ik sluit me hierbij aanquote:Op vrijdag 24 juli 2015 17:03 schreef Isabeau het volgende:
Nou, ik ben al helemaal jaloers, mobloEn ik vind het altijd fijn om te zien als mensen die er werken het ook naar hun zin hebben.
quote:
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 17:09 schreef motorbloempje het volgende:
Ja, precies! Dat doet zoveel goed voor de algehele beleving. Men kan nog zo vriendelijk doen, maar geforceerd merk je gewoon.
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:58 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Het was écht geweldig. Gewoon een superfijne beleving met mensen die voor mij echt de perfecte balans wisten te vinden tussen supercorrecte behandeling en je op je gemak laten voelen. Nog even een beetje met de bediening gepraat, en die zeiden ook allemaal stuk voor stuk dat het echt supergaaf was om er te werken. De sfeer was voor hun ook (onderling) erg goed, en dat was te zien. Ze konden fijn een praatje en een grap met elkaar maken, niets was teveel. Ik voel me al snel vrij opgelaten als mensen je 'luxe' behandelen, zeg maar, maar dit was precies goed. Dus.
Eten ook veel dieren van 't landgoed zelf, dat vind ik ook altijd geweldig, lokale producten, en dit keer zelfs héél lokaal. En we konden de herten door de weide zien lopen tijdens 't eten.mooie bonus!
Jammer dat er geen hertenbiefstuk geserveerd werd dit keer
![]()
Dus mocht je nog eens een keer een mooi uitje zoeken in 't buitenland, dit is van harte aan te raden!
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:48 schreef motorbloempje het volgende:
Het bestek lag er, als we het toch daar over hebben, mooi bij
Vrij intimiderend. Zo'n lading vorken en lepels. Bij ons de pub moeten we die normaal gewoon zelf pakken, samen met de zakjes ketchup. Al ben ik wat teleurgesteld in de Wetherspoons. Die doen niet meer aan zakjes, maar gewoon aan flessen ketchup.
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:46 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Wilde kip met een eend-wannabecomplex.
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:43 schreef motorbloempje het volgende:
En ik had inderdaad nog nooit duif gehad!Het was voor mij 'n combinatie tussen kip en eend, ofzo, maar wel met 'n vrij diepe smaak. Mes gleed er echt doorheen, en samen met de gemberquinoa een bijna oosterse beleving
quote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:36 schreef motorbloempje het volgende:
Mijn eerste reactie naar Mr.Mo was "het smaakt naar gras"
en op zichzelf deed het dat ook wel, maar in combinatie met de creme fraiche en pine merengue was 't echt super lekker
neem anders een kamer ofzo, modjes onderlingquote:Op vrijdag 24 juli 2015 16:32 schreef Isabeau het volgende:
Wat een geweldig cadeau, mobloJe man terecht ook een 10
Het menu ziet er goed uit. Ben vooral benieuwd hoe de Garden Sorrel smaakt! En de pigeon, nog nooit pigeon gehad.
Wauw wauw wauw Moblo, wat een geweldige ervaringquote:Op vrijdag 24 juli 2015 14:22 schreef motorbloempje het volgende:
Woensdag voor 't eerst in tijden weer eens echt goed goed goed uit eten geweest
Mijn man had een verrassingsverblijf in Swinton Park Hotel voor ons geboekt, alwaar restaurant "Samuel's" huist.
[ afbeelding ]
Met links, het groenbegroeide restaurant, wat er van binnen zo uit zag:
[ afbeelding ]
Aangezien we gewoon lekker puur de tijd voor elkaar wilden hebben en we toch in hetzelfde pand onze hotelkamer hadden hebben we geen tas met telefoon of camera wat dan ook meegenomen, dus geen foto's van de gerechten, maar ik was zeer onder de indruk
Groot deel van ons menu was zoals op de website geadverteerd, behalve de tartare en het 'hoofd' gerecht, de wilde duif. Hierbij weet ik de wijn ook niet meer. Ik vind goede wijn heerlijk, uitgezocht door een goede sommelier, maar ben helaas (nog) geen échte kenner.
[..]
Alles zag er uit als een klein kunstwerkje, goed afgestemde hoeveelheden op een 7-gangen menu, en de wijnen erbij waren geweldig.
De kaas hebben we wel als 'extra' gedaan, als vervanging voor de laatste gang (wilde aardbeien geloof ik) omdat ik gewoon fucking veel van kaas als toetje houd![]()
De bediening, de sfeer, álles was perfect. Heel netjes en correct, maar wel los genoeg om je niet compleet opgefokt te voelen; ze keken echt per gast naar hoe ze met je om gingen, en dat was heel fijn, want dat deden ze ook héél goed.
We werden verzocht om om 7.45pm onze drankjes + aperitief te komen nuttigen in de bar, alwaar we nog even door het menu gelopen werden door de gastheer, om 8.15 werden we naar onze tafel begeleid waar we heerlijk tot aan 11.30pm hebben zitten tafelen, genoten van de sfeer, de schilderijen, de muziek, beetje lachen met de bediening.. Mijn perfecte avond!Wat kent mijn man me toch goed!
Favoriet waren de trout met asparagus veloute en de duif, en de kaas, natuurlijk.
Kosten? Volgens mij 70 pond voor 7-gangen, + 30 pond ofzo voor wijnen erbij. Maar ik weet 't niet zeker. We hadden een heel arrangement, ook met 'n cream tea eerder op de dag, een overnachting + ontbijt de ochtend erna.
Sfeer: 10
Eten: 10
Bediening: 10
Mijn man: 10
Of is positief niet zo spannend als een stel zeikreviews?
Niet zo bekend in Scheveningen.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 12:04 schreef motorbloempje het volgende:
Awh, dat Is zo zonde![]()
Zitten ze aan de nieuwe boulevard richting de haven?
Ik was er al bang voor.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 12:14 schreef motorbloempje het volgende:
Ah, helemaal naar het einde dus, weg van de havenja... Dat zijn van die tourist traps
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cijfer: 8
Heel leuk Portugees restaurant en kwalitatief goed eten.
Geen gedoe, er zaten allemaal mensen van verschillende pluimage en iedereen kan binnenlopen.
Ik hou wel van dit soort tentjes, niet te ingewikkeld allemaal.
Voornamelijk de pastei, octopus salade en bitoque waren errug lekker. Volgende keer ga ik voor de gegrilde octopus.Zeker het terugkomen waard
![]()
Ja, en ik wil altijd zoveel mogelijk verschillende dingen proeven. Maar ik vraag het vaak wel als ik met iemand anders dan mij vriendin ga eten, want ik ken ook mensen die dat maar verschrikkelijk vinden.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:03 schreef motorbloempje het volgende:
Ziet er lekker uit! Dat soort restaurants Is echt fijn! En waar mogelijk delen wij ook altijd ons eten, scheelt weer een keuze.
nou, dan mag je met ons mee!quote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:18 schreef Isegrim het volgende:
Ik mag ook graag van andermans bord meesnaaien.
Ik hou niet van bier. Ook niet van wijnquote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:31 schreef motorbloempje het volgende:
Hoe kun je bier in zijn algemeenheid nou vies vinden?zoveel verschillende soorten!
Huh? Hoezo dat? Sukade is gewoon de naam voor een stuk vlees.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 16:29 schreef PluisigNijntje het volgende:
Ik vroeg me op dat moment ook opeens af waarom je sukade van Black Angus zou maken. Eeuwig zonde.
Was dat een lunch menu? En heb je helemaal niks 3 keer uit laten serveren? Dat is toch veel te weinig voor jou? ;-)quote:
Het heeft wel even geduurd.quote:Op dinsdag 29 januari 2013 18:23 schreef Isegrim het volgende:
Ook mij heb je overtuigd! Ben er al vaak langsgelopen, maar twijfelde nog, dacht dat het snackbar-achtig zou zijn. Ga er binnenkort naar toe!
quote:Op zaterdag 25 juli 2015 13:00 schreef Tem het volgende:
Aangezien Rotturdamm in de TT staat zal ik er ook eens één plaatsen.
Waar: Bom Gosto Rotterdam
Wanneer: Gisteren
Wat at je:
Aangezien we van alles wat wilden, hebben we de gerechten gedeeld.
Vooraf:
- Salada met octopus
- Salade met geitenkaas
- Pasteitje gevuld met vlees
- artisjokken
De foto's zijn niet echt scherp maar gaat om een impressie en ik heb er niet veel tijd aan besteed.
[ afbeelding ]
Hoofdgerecht.
Bitoque en potje stoofvlees met rijst, patatjes en salade![]()
[ afbeelding ]
Kosten: ¤ 102 inlcusief wijn, espresso en spiritus bij de espresso, vandaar de wazige foto denk ik.
102 bij Bom Gosto?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Cijfer: 8
Heel leuk Portugees restaurant en kwalitatief goed eten.
Geen gedoe, er zaten allemaal mensen van verschillende pluimage en iedereen kan binnenlopen.
Ik hou wel van dit soort tentjes, niet te ingewikkeld allemaal.
Voornamelijk de pastei, octopus salade en bitoque waren errug lekker. Volgende keer ga ik voor de gegrilde octopus.Zeker het terugkomen waard
Had je Iwanius mee, die vooraf een fles Kristal bestelde, en die een tweede keer uit vroeg? ;-)
La derecha oprime, la izquierda libera
Die twee flessen wijn waren ¤33 bij elkaar dus denk dat we iets meer dan de helft van het bedrag aan eten kwijt waren.quote:Op zaterdag 25 juli 2015 23:43 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
102 bij Bom Gosto?Had je Iwanius mee, die vooraf een fles Kristal bestelde, en die een tweede keer uit vroeg? ;-)
Ja dat is het gekke! Het kan prima! Maar die uitstraling klopt daar niet helemaal mee ofzo. Ik krijg er niet helemaal de vinger op!quote:
Wij zaten aan 'slechte' tafeltjes omdat we spontaan binnen kwamen wandelen, maar ik vond de ambiance verder prima.quote:Op zondag 26 juli 2015 11:58 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Ja dat is het gekke! Het kan prima! Maar die uitstraling klopt daar niet helemaal mee ofzo. Ik krijg er niet helemaal de vinger op!
Wat is er eigenlijk mis met quinoa?quote:Op zondag 26 juli 2015 11:39 schreef Isegrim het volgende:
Romige quinoa () met bundelzwammetjes en komkommerdressing.
Wat betreft het tweede: voor veel producten geldt dat ze soms onder twijfelachtige omstandigheden worden geteeld. Op die wijze kun je producten met palmolie ook wel verketteren, of rundvlees in het algemeen.quote:Op zondag 26 juli 2015 12:27 schreef RobinOok het volgende:
Ten eerste is quinoa gewoon vies.Ten tweede is quinoa eten asociaal.
Palmolie vermijd ik zoveel mogelijk ivm regenwouden.quote:Op zondag 26 juli 2015 12:30 schreef Reya het volgende:
[..]
Wat betreft het tweede: voor veel producten geldt dat ze soms onder twijfelachtige omstandigheden worden geteeld. Op die wijze kun je producten met palmolie ook wel verketteren, of rundvlees in het algemeen.
Quinoa wordt niet onder twijfelachtige omstandigheden geteeld, quinoa was het voedsel van de armen en die hebben nu niks meer te eten.quote:Op zondag 26 juli 2015 12:30 schreef Reya het volgende:
[..]
Wat betreft het tweede: voor veel producten geldt dat ze soms onder twijfelachtige omstandigheden worden geteeld. Op die wijze kun je producten met palmolie ook wel verketteren, of rundvlees in het algemeen.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |