Drumpie | donderdag 2 juli 2009 @ 04:01 |
Na 3 jaar leven geblazen in een nieuw topic waar we weer kunnen genieten van heerlijke tosti recepten. quote: Wat andere recepten: quote: quote:De ideale tosti De Ideale Tosti #2 Eet Smakelijk! | |
Pacmaniac | donderdag 2 juli 2009 @ 04:06 |
Gewoon standaard ham kaas blijf bij mij het beste werken. Moet zeggen Italiaanse tosti is ook erg lekker. Italiaanse tosti Ingrediënten * 8 sneetjes wit-casinobrood * 30 g boter of margarine * 1 bol mozzarella (kaas, zakje a 125 g) * 4 zongedroogde tomaten in olie * 100 g Parmaham (deli-afdeling) * 1 zak rucola slamelange (75 g) * 4 eetlepels balsamicodressing (fles a 270 ml) Bereiden Korsten van brood snijden. Brood besmeren met boter. Mozzarella in plakjes snijden. Tomaten in reepjes snijden. Op 4 sneden brood helft van parmaham, mozzarella en tomaatreepjes leggen. Afdekken met rest van parmaham en rest van brood. Brood in tosti-ijzer (of koekenpan) bakken tot het bruin is. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Brood diagonaal doorsnijden en op sla leggen. Bron Allerhande. | |
JoeThePlumber | donderdag 2 juli 2009 @ 06:09 |
quote:Ik mis wat pesto... | |
theKiD | donderdag 2 juli 2009 @ 10:14 |
tvp | |
Jarno | donderdag 2 juli 2009 @ 10:14 |
Ik las josti. | |
Weltschmerz | donderdag 2 juli 2009 @ 12:25 |
Turks brood, plakjes sucuk en pittige belegen boerenkaas. En dan onder de grill, eerst open en dan dicht. Turks brood doet het heel erg goed onder de grill, die sucuk is gewoon lekker pittig en de kaas moet ook weer niet te oud zijn, maar zo'n boerenkaas geeft toch een boel extra smaak. Beter dan een oude fabriekskaas. | |
krioro | donderdag 2 juli 2009 @ 17:23 |
quote:Die ziet er goed uit. Heerlijk in eenvoud. | |
The_Hives | donderdag 2 juli 2009 @ 17:40 |
tegenwoordig gebruik ik vaker kalkoenfilet ipv ham. Erg lekker. Soms alleen vlees en kaas maar als ik komkommer, tomaat augurk enz voor in huis heb doe ik dat er in dunne plakjes ook tussen. Niet erg spannend dus maar wel lekker | |
JtodaX | donderdag 2 juli 2009 @ 17:44 |
quote:Dat dus. Netjes op elkaar, geen grote hopen maar ingetogen en mooi. | |
Pacmaniac | zaterdag 11 juli 2009 @ 05:00 |
Je kunt als je op de calorieën moet letten ook 20 + smeerkaas ertussen knallen en dan (bijvoorbeeld) met rauwe ham. | |
JoeThePlumber | zaterdag 11 juli 2009 @ 05:36 |
quote:Ik mis nog steeds die pesto... | |
theKiD | zaterdag 11 juli 2009 @ 06:13 |
quote:Of.. Smeerkaas als boter, en dan alsnog de kaas erop | |
-O-. | zaterdag 11 juli 2009 @ 06:24 |
quote: [ Bericht 12% gewijzigd door -O-. op 11-07-2009 06:29:21 ] | |
Pacmaniac | zaterdag 11 juli 2009 @ 06:34 |
quote:Pesto op een tosti? | |
Erasmo | zaterdag 11 juli 2009 @ 08:21 |
Cheddar met tonijn, een beetje vreemd maar wel lekker. | |
JoeThePlumber | zaterdag 11 juli 2009 @ 08:23 |
quote:Probeer het eens ....mmmmmm | |
JoeThePlumber | zaterdag 11 juli 2009 @ 08:28 |
Nog een lekker recept.. Pakje boter Gedroogde tomaten Knoflook De tomaatjes en knoflook flink klein maken en mengen met boter, laat dat een dagje staan in koelkast... Eet smakelijk... | |
Pacmaniac | zaterdag 11 juli 2009 @ 08:33 |
quote:Waar is je pesto in dit verhaal ? | |
The_Hives | zondag 12 juli 2009 @ 09:13 |
quote:eten met 20+ kaas zoals een tosti of bij ovenschotels ed wordt vrij smakeloos (vind ik persoonlijk). Ik heb het wel eens bij iemand op een ovenschotel gehad en ze had er net zo goed geen kaas op kunnen doen wat je proefde het toch amper. Hetzelfde in een tosti. | |
Barbie | zondag 12 juli 2009 @ 10:34 |
Hoewel ik best van tosti's hou, blijft gebakken brood met kaas toch mijn favoriet. Wit brood Kaas (Ham) Boter/margarine Verwarm een koekenpan goed heet op het gasfornuis Besmeer 2 witte boterhammen aan de buitenkant met boter Beleg een sneetje brood met kaas (en eventueel een plak ham) Leg het andere sneetje er op met de boter aan de buitenkant Minibeetje olie in de al hete koekenpan verhitten Brood erin, niet te hoog vuur Deksel op de pan en na een paar minuutjes omkeren Als de buitenkant lekker bruin is en de kaas gesmolten is je gebakken brood met kaas klaar. | |
Flappekz | maandag 20 juli 2009 @ 15:17 |
quote:Is dat niet ook gewoon een tosti? Zo heb ze nog nooit klaargemaakt...maar eens een keertje doen | |
Liejannuh | maandag 20 juli 2009 @ 16:13 |
quote:Dat is een pan tosti. Alleen staat bij mij dan mijn hele keuken blauw, dus ik gebruik tegenwoordig maar mijn tosti apparaat. | |
Flappekz | maandag 20 juli 2009 @ 21:04 |
quote:Heb er net dus voor het eerst eentje gemaakt. Lekker hoor!! En mn keuken stond heul niet blauw | |
Markeerstift | vrijdag 24 juli 2009 @ 17:08 |
Bij café Brandpunt in Tilburg maken ze wat mij betreft de lekkerste. Dat is volgens mij gewoon een pan tosti en dan met een extra plak gesmolten kaas boven op Als je dan een Hawaii eet zit de ananas ook zo bovenop, meegesmolten met de kaas | |
theKiD | vrijdag 24 juli 2009 @ 17:58 |
quote:We hebben je anders nog nooit in het Tilburg topic gezien | |
Feitosa | vrijdag 24 juli 2009 @ 17:59 |
ham kaas 2 sneetjes brood Da,s een tosti. | |
Verlicht | woensdag 29 juli 2009 @ 09:03 |
Ik heb een tosti-apparaat gekocht. Heerlijk, lekkere suggesties. | |
Stansfield | woensdag 29 juli 2009 @ 13:09 |
Ik blijf toch bij de gewone tosti met kaas. | |
casper019 | vrijdag 7 augustus 2009 @ 11:56 |
een tosti met boter-brood-ketchup-ham-brood-boter schijnt ook lekker te zijn ga er zo miss 1 proberen.. iemand welis geprobeerd?? | |
The_Hives | vrijdag 7 augustus 2009 @ 15:29 |
jeetje, die is wel erg gewaagd. Laat me weten of hij lekker was. | |
krioro | vrijdag 7 augustus 2009 @ 16:35 |
quote:. | |
casper019 | vrijdag 7 augustus 2009 @ 16:53 |
niet lekker, na 2 happen weggedaan en een lekkere ham/kaas + curry dip tosti gemaakt | |
Diilaa | vrijdag 7 augustus 2009 @ 21:46 |
bruin brood, salami, rode puntpaprika, uitjes en oude kaas (L) ook vind ik een tosti met mozarella en chorizo erg lekker, of fetakaas en chilivlokken | |
mgerben | zaterdag 8 augustus 2009 @ 08:30 |
quote:Ja... en toen deed ik er bij de kaas nog wat mespuntjes gorgonzola op. Daar werd-ie aanzienlijk beter van (meer kaassmaak - pittiger). | |
_Ophelia_ | zaterdag 8 augustus 2009 @ 19:10 |
quote:Ik bak tosti's op mijn fry-top, het beste tosti-ijzer dat ik ooit gehad heb. (en het duurste ) | |
Starman89 | zaterdag 8 augustus 2009 @ 20:16 |
TVP | |
The_Hives | zondag 9 augustus 2009 @ 12:17 |
mn tosti's pindakaas van vannacht smaakte aan de chaos te zien erg goed v . Toch heb ik het liever met kaas en vlees | |
casper019 | maandag 10 augustus 2009 @ 12:09 |
bah ik kan nu niet weg, en heb zin in een tosti en geen kaas in huis heb wel la vache qui rit smeerkaas 20+ in huis weet iemand of je daar een beetje lekkere ham/kaas tosti van kan maken met die 20+ smeerkaas??? | |
The_Hives | maandag 10 augustus 2009 @ 12:15 |
het kost je 50 cent om te testen | |
casper019 | maandag 10 augustus 2009 @ 15:37 |
een smeerkaas/ham tosti is niet zo lekker als een echte tosti maar toch best lekker!! Iemand anders diedit ook welis maakt? | |
SkylarX | maandag 10 augustus 2009 @ 18:10 |
Yumyum, wit brood, belegen kaas, goudsalami en hot ketchup zooo lekker! | |
Barbie | dinsdag 11 augustus 2009 @ 11:09 |
Ow, heet zo'n ding een pantosti. Ik ken het als gebakken-brood-met-kaas, . | |
ElBandito | dinsdag 11 augustus 2009 @ 12:49 |
Maar mensen, is het verantwoord om normale tomaten in een tosti ijzer te gooien? Of krijg je dan kortsluiting? | |
JoeThePlumber | dinsdag 11 augustus 2009 @ 12:54 |
Je kan ook gewoon zongedroogde tomaten gebruiken, wel flink gesnipperd!... | |
ElBandito | dinsdag 11 augustus 2009 @ 12:57 |
quote:Ook lekker ja, maar helaasch heb ik die nu nog niet in huis! *halen gaat* | |
NomiS-Photographica | dinsdag 11 augustus 2009 @ 13:48 |
brie + honing + pijnboompitjes (of walnootjes of zo) dan uiteraard wel netjes uit de pan en met goed, vers en mooi zacht witbrood | |
Ripley | donderdag 13 augustus 2009 @ 18:24 |
Ik heb 2 weken geleden voor het eerst vlammetjes tosti's gegeten en die waren echt zo lekker | |
FutureFairytale | donderdag 13 augustus 2009 @ 18:37 |
quote:voor het eerst Je hebt wat gemist... Inhalen!!! | |
covie | donderdag 13 augustus 2009 @ 21:48 |
Ik eet zelf nooit tosti maar schijnbaar moet je er sambasaus (van calve) bij eten. | |
casper019 | zondag 16 augustus 2009 @ 12:06 |
oude kaas + ham en wat curry erbij! duurt wel langer voordat ie klaar is, maar hijs wel lekker wat pittiger dan! heeft iemand welis met slankie smeerkaas 20+ sambal ofzo of slankie 20+ normale smeerkaas een tosti gemaakt? Of met la vache qui rit 20+ smeerkaas Weet iemand of dat een beetje lekker is? | |
The_Hives | zondag 16 augustus 2009 @ 15:31 |
quote: quote: | |
casper019 | zondag 16 augustus 2009 @ 15:37 |
tja als niemand antwoord...... ik wacht nog steeds op reviews/reacties | |
FutureFairytale | zondag 16 augustus 2009 @ 15:52 |
quote:The_Hives bedoeld dat je eerst hebt gepost dat je een smeerkaas/ham tosti niet lekker vind en na 6 dagen vraag je of die tosti-combinatie lekker is? | |
casper019 | maandag 17 augustus 2009 @ 15:17 |
Ja, maar nu vroeg ik me af.... is een tosti met 20+ smeerkaas en ham ook lekker? | |
Erasmo | maandag 17 augustus 2009 @ 17:02 |
Probeer het eens zou ik zeggen. | |
Ron.Burgundy | maandag 17 augustus 2009 @ 17:08 |
Tosti | |
ShinobizWinter | maandag 17 augustus 2009 @ 20:22 |
Ali B houdt ook van tosti's de Ali Halali Tosti: | |
The_Hives | maandag 17 augustus 2009 @ 21:11 |
quote:van wie ben jij een kloon? | |
FutureFairytale | maandag 17 augustus 2009 @ 23:16 |
quote:?????? Je had het al met 20+ (la vache quirit) geprobeerd dacht ik uit je posts te lezen..... en dat vond je niet lekker... maar goed; als je gewone smeerkaas al niet te eten vind, dan is 20+ alleen maar nog minder | |
Teezie | dinsdag 18 augustus 2009 @ 05:43 |
quote:Geweldige tip, van dat brood beetje natmaken! Echt waar! | |
casper019 | dinsdag 25 augustus 2009 @ 08:56 |
ik ben nu een ham/kaas/ananas tosti aan het maken | |
Knorriepot | dinsdag 25 augustus 2009 @ 22:18 |
quote:Je vergeet de pesto! | |
casper019 | woensdag 26 augustus 2009 @ 20:00 |
het lekkerste ontbijt is een ham/kaas tosti en een glas ijskoude melk | |
tass | zaterdag 19 september 2009 @ 14:23 |
quote:Mijn Italiaanse pan tosti: 2 boterhammen belegen kaas chorizo uienringen paar reepjes paprika pesto Buitenkant besmeren, in de pan, en smullen maar! | |
Thorical | zaterdag 19 september 2009 @ 20:04 |
Ik ben weer terug naar af. Ik gebruik weer een grillpan die ik rustig warm stook en bovenop de tostie een gietijzeren koekenpan. Nu heb ik weer heerlijk stroperige kaas en mooie patroontjes. Ik ben trouwens een liefhebber van wat oudere kaas in mijn tosti. Maar extra boter is voor mij een no-no er zit al genoeg vet in de kaas. | |
casper019 | zondag 20 september 2009 @ 19:51 |
2 boterham kapjes (niet te dikke niet te dunne,maar die ongeveer evendik zijn als een normale boterham) met ham+kaas en boter aan de buitenkant is kapuuut lekker! | |
DeTolk | zaterdag 24 oktober 2009 @ 13:05 |
quote:In plaats van brie, geitenkaas.... Heeeerlijk | |
AliKebap | woensdag 28 oktober 2009 @ 12:01 |
Ik weet niet of die al genoemd is maar een tosti hawaï met paprikapoeder is ook niet te versmaden | |
DeTolk | woensdag 28 oktober 2009 @ 12:16 |
Heb afgelopen zondag een tosti gemaakt met osseworst. Was heeeerlijk. Niet te lang in het ijzer gedaan trouwens, kaas was net gesmolten | |
casper019 | woensdag 28 oktober 2009 @ 17:11 |
zou je met hagelslag ofzo ook een lekkere tosti kunnen maken?? | |
FutureFairytale | woensdag 28 oktober 2009 @ 17:19 |
quote:blegh, lijkt me helemaal niks; kaas met chocola Ik vind die Pizza Quick wel erg lekker, liefst met cheddar en salami | |
evo87 | woensdag 28 oktober 2009 @ 20:30 |
Blauwschimmelkaas + chocolade schijnt extreem lekker te zijn... keertje proberen | |
Lano | woensdag 28 oktober 2009 @ 20:31 |
Met ketchup, basilicum, oregano, chilipoeder, kaas, en na t bakken verse sla ertussen | |
Erasmo | woensdag 28 oktober 2009 @ 22:12 |
quote:Als dessert ja, maar op een tosti? | |
SLP_ | woensdag 28 oktober 2009 @ 23:57 |
De allerlekkerste is de tosti met brie, walnoten en honing. En dan niet onder het tosti-apparaat, maar onder de grill | |
VinceMega | donderdag 29 oktober 2009 @ 14:02 |
2 sneetjes casino wit. Ham Kaas. Hot Ketchup. Niet veel bijzonders, maar wel lekker | |
14medusa | vrijdag 30 oktober 2009 @ 12:02 |
2 sneetjes maisbrood kaas rundersalami champignon in hele dunne plakjes ui zeer fijn gesnipperd veel peper beetje zout teentje knoflook uitgeperst plakjes tomaat, heel dun zonder sap besmeer 1 sneetje met sambal de andere met het teentje knoflook beleg de sambal kant met: 1 plak kaas, daaroverheen de campignon plakjes e ngesnipperd ui, daaroverheen de salami, daaroverheen de tomaat, daarover heen de peper en zout, daaroverheen een kleinnnn beetje kaas in kleine stukjes om het aan het brood te laten plakken, besmeer de buitenkanten van het brod met boter en bak in de koekenpan tot goubruin aan 2 kanten met de deksel erop. niet te veel van alle ingredienten anders is het te rijk belegd. | |
lammegiraf | vrijdag 30 oktober 2009 @ 12:04 |
argentijnse kruiden erover | |
Pandora73 | vrijdag 30 oktober 2009 @ 12:10 |
quote:Die gietijzeren koekenpan, is die alleen voor het gewicht, of maak je die van te voren ook eerst warm/heet? O en tosti met hagelslag is wel degelijk lekker. En dan bedoel ik gewoon brood-hagelslag-brood. Geen kaas of zo dus. Het wordt dan zeg maar een soort chocoladebroodje. Jummmmmm... | |
TJDoornbos | maandag 9 november 2009 @ 17:39 |
tosti met tonijn en pesto | |
JoeThePlumber | dinsdag 10 november 2009 @ 05:00 |
http://www.foodtube.nl/ | |
motorbloempje | dinsdag 10 november 2009 @ 08:46 |
salami, mozarella en romatomaat met een beetje basilicum als 't klaar is | |
Quispi | dinsdag 10 november 2009 @ 16:14 |
Chorizo, champignons, ui en oude kaas tussen 2 sneetjes witbrood. Serveren met een flinke klodder ketchup! | |
LuKa-LiKeS | dinsdag 10 november 2009 @ 16:43 |
behoorlijk wat gerechten, voor een eigenlijk simpele tosti... Spreken we dan nog wel van een tosti? met al die extra ingredienten? | |
casper019 | dinsdag 10 november 2009 @ 20:07 |
Een tosti (Nederlands-Nederlands) of croque-monsieur (algemeen Belgisch-Nederlands)[1] is een sandwich-gerecht dat bereid wordt door twee sneetjes brood, samen met het tussenliggende beleg (meestal kaas, bijna altijd ham erbij) te roosteren. Dit doet men vaak in een tosti-ijzer, oven of speciaal broodrooster. ja dus | |
FutureFairytale | dinsdag 10 november 2009 @ 20:29 |
een echte Croque Monsieur of Croque Madame is echt heel lekker!! | |
Pandora73 | dinsdag 10 november 2009 @ 22:37 |
Ik dacht eigenlijk dat een Croque Monsieur maar 1 sneetje brood was? Met het beleg plus kaas erop en dan gegrild? | |
FutureFairytale | dinsdag 10 november 2009 @ 22:42 |
2 witte boterhammen met kaas en ham ertussen, en gesmolten kaas bovenop | |
minilot | dinsdag 10 november 2009 @ 22:50 |
Boterham + belegen geitenkaas + katenspek + honing + tijm + boterham. Daar kan ik er wel honderd van op! | |
Breathtaking | dinsdag 10 november 2009 @ 23:12 |
Is een tosti met ham, kaas en een ei erin gebakken al genoemd ? Recept van een vriendin van me! | |
Pandora73 | dinsdag 10 november 2009 @ 23:19 |
quote:Euhm bak je dat ei eerst en dan de tosti? Kan me zo moeilijk voorstellen dat je een rauw ei erin doet en dat dan in je tostiapparaat vrot... | |
FANN | dinsdag 10 november 2009 @ 23:21 |
quote:je kan ook gewoon in de koekenpan een tosti maken, dan zijn ze wel iets vetter omdat je de boterhammen aan de buitenkant dun met boter moet besmeren en de pan een beetje invetten met boter of een klein klontje boter laten smelten. als je zo een tosti met tomaat of annanas maakt is ie wel veel lekkerder dan in een apparaat | |
Breathtaking | dinsdag 10 november 2009 @ 23:28 |
quote:Je doet het ook niet in een tostiapparaat maar in een pan ! Men neemt 2 broodjes, smeert ze aan beide kanten in met boter en bakt ze even in de pan.. Zodra de broodjes krokant worden neem je een van de broodjes eruit en maak je een gat in het midden, je legt 'm terug in de pan en gooit er een eigeel in. Evt nog wat peper en zout erop. Ondertussen leg je ham en (smelt)kaas op het andere broodje, even het deksel op de pan met het vuur laag zodat de broodjes niet verbranden maar de kaas wel smelt. En dan is ie al klaar ! | |
mjan | woensdag 11 november 2009 @ 08:35 |
quote:Klinkt als een soort uitgebreide versie van egg in the basket | |
Joel-Smeets | woensdag 11 november 2009 @ 18:01 |
Als ik dit lees denk ik : wat heb ik de laatste jaren gemist! ,mijn ideale tosti is gewoon ham,kaas en pesto erbij... | |
casper019 | zondag 28 maart 2010 @ 13:01 |
net voor het eerst gegeten tosti met ui/kaas/tomaat/ham uber lekker:D | |
Helly | zondag 28 maart 2010 @ 18:04 |
quote:Dan heb je toch gewoon 1 broodje met ei en 1 broodje met ham & kaas (tosti)? | |
Balotelli | vrijdag 11 februari 2011 @ 15:12 |
Tosti kaas met joppiesaus | |
anita82 | vrijdag 18 februari 2011 @ 22:07 |
Deze heb ik nog niet gehoord maar is super lekker. Wij noemen dit een gezonde variant op een broodje kroket 2 sneetjes brood. Besmeer dit met een dun laagje mosterd Doe hier naar smaak een aantal lepels ragout op en dan in het tosti ijzer (dit gaat het beste omdat die de randjes dicht maakt, grill gaat ook wel maar is een iets grotere troep). Dit is echt super lekker! | |
Erasmo | zaterdag 19 februari 2011 @ 00:29 |
Is dat wel zoveel gezonder? | |
_Twinkle | zaterdag 19 februari 2011 @ 12:13 |
Ham/kaas met heinz ketjup | |
anita82 | maandag 21 februari 2011 @ 15:11 |
Ja hoor, kijk maar eens naar de voedingswaarde op een blikje ragout als je de juiste kiest zit er niet zoveel in. en je grillt het en frituurt het niet dus dat scheelt ook nog. Kan iemand mij vertellen hoe ik moet quoten want ik an het niet vinden. thanx | |
-Miauw- | maandag 21 februari 2011 @ 15:12 |
Het knopje helemaal rechts in de taakbalk boven een bericht. Volgens mij zij het aanhalingstekens zie ik nu... | |
ColdFeet | maandag 21 februari 2011 @ 15:17 |
Ik las laatst ergens dat een tosti met een klein likje marmite, ringetjes ui en cheddar lekker zou zijn. Binnenkort eens proberen | |
theKiD | maandag 21 februari 2011 @ 15:28 |
Wat is marmite? | |
ColdFeet | maandag 21 februari 2011 @ 15:33 |
Brits smeerseltje op basis van gistextract. | |
theKiD | maandag 21 februari 2011 @ 15:35 |
Hmmz.. zegt me nog niet veel.. Maar wie weet kom ik t een x in de supermarkt tegen | |
ColdFeet | maandag 21 februari 2011 @ 15:37 |
Zo dan. Geel deksel, ze verkopen het bij de AH wel, denk ik. Je moet het wel lekker vinden, het heeft een vrij... aparte smaak | |
T.O.P | maandag 21 februari 2011 @ 16:02 |
brood kaas ham kaas brood in die volgorde op elkaar leggen, vervolgens in een tosti-ijzer, en eruit halen wanneer hij goed is. eventueel met die Hela kruidencurry eten, maar is niet noodzakelijk | |
theKiD | maandag 21 februari 2011 @ 16:18 |
Sop abusing the source of usspost.com ofwel.. footootje werkt niet | |
anita82 | dinsdag 22 februari 2011 @ 18:14 |
Sorry ik zie geen aanhalingstekens?? Kan iemand misschien een plaatje plaatsen? thanx | |
RobinOok | dinsdag 22 februari 2011 @ 18:22 |
Je moet er eerst boven gaan hangen. Precies onder: En dan verschijnt: | |
Printerkabel | dinsdag 15 maart 2011 @ 11:59 |
Dat ga ik een keer proberen | |
MevrouwPuff | dinsdag 15 maart 2011 @ 13:27 |
Hele simpele tosti: Boterham op de grill, peper en zout erop, ei erop breken, boterham erop, grill dicht. Lekker | |
anita82 | zondag 4 maart 2012 @ 08:45 |
Wie weet hebben er weer mensen zin in lekkere tosti ideeën. Ik in ieder geval wel. Hier 3 van mijn favoriete smaken: 1) turks brood met kaas en turkse knoflookworst 2) ragout en mosterd 3) kaas met gerookte zalm Weet niet of ze al genoemt zijn maar ze zijn heerlijk. Wie heeft er nog meer lekkere varianten? | |
anita82 | zondag 4 maart 2012 @ 08:50 |
variatie hierop is geitenkaas en walnoten met honing :p | |
anita82 | zondag 4 maart 2012 @ 08:51 |
Misschien een hele stomme vraag maar wat zijn dat en waar haal je die? | |
anita82 | zondag 4 maart 2012 @ 09:00 |
Ik heb er nog een: Wij noemen dit een hartig wentelteefje. 2 sneetjes brood met ham en kaas. Een ei in een diep bord los kloppen met wat peper en zout brood door het ei halen En nu bakken in de pan. mmmmmmmmmmmm Is echt zoooooooooooo lekker | |
Rob_La_Chouffe | zondag 4 maart 2012 @ 09:53 |
Kaas, ui, salami, gehakt, paprika, pepers, peper, zout, beetje chilisaus, chilipoeder, paprikapoeder. En dan het liefst op een stokbroodje. Maar dat heet dan eigenlijk weer een panini. | |
FutureFairytale | zondag 4 maart 2012 @ 09:59 |
tosti's met kaas en gehakt (gemengd met sambal). Kun je verkrijgen in sommige cafe's, sportkantines of een doos kopen bij de Sligro/Makro. | |
Selestha | zondag 4 maart 2012 @ 10:10 |
Tosti met jonge kaas en gebakken uien met gerookt paprikapoeder | |
Weltschmerz | zondag 4 maart 2012 @ 10:40 |
Zoveel kazen zoveel varianten, misschien is het nog lekkerder met een goeie chorizo. | |
tech4u | zondag 4 maart 2012 @ 20:08 |
*ril* toch wel een van de goorste dingen die ik ooit heb geproefd. | |
anita82 | maandag 5 maart 2012 @ 10:41 |
Ik vind Marmite niet een hele dikke maggi klont bleeee echt niet te eten. Chorizo is aan mij niet besteed zit voor mij een heel apart smaakje want wat ik niet lekker vind. Alle andere gedroogde worstsoorten vind ik dan wel weer heerlijk. | |
RobinOok | maandag 5 maart 2012 @ 10:52 |
Dan heb je vast niet veel geproefd in je leven. | |
tech4u | maandag 5 maart 2012 @ 11:12 |
Ik ben best wat gewend, maar van een vingertopje marmite ging ik bijna over mn nek. Niet voor niks ook dat hun slogan "you either love it or hate it"is. | |
jerney | maandag 5 maart 2012 @ 11:25 |
Mijn favorieten waren: Kaas, chorizo, tomaat en kruidenboter En Kaas, ardennerham en gebakken champignons Nu eet ik graag mijn tosti met zalm en kruidenroomkaas en met sojakaas en champignons gebakken in shoyu sojasaus (zout ). | |
dralion13 | dinsdag 6 maart 2012 @ 21:51 |
Marmite moet je ook niet zo eten maar als smaakmaker Je neemt toch ook geen slok ketjap | |
RobinOok | dinsdag 6 maart 2012 @ 22:21 |
Bij ons thuis wel. Ging er na de lunch net zo makkelijk een theelepeltje in de marmitepot als in de pindakaaspot om nog even te snoepen. Slokje ketjap neem ik niet. Maar slokje teriyakisaus wel. | |
Dagoduck | donderdag 3 mei 2012 @ 13:45 |
Tvp, Tosti grillworst met curry is ook lekker, ik ga er nu een maken me kipfilet omdat ik niet anders heb.... | |
theKiD | woensdag 9 mei 2012 @ 04:45 |
Kreeg vandeweek in een blad een goede tip die ik ga uitproberen.. Het ging met pita, geraspte kaas, provencaalse kruiden, gerookte makreelfilet, geraspte kaas Klinkt gewoon al goed | |
theKiD | maandag 14 mei 2012 @ 17:00 |
Done! En hij was magnifiek | |
DemonRage | vrijdag 26 oktober 2012 @ 21:23 |
Die hebben we sinds kort op het werk ook... erg lekker. Tosties zijn dat sowieso al, dus heb ik vandaag een contactgrill gekocht. Die zijn beter, zowel in gebruik als in onderhoud dan tosti apparaten en je kan er ook eens een lapje vlees op klaarmaken of op gourmetten/barbecuen. Vandaag de bekende hawai-tosti op: ham, ananas en kaas (op die volgorde, dan smelt de kaas over de ananas heen) op casino brood. Binnenkort dit eens proberen: Een tosti met appel, kaneel, suiker en evt. een klein beetje boter (aan de binnenkant). | |
Myraela | zaterdag 27 oktober 2012 @ 00:03 |
Nee. | |
puzzelfan | zaterdag 27 oktober 2012 @ 12:25 |
Tosti met appel kaneel en suiker is heerlijk inderdaad Tosti met satesaus, beetje kaas, kipfilet en eventueel ui. Of een tosti met sate en banaan is ook erg lekker! Tosti met kaas, ham, salami, tomaat en pesto is ook goed te doen. | |
louter_genieten | zaterdag 27 oktober 2012 @ 13:44 |
brood van menno, boeren belegen kaas, dikke koekenpan met roomboter op laagste vuur 15 min elke kant.. Mijn favoriet!! nooit geen grill of tosti ijzer gebruiken. (: | |
Lienekien | zaterdag 27 oktober 2012 @ 13:53 |
Een half uur wachten op een tosti? Dat was wat geweest vroeger, als we op zaterdag lekker makkelijk tosti's aten. | |
louter_genieten | zaterdag 27 oktober 2012 @ 14:07 |
het effect van deze methode zou je eens uit moeten proberen! | |
Lienekien | zaterdag 27 oktober 2012 @ 15:07 |
Chagrijnige mensen! | |
new_moon | zaterdag 27 oktober 2012 @ 22:38 |
witbrood en ham en kaas en 2 a 3 champignons in flinterdunne plakjes, dan een beetje ketchup, en om het at te maken een beetje oregano | |
Logician78 | zaterdag 27 oktober 2012 @ 23:03 |
Brood Ham Kaas In de oven, als deze klaar is toevoegen (er tussen doen): Theelepel Dyonaise Komkommer Rucola [ Bericht 1% gewijzigd door Logician78 op 28-10-2012 00:13:34 ] | |
Magica | zondag 28 oktober 2012 @ 00:07 |
Mijn vader had laatst een tosti voor me gemaakt, pindakaas op de ene kant en jam op de andere kant met gebakken spek ertussen, was best te doen | |
Trashcanman | maandag 7 januari 2013 @ 20:09 |
Zonet even een tosti variant uitgeprobeerd: - plakje ontbijtspek lichtjes in de pan bakken - ei er over, en dan gelijk een standaard ham/kaastosti (witbrood) indrukken - omdraaien als het ei gebakken is en nog even ook een redelijk laag vuurtje de andere kant bakken - snufje zout en peper over de ei en opeten als de kaas gesmolten is niet de meest krokante tosti die ik ooit heb gehad maar wel erg lekker. | |
rhubarb | maandag 7 januari 2013 @ 20:14 |
Plakjes eendenborst doen het ook prima op een tosti kwam ik laatst achter. | |
Dagoduck | maandag 7 januari 2013 @ 20:14 |
Het tosti-ijzer hier was stuk en dus weggegooid, afgelopen zaterdag een tosti met belegen kaas en gegrilde ham in de oven gemaakt, lekker krokant veel beter dan die tosti-ijzer bende.. | |
krullenbolletje | maandag 7 januari 2013 @ 20:16 |
Kaas+honing+(truffel)zout= | |
Trashcanman | maandag 7 januari 2013 @ 20:17 |
Mja, voor je standaard dunnere tosties vind ik een tosti-ijzer wel fijn maar ik denk dat ik m ook nooit meer zal gebruiken als er hier ooit een panini grill in huis kom. | |
Dagoduck | maandag 7 januari 2013 @ 20:19 |
Niets mis met een lekkere doorgebakken tosti idd. maar nu het tijd is voor een nieuwe apparaat wordt dat eerder zo'n grill dan een tosti-ijzer | |
Trashcanman | maandag 7 januari 2013 @ 20:24 |
Mooi wel, dat er op tosti-bak-technisch gebied nog wat te groeien valt. Ik kan me nog levendig de tijd voor de geest halen dat ik als klein Tcm-etje bij mijn ouders de hele keuken onder de kaas smeerde omdat ik de altijd tosties in hun broodrooster maakte | |
DemonRage | maandag 7 januari 2013 @ 21:11 |
Ik heb het idee dat tosti-apparaten (met die vormen erin) gewoon bagger zijn. Je moet er je brood voor op maat snijden en ze zijn vaak slechter in onderhoud. Mijn ervaring met de contactgrill is dat je gewoon een groot oppervlak hebt (niets meer op maat snijden dus!) en ook de zijkanten van de tosti dichtgeschroeid worden (het zaakje blijft stevig op elkaar iig). De anti-aanbaklaag van een contactgrill is ook veel beter dan dat van een tosti-apparaat en vaak zijn de platen te verwijderen om de boel gemakkelijker af te wassen. Ik heb deze btw: | |
foodlover | maandag 7 januari 2013 @ 21:15 |
Eens! Een pantosti vind ik ook heerlijk maar heb sinds een tijdje een (goedkope) contactgrill om tosti's te maken en dat werkt super. Vond het irritant dat zelfs casinobrood niet goed paste in standaard tosti-ijzer en dat je brood dan in van die 3-hoekjes geperst wordt. | |
Ooku | donderdag 10 januari 2013 @ 23:57 |
Brood afsnijden voor het tosti ijzer Gewoon dat ding zo hard dicht rammen dan het brood eruit puilt. Zo is ie het lekkerst | |
fb12fb12 | vrijdag 11 januari 2013 @ 00:11 |
Kan je trouwens inplaats van ham ook kipfilet op de tosti doen? | |
Mignon | vrijdag 11 januari 2013 @ 00:13 |
Wist niet dat dit kon met Turks brood, morgen eens proberen. Heerlijk. | |
dralion13 | vrijdag 11 januari 2013 @ 01:49 |
Nee dan komen er allerlei biochemische reacties op gang, is niet gezond | |
RobinOok | vrijdag 11 januari 2013 @ 05:43 |
Gare kipfilet kan wel. | |
Weltschmerz | vrijdag 11 januari 2013 @ 10:46 |
Turks brood en grill zijn voor elkaar gemaakt. Ik leg ook wel eens wat turks brood met olijfolie onder de grill, dan verbazen mijn gasten zich ook altijd weer over hoe lekker ze brood eigenlijk vinden. | |
Dagoduck | donderdag 21 augustus 2014 @ 18:41 |
Je kan sowieso alles op een tosti gooien. | |
Tim86 | donderdag 21 augustus 2014 @ 18:42 |
goede kick | |
Myraela | donderdag 21 augustus 2014 @ 18:58 |
Goede kick wel. Al moet dit topic wel meer foto's hebben. Vooral foto's van de tosti's van RobinOok. Haar tosti foto's zijn legendarisch. Beetje jammer dat bij Google afbeeldingen alleen maar van die saaie droge tosti's bovenaan staan. | |
Dagoduck | donderdag 21 augustus 2014 @ 19:32 |
Als ik weer een tosti-apparatus heb zal ik foto's maken | |
RobinOok | donderdag 21 augustus 2014 @ 19:33 |
Al mijn tosties staan samen in een flickr-album: http://www.flickr.com/pho(...)ts/72157626153283919 (of in fullscreen show te bekijken : http://www.flickr.com/pho(...)57626153283919/show/ ) [ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 21-08-2014 19:57:14 ] | |
Helsinki | donderdag 21 augustus 2014 @ 19:37 |
Klinkt goed! | |
Myraela | donderdag 21 augustus 2014 @ 19:53 |
Oh wow, ik zat je hele Flickr eerst door te scrollen, ook geen straf overigens. Maar dit is wel geniaal. | |
RobinOok | donderdag 21 augustus 2014 @ 19:56 |
FutureFairytale | donderdag 21 augustus 2014 @ 20:21 |
Ik wil zo graag nu een Robin-tosti met heeeel veel gesmolten kaas, chorizo en sambal! | |
Hallojo | donderdag 21 augustus 2014 @ 21:02 |
Ziet er heerlijk uit! Je gebruikt ook wel genoeg kaas zie ik | |
RobinOok | donderdag 21 augustus 2014 @ 21:05 |
Ja, veeeeeel kaas inderdaad. Vier of vijf laagjes wel, denk ik. | |
Dagoduck | donderdag 21 augustus 2014 @ 21:09 |
Ja, ik wilde het net gaan typen | |
Hallojo | vrijdag 22 augustus 2014 @ 23:47 |
Naar aanleiding van dit topic heb ik vandaag de volgende tosti's gemaakt: Casinobrood, Maaslander belegen, 4 plakken chorizo, rode ui, oregano, ketchup, Maaslander belegen, casinobrood. Deze was echt heel lekker Casinobrood, brie, honing, casinobrood. Ook niet te versmaden De brie-honing was erg lekker, maar de pizzatosti was echt heerlijk | |
Mord_Sith | vrijdag 22 augustus 2014 @ 23:48 |
Ik viel flauw. | |
Prego | zaterdag 23 augustus 2014 @ 15:50 |
| |
minilot | zaterdag 23 augustus 2014 @ 15:53 |
Tijd om een tosti-only eethuisje te beginnen Robin! | |
RobinOok | zaterdag 23 augustus 2014 @ 15:57 |
Of een tostitruck, ja, lijkt me wel wat. | |
Tim86 | zaterdag 23 augustus 2014 @ 16:10 |
Doet me denken aan de film Chef Chef (2014) - IMDb | |
killerkip69 | zaterdag 23 augustus 2014 @ 16:15 |
persoonlijk ga ik voor de pittige tostie, kaas/ham/kaas met sambal en spaghettisaus tip voor koks die vrij zijn op Zaterdag: geen citroensap op tostie, i'll repeat no citresjuice, echt kansloos citroensap gebruik je bij 'n toast champigons moest je het je afvragen | |
4EverBlackEyed | zaterdag 23 augustus 2014 @ 23:55 |
Dit.. Ik heb een tosti-ijzer nog ouder dan dat ik ben en werkt nog steeds als een tierelier Tefal | |
FutureFairytale | zondag 24 augustus 2014 @ 01:12 |
Grilled Cheese trucks in de VS | |
ChilllayD | zondag 24 augustus 2014 @ 16:57 |
Ik ga zo weer een asociaal lekkere Croque monsieur maken | |
Aemorion | maandag 25 augustus 2014 @ 03:35 |
Je begint met van die helse, vezelloze, smaak te kort komende, spierwitte rakkers. Geen donker brood dus. 2 lagen kaas (Maaslander bij voorkeur), 1 á 2 mooie plakken achterham, en wat gezoete ananas uit blik om het af te werken. Serveren met een paar liter Jus d'Orange. De laatste keer dat ik zo'n Koolhydraten-explosie naar binnen heb geschoven mocht je nog drinken met 16 jaar, maar lekker zijn ze. | |
PdeHoog | vrijdag 29 augustus 2014 @ 09:50 |
Verdorie Robin Dat ziet er TE lekker uit | |
ChildoftheStars | vrijdag 29 augustus 2014 @ 10:38 |
Leuk dit, tosti's zijn heilig Toch ben ik saai en ga ik het liefste voor geitenkaas met honing Of brie met dadels en ruccola | |
PdeHoog | vrijdag 29 augustus 2014 @ 10:41 |
Ik ben saaier Kaas, ham, sambal | |
ChildoftheStars | vrijdag 29 augustus 2014 @ 10:47 |
Dat eet ik ook vaak hoor! Alleen minus de ham omdat ik zo'n moeilijke planteneter ben En kaas met ketchup. Alleen dat zijn de lunchtosti's en die ik net beschreef eet ik soms als avondeten Eigenlijk kun je bijna alles op een tosti plempen en het wordt lekker | |
renwan | vrijdag 29 augustus 2014 @ 11:14 |
Dat zijn geen tosti's maar verdomme pure kunst | |
RobinOok | vrijdag 29 augustus 2014 @ 11:52 |
Ah, lief. Dank je. :-) | |
Trashcanman | vrijdag 29 augustus 2014 @ 12:04 |
Damn ja, dat flckr album ziet er goed uit. Wil wel eens die wasabi-tosti proberen, wil je daar ook de specs van delen RobinOok? | |
RobinOok | vrijdag 29 augustus 2014 @ 13:55 |
Gouda Wasabi Nou, dat is heel simpel. Destijds had Lidl groene wasabi-kaas in het assortiment: Grilled wasabi cheese sandwich Ik vond 'm eigenlijk best vies, die kaas. Maar op een tosti deed ie het briljant. :-) Ik geloof enkel met wat fijngesneden rode ui in dit geval. | |
Trashcanman | vrijdag 29 augustus 2014 @ 14:14 |
O hehe, de bereidingswijze staat gewoon op je flickr... Tijd voor extra koffie hier Nice, ik ga eens kijken of ik hier in de buurt wat van die kaas kan vinden. | |
Lienekien | donderdag 27 november 2014 @ 14:27 |
Schopje. | |
Toekito | donderdag 27 november 2014 @ 16:36 |
tosti | |
SuperFood | donderdag 27 november 2014 @ 16:38 |
french toast | |
Myraela | donderdag 27 november 2014 @ 16:40 |
Goede kick, kan ik deze nog even delen. Ziet er niet zo mooi uit als die van Robin altijd, maar was wel erg lekker. Met bolognese saus en oude kaas. | |
Rust_Cohle | donderdag 27 november 2014 @ 20:36 |
Ik ben niet zo'n camera man, maar deze was ook prima: Spelt brood, buffelmozzarella, romatomaat, basilicum en pesto. En natuurlijk een dot heinz ketchup | |
GekkePoes | donderdag 27 november 2014 @ 20:39 |
Ik doe dan 2 plakken kaas, tussen 3 plakken brood, en een paar hele dunne plakjes tomaat . Soort van dubbele tosti. | |
Mord_Sith | donderdag 27 november 2014 @ 21:07 |
Die vieze gootsteen op de achtergrond vind ik echt een smerig gezicht | |
RobinOok | donderdag 27 november 2014 @ 21:51 |
Nou, vreselijk. Een gootsteen in de buurt van waar je eten bereid. *rolleyes* | |
Rust_Cohle | donderdag 27 november 2014 @ 21:54 |
Die paar broodkruimels? Jeetje, drama. | |
Myraela | donderdag 27 november 2014 @ 22:02 |
Dus met in het midden een kleffe boterham? Dat is toch niet lekker. | |
GekkePoes | donderdag 27 november 2014 @ 22:05 |
Valt erg mee, ik druk de tosti een beetje samen. word niet minder lekker van. | |
SuperFood | donderdag 27 november 2014 @ 22:07 |
ik heb nu 3 x gekeken maar de tosti ziet er nog steeds fucking aantrekkelijk uit | |
HostiMeister | vrijdag 28 november 2014 @ 10:41 |
Vanmiddag waarschijnlijk weer wat tosti's maken op de zaak, kijken of ik ook een foto'tje kan maken | |
Tim86 | vrijdag 28 november 2014 @ 10:41 |
TostiMeister | |
HostiMeister | vrijdag 28 november 2014 @ 10:51 |
Op het werk maak ik geen tosti's maar 'boss-ti's' | |
Tim86 | vrijdag 28 november 2014 @ 11:17 |
Hosti ham-kaas lijkt me ook wel wat. Vorige keer dat ik dat vroeg werd ik de kerk uit gezet | |
HostiMeister | vrijdag 28 november 2014 @ 11:18 |
Saaie dominee. Ik neem altijd mijn eigen bakje salsadip mee voor de hosti's. Aanrader. | |
SiGNe | zaterdag 29 november 2014 @ 01:52 |
Ik maak ze tegenwoordig met Arab bread van de Islamitische supermarkt.. zijn gewoon van die dürüm-wraps. Ik vouw er een dubbel, knip het op maat van de ovenschaal en dan vullen.. eerst geraspte kaas, dan ham, dan weer geraspte kaas. dan de wrap dichtvouwen en weer kaas-ham-kaas er bovenop. Beetje panko of paneermeel eroverheen kruimelen en dan 9 minuten in de oven op 180 graden (da's bij mijn oven 190 graden wat instelling betreft) Na die 9 minuten gaat ie een etage hoger op het rek en mag ie nog 4,5 minuut onder de grill. De kaas van binnen is dan goed gesmolten en de kaas erop is gegratineerd | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 03:02 |
Maar het heeft niks met een tosti te maken. | |
Moass | zaterdag 29 november 2014 @ 03:05 |
poep op een beschuit en leg er een cracker op.. pleur dit in je tosti-ijzer en eet smakelijk. | |
Sangha | zaterdag 29 november 2014 @ 09:49 |
Klinkt lekker hoor! | |
Sangha | zaterdag 29 november 2014 @ 09:51 |
| |
Maria2.0 | zaterdag 29 november 2014 @ 11:22 |
Ik ben saai. Volkorenbrood met oude kaas en sambal brandal is hier favoriet. Nu is de sambal bijna op, maar ik heb nog mangochutney staan. Dat moet ook wel werken lijkt me. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 13:06 |
Ja, maar missschien is die lekkerder voor erbij, niet in de tosti? Ik weet niet, ik denk het zo. | |
Rust_Cohle | zaterdag 29 november 2014 @ 13:41 |
Vandaag was het brood met old amsterdam, sambal badjak en rode ui. Zonder smerige gootsteen deze keer | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 15:03 |
Mooie, beschaafde hoeveelheid kaas. | |
SiGNe | zaterdag 29 november 2014 @ 18:22 |
Moet dat perse op gewoon brood dan? 't smaakt prima in elk geval | |
Mord_Sith | zaterdag 29 november 2014 @ 18:31 |
| |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 18:36 |
kruimeltjes op het bord. | |
Adelante | zaterdag 29 november 2014 @ 18:38 |
Old Amsterdam op de tosti, wil dat een beetje?? | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 18:41 |
tuurlijk. ik zou zelf voor een echte oude kaas gaan maar old amsterdammer zal prima smaken op een tosti lijkt me zo | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 18:42 |
Ja, dat wil prima! Juist omdat Old Amsterdam geen echte, oude kaas is. Old Amsterdam smelt perfect. | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 18:47 |
Ja, wel als je het een tosti noemt. Een tosti is gebakken brood met gesmolten kaas ertussen. Er mag van alles bij en je mag het van mij part met andere technieken bereiden of deconstrueren, zolang het maar brood met kaas is. Wat jij maakte, heet dat niet quesadilla? (Ook lekker. Absoluut. Maar geen tosti) | |
SuperFood | zaterdag 29 november 2014 @ 18:50 |
Tim86 | zaterdag 29 november 2014 @ 18:56 |
Een quesadilla is met een tortilla | |
SiGNe | zaterdag 29 november 2014 @ 18:58 |
Hmm ja.. daar komt het wel dichter in de buurt. Ik was er zelf opgekomen, wilde eens wat anders dan brood en gebruikte toen dus zo'n wrap en omdat de bovenkant keihard werd dacht ik het te combineren met een croque-monsigneur.. Maar nu je me op die quesadillas hebt gebracht zie ik er wel opeens meer mogelijkheden mee | |
RobinOok | zaterdag 29 november 2014 @ 19:00 |
Ja, okay, maar toch lijken mij een dürüm en tortilla beter vergelijkbaar met elkaar dan een dürüm met een boterham. Van wiki: De "dürüm" is qua vorm gelijk aan de zachte Mexicaanse tortilla maar is gemaakt van tarwemeel in plaats van maïsmeel." | |
Tim86 | zaterdag 29 november 2014 @ 19:04 |
True | |
SiGNe | zaterdag 29 november 2014 @ 19:23 |
In elk geval lekkerder dan wat je in de supermarkt kan kopen qua wraps en tortilla's, die smaken best chemisch en niet naar brood. Het type meel maakt mijzelf niet zoveel uit. | |
Tim86 | zaterdag 29 november 2014 @ 20:51 |
Ja, die ze bij de AH hebben (diverse merken) vind ik allemaal vrij waardeloos. Zijn ook erg dik. Maar dat zijn ook allemaal van die lang houdbare dingen. Lijkt me wel een verschil met vers, ook met dit soort dingen. | |
SiGNe | zaterdag 29 november 2014 @ 21:48 |
Die uit een pakje van de Knorr vervang ik ook altijd voor zo'n Hudabread of Arab bread, veel smaakvoller. Die dingen zijn ook maar een week houdbaar en niet maandenlang. | |
Myraela | zaterdag 29 november 2014 @ 22:21 |
Als je de moeite neemt om de wraps te vervangen zou ik ook gewoon zelf je eten kruiden. | |
SiGNe | zaterdag 29 november 2014 @ 22:36 |
Doe ik ook wel vaak maar soms is het makkelijk of gebruik je het weer als inspiratie. De Burrito's van Knorr vind ik bijv wel lekker, de kruiden dan, de wrap zelf weer niet. Ik vind die lekkerder dan van Santa Maria en zelf zo'n kruidenmix samenstellen kan wel maar moet je weer redelijk wat kruiden voor in huis hebben en moet je toch ook wel iets van een recept voor hebben. | |
quirina | zaterdag 6 december 2014 @ 02:25 |
Old Amsterdam met tomatentapenade toasten is | |
Thezappa | dinsdag 9 december 2014 @ 22:18 |
wrap met kaas ui en sambal , dubbel en in de over... mmm mmm mm... | |
emmyemmy | dinsdag 9 december 2014 @ 23:32 |
Ik maak altijd tosti's met jonge kaas en ontbijtspek En dan nog het liefste een bolletje ipv een boterham | |
Fer | donderdag 30 april 2015 @ 16:28 |
Iemand een idee voor tostie zonder kaas, bijvoorbeeld omdat je het niet in huis hebt. | |
RobinOok | donderdag 30 april 2015 @ 16:40 |
Een boterham met pindakaas? | |
quirina | donderdag 30 april 2015 @ 19:07 |
En banaan. Dan heb je een Elvis-tosti. | |
Bart2002 | zondag 3 mei 2015 @ 10:00 |
Dat is nieuw voor mij. Wat is het dan wel? | |
quirina | zondag 3 mei 2015 @ 10:26 |
Plastic kaas. Nee het is geen echte oude brokkeltjeskaas Kijk hier http://www.volkskrant.nl/oken-en-eten/marketingkaas~a982974/ | |
Bart2002 | zondag 3 mei 2015 @ 10:36 |
Dank u. Marketingkaas . Ik neem vaak de oeroude Beemsterkaas. Hoop dat die wel echt is. Ik weet overigens ook wel dat je het beter niet in de supermarkt kunt halen maar het one stop shopping concept is wel makkelijk. | |
quirina | zondag 3 mei 2015 @ 10:43 |
Als je kaas koopt op een versafdeling (toonbank) in de supermarkt en het laat snijden kan je echt wel zien of het goed is. En ik persoonlijk koop kaas het liefst op de markt. | |
RobinOok | zondag 3 mei 2015 @ 10:43 |
Normaal gesproken geldt : Jonge kaas 4 weken Jong belegen 8 - 10 weken Belegen 16 - 18 weken Extra belegen 7-8 maanden Oude kaas 10-12 maanden Overjarige kaas 12 maanden of meer "Old Amsterdam is een racerijper. Betrekkelijk jonge kaas die met hulp van een Deense leverancier van rijpstof (nog altijd uit de lebmaag van kalveren, maar versleuteld tot racerijper) in de kortste keren oud wordt." "Old Amsterdam is 20 weken tot 24 weken oud". Verder niks fakes aan, het is gewoon kaas, maar niet echt oud. En daardoor eigenlijk zijn prijs ook niet waard. | |
Weltschmerz | zondag 3 mei 2015 @ 13:28 |
Het marketingverhaaltje is natuurlijk fake, en het is gewoon niet zo'n denderende kaas. | |
quirina | zondag 3 mei 2015 @ 16:12 |
Maar op een tosti is old Amsterdam nomnomnom. | |
Bart2002 | zondag 3 mei 2015 @ 16:39 |
Maar met een "echte" misschien nog beter? Of is het dat die niet goed smelt? | |
RobinOok | zondag 3 mei 2015 @ 23:33 |
Inderdaad, echte oude kaas is ongeschikt voor tosties. | |
Adames | zondag 3 mei 2015 @ 23:37 |
Dit is al de afgelopen paar weken praktisch elke avond mijn avondeten tvp dus | |
deroow | zondag 3 mei 2015 @ 23:38 |
Al een keer gepost in "Wat eten we vandaag" maar dit is mijn ideale tosti: Tosti met zelfgemaakte tonijnsalade, avocado en kaas! Oftwel; de tuna melt | |
Dagoduck | dinsdag 17 mei 2016 @ 14:32 |
Net een lekkere tosti ham/kaas met Hela curry. | |
killerkip69 | zaterdag 28 mei 2016 @ 00:08 |
Flink wat kaas/ham en weer flink wat kaas, of met parmaham ipv ham, beetje echte boter binnen/buitenkant smeren en afbakken in grilloventje of in de pan. Ook lekker met spaghettysaus | |
Lonaa | zaterdag 28 mei 2016 @ 06:18 |
Ik maak met enige regelmaat: Tunamelt (Brood, kaas, tonijn gemengde met kwark of mayo en kruiden, brood), Tosti: Brood kaas, ham, brood) En: Brood, rauwe ham, geitenkaas, brood. Allemaal in de pan en met ketchup | |
HarveySpecter | zaterdag 28 mei 2016 @ 06:43 |
Mijn ideale tosti is met: - Kruidenboter - Kaas - Ham - Tomaat - lente ui En chilisaus | |
Skeletor. | zaterdag 28 mei 2016 @ 07:13 |
Reepjes paprika of pepertjes erop en hij is compleet! | |
HarveySpecter | zaterdag 28 mei 2016 @ 07:16 |
Zeker! Dat mag er zeker bij. | |
#ANONIEM | zaterdag 28 mei 2016 @ 07:22 |
Helemaal volspuiten met sriracha-saus en mijn zegen heb je | |
HarveySpecter | zaterdag 28 mei 2016 @ 07:32 |
Samba saus is trouwens ook een prima optie. | |
Dagoduck | donderdag 2 maart 2017 @ 11:28 |
Ik eet tegenwoordig vaak de gewone ham/kaas tosti zonder saus, blijft lekker. | |
HostiMeister | donderdag 2 maart 2017 @ 15:44 |
Begrijpelijk. Classic | |
Dagoduck | vrijdag 13 juli 2018 @ 06:30 |
praadje | zondag 15 juli 2018 @ 23:26 |
In plaats van brood een wrap in de contactgrill https://www.lekkerensimpel.com/wrap-van-de-barbecue | |
Friday12 | maandag 16 juli 2018 @ 02:56 |
| |
Skeletor. | vrijdag 27 juli 2018 @ 00:45 |
Waar is die tosti opde derde foto mee belegd? | |
Dagoduck | vrijdag 27 juli 2018 @ 00:58 |
Ik vraag me af of het niet gewoon fotosoep is, maar ik zou zeggen chocolade(pasta)? | |
Skeletor. | zaterdag 28 juli 2018 @ 00:41 |
Ja, dat dacht ik ook. Tosti chocoladepasta-banaan is een variant die men erg aanprijst. Ik heb het zelf nooit gemaakt. | |
quirina | woensdag 1 augustus 2018 @ 12:54 |
Banaan Nutella is wel een combinatie op een Franse Crêpe. Mij te zoet, maar voor liefhebbers kan het wel lekker zijn in een tosti. | |
Nine. | woensdag 1 augustus 2018 @ 13:00 |
Lijkt me echt ranzig, maar ben dan ook niet zo'n zoetekauw... | |
Lange_Lans | vrijdag 7 december 2018 @ 10:01 |
Brie honing en walnoten. Of kaas mosterd en een knakworst. Beiden goed te nassen. Maar het lekkerste vind ik eigenlijk gewoon een simpele tosti ham/kaas ZONDER BOTER gemaakt tussen mijn George Foreman grill. | |
DeTolk | vrijdag 7 december 2018 @ 12:19 |
Heb laatst bij gebrek aan ham, knakworsten gebruikt. Smaakte best goed. | |
FANN | zaterdag 15 december 2018 @ 09:50 |
bloodymary1 | zaterdag 15 december 2018 @ 16:34 |
Haha, krijg nu helemaal zin in zo'n tosti. Gauw eens proberen. Laat ik eens gek doen. | |
FANN | zaterdag 15 december 2018 @ 19:24 |
het is nog lekker ook | |
quirina | woensdag 6 februari 2019 @ 15:50 |
Net een klassieke ham/kaas tosti gegeten. Mmmmm lekker hoor! Wel uit een tosti-ijzer! ( tosti’s uit apparaten zijn namelijk niet te vreten) | |
Dagoduck | woensdag 6 februari 2019 @ 16:22 |
Wat is het verschil? | |
Myraela | woensdag 6 februari 2019 @ 16:36 |
Zo'n ijzer wat je tosti helemaal fijnknijpt zodat je van die veel te harde droge randjes krijgt? | |
realAIVD | woensdag 6 februari 2019 @ 17:35 |
Ik hou daar juist wel van, omdat de kaas die er in zit er dan niet uit kan lopen. Overigens moet ik ook eens serieus tosti's gaan bouwen, op dit moment eet ik alleen tosti's op zaterdag, zonder boter en alleen wat kaas, en dat dan dippen in de ketchup. Lekkerder dan een gewone boterham met kaas, maar dat kan qua tosti natuurlijk veel beter! | |
HostiMeister | woensdag 6 februari 2019 @ 17:37 |
Gadver. | |
Myraela | woensdag 6 februari 2019 @ 17:38 |
Maar dan blijven er ook maar 2 happen met zo'n buideltje kaas over. De rest is allemaal droog. | |
HostiMeister | woensdag 6 februari 2019 @ 17:40 |
In een pan denk ik dan altijd maar. Alsnog het beste, heeft wat tijd nodig maar als je gewoon goed oplet krijg je het beste resultaat | |
quirina | woensdag 6 februari 2019 @ 21:43 |
Kijk! Een kenner! | |
#ANONIEM | vrijdag 15 mei 2020 @ 14:45 |
Meestal zijn mijn tosti's best saai, ik flikker er kipfilet/kaas op (ham vind ik niet heel lekker) en soms tomaat. Ananas hou ik niet echt van. Doe ze altijd in tosti-ijzer of bakken in de pan. Heb ook wel eens tosti gemaakt met brie, walnoten en honing. Dat was echt goed Soms maak ik ook gewoon een tosti puur en alleen met feta Nu ben ik benieuwd wat voor combinaties je allemaal wel niet kan maken en wat mensen voor ideeën hebben. Verrijk mijn tosti-moment in deze coronatijd. [ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 15-05-2020 14:48:27 ] | |
BasEnAad | vrijdag 15 mei 2020 @ 14:55 |
Salami! | |
hebikweer | vrijdag 15 mei 2020 @ 14:57 |
Kaas en chorizo en eten met currysaus | |
#ANONIEM | vrijdag 15 mei 2020 @ 15:20 |
tosti met ham en kaas | |
fathank | vrijdag 15 mei 2020 @ 15:31 |
Tuna melt. | |
Lucky_Strike | vrijdag 15 mei 2020 @ 18:31 |
Het topic van @Naardegallemiezen is samengevoegd met deze Tosti's | |
Dagoduck | vrijdag 15 mei 2020 @ 18:48 |
De laatste tijd meestal ham/kaas/kruidenboter. | |
#ANONIEM | vrijdag 15 mei 2020 @ 23:28 |
Oh shit niet gezien deze! Dank! | |
Sorella | zaterdag 16 mei 2020 @ 07:32 |
Brood, kaas, pesto, ham, tomaat, rood uitje, kaas, brood, buitenkanten besmeren met boter en dan in de airfryer of in de pan. | |
quirina | zondag 17 mei 2020 @ 12:18 |
Zongedroogde tomaat in een tosti is ook lekker. | |
Dagoduck | woensdag 17 augustus 2022 @ 11:42 |
Heeft iemand nog een lekker idee? | |
Prego | donderdag 18 augustus 2022 @ 01:32 |
Daar staat het topic vol mee | |
Het_Bokje | donderdag 18 augustus 2022 @ 04:50 |
Gewone's met ham en de goedkoopste plakjes jonge kaas op het goedkoopste wittebrood met mayo en currysaus (helaas wel in een Tomado 'droge-randjes'-knijpijzer) | |
de_boswachter | donderdag 18 augustus 2022 @ 06:43 |
Knakworst in de lengte doorsnijden. Deze op wit brood leggen, mayo er op, plak kaas en in tosti ijzer. Heerlijk. | |
quirina | donderdag 18 augustus 2022 @ 07:37 |
Violife ( veganistische kaas) met nootjes en sambal tussen een tosti. | |
XL | donderdag 18 augustus 2022 @ 08:04 |
Gehakt, ui, chili peper, taco kruiden, tomatenpurree bakken + 2 plakken cheddar erover. Maakt niet uit welk brood. Boter aan de buitenkant, bakken in de pan. Optioneel: mango chutney Natuurlijk het nodige aan sauzen, bijv samoerai, burger sauzen of creme fraiche met kruiden. | |
quirina | maandag 29 augustus 2022 @ 11:49 |
Italiaanse tonein ( vega tonijn in tomatensaus) met veganistische plakjes van Albert Heijn. Is wonderwel goed te eten! |