abonnement Unibet Coolblue
pi_213542123
quote:
Onderzoek naar incident rond Joost Klein, mag voorlopig niet repeteren voor finale songfestival

Joost Klein is vrijdagmiddag de grote afwezige bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisie Songfestival zaterdag. Volgens de EBU, de organisator van het festival, is de aanleiding ‘een incident’ rond de Europapa-zanger. AvroTros is vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar.

Joost Klein zou eigenlijk als vijfde act aantreden, maar na nummer 4 - Luxemburg - ging de repetitie gelijk door naar nummer 6, IsraŽl. In de zaal werd daar verder niets over gezegd. Hij werd wel aangekondigd in de vlaggenparade, daar liep de zanger nog gewoon over het podium.

Onderzoek
De EBU liet vrijdag weten onderzoek te doen naar ‘een incident’ en dat Nederland voorlopig niet repeteert. Het gaat duidelijk om een lastminute-beslissing. Na de Luxemburgse act werden de decorstukken voor Europapa al naar het podium gereden, waarna de leider op het podium gebaarde dat ze moesten worden teruggebracht.

Op social media wordt inmiddels druk gespeculeerd over de aanleiding. De woordvoerster van AvroTros, verantwoordelijk voor de Nederlandse inzending, reageert vooralsnog niet op telefoontjes en vragen over de toedracht.

Na de generale repetitie volgt vrijdagavond ook de juryshow, waarin de vakjury’s hun punten uitdelen. Zowel de generale repetitie als de juryshow worden niet op tv uitgezonden.
AVROTROS antwoord

quote:
Omroep AVROTROS heeft een verklaring uitgegeven over het incident van donderdagavond rondom Joost Klein. Daarin staat dat Klein is gefilmd, net nadat hij van het podium was gestapt. Hij had aangegeven niet gefilmd te willen worden, daarom heeft hij een "dreigende beweging" naar de cameravrouw gemaakt.
NOS: officiele AVROTROS uitleg.

[ Bericht 10% gewijzigd door Zoddie op 12-05-2024 22:41:11 ]
  zondag 12 mei 2024 @ 22:35:02 #2
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_213542135
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:28 schreef Andromache het volgende:

[..]
Jawel toch? Na de halve finale? Ze hebben hem behandeld en de commentator van KAN heeft niks verkeerd gezegd.
Wat hebben ze dan wel gezegd en wat hebben al die andere Israelische reporters wel of niet gedaan bij een Spaanse journalist die Free Palestina schreeuwde ... ?????
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
pi_213542168
ff OP iets aangepast met alleen de officiele uitleg, de rest is nog speculatief.
pi_213542175
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:00 schreef Cilantro het volgende: [ x ] Viel me ook al op.
Opgegroeid in Turkije, woonachtig in Dubai, die wil gewoon weer verhuizen.
pi_213542229
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 19:19 schreef Origami94 het volgende:

[..]
Ja ja feit is dat het allemaal overtrokken is. Er is geen klap uitgedeeld en er is geen harde onderbouwing van het ESF wat er gebeurt is. Dus het is allemaal zwaar overtrokken.

Hier heeft misschien een lobby achter gezeten van kamp Israel. Arabieren of Israeli's zijn soms snel op de pik getrapt uit die regio's als het gaat om kritiek.
Goh, beetje raar om er op deze manier achter te komen dat racisme/discriminatie blijkbaar weer prima is op FoK!.

quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 19:36 schreef Zoon_John het volgende:

[..]
Kritiek op IsraŽl hebben staat niet gelijk aan Jodenhaat.
Kritiek op IsraŽl hebben ja? Want dat is wat er hier gebeurt in dit topic over het ESF? Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid tov de Palestijnen door een IsraŽlische jonge vrouw uit te jouwen? Een vrouw die nota bene maar 8 fucking jaar van haar 21-jarige leven in IsraŽl gewoond heeft, en er zeer waarschijnlijk nog nooit gestemd? (Ze heeft langer in Rusland gewoond trouwens, als we haar dan toch aan willen vallen op het militaire beleid van het land waar ze in woont.) Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid door elke IsraŽlische wetenschapper, zelfs als ze nota bene fucking onderzoek doen naar mensenrechtenschendingen (want he, hot topic daar), puur en alleen op basis van hun IsraŽlische nationaliteit buiten te willen sluiten? Men uit kritiek door wat vage onzin over een vermeend complot tussen de IsraŽlische overheid, een Chileense vrouw woonachtig in Canada met een IsraŽlische man en een fabriek in oa IsraŽl, en het EBU? En hoe werkt dat dan precies? Die vrouw en het EBU hebben alle vakjury's omgekocht / gechanteerd? Het EBU heeft met het tellen van de publieksstemmen valsgespeeld? Men uit kritiek op IsraŽl door tot intifada op te roepen? Door 7 oktober te vieren?

Nee, wat hier gebeurt is simpelweg het spuwen van haat, omdat iemand IsraŽlisch is. En hej, fucking knap hoor dat men dan het woord Jood weet te vermijden. Alsof iemand discrimineren omwille van diens Joods zijn niet OK is, maar iemand discrimineren omwille van diens IsraŽlische nationaliteit, wel hartstikke prima is. Het blijft fucking discriminatie.

Kritiek op IsraŽl (omtrent Gaza) uit je door het over beleid van de IsraŽlische regering of het leger te hebben. Door het over Nety of Ben-Gvir te hebben. Door de komende inval in Rafah te bekritiseren. Door het te hebben over het IDF. Niet door er alles wat IsraŽlisch is aan de haren bij te slepen.

En als je serieus denkt dat men met dit ESF gezeik valide kritiek op IsraŽl uit, dan zou het ook prima moeten zijn om kritiek op Rutte 3 of Wilders 1 te uiten door een 21-jarige Nederlandse zanger(es) af te zeiken. Of zien mensen dan toch wel in dat die twee geen ene fuck met elkaar te maken hebben?

Net zoals, voor de goede orde, IsraŽl letterlijk geen ene fuck met de diskwalificatie van Joost te maken heeft. Dat komt door wat er gebeurd is tussen Joost en die vrouw. Daar hebben de IsraŽliŽrs helemaal niets mee te maken. Dat het hier Łberhaupt over IsraŽl gaat is al compleet belachelijk.

En nu ik toch bezig ben ... al dat PLO-sjaaltjes dragende demonstrerende tuig, want dat ben je wanneer je de boel sloopt of je inlaat met groeperingen die de boel slopen (ja, je draagt medeverantwoording voor de groep waarin je optrekt), kunnen ook echt helemaal de tering krijgen met hun 'gewelddadig verzet is de enige optie'.

Dat zou best kunnen, en ja zelfs ik erken dat bij een bepaalde mate van onderdrukking, geweld de enige uitweg wordt. Zitten de Palestijnen op dat punt? Wellicht. Maar iemand met ook maar enige menselijkheid in diens donder, ziet en behandelt dat gewelddadig verzet dan als een noodzakelijk kwaad. Iets wat je eigenlijk niet wil dat gebeurt, maar er echt geen andere manier meer is. Een allerlaatste middel. Niet iets wat gevierd of bejubelt wordt zoals in Gaza gebeurde. En noodzakelijk gewelddadig verzet is nooit iets waar verkrachtingen en martelingen en slachtingen van kinderen/babys bij komt kijken.

En Šls je dan duizenden kilometers verderop aan het oproepen bent tot nůg meer geweld door een groepering die op zodanig wrede en onmenselijke manier dat 'noodzakelijke gewelddadige verzet' uitvoert, tsja fuck ... dan kan ik je eigenlijk alleen maar toewensen dat je je in een Kibboets aan de rand van Gaza bevindt wanneer Hamas een volgende slachting uitvoert.
"Pools are perfect for holding water"
  zondag 12 mei 2024 @ 22:48:56 #6
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_213542261
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:35 schreef chufi het volgende:

[..]
Wat hebben ze dan wel gezegd en wat hebben al die andere Israelische reporters wel of niet gedaan bij een Spaanse journalist die Free Palestina schreeuwde ... ?????
Spaanse aansteller idd. Maar je moer als IsraŽlische collega's je ook fatsoenlijk gedragen. Clusterfuck, wŠŠr was het crisismanagement? Hoe kon dit de EBU zo over de voeten lopen?
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_213542277
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:46 schreef probeer het volgende:

[..]
Goh, beetje raar om er op deze manier achter te komen dat racisme/discriminatie blijkbaar weer prima is op FoK!.
[..]
Kritiek op IsraŽl hebben ja? Want dat is wat er hier gebeurt in dit topic over het ESF? Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid tov de Palestijnen door een IsraŽlische jonge vrouw uit te jouwen? Een vrouw die nota bene maar 8 fucking jaar van haar 21-jarige leven in IsraŽl gewoond heeft, en er zeer waarschijnlijk nog nooit gestemd? Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid door elke IsraŽlische wetenschapper, zelfs als ze nota bene fucking onderzoek doen naar mensenrechtenschendingen (want he, hot topic daar), puur en alleen op basis van hun IsraŽlische nationaliteit buiten te willen sluiten? Men uit kritiek door wat vage onzin over een vermeend complot tussen de IsraŽlische overheid, een Chileense vrouw woonachtig in Canada met een IsraŽlische man en een fabriek in oa IsraŽl, en het EBU? En hoe werkt dat dan precies? Die vrouw en het EBU hebben alle vakjury's omgekocht / gechanteerd? Het EBU heeft met het tellen van de publieksstemmen valsgespeeld? Men uit kritiek op IsraŽl door tot intifada op te roepen? Door 7 oktober te vieren?

Nee, wat hier gebeurt is simpelweg het spuwen van haat, omdat iemand IsraŽlisch is. En hej, fucking knap hoor dat men dan het woord Jood weet te vermijden. Alsof iemand discrimineren omwille van diens Joods zijn niet OK is, maar iemand discrimineren omwille van diens IsraŽlische nationaliteit, wel hartstikke prima is. Het blijft fucking discriminatie.

Kritiek op IsraŽl (omtrent Gaza) uit je door het over beleid van de IsraŽlische regering of het leger te hebben. Niet door er alles wat IsraŽlisch is aan de haren bij te slepen.

En als je serieus denkt dat men met dit ESF gezeik kritiek op IsraŽl uit, dan zou het ook prima moeten zijn om kritiek op Rutte 3 of Wilders 1 te uiten door een 21-jarige Nederlandse zanger(es) af te zeiken. Of zien mensen dan toch wel in dat die twee geen ene fuck met elkaar te maken hebben?

Net zoals, voor de goede orde, IsraŽl letterlijk geen ene fuck met de diskwalificatie van Joost te maken heeft. Dat komt door wat er gebeurd is tussen Joost en die vrouw. Daar hebben de IsraŽliŽrs helemaal niets mee te maken. Dat het hier Łberhaupt over IsraŽl gaat is al compleet belachelijk.

En nu ik toch bezig ben ... al dat PLO-sjaaltjes dragende demonstrerende tuig, want dat ben je wanneer je de boel sloopt of je inlaat met groeperingen die de boel slopen (ja, je draagt medeverantwoording voor de groep waarin je optrekt), kunnen ook echt helemaal de tering krijgen met hun 'gewelddadig verzet is de enige optie'.

Dat zou best kunnen, en ja zelfs ik erken dat bij een bepaalde mate van onderdrukking, geweld de enige uitweg wordt. Zitten de Palestijnen op dat punt? Wellicht. Maar iemand met ook maar enige menselijkheid in diens donder, ziet en behandelt dat gewelddadig verzet dan als een noodzakelijk kwaad. Iets wat je eigenlijk niet wil dat gebeurt, maar er echt geen andere manier meer is. Een allerlaatste middel. Niet iets wat gevierd of bejubelt wordt zoals in Gaza gebeurde. En noodzakelijk gewelddadig verzet is nooit iets waar verkrachtingen en martelingen en slachtingen van kinderen/babys bij komt kijken.

En Šls je dan duizenden kilometers verderop aan het oproepen bent tot nůg meer geweld door een groepering die op zodanig wrede en onmenselijke manier dat 'noodzakelijke gewelddadige verzet' uitvoert, tsja fuck ... dan kan ik je eigenlijk alleen maar toewensen dat je je in een Kibboets aan de rand van Gaza bevindt wanneer Hamas een volgende slachting uitvoert.
Wat heeft racisme te maken met Israel? En ja Arabieren en Israeliers hebben nou eenmaal meer temperament door het klimaat daar. Idem dito voor Spanjaarden en Italianen.

Verder is racisme altijd welkom geweest op FOK! Misschien moet je eens een BLM of asielzoeker topic doorlezen
  zondag 12 mei 2024 @ 22:50:18 #8
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_213542288
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:46 schreef probeer het volgende:

[..]
Goh, beetje raar om er op deze manier achter te komen dat racisme/discriminatie blijkbaar weer prima is op FoK!.
[..]
Kritiek op IsraŽl hebben ja? Want dat is wat er hier gebeurt in dit topic over het ESF? Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid tov de Palestijnen door een IsraŽlische jonge vrouw uit te jouwen? Een vrouw die nota bene maar 8 fucking jaar van haar 21-jarige leven in IsraŽl gewoond heeft, en er zeer waarschijnlijk nog nooit gestemd? (Ze heeft langer in Rusland gewoond trouwens, als we haar dan toch aan willen vallen op het militaire beleid van het land waar ze in woont.) Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid door elke IsraŽlische wetenschapper, zelfs als ze nota bene fucking onderzoek doen naar mensenrechtenschendingen (want he, hot topic daar), puur en alleen op basis van hun IsraŽlische nationaliteit buiten te willen sluiten? Men uit kritiek door wat vage onzin over een vermeend complot tussen de IsraŽlische overheid, een Chileense vrouw woonachtig in Canada met een IsraŽlische man en een fabriek in oa IsraŽl, en het EBU? En hoe werkt dat dan precies? Die vrouw en het EBU hebben alle vakjury's omgekocht / gechanteerd? Het EBU heeft met het tellen van de publieksstemmen valsgespeeld? Men uit kritiek op IsraŽl door tot intifada op te roepen? Door 7 oktober te vieren?

Nee, wat hier gebeurt is simpelweg het spuwen van haat, omdat iemand IsraŽlisch is. En hej, fucking knap hoor dat men dan het woord Jood weet te vermijden. Alsof iemand discrimineren omwille van diens Joods zijn niet OK is, maar iemand discrimineren omwille van diens IsraŽlische nationaliteit, wel hartstikke prima is. Het blijft fucking discriminatie.

Kritiek op IsraŽl (omtrent Gaza) uit je door het over beleid van de IsraŽlische regering of het leger te hebben. Door het over Nety of Ben-Gvir te hebben. Door de komende inval in Rafah te bekritiseren. Door het te hebben over het IDF. Niet door er alles wat IsraŽlisch is aan de haren bij te slepen.

En als je serieus denkt dat men met dit ESF gezeik valide kritiek op IsraŽl uit, dan zou het ook prima moeten zijn om kritiek op Rutte 3 of Wilders 1 te uiten door een 21-jarige Nederlandse zanger(es) af te zeiken. Of zien mensen dan toch wel in dat die twee geen ene fuck met elkaar te maken hebben?

Net zoals, voor de goede orde, IsraŽl letterlijk geen ene fuck met de diskwalificatie van Joost te maken heeft. Dat komt door wat er gebeurd is tussen Joost en die vrouw. Daar hebben de IsraŽliŽrs helemaal niets mee te maken. Dat het hier Łberhaupt over IsraŽl gaat is al compleet belachelijk.

En nu ik toch bezig ben ... al dat PLO-sjaaltjes dragende demonstrerende tuig, want dat ben je wanneer je de boel sloopt of je inlaat met groeperingen die de boel slopen (ja, je draagt medeverantwoording voor de groep waarin je optrekt), kunnen ook echt helemaal de tering krijgen met hun 'gewelddadig verzet is de enige optie'.

Dat zou best kunnen, en ja zelfs ik erken dat bij een bepaalde mate van onderdrukking, geweld de enige uitweg wordt. Zitten de Palestijnen op dat punt? Wellicht. Maar iemand met ook maar enige menselijkheid in diens donder, ziet en behandelt dat gewelddadig verzet dan als een noodzakelijk kwaad. Iets wat je eigenlijk niet wil dat gebeurt, maar er echt geen andere manier meer is. Een allerlaatste middel. Niet iets wat gevierd of bejubelt wordt zoals in Gaza gebeurde. En noodzakelijk gewelddadig verzet is nooit iets waar verkrachtingen en martelingen en slachtingen van kinderen/babys bij komt kijken.

En Šls je dan duizenden kilometers verderop aan het oproepen bent tot nůg meer geweld door een groepering die op zodanig wrede en onmenselijke manier dat 'noodzakelijke gewelddadige verzet' uitvoert, tsja fuck ... dan kan ik je eigenlijk alleen maar toewensen dat je je in een Kibboets aan de rand van Gaza bevindt wanneer Hamas een volgende slachting uitvoert.
_O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_213542289
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:49 schreef Origami94 het volgende:

[..]
Wat heeft racisme te maken met Israel? En ja Arabieren en Israeliers hebben nou eenmaal meer temperament door het klimaat daar. Idem dito voor Spanjaarden en Italianen.

Verder is racisme altijd welkom geweest op FOK! Misschien moet je eens een BLM of asielzoeker topic doorlezen
En welke kutkloon van welke gebande kutuser ben jij eigenlijk?
"Pools are perfect for holding water"
  zondag 12 mei 2024 @ 22:51:56 #10
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_213542308
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:25 schreef Masberum het volgende:

[..]
Een vrouw die zonder toestemming en met gemaakte afspraken alsnog meermaals filmt. Dat kan onder de nagels van iedereen komen. Niemand praat over geheime missies ofzo.. Dat ben jij.. En jij alleen weer Repentless
"Dat ben jij.. En alleen jij weer Repentless!" :')

Misschien het topic een beetje doorlezen om te snappen waar ik op doel, dat zou helpen. Ik verwees hiernaar:

quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 19:19 schreef Origami94 het volgende:

[..]
Ja ja feit is dat het allemaal overtrokken is. Er is geen klap uitgedeeld en er is geen harde onderbouwing van het ESF wat er gebeurt is. Dus het is allemaal zwaar overtrokken.

Hier heeft misschien een lobby achter gezeten van kamp Israel. Arabieren of Israeli's zijn soms snel op de pik getrapt uit die regio's als het gaat om kritiek.
Vanwege het nogal hysterische en mijns inziens ronduit lachwekkende karakter van dit soort insinuaties, ridiculiseer ik dit tot in het extreme door het een "IsraŽlische covert ops missie" te noemen.

Daarnaast: hoe weet je dat die mevrouw daar niet mocht filmen? Dat het tegen de regels van de EBU was? Denk je dat Joost Klein de enige artiest is die daar gefilmd wordt? :')
  zondag 12 mei 2024 @ 22:55:30 #11
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_213542346
Wat deed die vrouw daar Łberhaupt achter de schermen ...?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  zondag 12 mei 2024 @ 22:56:34 #12
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_213542359
Als het iemand van het produktie team is film je niet met een telefoon maar met wat professionelers
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
pi_213542361
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 15:00 schreef Puzzie het volgende:

[..]
Wauw dus vrouwen mogen wel over de grenzen van mannen gaan
Nee. Als iemand over grenzen heen gaat, dan ga je daar op een volwassen en rationele manier mee om, in dit geval door je koest te houden en er melding van te maken bij de organisatie. Niet door vervolgens zelf over andermans grenzen heen te gaan.

Joost zit niet meer in de kleuterklas. "Juffrouw, zij begon hoor!" werkt niet.
"Pools are perfect for holding water"
  zondag 12 mei 2024 @ 22:59:16 #14
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_213542379
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:55 schreef chufi het volgende:
Wat deed die vrouw daar Łberhaupt achter de schermen ...?
Werken misschien, zou dat kunnen?
  zondag 12 mei 2024 @ 23:02:14 #15
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_213542411
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:59 schreef Repentless het volgende:

[..]
Werken misschien, zou dat kunnen?
Mag iedereen dan zomaar backstage ...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
pi_213542442
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:46 schreef probeer het volgende:

[..]
...
Post van het jaar, wou dat ik je meer duimpjes kon geven, klasse verwoord sta er 100% achter! :Y
  zondag 12 mei 2024 @ 23:05:54 #17
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_213542450
EN hoe zit dat nu met de normen van de EBU zero-tolerance , maar wel eerst berispen en dan de politie erbij halen .. ? zijn die normen wel gelijk aan de Zweedse wet ?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  zondag 12 mei 2024 @ 23:07:17 #18
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_213542463
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:02 schreef chufi het volgende:

[..]
Mag iedereen dan zomaar backstage ...
Ja tuurlijk. Iedereen. Als je daar als toeschouwer in de zaal staat en je wilt voor de gein backstage, dan zeg je: "mag ik ff backstage?". En dan zegt de security: "tuurlijk, loop maar door! Door zijn alle kleedkamers van de artiesten!"

Wat denk je nou zelf? :')
  zondag 12 mei 2024 @ 23:09:07 #19
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_213542476
Was die produktie medewerkster niet gewoon iemand die het podium zou moeten vegen , maar dacht eerst ffJoost filmen op mn mobiel ipv dr werk te doen ? Ja we weten het niet ... :+
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica EspaŮol
Come On
  zondag 12 mei 2024 @ 23:12:38 #20
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_213542498
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:05 schreef chufi het volgende:
EN hoe zit dat nu met de normen van de EBU zero-tolerance , maar wel eerst berispen en dan de politie erbij halen .. ? zijn die normen wel gelijk aan de Zweedse wet ?
:')
pi_213542527
quote:
99s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:09 schreef chufi het volgende:
Was die produktie medewerkster niet gewoon iemand die het podium zou moeten vegen , maar dacht eerst ffJoost filmen op mn mobiel ipv dr werk te doen ? Ja we weten het niet ... :+
Het doet er niet toe wat zij wel of niet deed. Joost is gediskwalificeerd om zŪjn reactie. Om zŪjn gedrag. Of ze nou om een handtekening vroeg, of hem toebeet dat ze blij is dat zijn ouders dood zijn.

Zou het in het laatste geval begrijpelijk zijn dat hij daardoor zo emotioneel wordt dat hij iets stoms doet? Absoluut. Zou bij mij ook heel wat teweeg brengen als je over mijn dode vader begint. Maar zelfs dan ben Ūk verantwoordelijk voor mŪjn gedrag of reactie. En grensoverschrijdend gedrag betekent dat je er uit vliegt. Punt. Wat de aanleiding ook is.

Het is bijna alsof men dat niet kan omvatten. Ik vraag me oprecht af of er dan zoveel mensen zijn met ervaringen waarin ze onder een straf uit kwamen door te wijzen naar de eerdere acties van een andere betrokkene. Is mij in ieder geval nog nooit gelukt.
"Pools are perfect for holding water"
pi_213542541
-

[ Bericht 99% gewijzigd door probeer op 12-05-2024 23:27:30 ]
"Pools are perfect for holding water"
  zondag 12 mei 2024 @ 23:33:42 #23
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_213542665
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:18 schreef probeer het volgende:

[..]
Whataboutism. Wat anderen wel of niet deden heeft geen fuck te maken met het oordeel over het gedrag van Joost. Je kan het EBU dan hooguit verwijten dat ze met twee maten meten, maar dat argument draagt nul waarde in de diskwalificatie van Joost. Die is niet meer of minder terecht om wat een ander wel of niet deed. Joost draagt verantwoordelijkheid voor Joost. Niet voor de nagels van die Ierse chick.
Meerdere mensen hebben er ook al blijk van gegeven gewoonweg niet te begrijpen dat je geen juridisch strafbaar hoeft te hebben gepleegd, maar wel de eigen regels van een evenement kunt overtreden met uitsluiting tot gevolg.

Als Virgil van Dijk tijdens het komende EK een rode kaart krijgt voor een overtreding en geschorst is voor het volgende duel, dan zeggen we dus: "Wat? Geschorst? Maar er is niet eens aangifte tegen hem gedaan bij de politie dus hij heeft de wet helemaal niet overtreden! Onterecht dus, die schorsing!" :')
pi_213542682
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:33 schreef Repentless het volgende:

[..]
Meerdere mensen hebben er ook al blijk van gegeven gewoonweg niet te begrijpen dat je geen juridisch strafbaar hoeft te hebben gepleegd, maar wel de eigen regels van een evenement kunt overtreden met uitsluiting tot gevolg.

Als Virgil van Dijk tijdens het komende EK een rode kaart krijgt voor een overtreding en geschorst is voor het volgende duel, dan zeggen we dus: "Wat? Geschorst? Maar er is niet eens aangifte tegen hem gedaan bij de politie dus hij heeft de wet helemaal niet overtreden! Onterecht dus, die schorsing!" :')
Men is het bestaan van het fenomeen 'huisregels' blijkbaar helemaal vergeten.

