijn twee handen op een buik, die hebben een heel hechte band met elkaar gekregen. Rachel kwam daardoor nog verder buitenspel te staan en komt er straks helemaal niet meer aan te pas!”

’Houden van’ betekent, om haar eigen woorden aan te halen, inderdaad loslaten. Maar dat is nou net wat zij het allermoeilijkste vindt omdat de argwanende Hazes-weduwe altijd en overal kapers op de kust ziet en vermoedt dat iedereen iets wil meepikken uit de ruif van haar mans nalatenschap. De erfenis van André wordt, inclusief onroerend goed en de uitkeringen van levensverzekeringen, overigens op een miljoen of zes geschat. Daarmee was de kous echter bepaald niet af. Rachel wist haar titel van ’zakenvrouw van het jaar’ het afgelopen decennium jaar na jaar moeiteloos te prolongeren.

Musical

Zij verwende de fans met herdenkingsconcerten, herdenkingsalbums, met andere sterren die ’uit respect voor Dré’ zíjn liedjes zongen. Dat groeide uit tot jaarlijkse Holland zingt Hazes-spektakels in steeds uitverkochte Ziggo Domes. Er kwam een musical over zijn leven met gek genoeg niet hem, maar háár als hoofdpersoon en in de titel: ‘Hij gelooft in mij’. Problemen, natúúrlijk over geld, geld, geld, kwamen er met producent JOOP VAN DEN ENDE. Helemaal toen ook nog eens de fílm over Andrés veelbewogen leven een jaar eerder in de bioscoop kwam dan lange tijd de bedoeling was geweest en daarmee voortijdig het doek viel voor de succesmusical.

Al met al vermoeden ingewijden dat Rachel de nalatenschap van de betreurde volkszanger heeft weten de verdubbelen. Want het moet gezegd; zij heeft ervoor gezorgd dat Hazes eigenlijk nog steeds voortleeft in de showbizz, inmiddels mythische proporties heeft aangenomen en goud waard is!

Ook de manier hoe zij dochter NATHALIE en zoon MELVIN volledig ’kaltgestellt’ heeft, verdient een prijs, al zal dat niet de schoonheidsprijs zijn. Al kort na de dood van hun vader deed Rachel de twee oudsten van André, die door kunstgrepen in de film over zijn leven niet eens worden genóemd, een financieel voorstel alsof zij geen andere keus hadden. Zij kregen een bedrag ineens als zij afstand zouden doen van verdere aanspraken. Dat zogenaamde kindsdeel was voor Nathalie en Melvin echter aanzienlijk groter uitgevallen wanneer zij zich beter hadden laten adviseren. Van alle opbrengsten ná de dood van hun vader hebben zij nooit een cent gezien.

Melvin heeft dat nooit geïnteresseerd. In de geest van zijn vader ’leeft die zijn eigen leven’, zelfs onder een andere naam. De naar schatting 75.000 euro die hij in 2004 zou hebben ontvangen, doneerde hij aan het KWF, de organisatie die zich inzet om de ziekte waaraan zijn moeder, Andrés lieve tweede echtgenote ELLEN WOLF, overleed.

Misschien dat er ooit eens contact zal ontstaan tussen hem en zijn halfbroer Dré, nu die wat meer afstand heeft genomen van zijn overheersende en allesbepalende moeder Rachel.

bron

Wat een eenzame verzuurde vrouw moet Rachel wel zijn. Gun je zoon toch zijn geluk, drijf hem niet van je weg.

SHO / Hoe Rachel Hazes haar oogappel verloor...

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 07:30:12 #2
7889 tong80
Spleenheup
pi_157176877
André Hazes Jr. en zijn moeder Rachel kijken elkaar niet eens meer aan sinds de breuk. De twee waren buren, maar daar was alles mee gezegd. "Als we elkaar zien, draaien we ons gezicht weg", aldus de zanger die het wilde bijleggen.



Eerder werd al bekend dat André's relatie met de 16 jaar oudere Monique zorgde voor strubbelingen in de relatie met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. "Ik ben verliefd geworden op Monique en ze is bij mij bovenaan komen te staan. Ze is voor mij de belangrijkste persoon in mijn leven geworden", vertelt André in Van der Vorst ziet sterren. Een plek die voorheen bestemd was voor zijn moeder. Toch hadden ze volgens hem die plek makkelijk kunnen delen.

"Maar dan gebeuren er ineens dingen waardoor je op een gegeven moment voor jezelf kiest", verklaart een openhartige Hazes. Ook het contact met zijn zus is verbroken en een hereniging zit er voorlopig nog niet in. "Mijn moeder is er nog niet klaar voor en mijn zus doet eigenlijk alles wat mijn moeder doet", aldus Hazes die slapeloze nachten had door de breuk.
Toch heeft André volgens eigen zeggen alles geprobeerd om de relatie te lijmen. "Ik heb er ook echt gehuild erom. En ik denk mijn moeder en zus ook." Op dit moment wil hij zich 'focussen op de mensen en dingen in mijn leven die positief zijn' en daar vallen Rachel en Roxeanne helaas momenteel niet onder volgens de zanger. Wat de toekomst brengt weet hij niet, al is hij 'niet iemand die lang boos blijft'.

André was verder openhartig over zijn jeugd waarin zijn overleden vader André Hazes een grote rol speelt. "Toen mijn ouders uit elkaar gingen waren dat de beste maanden van mijn leven omdat hij toen een vader was", bekende hij.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_157179218
Ik heb het interview gezien en het viel me tegen, heb niet zo'n hoge pet op van Dré...teert inderdaad nog op zijn vaders imperium.
En waarom die lange t-shirts :?
  Trouwste user 2022 donderdag 29 oktober 2015 @ 12:16:54 #4
7889 tong80
Spleenheup
pi_157180535
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 11:00 schreef Koningin het volgende:

En waarom die lange t-shirts :?
Dit zijn de vragen des levens _O_

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_157180566
Het is ook niet alsof die jongen iets anders geleerd heeft, vanaf zijn tiende staat alles al in het teken van het "nalatenschap" van André. Ik kreeg juist meer het beeld van een vroegwijs, beschadigd iemand die nu onder de verstikkende vleugels van zijn moeder uit is en zijn eigen weg aan het zoeken is. Als we dan toch zoveel Hazes impersonators hebben kan deze er ook nog wel bij, en als mensen ervoor willen betalen, waarom zou hij het dan niet doen? Hij klinkt niet adsurd slecht, en heeft zijn naam en voorkomen mee, ik zou het ook doen als ik hem was.
pi_157180774
Het maar uit blijven melken van je bloedeigen vader wordt op een gegeven moment respectloos en lachwekkend.

Je verhaal doen bij sensatiezender RTL vind ik ook weinig sjiek.
pi_157180901
Sja, die hele familie Hazes zou droog brood moeten eten als ze niet zo te koop liepen met hun dooie pa/bijna ex echtgenoot. Gezien voorbeeld in de vorm van moeders en situatie snap ik dat hij het zo aanpakt.
pi_157180972
Voorbeeld of niet, dit getuigt van weinig fatsoen. Ik zou nog liever hamburgers flippen dan geld willen verdienen over mijn vaders dooie lichaam.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 13:18:04 #9
444256 Villas__Rubin
Kwaadaardige dictator
pi_157181555
Op zich is dat best een leuke knul geworden die André (bedoel ik niet op een gay manier)...
"A leader must be a terror to the few who are evil in order to protect the lives and well-being of the many who are good"
pi_157182122
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 12:33 schreef Michelangela het volgende:
Sja, die hele familie Hazes zou droog brood moeten eten als ze niet zo te koop liepen met hun dooie pa/bijna ex echtgenoot. Gezien voorbeeld in de vorm van moeders en situatie snap ik dat hij het zo aanpakt.
Andre jr probeert tenminsten zijn eigen geld te verdienen met zijn "gezang", moeder en dochter teren op pa zijn centen.
pi_157184773
Dat lange tshirt viel mij ook al op! Net een vrouw die haar dikke billen probeert te verstoppen!
Maar misschien probeert hij meer een te plat achterwerk te verhullen.

Ik vind dat kleine Dre tenminste nog zelf de boer op gaat om zijn vaders liedjes te zingen en zo geld te verdienen. Dat vind ik minder storend dan hoe zijn moeder geld binnen probeert te harken.

De tijd zal uitwijzen of hij nog meer talenten heeft om zijn geld te verdienen.
pi_157185250
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 13:51 schreef icloud het volgende:

[..]

Andre jr probeert tenminsten zijn eigen geld te verdienen met zijn "gezang", moeder en dochter teren op pa zijn centen.
Ja hoor, niks mis mee. De zoon van Frank Sinatra zong ook.De zoon van Julio Iglesias dito en die heeft toch een mooie carriere opgebouwd.
pi_157185381
Die lange shirts zijn helemaal hip aldus een of ander mode programma waar ik laatst langs zapte.

Persoonlijk vind ik het ook geen gezicht.
pi_157185386
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 17:08 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ja hoor, niks mis mee. De zoon van Frank Sinatra zong ook.
welke zoon, bedoel je niet Nancy?
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 17:33:07 #15
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157185649
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 13:51 schreef icloud het volgende:

[..]

Andre jr probeert tenminsten zijn eigen geld te verdienen met zijn "gezang", moeder en dochter teren op pa zijn centen.
Eens. Laat hem lekker zijn gang gaan. Niemand hoeft een CD van hem te kopen of liedjes van hem te downloaden. Doe dat vooral als je dat leuk vindt en negeer hem als dat niet zo is.

Die Raggel die als een aangeschoten aasgier boven zijn lijk loopt te klapwieken vind ik dan kwalijker. Hoewel ook daar natuurlijk geldt dat niemand verplicht naar musicals over zijn leven moet kijken en luisteren.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 17:46:30 #16
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_157185858
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 17:16 schreef computergirl het volgende:

[..]

welke zoon, bedoel je niet Nancy?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Frank_Sinatra,_Jr.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_157186407
quote:
oh jeeee. Nooit van gehoord. Mag er van de grote cynix vast ook geen mening over hebben _O-
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 18:29:23 #18
240917 Mula
pi_157186664
Ik zie het probleem niet zo dat "de zoon en dochter van" de liedjes van hun pa zingen. Waar ik me wel rot aan irriteer is dat Rachel nu al jaren de treurende weduwe loopt uit te hangen en geld loopt binnen te harken als "vrouw van", terwijl ze op het punt stonden om te scheiden.
  donderdag 29 oktober 2015 @ 18:31:42 #19
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_157186722
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:17 schreef computergirl het volgende:

oh jeeee. Nooit van gehoord.
Er is zelfs een film gemaakt over de kidnapping.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_157186787
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:17 schreef computergirl het volgende:

[..]

oh jeeee. Nooit van gehoord. Mag er van de grote cynix vast ook geen mening over hebben _O-
Maar wat stoort je nou zo aan het feit dat deze jongen net als zijn vader zanger is geworden?
pi_157187213
quote:
14s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:31 schreef Copycat het volgende:

[..]

Er is zelfs een film gemaakt over de kidnapping.
er zijn ontzettend veel films gemaakt, ik denk dat ik 99.999999 niet gezien heb
  donderdag 29 oktober 2015 @ 18:51:19 #22
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_157187276
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:49 schreef computergirl het volgende:

er zijn ontzettend veel films gemaakt, ik denk dat ik 99.999999 niet gezien heb
Oké.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 18:51:29 #23
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157187283
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:17 schreef computergirl het volgende:

[..]

oh jeeee. Nooit van gehoord. Mag er van de grote cynix vast ook geen mening over hebben _O-
Liever niet nee, maar waarom noem je mij nou speciaal? Ik ben zo ongeveer de enige die níet op je kleinburgerlijkheid reageert. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_157187362
quote:
99s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:51 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Liever niet nee, maar waarom noem je mij nou speciaal? Ik ben zo ongeveer de enige die níet op je kleinburgerlijkheid reageert. :)
en waarom ben ik kleinburgelijk?
  † In Memoriam † donderdag 29 oktober 2015 @ 18:55:14 #25
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_157187407
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2015 18:53 schreef computergirl het volgende:

[..]

en waarom ben ik kleinburgelijk?
Omdat je de enige hier bent die vindt dat zoon vooral niet hetzelfde beroep mag hebben als pa.
Ik denk te weten dat dat behoorlijk veel vaker voorkomt dan je zou denken. :)

Verdere even goeie vrienden hoor, trek het je niet teveel aan. :)
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')