FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag? Deel 108
DarkElfwoensdag 9 juli 2008 @ 17:56
Zoals ik zei:
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 17:53 schreef DarkElf het volgende:
zit nu zo'n kleine oranje paprika op te knagen, lekker zijn die dingen


met erbij een glas:

KiwiTjuHhwoensdag 9 juli 2008 @ 17:57
Een appeltje
MinderMutsigwoensdag 9 juli 2008 @ 18:01
De risotto gaat niet door, het wordt snijbiet gesmoord in knoflookboter met kleine tomaatjes en een stokbroodje met zelfgemaakte tapenade.
Oblivionwoensdag 9 juli 2008 @ 18:04
MiMu...


Ik heb gekocht: Panga filets, courgette, rode paprika, Turkse sla, tomaten.

Nu nog wat in elkaar flansen...

Oh en vooraf wilde ik een champignonsoep maken.
Xenniawoensdag 9 juli 2008 @ 18:09
Ontbeten met yoghurt. Lunch was gebakken rijst met peultjes (wat is dat toch lekker en kleurig), champs en sojasaus.

Salade met biefstuk, tauge, champs en sesam-olie. Misschien nog een gepofte aardappel erbij, afhankelijk van hoe veel trek ik heb na het sporten.
MinderMutsigwoensdag 9 juli 2008 @ 18:15
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:04 schreef Oblivion het volgende:
MiMu...
Jawadachtjedan? Dat ik een garpje maakte?
Isegrimwoensdag 9 juli 2008 @ 18:16
Ik had net van de laatste twee plakjes serranoham een voorafhapje gemaakt met wat honing-geitenkaas erin gerold. Zometeen maak ik volkoren penne met een romige saus met spekjes en paddestoelen.
Phenowoensdag 9 juli 2008 @ 18:16
Japans potje eten.
Shirleywoensdag 9 juli 2008 @ 18:20
Geen zin om wat te doen vandaag én eet alleen, dus er zit een pizza in de oven. Dat zal vast niet enkel vullen, dus zometeen nog maar eens kijken of ik wat in elkaar kan flansen voor erbij.
Haijowoensdag 9 juli 2008 @ 18:23
Hamburgers!
marcb1974woensdag 9 juli 2008 @ 18:38
Zalm, friet en tuinbonen
Arizonawoensdag 9 juli 2008 @ 19:05
Mijn broertje (kok van beroep) heeft vandaag voor ons gekookt:
Porcetta: Varkenslende gevuld met pancetta, allerlei verse kruiden, knoflook en sinaasappel met een saus van rozemarijn. Erbij tagliatelle en een groene salade. Zooooo lekker
Isegrimwoensdag 9 juli 2008 @ 19:25
Toe een griesmeelpuddinkje met bessensaus. Zelf gekocht.
conlechewoensdag 9 juli 2008 @ 19:27
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:05 schreef MaLo het volgende:
Mijn broertje (kok van beroep) heeft vandaag voor ons gekookt:
Porcetta: Varkenslende gevuld met pancetta, allerlei verse kruiden, knoflook en sinaasappel met een saus van rozemarijn. Erbij tagliatelle en een groene salade. Zooooo lekker
Doe mij zo'n broer
kaasplankjewoensdag 9 juli 2008 @ 19:34
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:38 schreef marcb1974 het volgende:
Zalm, friet en tuinbonen
tuinboontjes! lekker zijn die

Ik ben nog bezig, met een simpel pastaatje; de tomaten staan op het vuur zachtjes te koken, ik zie wel wat ik er zo van ga maken. Vandaag kwam ik Herman de Blijker tegen, ik heb maar ff gedag tegen m gezegd. Ik mag m wel.
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:16 schreef Isegrim het volgende:
Ik had net van de laatste twee plakjes serranoham een voorafhapje gemaakt met wat honing-geitenkaas erin gerold. Zometeen maak ik volkoren penne met een romige saus met spekjes en paddestoelen.
Dat klinkt ook wel goed
Isegrimwoensdag 9 juli 2008 @ 19:35
Het smaakte prima, alleen had ik de roux voor de saus wat te dik gemaakt.
winniedepoohwoensdag 9 juli 2008 @ 19:36
gewoon simpel; bloemkool (goedkoop bij Lidl!!), aardappels, groenteburger
En havermoutpap als toetje
kaasplankjewoensdag 9 juli 2008 @ 19:41
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:35 schreef Isegrim het volgende:
Het smaakte prima, alleen had ik de roux voor de saus wat te dik gemaakt.
Maak jij die gewoon met meel, boter & melk Isegrim? Beetje een gevoelsdingetje is dat, roux
Ik gebruik vaak creme fraiche als sausbasis, uit luiheid
Isegrimwoensdag 9 juli 2008 @ 19:47
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:41 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Maak jij die gewoon met meel, boter & melk Isegrim? Beetje een gevoelsdingetje is dat, roux
Ik gebruik vaak creme fraiche als sausbasis, uit luiheid
Roux maken is op zich onwijs simpel. Ik gebruik geen melk omdat mijn vriend dat vies vindt. Ik gebruik van die AlproSoya Cuisine, sojaroom.
MinderMutsigwoensdag 9 juli 2008 @ 19:57
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:25 schreef Isegrim het volgende:
Toe een griesmeelpuddinkje met bessensaus. Zelf gekocht.
Ik pak zo een zelfgekochte chocolademousse.
kaasplankjewoensdag 9 juli 2008 @ 20:01
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:47 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Roux maken is op zich onwijs simpel. Ik gebruik geen melk omdat mijn vriend dat vies vindt. Ik gebruik van die AlproSoya Cuisine, sojaroom.
Ja het is idd onwijs simpel, vandaar ook die smiley. De pasta van vandaag wordt een vegafantasiegerechtje aangezien er niet zo veel in huis is.
Arizonawoensdag 9 juli 2008 @ 20:24
En ik zit nu om in de Italiaanse stemming te blijven aan een zelfgekochte Tiramisu van de Aldi
Isegrimwoensdag 9 juli 2008 @ 21:35


Maar dan eentje.
_Hestia_woensdag 9 juli 2008 @ 21:42
vanavond pasta met tofu ( at bij vegetarische vriend) groenten en rode saus gegeten

nu een paar toastjes met kruidenboter
Xenniadonderdag 10 juli 2008 @ 00:04
Witte wijn en geroosterde amandelen
ColdFeetdonderdag 10 juli 2008 @ 00:32
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:41 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Maak jij die gewoon met meel, boter & melk Isegrim? Beetje een gevoelsdingetje is dat, roux
Ik gebruik vaak creme fraiche als sausbasis, uit luiheid
Een roux is in p'siepe alleen maar boter met bloem, poosje verhitten. Doe je er melk bij, dan heb je bechamelsaus, doe je er bouillon bij, dan heb je veloute.

OT zelfgemaakt ku lu yuk vanavond. Vele malen beter dan afhaal, vond mijn teerbeminde
Nu een stoli met wat citroensap en ijsblokjes. Bijna bedtijd
KiwiTjuHhdonderdag 10 juli 2008 @ 08:45
Tot nu toe drink ik alleen nog maar koffie!
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 09:17
Het tweede griesmeelpuddinkje als ontbijt. Vriendlief hoefde niet.
ColdFeetdonderdag 10 juli 2008 @ 09:18
Een smoothie van magere yoghurt en bevroren rode vruchten
DarkElfdonderdag 10 juli 2008 @ 09:22
ontbijt was gebakken rijst.

Vanavond borrelen we met in port gemarineerde sjalotjes en tapenade met tapastoast.. en we eten cheddar risotto met bieslook oa erbij.

yummie
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 09:23
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 09:18 schreef ColdFeet het volgende:
Een smoothie van magere yoghurt en bevroren rode vruchten
Die ga ik ook eens halen voor in mijn smoothies.
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 09:24
Bedankt voor het idee DE, ik ga vanavond ook risotto maken.
Patries86donderdag 10 juli 2008 @ 12:31
Pitabroodje (nog over van gisteren) met ham en kaas uit de oven
Wit bolletje met chocoladevlokken en een beker melk
MinderMutsigdonderdag 10 juli 2008 @ 12:52
Net gebakken rijst, straks een broccolisoepje en vanavond waarschijnlijk risotto voor mij en een tajineprutje voor Mr.MM maar daar ben ik nog niet helemaal over uit.
Oh en nu een grooooot glas water.
Patries86donderdag 10 juli 2008 @ 12:55
Zouden gisteren gekookte aardappels met wortels en kipsnietzel eten, maar we gingen eerst boodschappen doen en zagen toen shaormapakket en daar hadden we eigenlijk best wel veel zin in met daarna een lekkere bak chocolademouse Vanavond dus de aardappels met wortels en vlees
DarkElfdonderdag 10 juli 2008 @ 13:03
nu een héééle donkerbruine boterham met wat kruidenkaas en erbij een opkikker kip en een fles evian
_Hestia_donderdag 10 juli 2008 @ 13:04
nu een bonte salade met cherrytomaatjes, komkommer en ei

rond een uur of 4 groentensoep en als avondeten hot ajam
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 13:23
Het wordt deze risotto: http://www.bbc.co.uk/food(...)norisott_70243.shtml

Alleen zonder pecorino want ik woon samen met een kaashater.
Raissadonderdag 10 juli 2008 @ 13:24
Een glas water
Muckdonderdag 10 juli 2008 @ 13:25
Een verrassend lekkere sandwich van tig-granenbrood met wat blaadjes sla, gerookte kip, feta en een pietsie saus.
Phenodonderdag 10 juli 2008 @ 13:28
wat roggebrood en zuurdesembrood, as usual
DarkElfdonderdag 10 juli 2008 @ 13:30
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 13:23 schreef Isegrim het volgende:
Het wordt deze risotto: http://www.bbc.co.uk/food(...)norisott_70243.shtml

Alleen zonder pecorino want ik woon samen met een kaashater.
kick hem eruit, dat kán toch niet!
ColdFeetdonderdag 10 juli 2008 @ 13:33
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 13:25 schreef Muck het volgende:
Een verrassend lekkere sandwich van tig-granenbrood met wat blaadjes sla, gerookte kip, feta en een pietsie saus.
Waarom verrassend? Ik vind het sowieso lekker klinken
Ik ga zo even een meergranenbroodje kip/feta/paprika halen
Qweadonderdag 10 juli 2008 @ 15:53
in iedergeval aardappeltjes in schil, met rozemarijn, thijm en rode uit. De rest moet ik nog even over nadenken.
Patries86donderdag 10 juli 2008 @ 16:05
16 uur geweest, tijd voor een biertje!!
Lekker tv kijken en een biertje erbij... tja het mag want ik heb nog vakantie
MinderMutsigdonderdag 10 juli 2008 @ 16:12
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 13:30 schreef DarkElf het volgende:

[..]

kick hem eruit, dat kán toch niet!
I second that!

Lust hij echt helemaal geen kaas? Een vriend van Bert is ook kaashater maar hij eet hier stiekem lekker kaas hoor, zolang het maar geen standaard kaas is. Ricotta, rauwmelkse brie, zo'n bieslookring, geitenkaas, hij eet het allemaal.
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 16:19
Als het 'kaas' heet, dan eet meneer het niet.
MinderMutsigdonderdag 10 juli 2008 @ 16:23
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 16:19 schreef Isegrim het volgende:
Als het 'kaas' heet, dan eet meneer het niet.
Dan moet je niet vertellen dat het kaas is.
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 16:28
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 16:23 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Dan moet je niet vertellen dat het kaas is.
Helaasch. Dat werkt niet. Hij proeft nog één kaasmolecuul in een enorme pan voer.
Isegrimdonderdag 10 juli 2008 @ 16:32
Maar ik heb nog wel een blokje Gruyère liggen en ik kan natuurlijk best wat kaas in mijn risotto doen.
ColdFeetdonderdag 10 juli 2008 @ 16:33
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 16:23 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Dan moet je niet vertellen dat het kaas is.
Dat doe ik altijd als mijn schoonvader komt eten

Vanavond maakt mijn echtgenoot fajitas, mmmm
Tezzdonderdag 10 juli 2008 @ 17:30
Vandaag kipkrokant-schnitzel, spinazie en aardappels uit de oven met knof en tijm.
Qweadonderdag 10 juli 2008 @ 17:46
Het is geworden aardappeltjes in schil, met rozemarijn, thijm en rode ui. Met een grieks schouderfiletlapje en verse spercibonen En als toetje eigengemaakte chocolademousse (wit met gewone chocolade) met toffeesaus !
MinderMutsigdonderdag 10 juli 2008 @ 18:29
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 17:46 schreef Qwea het volgende:
Het is geworden aardappeltjes in schil, met rozemarijn, thijm en rode ui. Met een grieks schouderfiletlapje en verse spercibonen En als toetje eigengemaakte chocolademousse (wit met gewone chocolade) met toffeesaus !
Yum hoe maak je die chocolademousse?

Risotto gaat weer niet door mijn handen werken niet mee. Wij eten stomme gekookte bloemkool met stomme gekookte aardappels en een stomme stomme überstomme satéschnitzelburgergevalding. Liefdevol klaargemaakt door mijn liefhebbende onechtgenoot en dat is ook stom.
AKnynkedonderdag 10 juli 2008 @ 18:34
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 18:29 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Yum hoe maak je die chocolademousse?

Risotto gaat weer niet door mijn handen werken niet mee. Wij eten stomme gekookte bloemkool met stomme gekookte aardappels en een stomme stomme überstomme satéschnitzelburgergevalding. Liefdevol klaargemaakt door mijn liefhebbende onechtgenoot en dat is ook stom.


Hier staat uiensoep op het programma. Jammergenoeg staan al m'n tupperwarebakjes op m'n werk, want volgens mij kook ik voor een weeshuis..
MinderMutsigdonderdag 10 juli 2008 @ 18:43
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 18:34 schreef AKnynke het volgende:

[..]



Hier staat uiensoep op het programma. Jammergenoeg staan al m'n tupperwarebakjes op m'n werk, want volgens mij kook ik voor een weeshuis..
Ik las net iets over een kilo uien? Volgens mij kan je je volleybalteam wel uitnodigen inderdaad. Mét date.
AKnynkedonderdag 10 juli 2008 @ 18:46
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 18:43 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Ik las net iets over een kilo uien? Volgens mij kan je je volleybalteam wel uitnodigen inderdaad. Mét date.
K heb m'n grootste pan maar gepakt. Maar, ik schat dat ik zo'n 600 gr. ui erin zitten. Kilo was een beetje overdreven, zitten nog een paar uien in het netje...
DarkElfdonderdag 10 juli 2008 @ 18:50
quote:
Op donderdag 10 juli 2008 18:29 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Yum hoe maak je die chocolademousse?

Risotto gaat weer niet door mijn handen werken niet mee. Wij eten stomme gekookte bloemkool met stomme gekookte aardappels en een stomme stomme überstomme satéschnitzelburgergevalding. Liefdevol klaargemaakt door mijn liefhebbende onechtgenoot en dat is ook stom.


de sjalotjes staan in de oven te pruttelen, ben benieuwd
-Mellow-donderdag 10 juli 2008 @ 19:11
ik eet vanavond portobello's met mozarella, romaatjes met pecorino en een gepofte aardappel
spy08donderdag 10 juli 2008 @ 19:53
Sushi en een Vietnamese noodlesoep met vlees.
boriszdonderdag 10 juli 2008 @ 20:03
schnitzel, krieltjes en een grote salade
FutureFairytaledonderdag 10 juli 2008 @ 20:52
vandaag stond op het menu; rode kool met nieuwe aardappels en stukje vlees. Aangezien ik een vreselijke hekel aan rode kool heb, heb ik alleen stukje vlees gegeten
Xenniadonderdag 10 juli 2008 @ 21:03
Salade met geitenkaas, honing en pijnboompitten
DarkElfvrijdag 11 juli 2008 @ 07:58
een bakje magere kwark en twee glazen water.

vanmiddag gebakken rijst en vanavond maak ik een soeppie...
Axiavrijdag 11 juli 2008 @ 08:55
Gisterenavond de gehaktballen van de Ikea weer eens op...
Xenniavrijdag 11 juli 2008 @ 11:51
Straks tosti ham-kaas en een bakje vitalinea. Vanavond spaghetti met verse saus
ColdFeetvrijdag 11 juli 2008 @ 12:26
Smoothie. Verder wat DE zegt Straks even wat rijst bakken, en vanavond een courgettesoepje.
MinderMutsigvrijdag 11 juli 2008 @ 13:06
Japanse rijst gehad vanmorgen en nu pak ik een zuurdesembroodje met gerookte kipfilet, sla, tomaat, komkommer en boerenkaas.
En een pot Sri Lankese Ceylon thee met gember en honing.
Trustenvrijdag 11 juli 2008 @ 13:12
Oudhollandsch ( ) draadjesvlees met aardappels en bloemkool
Tezzvrijdag 11 juli 2008 @ 13:16
Ik ga vanmiddag lekker koken met mijn dochter. Ze heeft uit het kinderkookboek de volgende gerechten gekozen:

Voorgerecht
Zalmtaartje (nou dat kwam eigenlijk) uit een gewoon kookboek, maar het kind is gewoon dol op zalm)

Hoofdgerecht
Piratenspiesjes (biefstuk, paprika en courgette, gemarineerd en gegrild)
krachtknolletjes (broccoli met een krokant korstje van witbroodkruim en kaas)
Figuurfrietjes (aardappel in hartjesvorm en dat in de oven met olijfolie en zeezout)
Kogeltjespasta (ravioli met dopertwtjes, pesto en kaas)

Toetje
Poffertjes met ijs, stroop en amandelen

Gezellig, een middagje tutten in de keuken! Foto's volgen vanavond, hihi.
#ANONIEMvrijdag 11 juli 2008 @ 13:51
Kersjes
MinderMutsigvrijdag 11 juli 2008 @ 14:22
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 13:16 schreef Tezz het volgende:
Ik ga vanmiddag lekker koken met mijn dochter. Ze heeft uit het kinderkookboek de volgende gerechten gekozen:

Voorgerecht
Zalmtaartje (nou dat kwam eigenlijk) uit een gewoon kookboek, maar het kind is gewoon dol op zalm)

Hoofdgerecht
Piratenspiesjes (biefstuk, paprika en courgette, gemarineerd en gegrild)
krachtknolletjes (broccoli met een krokant korstje van witbroodkruim en kaas)
Figuurfrietjes (aardappel in hartjesvorm en dat in de oven met olijfolie en zeezout)
Kogeltjespasta (ravioli met dopertwtjes, pesto en kaas)

Toetje
Poffertjes met ijs, stroop en amandelen

Gezellig, een middagje tutten in de keuken! Foto's volgen vanavond, hihi.
Wil jij mijn mama zijn?
DarkElfvrijdag 11 juli 2008 @ 14:27
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 13:16 schreef Tezz het volgende:
..
Klinkt goed! Have fun samen
Tezzvrijdag 11 juli 2008 @ 18:25
Het was een supermiddag! Dochter heeft alle recepten zelf uitgezocht en ze heeft erg goed geholpen met snijden, roeren, knoeien ( ) en bordjes mooi maken. Hierbij de foto's.

Allereerst het voorgerecht: roze torentjes (zalm met tomaat). Voor dochter zonder rucola trouwens.


En dan het hoofdgerecht: piratenspiesjes, stoere knollen en kogeltjespasta. De piratenspiesjes zijn gemaakt van biefstuk, gele paprika en courgette in een marinade van tijm, rozemarijn, knoflook, zeezout en olijfolie. De stoere knollen zijn brocoliroosjes met een korstje van kaas en panneermeel en de kogeltjespasta bestond uit ravioli met doperwten en een pestosausje.




En dan het toetje: plakkieplaktoetje! Warme poffertjes met ijs, amandelschaafsel en butterscotsch-stroop.


Een geslaagde middag in ieder geval. Volgens mij wordt dat kind later kok, hiihi.
(Voor degenen die het weten te vinden: op mijn hyve een uitgebreid fotoverslagje)
KiwiTjuHhvrijdag 11 juli 2008 @ 18:27
Pizza besteld, te lui om te koken
Radobevrijdag 11 juli 2008 @ 18:29
pantaart! Met spekjes, krieltjes, mais, doperwten. kaas en ei. Lekker!
conlechevrijdag 11 juli 2008 @ 18:34
Wat schattig Tezz!
Greysvrijdag 11 juli 2008 @ 18:44
Tezz, geweldig! En ik wilde dat ik die bordjes zo van de computer kon halen en op kon eten, zo lekker ziet het er uit

Wij eten wegens tijdgebrek even snel bruine-bam-tosti's met oude kaas, wat olijfjes met fetakaas en een paar stukken meloen
Haijovrijdag 11 juli 2008 @ 19:07
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 18:25 schreef Tezz het volgende:
Het was een supermiddag! Dochter heeft alle recepten zelf uitgezocht en ze heeft erg goed geholpen met snijden, roeren, knoeien ( ) en bordjes mooi maken. Hierbij de foto's.

Allereerst het voorgerecht: roze torentjes (zalm met tomaat). Voor dochter zonder rucola trouwens.
[ afbeelding ]

En dan het hoofdgerecht: piratenspiesjes, stoere knollen en kogeltjespasta. De piratenspiesjes zijn gemaakt van biefstuk, gele paprika en courgette in een marinade van tijm, rozemarijn, knoflook, zeezout en olijfolie. De stoere knollen zijn brocoliroosjes met een korstje van kaas en panneermeel en de kogeltjespasta bestond uit ravioli met doperwten en een pestosausje.
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

En dan het toetje: plakkieplaktoetje! Warme poffertjes met ijs, amandelschaafsel en butterscotsch-stroop.
[ afbeelding ]

Een geslaagde middag in ieder geval. Volgens mij wordt dat kind later kok, hiihi.
(Voor degenen die het weten te vinden: op mijn hyve een uitgebreid fotoverslagje)
Wil jij mijn mammie zijn?
Oblivionvrijdag 11 juli 2008 @ 19:15
Leuk Tezz, je hebt een echt keuken prinsesje!


Wij eten vanavond net als MiMu pannenkoeken met spek en kaas EN stroop!
MinderMutsigvrijdag 11 juli 2008 @ 19:22
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 19:15 schreef Oblivion het volgende:
Leuk Tezz, je hebt een echt keuken prinsesje!


Wij eten vanavond net als MiMu pannenkoeken met spek en kaas EN stroop!
marcb1974vrijdag 11 juli 2008 @ 19:30
Kip Siam straks
ColdFeetvrijdag 11 juli 2008 @ 22:01
Oh Tezz, ik word zo blij van dat soort berichtjes! Er is dus nog hoop, er zijn nog mensen die goed eten met de paplepel ingegoten krijgen

Hier broccolisoep gegeten met lekker vers brood en goeie boter
Tezzvrijdag 11 juli 2008 @ 22:33
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 22:01 schreef ColdFeet het volgende:
Oh Tezz, ik word zo blij van dat soort berichtjes! Er is dus nog hoop, er zijn nog mensen die goed eten met de paplepel ingegoten krijgen

Hier broccolisoep gegeten met lekker vers brood en goeie boter
De pesto kwam anders wel uit een potje

Ik zit nu aan de chips: van die vieze, vette, stinkende wormpjes met pindasmaak. In een woord: HEERLIJK !
Greysvrijdag 11 juli 2008 @ 23:05
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 22:33 schreef Tezz het volgende:

[..]

De pesto kwam anders wel uit een potje

Ik zit nu aan de chips: van die vieze, vette, stinkende wormpjes met pindasmaak. In een woord: HEERLIJK !
Millies? Die hele goedkope? Die zijn het lekkerst namelijk
ColdFeetvrijdag 11 juli 2008 @ 23:06
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 23:05 schreef Greys het volgende:

[..]

Millies? Die hele goedkope? Die zijn het lekkerst namelijk
Die zo ranzig aan je tanden gaan plakken Mijn vent is dol op die dingen

Tezz, zelfs de pesto uit een potje is je vergeven; het ziet er allemaal heerlijk en heel mooi uit
Tezzvrijdag 11 juli 2008 @ 23:19
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 23:06 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Die zo ranzig aan je tanden gaan plakken Mijn vent is dol op die dingen

Tezz, zelfs de pesto uit een potje is je vergeven; het ziet er allemaal heerlijk en heel mooi uit
Ja! Die vieze Millies!!!!

Ja knap he! Ze is vijf! Ik heb uiteraard wel veel geholpen, maar het opmaken van de borden enzo heeft ze echt zelf gedaan. Nog een leuk verhaal (mag vast wel even ): ze had ook een menukaart getekend. Na het eten kwamen mijn man en ik er eindelijk achter wat de 'rare tekentjes' betekenden achter de tekeningen van de gerechten: het waren cijfers, woehaha! Dus na het eten zegt kindje doodleuk: 'papa, nu moet je centen betalen, net als in het restaurant. Dat is dan 2 euro 30'. Wij lagen krom van het lachen natuurlijk........(en papa ging braaf zijn beurs pakken)..........
ColdFeetvrijdag 11 juli 2008 @ 23:33
Tezz, stuur je me weer even de link naar je hyves, in de herhaling?
marcb1974zaterdag 12 juli 2008 @ 00:53
Een warsteiner
PeRizaterdag 12 juli 2008 @ 08:23
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 23:19 schreef Tezz het volgende:

[..]

Ja! Die vieze Millies!!!!

Ja knap he! Ze is vijf! Ik heb uiteraard wel veel geholpen, maar het opmaken van de borden enzo heeft ze echt zelf gedaan. Nog een leuk verhaal (mag vast wel even ): ze had ook een menukaart getekend. Na het eten kwamen mijn man en ik er eindelijk achter wat de 'rare tekentjes' betekenden achter de tekeningen van de gerechten: het waren cijfers, woehaha! Dus na het eten zegt kindje doodleuk: 'papa, nu moet je centen betalen, net als in het restaurant. Dat is dan 2 euro 30'. Wij lagen krom van het lachen natuurlijk........(en papa ging braaf zijn beurs pakken)..........
!!

Mag ik ook een linkje naar je hyves? Ben echt benieuwd naar de andere foto's!!

Ik heb een capuccino nu:9.
Frautiezaterdag 12 juli 2008 @ 09:15
havermoutpap, zo lekker koffie
Qweazaterdag 12 juli 2008 @ 09:17
pitabroodje met kaas
FutureFairytalezaterdag 12 juli 2008 @ 11:10
Gisteravond bij een restaurant carpaccio, tagliatelle met bospaddestoelensaus en baklava met vanille-ijs gegeten, lekker
Zo maar eens een croissantje als ontbijt pakken
Riannzaterdag 12 juli 2008 @ 11:46
nu een wit pistoletje met eiersalade
AKnynkezaterdag 12 juli 2008 @ 12:06
Vanavond krijg ik een stel vriendinnen te eten. Vooraf krijgen ze mosterdsoep. Als hoofdgerecht een koude salade met aardappeltjes, spercieboontjes, worteltjes, bosui, tonijn, kappertjes en een sinaasappel-pesto dressing. Daarnaast stokbrooddjes, met tzaziki, knoflooksaus en kruidenboter. (allemaal zelfgemaakt!) . Als toetje smeltende chocoladecakjes.

Nu eet ik erst zo m'n restje pizza van gister op, met zalm, bacon, knoflook en mozerella..
Tezzzaterdag 12 juli 2008 @ 13:22
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 12:06 schreef AKnynke het volgende:
Vanavond krijg ik een stel vriendinnen te eten. Vooraf krijgen ze mosterdsoep. Als hoofdgerecht een koude salade met aardappeltjes, spercieboontjes, worteltjes, bosui, tonijn, kappertjes en een sinaasappel-pesto dressing. Daarnaast stokbrooddjes, met tzaziki, knoflooksaus en kruidenboter. (allemaal zelfgemaakt!) . Als toetje smeltende chocoladecakjes.

Nu eet ik erst zo m'n restje pizza van gister op, met zalm, bacon, knoflook en mozerella..
Klinkt errug lekker!

Ik heb als lunch het restje pasta van gisteren opgegeten en vanavond maak ik aardappelsoep!
DarkElfzaterdag 12 juli 2008 @ 13:49
nu een donkerbruine tosti kaas en veel bieslook..

Nynke? heb je een recept van die cakejes?
Tezzzaterdag 12 juli 2008 @ 17:11
Dit:


Werd dit:


En toen zei ik een toverspreuk en toen werd het dit!!!!!!!!


(En het was dit recept voor aardappelsoep)
Koszaterdag 12 juli 2008 @ 17:28
Het wordt risotto met gedroogde paddestoelen en truffel met een lamsbiefstukje
ki_kizaterdag 12 juli 2008 @ 18:02
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:01 schreef MinderMutsig het volgende:
De risotto gaat niet door, het wordt snijbiet gesmoord in knoflookboter met kleine tomaatjes en een stokbroodje met zelfgemaakte tapenade.

WAAR haal jij snijbiet??! dat is zoooo lekker hé...
MinderMutsigzaterdag 12 juli 2008 @ 18:09
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 18:02 schreef ki_ki het volgende:

[..]

WAAR haal jij snijbiet??! dat is zoooo lekker hé...
Die zat in mijn biologische groentepakket.
Als je in de buurt van Groningen woont zou je even op de markt moeten kijken. Vooraan, linkerkant, knalgele kraam dus niet te missen. www.groentehandel.nl
KiwiTjuHhzaterdag 12 juli 2008 @ 18:40
Wij hadden zelfgemaakte kippensoep
Klaagbakzondag 13 juli 2008 @ 01:15
Spareribs met friet en salade als avondeten en daarna gefrituurde kersen
-_Guitarist_-zondag 13 juli 2008 @ 01:17
Ik drink Grolsch. Veel Grolsch.
AKnynkezondag 13 juli 2008 @ 01:53
quote:
Op zaterdag 12 juli 2008 13:49 schreef DarkElf het volgende:
nu een donkerbruine tosti kaas en veel bieslook..

Nynke? heb je een recept van die cakejes?
van de albert heijn, zal morgne een receptje posten. Was heel erg lekker. Vooral de soep! Altijd leuk als een nieuw recept goed lutk..
AKnynkezondag 13 juli 2008 @ 01:54
quote:
Op zondag 13 juli 2008 01:17 schreef -_Guitarist_- het volgende:
Ik drink Grolsch. Veel Grolsch.
dat heb ik ook gehad vanavond. naast wite wijn, rose, een aantal cosmo's, en een juipler. Nu maar slapen geloof ik..
Muckzondag 13 juli 2008 @ 09:08
Koffie, veel koffie!
PeRizondag 13 juli 2008 @ 09:16
Nu jasmijnthee.

Vanmiddag lamsstoofpot maken, die wij gaan opeten met turks brood. Man ik heb er nu al zo'n zin in! .
boriszzondag 13 juli 2008 @ 09:18
Wat muck zegt

en een lekker broodje graskaas
HaverMoutKoekjezondag 13 juli 2008 @ 11:39
Gisteren bij Marqt biologisch voer ingeslagen voor vanavond: een ribeye en snijbonen. Ben benieuwd, bij kipfilet proef je het verschil in ieder geval heel erg in vergelijking met supermarkt-spul
AKnynkezondag 13 juli 2008 @ 12:10
quote:
Op zondag 13 juli 2008 01:53 schreef AKnynke het volgende:

[..]

van de albert heijn, zal morgne een receptje posten. Was heel erg lekker. Vooral de soep! Altijd leuk als een nieuw recept goed lutk..
http://www.ah.nl/recepten/recipe.jsp?rq=chocoladecakejes&id=469434

* Online bestellen

Ingrediënten

* 200 g pure chocolade, in stukjes
* 25 g zachte boter
* 100 g bruine basterdsuiker
* 3 grote eieren
* 25 g bloem

Materialen

* 6 muffinvormpjes/soufflévormpjes, ingevet

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Smelt de chocolade 30 seconden in de magnetron, roer om, en herhaal dit elke 10 seconden tot de chocolade is gesmolten. Of smelt de chocolade au bain-marie door een kom met de chocolade boven een pan met kokend water te hangen en te blijven roeren. Zorg ervoor dat de bodem van de kom het kokende water niet raakt. Klop de boter met de basterdsuiker. Klop een voor een de eieren door het boter-suikermengsel. Schep hier vervolgens de bloem en een mespunt zout door. Spatel als laatste de gesmolten chocolade erdoor. Schep het beslag in de vormpjes. Bak de cakejes in 10-15 minuten gaar, let op dat de binnenkant zacht en smeltend blijft. Serveer direct. Lekker met een bolletje vanilleijs en rood fruit.

Erg gemakkelijk, en erg lekker!
marcb1974zondag 13 juli 2008 @ 14:28
Een schaaltje yoghurt met een banaan en halve appel daarin
DarkElfzondag 13 juli 2008 @ 14:35
quote:
Op zondag 13 juli 2008 12:10 schreef AKnynke het volgende:
<knip>
Bookmark!
ColdFeetzondag 13 juli 2008 @ 14:38
Hmmm, Nynke Lekker, zeg!

Ik ga een bosbessensmoothie maken. En courgettesoep met een pietsie kerrie. Lekker makkelijk voor op een luie zondagmiddag
Frautiezondag 13 juli 2008 @ 14:46
zojuist ff salade gegeten.

wat ijsbergsla, komkommer, tomaat met wat balsamico en olijfolie. En kipstukjes gebakken in fajita kruiden.

Beetje vreemd maar wel lekker
GizartFRLzondag 13 juli 2008 @ 14:49
Pigs in a blanket.
AKnynkezondag 13 juli 2008 @ 15:32
vanavond komt er een stel vrienden hier pannenkoeken eten. Lekker!
JortKzondag 13 juli 2008 @ 15:33
Ijsthee op dit moment, en vanavond maar weer de frituur aan
KiwiTjuHhzondag 13 juli 2008 @ 16:09
Wij eten lasagne vanavond
Isegrimzondag 13 juli 2008 @ 18:03
Net terug uit Fryslân en bij thuiskomst bij de AH to go een maaltijdsalade met aardbeien en brie gehaald. Deze had ik nog niet gehad, maar is goed te doen.
marcb1974zondag 13 juli 2008 @ 18:26
Groene curry met garnalen en bamboescheuten
LastRequestzondag 13 juli 2008 @ 18:28
Ik eet bij mams, die staat nasi goreng te maken
MinderMutsigzondag 13 juli 2008 @ 18:41
Wij doen lekker makkelijk vandaag. Bakje bolognesesaus uit de vriezer, pasta koken, parmezaan erover, salade erbij en klaar.
Hukkiezondag 13 juli 2008 @ 18:44
Heb net wat van de aviko gebakken, potje wortels en tartaartjes erbij. En straks naar Claw Boys Claw.
Tezzzondag 13 juli 2008 @ 19:14
Lekkere ranzige MacDonalds gehad vandaag! We eten dat hooguit tweemaal per jaar, maar als we dan gaan, dan is het ook wel weer eens een keertje lekker!

Ik had een MacTasty met bacon, frietjes en een flesje water. Jummie! En als toetje een milkshake.
kaasplankjezondag 13 juli 2008 @ 19:31
ik kook vandaag, en ik heb een salade gemaakt met jonge bladsla, tomaten, rode ui en zwarte olijven.
ben nu ff bezig met een groene penne met spek & ei

en vrijdag een pizza margerita van angelo betti gegeten
Blueszondag 13 juli 2008 @ 20:20
Champignon-taugé in runderbouillon met geroosterd brood, boter en marmite













#ANONIEMzondag 13 juli 2008 @ 21:51
quote:
Op zondag 13 juli 2008 20:20 schreef Bluezz het volgende:
Champignon-taugé in runderbouillon met geroosterd brood, boter en marmite
Doe eens even een receptje
Frautiezondag 13 juli 2008 @ 22:03
quote:
Op zondag 13 juli 2008 20:20 schreef Bluezz het volgende:
Champignon-taugé in runderbouillon met geroosterd brood, boter en marmite

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
damn, dat ziet er lekker uit!
Isegrimzondag 13 juli 2008 @ 22:10
Ziet er inderdaad smakelijk uit.
Blueszondag 13 juli 2008 @ 22:15
quote:
Op zondag 13 juli 2008 21:51 schreef mascara-klodder het volgende:


Doe eens even een receptje
Boter verhitten, allerlei paddenstoelen die je lekker vind + bosui, peterselie, preiringetjes paar minuutjes bakken, peper toevoegen.
750 ml. runderbouillon, zelfgetrokken/concentraat/blokjes erbij, aan de kook, pruttelen, laatste minuutjes taugé erbij.
In kommetjes doen, in de tussentijd brood roosteren, besmeren met boter en een klodder marmite en dan soppen in de soep
#ANONIEMzondag 13 juli 2008 @ 22:26
quote:
Op zondag 13 juli 2008 22:15 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Boter verhitten, allerlei paddenstoelen die je lekker vind + bosui, peterselie, preiringetjes paar minuutjes bakken, peper toevoegen.
750 ml. runderbouillon, zelfgetrokken/concentraat/blokjes erbij, aan de kook, pruttelen, laatste minuutjes taugé erbij.
In kommetjes doen, in de tussentijd brood roosteren, besmeren met boter en een klodder marmite en dan soppen in de soep
oehhh dat is te makkelijk gewoon
Oblivionzondag 13 juli 2008 @ 22:54
Dat ziet eruit als een zalig zoepie!
NEDzondag 13 juli 2008 @ 22:55
Zojuist een broodje kaas en een beker melk op
Blueszondag 13 juli 2008 @ 23:28
Wokda-groene thee met ijs.
Jaja, ik heb het ondekt
Dutch_Nelsonmaandag 14 juli 2008 @ 02:14
Snickers, Twix, Bounty, Mars, eet gevarieerde smaken ies gezond! gezoute pindas en 7-Up!
DarkElfmaandag 14 juli 2008 @ 05:42
quote:
Op zondag 13 juli 2008 23:28 schreef Bluezz het volgende:
Wokda-groene thee met ijs.
Jaja, ik heb het ondekt


Nu: water.
DarkElfmaandag 14 juli 2008 @ 07:29
Zometeen gebakken rijst..

vanavond gevulde portobella en noodlesoep met oa verse gember, koriander, taugé, paksoi, sugarsnaps, noodles natuurlijk, oesterzwammen en voor mr DE wat kip erin...

yummie!
Isegrimmaandag 14 juli 2008 @ 07:32
Water met citroen.
Kuukskemaandag 14 juli 2008 @ 08:18
Water momenteel. Vanavond macaroni met gehakt en een mediterraen sausje van Knorr. Of honig.
Bluesmaandag 14 juli 2008 @ 08:58
Koffie, koffie, koffie en koffie
HaverMoutKoekjemaandag 14 juli 2008 @ 09:29
quote:
Op zondag 13 juli 2008 11:39 schreef computergirl het volgende:
Gisteren bij Marqt biologisch voer ingeslagen voor vanavond: een ribeye en snijbonen. Ben benieuwd, bij kipfilet proef je het verschil in ieder geval heel erg in vergelijking met supermarkt-spul
Proefde met de ribeye geen verschil, de snijbonen waren wel zoeter dan anders.

Vanavond eet ik waarschijnlijk een gevulde omelet
LastRequestmaandag 14 juli 2008 @ 10:25
Ik denk voor vanavond aan tagliatelle omgeroerd met groene pesto en olijfolie, met wat gesmolten mozzarella en geroosterde pijnboompitten
Qweamaandag 14 juli 2008 @ 11:21
ik ga zo een groentesoepje voor tussen de middag maken
lies1947maandag 14 juli 2008 @ 11:48
balletje gehakt, bloemkool, gekookte aardappelen en sla
Kuukskemaandag 14 juli 2008 @ 12:25
Boterhammetje kalkoenfilet een een boterham met kaas.
Oblivionmaandag 14 juli 2008 @ 14:01
Gebakken rijst met groene Ice tea!

Cola!
Frautiemaandag 14 juli 2008 @ 14:41
omelet met paprika, italiaanse kruiden en vegeta
ColdFeetmaandag 14 juli 2008 @ 14:45
quote:
Op zondag 13 juli 2008 01:15 schreef Klaagbak het volgende:
Spareribs met friet en salade als avondeten en daarna gefrituurde kersen
Ja, dat wou ik nog zeggen: vertel eens wat meer? In wat voor beslagje, bijvoorbeeld?
Patries86maandag 14 juli 2008 @ 15:07
Denk aardappel anders, liep ik het park en dacht ik wil iets uit de oven... en ineens dacht ik.. aardappel anders!
Greysmaandag 14 juli 2008 @ 15:14
Bestaat dat nog dan? Aardappel Anders? Dat je met zo'n zak moet schudden?
MinderMutsigmaandag 14 juli 2008 @ 15:18
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:14 schreef Greys het volgende:
Bestaat dat nog dan? Aardappel Anders? Dat je met zo'n zak moet schudden?
Dat was toch Aardappel Idee? Aardappel anders zijn volgens mij van die potjes saus.
Mirjammaandag 14 juli 2008 @ 15:20
vanavond kip tandoori met lekker veel champignons
Qweamaandag 14 juli 2008 @ 15:21
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:18 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Dat was toch Aardappel Idee? Aardappel anders zijn volgens mij van die potjes saus.
Jup. Aardappelschijven in een ovenschotel, pot saus erover en in de oven pleuren.
Greysmaandag 14 juli 2008 @ 15:22
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:18 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Dat was toch Aardappel Idee? Aardappel anders zijn volgens mij van die potjes saus.
Oh ja. Dat vond ik wel wat (meen ik me vaag te herinneren) met dat schudden, maar die potjes met saus, brrrrrrr. Vanavond maar een salade, biefstukje en wat brood.
NutKeesmaandag 14 juli 2008 @ 15:23
Pasta met een tomaten/wijnsausje en mozerella uit de oven. Hmmmm.....
DarkElfmaandag 14 juli 2008 @ 15:24
Dat schudden was wel wat, maar die aardappel anders heb ik vroeger thuis een paar keer gegeten en brrrr...

sowieso: aardappel en dan die smerige saus erover.. dat maakt het alleen maar erger vond ik
Loontjahmaandag 14 juli 2008 @ 15:24
Paprikasoep met chorizo

Chorizo uitbakken in pan, daarna er uit gooien, en in het vet een uitje fruiten.
Daarna gegrilde paprika (Lidl) in blokjes toevoegen, en blokjes tomaat.
Op smaak brengen met zout en peper.
Beetje pureren, en serveren met chorizo.
_Hestia_maandag 14 juli 2008 @ 15:45
cordon bleu stick met een Vlaamse groentenschotel
MinderMutsigmaandag 14 juli 2008 @ 15:59
Ik doe dat aardappels schudden nog regelmatig gewoon omdat het leuk is want het heeft geen enkel nut.
Schepje gerookte paprikapoeder, wat zeezout, gehakte tijm en rozemarijn in een schone pedaalemmerzak, aardappeltjes erbij schudden schudden schudden en dan in de oven met een pleur olijfolie erop.
Kant en klaar kruidenmixen.
MinderMutsigmaandag 14 juli 2008 @ 16:02
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:24 schreef Loontjah het volgende:
Paprikasoep met chorizo
[ afbeelding ]
Chorizo uitbakken in pan, daarna er uit gooien, en in het vet een uitje fruiten.
Daarna gegrilde paprika (Lidl) in blokjes toevoegen, en blokjes tomaat.
Op smaak brengen met zout en peper.
Beetje pureren, en serveren met chorizo.
Dat ziet er erg smakelijk uit.
Klaagbakmaandag 14 juli 2008 @ 16:51
quote:
Op maandag 14 juli 2008 14:45 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ja, dat wou ik nog zeggen: vertel eens wat meer? In wat voor beslagje, bijvoorbeeld?
Eerst de kersen ontpitten met zo'n ontpitter .
Dan door de bloem husselen en in een oliebollenbeslag met wat kaneel en een scheutje Pisang Ambon
Daarna eventjes frituren totdat ze een mooie lichtgoude kleur krijgen en dan wat poedersuiker eroverheen en wellicht wat vanilleijs.

Het oliebollenbeslagje heb ik uit gebrek aan beter gebruikt, ik had geen idee wat ik anders moest doen
ColdFeetmaandag 14 juli 2008 @ 16:51
Aardappels zijn lekker, soms niet te vaak eten, dan wordt het saai. En MiMu, met jou kan ik praten

Maar: kip tandoori met champignons? Gewoon los erbij, of maak je een echte saus, MissyM?
ColdFeetmaandag 14 juli 2008 @ 16:53
Klaagbak, thanks! Wat tof is dat Waar koop ik een kersenontpitter? Het klinkt echt geniaal
Smallishmaandag 14 juli 2008 @ 16:56
Wij gaan lekker uit eten vanavond. Hoop ik. Iig dus nog geen idee wat ik ga eten.
Klaagbakmaandag 14 juli 2008 @ 17:02
quote:
Op maandag 14 juli 2008 16:53 schreef ColdFeet het volgende:
Klaagbak, thanks! Wat tof is dat Waar koop ik een kersenontpitter? Het klinkt echt geniaal
Ik heb hem gevraagd/gekregen op mijn werk, maar in een kookwinkel zou je hem misschien kunnen kopen, of in de blokker ofzo.

De kersen zijn wel echt lekker zo, het is eens wat anders en als je teveel kersen in je koelkast hebt is het heel makkelijk om ze op te krijgen
Phenomaandag 14 juli 2008 @ 17:17
Couscous met wat kruiden, paprika en ananas en zalm/garnalen
Isegrimmaandag 14 juli 2008 @ 17:45
quote:
Op maandag 14 juli 2008 14:45 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ja, dat wou ik nog zeggen: vertel eens wat meer? In wat voor beslagje, bijvoorbeeld?
Heul niet goed voor de lijn hoor!

Ik maak kalfslapjes en salade.

Edit: zo'n kersenontpitter wil ik ook. Dan kan ik kersen in mijn smoothies doen.
Bluesmaandag 14 juli 2008 @ 18:04


met



plaatjes gejat
Tezzmaandag 14 juli 2008 @ 18:45
Bij mammie gegeten.

Witlof met ham en kaas en dikke, lobbige, romige, superlekkere bechamelsaus (met extra kaas) uit de oven en smeuige aardappelpurree

ik heb te veel gegeten en nu heb ik buikpijn
KiwiTjuHhmaandag 14 juli 2008 @ 18:45
Wij hadden spitskool, hamlapje en aardappels
Tristessamaandag 14 juli 2008 @ 19:26
Zelfgebakken sodabread met een zelfgemaakte 'paté' van champignons, knoflook en seitan. En nog zelfgemaakte tomatensoep en een salade. Was erg lekker .
Oblivionmaandag 14 juli 2008 @ 19:39
Meer granen pannenkoeken!

Zo daar hoef je er maar twee van eten, dan ben je aardig voldaan.
Klaagbakmaandag 14 juli 2008 @ 22:06
Garnalen met knoflook en rode paprika met flink wat olijfolie gemaakt en gegeten met stokbrood
MinderMutsigmaandag 14 juli 2008 @ 22:58
Ik zit aan de picollo romatomaatjes. Als God in de hemel tomaatjes eet dan zijn het deze.
MinderMutsigmaandag 14 juli 2008 @ 23:02
Oh en wij zijn vanavond naar de Mc geweest. Ik heb de El Nacho gehad met frietjes en een vanille milkshake.
De El nacho was OK maar zoals bij al het voer van de Mc en aanverwanten kan ik zelf een lekkerder broodje in elkaar klussen. En lekkerder milkshakes maken. En ook betere frietjes. Eigenlijk suckt McDonalds dus gewoon.
Haijomaandag 14 juli 2008 @ 23:13
quote:
Op maandag 14 juli 2008 23:02 schreef MinderMutsig het volgende:
Oh en wij zijn vanavond naar de Mc geweest. Ik heb de El Nacho gehad met frietjes en een vanille milkshake.
De El nacho was OK maar zoals bij al het voer van de Mc en aanverwanten kan ik zelf een lekkerder broodje in elkaar klussen. En lekkerder milkshakes maken. En ook betere frietjes. Eigenlijk suckt McDonalds dus gewoon.


MacDonals is idd crap helemaal nu ze op de gezondsheid toer gaan.

Burger King is daarentegen nog wel lekker!
MinderMutsigmaandag 14 juli 2008 @ 23:31
quote:
Op maandag 14 juli 2008 23:13 schreef Haijo het volgende:

[..]



MacDonals is idd crap helemaal nu ze op de gezondsheid toer gaan.

Burger King is daarentegen nog wel lekker!
Burger King ook niet. Daar zijn we twee weken geleden geweest en ik heb het eerlijk waar na drie happen in de vuinisbak gegooid. Waar de Mc matig was, was de Burger King ronduit ranzig. Ik wil potdomme een keer een luie, lekkere vette hap maar het is nergens lekker.

Ik ga wel weer aan het groenvoer.
KiwiTjuHhdinsdag 15 juli 2008 @ 09:03
Koffie!
#ANONIEMdinsdag 15 juli 2008 @ 09:06
quote:
Op maandag 14 juli 2008 23:31 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Burger King ook niet. Daar zijn we twee weken geleden geweest en ik heb het eerlijk waar na drie happen in de vuinisbak gegooid. Waar de Mc matig was, was de Burger King ronduit ranzig. Ik wil potdomme een keer een luie, lekkere vette hap maar het is nergens lekker.

Ik ga wel weer aan het groenvoer.
Ik had het vorige week bij de MacD.

Kwam een vent aan lopen in een korte broek, op badslippers en een te kort t-shirt aan waar je zo zijn dikke vette gore blote buik onder vandaan zag blubberen...toen was mijn eetlust vergaan en heb ik de boel weggemieterd

Ontopic: tikkels

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-07-2008 09:07:17 ]
HaverMoutKoekjedinsdag 15 juli 2008 @ 12:23
na twee volkoren boterhammen met kaas heb ik net genoten van een kop koffie, met daarbij een kers en een in pure chocolade gehulde amandel.
Vanavond eet ik boeren salade van de AH.
Qweadinsdag 15 juli 2008 @ 12:57
2 witte broodjes met aardbeien en 2 met snijworst
_Hestia_dinsdag 15 juli 2008 @ 12:59
zelfgemaakte groentensoep
ColdFeetdinsdag 15 juli 2008 @ 13:03
quote:
Op maandag 14 juli 2008 23:31 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Burger King ook niet. Daar zijn we twee weken geleden geweest en ik heb het eerlijk waar na drie happen in de vuinisbak gegooid. Waar de Mc matig was, was de Burger King ronduit ranzig. Ik wil potdomme een keer een luie, lekkere vette hap maar het is nergens lekker.

Ik ga wel weer aan het groenvoer.
Ik heb het opgegeven. Mac en BK zijn allebei ranzig, als ik een vette hap wil, haal ik wel friet bij een goede snackbar

Nu een smoothie van yoghurt, bosbessen en frambozen straks een kliekje salade met paprika, ui, kip, bacon en kidneybonen.
miss_dynastiedinsdag 15 juli 2008 @ 13:04
Zelfgemaakte champignonsoep
Axiadinsdag 15 juli 2008 @ 14:03
Ehm...ik denk hotdogs. Mosterd, ketchup en uitjes erbij.
Anders wordt het aardappels met schil in de oven met olijfolie, zeezout en kruiden met nog iets erbij wat ik eigenlijk nog niet weet.
Vividinsdag 15 juli 2008 @ 14:35
Miesoep met wasabi-runderreepjes (4 personen)


Benodigdheden:

- 2 eetl. ketjap

- 4 theel. wasabipasta

- 300 gram runderreepjes

- 4 eetl. olie

- 1 zak Chinese roerbakgroente (400 gram)

- 2 vleesbouillontabletten

- 2 plakken Chinese mie (pak 250 gram, 3 plakken, sourby)


Bereiding:

Ketjap met 3 theelepels wasabipasta losroeren. Wasabimengsel door runderreepjes scheppen en afgedekt 5 minuten laten marineren. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Roerbakgroente 2 minuten roerbakken. Groente blussen met 1 liter water, bouillontablet en rest wasabipasta toevoegen. Water aan de kook brengen. Mie toevoegen, vuur laag draaien en 4 minuten laten staan. Af en toe roeren om mie los te maken. In koekenpan rest van olie verhitten. Runderreepjes in 4 minuten gaarbakken. Soep met zout en peper op smaak brengen. Soep over vier grote kommen verdelen. Runderreepjes erop scheppen.

Patries86dinsdag 15 juli 2008 @ 14:42
Etem vanavond pizza (zelf gemaakt)

Als luncht een bolletje met chocolade vlokken gehad
Ewelinadinsdag 15 juli 2008 @ 14:56
Vanavond waarschijnlijk vispakketjes uit de oven

Ernaast óf wat aardappels of rijst, met witlofsalade denk ik. Alhoewel, ik heb ook nog stoofperen die op moeten
Smallishdinsdag 15 juli 2008 @ 15:10
Gisteren lekker uit eten geweest en vanavond 'altijd goed' spaghetti.
Isegrimdinsdag 15 juli 2008 @ 17:44
Japanserig: paprika, taugé en shii-take met kipfilet en zoute sojasaus.
Mirjamdinsdag 15 juli 2008 @ 17:44
strakjes uit eten bij de wok chinees
Ewelinadinsdag 15 juli 2008 @ 17:46
Het wordt toch wat anders vanavond: karbonade met honing-mosterdmarinade, grillgroenten, gepofte aardappels met knoflooksaus en stoofpeertjes
Raissadinsdag 15 juli 2008 @ 17:50
Vanmiddag een bruine boterham met snoeptomaatjes, stukjes augurk en een snufje zout
En eentje met aardbeienjam.

Gelukkig blijft het nu ook in mn maag.
Bluesdinsdag 15 juli 2008 @ 18:15
Tokofood
Voor 2 dagen
-_Guitarist_-dinsdag 15 juli 2008 @ 18:18
Nasi met eigenlijk teveel sambal erin, maar ik ben gek op scherp eten.
Muckdinsdag 15 juli 2008 @ 18:43
Ik heb gekookte aardappels en bietjes, beiden uit mijn vaders tuin, klaargemaakt met speklapjes en zit nu aan de Turkse yoghurt met honing en noten

Oh en een kersenontpitter kun je bij Dille&Kamille kopen
motorbloempjedinsdag 15 juli 2008 @ 18:48
pannenkoeken

en ananas (vers) toe
#ANONIEMdinsdag 15 juli 2008 @ 18:50
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 18:43 schreef Muck het volgende:

Oh en een kersenontpitter kun je bij Dille&Kamille kopen
Tnx Mocht ik morgen in de stad zijn, ga ik gelijk zo'n ding halen
Kersen
KiwiTjuHhdinsdag 15 juli 2008 @ 19:26
Wij hadden aardappels, boontjes en een krokante kipschnitsel.
Haijodinsdag 15 juli 2008 @ 19:32
Kip en paprika met zoetzure saus.
Tezzdinsdag 15 juli 2008 @ 20:52
Weer bij mammie gegeten (moet toch maar eens wat vaker hele dagen gaan werken....). Vandaag stond op het menu zelfgemaakte lasagne en komkommersalade. En het toetje van de maand van mona (kokos met rozensaus). Was weer lekker (en vooral lui omdat ik niet hoefde te koken en zo aan kon schuiven)
Mirjamdinsdag 15 juli 2008 @ 23:10
rode wijn
DarkElfdinsdag 15 juli 2008 @ 23:11
groene ijsthee...

morgenochtend ontbijten met yoghurt en blauwe bessen..

yummie
Xenniadinsdag 15 juli 2008 @ 23:52
Tagliatelle met zalm
Blueswoensdag 16 juli 2008 @ 01:19
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 23:11 schreef DarkElf het volgende:
groene ijsthee...
Ik ook, een glaasje mét
PeRiwoensdag 16 juli 2008 @ 06:46
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 23:52 schreef Xennia het volgende:
Tagliatelle met zalm
Ha dat at ik gisteren ook, met tomaatjes erbij nog.

Nu een kop koffie en een boterham met smeerkaas.
Kuukskewoensdag 16 juli 2008 @ 07:12
Cruesli met yoghurt en een kopje koffie . En vanavond maak ik nasi.
Isegrimwoensdag 16 juli 2008 @ 07:36
Twee zachtgekookte eitjes en een glas water met citroen.
DarkElfwoensdag 16 juli 2008 @ 08:02
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 01:19 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Ik ook, een glaasje mét
Ik had zonder maar: lekker he?

Net yoghurt met blauwe bessen op en een groot glas water.
KiwiTjuHhwoensdag 16 juli 2008 @ 08:29
Yoghurt met muesli en druiven
motorbloempjewoensdag 16 juli 2008 @ 09:32
banaan en twee boterhammen.

een met philadelphia light en tomaat en een met milner gerijpt en tomaat
HaverMoutKoekjewoensdag 16 juli 2008 @ 09:52
vanochtend ontbeten met yoghurt, banaan en een beetje cruesli.
marcb1974woensdag 16 juli 2008 @ 10:02
Een broodje gezond en een fristi
Frautiewoensdag 16 juli 2008 @ 10:19
Huttenkase met wat vegeta
ColdFeetwoensdag 16 juli 2008 @ 11:09
Nu een smoothie van magere yoghurt en frambozen; voor de lunch heb ik notenbroodjes en kiwi's.
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 11:12
2 witte broodjes met jam. 1 met snijworst.

Heul stom trouwens, bij ons hebben ze boerenmetworst voor op brood, hier heul niet en snijworst lijkt er niet eens op
MinderMutsigwoensdag 16 juli 2008 @ 11:49
Een zelfgemaakte smoothie met rode besjes en kiwi. Geen tijd om gezond te doen vandaag en dan heb ik in ieder geval wat vitamientjes in mijn mik.
Xenniawoensdag 16 juli 2008 @ 12:22
Tosti ham-kaas.
Vanavond een varkenshaasje met brie en een salade met mozzarella en tomaat
Patries86woensdag 16 juli 2008 @ 12:55
Yammie kanee/suiker van Bakker Bart
Zo nog 2 witte boterhammen met smeerkaas en een beker melk

Vanmorgen ontbeten met een beschuit en suikerwater (voelde me erg slap en duizelig etc)

Vanavond eten we bij mijn moeder, eten dan SpinazieSchotel
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 13:04
ik ga zo eens denk een uitsmijter maken.

vanavond eten we wortels, met gebakken aardappels en een schouderkarbo.

Morgen uit eten, want 3 jaar samen.

Alleen weet ik nog niet waar ik heen wil

Is de griek aan te raden? Nee, ik ben idd nog nooit bij de griek geweest
Patries86woensdag 16 juli 2008 @ 13:08
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:04 schreef Qwea het volgende:
ik ga zo eens denk een uitsmijter maken.

vanavond eten we wortels, met gebakken aardappels en een schouderkarbo.

Morgen uit eten, want 3 jaar samen.

Alleen weet ik nog niet waar ik heen wil

Is de griek aan te raden? Nee, ik ben idd nog nooit bij de griek geweest
Griek is wel lekker, zijn we heen geweest de dag na ons trouwen (wilde ook wel eens grieks proberen)
Veel keuze uit vlees en ook vis. De gerechten staan in het grieks, maar er achter als je in een goed grieksrestaurant zit uitgelegt wat het precies allemaal is. En als welkom glaasje uzo

En als toetje is de griekse yohurt met honing en walnoten aan te raden (trouwens ook te verkrijgen in de supermarkt, die van almhof is het lekkerste , gisteren weer een bak van leeg gegeten )
Ewelinawoensdag 16 juli 2008 @ 13:08
Vanochtend een heerlijke smoothie van aardbei en yoghurt die voor me gemaakt had, plus een boterham met kipfilet.

Tussendoor een broodje met kipkerriesalade en een moorkop (traktatie op het werk)
MinderMutsigwoensdag 16 juli 2008 @ 13:13
Ik vind grieks op zich wel lekker maar het heeft wel een aantal uitgesproken smaken waar je van moet houden.
En gefeliciteerd.
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 13:14
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:08 schreef Patries86 het volgende:

[..]

Griek is wel lekker, zijn we heen geweest de dag na ons trouwen (wilde ook wel eens grieks proberen)
Veel keuze uit vlees en ook vis. De gerechten staan in het grieks, maar er achter als je in een goed grieksrestaurant zit uitgelegt wat het precies allemaal is. En als welkom glaasje uzo

En als toetje is de griekse yohurt met honing en walnoten aan te raden (trouwens ook te verkrijgen in de supermarkt, die van almhof is het lekkerste , gisteren weer een bak van leeg gegeten )
sue me, maar wat is uzo

En die bak van almhof ga ik zo eens naar kijken. Die klinkt wel erg lekker
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 13:14
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:13 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik vind grieks op zich wel lekker maar het heeft wel een aantal uitgesproken smaken waar je van moet houden.
En gefeliciteerd.
thnx. Nah ik ga het wel gewoon proberen.

Telkens spareribs komen ook mn strot uit

Patries86woensdag 16 juli 2008 @ 13:15
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:14 schreef Qwea het volgende:

[..]

sue me, maar wat is uzo

En die bak van almhof ga ik zo eens naar kijken. Die klinkt wel erg lekker
Sterke griekse drank Krijg je een klein glaasje van als welkom
De almhof griekse yoghurt is echt aanrader, vanmiddag bij boodschappen maar weer halen! Maar bij de griek is die yoghurt met honing en walnoten ook lekker!

Zo eindelijk aan me 2 boterhammen met smeerkaas
Patries86woensdag 16 juli 2008 @ 13:16
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:13 schreef MinderMutsig het volgende:
Ik vind grieks op zich wel lekker maar het heeft wel een aantal uitgesproken smaken waar je van moet houden.
En gefeliciteerd.
Ja klopt zijn wel aparte smaken, vond mijn man ook. Weet niet precies meer welk vlees gerecht hij had
Ik had de gebakken inktvisringen
Mirjamwoensdag 16 juli 2008 @ 13:17
jullie lijken wel een siamese tweeling

OT: net cola light op.
Ewelinawoensdag 16 juli 2008 @ 13:17
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:14 schreef Qwea het volgende:

[..]

thnx. Nah ik ga het wel gewoon proberen.

Telkens spareribs komen ook mn strot uit


Ehm, is het zo lastig om een keertje naar een ander restaurant te gaan?

Er is zo veel keus! Grieks, Turks, Ethiopisch, Marrokaans, Mexicaans, Frans, Italiaans, etc... noem maar op
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 13:26
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:17 schreef Ewelina het volgende:

[..]

Ehm, is het zo lastig om een keertje naar een ander restaurant te gaan?

Er is zo veel keus! Grieks, Turks, Ethiopisch, Marrokaans, Mexicaans, Frans, Italiaans, etc... noem maar op
Ja. Want ik ben zo'n iemand van ; wat een boer niet kent, eet hij niet.

DarkElfwoensdag 16 juli 2008 @ 13:28
Zo voor de lunch twee diepdonkerbruine boterhammen met prepare en kappertjes...
en erbij een fles evian
Phenowoensdag 16 juli 2008 @ 13:30
Even een pauze van het poetsen in de keuken. Dus nu even een restje pasta van gisteren met flink wat pesto erbij.
Ewelinawoensdag 16 juli 2008 @ 14:03
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:26 schreef Qwea het volgende:

[..]

Ja. Want ik ben zo'n iemand van ; wat een boer niet kent, eet hij niet.


Nooit lasagne gegeten? Of pasta? Toch de moeite waard hoor

Of pannekoeken, dat kan ook.
Blueswoensdag 16 juli 2008 @ 14:07
Geroosterde boterhammetjes met halvajam en een paar bakken koffie verkeerd
Glaasje sap en glaasje water
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 14:09
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 14:03 schreef Ewelina het volgende:

[..]

Nooit lasagne gegeten? Of pasta? Toch de moeite waard hoor

Of pannekoeken, dat kan ook.
ja tuurlijk wel. Maar niet in een restaurant.
Xenniawoensdag 16 juli 2008 @ 15:23
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 13:14 schreef Qwea het volgende:
sue me, maar wat is uzo
ouzo is het.

Het verbaast me echt dat er volwassen mensen zijn die nog nooit bij de Griek hebben gegeten. Als je er heen gaat, raad ik je Suflaki aan, hmmm . Als voorgerecht ben ik dol op gegrilde feta, of eigenlijk alles met feta.
Ewelinawoensdag 16 juli 2008 @ 15:25
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 14:09 schreef Qwea het volgende:

[..]

ja tuurlijk wel. Maar niet in een restaurant.
Maar dat kan prima hoor Ik heb ooit zalige mezzelune gegeten in een restaurant in Hilversum
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 15:26
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 15:23 schreef Xennia het volgende:

[..]

ouzo is het.

Het verbaast me echt dat er volwassen mensen zijn die nog nooit bij de Griek hebben gegeten. Als je er heen gaat, raad ik je Suflaki aan, hmmm . Als voorgerecht ben ik dol op gegrilde feta, of eigenlijk alles met feta.
Tjah, Ik ben nog nooit bij iets anders dan italiaan en een steakhouse geweest
Xenniawoensdag 16 juli 2008 @ 15:28
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 15:26 schreef Qwea het volgende:

[..]

Tjah, Ik ben nog nooit bij iets anders dan italiaan en een steakhouse geweest
ook niet bij een wok-chinees
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 15:28
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 15:23 schreef Xennia het volgende:

[..]

ouzo is het.

Het verbaast me echt dat er volwassen mensen zijn die nog nooit bij de Griek hebben gegeten. Als je er heen gaat, raad ik je Suflaki aan, hmmm . Als voorgerecht ben ik dol op gegrilde feta, of eigenlijk alles met feta.
56. SOUFLAKI SPECIAAL gegrilde varkenshaas aan een spies, overgoten met champignonsaus en gereserveerd met giros

Klinkt wél keilekker
Qweawoensdag 16 juli 2008 @ 15:29
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 15:28 schreef Xennia het volgende:

[..]

ook niet bij een wok-chinees
ooh jawel. Daar moesten mijn schoonouders met kerst perse heen dat was géén succes
Ewelinawoensdag 16 juli 2008 @ 15:37
Vanavond ga ik uitgebreid koken voor mijn

Het wordt dus het volgende:

Voorgerecht:
- salade van haricots verts met champignons, sjalotten, peterselie en bieslook

Hoofdgerecht:
-hertenbiefstuk met room,champignons, spekjes
-aardappeltjes in de schil uit de oven, met zeezout en rozemarijn
-gemarineerde champignons of witlofsalade

Nagerecht:
-flensjes met geflambeerde kersen en slagroom
Tezzwoensdag 16 juli 2008 @ 15:43
Vanavond gegrilde kipfilet, pasta met een doperwtjes/ui/room/pesto sausje
renzellwoensdag 16 juli 2008 @ 15:48
Pasta met broccoli en sperzieboontjes, uitgebakken spekjes en groene pesto. En daaarbij een salade van rucola, geroosterde cherrytomaatjes, mozzarella, gebakken rode ui en een balsamicosausje.
Blueswoensdag 16 juli 2008 @ 16:02
Vanavond weer tokofood, het restant van gisteren en nu ben ik tuinkruidengehaktballetjes aan het braden voor de rest vd werkweek.
En eet ik een optimel yoghurt met nóg een koffie verkeerd erbij
boriszwoensdag 16 juli 2008 @ 16:37
Ehh restjes dag, restje pasta, wat gebakken aardappelen en een kippenbout
#ANONIEMwoensdag 16 juli 2008 @ 18:19
Pizza
Phenowoensdag 16 juli 2008 @ 18:22
Indiaas. Kurkuma, kip, ananas, bosui, paprika en natuurlijk wat rijst erbij.
#ANONIEMwoensdag 16 juli 2008 @ 18:33
Tortellini
KiwiTjuHhwoensdag 16 juli 2008 @ 19:18
Wij hadden friet en een berehap
MinderMutsigwoensdag 16 juli 2008 @ 20:36
Een bak groenvoer en een kroketje met mosterd en de mister heeft er ook frietjes bij.
ColdFeetwoensdag 16 juli 2008 @ 20:54
Uiensoep, zo. Nog even de gruyère-broodjesdingen onder de grill
FutureFairytalewoensdag 16 juli 2008 @ 20:57
Hele lekkere mie gemaakt; in een ketjap- en sojasaus, met ossenhaaspuntjes, broccoli, champignons, sperzieboontjes en gebakken uitjes
DarkElfwoensdag 16 juli 2008 @ 21:12
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 20:54 schreef ColdFeet het volgende:
Uiensoep, zo. Nog even de gruyère-broodjesdingen onder de grill
van dat linkje? die is errug lekker

en de aubergine plakjes waren zalig
Blueswoensdag 16 juli 2008 @ 22:26
Een lekker ijstheetje wodka met 30+ pittige kaasblokjes erbij
#ANONIEMwoensdag 16 juli 2008 @ 22:38
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 22:26 schreef Bluezz het volgende:
Een lekker ijstheetje wodka met 30+ pittige kaasblokjes erbij
Ohh had net ook zo'n trek in iets hartigs, maar niks in huis....toen heb ik maar perzik gegeten, wel 3 stuks
boriszwoensdag 16 juli 2008 @ 22:39
Ik zit aan de witte wijn
Ewelinawoensdag 16 juli 2008 @ 22:53
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 15:37 schreef Ewelina het volgende:
Vanavond ga ik uitgebreid koken voor mijn

Het wordt dus het volgende:

Voorgerecht:
- salade van haricots verts met champignons, sjalotten, peterselie en bieslook

Hoofdgerecht:
-hertenbiefstuk met room,champignons, spekjes
-aardappeltjes in de schil uit de oven, met zeezout en rozemarijn
-gemarineerde champignons of witlofsalade

Nagerecht:
-flensjes met geflambeerde kersen en slagroom
Uiteindelijk werd het wat anders, ze hadden de biefstuk niet

Voorgerecht:
-gamba's gemarineerd met zeezout, olijfolie, knoflook en gember, met gebakken sjalotjes en salade met honing-mosterddressing

Hoofdgerecht:
-tilapiafilet, gemarineerd met zeezout, zwarte peper, italiaanse kruiden en olijfolie, op een bedje van tomaat, bestrooid met olijfolie, zeezout en peper. Erbij een ciabatta om de olie op te dippen'
- salade met honing-mosterddressing

Nagerecht was slagroomijs met warme kersen
ColdFeetwoensdag 16 juli 2008 @ 22:56
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 21:12 schreef DarkElf het volgende:

[..]

van dat linkje? die is errug lekker

en de aubergine plakjes waren zalig
Ja hè. Met die romige tahinprut
Ik ga volgende week zaterdag een leuke appetizer maken met aubergine; dit weekend even testen.

Rauwmelkse gruyère stinkt! Maar wel èrg lekker!
DarkElfwoensdag 16 juli 2008 @ 22:58
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 22:56 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ja hè. Met die romige tahinprut
Ik ga volgende week zaterdag een leuke appetizer maken met aubergine; dit weekend even testen.

Rauwmelkse gruyère stinkt! Maar wel èrg lekker!
Erg lekker was t idd, ik had een beetje rustig aan gedaan met de yoghurt (lactose) maar t smaakte buitengewoon goed.

Heb je die gruyére bij een kaasboer gekocht? (oh men kaas is zo lekker maar ik ben echt een braverik en eet t zélden tegenwoordig )

We zijn trouwens benieuwd naar je kookkunsten! Maar maak je niet druk he?

OT: groene ijsthee mét

[ Bericht 19% gewijzigd door DarkElf op 16-07-2008 23:04:22 ]
_Hestia_woensdag 16 juli 2008 @ 23:24
Vanavond Napolitaanse pasta gegeten en nu een bakje kwark
glremmedonderdag 17 juli 2008 @ 00:34
Net 3 sneetjes toast met boter en marmite gehad .
KiwiTjuHhdonderdag 17 juli 2008 @ 08:16
Yoghurt met muesli en druiven. En natuurlijk koffie
Kuukskedonderdag 17 juli 2008 @ 08:30
Cruesli met yoghurt achter de kiezen.
#ANONIEMdonderdag 17 juli 2008 @ 08:40
quote:
Op woensdag 16 juli 2008 22:58 schreef DarkElf het volgende:


We zijn trouwens benieuwd naar je kookkunsten! Maar maak je niet druk he?
Volgende week vrijdag mogen wij als eerste van CF's kookkunsten genieten
Anderhalf uur rijden...maar dan heb je ook wat
DarkElfdonderdag 17 juli 2008 @ 08:48
Net yoghurt en blauwe bessen op met een groot glas water natuurlijk.
Kuukskedonderdag 17 juli 2008 @ 10:09
Peperkoek .
Ewelinadonderdag 17 juli 2008 @ 10:47
Smoothie met yoghurt, bevroren zomerfruit van de AH en een beetje slagroomijs (de yoghurt was op en het moest nog wat vloeibaarder worden). Maar ik eet 'm alsnog met een lepel op
Qweadonderdag 17 juli 2008 @ 10:49
1 broodje jam, 1 broodje pasta, 1 broodje snijworst.
Vanaaf uit eten naar de griek.
Tezzdonderdag 17 juli 2008 @ 11:10
Vandaag mijn diepvries maar eens leegtrekken. Van al die ingredienten die her en der 'rondslingeren' kan ik vast wel een maaltijd maken.
HaverMoutKoekjedonderdag 17 juli 2008 @ 11:13
vanavond eet ik soep uit mijn diepvries.......iets roods, waarschijnlijk de laatste batch geroosterde tomaat&paprika
Bluesdonderdag 17 juli 2008 @ 11:41
ontbijtkoekie met koffie.
Zometeen in het pers. restaurant een lekkere salade scoren
boriszdonderdag 17 juli 2008 @ 11:43
Straks een broodje haring
Bluesdonderdag 17 juli 2008 @ 12:22
quote:
Op donderdag 17 juli 2008 11:43 schreef borisz het volgende:
Straks een broodje haring
*ril*
DarkElfdonderdag 17 juli 2008 @ 12:29
Vanavond verse worteltjes met vis uit de oven erbij

Makkelijk en gezond, wat wil een DE nog meer?
ColdFeetdonderdag 17 juli 2008 @ 12:32
Ik zit worteltjes te knagen Vanavond pasta met fantastische knoflokerige tomatensaus die ik gisteren al heb gesudderd
Kuukskedonderdag 17 juli 2008 @ 12:32
Een boterham met achterham en een bammetje appelstroop.
Smullen . Vanavond wordt het biefstuk met gekookte aardappelen en witte boontjes met snijboontjes. Heel Hollands dus.
MinderMutsigdonderdag 17 juli 2008 @ 12:37
Een zelfgemaakte smoothie met kersen.
_Hestia_donderdag 17 juli 2008 @ 13:26
2 sneëen brood met 20+ smeerkaas met magere ham

vanavond een cordon bleu stick en een groentenschotel
Shirleydonderdag 17 juli 2008 @ 13:30
Nu een bak koffie, voor vanavond staan er gekookte aardappels met een varkensschntizel op het menu, weet alleen nog niet welke groente ik erbij moet doen...
Erasmodonderdag 17 juli 2008 @ 13:43
Straks ga ik asperges roerbakken met dungesneden stukjes rundvlees en een beetje oestersaus, maar wat kan er nog bij?
LastRequestdonderdag 17 juli 2008 @ 13:47
quote:
Op donderdag 17 juli 2008 13:43 schreef Erasmo het volgende:
Straks ga ik asperges roerbakken met dungesneden stukjes rundvlees en een beetje oestersaus, maar wat kan er nog bij?
Misschien wat couscous? Klinkt lekker iig!
Ik ga zo gebakken rijst maken, ik weet nog niet wat ik vanavond eet.
Erasmodonderdag 17 juli 2008 @ 13:51
quote:
Op donderdag 17 juli 2008 13:47 schreef LastRequest het volgende:

[..]

Misschien wat couscous? Klinkt lekker iig!
Ik ga zo gebakken rijst maken, ik weet nog niet wat ik vanavond eet.
Goed idee
Arizonadonderdag 17 juli 2008 @ 14:18
Nu een sultana en een kopje thee.
Vanavond kalfsschnitzel, broccoli en krieltjes.
Axiadonderdag 17 juli 2008 @ 14:53
Spaghetti
Qweadonderdag 17 juli 2008 @ 15:00
roombroodje
Patries86donderdag 17 juli 2008 @ 16:36
Macaroni met ragoutsaus voor mij

Nasi met babipangang voor mijn man
Underdoggydonderdag 17 juli 2008 @ 18:24
groot dilemma.
Sowieso een geweldige paddo-risotto....
Maar de vraag is of ik de panga van de markt vandaag ga grillen of morgen ga BBQen...
MinderMutsigdonderdag 17 juli 2008 @ 18:40
Een kipfiletje met gewokte spercieboontjes met gember en knof.
Trustendonderdag 17 juli 2008 @ 18:41
Pastasalade! Mjammie...
KiwiTjuHhdonderdag 17 juli 2008 @ 19:03
Wij hadden vanavond kip siam
Bluesdonderdag 17 juli 2008 @ 19:21
Champignonnetjes onder de grill, met daarbij pandanrijst en een gehaktballetje
Xenniadonderdag 17 juli 2008 @ 19:34
Witlof met ham en kaas uit de oven en aardappelpuree
Raissadonderdag 17 juli 2008 @ 20:01
Breekbrood met kruidenboter

En eigenlijk tomatensoep maar dat paste niet meer
numero_unodonderdag 17 juli 2008 @ 20:04
Slamix met cherrytomaatjes, mozzarella, kipfilet en penne
Innocencedonderdag 17 juli 2008 @ 20:19
Tagliatelle met dubbelgedopte tuinbonen, geitenkaas, spekjes, peterselie, balsamico azijn en olijfolie. Hemels!
ColdFeetvrijdag 18 juli 2008 @ 09:45
Gisteren penne met tomaten-knoflooksaus met grofgesneden groenten en spekjes, geserveerd met parmiggiano. Erbij een bolletjesbrood met lekkere olijfolie, toe een appel-perzik-frambozencrumble met roomijs.

Vandaag even rustig aan, eatwise. Nu groene thee, zo een blueberry-smoothie (ik ben wel saai hè, met mijn smoothies? )
Kuukskevrijdag 18 juli 2008 @ 09:47
Ik ga zo eens wat rijstewafels wegwerken, vanmiddag nog wat brood met pindakaas .
Vanavond maak ik een salade met zalm en gebakken aardappeltjes. Heerlijk. Ik heb er al zin in .
Tezzvrijdag 18 juli 2008 @ 10:12
Voor de pciknick van morgen zojuist gemaakt:

Pastasalade (penne, tomaat, komkommer, kaas, augurk, ham, basilicum en een mayo/yoghurt dressing)
Aardappelsalade (aardappelblokjes met azijn/suiker, uitgebakken spekjes, peterselie en een mayo/cremefraiche/mosterd dressing).
Tzaziki (komkommer, dille, knoflook, peterselie, limoensap en turkse yoghurt)
Beenhammetje
Druksticks
Kruideboter (roomboter, knoflook, zeezout, peper, peterselie, tijm en dille)

Morgen nog wat vers turks brood erbij en we kunnen eten!
conlechevrijdag 18 juli 2008 @ 10:15
Gekookt eitje
3 x

Als lunch neem ik mee: stuk gerookte makreel, mosterd-mayo en paprika rauwkost

Voor vanavond heb ik een kalkoengebraad in gedachten. Moet nog even bedenken wat erbij voor saus en groenten...