abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_60001153
Zoals ik zei:
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 17:53 schreef DarkElf het volgende:
zit nu zo'n kleine oranje paprika op te knagen, lekker zijn die dingen


met erbij een glas:

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_60001176
Een appeltje
pi_60001270
De risotto gaat niet door, het wordt snijbiet gesmoord in knoflookboter met kleine tomaatjes en een stokbroodje met zelfgemaakte tapenade.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_60001308
MiMu...


Ik heb gekocht: Panga filets, courgette, rode paprika, Turkse sla, tomaten.

Nu nog wat in elkaar flansen...

Oh en vooraf wilde ik een champignonsoep maken.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_60001376
Ontbeten met yoghurt. Lunch was gebakken rijst met peultjes (wat is dat toch lekker en kleurig), champs en sojasaus.

Salade met biefstuk, tauge, champs en sesam-olie. Misschien nog een gepofte aardappel erbij, afhankelijk van hoe veel trek ik heb na het sporten.
pi_60001473
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:04 schreef Oblivion het volgende:
MiMu...
Jawadachtjedan? Dat ik een garpje maakte?
There is no love sincerer than the love of food.
pi_60001495
Ik had net van de laatste twee plakjes serranoham een voorafhapje gemaakt met wat honing-geitenkaas erin gerold. Zometeen maak ik volkoren penne met een romige saus met spekjes en paddestoelen.
pi_60001501
Japans potje eten.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_60001578
Geen zin om wat te doen vandaag én eet alleen, dus er zit een pizza in de oven. Dat zal vast niet enkel vullen, dus zometeen nog maar eens kijken of ik wat in elkaar kan flansen voor erbij.
Back in business.
pi_60001625
Hamburgers!
  woensdag 9 juli 2008 @ 18:38:10 #11
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_60001904
Zalm, friet en tuinbonen
stupidity has become as common as common sense was before
  woensdag 9 juli 2008 @ 19:05:32 #12
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_60002449
Mijn broertje (kok van beroep) heeft vandaag voor ons gekookt:
Porcetta: Varkenslende gevuld met pancetta, allerlei verse kruiden, knoflook en sinaasappel met een saus van rozemarijn. Erbij tagliatelle en een groene salade. Zooooo lekker
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_60002896
Toe een griesmeelpuddinkje met bessensaus. Zelf gekocht.
pi_60002955
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:05 schreef MaLo het volgende:
Mijn broertje (kok van beroep) heeft vandaag voor ons gekookt:
Porcetta: Varkenslende gevuld met pancetta, allerlei verse kruiden, knoflook en sinaasappel met een saus van rozemarijn. Erbij tagliatelle en een groene salade. Zooooo lekker
Doe mij zo'n broer
  woensdag 9 juli 2008 @ 19:34:35 #15
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_60003170
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:38 schreef marcb1974 het volgende:
Zalm, friet en tuinbonen
tuinboontjes! lekker zijn die

Ik ben nog bezig, met een simpel pastaatje; de tomaten staan op het vuur zachtjes te koken, ik zie wel wat ik er zo van ga maken. Vandaag kwam ik Herman de Blijker tegen, ik heb maar ff gedag tegen m gezegd. Ik mag m wel.
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 18:16 schreef Isegrim het volgende:
Ik had net van de laatste twee plakjes serranoham een voorafhapje gemaakt met wat honing-geitenkaas erin gerold. Zometeen maak ik volkoren penne met een romige saus met spekjes en paddestoelen.
Dat klinkt ook wel goed
pi_60003205
Het smaakte prima, alleen had ik de roux voor de saus wat te dik gemaakt.
pi_60003219
gewoon simpel; bloemkool (goedkoop bij Lidl!!), aardappels, groenteburger
En havermoutpap als toetje
  woensdag 9 juli 2008 @ 19:41:30 #18
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_60003351
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:35 schreef Isegrim het volgende:
Het smaakte prima, alleen had ik de roux voor de saus wat te dik gemaakt.
Maak jij die gewoon met meel, boter & melk Isegrim? Beetje een gevoelsdingetje is dat, roux
Ik gebruik vaak creme fraiche als sausbasis, uit luiheid
pi_60003486
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:41 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Maak jij die gewoon met meel, boter & melk Isegrim? Beetje een gevoelsdingetje is dat, roux
Ik gebruik vaak creme fraiche als sausbasis, uit luiheid
Roux maken is op zich onwijs simpel. Ik gebruik geen melk omdat mijn vriend dat vies vindt. Ik gebruik van die AlproSoya Cuisine, sojaroom.
pi_60003753
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:25 schreef Isegrim het volgende:
Toe een griesmeelpuddinkje met bessensaus. Zelf gekocht.
Ik pak zo een zelfgekochte chocolademousse.
There is no love sincerer than the love of food.
  woensdag 9 juli 2008 @ 20:01:13 #21
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_60003839
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 19:47 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Roux maken is op zich onwijs simpel. Ik gebruik geen melk omdat mijn vriend dat vies vindt. Ik gebruik van die AlproSoya Cuisine, sojaroom.
Ja het is idd onwijs simpel, vandaar ook die smiley. De pasta van vandaag wordt een vegafantasiegerechtje aangezien er niet zo veel in huis is.
  woensdag 9 juli 2008 @ 20:24:13 #22
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_60004348
En ik zit nu om in de Italiaanse stemming te blijven aan een zelfgekochte Tiramisu van de Aldi
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_60006005


Maar dan eentje.
pi_60006180
vanavond pasta met tofu ( at bij vegetarische vriend) groenten en rode saus gegeten

nu een paar toastjes met kruidenboter
pi_60009740
Witte wijn en geroosterde amandelen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')