Haas eerste klas. _o-quote:
quote:Op zaterdag 7 mei 2011 00:38 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Haas eerste klas. _o-
Wedstrijden in de franchise hadden wij ook wel eens. Weet nog wel de wedstrijd wie de meeste frietsaus verkoopt. Hele dozen gingen er mee naar huis met crew
Destijds nog wel ja. Als we nu zo'n wedstrijd houden kan dat met 70%, dus dat is best goedkoopquote:
Geloof me, dat is niet alleen in het VK. Je gaat voor je plezier in Frankrijk, Duitsland of de Vs naar de Mac. Daar krijg je onbeperkt gratis ketchup. Ideaal. In de VS is het sowieso allemaal een stuk beter, 2x BigMac voor 3 dollar (2euro30 ofzo) en een grote coke kost je 1 dollar met gratis refill (en de beker is al een liter). Die woekerprijzen hier, doen mij steeds minder naar de Mac gaan.quote:Op vrijdag 6 mei 2011 22:54 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ik zie echt zelden mensen een donut kopen
In het VK hebben ze het wel mooi geregeld met de sauzen, daar staat gewoon een vetpomp in het restaurant.
Dat zijn precies onze prijzen voor de prijsverhogingen. Nu is het bij ons:quote:Op vrijdag 6 mei 2011 22:51 schreef Krimpen het volgende:
[..]
Smoothies en donuts zijn echt mijn bijverkoop producten; maar dan wel op raam 1.
Op het tweede probleem kunnen ze dan heel goed het verschil tussen een grote cola en een smoothie uitleggen![]()
Management bij ons roept dat wij de goedkoopste McDo van 't land zouden zijn... En als ik hier zo de prijzen hoor vliegen, is er niemand met lagere prijzen.
Big Mac/QP/McChicken: 3,25
Kip 9/20: 3,75/6,95
Flurry: 2
Frietsaus: 0,45
Alleen een ijshoorntje is bij ons relatief duur: ¤0,95
Ik ben het ermee eens. Ik merk ook regelmatig dat mensen schrikken van het hoge bedrag wanneer ze afrekenen. Soms geloven ze het zelfs niet. En dat terwijl wij landelijk gezien ook tot de goedkopere helft horen.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 10:59 schreef Tha_Duck het volgende:
[..]
Geloof me, dat is niet alleen in het VK. Je gaat voor je plezier in Frankrijk, Duitsland of de Vs naar de Mac. Daar krijg je onbeperkt gratis ketchup. Ideaal. In de VS is het sowieso allemaal een stuk beter, 2x BigMac voor 3 dollar (2euro30 ofzo) en een grote coke kost je 1 dollar met gratis refill (en de beker is al een liter). Die woekerprijzen hier, doen mij steeds minder naar de Mac gaan.
Als je met zijn 2'en gaat met een menu en een flurry na, dan ben je net zoveel kwijt als dat je een pannenkoek gaat eten met wat drinken en 2 bolletjes ijs na. En dan wordt ik ook nog eens bediend.
Mac die ik alleen nog maar als het snel en niet anders kan. Terwijl ik vroeger regelmatig kwam.
2 keer kip 6 is hier goedkoper dan 1 keer kip 9, toch wanneer ik het aangeef dat ze dan goedkoper uit zijn melden de mensen vaak: Ja, maar 12 kan ik er niet opquote:Op zaterdag 7 mei 2011 11:35 schreef Nightshadow het volgende:
[..]
Dat zijn precies onze prijzen voor de prijsverhogingen. Nu is het bij ons:
Bic Mac/QP/McChicken: 3,45
Kip9: 3,95
Flurry: 2,15
Frietsaus: 0,50
Ik vind vooral frietsaus 0,50 euro absurd hoog, zo'n klein bakje..... Verder als iemand een kip9 vraagt, geef ik altijd het advies om 2xkip6 te nemen, dat is bij ons dan 5 cent meer voor 3 extra nuggets
Bij ons is kip9 4.10... dat mensen serieus nog kip9 vragen. Ik raad ze altijd aan 2x kip6 te nemen omdat dat goedkoper is en dan willen ze toch nog een kip 9. Eigenwijze mensen..quote:Op zaterdag 7 mei 2011 11:35 schreef Nightshadow het volgende:
[..]
Dat zijn precies onze prijzen voor de prijsverhogingen. Nu is het bij ons:
Bic Mac/QP/McChicken: 3,45
Kip9: 3,95
Flurry: 2,15
Frietsaus: 0,50
Ik vind vooral frietsaus 0,50 euro absurd hoog, zo'n klein bakje..... Verder als iemand een kip9 vraagt, geef ik altijd het advies om 2xkip6 te nemen, dat is bij ons dan 5 cent meer voor 3 extra nuggets
[..]
Ik ben het ermee eens. Ik merk ook regelmatig dat mensen schrikken van het hoge bedrag wanneer ze afrekenen. Soms geloven ze het zelfs niet. En dat terwijl wij landelijk gezien ook tot de goedkopere helft horen.
"Mag ik een Voordeel menu?"quote:Op zaterdag 7 mei 2011 13:26 schreef gewoonfaye het volgende:
[..]
Bij ons is kip9 4.10... dat mensen serieus nog kip9 vragen. Ik raad ze altijd aan 2x kip6 te nemen omdat dat goedkoper is en dan willen ze toch nog een kip 9. Eigenwijze mensen..
Gister had ik iemand aan mijn kassa. Vis menu. dus ik vraag 'met cola en frietsaus?' Ja was goed. Zet ik het neer, vraagt ze wat voor een drinken ze heeft. Cola... nee, ze wil sprite. Om gek van te worden. Net zoals mensen die 'een voordeelmenu willen...' en dan afwachten tot je dingen gaat pakken. Grmbl
nee alleen met een bigmacquote:Op zaterdag 7 mei 2011 13:34 schreef Studiotje het volgende:
[..]
"Mag ik een Voordeel menu?"
> "Welke wilt u?"
"Oh, kun je kiezen"
quote:
Ook leuk als ze zeggen dat ze een menu willen, vervolgens vraag je welke, zeggen ze 'ja'. Als je ze erop gewezen hebt dat ze kunnen kiezen vraag je medium of groot, en zeggen ze weer 'ja'. 'Wat wilt u er bij drinken?' - 'Ja'quote:Op zaterdag 7 mei 2011 13:26 schreef gewoonfaye het volgende:
[..]
Bij ons is kip9 4.10... dat mensen serieus nog kip9 vragen. Ik raad ze altijd aan 2x kip6 te nemen omdat dat goedkoper is en dan willen ze toch nog een kip 9. Eigenwijze mensen..
Gister had ik iemand aan mijn kassa. Vis menu. dus ik vraag 'met cola en frietsaus?' Ja was goed. Zet ik het neer, vraagt ze wat voor een drinken ze heeft. Cola... nee, ze wil sprite. Om gek van te worden. Net zoals mensen die 'een voordeelmenu willen...' en dan afwachten tot je dingen gaat pakken. Grmbl
Zal wel meevallen, je hebt het wel over het VK hequote:Op zaterdag 7 mei 2011 12:02 schreef Yannick567 het volgende:
Die frietsaus/ketchup pomp is dus niks voor in Nederland. Hetzelfde verhaal voor een frisdranktaptoren in het restaurant waarbij je onbeperkt gaan hervullen.
We leven in Nederland he? Zie je het al voor je.. mensen die bakjes ketchup vullen voor thuis
Buiten dat moet ik er niet aan denken zeg. Wat een teringzooi zal dat geven.
Oh dat is zo irritant. Dat flikken ze nou altijd bij mij net nadat ik de frietjes heb neergelegd en die dus all over the place liggen. Zie ze dan nog maar in een zakje te krijgen. Vandaag was er zo'n man, zijn blouse zat zo strak dat je zijn buik tussen de knoopjes zag.. ik wou dus zeggen: een salade en een cola light, maar dat is dan ook zo lullig. Dus hij bestelde... een big mac menu... groot. Met cola. Light? Nee, cola. En een extra hb. Ah dat verklaart! Dacht ik, neemt die man er ook nog een flurry bij. Meneer, je eet jezelf nog eens dood! Ik wilde hem door elkaar rammelen, maar bleef beleefd en zei dat is dan 9.20 alstublieft..quote:Op zaterdag 7 mei 2011 15:08 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Ook leuk als ze zeggen dat ze een menu willen, vervolgens vraag je welke, zeggen ze 'ja'. Als je ze erop gewezen hebt dat ze kunnen kiezen vraag je medium of groot, en zeggen ze weer 'ja'. 'Wat wilt u er bij drinken?' - 'Ja'
Ik heb hier ook nog wel is als de bestelling betaald is en ik vraag of ze het mee willen nemen of binnen opeten, ze hier opeten zeggen, en vervolgens als je bijna klaar bent zeggen 'oh, maar ik wilde het toch meenemen'best jammer is dat.
Natuurlijk wel. Het is gewoon een mentaliteit. En je gaat mij niet vertellen dat mensen die kleine bakjes mee naar huis nemen. En een zooi, dat zal allemaal nog wel meevallen.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 12:02 schreef Yannick567 het volgende:
Die frietsaus/ketchup pomp is dus niks voor in Nederland. Hetzelfde verhaal voor een frisdranktaptoren in het restaurant waarbij je onbeperkt gaan hervullen.
We leven in Nederland he? Zie je het al voor je.. mensen die bakjes ketchup vullen voor thuis
Buiten dat moet ik er niet aan denken zeg. Wat een teringzooi zal dat geven.
Dat is dus niet waar, je hebt gelijk dat ze de burgers in een tray bewaren. Maar het vlees kan dan al 10 tot 20 minuten oud zijn, terwijl in Nederland elke burger die word ingepakt vers vlees zit dat 20 seconden daarvoor nog op de grill lag.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 20:53 schreef Tha_Duck het volgende:
[..]
Ook mooi in de VS is hoe ze het klaarmaken, niks met van die warmhoudlampen en onzin. Gewoon vers maken en direct serveren. Burgers liggen in een soort van laatje om warm te blijven,en dan bouwen ze hem dus a la minute.
Ze rijden toch voor een deel op hun eigen frituurvet?quote:Op zaterdag 7 mei 2011 20:53 schreef Tha_Duck het volgende:
Probleem in NL is de hoge prijs die bedrijven kwijt zijn aan allerlei onzin in dit kut land. Het is niet de schuld van de Mac dat de prijzen zo hoog zijn, net als bij brandstof. De overheid heeft overal wel een belasting of debiele regel voor. Ondernemen is geen reet aan hier.
Liever 10 tot 20 minuten in zo'n ding, dan een doosje waar alles warm in is geworden en slap wordt na een minuut of 5quote:Op zaterdag 7 mei 2011 20:57 schreef Remzz het volgende:
[..]
Dat is dus niet waar, je hebt gelijk dat ze de burgers in een tray bewaren. Maar het vlees kan dan al 10 tot 20 minuten oud zijn, terwijl in Nederland elke burger die word ingepakt vers vlees zit dat 20 seconden daarvoor nog op de grill lag.
Dat gebeurt op kva toch ook?quote:Op zaterdag 7 mei 2011 20:53 schreef Tha_Duck het volgende:
[..]
Ook mooi in de VS is hoe ze het klaarmaken, niks met van die warmhoudlampen en onzin. Gewoon vers maken en direct serveren. Burgers liggen in een soort van laatje om warm te blijven,en dan bouwen ze hem dus a la minute.
Reclamefoto's he.. maar ik denk dat je bij de mac gewerkt moet hebben om echt te weten hoe het is. De opbouw enzo.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 14:58 schreef Zwolsboy het volgende:
Waarom is de MC donnalds in NL zo duur dan?
Als je naar de burger king gaat krijg je echt veel grotere burgers voor het zelfde geld.
En in de VS en Duitsland krijg je echt veel meer voor je geld en vooral duitsland werkt met kortingsbonnen.
Onze euroknallers zijn al 5 jaar hetzelfde![]()
Bij de ikea kan je ook onbeperkt cola sprite casis enzo bijvullen waarom niet bij de Mc donnalds?
Waar ik me echt aan erger is op die fotos zien die burgers er heel netjes uit maar als je er 1 koopt ziet het echt soms eruit als een drama op een hamburger maar 1 ringetje augurkeen beetje ketjup en dat is het.
Doen de prijzen er eigenlijk nog toe als het al niet te vreten is in the first place? En waarom zou je nog een liter van die waterige cola willen hebben?quote:Op zaterdag 7 mei 2011 10:59 schreef Tha_Duck het volgende:
[..]
Geloof me, dat is niet alleen in het VK. Je gaat voor je plezier in Frankrijk, Duitsland of de Vs naar de Mac. Daar krijg je onbeperkt gratis ketchup. Ideaal. In de VS is het sowieso allemaal een stuk beter, 2x BigMac voor 3 dollar (2euro30 ofzo) en een grote coke kost je 1 dollar met gratis refill (en de beker is al een liter). Die woekerprijzen hier, doen mij steeds minder naar de Mac gaan.
Als je met zijn 2'en gaat met een menu en een flurry na, dan ben je net zoveel kwijt als dat je een pannenkoek gaat eten met wat drinken en 2 bolletjes ijs na. En dan wordt ik ook nog eens bediend.
Mac die ik alleen nog maar als het snel en niet anders kan. Terwijl ik vroeger regelmatig kwam.
Ik oordeel niet over de smaak, want daarover kan je twisten. Zo vind ik BK echt niet te vreten, altijd koude kut hamburgers met een halve doorweekte tomaat om de kosten te drukken. In een kloterig papiertje. Maar iedereen zijn meug.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:12 schreef Absurditeit het volgende:
[..]
Doen de prijzen er eigenlijk nog toe als het al niet te vreten is in the first place? En waarom zou je nog een liter van die waterige cola willen hebben?
Zeuren mag in CULquote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:12 schreef Absurditeit het volgende:
[..]
Doen de prijzen er eigenlijk nog toe als het al niet te vreten is in the first place? En waarom zou je nog een liter van die waterige cola willen hebben?
Bij KVA gebeurde dat juist niet; dat was ook op voorraad maken en de broodjes lagen dan in de bin.quote:
Het is 70 cent duurder (bij ons dan), maar je wordt niet genaaid. Drinken staat los van menu zegmaar en bij een milkshake is die dan duurder. Een shake is normaal ook duurder, dus in een menu ookquote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:33 schreef Droopie het volgende:
Goedenavond,
als Mac-Klant, favoriete bestelling 6kip, mcfish en hamburger, heb ik een vraagje.
Heb altijd het idee dat ik genaaid wordt als ik een menu bestel en een McShake bestel ipv. cola.
Klopt dit?
OK bedankt, dan lijkt het maar zo. Maar bedankt.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:47 schreef gewoonfaye het volgende:
[..]
Het is 70 cent duurder (bij ons dan), maar je wordt niet genaaid. Drinken staat los van menu zegmaar en bij een milkshake is die dan duurder. Een shake is normaal ook duurder, dus in een menu ook
En vergeet de frietsaus niet! nog bijna een euro d'r bovenopquote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:49 schreef Droopie het volgende:
[..]
OK bedankt, dan lijkt het maar zo. Maar bedankt.
Komt denk ik ook door dat je opeens een bedrag rond de 5,50 euro ziet staan en dan bij het bestellen van de shake opeens 7,80 ofzo ziet staan
Ach, ik kan klagen over de Mac.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:52 schreef Krimpen het volgende:
[..]
En vergeet de frietsaus niet! nog bijna een euro d'r bovenop
Daar komt ook de naam BOP vandaan, het moet gezien worden als een brug tussen het oude (Grill Direct noemde ze dat, KVA viel daar ook onder, nu alleen de Grill nog) en het nieuwe, Made For You. Er zijn zeker plannen om daar op over te gaan, daar komt het hele BOP project vandaan, omdat in 1x een te grote overstap zou zijn en het binnen Europa anders is qua hoeveelheid en samenstelling van bestellingen in vergelijking met de VS.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:18 schreef Krimpen het volgende:
[..]
Bij KVA gebeurde dat juist niet; dat was ook op voorraad maken en de broodjes lagen dan in de bin.
Gebaseerd op dat verhaal uit de States is er in NL wel BOP (Bridge Operating Platform). Daarbij worden de producten die bereid worden met patties die gefrituurd worden, op die wijze geproduceerd. Deze patties liggen in een dergelijk mandje op voorraad, een bestelling wordt real-time doorgegeven, en het betreffende crewlid 'bouwt het broodje' (vers dus!) en plaats uiteindelijk de benodigde patty op het broodje.
Aan de andere kant van de plas gebeurd dit dus ook voor de producten met rundvlees. Daarin worden de vleespatties gegrild, en vervolgens in een mandje in een soort warmhoudkast geplaatst. Wachtend om op het broodje geplaatst te worden.
Waarom dat systeem in Nederland voor de producten met rundvlees nog niet gebruikt wordt, weet ik niet. Ik kan alleen maar gissen:
- Te veel vraag naar producten met rundvlees...?
- Kwaliteit...?
- Resultaten in de USA vallen tegen...?
- Te kostbare investering...?
Ik weet het niet... anderen misschien wel?
Bedankt voor de aanvullingquote:Op zaterdag 7 mei 2011 22:02 schreef Battlefan het volgende:
[..]
Daar komt ook de naam BOP vandaan, het moet gezien worden als een brug tussen het oude (Grill Direct noemde ze dat, KVA viel daar ook onder, nu alleen de Grill nog) en het nieuwe, Made For You. Er zijn zeker plannen om daar op over te gaan, daar komt het hele BOP project vandaan, omdat in 1x een te grote overstap zou zijn en het binnen Europa anders is qua hoeveelheid en samenstelling van bestellingen in vergelijking met de VS.
100% mee eens dat het geen michelin ster waardig is; maar ik kan me geen enkel michelin ster waardig restaurant indenken, waarbij mensen zo snel geholpen worden. Waarbij 16-jarigen het eten bereiden. Waarbij je voor een menu + dessert ongeveer ¤10,- kwijt bent. Waarbij (zoals je zelf al noemt) je van 's ochtends vroeg, tot diep in de nacht terecht kunt...quote:Op zaterdag 7 mei 2011 21:59 schreef Droopie het volgende:
[..]
Ach, ik kan klagen over de Mac.
Eerlijk is eerlijk het is geen michelin ster waard..
Maar dat ik op een kilometer van mijn huis tot 02.00 's nachts er eten kan halen, daar zijn heel veel mensen uit de Hoeksche Waard jaloers op
Het eten is goed te doen, alleen de prijs/ kwaliteit is niet in evenwicht.
Ik heb het idee, kan het alleen niet uitvoeren.quote:Op zaterdag 7 mei 2011 22:11 schreef Krimpen het volgende:
[..]
100% mee eens dat het geen michelin ster waardig is; maar ik kan me geen enkel michelin ster waardig restaurant indenken, waarbij mensen zo snel geholpen worden. Waarbij 16-jarigen het eten bereiden. Waarbij je voor een menu + dessert ongeveer ¤10,- kwijt bent. Waarbij (zoals je zelf al noemt) je van 's ochtends vroeg, tot diep in de nacht terecht kunt...
Ik zou dus echt nooit naar een reastaurant gaan om dat te bestellen en in een zakje mee naar huis nemenquote:Op zaterdag 7 mei 2011 22:14 schreef Droopie het volgende:
[..]
Ik heb het idee, kan het alleen niet uitvoeren.
Maar de eerste die , gekookte aardappelen, sperziebonen, biefstuk drive through voor 8,50 euro, opent, kan over 5 jaar stoppen met werken.
Dat is de truc, een mooie afdek schotel zoals shoarma of nog iets luxer, mensen voelen zich best schuldig als ze weer vette hap halen bij de mac. Met hollandse pot denken ze dat ze goed bezig zijnquote:Op zaterdag 7 mei 2011 22:55 schreef Studiotje het volgende:
[..]
Ik zou dus echt nooit naar een reastaurant gaan om dat te bestellen en in een zakje mee naar huis nemengatver.
(as we speak zit ik naast een collega die na elk frietje smakt als de tering en daarna kreunt alsof die een bakje frietsaus heeft gevuld)
Dat dachten de mensen van Stampot to go ook, maar dat is onderhand een stille dood gestorven...quote:Op zaterdag 7 mei 2011 22:14 schreef Droopie het volgende:
[..]
Ik heb het idee, kan het alleen niet uitvoeren.
Maar de eerste die , gekookte aardappelen, sperziebonen, biefstuk drive through voor 8,50 euro, opent, kan over 5 jaar stoppen met werken.
Toen ik jouw reactie nog niet gezien had wilde ik dat inderdaad posten ja. Dat is ook geen succes geworden. Kennelijk is het dus nog best lastig om zoiets op te starten, buiten het fastfood gebeuren om. Ik las laatst wel ergens dat er, volgens mij was het in Spanje, een drive-thru supermarkt was. Dat liep volgens mij best welquote:Op zaterdag 7 mei 2011 23:14 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Dat dachten de mensen van Stampot to go ook, maar dat is onderhand een stille dood gestorven...
En dat jaquote:
Leuk filmpje, hierin merk je toch wel dat wij (in ieder geval Zutphen) nog wat achterlopen op de ontwikkelingen.quote:Op zondag 8 mei 2011 00:14 schreef Yannick567 het volgende:
Ik heb trouwens nog wel een leuk filmpje over McDonald's, over dat gehele concept waarbij onder andere dat vlees op voorraad ligt en wacht op productie.
McDonald's d10 heet het.
Wat een vet filmpjequote:Op zondag 8 mei 2011 00:14 schreef Yannick567 het volgende:
Ik heb trouwens nog wel een leuk filmpje over McDonald's, over dat gehele concept waarbij onder andere dat vlees op voorraad ligt en wacht op productie.
McDonald's d10 heet het.
Als ik me niet vergis heb ik dat van die Spamsno.. Spamkip/Matthijs gehad.quote:Op maandag 9 mei 2011 12:47 schreef Remzz het volgende:
[..]
Wat een vet filmpje
Hoe kom je daar aan, aangezien het echt nog maar een paar keer is bekeken?
Kon je dit niet een paar uur eerder vragen? Dan had ik kunnen kijkenquote:Op maandag 9 mei 2011 21:12 schreef WebHawkjuh het volgende:
Kan iemand mij vertellen waar McDonald zijn kroketten inkoopt? Heb er in 2005 gewerkt, maar heb er spijt van dat ik 't nooit op heb geschreven. Weet wel nog dat er 144 in een doos zitten. Ik onthou de verkeerde dingen
Kon je ook niet weten, want in 2005 heette het nog MLSquote:
Of je maakt een deal met je restaurant manager. Toen mijn ex-restaurant manager 40 was geworden gaf hij een barbecue en had daarvoor een doos QP-patty's geregeld. Denk alleen niet dat dit volgens de regels van McDonald's mag.quote:Op dinsdag 10 mei 2011 00:40 schreef Remzz het volgende:
Ik denk alleen dat je er niets aan hebt, worden vaak door een bedrijf gemaakt die ze speciaal in opdracht van McDonald's maakt.
Ik heb ooit een doos met fishnuggets meegekregenquote:Op dinsdag 10 mei 2011 09:30 schreef Nightshadow het volgende:
[..]
Kon je ook niet weten, want in 2005 heette het nog MLS
[..]
Of je maakt een deal met je restaurant manager. Toen mijn ex-restaurant manager 40 was geworden gaf hij een barbecue en had daarvoor een doos QP-patty's geregeld. Denk alleen niet dat dit volgens de regels van McDonald's mag.
Wanneer hadden we fishnuggets dan?quote:Op dinsdag 10 mei 2011 09:34 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Ik heb ooit een doos met fishnuggets meegekregen
Neeuh, echt geen 4/5 jaar, eerder 3 jaar!quote:Op dinsdag 10 mei 2011 10:59 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Dat is al 4/5 jaar geleden volgens mij
McDonalds deel 15, stedentripweken & de McFLurry KitKatquote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:01 schreef MarkoAlmelo het volgende:
ah okeja ik wist het ook niet meer precies
Oh dat is van voor mijn tijd! Ik werk er trouwens alweer een jaar! Vandaag precies 13 maandenquote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:01 schreef MarkoAlmelo het volgende:
ah okeja ik wist het ook niet meer precies
Ik werk er al uuuh 7 jaarquote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:04 schreef gewoonfaye het volgende:
[..]
Oh dat is van voor mijn tijd! Ik werk er trouwens alweer een jaar! Vandaag precies 13 maanden
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 10-05-2011 11:14:39 ]
quote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:05 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]Hehe, ik werk ook maar 4 uurtjes per week! En werk er nu 4,5 jaar.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik schijn ook al een half jaar een vast contract te hebben volgens mijn restaurant manager, nooit ondertekend. Misschien moet ik die maar snel tekenen, ze mogen mij volgens de CAO nog één tijdelijk contract aanbieden, maar dat weten ze volgens mij niet. Hebben jullie nog ergens over onderhandeld in het contract?quote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:57 schreef MarkoAlmelo het volgende:
en ik heb een vast contract, dus niemand stuurt mij weg
quote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:05 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Ik werk er al uuuh 7 jaar![]()
![]()
Nog een weekje stage, en dan ben ik klaar met mijn studie.
Zodra ik vast werk heb dan is het![]()
![]()
mac
Same for me! Werk er nu 6 jaar, ben over +/- 2 weken klaar met mn studie. Alleen wil ik eigenlijk niet weg, en willen hun mij ook niet weg hebben. Ze willen dat ik manager word. Maarja, management trainee worden na je HBO is best wel euh, jammer denk ik.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vandaag de eerste 0% score van dit jaar gehaald!Wij zijn slecht...
4 jaar en 4 maandquote:Op dinsdag 10 mei 2011 17:52 schreef Yannick567 het volgende:
Ik denk niet dat degene die hier vroeg om die fabrikant van die kroketten ze daar kan kopen. Weet wel zeker van niet eigenlijkMaarja, niet geschoten is altijd mis natuurlijk.
En over aantal-jaren-dat-ik-bij-de-mac-werk gesproken.. ik werk er vandaag 4 jaar en 4 maanden
quote:Op dinsdag 10 mei 2011 11:05 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Ik werk er al uuuh 7 jaar![]()
![]()
Nog een weekje stage, en dan ben ik klaar met mijn studie.
Zodra ik vast werk heb dan is het![]()
![]()
mac
Hehe, ik moet nog 4,5 week stage en dan is mijn studie voorbij, zie wel wat ik er na ga doen. Aan de ene kant wil ik wel weg en een normale baan, maar aan de andere kant, 't begint zo ontiegelijk gezellig te worden hier, sfeer is echt stukke beter dan voorheen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Maar werk zelf maar 6 uur in de week, alhoewel dat afgelopen weekend wel anders was
![]()
Ik las tweets dat jij 's nachts ging werken én zelfs op vrijdag! Ik dacht dat er iemand anders op je twitteraccount zat.. _o-quote:Op dinsdag 10 mei 2011 19:20 schreef Studiotje het volgende:
[..]
4 jaar en 4 maand
Ik werk er eind deze maand 4 jaar
[..]
Hehe, ik moet nog 4,5 week stage en dan is mijn studie voorbij, zie wel wat ik er na ga doen. Aan de ene kant wil ik wel weg en een normale baan, maar aan de andere kant, 't begint zo ontiegelijk gezellig te worden hier, sfeer is echt stukke beter dan voorheen.Maar werk zelf maar 6 uur in de week, alhoewel dat afgelopen weekend wel anders was
![]()
Wat is er zoal gezelliger bij jullie dan bij andere restaurants? De sfeer is bij ons in ieder geval ook heel goed onder de crew!quote:Op dinsdag 10 mei 2011 20:08 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Ik las tweets dat jij 's nachts ging werken én zelfs op vrijdag! Ik dacht dat er iemand anders op je twitteraccount zat.. _o-
Maar het is wel duidelijk dat het in ons restaurant heel anders is. Veel gezelliger als bij sommige als ik dat zo lees..
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gelukkig heeft ze het er wel naar haar zin.
Gezellig is misschien het verkeerde woord, maar hoe je sommige dingen hoort. Hoe bepaalde dingen geregeld zijn etc.quote:Op dinsdag 10 mei 2011 21:24 schreef Nightshadow het volgende:
[..]
Wat is er zoal gezelliger bij jullie dan bij andere restaurants? De sfeer is bij ons in ieder geval ook heel goed onder de crew!
quote:Op dinsdag 10 mei 2011 21:43 schreef Dale. het volgende:
Me vriendin werkt bij de Mac... toen ik het hoorde kon ik me niet inhouden
En, heeft je dat geleerd, die straf?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Gelukkig heeft ze het er wel naar haar zin.![]()
Lalquote:Op dinsdag 10 mei 2011 20:08 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Ik las tweets dat jij 's nachts ging werken én zelfs op vrijdag! Ik dacht dat er iemand anders op je twitteraccount zat.. _o-
Maar het is wel duidelijk dat het in ons restaurant heel anders is. Veel gezelliger als bij sommige als ik dat zo lees..
Wat een bazenbeschrijving, zo gaat dat bij ons ook. Ik rook niet eens, maar die gesprekken die daar gevoerd worden..quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:43 schreef gewoonfaye het volgende:
Je kan echt een soap beginnen bij ons! Wat een gezellige boel is dat. Je merkt wel dat iedereen die stil is en niet zijn mannetje kan staan zo weg is, iedereen die zijn mond opentrekt en gewoon mee ouwehoert blijft wel een tijdje hangen. Je hebt stelletjes, managers die ouwehoeren. Laatst ben ik de prullenbak half ingesprongen omdat ik een kieteldood wilde ontwijken. Door een manager he! De opperbaas himself heeft me aan de kassa eens flink in de zeik genomen door ineens tegen een gast te zeggen "dit is bertha, 23 en student. Wil je met haar daten?" met zijn allen aan de friet als er niks te doen is. Liedjes zingen, dansen, pingpongen over de counter met dienbladen en propjes bonnetjes. Naamkaartjes met "flip", "frietmeisje", "S de G/lange" Crewfeesten die eindigen in een grote groep die uitgaat, ijsblokjes in elkaars nek gooien...
En de gesprekken in het rokershok.
Voor de sfeer zou ik er voor altijd willen blijven werken
Leuk is dat he! Echt, het komt door de walm ofzo, maar daar echt hele openbaringen gehad joh! Datende managers, zwetende managers. Gister kwam een ex binnen van een van de managers, lachen joh. Hij zweette helemaal. Helemaal van slag.quote:Op woensdag 11 mei 2011 00:03 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Wat een bazenbeschrijving, zo gaat dat bij ons ook. Ik rook niet eens, maar die gesprekken die daar gevoerd worden..
Hahaha heel herkenbaar!quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:43 schreef gewoonfaye het volgende:
Je kan echt een soap beginnen bij ons! Wat een gezellige boel is dat. Je merkt wel dat iedereen die stil is en niet zijn mannetje kan staan zo weg is, iedereen die zijn mond opentrekt en gewoon mee ouwehoert blijft wel een tijdje hangen. Je hebt stelletjes, managers die ouwehoeren. Laatst ben ik de prullenbak half ingesprongen omdat ik een kieteldood wilde ontwijken. Door een manager he! De opperbaas himself heeft me aan de kassa eens flink in de zeik genomen door ineens tegen een gast te zeggen "dit is bertha, 23 en student. Wil je met haar daten?" met zijn allen aan de friet als er niks te doen is. Liedjes zingen, dansen, pingpongen over de counter met dienbladen en propjes bonnetjes. Naamkaartjes met "flip", "frietmeisje", "S de G/lange" Crewfeesten die eindigen in een grote groep die uitgaat, ijsblokjes in elkaars nek gooien...
En de gesprekken in het rokershok.
Voor de sfeer zou ik er voor altijd willen blijven werken
Trouwens, datende managers? Mag dat bij jullie?quote:Op woensdag 11 mei 2011 01:44 schreef gewoonfaye het volgende:
[..]
Leuk is dat he! Echt, het komt door de walm ofzo, maar daar echt hele openbaringen gehad joh! Datende managers, zwetende managers. Gister kwam een ex binnen van een van de managers, lachen joh. Hij zweette helemaal. Helemaal van slag.
Mag dat niet?quote:Op woensdag 11 mei 2011 11:29 schreef Liannuh het volgende:
[..]
Trouwens, datende managers? Mag dat bij jullie?
Ook hier heel herkenbaar, behalve van de gesprekken in het rokershok omdat wij die niet hebben! Misschien na de verbouwing, geen idee van eigenlijk.quote:Op dinsdag 10 mei 2011 23:43 schreef gewoonfaye het volgende:
Je kan echt een soap beginnen bij ons! Wat een gezellige boel is dat. Je merkt wel dat iedereen die stil is en niet zijn mannetje kan staan zo weg is, iedereen die zijn mond opentrekt en gewoon mee ouwehoert blijft wel een tijdje hangen. Je hebt stelletjes, managers die ouwehoeren. Laatst ben ik de prullenbak half ingesprongen omdat ik een kieteldood wilde ontwijken. Door een manager he! De opperbaas himself heeft me aan de kassa eens flink in de zeik genomen door ineens tegen een gast te zeggen "dit is bertha, 23 en student. Wil je met haar daten?" met zijn allen aan de friet als er niks te doen is. Liedjes zingen, dansen, pingpongen over de counter met dienbladen en propjes bonnetjes. Naamkaartjes met "flip", "frietmeisje", "S de G/lange" Crewfeesten die eindigen in een grote groep die uitgaat, ijsblokjes in elkaars nek gooien...
En de gesprekken in het rokershok.
Voor de sfeer zou ik er voor altijd willen blijven werken
Ik denk niet dat onze baas dat leuk vind. Sowieso niet met crewleden volgens mij; mijn restaurant manager een relatie/verloofd/getrouwd (geen idee precies) met een werkneemster die niet al te lange tijd later overgeplaatst is naar de andere vestiging van onze franchisenemer.quote:
Bij ons wordt een manager naar een andere vestiging van onze franchisenemer overgeplaatst als hij een relatie heeft met gewone crew... Is niet echt de bedoeling dat die in dezelfde zaak werken :p Onze regio heeft trouwens wel erg veel stelletjes, (verliefd,samenwonend of getrouwd) maar werken allemaal in een andere vestiging...quote:Op woensdag 11 mei 2011 12:22 schreef Nightshadow het volgende:
[..]
Ik denk niet dat onze baas dat leuk vind. Sowieso niet met crewleden volgens mij; mijn restaurant manager een relatie/verloofd/getrouwd (geen idee precies) met een werkneemster die niet al te lange tijd later overgeplaatst is naar de andere vestiging van onze franchisenemer.
Op je werk natuurlijk.quote:Op vrijdag 13 mei 2011 11:15 schreef Hendroit het volgende:
Ik moet morgen voor het eerst werken in Zwolle centrum.
Geen idee wat ik moet doen op mijn eerste dag
Nemen jullie altijd je kleding mee en kleden jullie je daar om of doen jullie dat thuis? Ik kan dat schort nog niet eens normaal omdoenfaal.
Wij moeten alles mee naar huis nemen. De meeste komen al aangekleed aan, pet en schort doen ze even snel daar. Schort is toch niet moeilijk. Dubbelvouwen naar binnen omslaan en touwtje achterlangs naar voren en vastknopenquote:Op vrijdag 13 mei 2011 11:15 schreef Hendroit het volgende:
Ik moet morgen voor het eerst werken in Zwolle centrum.
Geen idee wat ik moet doen op mijn eerste dag
Nemen jullie altijd je kleding mee en kleden jullie je daar om of doen jullie dat thuis? Ik kan dat schort nog niet eens normaal omdoenfaal.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |