Ze lacht wel veel naar hem/haar in ieder geval!quote:Op woensdag 16 november 2011 16:32 schreef Sunnythesun het volgende:
Zit me ineens af te vragen of die Barbantse stiekem verliefd op de cameraman is
Ja hequote:Op woensdag 16 november 2011 18:10 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ze lacht wel veel naar hem/haar in ieder geval!
Limbo-Brabo.. een pot natquote:Op woensdag 16 november 2011 18:29 schreef Steven184 het volgende:
Ah, ik kon me al geen Brabantse voor me halen bij een van de programma's. Limburgse dus
Maar zijn die filmpjes van haar niet al een paar jaar oud?
Oei, laat ze het maar niet horen in Limburg. Dan krijg je vlaaien naar je hoofdquote:
quote:Op woensdag 16 november 2011 18:36 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Oei, laat ze het maar niet horen in Limburg. Dan krijg je vlaaien naar je hoofd.
Die heb ik nog helemaal niet gezienquote:Op woensdag 16 november 2011 19:49 schreef fotostarter het volgende:
Die nu op is, is wel een moppie zeg
Hier ziet ze er niet uit, maar op tv wel![]()
Nou, Sunny.... Die was net op.quote:Op woensdag 16 november 2011 20:00 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Die heb ik nog helemaal niet gezien
Er zat iemand iets anders te kijken naast mequote:Op woensdag 16 november 2011 20:12 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Nou, Sunny.... Die was net op.
En ja, ik zag haar ook voor het eerst
Je moet ook zorgen dat jij de zapper hebtquote:Op woensdag 16 november 2011 20:50 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Er zat iemand iets anders te kijken naast me![]()
Dus een andere kans afwachten dan maar
Ach ik val die arme jongen al zo lastig met steeds maar weer een kookprogrammaquote:Op woensdag 16 november 2011 20:53 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Je moet ook zorgen dat jij de zapper hebt
Ja, ben er voor op gebleven! Wat had ik daar graag ooit gegeten zeg....quote:Op woensdag 16 november 2011 23:02 schreef Doedezemaar het volgende:
No Reservations over het einde van El Bulli was echt leuk.
Inderdaad.quote:Op woensdag 16 november 2011 23:02 schreef Doedezemaar het volgende:
No Reservations over het einde van El Bulli was echt leuk.
Ik vind hem irritant, net zoals dat Brabo-chick.quote:Op donderdag 17 november 2011 10:00 schreef Dragonberry het volgende:
Net die Italiaan gezien, maar ik weet nog niet of ik hem grappig of irritant vind.
Waar heb je dat recept vandaan? Hij lijkt mij ook heerlijk (die taart dan héquote:Op woensdag 16 november 2011 07:16 schreef Tezz het volgende:
Ik ben nog steeds fan van Rudolph. Heb van de week zijn hartige taart met peer en gorgonzola gemaakt, heerlijk!
Nou, ik heb gewoon Rudolph nagedaan en gekeken wat ik in mijn koelkast kon vinden... Allereerst heb ik een simpel korstdeeg gemaakt van bloem, ei en boter. De vulling (naast peer en gorgonzola) heb ik gemaakt van roomkaas, wat eieren, klein beetje melk en gehakte peterselie.quote:Op donderdag 17 november 2011 16:20 schreef Fannie het volgende:
[..]
Waar heb je dat recept vandaan? Hij lijkt mij ook heerlijk (die taart dan hé)
Ik kan hem nergens op de site van 24kitchen vinden...![]()
b.v.d.
Oke, Hier kan ik wel wat meequote:Op donderdag 17 november 2011 16:49 schreef Tezz het volgende:
[..]
Nou, ik heb gewoon Rudolph nagedaan en gekeken wat ik in mijn koelkast kon vinden... Allereerst heb ik een simpel korstdeeg gemaakt van bloem, ei en boter. De vulling (naast peer en gorgonzola) heb ik gemaakt van roomkaas, wat eieren, klein beetje melk en gehakte peterselie.
Was een succes in ieder geval!
Die italiaan mag ik wel. Geen gekloot verder, gewoon koken. Hij komt afentoe wat geforceerd grappig over, maar heb daar geen problemen mee.quote:Op donderdag 17 november 2011 10:02 schreef Axia het volgende:
[..]
Ik vind hem irritant, net zoals dat Brabo-chick.
Eigenlijk vind ik alleen Rudolph leuk.
http://rudolphsbakery.24k(...)f[2]=bundle%3Arecipequote:Op donderdag 17 november 2011 16:20 schreef Fannie het volgende:
[..]
Waar heb je dat recept vandaan? Hij lijkt mij ook heerlijk (die taart dan hé)
Ik kan hem nergens op de site van 24kitchen vinden...![]()
b.v.d.
Is dat de taart die Tezz ook bedoelt?quote:Op donderdag 17 november 2011 20:37 schreef n0a het volgende:
[..]
http://rudolphsbakery.24k(...)f[2]=bundle%3Arecipe
Die Italiaan is een (goede) hobby kok.quote:Op donderdag 17 november 2011 19:23 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Die italiaan mag ik wel. Geen gekloot verder, gewoon koken. Hij komt afentoe wat geforceerd grappig over, maar heb daar geen problemen mee.
Ik vermoed van wel. Is de enige hartige taart met peren en blauwe kaas van Rudolf's Bakery op de site.quote:Op donderdag 17 november 2011 21:42 schreef Fannie het volgende:
[..]
Is dat de taart die Tezz ook bedoelt?
Ziet er iig goed uit!
Thanx
Yep dat was ie! Zie nu dat het met creme fraiche en geitekaas was in het recept. Toch niet zo goed opgelet dan, haha! Mijn variant was overigens ook erg lekker....quote:Op donderdag 17 november 2011 21:42 schreef Fannie het volgende:
[..]
Is dat de taart die Tezz ook bedoelt?
Ziet er iig goed uit!
Thanx
daar ben ik allergisch voorquote:Op vrijdag 18 november 2011 00:16 schreef Doedezemaar het volgende:
Wat vinden we van John(ny) met de haarband?
Hier reageer ik maar niet op.quote:Op vrijdag 18 november 2011 08:16 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Sjezus. Wat een dramaqueen. Dat moet je eruit zien te krijgen. Het is niet eens grappig.
Die 2 zijn echt ver-schrik-ke-lijkquote:Op donderdag 17 november 2011 22:54 schreef Bukhoer het volgende:
Die twee vrouwen, die hele tijd naar het buitenland gaan en daarover vertellen en koken wat ze daar leerden. Eentje had haar vinger verbrand.
Die wat oudere zeikt die donkerharige vrouw de héle tijd af. Tenenkrommend. Daar moet ze echt mee ophouden.
Ik ookquote:Op zaterdag 19 november 2011 17:59 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik hou van Bill. Kan er niks aan doen.
Of dat we gewoon 'one of his friends' zijn waar hij zogezegd zo graag voor kookt!quote:Op zaterdag 19 november 2011 18:12 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik wou gewoon altijd dat ik bij hem woonde als ik naar hem kijk...
Ik zou wel dichtgroeien, maar soit. Hij is toch homo, dus seks zat er toch niet in
Ja, zo ietsquote:Op zaterdag 19 november 2011 18:51 schreef Tezz het volgende:
[..]
Of dat we gewoon 'one of his friends' zijn waar hij zogezegd zo graag voor kookt!
Het is je nog nooit opgevallen dat zijn vrouw en schattige kindjes rondhuppelen?quote:Op zaterdag 19 november 2011 18:12 schreef DancingPhoebe het volgende:
Ik wou gewoon altijd dat ik bij hem woonde als ik naar hem kijk...
Ik zou wel dichtgroeien, maar soit. Hij is toch homo, dus seks zat er toch niet in
Ja dat zien we, maar hij is gewoon nog niet uit de kast. Nogmaals: als Billl geen homo is eet ik mijn schoen op.quote:Op zondag 20 november 2011 00:38 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Het is je nog nooit opgevallen dat zijn vrouw en schattige kindjes rondhuppelen?
Ja, ik.quote:Op zondag 20 november 2011 09:49 schreef PaarsBeestje het volgende:
BillGeweldige kookboeken heeft hij ook...
Iemand die al lid is van het onderzoekspanel van 24kitchen?
Wel eerst door hem klaar laten maken, dan smaakt het tenminstequote:Op zondag 20 november 2011 09:33 schreef Tezz het volgende:
[..]
Ja dat zien we, maar hij is gewoon nog niet uit de kast. Nogmaals: als Billl geen homo is eet ik mijn schoen op.
zag er lekker uit, ga het zelf ook maar eens proberenquote:Op zaterdag 19 november 2011 22:35 schreef FutureFairytale het volgende:
ik wil graag naar de carbonara versie van Giovanni kijken maar kan dat gewoon niet afzien.... wat een vreselijke vent.. alsof de kijkers kleine kinderen zijn
Ja, maar dat is echt niet normaal hoor. Die volume van de reclames.. :-Squote:Op zondag 20 november 2011 12:59 schreef DancingPhoebe het volgende:
Bwraaaaaaaaaaaaaaah! Weer een halve hartaanval omdat er op de achtergrond lekker gekookt wordt door Angelique en de reclame voor AaavekIeriek! er ineens keihard inknalt
Inderdaad. Ik vind haar recepten ook vaak leuk.quote:Op zondag 20 november 2011 21:06 schreef mark_dabomb het volgende:
Angelique is wel onwijs goed en maakt prachtige gerechten. Voor tv is het echter wel wat langdradig met al haar bakjes en gespiel met haar kleine handjes en telkens zo irritant haar lippen aflikken als ze iets proeft. Dat recept met krab was wel erg leerzaam!
Ik word gek van Angelique. Kan het niet vaak genoeg zeggenquote:Op zondag 20 november 2011 21:08 schreef Axia het volgende:
[..]
Inderdaad. Ik vind haar recepten ook vaak leuk.
Ik vind sowieso de meeste programma's wel leuk. Ik ben wel blij met deze zender (al wordt mijn man er soms een beetje gek ervan).
Soms vind ik haar ook wel vervelend hoe ze de programma presenteert, maar d'r gerechten vind ik meestal wel leuk. Alleen dat draaischijfbladding naast d'r.quote:Op maandag 21 november 2011 19:47 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Ik word gek van Angelique. Kan het niet vaak genoeg zeggen
Hahahhaah dat vroeg ik me soms ook af. Misschien dat ze in het echt wat vlotter is, en dit voor de show is.quote:Op dinsdag 22 november 2011 09:32 schreef foodlover het volgende:
Angelique d'r tempo ligt zo laag kan ze nooit allemaal warm op het bord krijgen.
quote:Vanaf 5 december ziet u elke dinsdag en vrijdag om 21.00 uur het programma The Free Range of Cooking op 24Kitchen. In deze serie gaat Annabel Langbein op zoek naar heerlijke, verse ingrediėnten in de nabije omgeving van haar huis in het zuiden van Nieuw-Zeeland. Tegen de spectaculaire achtergrond van het prachtige landschap laat ze u zien hoe u met weinig moeite verrukkelijke gerechten bereidt.
Het viel me vandaag ook op dat ze zo krom staat! Helemaal gebogen boven haar kommetje/pannetje/snijplankjequote:Op dinsdag 22 november 2011 09:32 schreef foodlover het volgende:
Angelique d'r tempo ligt zo laag kan ze nooit allemaal warm op het bord krijgen.
quote:Op zaterdag 26 november 2011 18:22 schreef DancingPhoebe het volgende:
In de keuken van Donna Hay zou ik een keer tomaten willen pureren zonder het deksel op de blender te doen.
http://www.24kitchen.nl/contactquote:Op zondag 27 november 2011 20:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Zat het vanavond het voor het eerst even te kijken, omdat Bourdain er is. Maar why the Nuek wordt het telkens onderbroken door wat gepruts met recepten???
hier nog iemand die zich eraan ergert.quote:Op zondag 27 november 2011 20:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Zat het vanavond het voor het eerst even te kijken, omdat Bourdain er is. Maar why the Nuek wordt het telkens onderbroken door wat gepruts met recepten???
Met d'r eeeeeuwige worteltaart en versgemaakte broodjesquote:Op woensdag 30 november 2011 22:51 schreef Pietverdriet het volgende:
Dat limburgse meiske zal best aardig zijn, maar wat een vreselijke gerechten maakt ze klaar.
Ik ben dus niet de enige die daar last van heeft... zoiets zouden ze toch gewoon moeten kunnen wegfilteren.quote:Op zondag 11 december 2011 10:55 schreef mark_dabomb het volgende:
Waarom heeft die Schmeink die verrekte combi-steamers altijd aan staan? Wat een irritant achtergrond geluid. En ze hijgt er zelf ook nog bij...
Denk dat het koken pas later komtquote:Op maandag 12 december 2011 16:28 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Ik ben dus niet de enige die daar last van heeft... zoiets zouden ze toch gewoon moeten kunnen wegfilteren.
En dat programma van Jamie, kan iemand me vertellen wat dat met koken te maken heeft?
Haha die Angelique lijkt inderdaad vreselijk onhandig. Ze zal ongetwijfeld goed kunnen koken, maar het komt niet over.quote:Op zondag 11 december 2011 16:25 schreef Paarse_Kiwi het volgende:
Ik heb echt helemaal niks met Anglique. Vind haar echt niet prettig om naar te kijken.
En Bianca met haar broodjes maken:'dit vergt wel wat oefening' terwijl ze broodjes staat te rollen....
Vind Rudolph's bakery wel erg leuk, zitten tenminste ook weer wat nieuwe dingen in, naast goede recepten voor bekende taarten en koekjes etc.
Jamie's Dream school vind ik ook superleuk, maar ik snap nog niet helemaal wat het op deze zender doet. Heeft vrij weinig met koken te maken.
En kan iemand mij uitleggen waarom in sommige kookprogramma's niet op gas wordt gekookt? Heb zelf een hekel aan het koken op een plaat, voor mn gevoel ben ik dan niet echt aan het koken. Misschien is er een reden voor??
Ik betwijfel het eerlijk gezegd..quote:Op maandag 12 december 2011 18:15 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Denk dat het koken pas later komt
Ik had ook een andere gedachte van dit programmaquote:Op maandag 12 december 2011 22:20 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik betwijfel het eerlijk gezegd..
Leuk programma, maar niet voor die zender..
Je bedoeld de chefs die 24 Kitchen heeft en neem ik aan niet het lijstje wat ik poste?quote:Op dinsdag 13 december 2011 20:08 schreef PaarsBeestje het volgende:
Ik kan niet geloven dat dit de beste chefs zijn (die het dan ook een beetje leuk op tv doen) die er zijn. Het merendeel heeft geen vlotte babbel waardoor het zo klunzig en amateuristisch overkomt allemaal met veel lange stiltes. Je kunt Rudolph wel of niet leuk vinden (ik vind hem een leuke kok eerlijk gezegd) maar een kookprogramma aan elkaar praten kan hij wel..
Uiteraard!quote:Op dinsdag 13 december 2011 20:10 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Je bedoeld de chefs die 24 Kitchen heeft en neem ik aan niet het lijstje wat ik poste?
quote:Op dinsdag 13 december 2011 20:14 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Uiteraard!Als 24Kitchen deze chefs in hun programma's zouden opnemen, kwam ik m'n huis niet meer uit, want dan zat ik de hele dag voor de tv..
Zou echt tof zijn, huh?quote:
Daar kan ik me idd ook rot aan ergeren.quote:Op dinsdag 13 december 2011 20:51 schreef Lutte het volgende:
Moeders irriteert zich er vooral aan dat ie met zijn handen door dat vettige haar gaat en ze daarna niet eerst even wast
'even lekker' komt erg vaak voorbij jaquote:Op dinsdag 13 december 2011 20:44 schreef Sjeen het volgende:
Vooral grenzenloos koken kan grenzenloos irritant zijn... Ik lig regelmatig te tellen hoe vaak het haarbandje (zo'n ding heet een diadeem!) het woord 'even' al dan niet als verkleinwoord gebruikt.
Op de WDR heb je elke zaterdagmiddag (?) een echtpaar (?) dat kookt. Is ook wel een leuk programma.quote:Op dinsdag 13 december 2011 20:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik mis oa
Anjum Anand Ken ik niet
Keith Floyd
Felice (André Steemans) en Herwig Van Hove.Was een leuke programma. Er is toch ook een mislukte NL versie geweest met Braakhekke?
Plat préféré met Jeroen Meus![]()
+ Dagelijkse kost (elke werkdag om 18:15u op VRT1)
Nigella Lawson Mis ik niet
Delia Smith Mis ik niet
Wolfgang Puck Ken ik niet
Hairy Bikers
Emeril Lagasse Ken ik niet
2 Fat Ladies Mis ik niet
Jamie die echt kookt
Claus Meyer Ken ik niet
Rick Stein![]()
Afgelopen week een aantal afleveren van French Odyssy gezien. Hij is mijn favoriete TV kok.
Mario Batali Ken ik niet
Bonjour, Bon Appétit Ken ik niet
Essen wie Gott in Deutschland Ken ik niet
Johan Lafer Mis ik niet Al is dat programma dat vrijdagavond op ZDF werd uitgezonden wel leuk.
Julia Child Ken ik niet
Antonio Carluccio![]()
Tom Colicchio Ken ik niet
Heston Blumethal Is wel leuk maar ik houd liever van de gewone keuken
Nigel Slater
Paula Deen Ken ik niet
Ik begin dat programma steeds meer de waarderen. Je moet het niet te serieus nemen. Bovendien is hij natuurlijk maar een hobbykok.quote:Op dinsdag 13 december 2011 21:10 schreef PaarsBeestje het volgende:
Nu kijk ik nog altijd liever naar Johnny met de haarband dan naar die Italiaan, want dat is net een tekenfilmfiguurtje die constant rare geluiden maakt, tenenkrommend werkelijk waar...
Alain Davidson, Jeffrey Steingarten, Julia Child, Etc waren ook geen pro'squote:Op dinsdag 13 december 2011 21:12 schreef TargaFlorio het volgende:
[..]
Ik begin dat programma steeds meer de waarderen. Je moet het niet te serieus nemen. Bovendien is hij natuurlijk maar een hobbykok.
Alleen hij moet eens niet met een vork in vlees prikken als hij het omdraaid. Voor de rest primaquote:Op zaterdag 17 december 2011 14:06 schreef Ayca het volgende:
Leuke zender als er niks op tv is.
Zap wel altijd weg als die met die rare stem er is.![]()
En die italiaan is gewoon tof haha.
Je kan het beter opnemen en al die onzin ertussen doorskippen. Scheelt je een hele hoop tijd!quote:Op dinsdag 20 december 2011 08:19 schreef CutCake het volgende:
Ik denk dat het tijd wordt voor een Giovanni fanclub, ik hou van die man...
"iek ben geen chef"![]()
Die Bianca vind ik echt tenenkrommend, zit je lekker No Reservations te kijken komt die muts weer met worteltjestaart voor Roy of die gefrituurde wontonvellen met inktvissalade voor de 110e keer langs
Klopt dat doe ik ook, gebeurd trouwens wel vaak dat de tijden in de guide niet kloppen met de werkelijke tijden. De helft van de afleveringen heb ik niet volledig opgenomen. Ik gebruik 10 minuten voor én na en andere zenders gaat eigenlijk altijd goed...quote:Op dinsdag 20 december 2011 10:29 schreef DrukVout het volgende:
[..]
Je kan het beter opnemen en al die onzin ertussen doorskippen. Scheelt je een hele hoop tijd!
Bianca Janssen? die is inderdaad wel irritant jaquote:Op zaterdag 17 december 2011 14:06 schreef Ayca het volgende:
Leuke zender als er niks op tv is.
Zap wel altijd weg als die met die rare stem er is.![]()
En die italiaan is gewoon tof haha.
Net een konijn met haar worteltjestaart.....quote:Op dinsdag 20 december 2011 11:24 schreef gianni61 het volgende:
[..]
Bianca Janssen? die is inderdaad wel irritant ja
Alle programma's zijn goed te hebben (sommige zelfs leuk), BEHALVE grenzeloos koken.....quote:Op maandag 26 december 2011 01:05 schreef minilot het volgende:
Ik heb sinds een paar dagen 24kitchen.. Ik had er erg naar uitgekeken, maar ik trof tot nu toe slechts twee afleveringen van Grenzeloos Koken: éénmaal een stel semi-exotische dames die blijkbaar met een belachelijk bot mes óf door spastische stuiptrekkingen tijdens het snijden een paar sardines volkomen verwoest hadden en éénmaal een idiote aziaat die allerlei nonsens uit stond te kramen...
Morgen maar eens écht goed voor gaan zitten dus. :-)
Ben het helemaal met je eens.. Die programma's zap ik ook door, rest is best leuk.quote:Op dinsdag 27 december 2011 10:01 schreef Tezz het volgende:
[..]
Alle programma's zijn goed te hebben (sommige zelfs leuk), BEHALVE grenzeloos koken.....
(en 'the taste of cooking' met Angelique Schmeik, die zap ik ook altijd door maar dat is persoonlijk natuurlijk).
Oh die worteltaart komt minimaal 2 keer per dag voorbij, misschien wel 5 tot 10 keer per dag hoor.quote:Op dinsdag 27 december 2011 13:21 schreef KillerBee4ever het volgende:
Ik vind dat er wel erg veel herhaald wordt, zeker rond de kerstdagen komt het heel raar over als er ineens recepten voor Koninginnedag behandeld worden![]()
Grinnik, ja, o.a. die bedoel ik!quote:Op dinsdag 27 december 2011 13:29 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Oh die worteltaart komt minimaal 2 keer per dag voorbij, misschien wel 5 tot 10 keer per dag hoor.
Die mogen ze van mij ......... Wat een irritant wijf is dat zeg!!!!!quote:Op dinsdag 27 december 2011 13:29 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Oh die worteltaart komt minimaal 2 keer per dag voorbij, misschien wel 5 tot 10 keer per dag hoor.
"De wahrtaltaart is beetgggggaaahr".quote:Op dinsdag 27 december 2011 14:35 schreef soapie het volgende:
[..]
Die mogen ze van mij ......... Wat een irritant wijf is dat zeg!!!!!
Ja zij praat het meest en om het goed te maken noemt ze die donkere iedere keer 'schat'. Maar dat gaat een keer foutquote:Op donderdag 29 december 2011 14:03 schreef PaarsBeestje het volgende:
Die blonde is altijd zo neerbuigendIk krijg er echt de kriebels van...
Angelique bedoel je?quote:Op donderdag 29 december 2011 14:13 schreef PaarsBeestje het volgende:
Zelfs dat schat bedoelt ze neerbuigend... eng mens is het.
Ik weet niet of jullie de kerstcommercials volgen waarin ze een gelukkig nieuwjaar wensen, maar daarin zie ik dit stel niet terugkomen. Wel Annemarie, het haarbandje, die Aziaat, Rudolph zelf natuurlijk, maar veel andere niet. Deze afleveringen zijn ook vaak veel eerder opgenomen (Rudolph had het laatst in makkelijke maaltijden over dat de zomer er bijna aankwam). Dat kan betekenen dat ze gewoon geen kans hebben gehad met de andere koks een spotje op te nemen of dat ze wellicht niet meer terug komen
Ik en namen gaan niet zo goed samenquote:Op donderdag 29 december 2011 14:17 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Angelique bedoel je?
Van mij mag heel 'Grenzeloos Koken' weg. Net als de verstips van Bianca.
Ha, wij hadden het er vanmiddag toevallig ook over hier thuis - die slaan elkaar nog een keer met sardines de hersens in! En we hadden óók medelijden met die donkere, want die verliest dan vast, óf er komt een onvermoede agressie bij haar boven na al die tijd gekleineerd te zijn achter dat kookeiland..quote:Op donderdag 29 december 2011 14:06 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja zij praat het meest en om het goed te maken noemt ze die donkere iedere keer 'schat'. Maar dat gaat een keer fout
Dat laatste denk ik. Ik hoop dat dat gebeurt tijdens een opname en dat wij dat te zien krijgenquote:Op donderdag 29 december 2011 19:46 schreef minilot het volgende:
[..]
Ha, wij hadden het er vanmiddag toevallig ook over hier thuis - die slaan elkaar nog een keer met sardines de hersens in! En we hadden óók medelijden met die donkere, want die verliest dan vast, óf er komt een onvermoede agressie bij haar boven na al die tijd gekleineerd te zijn achter dat kookeiland..![]()
nou inderdaad die is ook echt al duizend keer voorbij gekomen..quote:Op donderdag 29 december 2011 20:21 schreef The_Hives het volgende:
ik word gek van die worteltjescake/taart of whatever
Speciaal voor Koninginnedag! Lekker met oranjebitter!quote:Op vrijdag 30 december 2011 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Hee daar is de worteltjestaart weer
Voor mijn goede vriend Alexquote:Op vrijdag 30 december 2011 17:15 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Speciaal voor Koninginnedag! Lekker met oranjebitter!![]()
![]()
Die heb ik gemist, en zou ik nog wel eens willen kijken.quote:Op zondag 1 januari 2012 15:49 schreef The_Hives het volgende:
Ben nu Rudolfs dambordkoekjes aan het maken
ik ook, heb het gewoon van het recept van de site gemaaktquote:Op zondag 1 januari 2012 20:18 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Die heb ik gemist, en zou ik nog wel eens willen kijken.
Maat steeds komt die rooie pot weer, met haar wartoltjustaort voor Alex als ik afstem op 24Kitchen.![]()
![]()
![]()
Zwaar vervelend ja.quote:Op maandag 2 januari 2012 16:54 schreef The_Hives het volgende:
wauw, niet voor de 1000-ste keer die wortels maar apfelstrudel met filodeeg. Goh, ben benieuwd hoe ze dat voor de 300-ste keer maakt
Vind ik grappig cheesyquote:Op maandag 2 januari 2012 19:05 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Zwaar vervelend ja.
Waar ik me ook behoorlijk aan begin te ergeren, is die zogenaamde ingestuurde aaaaipet vragen bij rudolf.
Nu nog nieuw en over 3 weken net zo 'geliefd' als de warteltjestaaaart.quote:Op woensdag 4 januari 2012 00:19 schreef Sunnythesun het volgende:
ik zag warempel vanmiddag nieuwe gerechten van BiancƔƔƔ
Ik heb em al 2x gezienquote:Op woensdag 4 januari 2012 00:46 schreef Sunnythesun het volgende:
Nou, vond 1x oesters wel genoeg ja
je mist er niks aan.quote:
sommige programma's zijn wel leuk om te zien hoor, maar er zitten ook een aantal tenenkrommende tussenquote:Op woensdag 4 januari 2012 18:25 schreef Bluezz het volgende:
[..]
je mist er niks aan.
Heb het 1 keer bekeken en zoals je boven je post ziet, maar weinig nieuws
en ik ga van het weekend gevulde koeken makenquote:Op woensdag 4 januari 2012 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Zojuist was mijn favo aflevering op tv; met NY Strawberry Cheesecake en Kaaskroketten
quote:Op woensdag 4 januari 2012 20:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Oh komt goed uit want ik kwam dit weekend bij je eten toch
Nee, zag em vandaag voorbijkomen. Wordt dat het toetje?quote:
Maar die koeken zien er wel verdomd lekker uitquote:Op donderdag 5 januari 2012 04:25 schreef The_Hives het volgende:
yep. De gevulde koeken zijn slechts voor het ontvangst met koffie
Precies. Hier ook gemaakt.quote:Op zaterdag 7 januari 2012 16:35 schreef kabouter.muts het volgende:
Ja die stamppot hebben wij ook gegeten.
Vonden het geen succes, die chorizo past niet echt in t geheel.
(en onze aardappels waren smakeloos......)
Niks idioot. Tussen de leuke, en tenenkrommende uitzendingen door, is die amateuristische italiaan best te pruimen.quote:Op zondag 15 januari 2012 18:30 schreef soapie het volgende:
Die idiote italiaan (met moeder) speelt in de band van Marco Borsato. Dacht al dat ik hem herkende....
Die gebruikt echt onzinnige benamingen en termen om maar een beetje haute cuisine te klinken volgens mijquote:Op zondag 15 januari 2012 18:45 schreef fotostarter het volgende:
[..]
Niks idioot. Tussen de leuke, en tenenkrommende uitzendingen door, is die amateuristische italiaan best te pruimen.
Zie ik liever dan johnny met zijn haarband. Die verteld het op een manier alsof het heel moeilijk is, terwijl hij naar mijn mening alleen wat basis dingen uit legt,
Provenciaalse kruidenquote:Op zondag 15 januari 2012 19:35 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Die gebruikt echt onzinnige benamingen en termen om maar een beetje haute cuisine te klinken volgens mij![]()
Ik vind 'm als een Rotterdammer klinken, vooral bij dat stukje 'lekker bourgondisch'...quote:Op zondag 15 januari 2012 20:48 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Hij klinkt ook alsof hij veel moeite doet een accent te verbloemen..
Ja, maar dan wel een die zich er blijkbaar onbewust voor schaamt of zoquote:Op zondag 15 januari 2012 20:50 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Ik vind 'm als een Rotterdammer klinken, vooral bij dat stukje 'lekker bourgondisch'...
Gelukkig ben ik niet de enige die het opviel.quote:Op zondag 15 januari 2012 19:35 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Die gebruikt echt onzinnige benamingen en termen om maar een beetje haute cuisine te klinken volgens mij![]()
Het lijkt me dat het nog een kleine zender is met lage kijkcijfers. Het is natuurlijk ook alleen digitaal te bekijken en dat heeft nog niet iedereen. Ik denk dat unilever liever nog bij rtl reclame inkoopt. Bovendien vind ik dat maar goed ook want vaak blijft het niet bij een reclame tussen de programma's door. En gesponsorde programma's hebben we genoeg.quote:Op dinsdag 17 januari 2012 11:16 schreef minilot het volgende:
Ik vind het zo bizar dat er blijkbaar, behalve Pickwick, geen adverteerders zijn die zin hebben om in de reclameblokken te gaan zitten. Naast elke keer die stomme Smooth Chai-, Caramelized Pear- en Chocolate Mint-thee zie ik alleen maar promo's van 24Kitchen zelf. Hoe zou dat komen?
Vind ik ook vervelend, ken de volgorde uit mn hoofd. Maar wat wel n voordeel is; reclames duren nu 2 min ipv 8 min bij andere zenders. Die vrouw van die thee kan ik niet meer zien met haar handen gevouwen boven haar hoofd en nek heen en weer duwtquote:Op dinsdag 17 januari 2012 11:16 schreef minilot het volgende:
Ik vind het zo bizar dat er blijkbaar, behalve Pickwick, geen adverteerders zijn die zin hebben om in de reclameblokken te gaan zitten. Naast elke keer die stomme Smooth Chai-, Caramelized Pear- en Chocolate Mint-thee zie ik alleen maar promo's van 24Kitchen zelf. Hoe zou dat komen?
quote:Op dinsdag 17 januari 2012 11:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Vind ik ook vervelend, ken de volgorde uit mn hoofd. Maar wat wel n voordeel is; reclames duren nu 2 min ipv 8 min bij andere zenders. Die vrouw van die thee kan ik niet meer zien met haar handen gevouwen boven haar hoofd en nek heen en weer duwt.
Weet je dat had ik wel verwacht maar dat valt me echt ontzettend mee. Ze trekken nooit het zakje Celavita krieltjes uit de koelkast om die heel omzichtig met het logo vol in beeld open te knippen en in een pan te kiepen en ook met andere producten is me dat nog niet opgevallen. De meeste ingrediėnten zitten (afgemeten zelfs, tot mijn grote ergernis. Vooral als ze het er zo in kwakken zonder te zeggen hoeveel het ongeveer is.) allemaal in aparte bakjes, potjes en karafjes zodat er geen verpakkingen en dus ook geen merken in beeld komen.quote:Op dinsdag 17 januari 2012 18:54 schreef TargaFlorio het volgende:
In de programma's wordt natuurlijk reclame gemaakt voor Celavita en volgens mij Productschap voor Tuinbouw of zo.
Stoort mij ook niet hoor, zeker niet als het gewoon verse en goede producten zijn.quote:Op dinsdag 17 januari 2012 19:05 schreef MinderMutsig het volgende:
[..]
Weet je dat had ik wel verwacht maar dat valt me echt ontzettend mee. Ze trekken nooit het zakje Celavita krieltjes uit de koelkast om die heel omzichtig met het logo vol in beeld open te knippen en in een pan te kiepen en ook met andere producten is me dat nog niet opgevallen. De meeste ingrediėnten zitten (afgemeten zelfs, tot mijn grote ergernis. Vooral als ze het er zo in kwakken zonder te zeggen hoeveel het ongeveer is.) allemaal in aparte bakjes, potjes en karafjes zodat er geen verpakkingen en dus ook geen merken in beeld komen.
En reclame voor het productschap Tuinbouw, tja dat zal dan wel maar persoonlijk kan ik me er niet echt aan ergeren dat ze verse groente promoten en wat verwacht je anders van een kookzender? Het is niet zo dat ze zeggen dat je dan Nederlandse moet kopen en alleen bij die en die winkel. Het is groente, het gaat in een gerecht en that's it.
En Eric...quote:
Dat zijn geen candybars maar complete maaltijden.quote:Op woensdag 18 januari 2012 15:52 schreef fotostarter het volgende:
Die candybars van rudolph zien er godverdegodver lekker uit
Niks gewend jijquote:Op maandag 23 januari 2012 10:19 schreef DrukVout het volgende:
[..]
Dat zijn geen candybars maar complete maaltijden.
Dat mens heeft nog meer met smetteloos wit en een kutaccent. Ik houd het geen 30 seconden vol.quote:Op zondag 22 januari 2012 12:07 schreef robuust89 het volgende:
Wat heeft Donna Hay toch met citroen? Echt élk gerecht heeft wel citroenrasp of sap
Que? Die ga ik zoeken!quote:Op zaterdag 21 januari 2012 21:57 schreef The_Hives het volgende:
ze maakt wat nieuwssabayon van Belgisch bier....
Eindelijk iemand die mijn mening deelt... Weet niet wat het is maar ik kan niet naar haar programma kijken.quote:Op maandag 23 januari 2012 10:38 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dat mens heeft nog meer met smetteloos wit en een kutaccent. Ik houd het geen 30 seconden vol.
Bijna elke Engelse, Amerikaanse of Australische kok helaasquote:Op zondag 22 januari 2012 12:07 schreef robuust89 het volgende:
Wat heeft Donna Hay toch met citroen? Echt élk gerecht heeft wel citroenrasp of sap
Blijkbaar helpt het dus ::Pquote:Op maandag 23 januari 2012 11:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bijna elke Engelse, Amerikaanse of Australische kok helaas
Die worteltjestaart blijft 2 a 3x per dag komen, doen ze gewoon expres!
En ik heb em gisteren gegeten op een verjaardag
Over irritatie gesproken, Nigella Lawsonquote:Op maandag 23 januari 2012 11:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Donna Hay heeft zo'n irritante slis en blijft maar 'mmm' en 'delicioussss' roepen, ik kan er ook niet naar kijken. Zelfs de reclame al niet haha.
Nigella Lawsonquote:Op maandag 23 januari 2012 11:44 schreef robuust89 het volgende:
[..]
Over irritatie gesproken, Nigella Lawson![]()
Godallemachtig
Ze denk echt dat ze fucking lekker is, en die geluiden die ze produceert, alsof ik naar een pornofilm kijk
-1quote:
Die slist niet, die klemt continu haar kaken op elkaar... echt vreselijk irritant, wel jammer want ze maakt lekkere dingen.quote:Op maandag 23 januari 2012 15:22 schreef FutureFairytale het volgende:
Oh wacht, tis Annabel Langbein die zo slist.
Ze slist echt heel erg hoor...quote:Op maandag 23 januari 2012 15:43 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Die slist niet, die klemt continu haar kaken op elkaar... echt vreselijk irritant, wel jammer want ze maakt lekkere dingen.
Ik hoor het niet. Ze praat wel irritant maar slissen klinkt anders.quote:Op vrijdag 27 januari 2012 11:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze slist echt heel erg hoor...
niet allesquote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:52 schreef Steven184 het volgende:
Dit is wel erg een zeiktopic geworden zeg.
Ik heb het nooit anders gedaan, en het zal ongetwijfeld waar zijn.quote:Op vrijdag 27 januari 2012 11:06 schreef The_Hives het volgende:
die italiaanse van de 'makkelijke maaltijd' gooit zout bij een gist/water oplossing![]()
Iedereen zegt juist dat dit niet moet omdat dit de werking van het gist tegen gaat.......
quote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:51 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik hoor het niet. Ze praat wel irritant maar slissen klinkt anders.
Ik weet nu waarom ik zulke kromme tenen van Jhonny krijg: het woord 'even' of 'eventjes'.Ik ga de volgende keer tellen hoe vaak hij dat precies zegt in een minuut of 20 dat zijn programma duurt, maar het zal vaak zijn
Alles van Rudolph is goedquote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:56 schreef The_Hives het volgende:
[..]
niet allesRudolfs Bakery vind ik leuk
Hij heet zeker Alexquote:Op vrijdag 27 januari 2012 15:25 schreef Cheja het volgende:
Mijn vriend is nu de worteltjestaart aan het maken. Hij wil nu eindelijk eens weten hoe het smaakt.
Na 200 keer moet hij nog het recept opzoeken.
Ik kan niet meer uitstaan hoe ze in die promo praat over 'round puffs and then i fill them with vanillur icecream'quote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:15 schreef Doedezemaar het volgende:
Annabel is regelmatig niet te verstaan, en dat komt niet eens zozeer doordat ze NieuwZeelands is, ze heeft een serieus spraakgebrek. Maar ja, de opnames zijn zooo mooi.
ik krijg er gewoon spontaan kramp in mijn kaak van iedere keer als ik het zie/hoorquote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:18 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ik kan niet meer uitstaan hoe ze in die promo praat over 'round puffs and then i fill them with vanillur icecream'
quote:Op vrijdag 27 januari 2012 22:55 schreef LieLie het volgende:
"24Kitchen hecht grote waarde, aan jouw mening".
Ja, zal wel, maar ik ben al tijden lid van dat panel en heb nog nooit een vraag gehad..
nicequote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:18 schreef LieLie het volgende:
Even een resultaatje van 24Kitchen showen, voor de positieve noot in het topic
De Tres Leches taartjes uit de Taste of Life Travel aflevering over Mexico, http://24kitchen.nl/recepten/pastalitos-tres-leches:
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:18 schreef LieLie het volgende:
Even een resultaatje van 24Kitchen showen, voor de positieve noot in het topic
De Tres Leches taartjes uit de Taste of Life Travel aflevering over Mexico, http://24kitchen.nl/recepten/pastalitos-tres-leches:
[ afbeelding ]
Absoluut....quote:Op maandag 30 januari 2012 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit naar rudolphs bakery te kijken, en hoewel ik het qua smaak niet altijd met hem eens ben heeft hij zijn vak echt goed in zijn vingers.
Rudolph is meesterkok en meesterpatissier. Volgens mij is er niks wat hij niet kan maken en het leuke vind ik dat op 24Kitchen hij 'toegankelijk' kookt. Ik vind hem echt waanzinnig!quote:Op maandag 30 januari 2012 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit naar rudolphs bakery te kijken, en hoewel ik het qua smaak niet altijd met hem eens ben heeft hij zijn vak echt goed in zijn vingers.
Ik wil lid worden maar kan helaas niet zien waar ik mij kan aanmelden voor het panel (ben al wel lid van 24Kitchen zelf).quote:Op maandag 30 januari 2012 20:45 schreef minilot het volgende:
Begin ook wel een beetje fan van Rudolph te worden ja. Ondanks de truttigheid.Hij is wél goed!
Ik ben trouwens ook al een poos lid van het online panel (gretig lid geworden!) maar ben tot nu toe alleen uitgenodigd voor een enquźte over National Geographic.
quote:Op maandag 30 januari 2012 20:50 schreef Inu het volgende:
Ik vind rudolph's bakery ook echt z'n leukste programma, dat doet ie ook gewoon met zoveel plezier
Alleen zijn Travel en Basics wel oud. Die waren eerder op rtl4. Dus die had ik al eens gezien, hoewel dat nu voor bijna alles wel geldtquote:Op maandag 30 januari 2012 23:10 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]![]()
Komt ook omdat ik zelf niet zo veel bak en dus echt nog veel leer! Zijn reisprogramma vind ik ook leuk btw. Vooral zijn koddige appeltaartenHet is allemaal wat truttig, maar hij weet het toch goed te brengen! Daar kunnen zijn Hollandsche collega's nog wel wat van leren
Ja, ze herhalen nu alles idd. Heb ze allemaal wel gezien inmiddels.. Hoop dat ze een nieuwe serie gaan maken, leuk genoeg iigquote:Op maandag 30 januari 2012 23:14 schreef LieLie het volgende:
[..]
Alleen zijn Travel en Basics wel oud. Die waren eerder op rtl4. Dus die had ik al eens gezien, hoewel dat nu voor bijna alles wel geldt
Ja, bij dat reisprogramma kan ik alleen maar denken hoe belachelijk duur het wel niet is voor een beginnende zender om zo'n programma op te nemen in Sydney of San Francisco, terwijl je net zo goed kunt beginnen in Europa....quote:Op maandag 30 januari 2012 23:10 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]![]()
Komt ook omdat ik zelf niet zo veel bak en dus echt nog veel leer! Zijn reisprogramma vind ik ook leuk btw. Vooral zijn koddige appeltaartenHet is allemaal wat truttig, maar hij weet het toch goed te brengen! Daar kunnen zijn Hollandsche collega's nog wel wat van leren
Hmf.. ik zag gisteren afleveringen die ik nog niet had gezien.quote:Op maandag 30 januari 2012 23:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ja, ze herhalen nu alles idd. Heb ze allemaal wel gezien inmiddels.. Hoop dat ze een nieuwe serie gaan maken, leuk genoeg iig
Yep, die bedoel ik! Thanks voor de linkquote:Op woensdag 1 februari 2012 10:03 schreef Tezz het volgende:
Rudolph gebruikt ook vaak de pan van Demeyere
Ik kan niet meer zonder mijn Creusetjesquote:Op woensdag 1 februari 2012 10:15 schreef KillerBee4ever het volgende:
[..]
Yep, die bedoel ik! Thanks voor de link. Oh my, ik zie 't alweer, heb een veel te dure smaak
![]()
Grappig dat de Le Creuset ook genoemd wordt, want hier zit ik ook aan te denken om te kopen. Ik vraag me alleen af of ze wel handig zijn, mogen ze bijv. in de vaatwasser? (de ene site zegt van wel, de ander van niet). Ik wil een dergelijke pan met name gebruiken om te koken (bijv. pastasaus, zo'n 'sudderpotje' die ik uren laat pruttelen) voor meerdere dagen.
dat een apart scherp opent, is nieuw op fokquote:Op woensdag 1 februari 2012 14:43 schreef Tezz het volgende:
In reactie op Killerb4ever (mijn quoteknop doet raar):
Je kunt het uitzetten bij Settingsquote:Op woensdag 1 februari 2012 14:45 schreef The_Hives het volgende:
[..]
dat een apart scherp opent, is nieuw op fok
Thx, Ja, maar ik kreeg het originele bericht vier keer onder elkaar. Heel raar?quote:Op woensdag 1 februari 2012 14:45 schreef The_Hives het volgende:
[..]
dat een apart scherp opent, is nieuw op fok
Ik denk dat je weinig kans maakt met 'vrouwelijke charmes' bij hem......quote:
Hij heeft wel gewoon vrouw en kinderen.quote:Op woensdag 1 februari 2012 16:47 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Ik denk dat je weinig kans maakt met 'vrouwelijke charmes' bij hem......
Die van de Appie is hier nu weer te krijgen, misschien bij jou ook. Die zijn de helft van de prijs, maar wel ook iets minder mooi vormgegeven dan een Creuset natuurlijkquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:44 schreef KillerBee4ever het volgende:
@Sunnythesun & Tezz:
Bedankt voor jullie reacties, hier heb ik veel aan!![]()
Ik vind beide pannen erg mooi, maar ik ben bang dat mijn man de Demeyere pan te duur gaat vinden. De Le Creuset is ook verkrijgbaar in de ING rentepuntenwinkel, waardoor deze al iets goedkoper te krijgen is.
Beide pannen kunnen iig niet in de vaatwasser (of althans, het is beter om dit niet te doen), is wel duidelijk.
Rudolf, als je dit leest en je wil je Demeyere kwijt...![]()
Vriendin... al een jaar of 13 dacht ikquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:56 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Hij heeft wel gewoon vrouw en kinderen.
Thanks, ik ben a.s. zaterdag bij een Appie XL, zal ik eens kijkenquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:56 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Die van de Appie is hier nu weer te krijgen, misschien bij jou ook. Die zijn de helft van de prijs, maar wel ook iets minder mooi vormgegeven dan een Creuset natuurlijk
Ik dacht toch echt serieus dat Rudolf van de mannen wasquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:56 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Hij heeft wel gewoon vrouw en kinderen.
Wij zitten altijd te kijken of hij zijn handen brandt want dat gebeurt nog wel eens en dan doet hij zo schattig alsof er niks aan de hand is.quote:Op maandag 30 januari 2012 23:14 schreef FigureBirdStars het volgende:
Voor mij is Rudolph's Bakery ook een van de leukere programma's op 24 Kitchen. Rudolf lijkt echt in z'n element te zijn en geeft veel goede tips waar je ook echt wat aan hebt, zelfs als je zijn recepten niet gaat maken.
De gerechten die hij maakt in de makkelijke maaltijd vind ik maar matig eerlijk gezegd![]()
Ja precies, dat begin ik ook te denken. Van lekker puuhh, jullie willen geen worteltjestaart. Dan zal ik em door je strot duwenquote:Op woensdag 1 februari 2012 18:16 schreef Alopex het volgende:
En vanochtend ook al een keer voorbij zien komen, volgens mij houden ze ons in de gaten.
Of Kasia.. Ook schattig.quote:Op donderdag 2 februari 2012 08:12 schreef FigureBirdStars het volgende:
Doe mij dat Italiaanse meisje van de makkelijke maaltijd maar
Ik vind hem ook leuk hoorquote:Op woensdag 1 februari 2012 23:21 schreef Smallish het volgende:
Ik vind die Italiaan eigenlijk best een soort van gezellig.
Zeg ik al vanaf het begin. Je moet er niets van verwachten, maar gewoon een leuke vent die lekker zijn ding doet. Niets meer, niets minder.quote:Op woensdag 1 februari 2012 23:21 schreef Smallish het volgende:
Ik vind die Italiaan eigenlijk best een soort van gezellig.
Dat zalvige gebruikt Angelique ook telkens..quote:Op zondag 5 februari 2012 16:24 schreef fotostarter het volgende:
Stopwoorden van Johnny
Eventjes
Ik voeg daar aan toe
Jullie weten
Zalverig
pfffff
Hoe heet die aziaat? Die snijdt de helft van zijn ingrediėnten 'ragfijn'.quote:Op zondag 5 februari 2012 16:24 schreef fotostarter het volgende:
Stopwoorden van Johnny
Eventjes
Ik voeg daar aan toe
Jullie weten
Zalverig
pfffff
Danny Jansenquote:Op zondag 5 februari 2012 16:26 schreef LieLie het volgende:
[..]
Hoe heet die aziaat? Die snijdt de helft van zijn ingrediėnten 'ragfijn'.
een mooi samenspel is het niet neequote:Op zondag 5 februari 2012 16:35 schreef PaarsBeestje het volgende:
Die blonde en die donkere die altijd zo 'gezellig' samen koken, hadden gister ook weer een 'gezellig' onderonsje. Die donkere probeert wat uit te leggen, de blonde kwekt er dwars doorheen om daarna te zeggen op een semi-grappige toon: 'Ja, nu moeten we niet door elkaar heen gaan praten anders wordt het niets, hihi' oid. Ik vraag me af wanneer die donkere eens flink uithaalt met een hele puntige vork.
Je vergeet 'Dan plaats ik' of 'Ik plaats dit'quote:Op zondag 5 februari 2012 16:24 schreef fotostarter het volgende:
Stopwoorden van Johnny
Eventjes
Ik voeg daar aan toe
Jullie weten
Zalverig
pfffff
Ik wacht al ff met popcorn op de bank, maar die donkere heeft tot nu toe wel geduld!quote:Op zondag 5 februari 2012 16:35 schreef PaarsBeestje het volgende:
Die blonde en die donkere die altijd zo 'gezellig' samen koken, hadden gister ook weer een 'gezellig' onderonsje. Die donkere probeert wat uit te leggen, de blonde kwekt er dwars doorheen om daarna te zeggen op een semi-grappige toon: 'Ja, nu moeten we niet door elkaar heen gaan praten anders wordt het niets, hihi' oid. Ik vraag me af wanneer die donkere eens flink uithaalt met een hele puntige vork.
Zij geeft ook menselijkheid aan haar eten. "Ze heeft spierwitte rokken" enzo. Maar alles is wel een ze bij haar, dus vraag me ook af of ze zelf haar vlees slacht, anders moet ze het ook soms hij noemenquote:Op zondag 5 februari 2012 16:25 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat zalvige gebruikt Angelique ook telkens..
Precies, die ook ja.quote:Op zondag 5 februari 2012 17:49 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Je vergeet 'Dan plaats ik' of 'Ik plaats dit'![]()
Vreselijk mens. Aan haar tempo te zien, krijgt ze niets warm op bord.quote:Op zondag 5 februari 2012 18:29 schreef Inu het volgende:
[..]
Zij geeft ook menselijkheid aan haar eten. "Ze heeft spierwitte rokken" enzo. Maar alles is wel een ze bij haar, dus vraag me ook af of ze zelf haar vlees slacht, anders moet ze het ook soms hij noemen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |