uniekhoorn | vrijdag 22 november 2013 @ 19:50 |
Wat eten en/of drinken we vandaag? Post hier je ontbijt, lunch, diner of tussendoortje! Game on! Vanavond precies deze | |
BlackLining | vrijdag 22 november 2013 @ 19:51 |
Kip met stoofperen. Alleen mijn saus verdomt het om in te koken en het bezoek zit al aan tafel | |
borisz | vrijdag 22 november 2013 @ 19:54 |
Spaghetti met Ricottaballetjes | |
essnhills | vrijdag 22 november 2013 @ 20:02 |
Spinazie, gekookt eitje (eigeel net niet meer volledig vloeibaar, maar ook nog niet gestold) en een gemarineerd speklapje | |
Broertie | vrijdag 22 november 2013 @ 20:40 |
Braadworst op wattenbolletjes, lekker simpel, een beetje guilty, maar ó zo lekker! | |
FutureFairytale | vrijdag 22 november 2013 @ 22:01 |
Paprikachips, studentenhaver, komkommer, kaas. | |
golfer | vrijdag 22 november 2013 @ 23:27 |
Popcorn, maar dan zoute. | |
FutureFairytale | zaterdag 23 november 2013 @ 12:39 |
Bak kwark | |
bloodymary1 | zaterdag 23 november 2013 @ 13:27 |
Vanavond lekker uit eten! Ik weet al wat ik neem: vooraf zwezerik met een tapenade van pompoen, artisjok en paddestoel, daarna eendenborst met gecarameliseerde witlof en mousse van pastinaak, en na kaasplankje met truffelhoning. En heel veel lekker wijn er bij en espresso met grappa en friandises. | |
littledrummergirl | zaterdag 23 november 2013 @ 17:05 |
Er staat een uiensoepje te pruttelen | |
NutKees | zaterdag 23 november 2013 @ 17:07 |
Knien in't zoer (konijn op z'n Maastrichts), stoofpeertjes, aardappelpuree en rode kool. | |
littledrummergirl | zaterdag 23 november 2013 @ 17:08 |
lekker herfstvoer | |
BroodjeSmeerkaas | zaterdag 23 november 2013 @ 17:11 |
Macaroni. | |
Yankee | zaterdag 23 november 2013 @ 17:16 |
Voorgerecht: Mosterdsoep met Groninger worst Hoofd: Runderstoofpotje met rode kool | |
Zonnetje1981 | zaterdag 23 november 2013 @ 17:18 |
Lasagne | |
aadspagaat | zaterdag 23 november 2013 @ 17:19 |
Zelfgemaakte worsten en kaas-ui broodjes met een glas verse sinasappelsap | |
Sunshine1982 | zaterdag 23 november 2013 @ 17:26 |
Prakkie van rode kool, aardappelen, en cordon blue. Alleen ik weet niet hoe laat, want ik ben het aardappelschillen steeds uit aan het stellen Als ik iets wel haat zijn het aardappels schillen. | |
Prego | zaterdag 23 november 2013 @ 17:45 |
dan doe je het niet, er zijn tig andere manier om aardappels te eten met de schil. | |
Sunshine1982 | zaterdag 23 november 2013 @ 17:48 |
Da's waar. Maar ondertussen staan ze al op | |
FutureFairytale | zaterdag 23 november 2013 @ 18:15 |
Echte dikke ouderwetse snert vol gerookt spek, varkenskrabbetjes zo gaar dat ze van het bot vallen en rookworst Stukje focaccia met 'Gelaarsde Kat' dip erbij. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 23 november 2013 @ 18:17 |
Ouderwets kindervoer vanavond Rijst, champignonragout en doperwtjes | |
Dragonberry | zaterdag 23 november 2013 @ 18:18 |
Varkenshaas gewikkeld in bacon, met sperziebonen en aardappel uit de oven. | |
BlackLining | zaterdag 23 november 2013 @ 18:29 |
Het is dat ik al boodschappen gedaan heb, anders had ik ook een varkenshaas gaan halen Vanavond een grote bak macaroni maken met pesto en kip | |
MangoLotion | zaterdag 23 november 2013 @ 19:36 |
Gewokt: king doo chicken met rijst Net een groentesoepje gemaakt om warm te worden | |
Anne | zaterdag 23 november 2013 @ 19:44 |
Patat met stoofvlees en een frikandel speciaal. | |
SEMTEX | zaterdag 23 november 2013 @ 22:27 |
Een beker warme Kwatta chocolade met sojamelk! Met dank aan Jerney | |
FutureFairytale | zaterdag 23 november 2013 @ 22:47 |
Kaasblokjes met scherpe mosterd, zoute popcorn en jus d'orange. | |
FutureFairytale | zaterdag 23 november 2013 @ 23:43 |
Afgesloten met magnum temptation (mini, maar is nog best groot). | |
uniekhoorn | zondag 24 november 2013 @ 05:07 |
Kwark en vla met bruine suiker en halve banaan. | |
Zo-is-dat | zondag 24 november 2013 @ 09:36 |
Zelf gebakken zuurdesem Spelt brood met koekkruiden, walnoten en rozijnen. Sinterklaas brood Flinke lik roomboter erop | |
FutureFairytale | zondag 24 november 2013 @ 09:54 |
Kwark met muesli, mandarijntjes en thee. | |
minilot | zondag 24 november 2013 @ 10:20 |
Straks geroosterde paprika's met een eitje. Vanmiddag miso-broccolisoep, vanavond taco's met kip en salsa. | |
Muck | zondag 24 november 2013 @ 13:35 |
Toast met boter en een kaneelcappuccino | |
Zonnetje1981 | zondag 24 november 2013 @ 15:50 |
Net kaas-ui broodjes gemaakt Ik vanavond witlof ham/kaas, de rest leftover lasagne | |
FutureFairytale | zondag 24 november 2013 @ 15:51 |
Uiensoep met broodje gesmolten kaas. Vnv patat, erwten/worteltjes en kippenpootjes | |
BlackLining | zondag 24 november 2013 @ 15:55 |
Ik hád vanavond eigenlijk gedacht die macaroni van gisteren weer op te warmen, maar die heb ik vanmorgen als ontbijt op Nu een lekker biertje (Texels Stormbock ) en vanavond maar eens kijken of ik voor het diner bij iemand anders kan gaan parasiteren | |
jyycee | zondag 24 november 2013 @ 16:22 |
Straks eten we vis in een tomaten-ketjapsaus, met rijst en snijboontjes wederom in ketjap. Heerlijk! | |
aadspagaat | zondag 24 november 2013 @ 17:44 |
macaroni | |
Lief-visje | zondag 24 november 2013 @ 18:43 |
Groentesoep met stokbrood en zalm | |
Thorical | zondag 24 november 2013 @ 18:47 |
Konijn en tuinbonen en of wat aardappelen of brood. | |
Anne | zondag 24 november 2013 @ 18:48 |
Vanochtend (of eigenlijk was het al net middag ) yoghurt met cornflakes. Tegen half 4 nog even op bezoek geweest bij mijn ouders en die zorgen altijd goed voor ons . Daar een verse kippensoep, een tosti en een stuk taart gegeten. Daarom niet zo heel veel trek meer in uitgebreid avondeten, dus eten we een paar boterhammen met wat satéstokjes en satésaus. | |
Emm16 | zondag 24 november 2013 @ 19:14 |
Andijvie ovenschotel | |
Soury | zondag 24 november 2013 @ 19:17 |
kapucijners met uitgebakken spekjes en uitjes en wat azijn. En rucola sla | |
Greys | zondag 24 november 2013 @ 19:36 |
Kip met aardappels uit de oven met zoetzure komkommer | |
uniekhoorn | zondag 24 november 2013 @ 19:45 |
Lekker! Had voor mijzelf sperziebonen, gewokte spinazie, gestaoomde schelvis, gestoomde krieltjes | |
Leintjeuh | zondag 24 november 2013 @ 20:09 |
Koffie met merengue-schuimpjes, daarna paddenstoelenrisotto, gestoomde broccoli en eendenborstfilet in peper-portsaus. Toe slagroomijs met warme stoofpeertjes. | |
BroodjeSmeerkaas | zondag 24 november 2013 @ 20:10 |
| |
FANNvanhetlaatsteuur | zondag 24 november 2013 @ 20:40 |
Griekse Witte Bonensoep (uit de vriezer), 2 Pitabroodjes gevuld met keftedes (van nepgehakt, uit de vriezer) en tomaat en ui. Uit de vriezer omdat we dit weekend de hele woonkamer hebben geschilderd en het is af Alleen de raamkozijnen en de centrale verwarming nog van rood naar grijs schilderen, maar dat is voor volgend weekend. | |
littledrummergirl | zondag 24 november 2013 @ 21:33 |
heb je n receptje voor je shabu komkommers de mijne lukken niet precies als die daar | |
Greys | zondag 24 november 2013 @ 22:09 |
Anderhalve/twee komkommer(s) schillen met kaasschaaf, in de lengte doormidden snijden, met theelepel zachte gedeelte er uit ritsen. In stukjes hakken en in schaal doen. Strooi een beetje zout over je komkommerstukje (gewoon een beetje, alsof je patat zout zeg maar). In een steelpannetje doe je ca 10 eetlepels natuurazijn en 4,5 eetlepel suiker. Even roerend 1 minuutje beetje verwarmen (niet koken) zodat de suiker mooi oplost in de azijn. Daarna even proeven, of het de gewenste zoet/zuur smaak heeft van Shabu. Zaadjes uit rode peper halen en in kleine stukjes door je komkommer doen. Giet het azijnsuikermengsel over je komkommer (mag gewoon nog warm zijn). Lekker husselen en in de koelkast zetten. In de uren er na af en toe nog even door het vocht husselen. Je merkt dat er meer vocht komt (door het toegevoegde zout). Dus een paar uur voor het eten maken, het liefst de avond er voor Ik had anderhalve komkommer en dat was precies genoeg voor 2 personen. Maar volgende keer doe ik twee... | |
foodlover | zondag 24 november 2013 @ 22:54 |
Noedels met varkensvlees zoetzuur, verse ananas. | |
littledrummergirl | zondag 24 november 2013 @ 23:26 |
ah ik heb ze de vorige keer meteen opgegeten volgende keer wat langer laten staan | |
uniekhoorn | maandag 25 november 2013 @ 05:13 |
Bananakwark, vla en aardbeien (van deze zomer geplukt) uit de vriezer | |
FutureFairytale | maandag 25 november 2013 @ 12:22 |
Bruine bonensoep, crackers overjarige kaas en een appel Vanavond boerenkoolstamppot met spekjes, jus en worst. | |
bloodymary1 | maandag 25 november 2013 @ 12:24 |
Vanavond naar Queens of the Stone Age in Antwerpen. Dan daar maar een lekkere Belgische hamburger en frietjes scoren. | |
Dragonberry | maandag 25 november 2013 @ 12:32 |
Eierkoeken en liga fruitcrisp.. Vanavond maar weer boodschappen doen | |
N.I.M.B.Y. | maandag 25 november 2013 @ 13:07 |
Volklorebrood met knakworst | |
new_moon | maandag 25 november 2013 @ 13:12 |
Ik ben aan het genieten van een heerlijke Tostij ham-kaas | |
new_moon | maandag 25 november 2013 @ 13:12 |
brood in klederdracht? lekker? | |
N.I.M.B.Y. | maandag 25 november 2013 @ 13:16 |
Jazeker de sfeer doet veel voor de smaakbeleving | |
new_moon | maandag 25 november 2013 @ 13:39 |
zitten er dan van die spiegeltjes aan de zijkant of is dat alleen op zondag? | |
Mirjam | maandag 25 november 2013 @ 13:41 |
| |
FANNvanhetlaatsteuur | maandag 25 november 2013 @ 13:45 |
| |
N.I.M.B.Y. | maandag 25 november 2013 @ 13:45 |
Alleen op zon en feestdagen | |
N.I.M.B.Y. | maandag 25 november 2013 @ 13:45 |
| |
FANNvanhetlaatsteuur | maandag 25 november 2013 @ 13:46 |
http://www.bakkerijmuseum.nl/kalwiblo/index.php?t=3&h=17&s=59 | |
new_moon | maandag 25 november 2013 @ 13:48 |
oooh ik dacht al, anders zou het wel een beetje ráár zijn!!! | |
Bienelientjee | maandag 25 november 2013 @ 14:46 |
Vanavond maakt moeders weer een AVG, stoofperen, aardappel, gehaktbal. | |
Dragonberry | maandag 25 november 2013 @ 15:13 |
Bami soep | |
new_moon | maandag 25 november 2013 @ 15:23 |
vanavond waarschijnlijk pannekoeken | |
BlackLining | maandag 25 november 2013 @ 15:35 |
Dat is helemaal geen verkeerd idee | |
Iemand91 | maandag 25 november 2013 @ 15:40 |
Ongeschilde, kwarten aardappels liggen in een zoutbad; die gaan straks de oven in. Daarbij een stukkie vlees en boontjes met boemboe. EDIT: tiramisu na. [ Bericht 11% gewijzigd door Iemand91 op 25-11-2013 18:18:46 ] | |
Geerd | maandag 25 november 2013 @ 16:42 |
Gister bal met sate en broodjehamburger, vandaag dan maar soep uit pak met droog brood! En pils natuurlijk, stofgezogen, gedweild, was gedaan dus wel verdient | |
Anne | maandag 25 november 2013 @ 17:02 |
Hier wordt het straks pasta, met veel groenten en een tomatensaus. | |
BlackLining | maandag 25 november 2013 @ 17:06 |
Daar ben ik me ook, middels pils, al mentaal op aan het voorbereiden. | |
uniekhoorn | maandag 25 november 2013 @ 17:17 |
Rode kool met appeltjes , aardappelpuree, gehaktballen, appelmoes, broccoli Alles zelf gemaakt, het ruikt hier lekker | |
golfer | maandag 25 november 2013 @ 17:17 |
Straks: pannenkoeken. | |
FANNvanhetlaatsteuur | maandag 25 november 2013 @ 18:31 |
Boerenkool met.............
| |
Zo-is-dat | maandag 25 november 2013 @ 18:39 |
ik had met de lunch wentelteefjes van t brood van gister nu een kop soep met brood | |
new_moon | maandag 25 november 2013 @ 19:58 |
Inderdaad!! Ik ga zometeen het beslag maken pannekoeken | |
FutureFairytale | maandag 25 november 2013 @ 20:13 |
Aardbeiensorbet | |
Muck | maandag 25 november 2013 @ 22:15 |
geďnspireerd door de OP: zoute popcorn | |
FutureFairytale | maandag 25 november 2013 @ 22:16 |
Ik een zakje zoute chips . En een beker optimel voor de B-vitaminen | |
foodlover | maandag 25 november 2013 @ 22:34 |
Boerenkoolstamp met worst van de Hema! Nu een witte wijn plus wat zoute chips | |
MangoLotion | maandag 25 november 2013 @ 23:14 |
Ik heb zin in schepsnoep | |
FutureFairytale | dinsdag 26 november 2013 @ 11:34 |
Net liga en warme choco. Vanmiddag soep en crackers overjarige kaas. | |
PureEvil | dinsdag 26 november 2013 @ 11:44 |
paracetamol. en ik ga zo een ei bakken. Edit: en opeten | |
Zo-is-dat | dinsdag 26 november 2013 @ 12:35 |
zo zuurdesembrood met de nieuwe tomaten basilicum heksenkaas | |
N.I.M.B.Y. | dinsdag 26 november 2013 @ 15:40 |
Ik weet het nog niet Wie heeft de gouden tip? | |
BlackLining | dinsdag 26 november 2013 @ 15:48 |
Vanavond bij wat vrienden eten. Zag al foto's voorbij komen van witlof en van gehakt. Ben benieuwd. Ik háát witlof. | |
Mirjam | dinsdag 26 november 2013 @ 15:54 |
Ik ook, maarf ik moet zeggen dat ik de witlofovenschotel met gehakt van ? Maggi ofzo? erg lekker vind | |
golfer | dinsdag 26 november 2013 @ 15:59 |
Nu: bakkie erwtensoep van Unox. Vanavond: ramesmaaltijd van Toko Pandora uit Hoofddorp. | |
bloodymary1 | dinsdag 26 november 2013 @ 16:27 |
Straks Penne alla carbonara. Met tomaatjes uit de oven met olijfolie en bruschettakruiden. | |
uniekhoorn | dinsdag 26 november 2013 @ 16:28 |
Net een zalige Elstar, zo knapperig, sappig, zoetzuur Nu een cola-berenburg en een blokje chcolade, lekker een paar dagen vrij. Vanavond eten wij spruitjes, gebakken lever met ui en pancetta, rijst met zelfgemaakte satesaus, komkommersalade en nog wat verse rode bietjes met ui. | |
N.I.M.B.Y. | dinsdag 26 november 2013 @ 16:57 |
Ik ben eruit het worden kipkluiven Bonen als groente en een rood sloebberwijntje erbij | |
Dragonberry | dinsdag 26 november 2013 @ 17:02 |
Net nog even een broodje ham-kaas en een snickers. Straks Chili met rijst | |
Zo-is-dat | dinsdag 26 november 2013 @ 17:25 |
Ik ben zelf bapao aan t maken en die weten we dadelijk als snack. Daarna maak ik Italiaanse hamburgers op eigen broodjes met verse pesto en caprese salade | |
Mirjam | dinsdag 26 november 2013 @ 17:29 |
zometeen snert van de hema, ik hoop dat die een beetje te pruimen is | |
golfer | dinsdag 26 november 2013 @ 17:34 |
Ik vond hem vrij aardig te doen. | |
Soury | dinsdag 26 november 2013 @ 17:45 |
Witlof met niks is ook niet lekker maar in een schotel of ham en kaas héérlijk. Ik heb tagliatelle met spinazie, roomsaus en zalmsnippers vanavond. (en een beetje parmezan erover) | |
N.I.M.B.Y. | dinsdag 26 november 2013 @ 17:58 |
Ruikt lekker hier | |
Musil | dinsdag 26 november 2013 @ 19:03 |
Linzenchili met rijst, toe iets (pannekoekjes? nog geen idee) met de dulche de leche die nu in de pan staat | |
Mirjam | dinsdag 26 november 2013 @ 19:05 |
na de snert, die overigens niet voor herhaling vatbaar was, 3 ijskoude clementine mandarijntjes | |
Mirjam | dinsdag 26 november 2013 @ 19:05 |
Ik vond hem niet zo Veel te zetmelig en de smaak was ook meh. Ik maak 't voortaan wel weer zelf | |
Anne | dinsdag 26 november 2013 @ 20:55 |
Opwarm-bami en opwarm-satéstokkies. Om kwart over 8 pas aan het eten ivm drukte op het werk en drukte bij de dierenarts. Dus allebei geen zin om uitgebreid te moeten koken. En nu: ... Oh nee: Een van de kamers schilderklaar maken . | |
FutureFairytale | dinsdag 26 november 2013 @ 21:22 |
Ik vond em niet zo lekker, is ook absoluut geen snert. Maar ben verwend met mn moeders echte snert. Ik had vnv snel een Ristorante pizza en nu een calippo cola | |
BlackLining | woensdag 27 november 2013 @ 11:05 |
Net rundvlees in blokkies gesneden en dat ligt nu te marineren in rode wijn met laurierblad, tijm, jeneverbes en een kaneelstokje. Boeuf bourguignon vanavond Is alleen geen fijn werk dat koken zo op de vroege morgen met een mega-kater. | |
FutureFairytale | woensdag 27 november 2013 @ 12:22 |
Kippensoep en broodje kip-meloensalade + appel. | |
Myraela | woensdag 27 november 2013 @ 12:27 |
Voor vanavond ga ik voor het eerst varkensbuik maken. | |
Zo-is-dat | woensdag 27 november 2013 @ 12:30 |
Hmmmm Hier vanavond pompoentaart van ottolenghi http://carolinebrouwer.bl(...)l-en-geitenkaas.html | |
mascara-klodder | woensdag 27 november 2013 @ 12:47 |
Zo kaasfondue voor lunch | |
uniekhoorn | woensdag 27 november 2013 @ 14:31 |
Net een bak salade met tonijn en eenb bak kwark/banaan/vla en bruine suiker vanavond uit wokken | |
BlackLining | woensdag 27 november 2013 @ 14:42 |
Wat ruikt dat toch weer lekker in huis zeg Stoofpotjes Weer eens wat anders dan de studentenlucht die hier normaal gesproken hangt | |
Anne | woensdag 27 november 2013 @ 19:39 |
Ik sta op dit moment twee gehaktschnitzels te bakken, samen met gekruide krieltjes en erwtjes met worteltjes. | |
Myraela | woensdag 27 november 2013 @ 19:42 |
Gemaakt maar niet gegeten, of alleen even geproefd. Ik lust het niet. | |
mascara-klodder | woensdag 27 november 2013 @ 20:08 |
wat zonde! | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 20:10 |
Ovenschotel met pasta, champignons, chorizo, prei en kaas | |
Zonnetje1981 | woensdag 27 november 2013 @ 20:18 |
Macaroni gemaakt | |
Toekito | woensdag 27 november 2013 @ 20:25 |
Mosselen met Friet | |
BlackLining | woensdag 27 november 2013 @ 20:55 |
Mislukt Had sowieso maar 2 uur tijd om te stoven wat véél te kort is, meestal doe ik 6 uur. En de handel is toen ik ff niet op zat te letten aan de kook gegaan. Bijzonder taai vlees dus, en teveel saus die ik niet ingekookt kreeg. Daarnaast de laag puree die er nog overheen gaat laten verbranden in de oven. | |
Mirjam | woensdag 27 november 2013 @ 21:09 |
wat heb je daar voor gebruikt, een recept of gewoon zelf bij elkaar gemikt? | |
Myraela | woensdag 27 november 2013 @ 21:12 |
Ik vind zulke dingen er altijd goddelijk uitzien. | |
uniekhoorn | woensdag 27 november 2013 @ 23:08 |
Gewokt, vwas lekker wijn en bier nog lekkerder. .. Nu heerlijk warm relaxen met een cola berenburg | |
MangoLotion | woensdag 27 november 2013 @ 23:13 |
Net een choco momentje en nu een appel | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 23:14 |
Ik ben niet van de mixjes, maar deze mix MOET je een keer proberen (o.a. bij Jumbo en AH) Je koopt dit zakje: Je gooit 250 gram ongekookte harde pasta in een ovenschaal en gooit er door wat je lekker vindt. Op het zakje mix staat 'blokjes ham', maar ik hak in plaats daarvan een chorizo/salamiworst aan stukkies, dat geeft honderd keer meer smaak En dan preiringen en champignons of paprika, wat je wilt. Er over een laag geraspte oude kaas. Dan 700 ml water mengen met 125 ml ongeslagen room (op het zakje staat 125 ml Bueband Finesse, maar da's kul, zo'n klein bakje ongeslagen room is precies 125 ml en goed zat) en daardoor het zakje mix, dat roer je door elkaar en giet je er overheen. En dan 45 minuten op 200 graden. Dat wordt je nieuwe favo ovenschotel, wedden? Vijf minuten hakken (worst, champignons, prei) en daarna op je kont zitten tot de oven klaar is. Ik houd er van. | |
BlackLining | woensdag 27 november 2013 @ 23:27 |
Dat is wat anders dan ik vandaag gedaan heb ja zes uur snijden, hakken, mengen en kruiden, en dan te lang op je komt zitten zodat er zwartgeblakerde meuk uit de oven komt Maar wat je post klinkt erg lekker. Sowieso pastaschotels [ Bericht 8% gewijzigd door BlackLining op 27-11-2013 23:35:39 ] | |
Greys | woensdag 27 november 2013 @ 23:30 |
Oef! Zonde! En wat heb je toen gegeten? | |
Mirjam | woensdag 27 november 2013 @ 23:31 |
dat ga ik zeker eens proberen | |
BlackLining | woensdag 27 november 2013 @ 23:49 |
Gewoon dat ik maak van de boeuf altijd een ovenschotel. Boeuf onderin de schaal, daar overheen een laag puree besmeerd met eigeel. Dat was verbrand, maar bovenste laagje eraf scheppen en dan is het wel te doen. Dat is mijn redding geweest Helaas was het stoven ook mislukt (te heet geworden) dus wat eronder zat was ook geen groot succes. Nou ja, volgende keer beter blijft een vrij lastig recept natuurlijk. | |
FutureFairytale | donderdag 28 november 2013 @ 00:35 |
Had vnv patatje met en kaassouffle | |
uniekhoorn | donderdag 28 november 2013 @ 11:08 |
Wij hadden een heerlijk hotel ontbijt met echt alles zo vrrs en lekker! En voor vanmiddag hebben wij wat fruit en gekookt eitje. Lekker speciaal biertjes drinken. Vanavond uit eten bij een Balkan restaurant. | |
FutureFairytale | donderdag 28 november 2013 @ 13:24 |
2 kommen tomatencremesoep met soepvlees | |
BlackLining | donderdag 28 november 2013 @ 13:25 |
Vanmorgen geen tijd gehad voor ontbijt. Zo maar even langs de Subway denk ik | |
CornflakesXL | donderdag 28 november 2013 @ 14:35 |
Ik heb nog een potje mosselen in azijn. zou ik daar nou iets mee kunnen maken? | |
Anne | donderdag 28 november 2013 @ 14:57 |
Smaakt het heel erg naar (gesmolten) kaas, of valt dat wel mee? SD houdt daar namelijk niet van, helaas. | |
Mirjam | donderdag 28 november 2013 @ 15:19 |
Ik ga hem vanavond maken Dus ik kan daar nog wel over posten later Overigens, als je oude kaas gebruikt wordt die wat harder, knapperiger, ik weet niet of hij dat wel lekker vindt? | |
Anne | donderdag 28 november 2013 @ 15:29 |
Met de kaas die je er zelf in strooit zorg ik wel dat het maar op 1 helft komt (doe ik altijd met van die ovenschotels ), dus dat komt wel goed. Het gaat mij meer om de 'saus'. Als jij zou willen laten weten of die erg naar kaas smaakt, ben ik een blij (of juist niet als het zo is, lol) mens . | |
Mirjam | donderdag 28 november 2013 @ 15:32 |
Ik laat het je weten | |
FutureFairytale | donderdag 28 november 2013 @ 17:23 |
Toastjes kruidenaoili op werk. Vnv iets simpels, eerst overwerken | |
mascara-klodder | donderdag 28 november 2013 @ 17:31 |
Heel fout maar ohzo lekker een paar keer per jaar: aardappel anders Daarbij een gehaktbal en boontjes | |
golfer | donderdag 28 november 2013 @ 17:34 |
Straks: lauwwarme oosterse salade met mie vergezeld door kort gegrilde met sesamzaad bedekte tonijnfilets. | |
uniekhoorn | donderdag 28 november 2013 @ 17:54 |
Westmalle tripel Zo Balkan.. ik denk gegrilde forel | |
Muck | donderdag 28 november 2013 @ 18:07 |
Een portie kibbeling | |
Dragonberry | donderdag 28 november 2013 @ 18:12 |
Een klein thanksgiving diner Kip ipv kalkoen, met zoete aardappel puree en sperziebonen gebakken met spekjes. Als toetje cheesecake met caramel topping. | |
Anne | donderdag 28 november 2013 @ 18:17 |
Ik wilde eigenlijk hutspot maken, maar ik ben vergeten de aardappelen uit de vriezer te halen, dus dat eten we morgen. Vanavond wordt het huisgemaakte erwtensoep en een paar diepvriespizza's. | |
Mirjam | donderdag 28 november 2013 @ 18:32 |
Na de kooktijd was de ovenpasta 1 vieze natte bende die niet gaar was. Na nog 20 minuten was het een stuk beter te pruimen. Anne, het smaakt naar ham/kaas zoals die ham/kaas broodjes van de turk of warme bakker soms kunnen smaken, kun je daar wat mee? | |
mascara-klodder | donderdag 28 november 2013 @ 18:39 |
Echt heel erg smakelijk klinkt het niet | |
Zonnetje1981 | donderdag 28 november 2013 @ 19:34 |
Halve pizza salami | |
Greys | donderdag 28 november 2013 @ 20:26 |
45 minuten op 200 graden? Is je oven dan wel goed qua warmte? Ik heb echt van de 30 keer dat ik het gemaakt heb ofzo nog nooit gehad dat het een ongare kledderbende was namelijk. En degenen die ik ken die het ook altijd maken met datzelfde recept ook niet De kaaskorst is natuurlijk 'hard' achtig en de pasta gewoon zacht. De eerste drie minuten na het uit de oven halen pruttelt het nog een beetje na aan de randjes, dat hoort zo, dat is na een paar minuten weg. Jammer dat je het geen succes vond. Ik ga hem volgende week weer maken | |
BlackLining | donderdag 28 november 2013 @ 20:30 |
Ein wienerschnitzel mit ei | |
Zo-is-dat | donderdag 28 november 2013 @ 20:30 |
Hier sushi gehaald verwennerij! | |
Mirjam | donderdag 28 november 2013 @ 20:38 |
ja, volgens mij is die prima het was best aardig | |
Greys | donderdag 28 november 2013 @ 20:46 |
Hoeveel salami/chorizo had je er in Mirjam? Want het hoort niet 'best aardig' te zijn, het hoort goddelijk te zijn Ik heb vanavond al gegeten maar ik zou zo die kliek van gister van de pasta uit de vriezer trekken nog Ik maak het wel altijd met ongeslagen room ipv die Finesse die op de verpakking staat. | |
FutureFairytale | donderdag 28 november 2013 @ 21:34 |
Ciabatta mozzarella, tomaat en pesto uit de oven. | |
Szlie | donderdag 28 november 2013 @ 21:37 |
Vadas mártás en gebakken aardappelen! Vadas mártás is een Hongaars gerecht, traditioneel met rundvlees. Vandaag kipfilet gebruikt omdat ik dat lekkerder vind. Ik zal het hele recept hier niet posten, maar het is dus vlees in een saus van gepureerde wortel, ui, peper en laurierblad. Ontzettend lekker! In Hongarije wordt het meestal met pasta gegeten. Hier lekkere gebakken aardappeltjes erbij . | |
Mirjam | donderdag 28 november 2013 @ 21:48 |
250/300 gram, maar het was best nattig, misschien heb ik teveel water gebruikt, kan natuurlijk | |
foodlover | donderdag 28 november 2013 @ 21:50 |
Bloemkool met aardappels en biefstuk. Nu een rode wijn met wat chips. | |
FutureFairytale | donderdag 28 november 2013 @ 22:26 |
Bounty ijsje en limonade | |
uniekhoorn | donderdag 28 november 2013 @ 23:12 |
Vreselijk lekker gegeten bij de Balkan. Had een compleet gegrilde forel, heerlijk gekruid met perfect gefrtuurde dunne patatjes. Salade buffet en sauzen buffet erbij. | |
Molleman | vrijdag 29 november 2013 @ 07:13 |
Gisterenavond gewoon lekker ouderwetsch gegeten. Mosterdsoep. Sudderlapjes met aardappelpuree en rode kool met appel. En dubbelvla na. | |
mascara-klodder | vrijdag 29 november 2013 @ 07:31 |
Thee | |
Dragonberry | vrijdag 29 november 2013 @ 12:44 |
Mandarijntjes en strepsils.. | |
uniekhoorn | vrijdag 29 november 2013 @ 15:04 |
Vanochtend wederom een heelrijk ontbijtbuffet incl suikerbrood , poffertjes, biologische verse appel, peer en sinaasappelsap, gevulde omeletten. Nu een warme chocomelk met een scheut baileys en slagroom Vanavond spruitjes, biefstuk, aardappeltje en champignons/ui | |
Myraela | vrijdag 29 november 2013 @ 15:28 |
Vanavond biefstuk! | |
FutureFairytale | vrijdag 29 november 2013 @ 15:33 |
Had vanmiddag een Chicken Sensation | |
Yankee | vrijdag 29 november 2013 @ 15:43 |
Inderdaad | |
Bienelientjee | vrijdag 29 november 2013 @ 15:58 |
Broertje eet vanavond voor "het laatst" thuis (vanaf morgen woont hij officieel in zijn eigen huis). Hij besloot dat we zelfgemaakte hamburgers gaan eten. | |
BlackLining | vrijdag 29 november 2013 @ 16:02 |
Ik denk dat ik eens boerenkool ga maken | |
Greys | vrijdag 29 november 2013 @ 16:03 |
Vanavond Lidl-kogelbiefstukkies (die zijn lekker ) met aardappeltjes uit de oven en pruimencompote. Nu al trek in. | |
bloodymary1 | vrijdag 29 november 2013 @ 16:21 |
Frites Speciaal, kroket, frikandel speciaal en satesaus! | |
Zo-is-dat | vrijdag 29 november 2013 @ 16:43 |
Vanavond uit eten bij gauchos in utrecht met vrienden, ik ben benieuwd niet echt een eerste keus restaurant voor mij. Dat word vleesch! | |
Anne | vrijdag 29 november 2013 @ 18:50 |
Nou, dat ga ik dus zo meteen maken, met een rookworst. | |
Anne | vrijdag 29 november 2013 @ 18:52 |
Daar kan ik wel wat mee. Gewoon niks tegen SD zeggen dus en gewoon proberen. | |
Anne | vrijdag 29 november 2013 @ 18:52 |
Waar heb je de satesaus voor dan? | |
FutureFairytale | vrijdag 29 november 2013 @ 19:04 |
Ravioli met chili-tomatensaus en parmezaan met een glas verse jus | |
FutureFairytale | vrijdag 29 november 2013 @ 21:41 |
Lekker 'borrelen' met zoute popcorn, kaas met scherpe mosterd en zakje paprikachips. | |
Gwywen | vrijdag 29 november 2013 @ 22:40 |
Wij hebben vanavond ouderwetsch boerenkool met worst gegeten, hierna had ik in de loop van de avond alleen nog plek voor een kopje thee met niks erbij. | |
SEMTEX | vrijdag 29 november 2013 @ 22:42 |
Ik heb superlekker gegeten bij de Thai hier in de buurt: (www.kingthai.nl). Witte, gestoomde rijst met groente, cashewnoten, kipfiletjes en bosuitjes en bananenloempia's (hele subtiele, niet van die vettige pisang zooi zoals bij de Chinees) met een bolletje mango sorbetijs . Om nom nom! | |
Szlie | zaterdag 30 november 2013 @ 00:03 |
Hier in een Indiaas restaurant gegeten. King Prawns tindaloo, het scherpere broertje van vindaloo. Ik heb gevraagd of het dodelijk scherp mocht deze keer. De kok wenste me succes . Het was superlekker. Niet te heet, gewoon goed. Erbij heerlijke naan en een gemengde salade van komkommer, tomaat, sla en wortelen met een vleugje gemberz | |
Szlie | zaterdag 30 november 2013 @ 00:04 |
Ik zie dat SEMTEX reclamemaker voor zijn tent, dan hierbij ook voor de mijne: Indian Spices in Emmen . | |
bloodymary1 | zaterdag 30 november 2013 @ 09:56 |
Voor over de Frites Speciaal, Kroket en Frikandel Speciaal!. Ik weet het..... maar ik vind dat lekker. | |
SEMTEX | zaterdag 30 november 2013 @ 13:22 |
| |
aadspagaat | zaterdag 30 november 2013 @ 13:26 |
tosti's! van bruin brood, met kaas, salami en plakjes tomaat(zonder zaadlijsten) | |
Jula123 | zaterdag 30 november 2013 @ 13:45 |
2 geroosterde maisboterhammen, één met hagelslag, één met pindakaas. | |
Szlie | zaterdag 30 november 2013 @ 15:01 |
. | |
Anne | zaterdag 30 november 2013 @ 15:05 |
Mja, ach, ik vind een friet oorlog ook lekker en dat komt eigenlijk aardig in de buurt ! Alleen de combi frikandel speciaal met satésaus is een beetje.. apart ! | |
uniekhoorn | zaterdag 30 november 2013 @ 15:11 |
2 heerlijk verse boterhammen van de bakkerij (volk.waldkorn met meel v.d. plaatselijke molen) 1 met filet americain en uitjes,1 met rozenbotteljam, mini luxe beschuit v.d. Lidl met smeerkaas Vanavond pasta met room en kaas, gegrilde zalm, gewokte spinazie, bloemkool | |
Jula123 | zaterdag 30 november 2013 @ 15:55 |
Vanavond couscous met bietjes, rucola, feta en pitten. | |
Jano9 | zaterdag 30 november 2013 @ 16:34 |
Boerenkool met rookworst | |
littledrummergirl | zaterdag 30 november 2013 @ 16:47 |
Pittige aardappelkoekjes, geglaceerde sperziebonen en n vegaworstje experimentje | |
Patapon | zaterdag 30 november 2013 @ 16:55 |
draadjesvlees en andijviestamppot! | |
Zo-is-dat | zaterdag 30 november 2013 @ 16:59 |
Curry met garnalen, rijst en pappadums | |
SEMTEX | zaterdag 30 november 2013 @ 17:01 |
een vegan eiwitshake en een vegan vijgenkoek | |
Zonnetje1981 | zaterdag 30 november 2013 @ 17:05 |
Slaapfeestje van m'n dochter, zij allemaal mini hamburgerbroodjes, mini broodjes knakworst, mini pizza, chips, chocola, kruidnoten (gaan ze zelf maken straks) popcorn, koek. Manlief rijstprutje met kip en groenten, rode curry boemboe erbij. Ikzelf denk witlof, nu eerst op zoek naar oordopjes.... | |
N.I.M.B.Y. | zaterdag 30 november 2013 @ 17:16 |
Gisteren garnalenkroket en mosselen Straks haricot verts gele rijst rundervinken al la N.I.M.B.Y | |
FutureFairytale | zaterdag 30 november 2013 @ 17:20 |
Groententortilla | |
Yankee | zaterdag 30 november 2013 @ 17:21 |
saté met salade en stokbroodje | |
raptorix | zaterdag 30 november 2013 @ 17:27 |
Grote lamsbout en bieflappen, daarnaast 5 soorten verse kruiden van de markt en nog veel meer, trouwens vraagje: waarom zijn lauriersbladeren zo achterlijk duur? | |
Anne | zaterdag 30 november 2013 @ 17:28 |
Broodje babi pangang en een frikandel speciaal. | |
golfer | zaterdag 30 november 2013 @ 17:29 |
Straks: gebakken aardappeltjes, een frisse salade en gebakken sliptongen. | |
PureEvil | zaterdag 30 november 2013 @ 17:29 |
goulash en gekookte aardappels . | |
foodlover | zaterdag 30 november 2013 @ 17:32 |
Gisteren zelfgemaakte pizza, straks kaasfondue | |
foodlover | zaterdag 30 november 2013 @ 17:35 |
Sligro, toko of turk al eens bezocht? | |
nectarientje | zaterdag 30 november 2013 @ 17:53 |
Vega quesadillas met zwarte bonenpasta uit de plenty Toe een stukje zelfgebakken appeltaart met wat ijs | |
SEMTEX | zaterdag 30 november 2013 @ 18:10 |
Nu maken we roerbakgroente (Chinese) met zoete sojasaus en stukjes kipfilet. | |
Iemand91 | zaterdag 30 november 2013 @ 18:11 |
Grote pannenkoek met spek en kaas! | |
FutureFairytale | zaterdag 30 november 2013 @ 18:55 |
Toetje: magnum mini chocola (5 kisses) | |
Greys | zaterdag 30 november 2013 @ 20:04 |
Zalm, rösti en stoofperen. Allemaal van de Lidl | |
BlackLining | zaterdag 30 november 2013 @ 20:10 |
Vandaag bij een vriendin gaan eten om daarna te gaan stappen. Krijg ik net een lullige salade voorgeschoteld met een paar stukjes kip en een paprika Dat is toch geen bodem mensen. Straks nog maar even de snackbar in glippen anders wordt het niks en val ik aan het einde om van de honger. | |
raptorix | zaterdag 30 november 2013 @ 20:35 |
Ja goed punt, normaal loop ik ook even langs mijn turk, maar was het nu vergeten, had rest van mijn verse kruiden wel op de markt gekocht (munt, peterselie, dille, etc.) Ik woon op 200 meter van Ten Kate markt, beste en goedkoopste stal van Nederland, alles 50 cent of een euro | |
raptorix | zaterdag 30 november 2013 @ 20:37 |
Salade is geen eten, alles wat een konijn eet, eet ik niet. | |
Dragonberry | zaterdag 30 november 2013 @ 20:46 |
Ik zit nog bij de wok lekker veel biefstuk en zalm gegeten | |
uniekhoorn | zaterdag 30 november 2013 @ 20:55 |
Owwwwwwwww, zo jaloers!! Hier bananen caramelkwark met vla en bruine suiker. Daardoor nog een mandarijn en bramen uit de vriezer (najaar geplukt) | |
foodlover | zaterdag 30 november 2013 @ 20:59 |
Kaasfondue | |
uniekhoorn | zaterdag 30 november 2013 @ 21:07 |
Kaasfondue, echt nog nooit gehad en lijkt mij zo saai Kaashond +O ipv Keeshond Nu een cola-berenburg en wat zoute stokjes, zo maar olekker slapen, morgen de wekkert weer om 5 uur | |
Zonnetje1981 | zaterdag 30 november 2013 @ 21:07 |
Geweldig, die neus op de foto haha, dat mis ik wel.... Heerlijk, kaasfondue, al weer veel te lang geleden dat ik dat gegeten heb. Zijn je stokbroden zo bleek, of ligt dat aan de foto? | |
foodlover | zaterdag 30 november 2013 @ 21:09 |
Goed gezien, stokbroodjes heb ik later nog even teruggedaan in de oven | |
Greys | zaterdag 30 november 2013 @ 21:24 |
Oeh lekker, kaasfondue, het wordt er ook echt weer voor | |
FANNvanhetlaatsteuur | zaterdag 30 november 2013 @ 23:18 |
Koffie (cafeďne vrije) met citroen cheesecake | |
FutureFairytale | zaterdag 30 november 2013 @ 23:35 |
Wilde al zeggen dat je ze wel in de oven moet afbakken Geborreld bij vriendin met veel coolbest, pure chocola met amandel, borrelnootjes en bbq-chips. | |
foodlover | zaterdag 30 november 2013 @ 23:37 |
| |
Zo-is-dat | zondag 1 december 2013 @ 01:35 |
Een gebakken eitje! | |
FutureFairytale | zondag 1 december 2013 @ 12:01 |
Zacht gekookt eitje, croissantje, zelfgemaakte pruimenjam, kaiserbroodje met gerookte zalm, plak kerstbrood, beschuit hagelslag, verse jus, thee en mandarijntjes. *burp* heerlijke brunch! | |
uniekhoorn | zondag 1 december 2013 @ 14:08 |
4 mini luxe beschuit vd Lidl, 1 met ham, 1 met gekookt ei , 1 met rozenbotteljam en 1 met kaas en nog wat spinaziechips erbij | |
FutureFairytale | zondag 1 december 2013 @ 14:35 |
Vanmiddag/vanavond feest! Koffie/thee met petitfours, luxe stokbroodjes met vis/kaasbeleg en gevulde eieren, bittergarnituur, buffet met sate/patat/salades/gratin e.d., dessertbuffet en weer koffie/thee. Jamjamjam | |
foodlover | zondag 1 december 2013 @ 14:39 |
Vanochtend laat vers tijgerbrood met kaas, salami, thee en chocomel (koop zo'n pak 2-3 keer per jaar, dan is het lekker). Straks in panko gepaneerde schnitzel met zelfgemaakte jaegersaus, zigeunersaus, frietjes en komkommer, | |
aadspagaat | zondag 1 december 2013 @ 14:42 |
beste ontbijt/lunch na een lange nacht met een glas verse jus d'orange | |
Prego | zondag 1 december 2013 @ 14:48 |
die neus van je hond OT: kersjes van Haribo en een biertje (1664) vanavond boeuf bourguignon die ik gisteren gemaakt heb | |
bloodymary1 | zondag 1 december 2013 @ 14:53 |
Vanavond sambaleieren, sate, babipangang, rijst kroepoek, atjar etc. Zelf gemaakt. | |
Zonnetje1981 | zondag 1 december 2013 @ 15:00 |
Soep uit blik/zak. Geen puf vandaag, de meiden waren al om 4 uur wakker...pfff | |
4EverBlackEyed | zondag 1 december 2013 @ 15:17 |
Halve tosti, kaas/ham broodje en twee worstenbroodjes #goodlife | |
xuryah | zondag 1 december 2013 @ 15:32 |
Vanavond: zelfgemaakte pizza | |
uniekhoorn | zondag 1 december 2013 @ 15:49 |
Stukje pure chocolade, stukje melkchocolade en een warme chocomelk met slagroom en baileys Straks sperziebonene, gegrilde ui en champignons, komkommersalade, zelfgemaakte satesaus met rijst en gegrilde lever. | |
houdjemond | zondag 1 december 2013 @ 15:51 |
1664! | |
minilot | zondag 1 december 2013 @ 15:52 |
Makkelijk vandaag, want middenin Sinterklaasurprisemaakstress (nog maar drie dagen te gaan tot pakjesavondviering!!), dus erg simpel vanavond: verse gevulde pasta van de Lidl, met knoflookboter en peterselie Verder at ik vandaag een chocoladeletter (ik heb de 'i', dus eigenlijk twee ) en ongeveer tienduizend kruidnoten. | |
golfer | zondag 1 december 2013 @ 16:03 |
Zelfgemaakte garnalencroquette volgens de Holtkampmethode. | |
Zo-is-dat | zondag 1 december 2013 @ 16:20 |
Oehhhh die zou ik ook wel een willen! Hier zo warme chocolademelk, helemaal uit new york (kadootje) | |
BlackLining | zondag 1 december 2013 @ 16:37 |
Etentje met wat vrienden, allemaal tapas achtige hapjes meenemen. Ik sta rolletjes bacon te maken gevuld met kip, champignon en wasabi | |
Prego | zondag 1 december 2013 @ 17:21 |
| |
uniekhoorn | zondag 1 december 2013 @ 19:49 |
Kwark, banaan, honing, bosbessen en vla. Straks maar weer slapen en dan morgen heel vroeg weer kwark, banaan, honing, bosbessen en vla als ontbijt | |
Anne | zondag 1 december 2013 @ 20:22 |
Spruitjes, aardappelkroketjes en heule knapperige kipschnitzels. | |
Dragonberry | maandag 2 december 2013 @ 09:36 |
Rooibos thee en mandarijntjes | |
uniekhoorn | maandag 2 december 2013 @ 11:30 |
Straks snert met spek en eorst, boterham ei, boterham lever, beker melk. Vanavond witlofschotel met room, ei, ham en kaas. Pasta met room en pacetta | |
FutureFairytale | maandag 2 december 2013 @ 12:24 |
Bruine bonensoep met worst en cracker oude kaas met een beker yoghurtdrink. | |
Zo-is-dat | maandag 2 december 2013 @ 12:34 |
zuurdesembrood met studentenhaver er door, twee sneetjes met kaas en een met boter | |
Muck | maandag 2 december 2013 @ 12:52 |
Een tosti | |
BlackLining | maandag 2 december 2013 @ 13:04 |
Die ga ik zodra ik thuis ben ook een fabriceren ja Die waren erg lekker trouwens. Leuk werk vind ik dat, van die kleine dingen maken. Wasabi en bacon is een leuke combi. [ Bericht 36% gewijzigd door BlackLining op 02-12-2013 13:17:14 ] | |
Geerd | maandag 2 december 2013 @ 15:29 |
Paprika uien shampions en kip ga vandaag mijn nieuwe pan maar is uitproberen kost een paar ballen heb je ook wat, | |
FutureFairytale | maandag 2 december 2013 @ 15:32 |
Nu mandarijnen en kop warme chocolade. Vanavond ravioli met chili-tomatensaus. | |
Mirjam | maandag 2 december 2013 @ 15:34 |
Vanavond boerenkool met spekjes en rookworst. Er staan ook stoofperen op, eventueel als dessert en anders morgen | |
aadspagaat | maandag 2 december 2013 @ 15:47 |
hier ook aan de mandarijntjes gelukkig heb ik er maar 3, als ik er aan 1 begin kan ik er wel honderd op! | |
Geerd | maandag 2 december 2013 @ 15:47 |
En natuurlijk een pot pils tijdens het kapot snijden van de groenten | |
xuryah | maandag 2 december 2013 @ 16:11 |
Vanavond na het hardlopen en de sportschool mijn lekkere pasta ♥ Zo eerst eventjes een tosti ham kaas denk ik :p | |
Diconnected | maandag 2 december 2013 @ 16:34 |
Omnom Hier vanavond snijbonen, rundvleeshamburgers, krieltjes en salade van komkommer, tomaat en mozarella | |
Gwywen | maandag 2 december 2013 @ 18:48 |
Hachee. Er moest volgens het recept alleen een donker biertje in en dat had ik niet in huis, heb er maar een gewoon biertje doorheen gegooid, hopelijk is het nu niet verprutst. Het moet nog een half uurtje pruttelen dus ik moet even afwachten. Erbij rösti en spruiten. | |
Greys | maandag 2 december 2013 @ 19:02 |
Sperziebonen met ketjap en een uitje, aardappelpuree, rundervink en slavink en appelcompote met kaneel. | |
motorbloempje | maandag 2 december 2013 @ 19:02 |
Pasta met peer en walnoot in een gorgonzolasaus met wat uitgebakken spekjes | |
Greys | maandag 2 december 2013 @ 19:04 |
Dat klinkt echt goddelijk! | |
motorbloempje | maandag 2 december 2013 @ 19:07 |
Is het ook! En supersimpel | |
Greys | maandag 2 december 2013 @ 19:08 |
Receptje ajb? | |
motorbloempje | maandag 2 december 2013 @ 19:10 |
Nou ja, pasta koken lukt wel hč? Saus maak ik met een bechamel met een deel single cream en een deel melk en dan gorgonzola er in smelten. Gebruik de piccante gorgonzola van de Lidl hiervoor En dan peer in stukjes gesneden met de saus opwarmen en wat uitgebakken spekjes erbij. Oh, en wat knoflook, naar smaak, naast wat peper en zout en nootmuskaat eventueel. | |
BlackLining | maandag 2 december 2013 @ 19:16 |
Zo maar weer eens hutspot. Zonder klapstuk trouwens. Dat duurt mij veel te lang. Maak wel wat slavinken. | |
Dragonberry | maandag 2 december 2013 @ 19:25 |
Pizza | |
Greys | maandag 2 december 2013 @ 19:34 |
Dank je! En helemaal na afloop pas de walnoot er over of gaat dat ergens halverwege er door? | |
Anne | maandag 2 december 2013 @ 19:36 |
Spekjes, paprika, rode ui en spinazie a la crčme, samen met macaroni. | |
motorbloempje | maandag 2 december 2013 @ 19:37 |
Oh ja, op 't einde ergens, gewoon met de peer mee, ofzo! | |
FutureFairytale | maandag 2 december 2013 @ 20:34 |
Slavinken, zo gewoon maar zo lekker En pasta is altijd super! Binnen een kwartier lekker eten. Nu een yoghurtje. Straks thee met een bonbon. | |
Geerd | maandag 2 december 2013 @ 22:54 |
Niet echt lekker, kip van de Jumbo zat totaal geen smaak aan, Volgens de verpakking wat ik er van af las geen plofkip. Nou hier geen vlees van de Jumbo meer, Ja voor broodbeleg meer ook niet. | |
FutureFairytale | dinsdag 3 december 2013 @ 12:20 |
Kom champignonsoep en boterhammen pate. | |
xuryah | dinsdag 3 december 2013 @ 12:39 |
Boterham met kaas en een appel | |
uniekhoorn | dinsdag 3 december 2013 @ 13:34 |
Net een kom aardappel en preisoep met stukken gedroogde worst. Beker ijskoude melk twee boterhammen met ham, gekokt ei en tomaat. Straks om driebuurveen wit bolletje met zoute haring en ui. Vanavond bloemkool, kippendijen, aardappel kroketten en een salade | |
BlackLining | dinsdag 3 december 2013 @ 15:38 |
Driebuurveen? Hoe smaakt dat? | |
foodlover | dinsdag 3 december 2013 @ 17:59 |
Straks pasta met paprika, ui en room. Erbij een krokante kipschnitzel en komkommersalade. Rood wijntje voor erbij | |
Anne | dinsdag 3 december 2013 @ 18:01 |
Aan kip moet je toch ook vooral zelf de smaak toevoegen ? Hier wordt het vandaag een soepje (uit blik: Goulash of Erwten) met stokbrood (en voor mij kruidenboter) en een ciabatta. Geen erwten, want die krijg ik weer vers- en huisgemaakt van mijn vader aankomende donderdag/vrijdag. | |
Greys | dinsdag 3 december 2013 @ 18:07 |
Drumsticks uit de braadzak, aardappelkroketjes, zoetzure komkommer en rabarber. | |
Geerd | dinsdag 3 december 2013 @ 18:10 |
Mwja hoeft niet wanneer je goede kip hebt heb je geen kruiden nodig, heerlijk malse filetjes | |
motorbloempje | dinsdag 3 december 2013 @ 18:11 |
Pizza met 'n speltbodem Halve me gorgonzola, prosciutto en spinazie, halve met geitenkaas, paprika, knoflook en prosciutto | |
Geerd | dinsdag 3 december 2013 @ 18:13 |
Net een patatje in de stad gegeten terwijl er nog hamburgers liggen waarom | |
golfer | dinsdag 3 december 2013 @ 18:37 |
Grote durum döner. | |
Zonnetje1981 | dinsdag 3 december 2013 @ 18:42 |
Zuurkoolstamppot met spekjes en tartaar | |
FutureFairytale | dinsdag 3 december 2013 @ 19:05 |
2 mini pizza's mozzarella | |
FutureFairytale | dinsdag 3 december 2013 @ 21:22 |
Warme choco en chocopepernootjes | |
uniekhoorn | dinsdag 3 december 2013 @ 21:54 |
Ik had zoute stokjes gedipt in, smeerkaas.,chocoladepasta, pindakaas en selderie salade | |
FutureFairytale | woensdag 4 december 2013 @ 12:15 |
Tomatensoep met focaccia | |
minilot | woensdag 4 december 2013 @ 12:25 |
Ontbijt/lunch nu: Broccoli (roosjes + de geschilde stengel in reepjes) samen met een handje amandelen gestoomd, daarna omgeschept met pittige pinda/sesamdressing en een spiegelei erop. Zo nog yoghurt met rozijnen. | |
4EverBlackEyed | woensdag 4 december 2013 @ 12:31 |
Omelet met ui en kaas | |
golfer | woensdag 4 december 2013 @ 15:17 |
Nu een bamisoepje en vanavond: gnocchi van pastinaak met een frisse salade en magere beefburgers. | |
BroodjeSmeerkaas | woensdag 4 december 2013 @ 17:55 |
Rijst met zelfgemaakte loempia's. | |
littledrummergirl | woensdag 4 december 2013 @ 18:16 |
Ik geloof dat mijn chef aardappelgratin, snijboontjes en groentenburgers aan het bakken is. Zo lekker als het eten klaar is als je thuis komt | |
BlackLining | woensdag 4 december 2013 @ 18:25 |
Ja he Hoewel mijn vriendin gewoon heeft opgewarmt wat ik gisteren zelf gemaakt had, maar dan nog was erg welkom, in alle hectiek vandaag buiten een tosti als ontbijt niks meer gegeten dus honger als een paard | |
Anne | woensdag 4 december 2013 @ 18:26 |
Vanavond worden het slavinken, sperziebonen en gekruiden en gebakken krieltjes. | |
Anne | woensdag 4 december 2013 @ 19:12 |
Het wordt één slavink minder, want de kat vond het nodig er een te pikken en het lekkerste gedeelte eraf te vreten . | |
FutureFairytale | woensdag 4 december 2013 @ 19:24 |
Zalmgratin, rostirondjes en spinazieroerbak met knoflook, chili en rozijntjes. | |
uniekhoorn | woensdag 4 december 2013 @ 19:34 |
Rode kool, aardappelpuree, hachee met bier, broccoli | |
uniekhoorn | woensdag 4 december 2013 @ 19:34 |
Nu een bak bananenkwark met vla en een mandarijntje. Daarna lekker slapen | |
SEMTEX | woensdag 4 december 2013 @ 19:41 |
Zelf pizza gemacht: Met imitatiekaas, tomatenpuree, kastanje champignons, tomaatjes en rucola Het deeg is met speltbloem gemaakt. | |
aadspagaat | woensdag 4 december 2013 @ 19:43 |
lekkerr alleen wat is imitatiekaas? nog nooit van gehoord!? ik heb vandaag 8 mandarijnen naar binnen gewerkt en nu nog een bak kwark | |
SEMTEX | woensdag 4 december 2013 @ 19:44 |
Speciaal spul dat smelt zodra je het verhit. Ik ben allergisch voor normale kaas. | |
aadspagaat | woensdag 4 december 2013 @ 19:46 |
aha oke duidelijk! | |
FutureFairytale | woensdag 4 december 2013 @ 20:58 |
Ik zou volgende keer eerst even je champignons koken of bakken voor je ze op de pizza doet. Nu lijken ze erg droog/licht/rauw. | |
FutureFairytale | woensdag 4 december 2013 @ 20:59 |
Ik had Griekse Yoghurt van Optimel en nu aardbeiensorbet |