En die is ook al gerecenseerd in juni 2015.quote:Op donderdag 23 juli 2015 07:53 schreef n0a het volgende:
Die heb je ook al in Rotterdam. Highstreet Hotdogs.
quote:Op donderdag 23 juli 2015 08:05 schreef Isabeau het volgende:
Ik snap ook niet dat het een hype is geworden, maar een goede hamburger lust ik altijd wel
Tis net zo als met die Japanse all-you-can-eat toko's: Op een bepaalt moment weet men van ellende niet meer wat men nu weer moet verzinnen als trend,een of ander blad verveelt zich en begint maar erop in te spelen en voor je het weet heb je de bal aan het rollen,gaan allerlei mensen op twitter/Blogs erover schrijven,nemen BNérs het (tegen betaling) over en gaan het ook hypen en zie daar: nieuwe trend terwijl het zo oud is als de weg naar Rome.quote:Op donderdag 23 juli 2015 08:59 schreef Cat22 het volgende:
Ik hoorde vanmorgen op 3FM dat er inmiddels hipster hotdogs zijn met truffelsaus en hazelnoten, of met lente-ui, of met BBQ smaak en andere fratsen. Tja....
Wat ook heel hipster is, is op een terras Mojito serveren in een jampotje. Maar dat is dan natuurlijk weer heel milieubewust, recyclen en zo.quote:Op donderdag 23 juli 2015 11:26 schreef Gripper het volgende:
Als "hipster" betekent dat we weer gezond, verantwoord, vers, zelf gemaakt, vrij van rotzooi en E-nummers eten: laat het dan maar lekker hipster zijn!
En dat het wordt gebakken door een vent met een baard en getatoeëerde armen en een petje zal aan de smaakbeleving niks afdoen lijkt me.
Idee is tof.quote:Op donderdag 23 juli 2015 13:40 schreef Isegrim het volgende:
http://www.panoramarail.nl/nieuws/
Wie gaat als eerste testen?
Als je nou halverwege opstapt, krijg je dan een half menu?
Die potjes kun je ook gewoon daarvoor kopen bij de groothandel.quote:Op donderdag 23 juli 2015 14:09 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Wat ook heel hipster is, is op een terras Mojito serveren in een jampotje. Maar dat is dan natuurlijk weer heel milieubewust, recyclen en zo.
quote:Op donderdag 23 juli 2015 09:21 schreef Molo het volgende:
[..]
Jammer dat ze geen kaart online hebben staan
quote:Op donderdag 23 juli 2015 20:44 schreef megamandy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ben er laatst geweest. Op zich wel lekker en het pretzel broodje is ook lekker en slim bedacht alleen vind ik in vergelijking met het worstje en de topping het broodje te groot. Per hap neemt het deeg de overhand in de smaak naar mijn mening. We haden foto's gemaakt maar konden ze helaas niet meer terug vinden![]()
Wel leuk om eens heen te gaan, de FoodhallenOok in combinatie met het filmhuis ernaast.
Ja klopt want de smaken waren lekker en het broodje ook echt maar de verkeerde verhoudingenquote:Op donderdag 23 juli 2015 20:49 schreef Isegrim het volgende:
Een te groot broodje t.o.v. je beleg is bijna net zo irritant als te weinig mayo bij je patat.
Dat is overigens mijn kritiekpunt bij Firma Pickles. Te weinig mayo bij de (lekkere) saliefrietjes.
Jaaaaaaquote:
komen daar zoveel toeristen of is de Nederlandse taal nu echt naar de kl*te?quote:Op donderdag 23 juli 2015 20:44 schreef megamandy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ben er laatst geweest. Op zich wel lekker en het pretzel broodje is ook lekker en slim bedacht alleen vind ik in vergelijking met het worstje en de topping het broodje te groot. Per hap neemt het deeg de overhand in de smaak naar mijn mening. We haden foto's gemaakt maar konden ze helaas niet meer terug vinden![]()
Wel leuk om eens heen te gaan, de FoodhallenOok in combinatie met het filmhuis ernaast.
dan zit ik 3 weken in Zwedenquote:Op donderdag 23 juli 2015 20:56 schreef megamandy het volgende:
[..]
Ja klopt want de smaken waren lekker en het broodje ook echt maar de verkeerde verhoudingen
[..]
JaaaaaaZe hebben veel verschillende keukens daar dus echt leuk om allemaal hapjes te proberen. Ben persoonlijk ook fan van De Ballenbar omnomnom.
Komende twee weken ben ik druk + in Berlijn maar daarna heb ik vakantie dus geen deadlines
Tenminste wel normale prijs. Leuk. Ik ga binnenkort naar de Foodhallen, dus deze ook eens proberen.quote:Op donderdag 23 juli 2015 20:44 schreef megamandy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ben er laatst geweest. Op zich wel lekker en het pretzel broodje is ook lekker en slim bedacht alleen vind ik in vergelijking met het worstje en de topping het broodje te groot. Per hap neemt het deeg de overhand in de smaak naar mijn mening. We haden foto's gemaakt maar konden ze helaas niet meer terug vinden![]()
Wel leuk om eens heen te gaan, de FoodhallenOok in combinatie met het filmhuis ernaast.
Als uit eten gaan voor jou primair is om je te voeden omdat je te lui bent om te koken, vind ik het helemaal onbegrijpelijk dat je je sigaar in je eten uitdrukt. Er is een verschil tussen 'blij en inschikkelijk' zijn bij alles wat er gebeurt en 'ik ben keizer, je moet alles voor me over hebben'. Dat laatste gaat je in Nederland niet gebeuren. Want mensen gaan liever in de bijstand dan een ander als God te moeten vereren. En geef ze stiekem eens ongelijkquote:Op vrijdag 24 juli 2015 08:10 schreef Iwanius het volgende:
Ik eet primair om mijn honger te stillen en secundair om te genieten!
In deze had ik zelfs het geduld om te blijven zitten bij Engels,zelfs na het drankje gedoe,(terwijl ik normaliter allang weg was geweest, kun je nagaan) gewoon omdat CUL collega RobinOok er zeer enthousiast over was net zo als dat zij op mijn aanraden indertijd zich verheugde op het bezoek aan SOI3, toen de beste Thaise zaak van Rotterdam.
Als ik voor de lol ga uiteten blijf ik liever thuis en bereid ik hetzelf. Maar aangezien ik vrij lui ben en zo min mogelijk zelf wil doen eet ik elke dag buiten de deur. Immers: Waarom jezelf inspannen als je ook anderen voor je het kan laten doen en je alleen hoeft te betalen?
En wat ik opmerkte in mijn geschreven stuk als strontvervelende ervaringen zijn zaken die helaas in Nederland teveel en tevaak in de horeca voorkomen ondanks alle inspanningen van de leiding van het bedrijf dit te verbeteren. Men (personeel in Nl met name) vindt dat de gast blij en inschikkelijk moet zijn als zij een horeca pand betreedt i.p.v. andersom want:
"hij is niet meer dan ik en ik sta ook hier voor mijn werk dus zijn wij gelijk en heeft hij zich maar te schikken naar mij als ik tijd voor hem heb" is vaak de achterliggende gedachtengang.
En wat doen de meeste gasten? Die accepteren het...vaak omdat ze niet de kennis en het vermogen en zelfs wil hebben dat eens aan halt toe te roepen. Meest makkelijke weg,iets waar ik nooit van gehouden heb want: Jij bent gast,jij betaalt en jij zorgt dat ook het loon van het personeel,de huur e.d. mede wordt betaalt elke maand. dus is het zo gek nog niet als jij als gast eens je voet neerzet als je merkt dat men de meest simpele basisregels in de horeca overtreedt en het niet zo nauw neemt met jou als gast en om je een beetje behoorlijk te verzorgen.
In de horeca/bediening werken is niet alleen maar obligaat een bestelling opnemen, een drankje komen brengen en vervolgens denken dat je daarmee alles hebt gedaan en je geld vangen.
Als ik een horecazaak had zou ik dat zeker doen.quote:Op vrijdag 24 juli 2015 08:56 schreef Iwanius het volgende:
Dat soort lulverhalen hoor ik al meer dan 30-40? jaar en ik heb ze in alle soorten en maten voor mij gehad tot zelfs priemende wijsvingers of zelfs met een stok in de hand.. Gek genoeg mankeer ik nog steeds niks,kan ik overal komen waar ik wil en ben ik nog steeds overal welkom merk ik. Doe ik toch schijnbaar iets goeds want als dat niet zo was had ik uiteraard een toegangsverbod. Maar zijn die 'helden'van weleer er nog...
Dus PM maar je zaak en behandel mij maar zo onbeschoft als dat je denkt te kunnen,zal ik erop ageren mag je daarna de ervaringen hier delen op FOK! en anders doe ik dat wel.![]()
Mwah gewoon genoeg geld meenemenquote:
De structuur van de steak tartaar was bij ons ook anders dan je zou verwachten van een steak tartaar. Verschil is alleen dat het mij niet zo boeit, hoe iets hoort, zolang het maar lekker is. En ik vond het lekker, ook met de fijnere structuur. En ik vond het een mooie hoeveelheid ook voor die prijs.quote:Op donderdag 23 juli 2015 22:29 schreef Iwanius het volgende:
De rib eye was uitstekend. Voor mij toch een beetje aan de kleine kant (plat stuk...)maar oké,voor de rest![]()
De bijgeleverde bearnaise saus met de verse dragon was ook goed maar een beetje weinig. Sowieso minder dan toen CUL collega RobinOok hem bestelde. Maar goed: Zij was met partner en dan krijg je waarschijnlijk meer. De patat was ook lekker en had een goede beet. Zelfs de krop sla met de lichte dressing erop was goed te doen en maakte het gerecht helemaal af.
De steak tartaar was een ander verhaal. Ik had er meer van verwacht. Ik had het gevoel dat dit gemalen was en niet gesneden. Ik proefde ook heel weinig van de ingrediënten die hiervoor normaliter gebruikt worden en ik vond het te sompig als voorgerecht!
Ik heb zoals te zien in de laatste foto van de foto-collage een passend afsluiter gevonden om mijn indruk van de steak tartaar en eerder opgedane ervaringen (drankjes/bediening) als geheel kenbaar te maken.
• Rib-Eye: 8
• Steak tartaar: 6 1/2
• Bediening/service: 4[/sub]
Alles zag er uit als een klein kunstwerkje, goed afgestemde hoeveelheden op een 7-gangen menu, en de wijnen erbij waren geweldig.quote:Aperitief: glas champagne + twee kleine hapjes (bietjescracker met uitgebakken spek en krokante zeewier cracker metechte noordzeegarnalen
)
Amuse: paddestoelen veloute met uitgebakken parmaham
Swinton estate trout
Swinton estate trout, asparagus veloute, apple and caviar
Rheinhessen, Riesling & Gewürztraminer, Binz + Bratt, Germany, 2012
***
Roasted scallop
Scallop, pea, lemon and scallop veloute
***
Yorkshire beef tartare
Tartare, raisin mousse, smoked egg yolk mousse, beetroot, parma ham
?? Rosé-achtige bubbles
***
Garden sorrel
Sorrel sorbet, pine meringue and crčme fraiche
***
Wild Pigeon
Ginger Quinoa
?? Heerlijke rode wijn.
***
Wild strawberry
Cottage cheese and parsley
***
Cheese
A selection of local cheeses served with their own garnishes
Met twee verschillende soorten rode port
Niet eens sigaren of andere smerige zaken kunnen uitdrukken in wat voedsel?quote:Op vrijdag 24 juli 2015 14:22 schreef motorbloempje het volgende:
Of is positief niet zo spannend als een stel zeikreviews?
Dat menu ziet er heel mooi uit. Heerlijk om te zien dat het een avond was die aan al je wensen voldeedquote:Op vrijdag 24 juli 2015 14:22 schreef motorbloempje het volgende:
Sfeer: 10
Eten: 10
Bediening: 10
Mijn man: 10
Of is positief niet zo spannend als een stel zeikreviews?
Ik dacht eerst dat je bedoelde dat de duif naar gras smaaktequote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:43 schreef motorbloempje het volgende:
En ik had inderdaad nog nooit duif gehad!Het was voor mij 'n combinatie tussen kip en eend, ofzo, maar wel met 'n vrij diepe smaak. Mes gleed er echt doorheen, en samen met de gemberquinoa een bijna oosterse beleving
Wilde kip met een eend-wannabecomplex.quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:45 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik dacht eerst dat je bedoelde dat de duif naar gras smaakteEen heuse grasduif
maar dat was dus de garden sorrel. Ik had wel verwacht dat de duif naar 'wild' zou smaken
Het was écht geweldig. Gewoon een superfijne beleving met mensen die voor mij echt de perfecte balans wisten te vinden tussen supercorrecte behandeling en je op je gemak laten voelen. Nog even een beetje met de bediening gepraat, en die zeiden ook allemaal stuk voor stuk dat het echt supergaaf was om er te werken. De sfeer was voor hun ook (onderling) erg goed, en dat was te zien. Ze konden fijn een praatje en een grap met elkaar maken, niets was teveel. Ik voel me al snel vrij opgelaten als mensen je 'luxe' behandelen, zeg maar, maar dit was precies goed. Dus.quote:Op vrijdag 24 juli 2015 15:05 schreef DavetheNL het volgende:
[..]
