Je kan ook gewoon de garde wat langer hanterenquote:Op zondag 16 mei 2010 09:22 schreef scrub_nurse het volgende:
ik heb geen mixer om de slagroom lobbig te kloppen,kun je ook die bekers kant en klare slagroom gebruiken?
die zijn vaak al wat te doorgeslagen volgens mij voor een recept als ditquote:Op zondag 16 mei 2010 09:22 schreef scrub_nurse het volgende:
ik heb geen mixer om de slagroom lobbig te kloppen,kun je ook die bekers kant en klare slagroom gebruiken?
Allemaal opeten en dan opnieuw proberen.quote:
Ja dat kan. Heb me laten vertellen dat dat risico bij warm weer ook groter is.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:56 schreef wyccie het volgende:
En kun je slagroom ook te ver doorkloppen?
Je bedoelt het geheime karnemelk-recept tochquote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:58 schreef caroline88 het volgende:
[..]
Ja dat kan. Heb me laten vertellen dat dat risico bij warm weer ook groter is.
Het wordt dan boter
Oh barst nu heb ik het geheime boter-recept verklapt![]()
Karnemelk? Dat heb ik nog nooit gemaakt.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 21:59 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Je bedoelt het geheime karnemelk-recept toch
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Helemaal niet! Je bent een fantastisch culinarie ontdekkingsreiziger die nu onontgonnen gebied betreedtquote:
quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:03 schreef caroline88 het volgende:
[..]
Karnemelk? Dat heb ik nog nooit gemaakt.
Vind ook dat een dergelijke smaakervaring niet in een chocolade topic thuishoortAls je boter hebt gemaakt heb je ook karnemelk gemaaktSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Heb je natte drab met koekjes en klontjes boter of ziet het er anders uit?quote:
Dacht dat ik hem bij de Jumbo had gezien. Of iets vergelijkbaars. Het moet geloof ik die heel bittere chocolade zijn.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:04 schreef _Ophelia_ het volgende:
De chocola uit de OP kocht ik trouwens altijd bij de AH om mee te koken maar ze hebben hem niet meer. Is hij ergens anders nog te krijgen?
quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:06 schreef _Ophelia_ het volgende:
[..]
Als je boter hebt gemaakt heb je ook karnemelk gemaakt
Ik heb gelukkig nooit boter gemaakt, heb er wel eens een keertje heel dicht tegenaan gezeten en toen zei mijn moeder dat ik nu dus boter van de room aan het kloppen was.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Je vloeibare chocolade is dus niet mislukt. Het is meer een soort vrije radicaal geworden omdat het an sich niet echt lekker is. Heb je nog vanille ijs? Dan kun je er misschien warme chocoladesaus van maken en toch iets lekkers eten.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:10 schreef wyccie het volgende:
Ik heb nu 3 mislukte kommen: drabkoekjes (te veel koffie), karneslagroom, vloeibare chocola.
Wat wel is gelukt: eidooiers splitsen en chocola au-bain-marie smelten.
De chocola eet je inderdaad met ijs of je doopt er andere koekjes in en de karneslagroom klop je nog wat verder dan heb je morgen verse zelfgemaakte roomboter bij het ontbijt.quote:Op vrijdag 20 augustus 2010 22:10 schreef wyccie het volgende:
Ik heb nu 3 mislukte kommen: drabkoekjes (te veel koffie), karneslagroom, vloeibare chocola.
Wat wel is gelukt: eidooiers splitsen en chocola au-bain-marie smelten.
Als ik mij ermee mag bemoeien (quote:Op maandag 19 april 2010 15:38 schreef 2cv het volgende:
Mijn chocoladetaart:
Dit ziet er goed uit:
[ afbeelding ]
Maar de smaak ? Geweldig ! En zelfs met de centimeter chocoladeglazuur er op vind ik hem niet te machtig.
Maar de volgende keer doe ik dubbel zoveel bitterkoekjesmengsel en wil ik iets verzinnen om het geheel steviger te maken.
Ik ga deze binnenkort juist maken voor mij en m'n huisgenotenquote:Op zaterdag 15 mei 2010 14:25 schreef caroline88 het volgende:
Dit gaat dus nevernooit lukken. Zoveel verleiding in de koelkast zetten en er dan lang genoeg vanaf blijven dat hij kan opstijven. Huisgenoten helpen ook al niet want die eten nog niet een brownie-grote portie op.
Zonder bitterkoekjes of cointreau, ik ben geen geheelonthouder maar heb taarten, ijs etc met drank nooit lekker gevonden.
Death by chocolate, definitely. But what a way to go
Welk gedeelte van de TT trok jou dan naar dit topic...de dood?quote:Op zondag 23 maart 2008 21:34 schreef BrandX het volgende:
BX houdt niet van chocoladetaart en bitterkoekjes zijn ook niet haar ding
Toch wel een culinair hoogtepuntje.quote:
Ah oke, nou t belangrijkste is t recept dus t komt goed zo.quote:Op zondag 30 juni 2013 21:47 schreef FleshWound het volgende:
[..]
Toch wel een culinair hoogtepuntje.
Madelief, dat waren de enige twee foto's die niet door mij gehost waren, kan me alleen even niet herinneren wie ze toen gemaakt had. Het is alweer vijf jaar geleden.
Edit: misschien was het Bluezzz?
Vond hem grappigquote:Op zondag 30 juni 2013 18:19 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Welk gedeelte van de TT trok jou dan naar dit topic...de dood?
moet je doen, een taart komt altijd van pas.quote:Op maandag 1 juli 2013 20:14 schreef Trashcanman het volgende:
[..]
Vond hem grappig![]()
Ziet er trouwens uit als iets wat ik ook vrij eenvoudig kan maken. Misschien maar eens doen, ik heb nog nooit een taart gemaakt.
Ja.quote:Op zondag 30 juni 2013 18:19 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Welk gedeelte van de TT trok jou dan naar dit topic...de dood?
Euc_quote:Op zondag 30 juni 2013 21:47 schreef FleshWound het volgende:
Toch wel een culinair hoogtepuntje.
Madelief, dat waren de enige twee foto's die niet door mij gehost waren, kan me alleen even niet herinneren wie ze toen gemaakt had. Het is alweer vijf jaar geleden.
Edit: misschien was het Bluezzz?
Zoiets.quote:
Ik moet dit jaar nog weer een keer de overtocht makenquote:Op maandag 1 juli 2013 23:57 schreef motorbloempje het volgende:
Ik riep wel zo leuk dat ik deze weer 's ging bakken.. hè?
Maar er moeten bitterkoekjes in...
En raad eens wat ze hier NIET hebben...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |