wat zij zeiquote:Op donderdag 17 april 2008 19:09 schreef freecell het volgende:
KLinkt als het perfecte recept om te jojo-en
Crashdieet en dan afgewisseld met 'dit heb ik lang niet gehad, ik wil véél' lekker eetperiodes.
zo simpel maar zo lekkerquote:Op donderdag 17 april 2008 18:17 schreef NED het volgende:
Zelfgemaakte groentesoep met wat afbakbroodjes, salade, gekookte eitjes en mayo
Wij net zoiets. Biefstuk met champignons en donker brood met kruidenboter.quote:Op donderdag 17 april 2008 20:19 schreef Raissa het volgende:
Vanavond een stukje ossenhaas met champignons en wat stukjes stokbrood met kruidenboter.
Nou, dat was succesvolquote:Op vrijdag 18 april 2008 17:28 schreef freecell het volgende:
Valess (niet tegen TARA zeggen dat het geen vlees is)
Bij jouw posts krijg ik altijd dit soort visioenen:quote:Op vrijdag 18 april 2008 18:55 schreef Qwea het volgende:
Gebakken visje, en een bak nasi met ei.
Nu een halve liter bier.
*Proest*quote:Op vrijdag 18 april 2008 20:25 schreef Vivi het volgende:
[..]
Bij jouw posts krijg ik altijd dit soort visioenen:
[ afbeelding ]
Ik ben toch echt deze maand 3 kg afgevallenquote:Op vrijdag 18 april 2008 20:25 schreef Vivi het volgende:
[..]
Bij jouw posts krijg ik altijd dit soort visioenen:
[ afbeelding ]
quote:Op vrijdag 18 april 2008 20:25 schreef Vivi het volgende:
[..]
Bij jouw posts krijg ik altijd dit soort visioenen:
[ afbeelding ]
[/quote]quote:[quote]
Receptkaarten: 24 25 05
Pasta met romige garnalen
Pasta met romige garnalen
* Italiaans, hoofdgerecht, 4 personen , Koken met wijn, pasta, bakken, vis, RK 24_25_05
* Bereiden: 30 min
* Bevat per eenpersoonsportie: Energie 540 kCal - Eiwit 26 g - Vet 18 g - Koolhydraten 66 g
Snelcode: 339752
Met een snelcode heeft u het recept zo weer gevonden op www.ah.nl/recepten. Typ het nummer in bij de receptenzoeker en u springt in een keer naar het recept. Wel zo handig!
* Toevoegen aan
Mijn Boodschappenlijst
* Toevoegen aan Mijn Kookschrift
* Afdrukken
* E-mail dit recept
Ingrediënten
* 350 g tagliatelle
* 2 sjalotten
* 400 tasty tom tomaten
* 3 eetlepels olijfolie
* 250 g tijgergarnalen (diepvries, zak a 500 g)
* 2 eetlepels sherry
* 1 pakje verse roomkaas (MonChou, 100 g)
* 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
Bereiden
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Sjalotten pellen en snipperen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Garnalen volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. In koekenpan olie verhitten. Sjalot 2 min. zacht fruiten. Garnalen toevoegen en 3 min. bakken. Sherry bij garnalen schenken. Roomkaas door garnalen scheppen en laten smelten. Tomaatpartjes erdoor roeren en 1 min. meewarmen. Peterselie fijnknippen. Pasta over vier borden verdelen. Romige garnalen erop scheppen en met peterselie garneren. Lekker met rucolasalade en balsamicodressing.
Geef mij dat dieetquote:Op vrijdag 18 april 2008 20:58 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ik ben toch echt deze maand 3 kg afgevallen
daarvoor hotdogs en bier ?quote:Op vrijdag 18 april 2008 22:36 schreef Terpentin07 het volgende:
Voor de verandering.Pizza en Bier.
Fuck dat zijn wijquote:Op vrijdag 18 april 2008 20:25 schreef Vivi het volgende:
Bij jouw posts krijg ik altijd dit soort visioenen:
[ afbeelding ]
Dat eet ik dus niet hè. Hartstikke hypocriet, zeker aangezien ik wel een jas van paardenvel bezit, maar paardenvlees...?quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:21 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Fuck dat zijn wij
Paardenworst en witte wijn.
Ik krijg het niet echt goed weg, ik heb nog steeds moeite met paardenworst![]()
Ziet er geweldig uit!quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:31 schreef Tezz het volgende:
Fiesta Mexicana in huize Tezz vanavond!
Op de foto hieronder: kipspiesjes met chocola. Erg bijzonder en erg lekker! Het was een gok (ik had het nog nooit eerder gemaakt), maar zoooooo bijzonder! (ze zien zowat zwart op de foto, maar dat is dus de chocola en niet aangebrand, hihi). Verder, pico de gallo, creme fraiche, guacomole, gegrilde maiskolven, brood met roomboter, en fried onion rings.
[ afbeelding ]
Dat ziet er echt uit als een feestje!quote:Op vrijdag 18 april 2008 23:31 schreef Tezz het volgende:
Fiesta Mexicana in huize Tezz vanavond!
Op de foto hieronder: kipspiesjes met chocola. Erg bijzonder en erg lekker! Het was een gok (ik had het nog nooit eerder gemaakt), maar zoooooo bijzonder! (ze zien zowat zwart op de foto, maar dat is dus de chocola en niet aangebrand, hihi). Verder, pico de gallo, creme fraiche, guacomole, gegrilde maiskolven, brood met roomboter, en fried onion rings.
[ afbeelding ]
Wat niet op bovenstaande foto staat is de nacho's con chili. Helaas ging er iets mis toen de schaal in de oven stond: de hitte van de oven was net iets te heftig voor mijn glazen bord. We hebben nog wel wat kunnen redden, maar dat zag er zo rommelig uit dat het niet meer op de foto mocht van mij, hihi. Het was overigens wel lekker. Zo had het er uit moeten zien (deze foto is dus van net voordat het de oven in ging):
[ afbeelding ]
En op.quote:Op zaterdag 19 april 2008 12:15 schreef Isegrim het volgende:
Ik ga zo eindelijk weer eens gebraden kippenpoten scoren op de markt.![]()
Mijn gebraden-kippepoten-leverancier had denk ik vakantie afgelopen week, want hij stond niet op de weekmarktquote:Op zaterdag 19 april 2008 12:15 schreef Isegrim het volgende:
Ik ga zo eindelijk weer eens gebraden kippenpoten scoren op de markt.![]()
quote:Op zaterdag 19 april 2008 20:09 schreef Tezz het volgende:
Vandaag dus griekse mousakamet tzaziki en wat feta/tomaat/pepertjes:
[ afbeelding ]
Het is eenvoudig, maar wel bewerkelijk zeg maar. Komptie:quote:Op zaterdag 19 april 2008 20:15 schreef Isegrim het volgende:
[..]R
E
C
E
P
T
graag!
Dat heb ik nog nooit gemaakt namelijk.
Meen je dat?quote:Op zaterdag 19 april 2008 22:08 schreef ColdFeet het volgende:
Isegrim, ik bulk van de tijd, wees welkom om te komen eten
Sure. Nog even een paar dagen wachten tot ik weer een beetje kan lopen, maar ik was sowieso wel van plan om de komende weken lekker uit te pakken met koken. Ik heb mijn arme Mr culinair ernstig verwaarloosd de weken voor mijn afstuderen en vervolgens ging ik nog op vakantie... Ja, ik heb echt zin om eens wat kookboeken in te duiken en lekker eten te makenquote:
Misschien kunnen we een keer een miniculimeet doen? Jij en jequote:Op zaterdag 19 april 2008 22:17 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Sure. Nog even een paar dagen wachten tot ik weer een beetje kan lopen, maar ik was sowieso wel van plan om de komende weken lekker uit te pakken met koken. Ik heb mijn arme Mr culinair ernstig verwaarloosd de weken voor mijn afstuderen en vervolgens ging ik nog op vakantie... Ja, ik heb echt zin om eens wat kookboeken in te duiken en lekker eten te maken
Ik had trouwens vandaag wel een banoffee pie gemaakt. Met gesuikerde amandeltjes on top. *burp.
Goed plan! Maar ik wil ook best voor je koken, als je zo druk bent... Hoewel ik stiekem erg benieuwd ben naar jouw kookkunstenquote:Op zaterdag 19 april 2008 22:30 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Misschien kunnen we een keer een miniculimeet doen? Jij en jeen ik en mijn
en dan voor elkaar koken?
PMquote:Op zaterdag 19 april 2008 22:37 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Goed plan! Maar ik wil ook best voor je koken, als je zo druk bent... Hoewel ik stiekem erg benieuwd ben naar jouw kookkunsten![]()
oh leuk ook eens proberen deze, ik deed het altijd met witte wijn namelijk.quote:Op zaterdag 19 april 2008 21:36 schreef Tezz het volgende:
[..]
Het is eenvoudig, maar wel bewerkelijk zeg maar. Komptie:
Benodigdheden
750 gram aubergine
Zout peper
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
400 gram rundergehakt
Een flinke scheut (droge) rode wijn
3 dl. Gepureerde tomaten
Snufje suiker
1 theelepel oregano
½ theelepel kaneel
½ heelepel cayennepeper
1 theelepel paprikapoeder
Sap van 1 citroen
500 gram aardappelen
5 takjes peterselie
Bechamelsaus (bloem, roomboter, melk, peper, zout, nootmuskaat)
200 gram feta kaas
2 eieren
Bereiding
De aubergines in plakken snijden en met zout bestrooid ongeveer 1½ uur in een vergiet laten uitlekken. De gesnipperde sjalotjes en teentjes knoflook in 2 eetlepels olie fruiten. Het gehakt toevoegen en rul bakken. De wijn, gepureerde tomaten, suiker en kruiden toevoegen en de massa een uurtje zacht laten pruttelen.
De aardappelen in plakjes snijden en kort voorkoken. De droog gedepte aubergineplakken naast elkaar op 2 bakplaten leggen. Met de rest van de olie bestrijken en 8 minuten goudbruin roosteren onder de grill. Na 4 minuten keren.
In een rechthoekige ovenschaal een bodem maken van gegrilde aubergine plakken en voorgekookte aardappelen. Dit met een beetje citroensap besprenkelen, wat gehakte peterselie erover en wat zout. Daarbovenop de gehaktvulling.
Als laatste weer een laag maken met aubergine/aardappel en ook daar weer citroensap, gehakte peterselie en zout overheen.
Maak een standaard bechamelsaus door een roux te maken van twee eetlepels gesmolten boter en twee eetlepels tarwebloem. Daar melk opgieten en zachtjes aan de kook brengen tot je de gewenste dikte hebt bereikt. Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat. Verkruimel de feta door de saus en laat deze enigszins smelten. Neem de pan van het vuur en klop er nog twee eieren en een wat citroensap doorheen. Giet deze saus over de mousaka.
Zet de mousaka ongeveer 45 minuten in een oven van 180 graden. Klaar!![]()
quote:
deze ga ik onthoudenquote:Op zondag 20 april 2008 17:42 schreef Razztwizzle het volgende:
Gisteravond aten we courgettes gevuld met lamsgehakt/rozijnen/pijnboompitten met daarbij couscous met kikkererwten en paprika
[ afbeelding ]
En zometeen ga ik pannenkoeken bakken.
Dat ziet er zeer smakelijk uit!quote:Op zondag 20 april 2008 17:42 schreef Razztwizzle het volgende:
Gisteravond aten we courgettes gevuld met lamsgehakt/rozijnen/pijnboompitten met daarbij couscous met kikkererwten en paprika
[ afbeelding ]
En zometeen ga ik pannenkoeken bakken.
de appie heeft het ook af en toe in het halalschap liggen. 3 eu voor 4 gram ofzo geloof ikquote:Op zondag 20 april 2008 17:48 schreef motorbloempje het volgende:
lamsgehakt, hoe duur is dat eigenlijk?
Had gisteren een wrap met lamsgehakt, was erg lekker
quote:Op zondag 20 april 2008 19:20 schreef uniekhoorn het volgende:
sperzieboontjes uit blik
Oei, dat klinkt erg goed! Onthou ik!quote:Op zondag 20 april 2008 22:45 schreef MissyMirjaM het volgende:
heb cashewnootjes en amandelen fijngemalen in de vijzel, er honing en kaneel doorgemengd, en dat prutje in opengesneden dadels en vijgen gestopt, en dat ben ik nu aan het eten
Zo lekker zoet.quote:Op zondag 20 april 2008 23:11 schreef computergirl het volgende:
[..]
dat is toch wel de minst geslaagde blik-groente die er bestaat. Ben geen vers-purist of zo, eet zeer regelmatig groente uit de diepvries, maar sperziebonen uit blik vind ik echt niet te vreten
klopt, ik gebruik het ook sinds een tijdje ( geen lactosequote:Op zondag 20 april 2008 22:05 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb vastgesteld dat AlproSoya Cuisine een aardige vervanger is voor room. Mijnheeft een hekel aan melk en alles wat een melkachtige smaak heeft, dus ik wilde dit eens proberen. Romigheid zonder melkige smaak. Binnenkort eens pasta carbonara ermee maken.
Oeii klinkt goed, die onthou ik even.quote:Op zondag 20 april 2008 22:45 schreef MissyMirjaM het volgende:
heb cashewnootjes en amandelen fijngemalen in de vijzel, er honing en kaneel doorgemengd, en dat prutje in opengesneden dadels en vijgen gestopt, en dat ben ik nu aan het eten
Bij "geen zin in moeilijk gedoe" denk ik aan een boterham met kaasquote:Op maandag 21 april 2008 11:12 schreef theKiD het volgende:
Net kipfilet in blokjes gesneden en aangebakken met veel peper, teentje knoflook, beetje sojasaus, en wat kerriepoeder. Voor vanmiddag op me werk, lekker makkelijk uit de magnetron met beetje rijst
Geen zin in moeilijk gedoe
Boterhammet kaas is dan weer voor tussen de middagquote:Op maandag 21 april 2008 11:16 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Bij "geen zin in moeilijk gedoe" denk ik aan een boterham met kaasof een kom soep o.i.d.
Het klinkt wel heel lekker!
Ontopic: Ontbeten met een pannenkoek met kwark en ananas, zometeen een mandarijntje en straks lunchen met couscoussalade.
IJsje! Dát is een goed idee!quote:Op maandag 21 april 2008 14:23 schreef coltje87 het volgende:
Net een raket op, blijft toch het allerlekkerste ijsje ooit gemaakt.
quote:Op maandag 21 april 2008 16:09 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
te laat, de boel staat al te pruttelen
oeh lekker!quote:Op maandag 21 april 2008 18:02 schreef marcb1974 het volgende:
De rest van de rode curry van afgelopen zaterdag
Ja dat kan wel! Staat koel dus...quote:Op dinsdag 22 april 2008 16:59 schreef uniekhoorn het volgende:
Gisteren chili con carne, vandaag eigenlijk ook maar dat wordt dan morgen (kan wel 2 dagen in de koelkast toch?)
Vandaag eten we waar we maar zin in hebben, dingetjes uit de vriezer enzo
Vandaag thee en aanmaaklimonadequote:Op dinsdag 22 april 2008 17:26 schreef SHE het volgende:
Nu champagne; omdat het
- donderdag dinsdag is
- ik echt krankzinnig druk ben
- mijn baas zo stom is mij een fiat te geven voor het bedrijfsrestaurant
Vanavond; blote kreeften van de BBQ.
Ik roep donderdag bij deze uit als deca-dag, tenminste tot eind september.
Is wel mega kut dan dat het vandaag dinsdag isquote:Op dinsdag 22 april 2008 17:26 schreef SHE het volgende:
Nu champagne; omdat het
- donderdag is
- ik echt krankzinnig druk ben
- mijn baas zo stom is mij een fiat te geven voor het bedrijfsrestaurant
Vanavond; blote kreeften van de BBQ.
Ik roep donderdag bij deze uit als deca-dag, tenminste tot eind september.
quote:Op dinsdag 22 april 2008 17:26 schreef SHE het volgende:
Nu champagne; omdat het
- donderdag is
- ik echt krankzinnig druk ben
- mijn baas zo stom is mij een fiat te geven voor het bedrijfsrestaurant
Vanavond; blote kreeften van de BBQ.
Ik roep donderdag bij deze uit als deca-dag, tenminste tot eind september.
Fiat als in het automerk of als in 'ja je mag je plannen voor het bedrijfsrestaurant doorvoeren'?quote:Op dinsdag 22 april 2008 17:26 schreef SHE het volgende:
Nu champagne; omdat het
- mijn baas zo stom is mij een fiat te geven voor het bedrijfsrestaurant
Goed planquote:Ik roep donderdag bij deze uit als deca-dag, tenminste tot eind september.
de Rijst is net begonnen met 'intrekken' na het kokenquote:
Neem je dan wel wat Champagne meequote:Op dinsdag 22 april 2008 17:51 schreef SHE het volgende:
en vannacht ga ik de restjes bij SOL eten. Drank maakt immer hongerig
En zelfgemaakte appelmoesquote:Op dinsdag 22 april 2008 19:18 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Wij hadden boontjes, gehaktbal schnitzels en aardappels
Hmm, je kunt er indoen wat je lekker vindt! Bijvoorbeeld gehakt en dat op smaak brengen met peper, zout, verse kruiden. Wat kaas in blokjes er door en ook wat andere groentes (bijvoorbeeld champignons in kleine stukjes of courgette in blokjes). Om er voor te zorgen dat het niet droog wordt eventueel nog een eitje er door mengen en dan de oven in. Hoppatee: gevulde paprika's!quote:Op woensdag 23 april 2008 09:58 schreef Katana het volgende:
Ik wil gevulde paprika's maken maar kan nergens een simpel recept vinden.
Iemand?
1 grote rode paprikaquote:Op woensdag 23 april 2008 09:58 schreef Katana het volgende:
Ik wil gevulde paprika's maken maar kan nergens een simpel recept vinden.
Iemand?
Toffee koffie? Wat is dat?quote:Op woensdag 23 april 2008 13:28 schreef Muck het volgende:
ik zit nu aan een kommetje Thaise currysoep en een kop toffee-koffie
vanavond maak ik samen met mijn vriend Turkse Dürum
Zonder je creme brulee tekort te willen doen: ik vind ze stiekem ook wel erg lekkerquote:Op woensdag 23 april 2008 17:16 schreef SHE het volgende:
Yum.
Ik wilde voor later vanavond een creme brulee maken. Maar meneer had zo'n zin in perenijsjes. Van festini.
Op 16 mei geef jij de aanwijzingen en kook ik?quote:Op woensdag 23 april 2008 17:19 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Zonder je creme brulee tekort te willen doen: ik vind ze stiekem ook wel erg lekker
Zo even een tent zoeken om te eten; ik heb geen zin om weer te gaan hinkepoten in de keuken
Neuh, dan kan ik al wel weer lopen. Heb een kijkoperatie gehad aan mijn knie. Gevolgd door een pracht van een allergische reactiequote:Op woensdag 23 april 2008 17:22 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Op 16 mei geef jij de aanwijzingen en kook ik?Wat heb je eigenlijk met je been, dat heb ik even gemist.
Reactie op...?quote:Op woensdag 23 april 2008 17:26 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Neuh, dan kan ik al wel weer lopen. Heb een kijkoperatie gehad aan mijn knie. Gevolgd door een pracht van een allergische reactie
Het is de moeite waard om het ook eens zelf te proberen te maken, stuk goedkoper en het is simpelweg gewoon leuk om te doen en eik ook veel lekkerder. Er is ook een sushi-topic in CULquote:
zwanger?quote:Op woensdag 23 april 2008 17:52 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb alleen een paar boterhammen gegeten. Ik ben al twee dagen hartstikke misselijk.
Zwangerschap en geboorte deel 374quote:Op woensdag 23 april 2008 17:52 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb alleen een paar boterhammen gegeten. Ik ben al twee dagen hartstikke misselijk.
Dat staat zeker een keer op de planning. Heb zelfs al 2 kookboeken ervoor liggen met zo te zien heel lekkere receptenquote:Op woensdag 23 april 2008 17:50 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Het is de moeite waard om het ook eens zelf te proberen te maken, stuk goedkoper en het is simpelweg gewoon leuk om te doen en eik ook veel lekkerder. Er is ook een sushi-topic in CUL![]()
Tijdje terug ook even als snack gemaakt voor zomaar 's avonds
[ afbeelding ]
Verder ben ik een sushi-noob hoor, heb het pas een keer of 4-5 gemaakt
quote:
Wat zijn jullie geméén!quote:Op woensdag 23 april 2008 19:29 schreef Xennia het volgende:
[..]
Zwangerschap en geboorte deel 374
![]()
OT: aardbeien met mascarpone
quote:Op woensdag 23 april 2008 21:42 schreef Isegrim het volgende:
Ik ben GVD niet zwanger.Heb voor de zekerheid zelfs een test gedaan aangezien dat mijn worst nightmare is zo ongeveer
![]()
Misschien wel, misschien niet!quote:Op donderdag 24 april 2008 17:33 schreef SHE het volgende:
Eet Erik dat ook?
Ik hoop maar dat Olivier mijn macaroni lust, ik was niet zo creatief vandaag.
Jouw Olivier lust toch allesquote:Op donderdag 24 april 2008 17:33 schreef SHE het volgende:
Eet Erik dat ook?
Ik hoop maar dat Olivier mijn macaroni lust, ik was niet zo creatief vandaag.
quote:Op donderdag 24 april 2008 14:20 schreef DarkElf het volgende:
vanavond maak ik een noodlesoep á la Nigella
makkelijk, lekker en retegezond
net allerlei verse dingen ervoor gehaald: sugarsnaps, taugé, paksoi, shi takes..
Hoe maak je dat eigenlijk?quote:Op donderdag 24 april 2008 16:50 schreef Tezz het volgende:
Er staat een aardappelgratin in de oven met ui, knof en oregano.
Okee, weet wat ik morgen moet maken, ziet er erg lekker uit!quote:Op donderdag 24 april 2008 18:45 schreef DarkElf het volgende:
kippenbouillon met wat soyasaus, beetje basterdsuiker, anijszaad (kon geen steranijs vinden), gehakte verse gember.... en dan al die groenten erbij en dat weer over de noodles gooien! en nog een klein toefje verse koriander erover...
yummie
Was het maar zo'n feest. Een kritisch mormel is hetquote:
Nooit meer kant en klaar kopen Bluezz! Het is erg makkelijk om zelf te maken, vele malen lekkerder en duizenden combi's mogelijk!quote:Op donderdag 24 april 2008 19:00 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Hoe maak je dat eigenlijk?
Ik koop het wel eens kant en klaar
En ipv melk, volvette room gebruiken is nog lekkerder.quote:Op donderdag 24 april 2008 19:59 schreef Tezz het volgende:
[..]
Nooit meer kant en klaar kopen Bluezz! Het is erg makkelijk om zelf te maken, vele malen lekkerder en duizenden combi's mogelijk!
Ik had vanavond aardappels in schijfjes voorgekookt (in de magnetron natuurlijk, lekker makkelijk). In een pannetje twee flinke uien in ringen lekker donker aangebakken met daarbij een half chilipepertje en twee teentjes knoflook en wat verse oregano.
Dan: gekookte aardappelschijfjes in ovenschaal mikken, uien erboven op, beetje door elkaar scheppen (ja je kunt ook mooi dakpansgewijs gaan bouwen, maar wie let daar nou op, duh......).
Dan een mengseltje van 2 eieren, flinke scheut melk, wat creme fraiche, wat peper, zout en een zakje geraspte kaas goed mengen en er over gieten. Half uurtje in de oven en voila: klaar!
(ook lekker met gebakken spekjes erdoor trouwens, maar die waren op vandaag)
Rotiquote:Op vrijdag 25 april 2008 09:30 schreef Tezz het volgende:
De vraag 'wat eten we vandaag' heb ik me deze ochtend al diverse malen gesteld. Ik heb zin om lekker te koken (mag best veel werk zijn), maar heb totaal geen inspiratie!
Iemand nog een tip voor me? Als in: dat MOET je gewoon ooit gemaakt/gegeten hebben??
Oke. Ik ga een recept zoeken.......nog nooit gemaakt inderdaad!quote:
Snuffelen met je verstopte neus?quote:Op vrijdag 25 april 2008 10:32 schreef Patries86 het volgende:
Ik zit ook echt zo van: wat moeten we eten!!
Naja ga zo de supermarkt in en ga wel ffies snuffelen!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |