Mwja hoeft niet wanneer je goede kip hebt heb je geen kruiden nodig, heerlijk malse filetjesquote:Op dinsdag 3 december 2013 18:01 schreef Anne het volgende:
[..]
Aan kip moet je toch ook vooral zelf de smaak toevoegen?
Hier wordt het vandaag een soepje (uit blik: Goulash of Erwten) met stokbrood (en voor mij kruidenboter) en een ciabatta.
Geen erwten, want die krijg ik weer vers- en huisgemaakt van mijn vader aankomende donderdag/vrijdag.
Ja hequote:Op woensdag 4 december 2013 18:16 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik geloof dat mijn chef aardappelgratin, snijboontjes en groentenburgers aan het bakken is. Zo lekker als het eten klaar is als je thuis komt
lekkerrquote:Op woensdag 4 december 2013 19:41 schreef SEMTEX het volgende:
Zelf pizza gemacht:
[ afbeelding ]
Met imitatiekaas, tomatenpuree, kastanje champignons, tomaatjes en rucolaHet deeg is met speltbloem gemaakt.
quote:Op woensdag 4 december 2013 19:43 schreef aadspagaat het volgende:
[..]
lekkerralleen wat is imitatiekaas? nog nooit van gehoord!?
ik heb vandaag 8 mandarijnen naar binnen gewerkt en nu nog een bak kwark
aha oke duidelijk!quote:Op woensdag 4 december 2013 19:44 schreef SEMTEX het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Speciaal spul dat smelt zodra je het verhit. Ik ben allergisch voor normale kaas.
Ik zou volgende keer eerst even je champignons koken of bakken voor je ze op de pizza doet. Nu lijken ze erg droog/licht/rauw.quote:Op woensdag 4 december 2013 19:41 schreef SEMTEX het volgende:
Zelf pizza gemacht:
[ afbeelding ]
Met imitatiekaas, tomatenpuree, kastanje champignons, tomaatjes en rucolaHet deeg is met speltbloem gemaakt.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |