abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 13 januari 2023 @ 19:19:51 #1
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207543801



Welkom bij alweer een nieuwe editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League. De zevende editie om precies te zijn, in het jaar 2023. Laten we hopen dat we zoveel mogelijk gespaard blijven van allerlei extrasportieve perikelen en we een zo volledig mogelijk seizoen kunnen afwerken!

De deelnemers van het eerste uur zullen hun prestaties van eerdere seizoenen geanalyseerd hebben, nieuwkomers hebben naar ik mag aannemen alle topics van voor tot achter minutieus doorgelezen en eenieder heeft in de wielerloze maanden niets anders gedaan dan het wielernieuws en de transfers nauwgezet volgen.

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert.

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

En als je je lijstje uiteindelijk helemaal af hebt en je cursor boven de verzendknop zweeft ga je toch weer twijfelen. Is 16 miljoen wel genoeg voor Wout van Elzakker? Na talloze keren wijzigen van de definitieve versie van hét lijstje druk je ten langen leste toch maar op versturen, om van de spanning verlost te zijn. Maar dan begint direct weer het lange wachten. Het wachten op, ja waarop eigenlijk? Ja inderdaad: een teleurstelling. We kunnen niet wachten!

Eindstand seizoen 2021:

Feiten en cijfers over 2021:
wimderon in WLR / FOK! Premier Cycling League 2021 #15 Het eindverdict
Hall of Fame / Records:
wimderon in WLR / FOK! Premier Cycling League 2021 #15 Het eindverdict

Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar vijf jaar geleden: wimderon in SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Teams:
Aguero - Ride for Egan
baggerbaas - Bitumineuze voegvullingsmassa p/b
Benzinesnuivende Aidskoala (©Mani)

Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling
Chiappucci - De Dommekrachten p/b Benji Naesen
Dale__Cooper - Team regenboog en de pot met goud
DecoAoreste - Balance Boys - Achter 't Net Visserij
DeLuna - Ciclistas de la Luna 1992
El-Stinho - No emotions, just business
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici
Felagund - Wielerclub Helaes Pindakaas, het draait vaak niet
franklop - Team Hier Eindigen Sterke Sportieve Ambities
Fretwork - THICK Body and Brain Positivity - Powered by Pauwels KipKap
GotenSSJ - Texas Forever
heywoodu - De Veluwse Vélo
hhh38 - À Bloc met Arno p/b Dirk Hofman Motorhomes
I.R.Baboon - 84V14N3N 0P R0LL3TJ35
IJs_beer - Spekenbrinks Sekte
Immerdebestebob - Team Altijd Koers
johannes_vermeer - Begin van een tijdperk powered by The Home of Cycling
knijn1985 - Einhorn maakt nog geen zomer
Mani89 - Équipe Manigod
Max23 - Belonna
maxi-mus - De Friese doorfietsers
Mexicanobakker - Verliezen is ook mooi
Momo - We're Ganna attack, Padun Pats!
noodgang - W.V. Met een noodgang
Pistolero - Merijn's Mooie Jongens
Rellende_Rotscholier - Bennett niet tevreden
Sabata - Bureau des Éstrangèrs by Schönbacher Cycling
Slobeend - Gouden Koppel
Steven184 - W.V. Cycling Boyz Company
wimderon - Een bult stevige kerels

Speelschema:
https://tournamentscheduler.net/schedule/MTIzMzgwOTkxNTE

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FPCL Croky Cup:
Volgt mogelijk

Puntentelling:
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 19:35:46 #2
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207544065
@Mani89 4 dus
  vrijdag 13 januari 2023 @ 19:36:02 #3
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207544071
Aguero
baggerbaas
13 Bill_Hillie
Chiappucci
23 dale__cooper
DecoAoreste
DeLuna
11 Faraday01
14 Felagund
27 franklop
22 Fretwork
Frozen-assassin
GotenSSJ
heywoodu
19 hhh38
Ijs_beer
Immerdebestebob
johannes_vermeer
Knijn1985
4 Mani89
16 Max23
maxi-mus
Mexicanobakker
25 Momo
Pino112
3 Pistolero
9 Rellende_Rotscholier
Sabata
Skysherrif
1 Slobeend
12 steven184
wimderon
pi_207544134
42
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_207544215
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 19:39 schreef Sabata het volgende:
42
Denk dat 32 de max is
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 20:06:04 #6
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_207544683
7
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_207544696

Het voorstellen van het team is enkele topics terug al gebeurd, maar toen was de teamfoto nog niet klaar. We hebben "Friet van Piet" als hoofdsponsor weten te streken. Dylan toont trots de nieuwe sponsor op zijn shirt.

quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 20:27 schreef Felagund het volgende:
Met trots presenteer ik team Rogi en Pogi en de FantasTiesje Pattatenjacht. We staan te trappelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen. We hebben dit seizoen een Sloveens-Belgische kern, met 4 renners uit Slovenië en 5 uit België. Ook nog 2 Duitsers, een Nederlander, een Italiaan en een Fransman. Dus een mooi bont gezelschap.

Renners
Tadej Pogacar is de absolute kopman van het team. Vorig jaar wist hij de tour niet te winnen, maar won wel onder andere meerde rondjes van een week en Lombardije en Strade Bianchi. Daardoor eindigde hij op de nr. 1 van de UCI wereldranking. Dit jaar wil hij de Tour wel winnen, en zal zich ook mengen in de strijd om enkele klassiekers zoals de Ronde van Vlaanderen.

Primoz Roglic is de andere man voor de grote ronde, zal in tegenstelling tot Pogacar in de Giro starten, daarnaast gaan ze elkaar hopelijk ook niet teveel in de kleinere rondjes tegenkomen. Beiden zullen wel in de Waalse klassiekers starten.

De kopman in de Vlaamse klassiekers zal Tiesj Benoot zijn, terug van weggeweest in mijn team. Hopelijk dit jaar blessurevrij en hopelijk heeft hij ook niet veel last van Wout van Aert. Jan Tratnik is nieuw in het team en zal ook onder andere starten in de Vlaamse wedstrijden maar de vraag is hoeveel hij daar voor zijn eigen kans zal mogen gaan. Ik reken in ieder geval op hem bij de Sloveense kampioenschappen.

Qua sprinters zal het vooral van Dylan Groenewegen moeten komen, die hopelijk zich weer eens kan mengen met de topsprinters. Afgelopen seizoen zat hij ook al in mijn team, maar toen viel het wat tegen. In de kleinere wedstrijden kunnen Piet Allegaert en Luka Mezgec zorgen voor de punten, hoewel die laatste al wat ouder begint te worden. Daarnaast hebben we ook nog Max Walscheid, maar die is tegenwoordig wat meer allround en zal ook strijden in de Vlaamse klassiekers.

Voor de kleinere Vlaamse en Franse koersen hebben we ook Georg Zimmermann, Loic Vliegen en Rudy Molard. Die eerste is nieuw in ons team, terwijl de andere twee een contractverlenging hebben gekeken.

Ook aan jong talent is gedacht, Mauri Vansevenant mag met zijn karakteristieke stijl starten in de kleinere rondjes en zal ook al starten in de Waalse klassiekers. Daarnaast hebben we nog Rune Herregodts en oud-wereldkampioen van de beloften Filippo Baroncini. Al met al een goed uitgebalanceerd team dus!
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:06:51 #8
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207544704
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 19:39 schreef Sabata het volgende:
42
21 dus
pi_207544757
Ik heb blijkbaar een vernietigend bod uitgebracht op een renner wiens naam wel bij de beschikbare renners stond maar in de praktijk al gekozen bleek te zijn. Er rest mij niks anders dan deze renner van @Mani89 een stok in de wielen te steken en hem in de transferperiode uit de lappenmand te halen.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:11:49 #10
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207544812
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:09 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ik heb blijkbaar een vernietigend bod uitgebracht op een renner wiens naam wel bij de beschikbare renners stond maar in de praktijk al gekozen bleek te zijn. Er rest mij niks anders dan deze renner van @:Mani89 een stok in de wielen te steken en hem in de transferperiode uit de lappenmand te halen.
was in ronde 1 al weg ja en bij een update en na een nieuwe PM stond deze zeker niet bij beschikbare renners.
  Redactie Sport vrijdag 13 januari 2023 @ 20:18:44 #11
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207544966
2,7 182 818 284 590 452 353 602 874 713 526 624 977 572 470 936 999 595 749 669 676 277 240 766 303 535 475 945 713 821 785 251 664 274
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 13 januari 2023 @ 20:18:44 #12
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_207544973
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:11 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
was in ronde 1 al weg ja en bij een update en na een nieuwe PM stond deze zeker niet bij beschikbare renners.
Ik volg de linkjes naar de dropbox uit het topic, want bij de PM linkjes heb je toestemming nodig!
pi_207544994
Geef mij maar nummer 26, dat is de ambitie van mijn jongens dit jaar.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:22:12 #15
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207545031
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:18 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
Ik volg de linkjes naar de dropbox uit het topic, want bij de PM linkjes heb je toestemming nodig!
Ja en die krijg je ook zeer snel hoor!
Maar ze linken naar zelfde bestand ook.
Snap niet wat er mis is gegaan dan
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:33:12 #16
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207545223
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:09 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ik heb blijkbaar een vernietigend bod uitgebracht op een renner wiens naam wel bij de beschikbare renners stond maar in de praktijk al gekozen bleek te zijn. Er rest mij niks anders dan deze renner van @:Mani89 een stok in de wielen te steken en hem in de transferperiode uit de lappenmand te halen.
JAMBALJANTS SAINBAYAR

Je zal er geen spijt van krijgen waarde Johannes.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:34:10 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207545238
Serieus, dat jullie allemaal nog naar de grootste overgebleven mongolen zoeken maar er is nog steeds iemand (een mongool) met 200 PCS punten die niet gekozen is. Tragisch.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:34:24 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207545241
En die is ook nog eens onvolwaardig kopman.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:38:06 #19
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207545280
Wat dat betreft zou ik ook nog Benjamin Prades en Nathan Earle willen aanraden. Prades schroeit al 2 jaar lang het hele Spaanse amateurcircuit in de fik en heeft weer (met succes) een nieuwe kans bij UKYO gekregen. En Earle heeft vorig seizoen ook het hele Aziatische circuit naar de tering gereden voor UKYO. Dat zijn zeker 3 rondes waar JIJ scoort en je concurrenten, nou, niet!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_207545291
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:38 schreef Mani89 het volgende:
Wat dat betreft zou ik ook nog Benjamin Prades en Nathan Earle willen aanraden. Prades schroeit al 2 jaar lang het hele Spaanse amateurcircuit in de fik en heeft weer (met succes) een nieuwe kans bij UKYO gekregen. En Earle heeft vorig seizoen ook het hele Aziatische circuit naar de tering gereden voor UKYO. Dat zijn zeker 3 rondes waar JIJ scoort en je concurrenten, nou, niet!
Ik bied de helft!
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:43:53 #21
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207545359
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:39 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
Ik bied de helft!
Held!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_207545384
oliviera rui is al verkocht maar OLIVEIRA Rui is nog beschikbaar. Ik geef de schuld aan die Portugezen met hun gekke spelling.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:55:45 #23
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207545520
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 19:36 schreef knijn1985 het volgende:
Aguero
baggerbaas
13 Bill_Hillie
Chiappucci
23 dale__cooper
DecoAoreste
DeLuna
11 Faraday01
14 Felagund
27 franklop
22 Fretwork
Frozen-assassin
GotenSSJ
heywoodu
19 hhh38
Ijs_beer
Immerdebestebob
johannes_vermeer
Knijn1985
4 Mani89
16 Max23
maxi-mus
Mexicanobakker
25 Momo
Pino112
3 Pistolero
9 Rellende_Rotscholier
Sabata
Skysherrif
1 Slobeend
12 steven184
wimderon
30 svp!
  Redactie Sport vrijdag 13 januari 2023 @ 20:56:50 #24
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_207545539
8
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 13 januari 2023 @ 20:59:07 #25
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207545586
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:46 schreef johannes_vermeer het volgende:
oliviera rui is al verkocht maar OLIVEIRA Rui is nog beschikbaar. Ik geef de schuld aan die Portugezen met hun gekke spelling.
aangepast
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 20:59:36 #26
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207545599
Als mensen hetzelfde getal willen kunnen we misschien gaan loten met een getal onder de 10.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:01:50 #27
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207545634
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:59 schreef Momo het volgende:
Als mensen hetzelfde getal willen kunnen we misschien gaan loten met een getal onder de 10.
goed plan
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:22:55 #28
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207545938
7
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:27:38 #29
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207546035
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:22 schreef Mani89 het volgende:
7
Die heeft @ijs_beer al, je mag nog eens
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:28:52 #30
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546063
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:27 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Die heeft @:ijs_beer al, je mag nog eens
Maar ik heb een getal onder de 10 yo.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:29:32 #31
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546077
@Momo weet dat ik momenteel in diepe rouw ben gedompeld, ik vind dat ik guntig mag loten in ronde 1.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:36:52 #32
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207546217
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
2,7 182 818 284 590 452 353 602 874 713 526 624 977 572 470 936 999 595 749 669 676 277 240 766 303 535 475 945 713 821 785 251 664 274
ok grappig 2 dus
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 21:37:42 #33
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_207546233
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:27 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Die heeft @:ijs_beer al, je mag nog eens
Wel verdraaid mani! Blijft er van af!
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:39:49 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546265
quote:
8s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:37 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Wel verdraaid mani! Blijft er van af!
Sorry! Ik heb 4!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 21:39:52 #35
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207546266
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:29 schreef Mani89 het volgende:
@:Momo weet dat ik momenteel in diepe rouw ben gedompeld, ik vind dat ik guntig mag loten in ronde 1.
Was het jou eigen poes?
pi_207546296
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:06 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
21 dus
deal
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 13 januari 2023 @ 21:42:50 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546313
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:39 schreef Momo het volgende:

[..]
Was het jou eigen poes?
Nahhhh het was de erg geliefde buurtpoes die het laatste halfjaar elke dag mij me kwam knuffelen. Helaas 3 dagen geleden gegrepen door een ootoo. ;(
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 21:45:05 #38
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207546353
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]
Nahhhh het was de erg geliefde buurtpoes die het laatste halfjaar elke dag mij me kwam knuffelen. Helaas 3 dagen geleden gegrepen door een ootoo. ;(
Altijd weer die ootoo's, gecondoleerd man.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 22:00:18 #39
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546656
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:45 schreef Momo het volgende:

[..]
Altijd weer die ootoo's, gecondoleerd man.
Thanks!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_207546692
quote:
17s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:00 schreef Mani89 het volgende:

[..]
Thanks!
Gecondoleerd!

Wat was het lievelingsnummer van die poes? Dan vind ik dat jij dat nummer mag hebben.
pi_207546723
Al verkocht is arndt Niklas, nog beschikbaar is ARNDT Nikias

Schuld van de Duitsers deze keer, wie noemt zijn kind nou Nikias? Niklas is toch een mooiere naam.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 22:06:52 #42
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207546793
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:01 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
Gecondoleerd!

Wat was het lievelingsnummer van die poes? Dan vind ik dat jij dat nummer mag hebben.
Is dat niet terug te zoeken in het Top 2000 topic? Genoeg katten die daar een lijstje insturen.

Op een meer serieuze noot, gecondoleerd Mani ;(
  vrijdag 13 januari 2023 @ 22:09:07 #43
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_207546833
Doe mij maar nummer 18 14.gif
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  vrijdag 13 januari 2023 @ 22:11:31 #44
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546878
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:01 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
Gecondoleerd!

Wat was het lievelingsnummer van die poes? Dan vind ik dat jij dat nummer mag hebben.
@johannes_vermeer is een hele grappig user. Maar dat mag geen geheim zijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  vrijdag 13 januari 2023 @ 22:16:05 #45
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207546948
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:06 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]
Is dat niet terug te zoeken in het Top 2000 topic? Genoeg katten die daar een lijstje insturen.

Op een meer serieuze noot, gecondoleerd Mani ;(
DANKJEWEL. RIP KOKKINO DE GEADOPTEERDE GRIEKSE ZWERFKAT




Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_207547006
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]
DANKJEWEL. RIP KOKKINO DE GEADOPTEERDE GRIEKSE ZWERFKAT

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Lieve poes/kat, sterkte Mani!
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 22:25:31 #47
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_207547139
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]
DANKJEWEL. RIP KOKKINO DE GEADOPTEERDE GRIEKSE ZWERFKAT

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
-O- :{

Och arrem. Sterkte!
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_207547158
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]
DANKJEWEL. RIP KOKKINO DE GEADOPTEERDE GRIEKSE ZWERFKAT

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Dan gaan we voor Yannis Markopoulos, en wie betaalt de veerman. Sterkte Mani89

"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 13 januari 2023 @ 22:28:00 #49
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207547187
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 20:34 schreef Mani89 het volgende:
Serieus, dat jullie allemaal nog naar de grootste overgebleven mongolen zoeken maar er is nog steeds iemand (een mongool) met 200 PCS punten die niet gekozen is. Tragisch.
Neem Guillaume :@
  Moderator vrijdag 13 januari 2023 @ 22:30:26 #50
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_207547229
Budyak, Ewart, EYOB, de sympathieke Mongool Sainbayar, Rekiki, Teringgaannu zit vol fenomenen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_207547882
Nummer 17 is volgens mij nog vrij. Doe mij die maar.
pi_207548010
Wat een ellende deze biedronde...ik kom nauwelijks tot een shortlist van 10 inmiddels :{
  Redactie Sport vrijdag 13 januari 2023 @ 23:22:51 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207548129
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 21:36 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
ok grappig 2 dus
Ik krijg hier het idee van dat de organisatie dit niet zo komisch vond, dus vandaar mijn welgemeende excuses

(Anders krijg ik een kutloting)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_207548940
Het bod is opgestuurd en ik mag toch hopen dat ik hier nog drie renners uit haal.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 08:50:16 #55
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207549917
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:03 schreef johannes_vermeer het volgende:
Al verkocht is arndt Niklas, nog beschikbaar is ARNDT Nikias

Schuld van de Duitsers deze keer, wie noemt zijn kind nou Nikias? Niklas is toch een mooiere naam.
Of schuld van de mensen die hun team niet heel handig doorsturen :G
  zaterdag 14 januari 2023 @ 09:44:40 #56
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_207550246
Cav gespot op een vliegveld terwijl hij spullen in een Astana auto legt. Ik heb wel een beetje nodig dat dit doorgaat.

Of anders bij Unox ofzo
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_207550606
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]
DANKJEWEL. RIP KOKKINO DE GEADOPTEERDE GRIEKSE ZWERFKAT

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat een schatje, kut ootoo's, waterstofbommen op ootoo's :(

Kwam Kokkino toevallig uit de Mani regio uit Griekenland? Want je hebt daar veel zwerfkatten. En dat zou jouw hechte band ook goed verklaren.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 10:39:54 #58
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_207550874
Ik zat voor de leuk te kijken wie er nog in zat, en zag Halvorsen staan. Die zit al bij ijs_beer onder z’n schuilnaam Kristoffel.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zaterdag 14 januari 2023 @ 10:53:34 #59
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207551049
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 10:39 schreef GotenSSJ het volgende:
Ik zat voor de leuk te kijken wie er nog in zat, en zag Halvorsen staan. Die zit al bij ijs_beer onder z’n schuilnaam Kristoffel.
Rui Oliveira is er ook uit.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 11:00:28 #60
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207551133
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 10:18 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
Wat een schatje, kut ootoo's, waterstofbommen op ootoo's :(

Kwam Kokkino toevallig uit de Mani regio uit Griekenland? Want je hebt daar veel zwerfkatten. En dat zou jouw hechte band ook goed verklaren.
Wow, dit zou alles verklaren.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_207551903
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 23:12 schreef Bill_Hillie het volgende:
Wat een ellende deze biedronde...ik kom nauwelijks tot een shortlist van 10 inmiddels :{
Ik schaam me voor de troep waar ik deze ronde op heb geboden. Mag toch hopen dat ik direct de eerste renner op mijn lijstje heb, anders wordt het wel heel treurig.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 12:17:15 #62
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207552062
quote:
9s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 12:03 schreef Pistolero het volgende:

[..]
Ik schaam me voor de troep waar ik deze ronde op heb geboden. Mag toch hopen dat ik direct de eerste renner op mijn lijstje heb, anders wordt het wel heel treurig.
Ik kwam nog tot 8 namen die ik eventueel in mijn team zou tolereren. Die laatste twee slots lukten echt niet.

Gelukkig nog maar 2 nodig dus dat zou in principe goed moeten komen.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 12:21:29 #63
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207552117
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 22:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Budyak, Ewart, EYOB, de sympathieke Mongool Sainbayar, Rekiki, Teringgaannu zit vol fenomenen.
En Jeroen Meijers! Maar die is wel een beetje over zijn piek.
pi_207555157
Als nummer 31 nog vrij is, dan doe die maar.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 15:59:59 #65
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207555318
@Aguero
@baggerbaas
13 Bill_Hillie
31 Chiappucci
23 dale__cooper
30 DecoAoreste
8 DeLuna
11 Faraday01
14 Felagund
27 franklop
22 Fretwork
@Frozen-assassin
18 GotenSSJ
@heywoodu
19 hhh38
7 Ijs_beer
@Immerdebestebob
26 johannes_vermeer
@knijn1985
4 Mani89
16 Max23
@maxi-mus
2 Mexicanobakker
25 Momo
5 Pino112
3 Pistolero
9 Rellende_Rotscholier
21 Sabata
@skysherrif
1 Slobeend
12 steven184
@wimderon

Als ik het goed heb. Nog vrij: 6, 10, 15, 17, 20, 24, 28, 29, 32
pi_207555345
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 15:59 schreef hhh38 het volgende:
@:Aguero
@:baggerbaas
13 Bill_Hillie
31 Chiappucci
23 dale__cooper
30 DecoAoreste
8 DeLuna
11 Faraday01
14 Felagund
27 franklop
22 Fretwork
@:Frozen-assassin
18 GotenSSJ
@:heywoodu
19 hhh38
7 Ijs_beer
@:Immerdebestebob
26 johannes_vermeer
@:Knijn1985
4 Mani89
16 Max23
@:maxi-mus
2 Mexicanobakker
25 Momo
5 Pino112
3 Pistolero
9 Rellende_Rotscholier
21 Sabata
@:Skysherrif
1 Slobeend
12 steven184
@:wimderon

Als ik het goed heb
E: dan maar gewoon 6
pi_207555366


Overigens doe ik mee met mijn eigen team zie ik.

Tijd om een trainingskamp te gaan beleggen ;(
  zaterdag 14 januari 2023 @ 16:03:15 #68
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207555394
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 16:01 schreef skysherrif het volgende:

[..]
Ik zie dat vgm 14 nog over is, 14 graag! :)
Felagund heeft 14, zie edit
pi_207555428
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 16:03 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Felagund heeft 14, zie edit
Jammer, 6 dan maar denk ik
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 14 januari 2023 @ 16:07:53 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_207555475
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 15:59 schreef hhh38 het volgende:
@:Aguero
@:baggerbaas
13 Bill_Hillie
31 Chiappucci
23 dale__cooper
30 DecoAoreste
8 DeLuna
11 Faraday01
14 Felagund
27 franklop
22 Fretwork
@:Frozen-assassin
18 GotenSSJ
@:heywoodu
19 hhh38
7 Ijs_beer
@:Immerdebestebob
26 johannes_vermeer
@:Knijn1985
4 Mani89
16 Max23
@:maxi-mus
2 Mexicanobakker
25 Momo
5 Pino112
3 Pistolero
9 Rellende_Rotscholier
21 Sabata
@:Skysherrif
1 Slobeend
12 steven184
@:wimderon

Als ik het goed heb. Nog vrij: 6, 10, 15, 17, 20, 24, 28, 29, 32
Huh wat? Even lezen waar dit over gaat :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_207555499
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 16:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Huh wat? Even lezen waar dit over gaat :P
Je kan een nummer kiezen die je koppelt aan welke loting je krijgt voor dit jaar.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 14 januari 2023 @ 16:09:41 #72
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_207555506
24!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_207555793
Citius, Altius, Fortius.
pi_207556336
Doe mij het het opgetelde IQ van Jose en Domingos Goncalves maar, 32.
pi_207556341
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 13:40 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tijd voor de ploegpresentatie.

De ploeg is helaas nog zonder naam, maar we hebben wel al 14 renners.

Tim Merlier is de topsprinter of choice. Dit is oprecht voor het eerst dat ik kan beschikken over een echte topsprinter, zeker een van de rappere mannen in het peloton. Hij mag vermoedelijk een aantal kleinere koersen rijden, dus dat moet een garantie zijn voor punten.

Axel Zingle was vorig jaar dé man in alle Franse B-koersen. Hij is nog jong en heeft ook dit jaar een ontzettend gevarieerd programma met iets meer grote wedstrijden, maar nog steeds een hoop eendagswedstrijden op een lager niveau. Een fantastische renner in het eendagswerk vorig jaar, hopelijk kent hij geen terugval maar wordt hij enkel nog beter.

Warren Barguil heeft nog een jaar verlengd, vorig jaar had hij misschien wel zijn beste jaar ooit. Dit jaar lijkt hij zich opnieuw vooral te richten op ééndagswedstrijden, al zal hij ook schitteren in de Giro en in wat meerdaags werk. Hopelijk voelt hij zich daarna te moe voor de Tour.

Andere renners wilden zich helaas niet aan het team binden in eerste instantie, dus moest de markt opnieuw verkend worden. Een echte klassiekerrenner miste nog, maar daar is Jasper Stuyven. Niet het beste programma ooit, maar wanneer in vorm een puntenpakker in de eerste seizoenshelft. In de tweede seizoenshelft moeten we hopen dat men een beetje coulant is.

Andrea Vendrame is een tweede sprinter die nog beschikbaar was. Schittert soms in kleine Franse en Italiaanse koersjes. Deed ie eigenlijk vooral voor de Corona. Begint het seizoen in Oman, daar zullen we zien hoe zijn sprintbenen zijn, want vorig jaar had ie die soms wel echt thuisgelaten.

Maxim van Gils, tsja hier begint eigenlijk al de lijst van de hoop. Als het draait, zoals in de Saudi tour vorig jaar... maar goed, hij is nog jong. Lotto zal de puntjes nog nodig hebben, dusja. Wanneer begint ie? Nou, geen idee, het is wat het is. Hopelijk ook in Oman ofzo.

Patrick Konrad is ook wel eens beter geweest dan tegenwoordig. Het is wat het is, je moet soms gokjes nemen. Vorig jaar was matig, maar hij wordt wat oud. Hopelijk komen er wat sprokkelpuntjes binnen uit de rondjes van een week, want dat kan Konrad technisch wel. We zullen op Mallorca zien of ie daar goed genoeg is om op de heuveltjes verre ereplaatsen te rijden. Ik heb eigenlijk wel veel man op Mallorca dit jaar, dat was ook wel eens anders. Maar goed, je moet wat nadat er maar 1 iemand in de TDU of de San Juan rijdt he!

Juan Sebastian Molano kon vorig jaar ineens winnen maar wel alleen door een paar rake klappen te verkopen. Dit jaar zal hij zich ook weer als een mongool gedragen, maar als hij tussendoor ook wat punten waard is is het allemaal wel prima. Vorig jaar was ie goed dus dit jaar zal het wel niks zijn, maar de mazzel is dat UAE weinig sprinters heeft dus hij mag vast wel op een paar plekken meesprinten.

David de la Cruz kan er niets meer van, maar misschien is ie ineens weer goed. Dat heb ik wel vaak gezegd he, ik heb allemaal antiek brandhout hahahaha

Alan Banaszek, waarom heb ik die ook alweer? Was ik dronken ofzo?

Mattia Cattaneo. Als het draait. Kan tijdrijden. Kan klimmen. Kan meedoen in eendagswedstrijden. Maar kan ook zomaar enkel moeten knechten voor Evenepoel ofzo. Altijd tegen mij. We zullen zien hoe goed hij is in de TDU.

Edoardo Affini. Zal wel niet veel voor eigen kans mogen, maar hij kan wel aardig tijdrijden. Het is iets.

Kenny Elissonde. Mex retirement home, manmanman waarom heb ik zoveel oude kreupele mannen die misschien een keer 13e worden in een bergrit of een klassement van de Dauphine?

Matej Govekar. Oke vooruit nog een keer een kleuter. Misschien gaat ie wat ereplaatsen bij elkaar sprinten, waarschijnlijker is dat ik blij moet zijn met een zesde plaats in de CRO Race.
Leuk technisch Konrad grapjen.
pi_207556347
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2023 14:49 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Zeker, ik had Hayter willen hebben :(
Er rijdt er nog één rond!
  zaterdag 14 januari 2023 @ 17:26:37 #77
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207556598
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 17:04 schreef wimderon het volgende:
Doe mij het het opgetelde IQ van Jose en Domingos Goncalves maar, 32.
dat is het nummer wat je altijd had zie ik in je excel sheets
pi_207556602
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 17:05 schreef wimderon het volgende:

[..]
Er rijdt er nog één rond!
Die is er ook al uit toch? Of is er nog een derde?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_207556732
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 17:26 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
dat is het nummer wat je altijd had zie ik in je excel sheets
Hoe bedoel je, het nummer dat ik altijd had?
pi_207557401
Wat een boel narigheid is er over.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 18:48:36 #81
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207557784
Was vanavond nu al de deadline? Ik zit dan wel op een feestje maar misschien kan ik tussendoor af en toe gluren of het beter is gegaan dan vorige keer.
pi_207557913
17
pi_207557992
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 18:48 schreef DecoAoreste het volgende:
Was vanavond nu al de deadline? Ik zit dan wel op een feestje maar misschien kan ik tussendoor af en toe gluren of het beter is gegaan dan vorige keer.
Ja, 22.00 uur
pi_207558062
In ieder geval 2 renners extra straks!
  zaterdag 14 januari 2023 @ 19:09:57 #85
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207558101
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 19:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
In ieder geval 2 renners extra straks!
Benieuwd wie je hebt geïdentificeerd als de 2 beste overgebleven renners
  zaterdag 14 januari 2023 @ 19:17:53 #86
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207558223
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 19:09 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Benieuwd wie je hebt geïdentificeerd als de 2 beste overgebleven renners
Hopelijk niet dezelfde als ik _O-
pi_207558382
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 19:17 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]
Hopelijk niet dezelfde als ik _O-
Ik heb letterlijk al mijn budget op 1 renner gesmeten aangezien ik er toch nog maar eentje nodig heb. Voor de rest allemaal biedingen van 0,2. Als @Frozen-assassin dezelfde heeft als ik word ik woest.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 20:16:04 #88
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207559189


[ Bericht 100% gewijzigd door knijn1985 op 14-01-2023 20:16:56 (Oeps) ]
  zaterdag 14 januari 2023 @ 20:16:20 #89
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207559195
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 17:38 schreef wimderon het volgende:

[..]
Hoe bedoel je, het nummer dat ik altijd had?
Met de warme balletjes
  zaterdag 14 januari 2023 @ 20:20:58 #90
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207559283
Ik kijk morgenochtend pas trouwens
pi_207559630
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 19:31 schreef Pistolero het volgende:

[..]
Ik heb letterlijk al mijn budget op 1 renner gesmeten aangezien ik er toch nog maar eentje nodig heb. Voor de rest allemaal biedingen van 0,2. Als @:Frozen-assassin dezelfde heeft als ik word ik woest.
Je kunt gewoon dat hele budget op alle spelers zetten ;)
pi_207559696
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:33 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
Je kunt gewoon dat hele budget op alle spelers zetten ;)
Weet ik, maar bij de rest houd ik liever wat over voor de transferperiode, zo slecht zijn die namen.
pi_207559732
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:35 schreef Pistolero het volgende:

[..]
Weet ik, maar bij de rest houd ik liever wat over voor de transferperiode, zo slecht zijn die namen.
Een van de mannen van TdT ? _O-
pi_207559787
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:37 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
Een van de mannen van TdT ? _O-
Oke, het kon altijd nog slechter.
pi_207560000
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:37 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
Een van de mannen van TdT ? _O-
Tietema zelf?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_207560300
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 17:27 schreef Felagund het volgende:

[..]
Die is er ook al uit toch? Of is er nog een derde?
Jeetje, waar gaat die overal punten scoren dan?
pi_207560357
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:39 schreef Pistolero het volgende:

[..]
Oke, het kon altijd nog slechter.
Er is een PCT-team waar nog nooit iemand van gekocht is _O_
  zaterdag 14 januari 2023 @ 20:59:17 #98
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207560445
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:57 schreef wimderon het volgende:

[..]
Er is een PCT-team waar nog nooit iemand van gekocht is _O_
Vorig jaar nog even een GP gewonnen.
pi_207560499
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:59 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Vorig jaar nog even een GP gewonnen.
Die heeft ooit ook eens op een shortlist gestaan in een vierde ronde ofzo.
pi_207560531
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:57 schreef wimderon het volgende:

[..]
Er is een PCT-team waar nog nooit iemand van gekocht is _O_
Dit kan alleen maar Novo Nordisk zijn, toch?
pi_207560575
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:55 schreef wimderon het volgende:

[..]
Jeetje, waar gaat die overal punten scoren dan?
Misschien weer in de ronde van Rwanda?

Er is zelfs geboden op Jose Herrada.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 14 januari 2023 @ 21:15:52 #102
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207560954
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 21:03 schreef Felagund het volgende:

[..]
Misschien weer in de ronde van Rwanda?

Er is zelfs geboden op Jose Herrada.
Dat moet een vergissing zijn.
pi_207562244
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 21:15 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Dat moet een vergissing zijn.
Dat is een vergissing geweest ja
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_207562396
Is @knijn1985 online?
pi_207562415
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 21:57 schreef Dale__Cooper het volgende:
Is @:Knijn1985 online?
Uitslag morgen pas zei die
  zaterdag 14 januari 2023 @ 22:14:10 #106
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207562954
Op wie hebben jullie geboden?
  zaterdag 14 januari 2023 @ 22:15:12 #107
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207562984
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 22:14 schreef Immerdebestebob het volgende:
Op wie hebben jullie geboden?
Bassey
  Redactie Sport zaterdag 14 januari 2023 @ 22:17:05 #108
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207563048
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 20:57 schreef wimderon het volgende:

[..]
Er is een PCT-team waar nog nooit iemand van gekocht is _O_
Peron is de enige die nog enigszins koopwaardig is
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 14 januari 2023 @ 22:17:24 #109
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207563058
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 22:14 schreef Immerdebestebob het volgende:
Op wie hebben jullie geboden?
Jozee Herrada
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_207563104
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 22:15 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
Bassey
Alle boden binnen?
  zaterdag 14 januari 2023 @ 22:22:52 #111
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207563218
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 22:17 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Jozee Herrada
Dit wens je niemand toe.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 22:54:47 #112
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207563952
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 22:14 schreef Immerdebestebob het volgende:
Op wie hebben jullie geboden?
Ik verklap er eentje: Sam Oomen.
pi_207564087
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 22:14 schreef Immerdebestebob het volgende:
Op wie hebben jullie geboden?
Op een tip van Mani.
pi_207564376
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:01 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]
Op een tip van Mani.
SAINBAYAR Jambaljamts?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_207564396
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:13 schreef Felagund het volgende:

[..]
SAINBAYAR Jambaljamts?
Budyak
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:19:13 #116
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207564498
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:13 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]
Budyak
Die is al vergeven
pi_207564518
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:19 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Die is al vergeven
_O- :')

Daar gaat 5,8 miljoen.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:22:49 #118
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207564578
Zelfs Teugels en Marchand zijn al vergeven :')
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:25:04 #119
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207564625
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:20 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]
_O- :')

Daar gaat 5,8 miljoen.
:D
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:25:23 #120
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207564626
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:22 schreef Immerdebestebob het volgende:
Zelfs Teugels en Marchand zijn al vergeven :')
:W

Teugels al de 1e ronde :')
pi_207564951
Stewart
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:48:07 #122
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207564956
Waar blijven de teasers?
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:53:26 #123
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207565041
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:48 schreef hhh38 het volgende:
Waar blijven de teasers?
Uitslag volgt kennelijk morgen pas. Wel jammer.
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:54:06 #124
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207565044
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]
:W

Teugels al de 1e ronde :')
Onley ook al. Is ook wel wat ambitieus :')
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:55:06 #125
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207565056
Mogen we vast wat renners voor Frass aandragen?
pi_207565060
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:48 schreef hhh38 het volgende:
Waar blijven de teasers?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 14 januari 2023 @ 23:58:18 #127
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207565101
Megabod op Valentin Midey, de man die in z'n jeugd beter was dan Pinot?
pi_207565206
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:58 schreef Immerdebestebob het volgende:
Megabod op Valentin Midey, de man die in z'n jeugd beter was dan Pinot?
jijzelf of heb je de lijst gekregen ? :P
  zondag 15 januari 2023 @ 00:13:35 #129
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207565308
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2023 23:54 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Onley ook al. Is ook wel wat ambitieus :')
Teugels rijdt nu gewoon bij een Proconti team, nog betere ondersteuning om te schroeien in de Bongo Bongo tour *O*
pi_207565342
heeft iemand op een renner geboden met de zelfde voornaam als zijn president?
  zondag 15 januari 2023 @ 00:19:57 #131
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207565382
quote:
7s.gif Op zondag 15 januari 2023 00:16 schreef skysherrif het volgende:
heeft iemand op een renner geboden met de zelfde voornaam als zijn president?
J.D.?
pi_207565429
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 00:19 schreef hhh38 het volgende:

[..]
J.D.?
Yes, denk niet dat ie bizar veel gaat opleveren, maar kon me een interview van weken terug herinneren waar hij de koersen als kopman ging krijgen van superman
  Redactie Sport zondag 15 januari 2023 @ 01:43:00 #133
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207566116
quote:
7s.gif Op zondag 15 januari 2023 00:23 schreef skysherrif het volgende:

[..]
Yes, denk niet dat ie bizar veel gaat opleveren, maar kon me een interview van weken terug herinneren waar hij de koersen als kopman ging krijgen van superman
Misschien in de kleine rondjes dat ie net 15e kan worden ja, dat kan toch nuttig zijn. Al denk ik dat ze dan beter MIJN DLC uit kunnen spelen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 15 januari 2023 @ 08:28:40 #134
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
  zondag 15 januari 2023 @ 08:33:02 #135
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207566723
Speler Teamnaam
1 10 Aguero
1 17 baggerbaas O'Connor ook nog wel bij
1 13 Bill_Hillie
1 31 Chiappucci TWC God en klein Pierke p/b Extinction Rebellion
1 23 dale__cooper
1 30 DecoAoreste
1 8 DeLuna W.V. In Volle Vaert
1 11 Faraday01 Deceptie troef met een vleugje ijdele hoop
1 14 Felagund Rogi en Pogi en de FantasTiesje Pattatenjacht
1 27 franklop Tour de José (H)
1 22 Fretwork de Patattenachtervolging - powered by Pauwels Kipkap
0 Frozen-assassin
1 18 GotenSSJ
1 24 heywoodu
1 19 hhh38
1 7 Ijs_beer
0 Immerdebestebob
1 26 johannes_vermeer
0 Knijn1985
1 4 Mani89
1 16 Max23
0 maxi-mus
1 2 Mexicanobakker
1 25 Momo Wij Hayten Australische Kut Kinderen - Fornite
1 5 Pino112 L'équipe fantastique de Pino(t)
1 3 Pistolero
1 9 Rellende_Rotscholier Alpecin-Demeukinck-Feniks
1 21 Sabata The Statesmen powered by Schönbacher Cycling
1 6 Skysherrif
1 1 Slobeend
1 12 steven184 De Wulfpack
1 32 wimderon
  zondag 15 januari 2023 @ 08:46:24 #136
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207566774
Jeetje, Delaplace en Edet :D
  zondag 15 januari 2023 @ 09:02:29 #137
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207566851
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2023 08:46 schreef Immerdebestebob het volgende:
Jeetje, Delaplace en Edet :D
Die stonden inderdaad niet op mijn radar ook, maar net even gecheckt en ze scoorden vorig jaar wel in minimaal 5 ronden punten allebei. Toch netjes gevonden.

Maar goed, dat geldt ook voor mijn laatste 2 aanwinsten, Daan Hoole en Tom Devriendt, dus ik kan niet ontevreden zijn. :) Team is compleet, presentatie volgt!
  zondag 15 januari 2023 @ 09:03:54 #138
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207566854
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2023 08:46 schreef Immerdebestebob het volgende:
Jeetje, Delaplace en Edet :D
Franse circuit moest ik wel wat voor hebben
  zondag 15 januari 2023 @ 09:05:11 #139
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207566858
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 09:03 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Franse circuit moest ik wel wat voor hebben
Ik had je trouwens wel overboden op Sam Oomen. :P Maar omdat mijn team al vol is mag je hem hebben.
  zondag 15 januari 2023 @ 09:07:38 #140
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207566873
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 09:05 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]
Ik had je trouwens wel overboden op Sam Oomen. :P Maar omdat mijn team al vol is mag je hem hebben.
Zou het wat uitmaken eigenlijk? 12e plekjes sprokkelen ;(
pi_207566923
Rajovic en fernandez erbij dan maar
pi_207566926
Christian Rodriguez, jawel.
  Moderator zondag 15 januari 2023 @ 09:20:07 #143
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207566954
@knijn1985 het is Fortnite met 2 keer T in het woord, ik had eerder een tikfout gemaakt in tekst. ;)
  zondag 15 januari 2023 @ 09:33:07 #144
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207567034
Nog steeds 48.08 budget voor laatste ronde :P

Ik denk dat het 0.5 is nu knijn
pi_207567089
Verdomme moet ik er nog 1 :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 15 januari 2023 @ 09:40:06 #146
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207567100
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2023 09:39 schreef franklop het volgende:
Verdomme moet ik er nog 1 :')
Ik zie Gregaard bij geen enkel team?
pi_207567140
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 09:40 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Ik zie Gregaard bij geen enkel team?
Klopt inderdaad. Dus zou wel compleet zijn
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 15 januari 2023 @ 09:48:15 #148
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207567187
Ik ga zo ff controleren
  zondag 15 januari 2023 @ 10:11:16 #149
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207567385
bijgewerkt!

@Frozen-assassin en @maxi-mus graag even snel wat kutnamen doorgeven.
  zondag 15 januari 2023 @ 11:15:35 #150
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_207568238
quote:
14s.gif Op zondag 15 januari 2023 10:11 schreef knijn1985 het volgende:
bijgewerkt!

@:Frozen-Assassin en @:maxi-mus graag even snel wat kutnamen doorgeven.
Pm.
pi_207568447
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 11:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Pm.

Toppers?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 15 januari 2023 @ 11:42:55 #152
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207568495
Ik zie nog wel renners die hoog eindigen in bepaalde zware koersen.
  zondag 15 januari 2023 @ 11:44:21 #153
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207568514
Verstuurd
  zondag 15 januari 2023 @ 11:47:54 #154
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207568560
Kom maar door met de uitslag :@
  zondag 15 januari 2023 @ 11:57:49 #155
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207568699
Team Thimble

Ploegenpresentatie 2023

Het team dat de afgelopen jaren steevast door het leven ging als Balance Boys, met diverse cosponsoren, keert dit jaar terug naar zijn roots. Teammanager en geldschieter Aleimon Thimble verbindt net als in het eerste jaar van deelname aan de FPCL zijn eigen naam aan het team. De naam is kort en helder: als je rijdt voor Thimble, dan zit je in Team Thimble.

En wie rijden daar dan precies voor? Nou, al in de eerste biedronde kon de vlag uit, want na jaren proberen hebben we eindelijk Benoît Cosnefroy gek genoeg gekregen om te tekenen! Het kostte wel meer dan een kwart van het budget en uiteindelijk bleek de smiecht helemaal geen andere serieuze aanboden achter de hand te hebben, maar vooruit. Als hij in de koers net zo gehaaid is teken ik ervoor. Cosnefroy is een baasje, een veelzijdige renner en een persoonlijke favoriet. Dit jaar is hij dan eindelijk kopman van Team Thimble, dus dubbel voor hem juichen! Hij kan goed scoren in het Franse circuit, maar nadert ook langzaam maar zeker zijn piek en wil een serieuze rol gaan spelen in de grote klassiekers. Hij krijgt voor zijn ambities een meesterknecht mee, Matis Louvel, die zelf ook voor eigen kansen zal mogen gaan in de kleinere eendagskoersen. Maar er is nog een kaper op de kust, want Matej Mohorič is ook een uitstekende en veelzijdige klassiekerrenner. Hopelijk kunnen deze mannen elkaar tot grote hoogte stuwen en kijken ze elkaar niet het licht uit de ogen.

Dan de klassementskopman, Richard Carapaz. Hij wil dit jaar hoge ogen gooien in de Tour en de Vuelta, en hopelijk komen daar nog mooie ereplaatsen bij in de WT-rondes van een week. Hij is eigenlijk de enige renner in het team die serieus klassementen kan rijden, maar ook hij krijgt met Lennard Kämna een goede meesterknecht mee die zelf ook uitstekend klimt.

Einer Augusto Rubio en Eduardo Sepulveda hebben allebei contractverlenging gekregen en zijn ook het beste als de weg flink omhoog loopt. Ze zullen dit jaar veelal trouw zijn aan hun collega-klimmer uit Zuid-Amerika, Carapaz, maar krijgen hun kansen in de kleinere klimkoersjes.

De sprinters van dienst zijn Daniel McLay en Niccolo Bonifazio. Laatstgenoemde reed ook al eens eerder voor Balance Boys. Beide sprinters behoren niet tot de absolute wereldtop maar moeten wel in staat worden geacht om de ereplaatsen aaneen te rijgen in vlakke ritten in kleine en middelgrote etappekoersen.

Voor de tijdritten hebben we tot onze grote spijt niet Matteo Sobrero, hij was op weg om bij ons te tekenen maar werd op het allerlaatste moment weggekaapt door de concurrentie. Erg pijnlijk. We moeten het doen met Patrick Bevin, opnieuw een oude bekende en een persoonlijke favoriet, al lijkt hij iets over zijn piek te zijn. Maar we hebben ook jong talent voor de tijdritten in de Nederlander Daan Hoole. Met een beetje geluk kan hij nog iets doorgroeien en mooie dingen laten zien.

Dan hebben we nog 2 mannen voor het Belgische circuit, Lionel Taminiaux en Tom Devriendt. België heeft naast Frankrijk de meeste profkoersen, dus zoals iedereen inmiddels wel weet moet je een paar tweederangs Belgen erbij hebben. Deze mannen passen uitstekend in dat profiel.

De avonturier van het stel is Benjamin Dyball. Al vele jaren is dat een bekende naam in koersen in de meest onmogelijke uithoeken van de planeet, vooral in Azië. Korea, Thailand, Iran, dat soort werk. In rondes waar veel ploegen op een nulscore blijven hangen hoop ik dat Dyball de hoognodige puntjes sprokkelt voor de overwinning.


Daarmee is het team compleet! De doelstelling dit jaar is het linkerrijtje. Na jaren worstelen in de achterhoede zou dat eindelijk weer eens moeten lukken, want dit is toch best een degelijk team geworden. Nu alleen nog een beetje geluk met de loting, en daar wil het nog wel eens aan ontbreken. Ach ja, we gaan het zien.
  Redactie Sport zondag 15 januari 2023 @ 12:53:48 #156
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207569328
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 09:33 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nog steeds 48.08 budget voor laatste ronde :P

Ik denk dat het 0.5 is nu knijn
Lekker budget voor de transfers
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 15 januari 2023 @ 12:55:50 #157
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207569357
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 12:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Lekker budget voor de transfers
Remco wordt zonder pardon eruit gezet om financiële ruimte te maken mocht dat nodig zijn
pi_207571562
Uiteindelijk op deze 14 namen uitgekomen:

Jack Haig
Olav Kooij
Thibau Nys
Steven Kruijswijk
Brent van Moer
Christian Rodriguez
Fran Miholjević
Raul Garcia Pierna
Soren Kragh Andersen
Luke Plapp
Gianni Moscon
Jonathan Milan
Valerio Conti
Nacer Bouhanni

In de breedte best een aardig team, maar ik mis 1 of 2 grote namen om ook in de grote WT-wedstrijden te scoren. Had in ronde 2 of 3 graag nog een iemand voor top 10 in WT-rondjes binnengehaald, maar wilde niet lukken. Linkerrijtje moet wel kunnen lijkt mij.
pi_207571907
Compleet met de zeer middelmatige Fransman Cardis. Deze jongens mogen het gaan doen.

Mattias Skjelmose
Alexey Lutsenko
Sam Bennett
Santiago Buitrago
Andrea Piccolo
Ilan van Wilder
Lorenzo Fortunato
Tim Wellens
Thomas Gloag
Oscar Riesebeek
Tim van Dijke
Sjoerd Bax
Henri Vandenabeele
Romain Cardis

Ja, nee, dit wordt helemaal niks.
  zondag 15 januari 2023 @ 15:28:43 #160
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_207571996
quote:
9s.gif Op zondag 15 januari 2023 15:23 schreef Pistolero het volgende:
Compleet met de zeer middelmatige Fransman Cardis. Deze jongens mogen het gaan doen.

Mattias Skjelmose
Alexey Lutsenko
Sam Bennett
Santiago Buitrago
Andrea Piccolo
Ilan van Wilder
Lorenzo Fortunato
Tim Wellens
Thomas Gloag
Oscar Riesebeek
Tim van Dijke
Sjoerd Bax
Henri Vandenabeele
Romain Cardis

Ja, nee, dit wordt helemaal niks.
Ik had Cardis vorig jaar, toch een rondje of 3 a 4 voor me gewonnen.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 15 januari 2023 @ 15:30:25 #161
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207572023
quote:
9s.gif Op zondag 15 januari 2023 15:23 schreef Pistolero het volgende:
Compleet met de zeer middelmatige Fransman Cardis. Deze jongens mogen het gaan doen.

Mattias Skjelmose
Alexey Lutsenko
Sam Bennett
Santiago Buitrago
Andrea Piccolo
Ilan van Wilder
Lorenzo Fortunato
Tim Wellens
Thomas Gloag
Oscar Riesebeek
Tim van Dijke
Sjoerd Bax
Henri Vandenabeele
Romain Cardis

Ja, nee, dit wordt helemaal niks.
Als Skjelmose nog zo'n jaar heeft en het draait bij Wellens, Lutsenko en Bennett kan dit zomaar genoeg zijn voor top 10
pi_207572044
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2023 15:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Als Skjelmose nog zo'n jaar heeft en het draait bij Wellens, Lutsenko en Bennett kan dit zomaar genoeg zijn voor top 10
Ja, het heeft wel een heel hoog "Als het draait" gehalte allemaal.
Vooral benieuwd naar Piccolo en of hij eindelijk zijn belofte gaat inlossen. Die was afgelopen najaar toch behoorlijk aan het schroeien na anderhalf jaar aan problemen.
pi_207572544
We gaan het doen met;
Fabio Jakobsen
Pavel Sivakov
Florian Sénéchal
Alberto Dainese
Corbin Strong
Marijn van den Berg
Manuel Penvaler
Sylvain Moniquet
Felix Gall
Simone Velasco
Jenthe Biermans
Mark Stewart
Jonas Gregaard

En de absolute koopman; José Herrada
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 15 januari 2023 @ 16:08:40 #164
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207572671
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2023 16:02 schreef franklop het volgende:
We gaan het doen met;
Fabio Jakobsen
Pavel Sivakov
Florian Sénéchal
Alberto Dainese
Corbin Strong
Marijn van den Berg
Manuel Penvaler
Sylvain Moniquet
Felix Gall
Simone Velasco
Jenthe Biermans
Mark Stewart
Jonas Gregaard

En de absolute koopman; José Herrada
Ik zie veel overlap met mijn biedingen (inclusief de laatste 2 renners ;) ), dus toch een beetje trots als dit team hoog eindigt
pi_207572834
Voor het eerst heb ik er vier biedrondes over moeten doen, maar nu is mijn sterrenensemble dan toch eindelijk compleet. Aanschouw en huiver!

Aleksandr Vlasov
Guillaume Martin
Pascal Ackermann
Vincenzo Albanese
Sandy Dujardin
Jhonatan Narvaez
Edvald Boasson Hagen
Henok Mulubrhan
Ryan Gibbons
Jon Aberasturi
Odd Christian Eiking
Enzo Paleni
Alex Baudin
Oier Lazkano
pi_207574674
quote:
9s.gif Op zondag 15 januari 2023 15:23 schreef Pistolero het volgende:
Compleet met de zeer middelmatige Fransman Cardis. Deze jongens mogen het gaan doen.

Mattias Skjelmose
Alexey Lutsenko
Sam Bennett
Santiago Buitrago
Andrea Piccolo
Ilan van Wilder
Lorenzo Fortunato
Tim Wellens
Thomas Gloag
Oscar Riesebeek
Tim van Dijke
Sjoerd Bax
Henri Vandenabeele
Romain Cardis

Ja, nee, dit wordt helemaal niks.
Eindelijk een team waarvan ik denk, ja nee dat is niet heel veel beter dan de mijne :D :@

Alhoewel, als het idd draait wel weer een stuk beter, met jongens als buitrago die ik dit jaar wel zie schroeien
pi_207574763
Zoals gezegd, een imo erg matig team, maargoed veel ervaring opgedaan in de eerste keer dat ik meedoe en het was sowieso erg leuk :D zo zonde dat ik hier niet vaker aan mee heb gedaan.

1. Oscar Onley, hier heb ik veel (te veel) hoop op
2. Nicola Conci
3. Enric Mas
4. David Dekker
5. Gino Mader
6. Quinn Simmons
7. Dion Smith
8. Alexander Salby
9. Milan Menten
10. Robbert Stannard
11. Sean Quinn
12. Kamiel Bonneu
13. Ruben Fernandez
14. Dusan Rajovic
  Redactie Sport zondag 15 januari 2023 @ 18:28:06 #168
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207575032
quote:
1s.gif Op zondag 15 januari 2023 15:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Als Skjelmose nog zo'n jaar heeft en het draait bij Wellens, Lutsenko en Bennett kan dit zomaar genoeg zijn voor top 10
Die stonden echt niet voor niets allemaal op mijn ronde 1 longlist
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 15 januari 2023 @ 18:42:37 #169
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207575270
Mijn Venturini NK Frans kampioen veldrijden. Ik eis een bonuspunt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 16 januari 2023 @ 08:43:44 #170
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207580777
Is nummer 29 nog vrij? Dat is een mooie leeftijd om gehad te hebben.

[ Bericht 1% gewijzigd door Immerdebestebob op 16-01-2023 09:04:07 ]
  maandag 16 januari 2023 @ 09:11:23 #171
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207581091
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2023 11:15 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Pm.

Valse melding
  maandag 16 januari 2023 @ 09:26:52 #172
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
  maandag 16 januari 2023 @ 09:28:19 #173
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
  maandag 16 januari 2023 @ 09:30:10 #174
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207581325
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 09:28 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Is er al een volledige kalender?
ja, moet nog even NK's inpassen dat was ik even vergeten
pi_207581345
Steef zal weer blij met ons zijn met alle directe links naar PCS dit jaar :+

(is geen kritiek!)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 16 januari 2023 @ 09:36:22 #176
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207581394
https://www.dropbox.com/s(...)sy1tanxcnxymm1rynwet

Het zal zoiets worden.
Zoals altijd zullen er wijzigingen komen natuurlijk.
  maandag 16 januari 2023 @ 09:44:30 #177
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207581478
Ik sta er gelijk in Down Under :@
  maandag 16 januari 2023 @ 09:47:28 #178
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207581506
Ik mis nog wat teamnamen en ga nog even kijken hoe ik de linkjes ga doen van de teams.
  maandag 16 januari 2023 @ 09:49:03 #179
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207581517
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 09:47 schreef knijn1985 het volgende:
Ik mis nog wat teamnamen en ga nog even kijken hoe ik de linkjes ga doen van de teams.
Mijn teamnaam is Sprokkelaars United
  Redactie Sport maandag 16 januari 2023 @ 10:04:51 #180
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207581659
Cattaneo en Vendrame moeten het doen. Ja en welke figuren er in deze koers op Mallorca staan.

Zolang ik maar niet tegen een type Yates/Hayter/Dennis/Schmid moet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 16 januari 2023 @ 10:04:55 #181
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207581660
R.EV - R.EV - R.EV - R.EV - R.EV - en de rest
pi_207581689
benieuwd tegen wie ik mag, maar vooralsnog heb ik staan;

Down Under;
Strong

Valenciana
Biermans
Herrada (kopman!)
Penalver

Calvia
Herrada (kopman!)
Penalver
Senechal
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 16 januari 2023 @ 10:09:44 #183
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207581701
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 10:04 schreef Frozen-assassin het volgende:
R.EV - R.EV - R.EV - R.EV - R.EV - en de rest
15, 20 of 28?
pi_207581717
Zo te zien zetten we alle ballen op de Trofeo Calvia
- Powless
- Planckaert
- Rui Oliveira
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  maandag 16 januari 2023 @ 10:12:52 #185
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207581740
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 10:09 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
15, 20 of 28?
20
  Redactie Sport maandag 16 januari 2023 @ 10:16:38 #186
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207581786
Oja ik moet een teamnaam nog.

We gaan voor een klassieker: Wielerclub de Dagjesmens.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 16 januari 2023 @ 10:40:36 #187
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207582109
Team Thimble, opstelling ronde 1

Down Under: Bevin

Valencia
: -

Calvia: Kämna, Sepulveda, McLay

Oei, beetje afhankelijk van Bevin die al gevallen is. Veel renners nog in winterslaap, maar misschien valt het mee.
  maandag 16 januari 2023 @ 10:49:01 #188
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207582215
FRANS BAUER

Down Under: Dorian Godon, Paul Penhoët, Hugo Page, Elie Gesbert

Valencia: - Clement Venturini

Calvia: Lilian Calmejane, Remi Cavagna

COME AT ME
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 16 januari 2023 @ 10:55:36 #189
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207582295
Als ik de eerste ronde tegen Mani moet, wil ik een ander nummer.
  maandag 16 januari 2023 @ 11:00:09 #190
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_207582342
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 09:47 schreef knijn1985 het volgende:
Ik mis nog wat teamnamen en ga nog even kijken hoe ik de linkjes ga doen van de teams.
Mijn teamnaam had ik in PM doorgegeven, maar geloof dat het nog niet in de sheet stond. We gaan wederom voor Texas Forever
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_207582368
Rogi en Pogi en de FantasTiesje Pattatenjacht - Ronde 1 team:
Down under: Baroncini, Molard
Valencia: -
Calvia: Mogelijk Vansevenants, Vliegen, Herregodts.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 16 januari 2023 @ 11:03:19 #192
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_207582377
Down Under: Tesfatsion, G.Bennett, Haller

Valenciana:

Calvia: Alaphilippe? Meintjes?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_207582426
Doe maar Als het draait p/b Methylhexanamine als teamnaam.


Down Under: van Dijke, Bax, Riesebeek

Valencia: Gloag

Calvia: Piccolo, Wellens

Alle ballen op Wellens dan maar :')
  Moderator maandag 16 januari 2023 @ 11:16:12 #194
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_207582539
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 09:47 schreef knijn1985 het volgende:
Ik mis nog wat teamnamen en ga nog even kijken hoe ik de linkjes ga doen van de teams.
Teamnaam: Team Wivco & Adriaantje p/b De Biblebelt
  maandag 16 januari 2023 @ 11:24:39 #195
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207582637
Leuk om al een opstelling te geven maar voor die Trofeo op Mallorca staan bij sommige ploegen nog 20 renners _O-
  Redactie Sport maandag 16 januari 2023 @ 11:45:06 #196
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207582944
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 11:24 schreef hhh38 het volgende:
Leuk om al een opstelling te geven maar voor die Trofeo op Mallorca staan bij sommige ploegen nog 20 renners _O-
Daar staan over het algemeen alle renners die op Mallorca gaan rijden ja, maar niet precies wie welke koers rijdt. En bij de Calvia is dat relatief lastig voorspellen.

Zelf heb ik Konrad, Zingle, Barguil, Banaszek en Molano actief op Mallorca, maar ik zie alleen Konrad, Barguil en misschien Zingle de Calvia rijden. Al heb ik met Konrad en Barguil twee prima kansen op punten in zo'n wedstrijd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_207583036
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 09:47 schreef knijn1985 het volgende:
Ik mis nog wat teamnamen en ga nog even kijken hoe ik de linkjes ga doen van de teams.
Mijn teamnaam: Skoekeloen Cycling
  maandag 16 januari 2023 @ 11:49:58 #198
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207583037
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 11:45 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Daar staan over het algemeen alle renners die op Mallorca gaan rijden ja, maar niet precies wie welke koers rijdt. En bij de Calvia is dat relatief lastig voorspellen.

Zelf heb ik Konrad, Zingle, Barguil, Banaszek en Molano actief op Mallorca, maar ik zie alleen Konrad, Barguil en misschien Zingle de Calvia rijden. Al heb ik met Konrad en Barguil twee prima kansen op punten in zo'n wedstrijd.
Calvia is relatief zwaar toch? Ik heb Fiorelli, Ulissi en Asgreen op Mallorca zo te zien, dan lijkt Ulissi de meest waarschijnlijke.
  maandag 16 januari 2023 @ 12:45:29 #199
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207583852
Als @maxi-mus even nummertje kiest hebben we een speelschema

15 of 28
  maandag 16 januari 2023 @ 13:52:46 #200
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207584850
Wat zijn de odds voor alle teams?
  maandag 16 januari 2023 @ 14:08:21 #201
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_207585098
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 12:45 schreef knijn1985 het volgende:
Als @:Maxi-mus even nummertje kiest hebben we een speelschema

15 of 28
15
  maandag 16 januari 2023 @ 14:19:09 #202
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207585532
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 13:52 schreef Immerdebestebob het volgende:
Wat zijn de odds voor alle teams?
Te vinden op https://www.unibet.nl/FPCL?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 16 januari 2023 @ 14:38:46 #204
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207585566
quote:
Heb je nou zelf ook nog geen teamnaam? :P
  maandag 16 januari 2023 @ 14:43:25 #205
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207585637
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 14:38 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Heb je nou zelf ook nog geen teamnaam? :P
haha klopt
Die bewaar ik nog voor de ploegenpresentatie!
  maandag 16 januari 2023 @ 15:58:59 #206
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
  maandag 16 januari 2023 @ 16:01:19 #207
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207586620
Eerste ronde dus tegen @maxi-mus . Wie heb je aan de start?
  maandag 16 januari 2023 @ 16:32:40 #208
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207586984
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 16 januari 2023 @ 16:53:35 #209
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207587250
Mijn teamnaam wordt Wat wil je horen? Mijn motto als het tegen zit.

pi_207587751
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 13:52 schreef Immerdebestebob het volgende:
Wat zijn de odds voor alle teams?
Even beter gekeken, @DeLuna, @wimderon, @Max23 lijken me zeer sterk, daarbuiten ook @GotenSSJ, @Dale__Cooper als outsiders.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 16 januari 2023 @ 17:41:44 #211
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_207587819
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 17:37 schreef Felagund het volgende:

[..]
Even beter gekeken, @:DeLuna, @:wimderon, @:Max23 lijken me zeer sterk, daarbuiten ook @:GotenSSJ, @:Dale__Cooper als outsiders.
Jezelf niet noemen :D.
  maandag 16 januari 2023 @ 17:43:07 #212
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207587839
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 17:41 schreef Slobeend het volgende:

[..]
Jezelf niet noemen :D.
Hij noemt vooral wie hij als zijn concurrenten ziet :P .
pi_207587921
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 17:41 schreef Slobeend het volgende:

[..]
Jezelf niet noemen :D.
Ik had mijzelf even buiten beschouwing gelaten, maar ik denk wel dat ik tot de favorieten hoor ja.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 16 januari 2023 @ 18:02:11 #214
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207588091
Openen tegen Klep en Thomas G.

Leuk :)
  maandag 16 januari 2023 @ 18:03:31 #215
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207588112
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Openen tegen Klep en Thomas G.

Leuk :)
Thomas G zal wel weer niet vooruit te branden zijn joh.
pi_207588459
Wie breng jij ten tonele @Aguero
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 16 januari 2023 @ 18:47:35 #217
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207588675
Met gepaste trots heten wij u welkom bij de ploegpresentatie van De Crasse knarren met hun Kron op het Beulswerk p/b Le Coq Sportif. We starten de presentatie met een terugblik.
Na een solide verlopen seizoen in 2022 waarin de ploeg van manager Knijn op een grijze twaalfde plek eindigde, gloort dit jaar de weg terug naar de top van het klassement. De ploeg was vorig jaar akelig constant getuige de schamele 7 speelrondes die zijn verreden zonder dat de ploeg punten pakte. Een doelstelling die ook dit jaar hoog in het vaandel staat.
Daar past dan ook het selectiebeleid bij. Van renners als Viktor Koretzky en Henok Mulubrhan die 0 punten noteerden respectievelijk voor en na de winterstop is keihard afscheid genomen. Ook Antonio Jesus Soto heeft het veld moeten ruimen, na een verdienstelijke eerste twee koersen nam hij de rest van het jaar vrijaf. Het is logisch dat de andere ploegleiders weinig heil zagen in deze pseudofietsers. Toch willen we nog een klein eerbetoon houden voor de renners van afgelopen seizoen.
Ook is er afscheid genomen van Søren Wærenskjold. Faraday01 besloot om 3.55 van zijn budget te spenderen aan deze bonkige Noor die afgelopen seizoen welgeteld eenmaal in de punten reed. Maar dat is scorebord journalistiek. Wij zagen het net als Faraday01 zitten in deze beloftevolle renner.
David de la Cruz reed vorig seizoen 5x in de punten, dat is al een argument op zich om hem links te laten liggen. Maar Mexicanobakker heeft Mazoman voor een fooi weten te strikken en ziet hem waarschijnlijk in het gat van SuperMAL springen.
Lewis Askey fietste zich vorig jaar 6x in de punten, maar toch zag Heywoodu in hem het talent dat wij ook zagen. Opmerkelijk genoeg zat zijn bod zelfs op dezelfde golflengte: 7 en een beetje. De winnaar van Parijs-Roubaix bij de beloften is van alle markten thuis en rijdt bij groupama een schitterend programma. Hier gaat Heywoodu veel plezier aan beleven.
Itamar Einhorn was naamgever van de ploeg verleden jaar. Hij betaalde dat vertrouwen niet helemaal terug. Slechts zeven keer in de punten, voor een sprinter echt te weinig. Gek genoeg laat de jonge Israëliër wel constante groei zien over de laatste jaren. Genoeg reden voor DeLuna om hem aan dat team toe te voegen.
Acht maal reed mooie Gulio zich in de punten, maar dat deed ie dan wel in de 11x dat ie maar aan de start stond. Ciccone heeft een rukprogramma gedurende het jaar zou je kunnen concluderen. Toch had Faraday01 er 15,88 voor over. Weggegooid geld als je het mij vraagt.
Clement Champoussin, de man die in de helft van de koersen waar ie start in de punten rijdt. En dat deed hij vorig jaar ook al. Champoussin is sinds 2020 onderdeel van de ploeg van Knijn geweest. Met pijn in het hart zwaaien we hem dan ook uit. Steven184 heeft hier een goede zaak gedaan, zeker als je kijkt naar het budget dat het hem gekost heeft.
Komen we nu bij de smaakmakers van vorig seizoen. De toppers, de puntenpakkers, de lievelingetjes. Allereerst een ferme grazie richting Vincenzo Albanese, hij reed voor ons 14x in de punten afgelopen seizoen. Moet je nagaan dat vorig jaar een bod van 1,66 genoeg was voor deze jongen. Bill_Hillie betaalde dit jaar ruim 9. Ook 14x in de punten reed Mattias Jensen Skjelmose. Redelijke tijdrit in de benen, uitstekende waaierrijder, een echte vechter. Hier gaan we nog veel van horen. Pistolero had met 13,7 het winnende bod voor Skjelmose, een vervijfvoudiging van zijn waarde in 2022.
Breakout season bij B&B, vaakst scorende renner bij Einhorn maakt nog geen zomer. Luca Mozzato verhuist voor 16,3 naar maxi-mus, toch 10 meer dan wij er afgelopen jaar voor betaalden. En dat is terecht. In zo’n beetje elke koers waar ie aan de start verscheen stak ie zijn neus aan het venster. Grootste koers ter wereld, de tour de France, geen enkel probleem. Vijfmaal top 10 in zijn debuut in een grote ronde.
Dan zijn er twee namen nog niet genoemd. De kleppers die contractverlenging kregen voor dit jaar. Bryan Coquard was dit jaar op te pikken voor 12,23, alsof er geen haan naar kraait. En dat terwijl hij afgelopen jaar maar liefst 16 maal in de punten reed. Dat het maar drie keer als overwinnaar was is een kleinigheidje, hij pakt week in week uit punten. Ook vriend van de show Stanisław Aniołkowski krijgt contractverlenging. Waar ie afgelopen jaar zijn benen moest afdraaien voor die verschrikkelijke Timothy Dupont, krijgt ie dit jaar een heuse trein ter beschikking bij HPH. En ondanks die hatelijke “van de Brug” reed hij toch nog 14 keer in de punten. Dat belooft veel goeds voor dit seizoen.
Komen we bij een kort intermezzo om even de benen te strekken. Tijd voor wat koffie met een koek. Jeroen, wat heb je voor je liggen? Nou Karsten, het is een cillindervormige koek met beide uiteinden in de chocolade gedoopt. Lastig vasthouden zo, wel heel lekker.
Welkom terug bij de ploegpresentatie van De Crasse knarren met hun Kron op het Beulswerk p/b Le Coq Sportif.
Er is dit jaar met heel veel geld gesmeten voor een jonge, talentvolle, gearriveerde spanjool te contracteren. Maar liefst 30 is er betaald om Carlos Rodriguez binnen te halen. Vorig jaar betaalde Streven184 daar nog iets minder dan 2 voor. Had ie goed gezien! Een belangrijke pion voor ons Spaanse programma en hij liet in het najaar ook al zien goed tussen de vallende bladeren te kunnen fietsen. Wie weet kan hij daar nog een stapje zetten.
In hetzelfde profiel van rondewerk hebben we de veelbelovende Noor Johannessen gecontracteerd. Tobias Halland dan wel te verstaan, 10 betalen voor een jurjan of antonio is er wel over. We gaan er vanuit dat de knieproblemen verleden tijd zijn en met het schitterende programma dat Uno-x mag gaan rijden liggen er kansen genoeg voor Tobias.
Sebastian Reichenbach is zo’n stiekeme sprokkelaar die bij Tudor kan doen en laten wat ie zelf wil. Vorig jaar betaalde maxi-mus nog 7 voor de guitige Zwitser, waar wij er nulkommadrieentwintig voor betalen dit jaar. Veel upside voor een kleine prijs dus.
Waar Faraday01 ons vorig jaar met 6 uit de markt boden voor Filippo Zana, was dit jaar een bod van 7 wel genoeg. 2022 was een iets beter jaar dan 2021, eigenlijk een wat fletse giro gereden. Maar hij werd wel nationaal kampioen en die tricolore gaat hem in 2023 vleugels geven. Bovendien in een nieuwe ploeg waar hij een frisse start kan maken.
Als ik zeg 10x top 15 tot en met mei 2022 met een gemêleerd Spaans/Frans programma. Had u dan Stef Cras geantwoord? De Spaanse zon doet onze Stef klaarblijkelijk goed en daar hadden wij nog een gaatje voor. Verlost van het juk van die vreselijk Belgse ploeg, het zal je lot maar zijn. Bij TotalEnergies gaat Stef Cras zich bewijzen. Wie weet gaat ie wel zijn debuut maken op het wk.
Voor datzelfde Spaanse circuit hebben we ook Davide Piganzoli gecontracteerd. Jong Italiaans jochie die dit jaar 21 wordt. Rijdt zijn races voor het sympathieke EOLO-Kometa, waar ie dit jaar vanuit de jeugd is toegevoegd. Wellicht te vroeg om al echt punten te scoren, maar zeker een om achteraf te kunnen zeggen dat we hem in de smiezen hadden.
Daarnaast hebben we natuurlijk nog een aantal rappe mannen aan ons team toegevoegd. Hierboven zijn Coquard en Aniołkowski al benoemd. Daar voegen we Jordi Meeus en Andrea Pasqualon aan toe. Pasqualon fietste vorige jaar zijn punten bijeen voor GotenSSJ die daar 9 voor betaalde. Volgens de regel x+1 is ons bod dit jaar opgestuurd en zowaar, hij is van ons. Typisch zo’n man die er nog aanhangt na een zware dag en dan over rappe benen blijkt te beschikken. Jordi Meeus daarentegen heeft rappe benen en blijkt er dan niet meer aan te hangen. Vorig jaar betaalde RondeWIm nog 16 voor steeds minder jonge Belg. Dit jaar was een bod van 10 genoeg. Als ie een paar keer met Domme Danny samen mag rijden zijn punten een zekerheid. Hij start in elk geval niet samen met Bennett, dat scheelt alweer in frustratie.
Dan hebben we nog twee rappe mannen die we niet direct in de sprintersetappes verwachten, maar wel rap aan de meet gaan zijn. De een moet nog twintig worden en fietst bij Uno-X, dan sta je bij ons sowieso op de shortlist. Stian Fredheim is de naam. Een paar keer top 10 in Tour de l’avenir en een zeer goede olympia’s tour, maar bovenal winnaar van Parijs-Roubaix bij de junioren in 2021 hebben ons overtuigd om hem met een klein bod binnen te halen. De tweede man fiets bij Lotto-Destiny begod. Dan moeten je resultaten en vooruitzichten wel heel goed zijn wil je in aanmerking komen. Cedric Beullens werd in de derde ronde opgevist, nadat ie de afgelopen drie jaar heeft aangetoond steeds beter te gaan fietsen. Zeer goede Vuelta, verrassend zou je kunnen zeggen, en een heel fijn programma vol Vlaamse koersen. Tel daarbij op dat de ploegleiding heeft aangegeven dat ze in hem een belangrijke pion zien om koersen te gaan winnen dit jaar en je plekje bij Knijn is alsnog veilig.
Dat is niet de enige rijder van Lotto-Destiny die zich bij ons heeft aangesloten. Andreas Kron is zo’n renner waar je afgelopen jaar van dacht, ja, verrek, die fietste ook mee. Maar in de kantlijn laat ook hij een constante groei zien en dat Italiaanse najaar mag je gerust goed noemen. Bovendien een oude bekende, hij fietste in 2021 ook al voor Grosu Mannenfinnishers. En als je dat programma ziet van onze Deen dan wordt je daar toch blij van. Eind april heeft ie al 13 koersen gereden, waaronder Strade Bianchi, de Amstel, LBL en de beide Belgse pijlen.
Als laatste de renner die vorig jaar nog volledig onder de radar was. Zelfs in de vierde ronde niet opgepikt. Hij eindigde het seizoen op plek 4 van transfervrije renners die in de meeste rondes punten haalde. Wij presenteren u Kevin Vauqelin. Aardige tijdrit, kent t oh zo belangrijke Franse circuit. Een bod van zes in de eerste ronde was voldoende om de andere aasgieren af te troeven.
Dat zijn de namen die het moeten doen voor De Crasse knarren met hun Kron op het Beulswerk p/b Le Coq Sportif. De geluksindex gaf vorig jaar aan dat we voor tenminste zes punten gepiepeld zijn, reden genoeg om het heft in eigen hand te nemen. Dit jaar draaien we zelf met de koude en warme tennisballetjes. De doelstelling dit jaar is in elk geval top 5. We beginnen voor de vorm in elk geval met een nederlaag tegen DeLuna, die met Bling gaat schroeien in Aussieland. Wel leuk om te starten tegen je naamgever van afgelopen seizoen. Iedereen succes dit jaar!
  Redactie Sport / Supervogel maandag 16 januari 2023 @ 18:48:46 #218
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_207588685
Mijn presentatietje komt nog, maar alvast de opstelling voor de TDU, de rest is nog onbekend.

TDU
- Chris Harper
- Michael Storer
- Matthew Dinham
- Jay Vine
pi_207588810
De Kooijvechters

Luke Plapp mag in Australië voor de eerste punten zorgen.
pi_207589208
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Openen tegen Klep en Thomas G.

Leuk :)
Ik ben blij dat R.EV voorlopig nog op trainingskamp is :)
  Moderator maandag 16 januari 2023 @ 20:13:03 #221
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207590223
@knijn1985
het is fortnite niet fornite
  maandag 16 januari 2023 @ 20:14:44 #222
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207590250
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 20:13 schreef Momo het volgende:
@:knijn1985
het is fortnite niet fornite
Al besproken.
pi_207591175
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 18:27 schreef franklop het volgende:
Wie breng jij ten tonele @:aguero
Capiot in Valencia in ieder geval, verder zag ik op het eerste oog weinig namen.
Oh, en Barcelo natuurlijk.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport maandag 16 januari 2023 @ 21:15:05 #224
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207591343
Oh joepie tegen O'Connor

De rest is wel te doen, maar dan moet Cattaneo er dus eigenlijk wel gewoon staan om dat te counteren.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_207591983
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2023 13:52 schreef Immerdebestebob het volgende:
Wat zijn de odds voor alle teams?
Op wie zou je zelf trouwens je geld zetten? En op wie totaal niet?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 16 januari 2023 @ 22:11:56 #226
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_207592192
quote:
Zeg het uiterst creatieve: 'Follow De Lie daor, De Lie daor, follow De Lie daor'. Is mijn teamnaam. :(

Ik heb daar niet voor niks hele nachten over lopen mollemalen. Immers is de rest van het team tamelijk yaids. Dus in die teamnaam moet wel de enige man om op te bouwen dit jaar zitten. De enige echte puntenpakker tussen Halvorsen zolen. Verder is het wachten dat het lek boven is, 't is ssund eigenlijk van het budget dat we hadden. Oh, dit jaar kan ik niet wachten tot het einde van het seizoen niet meer ver meersch is. Tot die tijd wordt het een reize in de leemte van de FPCL. Hopelijk kunnen we tegen die tijd uitrusten in het zonnetje onder de Sorbrero.

Nouja, en de rest van het team is niet echt een matig woordgrapje waard eigenlijk.
Deze club moet het gaan doen, we gaan het zien.

De Lie Arnaud
Yates Simon
Mollema Bauke
Vermeersch Gianni
Aular Orluis
Leknessund Andreas
Halvorsen Kristoffel
Leemreize Gijs
Sobrero Matteo
Bouwman Koen
Babor Daniel
Colnaghi Luca
Coté Pier-André
Oliveira Nelson

En nu ff zoeken naar die tong80 smiley. :')

[ Bericht 2% gewijzigd door ijs_beer op 16-01-2023 23:01:20 ]
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_207592223
quote:
8s.gif Op maandag 16 januari 2023 22:11 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Zeg het uiterst creatieve: 'Follow De Lie daor, De Lie daor, follow De Lie daor'. Is mij teamnaam. :(

Ik heb daar niet voor niks hele nachten over lopen mollemalen. Immers is de rest van het team tamelijk yaids. Dus in die teamnaam moet wel de enige man om op te bouwen te dit jaar. De enige echte puntenpakker tussen Halvorsen zolen. Verder is het wachten dat het lek boven is, 't is ssund eigenlijk. Oh, dit jaar kan ik niet wachten tot het einde van het seizoen niet meer ver meersch is. Tot die tijd wordt het een reize in de leemte van de FPCL. Hopelijk kunnen we tegen die tijd uitrusten in het zonnetje onder de Sorbrero.

Nouja, en de rest van het team is niet eens een matig woordgrapje waar eigenlijk.
Deze club moet het gaan doen, we gaan het zien.

De Lue Arnaud
Yates Simon
Mollema Bauke
Vermeersch Gianni
Aular Orluis
Lekelnessund Andreas
Halvorsen Kristoffel
Leemreize Gijs
Sobrwro Matteo
Bouwman Koen
Babor Daniel
Colnaghi Luca
Coté Pier-André
Oliveira Nelson

En nu ff zoeken naar die tong80 smiley. :')
Zo'n slecht teampje is dit niet hoor, veel gaat idd wel van De Lie afhangen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator maandag 16 januari 2023 @ 22:16:35 #228
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_207592252
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 22:14 schreef Felagund het volgende:

[..]
Zo'n slecht teampje is dit niet hoor, veel gaat idd wel van De Lie afhangen.
Eigenlijk mis ik vooral een Fransman. Verder valt het best mee. :P (maar act, dit dat)
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_207592306
Doe maar als teamnaam

"The Dion Smiths: Simmons Strikes Again"
pi_207592507
quote:
8s.gif Op maandag 16 januari 2023 22:11 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Zeg het uiterst creatieve: 'Follow De Lie daor, De Lie daor, follow De Lie daor'. Is mijn teamnaam. :(

Ik heb daar niet voor niks hele nachten over lopen mollemalen. Immers is de rest van het team tamelijk yaids. Dus in die teamnaam moet wel de enige man om op te bouwen dit jaar zitten. De enige echte puntenpakker tussen Halvorsen zolen. Verder is het wachten dat het lek boven is, 't is ssund eigenlijk van het budget dat we hadden. Oh, dit jaar kan ik niet wachten tot het einde van het seizoen niet meer ver meersch is. Tot die tijd wordt het een reize in de leemte van de FPCL. Hopelijk kunnen we tegen die tijd uitrusten in het zonnetje onder de Sorbrero.

Nouja, en de rest van het team is niet eens een matig woordgrapje waar eigenlijk.
Deze club moet het gaan doen, we gaan het zien.

De Lie Arnaud
Yates Simon
Mollema Bauke
Vermeersch Gianni
Aular Orluis
Lekelnessund Andreas
Halvorsen Kristoffel
Leemreize Gijs
Sobrero Matteo
Bouwman Koen
Babor Daniel
Colnaghi Luca
Coté Pier-André
Oliveira Nelson

En nu ff zoeken naar die tong80 smiley. :')
Plapp tegen Yates dus in Australië, dat kan best spannend worden.
  Redactie Sport / Supervogel maandag 16 januari 2023 @ 23:09:30 #231
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_207593032
quote:
8s.gif Op maandag 16 januari 2023 22:11 schreef ijs_beer het volgende:

[..]
Zeg het uiterst creatieve: 'Follow De Lie daor, De Lie daor, follow De Lie daor'. Is mijn teamnaam. :(

Ik heb daar niet voor niks hele nachten over lopen mollemalen. Immers is de rest van het team tamelijk yaids. Dus in die teamnaam moet wel de enige man om op te bouwen dit jaar zitten. De enige echte puntenpakker tussen Halvorsen zolen. Verder is het wachten dat het lek boven is, 't is ssund eigenlijk van het budget dat we hadden. Oh, dit jaar kan ik niet wachten tot het einde van het seizoen niet meer ver meersch is. Tot die tijd wordt het een reize in de leemte van de FPCL. Hopelijk kunnen we tegen die tijd uitrusten in het zonnetje onder de Sorbrero.

Nouja, en de rest van het team is niet echt een matig woordgrapje waard eigenlijk.
Deze club moet het gaan doen, we gaan het zien.

De Lie Arnaud
Yates Simon
Mollema Bauke
Vermeersch Gianni
Aular Orluis
Leknessund Andreas
Halvorsen Kristoffel
Leemreize Gijs
Sobrero Matteo
Bouwman Koen
Babor Daniel
Colnaghi Luca
Coté Pier-André
Oliveira Nelson

En nu ff zoeken naar die tong80 smiley. :')
:T
  maandag 16 januari 2023 @ 23:12:30 #232
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207593073
Zo, ook van mij nog een teampresentatie.

Dit jaar doe ik mee met Sprokkelaars United

De sprokkelaars in den lande hebben zich dit jaar verenigd om mij van een aantal renners te voorzien die hun steentje bij kunnen gaan dragen in de FPCL 2023. Deze lange traditie dreigt uit te sterven dankzij de WOKE klimaatdrammers die geen houtkachels meer toestaan, maar gelukkig is er nog de figuurlijke variant. Ook dit jaar gaan we weer met een 5e plek in La Roue Tourangelle Centre Val de Loire - Trophée Groupama Paris Val de Loire(1.1) tegenstanders verslaan die in Gent-Wevelgem na een harde koers net buiten de top 10 vielen.



Welke renners moeten dat voor Sprokkelaars United gaan doen?

Ten eerste een van de oppersprokkelaars van 2022, Hugo Hofstetter. Met 21 rondes in de punten stond ie afgelopen seizoen op plek 3 van de renners die in de meeste rondes punten scoorden en hij haalde daarmee een stuk lager puntenaantal dan de nummer 1 en 2. Deze man kent het Franse circuit van binnen en van buiten en weet zich ook daarbuiten vaak naar een ereplaats te rijden. Winnen doet ie bijna nooit, maar dat telt ook niet in dit spel. Met recht de kopman en hier is dan ook een kwart van het bij elkaar gesprokkelde budget aan opgegaan.

Naast Hugo werden de contracten van twee renners van afgelopen seizoen wegens succes verlengd. De absolute smaakmaker Démare was één van de verklaringen voor het goede eindresultaat afgelopen seizoen, maar in zijn schaduw leverden ook Filippo Fiorelli en Simone Consonni een niet te onderschatten bijdrage door in heel veel rondes resultaten te sprokkelen. Het zijn geen renners die je in de top 5 terug zal zien, maar in veel koersen zijn ze goed genoeg voor een verre top 10 plek. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze hun resultaten van afgelopen seizoen kunnen herhalen en misschien zelfs verbeteren!

Biedronde 1 was erg succesvol, er werden nog 5 renners binnengehaald. Dit zijn: Kaden Groves, die bij Alpecin Tim Merlier moet doen vergeten. Kasper Asgreen, die afgelopen seizoen vast snel wil vergeten en het belangrijkste speerpunt is voor het Vlaamse voorjaar. Lorrenzo Manzin, had vorig seizoen al sprokkelend misschien wel zijn beste seizoen ooit en is terug op het oude nest. Bram Welten, die een goed seizoen beloond zag worden met een transfer naar FDJ. Hopelijk krijgt hij de vrijheid om naast leadout werk voor Démare ook voor eigen kans te gaan. En tot slot wild card Lennert Teugels, die vorig seizoen bij Tartoletto in kleine koersen goeie resultaten aanéén reeg. Hij mag het nu een stapje hoger proberen.

Met nog maar 6 renners te gaan kon er al gekeken worden naar missing links in het team. Data analist Gertjan Verbeek benoemde al snel het gebrek aan kwaliteiten in de heuvels, al vaker een zwakte in mijn teams. Hiervoor werden de grootste 3 biedingen gereserveerd en die waren wonderwel allemaal raak! Diego Ulissi hoopt er nog een topjaar uit te persen en hoort op elke oplopende aankomst bij de favorieten. Ion Izagirre is een uitstekende renner voor de rondjes van een week en als het draait kan hij ook in ééndagskoersen af en toe een ereplaats halen. En tot slot Toms Skujins, die graag zijn najaar van afgelopen seizoen wil doortrekken.

Helaas misten de kleine biedingen in ronde 2 allemaal hun doel en moesten er nog 3 renners bij elkaar gesprokkeld worden in ronde 3. Dit hield niet over, met nog maar een budget van 2,1 miljoen, maar deze manager deed de naam van het team eer aan door hierin te slagen. Onze favoriete Est Martin Laas komt Astana uit het slop trekken. Kevin Colleoni is het nieuwe klimtalent van Orica BikeExchange Jayco AlUla (hoop ik). En we sluiten af met Gianni Marchand, geen idee wie het is maar hij haalde afgelopen seizoen resultaten in de altijd loodzware en goed bezette Tour du Rwanda, Belgrade Banjaluka en Tour of Iran. Ga daar vooral mee door Gianni!

Al met al ben ik wel tevreden met deze oogst. Ik zie het niet terugkomen in lijstjes met favorieten, maar vanuit die rol gedijt dit team het best. Niemand weet waar de punten gehaald zijn, maar om één of andere reden staan ze straks wel in de bovenste regionen. Dat is Sprokkelaars United!
  maandag 16 januari 2023 @ 23:23:37 #233
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207593270
Gelijk door naar de opstelling voor Speelronde 1:

Down Under: Kaden Groves, Hugo Hofstetter, Martin Laas

Valencia: -

Calvia: Filippo Fiorelli, Diego Ulissi, Kasper Asgreen (of niet)
pi_207593581
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 23:23 schreef hhh38 het volgende:
Gelijk door naar de opstelling voor Speelronde 1:

Down Under: Kaden Groves, Hugo Hofstetter, Martin Laas

Valencia: -

Calvia: Filippo Fiorelli, Diego Ulissi, Kasper Asgreen (of niet)
Groves, hugo en laas vs Stannard, Smith en Quinn
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 07:51:55 #235
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207594348
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2023 23:23 schreef hhh38 het volgende:
Gelijk door naar de opstelling voor Speelronde 1:

Down Under: Kaden Groves, Hugo Hofstetter, Martin Laas

Valencia: -

Calvia: Filippo Fiorelli, Diego Ulissi, Kasper Asgreen (of niet)
Als het met de loting mee zit plaats vijf, zit het tegen plaats 20
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 17 januari 2023 @ 08:11:35 #236
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207594433
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 07:51 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Als het met de loting mee zit plaats vijf, zit het tegen plaats 20
Dat speelt wel een grote rol met zo'n team inderdaad
  dinsdag 17 januari 2023 @ 08:24:48 #237
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207594506
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 08:11 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Dat speelt wel een grote rol met zo'n team inderdaad
We zullen zien wat de geluksindex daar van gaat vinden!
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 08:35:59 #238
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207594574
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 08:11 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Dat speelt wel een grote rol met zo'n team inderdaad
Ronde 1 lijkt alvast goed te gaan!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_207594896


heerlijk begin.
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 09:27:09 #240
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207594953
Geen punten voor Cattaneo, maar dit zou voldoende moeten zijn om Benno onder druk te zetten. Al zal die wel rijden als het droger is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 17 januari 2023 @ 09:58:37 #241
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207595238
Kutloting @DeLuna
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 10:19:59 #242
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_207595444
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 09:58 schreef knijn1985 het volgende:
Kutloting @:Deluna
Mag ik ook eens, ik werd laatste vorig jaar hè
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 17 januari 2023 @ 10:24:41 #243
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207595494
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 10:19 schreef DeLuna het volgende:

[..]
Mag ik ook eens, ik werd laatste vorig jaar hè
Maar dat heeft niks met mijn loting te maken. Die ik overigens zelf gedaan heb. :!
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 10:35:31 #244
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207595586
Benno pakt 3 seconden, wij beschuldigen de onsympathieke regenbui.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 17 januari 2023 @ 11:00:57 #245
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207595807
Eerste koers eerste etappe, gelijk een schitterende 6de plek voor Hugod. 🤙🏻🤙🏻
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 11:07:17 #246
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207595865
@wimderon @heywoodu @Max23
volgens mij mis ik van jullie nog een naam?
  dinsdag 17 januari 2023 @ 11:07:43 #247
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207595870
Speler 1 Score 1 Score 2 Speler 2
heywoodu 34 - 0 Fretwork
Slobeend 0 - 0 Rellende_Rotscholier
franklop 4 - 0 Aguero
DeLuna 7 - 0 Knijn1985
Faraday01 0 - 0 johannes_vermeer
Felagund 0 - 52 Momo
wimderon 0 - 11 Mani89
baggerbaas 0 - 0 Mexicanobakker
Skysherrif 0 - 16 hhh38
Chiappucci 0 - 0 Frozen-assassin
Ijs_beer 0 - 0 dale__cooper
Max23 10 - 0 Sabata
Pino112 8 - 0 Pistolero
steven184 0 - 0 Bill_Hillie
maxi-mus 0 - 0 DecoAoreste
Immerdebestebob 0 - 0 GotenSSJ

tussenstandje voor de liefhebbers *;

Speler 1 Score 1 Score 2 Speler 2
heywoodu 234 - 0 Fretwork
Slobeend 0 - 0 Rellende_Rotscholier
franklop 44 - 0 Aguero
DeLuna 77 - 0 Knijn1985
Faraday01 0 - 0 johannes_vermeer
Felagund 0 - 322 Momo
wimderon 0 - 121 Mani89
baggerbaas 0 - 0 Mexicanobakker
Skysherrif 0 - 146 hhh38
Chiappucci 0 - 0 Frozen-assassin
Ijs_beer 0 - 0 dale__cooper
Max23 110 - 0 Sabata
Pino112 88 - 0 Pistolero
steven184 0 - 0 Bill_Hillie
maxi-mus 0 - 0 DecoAoreste
Immerdebestebob 0 - 0 GotenSSJ

Incl. klassement

[ Bericht 21% gewijzigd door knijn1985 op 17-01-2023 11:28:51 ]
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 11:09:21 #248
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207595888
Betonvoetbal.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 17 januari 2023 @ 11:14:54 #249
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207595943
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:00 schreef Mani89 het volgende:
Eerste koers eerste etappe, gelijk een schitterende 6de plek voor Hugod. 🤙🏻🤙🏻
Ik ben woedend dat ik meteen in de eerste ronde ben overboden voor Hugo :'(
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 17 januari 2023 @ 11:15:39 #250
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_207595948
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:07 schreef knijn1985 het volgende:
@:wimderon @:heywoodu @:max23
volgens mij mis ik van jullie nog een naam?
Wielerclub De Tienerclub :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_207596008
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:15 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Wielerclub De Tienerclub :)
Stichting Martijn?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 17 januari 2023 @ 11:22:06 #252
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_207596029
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:21 schreef Steven184 het volgende:

[..]
Stichting Martijn?
Ik ga toch maar voor wat anders ;(

De Enthousiaste Espoirs :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 17 januari 2023 @ 11:23:14 #253
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207596043
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]
Ik ga toch maar voor wat anders ;(

De Enthousiaste Espoirs :)
:D
pi_207596325
4-0 achter, oh nee -O-
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 11:52:13 #255
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207596509
Bevin 17e, da's kut.
  Moderator dinsdag 17 januari 2023 @ 11:57:45 #256
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207596634
Mooi om meteen de eerste etappe te winnen :)
pi_207596741
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:44 schreef Aguero het volgende:
4-0 achter, oh nee -O-
Onoverbrugbaar lijkt mij
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 17 januari 2023 @ 12:07:04 #258
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207596788
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:07 schreef knijn1985 het volgende:
Speler 1 Score 1 Score 2 Speler 2
heywoodu 34 - 0 Fretwork
Slobeend 0 - 0 Rellende_Rotscholier
franklop 4 - 0 Aguero
DeLuna 7 - 0 Knijn1985
Faraday01 0 - 0 johannes_vermeer
Felagund 0 - 52 Momo
wimderon 0 - 11 Mani89
baggerbaas 0 - 0 Mexicanobakker
Skysherrif 0 - 16 hhh38
Chiappucci 0 - 0 Frozen-assassin
Ijs_beer 0 - 0 dale__cooper
Max23 10 - 0 Sabata
Pino112 8 - 0 Pistolero
steven184 0 - 0 Bill_Hillie
maxi-mus 0 - 0 DecoAoreste
Immerdebestebob 0 - 0 GotenSSJ

tussenstandje voor de liefhebbers *;

Speler 1 Score 1 Score 2 Speler 2
heywoodu 234 - 0 Fretwork
Slobeend 0 - 0 Rellende_Rotscholier
franklop 44 - 0 Aguero
DeLuna 77 - 0 Knijn1985
Faraday01 0 - 0 johannes_vermeer
Felagund 0 - 322 Momo
wimderon 0 - 121 Mani89
baggerbaas 0 - 0 Mexicanobakker
Skysherrif 0 - 146 hhh38
Chiappucci 0 - 0 Frozen-assassin
Ijs_beer 0 - 0 dale__cooper
Max23 110 - 0 Sabata
Pino112 88 - 0 Pistolero
steven184 0 - 0 Bill_Hillie
maxi-mus 0 - 0 DecoAoreste
Immerdebestebob 0 - 0 GotenSSJ

Incl. klassement
Boh gaan we dit het hele jaar krijgen :o

GrovesGod _O_
  dinsdag 17 januari 2023 @ 12:10:06 #259
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207596841
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 12:07 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Boh gaan we dit het hele jaar krijgen :o

GrovesGod _O_
haha zal niet altijd zo zijn, maar kan best vaak ja
pi_207596883
Tegen Bettiol, altijd tegen mij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 17 januari 2023 @ 12:43:24 #261
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_207597591
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:07 schreef knijn1985 het volgende:

Incl. klassement
Top!

Als je nou de lapo pakt straks, kan je de OP ook bijwerken met alle teams. :P
Nu moet ik steeds op zoek naar het dropbox-linkje om de andere ploegen te bekijken
  dinsdag 17 januari 2023 @ 12:44:26 #262
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207597606
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 12:43 schreef Pino112 het volgende:

[..]
Top!

Als je nou de lapo pakt straks, kan je de OP ook bijwerken met alle teams. :P
Nu moet ik steeds op zoek naar het dropbox-linkje om de andere ploegen te bekijken
je kan ook je dropbox linkje als favo toevoegen in je browser?
pi_207597725
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:07 schreef knijn1985 het volgende:
@:wimderon @:heywoodu @:max23
volgens mij mis ik van jullie nog een naam?
Belonna
  Redactie Sport dinsdag 17 januari 2023 @ 13:31:31 #264
274204 crew  Mexicanobakker
pi_207598292
Het is wel handig om alle info in de OP te hebben natuurlijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 17 januari 2023 @ 13:37:55 #265
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207598354
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 13:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Het is wel handig om alle info in de OP te hebben natuurlijk.
alles op zijn tijd
Of als iemand zich geroepen voelt om dit te doen mag dat natuurlijk ook.
Alle info is beschikbaar volgens mij.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 13:40:17 #266
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_207598385
Hulde voor het plaatsen van tussenstanden btw. _O_

Da's het enige wat ik nog weleens miste bij Wim.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 14:09:05 #267
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207598639
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 13:37 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
alles op zijn tijd
Of als iemand zich geroepen voelt om dit te doen mag dat natuurlijk ook.
Alle info is beschikbaar volgens mij.
De volledige loting ook?
  dinsdag 17 januari 2023 @ 14:10:11 #268
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207598655
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 14:09 schreef hhh38 het volgende:

[..]
De volledige loting ook?
Ohnee die zal ik nog eens delen ja
Is nog wel ff werk.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 14:43:28 #269
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_207598976
twitter


Gebeden zijn verhoord
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_207600539
Wij presenteren U: O’Connor ook nog wel bij…

Het team is een beetje topzwaar qua klimmers met Ruben Guerreiro, Victor Lafay, Gianluca Brambilla, Eddie Dunbar, Igor Arrieta (sorry RR). En Ben O’Connor ook nog bij. De ploegwissel van Brambilla en Dunbar gaat er hopelijk voor zorgen dat ze vaak voor eigen succes kunnen gaan.

Veel klimmers betekent vaak dat er van een ander type wat te weinig zijn en hier zijn dat de sprinters, of eigenlijk sprinter: Arvid de Kleijn, einde bericht.

Voor de klassiekers ziet het er dan weer een stukje beter uit. Alessandro Covi, Giovanni Aleotti en Pascal Eenkhoorn zijn er voor in de heuvels. Waarom Snus denkt dat hij dit kan is me een raadsel, maar ok. Of hebben ze toevallig bij Lotto weer eens een goede dokter in dienst? Mike Teunissen en Christophe Laporte mogen dan weer het Vlaamse werk voor hun rekening nemen. Teunissen rijdt dit jaar met Wanty bonus dus dat kan alleen maar goed gaan.

Dan blijven er nog twee man over. Stefan Bissegger voor de tijdritten en Pierre Gautherat (meer dan 10 miljoen voor betaald) als opvulling.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 17:34:00 #271
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207600634
Teampresentatie R.EV - R.EV - R.EV - R.EV - R.EV - en de rest



Remco Evenepoel (Aalst, 25 januari 2000) is een Belgisch wielrenner die anno 2023 rijdt voor [Soudal-Quick Step]. Als neoprof won hij in 2019 de Ronde van België, de Clásica San Sebastián en het Europees kampioenschap tijdrijden. In 2022 won hij met Luik-Bastenaken-Luik zijn eerste Monument en met de Ronde van Spanje zijn eerste Grote Ronde. Datzelfde jaar werd hij in Wollongong ook wereldkampioen op de weg.


n april 2017 debuteerde Evenepoel in het wielrennen, de sport waarin zijn vader Patrick Evenepoel van 1991 tot 1994 prof was. In zijn eerste wedstrijd bij de junioren eindigde Evenepoel 71e, maar twee maanden later boekte hij meteen zijn eerste overwinning. Uiteindelijk sloot hij het seizoen 2017 af met 7 overwinningen, waaronder La Philippe Gilbert. Aan het einde van het seizoen was hij ook geselecteerd voor het wereldkampioenschap in het Noorse Bergen, maar daar moest hij na drie valpartijen opgeven.

In zijn tweede seizoen bij de junioren begon Evenepoel met winst in het clubkampioenschap te Rumst. Daarna won hij onder andere Kuurne-Brussel-Kuurne en de Guido Reybrouck Classic, alvorens hij zich begin mei tot Belgisch kampioen tijdrijden kroonde.[3] Een week later schreef hij, na twee etappezeges, ook het eindklassement van de prestigieuze Vredeskoers op zijn naam. Eind mei won hij een etappe en het eindklassement in de Trophée Centre Morbihan, en werd hij Belgisch kampioen op de weg.[4]

In juli werd hij Europees kampioen tijdrijden voor junioren. Hij won voor landgenoot Ilan Van Wilder en de Italiaan Antonio Tiberi. Bij de beloftencategorie kon enkel Edoardo Affini zijn tijd verbreken. In de wegwedstrijd, twee dagen later, won Evenepoel met een voorsprong van bijna 10 minuten op de Zwitser Alexandre Balmer.[5] Begin augustus won Evenepoel de derde etappe en het eindklassement van Aubel-Thimister-Stavelot. Een maand later schreef hij drie etappes en het eindklassement van de Giro della Lunigiana op zijn naam.
Evenepoel tijdens het WK tijdrijden voor junioren in 2018
Evenepoel tijdens het WK op de weg voor junioren in 2018

Op 25 september werd Evenepoel wereldkampioen tijdrijden voor junioren in het Oostenrijkse Innsbruck. Hij klopte de Australiër Lucas Plapp met 1 minuut en 23 seconden, de grootste voorsprong ooit op een wereldkampioenschap tijdrijden voor junioren. De Italiaan Andrea Piccolo vervolledigde het podium.[6]

Twee dagen later wist hij ook de wegrit te winnen, met anderhalve minuut voorsprong op de Duitser Marius Mayrhofer en de Italiaan Alessandro Fancellu. Evenepoel reed, nadat hij eerder vanwege materiaalpech een achterstand van bijna 2 minuten had goedgemaakt, op 20 kilometer van het einde weg en kwam solo over de finish.[7] Hij was daarmee de eerste junior ooit die in hetzelfde jaar zowel het wereldkampioenschap tijdrijden als het wereldkampioenschap op de weg wist te winnen. Uiteindelijk sloot Evenepoel zijn seizoen af met 36 zeges en bracht zo zijn totaal op 43 zeges bij de junioren.



Remco Evenepoel begon zijn carrière als voetballer op vijfjarige leeftijd bij RSC Anderlecht. Van zijn elfde tot en met zijn veertiende speelde hij vier seizoenen bij het Nederlandse PSV, waarna hij opnieuw de overstap maakte naar Anderlecht. In 2014 en 2015 speelde Evenepoel in totaal vier wedstrijden bij het nationale U15-elftal, in 2015 en 2016 speelde hij vijf wedstrijden bij de U16 van de Rode Duivels.

Nadat hij bij Anderlecht meerdere malen op de bank moest blijven zitten, verruilde hij begin 2017 paars-wit voor KV Mechelen. Daar hing hij vier maanden later zijn voetbalschoenen aan de haak.



Belgische kampioenstrui Belgisch kampioenschap tijdrijden junioren 2018
Belgisch kampioenschap op de weg junioren 2018
Europese kampioenstrui Europees kampioenschap tijdrijden junioren 2018
Europees kampioenschap op de weg junioren 2018
Regenboogtrui Wereldkampioenschap tijdrijden junioren 2018
Wereldkampioenschap op de weg junioren 2018



2022 - 16 zeges

1e etappe Ronde van Valencia
Witte trui Jongerenklassement Ronde van Valencia
4e etappe (ITT) Ronde van de Algarve
Gele trui Eindklassement Ronde van de Algarve
Witte trui Jongerenklassement Ronde van de Algarve
Blauwe trui Jongerenklassement Ronde van het Baskenland
Luik-Bastenaken-Luik
1e, 3e en 5e etappe Ronde van Noorwegen
Okergele trui Eindklassement Ronde van Noorwegen
Witte trui Jongerenklassement Ronde van Noorwegen
Gullegem Koerse (geen UCI-zege)
8e etappe (ITT) Ronde van Zwitserland
MaillotBélgica.svg Belgisch kampioenschap tijdrijden
Clásica San Sebastián
10e (ITT) en 18e etappe Ronde van Spanje
Rode trui Eindklassement Ronde van Spanje
Witte trui Jongerenklassement Ronde van Spanje
Jersey rainbow.svg Wereldkampioenschap op de weg



En de rest? Zou het wat uitmaken?


Uit dat licht. Klaar.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 17:45:04 #272
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207600735
:D

Leuk dat we een keer een experiment hebben "hoe ver kom je in dit spel met Remco/Van Aert/Pogacar en verder alleen maar kutrenners"
pi_207600797
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 17:45 schreef hhh38 het volgende:
:D

Leuk dat we een keer een experiment hebben "hoe ver kom je in dit spel met Remco/Van Aert/Pogacar en verder alleen maar kutrenners"
Het team met Pogi heeft niet bepaald kutrenners
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 17 januari 2023 @ 17:56:07 #274
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207600847
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 17:51 schreef Steven184 het volgende:

[..]
Het team met Pogi heeft niet bepaald kutrenners
Nee snap ik, maar ik noemde gewoon de top 3 van afgelopen seizoen. In dit geval is het een team met Remco + kutrenners, maar uberhaupt een top 3 + kutrenners hebben we nog niet gehad volgens mij.

Al kwam mijn team met Alaphilippe en die met Van Aert in de buurt
  dinsdag 17 januari 2023 @ 18:07:44 #275
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207600973
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 17:45 schreef hhh38 het volgende:
:D

Leuk dat we een keer een experiment hebben "hoe ver kom je in dit spel met Remco/Van Aert/Pogacar en verder alleen maar kutrenners"
Wellicht schroeft mijn Michael Gogl eindelijk weer eens fatsoenlijke benen onder.
pi_207600976
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 17:56 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Nee snap ik, maar ik noemde gewoon de top 3 van afgelopen seizoen. In dit geval is het een team met Remco + kutrenners, maar uberhaupt een top 3 + kutrenners hebben we nog niet gehad volgens mij.

Al kwam mijn team met Alaphilippe en die met Van Aert in de buurt
Het is wel vaak een probleem als je een dure renner hebt gekocht in de eerste ronde om er nog goede renners bij te zoeken. Volgens mij is er ook wel eens 80 miljoen op Valverde geboden. Dan is de kwaliteit wat je nog kan krijgen in de volgende rondes ook minder. Al is dit wel vrij extreem omdat Frass nog een ronde heeft gemist.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 17 januari 2023 @ 18:15:50 #277
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_207601070
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 18:07 schreef Felagund het volgende:

[..]
Het is wel vaak een probleem als je een dure renner hebt gekocht in de eerste ronde om er nog goede renners bij te zoeken. Volgens mij is er ook wel eens 80 miljoen op Valverde geboden. Dan is de kwaliteit wat je nog kan krijgen in de volgende rondes ook minder. Al is dit wel vrij extreem omdat Frass nog een ronde heeft gemist.
Hij heeft een ronde gemist én de ronde erna 0 renners binnen gehaald :D

Die 80 miljoen op Valverde was ook Frass volgens mij trouwens :P
  dinsdag 17 januari 2023 @ 18:22:10 #278
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207601152
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 18:15 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Hij heeft een ronde gemist én de ronde erna 0 renners binnen gehaald :D

Die 80 miljoen op Valverde was ook Frass volgens mij trouwens :P
De derde ronde is wel vervelend als je en weinig budget hebt en nog veel binnen moet hengelen. Andere teams kunnen veel gerichter bieden op 1 of 2 renners die ze graag willen hebben.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 19:02:56 #279
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207601702
Die 80 miljoen was wel in begintijd van FPCL toen niemand nog een goede strategie had.
  dinsdag 17 januari 2023 @ 19:13:54 #280
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207601852
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:02 schreef Frozen-assassin het volgende:
Die 80 miljoen was wel in begintijd van FPCL toen niemand nog een goede strategie had.
Top 10 duurste renners allertijden:
1. Alejandro Valverde │ 80,4 miljoen │ Frozen-assassin │ 2018
2. Peter Sagan │ 70,9 miljoen │ Slobeend │ 2018
3. Primoz Roglic | 68,1 miljoen | Slobeend | 2021
4. Tadej Pogacar | 66 miljoen | heywoodu | 2020
5. Miguel Angel Lopez │ 61,2 miljoen │ heywoodu │ 2019
6. Tadej Pogacar | 53,85 miljoen | noodgang | 2022
7. Wout van Aert | 53,55 miljoen | heywoodu | 2021
8. Philippe Gilbert │ 53,12 miljoen │ noodgang │ 2018
9. Julian Alaphilippe | 52,2 miljoen | Slobeend | 2020
10. Alejandro Valverde │ 51,91 miljoen │ Frozen-assassin │ 2019

Altijd dezelfde users :P
  Moderator dinsdag 17 januari 2023 @ 19:20:35 #281
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_207601957
Volgens mij bood ik in de eerste editie 43 miljoen op Van Avermaet en toen viel iedereen van z'n stoel.
pi_207601997
MAL is de hoogste prijs in een 2e ronde volgens mij
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator dinsdag 17 januari 2023 @ 19:23:13 #283
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_207602008
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:20 schreef Slobeend het volgende:
Volgens mij bood ik in de eerste editie 43 miljoen op Van Avermaet en toen viel iedereen van z'n stoel.
Wat dat betreft is dit wel een leuke post ja:
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 00:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Ja ik had er totaal niet op gerekend dat men belachelijke bedragen tussen 40-45 miljoen zouden bieden voor slechts één renner
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 17 januari 2023 @ 19:27:31 #285
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207602088
quote:
Al die fenomenen die niet bijna al hun budget inzetten :D
pi_207602128
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:27 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Al die fenomenen die niet bijna al hun budget inzetten :D
Hoge boden ook wel op Chaves, het hoogste bod op Nairo is ook wel aan de hoge kant.

Volgens mij was @wimderon de enige die een idee had op welke renners het handigst is te bieden.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_207602313
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:27 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Al die fenomenen die niet bijna al hun budget inzetten :D
Ik snapte er werkelijk geen rest van toen ik in ronde 1 ging bieden. Wel Tiesje binnengehaald toen.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 17 januari 2023 @ 21:12:43 #288
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_207604556
Hebben we het overzicht van alle teams en hun renners al? :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 17 januari 2023 @ 21:14:29 #289
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_207604602
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 21:12 schreef heywoodu het volgende:
Hebben we het overzicht van alle teams en hun renners al? :@
Ergens in dit topic staat een dropboxlinkje. Succes.
pi_207607250
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 11:07 schreef knijn1985 het volgende:
@:wimderon @:heywoodu @:max23
volgens mij mis ik van jullie nog een naam?
Ik mis nog even inspiratie, maar komt er vandaag aan.
pi_207607255
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 19:29 schreef Felagund het volgende:

[..]
Hoge boden ook wel op Chaves, het hoogste bod op Nairo is ook wel aan de hoge kant.

Volgens mij was @:wimderon de enige die een idee had op welke renners het handigst is te bieden.
Toen was de meest gebruikte tactiek om op zoveel mogelijk grote namen een beetje te bieden. Er zijn er wel een paar die dat een paar jaar hebben volgehouden :P
  woensdag 18 januari 2023 @ 08:43:23 #292
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_207607858
Hugo en Penhoët leveren 🤙🏻🤙🏻
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 18 januari 2023 @ 08:52:36 #293
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207607913
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2023 21:12 schreef heywoodu het volgende:
Hebben we het overzicht van alle teams en hun renners al? :@
Als iedereen even zijn team in de OP zet komen we er ook he
  woensdag 18 januari 2023 @ 08:53:28 #294
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207607967
Bauhaus en Ewan staan er meteen ^O^
  woensdag 18 januari 2023 @ 09:05:37 #296
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_207608047
Speler 1 Score 1 Score 2 Speler 2
heywoodu 194 - 0 Fretwork
Slobeend 2 - 0 Rellende_Rotscholier
franklop 84 - 0 Aguero
DeLuna 231 - 5 Knijn1985
Faraday01 0 - 0 johannes_vermeer
Felagund 0 - 322 Momo
wimderon 0 - 134 Mani89
baggerbaas 16 - 0 Mexicanobakker
Skysherrif 0 - 145 hhh38
Chiappucci 84 - 0 Frozen-assassin
Ijs_beer 0 - 0 dale__cooper
Max23 106 - 0 Sabata
Pino112 68 - 4 Pistolero
steven184 0 - 0 Bill_Hillie
maxi-mus 0 - 0 DecoAoreste
Immerdebestebob 7 - 0 GotenSSJ

Incl. klassement

Altijd tegen mij!!! o|O o|O

[ Bericht 10% gewijzigd door knijn1985 op 18-01-2023 09:14:27 ]
  woensdag 18 januari 2023 @ 09:13:41 #297
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_207608116
Ik hijs mijn witte vlag alvast.
pi_207608903
Dat Mayrhofer nu al steeds punten sprokkelt had ik niet verwacht:o
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 18 januari 2023 @ 10:20:39 #299
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_207609011
Me Chris Harper :'(
  Redactie Sport woensdag 18 januari 2023 @ 10:22:20 #300
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_207609038
Bling god
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  woensdag 18 januari 2023 @ 11:21:53 #301
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_207609666
quote:
0s.gif Op woensdag 18 januari 2023 08:43 schreef Mani89 het volgende:
Hugo en Penhoët leveren 🤙🏻🤙🏻
Ik had Penhoet al met potlood opgeschreven voor de tweede ronde. Nu moet ik het doen met de poor man's Penhoet. :'(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')