FOK!forum / Culinesse à gogo / [CUL SC] deel 17 Koken, met kijkers!
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 22:37
En hier verder

En Krakje. Ik ga even kijken wat ik voor je kan maken !

krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 22:38
Lief, dank je!
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 22:46
krakkemieke



http://www.photography-forum.nl/Fok!Avatars/krakje.PNG
aub

Bengeltjezaterdag 21 mei 2005 @ 22:48
bah die is lelijk
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 22:49
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 22:48 schreef Bengeltje het volgende:
bah die is lelijk
Ik ga dan even verder knutselen!


Hoi B.

Bengeltjezaterdag 21 mei 2005 @ 22:51
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 22:49 schreef AMD64 het volgende:

[..]

Ik ga dan even verder knutselen!


Hoi B.

Doe dan eens goed je best
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 22:51
Eh, AMD, ik zal wel effe verder zoeken....
Oblivionzaterdag 21 mei 2005 @ 22:51
*kuch AMD... Het kan best wel offtopic gaan en niet over eten...
Maar euhm, wat heb jij met CUL?
En waarom kleef je gelijk zo aan?
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 22:58
Is goed krakje

En Ob. Ik hou eenmaal van eten

Oblivionzaterdag 21 mei 2005 @ 22:59
Wil je nou werkelijk overal weg getrapt worden AMD?
Bengeltjezaterdag 21 mei 2005 @ 22:59
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 22:58 schreef AMD64 het volgende:
Is goed krakje

En Ob. Ik hou eenmaal van eten

Waarom noem je Obli OB , tis toch geen inbrengwatje
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 22:59
Hou je ook van koken?
Dark_Killahzaterdag 21 mei 2005 @ 23:00
Oi vrienden.
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 23:00
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 22:59 schreef Bengeltje het volgende:

[..]

Waarom noem je Obli OB , tis toch geen inbrengwatje
Ik vind haar naam zo moeilijk om op te noemen, dus dan verkort ik het Maar wil ook wel O. noemen!

Dark_Killahzaterdag 21 mei 2005 @ 23:00
't onweert hier inmiddels al niet meer.
Moet wel zo naar bed van pap.
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 23:00
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 22:59 schreef Oblivion het volgende:
Wil je nou werkelijk overal weg getrapt worden AMD?


Oblivionzaterdag 21 mei 2005 @ 23:01
Ow dear, nu krijgen we het stuk...



Been there done that! No more...
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:03
Dat zei ik ADM, respect moet je verdienen......
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 23:04
Maar Oblivion. De poffertjes waren lekker!

Helemaal vergeten te zeggen toen ik ze aan het eten was

D.zaterdag 21 mei 2005 @ 23:07
relluhhhhhhhhh
Oblivionzaterdag 21 mei 2005 @ 23:08
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 23:07 schreef D.Rose het volgende:
relluhhhhhhhhh
Ja, D dat hebben we echt hier nodig...
Zou jij ook weg willen gaan op deze manier?
Bengeltjezaterdag 21 mei 2005 @ 23:08
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 23:07 schreef D.Rose het volgende:
relluhhhhhhhhh
zeg stalker, ga jij eens naar gc
Wat heb jij vandaag trouwens voor lekkers gemaakt?
Dark_Killahzaterdag 21 mei 2005 @ 23:10
<= Ik heb een nieuwe ondertitel.
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:19
Hoe doe je dat ook weer?
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:19
Lama, ik ben narrig
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 23:24
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 23:19 schreef krakkemieke het volgende:
Hoe doe je dat ook weer?
http://forum.fok.nl/user/profile


krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:25
Lama, ik ben narrig
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 23:26
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 23:25 schreef krakkemieke het volgende:
Lama, ik ben narrig
Sorry, dacht dat je iets anders daarmee bedoelde

Mirjamzaterdag 21 mei 2005 @ 23:43
waarom wordt ouzo wit als je er ijs bijgooit
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:44
Eh, omdat dat zo reageert, net al pastis?
Mirjamzaterdag 21 mei 2005 @ 23:45
geen idee, ken het niet

hoe reageert dat dan
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:45
t'is ook met water, of ijswater, trouwens....
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:46
Pastis wordt ook wit, is de franse ouzo maar niet zoet.....
Mirjamzaterdag 21 mei 2005 @ 23:46
vaag zeg
krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:48
Lol, nee, lijkt me wel logisch, anijsdrank wordt wit met water.....
Tis wel lekker als het echt warm is, dat verkoelt...
AMD64zaterdag 21 mei 2005 @ 23:50
Het is dus net zo'n reactie als je plast in glorix. Zo'n effect ongeveer

krakkemiekezaterdag 21 mei 2005 @ 23:51
Jij drinkt glorix?
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:15
quote:
Op zaterdag 21 mei 2005 23:50 schreef AMD64 het volgende:
Het is dus net zo'n reactie als je plast in glorix. Zo'n effect ongeveer

Je moet niet plassen in Glorix chloorgas enzo....

En goedenavond allemaal
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:15
Hoi BBQ!
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:18
Hoi hoi Krak!
Geen songfestival kijken?
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 00:18
Songfestival. De naam al

*ril
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:19
GREECE WINS!

AMD64zondag 22 mei 2005 @ 00:19
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:15 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Je moet niet plassen in Glorix chloorgas enzo....

En goedenavond allemaal
Ik weet. Maar ik deed het gewoon zonder te kijken

krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:19
Nee joh!
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:20
En sinds het oostblok meedoet, is het een farce......
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 00:21
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:19 schreef Oblivion het volgende:
GREECE WINS!



Eerst het Europees Kampioenschap, nu ut songfestival

Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:22
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:20 schreef krakkemieke het volgende:
En sinds het oostblok meedoet, is het een farce......
Die mensen lopen gewoon achter

Komt wel weer goed...
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:23
Ja hebben ze gewonnen?
Geen idee welke liedjes enzo... ik heb niet gekeken, weet alleen dat Glennis pissed off was, de zielige verliezer
"het is een complot van oost tegen west"
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 00:24
Gelukkig is mijn TV kaduuk voor vanavond

krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:25
Dat is het al jaren, imho.....
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:25
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:23 schreef BBQ-kip het volgende:
Ja hebben ze gewonnen?
Geen idee welke liedjes enzo... ik heb niet gekeken, weet alleen dat Glennis pissed off was, de zielige verliezer
"het is een complot van oost tegen west"
Het is wel een leuk nummer...Zo zo...

Ik was voor Denemarken! Geweldig nummer!
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 00:26
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:25 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Het is wel een leuk nummer...Zo zo...

Ik was voor Denemarken! Geweldig nummer!
Die zijn laatste geeindigt zeker ?

BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:26
Hier staat The Big Lebowski op, geweldige film
Ik zit met een half oog te kijken, maar de muziek is alleen al de moeite waard

Nobody fucks with the Jesus!
Eight year olds, dude...
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:27
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:26 schreef AMD64 het volgende:

[..]

Die zijn laatste geeindigt zeker ?



Ga lekker slapen ofzo...
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 00:27
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:27 schreef Oblivion het volgende:

[..]



Ga lekker slapen ofzo...
Was ik inderdaad van plan

Slaaplekker allen

Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:28
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:26 schreef BBQ-kip het volgende:
Hier staat The Big Lebowski op, geweldige film
Ik zit met een half oog te kijken, maar de muziek is alleen al de moeite waard

Nobody fucks with the Jesus!
Eight year olds, dude...
Ik ga zo, Unfortunate events kijken, met Jim Carry..
Fantasie...
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:28
Ik zit kapot te ploffen van de chocolademousse...
Nog 1 hapje over hehe...
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:30
Neee! niet dat laatste hapje!|
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:30
Lol....
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:31
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:30 schreef krakkemieke het volgende:
Neee! niet dat laatste hapje!|
Hij is net weg
Lekker, maar zooo machtig
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:34
Wat is het verschil met een clit of trackball?
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:36
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:34 schreef krakkemieke het volgende:
Wat is het verschil met een clit of trackball?
Een clit?

BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:37
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:34 schreef krakkemieke het volgende:
Wat is het verschil met een clit of trackball?
Weet ej zeker dat je het goeie subforum hebt?
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 00:40
ah, het late uur breekt weer aan
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:40
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:40 schreef MissyMirjaM het volgende:
ah, het late uur breekt weer aan
Vanwaar die kwijl?
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 00:41
late uur -> ranzigedingen


krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:41
Hmm, misschien weer te laat of een fout forum....
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:42
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:41 schreef MissyMirjaM het volgende:
late uur -> ranzigedingen


Vriendin komt langs wippen?
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 00:43
vriendin
ik doe ranzige dingen liever met n ander
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:47
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:43 schreef MissyMirjaM het volgende:
vriendin
ik doe ranzige dingen liever met n ander
Oeps... dacht dat ik Euc aan het quoten was...
Je had toch je avatar anders net, of niet?
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 00:47


nee, die is alweer eventjes zoals nu
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:48
Dan ben ik gewoon een "kan-niet-lezen-hoer"
Sorry....
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:48
och...
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 00:49
nou zeg!
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:49
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:48 schreef BBQ-kip het volgende:
Dan ben ik gewoon een "kan-niet-lezen-hoer"
Sorry....


Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 00:51


Geloof dat ik maar moet gaan slapen...

Truste allemaal!
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:51
?
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 00:51
neem lekker wat te drinken
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:53
Ik ga aan de waterlimonade, lekker verfrissend!

Mijn foto's van de bara's komen er zo aan (eindelijk)
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:56
MM? Wrom zou je een hoer zijn?
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 00:57
Bara's van deeg zijn tof!
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 00:57


En deze lijkt op een koe/schaap
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 01:00
Ik had een pakje bara-mix van de toko, hoefde alleen water bij en wat olie en dan moest het egfrituurd worden
Ik heb er kleintjes van gemaakt en ze waren erg lekker geworden!
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 01:01
Bara's! *gretig eet als het mag*
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 01:01
quote:
Op zondag 22 mei 2005 01:01 schreef krakkemieke het volgende:
Bara's! *gretig eet als het mag*
Ze zijn al op, dus gaat je niet lukken
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 01:04
Ik ken ze aleen als doughnuts. Op Koninginnedag. En ze mochten niet meer verkocht worden, door de *** regels. Maar die Hindoe mensen, met hun strikte hygiene... Ik vond het achterlijk, dat ze niet meer mochten verkopen.
krakkemiekezondag 22 mei 2005 @ 01:06
Hee, de ene mevrouw maakte het eten, de ander verkocht het en pakte het geld aan. Dqat was hygienischer, als in onze slagerij.....
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 01:21
Ze horen ook als donuts te zijn, maar ik was lui en heb dus geen gaatjes erin gemaakt

Hindoes mogen dan erg hygiënisch zijn... ik ken er ook genoeg die "anders" zijn... brrr
De voedselvergiftigingen na koninginnenach/dag vielen elk jaar niet mee, maar ik vind sommige regels ook wel erg streng en overdreven hoor...
BBQ-kipzondag 22 mei 2005 @ 01:28
Ik ga slapen, trusten!
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 02:55
ziet er spannend uit, die bara's.
eet je dat gewoon zo, of iets erbij/ernaast/erin?
Dark_Killahzondag 22 mei 2005 @ 08:39
Morgen allemaal!
Charmianzondag 22 mei 2005 @ 09:06
Morgen!
Charmianzondag 22 mei 2005 @ 09:08
quote:
Op zondag 22 mei 2005 02:55 schreef MissyMirjaM het volgende:
ziet er spannend uit, die bara's.
eet je dat gewoon zo, of iets erbij/ernaast/erin?
Je kunt het zo eten maar ook met surinaamse tomatensambal of zo. Aangezien ik niet zo goed tegn pittig kan, eet ik ze puur natuur. Ik zag ze gister bij de Konmar liggen en heb ze meegenomen, zag daar trouwens ook baramix liggen.
Dark_Killahzondag 22 mei 2005 @ 10:01
quote:
Op zondag 22 mei 2005 09:06 schreef Charmian het volgende:
Morgen!
Gister!
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 10:11
Goedenmorgen

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 10:59
Goedemorgen

AMD64 heeft zijn neus in CUL en de vorige SC is in een avond vol
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 11:02
quote:
Op zondag 22 mei 2005 10:59 schreef Martijn_77 het volgende:
Goedemorgen

AMD64 heeft zijn neus in CUL en de vorige SC is in een avond vol
Wat bedoeld u precies?

Dark_Killahzondag 22 mei 2005 @ 11:04
Dat als jij er bent dat het dan sneller gaat.
Maar da's toch juist een pluspunt?
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 11:04
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:02 schreef AMD64 het volgende:

[..]

Wat bedoeld u precies?

Dat de SC voortaan sneller gaat dan ik gewend was nu jij CUL ontdenkt hebt
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 11:05
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:04 schreef Dark_Killah het volgende:
Dat als jij er bent dat het dan sneller gaat.
Maar da's toch juist een pluspunt?
Ik wil het niet verzieken hoor.

AMD64zondag 22 mei 2005 @ 11:05
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:04 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dat de SC voortaan sneller gaat dan ik gewend was nu jij CUL ontdenkt hebt
Ow. Gaat het te snel? Dan zoek ik wel een andere op!

Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 11:06
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:05 schreef AMD64 het volgende:

[..]

Ow. Gaat het te snel? Dan zoek ik wel een andere op!

Graag, jullie hebben hier toch niet echt wat te zoeken.
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 11:07
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:05 schreef AMD64 het volgende:

[..]

Ik wil het niet verzieken hoor.

Zeg toch ook niet dat je dat doet. Viel mee gewoon op normaal duurt het best een tijd voor een SC vol is.
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 11:08
He Obli nog gelukt met je boodschappen gisteren?

Vandaag Pizza dag?
AMD64zondag 22 mei 2005 @ 11:08
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:06 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Graag, jullie hebben hier toch niet echt wat te zoeken.
The right place 2 jump in!
Maargoed. Ik ga eten

Fijne dag iedereen

Dark_Killahzondag 22 mei 2005 @ 11:09
Obli ik heb vanochtend al pizza gegeten.
Renezondag 22 mei 2005 @ 11:10
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:09 schreef Dark_Killah het volgende:
Obli ik heb vanochtend al pizza gegeten.
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 11:10
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:08 schreef Martijn_77 het volgende:
He Obli nog gelukt met je boodschappen gisteren?

Vandaag Pizza dag?

Heb de mannen gestuurd...
Ja, pizza dag, ben zeer benieuwd!!
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 11:11
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:09 schreef Dark_Killah het volgende:
Obli ik heb vanochtend al pizza gegeten.
Pas maar op voordat ik je pizzaatje niet aan de muur nagel...
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 11:16
Wat gaan jullie eten?
Renezondag 22 mei 2005 @ 11:27
Aardappeltjes met weet ik veel met boeren gehaktbal enzo...
Geen flauw idee heeft me ma dus
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 11:29
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:16 schreef Oblivion het volgende:
Wat gaan jullie eten?
Weet ik nog niet voor vandaag. Het is gisteren een BBQ bij vrienden geworden en daarna samen met hun naar het theater. Want ze bleken ook kaarten te hebben
Charmianzondag 22 mei 2005 @ 11:33
Ik heb trek in kousenband massala met roti, maar het wordt waarschijnlijk een salade met gebakken aardappeltjes en een stukje vlees. Ik voel nu al dat ik geen zin heb om uitgebreid te koken.
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 11:35
Hmmm, boerenkool, met dit weer?

Hey wat leuk martijn, dat ze ook kaarten hadden, jullie wisten het niet van elkaar?

Roti... Altijd lekker!
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 11:37
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:35 schreef Oblivion het volgende:
Hey wat leuk martijn, dat ze ook kaarten hadden, jullie wisten het niet van elkaar?
Nee, dat wisten we niet was best gezellig ook nog lekkere BBQ-kip gegeten
Charmianzondag 22 mei 2005 @ 11:38
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:35 schreef Oblivion het volgende:
Hmmm, boerenkool, met dit weer?
Ben je al wakker?
Er stond boerengehaktbal
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 11:42
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:38 schreef Charmian het volgende:

[..]

Ben je al wakker?
Er stond boerengehaktbal


Nou ja zware kost dus...
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 11:45
Weet iemand of Piet nog terugkomt zag dat BHFH ook weer unbanned was.
Euc-zondag 22 mei 2005 @ 12:15
Piet had het zowiezo al een beetje gehad met dit forum, denk niet dat ie terug zal komen..

Bleg, heb zometeen een schuttersfeest, (zit bij de drumband van een schutterij) ab-so-luut geen zin in :/
Renezondag 22 mei 2005 @ 12:17
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:42 schreef Oblivion het volgende:

[..]



Nou ja zware kost dus...
boeren gehakt, en daarmee een bal vormen
heeeeerlijk
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 12:18
quote:
Op zondag 22 mei 2005 12:17 schreef Renesite het volgende:

[..]

boeren gehakt, en daarmee een bal vormen
heeeeerlijk
Zelf gemaakt boeren gehakt?
Renezondag 22 mei 2005 @ 12:19
quote:
Op zondag 22 mei 2005 12:18 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Zelf gemaakt boeren gehakt?
Neeeeh
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 13:00
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:45 schreef Martijn_77 het volgende:
Weet iemand of Piet nog terugkomt zag dat BHFH ook weer unbanned was.
Als je in zijn profiel kijk, staat daar een email...
Mail 'm zou ik zeggen.
Wij weten het net zo veel als jij.
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 13:03
* Oblivion rent de zon weer in...

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 13:34
quote:
Op zondag 22 mei 2005 13:03 schreef Oblivion het volgende:
* Oblivion rent de zon weer in...

Hoe vorderen de Pizza's?

Het waait hier best hard
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 13:52
Ik ben nog niet bezig... Zometeen pas...
De wind komt soms wel heel hard opzetten, maar het is toch wel lekker...
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 15:42
quote:
Op zondag 22 mei 2005 13:52 schreef Oblivion het volgende:
Ik ben nog niet bezig... Zometeen pas...
De wind komt soms wel heel hard opzetten, maar het is toch wel lekker...
Wat ben je aan het doen dan?
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 15:59
Goeiemiddag

Ik wil straks eigen gesneden patat gaan bakken . Iemand enig idee hoe lang ik die dingen moet frituren Ik zie hele tegenstrijdige dingen voorbij komen op internet
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 16:35
quote:
Op zondag 22 mei 2005 15:59 schreef PdeHoog het volgende:
Goeiemiddag

Ik wil straks eigen gesneden patat gaan bakken . Iemand enig idee hoe lang ik die dingen moet frituren Ik zie hele tegenstrijdige dingen voorbij komen op internet
Heb je ze al voorgebakken?
Euc-zondag 22 mei 2005 @ 16:49
Goh Euc- hoe was je schuttersfeest? Nog wat gewonnen?

Ah wat lief dat jullie aan mij gedacht hebben, we hebben idd de 1e prijs geworden in de eredivisie van de marswedstrijden, en 1e prijs met het beste defilé, bedankt voor het vragen! Mag ook wel voor de kersverse landskampioenen eredivisie!
karperzondag 22 mei 2005 @ 17:57
morgen eet ik

garnalkroketjes met salade.
***
lekker stuk vlees met aardappel purree en doperweten mint pureen
***
chocolade mousse

en daarna gaan we naar de earring
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 18:03
quote:
Op zondag 22 mei 2005 16:49 schreef Euc- het volgende:
Goh Euc- hoe was je schuttersfeest? Nog wat gewonnen?

Ah wat lief dat jullie aan mij gedacht hebben, we hebben idd de 1e prijs geworden in de eredivisie van de marswedstrijden, en 1e prijs met het beste defilé, bedankt voor het vragen! Mag ook wel voor de kersverse landskampioenen eredivisie!






Nou vertel...
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 18:03
quote:
Op zondag 22 mei 2005 17:57 schreef karper het volgende:
morgen eet ik

garnalkroketjes met salade.
***
lekker stuk vlees met aardappel purree en doperweten mint pureen
***
chocolade mousse

en daarna gaan we naar de earring
Klinkt goed! Incluisief de gouden oorbel...
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 18:06
quote:
Op zondag 22 mei 2005 16:35 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Heb je ze al voorgebakken?
Ik weet dat dat moet gebeuren, maar ik moet ze zelfs nog snijden . Ik zie alleen 3 minuten voorbakken, 3 minuten tweede keer bakken en ergens anders kom ik weer 5 minuten voorbakken tegen.
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 18:07
Wacht maar even PdeHoog...
Even wat zoeken...
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 18:09
quote:
Op zondag 22 mei 2005 18:07 schreef Oblivion het volgende:
Wacht maar even PdeHoog...
Even wat zoeken...
Obli gaat helpen
Obli gaat helpen
Obli gaat helpen
* PdeHoog wacht geduldig af
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 18:12
Hoe maak je de lekkerste patat (of friet... of frites...)?


Pfffieuw.... ik dacht dat ik het weer niet zou kunnen vinden...
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 18:15
En een mooie beker voor onze winnaar, Eucje...



*applaus geeft...
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 18:15
quote:
Op zondag 22 mei 2005 18:12 schreef Oblivion het volgende:
Hoe maak je de lekkerste patat (of friet... of frites...)?


Pfffieuw.... ik dacht dat ik het weer niet zou kunnen vinden...


Ik ga ff lezen
Euc-zondag 22 mei 2005 @ 18:37
jammer dat er elke 2 weken een schuttersfeest is, als het nou 1 kee rin de 2 maanden ofzo was dan was het nog niet zo erg, maar iedere keer 1 week niet 1 week wel, hele zondag naar de klote
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 18:44
Je kan er ook niet aan mee doen.

Nou mensen de pizza wordt goed ontvangen...
Ik heb zo mijn twijfels maar goed...
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 19:37
Volgens mij heb ik teveel patat gesneden . Frituur staat nu op te warmen . Ben benieuwd
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 20:25
Ik hoop dat jouw frites beter lukken dan mijn pizza...

Van de mannen waren de pizza's goed, en die van mij maar half gaar...
Nou ja goed voor de lijn...
En we proberen het de volgende keer gewoon nog een keer.

Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 20:31


Ik ben het weer aan het bekijken...
vrijdag wordt het echt mooir weer!
Oh zo'n zin an...
Liggen en de zon opslurpen...


En BBQ'en!
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 20:56
Hmmmm...mijn frietjes waren , alleen hier en daar een tikkie te dik . De Van Dobben-bitterballen ja, ik weet het Oblivion waren ook weer .

En nu zit ik vol en er staat nog een bakje aardbeien
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 21:06
Aardbeien met slagroom!
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 21:14
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:06 schreef Oblivion het volgende:
Aardbeien met slagroom!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa helaas heb ik geen slagroom
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 21:16
Ik wel, maar ik heb weer geen aardbeien...
Ruilen?
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 21:20
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:16 schreef Oblivion het volgende:
Ik wel, maar ik heb weer geen aardbeien...
Ruilen?
Hmmmmm....breng me niet op ideeen . Ieder de helft van de aardbeien en de slagroom Deal
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 21:32
Neh, heb net de slagroom gebruikt voor chocolade mousse...

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 21:45
quote:
Op zondag 22 mei 2005 20:31 schreef Oblivion het volgende:
En BBQ'en!
Heb ik gisteren al gedaan. Moet alleen voor thuis en nieuwe kopen en ook briketten
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 21:48
Gewoon een simpele weber kopen, en een vooraadje houtskool.
Wij gaan altijd naar de bezine pomp, want bij ons komt BBQ'en op als... poepen...

Wat heb je gisteren klaar gemaakt voor Annemieke haar zielige bekkie?
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 21:50
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:32 schreef Oblivion het volgende:
Neh, heb net de slagroom gebruikt voor chocolade mousse...

Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 21:51
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:50 schreef PdeHoog het volgende:

[..]



lekker joh, chocolade mousse...

Mij een beetje lekker maken met aardbeien...

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 21:56
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:48 schreef Oblivion het volgende:
Gewoon een simpele weber kopen, en een vooraadje houtskool.
Zitten we ook aan te denken willen er wel een hebben die ook geschikt is om wat vrienden uit te nodigen. Het ding wat we nu hebben was er een om te proberen in de tussentijd doen we het er al 3 jaar mee en is dat ding al behoorlijk uitgeleefd
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:48 schreef Oblivion het volgende:
Wij gaan altijd naar de bezine pomp, want bij ons komt BBQ'en op als... poepen...
Meestal heb ik wel een zakkie staat in de schuur of anders heeft Pa of schoonmoeders nog wel wat liggen
quote:
Op zondag 22 mei 2005 21:48 schreef Oblivion het volgende:
Wat heb je gisteren klaar gemaakt voor Annemieke haar zielige bekkie?
We hebben geBBQ't met vrienden. Ze heeft vooral zach vlees gegeten en aardappelssalade (Vind ze trouwens erg lekker )

En vandaag waren het pannenkoeken. Bijna alles waar we dit weekend geweest zijn heeft een internet site viel me op. zo mijn weekend zo in hyperlinks kunnen samenvatten
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:02
Och ja jullie hadden BBQ.
Ik dacht dat je lasagna ging maken of iets dergelijks.
Zit er met mijn heufd niet bij...
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 22:09
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:02 schreef Oblivion het volgende:
Och ja jullie hadden BBQ.
Ik dacht dat je lasagna ging maken of iets dergelijks.
Zit er met mijn heufd niet bij...
Nee, idd te veel plum wijn op?
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:16
Nope, geen alcohol...
Wel een grote bak chocolade mousse.... met slagroom...
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 22:18
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:16 schreef Oblivion het volgende:
Nope, geen alcohol...
Wel een grote bak chocolade mousse.... met slagroom...
O, jee chocolade en vrouwen........
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:19
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:18 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

O, jee chocolade en vrouwen........
Ik heb er iets minder chocolade in gedaan...
Want ik krijg er knallende koppijn van.
En iets meer suiken en slagroom...

En inderdaad het is die tijd van de maand...
*lepel mousse naar binnen duwt....
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 22:19
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:16 schreef Oblivion het volgende:
.... met slagroom...
Je blijft me pesten en lekker maken he
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:21
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:19 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Je blijft me pesten en lekker maken he


Ga genieten van je aardbeien...
Bakje met suiker en dan elke keer je aardbeitje erin dopen...
Heerlijk!
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 22:23
Snoep ze dan Obli

Heeft er iemand nog een goed recept voor aardappelsalade?
PdeHoogzondag 22 mei 2005 @ 22:25
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:21 schreef Oblivion het volgende:

[..]



Ga genieten van je aardbeien...
Bakje met suiker en dan elke keer je aardbeitje erin dopen...
Heerlijk!
. Ik ga nu idd nog ff filmpje kijken en aardbeien eten
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:26
Aardappels, maar dan anders
En daar nog 1....
Koken voor beginners
En daar nog 1...
Het grote barbecue topic 2005

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 22:41
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:26 schreef Oblivion het volgende:
Aardappels, maar dan anders
En daar nog 1....
Koken voor beginners
En daar nog 1...
Het grote barbecue topic 2005

Dank je maar is nergen een groot salade topic.

Voor recepten voor aardappel en andere salades?
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:43
Heb je niet eens op de linken geklikt?
Achter elke link staat direct een aardappelsalade...
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 22:47
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:43 schreef Oblivion het volgende:
Heb je niet eens op de linken geklikt?
Achter elke link staat direct een aardappelsalade...
Dat wel maar vroeg me af of het geen idee was een groot centraal salade topic op te zetten.
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:48
[CENTRAAL] Het grote salade topic!

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 22:51
quote:
Waarom krijg jij dat allemaal wel gevonden?
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 22:52
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:51 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Waarom krijg jij dat allemaal wel gevonden?
http://google.fok.nl/

Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 23:03
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:52 schreef Oblivion het volgende:

[..]

http://google.fok.nl/

En niks anders?
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 23:06
Nope, wij hebben ook geen search....
Wij als in de mods.
Martijn_77zondag 22 mei 2005 @ 23:09
quote:
Op zondag 22 mei 2005 23:06 schreef Oblivion het volgende:
Nope, wij hebben ook geen search....
Wij als in de mods.
Oke, dacht dat mods meer tools hadden dan de users
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 23:13
is ook zo, maar de search is voor iedereen uitgeschakeld
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 23:16
Zo, ook weer boven water...MMM?
Mirjamzondag 22 mei 2005 @ 23:16
ja, hoi
maar zo weer lekker naar bed, morgen weer vroeg op
Oblivionzondag 22 mei 2005 @ 23:56
Oh, ik ook...
Om half 7 gaat die snert wekker...
karpermaandag 23 mei 2005 @ 00:50
gisteren weggegaan bij ah

kreeg van me collega's deze fles



Glenmorangie Single Highland Malt Whisky 10 Years Old


De distilleerderij van Glenmorangie in de noordelijke Highlands beschikt over de grootste ketels van alle Schotse distilleerderijen. De 10 jaar oude single malt is de best verkopende malt in Schotland, nummer 2 in het Verenigd Koninkrijk en nummer 3 in de rest van de wereld. Hij heeft een geur van vanille, citrus en butterscotch. De smaak is zacht en fris, met tonen van fruit, noten, bloemen en kruiden. Een heerlijke allround malt.

en hij is goddelijk!
BBQ-kipmaandag 23 mei 2005 @ 03:02
quote:
Op maandag 23 mei 2005 00:50 schreef karper het volgende:
gisteren weggegaan bij ah

kreeg van me collega's deze fles
[afbeelding]


Glenmorangie Single Highland Malt Whisky 10 Years Old


De distilleerderij van Glenmorangie in de noordelijke Highlands beschikt over de grootste ketels van alle Schotse distilleerderijen. De 10 jaar oude single malt is de best verkopende malt in Schotland, nummer 2 in het Verenigd Koninkrijk en nummer 3 in de rest van de wereld. Hij heeft een geur van vanille, citrus en butterscotch. De smaak is zacht en fris, met tonen van fruit, noten, bloemen en kruiden. Een heerlijke allround malt.

en hij is goddelijk!
Kaper... was ik net een beetje bedaard met mijn Scotland-passie, kom jij er weer mee aanzetten
Nu wil ik er weer heen...
BBQ-kipmaandag 23 mei 2005 @ 03:03
quote:
Op zondag 22 mei 2005 22:41 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dank je maar is nergen een groot salade topic.

Voor recepten voor aardappel en andere salades?
Weet je al welke van die aardappelsalades je gaat maken?
Ik ga van de week BBQ-en als het goed weer is en dan komt mijn Jamie-receptje weer op tafel staan hoor
Bluesmaandag 23 mei 2005 @ 03:05
quote:
Op maandag 23 mei 2005 03:02 schreef BBQ-kip het volgende:


was ik net een beetje bedaard met mijn Scotland-passie, kom jij er weer mee aanzetten
Nu wil ik er weer heen...
Schotland
BBQ-kipmaandag 23 mei 2005 @ 03:06
Ik ben vanavond naar Star Wars geweest (taaa taaaa ta ta ta taaaaa taaaaa etc.).
Ik kende er verder niks van maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt mooi vond
We gingen vooraf eten bij Simonis (bekende vistent in Scheveningen), alleen was de friet niet gaar, de saus te overvloedig en de lekkerbekjes en de inktvisringen kut gebakken...
Beetje jammer meneer Simonis...

En ik kan nog steeds niet slapen, dus dan maar nog een rondje forum
BBQ-kipmaandag 23 mei 2005 @ 03:07
quote:
Op maandag 23 mei 2005 03:05 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Schotland
Ok Bluezz, nu wordt het echt té eng
We hebben echt téveel gemeen

Maar... vertel
Wat zijn jouw ervaringen/wensen etc?
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 06:32
en dat het maar vroeg mag zijn
werkse allen
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 07:34
Ja werk ze allemaal. Ik heb mezelf op een weekje verlof getrakteerd en ga straks lekker ehm nou ja gewoon niets doen.
Oblivionmaandag 23 mei 2005 @ 07:40
Ik doe zowiezo al helemaal niks... Geintje...

Ppfff, het is wel vroeg...
Oblivionmaandag 23 mei 2005 @ 10:21


Zometeen lunchen, lekker een inswinger!
PdeHoogmaandag 23 mei 2005 @ 10:58
quote:
Op maandag 23 mei 2005 10:21 schreef Oblivion het volgende:


Zometeen lunchen, lekker een inswinger!
. Duurt nog maar een uurtje hoor Enneh....wat is een inswinger
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 10:59
Zo voor de tweede keer wakker today, ga nu maar eens echt opslaan.
Wat bedoel je met een inswinger Oblivion?
karpermaandag 23 mei 2005 @ 11:27
goede dag ik sta al in de keuken!




handig karper handig!
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 11:28
karper je moet ff een i van je í van img maken, dan kunnen we je foto zien
Oblivionmaandag 23 mei 2005 @ 11:33
Een inswinger is een stokbroodje met ragout, daarover 2 gebakken eieren met bacon, en picata saus...
En ik heb nog niet gegeten...
Whehehehe... Zometeen smullen dus...
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 11:41
Wow dat klinkt inderdaad yummie. Denk dat ik een gebakken eitje ga maken.

@karper, wat ga je van die dingen maken? Ik schat in een vissoepje, een salade met feta, garnalenkroketjes en als toe chocolademousse.
PdeHoogmaandag 23 mei 2005 @ 12:34
quote:
Op maandag 23 mei 2005 11:33 schreef Oblivion het volgende:
Een inswinger is een stokbroodje met ragout, daarover 2 gebakken eieren met bacon, en picata saus...
En ik heb nog niet gegeten...
Whehehehe... Zometeen smullen dus...
Dat klinkt goed
karpermaandag 23 mei 2005 @ 12:44
quote:
Op maandag 23 mei 2005 11:41 schreef Charmian het volgende:
Wow dat klinkt inderdaad yummie. Denk dat ik een gebakken eitje ga maken.

@karper, wat ga je van die dingen maken? Ik schat in een vissoepje, een salade met feta, garnalenkroketjes en als toe chocolademousse.
bijna goed

garnalenkroketen met een frisse salade
***
gewokte groente en aardappel puree
***
cocolade mouse

visfond gebruik ik voor de garnalekroketjes

iemand een idee voor een lekker stukje vlees?
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 14:32
HM, MOEILIJK.
DUN BIEFSTUKJE OFZO?
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 14:32
oeps
karpermaandag 23 mei 2005 @ 14:46
ik heb maar rib eye gehaald. dit kort bakken en dan van de jus en bouilon een lekker sausje maken


de vaatwasser draait al voor de 2 keer ik schaam me dood
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 15:00
lekker

een vaatwasser!
ik moet alles met de hand doen
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 15:09
zo, alvast aardappelen opgezet, ga zo alvast zuurkool met ananas maken voor t avond eten.
en rabarber ernaast, zag het liggen in de super, kon het niet langslopen
lekker
Oblivionmaandag 23 mei 2005 @ 15:17
Rabarber...
Wij eten ook altijd zuurkool met ananas... Lekker!

Zo, de lunch zit erop...
Burp...
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 15:19
rabarber
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 15:19
maar niet voor bij de zuurkool hoor!
lekker koud uit de koelkast, hmm
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 15:33
zo, zuurkool met veel ananas, wat kaas en een vleugje mosterd

en rabarber met teveel water
ach, lekker slobberen die handel
BBQ-kipmaandag 23 mei 2005 @ 15:40
Zuurkool met ananas is wel lekker ja
En Rabarber an sich ook
Vanavond wordt het hier:
Merguezworstjes met asperges en rozemarijnaardappeltjes uit de oven.
En als toetje chocoladelasagne
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 15:42
recept recept recept!
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 15:58
Daarnet de kouseband gemaakt die ik eigenlijk gisteren zou maken. Vanavond dus roti
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 16:01
ik heb geloof ik nog nooit echt roti gegeten
lijkt me wel lekker
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 16:30
quote:
Op maandag 23 mei 2005 16:01 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik heb geloof ik nog nooit echt roti gegeten
lijkt me wel lekker
gewoon doen, tis weer es wat anders. Je gaat eerst naar de surinaamse toko om het uit te proberen en dan ga je het zelf maken (hoewel de roti zelf daar waag ik me niet aan die koop ik gewoon).
Martijn_77maandag 23 mei 2005 @ 20:40
quote:
Op maandag 23 mei 2005 03:03 schreef BBQ-kip het volgende:

[..]

Weet je al welke van die aardappelsalades je gaat maken?
Ik ga van de week BBQ-en als het goed weer is en dan komt mijn Jamie-receptje weer op tafel staan hoor
Nee, moet de recepten nog voorleggen aan de aardappelsalade kenner.
Euc-maandag 23 mei 2005 @ 21:06
het bier is op, de supermarkt is dicht en de kroegen zijn dicht (maandag), aaaarg wat erg

Zou amarette cola lekker zijn?
Martijn_77maandag 23 mei 2005 @ 21:10
quote:
Op maandag 23 mei 2005 21:06 schreef Euc- het volgende:
het bier is op, de supermarkt is dicht en de kroegen zijn dicht (maandag), aaaarg wat erg

Zou amarette cola lekker zijn?
Heb je geen Cassis Ammerato Cassis is wel lekker
Euc-maandag 23 mei 2005 @ 21:13
helaas, wel sinas

Normaal doe ik altijd amaretto jus, maar das óók op
Martijn_77maandag 23 mei 2005 @ 21:36
quote:
Op maandag 23 mei 2005 21:13 schreef Euc- het volgende:
helaas, wel sinas

Normaal doe ik altijd amaretto jus, maar das óók op
Dat is wel erg.

Heb je nog andere drank in huis?
Oblivionmaandag 23 mei 2005 @ 21:38
Hoi en dag...
Fijne avond verder nog...
Euc-maandag 23 mei 2005 @ 21:43
quote:
Op maandag 23 mei 2005 21:36 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dat is wel erg.

Heb je nog andere drank in huis?
Witte en donkere Rum, whiskey, malibu, een of ander tofeelikeur, jeagermeister, mummelman (soort duitse nepvariant van jeager), champagne, apfelkorn, feigling, baileys, amaretto dus, champagne en een pak appelsap. En nog een heleboel drank die ik niet lust
Martijn_77maandag 23 mei 2005 @ 21:44
quote:
Op maandag 23 mei 2005 21:38 schreef Oblivion het volgende:
Hoi en dag...
Fijne avond verder nog...
Dat is ook vlug Obli
Euc-maandag 23 mei 2005 @ 21:44
Ik kom volgensmij best wel over als een alcoholist
Bluesmaandag 23 mei 2005 @ 21:46
quote:
Op maandag 23 mei 2005 03:07 schreef BBQ-kip het volgende:


Ok Bluezz, nu wordt het echt té eng
We hebben echt téveel gemeen

Maar... vertel
Wat zijn jouw ervaringen/wensen etc?
Ik was al naar bed, en duik pas net in jullie SC
Wat bedoelde je, qua scotland?
Martijn_77maandag 23 mei 2005 @ 21:47
quote:
Op maandag 23 mei 2005 21:44 schreef Euc- het volgende:
Ik kom volgensmij best wel over als een alcoholist
Valt best mee hoor
Mirjammaandag 23 mei 2005 @ 22:15
kip, hoe was je choco lasagne, en wat is t recept?
Charmianmaandag 23 mei 2005 @ 22:51
quote:
Op maandag 23 mei 2005 21:43 schreef Euc- het volgende:

[..]

Witte en donkere Rum, whiskey, malibu, een of ander tofeelikeur, jeagermeister, mummelman (soort duitse nepvariant van jeager), champagne, apfelkorn, feigling, baileys, amaretto dus, champagne en een pak appelsap. En nog een heleboel drank die ik niet lust
cola/amaretto vind ik goed te doen, of je maakt een ouderwetse rum/cola
BBQ-kipmaandag 23 mei 2005 @ 22:53
Ik had gewoon de asperges gekookt, merguez gegrilld en de aardappeltjes (ik had heuse Roseval gevonden bij de groenteboer ) in de oven klaargemaakt. Niks bijzonders qua bereiding.
De chocoladelasagne was goed gelukt en iedereen had lekker zitten smikkelen
Het "recept" is de chocolademousse van Karper, de helft witte chocolade en de helft pure chocolade en daartussen een gefrituurd lasagnevel (vers van de AH).

Bluezz, ik bedoelde inderdaad qua Schotland

En nu ga ik naar bed, dag dag!
krakkemiekemaandag 23 mei 2005 @ 23:41
Trusten allemaal!
gr8w8dinsdag 24 mei 2005 @ 09:34
Is er eigenlijk al een aparte cocktail- topic? Dus niet voor alle standaard recepten, maar de wta apartere? Bijvoorbeeld de Braziliaanse Capeta (Gecondesneerde melk, honing, guarana poeder, Nesquik/cacao, Wodka, (Maracuja)vruchtensap & kaneel)?
Dark_Killahdinsdag 24 mei 2005 @ 09:47
Morgen! Ik krijg spontaan trek in een pinã colada!
Mirjamdinsdag 24 mei 2005 @ 13:29
elleu
vanavond weer eens genieten van t vreten op mn werk
maarja.
neem wel lekker wat rabarber mee
Obliviondinsdag 24 mei 2005 @ 15:16
quote:
Op dinsdag 24 mei 2005 09:34 schreef gr8w8 het volgende:
Is er eigenlijk al een aparte cocktail- topic? Dus niet voor alle standaard recepten, maar de wta apartere? Bijvoorbeeld de Braziliaanse Capeta (Gecondesneerde melk, honing, guarana poeder, Nesquik/cacao, Wodka, (Maracuja)vruchtensap & kaneel)?
Cocktails

Ik weet niet of dat drankje erin staat...
Euc-dinsdag 24 mei 2005 @ 18:45
Kmoet het menu uitwerken voor mn examens:

Cocktail van hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus,
~
Crème van kerrie met gebruneerde amandelen
~
Tournedos met rodewijnsaus, haricotsverts rolletjes, bospeen en peterselie aardappeltjes
~
Frambozenbavarois met rood fruit en slagroom

En geloof me, het lijkt makkelijker dan het is, je hebt van half 3 tot half 6 de tijd voor de voorbereidingen, en je moet best veel doen, bospenen schillen, aardappels boren (pommes parisien ), bavarois als eerste maken, aarg
Euc-dinsdag 24 mei 2005 @ 18:49
Ik zit em best wel te stressen, volgende week vrijdag bediening examens, de week erna keuken, bediening dat valt allemaal wel mee, maar dat keuken

Als het een doornormaal door de week menutje was dat we altijd op vrijdag koken zou het een redelijk moeilijk menu zijn, maar nu is het je examen, wat toch weer een extra druk met zich meebrengt, en dan zijn er zoveel dingen die kunnen mislukken..

Achja, rustig blijven Robert! Het gaat allemaal goedkomen!
Martijn_77dinsdag 24 mei 2005 @ 19:13
@ Euc Wanneer kunnen we aanschuiven?
Euc-dinsdag 24 mei 2005 @ 19:53
13 juni of wat was het? (Fok! Radio!)

Dan maak ik speciaal voor jou de bavarois wel
Charmiandinsdag 24 mei 2005 @ 20:19
Voor hoeveel man moet je dat menu op je examen maken Euc? Lijkt mij dat het toch wel scheelt of je voor 4 of voor 20 man bospenen moet schillen, toch?
Martijn_77dinsdag 24 mei 2005 @ 20:23
quote:
Op dinsdag 24 mei 2005 19:53 schreef Euc- het volgende:
13 juni of wat was het? (Fok! Radio!)

Dan maak ik speciaal voor jou de bavarois wel
Was vooral geintereseerd in de Cocktail van hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus.

hoe ga je die cocktail saus eigenlijk maken?
Euc-dinsdag 24 mei 2005 @ 22:59
quote:
Op dinsdag 24 mei 2005 20:19 schreef Charmian het volgende:
Voor hoeveel man moet je dat menu op je examen maken Euc? Lijkt mij dat het toch wel scheelt of je voor 4 of voor 20 man bospenen moet schillen, toch?
das waar, zijn 2 tafels van 2. Maar dat het wat minder is maakt in tijdsduur op de lange duurt niet veel uit. Je gebruikt toch (bijna) evenveel materialen, die je weer allemaal moet gaan verzamelen en afwassen. Of je dan 10 of 50 bospenen moet schillen is dan een verschil van 2 a 3 minuten. (op mijn tempo iig)
Euc-dinsdag 24 mei 2005 @ 23:03
quote:
Op dinsdag 24 mei 2005 20:23 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Was vooral geintereseerd in de Cocktail van hollandse garnalen met huisgemaakte cocktailsaus.

hoe ga je die cocktail saus eigenlijk maken?
cocktailsaus is heel simpel zelf te maken hoor Je maakt gewoon eerst mayonaise, daar doe je tomatenketchup, cognac, sherry, gemberstroop, paprikapoeder en een beetje citroensap bij en dit meng je goed met een garde. Je klopt wat room op, niet stijf maar een beetje zalvig/lobbig. Zodat je net je naam erin kan schrijven zeg maar. halfuurtje voor serveren doe je de twee door elkaar spatelen en je hebt je cocktailsausje

Wat ik verder met de hele cocktail ga doen weet ik nog niet, moet ik nog ff uitvogelen. Denk in een cocktailglas met de cocktailsaus eroverheen oid
Euc-dinsdag 24 mei 2005 @ 23:49
Pff ik zie nu pas dat we de bospenen ook moeten tourneren (hoe kan het ook anders eigenlijk ) En daarna glaceren in groentebouillon
PdeHoogwoensdag 25 mei 2005 @ 09:59
Mogguh

Zojuist collega's blijgemaakt met aardbeienbrownies recept by MUUS
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 10:21
und wederom een hallo
eindelijk klaar met werken
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 16:03
*smult van zelfgemaakte uiensoep*
BBQ-kipwoensdag 25 mei 2005 @ 16:04
Lekker, uiensoep!
Toch wel met flink veel stokbrood en kaas erbij he?
Ik zit kaaswafeltjes te vreten, lekker!
BBQ-kipwoensdag 25 mei 2005 @ 16:05
Voor de geïnteresseerden, er komt een frituur-meet aan:
Frituurmeet.meld je hier aan!
Oblivionwoensdag 25 mei 2005 @ 16:06
Oh lekker MMM...

Zo dat was het weer voor vanmiddag...
Ik ga weer....
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 16:06
nu even zonder iets, lekker even smullen
morgen als avond eten, lekker met stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 16:06
een frituur meet
BBQ-kipwoensdag 25 mei 2005 @ 16:08
Leuk toch, voor de mensen die dat leuk vinden

Dag Obli!

Ik ga er ook vandoor, even koffie drinken met mijn zussies
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 16:10
ja, hartstikke leuk
t is dat ik geen meeter ben..
Martijn_77woensdag 25 mei 2005 @ 19:48
quote:
Op dinsdag 24 mei 2005 23:03 schreef Euc- het volgende:
cocktailsaus is heel simpel zelf te maken hoor Je maakt gewoon eerst mayonaise, daar doe je tomatenketchup, cognac, sherry, gemberstroop, paprikapoeder en een beetje citroensap bij en dit meng je goed met een garde. Je klopt wat room op, niet stijf maar een beetje zalvig/lobbig. Zodat je net je naam erin kan schrijven zeg maar. halfuurtje voor serveren doe je de twee door elkaar spatelen en je hebt je cocktailsausje
In welke verhoudingen?
Euc-woensdag 25 mei 2005 @ 20:32
quote:
Op woensdag 25 mei 2005 19:48 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

In welke verhoudingen?
oh, ja dom van me dat ik dat niet zelf zag dat je dat vroeg

Zal het straks ff nakijken voor je, weet het zo niet uit mijn hoofd
krakkemiekewoensdag 25 mei 2005 @ 20:32
Ah, eindelijk weet ik hoe ik me cocktailsaus dikker krijg
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 20:33
straks maar eens aan project appelbol beginnen
lekker op tijd ook
Martijn_77woensdag 25 mei 2005 @ 20:40
quote:
Op woensdag 25 mei 2005 20:32 schreef Euc- het volgende:
oh, ja dom van me dat ik dat niet zelf zag dat je dat vroeg
Maakt niet uit vond het trouwens ook verbazend dat er twee soorten drank in gaan doe er zelf meestalmaar eentje in
BBQ-kipwoensdag 25 mei 2005 @ 21:28
Dat is wel een leuk ideetje voor een traditionele kerst ofzo
Garnalencocktailtje met zelfgemaakte cocktailsaus Gaaf!

Hebben jullie trouwens weleens de zalmpaté of zalmpaté met citroen gegeten van John West? Die is ook lekker met een blaadje sla en wat cocktailsaus.

* BBQ-kip schenkt een roseetje in, het is tenslotte heerlijk weer
Mirjamwoensdag 25 mei 2005 @ 23:18
t wordt morgen prachtweer, zit ik de hele dag binnen met cursus
Mirjamdonderdag 26 mei 2005 @ 19:15
boete gekregen in de trein
zit ik daar met een slaperig hoofd, ik ga dan ook zelden s'ochtends vroeg met de trein
roepen ze om 10 voor negen om; voor 9enen mag je niet me de kortingskaart reizen he
ik zo, oh kut, ik heb n kaartje met korting gehaald
toen ging de trein weg, en kwamen de conducteurs aangerend
10 euro erbovenop, stelletje afzetters
ik wist het echt niet


ff kijken of ik het gedeclareerd krijg op werk
Charmiandonderdag 26 mei 2005 @ 19:30
Das zeker kut. Dat die gasten nou toch nooit geloven dat je sommige dingen niet met opzet doet
Ik vind reizen met openbaar vervoer sowieso 10 keer niets.
Mirjamdonderdag 26 mei 2005 @ 19:30
ja, die vrouw ook heel chagrijnig enzo, en ik wist t gewoon echt niet. heb netjes zonder 1 woord te klagen gelapt

duur reisje zo
Martijn_77donderdag 26 mei 2005 @ 22:01
Ach, ja de Ns moet ergens zijn geld vandaan halen als de reizigers weg rennen
BBQ-kipvrijdag 27 mei 2005 @ 17:07
Goeiemiddag allemaal!

Dat vieze mens ik weer op tv, heb even wat info over haar opgezocht

Even een foto:
quote:
Sophie Grigson


Daughter of legendary food writer Jane, Sophie Grigson has become a best-selling cookery writer and household name in her own right.

With fresh food as their cornerstone, Sophie’s recipes aren’t just delicious and inspirational - they’re simple, trustworthy dishes that you can prepare with confidence.

Sophie was drawn into the world of cookery through an interest in ethnic food shops. Soon she was starting to create her own recipes and writing food articles, inspired by her mother. She has gone on to contribute recipes and columns for national newspapers, present and appear on numerous TV series and of course write very successful cookery books in her own inimitable, accessible style.

Sophie’s TV career began in 1993 with the twelve part series Grow Your Greens, Eat Your Greens for Channel 4. In 2001 she won the Guild of Food Writers Cookery Journalist Award for writing in Country Living magazine.

Sophie continues to write regular features and recipes for Waitrose Food Illustrated, BBC Good Food, the Independent on Sunday and the London Evening Standard.

Her TV career continues to flourish with Grigson, Sophie Grigson’s Herbs, Sophie Grigson’s Weekends and Sophie’s Sunshine Food all showing on UKTV Food. Sophie is also a regular and valued guest on Great Food Live.

Sophie has two children and lives in Oxford.

Books

The First-Time Cook, 2004, Harpercollins
Sophie Grigson’s Country Kitchen, 2003, Headline
Organic, 2001 Headline, Co-Authored with husband William Black
Sophie Grigson’s Sunshine Food, 2000, BBC
Sophie Grigson’s Herbs, 1999, BBC
Fish, 1998, Headline, Co-Authored with husband, William Black
Sophie Grigson’s Taste Of The Times, 1997, Network Books
Sophie Grigson’s Meat Course, 1995, Network Books
Travels A La Carte, 1994, Network Books
Eat Your Greens, 1993, Network Books
Food for Friends, 1987, Ebury Press

Bron: http://www.uktvfood.co.uk/Index.cfm/uktvFoodPreview/Chef.Chef.shtml
Martijn_77vrijdag 27 mei 2005 @ 22:48
Net gebbq met mijn ouders was erg gezellig!!
Martijn_77zaterdag 28 mei 2005 @ 10:29
En wat gaan de Fokkers dit weekend maken?
p_igletzaterdag 28 mei 2005 @ 11:28
Hier ga ik vanmiddag een poging doen tot het maken van chocolade lasagna, en weer een ander zelfverzonnen recept als de 2 die hier in cul al gepost zijn.... i kben zeer benieuwd
Mirjamzaterdag 28 mei 2005 @ 12:34
gisteren tot heel erg laat ge bbq'd
nu staat er een berg afwas.. een heel weeshuis!
ik ga maar eens beginnen
karperzaterdag 28 mei 2005 @ 12:41
goeder dag de koelkast staat vol met lekkere dingen straks even van radijsjes bloemtjes maken
Mirjamzaterdag 28 mei 2005 @ 13:18
en de afwas is af
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 13:19
ben al de hele ochtend bezig met water en badjes en ruzieende kinders...

*scheel kijkt....

Ben er zat van...
Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 13:53
WAT moet ik nou weer koken vandaag en morgen
Inspiratie is op.
CUL gaat doorspitten

Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 13:59
Lekkere koude pasta! Met kip...
http://www.studiokoning.nl/Recepten-3.htm

Iets naar beneden scrollen.
Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 14:01
Owww dat ziet er lekker uit.
Én ik heb nog mac. liggen
*boodsch. briefje pakt*
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 14:02
Ik zal aan jullie denken dan, als ik een happie neem...
Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 14:05
Ga jij het ook eten dan?
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 14:06


Tuurlijk... Waarom niet, heb de boodschappen al thuis.
Alleen ik laat de paprika weg...
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 14:06
Oh nee, hier zit geen paprika in...

Ppfff gelukkig maar!
Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 14:11
Ja dat zag ik al, wij houden niet van paprika
Wij gaan richting de garage, (deze sufk*t heeft de lichten aan laten staan en nu moet zelfs de radio gereset worden of zoiets ) en dan boodschappies doen
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 14:14
Oh ja, ik had al zoiets gelezen...
En je bent geen sufkut...

*aai over het bolletje geeft....

Alsof mannen dat niet kunnen vergeten...
Mirjamzaterdag 28 mei 2005 @ 14:14
quote:
Op zaterdag 28 mei 2005 14:14 schreef Oblivion het volgende:


Alsof mannen dat niet kunnen vergeten...
jaja, die vergeten dat ook hoor
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 14:21
Tuurlijk vergeten die dat ook...

Oh, het weer rustig hier...
Ik ga even naast mijn geliefde liggen...

karperzaterdag 28 mei 2005 @ 14:30


geweldig mesje voor all hande klusjes.
koste ? onder de 10 euro!
Mirjamzaterdag 28 mei 2005 @ 17:16
allemaal spetters rooie biet spul op mn shirt
ga ik dat er nog uitgewassen krijgen?
Fixerszaterdag 28 mei 2005 @ 17:22
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 17:07 schreef BBQ-kip het volgende:
Goeiemiddag allemaal!

Dat vieze mens ik weer op tv, heb even wat info over haar opgezocht

Even een foto:
[afbeelding]
[..]
Yuch, doe mij maar Nigella Lawson die kan lekker koken en d'r is nog wat om naar te kijken ook!

Trouwens eindelijk eens een winkel gevonden waar ze ook alle victorinox keukenmessen kunnen bestellen. Okee, de gestanste zwitsers zijn natuurlijk niet van de zelfde kwaliteit als de messen van Wüsthof of Global. Maar voor het geld wat je betaalt zijn ze geweldig. Ik heb maar gelijk mijn grote favoriet van ze besteld: het banketbakkersmes. Het is er wel niet voor bedoeld maar is prima al-round te gebruiken.
Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 17:23
Macaronieschotel staat af te koelen, en mèèèn wat ruikt het lekker

Obli ik heb de pijnboompitten even meegebakken met de kip

[ Bericht 36% gewijzigd door Blues op 28-05-2005 17:29:22 ]
Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 18:24
Het was lekkerrrrrrr zeg!!
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 18:25
Wij moeten nog beginnen...
We zijn met z'n drieeen in slaap gesukkeld...
tong80zaterdag 28 mei 2005 @ 18:39
quote:
Op zaterdag 28 mei 2005 18:25 schreef Oblivion het volgende:
Wij moeten nog beginnen...
We zijn met z'n drieeen in slaap gesukkeld...
Je moet dan ook meer plaatjes raden

Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 18:42


Ik doe toch liever een tukkie...
tong80zaterdag 28 mei 2005 @ 18:46
quote:
Op zaterdag 28 mei 2005 18:42 schreef Oblivion het volgende:


Ik doe toch liever een tukkie...
Trusten Oblivion.

Blueszaterdag 28 mei 2005 @ 18:49
Tukkie klinkt lekker ik ga ff in het stormzonnetje zitten tukken
Oblivionzaterdag 28 mei 2005 @ 19:10
Neehee, tong we gaan nu lekker pasta eten...
Daarna nog even naar Oma, want van slapen komt natuurlijk niks...

Tukse Bluezz!
dutch-mammazaterdag 28 mei 2005 @ 22:18
quote:
Op zaterdag 28 mei 2005 14:30 schreef karper het volgende:
[afbeelding]

geweldig mesje voor all hande klusjes.
koste ? onder de 10 euro!
Ik heb een keukenmes van Albert Heijn, van Henckels. Ik heb die trouw gezworen tot de dood ons scheidt...
Volgens de Consumentenbond was het de beste koop (en deze keer hebben ze nog gelijk ook!).
dutch-mammazaterdag 28 mei 2005 @ 22:20
quote:
Op zaterdag 28 mei 2005 17:16 schreef MissyMirjaM het volgende:
allemaal spetters rooie biet spul op mn shirt
ga ik dat er nog uitgewassen krijgen?
1 woord: schort...!

Staat voor geen meter, maar bietenvlekken staan ook niet...!
miss_dynastiezondag 29 mei 2005 @ 10:49
quote:
Op zaterdag 28 mei 2005 10:29 schreef Martijn_77 het volgende:
En wat gaan de Fokkers dit weekend maken?
Barbeque
Veel te mooi weer om te koken joh
Martijn_77zondag 29 mei 2005 @ 12:37
quote:
Op zondag 29 mei 2005 10:49 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Barbeque
Veel te mooi weer om te koken joh
Heb ik idd ook twee dagen aan een stuk gedaan.

Gisteren met een slinger BBQ
Oblivionzondag 29 mei 2005 @ 13:36
Nieuwe CUL-mod gezocht!

Kom op mensen, solliciteren!
Martijn_77zondag 29 mei 2005 @ 13:39
quote:
Op zondag 29 mei 2005 13:36 schreef Oblivion het volgende:
Nieuwe CUL-mod gezocht!

Kom op mensen, solliciteren!
Waarom stop je Obli?
PdeHoogzondag 29 mei 2005 @ 13:40
quote:
Op zondag 29 mei 2005 13:36 schreef Oblivion het volgende:
Nieuwe CUL-mod gezocht!

Kom op mensen, solliciteren!
Je gaat gewoon stoppen
Martijn_77zondag 29 mei 2005 @ 14:09
quote:
Op zondag 29 mei 2005 13:40 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Je gaat gewoon stoppen
Idd wie o wie gaat haar waardige opvolger worden.......
PdeHoogzondag 29 mei 2005 @ 14:26
quote:
Op zondag 29 mei 2005 14:09 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Idd wie o wie gaat haar waardige opvolger worden.......
Ik niet

Jij misschien
BBQ-kipzondag 29 mei 2005 @ 14:59
Ben benieuwd wie er uit gaat rollen als opvolger voor Obli

En vanavond lekker BBQ-en!
Woei!
Vanavond bij mijn ouders, maar we hebben zelf ook een nep-Weber gekocht, kunnen we er weer een jaartje (of twee) tegenaan
Ik heb het voornemen hem dit jaar vaak aan te gooien, van de week maar even wat inspiratie halen uit de BBQ-topics
Martijn_77zondag 29 mei 2005 @ 15:06
quote:
Op zondag 29 mei 2005 14:59 schreef BBQ-kip het volgende:
Ben benieuwd wie er uit gaat rollen als opvolger voor Obli
Ik ook. Is wel jammer dat ze stopt
quote:
Op zondag 29 mei 2005 14:59 schreef BBQ-kip het volgende:
Vanavond bij mijn ouders, maar we hebben zelf ook een nep-Weber gekocht, kunnen we er weer een jaartje (of twee) tegenaan
Ik heb het voornemen hem dit jaar vaak aan te gooien, van de week maar even wat inspiratie halen uit de BBQ-topics
Wil dit jaar ook meer gaan doen dan het standaard vlees uit de supermarkt op de BBQ gooien.
BBQ-kipzondag 29 mei 2005 @ 15:26
Ik heb trouwens gisteren een heeeeerlijke biefstuk gegeten
Lekkerste ooit
Van een hele goeie slager hier uit de buurt, duur, maar zooo de moeite waard
Je kunt mij echt wakker maken voor gegrilld of gebarbequed rundvlees
Hoop dat mijn ouders dit ook in huis gehaald hebben, jam!