abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_193277966
Dit topic is bedoeld als algemeen topic over de verschillende complotten die op BNW besproken worden en de samenhang ertussen. De hoeveelheid hoaxes, false flags, artikelen van Martin Vrijland, speekselproductie van Alex Jones en de grijze haren van Obomba groeit met de dag en vandaar de ruimte deze te bespreken.

Er zijn er nogal wat veel bekend en minder bekend.
Hier kan je ook terecht met minder bekende complotten, zodat er niet een volledig nieuw topic voor aangemaakt hoeft te worden.

Als aanzet voor het topic een prima overzichtsvideo van Andy Thomas, een man die op YouTube zijn alternatieve visies verkondigt, met welke je het niet allemaal eens hoeft te zijn. Maar dat pleit niet tegen dit overzicht, check Wikipedia en andere bronnen voor de -vele bij mij voorheen onbekende of onderbelichte- historische complotten.

Dit topic is bedoeld als INHOUDELIJKE, en brede besprekingsplek voor de al dan niet bestaande complotten die ons nu en in de geschiedenis bezighouden.

Onderstaand filmpje is een prima eye-opener voor mensen die niet meteen in complotten geloven, kijk het en je zal vermoedelijk anders tegen bepaalde zaken aan gaan kijken.
Een echte aanrader voor iedereen ^O^


Een aantal complotten die waar bleken te zijn
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html


Natuurlijk is niet alles gelijk waar, de bedoeling van dit topic en natuurlijk eigenlijk heel bnw is hierover te discussieren :)

en

Ultieme conspiracy video:
https://www.youtube.com/p(...)Rnx6ikufsX9unhiNaVMc

Nasa:
hqdefault.jpg
http://www.nasamoonhoax.com/

quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 18:01 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.niburu.co/inde(...)buitenland&Itemid=23

Prachtige ontwikkeling. Geweldig dat Europa.

Las Vegas na 9 minuten "mayhem":

z96Jjuc.gif
:)
Go.
  zaterdag 23 mei 2020 @ 19:44:12 #2
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193277979
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 19:42 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Zou het niet weten..
BNW in een notendop wel ja.
Omnibus in omnibus.
pi_193278025
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 19:44 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

BNW in een notendop wel ja.
We hebben niet overal een antwoord op
  zaterdag 23 mei 2020 @ 19:48:52 #4
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193278036
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 19:48 schreef PSVCL het volgende:

[..]

We hebben niet overal een antwoord op
Toch wel hoor, gewoon de joden de schuld geven, komt het altijd wel op neer bij jullie.
Omnibus in omnibus.
  zaterdag 23 mei 2020 @ 20:36:10 #5
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193278675
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 20:03 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Rot toch es op met je jodenkaart... doorzichtige hasbara troll :O

[ afbeelding ]

_O-
Niks jodenkaart; je hebt jezelf al lang ontmaskerd.
Omnibus in omnibus.
  zaterdag 23 mei 2020 @ 21:26:08 #6
490926 Dachtjewat
Nothing beside remains
pi_193279729
vond het wel grappig, ik las dat nieuwsbericht vandaag over die nieuwe reclame van VW die racistisch zou zijn omdat oa het white power teken gegeven zou worden en er in de achtergrond iets uit een slavernij verleden tezien was oid. allemaal van die figuren voor wie normaal de helft van deze aanwijzingen voldoende zouden zijn om een groot overheidscomplot te bewijzen die nu om het hardst liepen te schreeuwen hoe vergezocht dit allemaal wel niet was. :')
A traveller from an antique land
pi_193285300
Aardige column van Bas Heijne in NRC over het "moderne complotdenken":

quote:
Het moderne complotdenken kan niet bestreden worden met voorlichting en bewustwording

[..]

Wijsneus
Hedendaags complotdenken is anders. Het is wispelturig en agressief. De klassieke complotdenker is een wijsneus, oneindig vindingrijk in het vinden van bewijzen van zijn overtuiging, tot de kleinste feitelijke details. Bij de hedendaagse complotdenker ligt de hysterie altijd vlak onder de oppervlakte. Het denken, de ‘theorie’ is ondergeschikt, het gaat primair om gevoel. Vandaar dat de verschillende complotten elkaar zo snel afwisselen.

Het moderne complotdenken zoekt geen verborgen orde. Het gedijt juist op chaos.

Het is vooral ook een politiek instrument. Het massaal verspreiden van ‘verborgen’ waarheden wordt in het digitale tijdperk gebruikt om de gevestigde orde te ondermijnen, verdeeldheid aan te wakkeren, emoties aan te jagen, tegenstanders uit te schakelen. Het doel is geen houvast bieden, maar het kweken van radicale vervreemding.

‘Zone flooding’ is het nieuwe woord voor een fenomeen waar we inmiddels mee vertrouwd zijn geraakt. Het werd onlangs gemunt door Vox-journalist Sean Illing, die zich heeft laten inspireren door Steve Bannon, een van de aartsvaders van de digitale propaganda. In 2018 schijnt Bannon gezegd te hebben: „De echte oppositie zijn de media. En de beste manier om hen klein te krijgen is flooding the zone with shit.”

Hapklaar trefwoord
Dat is exact wat Donald Trump op dit moment aan het doen is met zijn ‘Obamagate’; een hapklaar trefwoord dat zich in no time via digitale kanalen in miljoenen hoofden nestelt en het gesprek naar zich toetrekt. Het gaat om de vaagst mogelijke verdachtmakingen richting zijn voorganger Barack Obama, iedereen kan ervan maken wat hij wil – er deugt iets niet, er was een complot, er zijn achter de schermen smerige spelletjes gespeeld – maar juist de vaagheid geeft ruim baan aan de emotie.

Ook de media die begrijpen dat het hier gaat om een doorzichtige afleidingsmanoeuvre, die de aandacht van het gruwelijke falen van Trump en zijn regering in de coronacrisis moet afleiden, hebben het gevoel het erover te moeten hebben. Ook als je het weerlegt, geef je Obamagate zuurstof. Ook als je zegt dat Obamagate helemaal niet bestaat, help je mee aan de verspreiding ervan.

En juist omdat de gevestigde media (de vermaledijde ‘MSM’) het als kwalijke onzin afdoen, ziet de complotdenker zijn gelijk alleen maar bevestigd. In de ontkenning door je tegenstander vind je de bevestiging – dat is de dynamiek.

Vox-journalist Illing geeft de gebruikelijke verklaringen voor de enorme impact van zone flooding; ja, mensen zoeken bevestiging van wat ze toch al voelden en vonden. En wie in het digitale tijdperk honderden versies van de waarheid verspreidt, maakt het idee van de waarheid zelf kapot. Ook Illing wijst naar de Russen, die het verspreiden van feitenruis tot duistere kunst hebben verheven.
[..]
Krouwel doet het voorkomen, zo lijkt het, alsof goedbedoelende mensen op een dwaalspoor worden gezet door desinformatie en daardoor het gevoel krijgen dat de overheid, de wetenschap, de media, het establishment hun bedriegt en manipuleert. Het is, denk ik, precies andersom. De complotverhalen bevestigen het gevoel van miskenning, de achterdocht die al leeft. Daarom worden ze zo snel opgepikt.
[..]
De ‘officiële’ waarheid is een kwalijke, manipulatieve leugen; de gevestigde orde in al zijn hoedanigheden – politiek, overheid, media – is de vijand. En degene die die leugen ontmaskert, waant zich revolutionair, de verkondiger van een nieuwe orde. Het is vooral een sociale strijd, een moderne klassenstrijd.
[..]
Het maakt allang niet meer uit waar het over gaat, de feiten nemen de kleur aan van het moment. De politicus die de gevestigde orde als vijand van het volk ziet, kan in deze crisis schreeuwen om een totale lockdown omdat de overheid het volk niet beschermt – en ruim een week later roepen dat de overheid het volk tegen zijn wil gevangen houdt.
[..]
Het is helemaal niet zeker dat Donald Trump ook echt hydroxychloroquine slikt om besmetting met het virus te voorkomen; zijn breed uitgemeten recalcitrantie heeft niets met medische wetenschap te maken. Het is in de eerste plaats een politieke strategie – tegen de gevestigde orde in, juist slikken wat de „officiële’” medici niet willen dat je slikt. Een kritisch rapport over het medicijn werd door hem veelzeggend afgedaan als afkomstig van „Trump-vijanden”.
[..]
Maar het moderne complotdenken is geen kritiek, geen serieuze poging tot hervorming en correctie. Het probeert geen nieuwe waarheden te ontdekken, het is in de kern nihilistisch. Het gaat niet om vervangende waarheden, om alternatieve feiten, het gaat om munitie om de vijand mee te lijf te gaan. Wie denkt dat het bestreden kan worden met voorlichting en bewustwording, heeft er niets van begrepen.
  zondag 24 mei 2020 @ 09:27:55 #8
175455 Summers
Know Thyself
pi_193285497
Altijd hetzelfde main stream media bagger over complotdenken :r en dan vinden mensen het gek dat de dinosaurus msm niet meer serieus word genomen en geen respect meer heeft .
Schande voor de mensheid :r
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193285524
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:27 schreef Summers het volgende:
Altijd hetzelfde main stream media bagger over complotdenken :r en dan vinden mensen het gek dat de dinosaurus msm niet meer serieus word genomen en geen respect meer heeft .
Schande voor de mensheid :r
Jij brengt deze quote uit die column van Heijne letterlijk in de praktijk dus?

quote:
En juist omdat de gevestigde media (de vermaledijde ‘MSM’) het als kwalijke onzin afdoen, ziet de complotdenker zijn gelijk alleen maar bevestigd. In de ontkenning door je tegenstander vind je de bevestiging – dat is de dynamiek.
Dan heeft-ie wel gelijk dus?
  zondag 24 mei 2020 @ 09:36:33 #10
80382 manny
30 is best veel
pi_193285588
quote:
14s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:30 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Jij brengt deze quote uit die column van Heijne letterlijk in de praktijk dus?
[..]

Dan heeft-ie wel gelijk dus?
Mooi he. Schitterend hoe dit werkt.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  zondag 24 mei 2020 @ 09:38:03 #11
175455 Summers
Know Thyself
pi_193285605
quote:
14s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:30 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Jij brengt deze quote uit die column van Heijne letterlijk in de praktijk dus?
[..]

Dan heeft-ie wel gelijk dus?
Blijf lekker de msm geloven en je geest vergiftigen met leugens , denk je dat je mij daarmee hebt ? Geloof het lekker ^O^
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 24 mei 2020 @ 09:59:42 #12
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193285826
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:27 schreef Summers het volgende:
Altijd hetzelfde main stream media bagger over complotdenken :r en dan vinden mensen het gek dat de dinosaurus msm niet meer serieus word genomen en geen respect meer heeft .
Schande voor de mensheid :r
Ze weten verdomd goed dat mensen het niet meer geloven vandaar die stukjes over het zogenaamde complotdenken. Kijk alleen maar eens naar de negatieve reacties die een persconferentie van Rutte oproept. Stakkers die nog geloof hechten aan wat een krant zoals de NRC schrijft :{w
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193285924
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:36 schreef manny het volgende:

[..]

Mooi he. Schitterend hoe dit werkt.
Ja, grappig idd. Maar dat is niet aan haar besteed, vrees ik.
  zondag 24 mei 2020 @ 10:16:02 #14
175455 Summers
Know Thyself
pi_193285944
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:59 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ze weten verdomd goed dat mensen het niet meer geloven vandaar die stukjes over het zogenaamde complotdenken. Kijk alleen maar eens naar de negatieve reacties die een persconferentie van Rutte oproept. Stakkers die nog geloof hechten aan wat een krant zoals de NRC schrijft :{w
Van die simpele trucjes die echt niet zo moeilijk zijn om te doorzien . In de tijd van occupy stond er om de 3 mnd in de krant " nederlanders zijn het gelukkigste volk op aarde " _O-
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193287338
Lezenswaardig stuk van Richard Hofstadter uit 1964:

The Paranoid Style in American Politics

Lang stuk over de paranoïde geaardheid van het samenzweringsdenken icm politiek denken in de VS. Echter dit soort denken bestond imho voor het internettijdperk en in de eerste periode van het internettijdperk tot ongeveer 2001 nog niet in NL. 2001 neem ik even als ijkpunt vanwege twee zaken die een rol speelden in de ontwikkeling van samenzweringsdenken in NL: 1) 9/11 en 2) opkomst van (en later moord op) Pim Fortuyn. Vanaf ongeveer 2001 pakt het samenzweringsdenken in NL ook door richting dat hermetische paranoïde samenzweringsdenken dat in de VS al veel langer bestond. Nu rondom Corona zitten we in een periode waarin samenzweringsdenken weer een nieuwe boost heeft gekregen in NL.

[ Bericht 10% gewijzigd door Ryan3 op 24-05-2020 12:14:38 ]
  zondag 24 mei 2020 @ 12:06:18 #16
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193287391
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:38 schreef Summers het volgende:

[..]

Blijf lekker de msm geloven en je geest vergiftigen met leugens , denk je dat je mij daarmee hebt ? Geloof het lekker ^O^
Ja, zoals je eigen geest vergiftigen met iets als Pizzagate, een aantoonbaar door 4chan in elkaar gezette hoax.

Met je baby-etende satanisten...

:')
Omnibus in omnibus.
pi_193287469
Het christendom gedijde en gedijt ook goed op de slachtofferrol. Martelaren waren een belangrijk onderdeel van de vroege kerk. In die slachtofferrol zagen christenen juist bevestiging van hun theologie.

Wat dat betreft is complotdenken niet heel veel anders. En dan heb ik het nog niet eens over het dualistische denken dat beide stromingen hanteren.
Geïnteresseerd in kosmologie, kwantummechanica, relativiteit en andere theoretische natuurkunde? Zie mijn boek "Ruimte, tijd, materie" bij Epsilon Uitgaven:
http://www.epsilon-uitgaven.nl/index.php
Of op bol.com
pi_193287500
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 12:12 schreef Haushofer het volgende:
Het christendom gedijde en gedijt ook goed op de slachtofferrol. Martelaren waren een belangrijk onderdeel van de vroege kerk. In die slachtofferrol zagen christenen juist bevestiging van hun theologie.

Wat dat betreft is complotdenken niet heel veel anders. En dan heb ik het nog niet eens over het dualistische denken dat beide stromingen hanteren.
Ja, dat dualistisch (en manicheïstisch) denken zorgt ervoor dat je ze bijna kunt zien als een nieuwe soort religie.
pi_193287546
Ik zie inderdaad weinig verschil tussen een georganiseerde religie als het christendom en complotdenken. Beide zijn het resultaat van apofenie, in mijn ogen :P

Nog een leuk complot in het nieuwe testament: judas die jezus verraadt. Caesar eat your heart out :7
Geïnteresseerd in kosmologie, kwantummechanica, relativiteit en andere theoretische natuurkunde? Zie mijn boek "Ruimte, tijd, materie" bij Epsilon Uitgaven:
http://www.epsilon-uitgaven.nl/index.php
Of op bol.com
pi_193292385
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:59 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ze weten verdomd goed dat mensen het niet meer geloven vandaar die stukjes over het zogenaamde complotdenken. Kijk alleen maar eens naar de negatieve reacties die een persconferentie van Rutte oproept.
Oh nou, dan wordt hij vast niet herkozen. Toch?

Of misschien zit je er gewoon compleet naast en hecht je teveel waarde aan je bubbel-vrienden.
Conscience do cost.
pi_193313205
quote:
14s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:02 schreef Ryan3 het volgende:
Aardige column van Bas Heijne in NRC over het "moderne complotdenken":
[..]

quote:
klassieke complotdenker is een wijsneus
hahahaha.

quote:
'kleinste feitelijke details'
'kleinste feitelijke details' zoals alu gaat niet door stalen balken boren bvb?

quote:
'Het is vooral een sociale strijd, een moderne klassenstrijd'
. -
Volgens mij zijn die 'complotdenkers' overal in elke 'klassen' zitten. Niks met 'moderne klassenstrijd' te maken dus.

quote:
'Het is helemaal niet zeker dat Donald Trump ook echt hydroxychloroquine slikt om besmetting met het virus te voorkomen'
Nee- en het is ook niet zeker dat big bad Boris de coronavirus heeft gehad.

quote:
'Maar het moderne complotdenken is geen kritiek, geen serieuze poging tot hervorming en correctie'
???

quote:
'Misschien, maar als je vroeger het vermoeden had dat de aarde plat was, dan werd je braaf lid van The Flat Earth Society (sinds 1956)'
Oh dear. Paar zinnen in en dan de gast over flat earth begint. (Discredit by association.Shill alert!)

quote:
'De complotdenkers, melden de onderzoekers, houden zich vooral op onder mensen die op PVV, FvD en SP stemmen.'
Oh? Volgens sommige hier zijn 't meestal holocaust deniers (welke ook 'n BS smear tactic is).

quote:
'Het zou kunnen, maar ik denk dat juist de mensen die gevoelig zijn voor complotverhalen hun „geloof” in de overheid allang kwijt zijn.'
Niks met 'geloof' en meer over betrouwbaarheid/vertrouwen te maken is.

quote:
'Vandaar dat complotdenken en een groot ego zo goed samengaan. Verspreiders van complotverhalen zijn ook altijd degenen die het land willen redden, een revolutie afkondigen, onderonsjes hebben met Jezus of de geest van Pim,'
Hahaha. En dan over Jezus of de geest van populiste Pim. Thanks for the laugh, Bas!
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_193323763
Complotdenkers zitten vaak in de lagere sociale klassen met een klein sociaal bereik. Sorry to break it for you... Dat is ook de reden dat veel mensen niet gaan snappen dat VVD gewoon lekker aan het scoren is.


Ik blijf liever slapen met mijn huidige positie in de maatschappij. Compleet gezond, slaap heerlijk, veel vrienden, verdien een lekker centje en maak me vrijwel nooit druk. Denk dat veel complotdenkers daar onder de streep jaloers op zijn.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 27 mei 2020 @ 10:44:08 #23
175455 Summers
Know Thyself
pi_193334429
President Trump Filing Lawsuit Against Google And Facebook For Silencing Americans

quote:
It’s official. President Donald Trump and his administration are finally cracking down on Google, Facebook, Instagram, and Twitter for illegally using their massive company to silence and censor the American people.

According to the Daily Mail, President Trump has just confirmed that his administration is finally taking action to stop the monopoly social media companies have over free speech in America. Trump made the announcement shortly after U.S. Attorney General William Barr revealed that he was pushing an antitrust case against Google by the summer. And several additional sources have confirmed that the lawsuit will be filed before autumn.

On Twitter, Trump officially announced:

“The Radical Left is in total command & control of Facebook, Instagram, Twitter and Google. The Administration is working to remedy this illegal situation. Stay tuned, and send names & events.”
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator donderdag 28 mei 2020 @ 13:18:58 #24
374695 crew  Tjacka
wzawzdr
pi_193352710
Wat maken jullie er weer een bende van.
Op vrijdag 4 oktober 2019 18:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik wilde net wraps met tonijn/huttenkäse gaan maken. Zijn mijn wraps helemaal onder geschimmeld :r
pi_193352839
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2020 13:18 schreef Tjacka het volgende:
Wat maken jullie er weer een bende van.
Waarom heb je mijn reactie op Trump's twitterideeën weggehaald?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Moderator donderdag 28 mei 2020 @ 13:33:18 #26
374695 crew  Tjacka
wzawzdr
pi_193352892
quote:
5s.gif Op donderdag 28 mei 2020 13:28 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Waarom heb je mijn reactie over Trump's twitterideeën weggehaald?
Ik heb al het bekvechten en het reactie op het bekvechten weggehaald.
Op vrijdag 4 oktober 2019 18:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik wilde net wraps met tonijn/huttenkäse gaan maken. Zijn mijn wraps helemaal onder geschimmeld :r
pi_193352906
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2020 13:33 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Ik heb al het bekvechten en het reactie op het bekvechten weggehaald.
Ah. Laten we dan hopen dat er een gezonde discussie voor terug komt.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  donderdag 28 mei 2020 @ 14:07:37 #28
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193353401
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 17:50 schreef ThePlaneteer het volgende:
Complotdenkers zitten vaak in de lagere sociale klassen met een klein sociaal bereik. Sorry to break it for you... Dat is ook de reden dat veel mensen niet gaan snappen dat VVD gewoon lekker aan het scoren is.

Ik blijf liever slapen met mijn huidige positie in de maatschappij. Compleet gezond, slaap heerlijk, veel vrienden, verdien een lekker centje en maak me vrijwel nooit druk. Denk dat veel complotdenkers daar onder de streep jaloers op zijn.
^O^ dat dus, te vee;l druk maken is slecht voor je bloeddruk en je koffie peil.
straks moet je aan de medicatie, nou... Big pharma score!!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193363685
Wow, weet je wat pas censorship is? Als je freelancers probeert in te huren via een platform als Fiverr en ze je blokkeren zodat ze hun fee van betreffende opdracht kunnen verzekeren.

usKDMjK.jpg

Dit is dus wel een conspiracy die ik ZIE gebeuren, en waar ik op tegen ben. Het is helaas niet zo sensationeel als spray-tan-man v.s. Elon Musk magoed, dit is wel wat ik letterlijk nu voor ongeveer de 20e keer tegen kom. Niet via memes, maar persoonlijk, en er nog hinder van ondervind ook.

Geen groot complot, geen Epstein aan 't kruis, geen Great Awakening noch een New Woke Order, maar op 't moment dat ik even iets te veel in detail treed op een freelance platform, wordt dit wel geblokkeerd door een grote firma die de commissie tussen 2 freelancers wil opstrijken.

Ben benieuwd naar jullie mening hierover.
  vrijdag 29 mei 2020 @ 09:15:32 #30
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193364836
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 06:11 schreef illusions het volgende:
Wow, weet je wat pas censorship is? Als je freelancers probeert in te huren via een platform als Fiverr en ze je blokkeren zodat ze hun fee van betreffende opdracht kunnen verzekeren.

[ afbeelding ]

Dit is dus wel een conspiracy die ik ZIE gebeuren, en waar ik op tegen ben. Het is helaas niet zo sensationeel als spray-tan-man v.s. Elon Musk magoed, dit is wel wat ik letterlijk nu voor ongeveer de 20e keer tegen kom. Niet via memes, maar persoonlijk, en er nog hinder van ondervind ook.

Geen groot complot, geen Epstein aan 't kruis, geen Great Awakening noch een New Woke Order, maar op 't moment dat ik even iets te veel in detail treed op een freelance platform, wordt dit wel geblokkeerd door een grote firma die de commissie tussen 2 freelancers wil opstrijken.

Ben benieuwd naar jullie mening hierover.
Ik ken het platform niet, maar zijn er geen alternatieven?
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193367785
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 09:15 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik ken het platform niet, maar zijn er geen alternatieven?
Eventueel heb je de nucleaire codes voor Pakistan, kan ik wel wat mee op dit moment.
pi_193368120
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 06:11 schreef illusions het volgende:
Wow, weet je wat pas censorship is? Als je freelancers probeert in te huren via een platform als Fiverr en ze je blokkeren zodat ze hun fee van betreffende opdracht kunnen verzekeren.
Huh hoe werkt dat? Is dat voor of nadat ze hun opdracht hebben afgerond?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_193369821
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 13:18 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Huh hoe werkt dat? Is dat voor of nadat ze hun opdracht hebben afgerond?
Vooraf, soort mechanisme om al het werk "binnenshuis" te houden zegmaar. Zodra je een email typt, het woord email, of een paar andere trigger-woorden, komt er wel automatisch een notice onder je typ-veld ("Betaal niet zomaar blabla") maar op dit moment word ik gewooni flink geblokkeerd. Ken ook niet echt een werkbaar alternatief. Tja, vrije markt.

Beetje kutalgoritme want ik wil niet eens buitenom Fiverr betalen. :P
pi_193370440
Ja ik weet hoe Fiverr werkt maar hoe is het censuur als mensen je niet willen helpen?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_193371185
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 16:01 schreef ThePlaneteer het volgende:
Ja ik weet hoe Fiverr werkt maar hoe is het censuur als mensen je niet willen helpen?
Wellicht is censuur een groot woord en ben ik slechts ergens tegenaan aan't schoppen, uiteindelijk is het een commercieel bedrijf en mogen ze lekker doen wat ze willen, maar als je zoals hierboven oppert dat het individuen zijn die ervoor kiezen om me niet te willen helpen, vermoed ik dat je niet compleet begrijpt wat ik bedoel.
pi_193371386
Oo maar Fiverr blokkeert je?
Moet zeggen dat ik al meerdere keren van Fiverr gebruik maak, maar je legt het niet echt helder uit :p.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  vrijdag 29 mei 2020 @ 23:04:33 #37
175455 Summers
Know Thyself
pi_193376937
Heel goed ^O^ weg met nutteloze geldverslindende organisaties .


quote:
Trump stapt uit WHO: ‘We beëindigen vandaag onze relatie’

De VS zijn de grootste geldschieter van de WHO. Vorig jaar droeg het land ruim 450 miljoen dollar bij.
https://www.demorgen.be/n(...)p8p25FAR5Xrpls55xvME
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193445715
quote:
Vanmiddag zag ik ergens een interessant filmpje (1 dag online) over o.a. Floyd, Pornofilms, de freemasons, over graden, symboliek, wat regeltjes en geheimpjes.agenda, angst zaaien richting de koeien, schaapjes, slaafjes enz (wij) om uiteindelijk een vaststaand agenda (niet fijn) door te drukken.

We zijn verloren.(gaap) Ben het alweer vergeten, filmpje was binnen een paar uur verwijderd van youtube. (goh, verrassend,) want auteursrechten of iets dergelijks haha.
Angst van die knakkers (bv iets verwijderen) doet uiteindelijk verliezen.

In ieder geval, het laatste stukje van dat filmpje ging over Jesus is de redding, en wat stukjes uit de bijbel. vervolgens dacht ik dat ik in de maling werd genomen. Het was zo interessant daarvoor.

Komt erop neer dat we zijn verloren. tja.Jammer mensen, het is niet anders....
Tenzij we in Jesus moeten gaan geloven.
Als je z'n naam hardop uitspreekt ben je als het ware gered, werd er gezegd.
Nou, nee, dacht ik.

Klopt dat van (Jesus redt) denk je Eppo? Of heb jij destijds weer een andere hersenspoeling gehad? Hoe zie jij dat, waar geloof je in?
Serieuze vraag, gewoon belangstellend. :)
  dinsdag 2 juni 2020 @ 23:17:28 #39
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193445821
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:11 schreef koosbasterd het volgende:

[..]

Vanmiddag zag ik ergens een interessant filmpje (1 dag online) over o.a. Floyd, Pornofilms, de freemasons, over graden, symboliek, wat regeltjes en geheimpjes.agenda, angst zaaien richting de koeien, schaapjes, slaafjes enz (wij) om uiteindelijk een vaststaand agenda (niet fijn) door te drukken.

We zijn verloren.(gaap) Ben het alweer vergeten, filmpje was binnen een paar uur verwijderd van youtube. (goh, verrassend,) want auteursrechten of iets dergelijks haha.
Angst van die knakkers (bv iets verwijderen) doet uiteindelijk verliezen.

In ieder geval, het laatste stukje van dat filmpje ging over Jesus is de redding, en wat stukjes uit de bijbel. vervolgens dacht ik dat ik in de maling werd genomen. Het was zo interessant daarvoor.

Komt erop neer dat we zijn verloren. tja.Jammer mensen, het is niet anders....
Tenzij we in Jesus moeten gaan geloven.
Als je z'n naam hardop uitspreekt ben je als het ware gered, werd er gezegd.
Nou, nee, dacht ik.

Klopt dat van (Jesus redt) denk je Eppo? Of heb jij destijds weer een andere hersenspoeling gehad? Hoe zie jij dat, waar geloof je in?
Serieuze vraag, gewoon belangstellend. :)
Het is mijn voorvaderlijk geloof, mijn cultuur en mijn traditie. Niet gepusht, zelf mogen ontdekken, en thans noem ik me graag katholiek, ondanks alles. Het is onlosmakelijk verbonden met mijn identiteit; daarbij kan ik de kernboodschap (en de pracht en mystiek en mysterie en schoonheid) van het katholicisme enkel onderschrijven: vrije wil bestaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, niet die van anderen, en geloof alleen is niet genoeg, dit zal ook uit daden moeten blijken.
Omnibus in omnibus.
pi_193446165
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:17 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Het is mijn voorvaderlijk geloof, mijn cultuur en mijn traditie. Niet gepusht, zelf mogen ontdekken, en thans noem ik me graag katholiek, ondanks alles.
Ik ben officieel ook katholiek nondeju. :) Ik ben gedoopt als baby, heb communie gedaan, Hosti's geslikt, en al die gein meer. dat moest he, ik deed maar wat,Snapte er niks van, het was wel grappig, ik kan je nog veel meer vertellen, maar offtopic

De les daaruit is, dat ik mijn kinderen zelf laat onderzoeken wat ze willen.

quote:
vrije wil bestaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, niet die van anderen, en geloof alleen is niet genoeg, dit zal ook uit daden moeten blijken.
Klopt, vind ik ook.
  woensdag 3 juni 2020 @ 09:24:45 #41
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193449068
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:17 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Het is mijn voorvaderlijk geloof, mijn cultuur en mijn traditie. Niet gepusht, zelf mogen ontdekken, en thans noem ik me graag katholiek, ondanks alles. Het is onlosmakelijk verbonden met mijn identiteit; daarbij kan ik de kernboodschap (en de pracht en mystiek en mysterie en schoonheid) van het katholicisme enkel onderschrijven: vrije wil bestaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, niet die van anderen, en geloof alleen is niet genoeg, dit zal ook uit daden moeten blijken.
Prima toch, zolang je niet je gelooft probeert op te dwingen aan anderen.
Zelf ook opgevoed als katholiek, wat koos hier boven zegt ook allemaal gedaan, Maar je bent jong en ben er pas later wat dieper over na gaan denken.
Ik vind het een mooi verhaal en verdiep me ook graag in de geschiedenis er van.
Vooral wat er van aan getoond kan worden en wat er met alle religieuze objecten is gebeurt.
bijvoorbeeld de zoektochten naar de ARK van Noah de ark des verbonds spear of destiny en de heilige graal.

http://www.sjlgs.nl/havo/files/kruistochten_quest_historie.pdf
Mooi voorbeeld is dat tijdens de eerste kruistocht de ridders een object vonden (heilige lans) en daardoor zwaar in de minderheid alsnog de slag wonnen.

Verder ben ik niet zo gelovig!
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 3 juni 2020 @ 12:42:39 #42
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_193451462
Het blijft mij verbazen dat veel conspiracy figuren zo vast houden aan de bijbel terwijl dat boek en het daaruit vloeiende "geloof" juist de schapen schapen houdt .Na onderzoek naar de "waarheid" zul je zien dat al die geloven op de zelfde principes berusten, of het nou gaat om oud summer of ancient egypt , grieken of romeinen.
Ooit zei een jehova getuige tegen mij onderzoek de geschriften, beste advies ooit. En met dat onderzoek ben ik nog steeds bezig. Wat er uit mijn onderzoek kwam was waarschijnlijk niet waar de beste man op gehoopt had, maar was zeer leerzaam en interessant.(the truth is out there , the lies are in our heads)

Uit Darkmatter 2525 , power corrupts[ Bericht 30% gewijzigd door Dance99Vv op 03-06-2020 12:54:29 ]
There is only one religion
pi_193452692
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:11 schreef koosbasterd het volgende:
We zijn verloren.(gaap) Ben het alweer vergeten, filmpje was binnen een paar uur verwijderd van youtube. (goh, verrassend,) want auteursrechten of iets dergelijks haha.
Angst van die knakkers (bv iets verwijderen) doet uiteindelijk verliezen.
Dat komt gewoon omdat het mongolen zijn. Als jij gecopyright materiaal gebruikt wordt dat vrog of laat automatisch herkend (vrij snel meestal) en dan wordt je video automatisch verwijderd of als het enkel een achtergrondmuziekje betreft, gedemonetized. De copyrighthouder krijgt dan ook het geld wat jouw filmpje heeft gegenereerd. En terecht.

Dat is geen complot van de illuminati zodat wij niet #woke worden met z'n allen. :')
pi_193452752
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 12:42 schreef Dance99Vv het volgende:
Het blijft mij verbazen dat veel conspiracy figuren zo vast houden aan de bijbel terwijl dat boek en het daaruit vloeiende "geloof" juist de schapen schapen houdt .Na onderzoek naar de "waarheid" zul je zien dat al die geloven op de zelfde principes berusten, of het nou gaat om oud summer of ancient egypt , grieken of romeinen.
Ooit zei een jehova getuige tegen mij onderzoek de geschriften, beste advies ooit. En met dat onderzoek ben ik nog steeds bezig. Wat er uit mijn onderzoek kwam was waarschijnlijk niet waar de beste man op gehoopt had, maar was zeer leerzaam en interessant.(the truth is out there , the lies are in our heads)

Uit Darkmatter 2525 , power corrupts

Klopt. eigenlijk is alles in groffe lijnen terug te leiden naar zonaanbidderij.
pi_193456256
I think the social unrest in the US has been sparked by a fake incident.There are volatile areas and people are being killed there the whole year round anyway, and then with added pressure of the corona nonsense etc. Piles of bricks, peculiar looking ninjas smashing windows with an umbrella?
Then there was the staged arrest of the CNN reporter.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  woensdag 3 juni 2020 @ 18:27:28 #46
175455 Summers
Know Thyself
pi_193456671
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:09 schreef Tingo het volgende:
I think the social unrest in the US has been sparked by a fake incident.There are volatile areas and people are being killed there the whole year round anyway, and then with added pressure of the corona nonsense etc. Piles of bricks, peculiar looking ninjas smashing windows with an umbrella?
Then there was the staged arrest of the CNN reporter.
Dat denk ik ook 1 grote trumanshow .
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193457159
Nou als de grote denkers van fok het denken zal het wel zo zijn! Laat dat bewijs maar zitten!
Conscience do cost.
pi_193457321
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:09 schreef Tingo het volgende:
I think the social unrest in the US has been sparked by a fake incident.There are volatile areas and people are being killed there the whole year round anyway, and then with added pressure of the corona nonsense etc. Piles of bricks, peculiar looking ninjas smashing windows with an umbrella?
Then there was the staged arrest of the CNN reporter.
:') :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193457334
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:27 schreef Summers het volgende:

[..]

Dat denk ik ook 1 grote trumanshow .
:') :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193457357
George Floyd leeft nog ja?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  woensdag 3 juni 2020 @ 19:08:35 #51
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193457491
Wtf did i Just Read.
Dusssss... Filmpje dat iemand een knie in zijn nek krijgt en daardoor komt te overlijden is in scene gezet?

[ Bericht 46% gewijzigd door SuperHartje op 03-06-2020 20:44:31 ]
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193457871
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:27 schreef Summers het volgende:

[..]

Dat denk ik ook 1 grote trumanshow .
A TV show. De hele scenario heel raar was. Hoe kan je “I can't breathe!” zo veel uitspreken als iemand je echt aan 't choken is?
I can totally understand that many people are quite rightly very pissed off with different issues which have been going on for years, but it's depressing that it's all so misplaced. It's not the first time and it won't be the last.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  woensdag 3 juni 2020 @ 22:13:35 #53
175455 Summers
Know Thyself
pi_193461228
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 19:24 schreef Tingo het volgende:

[..]

A TV show. De hele scenario heel raar was. Hoe kan je “I can't breathe!” zo veel uitspreken als iemand je echt aan 't choken is?
I can totally understand that many people are quite rightly very pissed off with different issues which have been going on for years, but it's depressing that it's all so misplaced. It's not the first time and it won't be the last.
Nope het zal druk worden deze zomer :Y
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 3 juni 2020 @ 23:21:39 #54
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193462549
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 19:24 schreef Tingo het volgende:

[..]

A TV show. De hele scenario heel raar was. Hoe kan je “I can't breathe!” zo veel uitspreken als iemand je echt aan 't choken is?
I can totally understand that many people are quite rightly very pissed off with different issues which have been going on for years, but it's depressing that it's all so misplaced. It's not the first time and it won't be the last.
Schijnbaar nog nooit zoiets mee gemaakt, dan mag je van geluk spreken.

Natuurlijk kan je wel gewoon wat zeggen, hij krijgt gewoon niet genoeg zuurstof, verliest bewustzijn en sterft.

I can't breathe! is veel makkelijker om uit te spreken als je in ademnood zit dan,
I can't het enough oxygen!


