Molo | dinsdag 24 augustus 2021 @ 19:14 |
Lockdown! Nu het coronavirus weer aan een opmars bezig is, is het verstandig om weer wat minder naar het supertje te tijgen. Blikvoer en ander kant-en-klaar voer is vaak lang houdbaar en dus ideaal voor deze omstandigheden! Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen. De verpakking wenst ons smakelijk eten in meerdere Europese talen, behalve Nederlands. Gemiste kans! De folie is wel makkelijk van de magnetronbak af te trekken, zonder lijmrandjes ofzo achter te laten. De magnetronbak zelf is ook goed stevig, hard plastic. Kwaliteit! Onder een dikke laag 'pikante saus' zien we inderdaad twee koolrolletjes drijven, als een soort kwallen in een bruinige zee. De verpakking raadt aan enkele gaatjes in de folie te prikken, en de hele zaak dan circa 5 minuten op 600 Watt in de magnetron te laten opwarmen. Mijn magnetron heeft geen 600W-stand, maar wel 720W, dus ik verkort de bereidingstijd tot 4,5 minuten. Al snel wordt het huis gevuld door de kenmerkende, koolgeur die we allemaal wel van vroeger kennen! Nostalgisch. Eenmaal opgediend ziet het er niet onaardig uit. Er is wel wat meer kool en wat minder vlees te bekennen dan wat je op grond van het plaatje op de verpakking in eerste instantie zou denken. De kool is wel erg gaar, om niet te zeggen wat zeewier-achtig (slijmerig), maar smaakt wel een beetje naar kool. Het vlees is volgens mij separatorvlees wat in een vormpje geperst is, dat kun je duidelijk zien in bovenstaande foto. Het ontbreekt bij het vlees ook aan enige smaak, maar wat zout helpt. Echt warm is het trouwens niet, die 5 minuten op 600W is sowieso te kort. Ik zou 7,5 minuten aanhouden, minstens. Als je je neus dichthoudt en er verder niet bij nadenkt, is dit wel weg te krijgen. Met wat aardappels erbij zou je hier twee keer van kunnen eten, of met twee personen. Je moet elkaar dan wel goed kennen, aan vreemden of aan bijvoorbeeld een date, zou ik dit niet snel voorzetten. Van de 'pittige saus' tenslotte moet je je ook niet teveel voorstellen. Het is absoluut niet pittige, het heeft eerder een heel zwakke bouillonsmaak. En er is ook wel erg veel van, ik denk dat zeker de helft van die 900 gram die op de verpakking staat, afkomstig is van de saus. Op zichzelf ziet de saus er ook niet erg appetijtelijk uit, zeker niet nadat het paar uurtjes heeft staan afkoelen. Een soort olie-achtige drab met klontjes gestold vet of iets dergelijks. Helaas, dit product van de 'Landkeuken' is beneden de maat. Daar kan ook de prijs (een schappelijke 1,99) niets aan veranderen. | |
Friday12 | dinsdag 24 augustus 2021 @ 19:18 |
Even een paar highlights in de OP stoppen? | |
-Sigaartje | dinsdag 24 augustus 2021 @ 19:27 |
Dit wordt weer een icoon van een topic. Ik ga ook meedoen. | |
Sicstus | dinsdag 24 augustus 2021 @ 20:35 |
Molo | |
praadje | dinsdag 24 augustus 2021 @ 22:35 |
Thanks weer @Sicstus en @Molo . Weer genoten van de reviews. | |
FutureFairytale | woensdag 25 augustus 2021 @ 09:29 |
Ha leuk dat je ook een review doet Eet smakelijk staat er niet op | |
LXIV | woensdag 25 augustus 2021 @ 09:36 |
I’m in! | |
Mrmime | woensdag 25 augustus 2021 @ 09:40 |
Ooh die gevulde kool lijkt me echt heel smerig | |
potjecreme | woensdag 25 augustus 2021 @ 09:55 |
Lol, uiteraard is dit een oude OP. | |
Kaneelstokje | woensdag 25 augustus 2021 @ 10:06 |
Heb het vorige maand zelf gemaakt. Was lekker. | |
Karstman | woensdag 25 augustus 2021 @ 10:44 |
Goeie review en ik ben het er grotendeels mee eens. Ik dacht in de Frikandelspeciaal versie wel iets van stukjes frikandel te proeven maar dat kan ook mijn verbeelding zijn geweest. Ik vond in elk geval de kroket een stuk beter qua smaak. Dat vinden ze bij de Appie kennelijk ook want gisteravond trof ik ze met afprijzingstickers aan: | |
Sicstus | woensdag 25 augustus 2021 @ 13:27 |
Zometeen mijn bevindingen met deze kant-en-klare rösti, uit de Alpenweken van de Lidl! | |
praadje | woensdag 25 augustus 2021 @ 13:29 |
Ben benieuwd. Ziet er niet slecht uit. | |
Molo | woensdag 25 augustus 2021 @ 13:44 |
Oh die ken ik, die is prima | |
Molo | woensdag 25 augustus 2021 @ 13:45 |
Zal je zien dat @Sicstus het niet te vreten vindt | |
FutureFairytale | woensdag 25 augustus 2021 @ 13:56 |
Ik heb die met bacon & ui nog liggen | |
Karzai | woensdag 25 augustus 2021 @ 14:13 |
Ik vind het bewondernswaardig dat je deze meuk koopt en ook nog eet | |
Sicstus | woensdag 25 augustus 2021 @ 14:56 |
Ik ben niet zo kieskeurig als de meeste andere mensen met wat ik in mijn mond stop, blijkbaar. Ik heb ook weleens een duidelijk ongewassen doos voorgeschoteld gekregen, die klus heb ik ook geklaard, dusja... | |
Karzai | woensdag 25 augustus 2021 @ 15:21 |
Dacht dat doosjes altijd naar roosjes roken | |
sirdanilot | woensdag 25 augustus 2021 @ 15:28 |
Ik eet regelmatig haring in tomatensaus uit blik. Vind ik een heerlijke snack. Maar deze koolrolletjes, gatverdamme maak dat gewoon zelf en vries het in voor als je eens snel wat wil eten. | |
praadje | woensdag 25 augustus 2021 @ 16:25 |
Lekker op een wit broodje, haringfilet in een tomatensaus. En nee, zet Sicstus niet aan tot zelf koken want ik vind dit topic veel te leuk. | |
-Sigaartje | woensdag 25 augustus 2021 @ 16:27 |
Tja, maar af en toe wil je ook iets goeds op je bord en koken is een kleine moeite. | |
Sicstus | woensdag 25 augustus 2021 @ 16:36 |
Ik kook bijna elke avond | |
praadje | woensdag 25 augustus 2021 @ 16:41 |
Hij zal vast ook wel koken hoor. | |
praadje | woensdag 25 augustus 2021 @ 16:41 |
Ah, zie je wel. | |
-Sigaartje | woensdag 25 augustus 2021 @ 16:50 |
Ja ik ook, maar ja af en toe kant-en-klaar of een diepvriespizzaatje gaat er ook wel in. In mijn jonge jaren kon ik nog helemaal niet koken, nooit geleerd, en at ik vaak kant-en-klaar en dat merk je echt aan je conditie en je "welgevoel". Gelukkig had ik vrij snel daarna aardappels leren koken, dat was al een hele vooruitgang. Dat kant-en-klaarvoedsel was begin jaren 80 nog lang niet zo hoogstaand als nu. Als ik daar nog aan terugdenk! Als je nu bij AH een kant-en-klaar-bakje boerenkoolstamppot haalt, heb je best een goed avondmaaltje, dat was 40 jaar geleden nog echt niet zo. Ja, die blikken nasi en bami waren er toen al wel! | |
Friday12 | donderdag 26 augustus 2021 @ 12:18 |
Deze gister gegeten. Erg lekker! Ook goed gevuld met groentes enzo [ Bericht 21% gewijzigd door Friday12 op 26-08-2021 14:20:14 ] | |
Friday12 | dinsdag 21 september 2021 @ 12:40 |
@Sicstus wel liken maar niet posten | |
Sicstus | dinsdag 21 september 2021 @ 12:50 |
Ahum...ik heb het heul erg druk met de verhuizing van mijn moeder. Maar om nog even terug te komen op die rösti: Zo ziet er dus uit als je het vers uit de verpakking in het koekepannetje hebt gemieterd. Klein beetje onappetijtelijk, maar niet zonder potentie. Helaas lukte het mij niet om de boel goed gaar/knapperig te krijgen, maar ik weet ook helemaal niet of dat de bedoeling is; ik heb nog nooit 'echte', zelfgemaakte rösti gemaakt of geserveerd gekregen. Ook na het langer dan de aanbevolen baktijd in het pannetje heb gehouden, is de binnenkant nog wat lauw en vochtig, en een beetje 'solide'. Net reepjes vastkokende aardappels die net aan gaar zijn, terwijl ik eigenlijk meer iets als een hash brown had verwacht. Dit was mijn resultaat (ik probeerde 'm om te draaien in de pan, maar toen brak ie aan gort, vandaar aan de linkerkant een stuk van de buitenkant, die wel knapperig is, en rechts meer van de binnenkant, die dus zoals hierboven beschreven is). Dit is niet mijn ding, maar ik heb een vermoeden dat het deels aan mij ligt, en dat je met wat oefening een beter resultaat kunt krijgen. Een krappe voldoende dus, 5,5. | |
Sorella | dinsdag 21 september 2021 @ 12:51 |
Ik hab mijn bedenkingen bij stoommaaltijden maar de beef teriyaki is zeker goed te eten (is ook de enige die ik tot nog toe geprobeerd heb maar ga er wel meer proberen). Vroeger heette hashbrowns aardappelkoekjes maar niet hip genoeg zeker | |
Sicstus | dinsdag 21 september 2021 @ 13:03 |
Ik ben zelf een ouwe lul, maar misschien was het gewoon geen dingetje in de sociale/geografische omgeving waar ik ben opgegroeid Nog nooit van aardappelkoekjes gehoord namelijk | |
Sorella | dinsdag 21 september 2021 @ 13:06 |
In het buitenland noemen ze het rosti of reifjes met ik d8 gekookte aardappels P.s. ik ben ook niet meer de jongste dus misschien geografisch zoals jij zegt. | |
Sicstus | dinsdag 21 september 2021 @ 13:10 |
Hmm, ik heb even op wikipedia gekeken en daar is het volgende te lezen: Ik kom uit Rotterdam en dan is het ook misschien niet verwonderlijk dat ik het niet ken | |
Jan_Onderwater | dinsdag 21 september 2021 @ 13:10 |
In Duitsland Kartoffelpuffer of Reibekuchen, worden geserveerd met appelmoes Het deeg is rauwe aardappels en ei, soms met uit en knoflook In Zwitserland, Rösti, zonder ui of ei In Polen, placki ziemniaczane, gekookte aardappels met ei en bloem In Spanje, Tortilla Rauwe aardappels met ui en veel ei | |
mascara-klodder | dinsdag 21 september 2021 @ 13:12 |
@Sicstus ligt niet aan jou, gebeurde laats bij mijn stiefmoeder ook en bij mij ook.;) | |
Sorella | dinsdag 21 september 2021 @ 13:13 |
Ik krijg nu spontaan trek in aardappelkoekjes maar geen aardappels in huis en ben ziek dus mag de deur niet uit | |
flipsen | dinsdag 21 september 2021 @ 13:15 |
Ik bewonder jouw verbeeldingskracht (en optimisme) | |
Jan_Onderwater | dinsdag 21 september 2021 @ 13:20 |
Ze zijn ook erg lekker en heb nooit zo begrepen waarom het in NL nooit aangeslagen is. Waarschijnlijk teveel werk | |
Bramito | dinsdag 21 september 2021 @ 13:58 |
Tortilla rauwe aardappels? Wtf? | |
Jan_Onderwater | dinsdag 21 september 2021 @ 14:02 |
ja, Tortilla wordt net als Reibekuchen met rauwe aardappels gemaakt, placki ziemniaczane weer met gekookte. | |
Bramito | dinsdag 21 september 2021 @ 14:06 |
Nee joh, die worden eerst op laag vuur gefrituurd. Meer een soort gekonfijt. Daarna laat je ze uitlekken, vermeng je ze met de eieren en bak je de tortilla. | |
Jan_Onderwater | dinsdag 21 september 2021 @ 14:08 |
Ja, en je begint dus met rauwe aardappels, niet met een stel gekookte die je al had als verwerking van resten. Dat confijten van de plakjes is deel van het maken van de tortilla. | |
Bramito | dinsdag 21 september 2021 @ 14:11 |
Ik snap ‘m nu | |
Jan_Onderwater | dinsdag 21 september 2021 @ 14:20 |
| |
Jan_Onderwater | dinsdag 21 september 2021 @ 14:22 |
Ik wil trouwens nog wel eens overgebleven aardappels opbakken en er een omelet mee maken, een soort valse tortilla. Met knoflook en peterselie, en serveer het met Ketchup. Laat ze dat in spanje maar niet horen. | |
Bramito | dinsdag 21 september 2021 @ 14:44 |
Ze maken hier ook wel snelle tortillas met chips. Dat heb ik ok wel eens geprobeerd, maar dat vond ik eigenlijk niks. Je kan dan beter aardappels met een beetje olie microwaven. | |
Sicstus | dinsdag 21 september 2021 @ 14:51 |
Ja ik snap 'm dus nog niet, want ik ben ook weleens begonnen aan zo'n 'tortilla' (voordat ik wist dat er een heel mooi Nederlands woord voor was, 'aardappelpannekoekje'), dan raspte ik een rauwe aardappel boven een koekepannetje hete olie, maar dat werd een natte, vochtige derrie, door al het water wat er in rauwe aardappel zit! Niet te vreten.. Ongetwijfeld heb ik het verkeerd gedaan, misschien de verkeerde aardappels gebruikt, maar ik snap het dus nog steeds niet. | |
Sorella | dinsdag 21 september 2021 @ 15:29 |
Wat ik doe is: aardappels raspen, de ene keer vastkokend de andere keer kruimig, dan het vocht eruit knijpen voor krokantere koekjes of niet voor iets minder krokante koekjes. Ui raspen en erbij doen, peper en zout erbij doen, kruiden naar smaak (of niet) parikapoeder, kerrie, peterselie, bieslook, knoflook etc. Dit mengen en ik gooi er altijd wat bloem bij want het blijft toch wat vochtig ook als het uitgeknepen is. Dan olie en boter in de pan en heet laten worden, 3 of 4 hoopjes aardappelmengsel erin doen en plat maken. vuur half hoog 3 tot 4 min. per kant. Of de bodem van je pan bedekken met het aardappelmengsel+/- 1/2 tot 1 cm dik en vuur laag zetten, na 15 minuten even kijken of de onderkant bruin begint te worden, is dat het geval op een bord laten glijden en de ongare kant in de pan doen, anders wachten. Bon appetito | |
Friday12 | dinsdag 21 september 2021 @ 15:31 |
Kip tandoori is niet zo lekker | |
Whiskers2009 | dinsdag 21 september 2021 @ 15:43 |
Raspen, zout erop, vocht eruitknijpen, mengen met wat ei (niet veel) indien gewenst zodat de koekjes niet uit elkaar vallen, koekenpan met olie/boter verhitten, 2 of 3 kleine hoopjes aardappelmengsel in de pan, beetje platdrukken zodat het koekjes worden ipv hoopjes, aan beide zijden bakken, uitlaten lekken op keukenpapier Zo deed mijn oma het iig. Verder is een tortilla mijn inziens geen aardappelpannenkoekje, maar eerder een dikke en flink met aardappel gevulde "omelet". | |
-Sigaartje | woensdag 20 oktober 2021 @ 18:57 |
Gisteren een Mcennedy Double Burger van de Lidl (¤ 1.99) gegeten. Zo! Ik stond er van te kijken toen ik er mee thuis kwam. Formaat Big King XXL. Review komt iets later, moet even wat doen. (Wilde hem vandaag weer kopen, maar was totaal uitverkocht, niet verwonderlijk) | |
Ole | woensdag 20 oktober 2021 @ 19:14 |
Spannond! | |
flipsen | woensdag 20 oktober 2021 @ 21:33 |
Ik denk dan gelijk dat je met spoed het toilet moet opzoeken... Kennelijk toch niet, of je bent wel een hele erge masochist | |
Tinkepink | woensdag 20 oktober 2021 @ 22:00 |
In Duitsland worden ze ook vaak gemaakt met havermout als extra bindmiddel. We eten ze ook wel met stroop of zalm | |
UIO_AMS | dinsdag 26 oktober 2021 @ 17:24 |
Zag k&k hertenstoof bij de Lidl. Twee varianten: in jachtsaus of in rode wijn saus. Was benieuwd of die nog langs waren gekomen hier. | |
flipsen | dinsdag 26 oktober 2021 @ 22:38 |
Welke heb je gekocht en wanneer verschijnt de review? | |
DrDarwin | dinsdag 26 oktober 2021 @ 23:08 |
Wij (mijn broers en ondergetekende) waren van omstreeks 1965 tot 1970 in een internaat geplaatst in Horn (Limburg). In de bossen daar trof je her en der nog wat spullen aan van de geallieerden, een riem, kogels, een helm of een petje, tot een complete tank aan toe. Maar ook vond je af en toe een blik voedsel. Als je zo'n blik vond mochten we het opeten van de nonnen. Meestal waren het verroeste groenige blikken ter grote van een hedendaags familieblik tomatensoep, en kon je niet meer lezen wat er in zat. Je zette zo'n blik in kokend water en na een kwartiertje kwam de verrassing. Soms zaten er gewoon drie lagen in, vlees, iets aardappelachtigs, en bovenin groente. En verdomd, het was nog prima te eten, mals rundvlees, aardappelpuree, en erwten en worteltjes was de laatste die ik me kan herinneren. Dat had dan 25 jaar in de bossen gelegen. | |
DrDarwin | woensdag 27 oktober 2021 @ 06:01 |
Idem, maar dan liever makreel in tomatensaus, en dan die kleine blikjes van de Aldi. Dat is iets vleziger en iets pittiger. Ook lekker op zondagmorgen op een warm Duits broodje. | |
111210 | woensdag 27 oktober 2021 @ 08:28 |
Las ooit ergens dat ingeblikt voer eigenlijk niet echt kan bederven aangezien er geen zuurstof bij zit. Deze dude opent en proeft oude blikken voer uit de tweede wereld oorlog. | |
Sicstus | woensdag 27 oktober 2021 @ 09:37 |
Zou hij erin zijn gebleven | |
H_T | zondag 31 oktober 2021 @ 01:26 |
Ik heb de Pork en de Beef-variant geprobeerd Flinke joekels inderdaad, die inclusief garnering worden geleverd. Het is even geleden, maar ik denk dat ik de Pork lekkerder vond | |
-Sigaartje | zondag 31 oktober 2021 @ 08:01 |
Ja ik moest er op terug komen. Ik had nog foto's gemaakt. Wat me opviel is het formaat, vergelijkbaar met de Big King XXL. Een minpunt vond ik de schijfjes augurk. Die waren tot zielige slappe kleine aftreksels geworden. Het zure trok een beetje in de garnering. Jammer is de bereidingswijze: knip een hoekje uit de verpakking en dan de magnetron in. Zo kun je eerst de augurk en niet af halen, wat ik wel adviseer. Verdrer was de rand van het broodje wat hard geworden. Het vlees: uitstekend! | |
-Sigaartje | zondag 31 oktober 2021 @ 08:25 |
De mayonaise die erbij staat is de originele Helmann's uit de VS, die krijg ik via de post. Heel anders dan de Unileverzooi. | |
-Sigaartje | maandag 1 november 2021 @ 10:47 |
Ook inmiddels de Mexican style gehad. De bliktomaten zijn overvloedig en de hamburger is te klein voor het broodje. | |
Karstman | donderdag 18 november 2021 @ 14:28 |
Ik zie wel vaker magnetron burgers voorbij komen dus ik dacht laat ik ook eens meedoen. Nu kom ik nooit bij de Lidl want die hebben we hier niet. Dus toen bij de Appie bepaalde diepvrieszaken 1+1 gratis waren heb ik mijn kans gegrepen en zie hier de Mora broodje Kroketburger Mora's poging om te cashen op het succes van de McKroket, de belangrijkste snackinnovatie sinds de bamischijf. De verpakking toont een appetijtelijk en stevig broodje met stevige kroketburger en een mooie laag mosterdsaus die doet denken aan gesmolten amerikaanse kaas. Na bereiding volgens de aanwijzingen op de verpakking (op de bodem van de magnetron en halverwege omdraaien komt het als volgt uit de stomende verpakking: Een slap heet broodje met ditto burger en nattige saus. De smaak is overigens wel prima, het smaakt als een Mora kroket, maar het broodje is slap en wat vochtig en ook de korst van de kroket is niet knapperig waardoor het geheel niet helemaal een plezierige ervaring is. Het maffe was dat het hele broodje het was behalve een hoekje dat lauw was. En dat terwijl hij keurig in het midden van de magnetron lag. Al met al een 4 voor deze poging. | |
Discombobulate | zondag 21 november 2021 @ 15:58 |
Is die Hellmann's in NL te krijgen? Ik vind die Unilever ook heerlijk, maar ik weet dat het niet de echte Amerikaanse is. | |
111210 | zondag 21 november 2021 @ 16:00 |
Dat is wel jammer idd dat ze sinds een paar jaar de hele receptuur verneukt hebben omdat de nederlandse consument dit wilt. Volgens mij kocht men hellmans omdat het juist anders was dan de rest wat we hier al hadden | |
-Sigaartje | zondag 21 november 2021 @ 16:55 |
Nee. Ik haal het uit Curacao. | |
-Sigaartje | zondag 21 november 2021 @ 18:29 |
Ik heb deze ook ooit eens geprobeerd. Het is een slap aftreksel van het succes van de McKroket. Ik had een reactie na het eten van: als je het niet kunt, doe het dan ook niet. Schoenmaker, blijf bij je leest. Ik maak soms wel eens een broodje kroket met airfryer-kroketten van Mora. Die zijn heerlijk! Mora, hou je daarbij en laat alsjeblieft die meuk van een McKroket-kopiepoging achterwege. Zo verwoest je je eigen naam. Deze versie is niet te vreten vond ik. Ja, de smaak is er wel, maar het complete plaatje is een drama. | |
Drizzt_DoUrden | vrijdag 1 april 2022 @ 23:39 |
Even sguppe omdat een user naar deze reeks op zoek was, en omdat ik ook benieuwd ben welke opmerkelijke dingen Sicstus en anderen sinds de laatste post naar binnen gewerkt hebben | |
capricia | vrijdag 1 april 2022 @ 23:51 |
Goeie kick. Zoveel mensen genieten van dit topic. We want more! @Sicstus | |
praadje | zaterdag 2 april 2022 @ 17:55 |
Ik vond het ook altijd een superleuk topic maar het is al 86 dagen geleden dat @Sicstus gepost heeft | |
Knipoogje | vrijdag 15 april 2022 @ 16:31 |
Nou laat ik dan een duit in het zakje doen. Onlangs deze gekocht van de Lidl of de Aldi (weet niet precies meer): Advies: LIGGEN LATEN! Al doe je hem een jaar in de oven, het blijft zompige met olie doordrenkte zoete aardappel. Met geen mogelijkheid kreeg ik hem knapperig. En daar waar knapperige zoete aardappelfrietjes met truffelmayo ontzettend lekker zijn, zijn zompige zoete aardappelfrietjes met truffelmayo ontzettend VIES. Miskoopje van mijner zijde dus helaas. Zelf dun snijden, bestrooien met knoflook olie en paprika poeder werkt al veel beter! | |
praadje | vrijdag 15 april 2022 @ 18:48 |
Wat ik ook regelmatig kijk om miskopen te voorkomen is het YouTube kanaal; Vet gezellig. In deze aflevering de nieuwe snacks zoals de pizzabitterbal enz. | |
mascara-klodder | maandag 2 mei 2022 @ 15:49 |
Ik had deze van de Aldi Na 2 minuten in de magnetron De worst was vrij smakeloos helaas, het zag eruit als schijfjes frikandel, zo'n grauw kleurtje. De saus was meer ketchup dan curry en absoluut niet pittig. Toch smaakte het me vreemd genoeg wel Dikke pluspunten voor het bakje waar het inzat, dat was goed stevig, en de folie bovenop liet makkelijk los. | |
gargamelnl | maandag 2 mei 2022 @ 22:49 |
Ik gooi altijd dat hele zakje currypoeder erop. | |
Ole | dinsdag 3 mei 2022 @ 12:48 |
Eightyone | donderdag 5 mei 2022 @ 17:42 |
Er zijn problemen met het fornuis, waardoor ik al een paar dagen magnetronvoer eet (in afwachting van de reparatie). Een derde keer van die standaard magnetron-Chinees trek ik niet (zitten vermoedelijk ook amper vitamines in), dus stond er zojuist dit op tafel: Kip, boontjes, Rosti en twee sausjes (groene peper en zwarte bessen). Het oogt iig als veel minder dan dat het op de verpakking lijkt. Eenmaal klaargemaakt geeft het een 'tafeltje dekje'-gevoel, en het heeft ook wel iets van ziekenhuis-eten. Degelijk, niks bijzonders, maar wel eetbaar. De vrij pittige sausjes die erbij zitten, waarbij vooral de bessensaus vrij overheersend is, zorgen ervoor dat het geheel niet te flauw wordt. Ik onthoud het iig voor in noodgevallen. | |
potjecreme | dinsdag 13 december 2022 @ 20:06 |
Nav dit topic deze soep geprobeerd. Was zeker goed te doen! | |
111210 | woensdag 14 december 2022 @ 19:16 |
Vers ambachtelijk bereid Niks mis met kant en klare meuk, maar dit soort loze termen zou verboden moeten worden | |
roos94 | donderdag 9 februari 2023 @ 12:06 |
Magnetronmaaltijd kipfilet in peperroomsaus met groenten en aardappelen Winkel; AH Prijs; 5.29 Zag deze in de bonus nu 4.29 dus dacht ca va waarom niet. Bereiding; 6 min in de magnetron. Vond het nog wat lauw dus wat langer erin gedaan. Overall experience: vrij redelijk De kipfilet is lekker door de peperroomsaus, de wortels en doperwten smaken precies zoals je verwacht. De aardappels zijn oke, wel wat weinig. Ik ben helemaal geen grote eter maar ik had nog steeds honger na deze maaltijd Rating: 6.8/10 | |
roos94 | donderdag 9 februari 2023 @ 16:59 |
AH maaltijd penne gegrilde groente Prijs 3.29 Bereiden in magnetron. Lang verhaal kort, kraak noch smaak/karton achtige dingen. Pasta is erg taai. De saus ruikt vreemd. Ik had gelukkig bij toeval nog wat geraspte kaas in de koelkast die het geheel wat opleukte. Rating 4.5/10 | |
FutureFairytale | donderdag 9 februari 2023 @ 19:29 |
Wat een kleine maaltijd, je vorige post ook al. Als ik k&k zou kopen moet ik er 2 doen, daarom doe ik t niet. En penne met een simpel sausje kan iedereen maken | |
Soury | donderdag 9 februari 2023 @ 19:39 |
Saus maken (lekkere) heeft wat tijd nodig maar een boel kan prima in de vriezer | |
roos94 | donderdag 16 februari 2023 @ 17:49 |
Ah Kipshoarma schotel Prijs 3.99 Bereiding 6 min in magnetron Een flinke portie dit keer. Het geheel ziet er aantrekkelijk uit. De kipshoarma is goed van smaak en er zit een pepertje in waardoor het geheel wat spice krijgt en niet zo flauw is. Persoonlijk ben ik geen fan van ui en het is jammer dat ze ui altijd overal bijkwakken. Hier zit echt veel van in. Al met al een prima kant en klaar maaltijd, je zult geen honger hebben na deze portie 6.8* [ Bericht 2% gewijzigd door roos94 op 16-02-2023 20:05:28 ] | |
Molo | donderdag 16 februari 2023 @ 18:40 |
Is dat couscous ofzo? En ui, tsja, ze mogen minder zout gebruiken en van ui blijft de smaak wel overeind in zo'n kant en klare maaltijd | |
roos94 | donderdag 16 februari 2023 @ 18:49 |
Geen idee maar t was wel lekker | |
#ANONIEM | donderdag 16 februari 2023 @ 19:20 |
Bulgur | |
roos94 | woensdag 12 april 2023 @ 11:30 |
Ik at deze regelmatig maar ze gaan hem nu weer uit het assortiment halen helaaasch. | |
4EverBlackEyed | woensdag 12 april 2023 @ 19:54 |
Wat ik echt jammer vind is dat de Franse Vleesschotel van Iglo niet meer verkocht wordt. | |
Soury | woensdag 12 april 2023 @ 20:06 |
Mag dit ook hier het is kant en klaar even opwarmen. De asperge tijd komt er weer aan en dit is best goed | |
Harvest89 | woensdag 12 april 2023 @ 21:23 |
Ja, en die Hongaarse aardappel dinges van Iglo was ook wel goed te doen. | |
roos94 | donderdag 11 mei 2023 @ 07:26 |
Deze gister gehad. 6 minuten in de magnetron, prijs ¤4.00 Echt heel verdrietig, 1 bak verdriet. Nasi met ei staat er. Ik kon in de verste verte geen ei ontdekken maar toen las ik de verpakking 2% omelet dus daardoor zal het komen. Je zit de helft vd tijd op brokken ui te kauwen, en de andere helft op stukken wortel. Kipstukjes waren ok. Maar verder is het helemaal niets. 2.5/10 |