Ha leuk dat je ook een review doetquote:Op dinsdag 24 augustus 2021 19:14 schreef Molo het volgende:
Lockdown! Nu het coronavirus weer aan een opmars bezig is, is het verstandig om weer wat minder naar het supertje te tijgen. Blikvoer en ander kant-en-klaar voer is vaak lang houdbaar en dus ideaal voor deze omstandigheden!
Vandaag een klassieker in vele midden-Europese keukens, verse gevulde koolrolletjes. Deze had ik al sinds vorig jaar in de kast liggen, maar eerder nog niet aan toe gekomen.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
De verpakking wenst ons smakelijk eten in meerdere Europese talen, behalve Nederlands. Gemiste kans!
De folie is wel makkelijk van de magnetronbak af te trekken, zonder lijmrandjes ofzo achter te laten. De magnetronbak zelf is ook goed stevig, hard plastic. Kwaliteit!
[ afbeelding ]
Onder een dikke laag 'pikante saus' zien we inderdaad twee koolrolletjes drijven, als een soort kwallen in een bruinige zee.
De verpakking raadt aan enkele gaatjes in de folie te prikken, en de hele zaak dan circa 5 minuten op 600 Watt in de magnetron te laten opwarmen. Mijn magnetron heeft geen 600W-stand, maar wel 720W, dus ik verkort de bereidingstijd tot 4,5 minuten.
Al snel wordt het huis gevuld door de kenmerkende, koolgeur die we allemaal wel van vroeger kennen! Nostalgisch.
[ afbeelding ]
Eenmaal opgediend ziet het er niet onaardig uit. Er is wel wat meer kool en wat minder vlees te bekennen dan wat je op grond van het plaatje op de verpakking in eerste instantie zou denken.
[ afbeelding ]
De kool is wel erg gaar, om niet te zeggen wat zeewier-achtig (slijmerig), maar smaakt wel een beetje naar kool. Het vlees is volgens mij separatorvlees wat in een vormpje geperst is, dat kun je duidelijk zien in bovenstaande foto. Het ontbreekt bij het vlees ook aan enige smaak, maar wat zout helpt.
Echt warm is het trouwens niet, die 5 minuten op 600W is sowieso te kort. Ik zou 7,5 minuten aanhouden, minstens.
Als je je neus dichthoudt en er verder niet bij nadenkt, is dit wel weg te krijgen. Met wat aardappels erbij zou je hier twee keer van kunnen eten, of met twee personen. Je moet elkaar dan wel goed kennen, aan vreemden of aan bijvoorbeeld een date, zou ik dit niet snel voorzetten.
Van de 'pittige saus' tenslotte moet je je ook niet teveel voorstellen. Het is absoluut niet pittige, het heeft eerder een heel zwakke bouillonsmaak. En er is ook wel erg veel van, ik denk dat zeker de helft van die 900 gram die op de verpakking staat, afkomstig is van de saus.
Op zichzelf ziet de saus er ook niet erg appetijtelijk uit, zeker niet nadat het paar uurtjes heeft staan afkoelen.
[ afbeelding ]
Een soort olie-achtige drab met klontjes gestold vet of iets dergelijks.
Helaas, dit product van de 'Landkeuken' is beneden de maat. Daar kan ook de prijs (een schappelijke 1,99) niets aan veranderen.
Heb het vorige maand zelf gemaakt.quote:Op woensdag 25 augustus 2021 09:40 schreef Mrmime het volgende:
Ooh die gevulde kool lijkt me echt heel smerig
Goeie review en ik ben het er grotendeels mee eens. Ik dacht in de Frikandelspeciaal versie wel iets van stukjes frikandel te proeven maar dat kan ook mijn verbeelding zijn geweest. Ik vond in elk geval de kroket een stuk beter qua smaak.quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 11:44 schreef Sicstus het volgende:
Tijd voor de frikandel/kroketslaatjestest! Hier gaat het dus om:
[ afbeelding ]
Wat opvalt is dat de kroketvariant inderdaad lijkt op de ragout waar een kroket doorgaans mee gevuld is. De frikandelvariant is vooral geel en doet qua uiterlijk in niets denken aan iets wat ik met een frikandel associeer.
Een paar close-ups:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik heb een snee speltbrood geroosterd en in stukjes gesneden, dat zal ik gebruiken om de slaatjes mee te consumeren.
[ afbeelding ]
Eerst de kroket. Deze is okee en lijkt inderdaad wat op de ragout in een kroket. Het komt in de buurt. Ik vind echter dat de korst van een kroket een essentieel onderdeel is van de kroketbeleving, en dat mis ik wel
Het frikandelslaatje verbijsterd mij; deze doet op geen enkele manier denken aan de smaak van een frikandel, speciaal of niet. Ik proef voornamelijk kerrie. Dat is wat dit is, een standaardslaatje met kerriesmaak. Zouden ze een fout hebben gemaakt in de fabriek? Ik begrijp absoluut niet waarom ze dit een 'frikandel'-slaatje genoemd hebben. De bedenker hiervan heeft waarschijnlijk nog nooit in zijn/haar leven een frikandel genuttigd.
Kortom, beiden zijn niet vies, maar hebben zo hun gebreken. Bij de kroketvariant mis ik toch wel erg de krokante korst, ik heb het gevoel alsof ik gewoon de kale ragout op een stukje brood aan het eten ben.
Het gebrek van het frikandelslaatje is dat het op geen enkele wijze iets te maken heeft met een frikandel, terwijl dat toch wel essentieel is als je je product als 'frikandelslaatje' in de markt zet.
edit: er zit op deze slaatjes standaard altijd mayonaise, wat op zich wel bij een frikandel past, maar natuurlijk op geen enkele wijze in de buurt van een kroket zou mogen komen.
Oh die ken ik, die is primaquote:Op woensdag 25 augustus 2021 13:27 schreef Sicstus het volgende:
Zometeen mijn bevindingen met deze kant-en-klare rösti, uit de Alpenweken van de Lidl!
[ afbeelding ]
Ik ben niet zo kieskeurig als de meeste andere mensen met wat ik in mijn mond stop, blijkbaar. Ik heb ook weleens een duidelijk ongewassen doos voorgeschoteld gekregen, die klus heb ik ook geklaard, dusja...quote:Op woensdag 25 augustus 2021 14:13 schreef Karzai het volgende:
Ik vind het bewondernswaardig dat je deze meuk koopt en ook nog eet
Lekker op een wit broodje, haringfilet in een tomatensaus. En nee, zet Sicstus niet aan tot zelf koken want ik vind dit topic veel te leuk.quote:Op woensdag 25 augustus 2021 15:28 schreef sirdanilot het volgende:
Ik eet regelmatig haring in tomatensaus uit blik. Vind ik een heerlijke snack.
Maar deze koolrolletjes, gatverdamme maak dat gewoon zelf en vries het in voor als je eens snel wat wil eten.
Tja, maar af en toe wil je ook iets goeds op je bord en koken is een kleine moeite.quote:Op woensdag 25 augustus 2021 16:25 schreef praadje het volgende:
[..]
Lekker op een wit broodje, haringfilet in een tomatensaus. En nee, zet Sicstus niet aan tot zelf koken want ik vind dit topic veel te leuk.
Ik kook bijna elke avondquote:Op woensdag 25 augustus 2021 16:25 schreef praadje het volgende:
[..]
Lekker op een wit broodje, haringfilet in een tomatensaus. En nee, zet Sicstus niet aan tot zelf koken want ik vind dit topic veel te leuk.
Hij zal vast ook wel koken hoor.quote:Op woensdag 25 augustus 2021 16:27 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Tja, maar af en toe wil je ook iets goeds op je bord en koken is een kleine moeite.
quote:
Ahum...ik heb het heul erg druk met de verhuizing van mijn moeder. Maar om nog even terug te komen op die rösti:quote:Op dinsdag 21 september 2021 12:40 schreef Friday12 het volgende:
@:Sicstus wel liken maar niet posten
Ik ben zelf een ouwe lul, maar misschien was het gewoon geen dingetje in de sociale/geografische omgeving waar ik ben opgegroeid Nog nooit van aardappelkoekjes gehoord namelijkquote:Op dinsdag 21 september 2021 12:51 schreef Sorella het volgende:
Vroeger heette hashbrowns aardappelkoekjes maar niet hip genoeg zeker
In het buitenland noemen ze het rosti of reifjes met ik d8 gekookte aardappelsquote:Op dinsdag 21 september 2021 13:03 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik ben zelf een ouwe lul, maar misschien was het gewoon geen dingetje in de sociale/geografische omgeving waar ik ben opgegroeid Nog nooit van aardappelkoekjes gehoord namelijk
Hmm, ik heb even op wikipedia gekeken en daar is het volgende te lezen:quote:Op dinsdag 21 september 2021 13:06 schreef Sorella het volgende:
[..]
In het buitenland noemen ze het rosti of reifjes met ik d8 gekookte aardappels
P.s. ik ben ook niet meer de jongste dus misschien geografisch zoals jij zegt.
Ik kom uit Rotterdam en dan is het ook misschien niet verwonderlijk dat ik het niet kenquote:Aardappelpannenkoekjes zijn vooral bekend in de Duitse, Oostenrijkse, Poolse, Tsjechische, Oekraīense, Wit-Russische en Jiddische keuken. In Duitsland heeft het gerecht diverse namen, waaronder Reibekuchen en Kartoffelpuffer. In de joodse keuken heten ze latkes of latkas en worden ze gegeten tijdens het chanoekafeest. In Polen zijn placki ziemniaczane algemeen verkrijgbaar als fastfood, onder andere in milkbars en in restaurants die soms zelfs in placki gespecialiseerd zijn (plackarnia), ook om af te halen. In veel landen zijn aardappelpannenkoekjes diepgevroren te koop in de supermarkt.
Rijfkoeken maken tevens deel uit van de culinaire traditie van oostelijk Gelderland (in het bijzonder de Achterhoek), alwaar ze in dialect riefkuukskes worden genoemd[
In Duitslandquote:Op dinsdag 21 september 2021 13:03 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik ben zelf een ouwe lul, maar misschien was het gewoon geen dingetje in de sociale/geografische omgeving waar ik ben opgegroeid Nog nooit van aardappelkoekjes gehoord namelijk
Ik bewonder jouw verbeeldingskracht (en optimisme)quote:Op dinsdag 21 september 2021 12:50 schreef Sicstus het volgende:
Zo ziet er dus uit als je het vers uit de verpakking in het koekepannetje hebt gemieterd. Klein beetje onappetijtelijk, maar niet zonder potentie.
Ze zijn ook erg lekker en heb nooit zo begrepen waarom het in NL nooit aangeslagen is. Waarschijnlijk teveel werkquote:Op dinsdag 21 september 2021 13:13 schreef Sorella het volgende:
Ik krijg nu spontaan trek in aardappelkoekjes maar geen aardappels in huis en ben ziek dus mag de deur niet uit
Tortilla rauwe aardappels? Wtf?quote:Op dinsdag 21 september 2021 13:10 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
In Duitsland
Kartoffelpuffer of Reibekuchen, worden geserveerd met appelmoes
[ afbeelding ]
Het deeg is rauwe aardappels en ei, soms met uit en knoflook
In Zwitserland, Rösti, zonder ui of ei
[ afbeelding ]
In Polen, placki ziemniaczane, gekookte aardappels met ei en bloem
[ afbeelding ]
In Spanje, Tortilla
Rauwe aardappels met ui en veel ei
[ afbeelding ]
ja, Tortilla wordt net als Reibekuchen met rauwe aardappels gemaakt, placki ziemniaczane weer met gekookte.quote:
Nee joh, die worden eerst op laag vuur gefrituurd. Meer een soort gekonfijt. Daarna laat je ze uitlekken, vermeng je ze met de eieren en bak je de tortilla.quote:Op dinsdag 21 september 2021 14:02 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
ja, Tortilla wordt net als Reibekuchen met rauwe aardappels gemaakt, placki ziemniaczane weer met gekookte.
Ja, en je begint dus met rauwe aardappels, niet met een stel gekookte die je al had als verwerking van resten. Dat confijten van de plakjes is deel van het maken van de tortilla.quote:Op dinsdag 21 september 2021 14:06 schreef Bramito het volgende:
[..]
Nee joh, die worden eerst op laag vuur gefrituurd. Meer een soort gekonfijt. Daarna laat je ze uitlekken, vermeng je ze met de eieren en bak je de tortilla.
Ze maken hier ook wel snelle tortillas met chips. Dat heb ik ok wel eens geprobeerd, maar dat vond ik eigenlijk niks. Je kan dan beter aardappels met een beetje olie microwaven.quote:Op dinsdag 21 september 2021 14:22 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik wil trouwens nog wel eens overgebleven aardappels opbakken en er een omelet mee maken, een soort valse tortilla. Met knoflook en peterselie, en serveer het met Ketchup. Laat ze dat in spanje maar niet horen.
Ja ik snap 'm dus nog niet, want ik ben ook weleens begonnen aan zo'n 'tortilla' (voordat ik wist dat er een heel mooi Nederlands woord voor was, 'aardappelpannekoekje'), dan raspte ik een rauwe aardappel boven een koekepannetje hete olie, maar dat werd een natte, vochtige derrie, door al het water wat er in rauwe aardappel zit! Niet te vreten..quote:
Kip tandoori is niet zo lekkerquote:Op dinsdag 21 september 2021 12:51 schreef Sorella het volgende:
Ik hab mijn bedenkingen bij stoommaaltijden maar de beef teriyaki is zeker goed te eten (is ook de enige die ik tot nog toe geprobeerd heb maar ga er wel meer proberen).
Vroeger heette hashbrowns aardappelkoekjes maar niet hip genoeg zeker
Raspen, zout erop, vocht eruitknijpen, mengen met wat ei (niet veel) indien gewenst zodat de koekjes niet uit elkaar vallen, koekenpan met olie/boter verhitten, 2 of 3 kleine hoopjes aardappelmengsel in de pan, beetje platdrukken zodat het koekjes worden ipv hoopjes, aan beide zijden bakken, uitlaten lekken op keukenpapierquote:Op dinsdag 21 september 2021 14:51 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ja ik snap 'm dus nog niet, want ik ben ook weleens begonnen aan zo'n 'tortilla' (voordat ik wist dat er een heel mooi Nederlands woord voor was, 'aardappelpannekoekje'), dan raspte ik een rauwe aardappel boven een koekepannetje hete olie, maar dat werd een natte, vochtige derrie, door al het water wat er in rauwe aardappel zit! Niet te vreten..
Ongetwijfeld heb ik het verkeerd gedaan, misschien de verkeerde aardappels gebruikt, maar ik snap het dus nog steeds niet.
Spannond!quote:Op woensdag 20 oktober 2021 18:57 schreef -Sigaartje het volgende:
Gisteren een Mcennedy Double Burger van de Lidl (¤ 1.99) gegeten. Zo! Ik stond er van te kijken toen ik er mee thuis kwam. Formaat Big King XXL. Review komt iets later, moet even wat doen.
(Wilde hem vandaag weer kopen, maar was totaal uitverkocht, niet verwonderlijk)
Ik denk dan gelijk dat je met spoed het toilet moet opzoeken...quote:Op woensdag 20 oktober 2021 18:57 schreef -Sigaartje het volgende:
Gisteren een Mcennedy Double Burger van de Lidl (¤ 1.99) gegeten. Zo! Ik stond er van te kijken toen ik er mee thuis kwam. Formaat Big King XXL. Review komt iets later, moet even wat doen.
Kennelijk toch niet, of je bent wel een hele erge masochistquote:(Wilde hem vandaag weer kopen, maar was totaal uitverkocht, niet verwonderlijk)
In Duitsland worden ze ook vaak gemaakt met havermout als extra bindmiddel. We eten ze ook wel met stroop of zalmquote:Op dinsdag 21 september 2021 13:10 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
In Duitsland
Kartoffelpuffer of Reibekuchen, worden geserveerd met appelmoes
[ afbeelding ]
Het deeg is rauwe aardappels en ei, soms met uit en knoflook
In Zwitserland, Rösti, zonder ui of ei
[ afbeelding ]
In Polen, placki ziemniaczane, gekookte aardappels met ei en bloem
[ afbeelding ]
In Spanje, Tortilla
Rauwe aardappels met ui en veel ei
[ afbeelding ]
Welke heb je gekocht en wanneer verschijnt de review?quote:Op dinsdag 26 oktober 2021 17:24 schreef UIO_AMS het volgende:
Zag k&k hertenstoof bij de Lidl. Twee varianten: in jachtsaus of in rode wijn saus. Was benieuwd of die nog langs waren gekomen hier.
Idem, maar dan liever makreel in tomatensaus, en dan die kleine blikjes van de Aldi.quote:Op woensdag 25 augustus 2021 15:28 schreef sirdanilot het volgende:
Ik eet regelmatig haring in tomatensaus uit blik. Vind ik een heerlijke snack.
Las ooit ergens dat ingeblikt voer eigenlijk niet echt kan bederven aangezien er geen zuurstof bij zit.quote:Op dinsdag 26 oktober 2021 23:08 schreef DrDarwin het volgende:
Wij (mijn broers en ondergetekende) waren van omstreeks 1965 tot 1970 in een internaat geplaatst in Horn (Limburg).
In de bossen daar trof je her en der nog wat spullen aan van de geallieerden, een riem, kogels, een helm of een petje, tot een complete tank aan toe.
Maar ook vond je af en toe een blik voedsel.
Als je zo'n blik vond mochten we het opeten van de nonnen.
Meestal waren het verroeste groenige blikken ter grote van een hedendaags familieblik tomatensoep, en kon je niet meer lezen wat er in zat.
Je zette zo'n blik in kokend water en na een kwartiertje kwam de verrassing.
Soms zaten er gewoon drie lagen in, vlees, iets aardappelachtigs, en bovenin groente.
En verdomd, het was nog prima te eten, mals rundvlees, aardappelpuree, en erwten en worteltjes was de laatste die ik me kan herinneren.
Dat had dan 25 jaar in de bossen gelegen.
Ik heb de Pork en de Beef-variant geprobeerd Flinke joekels inderdaad, die inclusief garnering worden geleverd. Het is even geleden, maar ik denk dat ik de Pork lekkerder vondquote:Op woensdag 20 oktober 2021 18:57 schreef -Sigaartje het volgende:
Gisteren een Mcennedy Double Burger van de Lidl (¤ 1.99) gegeten. Zo! Ik stond er van te kijken toen ik er mee thuis kwam. Formaat Big King XXL. Review komt iets later, moet even wat doen.
(Wilde hem vandaag weer kopen, maar was totaal uitverkocht, niet verwonderlijk)
Ja ik moest er op terug komen. Ik had nog foto's gemaakt.quote:Op zondag 31 oktober 2021 01:26 schreef H_T het volgende:
[..]
Ik heb de Pork en de Beef-variant geprobeerd Flinke joekels inderdaad, die inclusief garnering worden geleverd. Het is even geleden, maar ik denk dat ik de Pork lekkerder vond
Is die Hellmann's in NL te krijgen? Ik vind die Unilever ook heerlijk, maar ik weet dat het niet de echte Amerikaanse is.quote:Op zondag 31 oktober 2021 08:25 schreef -Sigaartje het volgende:
De mayonaise die erbij staat is de originele Helmann's uit de VS, die krijg ik via de post. Heel anders dan de Unileverzooi.
[ afbeelding ]
Dat is wel jammer idd dat ze sinds een paar jaar de hele receptuur verneukt hebben omdat de nederlandse consument dit wilt. Volgens mij kocht men hellmans omdat het juist anders was dan de rest wat we hier al haddenquote:Op zondag 31 oktober 2021 08:25 schreef -Sigaartje het volgende:
De mayonaise die erbij staat is de originele Helmann's uit de VS, die krijg ik via de post. Heel anders dan de Unileverzooi.
[ afbeelding ]
Nee. Ik haal het uit Curacao.quote:Op zondag 21 november 2021 15:58 schreef Discombobulate het volgende:
[..]
Is die Hellmann's in NL te krijgen? Ik vind die Unilever ook heerlijk, maar ik weet dat het niet de echte Amerikaanse is.
Ik heb deze ook ooit eens geprobeerd. Het is een slap aftreksel van het succes van de McKroket. Ik had een reactie na het eten van: als je het niet kunt, doe het dan ook niet. Schoenmaker, blijf bij je leest. Ik maak soms wel eens een broodje kroket met airfryer-kroketten van Mora. Die zijn heerlijk! Mora, hou je daarbij en laat alsjeblieft die meuk van een McKroket-kopiepoging achterwege. Zo verwoest je je eigen naam. Deze versie is niet te vreten vond ik. Ja, de smaak is er wel, maar het complete plaatje is een drama.quote:Op donderdag 18 november 2021 14:28 schreef Karstman het volgende:
Ik zie wel vaker magnetron burgers voorbij komen dus ik dacht laat ik ook eens meedoen. Nu kom ik nooit bij de Lidl want die hebben we hier niet. Dus toen bij de Appie bepaalde diepvrieszaken 1+1 gratis waren heb ik mijn kans gegrepen en zie hier de Mora broodje Kroketburger
[ afbeelding ]
Mora's poging om te cashen op het succes van de McKroket, de belangrijkste snackinnovatie sinds de bamischijf. De verpakking toont een appetijtelijk en stevig broodje met stevige kroketburger en een mooie laag mosterdsaus die doet denken aan gesmolten amerikaanse kaas.
Na bereiding volgens de aanwijzingen op de verpakking (op de bodem van de magnetron en halverwege omdraaien komt het als volgt uit de stomende verpakking:
[ afbeelding ]
Een slap heet broodje met ditto burger en nattige saus. De smaak is overigens wel prima, het smaakt als een Mora kroket, maar het broodje is slap en wat vochtig en ook de korst van de kroket is niet knapperig waardoor het geheel niet helemaal een plezierige ervaring is.
[ afbeelding ]
Het maffe was dat het hele broodje het was behalve een hoekje dat lauw was. En dat terwijl hij keurig in het midden van de magnetron lag.
Al met al een 4 voor deze poging.
Goeie kick.quote:Op vrijdag 1 april 2022 23:39 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Even sguppe omdat een user naar deze reeks op zoek was, en omdat ik ook benieuwd ben welke opmerkelijke dingen Sicstus en anderen sinds de laatste post naar binnen gewerkt hebben
Ik gooi altijd dat hele zakje currypoeder erop.quote:Op maandag 2 mei 2022 15:49 schreef mascara-klodder het volgende:
Ik had deze van de Aldi
[ link | afbeelding ]
Na 2 minuten in de magnetron
[ link | afbeelding ]
De worst was vrij smakeloos helaas, het zag eruit als schijfjes frikandel, zo'n grauw kleurtje.
De saus was meer ketchup dan curry en absoluut niet pittig.
Toch smaakte het me vreemd genoeg wel
Dikke pluspunten voor het bakje waar het inzat, dat was goed stevig, en de folie bovenop liet makkelijk los.
Vers ambachtelijk bereidquote:Op dinsdag 13 december 2022 20:06 schreef potjecreme het volgende:
Nav dit topic deze soep geprobeerd. Was zeker goed te doen!
[ afbeelding ]
Wat een kleine maaltijd, je vorige post ook al. Als ik k&k zou kopen moet ik er 2 doen, daarom doe ik t niet. En penne met een simpel sausje kan iedereen makenquote:Op donderdag 9 februari 2023 16:59 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
AH maaltijd penne gegrilde groente
Prijs 3.29
Bereiden in magnetron.
Lang verhaal kort, kraak noch smaak/karton achtige dingen.
Pasta is erg taai. De saus ruikt vreemd.
Ik had gelukkig bij toeval nog wat geraspte kaas in de koelkast die het geheel wat opleukte.
Rating 4.5/10
Saus maken (lekkere) heeft wat tijd nodig maar een boel kan prima in de vriezerquote:Op donderdag 9 februari 2023 19:29 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat een kleine maaltijd, je vorige post ook al. Als ik k&k zou kopen moet ik er 2 doen, daarom doe ik t niet. En penne met een simpel sausje kan iedereen maken
Is dat couscous ofzo?quote:Op donderdag 16 februari 2023 17:49 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Ah Kipshoarma schotel
Prijs 3.99
Bereiding 6 min in magnetron
Een flinke portie dit keer. Het geheel ziet er aantrekkelijk uit.
De kipshoarma is goed van smaak en er zit een pepertje in waardoor het geheel wat spice krijgt en niet zo flauw is.
Persoonlijk ben ik geen fan van ui en het is jammer dat ze ui altijd overal bijkwakken. Hier zit echt veel van in.
Al met al een prima kant en klaar maaltijd, je zult geen honger hebben na deze portie 6.8*
Geen idee maar t was wel lekkerquote:Op donderdag 16 februari 2023 18:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Is dat couscous ofzo?
En ui, tsja, ze mogen minder zout gebruiken en van ui blijft de smaak wel overeind in zo'n kant en klare maaltijd
Ik at deze regelmatig maar ze gaan hem nu weer uit het assortiment halen helaaasch.quote:Op donderdag 16 februari 2023 17:49 schreef roos94 het volgende:
[ afbeelding ]
Ah Kipshoarma schotel
Prijs 3.99
Bereiding 6 min in magnetron
Een flinke portie dit keer. Het geheel ziet er aantrekkelijk uit.
De kipshoarma is goed van smaak en er zit een pepertje in waardoor het geheel wat spice krijgt en niet zo flauw is.
Persoonlijk ben ik geen fan van ui en het is jammer dat ze ui altijd overal bijkwakken. Hier zit echt veel van in.
Al met al een prima kant en klaar maaltijd, je zult geen honger hebben na deze portie
6.8*
Ja, en die Hongaarse aardappel dinges van Iglo was ook wel goed te doen.quote:Op woensdag 12 april 2023 19:54 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Wat ik echt jammer vind is dat de Franse Vleesschotel van Iglo niet meer verkocht wordt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |