Ik hoor het niet. Ze praat wel irritant maar slissen klinkt anders.quote:Op vrijdag 27 januari 2012 11:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze slist echt heel erg hoor...
niet allesquote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:52 schreef Steven184 het volgende:
Dit is wel erg een zeiktopic geworden zeg.
Ik heb het nooit anders gedaan, en het zal ongetwijfeld waar zijn.quote:Op vrijdag 27 januari 2012 11:06 schreef The_Hives het volgende:
die italiaanse van de 'makkelijke maaltijd' gooit zout bij een gist/water oplossing![]()
Iedereen zegt juist dat dit niet moet omdat dit de werking van het gist tegen gaat.......
quote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:51 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik hoor het niet. Ze praat wel irritant maar slissen klinkt anders.
Ik weet nu waarom ik zulke kromme tenen van Jhonny krijg: het woord 'even' of 'eventjes'.Ik ga de volgende keer tellen hoe vaak hij dat precies zegt in een minuut of 20 dat zijn programma duurt, maar het zal vaak zijn
Alles van Rudolph is goedquote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:56 schreef The_Hives het volgende:
[..]
niet allesRudolfs Bakery vind ik leuk
Hij heet zeker Alexquote:Op vrijdag 27 januari 2012 15:25 schreef Cheja het volgende:
Mijn vriend is nu de worteltjestaart aan het maken. Hij wil nu eindelijk eens weten hoe het smaakt.
Na 200 keer moet hij nog het recept opzoeken.
Ik kan niet meer uitstaan hoe ze in die promo praat over 'round puffs and then i fill them with vanillur icecream'quote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:15 schreef Doedezemaar het volgende:
Annabel is regelmatig niet te verstaan, en dat komt niet eens zozeer doordat ze NieuwZeelands is, ze heeft een serieus spraakgebrek. Maar ja, de opnames zijn zooo mooi.
ik krijg er gewoon spontaan kramp in mijn kaak van iedere keer als ik het zie/hoorquote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:18 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ik kan niet meer uitstaan hoe ze in die promo praat over 'round puffs and then i fill them with vanillur icecream'
quote:Op vrijdag 27 januari 2012 22:55 schreef LieLie het volgende:
"24Kitchen hecht grote waarde, aan jouw mening".
Ja, zal wel, maar ik ben al tijden lid van dat panel en heb nog nooit een vraag gehad..
nicequote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:18 schreef LieLie het volgende:
Even een resultaatje van 24Kitchen showen, voor de positieve noot in het topic
De Tres Leches taartjes uit de Taste of Life Travel aflevering over Mexico, http://24kitchen.nl/recepten/pastalitos-tres-leches:
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:18 schreef LieLie het volgende:
Even een resultaatje van 24Kitchen showen, voor de positieve noot in het topic
De Tres Leches taartjes uit de Taste of Life Travel aflevering over Mexico, http://24kitchen.nl/recepten/pastalitos-tres-leches:
[ afbeelding ]
Absoluut....quote:Op maandag 30 januari 2012 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit naar rudolphs bakery te kijken, en hoewel ik het qua smaak niet altijd met hem eens ben heeft hij zijn vak echt goed in zijn vingers.
Rudolph is meesterkok en meesterpatissier. Volgens mij is er niks wat hij niet kan maken en het leuke vind ik dat op 24Kitchen hij 'toegankelijk' kookt. Ik vind hem echt waanzinnig!quote:Op maandag 30 januari 2012 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit naar rudolphs bakery te kijken, en hoewel ik het qua smaak niet altijd met hem eens ben heeft hij zijn vak echt goed in zijn vingers.
Ik wil lid worden maar kan helaas niet zien waar ik mij kan aanmelden voor het panel (ben al wel lid van 24Kitchen zelf).quote:Op maandag 30 januari 2012 20:45 schreef minilot het volgende:
Begin ook wel een beetje fan van Rudolph te worden ja. Ondanks de truttigheid.Hij is wél goed!
Ik ben trouwens ook al een poos lid van het online panel (gretig lid geworden!) maar ben tot nu toe alleen uitgenodigd voor een enquête over National Geographic.
quote:Op maandag 30 januari 2012 20:50 schreef Inu het volgende:
Ik vind rudolph's bakery ook echt z'n leukste programma, dat doet ie ook gewoon met zoveel plezier
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |