FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag #52
sannidonderdag 3 mei 2007 @ 16:07

visschotel van restaurant Utrechtsedwarstafel in Amsterdam als OP.


OT : vandaag geen zin om te koken en lekker vroeg wat bij de poelier en snackbar gehaald.
Lekker vet,ongezond en cholesterolrijk voedsel. Morgen na het werk weer buitenshuis smikkelen.

Joenedonderdag 3 mei 2007 @ 16:09
Drink Wieckse Rosé , eet ongezouten cashew nootjes.
dialMforMonkeydonderdag 3 mei 2007 @ 16:09
Hoe ziet smikkelen eigenlijk eruit?
juon_jacket1donderdag 3 mei 2007 @ 16:10
tvp....
Diezldonderdag 3 mei 2007 @ 16:10
We drinken een lekkere Kriekbier..en we eten vandaag biefstuk met frietjes
tonksdonderdag 3 mei 2007 @ 16:10
Ispy moet weer snel even een topic openen
Muckdonderdag 3 mei 2007 @ 16:11
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:06 schreef tonks het volgende:

[..]

! van me zusje gestolen
en zo hoort het
tonksdonderdag 3 mei 2007 @ 16:11
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:11 schreef Muck het volgende:

[..]

en zo hoort het
ja maar het was vies
Muckdonderdag 3 mei 2007 @ 16:12
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:11 schreef tonks het volgende:

[..]

ja maar het was vies
wat had je dan voor pringles?
Bluesdonderdag 3 mei 2007 @ 16:13
golfer wat eten we vanavond ?
Mirjamdonderdag 3 mei 2007 @ 16:13
zo ff een vers groentensoepje eten
tonksdonderdag 3 mei 2007 @ 16:14
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:12 schreef Muck het volgende:

[..]

wat had je dan voor pringles?
groen ofzo nu een perenijs wat zeg je me daarvan!
Muckdonderdag 3 mei 2007 @ 16:15
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:14 schreef tonks het volgende:

[..]

groen ofzo nu een perenijs wat zeg je me daarvan!
perenijsjes
Mirjamdonderdag 3 mei 2007 @ 16:15
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:14 schreef tonks het volgende:

[..]

groen ofzo nu een perenijs wat zeg je me daarvan!
als mijn pringles groen zouden zijn, had ik ze mooi niet opgegeten
7th_wavedonderdag 3 mei 2007 @ 16:17
Aardappelgratin met gehakt. Ik ben benieuwd of het smaakt.
Unihoc_ACEdonderdag 3 mei 2007 @ 16:17
Kalkoenschnitzel met aardappelpuree en rode kool.
ainiwhodonderdag 3 mei 2007 @ 16:18
Kip op z'n Suri en rijst en mais... mjam mjam
tonksdonderdag 3 mei 2007 @ 16:22
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:15 schreef Muck het volgende:

[..]

perenijsjes
ja
Muckdonderdag 3 mei 2007 @ 16:24
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:22 schreef tonks het volgende:

[..]

ja
ik heb er van het weekend nog een paar op
en ook van die met aardbei
tonksdonderdag 3 mei 2007 @ 16:25
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:24 schreef Muck het volgende:

[..]

ik heb er van het weekend nog een paar op
en ook van die met aardbei
toe maar
Joenedonderdag 3 mei 2007 @ 16:26
Zometeen , krieltjes+sla+rood biefstukje.
Mirjamdonderdag 3 mei 2007 @ 16:26
[CUL SC #39] Ober, refill!
Vickydonderdag 3 mei 2007 @ 16:27
Mexicaanse bonensoep
shoarmakingdonderdag 3 mei 2007 @ 16:27
Patatjes
Qweadonderdag 3 mei 2007 @ 16:30
water tvp
tonksdonderdag 3 mei 2007 @ 16:30
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 16:26 schreef MissyMirjaM het volgende:
[CUL SC #39] Ober, refill!
Jaloers omdat ik niet op jou reageerde!
MissHobjedonderdag 3 mei 2007 @ 16:37
tonks.. kun je het ontopic houden?
dank!
ColdFeetdonderdag 3 mei 2007 @ 17:12
Zometeen eerst een perenijsje

Dan risotto met tuinbonen en pancetta, recept uit een van die river cafe kookboeken maar een beetje aangepast want zij gebruiken 200 gram (!) boter voor dit gerecht, en ik denk dat de helft ervan zeker ook wel genoeg is...
Sukilovedonderdag 3 mei 2007 @ 17:29
Erwtjes & worteltjes , een tartaartje, een tomaatje en hmm aardappeltjes erbij ofzo?
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2007 @ 17:43
Maaltijdsalade witlof
Qweadonderdag 3 mei 2007 @ 17:45
zooo ff slaatje gekocht Voor MikeyMo huzaren,en voor mij rundvlees

dus we eten aardappels,jus,huzaren/rundvlees slaatje, boomstammen voor MM Cordon blue voor Q en vlaaaaa
hummusdonderdag 3 mei 2007 @ 17:45
Spaghetti
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2007 @ 18:19
Café fresco cappuccino
golferdonderdag 3 mei 2007 @ 18:51
Een door onze dorpsslager klaargemaakte gehaktbal met raapstelenstamppot.
Martijn_77donderdag 3 mei 2007 @ 18:54
Szechuan Kai (kipfilet in pikante saus)
uniekhoorndonderdag 3 mei 2007 @ 19:05
Gekookte aardappels, geruld gehakt, worteltjes, champignons en erwtjes erdoor.. Met een zakje van Knorr. Best te eten en erg makkelijk om even te maken.
Adelantedonderdag 3 mei 2007 @ 19:05
stoomgroenten en zalmfiletje in zoete chilisaus
Tezzdonderdag 3 mei 2007 @ 20:10
Manlief heeft weer gekookt ! (en het gaat hem steeds beter af moet ik zeggen....wat een mazzel heb ik toch af en toen):

- halskarbonade lekker krokant gebakken met mosterd
- daarop wat gebakken uien, kappertjes en paprika
- spinazie a la creme
-- gebakken aardappeltjes.
Raissadonderdag 3 mei 2007 @ 21:59
Wraps gevuld met gehakt, mais en paprika. Was opzich best lekker


Nu een glaasje cola light..
ColdFeetdonderdag 3 mei 2007 @ 23:44
Sambucca met ijswater.

Ik blijf het grappig vinden
#ANONIEMdonderdag 3 mei 2007 @ 23:46
Cola light
juon_jacket1donderdag 3 mei 2007 @ 23:52
Chokotoff's.... ...een heleboel....
Xenniavrijdag 4 mei 2007 @ 00:10
Kibbeling, krieltjes en sla
Mini_rulezvrijdag 4 mei 2007 @ 02:07
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 17:45 schreef Qwea het volgende:
zooo ff slaatje gekocht Voor MikeyMo huzaren,en voor mij rundvlees

dus we eten aardappels,jus,huzaren/rundvlees slaatje, boomstammen voor MM Cordon blue voor Q en vlaaaaa
Zo'n slaatje is toch geen groente... da's gewoon aardappel met mayo, stukjes vlees en 2 gram wortel en augurk voor de kleur.

Anyway: vanavond pastasalade gegeten bij een vriendin, heerlijk. Net nog een kopje soep met brood op.
Morwenvrijdag 4 mei 2007 @ 04:17
Vanavond: Gegrillde biefstuk met pepersaus, salade, aardappeltjes met spekjes en patat Na: Cappuchino met Tia Maria.

Klassiek maar O zo lekker
Zij-en-Hijvrijdag 4 mei 2007 @ 08:00
quote:
Op woensdag 2 mei 2007 14:57 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Kan een echte Indiër zelf niet veel beter Indiaas koken dan Knorr?
Zo'n pakje met kant-en-klaar kruidenmengsel (waarvan de pittigheid ook nog eens is aangepast aan de smaak van de kaaskop) kan het toch nooit halen bij the real thing als je dat eenmaal gewend bent?
Deze Indiër niet..
Hij kan niet koken. Dat doe ik (kaaskop)..

Nee je hebt helemaal gelijk. Knorr mag niet eens in de schaduw staan van the real thing natuurlijk!

Maar ik wil altijd alles proberen. En knorr is natuurlijk voor de gemakkelijk als je weinig tijd hebt..
En kruiden en pepers voegen we altijd overal aan toe hoor. Als je spicy gewend bent is dit natuurlijk een laffe hap..

Wat dat betreft:
zelf Indiaas koken:
knorr:

Overigens eten we vanavond wel knorr :
* burrito's
extra's:
* rundergehakt
* paprika's
* knoflook
* uien
* pepers
* crème fraîche
* kaas
* sla

Edit:
bedenk me net dat het geen pak van de knorr is maar van de aldi..
#ANONIEMvrijdag 4 mei 2007 @ 08:18
Sultana voor ontbijt, maar even een cross-post naar de avondmaaltijd van gisteren:

AKQ Slowchat #123: Met een stuk in je kloten

Mini_rulezvrijdag 4 mei 2007 @ 09:13
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 08:00 schreef Zij-en-Hij het volgende:

Overigens eten we vanavond wel knorr :

Maar de burrito's van Knorr zijn gewoon echt lekker.

Ontopic: zo maar eens een stokbroodje in de oven doen. Restje roquefort opmaken.
Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 09:14
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 02:07 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Zo'n slaatje is toch geen groente... da's gewoon aardappel met mayo, stukjes vlees en 2 gram wortel en augurk voor de kleur.

Anyway: vanavond pastasalade gegeten bij een vriendin, heerlijk. Net nog een kopje soep met brood op.
wie had het over groente dan?
Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 09:15
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 02:07 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Zo'n slaatje is toch geen groente... da's gewoon aardappel met mayo, stukjes vlees en 2 gram wortel en augurk voor de kleur.

Anyway: vanavond pastasalade gegeten bij een vriendin, heerlijk. Net nog een kopje soep met brood op.
aah, ik zie al, ik was vergeten de erwten en wortels erbij te zetten

OT : over een uurtje maar eens mn cornflakes met yoghurt eten, tussen de middag 2 bruine boterhammen met kaas en een beetje perzik yoghurt aangezien die op moet

Vanaaf MM patat met kroket en hamburger, en ik quiche.
Mini_rulezvrijdag 4 mei 2007 @ 09:16
Ik was in de naïeve veronderstelling dat iedereen ernaar streeft om groente bij zijn avondeten te eten.
Nee hoor, ik was gewoon een beetje in een zeurbui. Het was laat, enzo... Sorry.

Bah, nu heb ik zin in een huzarenslaatje.
Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 09:17
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 09:16 schreef Mini_rulez het volgende:
Ik was in de naïeve veronderstelling dat iedereen ernaar streeft om groente bij zijn avondeten te eten.
Nee hoor, ik was gewoon een beetje in een zeurbui. Het was laat, enzo... Sorry.

Bah, nu heb ik zin in een huzarenslaatje.
ja, maar ik at wel groente had het er niet bij gezet

Ondanks dat is het je vergeven heur
ColdFeetvrijdag 4 mei 2007 @ 11:09
quote:
Op donderdag 3 mei 2007 17:45 schreef hummus het volgende:
Spaghetti
Oehhhhh, Hummus! Daar heb ik nou zin in. Straks eens even een blik kikkererwten kopen!

OT: Water. Het is weer een lange, saaie werkdag.
Erosjuhhhvrijdag 4 mei 2007 @ 12:11
kopje thee op het moment
HaverMoutKoekjevrijdag 4 mei 2007 @ 12:25
dubbele boterham met plakje kaas en Maroc. wortelsalade, loempia, bakje rauwkost en een glas karnemelk
Adelantevrijdag 4 mei 2007 @ 13:25
twee volkoren boterhammen met kaas
aspergesoep
sapje
pussydeluxevrijdag 4 mei 2007 @ 15:11
Salade van veldsla, Roma tomaten, babymais, warme krokante kip van de gril en blauwe schimmelkaas. .
hello_moto1992vrijdag 4 mei 2007 @ 15:27
Godver, heb al weer een halve zak chips op .
#ANONIEMvrijdag 4 mei 2007 @ 15:45
Blikje ijsthee, zometeen nog een bakkie koffie.
DarkElfvrijdag 4 mei 2007 @ 15:49
vanavond kip uit de oven (met kruidenkaas en kaas eroverheen) met spinazie en een eitje, tagliatella met gebakken champignons



[ Bericht 43% gewijzigd door DarkElf op 04-05-2007 15:54:49 ]
Geqxonvrijdag 4 mei 2007 @ 15:54
Zo maar een korte vraag tussendoor, bij het gebrek aan een moeder

Gister kibbeling gekocht, afgekoeld, en zonder boter in een tefal pan opgewarmd. Alleen een paar stukjes kibbeling niet, die heb ik op een bord gelegd en vervolgens aluminiumfolie eroverheen gedaan.

Kan ik dat nu gewoon eten? Ik heb honger, en bijna al het eten is op
tonksvrijdag 4 mei 2007 @ 15:58
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 15:54 schreef Geqxon het volgende:
Zo maar een korte vraag tussendoor, bij het gebrek aan een moeder

Gister kibbeling gekocht, afgekoeld, en zonder boter in een tefal pan opgewarmd. Alleen een paar stukjes kibbeling niet, die heb ik op een bord gelegd en vervolgens aluminiumfolie eroverheen gedaan.

Kan ik dat nu gewoon eten? Ik heb honger, en bijna al het eten is op
Moet kunnen
Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 16:28
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 15:54 schreef Geqxon het volgende:
Zo maar een korte vraag tussendoor, bij het gebrek aan een moeder

Gister kibbeling gekocht, afgekoeld, en zonder boter in een tefal pan opgewarmd. Alleen een paar stukjes kibbeling niet, die heb ik op een bord gelegd en vervolgens aluminiumfolie eroverheen gedaan.

Kan ik dat nu gewoon eten? Ik heb honger, en bijna al het eten is op
ik zie niet in waarom niet?
Geqxonvrijdag 4 mei 2007 @ 16:32
Iets zegt mij dat voorgebakken vis maar heel kort fris blijft, maar dat had ik fout. Bedankt!
Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 16:34
quote:
Op vrijdag 4 mei 2007 16:32 schreef Geqxon het volgende:
Iets zegt mij dat voorgebakken vis maar heel kort fris blijft, maar dat had ik fout. Bedankt!
valt best mee hoor smaakt het nog? dan is het gewoon nog goed
Geqxonvrijdag 4 mei 2007 @ 16:37
Of het smaakt? Dat zal ik zometeen zien, als het nog niet weggelopen is

Ook gelijk maar even kijken of de doperwten het overleefd hebben, die hebben de nacht in een pannetje doorgebracht, met de deksel half eraf.
#ANONIEMvrijdag 4 mei 2007 @ 16:41
Drop
minilotjevrijdag 4 mei 2007 @ 16:46
In mijn oven pruttelt nu een receptje uit een oude Allerhande, Grieks rundvlees uit de oven.
Runderlappen van de slager, gele paprika's en tomaten, allemaal in grove stukken. Op smaak gebracht met rode wijnazijn, heel veel oregano, chilipoeder, tomatenpuree en vleesbouillon.
Ik heb er ook een paar scheppen zilvervliesrijst doorheen gedaan, al stond dat niet in het recept. Na twee-en-half uur in de oven strooi ik er nog een berg feta overheen, en klaar. Ik heb nu al trek!

Plaatje van de Allerhande-site:


[ Bericht 2% gewijzigd door minilotje op 04-05-2007 16:51:23 ]
funkyskunkievrijdag 4 mei 2007 @ 16:51
We steken vanavond de bbq weer aan (gezellig bij mijn zuster)
Hamburgers en worstjes voor de kinderen
Zelfgemaakte saté
Zelfgemarineerde speklappen en karbonades
Van die kleine kipdingetjes
Spare-ribs
Groentepakketjes
Uiteraard de nodige sauzen en stokbrood
En Gamba's, iemand een idee wat ik daar verder mee kan doen?

Ow, en een frisse salade en vanzelfsprekend goedgekoeld bier
minilotjevrijdag 4 mei 2007 @ 16:56
Gamba's eerst een tijdje laten zwemmen in een marinade van limoensap, gesnipperde rode peper, geprakte gember en een beetje sojasaus!
funkyskunkievrijdag 4 mei 2007 @ 17:01
Klinkt goed

Helaas heb ik alleen nog maar sojasaus in huis
En naar de winkel gaan is geen optie meer
minilotjevrijdag 4 mei 2007 @ 17:12
*zucht*
Ik wandel mijn keuken in, waar ik omsloten word door de geur van rundvlees en oregano, en ik raakte er zomaar helemaal ontroerd van, zo lekker!
De smaak, geur en aanblik van goed eten maakt me week van binnen. Ik geloof dat ik verdorie mijn roeping als kok heb gemist.
golfervrijdag 4 mei 2007 @ 17:28
Lekker even naar de Indische toko geweest en een paar complete door hun zelfgemaakte maaltijdjes meegenomen.
Lekkere rendang pedis, sambal goreng telor, rendang semor, 2 groentes en rijst/bami erbij.
Raissavrijdag 4 mei 2007 @ 17:34
Vanavond

  • Slavink
  • Verse doperwtjes en wortels
  • Verse patat (alleen dit keer niet in de frituurpan maar in de oven )
  • Miamvrijdag 4 mei 2007 @ 17:56
    Taco's.
    Mirjamvrijdag 4 mei 2007 @ 17:57
    straks de kip tandoori die we gisteren zouden eten
    Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 17:59
    patat met quiche dus.

    Net een half rundvlees slaatje gegeten
    Lakaivrijdag 4 mei 2007 @ 17:59
    Pfankuuch!
    kaos-vrijdag 4 mei 2007 @ 18:00
    broodje doner

    Qweavrijdag 4 mei 2007 @ 18:04
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 18:00 schreef kaos- het volgende:
    broodje doner

    [afbeelding]
    !!!!!! mmar dan zonder tomaat
    Joenevrijdag 4 mei 2007 @ 18:06
    Broodjes Quarterpounder of Pizza's
    Geqxonvrijdag 4 mei 2007 @ 18:17
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 16:37 schreef Geqxon het volgende:
    Of het smaakt? Dat zal ik zometeen zien, als het nog niet weggelopen is

    Ook gelijk maar even kijken of de doperwten het overleefd hebben, die hebben de nacht in een pannetje doorgebracht, met de deksel half eraf.
    De kibbeling was te doen, de doperwten pak ik zometeen eens
    Curiosityvrijdag 4 mei 2007 @ 18:18
    Chinese bami met kip in ketjapsaus en pangsit goreng.
    kaos-vrijdag 4 mei 2007 @ 18:26
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 18:04 schreef Qwea het volgende:

    [..]

    !!!!!! mmar dan zonder tomaat
    tomaat hoort erbij, niet mekken
    Geqxonvrijdag 4 mei 2007 @ 18:38
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 18:26 schreef kaos- het volgende:

    [..]

    tomaat hoort erbij, niet mekken
    Friet hoort er ook bij.
    Sjengdannyvrijdag 4 mei 2007 @ 18:40
    Bami met satéballetjes en verse groente.
    Bluesvrijdag 4 mei 2007 @ 18:54
    Een stoofpeerdropje
    Aventuravrijdag 4 mei 2007 @ 19:22
    Een heel groot glas Crystal Clear Cranberry, mijn nieuwe favoriete drankje
    tonksvrijdag 4 mei 2007 @ 19:44
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 18:54 schreef Bluezz het volgende:
    Een stoofpeerdropje
    Nooit van gehoord lekker?
    K-mailvrijdag 4 mei 2007 @ 19:57
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 19:44 schreef tonks het volgende:

    [..]

    Nooit van gehoord lekker?
    er is een topic over, gebruik de search ff!

    Ik heb net noodles, en broodjes gegeten. Noodles waren Duck smaak ofzo, duck miste ik, maar verder wel lekker.
    tonksvrijdag 4 mei 2007 @ 20:16
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 19:57 schreef K-mail het volgende:

    [..]

    er is een topic over, gebruik de search ff!
    Wtf ik vraag alleen of het lekker is
    ColdFeetvrijdag 4 mei 2007 @ 20:56
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 20:16 schreef tonks het volgende:

    [..]

    Wtf ik vraag alleen of het lekker is
    Ik vind van niet. Brrr.

    OT: pasta met pesto gegeten. tijd voor koffie.
    K-mailvrijdag 4 mei 2007 @ 21:01
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 20:16 schreef tonks het volgende:

    [..]

    Wtf ik vraag alleen of het lekker is
    Mja, waarschijnlijk zal diegene die er 1 eet, het wel lekker vinden, maar dr zijn ook genoeg te vinden die t niet lekker vinden In dat topic staat het veel uitgebreider. Mijn reactie was niet lullig bedoeld hoor... (zoals zoveel hier op fok)
    juon_jacket1zaterdag 5 mei 2007 @ 00:54
    ik heb vanavond heerlijk Japans gegeten.....
    Blueszaterdag 5 mei 2007 @ 01:25
    quote:
    Op vrijdag 4 mei 2007 19:44 schreef tonks het volgende:


    Nooit van gehoord lekker?


    Nu een slaapmuts in de vorm van een ozzy wijntje
    golferzaterdag 5 mei 2007 @ 01:47
    4 op 5 mei doorzakwhiskietje.
    Morwenzaterdag 5 mei 2007 @ 03:31
    Vanavond: Pizza Marcella met veel sambal Nu een Cola light decaf met vieux.
    Qweazaterdag 5 mei 2007 @ 07:41
    cornflakes met yoghurt
    Miamzaterdag 5 mei 2007 @ 08:25
    Sinaasappelsap en brood.
    Zij-en-Hijzaterdag 5 mei 2007 @ 08:48
    Wij eten vanavond:
    * aardappel-prei ovenschotel:

    - Rundergehakt
    - Prei, vers (en dus niet voorgesneden uit een zakje )
    - Aardappelschijfjes (voorgekookt uit t koelvak)
    - Knoflook
    - Geraspte kaas

    Gehakt rullen met een beetje olie. Gesneden prei toevoegen en mee bakken. Knof erboven uitpersen.
    Op smaak brengen met zout peper en een vleugje kerrie.
    Aardappelschijfjes koken totdat ze bijna gaar zijn.
    Gehaktmengsel in de ovenschaal doen. Aardappelschijfjes erover verdelen en kaas erover strooien.
    Gratineren in de oven.

    Mmmmm...
    Adelantezaterdag 5 mei 2007 @ 09:55
    brood met pindakaas en banaan en een glas melk
    Kuukskezaterdag 5 mei 2007 @ 09:59
    Vanavond mexicaanse taco's en morgen biefstukje met groenten en aardappeltjes.
    Of andersom
    Innocencezaterdag 5 mei 2007 @ 11:07
    Vanmorgen heerlijk ontbeten met toast met ei, croissantje kaas en een croissantje 'belgische suiker'.
    Fuentezaterdag 5 mei 2007 @ 12:54
    Vanavond gebakken aardappeltjes, spinazie en gevulde kipfilet.
    Stereotomyzaterdag 5 mei 2007 @ 13:16
    Soepnoodles met een perfect gekookt eitje (eigeel hard van buiten, met nog een kleine gesmolten kern van binnen)
    quote:
    Op zaterdag 5 mei 2007 11:07 schreef Innocence het volgende:
    Vanmorgen heerlijk ontbeten met toast met ei, croissantje kaas en een croissantje 'belgische suiker'.
    Ehm, zout?
    Martijn_77zaterdag 5 mei 2007 @ 14:46
    Boterham met geitenkaas.

    Perensap
    Heidi-zaterdag 5 mei 2007 @ 14:50
    we gaan zo lunchen, denk dat het een salade wordt ofzo want ben beetje ziek. vanavond vliegtuig eten, vakantie weer voorbij
    Tezzzaterdag 5 mei 2007 @ 16:31
    In mijn wok pruttelt op dit moment shoarma (nou ja, varkensvleesreepjes met shoarmakruiden), met wat reepjes paprika, uiringen en champignonschijfjes meegebakken.

    Daarbij een pitabroodje, ijsbergsla en (veel) knoflooksaus en smullen maar!
    ColdFeetzaterdag 5 mei 2007 @ 16:50
    Ik ga zo lekker pannekoeken bakken!
    K-mailzaterdag 5 mei 2007 @ 16:54
    vanavond tex-mex lamsreepjes in shoarma broodjes
    golferzaterdag 5 mei 2007 @ 17:45
    Straks: basmatirijst, worteltjes en gestoomde kabeljauw met gandaham (iets nieuws van de AH).
    pussydeluxezaterdag 5 mei 2007 @ 17:54
    Net bij mijn nichtje's viskraam in Delft geweest. Ik heb een broodje Hollandse garnalen met cocktailsaus gegeten, daarna kibbeling met ravigotte saus en heb twee lekkerbekjes meegenomen voor later. .
    ennuikzaterdag 5 mei 2007 @ 18:23
    Nu een geroosterd boterhammetje en ik ben gehakt aan het ontdooien voor mijn pasta saus. Iemand nog last minute creative ideeen wat ik hier mee kan doen?
    Stereotomyzaterdag 5 mei 2007 @ 18:25
    Twee schouderkarbonaadjes vanaf de grilpan in mijn maag
    Cyanzaterdag 5 mei 2007 @ 18:37
    Ga preitaart met geitenkaas maken.
    Stereotomyzaterdag 5 mei 2007 @ 18:38
    quote:
    Op zaterdag 5 mei 2007 18:37 schreef Cyan het volgende:
    Ga preitaart met geitenkaas maken.
    Ja doe het zelf.
    shmoopyzaterdag 5 mei 2007 @ 18:38
    Ik zat vanmiddag in het zonnetje in de tuin en ineens had ik zin in rode kool met appelmoes en een gehaktballetje, dus dat.
    Qweazaterdag 5 mei 2007 @ 18:39
    Lekker wezen bieren met mn vent op een terras, en net een pizza naar binnen gewerkt beide. Strax taart Mn zus is jarig geweest
    shmoopyzaterdag 5 mei 2007 @ 18:39
    quote:
    Op zaterdag 5 mei 2007 18:38 schreef Stereotomy het volgende:

    [..]

    Ja doe het zelf.
    Adelantezaterdag 5 mei 2007 @ 18:41
    zelf getrokken heldere groentensoep en gehaktballetjes in sate met stokbrood
    sannizaterdag 5 mei 2007 @ 19:33

    Lekker buiten de deur Japans wezen smikkelen.
    tonkszaterdag 5 mei 2007 @ 19:39
    quote:
    Is dat groen kleurstof?
    Xenniazaterdag 5 mei 2007 @ 21:18
    Tagliatelle met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes, spinazie, ui en champignons en een beetje truffelolie
    Raissazaterdag 5 mei 2007 @ 21:54
    Vanavond
    Tomatensoep met stokbrood kruidenboter

    Nu
    Glaasje Cola Light

    -edit-

    Morgenavond
    BBQ
    ColdFeetzaterdag 5 mei 2007 @ 22:55
    Net een stukje zelfgemaakte baklava

    En nu is het tijd voor een lekker glaasje merlot.
    golferzaterdag 5 mei 2007 @ 23:11
    Nu popcorn.
    Geqxonzaterdag 5 mei 2007 @ 23:12
    Net ff spaghetti gepakt.
    #ANONIEMzaterdag 5 mei 2007 @ 23:25
    Paaseitje
    #ANONIEMzondag 6 mei 2007 @ 06:53
    Ik ga zo koffie zetten.
    HaverMoutKoekjezondag 6 mei 2007 @ 08:15
    Ontbijt: yoghurt, havermout en aardbeien. Vanmiddag een bruine pistolet met Roquefort, vanavond entrecote en sperziebonen
    ennuikzondag 6 mei 2007 @ 08:58
    Een kop thee...
    minilotjezondag 6 mei 2007 @ 09:53
    Hierrrr een bak met romige vanillekwark, waar ik een schep mandarijnpartjes doorheen heb gedaan. Ik heb éigenlijk trek in een berg hartige broodjes, maar ik ga zo een uur hoepelen en als mijn maag dan vol zit met vlees en kaas en brood word ik reusachtig misselijk.

    Gisterenavond maakte ik erg lekkere restjes-broodjes. Grote witte bollen besmeerd met zelfgemaakte knoflook-rozemarijn-boter, wat overgebleven plakjes runderrookvlees, plakjes cheddar, reepjes trostomaat en wat zwarte peper.. Even een minuut onder de grill, handje veldsla erbovenop en hoera: restjes netjes opgemaakt én iets lekkers te eten. Wat zijn broodjes vol overblijfselen uit je koelkast toch vaak lekker.
    Tezzzondag 6 mei 2007 @ 10:04
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 09:53 schreef minilotje het volgende:
    Hierrrr een bak met romige vanillekwark, waar ik een schep mandarijnpartjes doorheen heb gedaan. Ik heb éigenlijk trek in een berg hartige broodjes, maar ik ga zo een uur hoepelen en als mijn maag dan vol zit met vlees en kaas en brood word ik reusachtig misselijk.

    Gisterenavond maakte ik erg lekkere restjes-broodjes. Grote witte bollen besmeerd met zelfgemaakte knoflook-rozemarijn-boter, wat overgebleven plakjes runderrookvlees, plakjes cheddar, reepjes trostomaat en wat zwarte peper.. Even een minuut onder de grill, handje veldsla erbovenop en hoera: restjes netjes opgemaakt én iets lekkers te eten. Wat zijn broodjes vol overblijfselen uit je koelkast toch vaak lekker.
    Minilotje, wat heb jij altijd goede ideeen!
    Ik denk dat ik dat als lunch ook maar ga doen: ik heb nog shoarma (restje), wat ijsbergsla en ook nog kaas! OH! En een half foccaciobrood! Dat wordt vast een lekker broodje!
    methanzondag 6 mei 2007 @ 10:05
    PdeHoogzondag 6 mei 2007 @ 11:33
    Gisteren voor 7 man zelfgemaakte spareribs met frietjes, huzarensalade en aardappelsalade en zelfgemaakte pindasaus (en voor 1 persoon zelfgemaakte kipsate ) met stroopwafelijs toe

    Net stokbrood met overgebleven huzarensalade
    Martijn_77zondag 6 mei 2007 @ 12:15
    Boterhammen met tonijnsalade en Ice Tea Mango
    Aventurazondag 6 mei 2007 @ 12:16
    Wasacrackers met Paturain, humus met zongedroogde tomaat, kip/mangosalade.
    En kerstomaatjes erbij
    SHEzondag 6 mei 2007 @ 12:23
    Ik ga vanavond Char Siu maken en daar doe ik gewoon Tilda's basmati bij. Easy beasy
    Ik snak er al een week naar!
    Curiosityzondag 6 mei 2007 @ 12:32
    Een glas Adez, mango/abrikoos.
    Cyanzondag 6 mei 2007 @ 12:38
    Ik ga zo brunchen met Danerol croissantjes met Mango Dream van Coolbest.
    tonjazondag 6 mei 2007 @ 12:47
    Pangasiusfilet gepaneerd. Ik knijp altijd een teentje knoflook uit in het losgeslagen ei waarmee ik paneer. En sla.
    Weird-zondag 6 mei 2007 @ 13:12
    vanochtend een bak kwark, straks een lekker pistoletje met geitenkaas en ijsbergsla
    Stereotomyzondag 6 mei 2007 @ 13:17
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 12:23 schreef SHE het volgende:
    Ik ga vanavond Char Siu maken en daar doe ik gewoon Tilda's basmati bij. Easy beasy
    Ik snak er al een week naar!
    Weheheh, 3x raden wat ik *nu* aan het maken ben.



    1. Koop Char Siu saus naar keuze. Ik prefereer deze, die overigens geen rode kleurstof aan boord heeft. Marineer de varkenslapjes de nacht van tevoren.



    2. Vet een ovenrek in en doe een plons water in een ovenschaal. Rekje gaat boven de schaal de oven in. 230 graden, 20 minuten. Omdraaien, even bestrijken met wat overgebleven marinade, evt iets lagere temperatuur zetten en dan weer 20 minuten.

    Dan aan het eind even wat honing oplossen in water, bestrijken, en dan 1 cm onder de ovenelementen grillen . Foto's volgen, hoop ik.

    Nog 30 minuten te gaan

    [ Bericht 10% gewijzigd door Stereotomy op 06-05-2007 13:24:16 ]
    tonjazondag 6 mei 2007 @ 13:29
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 13:17 schreef Stereotomy het volgende:

    [..]

    Weheheh, 3x raden wat ik *nu* aan het maken ben.
    Het water loopt me in de mond
    Blueszondag 6 mei 2007 @ 13:45
    quote:
    Op zaterdag 5 mei 2007 18:38 schreef shmoopy het volgende:
    Ik zat vanmiddag in het zonnetje in de tuin en ineens had ik zin in rode kool met appelmoes en een gehaktballetje, dus dat.
    Wat een inspiratie doet een mens toch op in een tuin

    Straks voor de visite wat kleine tapas-happies gemaakt :

    Wraps met zalm
    Wraps met rookvlees (moest op, probeerseltje)
    Gevulde eieren
    Spaanse kaasblokjes met knoflook en olie
    Pittige gamba's
    Gekruide champignons
    Gehalveerde cherrytomaatjes




    Stereo, wat ruikt het lekker
    shmoopyzondag 6 mei 2007 @ 13:53
    Ik heb ineens zo'n zin in roti kip.
    Maar het wordt simpel sla, gebakken aardappeltjes, broccoli, en kipfilet die ik dan maar een beetje spicey ga opleuken.
    hummuszondag 6 mei 2007 @ 13:58
    Vanavond ga ik zelf pizza-met-restjes maken. Sardines erop, paprika, tomaat, ui .
    En voor het eerst proberen zelf pizzadeeg te maken, hoop dat het lukt!

    Nu eet ik heel donker brood met veel boter en ( veel te veel) hagelslag.
    Stereotomyzondag 6 mei 2007 @ 14:14


    3. Even met honing bestrijken nadat alles gaar is



    4. Burn baby burn



    5. Klaar. Eigenlijk kun je nog doorgaan met grillen totdat er zwarte plekken op komen, maar dat heb ik deze keer maar niet gedaan, althans, niet heel *veel* zwarte plekken.



    6. Nog een extra likje honing voor de glans en klaar om opgegeten te worden! Officieel moet je ze nu in hele dunne reepjes snijden van ongeveer 0.3 mm dik, maar ik denk dat ik ze zo maar opeet

    [ Bericht 14% gewijzigd door Stereotomy op 06-05-2007 14:24:19 ]
    AlcoholistProfiteurzondag 6 mei 2007 @ 14:22
    Vandaag eet ik bami-pangang , vooral héél véél!
    En morgen eet ik kip
    hummuszondag 6 mei 2007 @ 14:24
    Stereotomy dat ziet er goed uit zeg!
    Ik ga denk ik deze week ook maar eens op jacht naar die saus, heb nu een goede how-to handleiding
    Martijn_77zondag 6 mei 2007 @ 14:27
    Cola light

    @ Stereotomy. Zit er erg goed uit
    Curiosityzondag 6 mei 2007 @ 14:31
    Net aardbeien met slagroom gegeten.

    Vanavond eten we patat, vissticks met raviagottesaus en appelmoes, als toetje griesmeel pudding van Mona.
    shiNinG_staRzondag 6 mei 2007 @ 14:41
    Vanavond asperges, een gepofte aardappel en salade .
    ennuikzondag 6 mei 2007 @ 14:58
    Nu een kop (bakje...) kant en klare wortel/ui soep. Een probeerseltje uit de "datum is bijna verlopen" bak - smaakt helemaal niet verkeerd en maar 31 kcal / 100 g! Voor herhaling vatbaar!

    Straks een advocado en vanavond burritos + rauwkost salade. Mjam!
    K-mailzondag 6 mei 2007 @ 15:00
    nu ff noodles, met shrimp smaak, kvraag me af of t lekker is...

    Nou, de shrimp kan ik nie echt vinden, net zoals de duck van gister Wel lekker.
    ennuikzondag 6 mei 2007 @ 16:07
    Blegh, die advocado heeft iets te lang gelegen: helemaal bruin van binnen. Toch stiekum een hapje genomen en nu de smaak met pepermuntthee aan het wegspoelen...
    Xenniazondag 6 mei 2007 @ 16:12
    Vanavond een halve pizza met gehakt, paprika en kaas en een halve pizza met ham, gorgonzola en ui
    AlcoholistProfiteurzondag 6 mei 2007 @ 16:32
    Ik drink nu appelsap, best relaxt is dat
    Fuentezondag 6 mei 2007 @ 16:34
    Wij eten vanavond bij mijn schoonouders, zal ongetwijfeld lekker zijn
    renzellzondag 6 mei 2007 @ 17:37
    Macaroni. Typisch zondagsmaaltje. Vrijdag al gemaakt en nu nog steeds lekker. .
    Innocencezondag 6 mei 2007 @ 18:39
    Basmatirijst met diepvriessateetjes, ideaal.
    dialMforMonkeyzondag 6 mei 2007 @ 18:51
    Pannenkoeken (110gr bloem, 2 eieren, 105ml melk, gist, beetje zout, scheut bier) met feta, brie en honing
    hummuszondag 6 mei 2007 @ 19:22
    M'n eerste zelfgemaakte pizza met ham, spek, paprika, ui en kappertjes. De saus komt uit een pot van de Lidl. Het was heerlijk! De bodem had wel iets dunner gemogen, en ik dacht dat ik nog mozzarella had, maar dat had ik niet meer dus maar gewone geraspte kaas eroverheen gedaan. Was ook lekker, maar nu weet ik waar ik de volgende keer even aan moet denken. Ik ga in ieder geval geen diepvriespizza meer halen, want dit is hartstikke makkelijk en veel lekkerder

    Curiosityzondag 6 mei 2007 @ 19:30
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 19:22 schreef hummus het volgende:
    M'n eerste zelfgemaakte pizza met ham, spek, paprika, ui en kappertjes. De saus komt uit een pot van de Lidl. Het was heerlijk! De bodem had wel iets dunner gemogen, en ik dacht dat ik nog mozzarella had, maar dat had ik niet meer dus maar gewone geraspte kaas eroverheen gedaan. Was ook lekker, maar nu weet ik waar ik de volgende keer even aan moet denken. Ik ga in ieder geval geen diepvriespizza meer halen, want dit is hartstikke makkelijk en veel lekkerder

    [afbeelding]
    ik ruik de pizza hier , ziet er lekker uit
    dialMforMonkeyzondag 6 mei 2007 @ 19:35
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 19:22 schreef hummus het volgende:
    M'n eerste zelfgemaakte pizza met ham, spek, paprika, ui en kappertjes. De saus komt uit een pot van de Lidl. Het was heerlijk! De bodem had wel iets dunner gemogen, en ik dacht dat ik nog mozzarella had, maar dat had ik niet meer dus maar gewone geraspte kaas eroverheen gedaan. Was ook lekker, maar nu weet ik waar ik de volgende keer even aan moet denken. Ik ga in ieder geval geen diepvriespizza meer halen, want dit is hartstikke makkelijk en veel lekkerder

    [afbeelding]
    Zelfgemaakt of mix?
    hummuszondag 6 mei 2007 @ 19:35
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 19:35 schreef dialMforMonkey het volgende:

    [..]

    Zelfgemaakt of mix?
    Zelfgemaakt! Bloem, water, gist, zout, suiker, olijfolie. Deeg maken, uur laten rijzen, uitrollen
    dialMforMonkeyzondag 6 mei 2007 @ 19:36
    Nice
    hummuszondag 6 mei 2007 @ 19:37
    Het vult ook 100x beter dan diepvriespizza's, trouwens .
    En weer ontopic: als toetje eet ik nu een festini sinaasappelijsje.
    Black-Holezondag 6 mei 2007 @ 19:37
    Mijn eigen variant op de Salade Nicoise.
    Blueszondag 6 mei 2007 @ 19:48
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 19:35 schreef hummus het volgende:


    Zelfgemaakt! Bloem, water, gist, zout, suiker, olijfolie. Deeg maken, uur laten rijzen, uitrollen


    Hier is alles op
    We hadden ook nog stoofperen/kaneel ijs toe.
    Weird-zondag 6 mei 2007 @ 20:12
    Asperges
    Stereotomyzondag 6 mei 2007 @ 21:30
    Kut met Peren, wééér.
    Mirjamzondag 6 mei 2007 @ 21:31
    patat met frikandellen gegeten
    HaverMoutKoekjezondag 6 mei 2007 @ 21:52
    net op: aardbeien met balsamico azijn en vers gemalen peper
    Blueszondag 6 mei 2007 @ 21:55
    Jupiler biertje en een paar dropjes
    golferzondag 6 mei 2007 @ 21:57
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 21:30 schreef Stereotomy het volgende:
    Kut met Peren, wééér.
    Retteketet AZ.

    Ontopic: autodropjes.
    Martijn_77zondag 6 mei 2007 @ 21:58
    Perensap
    Mirjamzondag 6 mei 2007 @ 21:59
    net een pro biotisch yoghurtje van de lidl, niet onwijs lekker, wat zurig.
    nu water.
    Grafhondzondag 6 mei 2007 @ 22:06
    quote:
    Op zondag 6 mei 2007 19:22 schreef hummus het volgende:
    M'n eerste zelfgemaakte pizza
    zo, dat ziet er goed uit!

    hier pasta carbonara met een salade en een wit wijntje
    #ANONIEMzondag 6 mei 2007 @ 22:14
    Vanaaf kipsaté gemaakt, met tomaat gevuld met een mousse van tonijn, boursin en veul peper en stokbrood met zelfgemaakte knoflookboter

    @ hummus: ziet er goed uit die pizza

    [ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2007 22:15:40 ]
    #ANONIEMzondag 6 mei 2007 @ 23:22
    Oreo
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 01:54
    rooibos thee
    juon_jacket1maandag 7 mei 2007 @ 05:30
    gister pannenkoeken met Nutella en banaan.... ...nu alleen koffie...
    Qweamaandag 7 mei 2007 @ 09:39
    cornflakes met yoghurt.

    Ik moet zeggen, het begint me nu wel mn neus uit te komen, elke ochtend hetzelfde
    Mini_rulezmaandag 7 mei 2007 @ 10:37
    Ik maak vanavond champignons in een roomsausje met slakkenkruiden en afbak-Champain van AH. Verder alleen een salade erbij, lekker licht.
    methanmaandag 7 mei 2007 @ 10:42
    Padanrijst met prut
    Fuentemaandag 7 mei 2007 @ 11:08
    Vanavond eet ik pizza
    Curiositymaandag 7 mei 2007 @ 11:40
    Nu 2 boterhammen en een bakje radijs.
    AlcoholistProfiteurmaandag 7 mei 2007 @ 11:55
    Ik heb gister bami-pangang gegeten, héél véél! Vanochtend ook echt heerlijk van gescheten.
    Nu net 2 tosties gegeten, en vanavond eet ik kip
    boriszmaandag 7 mei 2007 @ 12:38
    cola


    laatste drie dagen : La Place, MacDonalds en smullers
    Handschoenmaandag 7 mei 2007 @ 12:39
    Chicken tonight .

    Alleen een vraagje. Omdat ik in mn eentje woon heb ik de vorige keer (vrijdag) een pot half gebruikt. Zou de andere helft nog goed zijn na een paar dagen? De pot staat in de koelkast...
    Qweamaandag 7 mei 2007 @ 12:54
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 12:39 schreef Handschoen het volgende:
    Chicken tonight .

    Alleen een vraagje. Omdat ik in mn eentje woon heb ik de vorige keer (vrijdag) een pot half gebruikt. Zou de andere helft nog goed zijn na een paar dagen? De pot staat in de koelkast...
    denk het wel hoor.

    OT : 2 bruine broodjes, 1 met 20+ kaas, de ander met jam. Op 1 zo'n broodje zitten pitjes ende rozijnen.
    Raissamaandag 7 mei 2007 @ 15:26
    Vanochtend/Middag
    Half stokbroodje aardbeien jam
    Half stokbroodje vlokken

    Nu
    Cola light

    Vanavond
    We hadden nog 4 hamburgers over van gisteren (BBQ) dus die gooi ik vanavond in de grillpan. Daar misschien een stokbroodje bij en tomaten
    AlcoholistProfiteurmaandag 7 mei 2007 @ 15:55
    Cola light
    minilotjemaandag 7 mei 2007 @ 16:15
    Neem dan ook Coca Cola Zero!

    Nu bezig aan: couscous met rundergehakt, feta, komkommer, tomaat en daarbij een berg sla. Even iets makkelijks vandaag
    Erosjuhhhmaandag 7 mei 2007 @ 16:18
    nu een halve liter citroen thee (zo'n bierpul ) en vnaaf iets oosters uit de vriezer, geen idee wat het is liggen zoveel dingen in tupperware bakjes in.. rijst met kip en een bepaalde saus/smaak denk rendang (met kip )

    [ Bericht 12% gewijzigd door Erosjuhhh op 07-05-2007 16:34:50 ]
    AlcoholistProfiteurmaandag 7 mei 2007 @ 16:26
    Kip

    Cola light is voor mietjes
    Mirjammaandag 7 mei 2007 @ 16:33
    nu een stukje emmenthaler, vanavond ga ik prei, tauge, champignons, knoflook en rode pepers in de wok gooien, garnalen erbij, en dat lekker eten met wat zilvervliesrijst
    toe aardbeien
    kaos-maandag 7 mei 2007 @ 17:04
    Kip Tandoori
    Qweamaandag 7 mei 2007 @ 17:04
    macaroni. Damn ik zit propvol
    juon_jacket1maandag 7 mei 2007 @ 17:08
    Thaise wok-groenten met gehakt en rijst.....
    .Sparkling.maandag 7 mei 2007 @ 17:10
    Dadelijk zelfgemaakte lasagne
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 17:12
    stokbroodje met brie, tomaat en ontbijtspek
    PdeHoogmaandag 7 mei 2007 @ 17:18
    Vanavond pastasaus uit de vriezer met Old Amsterdam
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 17:34

    hummusmaandag 7 mei 2007 @ 17:38
    Ik wil eigenlijk een taart maken met spinazie en feta, maar ik kan nergens een recept vinden. Ik heb ook geen deeg voor hartige taarten o.i.d. in huis, wel bloem en andere basisdingen.

    Iemand een idee?
    Curiositymaandag 7 mei 2007 @ 18:02



    Leintjeuhmaandag 7 mei 2007 @ 18:16
    Llasagna a la Lein, met knoflook, veel champignons en bechamelsaus
    Fastmattimaandag 7 mei 2007 @ 18:20


    golfermaandag 7 mei 2007 @ 18:30
    Aardappelschijfjes met dragon en mosterdzaadjes, rucolasalade met tomaatjes en steak tartaar.
    DarkElfmaandag 7 mei 2007 @ 18:31
    een steakje met kort gekookte broccoli, gebakken champignons en wat pasta ipv aardappelen
    JamesBrownymaandag 7 mei 2007 @ 18:32
    Pannenkoeken, 1 met spek en kaas en 2 met spinazie
    Mini_rulezmaandag 7 mei 2007 @ 18:55
    Pannenkoek met spinazie? Wat moet ik me daarbij voorstellen?

    Ontopic: ik ga dadelijk maar eens beginnen aan de champignons à l'escargot. Lekker stokbrood erbij en salade. De 'buurtsuper' had geen rucola en geen pijnboompitten, dus het wordt ijsbergsla met zongedroogde tomaatjes, croutons, Italiaanse kruiden (soort van dipper) en olijfolie en aceto balsamico.
    Qweamaandag 7 mei 2007 @ 18:59
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 18:02 schreef Curiosity het volgende:
    [afbeelding]


    [afbeelding]
    godverdomme dat toetje ziet er lekker uit!

    Smaken ze een beetje? of zijn ze echt waterig?
    K-mailmaandag 7 mei 2007 @ 19:06
    Zakjes gevuld met kabeljauwfilet, Danish Blue, sjalotjes. Nieuwe gekookte aardappeltjes, en een stoompakket voor bij vis.

    Die zakjes waren Dat stoompakket niet...
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 19:09
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 19:06 schreef K-mail het volgende:
    Zakjes gevuld met kabeljauwfilet, Danish Blue, sjalotjes.
    Die zakjes waren
    Waar haal je die zakjes, klinkt erg makkelijk en smakelijk
    Mirjammaandag 7 mei 2007 @ 19:11
    aardbeien met balsamico siroop op
    MissHobjemaandag 7 mei 2007 @ 19:16
    Gebakken aardappeltjes ( net staan schillen) snijboontjes en een peper steakje.. en wat komkommertjes in het zuur
    Curiositymaandag 7 mei 2007 @ 19:16
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 18:59 schreef Qwea het volgende:

    [..]

    godverdomme dat toetje ziet er lekker uit!

    Smaken ze een beetje? of zijn ze echt waterig?
    Deze waren overheerlijk zoet en zeker niet waterig, tuurlijk wel echte hollandse.
    JamesBrownymaandag 7 mei 2007 @ 19:16
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 18:55 schreef Mini_rulez het volgende:
    Pannenkoek met spinazie? Wat moet ik me daarbij voorstellen?

    Ontopic: ik ga dadelijk maar eens beginnen aan de champignons à l'escargot. Lekker stokbrood erbij en salade. De 'buurtsuper' had geen rucola en geen pijnboompitten, dus het wordt ijsbergsla met zongedroogde tomaatjes, croutons, Italiaanse kruiden (soort van dipper) en olijfolie en aceto balsamico.
    Gewoon een hand spinazie in de koekenpan gooien en even laten slinken, dan de pannenkoekmix eroverheen, ik vind dat echt heeel lekker!(beetje zout erbij doe ik wel altijd)
    Bluesmaandag 7 mei 2007 @ 19:17
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 18:30 schreef golfer het volgende:
    Aardappelschijfjes met dragon en mosterdzaadjes, rucolasalade met tomaatjes en steak tartaar.
    marcb1974maandag 7 mei 2007 @ 19:34
    Friet en een frikandel
    K-mailmaandag 7 mei 2007 @ 19:54
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 19:09 schreef SeaOfLove het volgende:

    [..]

    Waar haal je die zakjes, klinkt erg makkelijk en smakelijk
    Zelf maken

    Stukje kabeljauwfilet op aluminiumfolie leggen, fijngesnipperd sjalotje erover, verkruimelde danish blue erover, goed dicht vouwen, en in rustigkokend water leggen voor 8 min
    uniekhoornmaandag 7 mei 2007 @ 21:17
    Hele kip uit de oven,met citroen en knoflook enzo...

    Morgen gebakken krieltjes, zigeunersnitzel, sla en nog een pot groente, welke weet ik nog niet.
    Erosjuhhhmaandag 7 mei 2007 @ 21:36
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 19:17 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    [afbeelding]
    jullie eten ook altijd lekker he!
    Muckmaandag 7 mei 2007 @ 21:37
    ik heb 2 tartaartjes met een salade op
    en nu heb ik een bakje caramelvla
    Raissamaandag 7 mei 2007 @ 22:04
    Ik heb zin in een stukje galiameloen maar die ligt (aangesneden) al twee dagen in de koelkast (wel verpakt in vershoudfolie) kan ik dat gewoon eten of smaakt het dan nergens meer naar?
    Mirjammaandag 7 mei 2007 @ 22:04
    probeer het ff
    als het nog gfoed ruikt en er goed uit zit, kun je het er best op wagen
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 22:07
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 22:04 schreef Raissa het volgende:
    Ik heb zin in een stukje galiameloen maar die ligt (aangesneden) al twee dagen in de koelkast (wel verpakt in vershoudfolie) kan ik dat gewoon eten of smaakt het dan nergens meer naar?
    2 dagen moet prima kunnen tenzij het ding al overrijp was toen je 'm aansneed 2 dagen geleden
    Bluesmaandag 7 mei 2007 @ 22:13
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 21:36 schreef Erosjuhhh het volgende:


    jullie eten ook altijd lekker he!
    Liefst wel
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 22:34
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 19:17 schreef Bluezz het volgende:


    [afbeelding]
    Oei... dat ziet er heeeeel goed uit Bluezz. Had vandaag een hoop te doen dus weinig tijd genomen om goed te eten. Uit de keuken.

    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 22:43
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 22:34 schreef sanni het volgende:

    [..]

    Oei...[afbeelding] dat ziet er heeeeel goed uit Bluezz. Had vandaag een hoop te doen dus weinig tijd genomen om goed te eten. Uit de keuken.

    [[url=http://aycu32.webshots.com/image/15471/2004743470298084032_th.jpg]afbeelding][/URL]
    lijkt wel een bord met maden
    PdeHoogmaandag 7 mei 2007 @ 22:47
    Pasta met een lekkere tomatensaus en een zakje Old Amsterdam
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 22:51
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 22:43 schreef SeaOfLove het volgende:

    [..]

    lijkt wel een bord met maden
    Doorgaan is ook een kunst he als we net uit het Delft topic komen... Wat voor brouwsel heb jij vandaag gegeten SoL...
    tonksmaandag 7 mei 2007 @ 22:53
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 22:51 schreef sanni het volgende:

    [..]

    [afbeelding] Doorgaan is ook een kunst he als we net uit het Delft topic komen... Wat voor brouwsel heb jij vandaag gegeten SoL...
    Wat was het groene op die sushi? Kleurstof ofzo?
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 22:55
    zal wel,weet ik niet. Je proefde er weinig van i.i.g. Is er trouwens wat goeds te bikken in dat dorp waar jij zit of is het vnl.friettent en de Mc..
    tonksmaandag 7 mei 2007 @ 22:56
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 22:55 schreef sanni het volgende:
    zal wel,weet ik niet. Je proefde er weinig van i.i.g. Is er trouwens wat goeds te bikken in dat dorp waar jij zit of is het vnl.friettent en de Mc..
    Je zou toch ophouden sanni? Ik stel een serieuse vraag en toch ga je weer door, beetje jammer.
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 22:58
    Ik geef je toch een serieuze reactie? Ik beantwoord je vraag en ik stel gelijk een wedervraag. Niet zo paranoia goser. Dus nogmaals kun je goed bikken in Cuijk en zoja, waar/wat?
    tonksmaandag 7 mei 2007 @ 22:59
    Nergens helaas.
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 23:03
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 22:51 schreef sanni het volgende:

    [..]

    [afbeelding] Doorgaan is ook een kunst he als we net uit het Delft topic komen... Wat voor brouwsel heb jij vandaag gegeten SoL...
    Geen zin om te koken dus de steengrill aangezet, zelfgemaakte knoflooksaus, rode wijnsaus en kruidenboter met volkoren stokbrood erbij met een komkommersalade

    Ohhh en mijn brouwsels zien er doorgaans veeeel smakelijker uit dan die meuk die jij beweert te eten

    [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-05-2007 23:05:08 ]
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 23:03
    ik krijg op google net dit. Er zit dus wel aardig wat. Maar je hebt daar geen ervaring mee begrijp ik.. Bedankt i.i.g.
    BVDmaandag 7 mei 2007 @ 23:05
    Wat een gezellig topic, fijne mensen! Ik kom hier wel vaker!
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 23:15
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 23:03 schreef SeaOfLove het volgende:

    Ohhh en mijn brouwsels zien er doorgaans veeeel smakelijker uit dan die meuk die jij beweert te eten
    Gaan we weer Ach in andermans leugens blijven geloven is ook zo makkelijk he meisie? Maar je doet maar zolang je mij er maar niet mee lastig valt en de topic niet verneukt want voorlopig ben je weer hard op weg met dat soort opmerkingen. Zolang ik maar weet wat ik eet en hoe het smaakt.
    tonksmaandag 7 mei 2007 @ 23:16
    Het lelijkste eten smaakt vaak het best, komt toch allemaal in een donker gat terrecht .
    #ANONIEMmaandag 7 mei 2007 @ 23:21
    quote:
    Op maandag 7 mei 2007 23:16 schreef tonks het volgende:
    Het lelijkste eten smaakt vaak het best, komt toch allemaal in een donker gat terrecht .
    dat dan weer wel

    ontopic: dorito's
    sannimaandag 7 mei 2007 @ 23:22
    Dat is een hele goeie tonks Trouwens moet nodig naar de wc...
    ColdFeetmaandag 7 mei 2007 @ 23:44
    Sambucaatje. Lekker hoor.
    Bluesmaandag 7 mei 2007 @ 23:58
    Chileens wit wijntje

    Zometeen een lekker bamisoepje bij de 2e aflevering van Heroes
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 07:22
    same as always ; Cornflakes ende yoghurt
    Cyandinsdag 8 mei 2007 @ 11:11
    Nu eet ik 2 tosti's met kaas en ketchup. En vanavond ? Nog geen idee!
    Raissadinsdag 8 mei 2007 @ 12:19
    Vanavond

    Knoflookbolletjes met bolognesesaus


    En

    Pasta met champignonsaus
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 14:10
    Home made waldkornbrood met belegen smeerkaas
    Koffie verkeerd, en een sappie.

    Vanavond iets met schelpjes en pasta denk ik.
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 14:11
    sterrenmuntthee
    Lucilledinsdag 8 mei 2007 @ 14:13
    Ik heb lekker genoten van een echte italiaanse verse pizza, op een terras in de zon.
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 14:13
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:13 schreef Lucille het volgende:
    Ik heb lekker genoten van een echte italiaanse verse pizza, op een terras in de zon.
    waar de fuck schijnt de zon in NL?
    Lucilledinsdag 8 mei 2007 @ 14:19
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:13 schreef Qwea het volgende:

    [..]

    waar de fuck schijnt de zon in NL?
    Ik heb een vermoeden dat die in NL nergens schijnt.
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 14:21
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:19 schreef Lucille het volgende:


    Ik heb een vermoeden dat die in NL nergens schijnt.
    En waar zitten wij dan
    Oh, hier schijnt ie hoor Aan de kust

    OT :
    Water
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 14:22
    hier schijt hij niet

    OT :

    die sterrenmuntthee is apart. Het proeft als gewone thee, maar zodra je het doorslikt blijft er een smaakje hangen. Best lekker

    Anijn FTW
    Lucilledinsdag 8 mei 2007 @ 14:23
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:21 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    En waar zitten wij dan
    Oh, hier schijnt ie hoor Aan de kust

    OT :
    Water
    Ik zit ook aan een kust, vermoedelijk een andere kust.
    AlcoholistProfiteurdinsdag 8 mei 2007 @ 14:24
    Ik drink nu een biertje. Best relaxt spul is dat
    renadinsdag 8 mei 2007 @ 15:12
    Zo'n vitaminedrankje
    SHEdinsdag 8 mei 2007 @ 15:14
    sesamolie in de wok; brokken ui, brokken paprika, kippies, zwarte bonen, ketjap, kruiden en voila; blackbean shizzle delight
    Ik ben net klaar en dus kan manlief vanavond toch iets lekkers eten.

    Ook meteen een dik vet varken ingesmeerd met faja lobi red roasted pork marinade en wat honing .
    de klojo gaat morgen de oven in!
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 15:21
    vanaaf sperziebonen met een kipburger en een stukje quiche
    Karrel_Laaglawaaidinsdag 8 mei 2007 @ 15:25
    Zelfgemaakte soep:
    1,5 liter water aan de kook gebracht. Drie blokjes runderbouilion erbij. Paprika erbij. Even laten koken. Met de staafmixer fijmaken, terwijl ik er kookroom bij goot. Boerensoepgroente erbij en gehaktballen en nog even doorkoken.
    Vanavond opwarmen en naan brood erbij!
    juon_jacket1dinsdag 8 mei 2007 @ 15:26
    tostie....
    sannidinsdag 8 mei 2007 @ 15:32

    mezelf vanmiddag op getrakteerd: Milkshake&warme wafel
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 15:42
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:23 schreef Lucille het volgende:


    Ik zit ook aan een kust, vermoedelijk een andere kust.
    Waar dan Luusepoes, en wat eet je zoal
    Raissadinsdag 8 mei 2007 @ 15:47
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:13 schreef Lucille het volgende:
    Ik heb lekker genoten van een echte italiaanse verse pizza, op een terras in de zon.
    Mag ik aan dat "echte italiaanse" opmaken dat je in italie bent?
    Fuentedinsdag 8 mei 2007 @ 16:15
    Vanavond bami met babi ketjap.
    ColdFeetdinsdag 8 mei 2007 @ 16:30
    Dropjes en water. Manlief kookt vanavond.
    JamesBrownydinsdag 8 mei 2007 @ 16:36
    Wij eten koude schotel
    kabouter.mutsdinsdag 8 mei 2007 @ 16:38
    filetlapjes met salade caprese aardappeltjes en spinazie
    Lucilledinsdag 8 mei 2007 @ 16:39
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 15:42 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    Waar dan Luusepoes, en wat eet je zoal
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 15:47 schreef Raissa het volgende:

    [..]

    Mag ik aan dat "echte italiaanse" opmaken dat je in italie bent?
    Yep.

    golferdinsdag 8 mei 2007 @ 16:43
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 14:10 schreef Bluezz het volgende:


    Vanavond iets met schelpjes en pasta denk ik.
    Klopt, straks Tagliatelle met Vongole (lekker vers bij de visboer gescoord) en een roomsausje.
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 16:44
    vanavond een varkenslapje met aardappeltorentjes en iets van groente en salade
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 16:45
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:36 schreef JamesBrowny het volgende:
    Wij eten koude schotel
    Wat is dat?

    Luus
    Italiaanse keuken *jaloers is*
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 16:50
    * borisz eens met tante is
    Lucilledinsdag 8 mei 2007 @ 16:52
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:45 schreef Bluezz het volgende:

    Luus
    Italiaanse keuken *jaloers is*
    Gisterenavond heerlijke Tagliatelle met champignons gegeten als voorgerecht. En als hoodgerecht een heerlijk stukje biefstuk in kaas/room saus.

    En zelfs de pizza's smaken hier beter. Dat was dus mijn lunch, pizza proscuitto ai fungi. En dat voor maar 5.50 euro. Met gratis mooi weer erbij.
    golferdinsdag 8 mei 2007 @ 16:53
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:52 schreef Lucille het volgende:


    Gisterenavond heerlijke Tagliatelle met champignons gegeten als voorgerecht. En als hoodgerecht een heerlijk stukje biefstuk in kaas/room saus.

    En zelfs de pizza's smaken hier beter. Dat was dus mijn lunch, pizza proscuitto ai fungi. En dat voor maar 5.50 euro. Met gratis mooi weer erbij.
    Patries86dinsdag 8 mei 2007 @ 17:03
    gisteren Lasagne gegeten

    Vanavond hollandse pot
    Vers gedraait bal gehaktje
    Bloemkool
    en gekookte aardappelen

    Had vanmiddag lekker boterhammetje met banaan
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 17:09
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:44 schreef borisz het volgende:
    aardappeltorentjes
    Wat zijn dat nou weer
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 17:12
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 17:09 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    Wat zijn dat nou weer
    Pom' Duchesse
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 17:14
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 17:09 schreef Bluezz het volgende:

    [..]

    Wat zijn dat nou weer
    van die toefjes
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 17:26


    Patries86dinsdag 8 mei 2007 @ 17:28
    Die zijn lekker! Wat ook lekker is zijn aardappelballetjes (vooral in tsjechie erguh lekker )
    shmoopydinsdag 8 mei 2007 @ 17:30
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:52 schreef Lucille het volgende:

    [..]

    Gisterenavond heerlijke Tagliatelle met champignons gegeten als voorgerecht. En als hoodgerecht een heerlijk stukje biefstuk in kaas/room saus.

    En zelfs de pizza's smaken hier beter. Dat was dus mijn lunch, pizza proscuitto ai fungi. En dat voor maar 5.50 euro. Met gratis mooi weer erbij.
    *sjaloers is*

    Vanavond wordt er voor mij gekookt, een heerlijke kip-kerrie welteverstaan.
    Niet koken is fijn.
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 17:30
    Ik moet vrijdag koken, weet eigenlijk niet wat

    ik zat de denken aan pasta met een saus alleen nu weer eens iets leuks bedenken
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 17:31
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 17:28 schreef Patries86 het volgende:
    Die zijn lekker! Wat ook lekker is zijn aardappelballetjes (vooral in tsjechie erguh lekker )
    Die zijn ook erg lekker
    Bluesdinsdag 8 mei 2007 @ 17:35
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 17:30 schreef borisz het volgende:
    Ik moet vrijdag koken, weet eigenlijk niet wat

    ik zat de denken aan pasta met een saus alleen nu weer eens iets leuks bedenken
    Alweer
    Er is echt genoeg variatie te vinden voor pasta
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 17:37
    vrijdag is hier meestal pasta dag en de laatste keren had ik al wat anders, vorige keer had ik een japanse maaltijd op het menu

    nu is het weer pasta tijd

    Ik heb al wat

    Bereidingstijd in minuten
    15 bereiden
    Bevat per eenpersoonsportie
    energie 625 kCal - eiwit 40 g
    vet 18 g - koolhydraten 78 g


    Ingrediënten
    400 g tagliatelle (pasta)
    2 komkommers, in plakjes
    2 eetlepels olijfolie
    1 citroen, geperst
    2 bakjes gerookte zalmsnippers (a 200 g)
    1 zakje bosuitjes, in ringetjes
    150 g zwarte olijven zonder pit, in ringetjes

    Bereiden
    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Schep de plakjes komkommer om met (versgemalen) peper en zout naar smaak en olie. Giet de tagliatelle af (bewaar 1 eetlepel kookvocht) en schep het citroensap, de zalmsnippers, de bosui en de olijven erdoor. Serveer de pasta met de komkommersalade.


    [ Bericht 66% gewijzigd door borisz op 08-05-2007 17:44:44 ]
    Tezzdinsdag 8 mei 2007 @ 18:17
    We aten: witlof met ham en kaas en bechamelsaus uit de oven + lekkere smeuige aardappelpurree


    (en nu doet mijn buik pijn want ik heb teveel gegeten).
    K-maildinsdag 8 mei 2007 @ 18:42
    Gatver een gore AH excellent kant en klare Italië maaltijd gegeten (nuja half) de variant uit ligurië, met een soort pasta flapjes met kaas en walnoot erin (beide nie geproefd) en daarbij een artisjokken, paprika, courgette, kip stukjes. Het leek wel een tweederangs vliegtuigmaaltijd
    Vividinsdag 8 mei 2007 @ 18:45
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:39 schreef Lucille het volgende:

    [..]


    [..]

    Yep.

    [afbeelding]
    #ANONIEMdinsdag 8 mei 2007 @ 19:00
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 18:42 schreef SeaOfLove het volgende:
    Vriezer moest leeg om ontdooit te worden, zodat ik straks al die bergen ijs kwijt kan voor dochterlief....dus vanaaf stoofpotje gegeten .

    Volgende keer doe ik de aardappels wel apart of zonder schil, aangezien die schilletjes loslaten als het stoofpotje een tijdje zijn onderkomen in de vriezer heeft gehad.
    Krijg dan af en toe echt zo een melk-met-vel-mondgevoel
    Qweadinsdag 8 mei 2007 @ 19:02
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 19:00 schreef SeaOfLove het volgende:

    [..]
    dat gevoel heb ik nu ook, maar dan omdat ik mn gehemelte heb verbrand

    OT : Water, zometeen ff cactus thee proberen.
    golferdinsdag 8 mei 2007 @ 19:07
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 16:43 schreef golfer het volgende:


    Klopt, straks Tagliatelle met Vongole (lekker vers bij de visboer gescoord) en een roomsausje.
    Men snijde winterwortel een beetje julliene:

    Alsmede sjalotjes en knoflook:

    De afgespoelde vongoleschelpen in een mengsel van in olie aangefruite knoflook en sjalotten en een half glas witte wijn ca. 3 minuten roerbakken:

    Vervolgens de vongoleschelpen uit de pan nemen en de kleine schelpdiertjes eruit frunniken:

    Daarna het gezeefde kookvocht in laten koken met de julienne-gesneden winterwortel en wat kookroom toevoegen:

    De schelpdiertjes en de al dente gekookte tagiatelle weer in de pan toevoegen en nog even rondscheppen.
    Tenslotte nog even apart wat coquilles St. Jacques bakken:


    Daarna opscheppen op de borden en wat peterselie er overheen en smullen maar:


    Het was erg lekker.
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 19:09
    ziet er lekker uit
    #ANONIEMdinsdag 8 mei 2007 @ 19:10
    quote:
    Op dinsdag 8 mei 2007 19:07 schreef golfer het volgende:

    een veels te lekker verhaal
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 19:17
    nu een glas cola
    boriszdinsdag 8 mei 2007 @ 19:18
    volgend deel Wat eten en drinken we vandaag? #53 : Italiaanse keuken :9
    Innocencedinsdag 8 mei 2007 @ 19:18
    Tomatensoep uit zak en een homp brood. Had geen zin om zelf wat te maken en dit smaakte me ook goed.