Oeeeh dat wil ik dan weer niet weten hahaquote:Op zondag 23 maart 2008 21:42 schreef FleshWound het volgende:
Voedingswaardeinformatie: de taart bevat:
10047 calorieen.
85 gram eiwit.
900 gram koolhydraten.
676 gram vet.
Per stuk dus 628 calorieen.
omgomgomgomg!!!quote:Op zondag 23 maart 2008 21:42 schreef FleshWound het volgende:
Voedingswaardeinformatie: de taart bevat:
10047 calorieen.
85 gram eiwit.
900 gram koolhydraten.
676 gram vet.
Per stuk dus 628 calorieen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.It's not just sex, it's love
It's two people connecting
With four other people
And aliens
25 uur op de hometrainer.quote:10047 calorieen
quote:Op maandag 24 maart 2008 00:02 schreef golfer het volgende:
Man, hij was heerlijk. Maar echt....na een half stukje taart had ik het gevoel alsof ik ernstig ongesteld moest worden.
Ik at hem gratisquote:Op zondag 23 maart 2008 22:51 schreef Isabeau het volgende:
omgomgomgomg!!!
Dit had ik niet willen wetenMaar hij was lekkurrrrrr
uh huh...quote:Op zondag 23 maart 2008 22:51 schreef Isabeau het volgende:
[..]
omgomgomgomg!!!
Dit had ik niet willen wetenMaar hij was lekkurrrrrr
Doe het niet, doe het niet!!quote:Op maandag 24 maart 2008 11:18 schreef Ewelina het volgende:
Ik had hier niet op moeten klikkenNu wil ik hem gaan maken en de ingredienten staan hier al in de kast...
hou me tegen
Budget-technisch erg handigquote:Op maandag 24 maart 2008 11:54 schreef motorbloempje het volgende:
ik ga 't op m'n verjaardag maken denk ik
hoef ik niet zo'n grote taart te bakken, want dan 5 happen heeft iedereen al genoeg![]()
en ik heb nog best veel van die zwitserse bijna 80% kookchocolade liggenquote:
Erg pure chocolade bevat minder vet dat gewone pure chocolade. Hoe meer cacao, hoe minder vet.quote:Op maandag 24 maart 2008 12:08 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
en ik heb nog best veel van die zwitserse bijna 80% kookchocolade liggen
gelukkig gebruik ik 't bijna nooit uit angst voor mijn weegschaal![]()
ja, daarom heb ik ook alleen de pure chocoladeeitjes uit mijn paaspakket opgegetenquote:Op maandag 24 maart 2008 12:11 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Erg pure chocolade bevat minder vet dat gewone pure chocolade. Hoe meer cacao, hoe minder vet.
lynchen? deze held heeft 1 van de meest verdorven recepten ooit aan me gegeven. ik ga 'm niet lynchen!quote:Op maandag 24 maart 2008 16:10 schreef Leintjeuh het volgende:
Wie heeft er veren? Ik heb pek!! We lynchen hem!
j/k
Wie zijn 'jullie' dan?quote:Op maandag 24 maart 2008 16:50 schreef Den_Haag het volgende:
We hadden het over de dieetdames lynchen!
quote:Op maandag 24 maart 2008 11:10 schreef TheThirdMark het volgende:
Djeez, dat is nog eens een EndeldarmTerrorist.
Maarre ben zelf niet zo gek op cointreau. Zou je dit ook met Cognac kunnen doen?
Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar ga vooral je gangquote:
Orgineelquote:Op zondag 23 maart 2008 21:23 schreef FleshWound het volgende:
Alle rechten voorbehouden. FleshWound stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan door ontploffende magen, kapotte broekriemen of gescheurde overhemden, chocoladevlekken en/of gebroken stoelen. Het maken, eten en verteren van dit dessert geschiedt geheel op eigen risico.
Ik wil 'm ook maken met iets anders dan bitterkoekjes, volkorenbiscuitjes bijvoorbeeld? Iemand tips?quote:Op zondag 23 maart 2008 21:35 schreef rhubarbje het volgende:
Oeh ik maak ook zoiets voor feestjes en zo maar dan ipv bitterkoekjes een bodem van verkruimelde bastogne koeken en amaretto(beetje gesmolte boter er over gieten) en dan die chocozooi er op en in de koelkast
Heeeeeerlijk
Dat lijkt me niets; bitterkoekjes geweekt in alcohol worden marsepein-achtig, biscuitjes geweekt in drank worden papquote:Op zaterdag 5 april 2008 11:45 schreef Innocence het volgende:
[..]
Ik wil 'm ook maken met iets anders dan bitterkoekjes, volkorenbiscuitjes bijvoorbeeld? Iemand tips?
Als je ammaretti (Italiaanse, drogere bitterkoekjes) kan krijgen moet je die volledig verkruimelen en in de cointreaux weken. Dat zegt het originele recept teminste, maar ik heb het nog nooit zo geprobeerd.quote:Op zaterdag 5 april 2008 11:45 schreef Innocence het volgende:
[..]
Ik wil 'm ook maken met iets anders dan bitterkoekjes, volkorenbiscuitjes bijvoorbeeld? Iemand tips?
wat zij zeiquote:Op zaterdag 5 april 2008 13:31 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Dat lijkt me niets; bitterkoekjes geweekt in alcohol worden marsepein-achtig, biscuitjes geweekt in drank worden papSowieso vond ik juist die bitterkoekstukjes zo lekker
Bij de Xenos te koop. Ik meen 1 euro per pak.quote:Op zaterdag 5 april 2008 14:39 schreef FleshWound het volgende:
Als je ammaretti (Italiaanse, drogere bitterkoekjes) kan krijgen moet je die volledig verkruimelen en in de cointreaux weken. Dat zegt het originele recept teminste, maar ik heb het nog nooit zo geprobeerd.
Ik heb eindelijk een excuus gevonden!quote:Op zondag 6 april 2008 11:19 schreef Isegrim het volgende:
Ja, ben weer bijgekomen van de schok.
Oeh, en ik kan hier om de hoek amaretti krijgen. Even een excuus bedenken om deze taart binnenkort te maken.
Ga je ze er dan bijvertellen dat er zoveel kcal inzitten dat ze meteen een bypass mogen plannen?quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:10 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik heb eindelijk een excuus gevonden!Ik ga 'm donderdag maken om op mijn werk uit te delen wegens verjaardag!
Natuurlijk niet!quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:33 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Ga je ze er dan bijvertellen dat er zoveel kcal inzitten dat ze meteen een bypass mogen plannen?
wathijzeiquote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:14 schreef Stereotomy het volgende:
Ik zit er nog steeds vol van, en ik kreeg de mijne niet eens op.
quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 18:19 schreef MissyMirjaM het volgende:
goffer, ik keek in dit topic, en ben meteen 3 kilo aangekomen
Waar werk je?quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:10 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik heb eindelijk een excuus gevonden!Ik ga 'm donderdag maken om op mijn werk uit te delen wegens verjaardag!
Dat is lekker dichtbij voor mijquote:Op woensdag 8 oktober 2008 14:23 schreef Isegrim het volgende:
Ergens op een industrieterrein in R'dam.
Ik offer mezelf wel op om de rest dan op te etenquote:Op woensdag 8 oktober 2008 14:51 schreef Captain_Fabulous het volgende:
1 liter slagroom, 900 gr chocola....dat verdomme pure foodporno! Dit moet ik een keer maken, als ik nou hele dunne sneetjes maak moet het binnen mijn dieet passen
quote:Op donderdag 9 oktober 2008 18:23 schreef Isegrim het volgende:
Alles is ingeslagen, straks na het eten ga ik aan de slag.
weer 3 kilo erbij!quote:Op donderdag 9 oktober 2008 18:41 schreef Viking84 het volgende:
[..]. Wel even foto's maken van het eindresultaat. Het water loopt me nu al in de mond en straks als ik op invoeren klink staat dit topic nog in MyAT ook
.
quote:Op donderdag 9 oktober 2008 18:23 schreef Isegrim het volgende:
Alles is ingeslagen, straks na het eten ga ik aan de slag.
Ohhh nou, dan neem ik morgen gewoon een paar stukken.quote:Op donderdag 9 oktober 2008 19:35 schreef Leintjeuh het volgende:
Dames, ik zweer, dit is een wonder-recept. Ik heb deze taart in Maart gegeten en sindsdien ben ik al 5 kilo afgevallen
*kwijl*quote:Op vrijdag 10 oktober 2008 07:05 schreef Isegrim het volgende:
Hij's mooi opgesteven.
Voilà:
[ afbeelding ]
Die andere taart is geen mega-crème brûlée, maar een tarte au citron.
Die heb ik echt al vaak her en der op Fok gepost, zal ff kijken of ik 'm voor je kan vinden.quote:Op vrijdag 10 oktober 2008 08:01 schreef DarkElf het volgende:
heb je een recept voor die tarte au citron ?
echt?quote:Op vrijdag 10 oktober 2008 16:40 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Die heb ik echt al vaak her en der op Fok gepost, zal ff kijken of ik 'm voor je kan vinden.
Vulling:quote:350 g bloem
snufje zout
150 g boter
100 g poedersuiker
2 geklutste eieren
Bloem en zout op werkblad zeven, boter erdoor wrijven tot het broodkruimelig is. Suiker toevoegen en mengen. Eieren toevoegen en mengen. Kneden tot je een mooi fluweelzacht deeg hebt. Folie eromheen en in de koeling leggen. Daarna uitrollen en ondiepe taartvorm mee bekleden. Daarna terug in koeling.
Koud serveren!quote:4 eieren
2 eidooiers
275 g fijne suiker
190 ml room (de vetste die je kunt krijgen, liefst die blikjes van de Turk)
275 ml citroensap (vers bij voorkeur)
fijngeraspte schil van 3 citroenen
Meng eieren, eidooiers en suiker. Voeg room al kloppen toe en dan citroensap en schil.
Haal bodem uit koeling en bedek met bakpapier. Leg daar bonen op. Tien minuten bakken op 190 graden. Papier en bonen verwijderen en nog tien minuten bakken of tot het net gaar, maar nog bleek is. Haal uit de oven en verlaag temperatuur tot 150 graden.
Zet bakvorm op bakplaat en giet vulling erin. 35-40 minuten bakken, of tot vulling vast is geworden.
Nu dan: gefeliciteerd met je verjaardag!quote:
Koffie misschien?quote:Op zaterdag 10 april 2010 09:38 schreef wyccie het volgende:
Ik wil deze taart ook maken, maar zonder alcohol. Waarin kan ik de bitterkoekjes weken?
Jij houdt altijd appelwangetjesquote:Op zondag 11 april 2010 18:28 schreef AKnynke het volgende:
[..]
ik sport nog steeds om al die kilo's eraf te krijgen..
Zeker na een beetje alcohol, ja. Maar, dat appelbuikje mag wel weg!quote:
Heb hem hier toch laatst maar gemaakt met Cognac, en op de plotselinge spontane dronkenschap tijdens het voorproeven na heel goed bevallen.quote:Op vrijdag 9 april 2010 19:50 schreef motorbloempje het volgende:
ja hoi, schop
ik ga deze maken, en heb alleen geen drank voor de bitterkoekjes.
Nu vraag ik me af of dat echt moet, of dat 't ook zonder kan.
Wat ik eventueel heb aan drank is strohrum, bacardi, whisky en brandymaar het lijkt me niet dat deze dingen geschikt zijn, of wel?
quote:Op zondag 11 april 2010 19:52 schreef TheThirdMark het volgende:
[..]
Heb hem hier toch laatst maar gemaakt met Cognac, en op de plotselinge spontane dronkenschap tijdens het voorproeven na heel goed bevallen.
en ik geen alcohol of koffie dus geen probleem voor mijquote:Op dinsdag 13 april 2010 11:41 schreef Windigo het volgende:
Ik lust geen bitterkoekjes. Mooi! Ik kan hem dus laten staan
je proeft vooral chocolade hoorquote:Op dinsdag 13 april 2010 11:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
en ik geen alcohol of koffie dus geen probleem voor mij
quote:Op zondag 23 maart 2008 21:42 schreef FleshWound het volgende:
Voedingswaardeinformatie: de taart bevat:
10047 calorieen.
85 gram eiwit.
900 gram koolhydraten.
676 gram vet.
Per stuk dus 628 calorieen.
Pinokioquote:Op dinsdag 13 april 2010 17:40 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Ik vond m vies. Helpt dat wel? Veeeeeel te bitter en way te zwaar.
bitter helpt zeker, want daar hou ik niet van. thanksquote:Op dinsdag 13 april 2010 17:40 schreef Leintjeuh het volgende:
[..]
Ik vond m vies. Helpt dat wel? Veeeeeel te bitter en way te zwaar.
Ongelofelijk hequote:Op dinsdag 13 april 2010 18:39 schreef FleshWound het volgende:
Damn, is dit echt alweer twee jaar geleden ja?
Zeker als je gaat bedenken wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd!quote:
Ssst, ik had er net even geen behoefte meer aanquote:Op dinsdag 13 april 2010 22:00 schreef TheThirdMark het volgende:
Mehh het bittere komt van de heel pure choco. Je kan ook gewoon een ander % cacao nemen, wordt de taart meteen minder bitter.
Als je nu echt wil zwijnen dan maak je er een soort van Profiterol van. Dan doe je in het midden een lading roomsoesjes verstoppenquote:Op dinsdag 13 april 2010 22:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ssst, ik had er net even geen behoefte meer aan
je vriendin is op dieet?quote:Op dinsdag 13 april 2010 22:30 schreef TheThirdMark het volgende:
[..]
Als je nu echt wil zwijnen dan maak je er een soort van Profiterol van. Dan doe je in het midden een lading roomsoesjes verstoppen![]()
Maak er volgende maand wel weer 1 van. Heb die van laatst met de cognac zowat in mijn eentje opgegeten
iddquote:Op dinsdag 13 april 2010 21:59 schreef AKnynke het volgende:
[..]
Zeker als je gaat bedenken wat er in de tussentijd allemaal is gebeurd!
quote:Op vrijdag 16 april 2010 11:08 schreef 2cv het volgende:
Heb je maar 0,14 liter cointreau nodig ? Ik heb 1,4 liter gehaald
Kun je cosmo's maken, of zulu gin&tonics. Ik vind het ook erg lekker gewoon door de koffie en dan met een klodder slagroomquote:Op vrijdag 16 april 2010 11:08 schreef 2cv het volgende:
Heb je maar 0,14 liter cointreau nodig ? Ik heb 1,4 liter gehaald
Noem me geschift, maar dat lijkt me leukquote:Op dinsdag 13 april 2010 12:38 schreef motorbloempje het volgende:
ik had er heel voorzichtig wat strohrum overheen gesprenkeld met mijn handen, beetje husselen. Ben niet zo'n fan van strohrum, maar op deze manier was 't erg lekker!nom! en heb 't recept gehalveerd!
Maar het is een succesnummer
enige probleem hier: de eierdooiers lieten de chocolade op een gegeven moment echt heel hard stollen... waardoor ik uiteindelijk met mijn handen in de geklopte chocolade moest om de chocolade op te laten nemen
wanneer kan ik aanschuiven?quote:Op vrijdag 16 april 2010 11:36 schreef 2cv het volgende:
Recept rolt as we speak de printer uit. Zometeen eerst maar eens bitterkoekjes slachten en in de week zetten. Vanavond/vannacht/morgen zie ik dan wel weer verder.
Overigens heb ik de ingrediënten niet gehalveerd. Als iets lekker is wil ik er veel van
het had idd wel watquote:Op vrijdag 16 april 2010 11:13 schreef Muck het volgende:
[..]
Noem me geschift, maar dat lijkt me leuk
ik heb ze gewoon gescheurdquote:Op vrijdag 16 april 2010 13:18 schreef 2cv het volgende:
Moet er echt maar 140ml cointreau bij die bitterkoekjes ? Het lijkt zo weinig.
Maar ik ben klaar met bitterkoekjes hakken (blaar op mijn vinger door die snijderij). Het staat te weken in een plasje cointreau. Na m'n werk maar eens verder kijken.
En dat ga ik dan ook proberenquote:Op vrijdag 16 april 2010 14:25 schreef RobinOok het volgende:
Of hakken/snijden na het weken. Dat gaat vast ook makkelijker.
post nr 6 van dit topicquote:
quote:Op zondag 23 maart 2008 21:35 schreef rhubarbje het volgende:
Oeh ik maak ook zoiets voor feestjes en zo maar dan ipv bitterkoekjes een bodem van verkruimelde bastogne koeken en amaretto(beetje gesmolte boter er over gieten) en dan die chocozooi er op en in de koelkast
Heeeeeerlijk
Oepsquote:Op zaterdag 17 april 2010 18:50 schreef rhubarbje het volgende:
[..]
post nr 6 van dit topic
maar ff voor de handigheid:
[..]
quote:Op zondag 23 maart 2008 21:42 schreef FleshWound het volgende:
Voedingswaardeinformatie: de taart bevat:
10047 calorieen.
85 gram eiwit.
900 gram koolhydraten.
676 gram vet.
Per stuk dus 628 calorieen.
quote:Op zondag 18 april 2010 00:14 schreef loveli het volgende:
O crap. Ik zat me al af te vragen wat ik met die liter slagroom moet doen die ik nog heb staan. En m'n restant chocolate chips. Er mag vast wel Grand Marnier in ipv Cointreau.
Zien we hier een vraag van een potentieel lid van de AA?quote:Op vrijdag 16 april 2010 13:18 schreef 2cv het volgende:
Moet er echt maar 140ml cointreau bij die bitterkoekjes ? Het lijkt zo weinig.
Maar ik ben klaar met bitterkoekjes hakken (blaar op mijn vinger door die snijderij). Het staat te weken in een plasje cointreau. Na m'n werk maar eens verder kijken.
Het leek mij wel lekkerquote:Op zondag 18 april 2010 22:33 schreef rhubarbje het volgende:
wtf! waarom heb je nog glazuur gedaan op die taart?
Ik vind het niet echt een combi... (jij misschien wel daar niet van)
de taart is zacht en smelt op je tong en de glazuur zal dat niet doen (iig niet op het zelfde moment en zo) en die taart is al onwijs machtig en onwijs zoet
quote:Op zondag 18 april 2010 22:34 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Zien we hier een vraag van een potentieel lid van de AA?
Haha, hij ziet er niet erg stevig uit nee.quote:Op maandag 19 april 2010 15:38 schreef 2cv het volgende:
Mijn chocoladetaart:
Dit ziet er goed uit:
[ afbeelding ]
Dit ook:
[ afbeelding ]
Dit ziet er uit als een drol op een schoteltje:
[ afbeelding ]
De laagjes kan je helaas niet zien:
[ afbeelding ]
Maar de smaak ? Geweldig ! En zelfs met de centimeter chocoladeglazuur er op vind ik hem niet te machtig.
Maar de volgende keer doe ik dubbel zoveel bitterkoekjesmengsel en wil ik iets verzinnen om het geheel steviger te maken.
Je kan ook gewoon de garde wat langer hanterenquote:Op zondag 16 mei 2010 09:22 schreef scrub_nurse het volgende:
ik heb geen mixer om de slagroom lobbig te kloppen,kun je ook die bekers kant en klare slagroom gebruiken?
die zijn vaak al wat te doorgeslagen volgens mij voor een recept als ditquote:Op zondag 16 mei 2010 09:22 schreef scrub_nurse het volgende:
ik heb geen mixer om de slagroom lobbig te kloppen,kun je ook die bekers kant en klare slagroom gebruiken?
Allemaal opeten en dan opnieuw proberen.quote:
Ja dat kan. Heb me laten vertellen dat dat risico bij warm weer ook groter is.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:56 schreef wyccie het volgende:
En kun je slagroom ook te ver doorkloppen?
Je bedoelt het geheime karnemelk-recept tochquote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:58 schreef caroline88 het volgende:
[..]
Ja dat kan. Heb me laten vertellen dat dat risico bij warm weer ook groter is.
Het wordt dan boter
Oh barst nu heb ik het geheime boter-recept verklapt![]()
Karnemelk? Dat heb ik nog nooit gemaakt.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:59 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Je bedoelt het geheime karnemelk-recept toch
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Helemaal niet! Je bent een fantastisch culinarie ontdekkingsreiziger die nu onontgonnen gebied betreedtquote:
quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:03 schreef caroline88 het volgende:
[..]
Karnemelk? Dat heb ik nog nooit gemaakt.
Vind ook dat een dergelijke smaakervaring niet in een chocolade topic thuishoortAls je boter hebt gemaakt heb je ook karnemelk gemaaktSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Heb je natte drab met koekjes en klontjes boter of ziet het er anders uit?quote:
Dacht dat ik hem bij de Jumbo had gezien. Of iets vergelijkbaars. Het moet geloof ik die heel bittere chocolade zijn.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:04 schreef _Ophelia_ het volgende:
De chocola uit de OP kocht ik trouwens altijd bij de AH om mee te koken maar ze hebben hem niet meer. Is hij ergens anders nog te krijgen?
quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:06 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Als je boter hebt gemaakt heb je ook karnemelk gemaakt
Ik heb gelukkig nooit boter gemaakt, heb er wel eens een keertje heel dicht tegenaan gezeten en toen zei mijn moeder dat ik nu dus boter van de room aan het kloppen was.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je vloeibare chocolade is dus niet mislukt. Het is meer een soort vrije radicaal geworden omdat het an sich niet echt lekker is. Heb je nog vanille ijs? Dan kun je er misschien warme chocoladesaus van maken en toch iets lekkers eten.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:10 schreef wyccie het volgende:
Ik heb nu 3 mislukte kommen: drabkoekjes (te veel koffie), karneslagroom, vloeibare chocola.
Wat wel is gelukt: eidooiers splitsen en chocola au-bain-marie smelten.
De chocola eet je inderdaad met ijs of je doopt er andere koekjes in en de karneslagroom klop je nog wat verder dan heb je morgen verse zelfgemaakte roomboter bij het ontbijt.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:10 schreef wyccie het volgende:
Ik heb nu 3 mislukte kommen: drabkoekjes (te veel koffie), karneslagroom, vloeibare chocola.
Wat wel is gelukt: eidooiers splitsen en chocola au-bain-marie smelten.
Als ik mij ermee mag bemoeien (quote:Op maandag 19 april 2010 15:38 schreef 2cv het volgende:
Mijn chocoladetaart:
Dit ziet er goed uit:
[ afbeelding ]
Maar de smaak ? Geweldig ! En zelfs met de centimeter chocoladeglazuur er op vind ik hem niet te machtig.
Maar de volgende keer doe ik dubbel zoveel bitterkoekjesmengsel en wil ik iets verzinnen om het geheel steviger te maken.
Ik ga deze binnenkort juist maken voor mij en m'n huisgenotenquote:Op zaterdag 15 mei 2010 14:25 schreef caroline88 het volgende:
Dit gaat dus nevernooit lukken. Zoveel verleiding in de koelkast zetten en er dan lang genoeg vanaf blijven dat hij kan opstijven. Huisgenoten helpen ook al niet want die eten nog niet een brownie-grote portie op.
Zonder bitterkoekjes of cointreau, ik ben geen geheelonthouder maar heb taarten, ijs etc met drank nooit lekker gevonden.
Death by chocolate, definitely. But what a way to go
Welk gedeelte van de TT trok jou dan naar dit topic...de dood?quote:Op zondag 23 maart 2008 21:34 schreef BrandX het volgende:
BX houdt niet van chocoladetaart en bitterkoekjes zijn ook niet haar ding
Toch wel een culinair hoogtepuntje.quote:
Ah oke, nou t belangrijkste is t recept dus t komt goed zo.quote:Op zondag 30 juni 2013 21:47 schreef FleshWound het volgende:
[..]
Toch wel een culinair hoogtepuntje.
Madelief, dat waren de enige twee foto's die niet door mij gehost waren, kan me alleen even niet herinneren wie ze toen gemaakt had. Het is alweer vijf jaar geleden.
Edit: misschien was het Bluezzz?
Vond hem grappigquote:Op zondag 30 juni 2013 18:19 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Welk gedeelte van de TT trok jou dan naar dit topic...de dood?
moet je doen, een taart komt altijd van pas.quote:Op maandag 1 juli 2013 20:14 schreef Trashcanman het volgende:
[..]
Vond hem grappig![]()
Ziet er trouwens uit als iets wat ik ook vrij eenvoudig kan maken. Misschien maar eens doen, ik heb nog nooit een taart gemaakt.
Ja.quote:Op zondag 30 juni 2013 18:19 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Welk gedeelte van de TT trok jou dan naar dit topic...de dood?
Euc_quote:Op zondag 30 juni 2013 21:47 schreef FleshWound het volgende:
Toch wel een culinair hoogtepuntje.
Madelief, dat waren de enige twee foto's die niet door mij gehost waren, kan me alleen even niet herinneren wie ze toen gemaakt had. Het is alweer vijf jaar geleden.
Edit: misschien was het Bluezzz?
Zoiets.quote:
Ik moet dit jaar nog weer een keer de overtocht makenquote:Op maandag 1 juli 2013 23:57 schreef motorbloempje het volgende:
Ik riep wel zo leuk dat ik deze weer 's ging bakken.. hè?
Maar er moeten bitterkoekjes in...
En raad eens wat ze hier NIET hebben...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |