Doe eens even een receptjequote:Op zondag 13 juli 2008 20:20 schreef Bluezz het volgende:
Champignon-taugé in runderbouillon met geroosterd brood, boter en marmite
damn, dat ziet er lekker uit!quote:Op zondag 13 juli 2008 20:20 schreef Bluezz het volgende:
Champignon-taugé in runderbouillon met geroosterd brood, boter en marmite
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Boter verhitten, allerlei paddenstoelen die je lekker vind + bosui, peterselie, preiringetjes paar minuutjes bakken, peper toevoegen.quote:
oehhh dat is te makkelijk gewoonquote:Op zondag 13 juli 2008 22:15 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Boter verhitten, allerlei paddenstoelen die je lekker vind + bosui, peterselie, preiringetjes paar minuutjes bakken, peper toevoegen.
750 ml. runderbouillon, zelfgetrokken/concentraat/blokjes erbij, aan de kook, pruttelen, laatste minuutjes taugé erbij.
In kommetjes doen, in de tussentijd brood roosteren, besmeren met boter en een klodder marmite en dan soppen in de soep
quote:Op zondag 13 juli 2008 23:28 schreef Bluezz het volgende:
Wokda-groene thee met ijs.
Jaja, ik heb het ondekt
Proefde met de ribeye geen verschil, de snijbonen waren wel zoeter dan anders.quote:Op zondag 13 juli 2008 11:39 schreef computergirl het volgende:
Gisteren bij Marqt biologisch voer ingeslagen voor vanavond: een ribeye en snijbonen. Ben benieuwd, bij kipfilet proef je het verschil in ieder geval heel erg in vergelijking met supermarkt-spul
Ja, dat wou ik nog zeggen: vertel eens wat meer? In wat voor beslagje, bijvoorbeeld?quote:Op zondag 13 juli 2008 01:15 schreef Klaagbak het volgende:
Spareribs met friet en salade als avondeten en daarna gefrituurde kersen
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |