En Eric...quote:
Dat zijn geen candybars maar complete maaltijden.quote:Op woensdag 18 januari 2012 15:52 schreef fotostarter het volgende:
Die candybars van rudolph zien er godverdegodver lekker uit
Niks gewend jijquote:Op maandag 23 januari 2012 10:19 schreef DrukVout het volgende:
[..]
Dat zijn geen candybars maar complete maaltijden.
Dat mens heeft nog meer met smetteloos wit en een kutaccent. Ik houd het geen 30 seconden vol.quote:Op zondag 22 januari 2012 12:07 schreef robuust89 het volgende:
Wat heeft Donna Hay toch met citroen? Echt élk gerecht heeft wel citroenrasp of sap
Que? Die ga ik zoeken!quote:Op zaterdag 21 januari 2012 21:57 schreef The_Hives het volgende:
ze maakt wat nieuwssabayon van Belgisch bier....
Eindelijk iemand die mijn mening deelt... Weet niet wat het is maar ik kan niet naar haar programma kijken.quote:Op maandag 23 januari 2012 10:38 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Dat mens heeft nog meer met smetteloos wit en een kutaccent. Ik houd het geen 30 seconden vol.
Bijna elke Engelse, Amerikaanse of Australische kok helaasquote:Op zondag 22 januari 2012 12:07 schreef robuust89 het volgende:
Wat heeft Donna Hay toch met citroen? Echt élk gerecht heeft wel citroenrasp of sap
Blijkbaar helpt het dus ::Pquote:Op maandag 23 januari 2012 11:35 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bijna elke Engelse, Amerikaanse of Australische kok helaas
Die worteltjestaart blijft 2 a 3x per dag komen, doen ze gewoon expres!
En ik heb em gisteren gegeten op een verjaardag
Over irritatie gesproken, Nigella Lawsonquote:Op maandag 23 januari 2012 11:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Donna Hay heeft zo'n irritante slis en blijft maar 'mmm' en 'delicioussss' roepen, ik kan er ook niet naar kijken. Zelfs de reclame al niet haha.
Nigella Lawsonquote:Op maandag 23 januari 2012 11:44 schreef robuust89 het volgende:
[..]
Over irritatie gesproken, Nigella Lawson![]()
Godallemachtig
Ze denk echt dat ze fucking lekker is, en die geluiden die ze produceert, alsof ik naar een pornofilm kijk
-1quote:
Die slist niet, die klemt continu haar kaken op elkaar... echt vreselijk irritant, wel jammer want ze maakt lekkere dingen.quote:Op maandag 23 januari 2012 15:22 schreef FutureFairytale het volgende:
Oh wacht, tis Annabel Langbein die zo slist.
Ze slist echt heel erg hoor...quote:Op maandag 23 januari 2012 15:43 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Die slist niet, die klemt continu haar kaken op elkaar... echt vreselijk irritant, wel jammer want ze maakt lekkere dingen.
Ik hoor het niet. Ze praat wel irritant maar slissen klinkt anders.quote:Op vrijdag 27 januari 2012 11:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ze slist echt heel erg hoor...
niet allesquote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:52 schreef Steven184 het volgende:
Dit is wel erg een zeiktopic geworden zeg.
Ik heb het nooit anders gedaan, en het zal ongetwijfeld waar zijn.quote:Op vrijdag 27 januari 2012 11:06 schreef The_Hives het volgende:
die italiaanse van de 'makkelijke maaltijd' gooit zout bij een gist/water oplossing![]()
Iedereen zegt juist dat dit niet moet omdat dit de werking van het gist tegen gaat.......
quote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:51 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ik hoor het niet. Ze praat wel irritant maar slissen klinkt anders.
Ik weet nu waarom ik zulke kromme tenen van Jhonny krijg: het woord 'even' of 'eventjes'.Ik ga de volgende keer tellen hoe vaak hij dat precies zegt in een minuut of 20 dat zijn programma duurt, maar het zal vaak zijn
Alles van Rudolph is goedquote:Op vrijdag 27 januari 2012 16:56 schreef The_Hives het volgende:
[..]
niet allesRudolfs Bakery vind ik leuk
Hij heet zeker Alexquote:Op vrijdag 27 januari 2012 15:25 schreef Cheja het volgende:
Mijn vriend is nu de worteltjestaart aan het maken. Hij wil nu eindelijk eens weten hoe het smaakt.
Na 200 keer moet hij nog het recept opzoeken.
Ik kan niet meer uitstaan hoe ze in die promo praat over 'round puffs and then i fill them with vanillur icecream'quote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:15 schreef Doedezemaar het volgende:
Annabel is regelmatig niet te verstaan, en dat komt niet eens zozeer doordat ze NieuwZeelands is, ze heeft een serieus spraakgebrek. Maar ja, de opnames zijn zooo mooi.
ik krijg er gewoon spontaan kramp in mijn kaak van iedere keer als ik het zie/hoorquote:Op zaterdag 28 januari 2012 17:18 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ik kan niet meer uitstaan hoe ze in die promo praat over 'round puffs and then i fill them with vanillur icecream'
quote:Op vrijdag 27 januari 2012 22:55 schreef LieLie het volgende:
"24Kitchen hecht grote waarde, aan jouw mening".
Ja, zal wel, maar ik ben al tijden lid van dat panel en heb nog nooit een vraag gehad..
nicequote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:18 schreef LieLie het volgende:
Even een resultaatje van 24Kitchen showen, voor de positieve noot in het topic
De Tres Leches taartjes uit de Taste of Life Travel aflevering over Mexico, http://24kitchen.nl/recepten/pastalitos-tres-leches:
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit!quote:Op zaterdag 28 januari 2012 19:18 schreef LieLie het volgende:
Even een resultaatje van 24Kitchen showen, voor de positieve noot in het topic
De Tres Leches taartjes uit de Taste of Life Travel aflevering over Mexico, http://24kitchen.nl/recepten/pastalitos-tres-leches:
[ afbeelding ]
Absoluut....quote:Op maandag 30 januari 2012 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit naar rudolphs bakery te kijken, en hoewel ik het qua smaak niet altijd met hem eens ben heeft hij zijn vak echt goed in zijn vingers.
Rudolph is meesterkok en meesterpatissier. Volgens mij is er niks wat hij niet kan maken en het leuke vind ik dat op 24Kitchen hij 'toegankelijk' kookt. Ik vind hem echt waanzinnig!quote:Op maandag 30 januari 2012 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Zit naar rudolphs bakery te kijken, en hoewel ik het qua smaak niet altijd met hem eens ben heeft hij zijn vak echt goed in zijn vingers.
Ik wil lid worden maar kan helaas niet zien waar ik mij kan aanmelden voor het panel (ben al wel lid van 24Kitchen zelf).quote:Op maandag 30 januari 2012 20:45 schreef minilot het volgende:
Begin ook wel een beetje fan van Rudolph te worden ja. Ondanks de truttigheid.Hij is wél goed!
Ik ben trouwens ook al een poos lid van het online panel (gretig lid geworden!) maar ben tot nu toe alleen uitgenodigd voor een enquête over National Geographic.
quote:Op maandag 30 januari 2012 20:50 schreef Inu het volgende:
Ik vind rudolph's bakery ook echt z'n leukste programma, dat doet ie ook gewoon met zoveel plezier
Alleen zijn Travel en Basics wel oud. Die waren eerder op rtl4. Dus die had ik al eens gezien, hoewel dat nu voor bijna alles wel geldtquote:Op maandag 30 januari 2012 23:10 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]![]()
Komt ook omdat ik zelf niet zo veel bak en dus echt nog veel leer! Zijn reisprogramma vind ik ook leuk btw. Vooral zijn koddige appeltaartenHet is allemaal wat truttig, maar hij weet het toch goed te brengen! Daar kunnen zijn Hollandsche collega's nog wel wat van leren
Ja, ze herhalen nu alles idd. Heb ze allemaal wel gezien inmiddels.. Hoop dat ze een nieuwe serie gaan maken, leuk genoeg iigquote:Op maandag 30 januari 2012 23:14 schreef LieLie het volgende:
[..]
Alleen zijn Travel en Basics wel oud. Die waren eerder op rtl4. Dus die had ik al eens gezien, hoewel dat nu voor bijna alles wel geldt
Ja, bij dat reisprogramma kan ik alleen maar denken hoe belachelijk duur het wel niet is voor een beginnende zender om zo'n programma op te nemen in Sydney of San Francisco, terwijl je net zo goed kunt beginnen in Europa....quote:Op maandag 30 januari 2012 23:10 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]![]()
Komt ook omdat ik zelf niet zo veel bak en dus echt nog veel leer! Zijn reisprogramma vind ik ook leuk btw. Vooral zijn koddige appeltaartenHet is allemaal wat truttig, maar hij weet het toch goed te brengen! Daar kunnen zijn Hollandsche collega's nog wel wat van leren
Hmf.. ik zag gisteren afleveringen die ik nog niet had gezien.quote:Op maandag 30 januari 2012 23:15 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ja, ze herhalen nu alles idd. Heb ze allemaal wel gezien inmiddels.. Hoop dat ze een nieuwe serie gaan maken, leuk genoeg iig
Yep, die bedoel ik! Thanks voor de linkquote:Op woensdag 1 februari 2012 10:03 schreef Tezz het volgende:
Rudolph gebruikt ook vaak de pan van Demeyere
Ik kan niet meer zonder mijn Creusetjesquote:Op woensdag 1 februari 2012 10:15 schreef KillerBee4ever het volgende:
[..]
Yep, die bedoel ik! Thanks voor de link. Oh my, ik zie 't alweer, heb een veel te dure smaak
![]()
Grappig dat de Le Creuset ook genoemd wordt, want hier zit ik ook aan te denken om te kopen. Ik vraag me alleen af of ze wel handig zijn, mogen ze bijv. in de vaatwasser? (de ene site zegt van wel, de ander van niet). Ik wil een dergelijke pan met name gebruiken om te koken (bijv. pastasaus, zo'n 'sudderpotje' die ik uren laat pruttelen) voor meerdere dagen.
dat een apart scherp opent, is nieuw op fokquote:Op woensdag 1 februari 2012 14:43 schreef Tezz het volgende:
In reactie op Killerb4ever (mijn quoteknop doet raar):
Je kunt het uitzetten bij Settingsquote:Op woensdag 1 februari 2012 14:45 schreef The_Hives het volgende:
[..]
dat een apart scherp opent, is nieuw op fok
Thx, Ja, maar ik kreeg het originele bericht vier keer onder elkaar. Heel raar?quote:Op woensdag 1 februari 2012 14:45 schreef The_Hives het volgende:
[..]
dat een apart scherp opent, is nieuw op fok
Ik denk dat je weinig kans maakt met 'vrouwelijke charmes' bij hem......quote:
Hij heeft wel gewoon vrouw en kinderen.quote:Op woensdag 1 februari 2012 16:47 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Ik denk dat je weinig kans maakt met 'vrouwelijke charmes' bij hem......
Die van de Appie is hier nu weer te krijgen, misschien bij jou ook. Die zijn de helft van de prijs, maar wel ook iets minder mooi vormgegeven dan een Creuset natuurlijkquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:44 schreef KillerBee4ever het volgende:
@Sunnythesun & Tezz:
Bedankt voor jullie reacties, hier heb ik veel aan!![]()
Ik vind beide pannen erg mooi, maar ik ben bang dat mijn man de Demeyere pan te duur gaat vinden. De Le Creuset is ook verkrijgbaar in de ING rentepuntenwinkel, waardoor deze al iets goedkoper te krijgen is.
Beide pannen kunnen iig niet in de vaatwasser (of althans, het is beter om dit niet te doen), is wel duidelijk.
Rudolf, als je dit leest en je wil je Demeyere kwijt...![]()
Vriendin... al een jaar of 13 dacht ikquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:56 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Hij heeft wel gewoon vrouw en kinderen.
Thanks, ik ben a.s. zaterdag bij een Appie XL, zal ik eens kijkenquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:56 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Die van de Appie is hier nu weer te krijgen, misschien bij jou ook. Die zijn de helft van de prijs, maar wel ook iets minder mooi vormgegeven dan een Creuset natuurlijk
Ik dacht toch echt serieus dat Rudolf van de mannen wasquote:Op woensdag 1 februari 2012 16:56 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Hij heeft wel gewoon vrouw en kinderen.
Wij zitten altijd te kijken of hij zijn handen brandt want dat gebeurt nog wel eens en dan doet hij zo schattig alsof er niks aan de hand is.quote:Op maandag 30 januari 2012 23:14 schreef FigureBirdStars het volgende:
Voor mij is Rudolph's Bakery ook een van de leukere programma's op 24 Kitchen. Rudolf lijkt echt in z'n element te zijn en geeft veel goede tips waar je ook echt wat aan hebt, zelfs als je zijn recepten niet gaat maken.
De gerechten die hij maakt in de makkelijke maaltijd vind ik maar matig eerlijk gezegd![]()
Ja precies, dat begin ik ook te denken. Van lekker puuhh, jullie willen geen worteltjestaart. Dan zal ik em door je strot duwenquote:Op woensdag 1 februari 2012 18:16 schreef Alopex het volgende:
En vanochtend ook al een keer voorbij zien komen, volgens mij houden ze ons in de gaten.
Of Kasia.. Ook schattig.quote:Op donderdag 2 februari 2012 08:12 schreef FigureBirdStars het volgende:
Doe mij dat Italiaanse meisje van de makkelijke maaltijd maar
Ik vind hem ook leuk hoorquote:Op woensdag 1 februari 2012 23:21 schreef Smallish het volgende:
Ik vind die Italiaan eigenlijk best een soort van gezellig.
Zeg ik al vanaf het begin. Je moet er niets van verwachten, maar gewoon een leuke vent die lekker zijn ding doet. Niets meer, niets minder.quote:Op woensdag 1 februari 2012 23:21 schreef Smallish het volgende:
Ik vind die Italiaan eigenlijk best een soort van gezellig.
Dat zalvige gebruikt Angelique ook telkens..quote:Op zondag 5 februari 2012 16:24 schreef fotostarter het volgende:
Stopwoorden van Johnny
Eventjes
Ik voeg daar aan toe
Jullie weten
Zalverig
pfffff
Hoe heet die aziaat? Die snijdt de helft van zijn ingrediënten 'ragfijn'.quote:Op zondag 5 februari 2012 16:24 schreef fotostarter het volgende:
Stopwoorden van Johnny
Eventjes
Ik voeg daar aan toe
Jullie weten
Zalverig
pfffff
Danny Jansenquote:Op zondag 5 februari 2012 16:26 schreef LieLie het volgende:
[..]
Hoe heet die aziaat? Die snijdt de helft van zijn ingrediënten 'ragfijn'.
een mooi samenspel is het niet neequote:Op zondag 5 februari 2012 16:35 schreef PaarsBeestje het volgende:
Die blonde en die donkere die altijd zo 'gezellig' samen koken, hadden gister ook weer een 'gezellig' onderonsje. Die donkere probeert wat uit te leggen, de blonde kwekt er dwars doorheen om daarna te zeggen op een semi-grappige toon: 'Ja, nu moeten we niet door elkaar heen gaan praten anders wordt het niets, hihi' oid. Ik vraag me af wanneer die donkere eens flink uithaalt met een hele puntige vork.
Je vergeet 'Dan plaats ik' of 'Ik plaats dit'quote:Op zondag 5 februari 2012 16:24 schreef fotostarter het volgende:
Stopwoorden van Johnny
Eventjes
Ik voeg daar aan toe
Jullie weten
Zalverig
pfffff
Ik wacht al ff met popcorn op de bank, maar die donkere heeft tot nu toe wel geduld!quote:Op zondag 5 februari 2012 16:35 schreef PaarsBeestje het volgende:
Die blonde en die donkere die altijd zo 'gezellig' samen koken, hadden gister ook weer een 'gezellig' onderonsje. Die donkere probeert wat uit te leggen, de blonde kwekt er dwars doorheen om daarna te zeggen op een semi-grappige toon: 'Ja, nu moeten we niet door elkaar heen gaan praten anders wordt het niets, hihi' oid. Ik vraag me af wanneer die donkere eens flink uithaalt met een hele puntige vork.
Zij geeft ook menselijkheid aan haar eten. "Ze heeft spierwitte rokken" enzo. Maar alles is wel een ze bij haar, dus vraag me ook af of ze zelf haar vlees slacht, anders moet ze het ook soms hij noemenquote:Op zondag 5 februari 2012 16:25 schreef PaarsBeestje het volgende:
[..]
Dat zalvige gebruikt Angelique ook telkens..
Precies, die ook ja.quote:Op zondag 5 februari 2012 17:49 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Je vergeet 'Dan plaats ik' of 'Ik plaats dit'![]()
Vreselijk mens. Aan haar tempo te zien, krijgt ze niets warm op bord.quote:Op zondag 5 februari 2012 18:29 schreef Inu het volgende:
[..]
Zij geeft ook menselijkheid aan haar eten. "Ze heeft spierwitte rokken" enzo. Maar alles is wel een ze bij haar, dus vraag me ook af of ze zelf haar vlees slacht, anders moet ze het ook soms hij noemen
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |