abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 4 juli 2020 @ 12:12:38 #1
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193921548


Weeronline / • KNMI / • Weer.nl / • Jan Visser / • Weerplaza

Weersties buitenland
3D-Windkaart wereld
Ventusky - wereldkaart
Alpenweerman Uitgebreid weer voor de Alpen, maar ook Nederland.
Wetter3 Wereld weer (Duits)
Wetteronline Duits
Estofex Europa weer (Engels)
Wetterzentrale Wereld weer (Duits)
WeatherService België en West-Europa weer (Nederlands)
Verzameling weerkaarten Europa weer (Nederlands/Engels)
Noodweer Waarschuwingen voor de Benelux
Weerwoord Vlaams/Nederlands weerforum
Stormplatform Weerplatform Benelux
Realtime onweermeldingen
Weather.com - Amerikaans
Accuweather - Amerikaans

Sites uitleg begrippen
SPOILER: Uitleg symbolen weerkaarten
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Weeronline - begrippen (nederlands)

---
WKN - Actueel weer in Nederland
KNMI Daggegevens
KNMI Geografische overzichten van het weer
KNMI buienradar
---

Nederland in de ban van de 'supercel'
CAPE + Liftedindex

---


---

User locaties

Zo dat we ook nog weten wie waar ongeveer woont,

let op dit is een screenshot, klik op het kaartje of de link eronder voor live


DM (met plaats/stad naar); @kree of @Nattekat om erop toegevoegd te worden.
We gaan dit trouwens niet precies op GPS locatie toevoegen (tenzij op verzoek) plaats/stad lijkt me nauwkeurig genoeg voor dit doel ;)

Live link:
https://www.google.com/ma(...)4FrPIWOvos1botbSMT9S
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_193921581
Ik zie op de 14 daagse voorspelling beetje hetzelfde weer als de afgelopen dagen. Vorig jaar hadden we eind juli die piek met een week lang 35-40 graden, is dat nu ook aan de orde? Meen me te herinneren dat men in mei voorspelde dat we een hete zomer tegemoet gingen.
U MAD?
  zaterdag 4 juli 2020 @ 12:18:43 #3
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193921635
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:14 schreef de_boswachter het volgende:
Ik zie op de 14 daagse voorspelling beetje hetzelfde weer als de afgelopen dagen. Vorig jaar hadden we eind juli die piek met een week lang 35-40 graden, is dat nu ook aan de orde? Meen me te herinneren dat men in mei voorspelde dat we een hete zomer tegemoet gingen.
Zou best kunnen, maar voorlopig blijven we op de grens zitten en eerst nog aan de koelere, minder fraaie kant.

Nu de hoogzomer begint, gaan we voor wat het weer betreft een interessante fase in. De zomerverwachting was duidelijk. Het zou een warme en droge zomer worden, met de nadruk op de maanden juli en augustus en met ook ruimte voor een of twee hittegolven. Als er al een wisselvallige periode in zou zitten, dan zou die in de junimaand optreden. En uiteindelijk is dat – met enkele zomerse onderbrekingen – ook gebeurd.

Nu komt het erop aan. Met de maand juli op de kalender is het cruciaal dat het wisselvallige weer van nu, dat ook het weekend en begin volgende week nog aanhoudt, snel voor een stabieler en vooral ook warmer weerbeeld wordt ingeruild. Gebeurt dat de komende paar weken inderdaad, dan lopen we nog steeds op koers. Gebeurt het niet en houdt het wisselvallige weer met gematigde temperaturen langer aan, óf keert het weer snel terug, dan drijven we in hoog tempo bij de in de zomerverwachting neergezette lijn vandaan.

In die zin is het dus opnieuw interessant om de editie van de 30-daagse verwachting van deze week door te nemen. De mensen van DTN/Meteogroup en World Climate Service die eraan werken, hebben er weer met zorg naar gekeken. En ook zij beginnen zo langzamerhand wat onzekerder te worden. Want maakt de zomer die draai naar warm en droog weer, die voor de maanden juli en augustus werd verwacht, uiteindelijk wel? We gaan het uitzoeken.

Week 1: van maandag 6 juli tot en met zondag 12 juli
De week begint op maandag vooral in het noordelijke kustgebied nog met veel wind en overal kan een enkele bui vallen. Met 18 tot 21 graden is het relatief koel. In de dagen daarna stijgt de luchtdruk ten zuiden van Nederland. De straalstroom met zijn bijbehorende storingen wordt langzaam noordwaarts geduwd en tot en met vrijdag lijkt het op de meeste plaatsen droog te blijven. Daarbij wisselen wolken en de zon elkaar af en lijkt de zon geleidelijk wat meer ruimte te krijgen. Ook gaan de temperaturen omhoog. Donderdag en vrijdag lijkt het in delen van het land weer 25 graden of nog iets warmer te worden.

In het weekend komt dan opnieuw een lagedrukgebied dichterbij. Eerst passeert een koufront met een paar buien en daarna lijkt opnieuw koelere lucht binnen te stromen. De temperaturen vallen weer terug naar een niveau van tussen 18 en 22 graden.

Week 2: van maandag 13 juli tot en met zondag 19 juli
Het weer hinkt op twee gedachten en het is nu de koele en wisselvallige optie die de overhand heeft. Ondanks het hogedrukgebied ten zuiden van Nederland kunnen storingen van de oceaan ons via de Britse eilanden toch weer bereiken. De kracht van de hogedruk in het zuiden is daarbij bepalend voor de activiteit waarmee ze ons land passeren en ook voor hoe diep de koele lucht, die met een westelijke tot noordwestelijke wind aan de achterzijde van de wegtrekkende storingen wordt aangevoerd, kan binnendringen.

Het levert een wisselend weerbeeld op met een golvende temperatuur en een afwisseling van wolken en zon. Als de storingen passeren, is het bewolkt en valt er regen of komen buien voor. De nadruk ligt op het noorden maar ook het zuiden krijgt af en toe wat mee. Verder zijn de temperaturen gematigd met 18 tot 22 graden, maar kunnen als voorafgaande aan een storing even warmere lucht wordt aangevoerd tijdelijk ook wat hoger uitpakken. In totaal wordt ongeveer 15 millimeter aan regen verwacht, met een sterke regionale spreiding.

Op de achtergrond is er nog wel steeds de kans (35 procent) dat het weer alsnog omslaat en dat hogedrukgebieden hun invloed weer naar Scandinavië uitbreiden. Dát zou een vervolg van het zomerweer betekenen, met misschien wel verder oplopende temperaturen.

Week 3: van maandag 20 juli tot en met zondag 26 juli
Ook hier hinkt het weer op twee gedachten. Geven de kaarten van het Europese model de gematigde en licht wisselvallige variant, die we ook in de week ervoor zien, de meeste kans, op de achtergrond zijn er aanwijzingen dat hogedrukgebieden in het noorden (boven Scandinavië) toch een poging willen wagen. Ook al laten de harde modelwaarden het nog niet zien, de mensen die aan deze verwachting werken, zien toch voldoende aanwijzingen dat een omslag naar warm en zonnig zomerweer er toch van zou kunnen komen, deze week. En ook de harde berekeningen laten een grotere groep zien die die kant op wijst. Toch is het onzekerheid troef in deze week. Hier ligt wellicht het breekpunt van de zomer.

Week 4: van maandag 26 juli tot en met zondag 2 augustus
In de kaarten van het Europese model gaat de strijd gewoon door: ongeveer twee derde van het pakket aan berekeningen kiest voor een wisselvallige en voor wat de temperaturen betreft gematigde variant, een derde van de berekeningen is veel stabieler en warmer, met winden uit richtingen tussen noord en oost. De andere indicatoren op de achtergrond geven die warme en zonnige optie daarbij nog steeds het voordeel van de twijfel.

Cruciale fase
Zoals in de inleiding van dit verhaal al gezegd, lijkt het er de komende weken voor de zomer op aan te komen. In de loop van volgende week zien we een stabilisatie en gaan de temperaturen omhoog, zonder dat de weerkaarten op zo’n manier wijzigen dat je al van het op gang komen van een bestendige zomerperiode kunt spreken. In de weken daarna ziet de meerderheid van de kaarten er wisselvallig en qua temperaturen gematigd uit, maar is er op de achtergrond nog steeds veel dat erop wijst dat ergens in de laatste twee weken van juli alsnog de omslag naar het beloofde, veel warmere en drogere zomerweer moet komen.

Door: Reinout van den Born / Weer.nl
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Redactie Frontpage zaterdag 4 juli 2020 @ 12:25:17 #4
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193921748
@bloodymary1 Ik reed net over de A73 langs Venlo. Ik dacht dat het in Limburg altijd mooi weer was? Alleen maar regen! Nu bij Maastricht, eindelijk droog
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
pi_193921782
Tl;dr het kan vriezen of dooien.
blablablabla
  zaterdag 4 juli 2020 @ 12:44:00 #6
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193922016
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:26 schreef Elan het volgende:
Tl;dr het kan vriezen of dooien.
Nou, dat vriezen doet het ook niet meer zo vaak :P
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  zaterdag 4 juli 2020 @ 13:24:08 #7
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_193922488
Wat een heerlijk grijs miezerweer. Wat mij betreft blijft de hele zomer koel. De zon bewaren we wel voor het najaar.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_193922950
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 13:43 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Niet gewoon ten minste 27 graden willen :') Over zolderkamerautisten gesproken :')
we weten nu wel dat je in bulgarije woont, het er elke dag 45 graden is en de zon 18 uur schijnt :')
  zaterdag 4 juli 2020 @ 14:46:42 #9
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193923455
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 14:00 schreef holbewonertje het volgende:

[..]

we weten nu wel dat je in bulgarije woont, het er elke dag 45 graden is en de zon 18 uur schijnt :')
Rare fixatie heb je aangezien ik daar niets over zeg. Het is gewoon wat raar dat je mensen die wat koeler weer prettig vinden als zolderkamerautist wegzet. Nergens voor nodig.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 4 juli 2020 @ 14:48:35 #10
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_193923476
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 13:37 schreef holbewonertje het volgende:
Heerlijk weer voor zolderkamerautisten, maar ik heb toch liever een licht tot halfbewolkt weerbeeld, een licht briesje en een graad of 21.
Mail deze parameters naar het KNMI zodat ze ermee aan de slag kunnen.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_193923486
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 12:25 schreef Djeez het volgende:
@:bloodymary1 Ik reed net over de A73 langs Venlo. Ik dacht dat het in Limburg altijd mooi weer was? Alleen maar regen! Nu bij Maastricht, eindelijk droog
Ik denk dat jij het aantrekt! Al moet ik zeggen dat het hier vanmorgen maar een half uurtje gemotregend heeft. Ik zit tegen de Brabantse grens bij Someren. Maar vanavond schijnt er meer regen te komen.
  zaterdag 4 juli 2020 @ 14:58:31 #12
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193923562
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 14:50 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Ik denk dat jij het aantrekt! Al moet ik zeggen dat het hier vanmorgen maar een half uurtje gemotregend heeft. Ik zit tegen de Brabantse grens bij Someren. Maar vanavond schijnt er meer regen te komen.
Vanavond? Zou voor het zuiden toch maar bij misschien een paar druppels moeten blijven?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 4 juli 2020 @ 16:11:24 #13
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_193924953
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 13:24 schreef ACT-F het volgende:
Wat een heerlijk grijs miezerweer. Wat mij betreft blijft de hele zomer koel. De zon bewaren we wel voor het najaar.
Normaal zou ik het ook niet zo erg vinden, maar voor de huidige situatie zou mooi weer wel erg fijn zijn voor cafe's en restaurants... De terrassen zijn weer leeg nu. Een knallende zomer had de economische schade door corona nog een beetje kunnen verminderen.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 4 juli 2020 @ 16:20:10 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_193925129
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 13:24 schreef ACT-F het volgende:
Wat een heerlijk grijs miezerweer. Wat mij betreft blijft de hele zomer koel. De zon bewaren we wel voor het najaar.
:')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 4 juli 2020 @ 16:21:27 #15
186611 Haags
pi_193925149
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 13:24 schreef ACT-F het volgende:
Wat een heerlijk grijs miezerweer. Wat mij betreft blijft de hele zomer koel. De zon bewaren we wel voor het najaar.
Mee eens. :)
Zonder wrijving geen glans
pi_193925293
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 14:58 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Vanavond? Zou voor het zuiden toch maar bij misschien een paar druppels moeten blijven?
Dat noemen wij hier al regen.
pi_193925337
Ik hoop dat het droog blijft, vanavond werchterbbq hier in plaats van het echte. Maar anders is het onder de overkapping ook gezellig.
  zaterdag 4 juli 2020 @ 17:16:21 #18
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193926053
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:32 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Dat noemen wij hier al regen.
:') :D
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 4 juli 2020 @ 18:11:40 #19
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_193926907
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 16:11 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Normaal zou ik het ook niet zo erg vinden, maar voor de huidige situatie zou mooi weer wel erg fijn zijn voor cafe's en restaurants... De terrassen zijn weer leeg nu. Een knallende zomer had de economische schade door corona nog een beetje kunnen verminderen.
Zolang spastisch aan die 1,5 meter wordt gehouden ben ik liever volop aan het werk om de schade van de afgelopen maanden in te halen dan dat ik op het terras zit. Sommige horeca zitten nog steeds dicht op basis van eigen keuze omdat die 1,5 meter niet werkbaar is. Ik ben een fervente horecabezoeker, maar het moet wel gezellig zijn (1,5 meter bier B:)B ).
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  zaterdag 4 juli 2020 @ 18:14:53 #20
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_193926949
quote:
7s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 18:11 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Zolang spastisch aan die 1,5 meter wordt gehouden ben ik liever volop aan het werk om de schade van de afgelopen maanden in te halen dan dat ik op het terras zit. Sommige horeca zitten nog steeds dicht op basis van eigen keuze omdat die 1,5 meter niet werkbaar is. Ik ben een fervente horecabezoeker, maar het moet wel gezellig zijn (1,5 meter bier B:)B ).
Je kan gewoon met 4 mensen aan een tafeltje zitten hoor nu. Je moet alleen misschien zeggen dat je 1 huishouden bent :P

Hier in de buurt is het iig zo druk als nooit tevoren, mede omdat de terassen zijn uitgebreid. Zit helemaal stampvol met mensen op een mooie dag.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  zaterdag 4 juli 2020 @ 18:18:35 #21
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_193927012
Mensen zijn er zo aan toe. En het verschilt per zaak.
Maar als er inderdaad wordt gedaan alsof je op een IC komt zitten (met mondkapjes en weet ik wat niet) dan haak ik direct af.

Vandaag paar keer zeiknat geregend door de miezerregen. Ik hou van regen. O+
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
  zaterdag 4 juli 2020 @ 18:20:32 #22
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_193927039
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 18:14 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Je kan gewoon met 4 mensen aan een tafeltje zitten hoor nu. Je moet alleen misschien zeggen dat je 1 huishouden bent :P

Hier in de buurt is het iig zo druk als nooit tevoren, mede omdat de terassen zijn uitgebreid. Zit helemaal stampvol met mensen op een mooie dag.
Afgelopen zondag waren we één groot familie op een megaterras :+ Na een paar biertjes wordt er volop handen geschud voor de felicitaties en geknuffeld :')
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_193927091
Wel echt meteen weer een verschil met gisteren hoor. Kon gisteren heel de dag lekker buiten zitten en vandaag weer depri buiten. Ach wel weer lekker game weer _O_
pi_193927141
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 14:50 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Ik denk dat jij het aantrekt! Al moet ik zeggen dat het hier vanmorgen maar een half uurtje gemotregend heeft. Ik zit tegen de Brabantse grens bij Someren. Maar vanavond schijnt er meer regen te komen.
Hier Noord-Holland de héle dag regen.

Wat een weer op de fiets, die wind kom je gewoon niet doorheen _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_193927298
Het is mistroostig buiten -O-
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_193927513
Het is echt vreemd buiten.
Vanochtend zon, tot in de middag. Vanaf een uur of 14.00 de rest van de middag gewandeld in Vaals. Bewolkt maar warm genoeg voor korte broek en T-shirt. 22 graden.
Daarna tot net op een terras daar gezeten. Ineens veel wind en werd het fris met stilzitten maar toch nog een 21 graden nu. De wind laat het frisser voelen.
  zaterdag 4 juli 2020 @ 20:17:01 #27
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193928840
Morgen zelfs code geel voor de wind. 4 jaar geleden. Ik weet nog wat ik deed. Stekker festival in Utrecht ging toen wel door.

https://amp.weerplaza.nl/(...)tter_impression=true
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Redactie Frontpage zaterdag 4 juli 2020 @ 21:30:49 #28
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193930104
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 14:50 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Ik denk dat jij het aantrekt! Al moet ik zeggen dat het hier vanmorgen maar een half uurtje gemotregend heeft. Ik zit tegen de Brabantse grens bij Someren. Maar vanavond schijnt er meer regen te komen.
Zit nu in Saarburg op de camping. 22 graden, droog. Prima weertje. Al vier halve liters Bit geklapt, machtig mooi! En de buurvrouw is een milf ^O^
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
pi_193930130
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 21:30 schreef Djeez het volgende:

[..]

Zit nu in Saarburg op de camping. 22 graden, droog. Prima weertje. Al vier halve liters Bit geklapt, machtig mooi! En de buurvrouw is een milf ^O^
Dat wordt lekker slapen straks! :)
  zaterdag 4 juli 2020 @ 21:33:01 #30
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_193930142
milfs :9~
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
  Redactie Frontpage zaterdag 4 juli 2020 @ 21:34:25 #31
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193930186
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 21:32 schreef Adrie072 het volgende:

[..]

Dat wordt lekker slapen straks! :)
Zeker! Milf-buuv heeft dezelfde naam als mijn vrouw. Straks nondeju met de verkeerde vrouw in bed :9~
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  zaterdag 4 juli 2020 @ 21:34:34 #32
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_193930191
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 21:30 schreef Djeez het volgende:

[..]

Zit nu in Saarburg op de camping. 22 graden, droog. Prima weertje. Al vier halve liters Bit geklapt, machtig mooi! En de buurvrouw is een milf ^O^
Oe erg mooi daar! Ben er 2x geweest met mevrouw Perrin en Perrin junior.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Redactie Frontpage zondag 5 juli 2020 @ 00:11:27 #33
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193933555
Ik hoop dat mijn vouwwagen de storm doorstaat. Waait hier echt met 11, 12 bft ofzo
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
pi_193933708
Wat een vies klam weer. 99% luchtvochtigheid, kan niet ademen.
  zondag 5 juli 2020 @ 01:55:19 #35
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193934784
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 00:11 schreef Djeez het volgende:
Ik hoop dat mijn vouwwagen de storm doorstaat. Waait hier echt met 11, 12 bft ofzo
Binnententse rukwinden zeker :p
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  User die overal opduikt 2022 zondag 5 juli 2020 @ 08:19:15 #36
186611 Haags
pi_193936081
Aardige bak met water gehad gisteravond. Die wind mag nu wel echt gaan liggen.
Zonder wrijving geen glans
pi_193936102
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juli 2020 21:34 schreef Djeez het volgende:

[..]

Zeker! Milf-buuv heeft dezelfde naam als mijn vrouw. Straks nondeju met de verkeerde vrouw in bed :9~
Gewoon met allebei.
Just to be sure :Y
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_193936133
Het mag nu onderhand wel weer eens zonnig en droog worden na al die natte en grijze dagen.
Al heb ik dit nog liever dan die 35+ en 40+ temperaturen zoals vorig jaar, dat was echt niet leuk meer.
Gewoon, rond de 25 graden en een strakblauwe lucht _O_
Perfecte temperatuur: aangenaam en je kunt nog gewoon comfortabel actief zijn .
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 08:37:11 #39
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193936196
Wat een weer ook vandaag O+

Gisteravond ook, heerlijk tot na middernacht buiten kunnen zitten _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 5 juli 2020 @ 08:42:55 #40
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193936229
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:37 schreef heywoodu het volgende:
Wat een weer ook vandaag O+

Gisteravond ook, heerlijk tot na middernacht buiten kunnen zitten _O_
Waar zit je? Kenia?
Zuiger van het FOK!-OMT
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 08:43:09 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193936232
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:42 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Waar zit je? Kenia?
De Veluwe ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 5 juli 2020 @ 08:45:07 #42
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193936243
Het lijkt godverdomme wel herfst :')

En als er nou wat verbetering in zat.. niks dan ellende komende week.

Zomer in Nederland!
Zuiger van het FOK!-OMT
  User die overal opduikt 2022 zondag 5 juli 2020 @ 08:45:42 #43
186611 Haags
pi_193936247
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:45 schreef DonDruiper het volgende:
Het lijkt godverdomme wel herfst :')

En als er nou wat verbetering in zat.. niks dan ellende komende week.

Zomer in Nederland!
Ajoh zomer is nog lang zat voor wekenlange hitte en dat soort ongein
Zonder wrijving geen glans
  zondag 5 juli 2020 @ 08:48:47 #44
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193936282
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:45 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Ajoh zomer is nog lang zat voor wekenlange hitte en dat soort ongein
probeer je dit weer in juli nou goed te praten? :P
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 08:49:11 #45
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193936288
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:48 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

probeer je dit weer in juli nou goed te praten? :P
Met dit weer heb je toch niemand nodig om het goed te praten? O+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  User die overal opduikt 2022 zondag 5 juli 2020 @ 08:49:46 #46
186611 Haags
pi_193936294
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:48 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

probeer je dit weer in juli nou goed te praten? :P
Beetje haha.
Zonder wrijving geen glans
  zondag 5 juli 2020 @ 08:54:14 #47
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193936319
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:49 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Met dit weer heb je toch niemand nodig om het goed te praten? O+
Jij houdt van grijs weer met harde wind? Ja?
Zuiger van het FOK!-OMT
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 09:00:07 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193936348
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:54 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Jij houdt van grijs weer met harde wind? Ja?
Lekkere temperatuur, check.
Droog, check.
Prima windje om frisse lucht naar binnen te waaien, check.

Genieten.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL zondag 5 juli 2020 @ 09:03:31 #49
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193936388
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 09:00 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Lekkere temperatuur, check.
Droog, check.
Prima windje om frisse lucht naar binnen te waaien, check.

Genieten.
Dit is het meest ideale wandelweer wat je kunt hebben :Y
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  Redactie Games zondag 5 juli 2020 @ 09:06:33 #50
181272 crew  Noppie2000
pi_193936421
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 08:54 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Jij houdt van grijs weer met harde wind? Ja?
Ja, 100% :D wind mag wel wat minder, maar altijd liever dit dan zon en hoge(re) temperaturen.
  zondag 5 juli 2020 @ 09:13:13 #51
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193936488
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 09:00 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Lekkere temperatuur, check.
Droog, check.
Prima windje om frisse lucht naar binnen te waaien, check.

Genieten.
Ik word depressief van dit weer :'(
Zuiger van het FOK!-OMT
  User die overal opduikt 2022 zondag 5 juli 2020 @ 09:13:41 #52
186611 Haags
pi_193936495
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 09:13 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Ik word depressief van dit weer :'(
Nog 1 weekje volhouden. Lukt wel toch? :)
Zonder wrijving geen glans
pi_193936639
Het is perfect weer de afgelopen week O+ Zalig
  zondag 5 juli 2020 @ 09:31:11 #54
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193936678
Regen en harde wind.

De boosdoener is de straalstroom die opvallend krachtig is voor de tijd van het jaar.


94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 09:51:30 #55
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193936896
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 09:31 schreef InverHouse het volgende:
Regen en harde wind.

De boosdoener is de straalstroom die opvallend krachtig is voor de tijd van het jaar.


[ afbeelding ]
Oke.

En wanneer gaat ie weg?
Zuiger van het FOK!-OMT
  zondag 5 juli 2020 @ 10:01:58 #56
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193937007
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 09:51 schreef DonDruiper het volgende:

[..]

Oke.

En wanneer gaat ie weg?
Voorlopig nog niet. We zitten wel aan de warme kant, maar daar heb je ook weinig aan.
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 10:16:02 #57
61891 zakjapannertje
rijksmonument
pi_193937179
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:01 schreef InverHouse het volgende:

[..]

Voorlopig nog niet. We zitten wel aan de warme kant, maar daar heb je ook weinig aan.
We krijgen op deze manier depressies recht op ons dak.
pi_193937181
Komende week meer zon,minder wind. Dat scheelt al aardig.
  zondag 5 juli 2020 @ 10:18:09 #59
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193937217
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:01 schreef InverHouse het volgende:

[..]

Voorlopig nog niet. We zitten wel aan de warme kant, maar daar heb je ook weinig aan.
:'(
Zuiger van het FOK!-OMT
  zondag 5 juli 2020 @ 10:30:49 #60
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193937385
De neerslag en kans op zon. Komende week elke dag kans op neerslag.

Helaas is de zomer voorlopig niet in Nederland.



94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 10:32:53 #61
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193937400
Wat een genot als dit zo uitkomt _O_

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_193937401
Naja, ergens ook wel weer beter dan die zinderende hitte en droogte waar men voor vreesde. Ik vind die harde wind trouwens wel echt extreem hinderlijk.
pi_193937530
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:32 schreef heywoodu het volgende:
Wat een genot als dit zo uitkomt _O_

[ afbeelding ]
Perfect _O_ (al is dit weekend wel heel treurig)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  zondag 5 juli 2020 @ 10:57:47 #64
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193937730
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:32 schreef heywoodu het volgende:
Wat een genot als dit zo uitkomt _O_

[ afbeelding ]
Welk model is dit?
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  User die overal opduikt 2022 zondag 5 juli 2020 @ 10:58:18 #65
186611 Haags
pi_193937732
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:32 schreef heywoodu het volgende:
Wat een genot als dit zo uitkomt _O_

[ afbeelding ]
Laten we hopen.
Zonder wrijving geen glans
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 10:58:31 #66
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193937735
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:57 schreef InverHouse het volgende:

[..]

Welk model is dit?
Geen flauw idee, gewoon lekker overzichtelijk op Buienradar ipv allerlei moeilijke grafiekjes met 100 lijntjes erin en dingen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 5 juli 2020 @ 11:03:17 #67
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193937795
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:58 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Geen flauw idee, gewoon lekker overzichtelijk op Buienradar ipv allerlei moeilijke grafiekjes met 100 lijntjes erin en dingen :+
Ja okay.

Ik vind het altijd wel handig om te weten hoe betrouwbaar zo'n grafiekje dan is.
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 11:07:29 #68
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193937872
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:03 schreef InverHouse het volgende:

[..]

Ja okay.

Ik vind het altijd wel handig om te weten hoe betrouwbaar zo'n grafiekje dan is.
Volgt het het gemiddelde? Is het de oper? Is het gewoon een stagiair die e
Naar de ensembles kijkt en er een mooi nummer op plakt? Hoe groot is de spreiding? Zoveel vragen :+
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zondag 5 juli 2020 @ 11:09:41 #69
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193937891
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:07 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Volgt het het gemiddelde? Is het de oper? Is het gewoon een stagiair die e
Naar de ensembles kijkt en er een mooi nummer op plakt? Hoe groot is de spreiding? Zoveel vragen :+
Dit ja. Dan kijk ik toch liever naar deze. Ziet er heel anders uit.

94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 11:09:53 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193937893
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:03 schreef InverHouse het volgende:

[..]

Ja okay.

Ik vind het altijd wel handig om te weten hoe betrouwbaar zo'n grafiekje dan is.
Ik ook wel als ik op basis van zo'n grafiekje plannen ga maken, als ik gewoon een ruw idee wil hebben boeit het me niet zoveel. Meestal klopt het wel ongeveer, plus/minus een paar graden ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage zondag 5 juli 2020 @ 11:16:03 #71
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193937969
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 10:32 schreef heywoodu het volgende:
Wat een genot als dit zo uitkomt _O_

[ afbeelding ]
Gek dat je nu niemand meer hoort over de opwarming van de aarde
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 11:16:46 #72
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193937980
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:16 schreef Djeez het volgende:

[..]

Gek dat je nu niemand meer hoort over de opwarming van de aarde
Maar dat hoor je wel, want dat gaat vrij duidelijk gewoon door.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage zondag 5 juli 2020 @ 11:17:41 #73
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193937995
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:16 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Maar dat hoor je wel, want dat gaat vrij duidelijk gewoon door.
Ik geloof eerder in global cooling dan global warming. De zon is opgebrand, energiebron is uitgeput
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 5 juli 2020 @ 11:18:04 #74
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193938001
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:17 schreef Djeez het volgende:

[..]

Ik geloof eerder in global cooling dan global warming. De zon is opgebrand, energiebron is uitgeput
Nou, waarvan akte.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zondag 5 juli 2020 @ 11:24:04 #75
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193938080
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:17 schreef Djeez het volgende:

[..]

Ik geloof eerder in global cooling dan global warming. De zon is opgebrand, energiebron is uitgeput
_O-

Zoveel theorieën...
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  Moderator zondag 5 juli 2020 @ 11:27:43 #76
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_193938135
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:17 schreef Djeez het volgende:

[..]

Ik geloof eerder in global cooling dan global warming. De zon is opgebrand, energiebron is uitgeput
Ohja de cyclus van een ster klopt ook al niks van
pi_193938172
#Oktobervibes :7
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  zondag 5 juli 2020 @ 11:31:31 #78
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193938193
Ik ben benieuwd of de tropische depressie boven de Atlantische oceaan ons weer nog gaat beïnvloeden..

94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 12:50:41 #79
489162 Pvt.Webster
101st Airborne Division
pi_193939309
Lekker grijs zondagje. Dingen in huis doen..

Volgende week een koele week, daarna lijkt het wat op te warmen maar dat zit nu nog in de onzekere termijn.
"He was there to do his duty, and he did it — he never let a buddy down in combat, in France, Holland, or Germany — but he never volunteered for anything and he spurned promotion."
  Redactie Frontpage zondag 5 juli 2020 @ 13:28:01 #80
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193939752
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 12:50 schreef Pvt.Webster het volgende:
Lekker grijs zondagje. Dingen in huis doen..

Volgende week een koele week, daarna lijkt het wat op te warmen maar dat zit nu nog in de onzekere termijn.
Ik zie duidelijk parallellen met 1998. In dat horrorjaar eveneens een bloedheet voorjaar. Maar toen het eenmaal zomer zou moeten zijn, gaf de zon niet thuis. Extreem veel regenval en temperatuur beneden de 20 graden. Uiteindelijk werd het het natste jaar aller tijden, en nu gaan we weer die kant op
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  Moderator zondag 5 juli 2020 @ 13:50:50 #81
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_193940077
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 13:28 schreef Djeez het volgende:

[..]

Ik zie duidelijk parallellen met 1998. In dat horrorjaar eveneens een bloedheet voorjaar. Maar toen het eenmaal zomer zou moeten zijn, gaf de zon niet thuis. Extreem veel regenval en temperatuur beneden de 20 graden. Uiteindelijk werd het het natste jaar aller tijden, en nu gaan we weer die kant op
Onzin.
  zondag 5 juli 2020 @ 14:42:04 #82
61891 zakjapannertje
rijksmonument
pi_193940792
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 11:17 schreef Djeez het volgende:

[..]

Ik geloof eerder in global cooling dan global warming. De zon is opgebrand, energiebron is uitgeput
Hier in ons zonnestelsel nog lang niet.
quote:
Sinds jaren 50 wereldwijd almaar meer en langere hittegolven en die trend versnelt
In bijna alle delen van de wereld komen sinds de jaren 50 steeds meer en langere hittegolven voor. Dat blijkt uit de eerste uitgebreide wereldwijde studie van hittegolven tot op het regionale niveau. Uit de studie blijkt ook dat die trend versnelt.

Luc De Roy
13:16
https://www.vrt.be/vrtnws(...)gere-hittegolven-en/
  Moderator zondag 5 juli 2020 @ 15:18:51 #83
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_193941546
Hah, de TT zegt het al: Matig "zomer" weer. Maar dat mocht ik niet vinden want het viel allemaal zo enorm mee... :+

Anyway vandaag valt het op zich wel mee, als je het vergelijkt met de totale herfst die het gister was. Komende week echter meer motregen en grijsheid waarschijnlijk. Hopelijk komt er de week daarna echt significante verbetering aan, anders gaat deze julimaand wel serieus slecht scoren betreft zomerweer.
  zondag 5 juli 2020 @ 18:01:31 #84
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_193945657
Opbokken met die kutwind! :(
  zondag 5 juli 2020 @ 18:09:07 #85
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193945763
Restanten van tropische depressie 5 komende vrijdag.

94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_193945901
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:09 schreef InverHouse het volgende:
Restanten van tropische depressie 5 komende vrijdag.

[ afbeelding ]
Interessant! Gaat dit het weerbeeld omgooien :o
Gino ♥
  zondag 5 juli 2020 @ 18:28:40 #87
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193946102
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:15 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Interessant! Gaat dit het weerbeeld omgooien :o
Zou kunnen idd.
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 18:39:48 #88
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193946248
Dinsdag over een week alweer 23 graden, zie er nu al tegenop...
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  zondag 5 juli 2020 @ 18:41:53 #89
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193946283
quote:
13s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:39 schreef Tyr80 het volgende:
Dinsdag over een week alweer 23 graden, zie er nu al tegenop...
grapje zeker? :P
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  zondag 5 juli 2020 @ 18:42:19 #90
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193946290
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:41 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

grapje zeker? :P
Waarom? Zit ik ernaast?
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  zondag 5 juli 2020 @ 18:43:32 #91
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_193946306
quote:
13s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:39 schreef Tyr80 het volgende:
Dinsdag over een week alweer 23 graden, zie er nu al tegenop...
23 graden oeioei
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  zondag 5 juli 2020 @ 18:43:52 #92
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193946313
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:43 schreef Perrin het volgende:

[..]

23 graden oeioei
Ja lach maar, ik ben echt wit hoor.
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_193946327
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:09 schreef InverHouse het volgende:
Restanten van tropische depressie 5 komende vrijdag.

[ afbeelding ]
Nog meer wind ;(

Ik ben echt een slecht weer liefhebber, ga ook echt niet klagen over de regen of temperatuur maar die wind houd maar niet op afgelopen tijd.
  zondag 5 juli 2020 @ 19:03:33 #94
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_193946628
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:45 schreef Remco het volgende:

[..]

Nog meer wind ;(

Ik ben echt een slecht weer liefhebber, ga ook echt niet klagen over de regen of temperatuur maar die wind houd maar niet op afgelopen tijd.
heerlijk luchten,
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
  zondag 5 juli 2020 @ 20:37:51 #95
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193948334
Paar druppels en rondom de stad onweer. 26 graden nog en met een dauwpunt van 21 graden echt goor weer :r
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zondag 5 juli 2020 @ 20:39:25 #96
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193948365
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 18:45 schreef Remco het volgende:

[..]

Nog meer wind ;(

Ik ben echt een slecht weer liefhebber, ga ook echt niet klagen over de regen of temperatuur maar die wind houd maar niet op afgelopen tijd.
De wind gaat over een paar dagen liggen. Vrijdag aan de kust inderdaad mogelijk wat meer winderig maar voor de rest ziet alles er vrij kalm uit.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zondag 5 juli 2020 @ 21:01:30 #97
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_193948651
16 graden morgen :')
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 5 juli 2020 @ 21:12:29 #98
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193948812
Het is nu opvallend rustig buiten :D
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 23:13:35 #99
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193950709
Lange termijn is een stuk warmer ^O^

94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  zondag 5 juli 2020 @ 23:17:18 #100
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193950781
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 23:13 schreef InverHouse het volgende:
Lange termijn is een stuk warmer ^O^

[ afbeelding ]
Ziet er prachtig uit :)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193951388
quote:
3s.gif Op zondag 5 juli 2020 23:13 schreef InverHouse het volgende:
Lange termijn is een stuk warmer ^O^

[ afbeelding ]
Topshow!
  User die overal opduikt 2022 maandag 6 juli 2020 @ 04:50:47 #102
186611 Haags
pi_193953377
Nog steeds die wind :X
Zonder wrijving geen glans
pi_193954112
Wat een kutweer loop alweer met een trui en shawl. :(
  Redactie Frontpage / Weblog maandag 6 juli 2020 @ 08:29:26 #104
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193954145
quote:
1s.gif Op maandag 6 juli 2020 08:25 schreef quirina het volgende:
Wat een kutweer loop alweer met een trui en shawl. :(
Jaaaaaaaaahooor
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 6 juli 2020 @ 08:31:04 #105
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193954154
Opnieuw heerlijk weer O+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_193954673
quote:
1s.gif Op maandag 6 juli 2020 08:25 schreef quirina het volgende:
Wat een kutweer loop alweer met een trui en shawl. :(
_O-
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  maandag 6 juli 2020 @ 09:41:05 #107
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_193954893
Kutste julei ooit?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 6 juli 2020 @ 09:51:21 #108
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193955028
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 09:41 schreef Mani89 het volgende:
Kutste julei ooit?
:')
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193955114
Goeiemorgen pak regen. :P
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  maandag 6 juli 2020 @ 10:06:00 #110
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193955196
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 23:17 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Ziet er prachtig uit :)
Na het weekend, ja! Deze week is over het algemeen minder dan matig. Totaal geen zomer iig. Juli onwaardig
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_193955390
Het is maar wat je kut noemt.
Hier (niet zover van De Bilt) schijnt de zon momenteel weer volop.
Gisteren ook, die harde wind is heerlijk om buiten bezig te zijn en je kop ff leeg te maken/uit te waaien. In de volle zon was het ronduit heet, zon heeft kracht genoeg. Koud in elk geval geen moment en prima T-shirt weer..

Neerslag is goed voor de boeren, dat drukt zich weer uit in de prijzen van veel verse groenten en fruit later. Dus ook wat dat betreft een dikke prima.
blablablabla
  maandag 6 juli 2020 @ 10:30:01 #112
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193955447
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 10:06 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Na het weekend, ja! Deze week is over het algemeen minder dan matig. Totaal geen zomer iig. Juli onwaardig
Jaja, we weten inmiddels wel dat het niet altijd vijf graden te warm kan zijn.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 6 juli 2020 @ 10:38:49 #113
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193955544
quote:
10s.gif Op maandag 6 juli 2020 10:30 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Jaja, we weten inmiddels wel dat het niet altijd vijf graden te warm kan zijn.
Te warm? Warmer dan wat ;)? Moeten we per se het gemiddelde van een hele lange periode aanhouden? Het hoeft niet te warm te zijn, maar beneden 20, veel wind en regelmatig regen noem ik geen zomer. Vind je wel?
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  maandag 6 juli 2020 @ 10:52:54 #114
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193955678
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 10:38 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Te warm? Warmer dan wat ;)? Moeten we per se het gemiddelde van een hele lange periode aanhouden? Het hoeft niet te warm te zijn, maar beneden 20, veel wind en regelmatig regen noem ik geen zomer. Vind je wel?
Helemaal niets vreemds aan in een Nederlandse zomer, gebeurt bijna ieder jaar wel en het is eerder juli onwaardig wanneer het niet gebeurt. Dit is een topic of wat terug ook statistisch aangetoond.

En zoals Elan zegt : Ruimte zat voor de zon die deze tijd van het jaar sterk zat is om een paar graadjes verschil in temperatuur volledig irrelevant te maken. Nonsens dat je met dikke truien en shawls aan de slag zou moeten. Vanaf het weekend ziet het er zelfs uitstekend uit.

Nederland heeft een grillig en 's zomers koel klimaat. Noordzee =/= Middellandse zee.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 6 juli 2020 @ 11:44:30 #115
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193956517
quote:
10s.gif Op maandag 6 juli 2020 10:52 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Helemaal niets vreemds aan in een Nederlandse zomer, gebeurt bijna ieder jaar wel en het is eerder juli onwaardig wanneer het niet gebeurt. Dit is een topic of wat terug ook statistisch aangetoond.

En zoals Elan zegt : Ruimte zat voor de zon die deze tijd van het jaar sterk zat is om een paar graadjes verschil in temperatuur volledig irrelevant te maken. Nonsens dat je met dikke truien en shawls aan de slag zou moeten. Vanaf het weekend ziet het er zelfs uitstekend uit.

Nederland heeft een grillig en 's zomers koel klimaat. Noordzee =/= Middellandse zee.
Allemaal prima, maar met 16 graden, veel wind, regelmatig een bui en de zon die 80% van de dag niet schijnt (deze week/vandaag) is het eerder herfst dan zomer, dus juli onwaardig. Niemand kan dit zomers weer vinden. Dat is gewoon ronduit triest. Heeft niks te maken met dat we niet in Bordeaux wonen ;)
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  maandag 6 juli 2020 @ 11:46:34 #116
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193956544
Zomers weer is het zeker niet. Maar niet iets wat niet past in een Nederlandse zomer.

We zijn teveel verwend de laatste jaren.
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_193956694
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 11:44 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Allemaal prima, maar met 16 graden, veel wind, regelmatig een bui en de zon die 80% van de dag niet schijnt (deze week/vandaag) is het eerder herfst dan zomer, dus juli onwaardig. Niemand kan dit zomers weer vinden. Dat is gewoon ronduit triest. Heeft niks te maken met dat we niet in Bordeaux wonen ;)
Die wisselvalligheid is juist kenmerkend voor onze zomers :P .
Als we vanaf volgende week wellicht weer langdurig 25+ met nauwelijks of geen neerslag krijgen past dat eigenlijk ook niet bij ons gematigde zeeklimaat.
blablablabla
pi_193956882
Ja deze juli start niet zo fraai. De pluim geeft voor volgende week beter weer aan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat de pluim zo blijft of beter wordt. Het zou aanvankelijk vanaf woensdag ook beter worden, en toen aanstaand weekend ook.

Afwachten hoe de tropische depressie op de Atlantische Oceaan zich gaat ontwikkelen vrees ik...
pi_193957136
Hopelijk is dit een vervelend - maar kort - intermezzo en hebben we vanaf volgende week weer een lange periode met stabiel, rustig en zonnig weer met 20+ temperaturen.
  Moderator maandag 6 juli 2020 @ 12:47:42 #120
8781 crew  Frutsel
pi_193957310
Lekker korte broeken weer hoor. Hopelijk straks wel droog als ik er weer doorheen moet.
  Moderator maandag 6 juli 2020 @ 12:54:31 #121
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_193957385
Ik hoor de wind werkelijk huilen en klapperen tegen mijn ramen! :P

Als ik met mijn rug naar de ramen toe zit zou ik zo denken dat het oktober of november is... Kijk ik echter naar buiten (zon prikt momenteel door de bewolking heen) dan realiseer ik mij dat het gelukkig nog niet zover is ;)
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 6 juli 2020 @ 12:56:14 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193957403
Wat een bak zon ineens. Het was zo lekker :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  maandag 6 juli 2020 @ 13:48:19 #123
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193957845
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 11:44 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Allemaal prima, maar met 16 graden, veel wind, regelmatig een bui en de zon die 80% van de dag niet schijnt (deze week/vandaag) is het eerder herfst dan zomer, dus juli onwaardig. Niemand kan dit zomers weer vinden. Dat is gewoon ronduit triest. Heeft niks te maken met dat we niet in Bordeaux wonen ;)
Het is ook geen zomers weer maar dat is dan ook niet de norm in Nederland. Een koelere periode is uitstekend verklaarbaar en past geheel binnen het Nederlandse klimaat. Wordt in het buitenland niet zonder reden gewaarschuwd om ook in de zomer je jas en paraplu mee te nemen naar Nederland. Zelfs in landen waar zomerse temperaturen wél de norm zijn heb je zulke weken er tussenzitten.

Waarom je dan ieder jaar opnieuw weer zou willen jammeren omdat er doodnormale weersomstandigheden zijn is dan ook best een raadsel. Een beetje als een eskimo die blijft zeggen dat het stom is als het sneeuwt.

En dat in vooralsnog één van de warmste en meest zonnige jaren ooit. Rupsje nooitgenoeg?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 6 juli 2020 @ 13:51:11 #124
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193957872
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 11:55 schreef Elan het volgende:

[..]

Die wisselvalligheid is juist kenmerkend voor onze zomers :P .
Als we vanaf volgende week wellicht weer langdurig 25+ met nauwelijks of geen neerslag krijgen past dat eigenlijk ook niet bij ons gematigde zeeklimaat.
Nouja, lange stabiele periodes zijn ook niet ongewoon voor Nederland.

Om ze daarentegen als norm te zien is natuurlijk weer een beetje overdreven. Dan zal je nog een 1000km naar het zuiden moeten.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193957946
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 13:51 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Nouja, lange stabiele periodes zijn ook niet ongewoon voor Nederland.

Om ze daarentegen als norm te zien is natuurlijk weer een beetje overdreven. Dan zal je nog een 1000km naar het zuiden moeten.
Definieer lang? Een droge en zonnige periode zoals in dit voorjaar leverde meteen een record op.
Wisselvalligheid is eigenlijk gewoon de standaard.
blablablabla
  maandag 6 juli 2020 @ 14:33:52 #126
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193958363
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 13:57 schreef Elan het volgende:

[..]

Definieer lang? Een droge en zonnige periode zoals in dit voorjaar leverde meteen een record op.
Wisselvalligheid is eigenlijk gewoon de standaard.
Voorjaar =/= zomer. Zeker de laatste helft van de zomer geeft dikwijls periodes waarin het overwegend droog, warm en zonnig is en slechts kortdurig onderbroken worden door een dag minder weer omdat er gemakkelijker blokkades optreden door de op zijn zwakst zijnde straalstroom.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193958749
Het is idd eventjes volhouden want zie eind volgende week dat het weer meer dan prima wordt.
pi_193958968
De buienradar is bijna gelijk aan de wolkenradar. Bijzonder. Grappig ook die strakblauwe luchten tussen plensbuien door.
pi_193959907
Natste zomer ever!
En koud!
Lange broeken en trui met shawl weer. Balen. :(
  User die overal opduikt 2022 maandag 6 juli 2020 @ 16:23:40 #130
186611 Haags
pi_193959915
quote:
1s.gif Op maandag 6 juli 2020 16:23 schreef quirina het volgende:
Natste zomer ever!
En koud!
Lange broeken en trui met shawl weer. Balen. :(
Ben jij de vrouw van @Djeez ?
Zonder wrijving geen glans
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 6 juli 2020 @ 16:24:08 #131
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193959921
quote:
1s.gif Op maandag 6 juli 2020 16:23 schreef quirina het volgende:
Natste zomer ever!
En koud!
Lange broeken en trui met shawl weer. Balen. :(
Jacket en gloves erbij aan zelfs!
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_193959925
Koud _O-
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 6 juli 2020 @ 16:25:09 #133
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193959943
Pff, zo weer op naar het station. Even kijken waar ik mijn snowboots ook alweer neer heb gezet vanmorgen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_193960316
Uggs aan. :P
  Moderator maandag 6 juli 2020 @ 16:57:07 #136
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_193960431
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 16:25 schreef heywoodu het volgende:
Pff, zo weer op naar het station. Even kijken waar ik mijn snowboots ook alweer neer heb gezet vanmorgen.
Vergeet je extra gevoerde mondkapje van nertsenbont niet!
pi_193960563
Vanmorgen dacht ik even met mijn paard het bos in te gaan, het zonnetje scheen en net toen ik op zijn verst was kwam er een enorme stortbui. Kort maar krachtig. Echt zeiknat. Maar daarna gelukkig weer zon, dus het droogde wel een beetje.

Maar wat ik veel irritanter vind dan af en toe een bui regen is de fucking harde wind al meer dan een week nu, ben daar wel klaar mee. Gelukkig wordt die vanaf morgen minder zo te zien.
pi_193960729
janvissersweer twitterde op maandag 06-07-2020 om 17:02:22 Spanje op een rooster vanmiddag (maxima tot 42 graden), Nederland in de ban van polaire lucht met soms dikke buien, veel wind en lage temperaturen. Lokaal afkoelend naar 12š! https://t.co/9wzQoN1OBB @Wessie54 https://t.co/CyTJGygUFQ reageer retweet
Wintersport in eigen land....
  maandag 6 juli 2020 @ 17:34:55 #139
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193961036
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 17:03 schreef bloodymary1 het volgende:
Vanmorgen dacht ik even met mijn paard het bos in te gaan, het zonnetje scheen en net toen ik op zijn verst was kwam er een enorme stortbui. Kort maar krachtig. Echt zeiknat. Maar daarna gelukkig weer zon, dus het droogde wel een beetje.

Maar wat ik veel irritanter vind dan af en toe een bui regen is de fucking harde wind al meer dan een week nu, ben daar wel klaar mee. Gelukkig wordt die vanaf morgen minder zo te zien.
Vrijdag misschien nog al lijkt dat ook niet veel meer te gaan worden. Daarbuiten inderdaad vrij rustig. Wat met deze temperaturen inderdaad prettig is.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 6 juli 2020 @ 17:35:15 #140
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193961043
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193961058
quote:
Niet te zien :')
  maandag 6 juli 2020 @ 17:36:50 #142
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193961067
quote:
4s.gif Op maandag 6 juli 2020 17:36 schreef Leonos het volgende:

[..]

Niet te zien :')
Dat moet je ook helemaal niet willen, sensatiezoekert.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193961069
quote:
10s.gif Op maandag 6 juli 2020 17:36 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Dat moet je ook helemaal niet willen, sensatiezoekert.
oh
  maandag 6 juli 2020 @ 17:41:12 #144
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193961126
Hier de hele dag door buitjes, mooie regen van 10mm.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  maandag 6 juli 2020 @ 19:33:58 #145
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193962713
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 13:48 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Het is ook geen zomers weer maar dat is dan ook niet de norm in Nederland. Een koelere periode is uitstekend verklaarbaar en past geheel binnen het Nederlandse klimaat. Wordt in het buitenland niet zonder reden gewaarschuwd om ook in de zomer je jas en paraplu mee te nemen naar Nederland. Zelfs in landen waar zomerse temperaturen wél de norm zijn heb je zulke weken er tussenzitten.

Waarom je dan ieder jaar opnieuw weer zou willen jammeren omdat er doodnormale weersomstandigheden zijn is dan ook best een raadsel. Een beetje als een eskimo die blijft zeggen dat het stom is als het sneeuwt.

En dat in vooralsnog één van de warmste en meest zonnige jaren ooit. Rupsje nooitgenoeg?
het huidige weer is ook niet de norm. maar het weer hoeft zich nergens aan te houden. Alsof jij nooit klaagt over het weer of hetgeen jij daar hebt ;). Ik relativeer wel gewoon. het is het enige weer wat we hebben en je kan er niks aan doen :). Die statistieken van vroeger zijn ook gewoon erg triest en bedroevend en elke keer die vergelijkingen vind ik ook niet nuttig. Leef in het nu. Hoef dat Spaanse klimaat ook niet

Eigenlijk vind ik het weer hier vaak ook saai en vaak net niet. Ik vind regen en onweer in de bergen veel mooier en specialer. Wolken flarden zijn prachtig
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_193963100
Niks leuker dan klagen over het weer toch? Wat dat betreft heeft Djeez een mooi leven.
  maandag 6 juli 2020 @ 20:09:15 #147
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193963287
sturmwetter1703 twitterde op maandag 06-07-2020 om 20:01:42 Freitag #Sturm-/#Orkantief möglich ?
Einige #Wetter-Modelle rechnen für Freitag ein #Sturmtief!
EZ 00z Varianten sehen sogar #Orkan im Norden, andere Varianten rechnet kaum Wind! @Kachelmannwettr @WetterHomert @Fabian_Ruhnau @WetterNordHE @MagicMarc5
https://t.co/hjayRpeGI3 https://t.co/inrrmTYDXd https://t.co/FDkRIawNlb reageer retweet
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Redactie Frontpage maandag 6 juli 2020 @ 20:14:40 #148
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_193963393
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 20:00 schreef bloodymary1 het volgende:
Niks leuker dan klagen over het weer toch? Wat dat betreft heeft Djeez een mooi leven.
We hebben qua weer wel een voorjaar gehad dat weinig reden tot klagen had, getuige ook het aantal topics van deze reeks (slechts 6 in maart, april en mei bij elkaar). Alleen al juni heeft al meer delen vol met goedbedoeld geklaag _O_
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
  maandag 6 juli 2020 @ 20:44:20 #149
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193963963
quote:
10s.gif Op maandag 6 juli 2020 20:14 schreef LTVDK het volgende:

[..]

We hebben qua weer wel een voorjaar gehad dat weinig reden tot klagen had, getuige ook het aantal topics van deze reeks (slechts 6 in maart, april en mei bij elkaar). Alleen al juni heeft al meer delen vol met goedbedoeld geklaag _O_
Heb ook zo het idee dat men in maart, april en mei vooral met iets anders bezig was :+
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 6 juli 2020 @ 21:26:45 #150
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193964798
hitte
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  maandag 6 juli 2020 @ 21:30:38 #151
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193964858
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 21:26 schreef INViCTuS het volgende:
hitte
[ afbeelding ]
Die 23°C in Marokko ziet er uitstekend uit 8-)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  maandag 6 juli 2020 @ 21:49:19 #152
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193965220
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 21:30 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Die 23°C in Marokko ziet er uitstekend uit 8-)
Ik zou dan wel met de 26 willen ruilen ;). 40+ moet er toch niet aan denken, of 50 dan. G'dumme
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  maandag 6 juli 2020 @ 22:51:10 #153
233102 cherrycoke
Burdened with glorious purpose
pi_193966292
Tis frissjes buiten, liever dit dan die gore 23+ plaknachten
"Been A Long Journey For You, Hasn't It? Lot Of Running, Lot Of Pain. And You, You're A Flea On The Back Of A Dragon In For One Hell Of A Ride, But You Did Manage To Hang On. I Guess That Counts For Something."
pi_193966295
Normaal Nederlands zomerweer dit. Afgelopen jaren zijn we verwend.
  dinsdag 7 juli 2020 @ 08:03:45 #155
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193969238
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 22:51 schreef Dr88 het volgende:
Normaal Nederlands zomerweer dit. Afgelopen jaren zijn we verwend.
2/3 weken schoten eruit de afgelopen jaren. Echt geen maanden verwend. Dit is sowieso niet normaal. Te weinig zon, te lage temperatuur, veel wind en meer regen.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 7 juli 2020 @ 08:29:10 #156
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193969392
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 22:51 schreef Dr88 het volgende:
Normaal Nederlands zomerweer dit. Afgelopen jaren zijn we verwend.
Wanneer zijn we verwend? Ik kan me vooral bloedhitte herinneren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 7 juli 2020 @ 08:29:49 #157
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193969396
Edouard op weg naar Nederland
Tropische storm Edouard ligt nu op de Noord-Atlantische Oceaan, grofweg tussen Bermuda en het Canadese Nova Scotia in. De komende dagen maakt Edouard de oversteek richting Europa en bereikt medio vrijdag de omgeving van ons land.

Edouard gaat in ons land waarschijnlijk niet voor extreem weer zorgen, in elk geval wel voor veel bewolking en perioden met regen. Op sommige plaatsen kan behoorlijk wat regen vallen, lokaal wel tot meer dan 20 millimeter.

https://news.google.com/a(...)l&gl=NL&ceid=NL%3Anl
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  dinsdag 7 juli 2020 @ 08:32:50 #158
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_193969414
Het voelde vanochtend alsof het half september was, zo'n frisse half zonnige ochtend en condens op de autoramen. Mistbanken boven de landerijen zouden het plaatje compleet gemaakt hebben.

Ik denk (hoop) dat we weer eens een augustuszomer krijgen voor de verandering. :)
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 7 juli 2020 @ 08:35:11 #159
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193969424
quote:
3s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 08:29 schreef InverHouse het volgende:
Edouard op weg naar Nederland
Tropische storm Edouard ligt nu op de Noord-Atlantische Oceaan, grofweg tussen Bermuda en het Canadese Nova Scotia in. De komende dagen maakt Edouard de oversteek richting Europa en bereikt medio vrijdag de omgeving van ons land.

Edouard gaat in ons land waarschijnlijk niet voor extreem weer zorgen, in elk geval wel voor veel bewolking en perioden met regen. Op sommige plaatsen kan behoorlijk wat regen vallen, lokaal wel tot meer dan 20 millimeter.

https://news.google.com/a(...)l&gl=NL&ceid=NL%3Anl
Godver, daar gaat het goed kunnen zien van de komeet :(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_193969592
Yeah, het waait niet!
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 7 juli 2020 @ 09:03:12 #161
186611 Haags
pi_193969777
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 08:49 schreef bloodymary1 het volgende:
Yeah, het waait niet!
Wat een verademing
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 7 juli 2020 @ 09:04:29 #162
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193969803
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 08:35 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Godver, daar gaat het goed kunnen zien van de komeet :(
Dat is minder idd.
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  dinsdag 7 juli 2020 @ 09:48:38 #163
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193970392
Trouwens, de komeet


Komeet Neowise

Een nieuwe heldere komeet siert de sterrenhemel. Komeet Neowise staat momenteel laag aan de ochtendhemel, maar vanaf 10 juli prijkt hij ook aan de avondhemel. Met een helderheid van magnitude +2 is hij met het blote oog zichtbaar. Echt mooi wordt-ie pas in een verrekijker. Ook met een telescoop uiteraard. Deze komeet toont een pracht van een staart.

Twee andere kometen beloofden een mooi schouwspel dit voorjaar. Eerst was er komeet Atlas die met het blote oog zichtbaar zou worden. Die fragmenteerde helaas voortijdig en de show bleef uit. Toen was er komeet Swan. Ook die zou redelijk helder worden, maar ook die gaf er de brui aan. Uiteindelijk was-ie wel zichtbaar, maar je moest wel met een telescoop of verrekijker op jacht.

Drie maal is scheepsrecht

Toen kwam een paar weken geleden komeet Neowise. Ook die gaf een mooie voorspelling aan qua helderheid. Omdat we al twee mislukkingen achter de rug hadden, durfden we er destijds nog geen bericht aan te wijden. De kans was aanwezig dat ook deze komeet de tocht naar de zon niet zou overleven. Vooralsnog heeft-ie het nog gered en de kans is klein dat dat de komende week alsnog uit elkaar valt (maar je weet het nooit met kometen!)

Komeet Neowise staat dus al aan de ochtendhemel, waar hij in het noordoosten zichtbaar is tussen 3 en 4 uur 's nachts. Vanaf ongeveer 10 juli verschijnt hij aan de avondhemel, in het noordwesten. Hij komt vanaf dan steeds hoger aan de hemel, maar wordt geleidelijk ook zwakker. Best is om hem dan zo snel mogelijk een keer te bekijken. Eind juli is hij al niet meer zichtbaar voor het blote oog en met een verrekijker wordt het dan ook al moeilijker. Een paar handige sterrenkaartjes met zijn positie vind je op de website van het magazine Sky & Telescope. Mocht je echt niet kunnen wachten tot 10 juli, dan kun je hem nu dus ook vroeg in de ochtendschemering al opzoeken.

De komeet werd op 27 maart ontdekt met de Wide-field Infrared Survey Explorer (NEOWISE). Zijn officiële naam is C/2020 F3 Neowise en op 3 juli komt hij het dichtst bij de zon. Omdat kometen erg voorspelbaar zijn, is het (helderheids)verloop hierboven wel onder een voorbehoud.

https://www.sonnenborgh.nl/thuis-sterren-kijken/komeet-neowise
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193970496
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 09:48 schreef Pumpalov het volgende:
Trouwens, de komeet

[ afbeelding ]
Komeet Neowise

Een nieuwe heldere komeet siert de sterrenhemel. Komeet Neowise staat momenteel laag aan de ochtendhemel, maar vanaf 10 juli prijkt hij ook aan de avondhemel. Met een helderheid van magnitude +2 is hij met het blote oog zichtbaar. Echt mooi wordt-ie pas in een verrekijker. Ook met een telescoop uiteraard. Deze komeet toont een pracht van een staart.

Twee andere kometen beloofden een mooi schouwspel dit voorjaar. Eerst was er komeet Atlas die met het blote oog zichtbaar zou worden. Die fragmenteerde helaas voortijdig en de show bleef uit. Toen was er komeet Swan. Ook die zou redelijk helder worden, maar ook die gaf er de brui aan. Uiteindelijk was-ie wel zichtbaar, maar je moest wel met een telescoop of verrekijker op jacht.

Drie maal is scheepsrecht

Toen kwam een paar weken geleden komeet Neowise. Ook die gaf een mooie voorspelling aan qua helderheid. Omdat we al twee mislukkingen achter de rug hadden, durfden we er destijds nog geen bericht aan te wijden. De kans was aanwezig dat ook deze komeet de tocht naar de zon niet zou overleven. Vooralsnog heeft-ie het nog gered en de kans is klein dat dat de komende week alsnog uit elkaar valt (maar je weet het nooit met kometen!)

Komeet Neowise staat dus al aan de ochtendhemel, waar hij in het noordoosten zichtbaar is tussen 3 en 4 uur 's nachts. Vanaf ongeveer 10 juli verschijnt hij aan de avondhemel, in het noordwesten. Hij komt vanaf dan steeds hoger aan de hemel, maar wordt geleidelijk ook zwakker. Best is om hem dan zo snel mogelijk een keer te bekijken. Eind juli is hij al niet meer zichtbaar voor het blote oog en met een verrekijker wordt het dan ook al moeilijker. Een paar handige sterrenkaartjes met zijn positie vind je op de website van het magazine Sky & Telescope. Mocht je echt niet kunnen wachten tot 10 juli, dan kun je hem nu dus ook vroeg in de ochtendschemering al opzoeken.

De komeet werd op 27 maart ontdekt met de Wide-field Infrared Survey Explorer (NEOWISE). Zijn officiële naam is C/2020 F3 Neowise en op 3 juli komt hij het dichtst bij de zon. Omdat kometen erg voorspelbaar zijn, is het (helderheids)verloop hierboven wel onder een voorbehoud.

https://www.sonnenborgh.nl/thuis-sterren-kijken/komeet-neowise
Cool!
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 7 juli 2020 @ 10:11:29 #165
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193970701
Morgen ook weer zo'n mooie dag.

Die komeet krijg je nog wel te zien
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  dinsdag 7 juli 2020 @ 11:07:58 #166
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193971534
Nou dames, nog een paar daagjes op de tanden bijten





"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  dinsdag 7 juli 2020 @ 11:42:12 #167
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193972176
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 11:07 schreef Pumpalov het volgende:
Nou dames, nog een paar daagjes op de tanden bijten

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Droog, meer zon en niet te heet. Dik prima
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  dinsdag 7 juli 2020 @ 12:59:47 #168
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_193973407
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 08:29 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wanneer zijn we verwend? Ik kan me vooral bloedhitte herinneren.
Duizendmaal liever dit dan die verzengende 35+ graden waar soms geen einde aan leek te komen. Bonuspunten dat we nu even geen gezeur over droogte horen. Al zal dat straks na een weekje geen regen vrij vlot weer beginnen.
pi_193973495
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 11:07 schreef Pumpalov het volgende:
Nou dames, nog een paar daagjes op de tanden bijten

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
3 dagen mooi weer en daarna gewoon weer Nederlands kwakkelweer
Gino ♥
  dinsdag 7 juli 2020 @ 14:25:51 #170
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193974568
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 12:59 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Duizendmaal liever dit dan die verzengende 35+ graden waar soms geen einde aan leek te komen. Bonuspunten dat we nu even geen gezeur over droogte horen.
Die is in de meeste regio's gewoon nog sterk aanwezig. Een chronisch probleem los je niet op korte termijn op.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_193974583
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 14:25 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Die is in de meeste regio's gewoon nog sterk aanwezig. Een chronisch probleem los je niet op korte termijn op.


Laat het nog maar een paar weken regenen .
blablablabla
pi_193974904
Nou morgen en overmorgen pakken we qua regenval alvast mee.
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 16:07:42 #173
8781 crew  Frutsel
pi_193975664
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 09:48 schreef Pumpalov het volgende:
Trouwens, de komeet

[ afbeelding ]
Komeet Neowise

Een nieuwe heldere komeet siert de sterrenhemel. Komeet Neowise staat momenteel laag aan de ochtendhemel, maar vanaf 10 juli prijkt hij ook aan de avondhemel. Met een helderheid van magnitude +2 is hij met het blote oog zichtbaar. Echt mooi wordt-ie pas in een verrekijker. Ook met een telescoop uiteraard. Deze komeet toont een pracht van een staart.

Twee andere kometen beloofden een mooi schouwspel dit voorjaar. Eerst was er komeet Atlas die met het blote oog zichtbaar zou worden. Die fragmenteerde helaas voortijdig en de show bleef uit. Toen was er komeet Swan. Ook die zou redelijk helder worden, maar ook die gaf er de brui aan. Uiteindelijk was-ie wel zichtbaar, maar je moest wel met een telescoop of verrekijker op jacht.

Drie maal is scheepsrecht

Toen kwam een paar weken geleden komeet Neowise. Ook die gaf een mooie voorspelling aan qua helderheid. Omdat we al twee mislukkingen achter de rug hadden, durfden we er destijds nog geen bericht aan te wijden. De kans was aanwezig dat ook deze komeet de tocht naar de zon niet zou overleven. Vooralsnog heeft-ie het nog gered en de kans is klein dat dat de komende week alsnog uit elkaar valt (maar je weet het nooit met kometen!)

Komeet Neowise staat dus al aan de ochtendhemel, waar hij in het noordoosten zichtbaar is tussen 3 en 4 uur 's nachts. Vanaf ongeveer 10 juli verschijnt hij aan de avondhemel, in het noordwesten. Hij komt vanaf dan steeds hoger aan de hemel, maar wordt geleidelijk ook zwakker. Best is om hem dan zo snel mogelijk een keer te bekijken. Eind juli is hij al niet meer zichtbaar voor het blote oog en met een verrekijker wordt het dan ook al moeilijker. Een paar handige sterrenkaartjes met zijn positie vind je op de website van het magazine Sky & Telescope. Mocht je echt niet kunnen wachten tot 10 juli, dan kun je hem nu dus ook vroeg in de ochtendschemering al opzoeken.

De komeet werd op 27 maart ontdekt met de Wide-field Infrared Survey Explorer (NEOWISE). Zijn officiële naam is C/2020 F3 Neowise en op 3 juli komt hij het dichtst bij de zon. Omdat kometen erg voorspelbaar zijn, is het (helderheids)verloop hierboven wel onder een voorbehoud.

https://www.sonnenborgh.nl/thuis-sterren-kijken/komeet-neowise
Maak daar nu gewoon een topic over man :P
  dinsdag 7 juli 2020 @ 16:09:43 #174
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193975692
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 16:07 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Maak daar nu gewoon een topic over man :P
Heb twee banen die ik gelijkertijd uitvoer dus niet altijd tijd om kwaliteitstopics aan te maken op FOK! ;(

Alhoewel een centraal topic voor satellieten, kometen, asteroïden en wat nog meer misschien wel interessant is. Zeker nu je Starlink zo vaak voorbij kan zien komen maar slechts zelden dat het echt van die treintjes zijn die in de lucht voorbij vliegen.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  dinsdag 7 juli 2020 @ 16:10:24 #175
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193975701
Daarvoor wil ik overigens nog wel deze link delen. Perfect zichtbaar hoe laat en waar je ze over kan zien vliegen. Zelfs met voorbeeldje op google street view

https://james.darpinian.com/satellites/
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 16:13:22 #176
8781 crew  Frutsel
pi_193975739
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 16:09 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Heb twee banen die ik gelijkertijd uitvoer dus niet altijd tijd om kwaliteitstopics aan te maken op FOK! ;(

Alhoewel een centraal topic voor satellieten, kometen, asteroïden en wat nog meer misschien wel interessant is. Zeker nu je Starlink zo vaak voorbij kan zien komen maar slechts zelden dat het echt van die treintjes zijn die in de lucht voorbij vliegen.
Er was een komeettopic in WKN, volgens mij over die vorige twee. Meeste komeetmateriaal zal wel in Wetenschap staan.

Maar als je hier kan copy/pasten mag je ook een nieuw topic openen hoor :P
pi_193975876
Regen incoming.. -O-
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_193976683
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 12:59 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Duizendmaal liever dit dan die verzengende 35+ graden waar soms geen einde aan leek te komen.
Dit.
Die hitte, vre-se-lijk!

Zoals laatst, een paar dagen heet, gaat nog wel. Dat hoeft zelfs van mij niet, maar goed. Als je weet dat het maar even is gaat het nog. Maar wekenlang. Oh man ;(
  dinsdag 7 juli 2020 @ 17:14:51 #179
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_193976698
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 14:25 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Die is in de meeste regio's gewoon nog sterk aanwezig. Een chronisch probleem los je niet op korte termijn op.
Dat weet ik. Maar zolang het kutweer is openen ze er niet elk journaal mee.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 7 juli 2020 @ 17:20:21 #180
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_193976796
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 14:27 schreef Elan het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Laat het nog maar een paar weken regenen .
Ziet er niet zo slecht uit. In de zomer hoort dit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_193976997
Zo vorig jaar idd. Leek maar geen einde te komen aan die hitte.
pi_193977010
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 16:10 schreef Pumpalov het volgende:
Daarvoor wil ik overigens nog wel deze link delen. Perfect zichtbaar hoe laat en waar je ze over kan zien vliegen. Zelfs met voorbeeldje op google street view

https://james.darpinian.com/satellites/
cool
  dinsdag 7 juli 2020 @ 18:15:36 #183
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193977664
Zo, komende 3 dagen schakelt de herfst geen tandje maar een half gebit bij. ;).
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_193977677
Morgen 16 graden _O-
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 18:59:58 #185
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_193978206
Boh. Matig zomerweer kan je inmiddels gewoon veranderen in waardeloos zomerweer. :r

Behalve uiteraard voor diegenen die 17 graden, wind en regen zo geweldig vinden.
  dinsdag 7 juli 2020 @ 19:00:53 #186
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193978229
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 18:16 schreef Jor_Dii het volgende:
Morgen 16 graden _O-
Graadje of zes/zeven benedengemiddeld is stevig ja. Zeker met het weerbeeld.

Anderzijds zal de warmte nadien alleen maar prettiger aanvoelen :+
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  dinsdag 7 juli 2020 @ 19:02:51 #187
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193978267
Hier ook flink afgekoeld. Alhoewel het vroeg in de middag nog net 30 graden geworden is inmiddels 23 graden met wat wind. Vergeleken met de vochtige doch zonnige en windstille 31,5 van gister rond dit tijdstip een heerlijke verbetering.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  dinsdag 7 juli 2020 @ 19:05:19 #188
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193978319
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 18:15 schreef INViCTuS het volgende:
Zo, komende 3 dagen schakelt de herfst geen tandje maar een half gebit bij. ;).
Nadien lijkt herstel er wel in te zitten met heel aardig zomerweer voor Nederlandse contreien.

Eigenlijk weer eens een doodnormale zomer dus, zoals het hoort.

Overigens lijkt juli het vooralsnog ook lastig te krijgen om te koel te eindigen naar gemiddelde maatstaven. Zoveel is er dus voor nodig om zoiets voor elkaar te krijgen.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  dinsdag 7 juli 2020 @ 19:13:08 #189
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193978446
Maar goed, maatstaven of niet, ik zit toch echt niet elk jaar in juli te wachten op dagenlang herfstachtig weer. De eerste 10 dagen zijn totaal geen zomer en zeker niet normaal. het begon al in de 3e week van juni, dus het duurt al wel langer dan even :P. Maar goed, kan een keer gebeuren.Hoop wel dat het na dit weekend weer lekker een week of 6 droog is. heet hoeft niet, maar 24-26 is voldoende ;).

We nemen het maar zoals het is. Wellicht augustus nog weekje buitenland. Anders 1 october
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  dinsdag 7 juli 2020 @ 19:16:05 #190
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193978496
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 19:00 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

Graadje of zes/zeven benedengemiddeld is stevig ja. Zeker met het weerbeeld.

Anderzijds zal de warmte nadien alleen maar prettiger aanvoelen :+
Duurt wel even voor al dat gevallen vocht is verdampt, dus in het begin voelt dat misschien nog wel klam :P
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  User die overal opduikt 2022 dinsdag 7 juli 2020 @ 19:18:15 #191
186611 Haags
pi_193978529
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 19:13 schreef INViCTuS het volgende:
Maar goed, maatstaven of niet, ik zit toch echt niet elk jaar in juli te wachten op dagenlang herfstachtig weer. De eerste 10 dagen zijn totaal geen zomer en zeker niet normaal. het begon al in de 3e week van juni, dus het duurt al wel langer dan even :P. Maar goed, kan een keer gebeuren.Hoop wel dat het na dit weekend weer lekker een week of 6 droog is. heet hoeft niet, maar 24-26 is voldoende ;).

We nemen het maar zoals het is. Wellicht augustus nog weekje buitenland. Anders 1 october
Toch wel vreemd hoe verwend we zijn geraakt na een aantal hete en droge zomers op rij. Terwijl in mijn beleving het huidige weer van nu juist in mijn puberjaren meer de normaal waren.
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 7 juli 2020 @ 19:22:56 #192
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193978600
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 19:18 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Toch wel vreemd hoe verwend we zijn geraakt na een aantal hete en droge zomers op rij. Terwijl in mijn beleving het huidige weer van nu juist in mijn puberjaren meer de normaal waren.
De hitte blijft je vooral bij omdat het zo kort zo heet was. Zo buiten proportioneel heet was het vorig jaar helemaal niet. 1 a 2 weken was het heel heet, maar verder viel dat best wel mee en was het acceptabel. Vorig jaar was het ook alleen in juli vooral droog. Waarom is het zo erg als het eens een tijd droog is in de zomer? Als het de komende 6-8 weken 2/3 keer regent op een dag vind ik dat voldoende en de natuur kan dat ook wel hebben.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 19:50:43 #193
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_193979070
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 19:22 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

De hitte blijft je vooral bij omdat het zo kort zo heet was. Zo buiten proportioneel heet was het vorig jaar helemaal niet. 1 a 2 weken was het heel heet, maar verder viel dat best wel mee en was het acceptabel. Vorig jaar was het ook alleen in juli vooral droog. Waarom is het zo erg als het eens een tijd droog is in de zomer? Als het de komende 6-8 weken 2/3 keer regent op een dag vind ik dat voldoende en de natuur kan dat ook wel hebben.
Eens. Men lijkt maar te vinden dat een droge periode van enkele weken meteen rampzalig is voor de natuur en dat we daar niet op mogen hopen in de zomer.

Jaa oke, deze lente was record zonnig en enorm droog, hey... Ik vond het briljant en goddelijk weer :Y
Maar dat betekent niet dat we dan maar wekenlang regen en 17 graden moeten krijgen in Juli om te "compenseren"

Anyway, als die verbetering komende week inhoudt een graad of 22/23 met rustige zonnige omstandigheden vind ik het al helemaal prima, laat maar uitkomen please :)
  dinsdag 7 juli 2020 @ 20:03:04 #194
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_193979279
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_193979292
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 19:50 schreef dick_laurent het volgende:

[..]

Eens. Men lijkt maar te vinden dat een droge periode van enkele weken meteen rampzalig is voor de natuur en dat we daar niet op mogen hopen in de zomer.

Droge periode van een paar weken is niks mis mee. Maandenlang te weinig neerslag is funest voor het grondwater wat weer vervelende consequenties heeft zoals woningen die verzakken, een potentieel tekort aan water, natuurbranden en enorme kostenposten voor de landbouw.
blablablabla
  dinsdag 7 juli 2020 @ 20:08:25 #196
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193979365
quote:
9s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:03 schreef Perrin het volgende:
[ afbeelding ]
Nou, het treft ons niet...eigenlijk zit het gewoon tegen. #triest

Weerplaza twitterde op dinsdag 07-07-2020 om 20:05:06 Je zou het bijna niet geloven. Maar de wolkenband die westwaarts de oceaan oploopt zal in de lengterichting over ons land trekken. De krul aan het eind is het restant van tropische storm Edouard, die voor vrijdag gepland staat. #Nat

Meekijken? Dat kan!
https://t.co/lRpQgkBvHV https://t.co/q1re5Amvhh reageer retweet
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Moderator dinsdag 7 juli 2020 @ 20:14:52 #197
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_193979459
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:08 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Nou, het treft ons niet...eigenlijk zit het gewoon tegen. #triest

Weerplaza twitterde op dinsdag 07-07-2020 om 20:05:06 Je zou het bijna niet geloven. Maar de wolkenband die westwaarts de oceaan oploopt zal in de lengterichting over ons land trekken. De krul aan het eind is het restant van tropische storm Edouard, die voor vrijdag gepland staat. #Nat

Meekijken? Dat kan!
https://t.co/lRpQgkBvHV https://t.co/q1re5Amvhh reageer retweet
[ afbeelding ]
Haha drie uurtjes zuidwaarts rijden naar noord Frankrijk en je zit al in een strakblauwe lucht :') Typisch weer dit ja.

Achja, hopen dat het volgende week beter wordt nogmaals. Meer kunnen we niet doen.
pi_193979638
Vandaag de halve dag blauwe lucht en halve dag grijs.
Komt er nu ineens een BAK met regen. Waar komt dat nou ineens (weer) vandaan? _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 7 juli 2020 @ 20:40:56 #199
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193979875
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:24 schreef Pisces29 het volgende:
Vandaag de halve dag blauwe lucht en halve dag grijs.
Komt er nu ineens een BAK met regen. Waar komt dat nou ineens (weer) vandaan? _O-
Uit de lucht?
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  dinsdag 7 juli 2020 @ 20:58:27 #200
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193980168
Komt nog wat aan. Het venijn zit in de staart...

94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  dinsdag 7 juli 2020 @ 21:40:24 #201
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_193980926
Windstil en regen. O+
Pluviophile.
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
pi_193981378
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:40 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Uit de lucht?
Dat blijkt :o
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  User die overal opduikt 2022 woensdag 8 juli 2020 @ 05:53:45 #203
186611 Haags
pi_193984222
Anders regent het even :D koekoek
Zonder wrijving geen glans
  woensdag 8 juli 2020 @ 08:06:33 #204
11839 DemonRage
[ Eindhoven ]
pi_193984874
Wanneer u uit het raam kijkt, word u depressief.
  woensdag 8 juli 2020 @ 08:28:34 #205
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_193985027
Pokkenweer. Wel goed voor de natuur.
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_193985467
Zit gelukkig aan de bovenkant van die monsterpartij regen. Hier paar druppels pas.
pi_193985666
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 08:06 schreef DemonRage het volgende:
Wanneer u uit het raam kijkt, word u depressief.
Nee hoor, prima weertje om te werken dit.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  User die overal opduikt 2022 woensdag 8 juli 2020 @ 09:29:54 #208
186611 Haags
pi_193985671
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 09:29 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Nee hoor, prima weertje om te werken dit.
Jij begrijpt
Zonder wrijving geen glans
pi_193985681
In Leiden weer droog :)
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 8 juli 2020 @ 09:35:35 #210
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_193985732
Lekker weer om even te gaan hardlopen, hopelijk gaat het onderweg wel een beetje regenen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 8 juli 2020 @ 09:46:45 #211
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_193985818
Lol, en die slurf trekt volledig over Nederland heen

"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  woensdag 8 juli 2020 @ 10:12:02 #212
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193986121
quote:
10s.gif Op woensdag 8 juli 2020 09:46 schreef Pumpalov het volgende:
Lol, en die slurf trekt volledig over Nederland heen

[ afbeelding ]
Alsof het oktober is.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 10:17:32 #213
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193986188
Kloteweer! Anders niets!
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL woensdag 8 juli 2020 @ 10:29:15 #214
147316 crew  DJMO
#trut
pi_193986304
quote:
19s.gif Op woensdag 8 juli 2020 10:17 schreef Paul het volgende:
Kloteweer! Anders niets!
Het is zalig weer.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_193986367
Na regen komt....
Volgende week serieuze warmte opstoot in de maak, met mogelijk dertigers op de dag donderdag al _O_
blablablabla
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 10:36:02 #216
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193986403
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juli 2020 10:29 schreef DJMO het volgende:

[..]

Het is zalig weer.
Doe normaal, ik moet zeggen die hitte laatst was ook niet grappig, maar dit is ook niet leuk. Gewoon 23 graadjes ofzo met zon :P
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  woensdag 8 juli 2020 @ 10:38:48 #217
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_193986430
Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer de zon heb gezien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_193987070
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 10:38 schreef Mani89 het volgende:
Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer de zon heb gezien.
Aansteller.. :')
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_193987101
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 10:38 schreef Mani89 het volgende:
Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer de zon heb gezien.
Gisteren nog en daarvoor elke dag. Maar wat is dit voor een dag? Ik heb de verwarming aan gezet.
  woensdag 8 juli 2020 @ 11:36:19 #220
268491 fetX
Al bezig met volgend seizoen
pi_193987137
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 10:38 schreef Mani89 het volgende:
Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik voor de laatste keer de zon heb gezien.
Dat niet, maar het regent wel veel tussendoor de laatste tijd.
pi_193987168
quote:
1s.gif Op woensdag 8 juli 2020 10:33 schreef Elan het volgende:
Na regen komt....
Volgende week serieuze warmte opstoot in de maak, met mogelijk dertigers op de dag donderdag al _O_
Nederland O+
Gino ♥
  woensdag 8 juli 2020 @ 11:53:01 #222
350577 YourCaptor
A billion dollar
pi_193987372
Lekker een rondje buiten doen in de lunchpauze. Het regent nog steeds.
We know this. The Chinese know that we know. But we make-believe that we don't know and the Chinese make-believe that they believe that we don't know, but know that we know. Everybody knows.
pi_193987734
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 11:32 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Gisteren nog en daarvoor elke dag. Maar wat is dit voor een dag? Ik heb de verwarming aan gezet.
:D
Mijn woonkamer is ook aan de frisse kant. Het is net ergens een dag tussen oktober en maart :')
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
pi_193987867
Hier gewoon lekker de balkondeur open.
22 Graden binnen :7

Dit grijze en natte weer is verder niks aan natuurlijk, maar als ik zou moeten kiezen tussen langdurig 35+ of zelfs 40 of 41 graden en dit weer, dan kies ik toch voor dit weer.

Ik vond dat echt een verschrikking :r
Geef mij maar gewoon een zomer met af en toe een buitje 's avonds of 's nachts, met overdag een zonnige graad of 20-25 :Y
Dat is aangenaam en je kunt nog van alles ondernemen.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  Moderator woensdag 8 juli 2020 @ 12:24:39 #225
8781 crew  Frutsel
pi_193987888
Langere termijn blijft kut kijken... voor mijn regio dan

Weerplaza 20-22 graden voor periode 17-21 juli
Weeronline 27-29 graden voor periode 17-21 juli

:')
  Moderator woensdag 8 juli 2020 @ 12:26:28 #226
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_193987914
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 12:24 schreef Frutsel het volgende:
Langere termijn blijft kut kijken... voor mijn regio dan

Weerplaza 20-22 graden voor periode 17-21 juli
Weeronline 27-29 graden voor periode 17-21 juli

:')
Nouja 20-29 graden is sowieso best prima, wat t ook gaat zijn :D
  woensdag 8 juli 2020 @ 13:13:42 #227
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193988631
Die Brabo's krijgen alle regen weer :')
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
pi_193988653
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 12:24 schreef Frutsel het volgende:
Langere termijn blijft kut kijken... voor mijn regio dan

Weerplaza 20-22 graden voor periode 17-21 juli
Weeronline 27-29 graden voor periode 17-21 juli

:')
Apps :')
Gino ♥
  Moderator woensdag 8 juli 2020 @ 15:52:59 #229
8781 crew  Frutsel
pi_193991376
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 13:14 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Apps :')
In dit geval gewoon de website
  woensdag 8 juli 2020 @ 17:25:18 #230
200994 Kriegel
Ik ben overrated
pi_193992984
Die Buienradar gaat ook lekker op dit moment, het staat hier al uren te pissen van de regen, de regenplassen stapelen zich op en hij blijft maar stug aangeven dat er 0,1 mm valt. :')

Ik weet wat dat is en hoe het eruitziet, en dit is dat niet.
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 17:43:29 #231
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193993293
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 12:24 schreef Frutsel het volgende:
Langere termijn blijft kut kijken... voor mijn regio dan

Weerplaza 20-22 graden voor periode 17-21 juli
Weeronline 27-29 graden voor periode 17-21 juli

:')
Apps gebruiken ipv te luisteren naar de profs van de atmosfeer staat te ontploffen op Fok :')
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Moderator woensdag 8 juli 2020 @ 17:47:36 #232
8781 crew  Frutsel
pi_193993352
quote:
19s.gif Op woensdag 8 juli 2020 17:43 schreef Paul het volgende:

[..]

Apps gebruiken ipv te luisteren naar de profs van de atmosfeer staat te ontploffen op Fok :')
Scheelt een hoop geklaag hoor
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 18:22:53 #233
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193993933
quote:
6s.gif Op woensdag 8 juli 2020 17:47 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Scheelt een hoop geklaag hoor
Ik kijk altijd ff in deze topic om te kijken wat voor weer het wordt!

JONGENS WAT VOOR WEER WORDT HET MORGEN? :D
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  woensdag 8 juli 2020 @ 18:29:47 #234
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193994027
quote:
19s.gif Op woensdag 8 juli 2020 18:22 schreef Paul het volgende:

[..]

Ik kijk altijd ff in deze topic om te kijken wat voor weer het wordt!

JONGENS WAT VOOR WEER WORDT HET MORGEN? :D
Zelfde gezeik andere dag :P
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  Moderator / Redactie Sport woensdag 8 juli 2020 @ 18:34:32 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_193994100
Het is droog :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator woensdag 8 juli 2020 @ 18:35:04 #236
8781 crew  Frutsel
pi_193994108
quote:
19s.gif Op woensdag 8 juli 2020 18:22 schreef Paul het volgende:

[..]

Ik kijk altijd ff in deze topic om te kijken wat voor weer het wordt!

JONGENS WAT VOOR WEER WORDT HET MORGEN? :D
Waarom alleen de jongens?

En net zo'n mooie dag als vandaag O+
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 18:36:57 #237
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193994138
Jongens en meisjes gaat het binnen een uur regenen? Regio Utrecht, dan weet ik dat ff want ga zo van m'n zolderkamer
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_193994158
quote:
19s.gif Op woensdag 8 juli 2020 18:36 schreef Paul het volgende:
Jongens en meisjes gaat het binnen een uur regenen? Regio Utrecht, dan weet ik dat ff want ga zo van m'n zolderkamer
Is het überhaupt al droog geweest dan?
blablablabla
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 18:38:38 #239
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193994163
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 18:38 schreef Elan het volgende:

[..]

Is het überhaupt al droog geweest dan?
ja
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_193995377
Verwarming maar aangezet
  Redactie Games woensdag 8 juli 2020 @ 19:53:09 #241
181272 crew  Noppie2000
pi_193995572
quote:
15s.gif Op woensdag 8 juli 2020 19:43 schreef maghreb het volgende:
Verwarming maar aangezet
Wat :D
pi_193995856
Ik ook, vanmorgen al.
  Redactie Frontpage woensdag 8 juli 2020 @ 20:09:29 #243
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193995891
Ik ben nu een heel eind van huis op vakantie, en realiseer me ineens dat ik nooit de kachel op vorstbeveiliging heb gezet. Ding slaat waarschijnlijk nu constant aan om het huis op 22 te verwarmen :')
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
pi_193995906
Het is hier nog niet lager dan 22 geweest in de woonkamer. Ik heb de schuifpui nog steeds een klein beetje open.
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:16:13 #245
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193996000
quote:
15s.gif Op woensdag 8 juli 2020 19:43 schreef maghreb het volgende:
Verwarming maar aangezet
Ik ook. :')

8 juli :')

Zomer :')
Zuiger van het FOK!-OMT
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:21:37 #246
200994 Kriegel
Ik ben overrated
pi_193996071
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 19:53 schreef Noppie2000 het volgende:

[..]

Wat :D
Hier ook maar even hoor, was 19 graden in m'n woonkamer. Middenin de winter kan ik dat wel hebben maar nu vond ik het best koud opeens. :')

Morgen wordt het 14 graden in het noordoosten _O- Echt, wat
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
  Redactie Frontpage woensdag 8 juli 2020 @ 20:25:04 #247
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193996113
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:21 schreef Kriegel het volgende:

[..]

Hier ook maar even hoor, was 19 graden in m'n woonkamer. Middenin de winter kan ik dat wel hebben maar nu vond ik het best koud opeens. :')

Morgen wordt het 14 graden in het noordoosten _O- Echt, wat
:')
Morgen 27 graden waar ik zit. Prima weer. 2020, het jaar zonder zomer
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:25:35 #248
490793 Kimchi
Saranghae
pi_193996121
regen regen regen

wanneer we de hitte over een paar weken zullen krijgen zijn er vast wel een hoop mensen waaronder boeren die erover zullen klagen

alsof de laatste paar dagen hier in Nederland geen druppel is gevallen :')
멈추지 말고 계속 해나가기만 한다면 늦어도 상관없다
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:31:21 #249
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193996236
quote:
11s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:25 schreef Kimchi het volgende:
regen regen regen

wanneer we de hitte over een paar weken zullen krijgen zijn er vast wel een hoop mensen waaronder boeren die erover zullen klagen

alsof de laatste paar dagen hier in Nederland geen druppel is gevallen :')
Mwah er is nu wel zoveel regen gevallen dat de oogst dit jaar niet slecht zal zijn.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:34:08 #250
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193996285
Als het 24-26 graden gaat worden de komende 4-6 weken zonder regen, dan kan de natuur dat ook prima aan. Hoop van harte dat het weer eens 6 weken droog gaat blijven. Alles is zeik en zeik nat. natuur lust best wat in de zomer, maar voorlopig hebben ze genoeg gehad :P.

Ja, ik weet dat we niet in Bordeaux leven en dat dat bij dat k*t klimaat in Nederland hoort. Een keer wat regen of een dag of evt 2 is wat minder weer is ook niet zo erg, maar dit gaat zo al richting de 3 weken dat het bout weer is.....in de zomer

nergens voor nodig :)

[ Bericht 34% gewijzigd door INViCTuS op 08-07-2020 20:41:07 ]
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:42:58 #251
490793 Kimchi
Saranghae
pi_193996450
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:31 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Mwah er is nu wel zoveel regen gevallen dat de oogst dit jaar niet slecht zal zijn.
Beter dan vorig jaar zal het toch nu al zijn toch? kan me niet herrineren dat het zo lang grijs/regenachtig weer was in dezelfde periode.
멈추지 말고 계속 해나가기만 한다면 늦어도 상관없다
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:46:19 #252
476022 PzKpfw
Devon 'No Limits' La
pi_193996504
quote:
11s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:42 schreef Kimchi het volgende:

[..]

Beter dan vorig jaar zal het toch nu al zijn toch? kan me niet herrineren dat het zo lang grijs/regenachtig weer was in dezelfde periode.
Valt toch ook wel mee? Nog niet zo heel lang geleden zaten we nog tegen een hittegolf aan.
Als iedereen aan zichzelf denkt wordt er aan iedereen gedacht.
Op 't randje en erover.
Op fietsen zonder bende kwam'm zie schooieren um spek
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:52:18 #253
200994 Kriegel
Ik ben overrated
pi_193996597
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:46 schreef PzKpfw het volgende:

[..]

Valt toch ook wel mee? Nog niet zo heel lang geleden zaten we nog tegen een hittegolf aan.
En daarvoor regende het twee weken. ;)

Was trouwens heel welkom want het was toen al een paar maanden kurkdroog geweest.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:25 schreef Djeez het volgende:

[..]

:')
Morgen 27 graden waar ik zit. Prima weer. 2020, het jaar zonder zomer
Dat is het andere maffe aan morgen, een gigantisch verschil tussen noord- en zuidoosten. :D

27 had ik trouwens nergens gezien, wel 24. Dat vond ik al vrij bizar eigenlijk. 13 graden verschil over 300 km lijkt me haast onmogelijk.

quote:
2020, het jaar zonder zomer
Ook zonder winter. :')

Op allerlei vlakken is het een kutjaar.
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
pi_193996657
Ja, inderdaad.. 24 hier morgen. Wel ook regen.
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 8 juli 2020 @ 20:56:33 #255
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_193996690
In Nederland morgen regen guys. Kennen jullie dat land?
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  woensdag 8 juli 2020 @ 21:02:32 #256
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_193996797
Het land zonder zomer.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 8 juli 2020 @ 21:02:38 #257
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_193996800
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:52 schreef Kriegel het volgende:

[..]

En daarvoor regende het twee weken. ;)

Was trouwens heel welkom want het was toen al een paar maanden kurkdroog geweest.
[..]

Dat is het andere maffe aan morgen, een gigantisch verschil tussen noord- en zuidoosten. :D

27 had ik trouwens nergens gezien, wel 24. Dat vond ik al vrij bizar eigenlijk. 13 graden verschil over 300 km lijkt me haast onmogelijk.
[..]

Ook zonder winter. :')

Op allerlei vlakken is het een kutjaar.
Djeez zit in de Eiffel.

Zuiden 22/23 worden morgen, maar dat zal echt niet lang duren en heel mooi weer waarschijnlijk ook niet. Vrijdag weer frisser na passage van Edouard
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  woensdag 8 juli 2020 @ 21:04:13 #258
200994 Kriegel
Ik ben overrated
pi_193996832
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 21:02 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Djeez zit in de Eiffel
Oh, juist. :Y
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
  woensdag 8 juli 2020 @ 21:17:07 #259
445514 DonDruiper
FOK!off met je popup a(i)ds.
pi_193997080
Morgen de winterjas maar weer uit de kast :')
Zuiger van het FOK!-OMT
pi_193998817
Zit te klappertanden met me wollen ugg pantoffels aan en mn sjaal om.
  Moderator woensdag 8 juli 2020 @ 23:08:08 #261
214736 crew  dick_laurent
Dick Laurent Is Dead
pi_193999396
En die stabilisering volgende week lijkt ook op losse schroeven te staan inmiddels... Jottem.
  Redactie Frontpage woensdag 8 juli 2020 @ 23:21:21 #262
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193999705
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 23:08 schreef dick_laurent het volgende:
En die stabilisering volgende week lijkt ook op losse schroeven te staan inmiddels... Jottem.
Een ding is zeker, het wordt een zeer strenge winter. De zee is nauwelijks opgewarmd dit jaar
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
  Redactie Frontpage woensdag 8 juli 2020 @ 23:24:57 #263
3926 crew  Djeez
Orde van de Paarsgepunte Lans
pi_193999768
Op woensdag 10 juli 2013 01:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Djeez is een literaire grootheid. Hij weet op een poëtische wijze zelfs de schoonheid in een kinderverkrachting bloot te leggen. Tuinbeeld kopen?
pi_194000420
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 23:08 schreef dick_laurent het volgende:
En die stabilisering volgende week lijkt ook op losse schroeven te staan inmiddels... Jottem.
Vanaf zaterdag stabieler weer. Je ziet het kwik omhoog kruipen richting de 25 graden en de neerslag is na morgen uit de kaarten.
blablablabla
pi_194000572
quote:
Hahahaha _O-

je plaatje doet het niet

poppenspeler.gif
Gino ♥
pi_194001544
Het voelt als 2011.


Ook droog begonnen, en daarna was het wat minder droog.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.
pi_194001792
Wat een contrast, hier in het noorden vandaag 13 graden,met een plons regen.Maastricht mogelijk 24 graden
  donderdag 9 juli 2020 @ 07:22:59 #268
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194001793
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 06:08 schreef Resistor het volgende:
Het voelt als 2011.


Ook droog begonnen, en daarna was het wat minder droog.
Zou mooi zijn dat record te breken, maar er is zoveel regen gevallen dat dat niet meer gaat lukken. Gvd wat een herfst.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_194001830
Heerlijk die regen, more please! Zo lang het in het weekend maar droog is :Y
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  User die overal opduikt 2022 donderdag 9 juli 2020 @ 07:36:55 #270
186611 Haags
pi_194001858
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 07:33 schreef Jor_Dii het volgende:
Heerlijk die regen, more please! Zo lang het in het weekend maar droog is :Y
Mee eens.
Zonder wrijving geen glans
  donderdag 9 juli 2020 @ 08:20:04 #271
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194002141
Lang geleden dat de zomer zo erbarmelijk triest is gestart.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  donderdag 9 juli 2020 @ 08:27:19 #272
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194002193
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 07:33 schreef Jor_Dii het volgende:
Heerlijk die regen, more please! Zo lang het in het weekend maar droog is :Y
Werk in het bos, dus doe doordeweeks ook maar gewoon droog!
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  donderdag 9 juli 2020 @ 08:32:06 #273
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_194002253
Geheel egaal grijs plus miezerregen hier in regio Den Haag. Wat een feest!
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_194002323
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 08:20 schreef INViCTuS het volgende:
Lang geleden dat de zomer zo erbarmelijk triest is gestart.
Seizoenen verschuiven al jaren, zo niet decennia. De lente was zomers qua droogte en temperaturen. De zomer is herfstachtig en straks in September/Oktober heb je ineens weer dagen met prachtig weer en 20+ graden.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  donderdag 9 juli 2020 @ 08:59:36 #275
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_194002481
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 08:41 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Seizoenen verschuiven al jaren, zo niet decennia. De lente was zomers qua droogte en temperaturen. De zomer is herfstachtig en straks in September/Oktober heb je ineens weer dagen met prachtig weer en 20+ graden.
Klopt ja, 80 jaar geleden begon de lente in september.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  donderdag 9 juli 2020 @ 09:00:11 #276
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_194002485
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 08:20 schreef INViCTuS het volgende:
Lang geleden dat de zomer zo erbarmelijk triest is gestart.
De zomer is begonnen met een zeer warme en zonnige maand :? Oh wacht. De seizoenen verschuiven. Begint nu pas op 1 juli.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  donderdag 9 juli 2020 @ 09:02:50 #277
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_194002511
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 07:22 schreef INViCTuS het volgende:

[..]


Zou mooi zijn dat record te breken, maar er is zoveel regen gevallen dat dat niet meer gaat lukken. Gvd wat een herfst.
Hihi, even in drie maanden het negatief neerslagoverschot verdriedubbelen. Wat zou dat mooi zijjn _O_
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  donderdag 9 juli 2020 @ 09:06:35 #278
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_194002554
Nu droog hier :)
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_194002567
Wat een takkeweer. Hopelijk wordt het volgende week wat beter, dan begint mijn vakantie.
  donderdag 9 juli 2020 @ 10:01:52 #280
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194003318
quote:
10s.gif Op donderdag 9 juli 2020 09:00 schreef Pumpalov het volgende:

[..]

De zomer is begonnen met een zeer warme en zonnige maand :? Oh wacht. De seizoenen verschuiven. Begint nu pas op 1 juli.
Vanaf officiële start dan ;). Op 5 dagen mooi en heet weer na
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  donderdag 9 juli 2020 @ 10:04:01 #281
200994 Kriegel
Ik ben overrated
pi_194003348
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 07:22 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Ook droog begonnen, en daarna was het wat minder droog.

Zou mooi zijn dat record te breken, maar er is zoveel regen gevallen dat dat niet meer gaat lukken. Gvd wat een herfst.
Waarom zou je een record op gebied van neerslagtekort willen breken?

Snap dat niet helemaal hoor, net als die mensen die steeds warmterecords willen zien sneuvelen, daar is toch helemaal niets positiefs aan? :')
Maximaal 4 regels
Maximaal 250 tekens
(te kort? neem een abonnement)
  donderdag 9 juli 2020 @ 10:40:03 #282
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194003828
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 10:04 schreef Kriegel het volgende:

[..]

Waarom zou je een record op gebied van neerslagtekort willen breken?

Snap dat niet helemaal hoor, net als die mensen die steeds warmterecords willen zien sneuvelen, daar is toch helemaal niets positiefs aan? :')
Records zijn er om te breken ;). 1976 is lang geleden. Hitte record hoeft niet. Koude record in de winter mag wel een keer
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_194004379
Het lijk wel kerst joh, 15 graden en regen.
  Redactie Games donderdag 9 juli 2020 @ 11:30:20 #284
181272 crew  Noppie2000
pi_194004387
Heerlijk weer is het O+
pi_194004398
WAAR BLIJFT DE ZOMER???
Gino ♥
pi_194004457
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:29 schreef Juanfererro het volgende:
Het lijk wel kerst joh, 15 graden en regen.


Zoek de verschillen
blablablabla
pi_194004600
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:30 schreef Tjacka het volgende:
WAAR BLIJFT DE ZOMER???
caps
  User die overal opduikt 2022 donderdag 9 juli 2020 @ 11:47:05 #288
186611 Haags
pi_194004605
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:30 schreef Tjacka het volgende:
WAAR BLIJFT DE ZOMER???
Zitten we middenin vriend.
Zonder wrijving geen glans
pi_194004673
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:47 schreef haags_kwartiertje het volgende:

[..]

Zitten we middenin vriend.
IK WIL 25 GRADEN
Gino ♥
  User die overal opduikt 2022 donderdag 9 juli 2020 @ 11:54:01 #290
186611 Haags
pi_194004676
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:53 schreef Tjacka het volgende:

[..]

IK WIL 25 GRADEN
Zet je de verwarming aan.
Zonder wrijving geen glans
pi_194004688
Hier breekt het open en piept de zon erdoorheen. Het voelt zacht met 21 graden.
pi_194004704
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:29 schreef Juanfererro het volgende:
Het lijk wel kerst joh, 15 graden en regen.
15 graden en regen met Kerst is eerder de uitzondering.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  User die overal opduikt 2022 donderdag 9 juli 2020 @ 11:57:15 #293
186611 Haags
pi_194004714
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:54 schreef lily het volgende:
Hier breekt het open en piept de zon erdoorheen. Het voelt zacht met 21 graden.
Verschillen in het land zijn wel erg groot qua temperatuur.
Zonder wrijving geen glans
pi_194004966
13 graden in Groningen :')
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  donderdag 9 juli 2020 @ 12:26:09 #295
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194005100
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:56 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

15 graden en regen met Kerst is eerder de uitzondering.
Met Weihnachtstauwetter elk jaar nat en zacht rond kerst de laatste jaren.
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
pi_194005138
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 12:26 schreef INViCTuS het volgende:

[..]

Met Weihnachtstauwetter elk jaar nat en zacht rond kerst de laatste jaren.
De laatste jaren ja..
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_194005527
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juli 2020 11:53 schreef Tjacka het volgende:

[..]

IK WIL 25 GRADEN
Mag van mij nog wel wat warmer :D
Maar na zoveel regen en wind zou ik nu al blij zijn als het droog en 20 is. Al kun je met je zomerjas in het zonnetje koffie drinken, dan ben ik blij O+
Regen komt hier ook geen eind aan _O-
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende:
Abs are made in the kitchen.
  donderdag 9 juli 2020 @ 13:25:43 #298
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_194005788
Beetje pech wel

"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_194005995
quote:
In februari blijft het zacht met waarschijnlijk meer neerslag dan gebruikelijk. Een westelijke stroming voert regengebieden en zachte lucht aan vanaf de oceaan. Zachte en natte dagen zullen dus domineren en de kans op winterweer is klein.
Check
quote:
Lente Ook voor de lentemaanden maart, april en mei wordt bovengemiddeld warm weer berekend. Een hogere gemiddelde temperatuur betekent een kleinere kans op vorst in maart en een grotere kans op vroege lentedagen met temperaturen van 15 graden of meer. Naarmate de lente vordert is er een verhoogde kans op warme dagen. In de lente worden vrij normale neerslaghoeveelheden verwacht. De modellen neigen zelfs naar een iets te droge lente.
Check

quote:
Na een El Niņo volgt in Nederland vaak een te natte lente, maar El Niņo blijft voorlopig uit. Zomer Na een zachte winter en zachte lente zal de Noordzeetemperatuur aan het begin van de zomer hoger zijn dan normaal. Wanneer in de zomer de wind vaak vanaf de Noordzee waait kan dit meer neerslag opleveren. Een warme zee verdampt namelijk meer vocht en dit resulteert in meer en zwaardere buien.
Met wind vanaf zee trekken deze buien het land op. De seizoensmodellen gaan uit van dit natte scenario.
:D

quote:
Mochten hogedrukgebieden echter het weer gaan domineren zoals in 2018 en ook in delen van de zomer van 2019 dan zal de warme Noordzee geen rol spelen en ontstaan boven een uitdrogend land juist steeds minder buien. Wat de zomer van 2020 gaat brengen is nog koffiedik kijken. Dat komt volgens Weeronline omdat de nauwkeurigheid van de computermodellen sterk afneemt, omdat de verwachting voor de zomer te ver in de toekomst ligt.
https://www.welingelichte(...)et-vooruitzicht.html

Klopt al met al aardig :)
blablablabla
  donderdag 9 juli 2020 @ 14:23:49 #300
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194006342
Zomer verwachting was volgens mij wel iets anders m wel kantje boord iig
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
  donderdag 9 juli 2020 @ 14:24:01 #301
83025 INViCTuS
Mountains & Nature
pi_194006344
Vol
Never Stop Exploring!
Life begins at the end of your comfort zone!
Follow me on Twitter: https://twitter.com/EdwinKr83 Instagram: https://www.instagram.com/edwinkr83/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')