quote:Op zondag 16 augustus 2009 12:06 schreef casper019 het volgende:
oude kaas + ham en wat curry erbij!
duurt wel langer voordat ie klaar is, maar hijs wel lekker wat pittiger dan!
heeft iemand welis met slankie smeerkaas 20+ sambal ofzo of slankie 20+ normale smeerkaas een tosti gemaakt?
Of met la vache qui rit 20+ smeerkaas
Weet iemand of dat een beetje lekker is?
quote:Op maandag 10 augustus 2009 15:37 schreef casper019 het volgende:
een smeerkaas/ham tosti is niet zo lekker als een echte tosti maar toch best lekker!!
Iemand anders diedit ook welis maakt?
The_Hives bedoeld dat je eerst hebt gepost dat je een smeerkaas/ham tosti niet lekker vind en na 6 dagen vraag je of die tosti-combinatie lekker is?quote:Op zondag 16 augustus 2009 15:37 schreef casper019 het volgende:
tja als niemand antwoord......
ik wacht nog steeds op reviews/reacties
van wie ben jij een kloon?quote:Op maandag 17 augustus 2009 15:17 schreef casper019 het volgende:
Ja, maar nu vroeg ik me af....
is een tosti met 20+ smeerkaas en ham ook lekker?
?????? Je had het al met 20+ (la vache quirit) geprobeerd dacht ik uit je posts te lezen..... en dat vond je niet lekker...quote:Op maandag 17 augustus 2009 15:17 schreef casper019 het volgende:
Ja, maar nu vroeg ik me af....
is een tosti met 20+ smeerkaas en ham ook lekker?
Geweldige tip, van dat brood beetje natmaken! Echt waar!quote:Op maandag 17 augustus 2009 20:22 schreef ShinobizWinter het volgende:
Ali B houdt ook van tosti's
de Ali Halali Tosti:
Je vergeet de pesto!quote:Op dinsdag 11 augustus 2009 12:54 schreef JoeThePlumber het volgende:
Je kan ook gewoon zongedroogde tomaten gebruiken, wel flink gesnipperd!...
Mijn Italiaanse pan tosti: 2 boterhammenquote:
In plaats van brie, geitenkaas....quote:Op dinsdag 11 augustus 2009 13:48 schreef NomiS-Photographica het volgende:
brie + honing + pijnboompitjes (of walnootjes of zo)
dan uiteraard wel netjes uit de pan en met goed, vers en mooi zacht witbrood
blegh, lijkt me helemaal niks; kaas met chocolaquote:Op woensdag 28 oktober 2009 17:11 schreef casper019 het volgende:
zou je met hagelslag ofzo ook een lekkere tosti kunnen maken??
Als dessert ja, maar op een tosti?quote:Op woensdag 28 oktober 2009 20:30 schreef evo87 het volgende:
Blauwschimmelkaas + chocolade schijnt extreem lekker te zijn... keertje proberen
Die gietijzeren koekenpan, is die alleen voor het gewicht, of maak je die van te voren ook eerst warm/heet?quote:Op zaterdag 19 september 2009 20:04 schreef Thorical het volgende:
Ik ben weer terug naar af.
Ik gebruik weer een grillpan die ik rustig warm stook en bovenop de tostie een gietijzeren koekenpan.
Nu heb ik weer heerlijk stroperige kaas en mooie patroontjes.
Ik ben trouwens een liefhebber van wat oudere kaas in mijn tosti.
Maar extra boter is voor mij een no-no er zit al genoeg vet in de kaas.
Euhm bak je dat ei eerst en dan de tosti? Kan me zo moeilijk voorstellen dat je een rauw ei erin doet en dat dan in je tostiapparaat vrot...quote:Op dinsdag 10 november 2009 23:12 schreef Breathtaking het volgende:
Is een tosti met ham, kaas en een ei erin gebakken al genoemd ? Recept van een vriendin van me!
je kan ook gewoon in de koekenpan een tosti maken, dan zijn ze wel iets vetter omdat je dequote:Op dinsdag 11 augustus 2009 12:49 schreef ElBandito het volgende:
Maar mensen, is het verantwoord om normale tomaten in een tosti ijzer te gooien?
Of krijg je dan kortsluiting?
Je doet het ook niet in een tostiapparaat maar in een pan !quote:Op dinsdag 10 november 2009 23:19 schreef Pandora73 het volgende:
[..]
Euhm bak je dat ei eerst en dan de tosti? Kan me zo moeilijk voorstellen dat je een rauw ei erin doet en dat dan in je tostiapparaat vrot...
Klinkt als een soort uitgebreide versie van egg in the basketquote:Op dinsdag 10 november 2009 23:28 schreef Breathtaking het volgende:
[..]
Men neemt 2 broodjes, smeert ze aan beide kanten in met boter en bakt ze even in de pan.. Zodra de broodjes krokant worden neem je een van de broodjes eruit en maak je een gat in het midden, je legt 'm terug in de pan en gooit er een eigeel in. Evt nog wat peper en zout erop. Ondertussen leg je ham en (smelt)kaas op het andere broodje, even het deksel op de pan met het vuur laag zodat de broodjes niet verbranden maar de kaas wel smelt.
Dan heb je toch gewoon 1 broodje met ei en 1 broodje met ham & kaas (tosti)?quote:Op dinsdag 10 november 2009 23:28 schreef Breathtaking het volgende:
[..]
Je doet het ook niet in een tostiapparaat maar in een pan !
Men neemt 2 broodjes, smeert ze aan beide kanten in met boter en bakt ze even in de pan.. Zodra de broodjes krokant worden neem je een van de broodjes eruit en maak je een gat in het midden, je legt 'm terug in de pan en gooit er een eigeel in. Evt nog wat peper en zout erop. Ondertussen leg je ham en (smelt)kaas op het andere broodje, even het deksel op de pan met het vuur laag zodat de broodjes niet verbranden maar de kaas wel smelt.
En dan is ie al klaar !
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |