Wij waren ook altijd fan van Harry. Een van de leukste sommeliers van Rotterdam.quote:Op zaterdag 18 juli 2015 05:28 schreef Iwanius het volgende:
Daarnaast verlaat Harrie Baas het restaurant na 9 jaar om een eigen onderneming op te gaan starten en zich verder op wijnen te gaan focussen. Voor sommige gasten een zegen aangezien die hem niet konden uitstaan maar voor anderen, waaronder ik, een gemis te meer na zoveel jaren je toch een goede band hebt opgebouwd in het turbulente wereldje dat de horeca heet.
quote:
helaas rijden er geen treinen naar Uithoorn. Gelukkig gaat er hier voor de deur een bus die er binnen half uurtje isquote:
Komt misschien ook door de bewerkte tafel dat het i.c.m. die asbak en alles wat erbij ligt dat het er wat groezelig uitziet voor jou. I.i.g was het als hapje i.c.m. die Vintage bubbel erg lekker. Was trouwens een spicey tuna met o.a.truffelmayo.quote:
Kortom cleancut/goed/vers eten en ook nog voor een mooie prijs. Wat wil een mens nog meer.quote:Op zaterdag 18 juli 2015 08:59 schreef Aurelius het volgende:
Ik heb genoten. Het is ramen eten zoals ik in Japan heb ervaren. Een snelle en makkelijke lunchmaaltijd. Geen gedoe, eenvoudig en lekker. Bij tenten als Ramen-ya is het toch wat meer aangekleed, en wordt je verleid om wat meer te bestellen en wat langer te blijven zitten. Hier ben je binnen 20-30 minuten klaar en ga je voldaan naar je volgende afspraak.
9/10
Nee, dat boeit verder niet. En ik geloof ook echt wel dat het lekker was.quote:Op zaterdag 18 juli 2015 16:23 schreef Iwanius het volgende:
Komt misschien ook door de bewerkte tafel dat het i.c.m. die asbak en alles wat erbij ligt dat het er wat groezelig uitziet voor jou. I.i.g was het als hapje i.c.m. die Vintage bubbel erg lekker. Was trouwens een spicey tuna met o.a.truffelmayo.
Wrs geen zin om door allemaal mensen herkend/lastig gevallen te worden.quote:Op zondag 19 juli 2015 14:36 schreef Iwanius het volgende:
en was vreemd genoeg ook vrij snel vertrokken toen er meer jonge dames hun opwachting maakten en HUGH al snel vulden.(
Hmmm bloedworst!quote:Op zaterdag 18 juli 2015 16:23 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Komt misschien ook door de bewerkte tafel dat het i.c.m. die asbak en alles wat erbij ligt dat het er wat groezelig uitziet voor jou. I.i.g was het als hapje i.c.m. die Vintage bubbel erg lekker. Was trouwens een spicey tuna met o.a.truffelmayo.
[..]
Kortom cleancut/goed/vers eten en ook nog voor een mooie prijs. Wat wil een mens nog meer.![]()
Zou zo een zaak kunnen zijn waar ik met regelmaat binnenloop voor een snelle lunch.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
Streetview Google Maps
[ afbeelding ]
Toko Asha
Bergweg 357, 3038 AA Rotterdam
Wat at je?
[ afbeelding ]
Javaans bereide kip met kouseband,Madame Jeanette pepers en Surinaamse bloedworst i.c.m. een frisje
[ afbeelding ]
Javaans bereide kip met kouseband close-up
Impressie / Op of aanmerkingen
Simpele deli of voor mij part Surinaamse snackbar ( kijk eens Piet_Piraat) waar je eten kan meenemen of ter plekke kan nuttigen maar hoe dan ook: Altijd lekker, vers,traditioneel en goedkoop!
Dit is ook een van de weinige zaken die ik ken in Rotterdam,zo niet de enige,die soms ook verse Surinaamse kwi-kwi heeft in het assortiment. Dan moet je er snel bij zijn want het wordt nooit aangekondigd wanneer deze bereidt wordt en dan op de dag ter plekke in de verkoop gaat.
Cijfer?
7 1/2 / 10
quote:
quote:Op woensdag 8 juli 2015 00:08 schreef Isegrim het volgende:
...... Burgerij ga ik zeker nog proberen, zit vlakbij mijn huis.
Als ik zo naar de foto kijk vind ik de frietjes en salade erg bedroevend. Denk dat ik er heen ga voor alleen de burger.quote:Op dinsdag 21 juli 2015 20:13 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[..]
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De Burgergerij Rotterdam
Botersloot 24b, 3011 HG, Rotterdam
Wat at je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie / Op of aanmerkingen?
Na eerder de beste(volgens zegge) hamburger restaurant van Rotterdam/Nederland te hebben bezocht en daar verre van enthousiast te zijn geweest,besloot ik verder Rotterdam in te trekken en eens te kijken welke andere veel geprezen hamburger joints er nog waren.
Restaurant De Burgerij is meer dan de zaak zelf blijkt later. Sterker nog: Er is een boek dat beschrijft hoe je thuis bijzondere burgers kunt bereiden. Daarnaast staat de Burgerij ook komende zomers veel op festivals, zoals Tomorrowland en volgens zegge zelfs Pinkpop. In Rotterdam staat een franchisenemer van Aziatische afkomst die de zaak runt voor de oorspronkelijke eigenaren in Antwerpen.
Ik koos voor de (volgens zegge) de Burgerij zijn beste hamburger en wel de "Deliciouso" bestaande uit 180 gram burger,bestaande uit vers gemalen kalfsvlees en verder opgetuigd met o.a. rucola,kappertjes,rode ui,gesmolten Parmezaanse kaas,plakjes chorizo en een brunoise van tomaat.
En die viel tegen?
juist niet! Ik vond 'm erg lekker.
De combinatie met eerder genoemde ingrediënten (rucola,kappertjes,rode ui,gesmolten Parmezaanse kaas etc.) maakten het allemaal een erg lekker geheel. De crispy bun was ook uitstekend en paste helemaal bij deze burger,veel meer dan het te harde en te droge geheel wat je bij hamburger joint Ter Marsch als bun kreeg.
De patat was gewoon prefab en van de groothandel en eigenlijk de enige teleurstelling qua eten. Had men er zelf bereide frieten erbij geserveerd dan was het een perfect en compleet maal geweest aangezien de aankleding met het groenvoer ( in een blad ijsbergsla i.p.v. het standaard kleine bakje wat je bijna overal krijgt) ook leuk was gedaan i.c.m. de lichte yoghurt dressing.
Mooi en dus een favoriet?
Eeehm....favoriet is een groot woord maar wel een zaak waar ik wanneer ik trek heb in een lekkere burger aan zou denken.
Cijfer?
7 1/2 / 10
PS: Zorg dat je zelf bereide frieten hebt en een cijfer 8 is binnen!
Maar ja, retourtje VS + 5 $ terplekke is nog altijd een grotere uitgave dan naar de stad fietsen, burger eten, en 10 ¤ afrekenen. Ik woon namelijk in Nederland, en heb nú zin in een burger.quote:Op dinsdag 21 juli 2015 23:04 schreef hmmmz het volgende:
Al die hippe hamburgertenten waar je een vermogen betaalt voor een fastfood hap![]()
In de gemiddelde amerikaanse diner of ander burger place kost het de helft en smaakt het beter. Five guys
Klopt ja, al is er gewoon veel meer aanbod.quote:Op woensdag 22 juli 2015 09:41 schreef Isegrim het volgende:
Ook in de VS zijn écht goede burgers zeldzaam hoor.
Bij de snackbar is helemaal goorquote:Op woensdag 22 juli 2015 08:56 schreef Gripper het volgende:
[..]
Maar ja, retourtje VS + 5 $ terplekke is nog altijd een grotere uitgave dan naar de stad fietsen, burger eten, en 10 ¤ afrekenen. Ik woon namelijk in Nederland, en heb nú zin in een burger.
Uit eten is in Nederland in zn algemeen duurder dan in de US of A.
Daarnaast gebruiken veel van die ambachtelijke burgerbars goed vlees (MRIJ, of Angus rund, etc, allemaal bio en verantwoord) , bakken ze zelf hun broodje, maken zelf mayo, ingemaakte uien, etc.
Het wordt allemaal kunstmatig iets sjieker gemaakt dan gewoon ff snel een burger wegknagen, en daar betaal je dan ook voor.
Zo fantastisch zijn de oer Amerikaanse burgers nou ook weer niet, met hun hormoonvlees, overdaad aan kaas en bacon.
Maar ik kan nog steeds bij de snackbar voor 4 euro een broodje hamburger speciaal bestellen als ik dat wil. Lekker slap wit bolletje met een klets mayo en curry, een handje op de bakplaat gebakken uien-elastiekjes, een diepvries burger uit de frituur, als je geluk hebt nog wat sla en een gebakken eitje er bovenop.
Ben ik niet met je eens.quote:Op woensdag 22 juli 2015 09:41 schreef Isegrim het volgende:
Ook in de VS zijn écht goede burgers zeldzaam hoor.
Of we hebben op andere plekken burgers gegeten.quote:Op woensdag 22 juli 2015 15:51 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dan hebben we een andere definitie van 'écht goed', denk ik.
Five Guys is heel lekker maar geen gourmet zaak. Is fastfood vergelijkbaar met In-N-Out. Niet zo slap als McDonald's maar ook geen speciaal vlees of dressings. Blijft ketchup, mosterd, mayo, normale burgerpatty en groenten.quote:
Five Guys was een voorbeeld. Hetzelfde geld voor duurdere restaurants of speciale burger bars.quote:Op woensdag 22 juli 2015 17:31 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Five Guys is heel lekker maar geen gourmet zaak. Is fastfood vergelijkbaar met In-N-Out. Niet zo slap als McDonald's maar ook geen speciaal vlees of dressings. Blijft ketchup, mosterd, mayo, normale burgerpatty en groenten.
Wat is gewoon en wat is oer-Amerikaans? Toevallig at ik mijn eerste Hamburger achter het ijzeren gordijn, in Hongarije, die was niet bepaald fast, niet bepaald efficient klaargemaakt, niet doorbakken, extreem goedkoop, maar wel heel erg lekker. Niet lang daarna ging ik naar de Burger King in de hoop iets vergelijkbaars aan te treffen, maar ben ik na een hap weer vertrokken. In Amerika bestond de hamburger ook al voor de fastfoodketens.quote:Op woensdag 22 juli 2015 08:56 schreef Gripper het volgende:
Uit eten is in Nederland in zn algemeen duurder dan in de US of A.
Daarnaast gebruiken veel van die ambachtelijke burgerbars goed vlees (MRIJ, of Angus rund, etc, allemaal bio en verantwoord) , bakken ze zelf hun broodje, maken zelf mayo, ingemaakte uien, etc.
Het wordt allemaal kunstmatig iets sjieker gemaakt dan gewoon ff snel een burger wegknagen, en daar betaal je dan ook voor.
Zo fantastisch zijn de oer Amerikaanse burgers nou ook weer niet, met hun hormoonvlees, overdaad aan kaas en bacon.
Wowquote:
+1quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:35 schreef MaJo het volgende:
[..]
WowWordt ie er nooit moe van? Ik hou van uit eten gaan maar juist omdat het af en toe is, dan blijft het extra bijzonder
Ik zou er naast moe, ook heel dik van wordenquote:Op woensdag 22 juli 2015 19:35 schreef MaJo het volgende:
[..]
WowWordt ie er nooit moe van? Ik hou van uit eten gaan maar juist omdat het af en toe is, dan blijft het extra bijzonder
en armquote:Op woensdag 22 juli 2015 19:44 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ik zou er naast moe, ook heel dik van worden
Nou dat vooralquote:
In juni ben ik drie-en-een-halve week naar Italie geweest, elke dag uit eten geweest. Altijd wel drie gangen, flesje wijn er bij, espresso met grappa na. Bij thuiskomst blijk ik twee kilo afgevallen.... Denk dat het aan het gezonde Italiaanse eten ligt. Geen mayonaise etc. Maar wel veel pasta (koolhydraten) en kaas. Vraag me toch af waar het dan aan ligt.quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:44 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ik zou er naast moe, ook heel dik van worden
Heb ik ook altijd op vakantiequote:Op woensdag 22 juli 2015 19:52 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
In juni ben ik drie-en-een-halve week naar Italie geweest, elke dag uit eten geweest. Altijd wel drie gangen, flesje wijn er bij, espresso met grappa na. Bij thuiskomst blijk ik twee kilo afgevallen.... Denk dat het aan het gezonde Italiaanse eten ligt. Geen mayonaise etc. Maar wel veel pasta (koolhydraten) en kaas. Vraag me af waar het aan ligt.
Ja, maar ik zie vaak hoeveelheden genuttigd worden die, zelfs als er de rest van de dag niks gegeten wordt, dik boven de aanbevolen kcal per dag zitten. Krijg je denk ik ook als je dingen dubbel of driedubbel bestelt... geen idee of dat bij jou ook zo was natuurlijk, maar ik vermoed het nietquote:Op woensdag 22 juli 2015 19:52 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
In juni ben ik drie-en-een-halve week naar Italie geweest, elke dag uit eten geweest. Altijd wel drie gangen, flesje wijn er bij, espresso met grappa na. Bij thuiskomst blijk ik twee kilo afgevallen.... Denk dat het aan het gezonde Italiaanse eten ligt. Geen mayonaise etc. Maar wel veel pasta (koolhydraten) en kaas. Vraag me af waar het aan ligt.
Ja, dat zal het zijn denk ik. Al sport ik hier ook wel veel en lig ik daar ook wel regelmatig de hele dag op mijn rug. Over het algemeen ben je toch veel aan het rondsjouwen daar en zit ik hier wel 10 uur per dag op een bureaustoel.quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:55 schreef MaJo het volgende:
[..]
Heb ik ook altijd op vakantieKomt volgens mij omdat je aan de ene kant meer beweegt (onderschat de hele dag rondlopen niet) en niet snackt tussendoor. Je houdt je dus strikt aan die drie maaltijden per dag
Jawel, ik had na het eten echt steeds buikpijn van teveel gegeten... Nu heb ik dat wel snel en kan ik niet zo heel veel op, dus dat zal ook wel schelen misschien.quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:56 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ja, maar ik zie vaak hoeveelheden genuttigd worden die, zelfs als er de rest van de dag niks gegeten wordt, dik boven de aanbevolen kcal per dag zitten. Krijg je denk ik ook als je dingen dubbel of driedubbel bestelt... geen idee of dat bij jou ook zo was natuurlijk, maar ik vermoed het niet
Preciesquote:Op woensdag 22 juli 2015 19:56 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Ja, dat zal het zijn denk ik. Al sport ik hier ook wel veel en lig ik daar ook wel regelmatig de hele dag op mijn rug. Over het algemeen ben je toch veel aan het rondsjouwen daar en zit ik hier wel 10 uur per dag op een bureaustoel.
Ja, als je dan ophoudt met eten wel ja... ik kijk gewoon naar wat er op de borden ligt die op de foto staan en denk dan: 'ik zou drie kilo per week aankomen. Minstens'. Geen oordeel overigens, gewoon een constateringquote:Op woensdag 22 juli 2015 19:57 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Jawel, ik had na het eten echt steeds buikpijn van teveel gegeten... Nu heb ik dat wel snel en kan ik niet zo heel veel op, dus dat zal ook wel schelen misschien.
Misschien doet hij werk waarbij hij veel in beweging is? Denk het niet maar het kan.quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:58 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ja, als je dan ophoudt met eten wel ja... ik kijk gewoon naar wat er op de borden ligt die op de foto staan en denk dan: 'ik zou drie kilo per week aankomen. Minstens'. Geen oordeel overigens, gewoon een constatering
Ik denk niet dat pasta gezonder is dan mayonaise. Het meest gezonde aan het mediterrane dieet is waarschijnlijk dat het veel vers en niet industrieel is, ze er de tijd voor nemen voor het eten zelf en het in gezelschap genieten.quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:52 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
In juni ben ik drie-en-een-halve week naar Italie geweest, elke dag uit eten geweest. Altijd wel drie gangen, flesje wijn er bij, espresso met grappa na. Bij thuiskomst blijk ik twee kilo afgevallen.... Denk dat het aan het gezonde Italiaanse eten ligt. Geen mayonaise etc. Maar wel veel pasta (koolhydraten) en kaas. Vraag me toch af waar het dan aan ligt.
quote:Op woensdag 22 juli 2015 20:01 schreef Amarantha het volgende:
Misschien doet hij werk waarbij hij veel in beweging is? Denk het niet maar het kan.
Of hij wandelt lange stukken van restaurant naar restaurant?
Zeker weten. Daar maken ze ook nog vind ik de echte wat 'greasy' burgers zoals we dat gemiddeld van de Amerikanen kennen. Daar schenken ze je ook nog gewoon een ouderwets kop zwarte koffie en met een hoop re-fills (bijschenken zodat je mok nooit leeg is) en....on the house héquote:Op woensdag 22 juli 2015 17:35 schreef Tem het volgende:
Hamburgers bij de diners zijn over het algemeen prima te buizen.
quote:Op woensdag 22 juli 2015 19:51 schreef zeefje het volgende:
Dan weten we al hoe iwanus eruit ziet. Arm, dik en hangende wallen van moeheid.
Dit dus.quote:Op woensdag 22 juli 2015 21:12 schreef Molo het volgende:
Ik had heerlijk eten maar nu wil ik dus een burger
Dat dus.quote:Op woensdag 22 juli 2015 21:41 schreef Molo het volgende:
Ik zie nu pas de Engels recensie
Wat een droevige tent is dat, en dan zulk eten
Dat had ik echt niet verwacht zeg, ziet er goed uit
Ik wist wel dat je Hamburg het lekkerst zou vindenquote:Hamburg (hamburger joint)
Witte de Withstraat 94B
3012 BT Rotterdam
Wat at je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
8 / 10
-knip-
Voor ik het vergeet: Bij de hamburger van De Burgerij krijg je automatisch(gratis) de frites en sla erbij!quote:Op donderdag 23 juli 2015 01:35 schreef Nico987 het volgende:
Ik vind de burger er ook een beetje uitzien alsof hij uit de febo automaat komt. Dun burgertje, simpel broodje niet echt smakelijk ziet het er uit.
Ik vind de burger er ook een beetje uitzien alsof hij uit de febo automaat komt. Dun burgertje, simpel broodje niet echt smakelijk ziet het er uit.quote:Op dinsdag 21 juli 2015 23:21 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Als ik zo naar de foto kijk vind ik de frietjes en salade erg bedroevend. Denk dat ik er heen ga voor alleen de burger.
Ben zelf ook al bij een aantal burgerzaken geweest en Hamburg blijft mijn favoriet. Misschien moet je Burgerclub eens proberen mocht je daar nog geen burger hebben gegeten. Die doet het zeker niet onder Hamburg.quote:Op woensdag 22 juli 2015 20:55 schreef Iwanius het volgende:
[..]of van de badkamer naar de zitkamer naar de studie,wc,keuken,en weer naar de slaapkamer..
![]()
Maar...ik loop wel veel,gewoon omdat ik veel lopen/wandelen van oorsprong wel gewend ben.
[..]
Zeker weten. Daar maken ze ook nog vind ik de echte wat 'greasy' burgers zoals we dat gemiddeld van de Amerikanen kennen. Daar schenken ze je ook nog gewoon een ouderwets kop zwarte koffie en met een hoop re-fills (bijschenken zodat je mok nooit leeg is) en....on the house héMaar dan wordt er wel verwacht dat je je waiter die daar werkt goed tipt.. All part of the deal.
[..]je vergeet uberlelijk.
[ afbeelding ]
Waar?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Hamburg (hamburger joint)
Witte de Withstraat 94B
3012 BT Rotterdam
Wat at je?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Impressie / Op of aanmerkingen
Het is even zoeken in de Witte de Withstraat naar hamburgerjoint Hamburg aangezien hij wat weggedrukt zit tussen enerzijds een coffeeshop achtige zaak en horeca avondgelegenheid De Zondebok & Het Zwarte Schaap. Bij de deur gekomen (pas geopend om 17:00 uur) is het de oude houten trap omhoog en sta je gelijk in de zaak en is het zoeken naar een geschikte plek,meestal links of recht voor je (gezien vanuit de ingang) omdat rechts in de hoek de open keuken en de bar is gesitueerd.
Gekozen werd voor hun prime burger en wel die Hamburg heet en waar men zelf erg trots op is. Wanneer deze wordt gebracht is dat verpakt alsof je een meeneem bestelling hebt geplaatst en dien je zelf dus je eigen hamburger uit te pakken. Als je dat eenmaal hebt gedaan valt je 1 ding op aan het stuk vlees (270 gram) wat tussen de bun uitsteekt: Het lijkt wel op een kinderhoofdje qua vorm en...je zal je mond echt wagenwijd open moeten zetten om een eerste behoorlijke hap te kunnen nemen.
En lukte dat of moest je bestek vragen?
Nee natuurlijk hoefde ik geen bestek te vragen. We zijn in Rotterdam en daar gebruiken gewoon onze tien geboden en sperren dan de mond wagenwijd open en happen maar! (en wel goed kauwen)
En hoe smaakte het vlees i.c.m. alles wat erop en onder zat?
Heel erg goed. ja, zelfs beter dan een Burgerij waar ik laatst was. Dit is zoals ik een burger gewend ben als je bijvoorbeeld in de Verenigde Staten bent geweest,toch het land waar dit ooit is ontstaan.
De MRIJ rund i.c.m. o.a.de sla,vleestomaat,rode ui,krokant gebakken varkensspek,cheddar,gruyčre en jalapeņos maakte het een uiterst smaakvol,met een kleine pittigheid,en goed vullend geheel.
Zo dan. Hebben we een favoriet? M.a.w. is dit voor jou de beste hamburgertoko van Rotterdam?
![]()
Ik zie dat je ook een milkshake als toetje hebt genuttigd?
Ja en die was erg,erg lekker ( en fris) en maakte het bezoek ook af!
Geen hipsters "oh we moeten gezond blijven en we doen zus en zo erin zodat het allemaal biologisch en verantwoord is" milkshake maar gewoon een ouderwetse bananenshake met o.a.volle boerenmelk i.c.m. vanille ijs van de ijsfabriek en vers geprepareerde bananenschijfjes i.p.v. de hipster sojamelk en spuitbus smaakje banaan van de groothandel en softijs die men normaliter gebruikt in allerlei snackbars of hipster toko's.
Cijfer?
8 / 10
Note:
Hamburg is duidelijk een no nonsense toko waar geen plaats is voor lieden die soms de neiging hebben (als men in een gezelschap is) voor elke gast een aparte rekening te vragen getuige de onderste regeltekst op onderstaande menukaart:
[ afbeelding ]
One table one bill!
Zo heurt het ook.Je zoekt het lekker onderling maar uit wanneer je buiten staat wie wat nog van wie krijgt...
Ik ben er blij mee hoor.quote:Op donderdag 23 juli 2015 07:26 schreef Piet_Piraat het volgende:
Die hype in hamburgers begrijp ik niet helemaal?
Die heb je ook al in Rotterdam. Highstreet Hotdogs.quote:Op donderdag 23 juli 2015 07:27 schreef Piet_Piraat het volgende:
Het is wachten op de Hotdog dan met zuurkool en spekkies.
(Nog) niet in het assortiment!quote:Op donderdag 23 juli 2015 07:47 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Je bakt de speciale broodjes ervoor?
Ik snap ook niet dat het een hype is geworden, maar een goede hamburger lust ik altijd welquote:Op donderdag 23 juli 2015 07:26 schreef Piet_Piraat het volgende:
Die hype in hamburgers begrijp ik niet helemaal?
Ik hoorde vanmorgen op 3FM dat er inmiddels hipster hotdogs zijn met truffelsaus en hazelnoten, of met lente-ui, of met BBQ smaak en andere fratsen. Tja....quote:Op donderdag 23 juli 2015 07:27 schreef Piet_Piraat het volgende:
Het is wachten op de Hotdog dan met zuurkool en spekkies.
quote:Op donderdag 23 juli 2015 08:59 schreef Cat22 het volgende:
hotdogs zijn met truffelsaus en hazelnoten,
Klonk anders best lekkerquote:Op donderdag 23 juli 2015 08:59 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ik hoorde vanmorgen op 3FM dat er inmiddels hipster hotdogs zijn met truffelsaus en hazelnoten, of met lente-ui, of met BBQ smaak en andere fratsen. Tja....
Jammer dat ze geen kaart online hebben staanquote:Op donderdag 23 juli 2015 09:11 schreef Trusten het volgende:
[..]
Klonk anders best lekker![]()
http://www.bullsanddogs.com/
quote:Op donderdag 23 juli 2015 11:09 schreef Piet_Piraat het volgende:
Binnenkort een verslag van de hamburger uit lokale snackbar van de bakplaat.
Ik bedoelde dorp/stad/regio eigenlijkquote:Op donderdag 23 juli 2015 11:13 schreef Piet_Piraat het volgende:
[..]
Dat ga ik nu uiteraard nog niet vertellen, ze zijn niet duur.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |