En vervolgens quote je als 'n mak schaap de info van het RIVM die alleen meldt dat het eerdere onderzoek waar de 44,6% uitkwam niet goed was. Waarom het fout was ??? Wat er fout was ?? Waardoor andere onderzoek wel goed waren ???quote:Op dinsdag 5 januari 2010 17:55 schreef Cerbie het volgende:
Oh, en:
[..]
Schaapachtig meelopen is niet alleen aan het 'mainstream publiek' te verwijten
Wel knap dat je een spontane abortus krijgt van een vaccin dat niet eens gegeven mag worden aan zwangere vrouwen omdat ze dat nooit uitgetest hebben.
Goh, dat lees je dan weer niet in de FAQ van het RIVM.quote:De directeur van het Gynecologic Cancer Prevention Research Group in New Hampshire is prof. dr. D. Harper. Zij wordt gezien als de deskundige in de relatie HPV en baarmoederhalskanker. Haar onderzoek hiernaar werd deels betaald door de beide fabrikanten. Haar conclusie is dat vaccinatie met de middelen door jonge meisjes een groot gezondheidsexperiment is.
Als we kijken naar de Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) rapportages uit de V.S. dan zien we dat er wel degelijk dit soort reacties worden gemeld. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC )heeft op 21 oktober 2008 een rapport[1] uitgebracht waarin wordt gemeld dat er sinds de introductie van Gardasil in 2006 10.326 rapportages zijn gedaan via VAERS. Hiervan heeft 6 % betrekking op ernstige reacties, zoals 27 meldingen van sterfgevallen, gevallen van het Guillain-Barré Syndrome (een soort van verlamming), bloedstolsels in hart, longen en benen.
http://www.vkblog.nl/beri(...)ederhalskankervaccin
Lezen is niet je sterkste kant?quote:Op dinsdag 5 januari 2010 18:41 schreef Resonancer het volgende:
[..]
En vervolgens quote je als 'n mak schaap de info van het RIVM die alleen meldt dat het eerdere onderzoek waar de 44,6% uitkwam niet goed was. Waarom het fout was ??? Wat er fout was ?? Waardoor andere onderzoek wel goed waren ???
Ach maakt het uut, was gewoon fout want het RIVM zegt het.
Ik ga verder ook niet de moeite doen om het wéér te debunken of het topic te zoeken, tijdens de HPV-hype heb ik dat allang gedaan. Maar het is blijkbaar hip om na een paar maanden zoiets weer uit de sloot te trekken en kijken of er dan iemand wél voor valt. Met de Fok!search is dat ook niet zo moeilijk aangezien oude posts lastig terug te vinden zijn en de meeste mensen niet gek genoeg zijn om keer op keer die onzin te debunken.quote:Op dinsdag 5 januari 2010 17:54 schreef Cerbie het volgende:
Omdat de 'MSM' geen kaas heeft gegeten van medische zaken en elkaar zonder onderzoek naroept, zoals de afgelopen tijd pijnlijk duidelijk geworden is. Ik heb wel wat beters te doen dan een goed onderzoek erbij te zoeken, maar dat betekent niet dat die ene van 44,6% te vertrouwen is
Ik kan het originele artikel niet vinden waar het in beweerd werd, maar daarin werd al meteen de fout gegeven dat de groepen niet gelijk verdeeld waren. Ga je ook roepen dat alcohol drinken 80% kans op longkanker geeft als ik in de groep alcoholdrinkers heel veel kettingrokers onderbreng?
Weet zeker dat ik het al eens gepost heb, maar de search werkt niet mee.
Wat je dáár dan weer niet leest is of de CDC ook een causaal verband kan leggen tussen het vaccin en het adverse effect.quote:[..]
Goh, dat lees je dan weer niet in de FAQ van het RIVM.
Je zult ook tevergeefs zoeken naar data waaruit bovenstaande cijfers zijn afgeleid want het National Vaccine Information Centre (NVIC) , CDC en FDA maken hun gegevens niet openbaar.
Je zult ze maar gewoon moeten geloven... beheheheee.
Hmm in de bron die je zelf aanhaalt wordt daar al een rede voor gegeven:quote:Op dinsdag 5 januari 2010 18:41 schreef Resonancer het volgende:
[..]
En vervolgens quote je als 'n mak schaap de info van het RIVM die alleen meldt dat het eerdere onderzoek waar de 44,6% uitkwam niet goed was. Waarom het fout was ??? Wat er fout was ?? Waardoor andere onderzoek wel goed waren ???
Ach maakt het uut, was gewoon fout want het RIVM zegt het.
[..]
Goh, dat lees je dan weer niet in de FAQ van het RIVM.
Je zult ook tevergeefs zoeken naar data waaruit bovenstaande cijfers zijn afgeleid want het National Vaccine Information Centre (NVIC) , CDC en FDA maken hun gegevens niet openbaar.
Je zult ze maar gewoon moeten geloven... beheheheee.
Ik heb alleen nu even geen tijd om naar die bron te speuren, zodat ik deze uitspraak kan checken. Ze geven in dit stuk dus eigenlijk al een aantal redenen waarom dat onderzoek waar die 44,6% uitkomt minder betrouwbaar is. Verder ben ik het oneens met de laatste alinea als er nieuwere onderzoeken zijn die iets aantonen op waarvan de resultaten betrouwbaarder zijn omdat de onderzoeksmethode tenminste deugd dan is de kennis die dus bij het vorige (en in dit geval niet deugende) onderzoek dus achterhaald. En dus niet meer relevant. En alleen leuk om misschien een keer te gebruiken in een meta-analyse als het daar tenminste bruikbaar voor is. Zoiets heet voortschreidend inzicht. En dus hoeft de RIVM ook niet naar dat artikel te verwijzen.quote:FEIT: Meisjes die een HPV-infectie hebben, lopen niet méér kans op baarmoederhalskanker als ze gevaccineerd worden. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Het percentage van 44,6% is afkomstig van de FDA (Amerikaanse registratieautoriteit). Op hun website wordt één onderzoek aangehaald, maar de studiegroepen uit dat onderzoek waren vóór de behandeling al niet gelijk. Dat wil zeggen dat je de controlegroep niet kunt vergelijken met de groep die HPV-vaccin (Gardasil®) kreeg. Het FDA heeft ook naar andere, goede onderzoeken gekeken. Daaruit blijkt dat je niet meer kans op baarmoederhalskanker krijgt door vaccinatie.
In 2007 is een document bekend geworden van de VRBPAC (Vaccine and Related Biological Products Advisory Committee) een commissie van de Food and Drug Administration (FDA). Dit document is gedateerd op 18 mei 2006 en geeft achtergrondinformatie over Gardasil. In tabel 17 van dit document wordt gesteld dat vrouwen die op het moment van vaccineren met Gardasil al een HPV-infectie hadden een verhoogde kans hadden van 44,6 % op het risico van CIN 2 of 3, de voorstadia van baarmoederhalskanker.
Met andere woorden: als je al een HPV-infectie hebt opgelopen en je wordt gevaccineerd met Gardasil, is de kans op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker toegenomen met 44,6 %.
Dit is wat de studie aantoont en dat wordt ook niet door het RIVM weerlegd. Dat andere studies anders uitwijzen wil niet zeggen dat dit onderzoek daarom moet worden genegeerd. Omdat er in de studie sprake is van kleine aantallen proefpersonen is dit niet de meest voor de hand liggende conclusie. Maar om te beweren dat meisjes die een HPV-infectie hebben niet meer kans lopen op baarmoederhalskanker wordt dus niet gesteund door al het onderzoek. Vanwege het feit dat de FDA dit onderzoek noemt, zou het RIVM dit onderzoek niet mogen negeren, zoals zij in bovenstaand stuk wel lijken te doen
Tja hun continent is niet door oorlog verscheurd door die denkbeelden. Het enige wat op amerikaans grondgebied gebeurde was pearl harbor. Verder werden er mensen uitgezonden, maar het lanbd zelf is niet kapot gemaakt. itt Europa.quote:Op dinsdag 5 januari 2010 20:10 schreef Ticker het volgende:
Sjezus kijk nou wat ik tegen kom
http://2.bp.blogspot.com/(...)j0/s1600-h/swine.png
Dat er nog zulke denkbeelden bestaan zeg.
Ach, het waren er maar 7!quote:Op dinsdag 5 januari 2010 19:10 schreef Cerbie het volgende:
Kunnen moderators ook een edithistory zien?Maak er altijd veel te veel
-edit-quote:
Zie de SCquote:Op dinsdag 5 januari 2010 22:21 schreef switchboy het volgende:
[..]
Tja hun continent is niet door oorlog verscheurd door die denkbeelden. Het enige wat op amerikaans grondgebied gebeurde was pearl harbor. Verder werden er mensen uitgezonden, maar het lanbd zelf is niet kapot gemaakt. itt Europa.
Om uittezoeken wie hoe reageert etcetera?quote:Op dinsdag 5 januari 2010 19:54 schreef Ticker het volgende:
Ik blijf erbij dat heel deze hype een grote test is geweest.
Daar komt het wel op neer.quote:Op woensdag 6 januari 2010 00:29 schreef Schenkstroop het volgende:
[..]
Om uittezoeken wie hoe reageert etcetera?
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op woensdag 6 januari 2010 10:32 schreef ToT het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[/spoiler]Op zondag 6 mei 2012 16:24 schreef Tamashii het volgende:
Dat kan niet. Dit stond in de Volkskrant. :'(
Ach als ik al 'n belletje in de mondhoek heb komt da in dit geval niet door het RIVM, maar door iemand die als ik hem om 'n bron vraag aan komt zetten met 'n faq van het RIVM zonder bronvermelding en vervolgens mij verwijt niet te kunnen lezen.quote:Op dinsdag 5 januari 2010 19:10 schreef Cerbie het volgende:
[..]
Lezen is niet je sterkste kant?Lees de rest van mijn post ook even. Je begint bijkans te schuimbekken als het RIVM genoemd wordt.
Al zijn er 100 onderzoeken die goed waren, dat doet er nu even niet toe. Die ene rammelde methodisch en dus waren de uitkomsten niet betrouwbaar. Wetenschappelijk onderzoek staat niet synoniem aan altijd betrouwbaar/de enige waarheid.
[..]
Ik ga verder ook niet de moeite doen om het wéér te debunken of het topic te zoeken, tijdens de HPV-hype heb ik dat allang gedaan. Maar het is blijkbaar hip om na een paar maanden zoiets weer uit de sloot te trekken en kijken of er dan iemand wél voor valt. Met de Fok!search is dat ook niet zo moeilijk aangezien oude posts lastig terug te vinden zijn en de meeste mensen niet gek genoeg zijn om keer op keer die onzin te debunken.
[..]
De FAQ was een aanvulling, zowel de originele onderzoeksdata als de herziening van de FDA kan ik inderdaad niet meer terugvinden.quote:Ach als ik al 'n belletje in de mondhoek heb komt da in dit geval niet door het RIVM, maar door iemand die als ik hem om 'n bron vraag aan komt zetten met 'n faq van het RIVM zonder bronvermelding en vervolgens mij verwijt niet te kunnen lezen.
Bespaar je het "debunken" kerel, je kunt je gedebunk toch niet met harde data onderbouwen omdat zoals eerder gezegd de betrokken instanties deze data niet vrijgeeft.
Ja dat zou je kunnen zeggen als het niet al lang bekend was dat de meeste onderzoekers zo corrupt zijn als de pest en ingehuurd door grote farmaceutische bedrijven.quote:Op woensdag 6 januari 2010 18:47 schreef Cerbie het volgende:
Oh, je hebt ook echt wat veranderd in mijn post. Even lezen dan
[..]
De FAQ was een aanvulling, zowel de originele onderzoeksdata als de herziening van de FDA kan ik inderdaad niet meer terugvinden.
Dan blijft er dus weinig meer over dan:
Resonancer:Dat onderzoek van 44,6% klopt, omdat in groep B 44,6% meer gevallen waren.
Cerbie:Dat onderzoek van 44,6% klopt niet, omdat er teveel confounders in groep B waren.
Oh als ik trouwens elke keer belletjes in de mondhoek zou krijgen door een gebrek aan bronvermeldingen in BNW zouden ze me opsluiten voor hondsdolheid.
De onderzoeken die diezelfde onderzoekers hebben gedaan worden afgedaan als corrupte kwatsj als het de complottheorie tegenspreekt en aangehaald als bewijs als het voor de theorie spreekt. Typisch.quote:Op donderdag 7 januari 2010 22:30 schreef squig het volgende:
[..]
Ja dat zou je kunnen zeggen als het niet al lang bekend was dat de meeste onderzoekers zo corrupt zijn als de pest en ingehuurd door grote farmaceutische bedrijven.
Ja omdat ze geen reden hebben om slechte resultaten prijs te geven dus dan moet het wel de waarheid zijn, en ergo de onderzoekers niet corrupt zijn, logisch toch?quote:Op donderdag 7 januari 2010 22:34 schreef Cerbie het volgende:
[..]
De onderzoeken die diezelfde onderzoekers hebben gedaan worden afgedaan als corrupte kwatsj als het de complottheorie tegenspreekt en aangehaald als bewijs als het voor de theorie spreekt. Typisch.
Na 8 delen zijn we geen steek verder gekomen, het heeft geen zin om een wetenschappelijk onderbouwde argumentatie neer te leggen want YT wint het toch wel.
Selection bias? Natuurlijk komt dat voor. Gelukkig hebben we peer-reviewing. Maar die wetenschappers zijn natuurlijk ook corrupt.quote:Op donderdag 7 januari 2010 22:36 schreef squig het volgende:
[..]
Ja omdat ze geen reden hebben om slechte resultaten prijs te geven dus dan moet het wel de waarheid zijn, en ergo de onderzoekers niet corrupt zijn, logisch toch?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |