ik heb nu 3 x gekeken maar de tosti ziet er nog steeds fucking aantrekkelijk uitquote:Op donderdag 27 november 2014 21:07 schreef Mord_Sith het volgende:
[..]
Die vieze gootsteen op de achtergrond vind ik echt een smerig gezicht
TostiMeisterquote:Op vrijdag 28 november 2014 10:41 schreef HostiMeister het volgende:
Vanmiddag waarschijnlijk weer wat tosti's maken op de zaak, kijken of ik ook een foto'tje kan maken
Op het werk maak ik geen tosti's maar 'boss-ti's'quote:
Hosti ham-kaas lijkt me ook wel wat. Vorige keer dat ik dat vroeg werd ik de kerk uit gezetquote:Op vrijdag 28 november 2014 10:51 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Op het werk maak ik geen tosti's maar 'boss-ti's'
Saaie dominee. Ik neem altijd mijn eigen bakje salsadip mee voor de hosti's. Aanrader.quote:Op vrijdag 28 november 2014 11:17 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Hosti ham-kaas lijkt me ook wel wat. Vorige keer dat ik dat vroeg werd ik de kerk uit gezet
Klinkt lekker hoor!quote:Op donderdag 27 november 2014 20:36 schreef Rust_Cohle het volgende:
Ik ben niet zo'n camera man, maar deze was ook prima:
[ afbeelding ]
Spelt brood, buffelmozzarella, romatomaat, basilicum en pesto. En natuurlijk een dot heinz ketchup
quote:
quote:Op vrijdag 28 november 2014 10:51 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Op het werk maak ik geen tosti's maar 'boss-ti's'
quote:Op vrijdag 28 november 2014 11:17 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Hosti ham-kaas lijkt me ook wel wat. Vorige keer dat ik dat vroeg werd ik de kerk uit gezet
quote:Op vrijdag 28 november 2014 11:18 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Saaie dominee. Ik neem altijd mijn eigen bakje salsadip mee voor de hosti's. Aanrader.
Moet dat perse op gewoon brood dan?quote:Op zaterdag 29 november 2014 03:02 schreef RobinOok het volgende:
Maar het heeft niks met een tosti te maken.
quote:Op zaterdag 29 november 2014 13:41 schreef Rust_Cohle het volgende:
Vandaag was het brood met old amsterdam, sambal badjak en rode ui.
[ afbeelding ]
Zonder smerige gootsteen deze keer
tuurlijk. ik zou zelf voor een echte oude kaas gaan maar old amsterdammer zal prima smaken op een tosti lijkt me zoquote:Op zaterdag 29 november 2014 18:38 schreef Adelante het volgende:
Old Amsterdam op de tosti, wil dat een beetje??
Ja, dat wil prima! Juist omdat Old Amsterdam geen echte, oude kaas is.quote:Op zaterdag 29 november 2014 18:38 schreef Adelante het volgende:
Old Amsterdam op de tosti, wil dat een beetje??
Ja, wel als je het een tosti noemt. Een tosti is gebakken brood met gesmolten kaas ertussen. Er mag van alles bij en je mag het van mij part met andere technieken bereiden of deconstrueren, zolang het maar brood met kaas is.quote:Op zaterdag 29 november 2014 18:22 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Moet dat perse op gewoon brood dan?
't smaakt prima in elk geval
Een quesadilla is met een tortillaquote:Op zaterdag 29 november 2014 18:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, wel als je het een tosti noemt. Een tosti is gebakken brood met gesmolten kaas ertussen. Er mag van alles bij en je mag het van mij part met andere technieken bereiden of deconstrueren, zolang het maar brood met kaas is.
Wat jij maakte, heet dat niet quesadilla?
(Ook lekker. Absoluut. Maar geen tosti)
Hmm ja.. daar komt het wel dichter in de buurt.quote:Op zaterdag 29 november 2014 18:47 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, wel als je het een tosti noemt. Een tosti is gebakken brood met gesmolten kaas ertussen. Er mag van alles bij en je mag het van mij part met andere technieken bereiden of deconstrueren, zolang het maar brood met kaas is.
Wat jij maakte, heet dat niet quesadilla?
(Ook lekker. Absoluut. Maar geen tosti)
Ja, okay, maar toch lijken mij een dürüm en tortilla beter vergelijkbaar met elkaar dan een dürüm met een boterham.quote:Op zaterdag 29 november 2014 18:56 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Een quesadilla is met een tortilla
Truequote:Op zaterdag 29 november 2014 19:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, okay, maar toch lijken mij een dürüm en tortilla beter vergelijkbaar met elkaar dan een dürüm met een boterham.
Van wiki: De "dürüm" is qua vorm gelijk aan de zachte Mexicaanse tortilla maar is gemaakt van tarwemeel in plaats van maïsmeel."
Ja, die ze bij de AH hebben (diverse merken) vind ik allemaal vrij waardeloos. Zijn ook erg dik. Maar dat zijn ook allemaal van die lang houdbare dingen. Lijkt me wel een verschil met vers, ook met dit soort dingen.quote:Op zaterdag 29 november 2014 19:23 schreef SiGNe het volgende:
In elk geval lekkerder dan wat je in de supermarkt kan kopen qua wraps en tortilla's, die smaken best chemisch en niet naar brood.
Het type meel maakt mijzelf niet zoveel uit.
Die uit een pakje van de Knorr vervang ik ook altijd voor zo'n Hudabread of Arab bread, veel smaakvoller.quote:Op zaterdag 29 november 2014 20:51 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Ja, die ze bij de AH hebben (diverse merken) vind ik allemaal vrij waardeloos. Zijn ook erg dik. Maar dat zijn ook allemaal van die lang houdbare dingen. Lijkt me wel een verschil met vers, ook met dit soort dingen.
Als je de moeite neemt om de wraps te vervangen zou ik ook gewoon zelf je eten kruiden.quote:Op zaterdag 29 november 2014 21:48 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Die uit een pakje van de Knorr vervang ik ook altijd voor zo'n Hudabread of Arab bread, veel smaakvoller.
Die dingen zijn ook maar een week houdbaar en niet maandenlang.
Doe ik ook wel vaak maar soms is het makkelijk of gebruik je het weer als inspiratie.quote:Op zaterdag 29 november 2014 22:21 schreef Myraela het volgende:
[..]
Als je de moeite neemt om de wraps te vervangen zou ik ook gewoon zelf je eten kruiden.
Old Amsterdam met tomatentapenade toasten isquote:Op zaterdag 29 november 2014 18:38 schreef Adelante het volgende:
Old Amsterdam op de tosti, wil dat een beetje??
Dat is nieuw voor mij. Wat is het dan wel?quote:Op zaterdag 29 november 2014 18:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, dat wil prima! Juist omdat Old Amsterdam geen echte, oude kaas is.
Old Amsterdam smelt perfect.
Plastic kaas.quote:Op zondag 3 mei 2015 10:00 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Dat is nieuw voor mij. Wat is het dan wel?
Dank u.quote:Op zondag 3 mei 2015 10:26 schreef quirina het volgende:
[..]
Plastic kaas.
Nee het is geen echte oude brokkeltjeskaas
Kijk hier
http://www.volkskrant.nl/oken-en-eten/marketingkaas~a982974/
Als je kaas koopt op een versafdeling (toonbank) in de supermarkt en het laat snijden kan je echt wel zien of het goed is.quote:Op zondag 3 mei 2015 10:36 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Dank u.
Marketingkaas . Ik neem vaak de oeroude Beemsterkaas. Hoop dat die wel echt is.
Ik weet overigens ook wel dat je het beter niet in de supermarkt kunt halen maar het one stop shopping concept is wel makkelijk.
Normaal gesproken geldt :quote:Op zondag 3 mei 2015 10:00 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Dat is nieuw voor mij. Wat is het dan wel?
Het marketingverhaaltje is natuurlijk fake, en het is gewoon niet zo'n denderende kaas.quote:Op zondag 3 mei 2015 10:43 schreef RobinOok het volgende:
Verder niks fakes aan, het is gewoon kaas, maar niet echt oud. En daardoor eigenlijk zijn prijs ook niet waard.
Maar op een tosti is old Amsterdam nomnomnom.quote:Op zondag 3 mei 2015 13:28 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Het marketingverhaaltje is natuurlijk fake, en het is gewoon niet zo'n denderende kaas.
Maar met een "echte" misschien nog beter? Of is het dat die niet goed smelt?quote:Op zondag 3 mei 2015 16:12 schreef quirina het volgende:
[..]
Maar op een tosti is old Amsterdam nomnomnom.
Reepjes paprika of pepertjes erop en hij is compleet!quote:Op zaterdag 28 mei 2016 06:43 schreef HarveySpecter het volgende:
Mijn ideale tosti is met:
- Kruidenboter
- Kaas
- Ham
- Tomaat
- lente ui
En chilisaus
Zeker! Dat mag er zeker bij.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 07:13 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Reepjes paprika of pepertjes erop en hij is compleet!
Helemaal volspuiten met sriracha-saus en mijn zegen heb jequote:Op zaterdag 28 mei 2016 06:43 schreef HarveySpecter het volgende:
Mijn ideale tosti is met:
- Kruidenboter
- Kaas
- Ham
- Tomaat
- lente ui
En chilisaus
Begrijpelijk. Classicquote:Op donderdag 2 maart 2017 11:28 schreef Dagoduck het volgende:
Ik eet tegenwoordig vaak de gewone ham/kaas tosti zonder saus, blijft lekker.
quote:
Waar is die tosti opde derde foto mee belegd?quote:Op vrijdag 13 juli 2018 06:30 schreef Dagoduck het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik vraag me af of het niet gewoon fotosoep is, maar ik zou zeggen chocolade(pasta)?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 00:45 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Waar is die tosti opde derde foto mee belegd?
Ja, dat dacht ik ook. Tosti chocoladepasta-banaan is een variant die men erg aanprijst. Ik heb het zelf nooit gemaakt.quote:Op vrijdag 27 juli 2018 00:58 schreef Dagoduck het volgende:
[..]
Ik vraag me af of het niet gewoon fotosoep is, maar ik zou zeggen chocolade(pasta)?
Heb laatst bij gebrek aan ham, knakworsten gebruikt. Smaakte best goed.quote:Op vrijdag 7 december 2018 10:01 schreef Lange_Lans het volgende:
Brie honing en walnoten. Of kaas mosterd en een knakworst. Beiden goed te nassen.
Maar het lekkerste vind ik eigenlijk gewoon een simpele tosti ham/kaas ZONDER BOTER gemaakt tussen mijn George Foreman grill.
het is nog lekker ookquote:Op zaterdag 15 december 2018 16:34 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Haha, krijg nu helemaal zin in zo'n tosti. Gauw eens proberen. Laat ik eens gek doen.
Wat is het verschil?quote:Op woensdag 6 februari 2019 15:50 schreef quirina het volgende:
Wel uit een tosti-ijzer!
( tosti’s uit apparaten zijn namelijk niet te vreten)
Zo'n ijzer wat je tosti helemaal fijnknijpt zodat je van die veel te harde droge randjes krijgt?quote:Op woensdag 6 februari 2019 15:50 schreef quirina het volgende:
Net een klassieke ham/kaas tosti gegeten. Mmmmm lekker hoor!
Wel uit een tosti-ijzer!
( tosti’s uit apparaten zijn namelijk niet te vreten)
Gadver.quote:Op woensdag 6 februari 2019 16:36 schreef Myraela het volgende:
[..]
Zo'n ijzer wat je tosti helemaal fijnknijpt zodat je van die veel te harde droge randjes krijgt?
Maar dan blijven er ook maar 2 happen met zo'n buideltje kaas over. De rest is allemaal droog.quote:Op woensdag 6 februari 2019 17:35 schreef realAIVD het volgende:
Ik hou daar juist wel van, omdat de kaas die er in zit er dan niet uit kan lopen.
In een pan denk ik dan altijd maar. Alsnog het beste, heeft wat tijd nodig maar als je gewoon goed oplet krijg je het beste resultaatquote:Op woensdag 6 februari 2019 17:38 schreef Myraela het volgende:
[..]
Maar dan blijven er ook maar 2 happen met zo'n buideltje kaas over. De rest is allemaal droog.
Kijk!quote:Op woensdag 6 februari 2019 17:35 schreef realAIVD het volgende:
Ik hou daar juist wel van, omdat de kaas die er in zit er dan niet uit kan lopen.
Overigens moet ik ook eens serieus tosti's gaan bouwen, op dit moment eet ik alleen tosti's op zaterdag, zonder boter en alleen wat kaas, en dat dan dippen in de ketchup.
Lekkerder dan een gewone boterham met kaas, maar dat kan qua tosti natuurlijk veel beter!
Oh shit niet gezien deze! Dank!quote:Op vrijdag 15 mei 2020 18:31 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het topic van @:naardegallemiezen is samengevoegd met deze
Tosti's
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |