quote:Op woensdag 23 april 2025 18:08 schreef golfer het volgende:
Sterrenchef Jonnie Boer is op 60-jarige leeftijd overleden. Dat meldt een woordvoerder namens zijn vrouw Thérèse aan De Telegraaf.
Hij was eigenaar van restaurant De Librije in Zwolle, het enige restaurant met drie Michelinsterren in Nederland
En zijn kinderen en alle personeelsleden.quote:Op woensdag 23 april 2025 18:15 schreef miss_sly het volgende:
Jemig, zo jong en onverwacht. Wat een drama voor zijn vrouw.
och ja dit zet die serie ineens in een heel ander perspectief!quote:Op woensdag 23 april 2025 18:15 schreef Kanaroe het volgende:
Gatverdamme wat erg
Was stiekem net die hele serie op tv weer aan het volgen
En heb net een eetlepel van Jonnie's garam masala door mijn curry gemengd
Waarom dan?quote:Op woensdag 23 april 2025 18:17 schreef Quona het volgende:
[..]
och ja dit zet die serie ineens in een heel ander perspectief!
Inderdaad, goh zegquote:Op woensdag 23 april 2025 18:17 schreef Quona het volgende:
[..]
och ja dit zet die serie ineens in een heel ander perspectief!
Vanaf nu niet meer nodig dus.quote:Op woensdag 23 april 2025 18:15 schreef DrDentz het volgende:
RIP
Als je daar wil eten moet je een jaar van te voren reserveren.
Onzin. Ze blijven ook met de Librije doorgaan na een rouwperiode.quote:
Zonde Jonnie, je was juist een van de weinige sympathieke en bescheiden professionals in jouw vak.quote:Op woensdag 23 april 2025 18:15 schreef DrDentz het volgende:
RIP
Als je daar wil eten moet je een jaar van te voren reserveren gaan sparen.
Dat laatste zinnetje...quote:
Ik wist niet dat hij kinderen had. Ook vreselijk inderdaad.quote:Op woensdag 23 april 2025 18:16 schreef golfer het volgende:
[..]
En zijn kinderen en alle personeelsleden.
Dat is vaak ook heel plots, longemboliequote:Op woensdag 23 april 2025 18:39 schreef RobertoCarlos het volgende:
Neeee!![]()
Ik schrik me rot!De hele serie gezien en er was echt geen enkele aanleiding om te denken dat zijn gezondheid niet goed was!
Jonnie en zijn vrouw waren nou juist bezig om het bedrijf langzaamaan aan hun 2 kinderen over te dragen, samen met een chef-kok van de Librije. Zodat Jonnie en zijn vrouw meer van hun oude dag konden genieten....quote:Op woensdag 23 april 2025 18:47 schreef miss_sly het volgende:
[..]
Ik wist niet dat hij kinderen had. Ook vreselijk inderdaad.
En alle mensen die met hem werkten, in zo'n relatief klein bedrijf, dat moet inderdaad ook een klap zijn.
Afschuwelijk.
Dat was heel erg goed te zien in de recent nog uitgezonden docureeks RLS / [NPO 2] De opvolging. Docu over De Librijequote:Op woensdag 23 april 2025 18:47 schreef miss_sly het volgende:
Ik wist niet dat hij kinderen had. Ook vreselijk inderdaad.
En alle mensen die met hem werkten, in zo'n relatief klein bedrijf, dat moet inderdaad ook een klap zijn.
Afschuwelijk.
Hij zal wel een beetje in shock zijn nog... want wat zeg je in godsnaam op zo'n momentquote:
Snel iets op insta posten.quote:Op woensdag 23 april 2025 18:57 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Hij zal wel een beetje in shock zijn nog... want wat zeg je in godsnaam op zo'n moment
Dit is dus gerelateerd aan de 'Zie je snel, ouwe' reactie…quote:Op woensdag 23 april 2025 18:57 schreef Tjoent het volgende:
Mogelijk doelt ie op het feit dat z'n vader gerepatrieerd moet worden en hij hem pas over een paar dagen 'ziet'.
Dat doen dat soort gasten dan iddquote:
Dat lijkt me niet.quote:Op woensdag 23 april 2025 18:57 schreef Tjoent het volgende:
Mogelijk doelt ie op het feit dat z'n vader gerepatrieerd moet worden en hij hem pas over een paar dagen 'ziet'.
Dat zou wel een logische verklaring kunnen zijn jaquote:Op woensdag 23 april 2025 18:57 schreef Tjoent het volgende:
Mogelijk doelt ie op het feit dat z'n vader gerepatrieerd moet worden en hij hem pas over een paar dagen 'ziet'.
Je had het ook anders kunnen interpreteren.quote:Op woensdag 23 april 2025 19:00 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Dit is dus gerelateerd aan de 'Zie je snel, ouwe' reactie…
Ik heb gelukkig betere herinneringen dan ditquote:Op woensdag 23 april 2025 19:54 schreef capricia het volgende:
Jonnie. Rust zacht. Je hebt ons veel goeds gebracht.
[ afbeelding ]
Bij ieder bezoek aan de AH komt dit op mijn netvlies.quote:Op woensdag 23 april 2025 19:59 schreef Tarado het volgende:
[..]
Ik heb gelukkig betere herinneringen dan dit
Wij hebben er met een clubje uit CUL een keer in de keuken gegeten. In 2006. Met o.a. @Isabeau en @Duderinnetjequote:Op woensdag 23 april 2025 22:00 schreef Gripper het volgende:
Verdrietig nieuws. Heb het geluk gehad er 2x te mogen eten.
Dit was toch gewoon beschamend slecht?quote:Op woensdag 23 april 2025 22:46 schreef golfer het volgende:
Ook bij Bar Laat gaat het nu over zijn overlijden.
Beetje suïcidaal dit.quote:Op woensdag 23 april 2025 19:59 schreef RobertoCarlos het volgende:
Zijn dochten op Instagram, met een vergelijkbare zin als de zoon:
[ afbeelding ]
Alleen zo verschrikkelijk duur.quote:Op woensdag 23 april 2025 19:54 schreef capricia het volgende:
Jonnie. Rust zacht. Je hebt ons veel goeds gebracht.
[ afbeelding ]
J Boer was belangrijker voor Nederland dan de pausquote:Op donderdag 24 april 2025 08:49 schreef FrenchDuck het volgende:
[..]
Dit was toch gewoon beschamend slecht?
Het RTL nieuws opende er mee met een live verslaggever die voor de Librije stond alsof er net een grote ramp was gebeurd, NPO1 en RTL die in de talkshows een half uur lang over hem gingen praten alsof God zelf was geen gegaan.
Alsjeblieft zeg
Op dat soort momenten mis je gewoon Mattijs van Nieuwkerk met DWDD (los van alle gedoe)quote:Op donderdag 24 april 2025 08:49 schreef FrenchDuck het volgende:
[..]
Dit was toch gewoon beschamend slecht?
Het RTL nieuws opende er mee met een live verslaggever die voor de Librije stond alsof er net een grote ramp was gebeurd, NPO1 en RTL die in de talkshows een half uur lang over hem gingen praten alsof God zelf was geen gegaan.
Alsjeblieft zeg
Ja. En nogal commercieel ingesteld dus. Om je naam aan zoiets te verbinden.quote:Op donderdag 24 april 2025 09:13 schreef Discombobulate het volgende:
[..]
Alleen zo verschrikkelijk duur.
200 medewerkers iedere maand hun salaris betalen vergt een en ander aan vernuft.quote:Op donderdag 24 april 2025 10:34 schreef capricia het volgende:
[..]
Ja. En nogal commercieel ingesteld dus. Om je naam aan zoiets te verbinden.
Oeps.quote:
Hij was inderdaad de God van de Nederlandse kookwereld. Als je verder geen verstand van zijn hoogstaande culinaire betekenis voor Nederland en vele andere koks hebt, klinkt jouw post nogal dom.quote:Op donderdag 24 april 2025 08:49 schreef FrenchDuck het volgende:
Dit was toch gewoon beschamend slecht?
Het RTL nieuws opende er mee met een live verslaggever die voor de Librije stond alsof er net een grote ramp was gebeurd, NPO1 en RTL die in de talkshows een half uur lang over hem gingen praten alsof God zelf was geen gegaan.
Alsjeblieft zeg
Ik denk dat dat hier wel mee viel. Uit die docu-serie bleek oa. dat hij (en zijn vrouw) het bedrijf moeilijk konden loslaten. Bovendien waren ze niet met pensioen, maar runden ze nog steeds het bedrijf (al droegen ze heel langzaamaan wat dingen over) en waren ze tegelijkertijd bezig om hun opvolgers (zoon en dochter) op te leiden....quote:Op donderdag 24 april 2025 11:26 schreef Vincent_student het volgende:
Hoor je vaker. Met pensioen gaan, rustiger aan doen en binnen enkele maanden afgelopen uit.
Zo jammer.
Rust zacht en sterkte aan de nabestaanden.
Ooit, lang geleden toen ik nog als kok op grote zeilschepen werkte een scheepsarts leren kennen die vroeger voor de HAL werkte. Die vertelde dat hij als hij van NY naar Nederland voer, er voor zorgde dat een aantal dagen na vertrek de hele bemanning van zijn ziekenboeg paraat was, ik meen voor de kust van Labrador als ik me goed herinner. Een aantal dagen na vertrek vielen namelijk nogal wat zakenlui uit NY om. Het gedwongen relaxen aan boord deed hen geen goed. Hij had er ook onderzoek naar gedaan, vakanties zijn een belangrijke bijdrage aan overlijden en echtscheidingen, vooral bij mensen die een heel druk bestaan hebben.quote:Op donderdag 24 april 2025 11:26 schreef Vincent_student het volgende:
Hoor je vaker. Met pensioen gaan, rustiger aan doen en binnen enkele maanden afgelopen uit.
Zo jammer.
Rust zacht en sterkte aan de nabestaanden.
Als ik na een extreem drukke tijd een week vakantie neem om uit te rusten, krijg ik de eerste dagen allerlei lichamelijke klachten.quote:Op donderdag 24 april 2025 11:54 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Ooit, lang geleden toen ik nog als kok op grote zeilschepen werkte een scheepsarts leren kennen die vroeger voor de HAL werkte. Die vertelde dat hij als hij van NY naar Nederland voer, er voor zorgde dat een aantal dagen na vertrek de hele bemanning van zijn ziekenboeg paraat was, ik meen voor de kust van Labrador als ik me goed herinner. Een aantal dagen na vertrek vielen namelijk nogal wat zakenlui uit NY om. Het gedwongen relaxen aan boord deed hen geen goed. Hij had er ook onderzoek naar gedaan, vakanties zijn een belangrijke bijdrage aan overlijden en echtscheidingen, vooral bij mensen die een heel druk bestaan hebben.
Om er toch even serieus op in te gaan;quote:Op donderdag 24 april 2025 13:00 schreef Dr8gonOfLife het volgende:
[..]
Zeg dat maar tegen de nabestaanden.
Ik heb wel eens zo'n potje gehaald en vond het ook weer niet zo bijzonder voor die prijs. Begrijp me niet verkeerd, De Librije zal ongetwijfeld ontzettend goed zijn, maar die kruiden zijn gewoon commercie en kunnen veel goedkoper.quote:Op donderdag 24 april 2025 10:34 schreef capricia het volgende:
[..]
Ja. En nogal commercieel ingesteld dus. Om je naam aan zoiets te verbinden.
Vooral bij die van Sergio kreeg ik een brok in de keel.quote:Op donderdag 24 april 2025 14:28 schreef borisz het volgende:
Reactie Sergio Herman
https://www.instagram.com(...)gsh=MzRlODBiNWFlZA==
Ron Blaauw
https://www.instagram.com/p/DIzn571Ix7u/
https://nieuws.nl/algemee(...)le-voor-topchef-boerquote:Minuut stilte tijdens koningsnacht in Zwolle voor topchef Boer
ZWOLLE (ANP) - In Zwolle wordt vrijdagavond tijdens koningsnacht een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de onverwacht overleden topchef Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije in die stad. Dat laat de lokale bestuurder van Koninklijke Horeca Nederland weten. "Het is een icoon dat je als stad verliest. Daar mag je best even bij stilstaan", zegt de Zwolse horecavoorzitter Dennis Kaatman.
Het is gewoon te dure, slecht gemalen, meuk.quote:Op donderdag 24 april 2025 13:19 schreef Discombobulate het volgende:
[..]
Ik heb wel eens zo'n potje gehaald en vond het ook weer niet zo bijzonder voor die prijs. Begrijp me niet verkeerd, De Librije zal ongetwijfeld ontzettend goed zijn, maar die kruiden zijn gewoon commercie en kunnen veel goedkoper.
Snap ik wel.quote:Op donderdag 24 april 2025 15:55 schreef RobertoCarlos het volgende:
Dit gaat misschien wat ver, maar het zegt wel iets over hoe belangrijk de Librije voor Zwolle was:
[..]
https://nieuws.nl/algemee(...)le-voor-topchef-boer
Ja, zowel zijn vrouw als hijzelf komen echt uit de regio (Giethoorn) en hij is inderdaad altijd in die regio gebleven.quote:Op donderdag 24 april 2025 18:33 schreef borisz het volgende:
[..]
Snap ik wel.
Van de reacties die ik vanuit daar heb gelezen is hij een heule grote Zwollenaar. De invloed die hij heeft gehad op vele mensen die daar nu in de horeca werken. Van een kippentoko tot sushiboer tot de zaken op niveau. Bijna iedereen heeft direct of indirect wel iets van de Jonnie meegekregen.
Hoe verdrietig ik het ook vind, ik hoop wel dat Michelin Librije gewoon beoordeelt zoals alle andere restaurants..... want anders wordt het wel heel ingewikkeld wanneer je wel en niet persoonlijk en zakelijk leed verrekent in de sterren-waardering...quote:Op zondag 27 april 2025 14:29 schreef golfer het volgende:
Restaurant De Librije in Zwolle houdt zijn waardering van drie Michelinsterren in elk geval tot de volgende Nederlandse sterrenceremonie in oktober. Dat laat een woordvoerder van de Michelingids zaterdag weten aan het ANP. Topkok Jonnie Boer van De Librije overleed woensdag. Zijn restaurant heeft sinds 2004 drie Michelinsterren.
"Onze gedachten gaan op dit moment allereerst uit naar de familie van Jonnie Boer en zijn team", meldt Michelin. De organisatie wacht af wat er met het restaurant gebeurt nu Boer is overleden. "Als het restaurant doorgaat, dan blijven onze inspecteurs het restaurant, de kwaliteit van de maaltijden en de totaalervaring volgen."
De eerste volgende Nederlandse ceremonie waar de Michelinsterren worden toegekend, vindt plaats in oktober. "Op dat moment maken we bekend wat er gebeurt met de drie sterren van De Librije, gebaseerd op de bevindingen van onze inspecteurs." De organisatie beklemtoont dat "we in dit hele proces de wensen van de familie en het team van De Librije zullen eerbiedigen."
Zelfs als ze beiden 110 worden is dat op een eeuwigheid gewoon heel snel natuurlijkquote:Op donderdag 24 april 2025 10:16 schreef NoCigar het volgende:
[..]
Ze gaan hem samen achterna reizen zo lijkt het.
Tering, ben je altijd zo’n lul geweest of wat is je aangedaan of overkomen dat je zo reageert? Doe eens chill manquote:Op donderdag 24 april 2025 11:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Hij was inderdaad de God van de Nederlandse kookwereld. Als je verder geen verstand van zijn hoogstaande culinaire betekenis voor Nederland en vele andere koks hebt, klinkt jouw post nogal dom.
Alsof Michelin objectief is, in principe zouden ze op dit niveau moeten kunnen blijven, want het is ook relatief kort tot oktober, over een langere periode is dat natuurlijk afwachten.quote:Op zondag 27 april 2025 16:37 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Hoe verdrietig ik het ook vind, ik hoop wel dat Michelin Librije gewoon beoordeelt zoals alle andere restaurants..... want anders wordt het wel heel ingewikkeld wanneer je wel en niet persoonlijk en zakelijk leed verrekent in de sterren-waardering...
Michelin heeft de nodige schandalen gehad, kan mij een restaurant herinneren dat nog een bouwput was toen ze hun ster kregen.quote:Op zondag 27 april 2025 20:59 schreef Tarado het volgende:
[..]
Alsof Michelin objectief is, in principe zouden ze op dit niveau moeten kunnen blijven, want het is ook relatief kort tot oktober, over een langere periode is dat natuurlijk afwachten.
Het ging in dit artikel niet over de Michelinsterren, het ging over het eerbetoon aan Jonnie Boer.quote:Op maandag 28 april 2025 16:55 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Michelin heeft de nodige schandalen gehad, kan mij een restaurant herinneren dat nog een bouwput was toen ze hun ster kregen.
Was zelf bij een restaurant dat 2 sterren had die nog geen bestekje waard was, Hummerstubchen in Düsseldorf (inmiddels dicht, verloor na ons bezoekje een ster en een jaar daarna de tweede).
Aan de andere kant, de Gulle Waard in Winterswijk kreeg nooit een ster, terwijl ze ongelofelijk goed waren, Nel Schellekes verdiende het voor het koken en haar neus tot staart innovaties
Voel je niet zo aangesprokenquote:Op maandag 28 april 2025 16:59 schreef golfer het volgende:
[..]
Het ging in dit artikel niet over de Michelinsterren, het ging over het eerbetoon aan Jonnie Boer.
Ik voel mij niet aangesproken, maar vraag mij wel af waarom jij je Michelin stokpaardje weer post in een topic dat over het overlijden van Jonnie Boer gaat.quote:
Joh trek een biertje openquote:Op maandag 28 april 2025 18:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik voel mij niet aangesproken, maar vraag mij wel af waarom jij je Michelin stokpaardje weer post in een topic dat over het overlijden van Jonnie Boer gaat.
Mag het ook een glaasje appelsap zijn?quote:
Misschien ook maar beter om het in besloten kring te doen.quote:
Het filmpje is inclusief de helemaal door de prednison opgeblazen Martijn Krabbé.quote:Op donderdag 1 mei 2025 18:16 schreef borisz het volgende:
https://www.destentor.nl/(...)oningspaar~ac46546b/
Inclusief een krans van Willem Alexander en Maxima.
Ik herkende 'm niet eens in eerste instantie.quote:Op donderdag 1 mei 2025 18:53 schreef golfer het volgende:
[..]
Het filmpje is inclusief de helemaal door de prednison opgeblazen Martijn Krabbé.
De altijd objectieve (...) mediakrant vindt er ook wat van en plaatst vervolgens zelf ook die omstreden foto's.quote:Op vrijdag 2 mei 2025 13:32 schreef SiGNe het volgende:
Ik herkende 'm niet eens in eerste instantie.
Duurde echt even voor ik dacht oh hee.. dat is Krabbé.
Al hielp dat penoza baardje ook niet echt![]()
Ook apart dat ze koppen met "respectloos" maar er vervolgens zelf de foto's ook erbij zetten.quote:Op vrijdag 2 mei 2025 13:50 schreef golfer het volgende:
[..]
De altijd objectieve (...) mediakrant vindt er ook wat van en plaatst vervolgens zelf ook die omstreden foto's.
https://www.mediacourant.(...)-dit-is-respectloos/
Ik kan me wel voorstellen dat het confonterend is, je ziet meteen dat het toch niet echt goed gaat met iemand.quote:Op vrijdag 2 mei 2025 14:09 schreef sp3c het volgende:
Vooral apart dat om je rond de uitvaart van zo iemand druk te gaan zitten maken over hoe Martijn Krabbe eruit ziet
-knip-quote:Op maandag 5 mei 2025 18:34 schreef FrenchDuck het volgende:
pas maar op met dit soort gedrag hou je geen vrienden meer over, sukkeltje
Ik denk dat de kwaliteit behouden niet het probleem is, ik meen dat de beoordelingen eind oktober sluiten, er zit wat tijd tussen dat en uitkomen van de nieuwe gids.quote:Op donderdag 8 mei 2025 16:09 schreef SiGNe het volgende:
Ze hebben ergens nog "geluk"dat de sterren net weer uitgedeeld waren, hun hebben ze nog iets minder dan een jaar de tijd om de kwaliteit te houden zoals het was.
Volgend jaar kan het zo zijn dat het restaurant 1 of 2 sterren verliest (al hoeft dat niet voor altijd te zijn)
Ze kunnen evt ook het menu recyclen, Jonnie heeft in de afgelopen 20 jaar enorm veel bedacht.quote:Op donderdag 8 mei 2025 17:18 schreef Tarado het volgende:
[..]
Ik denk dat de kwaliteit behouden niet het probleem is, ik meen dat de beoordelingen eind oktober sluiten, er zit wat tijd tussen dat en uitkomen van de nieuwe gids.
Normaliter zit het aan de chef vast, maar de keukenchef staat er ook weer een tijd dus je hebt kans dat ze het gewoon zo laten voor de aankomende gids.
Het gaat er meer om wat er daarna gebeurt, Jonnie ontwikkelde ook veel, iets koken wat hij ontwikkeld had, is uiteraard makkelijker dan zelf met nieuwe dingen komen van top niveau, daar ligt wel een uitdaging voor Tanate en staf.
Absoluut, er staan nog weleens klassiekers op de kaart maar dan 1 gerecht of als extra bijbestel gerecht. Maar als je 3 sterren hebt moet je wel innovatie laten zien, dat lijkt me ook wel logisch.quote:Op donderdag 8 mei 2025 17:27 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ze kunnen evt ook het menu recyclen, Jonnie heeft in de afgelopen 20 jaar enorm veel bedacht.
Denk niet dat de gasten het zullen merken als een gerecht voor een 2e of 3e keer op de kaart komt, als het maar lekker en bijzonder is.
Je zal dan uitstekend eten, maar of je daarmee 3 sterren waardig bent is wat anders.quote:Op donderdag 8 mei 2025 17:27 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ze kunnen evt ook het menu recyclen, Jonnie heeft in de afgelopen 20 jaar enorm veel bedacht.
Denk niet dat de gasten het zullen merken als een gerecht voor een 2e of 3e keer op de kaart komt, als het maar lekker en bijzonder is.
Michelin zal inderdaad vast ook wel bijhouden wat er op de kaart staat en gestaan heeft...quote:Op donderdag 8 mei 2025 17:42 schreef Tarado het volgende:
[..]
Absoluut, er staan nog weleens klassiekers op de kaart maar dan 1 gerecht of als extra bijbestel gerecht. Maar als je 3 sterren hebt moet je wel innovatie laten zien, dat lijkt me ook wel logisch.
Nooit bij El Bulli geweest, dus kan het niet beoordelen, weleens moleculair samengestelde gerechten gegeten (zeg je dat zo?) best leuk qua innovatie, maar uiteindelijk gaat om smaak en smaakcombinaties dat een gerecht lekker maakt.quote:Op donderdag 8 mei 2025 17:59 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Michelin zal inderdaad vast ook wel bijhouden wat er op de kaart staat en gestaan heeft...
En tijden en technieken veranderen en écht vernieuwend zijn de meeste restaurants niet, ook 3 sterren restaurants niet.
El Bulli heeft wel enorme stappen gemaakt, die hebben een hele nieuwe tak van koken uitgevonden.. moleculair koken.
Jonnie was goed, maar niet zó goed zou ik zeggen.
Niks ten nadele van andere restaurants ofzo maar El Bulli heeft wel héél erg veel betekend voor de gastronomie.
En eigenlijk kunnen ze het ook niet goed doen. Behoudt De Librije zijn drie sterren, dan vraagt men zich af of dit niet uit medelijden is. Verliezen ze een of meer sterren, dan zal het commentaar zijn dat ze geen gevoel hebben en geen rekening houden met etc.quote:Op donderdag 8 mei 2025 16:28 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Als een chef-kok overlijdt of vertrekt, kan dat gevolgen hebben voor de sterrenstatus. Michelin beoordeelt het restaurant opnieuw, omdat de kwaliteit en consistentie mogelijk veranderen zonder de chef. Het is dus niet automatisch zo dat de sterren direct vervallen, maar het risico bestaat dat het restaurant bij de volgende beoordeling sterren verliest als het niveau niet behouden blijft.
Het zal lastig zijn voor Michelin om in dit geval objectief te zijn.
Dat bedoel ik. Maar goed, men zal ongelofelijk hun best moeten doen om de 3 te behouden.quote:Op donderdag 8 mei 2025 18:31 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
En eigenlijk kunnen ze het ook niet goed doen. Behoudt De Librije zijn drie sterren, dan vraagt men zich af of dit niet uit medelijden is. Verliezen ze een of meer sterren, dan zal het commentaar zijn dat ze geen gevoel hebben en geen rekening houden met etc.
quote:Jonnie Boer overleed deze week op 60 jarige leeftijd.
Vanavond is er in Zwolle een minuut stilte om 21:00 uur om stil te staan bij zijn overleden. Ook wij staan graag stil bij zijn overlijden.
Vanaf deze plek wensen wij het gezin, familie, vrienden en collega's sterkte in de komende tijd.
----------------------------
Drie weken geleden spraken wij hem en zijn vrouw Thérèse over het hun tocht als ondernemers.
Kijk de uitzending op www.hendriksenhendriks.nl/podcast
Of luister de Hendriks en Hendriks podcast via spotify.
Op zich interessant. Alleen vrees ik met Eva Jinek dat er niet veel zinnigs uitkomt....quote:Op dinsdag 20 mei 2025 17:50 schreef Tarado het volgende:
Vanavond bij Jinek NPO1 19:00uur Familie Boer met Nelson Tanate over verlies Jonnie
Dat klopte helaasquote:Op dinsdag 20 mei 2025 18:55 schreef RobertoCarlos het volgende:
[..]
Op zich interessant. Alleen vrees ik met Eva Jinek dat er niet veel zinnigs uitkomt....
ik kende hem niet van buiten TV optredens maar volgens mij valt er ook geen kwaad woord over Jonnie te zeggen.quote:Op dinsdag 20 mei 2025 20:35 schreef golfer het volgende:
Zoals te verwachten was wordt hij door iedereen aan tafel de hemel in geprezen.
En mooie woorden van Sergio Herman voor hem.
Therese.quote:Op zaterdag 14 juni 2025 13:08 schreef borisz het volgende:
Interview Terese met AD
https://www.ad.nl/binnenl(...)at-nummer~ab2aae912/
Bedankt, hij is dus niet aan een duikongeluk overleden...(die link legde ik even..)quote:Op zaterdag 14 juni 2025 13:08 schreef borisz het volgende:
Interview Terese met AD
https://www.ad.nl/binnenl(...)at-nummer~ab2aae912/
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |