quote:Op maandag 24 maart 2008 11:10 schreef TheThirdMark het volgende:
Djeez, dat is nog eens een EndeldarmTerrorist.
Maarre ben zelf niet zo gek op cointreau. Zou je dit ook met Cognac kunnen doen?
Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar ga vooral je gangquote:
Orgineelquote:Op zondag 23 maart 2008 21:23 schreef FleshWound het volgende:
Alle rechten voorbehouden. FleshWound stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan door ontploffende magen, kapotte broekriemen of gescheurde overhemden, chocoladevlekken en/of gebroken stoelen. Het maken, eten en verteren van dit dessert geschiedt geheel op eigen risico.
Ik wil 'm ook maken met iets anders dan bitterkoekjes, volkorenbiscuitjes bijvoorbeeld? Iemand tips?quote:Op zondag 23 maart 2008 21:35 schreef rhubarbje het volgende:
Oeh ik maak ook zoiets voor feestjes en zo maar dan ipv bitterkoekjes een bodem van verkruimelde bastogne koeken en amaretto(beetje gesmolte boter er over gieten) en dan die chocozooi er op en in de koelkast
Heeeeeerlijk
Dat lijkt me niets; bitterkoekjes geweekt in alcohol worden marsepein-achtig, biscuitjes geweekt in drank worden papquote:Op zaterdag 5 april 2008 11:45 schreef Innocence het volgende:
[..]
Ik wil 'm ook maken met iets anders dan bitterkoekjes, volkorenbiscuitjes bijvoorbeeld? Iemand tips?
Als je ammaretti (Italiaanse, drogere bitterkoekjes) kan krijgen moet je die volledig verkruimelen en in de cointreaux weken. Dat zegt het originele recept teminste, maar ik heb het nog nooit zo geprobeerd.quote:Op zaterdag 5 april 2008 11:45 schreef Innocence het volgende:
[..]
Ik wil 'm ook maken met iets anders dan bitterkoekjes, volkorenbiscuitjes bijvoorbeeld? Iemand tips?
wat zij zeiquote:Op zaterdag 5 april 2008 13:31 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Dat lijkt me niets; bitterkoekjes geweekt in alcohol worden marsepein-achtig, biscuitjes geweekt in drank worden papSowieso vond ik juist die bitterkoekstukjes zo lekker
Bij de Xenos te koop. Ik meen 1 euro per pak.quote:Op zaterdag 5 april 2008 14:39 schreef FleshWound het volgende:
Als je ammaretti (Italiaanse, drogere bitterkoekjes) kan krijgen moet je die volledig verkruimelen en in de cointreaux weken. Dat zegt het originele recept teminste, maar ik heb het nog nooit zo geprobeerd.
Ik heb eindelijk een excuus gevonden!quote:Op zondag 6 april 2008 11:19 schreef Isegrim het volgende:
Ja, ben weer bijgekomen van de schok.
Oeh, en ik kan hier om de hoek amaretti krijgen. Even een excuus bedenken om deze taart binnenkort te maken.
Ga je ze er dan bijvertellen dat er zoveel kcal inzitten dat ze meteen een bypass mogen plannen?quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:10 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik heb eindelijk een excuus gevonden!Ik ga 'm donderdag maken om op mijn werk uit te delen wegens verjaardag!
Natuurlijk niet!quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:33 schreef DarkElf het volgende:
[..]
Ga je ze er dan bijvertellen dat er zoveel kcal inzitten dat ze meteen een bypass mogen plannen?
wathijzeiquote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:14 schreef Stereotomy het volgende:
Ik zit er nog steeds vol van, en ik kreeg de mijne niet eens op.
quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 18:19 schreef MissyMirjaM het volgende:
goffer, ik keek in dit topic, en ben meteen 3 kilo aangekomen
Waar werk je?quote:Op dinsdag 7 oktober 2008 17:10 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik heb eindelijk een excuus gevonden!Ik ga 'm donderdag maken om op mijn werk uit te delen wegens verjaardag!
Dat is lekker dichtbij voor mijquote:Op woensdag 8 oktober 2008 14:23 schreef Isegrim het volgende:
Ergens op een industrieterrein in R'dam.
Ik offer mezelf wel op om de rest dan op te etenquote:Op woensdag 8 oktober 2008 14:51 schreef Captain_Fabulous het volgende:
1 liter slagroom, 900 gr chocola....dat verdomme pure foodporno! Dit moet ik een keer maken, als ik nou hele dunne sneetjes maak moet het binnen mijn dieet passen
quote:Op donderdag 9 oktober 2008 18:23 schreef Isegrim het volgende:
Alles is ingeslagen, straks na het eten ga ik aan de slag.
weer 3 kilo erbij!quote:Op donderdag 9 oktober 2008 18:41 schreef Viking84 het volgende:
[..]. Wel even foto's maken van het eindresultaat. Het water loopt me nu al in de mond en straks als ik op invoeren klink staat dit topic nog in MyAT ook
.
quote:Op donderdag 9 oktober 2008 18:23 schreef Isegrim het volgende:
Alles is ingeslagen, straks na het eten ga ik aan de slag.
Ohhh nou, dan neem ik morgen gewoon een paar stukken.quote:Op donderdag 9 oktober 2008 19:35 schreef Leintjeuh het volgende:
Dames, ik zweer, dit is een wonder-recept. Ik heb deze taart in Maart gegeten en sindsdien ben ik al 5 kilo afgevallen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |