FOK!forum / Gaming / [Elder Scrolls: Skyrim] #50: Topic nummer 50.
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 20:56
dragonborn_1_1024x768.jpg

Release Date
Vrijdag 11 november 2011

Platforms
PC, PS3 & Xbox 360

SPOILER: Systeemeisen
Bethesda heeft de minimale en aanbevolen systeemeisen van The Elder Scrolls V: Skyrim bekendgemaakt. De game vereist een dualcoreprocessor, twee gigabyte werkgeheugen en een videokaart met 512 megabyte videogeheugen.

Uitgever Bethesda onthult de systeemeisen op zijn weblog. Skyrim zal draaien op Windows XP, Vista en Windows 7. Minimaal wordt een 2GHz-dualcoreprocessor met twee gigabyte werkgeheugen vereist, samen met zes gigabyte vrije ruimte op de harde schijf. Van de grafische kaart wordt verwacht dat deze is voorzien van 512 megabyte videogeheugen en compatibel is met DirectX 9.0c. De uitgever meldt verder dat er een internetverbinding vereist is om Skyrim bij de eerste keer spelen te activeren via Steam.

De aanbevolen systeemeisen geven aan wat nodig is om het spel met 'high' instellingen te draaien, aldus Bethesda. Hiervoor zijn een quadcoreprocessor en vier gigabyte werkgeheugen nodig. De aanbevolen videohardware bestaat uit een gigabyte videogeheugen en een gpu die zich kan meten met een Nvidia GeForce GTX 260 of een AMD Radeon 4890. De rpg verschijnt op 11 november voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.
Trailers
http://www.gameinformer.c(...)c-dragon-action.aspx
http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/137?ch=1
http://www.bethblog.com/i(...)live-action-trailer/

Previews
Fok!Games - http://games.fok.nl/previ(...)crolls-v-skyrim.html
Wired - http://www.wired.com/gamelife/2011/10/skyrim-hands-on/
Gamekings - http://www.gamekings.tv/v(...)er-scrolls-v-skyrim/

Reviews
* IGN!
* Gamekings!
* Game-Informer!
* Tweakers.net

Algemene info
Bron: http://www.gamefaqs.com/b(...)ls-v-skyrim/57934750
Winkels: http://www.budgetgaming.n(...)ls+v:+skyrim_PC.html

SPOILER: Algemene informatie
Plot
Your main character plays the role of the last Dragonborne. The setting is Skyrim, 2 centuries later from the events of Oblivion. Your mentor in the game is one, if not the last remaining members of the Blades, he is voiced by Max Von Sydow, who is also the narrator of the teaser.
-GASP- We start in a prison again :P.

Setting
- Skyrim contains more than just snow, as seen in screenshots, there are rivers, lakes, waterfalls, forests, etc. Along with five 'massive' cities throughout the world.
- Dungeons are said to be a lot more unique in Skyrim, should be less repetitive.

Attributes and Leveling
- 18 Skills in total, with new skills like 'Enchantment' and "Smithing".
- There is no level cap, however after reaching level 50, it will take a lot longer to gain experience.
- At each level, you get a health upgrade and you can then select if you want to upgrade your Stamina or your Magicka.
- You select perks when you level, just like in Fallout 3/New Vegas, however it is not known how frequent these perks will be able to be selected, or how many there will be.
-Dragon Shouts can be found throughout the world.

Creatures and NPCs ~
- Known returning creatures are skeletons, zombies, wolves, horses and elk.
- Confirmed new creatures are giant spiders, mountain and frost giants, dragons, mammoths and sabretoothed tigers.
- NPC face and body models have been significantly approved.
- Creatures/weapons do NOT scale with you. It's closer to FO3.

Combat
- Confirmed weapons are maces, axes, long swords, daggers, bow & arrow.
- There are 85 spells in the game. (The 'Mysticysm' school of magic has been removed, it's spells have been dispersed to other schools.)
- You can perform finishing moves which are unique to the weapon you are using and the creature you are fighting.
- You can dual wield weapons with many different combinations, including left hand spell, right hand weapon.
- You can fight using the shield, however it isn't known to which degree.
- Bethesda has put a lot of time into making the weapons feel real.
- Bow & Arrow is said to 'dominate' the long-distance combat, and are now slower to use, but more powerful.
- They've tried to kill off 'cheap' combat tactics such as backpedaling, when walking backwards you're not fast enough to keep your distance from your opponent and at the same time attack him.
- Customizable menu allows on-the-fly weapon/spell/item usage.

General:
- You can now sprint, at the cost of fatigue.
- You can now edit body features.
- Bethesda has hired a lot more voice actors this time to keep the dialogue fresh.
- Each race is going to look more distinct.
- Faces are now more emotive and are more distinguishable.
- There are now more activities to do in the cities, for example smithing, woodcutting and even cooking.
- When engaging in conversation, you no longer zoom in on the character you talk to, nor does it freeze time.
- The NPC's are much more dynamic, for example, if you drop a weapon inside a city, a young boy may pick it up, run after you, and ask if you dropped it. Another example of the same event is two men find the weapon and then fight over who gets to keep it.
- The Oblivion styled enemy leveling & loot leveling is out, the one in Skyrim is more in the style of Fallout 3, which in turn is more in the style of Morrowind.
- Fast Travel is still in the game, and 3rd person view has been improved.
- There are kids in the game.
- You can choose to play without the HUD.
- With the new engine, water looks better, trees look better and snow falls dynamically rather than just being a texture on the ground. And the draw distance greatly increased.
-10 playable races again
SPOILER: Additionele informatie
De engine die The Elder Scrolls V: Skyrim draait heet de Creation Engine, en Bethesda heeft alle nieuwe truukjes en vernieuwingen uit de doeken gedaan. Veel van de technologie achter Oblivion en Fallout 3 is uit het raam gegooid en vervangen met nieuwe methodes, vertelt Bethesda's Todd Howard aan Game Informer.

Creation Engine
De nieuwe Creation engine is verantwoordelijk voor het neerzetten van de wereld. Een grote verandering is volgens Howard hoe er met licht en schaduw omgegaan wordt. In tegenstelling tot in Oblivion wordt schaduw in Skyrim dynamisch toegepast op alle objecten in het oogveld van de speler, wat de wereld realistischer moet laten lijken. Daarnaast is het oude SpeedTree systeem, wat gebruikt werd om de wereld van bomen en gewassen te voorzien, vervangen met een nieuwe technologie die Bethesda zelf heeft gemaakt. Zo kunnen ze nu zelf bepalen wat voor bomen waar staan en hoe ze animeren. Als de speler een winderige bergpas betreedt, kunnen de bomen gevaarlijk over een ravijn hangen terwijl de takken heen en weer zwaaien. Een nieuw systeem om neerslag te genereren is ook gemaakt, zodat bijvoorbeeld sneeuwval op een realistische manier wordt weergegeven en op het landschap beland.

Radiant AI
Het Radiant AI systeem zorgde er in Oblivion voor dat NPC's (non-player characters) hun dagelijkse taken in de achtergrond deden om de wereld 'levend' te laten lijken. Echter, het systeem was niet zo geavanceerd en de karakters hadden maar vijf of zes taken. In Skyrim is het systeem verbeterd en hebben de bewoners meer te doen en meer individualiteit. Een dorp in een bos zal bijvoorbeeld bevolkt zijn met werkers die hout hakken, werken in een houtmolen en goederen vervoeren door het dorp. Het verbeterde Radiant AI systeem zal er ook voor zorgen dat NPC's een relatie met de speler op kunnen bouwen. Als de speler iemand heeft geholpen, zal deze persoon hem als vriend kunnen beschouwen. Mocht je dan ineens 's nachts zijn huis binnen vallen, zou hij je bijvoorbeeld een bed kunnen aanbieden. Als je 'per ongeluk' zijn huis een beetje overhoop gooit of dingen vernielt, zal de reactie van het personage bepaald worden door de relatie die de speler met hem heeft.

Havok Behavior
De personages uit Oblivion bewogen niet altijd op de meest realistische manieren. Om dit te verbeteren heeft Bethesda een nieuwe middleware gelicenseerd, Havok Behavior. Deze techniek is volgens Howard niet eerder gebruikt in een 'grote' game. Havok zorgt normaal voor de physics, ofwel dat objecten in de wereld realistisch reageren op externe krachten, maar Behavior zal ervoor zorgen dat animaties vloeiend overgaan in elkaar. In tegenstelling tot Oblivion en Fallout 3 zal de wereld niet meer stilstaan als de speler met een NPC praat, en de levenloze close-ups van het gezicht van degene met wie je praat behoren ook tot het verleden. De NPC zal gewoon doorgaan met zijn of haar acties tijdens het gesprek. Het Behavior-systeem kan dynamisch animaties genereren. Denk bijvoorbeeld aan het Euphoria systeem wat gebruikt werd in GTA IV, Red Dead Redemption en The Force Unleashed. Volgens Bethesda zullen de draken er fantastisch uitzien en zullen veel van hun animaties niet gescript zijn.

Radiant Story
Radiant Story is misschien wel de meest ambitieuze nieuwe technologie in Skyrim. Dit systeem moet ervoor zorgen dat side-quests dynamisch gegenereerd worden gebaseerd op jouw level, locatie, bezigheden en relaties met NPC's. Heb je bijvoorbeeld iemand geholpen, kan die persoon jou later vragen om iets voor hem te doen of om iemand om te brengen. De betrokken personages en locaties waar deze quests zich afspelen zullen allemaal dynamisch 'bedacht' worden door het spel. Ben je ergens al geweest, dan zal de quest zich waarschijnlijk afspelen in een locatie die je nog niet bezocht hebt. Als je een NPC hebt gedood die jou een quest had moeten geven, bijvoorbeeld een barman, dan kan later zijn zus die rol overnemen en je alsnog die quest geven. Of ze kan wraak komen zoeken voor de moord van haar broer. Het spel zal ook willekeurige gebeurtenissen in de wereld genereren, net als in Red Dead Redemption. Bethesda is zich wel bewust van het gevaar dat de speler zich overweldigd kan voelen door de side-quests, dus ze zullen het binnen de perken houden.

Als al deze beloftes waar gemaakt worden zou Skyrim de lat wel eens hoger kunnen legen voor open-wereld games.

Platform-Poll :

SPOILER
Poll: Voor welk platform koop jij Skyrim?
PC
Playstation 3
Xbox 360
Tussenstand:
results.cgi?pid=375869&layout=3&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 20:56
JUBILEUM
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 20:57
Maar Bedoel je met ebony ebony armor of ebony ore minen?
LangeJanmaandag 5 december 2011 @ 20:59
Heb vanavond ook SkyRim gehaald. Zit nog in de seal.... en heb hem nog niet eens gespeeld hehehehe. Ernstig.... want mijn PS3 is elders! Elderscrolls :D
DeHoveniermaandag 5 december 2011 @ 21:01
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 20:45 schreef DeHovenier het volgende:
SPOILER: College of Winterhold quest Hitting The books
Ik heb net die 3 boeken opgehaald, maar ik hoefde niet te vechten tegen The Caller, hoewel ik alle gespreksopties die ik kreeg, ben aangegaan. Had iemand anders dit ook?
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 21:05
GOUWELEEUW _O_
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 21:05
Oja kut verkeerde topic had het VI topic moeten hebben.
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 21:07
Maar is het moeilijk om 80 tot 90 smithing te halen?
leeellmaandag 5 december 2011 @ 21:08
quote:
99s.gif Op maandag 5 december 2011 21:07 schreef tochweerhenk het volgende:
Maar is het moeilijk om 80 tot 90 smithing te halen?
0 - 100 kan je in 30 minuten doen
Apfelsaftmaandag 5 december 2011 @ 21:08
quote:
99s.gif Op maandag 5 december 2011 21:07 schreef tochweerhenk het volgende:
Maar is het moeilijk om 80 tot 90 smithing te halen?
Iron Daggers
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 21:11
Klopt, ik wist dat het met iron daggers snel ging, ben nu lvl 30 maar zal morgen even proberen 90 te halen. :P
BoerBertmaandag 5 december 2011 @ 21:11
Ik heb af en toe een sprint bug. Blijkbaar kan ik dan ook niks discoveren, want ik had de uitgang van Blackreach toen moeten ontdekken en dat gebeurde niet :(

Kon ik Alftand Ruins opnieuw doorrennen :')
AirwiNmaandag 5 december 2011 @ 21:14
Tijd voor een patch die de vastlopers door de laatste patch ongedaan maakt. :')
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2011 @ 21:15
Heb 'em sinds vandaag. En ben al gelijk verslaafd. :@

Moet alleen nog een beetje wennen aan de muis met rondkijken. :@
DeHoveniermaandag 5 december 2011 @ 21:20
Wie was die user die 2x deze gast had? Beat this :')

15nlthf.jpg
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 21:31
Waar zit die vent? :')
Drizzt_DoUrdenmaandag 5 december 2011 @ 21:44
quote:
99s.gif Op maandag 5 december 2011 21:31 schreef tochweerhenk het volgende:
Waar zit die vent? :')
Whiterun Stables zo te zien :P
Michael_Mooremaandag 5 december 2011 @ 21:50
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 21:20 schreef DeHovenier het volgende:
Wie was die user die 2x deze gast had? Beat this :')

[ afbeelding ]
Doet me denken aan die sitcom two-and-a-half-men. :P
DeHoveniermaandag 5 december 2011 @ 21:57
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 21:44 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Whiterun Stables zo te zien :P
^O^

Ben ik weer in de College of Winterhold, krijg ik weer een Ancient Dragon op m'n dak! Of liever gezegd, het dak van de College :+
Silvmaandag 5 december 2011 @ 22:00
quote:
10s.gif Op maandag 5 december 2011 21:50 schreef Michael_Moore het volgende:

[..]

Doet me denken aan die sitcom two-and-a-half-men. :P
:')
DeHoveniermaandag 5 december 2011 @ 22:02
Zijn jullie ook die Scavenger tegengekomen?
tochweerhenkmaandag 5 december 2011 @ 22:10
Ik wil een paard maar ik heb geen 1000 coins meer. :P
Even willekeurige dungeons zoeken en uitmoorden.
Zoldermaandag 5 december 2011 @ 22:14
Hoe kan ik aan een silver ingot komen? Ik ben al gaan minen in quicksilver mine maar kan nu alleen een quicksilver ingot maken -_-
DeHoveniermaandag 5 december 2011 @ 22:15
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:14 schreef Zolder het volgende:
Hoe kan ik aan een silver ingot komen? Ik ben al gaan minen in quicksilver mine maar kan nu alleen een quicksilver ingot maken -_-
Quicksilver is iets anders dan silver hea :P

Koop een ingot (of een ore als je minder wil uitgeven, je hoeft het alleen maar te smelten) bij een smid. In elk dorpje/stad is er wel eentje.
Dr.Sexymaandag 5 december 2011 @ 22:15
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:14 schreef Zolder het volgende:
Hoe kan ik aan een silver ingot komen? Ik ben al gaan minen in quicksilver mine maar kan nu alleen een quicksilver ingot maken -_-
Je hebt een optie bij het blacksmithing: Quick forge. Dan krijg je gewoon silver.
Michael_Mooremaandag 5 december 2011 @ 22:26
quote:
14s.gif Op maandag 5 december 2011 22:00 schreef Silv het volgende:

[..]

:')
Matig idd, vandaar ook de tong80 smiley. ;)
dan13lvmaandag 5 december 2011 @ 22:33
iemand nog chille plekken waar je veel ore kunt minen? k ben nu level 10 ..
Hooidraadmaandag 5 december 2011 @ 22:33
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2011 17:49 schreef Isabeau het volgende:
Kennen jullie het dat je je questlog wat leeg wilt maken en onderaan begint bij miscellaneous om die quests af te maken en er eigenlijk alleen maar meer bij krijgt :')
Ja :')
Seammaandag 5 december 2011 @ 22:44
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:33 schreef dan13lv het volgende:
iemand nog chille plekken waar je veel ore kunt minen? k ben nu level 10 ..
Welke ore?
dan13lvmaandag 5 december 2011 @ 22:53
quote:
7s.gif Op maandag 5 december 2011 22:44 schreef Seam het volgende:

[..]

Welke ore?
liefst iron en corondium en moonlight stone
Drizzt_DoUrdenmaandag 5 december 2011 @ 22:55
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:53 schreef dan13lv het volgende:

[..]

liefst iron en corondium en moonlight stone
Iron heb je sowieso veel rondom Whiterun en Riverwood, gewoon daar op je radar kijken of er gekruisde pickaxes op staan. Zo ja, dan heb je 99% kans dat je in die omgeving iron vindt :P
Zoldermaandag 5 december 2011 @ 22:56
Ik ben nu bij meerdere smits geweest, maar geen een verkoopt steel ingot :o (of ore)
dan13lvmaandag 5 december 2011 @ 22:57
quote:
1s.gif Op maandag 5 december 2011 22:56 schreef Zolder het volgende:
Ik ben nu bij meerdere smits geweest, maar geen een verkoopt steel ingot :o (of ore)
whiterun kun je iron ore en corundum ore kopen, die kun je omsmelten ;)
DeHoveniermaandag 5 december 2011 @ 22:58
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:57 schreef dan13lv het volgende:

[..]

whiterun kun je iron ore en corundum ore kopen, die kun je omsmelten ;)
Iron ore + Corundum ore = steel ore?
Seammaandag 5 december 2011 @ 22:58
Moonlight is onmogelijk. Er zijn een aantal mijnen maar met vrij weinig veins. Kun je veel beter gewoon kopen. Ik zou het niet gebruiken voor smithing te spammen in ieder geval
dan13lvmaandag 5 december 2011 @ 22:59
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:58 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

Iron ore + Corundum ore = steel ore? ingot
Johnny Blazemaandag 5 december 2011 @ 22:59
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:58 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

Iron ore + Corundum ore = steel ore?
Nee, er is geen steel ore. Iron ore + corundum ore = steel ingot
dan13lvmaandag 5 december 2011 @ 22:59
quote:
7s.gif Op maandag 5 december 2011 22:58 schreef Seam het volgende:
Moonlight is onmogelijk. Er zijn een aantal mijnen maar met vrij weinig veins. Kun je veel beter gewoon kopen. Ik zou het niet gebruiken voor smithing te spammen in ieder geval
gewoon iron daggers maken dus?
Seammaandag 5 december 2011 @ 23:01
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 22:59 schreef dan13lv het volgende:

[..]

gewoon iron daggers maken dus?
Dat sowieso als je smithing wilt levelen, wil je winst maken dan moet je een Dweomer Ruin plunderen en dan heb je minimaal 100 Dwarven Metal Ingot. De rest kun je desnoods kopen qua materiaal, je maakt dan alsnog verschrikkelijk veel winst.
FS1986NLmaandag 5 december 2011 @ 23:03
Zo mijn nieuwe setup staat er :Y

En wat is er beter dan Skyrim om je eerste PC game mee te testen :9~

Zometeen dus even downloaden via Steam.

Hebben meer mensen hier ervaringen met games downloaden via Steam?
Zoldermaandag 5 december 2011 @ 23:03
Maar ik moet geen steel ingot maar silver ingot :(
Luctor.et.Emergomaandag 5 december 2011 @ 23:06
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:03 schreef FS1986NL het volgende:
Hebben meer mensen hier ervaringen met games downloaden via Steam?
Gaat prima, eigenlijk zelden problemen mee.
Dibblemaandag 5 december 2011 @ 23:09
Dikke teringzooi. Was even de bergen in opzoek nAar die grijze.baardmannen. tyft er opeens zon yeti op mn hoofd die me dan ook meteen oneshot. Was net zo lekker bezig!
Adamesmaandag 5 december 2011 @ 23:25
quote:
1s.gif Op maandag 5 december 2011 23:09 schreef Dibble het volgende:
Dikke teringzooi. Was even de bergen in opzoek nAar die grijze.baardmannen. tyft er opeens zon yeti op mn hoofd die me dan ook meteen oneshot. Was net zo lekker bezig!
lvl 3 is sowieso wat laag voor de main quest.
Katthmaandag 5 december 2011 @ 23:30
Heb dus net ook een elder scroll gevonden in een fucking grote dungeon met mega grot.
Sjapoelamaandag 5 december 2011 @ 23:33
quote:
10s.gif Op maandag 5 december 2011 21:50 schreef Michael_Moore het volgende:

[..]

Doet me denken aan die sitcom two-and-a-half-men. :P
_O-

quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:30 schreef Katth het volgende:
Heb dus net ook een elder scroll gevonden in een fucking grote dungeon met mega grot.
Blackreach O+
Katthmaandag 5 december 2011 @ 23:36
quote:
14s.gif Op maandag 5 december 2011 23:33 schreef Sjapoela het volgende:

[..]

Blackreach O+
Heb er een dik half uur rondgelopen met mijn mond open, zo mooi.
Sjapoelamaandag 5 december 2011 @ 23:38
Ontzettend veel veins ook, en heb nog maar een klein deel gezien :P

Die Elder Scroll, is dat nu de mainquest? Anders wacht ik daar nog even mee...
Smoofiemaandag 5 december 2011 @ 23:40
Hoi mensen.
#ANONIEMmaandag 5 december 2011 @ 23:41
quote:
7s.gif Op maandag 5 december 2011 23:40 schreef Smoofie het volgende:
Hoi mensen.
Hoi mens.
Katthmaandag 5 december 2011 @ 23:41
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:38 schreef Sjapoela het volgende:
Ontzettend veel veins ook, en heb nog maar een klein deel gezien :P

Die Elder Scroll, is dat nu de mainquest? Anders wacht ik daar nog even mee...
Lijkt me niet, heb die quest echt ergens random opgepikt.
#ANONIEMmaandag 5 december 2011 @ 23:44
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:41 schreef Katth het volgende:

[..]

Lijkt me niet, heb die quest echt ergens random opgepikt.
Heeft er volgens mij wel mee te maken. Wel iig als er maar 1 Elder Scroll is...

SPOILER
Waus in een ijsgrot?
Smoofiemaandag 5 december 2011 @ 23:44
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:41 schreef Saind het volgende:

[..]

Hoi mens.
:D

De HD texture mods komen nu uit, enhanced night ook :D
Katthmaandag 5 december 2011 @ 23:45
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:44 schreef Saind het volgende:

[..]

Heeft er volgens mij wel mee te maken. Wel iig als er maar 1 Elder Scroll is...

SPOILER
Waus in een ijsgrot?
SPOILER
Yup, ten noorden van de college.
Sjapoelamaandag 5 december 2011 @ 23:45
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 23:44 schreef Saind het volgende:

[..]

Heeft er volgens mij wel mee te maken. Wel iig als er maar 1 Elder Scroll is...

SPOILER
Waus in een ijsgrot?
SPOILER
Die bedoel ik ja!
speknekmaandag 5 december 2011 @ 23:46
Achteruitvliegende draak ;(.
Smoofiemaandag 5 december 2011 @ 23:54
ENBseries ook released.
Smoofiemaandag 5 december 2011 @ 23:58
2146-1-1322872801.jpg

2146-3-1322872716.jpg

822-1-1321837040.jpg

822-3-1321820437.jpg
Smoofiedinsdag 6 december 2011 @ 00:00
De texture mods atm:

Improved Dragon Texture
Enhanced blood Texture
Improved Water Textures
No more Blocky faces
Enhanced Night + Blue galaxy
Skyrim HD
High Quality Eyes
Detailed Faces
Enhanced Distant Terrain
Detailed bodies
Skyrim Enhanced Shaders
Serious HD Retexture Landscape Skyrim
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 00:03
Snowy Sabre Cat :X Heb 13 minor healing potions (betere heb ik nog niet, ben lvl 8 ofzo) naar binnen moeten tikken. Had nog geluk dat ik lvl'de tijdens het gevecht, anders was ik dood geweest :')
Smoofiedinsdag 6 december 2011 @ 00:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:03 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Snowy Sabre Cat :X Heb 13 minor healing potions (betere heb ik nog niet, ben lvl 8 ofzo) naar binnen moeten tikken. Had nog geluk dat ik lvl'de tijdens het gevecht, anders was ik dood geweest :')
U suck :o
GGMMdinsdag 6 december 2011 @ 00:05
Sinds kort een beetje bezig, maar de gevechten zijn wel redelijk eentonig allemaal, eigenlijk.
Smoofiedinsdag 6 december 2011 @ 00:07
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:05 schreef GGMM het volgende:
Sinds kort een beetje bezig, maar de gevechten zijn wel redelijk eentonig allemaal, eigenlijk.
Eey swa..
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 00:10
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:04 schreef Smoofie het volgende:

[..]

U suck :o
Snowy-beesten zijn dik 3 tot 4x sterker dan gewone ;)
NorthernStardinsdag 6 december 2011 @ 00:13
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 21:01 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

Dat is de persuade optie. Als je speech hoog genoeg is kan het zonder gevecht idd.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 00:15
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:00 schreef Smoofie het volgende:
De texture mods atm:

Improved Dragon Texture
Enhanced blood Texture
Improved Water Textures
No more Blocky faces
Enhanced Night + Blue galaxy
Skyrim HD
High Quality Eyes
Detailed Faces
Enhanced Distant Terrain
Detailed bodies
Skyrim Enhanced Shaders
Serious HD Retexture Landscape Skyrim
Ik gebruik ongeveer dezelfde alleen die improved dragon texture niet.
Verder nog de FXAA PPI met setting lower saturation en dat 4GB ding en een custom skyrim.ini en skyrimprefs.ini.

Draait allemaal nog prima vooralsnog.

Is deze engine een beetje te doen toevallig met crossfire? Ik overweeg namelijk om een tweede 6870 erbij te prikken, maar ik heb geen idee hoe het met driverondersteuning enzo zit en of dat wel zin heeft :@
NorthernStardinsdag 6 december 2011 @ 00:26
Ben nu na de MQ en heb een nieuwe functie voor Esbern ontdekt.

Hij is essential en handig om skills mee te levelen. Hij wordt vijandig na een paar meppen maar als ie KO gaat is hij weer vriendelijk.

SPOILER
Volgens de wiki kan het niet maar je kunt Paarthurnax na de MQ alsnog wel killen. Hij zat gewoon weer op zijn stekkie op de Throat of the World. Ik had eerst zijn health tot een minimum teruggebracht en toen er direct een Dragonrend achteraan. Hij werd vijandig en kon hem in een gevecht doden.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 00:38
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2681

Alle vendors 25K gold.

Die ga ik downloaden en dan ga ik al mijn rotzooi verkopen, heel mn huizen liggen vol met junk die ik nooit verkocht krijg anders omdat die skrale gieters allemaal maar een habbekrats hebben :r

*O*
Luchtkokerdinsdag 6 december 2011 @ 00:41
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:15 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik gebruik ongeveer dezelfde alleen die improved dragon texture niet.
Verder nog de FXAA PPI met setting lower saturation en dat 4GB ding en een custom skyrim.ini en skyrimprefs.ini.

Draait allemaal nog prima vooralsnog.

Is deze engine een beetje te doen toevallig met crossfire? Ik overweeg namelijk om een tweede 6870 erbij te prikken, maar ik heb geen idee hoe het met driverondersteuning enzo zit en of dat wel zin heeft :@
Schijnt dus dat het heel slecht gebruik ervan maakt :')
Luchtkokerdinsdag 6 december 2011 @ 00:41
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:38 schreef vosss het volgende:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2681

Alle vendors 25K gold.

Die ga ik downloaden en dan ga ik al mijn rotzooi verkopen, heel mn huizen liggen vol met junk die ik nooit verkocht krijg anders omdat die skrale gieters allemaal maar een habbekrats hebben :r

*O*
Of je doet het de "legit" way, spendeert 4(?) perks in Speechcraft en ze hebben allemaal 10k. Is net wat minder, maar ook nog wel behoorlijk veel.

Eigenlijk vind ik het gewoon kut dat ik net gister die perks heb genomen :') Achteraf beter die mod kunnen gebruiken. Vind het toch zonde van de points. :(
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 00:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:10 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Snowy-beesten zijn dik 3 tot 4x sterker dan gewone ;)
Nvm, ik heb er gewoon niet aan gedacht om op zoek te gaan naar sterkere destruction spells :') _O-
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 00:52
Ik ben level 30 of 31 geloof ik en heb iets van 5 perks opgespaard.

Ik zie simpelweg niet iets wat me aanstaat of wat ik echt gebruik.

:)
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 00:53
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:41 schreef Luchtkoker het volgende:

[..]

Schijnt dus dat het heel slecht gebruik ervan maakt :')
Dat las ik ook al ergens, ik hoor het graag als er iemand ervaring mee heeft hier :)
NorthernStardinsdag 6 december 2011 @ 00:55
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:38 schreef vosss het volgende:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2681

Alle vendors 25K gold.

Die ga ik downloaden en dan ga ik al mijn rotzooi verkopen, heel mn huizen liggen vol met junk die ik nooit verkocht krijg anders omdat die skrale gieters allemaal maar een habbekrats hebben :r

*O*
Ik neem alleen nog maar edelstenen, sieraden, potions en scrolls mee. De rest voldoet niet aan mijn gewicht versus opbrengst criterium. :P
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 00:55
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:38 schreef vosss het volgende:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2681

Alle vendors 25K gold.

Die ga ik downloaden en dan ga ik al mijn rotzooi verkopen, heel mn huizen liggen vol met junk die ik nooit verkocht krijg anders omdat die skrale gieters allemaal maar een habbekrats hebben :r

*O*
Cheater.
Luchtkokerdinsdag 6 december 2011 @ 01:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:55 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Ik neem alleen nog maar edelstenen, sieraden, potions en scrolls mee. De rest voldoet niet aan mijn gewicht versus opbrengst criterium. :P
Mijne is idd ook al >10 (value/weight ratio). :')
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 01:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:55 schreef Maanvis het volgende:

[..]

Cheater.
Cheaten of niet, het is compleet niet in balans standaard.

Je hebt zoveel rotzooi om te verkopen (om om te laten liggen) dat het gewoon geen doen is om dat allemaal te slijten.

Ja met een hoop gefasttravel tussen alle steden op en neer, maar dat is eigenlijk ook weer cheaten sort of, dus dat doe ik ook niet en lopen heen en weer duurt veel te lang.

Die lullo's hadden vanilla gewoon meer gold moeten hebben :)
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 01:09
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 01:03 schreef Luchtkoker het volgende:

[..]

Mijne is idd ook al >10 (value/weight ratio). :')
Mijne ook, omdat het systeem compleet uit balans is.

Maargoed, nu zit ik met 20 (het kunnen er ook 50 zijn, ik heb geen idee) ringen of kettingen die allemaal 500+ waard zijn.

In het beste geval kan ik er 2 per merchant per 48 uur ingame verkopen.
Als er 3 merchants in een stad zitten die er allen 2 kunnen kopen dan kan ik er slechts 6 verkopen per 48 uur en moet ik dus 8 x 48 uur wachten om er 50 te verkopen. Dat zijn 16 dagen ingame. Dat schiet niet op.

En dat is dan alleen maar om wat ringetjes te verkopen. Als je vol zit dan scheelt dat slechts 25 kilo.

:{
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 01:14
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 01:06 schreef vosss het volgende:

[..]

Cheaten of niet, het is compleet niet in balans standaard.

Je hebt zoveel rotzooi om te verkopen (om om te laten liggen) dat het gewoon geen doen is om dat allemaal te slijten.

Ja met een hoop gefasttravel tussen alle steden op en neer, maar dat is eigenlijk ook weer cheaten sort of, dus dat doe ik ook niet en lopen heen en weer duurt veel te lang.

Die lullo's hadden vanilla gewoon meer gold moeten hebben :)
als je 5 of 10 levels verder bent heb je zoveel geld dat je van gekkigheid niet weet wat je er moet doen. je moet gewoon de perks investeren. installeer je een mod die die perks omzeilt dan kun je net zo goed een mod installeren die je meteen 999k gold geeft.
Luchtkokerdinsdag 6 december 2011 @ 01:45
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 01:09 schreef vosss het volgende:

[..]

Mijne ook, omdat het systeem compleet uit balans is.

Maargoed, nu zit ik met 20 (het kunnen er ook 50 zijn, ik heb geen idee) ringen of kettingen die allemaal 500+ waard zijn.

In het beste geval kan ik er 2 per merchant per 48 uur ingame verkopen.
Als er 3 merchants in een stad zitten die er allen 2 kunnen kopen dan kan ik er slechts 6 verkopen per 48 uur en moet ik dus 8 x 48 uur wachten om er 50 te verkopen. Dat zijn 16 dagen ingame. Dat schiet niet op.

En dat is dan alleen maar om wat ringetjes te verkopen. Als je vol zit dan scheelt dat slechts 25 kilo.

:{
Heel herkenbaar :') Daarom ben ik ook maar voor die perks gegaan.
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 01:14 schreef Maanvis het volgende:

[..]

als je 5 of 10 levels verder bent heb je zoveel geld dat je van gekkigheid niet weet wat je er moet doen. je moet gewoon de perks investeren. installeer je een mod die die perks omzeilt dan kun je net zo goed een mod installeren die je meteen 999k gold geeft.
Eens. :)
eQuaLdinsdag 6 december 2011 @ 01:48
Woehoe, 2 enchantments op 1 item *O*
Nu ik het eenmaal heb vind ik het eigenlijk niet zo boeiend meer :')
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 02:17
Ja leuk, maar zo te zien moet ik dan speech op 100 hebben.

Met andere woorden, ik moet nog heel lang en heel vaak rotzooi verkopen met kleine beetjes en later terug komen, of is er een snelle manier om je speech naar 100 te krijgen? :{
BurnaBoydinsdag 6 december 2011 @ 02:19
Ik kom altijd geld tekort. Nooit meer als 10k op zak gehad
DaFandinsdag 6 december 2011 @ 07:15
Weight makt je niet uit. Als je je gear laat vallen en je companion opdracht geeft om op te rapen negeert het spel zijn/haar weight limit. Kan je alsnog alles meenemen :P
Sjapoeladinsdag 6 december 2011 @ 07:50
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 02:17 schreef vosss het volgende:
Ja leuk, maar zo te zien moet ik dan speech op 100 hebben.

Met andere woorden, ik moet nog heel lang en heel vaak rotzooi verkopen met kleine beetjes en later terug komen, of is er een snelle manier om je speech naar 100 te krijgen? :{
Volgens mij kun je in het Bards College, naast je huis in Solitude, je speech trainen.
boem-dikkiedinsdag 6 december 2011 @ 08:40
Nog bedankt voor die tip om daggers te smeden. Levelt echt snel. Moet nog 7 smithing en dan heb ik 60. Kan ik de magical smithing perk en dan kan ik eindelijk mijn hammer verbeteren.

Die Silver-nogwattus kampen uitroeien is ook een goudmijn zeg. Die hebben echt per persoon 50-100 gold op zak.

En ook maar even +- 40 savegames verwijderd van gemiddeld 5 á 6 MB per stuk. :')
SteveBudindinsdag 6 december 2011 @ 08:49
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:38 schreef vosss het volgende:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2681

Alle vendors 25K gold.

Die ga ik downloaden en dan ga ik al mijn rotzooi verkopen, heel mn huizen liggen vol met junk die ik nooit verkocht krijg anders omdat die skrale gieters allemaal maar een habbekrats hebben :r

*O*
Dan moet je de Thieves Guild special jobs completen (zijn die missie's die je bij Vex of Delvin kan krijgen). Als beloning krijg je dan een fence in de major cities waar je voor 4k aan spullen kan dumpen en je krijgt extra merchants in Riften.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 09:44
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2011 21:20 schreef DeHovenier het volgende:
Wie was die user die 2x deze gast had? Beat this :')

[ afbeelding ]
Ik onder andere. Ik zie de drie van jouw en verhoog:

th_DSCF3005.jpg

[ Bericht 0% gewijzigd door ardi op 06-12-2011 09:50:09 ]
Sjapoeladinsdag 6 december 2011 @ 09:46
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 09:44 schreef ardi het volgende:

[..]

Ik onder andere. Ik zou de drie van jouw en verhoog:

[ link | afbeelding ]
Wtf _O-
Vinnodinsdag 6 december 2011 @ 10:23
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 09:44 schreef ardi het volgende:

[..]

Ik onder andere. Ik zie de drie van jouw en verhoog:

[ link | afbeelding ]
:')
emokiddinsdag 6 december 2011 @ 10:58
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 09:44 schreef ardi het volgende:

[..]

Ik onder andere. Ik zie de drie van jouw en verhoog:

[ link | afbeelding ]
_O_
internaldinsdag 6 december 2011 @ 11:39
Ik heb die vent nog nooit gezien :? moet vanavond eens beter gaan kijken bij die stables :')
ardidinsdag 6 december 2011 @ 11:44
Je vindt hem normaal gesproken in Riften. Als je zijn quest hebt gedaan krijg je dit, buiten Whiterun. En het worden er steeds meer na verloop van tijd.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 11:47
Een mod gebruiken om het geld van de merchants op te hogen, dat is toch gewoon cheaten?
internaldinsdag 6 december 2011 @ 11:48
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 december 2011 11:47 schreef Jivis het volgende:
Een mod gebruiken om het geld van de merchants op te hogen, dat is toch gewoon cheaten?
Vind ik ook.
jogydinsdag 6 december 2011 @ 11:50
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 december 2011 11:47 schreef Jivis het volgende:
Een mod gebruiken om het geld van de merchants op te hogen, dat is toch gewoon cheaten?
In principe wel ja maar als het je speelplezier ten goede komt who cares?
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 11:53
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 02:17 schreef vosss het volgende:
Ja leuk, maar zo te zien moet ik dan speech op 100 hebben.

Met andere woorden, ik moet nog heel lang en heel vaak rotzooi verkopen met kleine beetjes en later terug komen, of is er een snelle manier om je speech naar 100 te krijgen? :{
Gewoon overal waar je komt alle merchants gebruiken. Uiteindelijk krijg je zoveel geld dat je echt niet meer weet wat je ermee moet doen. En sowieso, geld gebruik je eigenlijk alleen maar voor spell tomes en voor huizen. Verder nergens voor want de gear die merchants hebben is gewoon niet beter dan de gear die je her en der kunt vinden of zelf kunt smeden.
eQuaLdinsdag 6 december 2011 @ 11:59
Was deze al langs gekomen? :9

Binnenkort ook maar eens spelen _O_
ardidinsdag 6 december 2011 @ 12:05
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 december 2011 11:50 schreef jogy het volgende:

[..]

In principe wel ja maar als het je speelplezier ten goede komt who cares?
Dit. Zolang je niet dmv van hacks of wat dan ook het speelplezier van een ander in een multiplayer verziekt mod je maar lekker aan wmb.

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 11:53 schreef Maanvis het volgende:

[..]

Gewoon overal waar je komt alle merchants gebruiken. Uiteindelijk krijg je zoveel geld dat je echt niet meer weet wat je ermee moet doen. En sowieso, geld gebruik je eigenlijk alleen maar voor spell tomes en voor huizen. Verder nergens voor want de gear die merchants hebben is gewoon niet beter dan de gear die je her en der kunt vinden of zelf kunt smeden.
En op een gegeven moment stop je vanzelf met proberen alles mee te nemen. Dat scheelt echt een hoop gedoe, ook qua inventories managen.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 12:07
Ik ben Dragonborn 8-)

=edit=
Komt daar nou een stukje Morrowind voorbij opf ben ik nou gek? :@
En dan bedoel ik niet het geneurie op het eind.
ems.dinsdag 6 december 2011 @ 12:21
Ik heb echt totaal geen problemen met het weinige geld van merchants. Als je klaagt dat de merchants de hele tijd te weinig geld hebben om je te betalen doe je volgens mij gewoon iets verkeerd. Ik kom makkelijk rond, zonder ook maar één puntje in speechcraft.

Je moet ook gewoon waardevolle shit oppakken. Niet alles wat ook maar enigszins verkocht kan worden :')
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 12:27
je verneukt het spel iig in de latere levels als je die cheat toepast :).
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 12:28
quote:
Ik kom makkelijk rond, zonder ook maar één puntje in speechcraft.
Het gaat niet over het al dan niet rondkomen. Ik kom ook prima rond. Dat is het euvel niet. Het probleem is dat het geen enkele zin heeft om loot mee te nemen, want dat krijg je toch niet verkocht omdat die handelaren allemaal geen geld hebben.

En alleen dure dingen meenemen heeft ook geen zin, want daar krijg je er maar 1 per 48 uur van verkocht.

Als ik uren op pad ben geweest dan wil ik niet beloond worden met 800 goud en vervolgens dagen lang moeten zeuren of ze alsjeblieft iets willen kopen van mij. Rot op. Ik ben een baas en trap iedereen de tering in tijdens mijn avonturen en wil gewoon kankerharde pecunia zien :(!
muhahahadinsdag 6 december 2011 @ 12:31
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:27 schreef Maanvis het volgende:
je verneukt het spel iig in de latere levels als je die cheat toepast :).
Hoezo dat? Hebben de merchants na 10 dagen ineens helemaal geen geld meer? Is er een beperkte goudvoorraad in de wereld? Ow verlos ons van deze vragen ow waarde heer
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 12:31
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:28 schreef vosss het volgende:

[..]

Het gaat niet over het al dan niet rondkomen. Ik kom ook prima rond. Dat is het euvel niet. Het probleem is dat het geen enkele zin heeft om loot mee te nemen, want dat krijg je toch niet verkocht omdat die handelaren allemaal geen geld hebben.

En alleen dure dingen meenemen heeft ook geen zin, want daar krijg je er maar 1 per 48 uur van verkocht.

Als ik uren op pad ben geweest dan wil ik niet beloond worden met 800 goud en vervolgens dagen lang moeten zeuren of ze alsjeblieft iets willen kopen van mij. Rot op. Ik ben een baas en trap iedereen de tering in tijdens mijn avonturen en wil gewoon kankerharde pecunia zien :(!
Je kunt toch alle steden langsgaan en je shit verkopen? Dat vind ik juist wel wat hebben, geeft ook wat meer gevoel van realisme.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 12:32
Met die perk dat je alles kunt verkopen aan elke merchant kom ik prima rond.
Sinjidinsdag 6 december 2011 @ 12:34
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:31 schreef Jivis het volgende:

[..]

Je kunt toch alle steden langsgaan en je shit verkopen? Dat vind ik juist wel wat hebben, geeft ook wat meer gevoel van realisme.
Ik voel me dan net een deur aan deur verkoper ;( . A la sjonnie die dekbedden verkoopt voor een mooien prijske
wisedinsdag 6 december 2011 @ 12:35
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 december 2011 11:59 schreef eQuaL het volgende:
Was deze al langs gekomen? :9

Binnenkort ook maar eens spelen _O_
morrowind staat standaard op mn pc :) _O_
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 12:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:31 schreef muhahaha het volgende:

[..]

Hoezo dat? Hebben de merchants na 10 dagen ineens helemaal geen geld meer? Is er een beperkte goudvoorraad in de wereld? Ow verlos ons van deze vragen ow waarde heer
Later in het spel krijg je zoveel geld dat je van gekkigheid niet weet wat je ermee moet doen. Dus dat moment komt dan veel eerder, en dan heb je al eerder dat geld er helemaal neit meer toe doet in het spel :).
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 12:40
Wat is eigenlijk de sterkste vijand die jullie so far zijn tegengekomen?
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 12:41
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:40 schreef Jivis het volgende:
Wat is eigenlijk de sterkste vijand die jullie so far zijn tegengekomen?
draugr deathlord overlord is het sterktste wat ik tegen kwam tot nu toe ;). sterker dan de eindbaas, andere draken, of giants en mammoeten.
muhahahadinsdag 6 december 2011 @ 12:43
Giants, hij sloeg me in een baan om de aarde ;(
ardidinsdag 6 december 2011 @ 12:44
Krosis op level 6. ;(

En de Draugr Deathlord inderdaad.
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 12:45
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:44 schreef ardi het volgende:
Krosis op level 6. ;(

En de Draugr Deathlord inderdaad.
draugr deathlord heeft nog een sterkere de draugr deathlord overlord ;)
ardidinsdag 6 december 2011 @ 12:46
Doe maar die dan, de Draugr hebben teveel ranks en lords. :')
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 12:46
Er was 1 grot waarvan ik niet meer weet hoe die heette en bij welke quest die zat, maar daar zat eentje, knevel of zoiets heette die. Die was lastiger dan bv een krosis :'(
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 12:47
In Volunruud zat ie; dat was de naam. Die homo was veel te goed :(!
ardidinsdag 6 december 2011 @ 12:47
Die heb ik gewoon gesniped zonder ooit gezien te zijn. :D

Kvenel heet ie blijkbaar, maar lees ook altijd Knevel. :')
STINGdinsdag 6 december 2011 @ 12:51
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:40 schreef Jivis het volgende:
Wat is eigenlijk de sterkste vijand die jullie so far zijn tegengekomen?
Volsung.
Sinjidinsdag 6 december 2011 @ 12:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:51 schreef STING het volgende:

[..]

Volsung.
Oh snap, dat masker moet ik hebben
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:55 schreef Sinji het volgende:

[..]

Oh snap, dat masker moet ik hebben
Welke van de negen? :P
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 13:01
Forbidden Legend, toffe quest is dat :).
lkb9000dinsdag 6 december 2011 @ 13:02
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:00 schreef ardi het volgende:

[..]

Welke van de negen? :P
Ik heb er al 3 :D Waar kan je die nou mooi displayen? :9
Sinjidinsdag 6 december 2011 @ 13:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:55 schreef Sinji het volgende:

[..]

Oh snap, dat masker moet ik hebben
Volsung voor de waterbreathing natuurlijk

Argonians, Problem?
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:02 schreef lkb9000 het volgende:

[..]

Ik heb er al 3 :D Waar kan je die nou mooi displayen? :9
Ik doe het maar met een tafel. Zijn de armour stands al gefixt? ;(

Anders de Dragon Shrine waar ze horen.
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 13:04
Krijg je trouwens meer info over de dragon priests tijdens de MQ of andere quests?
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 13:05
Overigens werkt het truukje met het houten masker wel hè :).
Maar ik heb nog niet alle dragon masks.
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 13:05
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:40 schreef Jivis het volgende:
Wat is eigenlijk de sterkste vijand die jullie so far zijn tegengekomen?
Ancient Dragon (binnen 3 sec was ik neer), Draugr Death Overlord en Krosis. Maar dat hangt er uiteraard van uit op welk level je ze tegenkomt.

Maar het masker van Krosis paste precies bij mijn speelstijl, dus die heb ik het grootste deel van het spel op gehad.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 13:08
Die masks zijn alleen maar handig als je iets met magic doet. Als je daar niets mee doet heb je er geen bal aan.

Ja je kan niet te lang onderwater zwemmen. Nou poepoe. Alsof daar iets te doen is. Onderwater. :X
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:09
Krosis is uitstekend voor een stealth character. Die heeft mijn mage uiteindelijk ingewisseld voor Morokei. Samen met de Archmage Robes en nog wat spul had ik zo'n 250% Magicka regen.
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 13:09
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:08 schreef vosss het volgende:
Die masks zijn alleen maar handig als je iets met magic doet. Als je daar niets mee doet heb je er geen bal aan.

Ja je kan niet te lang onderwater zwemmen. Nou poepoe. Alsof daar iets te doen is. Onderwater. :X
In Morrowind was dat echt episch. Jammer dat ze dat niet terug gepakt hebben. Vond die onderwaterzoektochten echt een van de hoogtepunten.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:13
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:08 schreef vosss het volgende:
Die masks zijn alleen maar handig als je iets met magic doet. Als je daar niets mee doet heb je er geen bal aan.

Ja je kan niet te lang onderwater zwemmen. Nou poepoe. Alsof daar iets te doen is. Onderwater. :X
Moet je Rahgot nemen, die geeft 70 stamina. De helft is alleen echt voor mages ja.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 13:15
Ik moet zeggen dat ik de gevechten met die Draugr eindbazen wel het meeste episch vindt. Epischer dan de gevechten met de draken, hoewel ik het idee heb dat de makers dat het liefst andersom hadden gezien ('normaal' vijandmuziekje bij Draugrs, bombastische koren bij een draak die ik met drie klappen dood heb).
Kper_Norcidinsdag 6 december 2011 @ 13:17
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:40 schreef Jivis het volgende:
Wat is eigenlijk de sterkste vijand die jullie so far zijn tegengekomen?
Ik was gisteravond voor een quest van iemand van de Mages Guild voor wie ik een boek moest zien te vinden, ergens in een tempel. Die tempel zat dus helemaal vol met draugr deathlords en overlords en overoverlords. Sta je op het eind bij de eindbaas, komen er ook weer een stuk of 4 van die deathlords zich er mee bemoeien. Kan je wel level 40 zijn, ik moest er toch flink op inhakken met m'n ebony warhammer.

Die Krosis ben ik toen ik nog lager dan level 10 was tegengekomen, maar daar had ik volgens mij niet zo heel veel moeite mee gehad.

In sommige dungeons/tempels staan er trouwens van die soulgems op zo'n standaard, loop je er langs krijg je ineens de volle laag shock, fire of ice damage. Die krengen vind ik irritant! Ik let toch al niet echt op van die valstrikken, dus ik schrik me iedere keer het leplazarus, en met een beetje pech ben je ook gelijk dood.

Gebruiken jullie trouwens veel verschillende shouts? Ik gebruik eigenlijk alleen de unrelenting force en af en toe whirlwind, de rest eigenlijk nooit.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:19
Neu, een groot deel is overbodig. Vaak ben ik ook te druk bezig met gewone combat om nog even aan een shout te denken. :') Meestal ook alleen bij draken, voor het gevoel.

quote:
14s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:15 schreef Jivis het volgende:
Ik moet zeggen dat ik de gevechten met die Draugr eindbazen wel het meeste episch vindt. Epischer dan de gevechten met de draken, hoewel ik het idee heb dat de makers dat het liefst andersom hadden gezien ('normaal' vijandmuziekje bij Draugrs, bombastische koren bij een draak die ik met drie klappen dood heb).
Die gevechten worden over het algemeen beter naar toegewerkt in de dungeons met wat achtergrond. Draken heb je vaak BAM opeens op je dak zitten.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 13:19
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:17 schreef Kper_Norci het volgende:

[..]

Gebruiken jullie trouwens veel verschillende shouts? Ik gebruik eigenlijk alleen de unrelenting force en af en toe whirlwind, de rest eigenlijk nooit.
Ik gebruik bij die übersterke Draugrs nog wel eens de Ice Form shout, zodat ik geen healthpotions hoef te gebruiken. Even flink op 'm inhakken, dan hem met die shout even bevriezen zodat ik kan restoren en vervolgens het karwei afmaken.
muhahahadinsdag 6 december 2011 @ 13:22
Tot nu toe gebruik ik de Fire shout, doet redelijk wat damage op level 29 ;)
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 13:22
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:15 schreef Jivis het volgende:
Ik moet zeggen dat ik de gevechten met die Draugr eindbazen wel het meeste episch vindt. Epischer dan de gevechten met de draken, hoewel ik het idee heb dat de makers dat het liefst andersom hadden gezien ('normaal' vijandmuziekje bij Draugrs, bombastische koren bij een draak die ik met drie klappen dood heb).
Op welke moeilijkheidsgraad heb jij 'm staan dan? Bij mij zijn de draken ebony arrow-speldenkussens voordat ik ze neer heb.
lkb9000dinsdag 6 december 2011 @ 13:22
Ik gebruik vooral Aura Whisper in dungeons :9
eQuaLdinsdag 6 december 2011 @ 13:23
Heb sinds gisteren eindelijk dat 3e woord voor die Fire Shout, die is toch best wel ziek tegen undead _O_

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:22 schreef lkb9000 het volgende:
Ik gebruik vooral Aura Whisper in dungeons :9
En die ja, gebruik hem eigenlijk constant...

Ergens is dat wel vreemd, Aura Whisper is fokking goed, en Detect Life is een spell die je pas krijgt als je super goed bent in illusion, en dan zie je nog niet eens undead, machines of Daedra :?
HAL9000Sdinsdag 6 december 2011 @ 13:23
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:47 schreef ardi het volgende:
Die heb ik gewoon gesniped zonder ooit gezien te zijn. :D

Ik ook. Ik heb letterlijk 3 kwartier lang als een bange haas pijltjes geschoten, vlechten, schieten, vluchten etc.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:29
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:23 schreef HAL9000S het volgende:

[..]

Ik ook. Ik heb letterlijk 3 kwartier lang als een bange haas pijltjes geschoten, vlechten, schieten, vluchten etc.
:D Ik had een hoge sneak en archery met mijn stealth character, dus ik kon blijven staan. Had maar iets van zes pijlen nodig (gemiddeld genomen wel veel).

De Draugr Deathlord elders in die ruïne was vervelender, met zijn disarm shout. Was mijn boog kwijt in het donker, stond ik dan met een simpele dwarven dagger.

Stealth is te goed. Stond een keer ergens in een Dwemer ruïne tegen een stijle wand van een klif Falmer te snipen, komt er een Falmer van achter recht over mij heen gelopen, heeft me nooit gezien. :')
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 13:31
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:22 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Op welke moeilijkheidsgraad heb jij 'm staan dan? Bij mij zijn de draken ebony arrow-speldenkussens voordat ik ze neer heb.
Expert, maar ik gebruik nooit bogen.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 13:33
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:23 schreef eQuaL het volgende:
Heb sinds gisteren eindelijk dat 3e woord voor die Fire Shout, die is toch best wel ziek tegen undead _O_

[..]

En die ja, gebruik hem eigenlijk constant...

Ergens is dat wel vreemd, Aura Whisper is fokking goed, en Detect Life is een spell die je pas krijgt als je super goed bent in illusion, en dan zie je nog niet eens undead, machines of Daedra :?
Een Illusion meester is nog geen Dragonborn. ;)

(En heeft waarschijnlijk gewoon zijn hele leven Muffle gespamt.)
SteveBudindinsdag 6 december 2011 @ 13:50
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:47 schreef ardi het volgende:
Die heb ik gewoon gesniped zonder ooit gezien te zijn. :D

Kvenel heet ie blijkbaar, maar lees ook altijd Knevel. :')
Je bent niet alleen :D
andries-knevel.png
BAM 30x sneak damage _O_
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 14:32
Die Voice of the Emperor power bij Imperials is wel verdomde handig als je tussen vier mages staat.
ems.dinsdag 6 december 2011 @ 14:43
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 13:29 schreef ardi het volgende:

Stealth is te goed. Stond een keer ergens in een Dwemer ruïne tegen een stijle wand van een klif Falmer te snipen, komt er een Falmer van achter recht over mij heen gelopen, heeft me nooit gezien. :')
Falmer zijn ook blind begreep ik. Maakt niet zoveel uit hoe goed je bent in stealth, als je stil blijft staan horen ze je ook niet.

(dacht ik :P )
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 14:47
Zucht @ die radiant quests soms. Heb ik net een draak bij Skyborn altar vermoord, krijg ik nu weer dezelfde opdracht.
Grrrrrrrrdinsdag 6 december 2011 @ 14:47
Opvallend: ik ben pas één keer in een Dwemer ruine terecht gekomen om de één of andere reden. Of zijn die dingen gewoon superzeldzaam?
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 14:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 14:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Opvallend: ik ben pas één keer in een Dwemer ruine terecht gekomen om de één of andere reden. Of zijn die dingen gewoon superzeldzaam?
Volgens mij zijn er een stuk of 8 ongeveer hoor, maar ze zitten waarschijnlijk vaker bij gebergtes.
internaldinsdag 6 december 2011 @ 14:53
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 14:52 schreef Seam het volgende:

[..]

Volgens mij zijn er een stuk of 8 ongeveer hoor, maar ze zitten waarschijnlijk vaker bij gebergtes.
Zo veel? c_/ Even opzoek dan.
eQuaLdinsdag 6 december 2011 @ 15:03
quote:
5s.gif Op dinsdag 6 december 2011 12:40 schreef Jivis het volgende:
Wat is eigenlijk de sterkste vijand die jullie so far zijn tegengekomen?
Alduin & Ancient Dragons, ben nu level 57 maar pfff wat een sterke fire/frost breaths ;(

Die Death Overlords kan je makkelijk besluipen en met 30x sneak damage neerhakken, en dragon priests is gewoon kwestie van veel bashen met shield en tegelijkertijd doorhakken met goed zwaard :Y)
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 15:09
Dragonpriests en Draugr Overlords :Y
Luchtkokerdinsdag 6 december 2011 @ 15:11
Dragon Priests gaan zo neer met Elemental Fury :')
Jajongdinsdag 6 december 2011 @ 15:12
Men, als je op Master speelt met een puur combat poppeke zijn mages echt ziek sterk. Die poppen me in 2 schoten neer vaak :D Death Overlords doen aan de andere kant dan weer echt 0,0 dmg.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 15:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 14:43 schreef ems. het volgende:

[..]

Falmer zijn ook blind begreep ik. Maakt niet zoveel uit hoe goed je bent in stealth, als je stil blijft staan horen ze je ook niet.

(dacht ik :P )
Oja, die zijn blind. Maar goed, die ene liep vol tegen mij aan. Zou een blinde moeten voelen. :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 14:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Opvallend: ik ben pas één keer in een Dwemer ruine terecht gekomen om de één of andere reden. Of zijn die dingen gewoon superzeldzaam?
Zeldzamer en interessanter dan menig ander ruïne imo.
Scarface2004dinsdag 6 december 2011 @ 15:24
Weet iemand toevallig een goeie shopkeeper die mijn Legendary Dragonplate armor kan overkopen?
Dat ding is 4250 waard, maar ik ben nog niemand tegen gekomen die zoveel op zak heeft.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 15:28
Lekker zelf houden. :Y) Goede equipment is beter om te hebben dan goud. Die 2000+ heb je op een andere manier ook zo bij elkaar.

Anders heb je bij de Thieves Guild de beste mogelijkheden (hoe verder je in de questline bent). Daarna de quartermasters bij Imperial/Stormcloak camps dacht ik, maar zeer waarschijnlijk niet genoeg.
jogydinsdag 6 december 2011 @ 15:30
quote:
17s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:12 schreef Jajong het volgende:
Men, als je op Master speelt met een puur combat poppeke zijn mages echt ziek sterk. Die poppen me in 2 schoten neer vaak :D Death Overlords doen aan de andere kant dan weer echt 0,0 dmg.
Dus de beste combi is dus een battlermage maken met destro, block en one/two handed weapons in heavy armor? :P.
Jajongdinsdag 6 december 2011 @ 15:31
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:30 schreef jogy het volgende:

[..]

Dus de beste combi is dus een battlermage maken met destro, block en one/two handed weapons in heavy armor? :P.
Ach, ik doe meestal whirlwind sprint naar zon mage toe en dan powerattack -> stagger -> tik tik tik dood.
DeeCruisedinsdag 6 december 2011 @ 15:32
Jullie deze mod wellicht al gezien? ->
Mod komt van: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=711

Wat een verademing, stil water in de game waar het hoort! Ook de rimpels zodra er iets in valt zijn erg mooi gedaan, vanavond meteen erop gooien!
Scarface2004dinsdag 6 december 2011 @ 15:33
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:28 schreef ardi het volgende:
Lekker zelf houden. :Y) Goede equipment is beter om te hebben dan goud. Die 2000+ heb je op een andere manier ook zo bij elkaar.

Anders heb je bij de Thieves Guild de beste mogelijkheden (hoe verder je in de questline bent). Daarna de quartermasters bij Imperial/Stormcloak camps dacht ik, maar zeer waarschijnlijk niet genoeg.
Ik wil er vanaf, heb zelf een Daedric Armor aan, die is net iets beter...en ziet er mooier uit vind ik
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 15:34
Krosis is wel naar.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 15:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:33 schreef Scarface2004 het volgende:

[..]

Ik wil er vanaf, heb zelf een Daedric Armor aan, die is net iets beter...en ziet er mooier uit vind ik
Dat wordt dan met je Daedric armour door huizen sneaken. :P
Dr.Sexydinsdag 6 december 2011 @ 15:37
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:34 schreef Jivis het volgende:
Krosis is wel naar.
Vieze patrick man.
Ludachristdinsdag 6 december 2011 @ 15:44
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:28 schreef ardi het volgende:
Lekker zelf houden. :Y) Goede equipment is beter om te hebben dan goud. Die 2000+ heb je op een andere manier ook zo bij elkaar.
genoeg.
Irritant zijn ook die master robes, zijn 2500 waard bij verkoop. Maar dan moet je eerst speech 90 hebben voor die winkels genoeg geld hebben om dat te betalen.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 15:50
Ook lekker zelf houden, mits mage. Vaak neem ik dat beetje verlies maar voor lief. Zwemmen in het goud doe je uiteindelijk toch wel.
Sinjidinsdag 6 december 2011 @ 15:51
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:44 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Irritant zijn ook die master robes, zijn 2500 waard bij verkoop. Maar dan moet je eerst speech 90 hebben voor die winkels genoeg geld hebben om dat te betalen.
Jouw nick en UI _O-
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 15:57
Spring ik net van een superlaag heuveltje, rol ik gelijk dood de berg af :').
ardidinsdag 6 december 2011 @ 15:59
Had je toevallig ook een uur buiten doorgebracht, zonder ook maar ergens binnen te lopen? :')
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 16:04
Ook zo leuk, ik neem Lydia een keertje mee om te kijken hoe knokken met een maatje gaat. Ik ging naar dat eiland in het noordoosten om de icewraith te verslaan zodat ik de Stormcloaks kon joinen, nou moet je daar dus een stuk voor zwemmen :') Ik kom op dat eiland aan en Lydia is nergens te bekennen. Episch gevecht met de wraith, beest is dood en wie staat er ineens "Still here" te zeggen? Juist :')
internaldinsdag 6 december 2011 @ 16:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Ook zo leuk, ik neem Lydia een keertje mee om te kijken hoe knokken met een maatje gaat. Ik ging naar dat eiland in het noordoosten om de icewraith te verslaan zodat ik de Stormcloaks kon joinen, nou moet je daar dus een stuk voor zwemmen :') Ik kom op dat eiland aan en Lydia is nergens te bekennen. Episch gevecht met de wraith, beest is dood en wie staat er ineens "Still here" te zeggen? Juist :')
Dit, maar dan met Aela :') Voor die companion quests.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 16:08
Herkenbaar. :') Sommige dungeons alleen afgewerkt zonder het door te hebben, omdat ze niet mee naar binnen kwamen of de weg er naar toe niet konden vinden.

Uurtje wachten helpt altijd wel.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 16:09
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:59 schreef ardi het volgende:
Had je toevallig ook een uur buiten doorgebracht, zonder ook maar ergens binnen te lopen? :')
In verband met saven bedoel je? Dat had ik gelukkig nog iets daarvoor gedaan.
internaldinsdag 6 december 2011 @ 16:10
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:08 schreef ardi het volgende:
Herkenbaar. :') Sommige dungeons alleen afgewerkt zonder het door te hebben, omdat ze niet mee naar binnen kwamen of de weg er naar toe niet konden vinden.

Uurtje wachten helpt altijd wel.
Ja klopt :P Dat heb ik er dan ook bij mij nu ingeslagen. Altijd uurtje wachten.
ardidinsdag 6 december 2011 @ 16:11
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:09 schreef Jivis het volgende:

[..]

In verband met saven bedoel je? Dat had ik gelukkig nog iets daarvoor gedaan.
Ja, paar draken verslagen en dan ergens van een steile klif gaan afdalen en vast komen te zitten. Natuurlijk niet kunnen fast-travelen want "cannot fast-travel when jumping or in the air". |:(
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 16:17
"I'm sworn to carry your burden..." :( :r o|O :(

1249858655464837.gif
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 16:17
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:11 schreef ardi het volgende:

[..]

Ja, paar draken verslagen en dan ergens van een steile klif gaan afdalen en vast komen te zitten. Natuurlijk niet kunnen fast-travelen want "cannot fast-travel when jumping or in the air". |:(
Op zulke momenten gebruik ik de iddqd van Skyrim :P

en voor de eckten: idspispopd 8-)
SteveBudindinsdag 6 december 2011 @ 16:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:04 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Ook zo leuk, ik neem Lydia een keertje mee om te kijken hoe knokken met een maatje gaat. Ik ging naar dat eiland in het noordoosten om de icewraith te verslaan zodat ik de Stormcloaks kon joinen, nou moet je daar dus een stuk voor zwemmen :') Ik kom op dat eiland aan en Lydia is nergens te bekennen. Episch gevecht met de wraith, beest is dood en wie staat er ineens "Still here" te zeggen? Juist :')
Ook al een paar keer gehad dat je ze kwijtraakt bij het betreden van een cave. Na het clearen van de cave zie je ze buiten weer en dan hoor je: "Oh look, a cave! I wonder what's inside?"
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 16:19
quote:
8s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:17 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
"I'm sworn to carry your burden..." :( :r o|O :(

[ afbeelding ]
Ik erger me meer aan...

"Do you come to the cloud district very often? What am I saying, of course you don't."
ardidinsdag 6 december 2011 @ 16:20
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:19 schreef Jivis het volgende:

[..]

Ik erger me meer aan...

"Do you come to the cloud district very often? What am I saying, of course you don't."
Nazeem. Ben een Volendrung gaan scoren en 8)7 .
HAL9000Sdinsdag 6 december 2011 @ 16:21
Looking to protect yourself, or do some damage?
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 16:25
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:24 schreef Scarface2004 het volgende:
Weet iemand toevallig een goeie shopkeeper die mijn Legendary Dragonplate armor kan overkopen?
Dat ding is 4250 waard, maar ik ben nog niemand tegen gekomen die zoveel op zak heeft.
Vreemd dat nog niemand hier gezegd heeft dat die trader in Riverwood 10k gold heeft. Dat was onderhand toch bekend?
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 16:27
quote:
3s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:25 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Vreemd dat nog niemand hier gezegd heeft dat die trader in Riverwood 10k gold heeft. Dat was onderhand toch bekend?
10k? 't Is amper 1k :P
ardidinsdag 6 december 2011 @ 16:27
quote:
3s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:25 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Vreemd dat nog niemand hier gezegd heeft dat die trader in Riverwood 10k gold heeft. Dat was onderhand toch bekend?
Je moet eerst investeren in zijn winkel voordat hij 10k heeft, dus je hebt alsnog die Speechcraft perk nodig.
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 16:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:27 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

10k? 't Is amper 1k :P
Bij mij is 't soms zelf 11.250. :7
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:27 schreef ardi het volgende:

[..]

Je moet eerst investeren in zijn winkel voordat hij 10k heeft, dus je hebt alsnog die Speechcraft perk nodig.
Dat zal 't zijn, ja. :@

Dan weet ie i.i.g. wat hij nu moet doen. :9
ardidinsdag 6 december 2011 @ 16:32
Da's waar. Speechcraft naar 70 levellen, da's een hoop geleuter.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 16:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:32 schreef DeeCruise het volgende:
Jullie deze mod wellicht al gezien? ->
Mod komt van: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=711

Wat een verademing, stil water in de game waar het hoort! Ook de rimpels zodra er iets in valt zijn erg mooi gedaan, vanavond meteen erop gooien!
Ik heb hem al sinds de eerste versie en inmiddels ook al een aantal dagen de laatste :)
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 16:34
Ik stelde me trouwens heel wat voor bij die gehuchten toen ik voor het eerst in Riverwood kwam (wow, zelfs gehuchten hebben in Skyrim meerdere traders) maar eigenlijk is het alleen Riverwood dat dat heeft, verder hebben ze eigenlijk allemaal alleen een inn :').
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 16:35
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:34 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik heb hem al sinds de eerste versie en inmiddels ook al een aantal dagen de laatste :)
Is die te downloaden zonder te hoeven registreren, of is ie te groot daarvoor?
ardidinsdag 6 december 2011 @ 16:36
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:34 schreef Jivis het volgende:
Ik stelde me trouwens heel wat voor bij die gehuchten toen ik voor het eerst in Riverwood kwam (wow, zelfs gehuchten hebben in Skyrim meerdere traders) maar eigenlijk is het alleen Riverwood dat dat heeft, verder hebben ze eigenlijk allemaal alleen een inn :').
In die lijn vind ik vind steden als Falkreath, Dawnstar en Morthal maar wat tegenvallen. Het is meer hetzelfde als Riverwood met een Jarl's longhouse, dan echte unieke steden als Solitude, WIndhelm, Whiterun, Markarth en Riften.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 16:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:35 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Is die te downloaden zonder te hoeven registreren, of is ie te groot daarvoor?
Geen idee, volgens mij wel :)
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 16:38
Is slechts 20MB dus ik gok van wel :)
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 16:40
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:37 schreef vosss het volgende:

[..]

Geen idee, volgens mij wel :)
Ben ook voor 't eerst begonnen met modderen, nl. Die Skyrim4GB was maar een aantal kB, dus die was zo te downloaden. Maar bij die grotere mods moest je je registreren. Dus, vandaar dat ik 't vraag, want dan ga ik 't vanavond doen.
vosssdinsdag 6 december 2011 @ 16:41
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:40 schreef The_Substitute het volgende:

[..]

Ben ook voor 't eerst begonnen met modderen, nl. Die Skyrim4GB was maar een aantal kB, dus die was zo te downloaden. Maar bij die grotere mods moest je je registreren. Dus, vandaar dat ik 't vraag, want dan ga ik 't vanavond doen.
Ik kan hem je ook wel mailen als je die kan ontvangen hoor, tenminste als je per se niet wilt registreren daar. :)
Grrrrrrrrdinsdag 6 december 2011 @ 16:42
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:34 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik heb hem al sinds de eerste versie en inmiddels ook al een aantal dagen de laatste :)
Buiten dat moeras vind ik 'm eerlijk gezegd nou niet zo heel indrukwekkend.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 16:44
screen_shot_2011-12-06_at_4.44.22_pm_64c2.png
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 16:46
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:41 schreef vosss het volgende:
Ik kan hem je ook wel mailen als je die kan ontvangen hoor, tenminste als je per se niet wilt registreren daar. :)
Bedankt voor 't aanbod. Moet nu snel weg jammer genoeg, maar je zal nog wel vaker online zijn neem ik aan? :P
internaldinsdag 6 december 2011 @ 16:46
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:44 schreef Jivis het volgende:
[ afbeelding ]
hij doet het ook met i used to be an ad :D
Rickocumdinsdag 6 december 2011 @ 17:02
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:36 schreef ardi het volgende:

[..]

In die lijn vind ik vind steden als Falkreath, Dawnstar en Morthal maar wat tegenvallen. Het is meer hetzelfde als Riverwood met een Jarl's longhouse, dan echte unieke steden als Solitude, WIndhelm, Whiterun, Markarth en Riften.
Zo hadden ze het in het begin al bedoeld "met 5 échte steden"
Rickocumdinsdag 6 december 2011 @ 17:03
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:34 schreef Jivis het volgende:
Krosis is wel naar.
die plek heb ik maar ontweken uiteindelijk.
boem-dikkiedinsdag 6 december 2011 @ 17:06
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:21 schreef HAL9000S het volgende:
Looking to protect yourself, or do some damage?
Dit ook inderdaad. Verkoop me die tjak gewoon zonder je lame repetitieve oneliners. :')
DeeCruisedinsdag 6 december 2011 @ 17:08
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 16:34 schreef vosss het volgende:

[..]

Ik heb hem al sinds de eerste versie en inmiddels ook al een aantal dagen de laatste :)
Grappig hoe ik toch elke keer bij jou uitkom, zijn we dan echt de enige twee die deze game tweaken hier op fok? Anyway, framedrops gemerkt? Wil nu nl de hd texture mod en deze van het water ineens erop gooien...

-edit-

Maar gewoon begonnen..Probleem is echter dat de maker aangeeft dat je in de launcher RealisticWaterTextures.esp en Load Loose Files moet aanzetten in de launcher, maar ik heb helemaal geen launcher meer met die 4gb mod....

[ Bericht 13% gewijzigd door DeeCruise op 06-12-2011 17:20:59 ]
Grrrrrrrrdinsdag 6 december 2011 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:08 schreef DeeCruise het volgende:

[..]

Grappig hoe ik toch elke keer bij jou uitkom, zijn we dan echt de enige twee die deze game tweaken hier op fok? Anyway, framedrops gemerkt? Wil nu nl de hd texture mod en deze van het water ineens erop gooien...
Ik ben best van de mods en tweaks, maar wacht er nog een tijdje mee totdat Skyrim een beetje leuk gepatched is :P
ardidinsdag 6 december 2011 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:02 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Zo hadden ze het in het begin al bedoeld "met 5 échte steden"
Hadden ze er in Oblivion toch meer. Naja, Markarth. _O_
BurnaBoydinsdag 6 december 2011 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:08 schreef DeeCruise het volgende:

[..]

Grappig hoe ik toch elke keer bij jou uitkom, zijn we dan echt de enige twee die deze game tweaken hier op fok? Anyway, framedrops gemerkt? Wil nu nl de hd texture mod en deze van het water ineens erop gooien...

-edit-

Maar gewoon begonnen..Probleem is echter dat de maker aangeeft dat je in de launcher RealisticWaterTextures.esp en Load Loose Files moet aanzetten in de launcher, maar ik heb helemaal geen launcher meer met die 4gb mod....
Ik heb hem ook al wel. Niet echt veel verschil als met die andere watermod.

Hoe zijn jullie laadtijden trouwens vosss en DeeCruise ?
Ik heb hoe meer mods hoe langer het duurt. ( en mijn map wordt al groot :') )
DeeCruisedinsdag 6 december 2011 @ 17:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:21 schreef BurnaBoy het volgende:

[..]

Ik heb hem ook al wel. Niet echt veel verschil als met die andere watermod.

Hoe zijn jullie laadtijden trouwens vosss en DeeCruise ?
Ik heb hoe meer mods hoe langer het duurt. ( en mijn map wordt al groot :') )
Heb steam op de vertex 2 draaien (windows op vertex 3) en liep perfect, dusdanig dat ik echt online moest zoeken naar de tips in de loading screens simpelweg omdat deze wegflitsten. Nu is het echter wel leesbaar, dus de laadtijden nemen inderdaad toe.. Ik dacht zelf eerst dat het kwam door het levellen en de playtime (de zwaardere savegames e.d.) aangezien ik buiten de .ini files nog geen echte mods toegepast had, maar persoonlijk lijkt het me dat de objectstoload aanpassing de veroorzaker is. Dit omdat dit de enige aanpassing was waarbij ik direct overal verschil zag..

Iemand nog een idee over mijn vraag m.b.t. de launcher en het watermodding issue?
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 17:40
Gods be praised.
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 17:46
Markarth _O_
Solitude _O_
Windhelm :')

Die "Gray Quarter" is ook niks anders dan 1 lullig steegje :')
dan13lvdinsdag 6 december 2011 @ 17:50
smithing is nu 54, alleen wel erg veel iron daggers nodig om te levelen, andere alternatieven?
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 17:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:50 schreef dan13lv het volgende:
smithing is nu 54, alleen wel erg veel iron daggers nodig om te levelen, andere alternatieven?
Dwarven ruins leegjatten en daar daggers van maken :P
ROFLOLdinsdag 6 december 2011 @ 17:52
Had net twee arrows in mijn knieën. Fuck draken, vanaf nu ben ik een guard. :D
DeHovenierdinsdag 6 december 2011 @ 17:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 00:13 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Dat is de persuade optie. Als je speech hoog genoeg is kan het zonder gevecht idd.
Mooi :P
vault_tecdinsdag 6 december 2011 @ 17:54
mijn speech is nu op level 45-50 pas rond de 35... speech slaat nergens op...
dan13lvdinsdag 6 december 2011 @ 17:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:51 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:

[..]

Dwarven ruins leegjatten en daar daggers van maken :P
met level 13?
DeHovenierdinsdag 6 december 2011 @ 17:56
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 09:44 schreef ardi het volgende:

[..]

Ik onder andere. Ik zie de drie van jouw en verhoog:

[ link | afbeelding ]
:')
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 17:58
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:06 schreef boem-dikkie het volgende:

[..]

Dit ook inderdaad. Verkoop me die tjak gewoon zonder je lame repetitieve oneliners. :')
Some may call this junk, me? I call them treasures!
DeHovenierdinsdag 6 december 2011 @ 18:06
Sterkste vijand vond ik Draugr Deathlord en de Ancient Dragon.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 18:06
Wel tof, die gesprekken die de Jarls in hun huizen hebben met hun hovelingen. Zulke dialogen hadden ze in de echte wereld ook meer moeten doen.
Zolderdinsdag 6 december 2011 @ 18:11
Some call this treasure, i call it junk.
DaFandinsdag 6 december 2011 @ 18:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:21 schreef BurnaBoy het volgende:

[..]

Ik heb hem ook al wel. Niet echt veel verschil als met die andere watermod.

Hoe zijn jullie laadtijden trouwens vosss en DeeCruise ?
Ik heb hoe meer mods hoe langer het duurt. ( en mijn map wordt al groot :') )
Heb ook tig visuele mods erop...niks aan de hand.
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 18:15
quote:
2s.gif Op dinsdag 6 december 2011 18:06 schreef Jivis het volgende:
Wel tof, die gesprekken die de Jarls in hun huizen hebben met hun hovelingen. Zulke dialogen hadden ze in de echte wereld ook meer moeten doen.
bij mij zeggen ze niks tegen elkaar :)
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 18:19
Bij mij wel, maar het zijn veelal dezelfde gesprekken. Of hangt het er nog vanaf hoever je staat met die burgeroorlog?
#ANONIEMdinsdag 6 december 2011 @ 18:24
Yeah! Xbox weer terug van reparatie, shit is aan
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 18:26
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 18:19 schreef The_Substitute het volgende:
Bij mij wel, maar het zijn veelal dezelfde gesprekken. Of hangt het er nog vanaf hoever je staat met die burgeroorlog?
oh je bedoelt de gesprekken tussen ulfric en zijn housecarl of luitenant?
The_Substitutedinsdag 6 december 2011 @ 18:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 18:26 schreef Maanvis het volgende:
oh je bedoelt de gesprekken tussen ulfric en zijn housecarl of luitenant?
Bijvoorbeeld. Ook als ik in Markarth het paleis in ga, zitten de jarl en z'n steward meestal te praten.
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 18:57
tumblr_lvloto38LQ1qj26eao1_500.jpg
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 18:57
Was vast al gepost maar boeit me niet.
BoerBertdinsdag 6 december 2011 @ 19:07
quote:
15s.gif Op dinsdag 6 december 2011 15:34 schreef Jivis het volgende:
Krosis is wel naar.
Vanmiddag gekillt :P

SPOILER
Uit z'n kist laten komen, keihard weggerend. Ben achter een flinke paal gaan staan. Steeds daar achter vandaan pijlen geschoten tot hij bijna dood was. Toen maar op hem afgerend en neergemept :P
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 19:09
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 december 2011 18:57 schreef Jivis het volgende:
[ afbeelding ]
Over arrows gesproken. Het geld was zeker op toen ze de Daedric arrow graphics maakten?
DeHovenierdinsdag 6 december 2011 @ 19:10
quote:
14s.gif Op dinsdag 6 december 2011 19:07 schreef BoerBert het volgende:

[..]

Vanmiddag gekillt :P

SPOILER
Uit z'n kist laten komen, keihard weggerend. Ben achter een flinke paal gaan staan. Steeds daar achter vandaan pijlen geschoten tot hij bijna dood was. Toen maar op hem afgerend en neergemept :P
Ik heb Krosis nooit ontmoet.....
tochweerhenkdinsdag 6 december 2011 @ 19:34
Hoe maak je een dragon dood? :')
Ik moet nu naar gasten in de bergen, en halverwege komt er steeds een dragon.
Ik gebruik vuur en mijn wapen, maar dat beest schiet steeds wat vuur en ik ben dood?
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 19:35
Zozo, Tower Stone (ten oosten van Dawnstar): automatically open expert or lower locks :o
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 19:35
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 december 2011 19:34 schreef tochweerhenk het volgende:
Hoe maak je een dragon dood? :')
Ik moet nu naar gasten in de bergen, en halverwege komt er steeds een dragon.
Ik gebruik vuur en mijn wapen, maar dat beest schiet steeds wat vuur en ik ben dood?
troll
tochweerhenkdinsdag 6 december 2011 @ 19:37
Leg gewoon uit?
BoerBertdinsdag 6 december 2011 @ 19:39
Schuilen is wel handig. Weet verders niet wat je level is en wat voor draak dat is, maar misschien ben je nog te zwak :)
tochweerhenkdinsdag 6 december 2011 @ 19:40
Moet ik dan gewoon eerst wegrennen voor die draak? :P
BoerBertdinsdag 6 december 2011 @ 19:46
Ik weet nooit echt of dat werkt.
leeelldinsdag 6 december 2011 @ 19:48
rennen kan gewoon, gewoon de berg oprennen, klaar
Drizzt_DoUrdendinsdag 6 december 2011 @ 19:58
Jesis, wat een kutgevecht net :') Moest in een of andere hide-out een helm halen voor iemand uit Winterhelm. In de laatste kamer stonden 4 necromancers die elkaar steeds leken te kunnen resurrecten :X
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 20:38
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 20:48
quote:
Ik wou hier iets schrijven over een pijl in m'n knie, maar toen kreeg ik een pijl in m'n arm.
tochweerhenkdinsdag 6 december 2011 @ 21:12
Bijna 80 smithing, wil echt ebony armor. :P
Maar wat is het beste 1 hand wapen? Mace?
En nog 1 vraagje: waar kan je goede spells vinden? Ik heb nu vage flames die niet zoveel damage geven. :P
boem-dikkiedinsdag 6 december 2011 @ 21:15
Gister met die iron daggers echt van 26 smithing naar 53 smithing in no time. Tussendoor wat quests gedaan voor geld voor iron ore en leer en door smeden maar weer. :')
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 21:17
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:12 schreef tochweerhenk het volgende:
Bijna 80 smithing, wil echt ebony armor. :P
Maar wat is het beste 1 hand wapen? Mace?
En nog 1 vraagje: waar kan je goede spells vinden? Ik heb nu vage flames die niet zoveel damage geven. :P
Het beste 1hand wapen is het wapen waar je het meeste skill punten in hebt zitten qua damage / critical strikes etc.
In principe doet een iron mace dezelfde damage per seconde als een iron dagger, een iron sword of een iron axe.
Je kunt goede spells vinden bij de mages college in winterhold.
Maar hoe je aan master spells komt? Geen idee! Weet iemand dat, ik zit al 30 levels met mijn lullige fireball :D.
tochweerhenkdinsdag 6 december 2011 @ 21:22
Maar hoe verslaan jullie de meeste draken? Ik moet echt meestal hulp hebben van andere guards. :P
NorthernStardinsdag 6 december 2011 @ 21:24
Voor als je niks te doen hebt. :)

Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 21:24
quote:
99s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:22 schreef tochweerhenk het volgende:
Maar hoe verslaan jullie de meeste draken? Ik moet echt meestal hulp hebben van andere guards. :P
flame atronach als hulpje :).
en verder gewono niet doen die draken, drakengevechten zijn niet leuk.
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:17 schreef Maanvis het volgende:

[..]

Het beste 1hand wapen is het wapen waar je het meeste skill punten in hebt zitten qua damage / critical strikes etc.
In principe doet een iron mace dezelfde damage per seconde als een iron dagger, een iron sword of een iron axe.
Je kunt goede spells vinden bij de mages college in winterhold.
Maar hoe je aan master spells komt? Geen idee! Weet iemand dat, ik zit al 30 levels met mijn lullige fireball :D.
Kun je wall of flames/frost al krijgen? Wat betreft Master spells voor destruction moet je even naar Faralda gaan als je 100 Destruction hebt.
drumstickNLdinsdag 6 december 2011 @ 21:25
Die Esbern gast is niet normaal bugged zeg. Game breaking! :o
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 21:28
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:25 schreef Seam het volgende:

[..]

Kun je wall of flames/frost al krijgen? Wat betreft Master spells voor destruction moet je even naar Faralda gaan als je 100 Destruction hebt.
nee, ik zit toch op 75 skill qua destruction. en waar is faralda?
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 21:29
ik zit sowieso effe te kijken of het nog zin heeft om door te spelen. het hele spel was ik een light armored onehanded wijf dat een destruction spell en healing spell in de linkerhand had, maar nu ben ik 100 op onehanded, 98 op light armor en 75 op destruction en ook zoiets op restoration. Dus skills komen er niet echt meer bij.
Dus ik denk er over om over te stappen op 2 handed en wat meer alteration te gan doen ... maarja dan kan ik net zo goed een nieuw character rollen :P.
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 21:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:28 schreef Maanvis het volgende:

[..]

nee, ik zit toch op 75 skill qua destruction. en waar is faralda?
Faralda is de destruction wizard van Winterhold. Ik kon Wall of flames dacht ik rond level 80 krijgen, dus het zal wel niet meer zolang duren voor jou.
jankaas020dinsdag 6 december 2011 @ 21:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:25 schreef drumstickNL het volgende:
Die Esbern gast is niet normaal bugged zeg. Game breaking! :o
Behoorlijk vervelend, idd.. ;(
Speel je op de PC? dan zijn er oplossingen! ^O^
Rickocumdinsdag 6 december 2011 @ 21:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 21:25 schreef drumstickNL het volgende:
Die Esbern gast is niet normaal bugged zeg. Game breaking! :o

HAHAHAHH ok gr gr
DaFandinsdag 6 december 2011 @ 22:23
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 22:31
quote:
kun je dat ding ook nog upgraden? :) hij is niet beter dan mijn beste wapen namelijk (Chillrend met 79 damage)
Seamdinsdag 6 december 2011 @ 22:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 22:31 schreef Maanvis het volgende:

[..]

kun je dat ding ook nog upgraden? :) hij is niet beter dan mijn beste wapen namelijk (Chillrend met 79 damage)
Hij is niet voor de Dragonborn ;)
DaFandinsdag 6 december 2011 @ 22:39
Dus nee je kan m niet dragen en dus niets mee doen.
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 22:40
quote:
7s.gif Op dinsdag 6 december 2011 22:35 schreef Seam het volgende:

[..]

Hij is niet voor de Dragonborn ;)
klopt maar ik wil hem verbeteren voor mijn companion, kan dat?
drumstickNLdinsdag 6 december 2011 @ 22:41
quote:
Yeah, was hier zelf al ff doorheen geknald met TCL.

Helaas praat hij ook niet tegen mij en had ik 'm eindelijk naar buiten gesleept dmv console gebruik: crash!

Was 't 'm toen ff zat. :')
Rikketikdinsdag 6 december 2011 @ 22:57
Hoppa, de Companions questline uitgespeeld! *O*

SPOILER
Beetje een anti-climax wel. :') Al vond ik het een leuk gezicht hoe Aela naderhand op zo'n richel gingen zitten nadenken. Ik denk maar dat ik met haar ga trouwen. O+

Oh, en Ancient Nordic Armor: :9 Jammer dat het veel minder armor geeft dan Daedric Armor. Misschien ga ik gewoon afwisselen, want ik vind ze allebei mooi staan.
CyberJesusdinsdag 6 december 2011 @ 22:58
Shit ik heb een 'Dragon Priest Mask' verkocht en kan hem niet meer terugkopen :')
Lekker terug naar m'n andere save van 10 uur terug, kut zooi.
Luctor.et.Emergodinsdag 6 december 2011 @ 22:59
Hoe kan ik betere armor en zo aan mijn companion geven?
Maanvisdinsdag 6 december 2011 @ 23:03
quote:
11s.gif Op dinsdag 6 december 2011 22:59 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Hoe kan ik betere armor en zo aan mijn companion geven?
praten met ze en dan 'i need to trade some things with you' zeggen.
Luctor.et.Emergodinsdag 6 december 2011 @ 23:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 23:03 schreef Maanvis het volgende:

[..]

praten met ze en dan 'i need to trade some things with you' zeggen.
thnx, heb die optie nog niet gezien, maar zal eens kijken als ik iets bruikbaars heb. :)
dadadadaviddinsdag 6 december 2011 @ 23:19
Verdomme :( Wat doen die followers toch af en toe? 2 zijn er al spoorloos verdwenen ;( Had net zo'n mage follower die mijn char echt perfect opvult in gevechten, is ie ineens in geen velden of wegen meer te bekennen. Ook niet na een paar dagen wachten ;(
Jivisdinsdag 6 december 2011 @ 23:23
Sjongejonge, ik voel me echt Rambo nu ik op lvl 33 in Ebony Armor die Imperial Army questline doe :'). Stormcloacks met één klap doodslaan, jeuh.
eQuaLdinsdag 6 december 2011 @ 23:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 22:40 schreef Maanvis het volgende:

[..]

klopt maar ik wil hem verbeteren voor mijn companion, kan dat?
Nope, je kan hem niet terugpakken van de companion. Ik heb al met console commands loppen kutten, maar als ik het wapen via commands aan mezelf geef, verschijnt het niet in mijn inventory. Zodoende kan je het ook niet upgraden...

Overigens is hij bij mij 169 damage...mijn zwaard (dragonbane) is 77, maar heb er dus geen fuck aan :')
Dr.Sexywoensdag 7 december 2011 @ 00:00
Het heeft lang geduurd maar verdomme eindelijk is het zover:

SPOILER
Respect voor mijn daden: een guard. "All hail the dragonborn, no matter what happens we will never forget what you did for us."
eQuaLwoensdag 7 december 2011 @ 00:02
quote:
10s.gif Op dinsdag 6 december 2011 23:56 schreef eQuaL het volgende:

[..]

Nope, je kan hem niet terugpakken van de companion. Ik heb al met console commands loppen kutten, maar als ik het wapen via commands aan mezelf geef, verschijnt het niet in mijn inventory. Zodoende kan je het ook niet upgraden...

Overigens is hij bij mij 169 damage...mijn zwaard (dragonbane) is 77, maar heb er dus geen fuck aan :')
Ziet er overigens wel hilarisch uit bij je companion :')

quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 00:00 schreef Dr.Sexy het volgende:
Het heeft lang geduurd maar verdomme eindelijk is het zover:

SPOILER
Respect voor mijn daden: een guard. "All hail the dragonborn, no matter what happens we will never forget what you did for us."
:D! Heb hem vanmiddag uitgespeeld. Hopelijk krijg ik nu weer een leven ;(
Dr.Sexywoensdag 7 december 2011 @ 00:05
quote:
10s.gif Op woensdag 7 december 2011 00:02 schreef eQuaL het volgende:

[..]

Ziet er overigens wel hilarisch uit bij je companion :')

[..]

:D! Heb hem vanmiddag uitgespeeld. Hopelijk krijg ik nu weer een leven ;(
Skyrim en uitspelen in een zin. Dat gaat hem niet worden ben ik bang :P
FS1986NLwoensdag 7 december 2011 @ 00:11
Speel nu voor het eerst op de PC Skyrim.
Damn wat een verschil zeg tegenover de Xbox 360 versie wat ik eerst gewend was.
Rolstoelvandaalwoensdag 7 december 2011 @ 00:27
Verborgen (easteregg) treasure.:

SPOILER
Bij dawnstar is er een mine, als je richting de mine kijkt moet je sneaken aan de linkerkant van de ingang, je vind daar een chest. Deze chest is niet zichtbaar en je krijgt enkel de optie om ze te openen als je sneakt. Zit heel wat leuke loot in en het gerucht gaat dat ie respawned.
SPOILER
eQuaLwoensdag 7 december 2011 @ 00:30
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 00:05 schreef Dr.Sexy het volgende:

[..]

Skyrim en uitspelen in een zin. Dat gaat hem niet worden ben ik bang :P
Ach, MQ & alle Guilds uitgespeeld. Aardig wat sidequests gedaan & dwemer ruins + blackreach verkend. Afgezien van wat oninteressante grotten en nog minder interessante shouts heb ik het wel redelijk uitgespeeld ja...
Twarewoensdag 7 december 2011 @ 00:37
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 december 2011 22:58 schreef CyberJesus het volgende:
Shit ik heb een 'Dragon Priest Mask' verkocht en kan hem niet meer terugkopen :')
Lekker terug naar m'n andere save van 10 uur terug, kut zooi.
Dat hoeft toch helemaal niet? Die masks zijn niet zoo super bijzonder. En daarnaast zijn er een aantal van in het spel. Een nieuwe halen kost minder tijd.
ems.woensdag 7 december 2011 @ 01:04
Het ging er toch om dat als je ze allemaal verzameld dat je een of ander ziek ultra masker kreeg? :P

Welke item is dat btw?
NorthernStarwoensdag 7 december 2011 @ 01:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 22:31 schreef Maanvis het volgende:

[..]

kun je dat ding ook nog upgraden? :) hij is niet beter dan mijn beste wapen namelijk (Chillrend met 79 damage)
Chillrend heeft (als je hem pas na level 46 haalt) een base damage van 15. Je zal hem eerder hebben gehaald waarschijnlijk dus heeft ie lager. Bijvoorbeel 12.

Die knuppel van de reus heeft een base damage van 60.

Dat is 5 keer zo hoog.

Als chillrend die stats had deed jouw karakter er 5 x 79 = 395 damage mee. :)
BurnaBoywoensdag 7 december 2011 @ 01:42
http://www.fileplanet.com(...)mbers-High-Mod-v1.2b

Heeft mage zijn ook meer effect :9~

Doet ook veel goed voor random vuurtjes

kheb nu trouwens 1 gb aan mods installed :')
Maanviswoensdag 7 december 2011 @ 02:18
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 01:09 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Chillrend heeft (als je hem pas na level 46 haalt) een base damage van 15. Je zal hem eerder hebben gehaald waarschijnlijk dus heeft ie lager. Bijvoorbeel 12.

Die knuppel van de reus heeft een base damage van 60.

Dat is 5 keer zo hoog.

Als chillrend die stats had deed jouw karakter er 5 x 79 = 395 damage mee. :)
ik had die knuppel net gepakt, hij zou voor mij 209 damage doen :'D
Zihuatanejowoensdag 7 december 2011 @ 07:08
Silver weapons: hoeveel extra damage doen ze tegen undead?
Rikketikwoensdag 7 december 2011 @ 07:31
Op een paar fora hebben ze het over 2x zoveel damage als normaal, maar ik weet niet of dat ook klopt.
#ANONIEMwoensdag 7 december 2011 @ 07:52
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 07:08 schreef Zihuatanejo het volgende:
Silver weapons: hoeveel extra damage doen ze tegen undead?
Huh? Dat is toch alleen tegen weerwolven?
vossswoensdag 7 december 2011 @ 07:54
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 01:42 schreef BurnaBoy het volgende:

kheb nu trouwens 1 gb aan mods installed :')
1GB :o

Ik heb slechts 300MB ofzo :X
Sinjiwoensdag 7 december 2011 @ 08:06
quote:
Die Dragonborn palette maakt de game een stuk meer sfeervoller btw, aanrader
Sjapoelawoensdag 7 december 2011 @ 08:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:08 schreef DeeCruise het volgende:

[..]

Grappig hoe ik toch elke keer bij jou uitkom, zijn we dan echt de enige twee die deze game tweaken hier op fok? Anyway, framedrops gemerkt? Wil nu nl de hd texture mod en deze van het water ineens erop gooien...

-edit-

Maar gewoon begonnen..Probleem is echter dat de maker aangeeft dat je in de launcher RealisticWaterTextures.esp en Load Loose Files moet aanzetten in de launcher, maar ik heb helemaal geen launcher meer met die 4gb mod....
Nee hoor, ik heb tot nu toe de:
HD textures,
enchanted terrain,
enchanted nights,
detailed faces,
realistic water,
skyrim 4gb,
fxaa ppl preset 1,
alternative lightning and thunder,
realistic shadows
realistic smoke,

en volgens mij nog wel een paar. En tot nu toe loopt alles als een zonnetje, hoewel ik me wel afvraag of ik ongelimiteerd mods erbij kan pleuren zonder dat Skyrim straks het loodje legt... :P Maar de graphics zijn nu al zo ontzettend goed!

Omdat dit een multiplatform topic is, is het rustig qua mods denk ik.

Mijn lastigste enemy was de dwarven centurion, vroeg in de game, hoevaak ik daar niet dood ben gegaan zeg ;(
Sinjiwoensdag 7 december 2011 @ 08:09
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:07 schreef Sjapoela het volgende:

[..]

Nee hoor, ik heb tot nu toe de:
HD textures,
enchanted terrain,
enchanted nights,
detailed faces,
realistic water,
skyrim 4gb,
fxaa ppl preset 1,
alternative lightning and thunder,
realistic shadows
realistic smoke,

en volgens mij nog wel een paar. En tot nu toe loopt alles als een zonnetje, hoewel ik me wel afvraag of ik ongelimiteerd mods erbij kan pleuren zonder dat Skyrim straks het loodje legt... :P

Omdat dit een multiplatform is, is het rustig qua mods denk ik.

Mijn lastigste enemy was de dwarven centurion, vroeg in de game, hoevaak ik daar niet dood ben gegaan zeg ;(
Klote is later wel dat je niet weet welke van de mods de boosdoeners zijn van het crashen/buggen/incompatibility.
Sjapoelawoensdag 7 december 2011 @ 08:13
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:09 schreef Sinji het volgende:

[..]

Klote is later wel dat je niet weet welke van de mods de boosdoeners zijn van het crashen/buggen/incompatibility.
Daar ben ik ook bang voor ja ;(
vossswoensdag 7 december 2011 @ 08:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 december 2011 17:08 schreef DeeCruise het volgende:

[..]

Grappig hoe ik toch elke keer bij jou uitkom, zijn we dan echt de enige twee die deze game tweaken hier op fok? Anyway, framedrops gemerkt? Wil nu nl de hd texture mod en deze van het water ineens erop gooien...

-edit-

Maar gewoon begonnen..Probleem is echter dat de maker aangeeft dat je in de launcher RealisticWaterTextures.esp en Load Loose Files moet aanzetten in de launcher, maar ik heb helemaal geen launcher meer met die 4gb mod....
Dat had ik ook, ik geloof dat ik toen net een update van steam had gehad en het toen aan heb gezet en vervolgens starte ie niet meer op en toen heb ik weer die 4GB gedaan. Ik neem aan dat het aanstaat nu, geen idee, de mod werkt in elk geval en het ziet er puik uit.

Ik kan er met mn verstand echt niet bij dat mensen een game als deze op de consoles kopen. Moet je kijken wat er inmiddels al uit is qua mods en die tool is er nog niet eens :o

:)
vossswoensdag 7 december 2011 @ 08:28
@DeeCruise: heb je deze al geprobeerd?

2827-1-1323183294.jpg

Overigens zie ik dat er ook een HD kip texture mod is.

:')
Sinjiwoensdag 7 december 2011 @ 08:34
Krijgen we zeker ingame-gezeik dat de Septim terug moet :')
boem-dikkiewoensdag 7 december 2011 @ 08:40
quote:
0s.gif Op woensdag 7 december 2011 00:27 schreef Rolstoelvandaal het volgende:
Verborgen (easteregg) treasure.:

SPOILER
Bij dawnstar is er een mine, als je richting de mine kijkt moet je sneaken aan de linkerkant van de ingang, je vind daar een chest. Deze chest is niet zichtbaar en je krijgt enkel de optie om ze te openen als je sneakt. Zit heel wat leuke loot in en het gerucht gaat dat ie respawned.
SPOILER
Beste hoop loot. Even proberen vanavond.
DeeCruisewoensdag 7 december 2011 @ 08:48
quote:
7s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:28 schreef vosss het volgende:
@DeeCruise: heb je deze al geprobeerd?

[ afbeelding ]

Overigens zie ik dat er ook een HD kip texture mod is.

:')
Haha, I lolled.. Nee, dat soort mods hoeven voor mij niet zo. Ik mod normaliter alleen de kwaliteit van de textures, dingen compleet veranderen ben ik niet zo'n fan van.

Het is overigens wel gelukt met het modden van het water. De hele zooi overgezet, en game gestart zonder via de launcher te werken -> functioneert prima. Nog steeds geen framedrops en na het gebruik van de 4gb launcher (nu ongeveer een 30 uur in gebruik) en de crashes zijn ook verleden tijd...

De officiele steam patches heb ik overigens disabled, zoals ik dat altijd doe met bethesda games. Het is nl niet de eerste keer dat ze met patches meer verkloten dan goed maken, en de game is perfect speelbaar zoals ie nu is, alleen sommige textures mogen wat beter (maar daar hebben we gelukkig de mods voor ;))

Wat was jouw systeemsamenstelling btw? Ik meen me te herinneren dat je nagenoeg hetzelfde systeem had als mij. Kan eventueel ook via pm om topicvervuiling te voorkomen ;)
vossswoensdag 7 december 2011 @ 08:55
Ik heb een i5 2500K, 8GB ram en een 6870 :)
vossswoensdag 7 december 2011 @ 08:58
Anyway, mn bier is op en ik ga lekker naar bed. De groeten :)
NorthernStarwoensdag 7 december 2011 @ 08:59
quote:
14s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:40 schreef boem-dikkie het volgende:

[..]

Beste hoop loot. Even proberen vanavond.
Het is de winkel inventory van een van die khajiit verkopers. :')

Geen idee waarom die daar geplaatst is. Als je hem leegrooft en je zoekt hem daarna op (ze zitten regelmatig met hun tentjes aan de rand van Dawnstar) en je koopt/verkoopt wat bij hem dan reset zijn inventory en dus de onzichtbare kist.
STINGwoensdag 7 december 2011 @ 08:59
quote:
14s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:58 schreef vosss het volgende:
Anyway, mn bier is op en ik ga lekker naar bed. De groeten :)
Holy crap :7
DeeCruisewoensdag 7 december 2011 @ 09:00
quote:
14s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:58 schreef vosss het volgende:
Anyway, mn bier is op en ik ga lekker naar bed. De groeten :)
#Winning!
Sinjiwoensdag 7 december 2011 @ 09:01
quote:
14s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:58 schreef vosss het volgende:
Anyway, mn bier is op en ik ga lekker naar bed. De groeten :)
Impressive
Zihuatanejowoensdag 7 december 2011 @ 09:07
quote:
1s.gif Op woensdag 7 december 2011 07:52 schreef Saind het volgende:

[..]

Huh? Dat is toch alleen tegen weerwolven?
Dat ook. Maar wel irritant dat je moet gaan gissen naar wat de extra effect van die wapens zijn. Bij de poacher's axe bijvoorbeeld staat tenminste duidelijk wat het doet.
boem-dikkiewoensdag 7 december 2011 @ 09:15
quote:
10s.gif Op woensdag 7 december 2011 08:59 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Het is de winkel inventory van een van die khajiit verkopers. :')

Geen idee waarom die daar geplaatst is. Als je hem leegrooft en je zoekt hem daarna op (ze zitten regelmatig met hun tentjes aan de rand van Dawnstar) en je koopt/verkoopt wat bij hem dan reset zijn inventory en dus de onzichtbare kist.
Dus je kunt eigenlijk gewoon de hele tijd die loot ophalen, verkopen, wachten, loot ophalen, verkopen, wachten? :D