Als je je als een klootzak gedraagt ga ik inderdaad ook echt niet wachten totdat je iets strafbaars doet voordat ik je mijn huis of evenement uitknikker.
"Pools are perfect for holding water"
pi_213542704
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:33 schreef Repentless het volgende:

[..]
Meerdere mensen hebben er ook al blijk van gegeven gewoonweg niet te begrijpen dat je geen juridisch strafbaar hoeft te hebben gepleegd, maar wel de eigen regels van een evenement kunt overtreden met uitsluiting tot gevolg.

Als Virgil van Dijk tijdens het komende EK een rode kaart krijgt voor een overtreding en geschorst is voor het volgende duel, dan zeggen we dus: "Wat? Geschorst? Maar er is niet eens aangifte tegen hem gedaan bij de politie dus hij heeft de wet helemaal niet overtreden! Onterecht dus, die schorsing!" :')
Virgil en de deugboys zullen wel weer statements willen maken op het EK zoals in Qatar totdat de organiserende voetbalbond hen zou trakteren op gele kaarten toen deden ze het toch maar niet. :')
  zondag 12 mei 2024 @ 23:51:06 #26
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_213542794
Tijd voor Kamervragen.

[ Bericht 2% gewijzigd door superniger op 12-05-2024 23:57:24 ]
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 12 mei 2024 @ 23:53:01 #27
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_213542812
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:51 schreef superniger het volgende:
Tij voor Kamervragen.
Waar komt de Joost fetish vandaan?
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
  zondag 12 mei 2024 @ 23:59:16 #28
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_213542852
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:53 schreef Sherlock_Holmes het volgende:

[..]
Waar komt de Joost fetish vandaan?
Ik heb alleen een milf fetisj.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  maandag 13 mei 2024 @ 00:14:19 #29
330914 Sherlock_Holmes
2de plaats WIDM prono 2020
pi_213542943
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:59 schreef superniger het volgende:

[..]
Ik heb alleen een milf fetisj.
Krijg het gevoel dat sommige mensen hopen dat Joost die ook heeft :7
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
  Moderator maandag 13 mei 2024 @ 00:24:10 #30
54278 crew  Tijger_m
42
pi_213543006
quote:
1s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:51 schreef superniger het volgende:
Tijd voor Kamervragen.
Nog wat meer geldverspilling? Natuurlijk, moeten we doen. Wat een gekleuter.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  maandag 13 mei 2024 @ 00:29:34 #31
117098 Hathor
Effe niet
pi_213543034
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 00:14 schreef Sherlock_Holmes het volgende:

[..]
Krijg het gevoel dat sommige mensen hopen dat Joost die ook heeft :7
Misschien kan ie samen met rapper Sjors in de porno carriere maken.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  maandag 13 mei 2024 @ 10:50:44 #32
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_213544711
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 23:33 schreef Repentless het volgende:

[..]
Meerdere mensen hebben er ook al blijk van gegeven gewoonweg niet te begrijpen dat je geen juridisch strafbaar hoeft te hebben gepleegd, maar wel de eigen regels van een evenement kunt overtreden met uitsluiting tot gevolg.

Als Virgil van Dijk tijdens het komende EK een rode kaart krijgt voor een overtreding en geschorst is voor het volgende duel, dan zeggen we dus: "Wat? Geschorst? Maar er is niet eens aangifte tegen hem gedaan bij de politie dus hij heeft de wet helemaal niet overtreden! Onterecht dus, die schorsing!" :')
Maar als de FIFA de politie erbij roept om de actie van Virgil te onderzoeken is het wat anders.
pi_213544792
Een kapot geslagen camera is waarschijnlijk een eufemisme voor een scheurtje in het glas van een mobiele telefoon.
pi_213545106
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:51 schreef Repentless het volgende:

[..]
"Dat ben jij.. En alleen jij weer Repentless!" :')

Misschien het topic een beetje doorlezen om te snappen waar ik op doel, dat zou helpen. Ik verwees hiernaar:
[..]
Vanwege het nogal hysterische en mijns inziens ronduit lachwekkende karakter van dit soort insinuaties, ridiculiseer ik dit tot in het extreme door het een "IsraŽlische covert ops missie" te noemen.

Daarnaast: hoe weet je dat die mevrouw daar niet mocht filmen? Dat het tegen de regels van de EBU was? Denk je dat Joost Klein de enige artiest is die daar gefilmd wordt? :')
De AVROTROS directeur vermeldt het zelf
pi_213545124
quote:
0s.gif Op zondag 12 mei 2024 22:46 schreef probeer het volgende:

[..]
Goh, beetje raar om er op deze manier achter te komen dat racisme/discriminatie blijkbaar weer prima is op FoK!.
[..]
Kritiek op IsraŽl hebben ja? Want dat is wat er hier gebeurt in dit topic over het ESF? Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid tov de Palestijnen door een IsraŽlische jonge vrouw uit te jouwen? Een vrouw die nota bene maar 8 fucking jaar van haar 21-jarige leven in IsraŽl gewoond heeft, en er zeer waarschijnlijk nog nooit gestemd? (Ze heeft langer in Rusland gewoond trouwens, als we haar dan toch aan willen vallen op het militaire beleid van het land waar ze in woont.) Men uit kritiek op IsraŽlisch beleid door elke IsraŽlische wetenschapper, zelfs als ze nota bene fucking onderzoek doen naar mensenrechtenschendingen (want he, hot topic daar), puur en alleen op basis van hun IsraŽlische nationaliteit buiten te willen sluiten? Men uit kritiek door wat vage onzin over een vermeend complot tussen de IsraŽlische overheid, een Chileense vrouw woonachtig in Canada met een IsraŽlische man en een fabriek in oa IsraŽl, en het EBU? En hoe werkt dat dan precies? Die vrouw en het EBU hebben alle vakjury's omgekocht / gechanteerd? Het EBU heeft met het tellen van de publieksstemmen valsgespeeld? Men uit kritiek op IsraŽl door tot intifada op te roepen? Door 7 oktober te vieren?

Nee, wat hier gebeurt is simpelweg het spuwen van haat, omdat iemand IsraŽlisch is. En hej, fucking knap hoor dat men dan het woord Jood weet te vermijden. Alsof iemand discrimineren omwille van diens Joods zijn niet OK is, maar iemand discrimineren omwille van diens IsraŽlische nationaliteit, wel hartstikke prima is. Het blijft fucking discriminatie.

Kritiek op IsraŽl (omtrent Gaza) uit je door het over beleid van de IsraŽlische regering of het leger te hebben. Door het over Nety of Ben-Gvir te hebben. Door de komende inval in Rafah te bekritiseren. Door het te hebben over het IDF. Niet door er alles wat IsraŽlisch is aan de haren bij te slepen.

En als je serieus denkt dat men met dit ESF gezeik valide kritiek op IsraŽl uit, dan zou het ook prima moeten zijn om kritiek op Rutte 3 of Wilders 1 te uiten door een 21-jarige Nederlandse zanger(es) af te zeiken. Of zien mensen dan toch wel in dat die twee geen ene fuck met elkaar te maken hebben?

Net zoals, voor de goede orde, IsraŽl letterlijk geen ene fuck met de diskwalificatie van Joost te maken heeft. Dat komt door wat er gebeurd is tussen Joost en die vrouw. Daar hebben de IsraŽliŽrs helemaal niets mee te maken. Dat het hier Łberhaupt over IsraŽl gaat is al compleet belachelijk.

En nu ik toch bezig ben ... al dat PLO-sjaaltjes dragende demonstrerende tuig, want dat ben je wanneer je de boel sloopt of je inlaat met groeperingen die de boel slopen (ja, je draagt medeverantwoording voor de groep waarin je optrekt), kunnen ook echt helemaal de tering krijgen met hun 'gewelddadig verzet is de enige optie'.

Dat zou best kunnen, en ja zelfs ik erken dat bij een bepaalde mate van onderdrukking, geweld de enige uitweg wordt. Zitten de Palestijnen op dat punt? Wellicht. Maar iemand met ook maar enige menselijkheid in diens donder, ziet en behandelt dat gewelddadig verzet dan als een noodzakelijk kwaad. Iets wat je eigenlijk niet wil dat gebeurt, maar er echt geen andere manier meer is. Een allerlaatste middel. Niet iets wat gevierd of bejubelt wordt zoals in Gaza gebeurde. En noodzakelijk gewelddadig verzet is nooit iets waar verkrachtingen en martelingen en slachtingen van kinderen/babys bij komt kijken.

En Šls je dan duizenden kilometers verderop aan het oproepen bent tot nůg meer geweld door een groepering die op zodanig wrede en onmenselijke manier dat 'noodzakelijke gewelddadige verzet' uitvoert, tsja fuck ... dan kan ik je eigenlijk alleen maar toewensen dat je je in een Kibboets aan de rand van Gaza bevindt wanneer Hamas een volgende slachting uitvoert.
Jij reageert met 633 woorden op mijn 9 woorden. Je legt me een hoop woorden in de mond.
My Kingdom for a horse.
  Moderator maandag 13 mei 2024 @ 11:39:54 #36
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_213545141
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:00 schreef Idisrom het volgende:
Een kapot geslagen camera is waarschijnlijk een eufemisme voor een scheurtje in het glas van een mobiele telefoon.
lijkt me nog steeds niet de bedoeling
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  maandag 13 mei 2024 @ 11:40:29 #37
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_213545147
-

[ Bericht 99% gewijzigd door sp3c op 13-05-2024 12:04:36 ]
pi_213545153
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:00 schreef Idisrom het volgende:
Een kapot geslagen camera is waarschijnlijk een eufemisme voor een scheurtje in het glas van een mobiele telefoon.
Is nog steeds een hele dure grap en krijg je niet met een simpele tik voor elkaar (dan moet die telefoon echt op de grond zijn gevallen).

Dan nog vind ik het iets dat uitgesproken had kunnen en moeten worden en geen gedraging om iemand te schorsen voor zo'n belangrijk moment in iemands carriŤre.
'De neiging rijke en machtige mensen te bewonderen, zelfs welhaast te aanbidden en mensen van arme of gewone komaf te verachten dan wel te negeren is de belangrijkste en meest universele oorzaak van de corruptie van ons morele besef' Adam Smith
pi_213545215
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:41 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]
Is nog steeds een hele dure grap en krijg je niet met een simpele tik voor elkaar (dan moet die telefoon echt op de grond zijn gevallen).

Dan nog vind ik het iets dat uitgesproken had kunnen en moeten worden en geen gedraging om iemand te schorsen voor zo'n belangrijk moment in iemands carriŤre.
Ik denk ook wel dat de mobiele telefoon op de grond gevallen is, Dat gebeurt nogal vrij gemakkelijk, ook zonder dat een ander dat aangeraakt heeft.
pi_213545251
Ik ben van mening dat ze hem hadden moeten laten meedoen en achteraf hadden moeten beslissen. Ze hebben hem nu zonder dat er een definitieve uitspraak is gediskwalificeerd wat erg op de zaken vooruitlopen was.

Hadden ze hem beter achteraf zijn punten kunnen afpakken als er echt iets is gebeurd wat niet kon.

Nu hebben ze hem op voorhand buiten spel gezet. Dit terwijl hij nog niet officieel schuldig bevonden is.
  maandag 13 mei 2024 @ 12:00:39 #41
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_213545293
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:41 schreef Tomatenboer het volgende:

[..]
Is nog steeds een hele dure grap en krijg je niet met een simpele tik voor elkaar (dan moet die telefoon echt op de grond zijn gevallen).

Dan nog vind ik het iets dat uitgesproken had kunnen en moeten worden en geen gedraging om iemand te schorsen voor zo'n belangrijk moment in iemands carriŤre.
Iemands carriŽre mag ook geen reden zijn om alles maar met de mantel der liefde te bedekken.

Heeft ie zich misdragen, dan heeft ie zich misdragen, simpel. En dan is uitsluiten een terechte straf, want een straf moet ook iets betekenen voor de dader. Mocht die vrouw daar niet filmen, dan had zij buitengetrapt moeten worden.

Het is maar de vraag in hoeverre deze huisregeltjes objectief toegepast worden door de organisatie want ze speelden wel erg snel op de situatie in. Is er een officieel en verduidelijkend statement naar buiten gebracht? Want ik lees precies alleen maar halve waarheden als het ware. ze mocht er filmen, ze mocht er niet filmen, ze werd door hem aangeraakt, ze werd niet door hem aangeraakt, hij bewoog de telefoon enkel maar uit de weg, de telefoon is kapot, de telefoon is niet kapot, ...
pi_213545313
-

[ Bericht 35% gewijzigd door sp3c op 13-05-2024 12:04:28 ]
"Pools are perfect for holding water"
  Moderator maandag 13 mei 2024 @ 12:04:03 #43
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_213545332
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_213545336
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:37 schreef Zoon_John het volgende:

[..]
Jij reageert met 633 woorden op mijn 9 woorden. Je legt me een hoop woorden in de mond.
Jij bent lang niet de enige die zich aangesproken mag voelen in deze reeks. Er zijn er veel meer die dat 'haat alles wat IsraŽlisch is' gedrag etaleren.
"Pools are perfect for holding water"
pi_213545340
quote:
88s.gif Op maandag 13 mei 2024 12:04 schreef sp3c het volgende:
[ afbeelding ]
Edit: blijkbaar toch nee.
"Pools are perfect for holding water"
  Moderator maandag 13 mei 2024 @ 12:04:49 #46
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_213545346
nope
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_213545750
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:00 schreef Idisrom het volgende:
Een kapot geslagen camera is waarschijnlijk een eufemisme voor een scheurtje in het glas van een mobiele telefoon.
Telefoon uit handen slaan is genoeg voor diskwalificatie, ook als de camera/telefoon niks mankeert.

Maar het is Joost, dan moet dat maar kunnen. :')
pi_213545790
quote:
0s.gif Op maandag 13 mei 2024 11:55 schreef fokexpert het volgende:
Ik ben van mening dat ze hem hadden moeten laten meedoen en achteraf hadden moeten beslissen. Ze hebben hem nu zonder dat er een definitieve uitspraak is gediskwalificeerd wat erg op de zaken vooruitlopen was.

Hadden ze hem beter achteraf zijn punten kunnen afpakken als er echt iets is gebeurd wat niet kon.

Nu hebben ze hem op voorhand buiten spel gezet. Dit terwijl hij nog niet officieel schuldig bevonden is.
Ik ben van mening dat ze nu eerst eens duidelijkheid moeten geven wat er nu precies is gebeurd volgens het slachtoffer. Als hij inderdaad heeft lopen meppen lijkt het me meer dan terecht dat hij is gediskwalificeerd, maar communiceer dat dan.

Hoe kan het dat een zo het lijkt eenvoudig incident dagenlang in nevelen gehuld blijft. Dit moet toch binnen een paar uitgezocht kunnen zijn.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_213545822
Als de beschuldigingen vrijwel geen grond blijken te hebben, dan zou ik toch pleiten voor forse schadevergoedingen door de Nederlandse organisatie en ook door Joost Klein zelf.
  Overall beste user 2022 maandag 13 mei 2024 @ 12:59:01 #50
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_213545840
Kan iemand me uitleggen waarom niemand zeikt dat Azerbeidjan mee mocht doen na het verdrijven van die 100.000 ArmeniŽrs?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')