FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag Deel 118!
theKiDdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:13
Roept u maar..
Raissadonderdag 30 oktober 2008 @ 13:14
Kaiserbroodje met aardbeienjam
theKiDdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:15
Ow ja.. kan een modje aub TT veranderen door er 118 achter te zetten?
Schokbrekerdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:18
Kipsaté-schnitzel. krieltjes in schil met een salade. Chocolademousse als toetje (lekker simpel voor de donderdagavond)
Koffielurk01donderdag 30 oktober 2008 @ 13:18
Heb net de Lasagna van gister op.
Sorbootjedonderdag 30 oktober 2008 @ 13:21
pasta met tomaat en ricotta
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:24
Soep van kikkererwten en zoete aardappel met currypasta, spinazie en koriander. Oh, en wat kokosmelk. Lekker hoor
DutchErroristdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:26
Een kant en klare maaltijd.
bioloogjedonderdag 30 oktober 2008 @ 13:32
Restje macaroni overschotel, met een salade met feta en cherry tomaat.
vaagseldonderdag 30 oktober 2008 @ 13:33
Vooraf een nog te bedenken soep, daarna risotto met cantharellen
flipsendonderdag 30 oktober 2008 @ 13:35
Restje van gisteren, gegrilde groenten (zo eens per maand/twee maanden ben ik al het vlees een beetje zat en sla ik flink in op de groenteafdeling) met pasta
spijkerbroekdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:37
Kipfilet met champignons, iets met aardappel erbij en een salade lijkt me wel wat voor vanavond.
MinderMutsigdonderdag 30 oktober 2008 @ 13:38
Ik mis het drinken en het topicnummer in de TT.
Net de salade van Coldfeet met appel, walnoten, parmezaankrullen en frambozendressing. Vanavond 'iets' met prei. Ik had nog een prei en ik heb er nog twee gekregen in mijn biologische groentepakket dus we hebben een overschot.
flipsendonderdag 30 oktober 2008 @ 14:07
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 13:38 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik mis het drinken en het topicnummer in de TT.
Net de salade van Coldfeet met appel, walnoten, parmezaankrullen en frambozendressing. Vanavond 'iets' met prei. Ik had nog een prei en ik heb er nog twee gekregen in mijn biologische groentepakket dus we hebben een overschot.
Lekker simpel prei-gehakttaartje?
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 14:10
Hoe maak jij je frambozendressing, MiMu? Ik had m gisteren met geblenderde diepvriesframbozen, erg smakelijk, maar wel iets te dik en te koud

Prei vind ik eigenlijk een beetje een karige groente, ik ben er niet dol op. Ik geloof dat stoven in wijn het lekker maakt, en anders gewoon met een kaas-en-paneermeelkorstje uit de oven, lekker ouderwets
MinderMutsigdonderdag 30 oktober 2008 @ 14:23
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 14:10 schreef ColdFeet het volgende:
Hoe maak jij je frambozendressing, MiMu? Ik had m gisteren met geblenderde diepvriesframbozen, erg smakelijk, maar wel iets te dik en te koud

Prei vind ik eigenlijk een beetje een karige groente, ik ben er niet dol op. Ik geloof dat stoven in wijn het lekker maakt, en anders gewoon met een kaas-en-paneermeelkorstje uit de oven, lekker ouderwets
Ik heb een heel lekkere frambozenazijn en die heb ik nu geloof ik met een walnonotenolie, yoghurt en wat kruiden gemixt. Ik doe eigenlijk altijd maar wat. Voor mijn coleslaw gooi ik er vaak een beetje mosterd, dille en crème fraîche door, ook erg lekker. Maar diepvriesframbozen erdoor was eigenlijk best een goed idee geweest. Is niet eens in me opgekomen.
_Ophelia_donderdag 30 oktober 2008 @ 14:34
Een mozzarella maaltijdsalade van de AH.
Veel sla, oude tomaten, weinig lekkers.

Sorbootjedonderdag 30 oktober 2008 @ 14:42
Volgende keer lekker zelf maken dus. 5 minuutjes werk en duizend maal lekkerder
MinderMutsigdonderdag 30 oktober 2008 @ 14:43
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 14:34 schreef _Ophelia_ het volgende:
Een mozzarella maaltijdsalade van de AH.
Veel sla, oude tomaten, weinig lekkers.

Zoiets kan je beter zelf maken inderdaad.
_Ophelia_donderdag 30 oktober 2008 @ 15:04
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 14:43 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Zoiets kan je beter zelf maken inderdaad.
Doe ik gewoonlijk ook, maar ik had geen tijd en wel trek
Tezzdonderdag 30 oktober 2008 @ 15:45
Hier ook makkelijke maaltijd vandaag: afhaal chinees. En ik denk dat het loempia's worden.
Gooverdonderdag 30 oktober 2008 @ 15:54
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 13:18 schreef Schokbreker het volgende:
Kipsaté-schnitzel. krieltjes in schil met een salade. Chocolademousse als toetje (lekker simpel voor de donderdagavond)
"

Eng, dat eet ik ook, alleen zonder de mousse
Vividonderdag 30 oktober 2008 @ 15:56
Gevulde paprika's, naar het recept van SHE .
DaFrenkdonderdag 30 oktober 2008 @ 15:57
Zuurkool met spek en rookworst
renzelldonderdag 30 oktober 2008 @ 15:59
Soepie van rode linzen, citroen, verse munt, paprikapasta en een paar uitjes. Met een naanbroodjes denk ik. Dan ik verval in herhaling een zalmpje uit de oven, verse tortellini's met ham/kaas van de Appie en een spinaziesalade met geitenkaas, tomaat, gebakken spekjes, uitjes, peultjes en een balsamico/honingdressing.
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 16:01
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 15:59 schreef renzell het volgende:
Soepie van rode linzen, citroen, verse munt, paprikapasta en een paar uitjes. Met een naanbroodjes denk ik. Dan ik verval in herhaling een zalmpje uit de oven, verse tortellini's met ham/kaas van de Appie en een spinaziesalade met geitenkaas, tomaat, gebakken spekjes, uitjes, peultjes en een balsamico/honingdressing.
Serieus, jij hebt altijd zo'n immense lijst van verschillende gerechten Waar haal je de tijd vandaan?
Soepje klinkt erg fijn, heb je een recept?
DarkElfdonderdag 30 oktober 2008 @ 16:12
quote:
ColdFeet schreef het volgende:


DE, chicken tonight? Welke smaak?
Indiase korma ofzo? De mr had daar zin in en kookt dus ook

(ff gecheckt en dat is t)

[ Bericht 2% gewijzigd door DarkElf op 30-10-2008 17:17:05 ]
renzelldonderdag 30 oktober 2008 @ 16:13
Nee ColdFeet; dat zie je echt verkeerd. Ik mik gewoon altijd een pak peultjes in een pan, 2 maiskolven in een andere, een brok zalm in de oven en dan draai ik in 5 minuten een salade in elkaar. Dat lijkt dan veel, maar het kost mij max. 20 minuten. Dit alles onder het mom van; ik wil véél verschillende dingen op mijn bord, en veel groentes, maar het moet me géén tjd kosten, want tijd heb ik juist nooit! Het hele ding is dat ik heel erg van eten hou, maar eigenlijk gewoon niet kan koken. Dat wil zeggen; ik heb geen repertoire. En geen recepten, zoals jij. En geen tijd. En een kind.

Soepie is weer zoiets. Ik knal dat 's ochtends een keer in een pan en snoep daar dan de hele dag door van. Ik check ff het soeptopic voor je.
renzelldonderdag 30 oktober 2008 @ 16:31
Grmbl. Kan het niet vinden.

Edoch...

Rode linzen (half zakje voor een flinke pan)
Verse citroen/ 1
3 (ofzo) theelepels gedroogde mint
3 zoete uien
peper (maar da's persoonlijk)
paprika/peperpasta (hop, naar de Turk), paar lepels (alles op de gok, bij deze soep )
1/2 handen verse peterselie

Linzen schoonmaken en koken in ruim water tot ze zacht zijn en er een dikke, grove saus/soep ontstaat.
Uitjes in veel olie en op een laag vuur bakken. Mint erbij, paprika/peperpasta erbij, tijdje laten sudderen.
Dan bij de soep flikkeren. Citroen uitpersen erboven. Doorroeren, laten pruttelen. Dan verse peterselie erdoor. Opdienen met Turks brood, feta, olijven en humous (daar kom ik weer )


[ Bericht 9% gewijzigd door renzell op 30-10-2008 23:12:10 ]
_Hestia_donderdag 30 oktober 2008 @ 16:33
gehakt met meerdere kleuren paprika, ui en aardappelpartjes
Zo-is-datdonderdag 30 oktober 2008 @ 17:11
Ik eet straks een restje ratatouille van gordon ramsay uit de diepvries en maak een frittata met mozarella, 3 kleuren paprika en italiaanse kruiden erbij!
Bluesdonderdag 30 oktober 2008 @ 17:14
Viskoekjes met worteltjes
Fuentedonderdag 30 oktober 2008 @ 17:32
Vanavond eten we Gegrilde gyroskebabs (zelfgemaakt) met tzatziki, en een salade. En wat pitabroodjes erbij.
lies1947donderdag 30 oktober 2008 @ 17:35
haasbiefstuk, champignons, sla en gebakken aardappelen. vooraf een garnalen-cocktail met hollandsche garnalen
Patries86donderdag 30 oktober 2008 @ 17:47
Gekookte aardappelen, spinazie en braadworstje
DarkElfdonderdag 30 oktober 2008 @ 17:48
Er staan tomaten in de oven, gevuld met broodkruim, knoflook, lekkere olijfolie, peterselie en peper...
Raissadonderdag 30 oktober 2008 @ 18:06
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 17:35 schreef lies1947 het volgende:
haasbiefstuk, champignons, sla en gebakken aardappelen. vooraf een garnalen-cocktail met hollandsche garnalen
Afgezien van de garnalen-cocktail: ik heb hier zo'n zin in Maar ik wacht nog even netjes

OT: heb een bambino pizza besteld (gewoon een kleine margarita) waarvan ze de helft pizza funghi maken. Geen zin om te koken en erg zin in pizza..
KiwiTjuHhdonderdag 30 oktober 2008 @ 19:00
Ik had hachee, aadappels en rode kool
Mirjamdonderdag 30 oktober 2008 @ 19:01
boerenkool, niet zo'n zin in, maargoed
theKiDdonderdag 30 oktober 2008 @ 19:04
Zometeen bospaddestoelensoep. Geen zin om iets meer warm te maken en/of te eten.. Vannacht paar worstenbroodjes mee.
Jurkdonderdag 30 oktober 2008 @ 20:07
Snelle pasta met saus van creme fraiche, kappertjes en zalm. Was lekker.
MinderMutsigdonderdag 30 oktober 2008 @ 21:34
Lamsbiefstukjes van de grill, krieltjes, de lekkerste kleine tomaatjes uit de oven en een salade.

En nu een pot thee.
elcasteldonderdag 30 oktober 2008 @ 21:34
Andijvie stampot.
Mirjamdonderdag 30 oktober 2008 @ 21:45
safari jus
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 22:31
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 16:12 schreef DarkElf het volgende:
Indiase korma ofzo? De mr had daar zin in en kookt dus ook
Ben benieuwd hoe je het vond. Mocht het nou niet super zijn, dan kun je de volgende keer die van patak's nemen, die is goed te doen! Korma =
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 16:13 schreef renzell het volgende:
Nee ColdFeet; dat zie je echt verkeerd. Ik mik gewoon altijd een pak peultjes in een pan, 2 maiskolven in een andere, een brok zalm in de oven en dan draai ik in 5 minuten een salade in elkaar. Dat lijkt dan veel, maar het kost mij max. 20 minuten. Dit alles onder het mom van; ik wil véél verschillende dingen op mijn bord, en veel groentes, maar het moet me géén tjd kosten, want tijd heb ik juist nooit! Het hele ding is dat ik heel erg van eten hou, maar eigenlijk gewoon niet kan koken. Dat wil zeggen; ik heb geen repertoire. En geen recepten, zoals jij. En geen tijd. En een kind.

Soepie is weer zoiets. Ik knal dat 's ochtends een keer in een pan en snoep daar dan de hele dag door van. Ik check ff het soeptopic voor je.
Nou, het ziet er allemaal lekker en uitgebreid uit en ik vind het knap dat je het in zo weinig tijd weet te fabrieken! Ik besteed vaak echt veel tijd in de keuken, en eigenlijk heb ik daar niet altijd tijd voor/zin in.

Ik ben dol op soep, ik ga je recept 's proberen. Ik pak iedere ochtend netjes een lunch & snacks voor op m'n werk, dus soep snoepen zit er helaas niet in
MinderMutsigdonderdag 30 oktober 2008 @ 22:52
Soep meenemen wel? Of heb je geen magnetron op je werk.
Wat zeg ik nou, jij werkt toch in een lab? Gewoon de soep in zo'n beker boven een vlammetje houden.
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 23:04
quote:
Op donderdag 30 oktober 2008 22:52 schreef MinderMutsig het volgende:
Soep meenemen wel? Of heb je geen magnetron op je werk.
Wat zeg ik nou, jij werkt toch in een lab? Gewoon de soep in zo'n beker boven een vlammetje houden.
Bwhehehe, het ene lab is het andere niet Geen brander te vinden bij ons.
Ik magnetron idd vaak een bakje soep als lunch, maar ik kan niet lekker even tussendoor een klein bakje pakken en leeglepelen ofzo.
renzelldonderdag 30 oktober 2008 @ 23:09
Hi hi, ik ben zelfstandige, dus ik lepel soep wanneer ik wil.

Maar ik moet dan 's avonds weer heel vaak de deur uit, waardoor uitgebreid koken/eten er sowieso niet in zit. Soep is dan een fijn en makkelijk alternatief. Kan ik 's ochtends al snel in elkaar draaien. Plus; kind slurpt vitamines naar binnen, ook fijn.

OT; wodka.
ColdFeetdonderdag 30 oktober 2008 @ 23:16
Ik kook vaak de avond vantevoren als ik inschat dat ik moet overwerken de dag erna

OT: nu verse jus. Lekker
Tezzvrijdag 31 oktober 2008 @ 07:37
Vanavond komt een vriendin eten en ik heb vannacht in bed bedacht dat ik paddestoelenrisotto ga maken. Salade caprese ernaast en ik denk dat ik nog wat varkenshaas marineer en grill.
Koninginvrijdag 31 oktober 2008 @ 09:41
Vanmiddag ga ik lekkere mosterdsoep maken! Voor vanavond met wat stokbrood enzo.
Heerlijk.
motorbloempjevrijdag 31 oktober 2008 @ 10:52
er liggen kippenvleugels te ontdooien, maar weet nog niet wat ik erbij wil hebben
Kuukskevrijdag 31 oktober 2008 @ 10:57
Een bakje yoghurt.
DaFrenkvrijdag 31 oktober 2008 @ 11:00
Vanmiddag een lekkerbekje van de visboer en vanavond simpel saai friet met een snack
FutureFairytalevrijdag 31 oktober 2008 @ 11:05
Nog warme broodjes gekocht bij de Spar, en net alvast eentje op; muesli notenbroodje, zelf belegd met oude kaas.
Straks voor lunch kippensoep met roomkaas en 'warme' broodjes :p
MinderMutsigvrijdag 31 oktober 2008 @ 11:50
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 10:52 schreef motorbloempje het volgende:
er liggen kippenvleugels te ontdooien, maar weet nog niet wat ik erbij wil hebben
Maak er een lekkere curry van?

Nu: bosvruchten-banaansmoothie.
Straks: Paddestoelensoep
Vanavond: Stoofpotje met rodekoolstoof en knoflook-aardappelpuree.
Me like.
DarkElfvrijdag 31 oktober 2008 @ 11:53
klinkt als een lekker dagje MiMu

Ik had net een rode pompelmoes, en zo voor lunch wat soep die nog in de vriezer stond.
Tomatensoep is t
motorbloempjevrijdag 31 oktober 2008 @ 11:54
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 11:50 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Maak er een lekkere curry van?

Nu: bosvruchten-banaansmoothie.
Straks: Paddestoelensoep
Vanavond: Stoofpotje met rodekoolstoof en knoflook-aardappelpuree.
Me like.
geen zin om te koken

dus we doen een 'allegaartje'

bruchetta's, patat en kip
Kuukskevrijdag 31 oktober 2008 @ 11:54
Zo een stapeltje boterhammen , vanavond gebakken aardappeltjes, lekker uitje meebakken, een salade en een tonijnsteakje. .
MinderMutsigvrijdag 31 oktober 2008 @ 12:05
Je vergeet de appelmoes Moblo.
#ANONIEMvrijdag 31 oktober 2008 @ 12:09
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 09:41 schreef Koningin het volgende:
Vanmiddag ga ik lekkere mosterdsoep maken! Voor vanavond met wat stokbrood enzo.
Heerlijk.
Lekker... krijg meteen honger
motorbloempjevrijdag 31 oktober 2008 @ 12:10
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 12:05 schreef MinderMutsig het volgende:
Je vergeet de appelmoes Moblo.
ja, die ga ik ook maar 's halen
DarkElfvrijdag 31 oktober 2008 @ 12:13
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 09:41 schreef Koningin het volgende:
Vanmiddag ga ik lekkere mosterdsoep maken! Voor vanavond met wat stokbrood enzo.
Heerlijk.
heb je een recept?
Patries86vrijdag 31 oktober 2008 @ 12:55
AarbeienMelk en een bapao broodje
Tezzvrijdag 31 oktober 2008 @ 13:05
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 12:13 schreef DarkElf het volgende:

[..]

heb je een recept?
DE heeft echt een soepenfetish, hihihi.


Lunch was hier een broodje beenham/kaas van de Warme Bakker.
DarkElfvrijdag 31 oktober 2008 @ 13:09
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 13:05 schreef Tezz het volgende:

[..]

DE heeft echt een soepenfetish, hihihi.
ja klopt
Fuentevrijdag 31 oktober 2008 @ 13:54
Vanavond lekker makkelijk hier. Gewokte spruitjes met krieltjes en een speklapje.
_Hestia_vrijdag 31 oktober 2008 @ 13:58
Hier een jachtschotel uit de oven met gehakt, ui, paprika, appel en aardappelschijfjes. Ben benieuwd hoe het gaat, voor het eerst dat ik zo'n ovenschotel maak.
SHEvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:09
Voor mij een rib eye van de BBQ met een spinaziesalade met gegrilde groenten.
Voor meneer peking eend..zodra dat klotebeest een keer droog wordt
MinderMutsigvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:17
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 13:05 schreef Tezz het volgende:

[..]

DE heeft echt een soepenfetish, hihihi.


Lunch was hier een broodje beenham/kaas van de Warme Bakker.
Ik ook.
En een lekker recept voor mosterdsoep is altijd welkom. De recepten die ik tot nu toe ben tegengekomen zijn het allemaal nét niet.
Vivivrijdag 31 oktober 2008 @ 14:18
@SHE; Oh, vertel eens hoe je die maakt dan (eend).

Of liever, schrijf gewoon eens een kookboek .
Bluesvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:23
Dropje
MinderMutsigvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:26
Pleur die recepten trouwens ook gelijk even hier neer: [FOK!-kookboek]Post hier je recepten en opmerkingen deel 2
Sorbootjevrijdag 31 oktober 2008 @ 14:27
Tonijntartaar met basilicummayo

Carne Cruda (dus eigenlijk weer tartaar, maar dan van een koe)

en koffieijs (zelfgemaakt) met creme brulee


Yeah het is weer sorbootje-en-mister-sorbootje-geniet-weekend!! ( en dan bedoel ik uiteraard culinair )
boriszvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:27
Ik heb geen idee vanavond . Heb een verjaardag en ik zie het wel .
SHEvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:29
pak een eend!
een ventilator ( liefst tafelmodel )
prutje van honing, rijswijn, soja of je koopt gewoon bij de toko peking eend marinade.
lente ui
hoi sin saus of plumsauce
kleine pannekoekjes ( toko )
oven of BBQ


Eend schoonmaken; wassen.
kont dichtnaaien
In heet water leggen( badderen )
laten drogen
leg een bakje onder de eend, smeer 'm in met een dikke laag marinade
dan de ventilator erop
als die laag droog is, nog een laag

tot je marinade op is.

Dan dat beest in de oven gooien; 190 gr anderhalf uur

Beste is de BBQ aanzetten en dat klootzakje indirect grillen. Krijgt ie mooi velletje van.
Mooie dunne plakken snijden, op pannekoekje leggen, lente ui in dunne repen, beetje saus naar keuze, happen.
Sorbootjevrijdag 31 oktober 2008 @ 14:33
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 14:29 schreef SHE het volgende:
kont dichtnaaien
flipsenvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:40
Klinkt goed SHE, maar dat recept van die eend in whiskeysaus wat je op internet wel eens tegenkomt lijkt me leuker

Zometeen: boterhammetjes met kaas en salami.
Lunch: een hamburger completa van het stalletje wat zo´n 200m hier vandaan staat. Ik kan met recht zeggen dat dat de lekkerste hamburgers zijn van Argentinië, wellicht van heel Zuid Amerika
Vanavond: pizza waarschijnlijk op de pokerclub
motorbloempjevrijdag 31 oktober 2008 @ 14:40
dat eend met whiskeysaus recept
SHEvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:42
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 14:40 schreef flipsen het volgende:
Klinkt goed SHE, maar dat recept van die eend in whiskeysaus wat je op internet wel eens tegenkomt lijkt me leuker

Zometeen: boterhammetjes met kaas en salami.
Lunch: een hamburger completa van het stalletje wat zo´n 200m hier vandaan staat. Ik kan met recht zeggen dat dat de lekkerste hamburgers zijn van Argentinië, wellicht van heel Zuid Amerika
Vanavond: pizza waarschijnlijk op de pokerclub
Alles is lekker met whiskey
RobinOokvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:43
Hier ongeveer hetzelfde recept voor Peking Eend, maar dan met plaatjes:

http://kokrobin.wordpress.com/2008/06/23/peking-duck-for-dummies/
MinderMutsigvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:48
Is dat jouw blog?
SHEvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:51
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 14:43 schreef RobinOok het volgende:
Hier ongeveer hetzelfde recept voor Peking Eend, maar dan met plaatjes:

http://kokrobin.wordpress.com/2008/06/23/peking-duck-for-dummies/
Netjes opgedient ook, zoals het hoort.
Toffe blog
RobinOokvrijdag 31 oktober 2008 @ 14:56
Ja, is mijn blog, Mindermutsig. En dank je, She.
Axiavrijdag 31 oktober 2008 @ 15:00
Wauw SHE, dat ziet er echt lekker uit!
Ga ik zeker een keer proberen. Dank je wel!
Vivivrijdag 31 oktober 2008 @ 15:03
Wat een leuke blog! Ga ik thuis eens rustig doorsnuffelen .

En thanks SHE!
motorbloempjevrijdag 31 oktober 2008 @ 15:04
ik ben met de rest: tof blog
coltje87vrijdag 31 oktober 2008 @ 15:05
Een kroket en een zalmslaatje, vrijdagmiddag-traditie op het werk.

Edit: en nog een frikandel

[ Bericht 49% gewijzigd door coltje87 op 31-10-2008 15:14:04 ]
DarkElfvrijdag 31 oktober 2008 @ 15:05
mmm een eend hier ophangen met likkebaardende katten die eromheen sluipen,, vraag me af of dat werkt

als ik zoiets eens zou doen zou ik hem in de douche hangen
flipsenvrijdag 31 oktober 2008 @ 15:31
Leuke blog inderdaad...
quote:
Don’t freak out by the phallus thing you’ll find inside. It’s its neck.
SHEvrijdag 31 oktober 2008 @ 15:43
Ik aai mijn mannetje altijd in zijn nek met de 'penis shaped thingie' .
Woest is ie dan

Ik zie per ongeluk ook bang bang chicken staan; moet iedereen echt eens proberen. Dodelijk simpel en echt zoooo lekker. Zeker als je weinig tijd hebt/zielig bent/liefdesverdriet hebt
KiwiTjuHhvrijdag 31 oktober 2008 @ 16:32
Stampot hutspot met een laagje kaas uit de oven en een metbal
Schokbrekervrijdag 31 oktober 2008 @ 16:42
Sukiyaki!
DarkElfvrijdag 31 oktober 2008 @ 16:45
zuurkoolschotel
RobinOokvrijdag 31 oktober 2008 @ 16:48
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 15:43 schreef SHE het volgende:
Ik aai mijn mannetje altijd in zijn nek met de 'penis shaped thingie' .
Woest is ie dan
Is ook wel errug vreemd. Ik geloof dat ik dat ook niet zou waarderen, als iemand me met een dood stuk eend in mijn nek zou zitten peuren. Doe je dat ook wel eens met een bal gehakt of zo?
SHEvrijdag 31 oktober 2008 @ 17:00
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 16:48 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Is ook wel errug vreemd. Ik geloof dat ik dat ook niet zou waarderen, als iemand me met een dood stuk eend in mijn nek zou zitten peuren. Doe je dat ook wel eens met een bal gehakt of zo?
Nee, gehakt is niet zo uitnodigend vind ik. Ander voedsel dwingt mij overigens wel tot spielerei.
Er zal vast een mooie Freudiaanse verklaring voor zijn
lies1947vrijdag 31 oktober 2008 @ 17:47
bietjes, gekookte aardappelen en een slavink
Patries86vrijdag 31 oktober 2008 @ 17:49
Net bij de Turkse bakker zo'n rond brood gehaald, heerlijk!

Maar eten vanavond tapilafilet, wortelen en aardappelpuree
FutureFairytalevrijdag 31 oktober 2008 @ 17:56
Straks:
- Vooraf Carpaccio
- Daarna Aardappelschotel met bacon, witlof met ham/boursin en een hele Provencaals gekruide kip uit de oven
- Toe roomijs met caramel en koek

Zó'n zin in straks
mjanvrijdag 31 oktober 2008 @ 17:59
Ik heb zojuist pompoen parten de oven in geknikkerd. Nu zit ik alleen met een domme vraag: is die schil nou eetbaar of niet?
(Normaal schil ik de pompoen altijd, maar omdat dat een klotewerkje is en ik op verschillende sites had gelezen dat dat niet nodig was, heb ik dat deze keer niet gedaan... Maar ik moet die schillen na de oven-bereiding wel alsnog verwijderen toch?)

OT: Pompoen dus, met veel knof, ui en champignons. Samen met couscous en zachte geitenkaas.
#ANONIEMvrijdag 31 oktober 2008 @ 18:21
Chinees zometeen
ColdFeetvrijdag 31 oktober 2008 @ 18:23
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 17:59 schreef mjan het volgende:
Ik heb zojuist pompoen parten de oven in geknikkerd. Nu zit ik alleen met een domme vraag: is die schil nou eetbaar of niet?
(Normaal schil ik de pompoen altijd, maar omdat dat een klotewerkje is en ik op verschillende sites had gelezen dat dat niet nodig was, heb ik dat deze keer niet gedaan... Maar ik moet die schillen na de oven-bereiding wel alsnog verwijderen toch?)

OT: Pompoen dus, met veel knof, ui en champignons. Samen met couscous en zachte geitenkaas.
Nee, maar je kunt het gare vruchtvlees zo uit het velletje schrapen

Hier vanavond fajitas. Maar eerst nog even doorwerken
#ANONIEMvrijdag 31 oktober 2008 @ 18:27
We eten zo in bier gestoofde zuurkool met aardappelpuree en IKEA-gehaktballetjes .
_Hestia_vrijdag 31 oktober 2008 @ 20:40
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 13:58 schreef Sylvana het volgende:
Hier een jachtschotel uit de oven met gehakt, ui, paprika, appel en aardappelschijfjes. Ben benieuwd hoe het gaat, voor het eerst dat ik zo'n ovenschotel maak.
Het is gelukt

Was erg lekker, en ik vond zelf dat er aardig veel paneermeel op zat, maar van mn vriend had er best nog wel meer overheen gemogen, en dan niet alleen op de bovenste laag aardappelen, maar ook op de onderste laag. iig voor herhaling vatbaar, zo'n ovenschotel

*blij is*
Karinavrijdag 31 oktober 2008 @ 21:02
Een lekkere pizza
Qweavrijdag 31 oktober 2008 @ 22:19
Water. Mn keel is brak. Vriendlief wilde graag dat ik morgen appelkaneel cake voor hem ging maken. Is een siliconen cake vorm handiger, of kan ik gewoon beter het bij de blikken houden?
MinderMutsigvrijdag 31 oktober 2008 @ 22:35
Ik vind siliconen handiger.
Qweavrijdag 31 oktober 2008 @ 23:15
oke, dat dacht ik zelf ook al. Haal ik die morgen ff
PdeHoogvrijdag 31 oktober 2008 @ 23:38
Vanavond uit eten geweest met kantoor

Carpaccio, Fazantenfilet op een bedje van een groenekool-stamppot en een tarte tartin van zuurkool met appel en een chocolade creme brulee toe. Errug ok
DarkElfzaterdag 1 november 2008 @ 08:24
Vanmorgen een zachtgekookt eitje op, twee crackers en wat drinken en ga nu een rode pompelmoes oppeuzelen
_aurum_zaterdag 1 november 2008 @ 08:40
zelfgemaakt brood met stukjes zongedroogde tomaat erin, besmeerd met een likje roomboter

en een groot glas melk.
Tezzzaterdag 1 november 2008 @ 08:59
Vandaag komt mijn broertje op visite met zijn vriendin. Omdat de oen niet heeft gezegd of ie 's morgens, 's middags of 's avonds komt (en ik kan hem niet bereiken) heb ik maar heul veul eten in huis gehaald, kunnen ze in ieder geval mee-eten.

Komen ze rond lunchtijd? Dan heb ik versgebakken brood, gebraden kip en salade.
Komen ze rond het avondeten? Dan maak ik een pan aardappelsoep met spekjes en erbij ciabatta met knoflookboter.
Komen ze rond hapjestijd? Dan heb ik diverse soorten vis, kaas, fruit, noten en stokbrood.

Hihihi lekker mijn gasten verwennen vandaag.........
Raissazaterdag 1 november 2008 @ 11:46
Voor vanavond echt nog geen idee
Gisteren was het even snel bij een AC restaurant, ik een half kopje tomatensoep en een half broodje (allebei niet te vreten) en vriend een xxl schnitzel met salade en aardappeltjes.
MinderMutsigzaterdag 1 november 2008 @ 11:56
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 08:59 schreef Tezz het volgende:
Vandaag komt mijn broertje op visite met zijn vriendin. Omdat de oen niet heeft gezegd of ie 's morgens, 's middags of 's avonds komt (en ik kan hem niet bereiken) heb ik maar heul veul eten in huis gehaald, kunnen ze in ieder geval mee-eten.

Komen ze rond lunchtijd? Dan heb ik versgebakken brood, gebraden kip en salade.
Komen ze rond het avondeten? Dan maak ik een pan aardappelsoep met spekjes en erbij ciabatta met knoflookboter.
Komen ze rond hapjestijd? Dan heb ik diverse soorten vis, kaas, fruit, noten en stokbrood.

Hihihi lekker mijn gasten verwennen vandaag.........
Leuk is dat hè?

Ik heb net een smoothie gehad met banaan en bosvruchten en vanmiddag maak ik een preisoepje.
Qweazaterdag 1 november 2008 @ 12:04
kaasbol en een perzik framboos smoothie
FutureFairytalezaterdag 1 november 2008 @ 12:10
zacht gekookt eitje, puntje pindakaas/hagel en sinaasappel
_Hestia_zaterdag 1 november 2008 @ 12:19
vanavond uit eten met mn vriend, vader, broer en zusje
lightedzaterdag 1 november 2008 @ 12:31
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 20:40 schreef Sylvana het volgende:

[..]

Het is gelukt

Was erg lekker, en ik vond zelf dat er aardig veel paneermeel op zat, maar van mn vriend had er best nog wel meer overheen gemogen, en dan niet alleen op de bovenste laag aardappelen, maar ook op de onderste laag. iig voor herhaling vatbaar, zo'n ovenschotel

*blij is*

Ik zou alleen niet op de onderste laag paneermeel doen dat wordt natuurlijk niet bepaald krokant en 1 grote sompige boel.
Qweazaterdag 1 november 2008 @ 12:51
Mijn appelkaneel cake is goedgekeurd. Hij is dan ook al voor de helft op

*snel plakje pakt voordat alles op is.
_Hestia_zaterdag 1 november 2008 @ 13:16
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 12:31 schreef lighted het volgende:

[..]


Ik zou alleen niet op de onderste laag paneermeel doen dat wordt natuurlijk niet bepaald krokant en 1 grote sompige boel.
Hhmm, oke, dat wist ik niet. Dan heeft mn vriend pech
uniekhoornzaterdag 1 november 2008 @ 15:39
Wij gaan vanavond uit eten bij de steakhouse hier, ben benieuwd, heb er nog nooit gegeten.

Morgen maak ik: Varkenshaas met peperroomsaus, gebakken champs,ui,paprika en verse knoflook. Verse sperzieboontjes en een lekkere salade. Daarbij aardappelen uit de oven.
Wat een luxe toch weer, lekker hoor.
HaverMoutKoekjezaterdag 1 november 2008 @ 16:09
quote:
Op vrijdag 31 oktober 2008 17:59 schreef mjan het volgende:
Ik heb zojuist pompoen parten de oven in geknikkerd. Nu zit ik alleen met een domme vraag: is die schil nou eetbaar of niet?
Schil is wel eetbaar. Ik hak de pompoen in blokjes zonder te schillen (uiteraard wel pitjeszooi binnenin eruit) en gooi hem dan 30 minuten in de oven. Gaat prima gelukkig, wat een pompoen schillen is echt een crime.

Ik eet vanavond waarschijnlijk capucijners. Winterkost
#ANONIEMzaterdag 1 november 2008 @ 16:20
Straks naar een verjaardag, en daar eet ik mee Dus nog een verassing
Qweazaterdag 1 november 2008 @ 16:23
kipje van de markt en een oliebol
_Ophelia_zaterdag 1 november 2008 @ 16:33
Mijn appelkruimeltaart is bijna klaar
lightedzaterdag 1 november 2008 @ 16:49
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 16:33 schreef _Ophelia_ het volgende:
Mijn appelkruimeltaart is bijna klaar
toevallig ben ik right now ook een appel-kruimel taart aan t maken
Xenniazaterdag 1 november 2008 @ 16:54
Gister sla met biefstuk. Zo meteen gourmetten!
theKiDzaterdag 1 november 2008 @ 17:10
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 16:33 schreef _Ophelia_ het volgende:
Mijn appelkruimeltaart is bijna klaar
Testen
boriszzaterdag 1 november 2008 @ 17:12
Pizza
lies1947zaterdag 1 november 2008 @ 17:13
sucadelapjes, sperziebonen en gekookte aardappelen, simpel doch erg lekker!
Nintzaterdag 1 november 2008 @ 17:25
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 17:10 schreef theKiD het volgende:

[..]

Testen
Hij was erg lekker, maar de bediening liet te wensen over; veel te gekleed
#ANONIEMzaterdag 1 november 2008 @ 17:32
Tomaat/basilicum quiche.
tslhzaterdag 1 november 2008 @ 17:33
Alles zojuist klaargezet voor Pad Thai! over een half uurtje beginnen met koken (als ik van de ingredienten kan afblijven tenminste)
Curiosityzaterdag 1 november 2008 @ 17:36
Nu broodjes frikandel speciaal.

Vanavond vers stokbrood met filet, zoute uiensalade en kip-pesto salade.
theKiDzaterdag 1 november 2008 @ 17:38
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 17:25 schreef Nint het volgende:

[..]

Hij was erg lekker, maar de bediening liet te wensen over; veel te gekleed
! Liefde van de man gaat toch door de maag zal ze gedacht hebben

OT.. Stukje kaas en leverworst
_Ophelia_zaterdag 1 november 2008 @ 18:04
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 17:25 schreef Nint het volgende:

[..]

Hij was erg lekker, maar de bediening liet te wensen over; veel te gekleed
Nintzaterdag 1 november 2008 @ 18:06
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 18:04 schreef _Ophelia_ het volgende:

[..]


Het gaat ook om de "presentatie"
Walking_On_Sunshinezaterdag 1 november 2008 @ 18:16
Nachochips met gehakt/tomaat/ui/jalapeno en kaas erover in de oven.
Kip met groente en tomaat/chocolade prut gerold in tortilla's en erbij corona's hmmm

Oh,en natuurlijk een hoop sour cream en zelfgemaakt guacemole!!

[ Bericht 13% gewijzigd door Walking_On_Sunshine op 01-11-2008 18:27:32 ]
Sunnythesunzaterdag 1 november 2008 @ 18:40
Hier wordt zo mihoen met kipfilet en roerbakgroentjes voor me gemaakt

Tot dan drink ik een glaasje Lindemans Merlot
theKiDzaterdag 1 november 2008 @ 18:48
Net heb ik zalmstukje op met zelfgemaakte champignon-roomsaus
Nu perzik-sinaasappelnectar na
MinderMutsigzaterdag 1 november 2008 @ 18:56
Mijn vent is ziek en ik kreeg van Oblivion op mijn kop dat ik geen kippensoep voor hem had gemaakt dus dat sta ik nu maar braaf te doen.
Een oosters kippensoepje met citroengras, een pepertje, gember, sjalotje, fijn gesneden prei, fijn gesneden wortel, noedels en natuurlijk kip.
flipsenzaterdag 1 november 2008 @ 19:06
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 17:36 schreef Curiosity het volgende:
Nu broodjes frikandel speciaal.
Er is niet veel Nederlands eten wat ik echt mis hier, maar een frikadel met curry en uitjes... daar doe ik NU een moord voor!
elcastelzaterdag 1 november 2008 @ 20:19
Net spaghetti bolognese en nu nog een dikke omelet.
MinderMutsigzaterdag 1 november 2008 @ 22:51
quote:
Op zaterdag 1 november 2008 18:56 schreef MinderMutsig het volgende:
Mijn vent is ziek en ik kreeg van Oblivion op mijn kop dat ik geen kippensoep voor hem had gemaakt dus dat sta ik nu maar braaf te doen.
Een oosters kippensoepje met citroengras, een pepertje, gember, sjalotje, fijn gesneden prei, fijn gesneden wortel, noedels en natuurlijk kip.
Soep was lekker, even de holtes uitbranden. Helaas heeft hij mij inmiddels ook aangestoken dus we zitten nu allebei met een hete grog op de bank en duiken zo ons nest in.

Grog
Mijn succesrecept: sinaasappelrasp, limoensap, kandij en honing, kaneelstokjes, kruidnagels, en vers geraspte nootmuskaat carameliseren. Water opschenken en aan de kook brengen.
Cognac in een glas en het water er door een theezeefje opgieten.
RobinOokzaterdag 1 november 2008 @ 23:40
Ah, interessant. Dat herinnert me eraan dat ik een pot koreaanse yuzu-thee heb gekocht. Volgens mij gewoon yuzu/citrusdinges met honing. En ik had al gedacht daar eens een superhollandse grog mee te maken! Alleen had ik daar helemaal geen recept voor, alleen een vage herinnering. :-)
MinderMutsigzaterdag 1 november 2008 @ 23:49
Ik heb ook niet echt een recept. Zoals met alles in de keuken doe ik maar wat.
Maar dit was uitzonderlijk lekker terwijl ik normaal niet zo gek ben op grog.
FutureFairytalezondag 2 november 2008 @ 01:44
was laat thuis en had maar even, dus het werd een kop vermicellisoep met een broodje pindakaas/hagel en een croissantje. Kreeg om 23u zo'n honger, toen nog maar een 1/2 mozzarellapizza op (maar hij was wel Light! )
_Hestia_zondag 2 november 2008 @ 10:41
gisteren uit eten geweest en varkenshaas met champignonsaus gehad

vanavond wordt het pasta met pestosaus
PdeHoogzondag 2 november 2008 @ 11:19
Twee boterhammen met philadelphia nu, straks twee tostis en vanavond jachtschotel en een choco-mascarpone-toetje toe
DaFrenkzondag 2 november 2008 @ 11:24
quote:
Op zondag 2 november 2008 11:19 schreef PdeHoog het volgende:
Twee boterhammen met philadelphia nu, straks twee tostis en vanavond jachtschotel en een choco-mascarpone-toetje toe
Tostis ga ik hier ook zo maken

Vanavond heb ik biefstukjes met champignonroomsaus, gebakken aardappeltjes en pangroenten.
Uierboordzondag 2 november 2008 @ 11:47
Gisteren saté babi madura en saté ajam (geroosterd op houtskool op mijn zelfgemaakte BBQ ) met katjang-saus, acar ketimoen, nasi putih en krupuk.

Straks Roti maken
Qweazondag 2 november 2008 @ 11:49
Vriendlief is naar de winkel om afbak broodjes en broodbeleg te halen.
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 11:53
net twee mini afbakbroodjes op met wat beleg en vanavond Risotto
#ANONIEMzondag 2 november 2008 @ 11:57
Vanochtend al een paar koppen koffie, straks wat brood met vlees
DarkElfzondag 2 november 2008 @ 13:00
gisteren heel lekker gegeten

eerst antipasto met serranhoham, cherrytomaatjes met zelf gemaakte pesto, brood met twee lekkere soorten olijfolie en zout en semi gedroogde tomaatjes

spaghetti met citroen en basilicum met veel parmezaanse kaas

Caponata (Italiaans groentenstoofpotje met aubergine, tomaat, zwarte olijf, ui, bleekselderij en kappertjes) met een mooi stuk verse tonijn en erbij wat gedroogde trostomaatjes met olie

Vers gemaakte tiramisu en Limoncello



Voor vanavond ga ik een heerlijke uiensoep maken met langzaam gegaarde uien, gruyere en een scheutje port erbij met wat brood met boter...
MinderMutsigzondag 2 november 2008 @ 13:02
Thee met een beschuitje
Mirjamzondag 2 november 2008 @ 13:02
quote:
Op zondag 2 november 2008 13:00 schreef DarkElf het volgende:

Voor vanavond ga ik een heerlijke uiensoep maken met langzaam gegaarde uien, gruyere en een scheutje port erbij met wat brood met boter...
wil je het recept daarvcan voor mij posten?
ik maak zelf wel eens uiensoep, maar ik mis altijd iets..
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 13:02
heb je een receptje van die Caponata?
Mirjamzondag 2 november 2008 @ 13:03
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 13:05
Kunnen we niet een soort van recepten-site beginnen ofzo

oh wacht, daar was het Fok!kookboek al voor
DarkElfzondag 2 november 2008 @ 13:09
quote:
Op zondag 2 november 2008 13:02 schreef motorbloempje het volgende:
heb je een receptje van die Caponata?
Tuurlijk!

Voor 6 personen: 750 gram Aubergine snij je in blokjes, die doe je in een vergiet en daar gooi je veel zout over en doorheen en dat hussel je flink en laat je een uur uitstaan lekken (wel iets eronder doen dus )

Ondertussen snij je een 1 ui fijn en wat stengels bleekselderij... je ontvelt een paar mooie vlezige tomaten (ik had er 5) en die ontdoe je van de zaadjes en snij je ook in stukjes ( dobbelsteentjes).

Je neemt 125 gram zwarte olijven die je door de helft snijdt, twee el kappertjes die je afspoelt en uitknijpt, 1 el suiker en 2 el rode wijnazijn..

Na een uur spoel je de aubergine goed af onder de koude kraan, dept het droog en dan bak je de aubergine lekker klaar in wat olie. Haal je uit de pan en zet apart. In dezelfde pan weer wat olie en daar bak je de ui en de bleekselerij zacht in. Tomaten erbij en een kwartier laten pruttelen. Daarna de olijven, kappertjes, suiker en rode wijnazijn erbij en ook dat laat je een minuutje of tien pruttelen.

Dan de aubergine er weer bij, opwarmen, peper en zout naar smaak en klaar.

Was erg lekker
DarkElfzondag 2 november 2008 @ 13:10
quote:
Op zondag 2 november 2008 13:02 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

wil je het recept daarvcan voor mij posten?
ik maak zelf wel eens uiensoep, maar ik mis altijd iets..
Het grote soeptopic deel II

Wat erg lekker eraan is: door het stoven van de uien worden ze zoet...

Mirjamzondag 2 november 2008 @ 13:11
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 13:24
quote:
Op zondag 2 november 2008 13:09 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Tuurlijk!

Voor 6 personen: 750 gram Aubergine snij je in blokjes, die doe je in een vergiet en daar gooi je veel zout over en doorheen en dat hussel je flink en laat je een uur uitstaan lekken (wel iets eronder doen dus )

Ondertussen snij je een 1 ui fijn en wat stengels bleekselderij... je ontvelt een paar mooie vlezige tomaten (ik had er 5) en die ontdoe je van de zaadjes en snij je ook in stukjes ( dobbelsteentjes).

Je neemt 125 gram zwarte olijven die je door de helft snijdt, twee el kappertjes die je afspoelt en uitknijpt, 1 el suiker en 2 el rode wijnazijn..

Na een uur spoel je de aubergine goed af onder de koude kraan, dept het droog en dan bak je de aubergine lekker klaar in wat olie. Haal je uit de pan en zet apart. In dezelfde pan weer wat olie en daar bak je de ui en de bleekselerij zacht in. Tomaten erbij en een kwartier laten pruttelen. Daarna de olijven, kappertjes, suiker en rode wijnazijn erbij en ook dat laat je een minuutje of tien pruttelen.

Dan de aubergine er weer bij, opwarmen, peper en zout naar smaak en klaar.

Was erg lekker
jum! dank!
Jarnozondag 2 november 2008 @ 13:27
Ben net begonnen aan een grote pan goulash. . Zin an.
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 13:31
wil iedereen even stoppen met het posten van dingen die óf me heel lekker lijken of waar ik echt dol op ben (zoals goulash)

er zitte te weinig dagen in deze week, en dan ben ik ook nog eens te weinig thuis om al deze dingen te maken waar ik nu abrubt trek in heb gekregen
Jarnozondag 2 november 2008 @ 13:35
Haha, dat had ik gisteren ook. We zaten even een lijstje te maken en ik kwam tot de conclusie dat er te weinig dagen in een week zitten . Maar potverdikkie wat ruikt het hier lekker en dan ben ik alleen nog maar de uien aan het bakken.
Jarnozondag 2 november 2008 @ 13:37
Ik gebruik trouwens het recept van http://koken.met.aschwin.net/ (ff zoeken op goulash, bij mij doet de site het nu even niet lijkt het?).
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 13:37
stfu

maar deze week zijn de greenfields riblappen in de aanbieding bij de AH zag ik, dus die ga ik morgen halen, en dan zál er een dag zijn waarop ik goulash of irish stew (zie topic hier in CUL) ga maken
Jarnozondag 2 november 2008 @ 13:39
Riblappen waren toch vorige week in de aanbieding? . Toen heb ik ze iig gebruikt voor potje stoofvlees met paprika.
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 13:41
ik keek net op de ah.site en zag

http://www.ah.nl/bonus/

7,98 per kilo, rib-/runderlappen
Jarnozondag 2 november 2008 @ 13:43
Hoe dan ook, riblappen + bonus is altijd goed (alhoewel ik liever naar de slager loop...).
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 14:03
ja.. slager... later, als we groot en rijk zijn

ga morgen even twee kilo halen dat in porties van 500 gram invriezen
MinderMutsigzondag 2 november 2008 @ 14:15
Een kippensoepje.
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 14:16
* motorbloempje steekt d'r hand even naar achteren uit en pakt een mandarijntje
#ANONIEMzondag 2 november 2008 @ 16:06
Pangafilet met rijst + mosterdsaus en broccoli.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 02-11-2008 16:07:40 ]
Qweazondag 2 november 2008 @ 17:24
Bloemkool, groentesausje, gebakken aardappels (zelf maken, niet uit een zakje ) een lekker biefstukkie, en bolino vla
motorbloempjezondag 2 november 2008 @ 17:25
we gaan naar chinees-indisch restaurant
Karinazondag 2 november 2008 @ 17:49
Vandaag sandwiches met makreel, komkommer en tomaat en ovenfrietjes.
Fuentezondag 2 november 2008 @ 18:00
Gisteren aten we stampot boerenkool. Vanavond halen we chinees Ik weet alleen nog niet wat...
Windigozondag 2 november 2008 @ 18:02
Spaghetti Bolognese
Tristessazondag 2 november 2008 @ 18:03
Gisteren risotto met champignons en raapstelen en vandaag aardappelpompoensoep .
MinderMutsigzondag 2 november 2008 @ 18:22
Chili.
ColdFeetzondag 2 november 2008 @ 18:29
Meergranenstokbroodje met plakken gegrillde, in mushroom soy gemarineerde kip. Met een kleddertje wasabi-mayo.
elcastelzondag 2 november 2008 @ 18:52
Lasagna.
HaverMoutKoekjezondag 2 november 2008 @ 19:12
ik heb AXOA DE VEAU gegeten vanavond, want ik had geen zin in koken.



Had ik gekocht in een baskische specialiteiten winkel op vakantie in Frankrijk.

Was niet helemaal wat ik ervan verwacht had. Het rook naar ( en zag eruit als) kattenvoer. Het was niet vies, maar ga het niet nog een keer kopen (a 8,60!)
MinderMutsigzondag 2 november 2008 @ 19:15
Wat is het?
Sunnythesunzondag 2 november 2008 @ 19:18
Kalfs nogwat???

ik geloof dat ik nog een pak soep heb liggen en een kaas-uienstokbrood, maar heb nog niet echt trek...
HaverMoutKoekjezondag 2 november 2008 @ 19:25
quote:
Op zondag 2 november 2008 19:18 schreef Sunnythesun het volgende:
Kalfs nogwat???
Kalfs nogwat inderdaad

"Recette traditionnelle du Pays Basque à base de veau haché relevé aux piments doux et oignons."

INGREDIENTS
Viande de veau, eau, jambon sec, piments doux, oignons, pimientos del Piquillo, ail, bouillon de boeuf, sel, piment d'Espelette, aromates


De ham en de piments doux (paprika?) ben ik niet tegengekomen.
Patries86zondag 2 november 2008 @ 19:30
Gebakken aardappelen
Mais
Kip
DarkElfzondag 2 november 2008 @ 20:56
quote:
Op zondag 2 november 2008 13:10 schreef DarkElf het volgende:

[..]

Het grote soeptopic deel II

Wat erg lekker eraan is: door het stoven van de uien worden ze zoet...

en zoet waren ze geworden De soep was echt verrukkelijk ...
KiwiTjuHhzondag 2 november 2008 @ 21:08
Wij hadden vandaag veel hapjes (mn moeder is 50 geworden) en als avond eten spaghetti
backlaidlukezondag 2 november 2008 @ 21:09
broodje rundervink klaargemaakt net:)
Tezzzondag 2 november 2008 @ 22:04
Hier was het ook hapjesdag, gewoon omdat het zo uitkwam (lees: een dagje in pyama op de bank hangen).

Mini-loempia's, gefrituurde kalamaris ringen met knoflookdip, bonbonnetjes van gerookte ham, komkommer en geitekaas en toast met blauwschimmelkaas en noten
kissazondag 2 november 2008 @ 23:04
Vrijdag draadjesvlees gemaakt ( vergeten uit te zetten toen ik naar bed ging. Zaterdagochtend vielen ze geheel uit elkaar. Jus was goddelijk) Gisteren gegeten met stamppot boerenkool, vandaag met hutspot
Windigomaandag 3 november 2008 @ 09:08
Nu bruin brood met geitenkaas en honing +mosterd..Lekker Groene thee erbij.
_Hestia_maandag 3 november 2008 @ 12:19
nasi met kipsaté
DarkElfmaandag 3 november 2008 @ 12:41
vanavond biefstukje met geroerbakte verse spinazie met pijnboompitjes, knoflook en balsamico.

Qweamaandag 3 november 2008 @ 12:46
broodje gebakken ei. Vanaaf boerenkool
Raissamaandag 3 november 2008 @ 13:38
Half broodje komkommersalade, half broodje aardbeienjam.
MinderMutsigmaandag 3 november 2008 @ 14:11
Een broodje beenham.
En vanavond kippensoep of kung pao kip, afhankelijk van hoe ik me dan voel.
LPFANmaandag 3 november 2008 @ 14:15
quote:
Op zondag 2 november 2008 19:30 schreef Patries86 het volgende:
Gebakken aardappelen
Mais
Kip
heb precies het zelfde gister gegeten

Heb net een appel op en ga vanavond macaroni eten
Windigomaandag 3 november 2008 @ 16:18
Witlofovenschotel en een varkenshaasje
-Mellow-maandag 3 november 2008 @ 16:54
Turks brood met bifteki, tasty tom tomaten, sla en zelfgemaakte knoflooksaus
Patries86maandag 3 november 2008 @ 17:31
macaroni met kalfragout
motorbloempjemaandag 3 november 2008 @ 18:08
risotto gemaakt met groentebouillon met daarbij gegrilde groente (courgette, rode ui, broccoli en champignon)

rucola met geitenkaas, honing-azijndressing en appelstukjes

KiwiTjuHhmaandag 3 november 2008 @ 18:14
Aardappels, zelf gepaneerde schnitsel en worteltjes
DarkElfmaandag 3 november 2008 @ 18:25
Ik heb geen zin om te koken en de mr ook niet dus we gaan maar chinees halen zometeen
Double-Umaandag 3 november 2008 @ 18:34
Lasagne met extra bechamelsaus
Sunnythesunmaandag 3 november 2008 @ 18:44
Curry met kip en paksoi!
Oblivionmaandag 3 november 2008 @ 18:52
Draadjes vlees...
Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn.
En komkommer in zuur...
#ANONIEMmaandag 3 november 2008 @ 19:31
Pasta met courgette, rode ui, paprika en geitenkaas . En nu koffie na, met een stukje hele pure chocolade.
theKiDmaandag 3 november 2008 @ 19:43
Geen zin om te koken net, dus maar ff wat spaghetti gemaakt, met alleen wat tonijnstukjes erdoor. Simpel maar o zo lekker
uniekhoornmaandag 3 november 2008 @ 19:53
Stoommaaltijd garnalen/surumi met extra een pak stoomgroente erbij. Daarbij een salade van ijsbergsla en kidneybonen.

Morgen eten we spruitjes, spinazie en een gegrilde tonijnsteak.
MinderMutsigmaandag 3 november 2008 @ 19:59
quote:
Op maandag 3 november 2008 14:11 schreef MinderMutsig het volgende:
Een broodje beenham.
En vanavond kippensoep of kung pao kip, afhankelijk van hoe ik me dan voel.

Dit ga ik perfectioneren, was lekkah.
PdeHoogmaandag 3 november 2008 @ 20:03
Net andijviestamp met spekjes op
ColdFeetmaandag 3 november 2008 @ 20:10
quote:
Op maandag 3 november 2008 19:59 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]


Dit ga ik perfectioneren, was lekkah.
Vertel, hoe maak je het, en wat ga je nog veranderen?
MinderMutsigmaandag 3 november 2008 @ 20:20
quote:
Op maandag 3 november 2008 20:10 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Vertel, hoe maak je het, en wat ga je nog veranderen?
Ik heb nu dit recept gebruikt met iets minder pepers in verband met ziek en dus ook iets minder suiker omdat het anders wel heel zoet wordt. En in plaats van lente-ui een sjalotje en een stuk van het groene deel van een prei in reepjes omdat ik geen lente-ui in huis had en cashews in plaats van pinda's.

Wat ik ga veranderen weet ik nog niet, eerst maar eens een aantal andere recepten proberen en dan de lekkerste samenvoegen in het ultieme recept. Maar ik vond dit wel heel veel maizena dus dat mag van mij wel wat minder. En de volgende keer absoluut meer pepers.
Xenniamaandag 3 november 2008 @ 20:41
Penne met peultjes en champignonsaus
Tristessamaandag 3 november 2008 @ 21:08
Rode kool met appel, gebakken aardappelen en een salade .
MinderMutsigmaandag 3 november 2008 @ 23:15
Ik heb een milkshake gemaakt.
Met vanille-ijs, melk en een het merg van een stukje vanillestokje.
n0amaandag 3 november 2008 @ 23:32
Zijn nogal fan van juicy details smoothies maar die zijn zo duur. Vandaag blender gekocht en nu al 4 glazen "Cinnamon beauty" gemaakt. Volle yoghurt met honing, appelsap, banaan en kaneel. Heaven! Hebben de prijs van de blender er al bijna uit door de smoothies zelf te maken .

Verder chinees weten eten. Dim sum en Kantonese nasi.
RobinOokmaandag 3 november 2008 @ 23:33
quote:
Op maandag 3 november 2008 20:20 schreef MinderMutsig het volgende:Wat ik ga veranderen weet ik nog niet, eerst maar eens een aantal andere recepten proberen en dan de lekkerste samenvoegen in het ultieme recept. [/sub]
Ah, dan moet je zeker mijn geperfectioneerde recept voor Kip Kung Pao eens uitproberen!
Kijk, hierzo : http://kokrobin.wordpress.com/2008/09/13/chicken-kung-pao/



Toevallig ooit begonnen met hetzelfde recept als waar jij naar linkt, dat boek heb ik ook. En ik ken het dus uit de tijd dat ik in Peking woonde. En dat was waar ik naartoe werkte, die herinnering. En dit recept was het eindresultaat. Behalve dan dat ik vaak liever cashewnoten gebruik dan pinda's, maar dat komt omdat ik stiekem iets tegen pinda's heb.
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 00:21
quote:
Op maandag 3 november 2008 23:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ah, dan moet je zeker mijn geperfectioneerde recept voor Kip Kung Pao eens uitproberen!
Kijk, hierzo : http://kokrobin.wordpress.com/2008/09/13/chicken-kung-pao/

[ afbeelding ]

Toevallig ooit begonnen met hetzelfde recept als waar jij naar linkt, dat boek heb ik ook. En ik ken het dus uit de tijd dat ik in Peking woonde. En dat was waar ik naartoe werkte, die herinnering. En dit recept was het eindresultaat. Behalve dan dat ik vaak liever cashewnoten gebruik dan pinda's, maar dat komt omdat ik stiekem iets tegen pinda's heb.
Dat klinkt allemaal alsof jij mij wel kan vertellen hoe lang ik die rijstwijn kan bewaren.
Ik vrees niet zo heel lang gezien het alcoholpercentage?
Ik zal hem de volgende keer proberen en dan laat ik je weten wat ik er van vond.
RobinOokdinsdag 4 november 2008 @ 00:41
Jawel hoor, die shaoxing rijstwijn kun je gewoon wel een jaar of zo goed houden.
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 01:27
Oh tof. Want ik zag mezelf al een maand lang alleen maar Chinees eten omdat die wijn op moest.
RobinOokdinsdag 4 november 2008 @ 01:51
Nee joh. Ik gebruik het echt heel veel, maar dan staat het evengoed nog zo een maand of 2 op het schap. Niet eens in de koeling dus. Sake staat nog veel langer!

Ik zou ze beiden niet willen drinken, maar door het eten gaat prima.
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 01:53
Jouw beschrijving van de smaak intrigeert me. Morgen ga ik er voor zitten om het eens goed te proeven.
RobinOokdinsdag 4 november 2008 @ 02:05
Shaoxing?!?! Dat is vies hoor! Hahahaha, proeven voor eigen rekening!
Maar door het eten is het heerlijk!

Of bedoel je de kip kung pao?
Ik snap het even niet... Misschien dat het mijn bedtijd is. :-)
KiwiTjuHhdinsdag 4 november 2008 @ 10:40
Yoghurt met muesli en een glas jus d'orange nu
Jarnodinsdag 4 november 2008 @ 10:47
Vanavond een overblijfsel van 't stoofvlees met paprika van een paar weken terug uit de vriezert, met wat bio-pasta.

Gisteren lekker . hutspot. . op.
DarkElfdinsdag 4 november 2008 @ 10:49
vanavond dan biefstukje met verse spinazie en pijnboompitjes enzo

Ah koken met Ashwin, ik ga vrijdag de pastasaus maken, die zoveel uur moet staan. ben benieuwd
Kuukskedinsdag 4 november 2008 @ 10:49
Vandaag wordt het boerenkoolstamp met een Duits biefstukje. .
Jarnodinsdag 4 november 2008 @ 10:50
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 10:49 schreef DarkElf het volgende:
vanavond dan biefstukje met verse spinazie en pijnboompitjes enzo

Ah koken met Ashwin, ik ga vrijdag de pastasaus maken, die zoveel uur moet staan. ben benieuwd
Ik wil 'm van het weekend weer eens gaan maken, met vers spul uit de groententas van deze week. . Hij's echt super! Zorg wel voor goede, smaakvolle tomaten!!!!
DarkElfdinsdag 4 november 2008 @ 10:51
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 10:50 schreef Jarno het volgende:

[..]

Ik wil 'm van het weekend weer eens gaan maken, met vers spul uit de groententas van deze week. . Hij's echt super! Zorg wel voor goede, smaakvolle tomaten!!!!
Mijn tomaten haal ik bij de turk dus zijn sowieso al geen keiharde kleurloze waterbommen maar ze staan nu leuk op het aanrecht nog lekkerder te worden. Een goeie tomaat is geen perfecte gladde tomaat tenslotte
Jarnodinsdag 4 november 2008 @ 10:53
Ik had van het weekend 4 biotomaten voor door de goulash (ook van Aschwin ) en die 4 voegden al veel meer smaak toe dan 3 kilo bonustomaten van de AH vorige keer. . Echt suf/verbazingwekkend wat een verschil er in tomaten kan zitten zeg!
DarkElfdinsdag 4 november 2008 @ 10:54
Klopt.

Ik trap er ook niet meer in om mooie tomaten te kopen alleen... de wat rijpere en dus misschien lelijkere zijn gewoon lekkerder..
Jarnodinsdag 4 november 2008 @ 10:59
Ik kom er net achter dat dit zo'n beetje in onze achtertuin ligt. Van het weekend eens gaan kijken .
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 12:29
Net een beschuitje met kaas, straks een courgettesoepje met reepjes gerookte ham.
Raissadinsdag 4 november 2008 @ 12:47
Ziekenhuisvoer
vatsdinsdag 4 november 2008 @ 13:54
Net tosti met beenham, vanavond een pittige pasta met pesto en rundergehakt!
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 13:59
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 12:47 schreef Raissa het volgende:
Ziekenhuisvoer
Was ist loss?
Tezzdinsdag 4 november 2008 @ 14:17
Ashwin rulez!!!!! Hij heeft echt super recepten!

Ik heb ook nog een restje tomatensaus staan. Misschien vanavond maar eens lasagna van maken of zo (ik heb nog 'verse' lasagne bladen in de vriezer, ben benieuwd wat er gebeurt als ik het ga ontdooien).

Lunch waren overheerlijke crackers met roomboter en Beemster belegen kaas......ohhhhhh ik heb er teveel gegeten volgens mij, hihi.
n0adinsdag 4 november 2008 @ 14:26
Net weer een smoothie gemaakt . Geen idee wat het vanavond gaat worden.
Karinadinsdag 4 november 2008 @ 14:27
Vanavond bietjes (koud, want warm lust ik ze niet) en gebakken aardappels met spekjes en ui. Toe neem ik nog wat fruit.
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 14:44
Mijn vriendje heeft zin in gehaktballen dus gehaktballen it is. Met gestoomde broccoli en aardappeltjes.
Windigodinsdag 4 november 2008 @ 14:47
Vanavond maak ik quesadilla's
Jurkdinsdag 4 november 2008 @ 15:29
Zuurkool Voor de eerste keer dit seizoen.... Gewoon met piepers en een kuiltje jus. Voor man en kids doe ik er spekkies en rookworst bij, voor mezelf vegetarische balletjes.
coltje87dinsdag 4 november 2008 @ 15:40
Nu een kop thee en pepsels. Vanavond stoofperen
Patries86dinsdag 4 november 2008 @ 16:39
zuurkool met worst
Zo-is-datdinsdag 4 november 2008 @ 16:40
Vanavond een salade met geitenkaas, honing mosterd dressing en pijnboompitjes, hihi; errug origineel dus!
LasTeRdinsdag 4 november 2008 @ 16:42
Wat voor kant en klaars zal ik vanavond weer eens halen...
theKiDdinsdag 4 november 2008 @ 16:48
Ivm geen tijd en om 19u beginnen met werken tot morgenvroeg, nu eerst ff snel een beetje spaghetti, en vanavond paella (diepvries ) en vannacht broodjes
Double-Udinsdag 4 november 2008 @ 16:49
Een loempia van de chinees ter ere van m'n oma d'r 88ste verjaardag
Peter6000dinsdag 4 november 2008 @ 17:46
Roomspinazie met aardappeltjes.
uniekhoorndinsdag 4 november 2008 @ 18:04
Ik wil morgen of overmorgen zelfgemaakte shoarma maken van lamsvlees, zal die lamsbiefstuk van de Aldi voldoen?? Die zijn al gekruid namelijk maar voor de rest hebben ze het hier niet geloof ik??
Hellup.. en van kip/varkensshoarma word ik niet echt blij.
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 18:07
Ik denk dat je voor shoarma toch een iets vetter stukje vlees nodig hebt. Heb je geen Turkse toko in de buurt?
uniekhoorndinsdag 4 november 2008 @ 18:12
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 18:07 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik denk dat je voor shoarma toch een iets vetter stukje vlees nodig hebt. Heb je geen Turkse toko in de buurt?
Nope, nou dat wordt dan toch een Zonbootje
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 18:18
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 18:12 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Nope, nou dat wordt dan toch een Zonbootje
Zonboot? *duikt in profiel... Leek?
uniekhoorndinsdag 4 november 2008 @ 18:20
Yep Staat nog niet in profiel geloof ik, sinds 3 maand pas.. Nog anders lamsvlees te halen hierzo??
MinderMutsigdinsdag 4 november 2008 @ 18:26
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 18:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Yep Staat nog niet in profiel geloof ik, sinds 3 maand pas.. Nog anders lamsvlees te halen hierzo??
Ik zou dan sowieso naar de overkant gaan, die vind ik persoonlijk beter.

Ik heb een Islamitische slager ontdekt op het industrieterrein in Tolbert maar ik moet nog uitzoeken of zij ook aan huis en aan particulieren verkopen. Andere bronnen van lamsvlees zijn hier niet echt, dan moet je al naar Groningen.
uniekhoorndinsdag 4 november 2008 @ 18:29
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 18:26 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Ik zou dan sowieso naar de overkant gaan, die vind ik persoonlijk beter.

Ik heb een Islamitische slager ontdekt op het industrieterrein in Tolbert maar ik moet nog uitzoeken of zij ook aan huis en aan particulieren verkopen. Andere bronnen van lamsvlees zijn hier niet echt, dan moet je al naar Groningen.
Jajaja, zijn we zaterdag nog uit eten geweest, Mazzel
Hmm, oke dan maak ik het gewoon niet

Genoeg geslow chat Dank je wel
mjandinsdag 4 november 2008 @ 18:31
ColdFeet en computergirl: nog bedankt voor jullie antwoord op mijn pompoenschillen-vraag! Niet dat ik nu wel een eenduidig antwoord heb, maar toch

Vanavond wordt het een stamppotje van broccoli met daar doorheen zongedroogde tomaatjes en kaas.
Mini_rulezdinsdag 4 november 2008 @ 20:45
Ik wilde eigenlijk bloemkoolcurry maken maar dat kon niet vanwege een mee-eter met maagklachten, dus heb ik de bloemkool maar een roomsausje gegeven. Daarbij aardappel-knödel en bio-rundervinken, ook lekker.
Patries86dinsdag 4 november 2008 @ 20:51
Popcorn! Zout
Qweadinsdag 4 november 2008 @ 21:54
tumtum.

Voor vannacht (jaja, amerikaanse verkiezingen enzo) heb ik senseo koffie (morgen helaas gewoon om 09u studie ) en kippenkluifjes Eventueel ook spareribs, maar ik ga denk maar voor de kip
motorbloempjedinsdag 4 november 2008 @ 22:02
Vanavond heerlijke zelfgemaakte hamburgers op

gemaakt met rundergehakt, fijnegehakte sjalotjes, knoflook, peterselie en fijngehakte bieslook, eierdooiers en wat peper en zout

ze waren echt briljant, ik begin er steeds beter in te worden

lekker met een patatje erbij, want had een commissie van de studievereniging over de vloer: enkel mannen dus die houden wel van wat verse snack-meuk

Nu lekker vroeg slapen
Mini_rulezwoensdag 5 november 2008 @ 00:55
Zelfgebakken patatjes, Moblo?
Ik ben nog steeds op zoek naar de ultieme manier om die te maken, want stiekem vind ik die van de snackbar altijd lekkerder maar er zit er hier geen in de buurt. Waarschijnlijk is het gewoon het oude vet, maar toch...
Windigowoensdag 5 november 2008 @ 09:08
Vanavond witlofsalade, aardappels uit de oven en een varkenshaasje
Jarnowoensdag 5 november 2008 @ 09:10
Vanavond zelfgemaakte nasi (uit de vriezer) met wat k&k saté voor het gemak.
Qweawoensdag 5 november 2008 @ 09:20
patat, of pannenkoeken. Ik heb zo geen zin om moeilijk te doen.
Curiositywoensdag 5 november 2008 @ 10:37
Gisteren weinig gegeten ivm migraine maar net stevig ontbeten met een gebakken eitje met ham en kaas.

Vanavond eet ik hip-humuswraps.
Fuentewoensdag 5 november 2008 @ 11:15
Nu een tosti van geitenkaas, met spek en honing, lekker!

Vanavond ravioli gevuld met 3 kazen (van de Appie). Daarbij maak ik dan broccoli, en ik doe er wat knoflook/kruidenprut en geitenkaas bij.
KiwiTjuHhwoensdag 5 november 2008 @ 11:29
Een appeltje
Kuukskewoensdag 5 november 2008 @ 12:01
Zo wat brood eten. Vanavond wat luxere broodjes, met rosbief, soep en andere lekkernij.
MinderMutsigwoensdag 5 november 2008 @ 12:11
Ik ben brak van vannacht.
Nu een kop melk, de rest van de dag weet ik nog niet.
KiwiTjuHhwoensdag 5 november 2008 @ 12:29
Een beemsterkaasbroodje
elcastelwoensdag 5 november 2008 @ 12:56
Pizza salami.
Qweawoensdag 5 november 2008 @ 13:05
quote:
Op woensdag 5 november 2008 12:11 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik ben brak van vannacht.
Dat dus.

OT ; Kopje automaat chocomelk
motorbloempjewoensdag 5 november 2008 @ 13:10
ik ben blij dat ik gewoon ben gaan slapen vannacht
MinderMutsigwoensdag 5 november 2008 @ 13:14
quote:
Op woensdag 5 november 2008 13:10 schreef motorbloempje het volgende:
ik ben blij dat ik gewoon ben gaan slapen vannacht
Ik vond het toch ook wel leuk om het live te zien.
Ben rond 6 uur naar bed gegaan na de speech van Obama en om 11 uur er weer uit. Vanavond vroeg naar bed en dan heb ik die slaap wel weer ingehaald.

Nu een preisoepje. En dan ben ik eindelijk van al die prei af.
motorbloempjewoensdag 5 november 2008 @ 13:17
nou ja, ik moest gewoon werken en heb zodadelijk college

net mn twee boterhammen op en straks nog een appeltje

vanavond thaise curry met kip en groente
_Hestia_woensdag 5 november 2008 @ 13:21
nu tosti's, wat het vanavond wordt weet ik nog niet.
Windigowoensdag 5 november 2008 @ 13:38
Nu een kopje boullion, ik voel me net een slappe vaatdoek..
mjanwoensdag 5 november 2008 @ 14:03
Warme melk met honing

Vanavond (met dank aan het tapastopic) tapas: champignons met knoflook, courgetterolletjes, tortilla, auberginesmeersel en aioli. Die laatste twee heb ik zojuist in elkaar gedraaid en nu zit ik dus met kramp in mn armen
uniekhoornwoensdag 5 november 2008 @ 15:43
Verse tagiatelle van de Appie met daarin kookroom, kaas, hamblokjes en rauw ei.
Daarbij heel veel broccoli.

Morgen taco's

Overmorgen stamppot zuurkool

Zaterdag zijn we met zo veel man: Verse groentesoep, 2 eigen gemaakte broden, een eigen gemaakte salade, zelfgemaakte hamburgers en ander lekker beleg... Ik heb zin om het te maken
Karinawoensdag 5 november 2008 @ 15:48
Vanavond: macaroni met tomatensaus; half zelfgemaakt, half uit een potje.
Mini_rulezwoensdag 5 november 2008 @ 16:54
Geroosterd brood met vegetarische boterhamworst van AH, ketchup en mosterd. Ik ben al die gewone boterhammen zo zat, dan maar wat saus erop.

Vanavond een stuk zalmfilet met guacamole en meergranenbroodjes.
#ANONIEMwoensdag 5 november 2008 @ 16:58
Vanavond iets makkelijks, waarschijnlijk een pizza of zo
Xenniawoensdag 5 november 2008 @ 17:14
Risotto met paddestoelen en pancetta. Erbij een salade van romaatjes, komkommer, rode ui en griekse feta
motorbloempjewoensdag 5 november 2008 @ 17:16
groene curry met kip en groente met erbij gegrillde aubergine met geitenkaas en honing
ColdFeetwoensdag 5 november 2008 @ 17:19
quote:
Op woensdag 5 november 2008 17:16 schreef motorbloempje het volgende:
groene curry met kip en groente met erbij gegrillde aubergine met geitenkaas en honing
Goeie combi

Ik ga zo thuis even kijken of de stroomstoring al is opgelost. Zo ja: caesar salad, zo niet: uit eten.
motorbloempjewoensdag 5 november 2008 @ 17:20
het restje van de aubergine moest op eten de rest van de week niet meer thuis
evenals de half open geitenkaas

dat gaat 't niet meer redden tot zondagavond inmiddels
ColdFeetwoensdag 5 november 2008 @ 17:22
quote:
Op woensdag 5 november 2008 17:20 schreef motorbloempje het volgende:
het restje van de aubergine moest op eten de rest van de week niet meer thuis
Neem het morgen als lunch mee op je bammen! Als je gegrillde aubergine koel bewaart, is het prima houdbaar.
Oblivionwoensdag 5 november 2008 @ 17:23
Big ass gehaktballen....
Verse rode kool.
Gebakken aardappeltjes...

Qweawoensdag 5 november 2008 @ 17:23
quote:
Op woensdag 5 november 2008 13:14 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Ik vond het toch ook wel leuk om het live te zien.
Ben rond 6 uur naar bed gegaan na de speech van Obama en om 11 uur er weer uit. Vanavond vroeg naar bed en dan heb ik die slaap wel weer ingehaald.

Nu een preisoepje. En dan ben ik eindelijk van al die prei af.
Ik wilde om 6u slapen, toen ik me bedacht dat ik er om 08:30 toch weer uit moest voor mn studie Dus ik ben maar wakker gebleven :O

OT ; Boontjes, aardappeltjes, karbonade en een lekkere gevulde groentesoep
motorbloempjewoensdag 5 november 2008 @ 17:24
quote:
Op woensdag 5 november 2008 17:22 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Neem het morgen als lunch mee op je bammen! Als je gegrillde aubergine koel bewaart, is het prima houdbaar.
op mn boterhammen.. nee dank je

heb morgen geheel verzorgde lunch op de faculteit
coltje87woensdag 5 november 2008 @ 17:29
Straks macaroni . Eerst nog naar huis fietsen, brr. Denk dat ik een kop thee neem als ik thuis kom, het eten staat toch nog niet op tafel.
Jurkwoensdag 5 november 2008 @ 18:50
Nu een klein hapje noedels met groente. Ik moet nog een gaatje overhouden voor straks....ik ga kleine hapjes uittesten alvast voor kerst...
FutureFairytalewoensdag 5 november 2008 @ 19:00
quote:
Op woensdag 5 november 2008 17:23 schreef Qwea het volgende:

[..]

Ik wilde om 6u slapen, toen ik me bedacht dat ik er om 08:30 toch weer uit moest voor mn studie Dus ik ben maar wakker gebleven :O

OT ; Boontjes, aardappeltjes, karbonade en een lekkere gevulde groentesoep
Zelf gekookt? Ik zou mn hoofd er dan niet bij kunnen houden denk..

OT; 2 borden boerenkool met een stevig stuk worst. Goeie energie, want straks weer flinke training
KiwiTjuHhwoensdag 5 november 2008 @ 19:17
Wij hadden stampot rauwe andijvie met spekjes.