Dat menu ziet er heel mooi uit. Heerlijk om te zien dat het een avond was die aan al je wensen voldeed
Zo heb je het erover op FOK! En zo tref je ze aan op het foodstock festival in Eindhoven.quote:Op donderdag 23 juli 2015 20:44 schreef megamandy het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ben er laatst geweest. Op zich wel lekker en het pretzel broodje is ook lekker en slim bedacht alleen vind ik in vergelijking met het worstje en de topping het broodje te groot. Per hap neemt het deeg de overhand in de smaak naar mijn mening. We haden foto's gemaakt maar konden ze helaas niet meer terug vinden![]()
Wel leuk om eens heen te gaan, de FoodhallenOok in combinatie met het filmhuis ernaast.
Kloptquote:Op vrijdag 24 juli 2015 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ja, precies! Dat doet zoveel goed voor de algehele beleving. Men kan nog zo vriendelijk doen, maar geforceerd merk je gewoon.
Jamaar... Er zat TRUFFEL in.quote:Op vrijdag 24 juli 2015 21:48 schreef Molo het volgende:
Veel teveel saus man![]()
'They fucking drown 'm in that shit'
Truffel aroma zekerquote:Op vrijdag 24 juli 2015 21:50 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Jamaar... Er zat TRUFFEL in.
Zeiden ze, ik haalde hem niet eruit.
ik sluit me hierbij aanquote:Op vrijdag 24 juli 2015 17:03 schreef Isabeau het volgende:
Nou, ik ben al helemaal jaloers, mobloEn ik vind het altijd fijn om te zien als mensen die er werken het ook naar hun zin hebben.
quote:
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ja, precies! Dat doet zoveel goed voor de algehele beleving. Men kan nog zo vriendelijk doen, maar geforceerd merk je gewoon.
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:58 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Het was écht geweldig. Gewoon een superfijne beleving met mensen die voor mij echt de perfecte balans wisten te vinden tussen supercorrecte behandeling en je op je gemak laten voelen. Nog even een beetje met de bediening gepraat, en die zeiden ook allemaal stuk voor stuk dat het echt supergaaf was om er te werken. De sfeer was voor hun ook (onderling) erg goed, en dat was te zien. Ze konden fijn een praatje en een grap met elkaar maken, niets was teveel. Ik voel me al snel vrij opgelaten als mensen je 'luxe' behandelen, zeg maar, maar dit was precies goed. Dus.
Eten ook veel dieren van 't landgoed zelf, dat vind ik ook altijd geweldig, lokale producten, en dit keer zelfs héél lokaal. En we konden de herten door de weide zien lopen tijdens 't eten.mooie bonus!
Jammer dat er geen hertenbiefstuk geserveerd werd dit keer
![]()
Dus mocht je nog eens een keer een mooi uitje zoeken in 't buitenland, dit is van harte aan te raden!
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:48 schreef motorbloempje het volgende:
Het bestek lag er, als we het toch daar over hebben, mooi bij
Vrij intimiderend. Zo'n lading vorken en lepels. Bij ons de pub moeten we die normaal gewoon zelf pakken, samen met de zakjes ketchup. Al ben ik wat teleurgesteld in de Wetherspoons. Die doen niet meer aan zakjes, maar gewoon aan flessen ketchup.
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:46 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Wilde kip met een eend-wannabecomplex.
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:43 schreef motorbloempje het volgende:
En ik had inderdaad nog nooit duif gehad!Het was voor mij 'n combinatie tussen kip en eend, ofzo, maar wel met 'n vrij diepe smaak. Mes gleed er echt doorheen, en samen met de gemberquinoa een bijna oosterse beleving
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:36 schreef motorbloempje het volgende:
Mijn eerste reactie naar Mr.Mo was "het smaakt naar gras"
en op zichzelf deed het dat ook wel, maar in combinatie met de creme fraiche en pine merengue was 't echt super lekker
neem anders een kamer ofzo, modjes onderlingquote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:32 schreef Isabeau het volgende:
Wat een geweldig cadeau, mobloJe man terecht ook een 10
Het menu ziet er goed uit. Ben vooral benieuwd hoe de Garden Sorrel smaakt! En de pigeon, nog nooit pigeon gehad.
Wauw wauw wauw Moblo, wat een geweldige ervaringquote:Op vrijdag 24 juli 2015 14:22 schreef motorbloempje het volgende:
Woensdag voor 't eerst in tijden weer eens echt goed goed goed uit eten geweest
Mijn man had een verrassingsverblijf in Swinton Park Hotel voor ons geboekt, alwaar restaurant "Samuel's" huist.
[ afbeelding ]
Met links, het groenbegroeide restaurant, wat er van binnen zo uit zag:
[ afbeelding ]
Aangezien we gewoon lekker puur de tijd voor elkaar wilden hebben en we toch in hetzelfde pand onze hotelkamer hadden hebben we geen tas met telefoon of camera wat dan ook meegenomen, dus geen foto's van de gerechten, maar ik was zeer onder de indruk
Groot deel van ons menu was zoals op de website geadverteerd, behalve de tartare en het 'hoofd' gerecht, de wilde duif. Hierbij weet ik de wijn ook niet meer. Ik vind goede wijn heerlijk, uitgezocht door een goede sommelier, maar ben helaas (nog) geen échte kenner.
[..]
Alles zag er uit als een klein kunstwerkje, goed afgestemde hoeveelheden op een 7-gangen menu, en de wijnen erbij waren geweldig.
De kaas hebben we wel als 'extra' gedaan, als vervanging voor de laatste gang (wilde aardbeien geloof ik) omdat ik gewoon fucking veel van kaas als toetje houd![]()
De bediening, de sfeer, álles was perfect. Heel netjes en correct, maar wel los genoeg om je niet compleet opgefokt te voelen; ze keken echt per gast naar hoe ze met je om gingen, en dat was heel fijn, want dat deden ze ook héél goed.
We werden verzocht om om 7.45pm onze drankjes + aperitief te komen nuttigen in de bar, alwaar we nog even door het menu gelopen werden door de gastheer, om 8.15 werden we naar onze tafel begeleid waar we heerlijk tot aan 11.30pm hebben zitten tafelen, genoten van de sfeer, de schilderijen, de muziek, beetje lachen met de bediening.. Mijn perfecte avond!Wat kent mijn man me toch goed!
Favoriet waren de trout met asparagus veloute en de duif, en de kaas, natuurlijk.
Kosten? Volgens mij 70 pond voor 7-gangen, + 30 pond ofzo voor wijnen erbij. Maar ik weet 't niet zeker. We hadden een heel arrangement, ook met 'n cream tea eerder op de dag, een overnachting + ontbijt de ochtend erna.
Sfeer: 10
Eten: 10
Bediening: 10
Mijn man: 10
Of is positief niet zo spannend als een stel zeikreviews?
Niet zo bekend in Scheveningen.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 12:04 schreef motorbloempje het volgende:
Awh, dat Is zo zonde![]()
Zitten ze aan de nieuwe boulevard richting de haven?
Ik was er al bang voor.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 12:14 schreef motorbloempje het volgende:
Ah, helemaal naar het einde dus, weg van de havenja... Dat zijn van die tourist traps
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cijfer: 8
Heel leuk Portugees restaurant en kwalitatief goed eten.
Geen gedoe, er zaten allemaal mensen van verschillende pluimage en iedereen kan binnenlopen.
Ik hou wel van dit soort tentjes, niet te ingewikkeld allemaal.
Voornamelijk de pastei, octopus salade en bitoque waren errug lekker. Volgende keer ga ik voor de gegrilde octopus.Zeker het terugkomen waard
![]()
Ja, en ik wil altijd zoveel mogelijk verschillende dingen proeven. Maar ik vraag het vaak wel als ik met iemand anders dan mij vriendin ga eten, want ik ken ook mensen die dat maar verschrikkelijk vinden.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:03 schreef motorbloempje het volgende:
Ziet er lekker uit! Dat soort restaurants Is echt fijn! En waar mogelijk delen wij ook altijd ons eten, scheelt weer een keuze.
nou, dan mag je met ons mee!quote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:18 schreef Isegrim het volgende:
Ik mag ook graag van andermans bord meesnaaien.
Ik hou niet van bier. Ook niet van wijnquote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:31 schreef motorbloempje het volgende:
Hoe kun je bier in zijn algemeenheid nou vies vinden?zoveel verschillende soorten!
Huh? Hoezo dat? Sukade is gewoon de naam voor een stuk vlees.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 16:29 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik vroeg me op dat moment ook opeens af waarom je sukade van Black Angus zou maken. Eeuwig zonde.
Was dat een lunch menu? En heb je helemaal niks 3 keer uit laten serveren? Dat is toch veel te weinig voor jou? ;-)quote:
Het heeft wel even geduurd.quote:Op dinsdag 29 januari 2013 18:23 schreef Isegrim het volgende:
Ook mij heb je overtuigd! Ben er al vaak langsgelopen, maar twijfelde nog, dacht dat het snackbar-achtig zou zijn. Ga er binnenkort naar toe!
quote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:00 schreef Tem het volgende:
Aangezien Rotturdamm in de TT staat zal ik er ook eens één plaatsen.
Waar: Bom Gosto Rotterdam
Wanneer: Gisteren
Wat at je:
Aangezien we van alles wat wilden, hebben we de gerechten gedeeld.
Vooraf:
- Salada met octopus
- Salade met geitenkaas
- Pasteitje gevuld met vlees
- artisjokken
De foto's zijn niet echt scherp maar gaat om een impressie en ik heb er niet veel tijd aan besteed.
[ afbeelding ]
Hoofdgerecht.
Bitoque en potje stoofvlees met rijst, patatjes en salade![]()
[ afbeelding ]
Kosten: ¤ 102 inlcusief wijn, espresso en spiritus bij de espresso, vandaar de wazige foto denk ik.
102 bij Bom Gosto?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cijfer: 8
Heel leuk Portugees restaurant en kwalitatief goed eten.
Geen gedoe, er zaten allemaal mensen van verschillende pluimage en iedereen kan binnenlopen.
Ik hou wel van dit soort tentjes, niet te ingewikkeld allemaal.
Voornamelijk de pastei, octopus salade en bitoque waren errug lekker. Volgende keer ga ik voor de gegrilde octopus.Zeker het terugkomen waard
Had je Iwanius mee, die vooraf een fles Kristal bestelde, en die een tweede keer uit vroeg? ;-)
La derecha oprime, la izquierda libera
Die twee flessen wijn waren ¤33 bij elkaar dus denk dat we iets meer dan de helft van het bedrag aan eten kwijt waren.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 23:43 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
102 bij Bom Gosto?Had je Iwanius mee, die vooraf een fles Kristal bestelde, en die een tweede keer uit vroeg? ;-)
Ja dat is het gekke! Het kan prima! Maar die uitstraling klopt daar niet helemaal mee ofzo. Ik krijg er niet helemaal de vinger op!quote:
Wij zaten aan 'slechte' tafeltjes omdat we spontaan binnen kwamen wandelen, maar ik vond de ambiance verder prima.quote:Op zondag 26 juli 2015 11:58 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ja dat is het gekke! Het kan prima! Maar die uitstraling klopt daar niet helemaal mee ofzo. Ik krijg er niet helemaal de vinger op!
Wat is er eigenlijk mis met quinoa?quote:Op zondag 26 juli 2015 11:39 schreef Isegrim het volgende:
Romige quinoa () met bundelzwammetjes en komkommerdressing.
Wat betreft het tweede: voor veel producten geldt dat ze soms onder twijfelachtige omstandigheden worden geteeld. Op die wijze kun je producten met palmolie ook wel verketteren, of rundvlees in het algemeen.quote:Op zondag 26 juli 2015 12:27 schreef RobinOok het volgende:
Ten eerste is quinoa gewoon vies.Ten tweede is quinoa eten asociaal.
Palmolie vermijd ik zoveel mogelijk ivm regenwouden.quote:Op zondag 26 juli 2015 12:30 schreef Reya het volgende:
[..]
Wat betreft het tweede: voor veel producten geldt dat ze soms onder twijfelachtige omstandigheden worden geteeld. Op die wijze kun je producten met palmolie ook wel verketteren, of rundvlees in het algemeen.
Quinoa wordt niet onder twijfelachtige omstandigheden geteeld, quinoa was het voedsel van de armen en die hebben nu niks meer te eten.quote:Op zondag 26 juli 2015 12:30 schreef Reya het volgende:
[..]
Wat betreft het tweede: voor veel producten geldt dat ze soms onder twijfelachtige omstandigheden worden geteeld. Op die wijze kun je producten met palmolie ook wel verketteren, of rundvlees in het algemeen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |