Battlefan | zondag 1 mei 2011 @ 18:11 |
![]() Welkom in het McDonald's Crew topic. Waar alle McDonald's Medewerkers ervaringen delen. Dit is geen zeurtopic voor gasten, die mogen verder in het topic in CUL! ![]() Battlefan - Utrecht Lange Viestraat Yannick567 - Gorinchem TheGirlNextDoor - Enschede Drive Woonboulevard Studiotje - Amersfoort Noord MarkoAlmelo - Almelo Oost misz--kelliej - Purmerend mstyle - Zwolle -_Guitarist_- - Holten gewoonfaye - Arnhem Rijnstraat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Met je persoonlijke pas korting op kleding, electronica, dagjes uit, zwemmen, naar de bioscoop, en nog veel meer! Log hier in en bekijk de laatste acties. ![]() - Nieuwe Wrap - Nieuwe Flurry - Nieuwe Shake - Nog een nieuwe Flurry ![]() mc donalds medewerkers topic McDonald's Crew #2 McDonald's Crew #3 McDonald's Crew #4 McDonald's Crew #5 McDonald's Crew #6: Optimized Beef in aantocht McDonald's Crew #7 McDonald's Crew #8: Waar de glazen hun return maken! McDonald's Crew #9: Met een nieuwe kortingsbonnenactie McDonald's Crew #10: New York Crispy in aantocht McDonald's Crew #11: Waar Yannick567 en Spamkip de baas spelen Je kunt de OP vinden in de FOK!wiki, klik hier en pas gelijk de OP aan als je een nieuw topic opent! | |
Battlefan | zondag 1 mei 2011 @ 18:12 |
Lapo:
| |
misz--kelliej | zondag 1 mei 2011 @ 20:17 |
Ik heb gewerkt van 20.00-1.30 gister op koninginnedag, het was niet super druk (en daar was ik wel blij mee) maar wel alleen maar vervelende gasten. Rooster was ook weer zo lekker, het was uiteindelijk zo dat we iemand op het eerste raam hadden, die daar nog maar 2 of 3 keer gestaan had, terwijl hij wel super goed is in de keuken.. Ik snapte er weer eens niets van! Maar uiteindelijk wel een lekker dagje gehad op de werkvloer! | |
Studiotje | zondag 1 mei 2011 @ 20:18 |
![]() Nee, maar echt, er waren te weinig mensen, van de 4 op raam 2 waren er 3 een manager bijvoorbeeld, dan 4 kassa's, 1 kiosk persoon en dan 2/3 in de keuken en 1 (soms 2) op de BOP. Maar 't toilet sloeg echt alles ![]() | |
Liannuh | maandag 2 mei 2011 @ 11:22 |
Bij ons was het lekker rustig op koninginnedag! ![]() Donderdag & vrijdag hebben we KSK/FOR/SOR (hoe heet dat tegenwoordig? Al die wisselende namen ook altijd...) over de vloer, ik ben benieuwd hoe t gaat dan! :') | |
Studiotje | maandag 2 mei 2011 @ 12:34 |
Pinksteren! Nu al zin in ![]() | |
Liannuh | maandag 2 mei 2011 @ 12:49 |
Haha bij jullie ook al zo gruwelijk druk? Met hemelvaart ben ik gelukkig op vakantie. Alhoewel pasen toch wel flink tegenviel ![]() | |
Studiotje | maandag 2 mei 2011 @ 13:03 |
Dat is volgens mij nog steeds de drukste tijd bij ons, Pinksteren ![]() ![]() ![]() | |
Liannuh | maandag 2 mei 2011 @ 14:04 |
Haha, wij lopen echt zwaar achter wat dat betreft! Geen side-by-side drive, geen ding waar mensen zelf hun bestellin op kunnen aangeven en ook niet van die handheld dingen... | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2011 @ 16:36 |
Ik werkt bij het rustigste restaurant van nederland (denk ik ![]() | |
Liannuh | maandag 2 mei 2011 @ 16:41 |
Is dat niet heel saai? ![]() ![]() | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2011 @ 16:44 |
Soms wel, ik werk 1 avond in de week (19-23) en ik begin altijd al om 19.15 met voorsluit ![]() | |
Liannuh | maandag 2 mei 2011 @ 17:11 |
Pfoee ik zou gek worden! ![]() ![]() ![]() | |
Studiotje | maandag 2 mei 2011 @ 17:23 |
Als het rustig is ga ik me ook dood vervelen, liever druk en dan opeens naar de klok kijken en denken, holy fuck, nu al ** uur? ![]() | |
Ralphmeister | maandag 2 mei 2011 @ 17:30 |
Een McDonald's Crew topic ![]() ![]() | |
Yannick567 | maandag 2 mei 2011 @ 20:46 |
Delft Noord ![]() | |
Remco | maandag 2 mei 2011 @ 22:11 |
Dat denk ik niet ![]() | |
Yannick567 | maandag 2 mei 2011 @ 22:58 |
Het rustigste restaurant van Nederland is volgens mij Kesteren. Dat ziet er ook nog eens enorm lelijk uit ![]() Staat ergens bij streetview, lelijke bouwkeet. | |
#ANONIEM | maandag 2 mei 2011 @ 23:09 |
http://maps.google.nl/map(...)p=12,186.94,,0,10.42 ? | |
Yannick567 | dinsdag 3 mei 2011 @ 00:00 |
Nee, ik vergiste me. Het is Kessel, ergens in Limburg ![]() http://goo.gl/maps/XTlD | |
TigerXtrm | dinsdag 3 mei 2011 @ 00:53 |
Trots zijn dat je bij de Mac werkt ![]() | |
Battlefan | dinsdag 3 mei 2011 @ 01:16 |
Dat is zo'n geval van vroeger druk, tot dat de doorgaande weg werd vervangen door een snelweg ![]() | |
Krimpen | dinsdag 3 mei 2011 @ 12:34 |
Weer hier iemand iets over een nieuwe soort salade...? | |
Yannick567 | dinsdag 3 mei 2011 @ 12:39 |
Nieuwe soort salade? | |
gewoonfaye | dinsdag 3 mei 2011 @ 14:29 |
Jongens, ik ben er een beetje laat mee, maar koninginnenacht/dag waren echt top bij ons. Inleenmensen uit heel gelderland, alles oranje, volle bin, topsfeer. Maar ben blij dat het erop zit. Ik was kapot | |
Liannuh | dinsdag 3 mei 2011 @ 15:27 |
Arnhem Rijnstraat toch? Ik woon in Arnhem! ![]() | |
Liannuh | dinsdag 3 mei 2011 @ 15:28 |
En hadden jullie niet ook een paar sterrenslag teams die de voorronde's bij ons (Beuningen) deden? ![]() | |
LimaOscarLima | dinsdag 3 mei 2011 @ 17:18 |
Laat ik me hier maar even voorstellen: Crewlid: McDonald's 's-Hertogenbosch - Markt C&A - Hoogesteenweg Ik heb de meest unieke kleding in nederland, namelijk een zwarte blouse(samen met de oude blauwe halterschort) | |
Studiotje | dinsdag 3 mei 2011 @ 18:18 |
Heb je ook een unieke pet? Zo nee, ik weet iemand die een unieke McD pet heeft ![]() | |
LimaOscarLima | dinsdag 3 mei 2011 @ 18:39 |
ik heb slechts 3 soorten petjes: Hoe meer je weet hoe lekkerder je eet(leugenaars) blauwe M road to america | |
misz--kelliej | dinsdag 3 mei 2011 @ 19:02 |
Ik had vandaag crewtrainersworkshop op het hoofdkantoor. Niets nieuws geleerd eigenlijk, maar dat had ik ook niet echt verwacht. Gister ben ik naar het nieuwe restaurant in zaandam geweest om daar een presentatie te krijgen over een wrap die we gaan testen, zijn 1 van de 6 restaurants en ik ben er echt blij mee want hij is ECHT heel erg lekker! Hij is een stuk groter dan de wrap die we nu hebben, wordt gestoomd en heeft een nieuwe saus erop en een ander nieuw ingredient. Vanaf volgende week dinsdag issie bij ons beschikbaar en dan gaan de chicken salsa en de tomato cheese wrap eruit. Benieuwd hoe het gaat lopen en offie na 2 x nog zo lekker is!! [ Bericht 8% gewijzigd door misz--kelliej op 03-05-2011 22:53:42 ] | |
Studiotje | dinsdag 3 mei 2011 @ 19:17 |
![]() Ik heb alleen de standaard pet met de blauwe M, iemand hier had een pet, compleet uit elkaar geknipt, stukken zwart tussen gezet en lelijk in elkaar genaaid omdat haar hoofd te groot was voor de normale petten ![]() | |
Battlefan | dinsdag 3 mei 2011 @ 19:42 |
Ik had een standaard pet, crewtrainers pet, BOP pet en een pet uit de VS ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 3 mei 2011 @ 22:22 |
Yeah! Lobby stond zelfs in de landelijke finale, net zoals onze crewtrainster ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 3 mei 2011 @ 22:30 |
Mag je dit wel op fok zetten? | |
misz--kelliej | dinsdag 3 mei 2011 @ 22:44 |
Het wordt bij ons gewoon gecommuniceerd naar de gasten enzovoorts, dus zou eigenlijk niet weten waarom het niet zou mogen. Net zoals dat je die 19-weetikveel-burger hebt in bepaalde restaurants, daar wordt ook over gesproken in het CUL-topic voor zover ik weet, dus zal dit ook wel mogen. Het is geen top secret experiment, gewoon een wrap die getest wordt in 6 restaurants ![]() | |
Liannuh | dinsdag 3 mei 2011 @ 23:19 |
Haha nu voel ik me net een opschepper, maar Beuningen stond met DRIE teams in de finale! ![]() ![]() Haha ik heb thuis nog een oldschool groen salade petje liggen, wie kent die nog? ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 3 mei 2011 @ 23:22 |
laat me raden, die restaurants zijn van mc donalds nederland, of een franchise die dicht bij mc donalds nederland staat ![]() | |
Battlefan | dinsdag 3 mei 2011 @ 23:35 |
Meeste tests langdurige zijn in restaurants van McOpCo, andere in heel er gemiddelde restaurants ![]() | |
Yannick567 | woensdag 4 mei 2011 @ 01:03 |
Dat dus ![]() ![]() Maar ben wel benieuwd dan. Zal wel zo'n maaltijdwrap zijn die ze ook in Duitsland hebben denk ik? | |
Liannuh | woensdag 4 mei 2011 @ 09:36 |
hahaha Beuningen ligt naast Nijmegen, zijn gewoon franchise en dus niet bepaald naast A'dam ![]() | |
Liannuh | woensdag 4 mei 2011 @ 09:40 |
Daarnaast is het mij ook een raadsel hoe ze dat geflikt hebben. We hebben dit jaar alleen nog maar 100% CSO score's gehaald... | |
misz--kelliej | woensdag 4 mei 2011 @ 10:53 |
Het is inderdaad een maaltijdwrap, volgens mij hebben ze hem ook in duitsland, heb er wel collega's over gehoord in ieder geval. En wij zijn inderdaad een McOpCo restaurant. Nu maar mn bedje uit en richting werk... =P | |
Remco | woensdag 4 mei 2011 @ 11:22 |
Hoe eet je dat dan fatsoenlijk op, 2 delight patty's? Dat bedenk ik me ook nog steeds bij de Sensation/Salsa, dat broodje is echt 2x te klein voor de patty. | |
gewoonfaye | woensdag 4 mei 2011 @ 12:10 |
Wij hebben geen drive en geen BOP, dus het was ook niet echt mogelijk. Ik ben wel echt goed op friet, dus ik snap niet waarom ik niet mee mocht. Ze noemen me "Frietmeisje" wat een bijnaam ![]() | |
Yannick567 | woensdag 4 mei 2011 @ 12:20 |
Geen BOP? Tijd voor verbouwing dan ![]() | |
Liannuh | woensdag 4 mei 2011 @ 12:29 |
Haha ja i know, kom nog wel eens bij jullie! Jammer dat je niet mee kon doen met de friet, volgensmij is dat best een leuk station om mee te doen met sterrenslag! | |
Frankvbr | woensdag 4 mei 2011 @ 12:40 |
Wij hebben ook geen BOP, toch hebben ze meegedaan met BOP voor sterrenslag. | |
Liannuh | woensdag 4 mei 2011 @ 13:08 |
Wow netjes! Hoe hebben jullie dat gedaan? | |
Frankvbr | woensdag 4 mei 2011 @ 13:20 |
Je kan op zich al redelijk trainen met soc's. En ze zijn 2 of 3x naar een andere vestiging gegaan om te oefenen. Ze zijn volgens mij alleen niet ver gekomen. Ze geven bij sterrenslag ook geen scores vrij, en welke fouten er gemaakt zijn. Wat ik dan weer vreemd vind, want het doel is juist toch om iedereen perfect te leren werken. | |
Yannick567 | woensdag 4 mei 2011 @ 13:23 |
Er gaat een chicken patty op die doormidden gesneden is volgens mij. En dat sensation/salsabrood is te klein ja. Veel te smal! | |
Liannuh | woensdag 4 mei 2011 @ 13:31 |
En bij de salsa teveel saus om dat broodje fatsoenlijk op te kunnen eten ![]() | |
Yannick567 | woensdag 4 mei 2011 @ 14:20 |
Juist. Heel dat broodje onder de saus ![]() ![]() | |
Liannuh | woensdag 4 mei 2011 @ 14:36 |
Wanneer zou die in t assortiment komen? Ik hou wel van die wraps ![]() | |
Yannick567 | woensdag 4 mei 2011 @ 14:47 |
Ze worden eerst getest in 6 restaurants, dan gaan ze daar dingen over analyseren etc., en als het succesvol is komt er wellicht een tweede testronde voordat ze echt in het assortiment komen ![]() | |
Nightshadow | donderdag 5 mei 2011 @ 00:41 |
Ik heb ook een redelijk unieke cap (ja, cap nog), de golden cap. Komt nog uit de tijd dat er geen crewtrainers waren (weet niet of dat landelijk was of alleen bij ons). In ieder geval alleen Zutphen en Winterswijk kennen dat. Tegenwoordig zijn wij eigenlijk een soort veredelde crewleden als ondersteuning voor de crewtrainers. Hier foto van mijn reserve-cap, nogal verfrommeld doordat hij in de was terecht is gekomen. ![]() Reden dat ik niet voor crewtrainer ga is dat ik weinig werk en toch al hetzelfde verdien als een crewtrainer. | |
#ANONIEM | donderdag 5 mei 2011 @ 01:22 |
Die vervelende personeelsfeesten altijd ![]() ![]() ![]() | |
Remco | donderdag 5 mei 2011 @ 07:32 |
Ja dat is idd jammer | |
Luc_Nilis_PSV | donderdag 5 mei 2011 @ 11:25 |
Morgen een sollicitatiegesprek bij een Mac in Eindhoven. Als management trainee. Op de site staat een erg korte en vage omschrijving:Zijn er in dit topic mensen die al werken in deze functie? Of anderen die er wel wat meer over kunnen vertellen? | |
Remco | donderdag 5 mei 2011 @ 17:34 |
Ik ben net anderhalf jaar trainee geweest en nu floormanager. Het houd eigenlijk gewoon in dat jij verantwoordelijk bent voor de gang van zaken in het restaurant dus van de keuken tot de counter en van de toiletten tot de drive. Maar werk je al bij de McDonalds, of solliciteer je vanuit een opleiding o.i.d.? | |
Luc_Nilis_PSV | donderdag 5 mei 2011 @ 17:36 |
Vanuit een opleiding inderdaad. Je bent verantwoordelijk voor de gang van zaken... dit klinkt nog erg vaag. Je stuurt mensen aan die de dingen moeten doen? Of jij wordt aangestuurd om die dingen te doen? Als het eerste het geval, zit je dan niet in het vaarwater van een floormanager? | |
Zwolsboy | donderdag 5 mei 2011 @ 17:36 |
Gaan ze die euroknallers nog een keer veranderen? Bijv Quaterpounder 2,- Big mag burger 2,- Mc Chicken 2,- Cheeseburger 1,- Enzo? Ik zie die euroknallers nooit veranderen namelijk. | |
Remco | donderdag 5 mei 2011 @ 17:37 |
Ligt compleet aan de zaak. Ik werk op een hele kleine zaak waar ik eignelijk vanaf de eerste dag alleen shift draaide en de taken van een floormanager deed. Op een grotere zaak word je eerst als zonemanager gebruikt en word je dus aangestuurd door een floormanager/assistent. | |
Yannick567 | donderdag 5 mei 2011 @ 20:44 |
Als het volgens het boekje gaat ben je als management trainee nog nergens verantwoordelijk voor, je loopt samen met een ervaren manager (wellicht een floormanager of een 2e assistent) shift, hij/zij laat jou wat dingen regelen en zo gaat dit langzaam aan verder tot het alleen lopen van shift. Als je cursussen hebt gevolgd op het hoofdkantoor, zoals de Basic Shift Management cursus, mag je voor het eerst alleen shift lopen. Maar zoals hier al gezegd wordt, dat ligt aan het restaurant waar je werkt. Als je in een groot/druk restaurant werkt zul je niet snel alleen gezet worden. Ik stond een week of 3/4 samen met een ervaren manager en mocht het daarna zelf proberen ![]() | |
gewoonfaye | vrijdag 6 mei 2011 @ 00:16 |
In 1 jaar: bitterballen werden garnalen, fruit en yoghurt werd klein flesje water, side salade werd smoothie | |
Yannick567 | vrijdag 6 mei 2011 @ 00:18 |
Er waren ooit plannen voor een kleine friet en cheeseburger in de euroknallers, voor resp. ¤2,- en ¤1,-, maar daar hebben ze toen vanaf gezien omdat je anders heel goedkoop een menu kon krijgen ![]() Maar die zullen verder niet zo snel veranderen. Ben wel van mening dat die Fruit&Yoghurt had moeten blijven, verkocht best goed bij ons. | |
Nightshadow | vrijdag 6 mei 2011 @ 00:46 |
Ik ben van mening dat de McKroket en McFlurry beiden weer 1-euroknaller moeten worden (net als 3-4 jaar geleden).. Ben alleen bang dat het binnen niet al te lange tijd 2-euroknallers worden. Wat zijn de prijzen toch akelig hoog gestegen! | |
#ANONIEM | vrijdag 6 mei 2011 @ 00:47 |
Inderdaad. dat worden never nooit 1 euro knallers | |
gewoonfaye | vrijdag 6 mei 2011 @ 01:17 |
Fruit&Yoghurt en side salades.. eeuwige zonde dat die geen euroknallers meer zijn | |
F4T4L_3RR0R | vrijdag 6 mei 2011 @ 03:11 |
Is de McSicano al in het assortiment? | |
Piger | vrijdag 6 mei 2011 @ 10:31 |
Wij hebben ook een vrij groot restaurant, maar trainee's gaan toch al vrij snel zelf shifts draaien. Dan hebben ze de opleiding nog lang niet voltooid. Set-up en sluit wordt in het begin wel flink begeleidt. | |
Remco | vrijdag 6 mei 2011 @ 11:00 |
Flurry een euro knaller ![]() | |
Zwolsboy | vrijdag 6 mei 2011 @ 13:12 |
Big Mac 2,- kan toch? Kip Nuggs 6 was ook 2,- als knaller en die zit ook in een medium menu als de quater pounder en big mac burger dus dan kunnen die toch ook een x een jaar lang een ¤ knaller zijn ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 6 mei 2011 @ 13:19 |
Het verschil tussen 2 euro en 3,60 is wel groot he. | |
Liannuh | vrijdag 6 mei 2011 @ 13:49 |
Is een Big Mac 3,60 bij jullie? Bij ons sinds een tijdje 3,40, en dan vond ik al schandalig duur ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 6 mei 2011 @ 13:51 |
Geen idee precies. maar iig rond de 3,50. REMZZ ? | |
Studiotje | vrijdag 6 mei 2011 @ 16:46 |
Hier is een BigMac 3,65 en het zal me niks verbazen als die binnenkort nog hoger word. Maar de McFlurry ![]() ![]() | |
Yannick567 | vrijdag 6 mei 2011 @ 16:50 |
McFlurry kost hier ¤2,65. Schandalig duur ja. | |
Liannuh | vrijdag 6 mei 2011 @ 17:02 |
En ik maar denken dat wij zo duur zijn! 2,30 voor een Flurry bij ons... En 55 cent voor fritessaus vind ik ook belachelijk veel :| | |
Studiotje | vrijdag 6 mei 2011 @ 17:48 |
Hier 50 cent, of het moet deze week veranderd zijn ![]() | |
Battlefan | vrijdag 6 mei 2011 @ 19:36 |
2,10 voor een Flurry bij ons, 3,25 voor een Big Mac ![]() ![]() Kip6 menu en Fish menu zijn goedkoper dan de andere menu's ![]() | |
gewoonfaye | vrijdag 6 mei 2011 @ 19:37 |
Bij ons is een flurry 2.35, een bigmac 3.35 en frietsaus 50 cent.. Wie schaamt zich nog meer als een volwassenen een smoothie koopt en je dan zo'n kneuzig kutflesje neerzet? | |
Yannick567 | vrijdag 6 mei 2011 @ 20:08 |
Die smoothie.. tja. Daar kan je niks aan doen. Ik vind het eerder 'beschamend' als mensen 4 McFlurries bestellen en ze ¤10,60 moeten betalen. | |
Battlefan | vrijdag 6 mei 2011 @ 20:11 |
Voor dat bedrag koop je er 5 bij ons en dan heb je nog 10 cent over ![]() Die smoothie, gemiste kans ![]() | |
Yannick567 | vrijdag 6 mei 2011 @ 21:01 |
Als die Smoothie nou net zo groot was als een fristi/chocomel dan was ¤1,- een schappelijkere prijs geweest. | |
Erasmo | vrijdag 6 mei 2011 @ 22:41 |
De euroknallers in de OP kunnen wel een update gebruiken ![]() Hoor je trouwens bij een normaal menu een klein flesje of een 0,5l flesje water te krijgen? | |
#ANONIEM | vrijdag 6 mei 2011 @ 22:43 |
Klein flesje, dus 0.33 [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2011 22:44:01 ] | |
Erasmo | vrijdag 6 mei 2011 @ 22:44 |
K. Opvolgende vraag, op welke locaties wordt nou de 1955 burger getest? | |
Krimpen | vrijdag 6 mei 2011 @ 22:51 |
Smoothies en donuts zijn echt mijn bijverkoop producten; maar dan wel op raam 1. Op het tweede probleem kunnen ze dan heel goed het verschil tussen een grote cola en een smoothie uitleggen ![]() Management bij ons roept dat wij de goedkoopste McDo van 't land zouden zijn... En als ik hier zo de prijzen hoor vliegen, is er niemand met lagere prijzen. Big Mac/QP/McChicken: 3,25 Kip 9/20: 3,75/6,95 Flurry: 2 Frietsaus: 0,45 Alleen een ijshoorntje is bij ons relatief duur: ¤0,95 | |
Erasmo | vrijdag 6 mei 2011 @ 22:54 |
Ik zie echt zelden mensen een donut kopen ![]() In het VK hebben ze het wel mooi geregeld met de sauzen, daar staat gewoon een vetpomp in het restaurant. | |
Krimpen | vrijdag 6 mei 2011 @ 23:01 |
Dat klopt, en daarom hebben wij af en toe zo'n maand, waarin een product actief bijverkocht wordt. Bijvoorbeeld de donuts, die gaan dan naar ¤1,- en dan moeten we er in een maand zo'n 2000 - 2500 verkopen (weet de doelstelling niet meer precies). En dan zit er ook nog een competitief element in; strijdend tegen het andere drive-restaurant binnen onze franchise. En dan kunnen ze hard gaan! héél hard! | |
#ANONIEM | vrijdag 6 mei 2011 @ 23:02 |
Enschede centrum en Hengelo zuid volgens mij, maar zeker weten doe ik het niet. [ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2011 23:04:00 ] | |
Remco | vrijdag 6 mei 2011 @ 23:06 |
Jep en 2 andere Mcopco's maar geen idee welke | |
Battlefan | vrijdag 6 mei 2011 @ 23:35 |
Bodengraven en ik dacht Leiderdorp | |
Battlefan | vrijdag 6 mei 2011 @ 23:36 |
Relatief duur? Volgensmij een van de goedkopere ![]() ![]() | |
Remco | vrijdag 6 mei 2011 @ 23:57 |
3,45 | |
Yannick567 | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:35 |
Bij ons is een ijshoorn duur: ¤1,25, gebak gaat bij ons redelijk goed. Zoals ik in bovenstaande quote lees zijn jullie nog relatief goedkoop ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:36 |
Gebak ![]() ![]() ![]() [ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 07-05-2011 00:36:08 ] | |
Yannick567 | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:36 |
Wist je niet dat wij een ruim assortiment aan gebak hadden dan? Woensdag vlaaiendag, bij elk groot menu 2 vlaaipunten voor de halve prijs ![]() jij haas marko, beetje ninja edit ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:37 |
![]() ![]() Gebak haal ik bij de bakker ![]() | |
Yannick567 | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:38 |
Haas eerste klas. _o- Wedstrijden in de franchise hadden wij ook wel eens. Weet nog wel de wedstrijd wie de meeste frietsaus verkoopt. Hele dozen gingen er mee naar huis met crew ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:39 |
![]() wel met 50% korting hoop ik ![]() | |
Yannick567 | zaterdag 7 mei 2011 @ 00:41 |
Destijds nog wel ja. Als we nu zo'n wedstrijd houden kan dat met 70%, dus dat is best goedkoop ![]() | |
misz--kelliej | zaterdag 7 mei 2011 @ 01:24 |
Als ik dit zo lees, zijn wij het goedkoopst tot nu toe.. Big mac, QP, Chicken 3,25 Frietsaus 0,45 Ijshoorn 0,75 Flurry 2,00 Kip 9 3,50 Kan echt niet wachten tot dinsdag, dan begint bij ons die nieuwe wrap! Zijn 2 delight patties, in het buitenland wordt ie inderdaad gevoerd met een chickenpatty door de helft, maar dat hoeven we gelukkig niet te doen. | |
Tha_Duck | zaterdag 7 mei 2011 @ 10:59 |
Geloof me, dat is niet alleen in het VK. Je gaat voor je plezier in Frankrijk, Duitsland of de Vs naar de Mac. Daar krijg je onbeperkt gratis ketchup. Ideaal. In de VS is het sowieso allemaal een stuk beter, 2x BigMac voor 3 dollar (2euro30 ofzo) en een grote coke kost je 1 dollar met gratis refill (en de beker is al een liter). Die woekerprijzen hier, doen mij steeds minder naar de Mac gaan. Als je met zijn 2'en gaat met een menu en een flurry na, dan ben je net zoveel kwijt als dat je een pannenkoek gaat eten met wat drinken en 2 bolletjes ijs na. En dan wordt ik ook nog eens bediend. Mac die ik alleen nog maar als het snel en niet anders kan. Terwijl ik vroeger regelmatig kwam. | |
Nightshadow | zaterdag 7 mei 2011 @ 11:35 |
Dat zijn precies onze prijzen voor de prijsverhogingen. Nu is het bij ons: Bic Mac/QP/McChicken: 3,45 Kip9: 3,95 Flurry: 2,15 Frietsaus: 0,50 Ik vind vooral frietsaus 0,50 euro absurd hoog, zo'n klein bakje..... Verder als iemand een kip9 vraagt, geef ik altijd het advies om 2xkip6 te nemen, dat is bij ons dan 5 cent meer voor 3 extra nuggets ![]() Ik ben het ermee eens. Ik merk ook regelmatig dat mensen schrikken van het hoge bedrag wanneer ze afrekenen. Soms geloven ze het zelfs niet. En dat terwijl wij landelijk gezien ook tot de goedkopere helft horen. [ Bericht 4% gewijzigd door Nightshadow op 07-05-2011 12:05:20 ] | |
Yannick567 | zaterdag 7 mei 2011 @ 12:02 |
Die frietsaus/ketchup pomp is dus niks voor in Nederland. Hetzelfde verhaal voor een frisdranktaptoren in het restaurant waarbij je onbeperkt gaan hervullen. We leven in Nederland he? Zie je het al voor je.. mensen die bakjes ketchup vullen voor thuis ![]() Buiten dat moet ik er niet aan denken zeg. Wat een teringzooi zal dat geven. | |
Studiotje | zaterdag 7 mei 2011 @ 12:52 |
2 keer kip 6 is hier goedkoper dan 1 keer kip 9, toch wanneer ik het aangeef dat ze dan goedkoper uit zijn melden de mensen vaak: Ja, maar 12 kan ik er niet op ![]() Donuts, Appeltaart en die andere muffin zooi verkopen hier tegenwoordig amper ![]() ![]() ![]() Maar ja, vanavond weer werken, lekker warm vandaag dus het word ijsjes hel waardoor de ijsmachine het niet meer aankan en iedereen naar de andere gaat die het dan 5 minuten later ook niet meer doet waardoor we boze gasten krijgen met de opmerking: "McDonald's zonder ijs? Dat kan toch niet!" ![]() | |
gewoonfaye | zaterdag 7 mei 2011 @ 13:26 |
Bij ons is kip9 4.10... dat mensen serieus nog kip9 vragen. Ik raad ze altijd aan 2x kip6 te nemen omdat dat goedkoper is en dan willen ze toch nog een kip 9. Eigenwijze mensen.. Gister had ik iemand aan mijn kassa. Vis menu. dus ik vraag 'met cola en frietsaus?' Ja was goed. Zet ik het neer, vraagt ze wat voor een drinken ze heeft. Cola... nee, ze wil sprite. Om gek van te worden. Net zoals mensen die 'een voordeelmenu willen...' en dan afwachten tot je dingen gaat pakken. Grmbl | |
Studiotje | zaterdag 7 mei 2011 @ 13:34 |
"Mag ik een Voordeel menu?" > "Welke wilt u?" "Oh, kun je kiezen" ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 7 mei 2011 @ 13:34 |
nee alleen met een bigmac ![]() | |
Studiotje | zaterdag 7 mei 2011 @ 13:47 |
![]() Ook belachelijk duur he, een groot Big Tasty menu met een milkshake en 2 frietsaus, ¤10,20 ofzo ![]() | |
Zwolsboy | zaterdag 7 mei 2011 @ 14:58 |
Waarom is de MC donnalds in NL zo duur dan? Als je naar de burger king gaat krijg je echt veel grotere burgers voor het zelfde geld. En in de VS en Duitsland krijg je echt veel meer voor je geld en vooral duitsland werkt met kortingsbonnen. Onze euroknallers zijn al 5 jaar hetzelfde ![]() Bij de ikea kan je ook onbeperkt cola sprite casis enzo bijvullen waarom niet bij de Mc donnalds? Waar ik me echt aan erger is op die fotos zien die burgers er heel netjes uit maar als je er 1 koopt ziet het echt soms eruit als een drama op een hamburger maar 1 ringetje augurk ![]() | |
Yannick567 | zaterdag 7 mei 2011 @ 15:08 |
Ook leuk als ze zeggen dat ze een menu willen, vervolgens vraag je welke, zeggen ze 'ja'. Als je ze erop gewezen hebt dat ze kunnen kiezen vraag je medium of groot, en zeggen ze weer 'ja'. 'Wat wilt u er bij drinken?' - 'Ja' ![]() Ik heb hier ook nog wel is als de bestelling betaald is en ik vraag of ze het mee willen nemen of binnen opeten, ze hier opeten zeggen, en vervolgens als je bijna klaar bent zeggen 'oh, maar ik wilde het toch meenemen' ![]() | |
Erasmo | zaterdag 7 mei 2011 @ 16:36 |
Zal wel meevallen, je hebt het wel over het VK he ![]() Bovendien hebben ze een vergelijkbaar systeem bij de Ikea en daar gaat het ook prima. Volgens mij had Enschede centrum heel vroegah nog een refill automaat staan... | |
gewoonfaye | zaterdag 7 mei 2011 @ 20:53 |
Oh dat is zo irritant. Dat flikken ze nou altijd bij mij net nadat ik de frietjes heb neergelegd en die dus all over the place liggen. Zie ze dan nog maar in een zakje te krijgen. Vandaag was er zo'n man, zijn blouse zat zo strak dat je zijn buik tussen de knoopjes zag.. ik wou dus zeggen: een salade en een cola light, maar dat is dan ook zo lullig. Dus hij bestelde... een big mac menu... groot. Met cola. Light? Nee, cola. En een extra hb. Ah dat verklaart! Dacht ik, neemt die man er ook nog een flurry bij. Meneer, je eet jezelf nog eens dood! Ik wilde hem door elkaar rammelen, maar bleef beleefd en zei dat is dan 9.20 alstublieft.. Tot zover mijn lief dagboek verhaal | |
Tha_Duck | zaterdag 7 mei 2011 @ 20:53 |
Natuurlijk wel. Het is gewoon een mentaliteit. En je gaat mij niet vertellen dat mensen die kleine bakjes mee naar huis nemen. En een zooi, dat zal allemaal nog wel meevallen. Het komt de snelheid van de service wel ten goede. In de VS krijg je gewoon een beker (waarom je daarin kan kiezen qua formaat is me nog even een raadsel) en dan kan je zelf dat ding vullen. Scheelt de medewerkers weer een stuk werk. Ook mooi in de VS is hoe ze het klaarmaken, niks met van die warmhoudlampen en onzin. Gewoon vers maken en direct serveren. Burgers liggen in een soort van laatje om warm te blijven,en dan bouwen ze hem dus a la minute. Probleem in NL is de hoge prijs die bedrijven kwijt zijn aan allerlei onzin in dit kut land. Het is niet de schuld van de Mac dat de prijzen zo hoog zijn, net als bij brandstof. De overheid heeft overal wel een belasting of debiele regel voor. Ondernemen is geen reet aan hier. | |
Remco | zaterdag 7 mei 2011 @ 20:57 |
Dat is dus niet waar, je hebt gelijk dat ze de burgers in een tray bewaren. Maar het vlees kan dan al 10 tot 20 minuten oud zijn, terwijl in Nederland elke burger die word ingepakt vers vlees zit dat 20 seconden daarvoor nog op de grill lag. | |
Erasmo | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:02 |
Ze rijden toch voor een deel op hun eigen frituurvet? | |
Tha_Duck | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:06 |
Liever 10 tot 20 minuten in zo'n ding, dan een doosje waar alles warm in is geworden en slap wordt na een minuut of 5 ![]() | |
gewoonfaye | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:06 |
Dat gebeurt op kva toch ook? | |
gewoonfaye | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:10 |
Reclamefoto's he.. maar ik denk dat je bij de mac gewerkt moet hebben om echt te weten hoe het is. De opbouw enzo. En sorry, maar je spelling irriteert me best wel, al heb ik qua interpunctie ook geen recht van spreken | |
Absurditeit | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:12 |
Doen de prijzen er eigenlijk nog toe als het al niet te vreten is in the first place? En waarom zou je nog een liter van die waterige cola willen hebben? | |
Tha_Duck | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:13 |
Ik oordeel niet over de smaak, want daarover kan je twisten. Zo vind ik BK echt niet te vreten, altijd koude kut hamburgers met een halve doorweekte tomaat om de kosten te drukken. In een kloterig papiertje. Maar iedereen zijn meug. In de VS kan je zelf kiezen of je er ijs (dus water) bijdoet. Voor de rest smaakte het prima de cola. Maar dat doet het hier ook bij de Mac. | |
gewoonfaye | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:15 |
Zeuren mag in CUL | |
Absurditeit | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:17 |
ALs je vrijwel niets biedt, is eigenlijk alles teveel qua prijs. Wat zullen ze zich kapot lachen. | |
Krimpen | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:18 |
Bij KVA gebeurde dat juist niet; dat was ook op voorraad maken en de broodjes lagen dan in de bin. Gebaseerd op dat verhaal uit de States is er in NL wel BOP (Bridge Operating Platform). Daarbij worden de producten die bereid worden met patties die gefrituurd worden, op die wijze geproduceerd. Deze patties liggen in een dergelijk mandje op voorraad, een bestelling wordt real-time doorgegeven, en het betreffende crewlid 'bouwt het broodje' (vers dus!) en plaats uiteindelijk de benodigde patty op het broodje. Aan de andere kant van de plas gebeurd dit dus ook voor de producten met rundvlees. Daarin worden de vleespatties gegrild, en vervolgens in een mandje in een soort warmhoudkast geplaatst. Wachtend om op het broodje geplaatst te worden. Waarom dat systeem in Nederland voor de producten met rundvlees nog niet gebruikt wordt, weet ik niet. Ik kan alleen maar gissen: - Te veel vraag naar producten met rundvlees...? - Kwaliteit...? - Resultaten in de USA vallen tegen...? - Te kostbare investering...? Ik weet het niet... anderen misschien wel? | |
Droopie | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:33 |
Goedenavond, als Mac-Klant, favoriete bestelling 6kip, mcfish en hamburger, heb ik een vraagje. Heb altijd het idee dat ik genaaid wordt als ik een menu bestel en een McShake bestel ipv. cola. Klopt dit? | |
gewoonfaye | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:47 |
Het is 70 cent duurder (bij ons dan), maar je wordt niet genaaid. Drinken staat los van menu zegmaar en bij een milkshake is die dan duurder. Een shake is normaal ook duurder, dus in een menu ook | |
Droopie | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:49 |
OK bedankt, dan lijkt het maar zo. Maar bedankt. Komt denk ik ook door dat je opeens een bedrag rond de 5,50 euro ziet staan en dan bij het bestellen van de shake opeens 7,80 ofzo ziet staan ![]() Ik kom er zo vaak dat sommige meisjes vragen bij loket 1, jij hebt toch een goldcard, dan krijg ik korting ![]() De eerst keer dat ze vroeg of ik een goldcard had en een knipoog gaf, dacht ik toch echt dat ze vroeg of ik een creditcard heb, de moneygrabber ![]() | |
Krimpen | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:52 |
En vergeet de frietsaus niet! nog bijna een euro d'r bovenop ![]() | |
Droopie | zaterdag 7 mei 2011 @ 21:59 |
Ach, ik kan klagen over de Mac. Eerlijk is eerlijk het is geen michelin ster waard.. Maar dat ik op een kilometer van mijn huis tot 02.00 's nachts er eten kan halen, daar zijn heel veel mensen uit de Hoeksche Waard jaloers op ![]() Het eten is goed te doen, alleen de prijs/ kwaliteit is niet in evenwicht. | |
Battlefan | zaterdag 7 mei 2011 @ 22:02 |
Daar komt ook de naam BOP vandaan, het moet gezien worden als een brug tussen het oude (Grill Direct noemde ze dat, KVA viel daar ook onder, nu alleen de Grill nog) en het nieuwe, Made For You. Er zijn zeker plannen om daar op over te gaan, daar komt het hele BOP project vandaan, omdat in 1x een te grote overstap zou zijn en het binnen Europa anders is qua hoeveelheid en samenstelling van bestellingen in vergelijking met de VS. | |
Krimpen | zaterdag 7 mei 2011 @ 22:05 |
Bedankt voor de aanvulling ![]() | |
Krimpen | zaterdag 7 mei 2011 @ 22:11 |
100% mee eens dat het geen michelin ster waardig is; maar ik kan me geen enkel michelin ster waardig restaurant indenken, waarbij mensen zo snel geholpen worden. Waarbij 16-jarigen het eten bereiden. Waarbij je voor een menu + dessert ongeveer ¤10,- kwijt bent. Waarbij (zoals je zelf al noemt) je van 's ochtends vroeg, tot diep in de nacht terecht kunt... | |
Droopie | zaterdag 7 mei 2011 @ 22:14 |
Ik heb het idee, kan het alleen niet uitvoeren. Maar de eerste die , gekookte aardappelen, sperziebonen, biefstuk drive through voor 8,50 euro, opent, kan over 5 jaar stoppen met werken. | |
Studiotje | zaterdag 7 mei 2011 @ 22:55 |
Ik zou dus echt nooit naar een reastaurant gaan om dat te bestellen en in een zakje mee naar huis nemen ![]() (as we speak zit ik naast een collega die na elk frietje smakt als de tering en daarna kreunt alsof die een bakje frietsaus heeft gevuld) | |
Droopie | zaterdag 7 mei 2011 @ 23:00 |
Dat is de truc, een mooie afdek schotel zoals shoarma of nog iets luxer, mensen voelen zich best schuldig als ze weer vette hap halen bij de mac. Met hollandse pot denken ze dat ze goed bezig zijn ![]() | |
Erasmo | zaterdag 7 mei 2011 @ 23:14 |
Dat dachten de mensen van Stampot to go ook, maar dat is onderhand een stille dood gestorven... | |
Yannick567 | zondag 8 mei 2011 @ 00:11 |
Toen ik jouw reactie nog niet gezien had wilde ik dat inderdaad posten ja. Dat is ook geen succes geworden. Kennelijk is het dus nog best lastig om zoiets op te starten, buiten het fastfood gebeuren om. Ik las laatst wel ergens dat er, volgens mij was het in Spanje, een drive-thru supermarkt was. Dat liep volgens mij best wel ![]() En dat ja ![]() ![]() | |
Yannick567 | zondag 8 mei 2011 @ 00:14 |
Ik heb trouwens nog wel een leuk filmpje over McDonald's, over dat gehele concept waarbij onder andere dat vlees op voorraad ligt en wacht op productie. McDonald's d10 heet het. | |
Nightshadow | zondag 8 mei 2011 @ 10:57 |
Leuk filmpje, hierin merk je toch wel dat wij (in ieder geval Zutphen) nog wat achterlopen op de ontwikkelingen. | |
Yannick567 | zondag 8 mei 2011 @ 17:02 |
Heeft een van jullie die kortingsbonnen al bekeken? Er staat iets van 'maandag tot en met vrijdag'. Komt over alsof ze in het weekend niet geldig zijn ![]() | |
Battlefan | zondag 8 mei 2011 @ 19:54 |
Heb er al meerdere voorbij zien komen van gasten, en daar stond het niet op. Denk dat je een unieke variant hebt ![]() | |
#ANONIEM | zondag 8 mei 2011 @ 19:58 |
Gorinchem moet weer speciaal doen ![]() | |
Yannick567 | zondag 8 mei 2011 @ 23:16 |
Niks over Gorinchem he! ![]() | |
Battlefan | zondag 8 mei 2011 @ 23:26 |
![]() | |
Remco | maandag 9 mei 2011 @ 12:47 |
Wat een vet filmpje ![]() Hoe kom je daar aan, aangezien het echt nog maar een paar keer is bekeken? | |
Yannick567 | maandag 9 mei 2011 @ 14:40 |
Als ik me niet vergis heb ik dat van die Spamsno.. Spamkip/Matthijs gehad. ![]() | |
Battlefan | maandag 9 mei 2011 @ 14:44 |
Wat heeft iedereen toch met die spamkip ![]() | |
Yannick567 | maandag 9 mei 2011 @ 16:29 |
Ohja, hier heet je anders. Noem jezelf gewoon zoals je heet, haas! ![]() | |
WebHawkjuh | maandag 9 mei 2011 @ 21:12 |
Kan iemand mij vertellen waar McDonald zijn kroketten inkoopt? Heb er in 2005 gewerkt, maar heb er spijt van dat ik 't nooit op heb geschreven. Weet wel nog dat er 144 in een doos zitten. Ik onthou de verkeerde dingen ![]() | |
Studiotje | maandag 9 mei 2011 @ 22:24 |
Havi toch? ![]() | |
#ANONIEM | maandag 9 mei 2011 @ 22:48 |
![]() | |
Studiotje | dinsdag 10 mei 2011 @ 00:03 |
![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2011 @ 00:07 |
![]() Ik moet morgen weer is werken, ik zal wel is ffies op de doos kijken. | |
gewoonfaye | dinsdag 10 mei 2011 @ 00:24 |
Kon je dit niet een paar uur eerder vragen? Dan had ik kunnen kijken | |
Remco | dinsdag 10 mei 2011 @ 00:40 |
Ik denk alleen dat je er niets aan hebt, worden vaak door een bedrijf gemaakt die ze speciaal in opdracht van McDonald's maakt. | |
Nightshadow | dinsdag 10 mei 2011 @ 09:30 |
Kon je ook niet weten, want in 2005 heette het nog MLS ![]() Of je maakt een deal met je restaurant manager. Toen mijn ex-restaurant manager 40 was geworden gaf hij een barbecue en had daarvoor een doos QP-patty's geregeld. Denk alleen niet dat dit volgens de regels van McDonald's mag. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2011 @ 09:34 |
Ik heb ooit een doos met fishnuggets meegekregen ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 10 mei 2011 @ 10:58 |
Wanneer hadden we fishnuggets dan? | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2011 @ 10:59 |
Dat is al 4/5 jaar geleden volgens mij ![]() | |
Nightshadow | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:00 |
Neeuh, echt geen 4/5 jaar, eerder 3 jaar! ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:01 |
ah oke ![]() ![]() | |
Nightshadow | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:02 |
McDonalds deel 15, stedentripweken & de McFLurry KitKat 2 jaar geleden pas zelfs ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:04 |
Oh dat is van voor mijn tijd! Ik werk er trouwens alweer een jaar! Vandaag precies 13 maanden | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:05 |
Ik werk er al uuuh 7 jaar ![]() ![]() Nog een weekje stage, en dan ben ik klaar met mijn studie. Zodra ik vast werk heb dan is het ![]() ![]() ![]()
[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2011 11:14:39 ] | |
Nightshadow | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:45 |
Hehe, ik werk ook maar 4 uurtjes per week! En werk er nu 4,5 jaar. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 mei 2011 @ 11:57 |
en ik heb een vast contract, dus niemand stuurt mij weg ![]() | |
Nightshadow | dinsdag 10 mei 2011 @ 12:03 |
Ik schijn ook al een half jaar een vast contract te hebben volgens mijn restaurant manager, nooit ondertekend. Misschien moet ik die maar snel tekenen, ze mogen mij volgens de CAO nog één tijdelijk contract aanbieden, maar dat weten ze volgens mij niet. Hebben jullie nog ergens over onderhandeld in het contract? Denk alleen dat ze niet zo makkelijk onderhandelen. Ik verdien al meer dan 3x meer dan een 15-jarige geloof ik. | |
Piger | dinsdag 10 mei 2011 @ 13:12 |
Hier doen ze niet zo heel moeilijk met contracten voor onbepaalde tijd, mits je maar goed werkt. Van de andere kant hebben ze je voor die 4 uurtjes nou ook niet echt hard nodig. | |
Liannuh | dinsdag 10 mei 2011 @ 15:50 |
Same for me! Werk er nu 6 jaar, ben over +/- 2 weken klaar met mn studie. Alleen wil ik eigenlijk niet weg, en willen hun mij ook niet weg hebben. Ze willen dat ik manager word. Maarja, management trainee worden na je HBO is best wel euh, jammer denk ik. Vandaag de eerste 0% score van dit jaar gehaald! ![]() | |
Yannick567 | dinsdag 10 mei 2011 @ 17:52 |
Ik denk niet dat degene die hier vroeg om die fabrikant van die kroketten ze daar kan kopen. Weet wel zeker van niet eigenlijk ![]() En over aantal-jaren-dat-ik-bij-de-mac-werk gesproken.. ik werk er vandaag 4 jaar en 4 maanden ![]() | |
Studiotje | dinsdag 10 mei 2011 @ 19:20 |
4 jaar en 4 maand ![]() Ik werk er eind deze maand 4 jaar ![]() Hehe, ik moet nog 4,5 week stage en dan is mijn studie voorbij, zie wel wat ik er na ga doen. Aan de ene kant wil ik wel weg en een normale baan, maar aan de andere kant, 't begint zo ontiegelijk gezellig te worden hier, sfeer is echt stukke beter dan voorheen. ![]() ![]() | |
Battlefan | dinsdag 10 mei 2011 @ 20:07 |
Ik werk er nu 5 jaar ![]() | |
Yannick567 | dinsdag 10 mei 2011 @ 20:08 |
Ik las tweets dat jij 's nachts ging werken én zelfs op vrijdag! Ik dacht dat er iemand anders op je twitteraccount zat.. _o- Maar het is wel duidelijk dat het in ons restaurant heel anders is. Veel gezelliger als bij sommige als ik dat zo lees.. ![]() | |
Nightshadow | dinsdag 10 mei 2011 @ 21:24 |
Wat is er zoal gezelliger bij jullie dan bij andere restaurants? De sfeer is bij ons in ieder geval ook heel goed onder de crew! | |
Dale. | dinsdag 10 mei 2011 @ 21:43 |
Me vriendin werkt bij de Mac... toen ik het hoorde kon ik me niet inhouden ![]() ![]() Gelukkig heeft ze het er wel naar haar zin. | |
Yannick567 | dinsdag 10 mei 2011 @ 21:58 |
Gezellig is misschien het verkeerde woord, maar hoe je sommige dingen hoort. Hoe bepaalde dingen geregeld zijn etc. | |
Yannick567 | dinsdag 10 mei 2011 @ 21:58 |
En, heeft je dat geleerd, die straf? ![]() | |
Studiotje | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:14 |
Lal ![]() ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 10 mei 2011 @ 23:43 |
Je kan echt een soap beginnen bij ons! Wat een gezellige boel is dat. Je merkt wel dat iedereen die stil is en niet zijn mannetje kan staan zo weg is, iedereen die zijn mond opentrekt en gewoon mee ouwehoert blijft wel een tijdje hangen. Je hebt stelletjes, managers die ouwehoeren. Laatst ben ik de prullenbak half ingesprongen omdat ik een kieteldood wilde ontwijken. Door een manager he! De opperbaas himself heeft me aan de kassa eens flink in de zeik genomen door ineens tegen een gast te zeggen "dit is bertha, 23 en student. Wil je met haar daten?" met zijn allen aan de friet als er niks te doen is. Liedjes zingen, dansen, pingpongen over de counter met dienbladen en propjes bonnetjes. Naamkaartjes met "flip", "frietmeisje", "S de G/lange" Crewfeesten die eindigen in een grote groep die uitgaat, ijsblokjes in elkaars nek gooien... ![]() En de gesprekken in het rokershok. Voor de sfeer zou ik er voor altijd willen blijven werken | |
Yannick567 | woensdag 11 mei 2011 @ 00:03 |
Wat een bazenbeschrijving, zo gaat dat bij ons ook. Ik rook niet eens, maar die gesprekken die daar gevoerd worden.. ![]() ![]() | |
Battlefan | woensdag 11 mei 2011 @ 01:25 |
Bij ons wisselt het sterk, hangt er echt vanaf met wie je staat ![]() | |
gewoonfaye | woensdag 11 mei 2011 @ 01:44 |
Leuk is dat he! Echt, het komt door de walm ofzo, maar daar echt hele openbaringen gehad joh! Datende managers, zwetende managers. Gister kwam een ex binnen van een van de managers, lachen joh. Hij zweette helemaal. Helemaal van slag. | |
Liannuh | woensdag 11 mei 2011 @ 10:32 |
Hahaha heel herkenbaar! ![]() ![]() ![]() | |
Liannuh | woensdag 11 mei 2011 @ 11:29 |
Trouwens, datende managers? Mag dat bij jullie? | |
gewoonfaye | woensdag 11 mei 2011 @ 12:04 |
Mag dat niet? | |
Nightshadow | woensdag 11 mei 2011 @ 12:22 |
Ook hier heel herkenbaar, behalve van de gesprekken in het rokershok omdat wij die niet hebben! Misschien na de verbouwing, geen idee van eigenlijk. Ik denk niet dat onze baas dat leuk vind. Sowieso niet met crewleden volgens mij; mijn restaurant manager een relatie/verloofd/getrouwd (geen idee precies) met een werkneemster die niet al te lange tijd later overgeplaatst is naar de andere vestiging van onze franchisenemer. | |
Liannuh | woensdag 11 mei 2011 @ 14:06 |
Bij ons wordt een manager naar een andere vestiging van onze franchisenemer overgeplaatst als hij een relatie heeft met gewone crew... Is niet echt de bedoeling dat die in dezelfde zaak werken :p Onze regio heeft trouwens wel erg veel stelletjes, (verliefd,samenwonend of getrouwd) maar werken allemaal in een andere vestiging... | |
Hendroit | vrijdag 13 mei 2011 @ 11:15 |
Ik moet morgen voor het eerst werken in Zwolle centrum. ![]() Geen idee wat ik moet doen op mijn eerste dag ![]() Nemen jullie altijd je kleding mee en kleden jullie je daar om of doen jullie dat thuis? Ik kan dat schort nog niet eens normaal omdoen ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 13 mei 2011 @ 11:24 |
Op je werk natuurlijk. | |
#ANONIEM | vrijdag 13 mei 2011 @ 11:31 |
broek en shirt thuis aan.rest op werk. ![]() | |
gewoonfaye | vrijdag 13 mei 2011 @ 13:47 |
Wij moeten alles mee naar huis nemen. De meeste komen al aangekleed aan, pet en schort doen ze even snel daar. Schort is toch niet moeilijk. Dubbelvouwen naar binnen omslaan en touwtje achterlangs naar voren en vastknopen | |
#ANONIEM | vrijdag 13 mei 2011 @ 13:55 |
jaja omkleden. Het is wat ![]() | |
Nightshadow | vrijdag 13 mei 2011 @ 15:24 |
Ik kleed mij meestal daar om. Aangezien ik altijd om 17:00 begin en het dan druk is, is dat een mooie smoes om te laat te komen dat de kleedhokjes vol zaten ![]() *is eigenlijk al ruim een jaar niet meer te laat op het werk geweest Maar bij de meeste Mac's zijn ze nog wel zo slim in je contract te zetten dat je zelf zorg moet dragen voor je kleding (wassen, strijken etc.). Als dat er niet in staat kan je je baas de kleding laten wassen ![]() | |
Yannick567 | vrijdag 13 mei 2011 @ 18:50 |
Ik ga gewoon in werkkleding, hoef me niet om te kleden daar. Tenzij ik op de fiets ga en het is 30 graden (lees: warm) buiten, dan wel ![]() | |
Battlefan | vrijdag 13 mei 2011 @ 19:33 |
Ik kleed me ook altijd thuis om, maar crewleden komen bij ons vrijwel allemaal in eigen kleding, managers nooit ![]() | |
mstyle | vrijdag 13 mei 2011 @ 21:33 |
Het is in jou geval de bedoeling dat je, je beneden om kleed, en zorgt dat je vijf minuten van te voren meld bij de manager die op dat moment shift heeft. Je mag niet met je Werkkleding over straat. Ik kan het weten (A) | |
Piger | vrijdag 13 mei 2011 @ 21:56 |
Zo. Drukte weer voorbij. In de topdrukte het volgende continu op t scherm: 45 Bigmac 20 kroket 20 chicken 30 hb 20 cb 80 friet 15 kip9 10 kip6 Hamburgers vielen nog mee maar chickens en kroketten was niet tegenop te bakken. | |
Yannick567 | zaterdag 14 mei 2011 @ 01:16 |
80 friet? Waar werk jij ![]() | |
Studiotje | zaterdag 14 mei 2011 @ 15:00 |
80 friet, volgens mij heb je gewoon collega's die de bestelling niet weg serven.. ![]() Enfin! Effe over zo'n Side by Side drive! 't is al echt te merken dat het zo zijn voordelen heeft, het is (of lijkt) minder druk, je hebt meer ruimte op raam 2 en het is gewoon een soort van leuker. Alleen heb je ook mensen die doorrijden, de palen waar je besteld staan nu voor de 'hoek' van het gebouw, voorheen stond de opneempaal net na de hoek. De slimme aso's die te hard rijden die scheren zo langs de paal heen en rijden door, dan krijgen ze door dat op de plek van de oude paal nu een weg zit waar een paal aan zit. Als het druk is moeten ze een rondje rijden, anders mogen ze bij raam 1 hun bestelling plaatsen ![]() ![]() Daarnaast hebben we natuurlijk ook een 'vernieuwde' buitenkant, best aardig alleen ze vonden de bakstenen zo mooi dat die nog steeds zichtbaar zijn en het dak alleen echt nieuw is ![]() ![]() ![]() | |
Piger | zaterdag 14 mei 2011 @ 15:39 |
14 bemande kassa's, plus 'lopende' driver. Dan red je dat wel. Beide frietstations waren uiteraard bemand. | |
Studiotje | zaterdag 14 mei 2011 @ 15:49 |
14? De tering, welke McD werk jij man ![]() | |
Piger | zaterdag 14 mei 2011 @ 15:58 |
Arnhem. Is volgens mij één van de grootste. | |
LimaOscarLima | zaterdag 14 mei 2011 @ 21:17 |
Hier in de buurt een cafetaria gevonden die nog de chickensate heeft. had hem gevraagd waar hij dat vandaan had. de leverancier van onze geliefde shakemachine die wekelijks wel iets heeft. INTERFastfood | |
Battlefan | zondag 15 mei 2011 @ 02:13 |
Drukste is die van Duiven, die bedoel je neem ik aan? ![]() | |
Yannick567 | zondag 15 mei 2011 @ 02:37 |
Duiven heeft geen 14 kassa's, werk je niet bij Arnhem Gelredome? | |
MaximumRush | zondag 15 mei 2011 @ 12:35 |
Volgende week maandag mijn eerste management bijeenkomst ![]() | |
Piger | zondag 15 mei 2011 @ 17:16 |
Arnhem Gelredome. Duiven is inderdaad druk, maar als er een concert is bij Gelredome dan is het echt ziek. | |
WebHawkjuh | zondag 15 mei 2011 @ 19:53 |
Oei, jij zit in de Rijnstraat, daar kom ik het vaakst! (Woon vlakbij Arnhem) Iemand toevallig al een antwoord op deze vraag? ![]() | |
Battlefan | maandag 16 mei 2011 @ 01:08 |
Vergelijkbaar met de McDonald's die vroeger in de Jaarbeurs zat gok ik ![]() | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 01:32 |
Wie ben jij dan? ![]() | |
Yannick567 | maandag 16 mei 2011 @ 01:56 |
Bij Arnhem Gelredome gelden zeker ook andere prijzen als er concerten zijn oid? Ik was er een keer tijdens een concert, toen was de drive gesloten voor verkeer en mochten er alleen voetgangers doorheen ![]() | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 07:56 |
Ik weet wel dat ze net zoals wij met koninginnedag het halve assortiment eruit gooien en geen specials doen. Dacht ik | |
Liannuh | maandag 16 mei 2011 @ 10:16 |
Haha met de vierdaagse/zomerfeesen in Nijmegen hebben we in de stad geen euroknallers, alleen simpele burgers (geen tasty en wraps bijvoorbeeld) en geen specials. En de prijzen gaan echt flink omhoog... ![]() | |
Piger | maandag 16 mei 2011 @ 12:16 |
Ik heb één keer gewerkt bij rijnstraat, paar jaar terug. Vind het werken bij jullie maar niks eigenlijk, veel te krap allemaal. En zover ik me kan herinneren maar 4 grills?? Hoe kan je daar het hele konginnedagvolk mee voorzien ![]() Prijzen weet ik zo niet uit mijn hoofd. Maar inderdaad geen euroknallers en aantal broodjes. Drive is alleen voor voetgangers. Het is dan ook vrijwel onmogelijk mcdonalds met een auto te bereiken een paar uur voordat het begint. | |
Yannick567 | maandag 16 mei 2011 @ 16:52 |
De reclame van de McFlurry Rolo en Milkshake Framboos, versch van de pers ![]() | |
Studiotje | maandag 16 mei 2011 @ 17:57 |
Kansloos kut weer ![]() | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 18:20 |
4 grills ja, 2 voor hb/big mac en 2 voor QP/tasty volgens mij (maar kan ook 1 zijn, dat er nog 1 voor grill salades is) | |
Yannick567 | maandag 16 mei 2011 @ 18:23 |
Dat is flink aanpoten dan ![]() ![]() | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 18:30 |
Maar dat kunnen wij. Iedereen loopt altijd op onze mac te zeiken, maar wij weten niet beter. Ze zijn nu aan het kijken of we BOP aankunnen, aankunnen in de zin van dat de vloer dan niet doorzakt ![]() | |
WebHawkjuh | maandag 16 mei 2011 @ 18:56 |
Waar staat BOP voor? ![]() | |
#ANONIEM | maandag 16 mei 2011 @ 18:56 |
Bridge Operating Platform Daar worden alle kipproducten, kroketten etc gemaakt http://www.missethoreca.n(...)nVisVersBereiden.htm [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2011 18:57:46 ] | |
WebHawkjuh | maandag 16 mei 2011 @ 19:00 |
Ah, oke. Die staat in Arnhem Rijnstraat rechts in de keuken, toch? (Heb er zelf in 2005 gewerkt, volgens mij heette het toen anders) | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 19:04 |
Nee dat is het niet, dat is gewoon KVA met zo'n ding met laatjes. Ken je Bo? ![]() | |
WebHawkjuh | maandag 16 mei 2011 @ 19:06 |
Bo ![]() Nelson werkt er ook nog hé? | |
Yannick567 | maandag 16 mei 2011 @ 19:06 |
Is het zo'n oud pand dan? ![]() ![]() | |
WebHawkjuh | maandag 16 mei 2011 @ 19:08 |
Is wel een pand wat er aan z'n uiterlijk te zien al honderden jaren staat. Staat ook echt in het midden van de oude binnenstad. | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 19:11 |
die is weer terug van weggeweest ![]() | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 19:12 |
Het was een van de eerste McDonalds in Nederland... En nooit veranderd verder | |
WebHawkjuh | maandag 16 mei 2011 @ 19:14 |
Pfoe, geen idee. Misschien als ik z'n gezicht zie. Wanneer werk je weer? Kan ik kijken of ik je kan spotten ![]() | |
Piger | maandag 16 mei 2011 @ 19:46 |
Kan me nog herinneren dat jullie regelmatig brood moesten halen met de lift. (Sowieso die lift ![]() | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 22:02 |
Woensdag ben ik weer aan de beurt, 's avonds dat dan weer wel 3 kratten brood op elkaar pleuren en als er eentje leeg is, die eraf gooien, die deur bij de counter eruit halen en overal mensen vandaan halen | |
#ANONIEM | maandag 16 mei 2011 @ 22:03 |
- [ Bericht 100% gewijzigd door #ANONIEM op 16-05-2011 22:03:58 ] | |
Piger | maandag 16 mei 2011 @ 22:15 |
Dat moet echt een zooi daar zijn met koninginnedag. En 3 kratjes bigmac brood heb je er in een kwartier al doorheen. | |
gewoonfaye | maandag 16 mei 2011 @ 23:15 |
Ik stond er overdag en counter, je krijgt er vrij weinig van mee | |
Yannick567 | dinsdag 17 mei 2011 @ 01:18 |
Nou Faye.. nu heb je me nieuwsgierig gemaakt ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 17 mei 2011 @ 09:24 |
Ik had dus een vrouw aan mijn kassa en die wilde een mcflurry Stroopwafel, want die stond op dat bordje voor de kassa. Dus ik maak die flurry en dat ding ziet er natuurlijk meer uit als chaos na een tornado dan als wat op dat bord staat. Verder zat de flurry best vol, dus dat was het probleem niet, maar die vrouw was helemaal boos omdat de flurry niet op die van de reclame leek. ![]() | |
Nightshadow | dinsdag 17 mei 2011 @ 10:23 |
Mensen kunnen soms zo moeilijk doen! Ik had er enige tijd geleden ook ééntje. Ik was net voor de rush nog even de lobby in (we hadden die dag geen lobby-personeel) om de prullenbakken te legen. Dus ik vervang een vuilniszak die half vol was. Komt er een vrouw naar mij toe (zoiets van): "Ik vind dat niet kunnen dat je een halve zak vervangt. Ik ga dit melden bij je manager". Dus ik maar terug bluffen naar haar hoe: "Dan kunt u beter gelijk naar de bedrijfsleider gaan, ik doe dit in opdracht van hem". En toen liep ze ook weg zonder één woord te laten vallen ![]() | |
Yannick567 | dinsdag 17 mei 2011 @ 11:29 |
Mensen die zeuren omdat de caramelsaus niet over de 'stervorm' van het ijs loopt zoals op het plaatje. Please. ![]() | |
Liannuh | dinsdag 17 mei 2011 @ 11:42 |
Haha of mensen die bijvoorbeeld bij de chili wrap dachten dat ze de chilisaus apart in een bakje kregen, zoals ook op het bord stond ![]() En ik vind het ook prachtig om te zien wat voor gezichten mensen trekken als ik de smoothie op het dienblad zet, hilarisch ![]() | |
Piger | dinsdag 17 mei 2011 @ 11:54 |
Tegelijkertijd vind ik t dan ook weer vreemd dat mcdonalds reclame maakt met sausjes en dressings die in een apart bakje liggen. Wat is daar nou weer het nut van? | |
#ANONIEM | dinsdag 17 mei 2011 @ 11:56 |
om het luxer te laten lijken. | |
Piger | dinsdag 17 mei 2011 @ 12:08 |
Ja en mensen die McDonalds kennen weten dat dit nergens op slaat. De mensen die wat minder vaak bij McDonalds komen zijn teleurgesteld. | |
Yannick567 | dinsdag 17 mei 2011 @ 12:37 |
Ik denk niet zozeer om het luxer te laten lijken, eerder voor de beeldvorming van de gast zodat ze zien wat voor saus het is. Komt duidelijker over denk ik? | |
gewoonfaye | dinsdag 17 mei 2011 @ 14:32 |
Ik zeg dan meestal iets van dat het nou eenmaal niet gaat en dat ze het ook best zelf mogen proberen | |
gewoonfaye | dinsdag 17 mei 2011 @ 14:35 |
Ik had laatst een leuke aan mijn kassa: ik wil zo'n wrap, honingmosterd, maar zonder mosterd. Ehhm | |
Yannick567 | dinsdag 17 mei 2011 @ 14:44 |
'Ik wil een Chicken Sensation met satésaus' ![]() Maar het is wel een beetje misleidend ja, die saus in dat kuipje ernaast. Ik heb regelmatig mensen die vragen honingmosterdsaus bij hun kipnuggets. | |
Liannuh | dinsdag 17 mei 2011 @ 14:47 |
Chickensaus bij de nuggets ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 17 mei 2011 @ 14:51 |
Mcchicken sensation ![]() | |
Yannick567 | dinsdag 17 mei 2011 @ 15:05 |
Die is ook geniaal ja. 'Bigtasty hamburger' ![]() | |
Liannuh | dinsdag 17 mei 2011 @ 15:07 |
"Ik wil een euroknaller" ![]() | |
gewoonfaye | dinsdag 17 mei 2011 @ 15:09 |
Daar trek ik zo'n kutkop van he... Echt een spuughekel heb ik daaraan. Ik had ook een keer een vrouw die een hamburger plain bestelde en een bigmac plain bedoelde, 'want dat is toch ook een hamburger' | |
Piger | dinsdag 17 mei 2011 @ 15:16 |
hetzelfde met mensen die om "een medium voordeelmenu" vragen. of een "mckrokket". maar dit doet me herinneren aan een aantal jaar geleden, toen ik nog wel regelmatig kassa stond. "doe maar een medium strawberry milkshake banaan, twee strawberry milkshake chocola, en een strawberry milkshake aardbei". Serieus, weet die kerel niet wat strawberry betekent, kan hij gewoon helemaal geen engels of wat? | |
gewoonfaye | dinsdag 17 mei 2011 @ 16:33 |
mckrokket ja, die is ook echt walgelijk, of nog erger: M C krokket vishamburgers, stukjes kip, die normale saus van de nuggets, melk (en dan een milkshake bedoelen), die daar! (over happy meal toetjes) Wat voor een toetje wil je in je HM? EEN MCFLURRY Wat wilt u in het HM? Visburger. Mag ik u helpen? Ik wil een voordeelmenu... met friet! | |
Battlefan | dinsdag 17 mei 2011 @ 16:49 |
"Ik wil een burger" "Ja ik wil die *wijs*" "Ja die ene met kip"![]() | |
Piger | dinsdag 17 mei 2011 @ 16:52 |
Prachtig ja. M C krokket ook wel eens mogen horen. Maar dat hoor ik nou nooit bij een ander broodje, zoals een M C fish filet of M C chicken. Daarnaast vragen ze ook vaak om een extra frietsaus, dan sla je er maar gewoon twee aan. Trouwens. Fish Filet is niet eens zo heel raar in een happy meal. Die hebben we ooit gehad, met ketchup volgens mij. Er zijn ook nog steeds mensen die proberen een warm appelgebak te bestellen. | |
Battlefan | dinsdag 17 mei 2011 @ 16:56 |
Bij ons hangt er nog steeds een bord in de lobby van warm appelgebak ![]() ![]() En iets met vis mag wel weer terug komen in de happy meal, eigenlijk is het slecht zoals het nu is | |
Studiotje | dinsdag 17 mei 2011 @ 17:44 |
Vis Nuggets ![]() | |
mstyle | dinsdag 17 mei 2011 @ 18:43 |
garnalen ruiken lekker wilde je zeggen | |
Liannuh | dinsdag 17 mei 2011 @ 19:45 |
Bij ons kan er wel een vis in het HM! Niet meer die met ketchup, maar een gewone vis. Ze betalen er wel meer voor, maar het kan wel. Net zoals en kroket en een groenteburger! | |
Yannick567 | woensdag 18 mei 2011 @ 01:06 |
Vandaar dat ik altijd die boze mensen aan mijn kassa krijg, 'want daar en daar kan het wel' ![]() Het blijft ook leuk als mensen met een Engels accent producten bestellen ja. M C Krokket is er zoeen, of Hamburger op zijn bekakt Engels uitspreken. Damn _o- Maar, die ene die Faye zei, 'Ik wil een Euroknaller' ![]() ![]() | |
ErkendFokker | woensdag 18 mei 2011 @ 01:09 |
'doe mij maar een euroknaller' is eigen schuld van de mc donalds, ze zeggen het in de reclames ook ongeveer zo. rest is wel dom ja | |
gewoonfaye | woensdag 18 mei 2011 @ 07:03 |
Een keer was ik zo chagrijnig dat ik een side salade aansloeg. 'Oh, dat wilde je niet? Nee want je zei euroknaller en ik dacht dat je een salade bedoelde' | |
Liannuh | woensdag 18 mei 2011 @ 11:43 |
Haha soms is het zo heerlijk om je lekker dom voor te doen! Bijvoorbeeld als iemand een menu bestelt vragen "welke van de 6 menu's wilt u?" Even laten weten dat ze irritant zijn ![]() | |
gewoonfaye | woensdag 18 mei 2011 @ 15:50 |
'Ik wil nummer 3....' | |
Studiotje | woensdag 18 mei 2011 @ 17:55 |
Ik wil een groot Bigmac menu > Wat voor drinken wilt u er bij En ik wil een happymeal > Hamburger, Cheeseburger of Kip Nuggets? En mijn vrouw wilt een McChicken menu ![]() | |
Liannuh | woensdag 18 mei 2011 @ 17:57 |
"Ik wil een big mac menu" "Wilt u een groot of een medium menu" "Ja" ![]() | |
gewoonfaye | woensdag 18 mei 2011 @ 17:58 |
Ik wil een medium menu... Met Frietsaus, dat was het. | |
Studiotje | woensdag 18 mei 2011 @ 17:59 |
Wilt u het hier opeten of meenemen? ![]() > Meenemen... naar mijn tafel, kom nou, ga het hier toch niet opeten, ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2011 @ 18:00 |
![]() ![]() | |
gewoonfaye | woensdag 18 mei 2011 @ 18:02 |
Wij hebben zo'n man die altijd komt, het ingepakt wil hebben en het dan boven opeet | |
gewoonfaye | woensdag 18 mei 2011 @ 18:03 |
Ik wil een supersize menu/het allergrootste menu/ extra large menu / klein menu | |
Studiotje | woensdag 18 mei 2011 @ 18:04 |
![]() Ooit eens gehad dat een gezin het ingepakt wou hebben en nadat ik dat volledig had gedaan pakte ze het op en zeiden ze vriendelijk bedankt. Ik was trots, want ik had het goed gedaan ![]() ![]() ![]() | |
Studiotje | woensdag 18 mei 2011 @ 18:05 |
King size menu, alsof we bij de BK zijn ![]() | |
gewoonfaye | woensdag 18 mei 2011 @ 18:06 |
Ja dan denk ik ook altijd, Nigga please.. | |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2011 @ 18:28 |
McDonalds even sterrenrestaurant [ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2011 18:28:37 ] | |
Studiotje | woensdag 18 mei 2011 @ 18:35 |
Dan moeten ze het wel rustig hebben om zoiets te doen ![]() ![]() | |
#ANONIEM | woensdag 18 mei 2011 @ 19:13 |
Hoe vaak worden jullie nederige medewerkers nou gedist op skednet omdat de crewroom weer smerig was of omdat de mystery guest score te laag was en worden er dan ook weer van die belachelijke dreigementen bijgezet? Zoals we gaan spullen weggooien als het er volgende keer nog ligt? [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2011 19:14:12 ] | |
mstyle | woensdag 18 mei 2011 @ 19:47 |
Als je héél goed kijkt, leest, zie je dat het niet voor de gasten was. | |
Yannick567 | woensdag 18 mei 2011 @ 20:24 |
Wat dacht je van gewoon niet? | |
BWolf | woensdag 18 mei 2011 @ 21:29 |
![]() | |
Battlefan | donderdag 19 mei 2011 @ 01:00 |
Niet? We gebruiken niet eens Skednet ![]() | |
gewoonfaye | vrijdag 20 mei 2011 @ 00:17 |
Wasda? | |
#ANONIEM | vrijdag 20 mei 2011 @ 00:27 |
Volgens mij kun je daarop je roosters zien. Niet alle restaurants gebruiken dat. | |
#ANONIEM | vrijdag 20 mei 2011 @ 01:00 |
Zie ik toch vaak genoeg voorbij komen. | |
Nightshadow | vrijdag 20 mei 2011 @ 10:15 |
Bij ons niet hoor, enige meldingen die op skednet staan zijn crewmeetings, crewtrainersbijeenkomsten, nieuwe managers (heel af en toe) en uitjes. Dit is trouwens skednet: ![]() ![]() Hoe gaat dat bij jullie dan, die geen skednet gebruiken? Kunnen jullie wel online jullie roosters zien? | |
#ANONIEM | vrijdag 20 mei 2011 @ 10:46 |
ik krijg de werktijden via de mail. | |
Yannick567 | vrijdag 20 mei 2011 @ 16:14 |
Wij hadden skednet, maar hebben nu ESP als het goed is. Krijg je je rooster via de mail. Bij ons gaan ze het geloof ik ook nog zo knutselen dat we een eigen soort skednet krijgen, waarop je roosters online kan zien ![]() Skednet is wel handig voor memo's enzo, maar daar hebben wij een digitaal memobord voor ![]() | |
Yannick567 | vrijdag 20 mei 2011 @ 16:16 |
Zijn er trouwens nog mensen die in de medewerkerslijst willen? Het topic is alweer bijna vol zie ik :p | |
#ANONIEM | vrijdag 20 mei 2011 @ 16:21 |
![]() | |
Battlefan | zaterdag 21 mei 2011 @ 03:02 |
Steeds minder gebruiken het, aangezien HQ vind dat alle restaurants ESP moeten gebruiken ![]() ![]() | |
Yannick567 | zaterdag 21 mei 2011 @ 11:20 |
Dat jullie daar mee kunnen werken is nog steeds een raadsel ja. | |
Studiotje | zaterdag 21 mei 2011 @ 13:07 |
Wat een ijsjes hel met dit weer, om het uur moeten we wel eventjes een kwartier/half uur wachten omdat het ijs te zacht word, brak machines, die kunnen er geen eens tegen dat er in een kwartier 50 flurry's worden gemaakt ofzo ![]() | |
Remco | zaterdag 21 mei 2011 @ 13:09 |
Klopt nu de rolo weer terug is, is het helemaal feest. | |
Yannick567 | zaterdag 21 mei 2011 @ 14:04 |
Daar is die machine ook helemaal niet op berekend _o- Maar de Rolo gaat echt hard hier, niet normaal zeg. | |
Battlefan | zondag 22 mei 2011 @ 02:29 |
Rolo is ernstig onderschat door degene die bestelling voor vandaag maakte, hij was aan het eind van de avondrush helemaal op ![]() | |
Studiotje | zondag 22 mei 2011 @ 14:10 |
Same here, om 8 uur toen ik kwam was er nog 1 zak ![]() Om een uur of 01:00 verkochten we ook geen Milkshakes meer, was geen shakemix meer en beide apparaten begonnen te piepen dat ze een nieuw zakje wouden ![]() Maar ja, was ook schandalig druk gister, bleef maar door gaan, eerste echte stille moment viel rond 03:00 ![]() | |
misz--kelliej | zondag 22 mei 2011 @ 17:57 |
Ook bij ons was het bestellen niet helemaal goed gegaan. Toen ik binnen kwam om 5 uur hadden we al geen milkshake framboos meer. Om kwart over 8 was de mcflurry rolo op, om 10 uur de barbequesaus en een kwartier daarna hadden we geen tasty-patties meer.. Echt verschrikkelijk! | |
Piger | zondag 22 mei 2011 @ 20:39 |
Heeft iedereen voorraad-problemen ofzo? Ook bij ons lage voorraden. Het kon allemaal net. Gelukkig kwam er vandaag weer een aardige vracht bij. |