abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_133650010
na de snert, die overigens niet voor herhaling vatbaar was, 3 ijskoude clementine mandarijntjes :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133650027
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:34 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik vond hem vrij aardig te doen. ^O^
Ik vond hem niet zo ;( Veel te zetmelig en de smaak was ook meh. Ik maak 't voortaan wel weer zelf :@
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133654373
Opwarm-bami en opwarm-satéstokkies.

Om kwart over 8 pas aan het eten ivm drukte op het werk en drukte bij de dierenarts. Dus allebei geen zin om uitgebreid te moeten koken.

En nu: :Z ... Oh nee: Een van de kamers schilderklaar maken :').
pi_133655816
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 november 2013 17:29 schreef Mirjam het volgende:
zometeen snert van de hema, ik hoop dat die een beetje te pruimen is
Ik vond em niet zo lekker, is ook absoluut geen snert.
Maar ben verwend met mn moeders echte snert.

Ik had vnv snel een Ristorante pizza en nu een calippo cola :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_133670000
Net rundvlees in blokkies gesneden en dat ligt nu te marineren in rode wijn met laurierblad, tijm, jeneverbes en een kaneelstokje.

Boeuf bourguignon vanavond :9


Is alleen geen fijn werk dat koken zo op de vroege morgen met een mega-kater. ;(
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_133671861
Kippensoep en broodje kip-meloensalade + appel.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_133671970
Voor vanavond ga ik voor het eerst varkensbuik maken.
pi_133672028
quote:
17s.gif Op woensdag 27 november 2013 12:27 schreef Myraela het volgende:
Voor vanavond ga ik voor het eerst varkensbuik maken.
Hmmmm
Hier vanavond pompoentaart van ottolenghi http://carolinebrouwer.bl(...)l-en-geitenkaas.html
pi_133672388
Zo kaasfondue voor lunch O+
  woensdag 27 november 2013 @ 14:31:48 #112
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_133675194
Net een bak salade met tonijn en eenb bak kwark/banaan/vla en bruine suiker

vanavond uit wokken *O*
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_133675508
Wat ruikt dat toch weer lekker in huis zeg :9

Stoofpotjes O+

Weer eens wat anders dan de studentenlucht die hier normaal gesproken hangt :')
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_133684879
Ik sta op dit moment twee gehaktschnitzels te bakken, samen met gekruide krieltjes en erwtjes met worteltjes.
pi_133684996
quote:
17s.gif Op woensdag 27 november 2013 12:27 schreef Myraela het volgende:
Voor vanavond ga ik voor het eerst varkensbuik maken.
Gemaakt maar niet gegeten, of alleen even geproefd. Ik lust het niet.
pi_133686235
quote:
9s.gif Op woensdag 27 november 2013 19:42 schreef Myraela het volgende:

[..]

Gemaakt maar niet gegeten, of alleen even geproefd. Ik lust het niet.
wat zonde!
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 27 november 2013 @ 20:10:47 #117
163650 Greys
pi_133686367
Ovenschotel met pasta, champignons, chorizo, prei en kaas :9

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 27 november 2013 @ 20:18:22 #118
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_133686712
Macaroni gemaakt
  woensdag 27 november 2013 @ 20:25:37 #119
326858 Toekito
Fietst zich de pleuris
pi_133687015
Mosselen met Friet
PS4-tag: TJDoornbos// Origin: Toek85
Sporten voor Sophia
pi_133688381
quote:
1s.gif Op woensdag 27 november 2013 11:05 schreef BlackLining het volgende:
Net rundvlees in blokkies gesneden en dat ligt nu te marineren in rode wijn met laurierblad, tijm, jeneverbes en een kaneelstokje.

Boeuf bourguignon vanavond :9


Is alleen geen fijn werk dat koken zo op de vroege morgen met een mega-kater. ;(
Mislukt :(

Had sowieso maar 2 uur tijd om te stoven wat véél te kort is, meestal doe ik 6 uur. En de handel is toen ik ff niet op zat te letten aan de kook gegaan. Bijzonder taai vlees dus, en teveel saus die ik niet ingekookt kreeg. Daarnaast de laag puree die er nog overheen gaat laten verbranden in de oven.

:(
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_133689210
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 20:10 schreef Greys het volgende:
Ovenschotel met pasta, champignons, chorizo, prei en kaas :9

[ afbeelding ]
wat heb je daar voor gebruikt, een recept of gewoon zelf bij elkaar gemikt? :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133689365
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 20:10 schreef Greys het volgende:
Ovenschotel met pasta, champignons, chorizo, prei en kaas :9

[ afbeelding ]
Ik vind zulke dingen er altijd goddelijk uitzien. :9
  woensdag 27 november 2013 @ 23:08:21 #123
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_133695523
Gewokt, vwas lekker wijn en bier nog lekkerder. ..
Nu heerlijk warm relaxen met een cola berenburg
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_133695778
Net een choco momentje en nu een appel
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 27 november 2013 @ 23:14:37 #125
163650 Greys
pi_133695824
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 21:09 schreef Mirjam het volgende:

[..]

wat heb je daar voor gebruikt, een recept of gewoon zelf bij elkaar gemikt? :9
Ik ben niet van de mixjes, maar deze mix MOET je een keer proberen :9 (o.a. bij Jumbo en AH)
Je koopt dit zakje:



Je gooit 250 gram ongekookte harde pasta in een ovenschaal en gooit er door wat je lekker vindt. Op het zakje mix staat 'blokjes ham', maar ik hak in plaats daarvan een chorizo/salamiworst aan stukkies, dat geeft honderd keer meer smaak :9 En dan preiringen en champignons of paprika, wat je wilt. Er over een laag geraspte oude kaas.

Dan 700 ml water mengen met 125 ml ongeslagen room (op het zakje staat 125 ml Bueband Finesse, maar da's kul, zo'n klein bakje ongeslagen room is precies 125 ml en goed zat) en daardoor het zakje mix, dat roer je door elkaar en giet je er overheen. En dan 45 minuten op 200 graden.

Dat wordt je nieuwe favo ovenschotel, wedden? :9 Vijf minuten hakken (worst, champignons, prei) en daarna op je kont zitten tot de oven klaar is. Ik houd er van.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_133696381
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 23:14 schreef Greys het volgende:

[..]
Vijf minuten hakken (worst, champignons, prei) en daarna op je kont zitten tot de oven klaar is. Ik houd er van.
Dat is wat anders dan ik vandaag gedaan heb ja :') zes uur snijden, hakken, mengen en kruiden, en dan te lang op je komt zitten zodat er zwartgeblakerde meuk uit de oven komt :')


Maar wat je post klinkt erg lekker. Sowieso pastaschotels O+

[ Bericht 8% gewijzigd door BlackLining op 27-11-2013 23:35:39 ]
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 27 november 2013 @ 23:30:08 #127
163650 Greys
pi_133696501
quote:
1s.gif Op woensdag 27 november 2013 20:55 schreef BlackLining het volgende:

[..]

Mislukt :(

Had sowieso maar 2 uur tijd om te stoven wat véél te kort is, meestal doe ik 6 uur. En de handel is toen ik ff niet op zat te letten aan de kook gegaan. Bijzonder taai vlees dus, en teveel saus die ik niet ingekookt kreeg. Daarnaast de laag puree die er nog overheen gaat laten verbranden in de oven.

:(
Oef! Zonde!
En wat heb je toen gegeten? :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_133696544
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 23:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik ben niet van de mixjes, maar deze mix MOET je een keer proberen :9 (o.a. bij Jumbo en AH)
Je koopt dit zakje:

[ afbeelding ]

Je gooit 250 gram ongekookte harde pasta in een ovenschaal en gooit er door wat je lekker vindt. Op het zakje mix staat 'blokjes ham', maar ik hak in plaats daarvan een chorizo/salamiworst aan stukkies, dat geeft honderd keer meer smaak :9 En dan preiringen en champignons of paprika, wat je wilt. Er over een laag geraspte oude kaas.

Dan 700 ml water mengen met 125 ml ongeslagen room (op het zakje staat 125 ml Bueband Finesse, maar da's kul, zo'n klein bakje ongeslagen room is precies 125 ml en goed zat) en daardoor het zakje mix, dat roer je door elkaar en giet je er overheen. En dan 45 minuten op 200 graden.

Dat wordt je nieuwe favo ovenschotel, wedden? :9 Vijf minuten hakken (worst, champignons, prei) en daarna op je kont zitten tot de oven klaar is. Ik houd er van.
dat ga ik zeker eens proberen :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133697482
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 23:30 schreef Greys het volgende:

[..]

Oef! Zonde!
En wat heb je toen gegeten? :@
Gewoon dat :') ik maak van de boeuf altijd een ovenschotel. Boeuf onderin de schaal, daar overheen een laag puree besmeerd met eigeel. Dat was verbrand, maar bovenste laagje eraf scheppen en dan is het wel te doen. Dat is mijn redding geweest :P

Helaas was het stoven ook mislukt (te heet geworden) dus wat eronder zat was ook geen groot succes.

Nou ja, volgende keer beter :) blijft een vrij lastig recept natuurlijk.
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_133698858
Had vnv patatje met en kaassouffle :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 28 november 2013 @ 11:08:01 #131
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_133704671
Wij hadden een heerlijk hotel ontbijt met echt alles zo vrrs en lekker! En voor vanmiddag hebben wij wat fruit en gekookt eitje. Lekker speciaal biertjes drinken.

Vanavond uit eten bij een Balkan restaurant.
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_133708307
2 kommen tomatencremesoep met soepvlees :9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_133708343
Vanmorgen geen tijd gehad voor ontbijt. Zo maar even langs de Subway denk ik :9~
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_133710141
Ik heb nog een potje mosselen in azijn. zou ik daar nou iets mee kunnen maken?
pi_133710763
quote:
0s.gif Op woensdag 27 november 2013 23:14 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik ben niet van de mixjes, maar deze mix MOET je een keer proberen :9 (o.a. bij Jumbo en AH)
Je koopt dit zakje:

[ afbeelding ]

Je gooit 250 gram ongekookte harde pasta in een ovenschaal en gooit er door wat je lekker vindt. Op het zakje mix staat 'blokjes ham', maar ik hak in plaats daarvan een chorizo/salamiworst aan stukkies, dat geeft honderd keer meer smaak :9 En dan preiringen en champignons of paprika, wat je wilt. Er over een laag geraspte oude kaas.

Dan 700 ml water mengen met 125 ml ongeslagen room (op het zakje staat 125 ml Bueband Finesse, maar da's kul, zo'n klein bakje ongeslagen room is precies 125 ml en goed zat) en daardoor het zakje mix, dat roer je door elkaar en giet je er overheen. En dan 45 minuten op 200 graden.

Dat wordt je nieuwe favo ovenschotel, wedden? :9 Vijf minuten hakken (worst, champignons, prei) en daarna op je kont zitten tot de oven klaar is. Ik houd er van.
Smaakt het heel erg naar (gesmolten) kaas, of valt dat wel mee?

SD houdt daar namelijk niet van, helaas.
pi_133711257
quote:
3s.gif Op donderdag 28 november 2013 14:57 schreef Anne het volgende:

[..]

Smaakt het heel erg naar (gesmolten) kaas, of valt dat wel mee?

SD houdt daar namelijk niet van, helaas.
Ik ga hem vanavond maken :D :@
Dus ik kan daar nog wel over posten later :Y
Overigens, als je oude kaas gebruikt wordt die wat harder, knapperiger, ik weet niet of hij dat wel lekker vindt?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133711526
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 15:19 schreef Mirjam het volgende:

[..]

Ik ga hem vanavond maken :D :@
Dus ik kan daar nog wel over posten later :Y
Overigens, als je oude kaas gebruikt wordt die wat harder, knapperiger, ik weet niet of hij dat wel lekker vindt?
Met de kaas die je er zelf in strooit zorg ik wel dat het maar op 1 helft komt (doe ik altijd met van die ovenschotels :D), dus dat komt wel goed.

Het gaat mij meer om de 'saus'. Als jij zou willen laten weten of die erg naar kaas smaakt, ben ik een blij (of juist niet als het zo is, lol) mens ;).
pi_133711632
quote:
14s.gif Op donderdag 28 november 2013 15:29 schreef Anne het volgende:

[..]

Met de kaas die je er zelf in strooit zorg ik wel dat het maar op 1 helft komt (doe ik altijd met van die ovenschotels :D), dus dat komt wel goed.

Het gaat mij meer om de 'saus'. Als jij zou willen laten weten of die erg naar kaas smaakt, ben ik een blij (of juist niet als het zo is, lol) mens ;).
Ik laat het je weten :Y
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133714611
Toastjes kruidenaoili op werk.

Vnv iets simpels, eerst overwerken -O-
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_133714780
Heel fout maar ohzo lekker een paar keer per jaar: aardappel anders O+ Daarbij een gehaktbal en boontjes
  donderdag 28 november 2013 @ 17:34:11 #141
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_133714847
Straks: lauwwarme oosterse salade met mie vergezeld door kort gegrilde met sesamzaad bedekte tonijnfilets. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 28 november 2013 @ 17:54:49 #142
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_133715366
Westmalle tripel

Zo Balkan.. ik denk gegrilde forel
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  donderdag 28 november 2013 @ 18:07:24 #143
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_133715663
Een portie kibbeling :9
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_133715797
Een klein thanksgiving diner :P Kip ipv kalkoen, met zoete aardappel puree en sperziebonen gebakken met spekjes.
Als toetje cheesecake met caramel topping.
pi_133715930
Ik wilde eigenlijk hutspot maken, maar ik ben vergeten de aardappelen uit de vriezer te halen, dus dat eten we morgen.

Vanavond wordt het huisgemaakte erwtensoep en een paar diepvriespizza's.
pi_133716394
Na de kooktijd was de ovenpasta 1 vieze natte bende die niet gaar was. Na nog 20 minuten was het een stuk beter te pruimen.
Anne, het smaakt naar ham/kaas zoals die ham/kaas broodjes van de turk of warme bakker soms kunnen smaken, kun je daar wat mee?
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_133716602
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 18:32 schreef Mirjam het volgende:
Na de kooktijd was de ovenpasta 1 vieze natte bende die niet gaar was. Na nog 20 minuten was het een stuk beter te pruimen.
Anne, het smaakt naar ham/kaas zoals die ham/kaas broodjes van de turk of warme bakker soms kunnen smaken, kun je daar wat mee?
Echt heel erg smakelijk klinkt het niet :D
  donderdag 28 november 2013 @ 19:34:25 #148
313458 Zonnetje1981
always look on the bright side
pi_133718505
Halve pizza salami
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 28 november 2013 @ 20:26:49 #149
163650 Greys
pi_133720700
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 18:32 schreef Mirjam het volgende:
Na de kooktijd was de ovenpasta 1 vieze natte bende die niet gaar was. Na nog 20 minuten was het een stuk beter te pruimen.
45 minuten op 200 graden? :o Is je oven dan wel goed qua warmte? Ik heb echt van de 30 keer dat ik het gemaakt heb ofzo nog nooit gehad dat het een ongare kledderbende was namelijk. En degenen die ik ken die het ook altijd maken met datzelfde recept ook niet :D
De kaaskorst is natuurlijk 'hard' achtig en de pasta gewoon zacht. De eerste drie minuten na het uit de oven halen pruttelt het nog een beetje na aan de randjes, dat hoort zo, dat is na een paar minuten weg.

Jammer dat je het geen succes vond. Ik ga hem volgende week weer maken :9
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_133720872
Ein wienerschnitzel mit ei :9
Alle Urkers het land uit! Deporteer de burgemeester! Hier werken wij aan uw afzinking!!
pi_133720900
Hier sushi gehaald :9 verwennerij!
pi_133721222
quote:
0s.gif Op donderdag 28 november 2013 20:26 schreef Greys het volgende:

[..]

45 minuten op 200 graden? :o Is je oven dan wel goed qua warmte? Ik heb echt van de 30 keer dat ik het gemaakt heb ofzo nog nooit gehad dat het een ongare kledderbende was namelijk. En degenen die ik ken die het ook altijd maken met datzelfde recept ook niet :D
De kaaskorst is natuurlijk 'hard' achtig en de pasta gewoon zacht. De eerste drie minuten na het uit de oven halen pruttelt het nog een beetje na aan de randjes, dat hoort zo, dat is na een paar minuten weg.

Jammer dat je het geen succes vond. Ik ga hem volgende week weer maken :9
ja, volgens mij is die prima :D :@het was
quote:
10s.gif Op donderdag 28 november 2013 18:39 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Echt heel erg smakelijk klinkt het niet :D
best aardig :@
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 28 november 2013 @ 20:46:34 #153
163650 Greys
pi_133721605
Hoeveel salami/chorizo had je er in Mirjam?
Want het hoort niet 'best aardig' te zijn, het hoort goddelijk te zijn :D :@
Ik heb vanavond al gegeten maar ik zou zo die kliek van gister van de pasta uit de vriezer trekken nog :')

Ik maak het wel altijd met ongeslagen room ipv die Finesse die op de verpakking staat.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')