Oh en dit is niet de eerste die zo is komen te overlijden, een vergelijkbaar geval was er in 2014
https://www.theguardian.c(...)hokehold-death-video
Waren toen ook aantal keren aan de aandacht geweest op fok!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193465463
quote:
1s.gif Op woensdag 3 juni 2020 19:08 schreef theguyver het volgende:
Wtf did i Just Read.
Dusssss... Filmpje dat iemand een knie in zijn nek krijgt en daardoor komt te overlijden is in scene gezet?

Ja, en bepaalde users hier hopen nog op meer van zulke doden ook. 8)7
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193466493
Voor de liefhebbers van echte complotten, hier is iets leuks:

quote:
After more than a week of unrest, tensions in a number of major U.S. cities has eased. The vandalism and looting that had often used large, peaceful protests as cover has faded; the eruption of violence at protests appears to be less common. The Associated Press reports that active-duty members of the military who were moved into Washington to help keep order would be moved back out, though that decision was later reversed.

But it wasn’t only components of the Defense Department that had been brought to the nation’s capital to help with the “domination” that President Trump sought to display in the wake of the turmoil. Washington residents have also been confronted with a number of other heavily armed law enforcement officers who share an unexpected characteristic: Neither their affiliation nor their personal identities are discernible.
https://www.washingtonpos(...)nforcement-officers/

GarrettHaake twitterde op woensdag 03-06-2020 om 19:31:06 Back outside the White House. Today the perimeter has been pushed back another half block. Federal law enforcement of some kind, but they won’t identify themselves, and all insignias and name plates have been removed. https://t.co/q5dmdMgkLV reageer retweet
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 7 juni 2020 @ 19:33:40 #58
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193525534
quote:
Dirty cops wellicht ook wat lui van crowds on demand tussen demonstranten om het boeltje op te stoken allemaal voor order out of chaos.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193537871
quote:
14s.gif Op zondag 7 juni 2020 19:33 schreef controlaltdelete het volgende:
crowds on demand
Zie heel veel beelden van mensen die de vredige demonstranten in een kwaad daglicht zetten doordat ze de boel ophitsen en rellen.

Serieuze vraag, zit hier ook Soros achter?
Of wie denken ze nu dat er achter zit?

Of is het toch antifa of is het extreem rechts die zich voordoen als antifa
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_193537959
Let's plant a seed.
En ben benieuwd hoe BNW'rs hier naar kijken

Is dit echt, is dit een betaald iemand.
Of is dit een deepfake video.
Er gaan nu veel verhalen en video's rond op het internet over deze video.

Oordeel zelf.

You have to stop the Q-tip when there's resistance!
pi_193537967
quote:
0s.gif Op maandag 8 juni 2020 15:13 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Zie heel veel beelden van mensen die de vredige demonstranten in een kwaad daglicht zetten doordat ze de boel ophitsen en rellen.

Serieuze vraag, zit hier ook Soros achter?
Of wie denken ze nu dat er achter zit?

Of is het toch antifa of is het extreem rechts die zich voordoen als antifa
Serieuze vraag zegt 'ie _O- _O- _O- _O- HARDOP GELACHEN
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  maandag 8 juni 2020 @ 18:09:46 #62
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193540056
quote:
0s.gif Op maandag 8 juni 2020 15:20 schreef schommelstoel het volgende:
Let's plant a seed.
En ben benieuwd hoe BNW'rs hier naar kijken

Is dit echt, is dit een betaald iemand.
Of is dit een deepfake video.
Er gaan nu veel verhalen en video's rond op het internet over deze video.

Oordeel zelf.

Oef lastig om te bepalen, maar als dit deepfake zou zijn... Eh waarom?
Waarom zoveel tijd en energie besteden om van deze persoon een deepfake video te maken?
Ben niet zo super bekend met de persoon in kwestie maar had ooit al eens een video gezien dat ze wat kritiek leverde op black live matters activisten.. maar dat was al behoorlijk tijd terug.
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193568636
Derek Chauvin, de agent die verantwoordelijk is voor de dood van George Floyd, heeft enkele dagen geleden gehoord dat zijn borg op 1.25 miljoen USD werd gezet. Dat kan hij zelf nooit betalen, maar persoonlijk denk ik toch niet dat hij dit proces in gevangenschap afwacht. Er zal vast een partij zijn die er baat bij heeft om dit voor hem te betalen, eventueel voor een exclusief interview ofzoiets. Het is immers geld wat terugkomt, mits hij niet de benen neemt.

Wat jullie?
pi_193646186
quote:
0s.gif Op maandag 8 juni 2020 15:20 schreef schommelstoel het volgende:
Let's plant a seed.
En ben benieuwd hoe BNW'rs hier naar kijken

Is dit echt, is dit een betaald iemand.
Of is dit een deepfake video.
Er gaan nu veel verhalen en video's rond op het internet over deze video.

Oordeel zelf.

Ik weet niet precies wat 'n deepfake video is.
Even in 't Engels...
I think certain sections of society have got (or should have) the right to complain about the (on-going) injustices.
I think the social unrest has (very sadly) been sparked by a fake/staged incident and people are being deliberately and terribly misled. A real-life George Floyd situation would not have been rammed in our faces quite as much. There are loads of real-life unlawful, despicable incidents which are ignored, denied, lied about etc.

It's a pity about the statues being torn down and destroyed. There's some great skill gone into creating them. It's a part of history no matter how uncomfortable it may be. They should have just taken them down and put them all together in a kind of 'Absolute Bastard Park&Museum'.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_193646343
De dood van George Floyd fake of staged noemen. 8)7 Hoe dan? Waar baseer je je op? Puur om het feit dat er zoveel commotie is ontstaan - "A real-life George Floyd situation would not have been rammed in our faces"? Nee tuurlijk niet, als het echt gebeurd is, zullen ze er geen spektakel van maken, doen ze alleen met neppe dingen toch? :')

Snap je nou echt niet wat "never let a good crisis to to waste" betekent? Fucking Churchill die het nog opnoemde nota bene. Dat het gebruikt en uitgemolken wordt, betekent nog niet dat het hele incident fake is. Net zoals dat over satellieten niet bestaan omdat we diepzeekabels hebben.

[ Bericht 4% gewijzigd door SuperHartje op 16-06-2020 15:11:35 ]
  maandag 15 juni 2020 @ 21:58:35 #66
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193647130
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2020 21:00 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik weet niet precies wat 'n deepfake video is.
Even in 't Engels...
I think certain sections of society have got (or should have) the right to complain about the (on-going) injustices.
I think the social unrest has (very sadly) been sparked by a fake/staged incident and people are being deliberately and terribly misled. A real-life George Floyd situation would not have been rammed in our faces quite as much. There are loads of real-life unlawful, despicable incidents which are ignored, denied, lied about etc.

It's a pity about the statues being torn down and destroyed. There's some great skill gone into creating them. It's a part of history no matter how uncomfortable it may be. They should have just taken them down and put them all together in a kind of 'Absolute Bastard Park&Museum'.
17499118_677025962470217_130938163953738070_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=2d5d41&_nc_ohc=t9u4i5ZWhIkAX_C6QkC&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=39d55eefd04a9733fe09cb076a0f1988&oe=5F0F1C3A

Creepy..
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator maandag 15 juni 2020 @ 21:58:55 #67
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_193647141
Er zijn toch vaker protesten in de US bij dit soort incidenten. Meestal hoor je er niets over. Nu lijkt het gebruikt (of misbruikt) te worden om bepaalde agendapunten te pushen.
Hoezo dan in scène gezet? Lijkt mij ook bs.
A child is born with no state of mind.
pi_193647551
quote:
1s.gif Op maandag 15 juni 2020 21:58 schreef SuperHartje het volgende:
Er zijn toch vaker protesten in de US bij dit soort incidenten. Meestal hoor je er niets over. Nu lijkt het gebruikt (of misbruikt) te worden om bepaalde agendapunten te pushen.
Hoezo dan in scène gezet? Lijkt mij ook bs.
Precies, geen enkele reden om het te faken, met alle risico's van dien. Zou je dat dan doen met George Floyd, een veroordeelde crimineel die op het moment van overlijden onder invloed was van methamphetamine en fentanyl, nadat hij werd opgepakt omdat hij met nepgeld probeerde te betalen - of kies je dan één of andere brave Hendrik?

Wat een logica weer.
pi_193647626
quote:
0s.gif Op maandag 15 juni 2020 21:58 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Creepy..
Dat is een pop en heeft echt niets met deepfake te maken.

https://en.wikipedia.org/wiki/Deepfake

Weten jullie niet wat Google is?
  maandag 15 juni 2020 @ 22:32:13 #70
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193647800
Oh echt.. waar?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193649495
Mayan calendar was wrong and world will 'end' next week on June 21, warns scientist Paolo Tagaloguin

https://duckduckgo.com/?q(...)C&atb=v145-1&ia=news

Zelfde poep. andere dag
  dinsdag 16 juni 2020 @ 15:46:48 #72
80382 manny
30 is best veel
pi_193656855
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juni 2020 01:01 schreef koosbasterd het volgende:
Mayan calendar was wrong and world will 'end' next week on June 21, warns scientist Paolo Tagaloguin

https://duckduckgo.com/?q(...)C&atb=v145-1&ia=news

Zelfde poep. andere dag
kak. das vlak voor m'n verjaardag.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
pi_193685913
Het blijf ergens typisch dat de Engelse Wikipediapagina over Dutroux behoorlijk uitgebreider is dan de Nederlandse. In laatstgenoemde komen de talloze overleden getuigen niet eens aan bod.

Is ongetwijfeld oud nieuws, maar ik kwam even opnieuw bij het onderwerp terecht en het blijft zo'n ontzettend frustrerend en boos makend geheel, de man en zijn afnemers.

Zijn er nog goede documentaires als 'Marc Dutroux und die toten Zeugen' (ZDF)?
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
pi_193687807
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2020 16:07 schreef Eufonie het volgende:
Het blijf ergens typisch dat de Engelse Wikipediapagina over Dutroux behoorlijk uitgebreider is dan de Nederlandse.
Dat lijkt me vrij logisch. Er zijn nou eenmaal exponentieel meer Engels-sprekers dan Nederlanders. Zelfs wat betreft Nederlandse onderwerpen heb je nou eenmaal meer mensen die toevoegen dan Nederlanders. Als je naar willekeurige pagina's over de Nederlandse geschiedenis gaat zijn die vaak ook stukken uitgebreider en meer in-depth in het Engels.

Maar voel je vooral vrij om zelf dingen toe te voegen :P
Conscience do cost.
pi_193687998
quote:
0s.gif Op donderdag 18 juni 2020 18:50 schreef ems. het volgende:

[..]

Dat lijkt me vrij logisch. Er zijn nou eenmaal exponentieel meer Engels-sprekers dan Nederlanders. Zelfs wat betreft Nederlandse onderwerpen heb je nou eenmaal meer mensen die toevoegen dan Nederlanders. Als je naar willekeurige pagina's over de Nederlandse geschiedenis gaat zijn die vaak ook stukken uitgebreider en meer in-depth in het Engels.

Maar voel je vooral vrij om zelf dingen toe te voegen :P
Heb je absoluut gelijk in natuurlijk. Het was meer iets wat mij verbaasde, niet dat er inherent een complot achter zit. Gezien de controverse had ik verwacht dat het langer zou zijn, laten we het zo zeggen :P
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
pi_193826756
Jullie gister op Instagram ook dat Pride-gebeuren door je strot geduwd gekregen?

Timing kon net iets beter aangezien het ook Armed Forces Day was.
pi_193848633
quote:
18s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 23:32 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Gekke tijden, was benieuwd wat er hier besproken werd. Niet veel verandert zie ik.
Goed om te zien dat jij Tingo Summers en nog een aantal anderen volhouden. :)
Deze hele corona periode is totale waanzin.
Benieuwd wat ons nog te wachten staat ook al weet ik eigenlijk al wel wat dat is.
Anderen wakker maken is waarschijnlijk het beste wat je kan doen.
Peace
Yo Izzy! Fyn om je terug te zien!

Anderen informeren beter is. Mensen moeten natuurlijk zelf weten wat ze met de info gaan doen.imo.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  maandag 29 juni 2020 @ 20:10:48 #79
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193849069
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2020 19:43 schreef Tingo het volgende:

[..]

Yo Izzy! Fyn om je terug te zien!

Anderen informeren beter is. Mensen moeten natuurlijk zelf weten wat ze met de info gaan doen.imo.
Hello Tingo. ^^
Je hebt gelijk, wakker worden kan je niet forceren.
Question everything untill u have rocksolid proof.
pi_193849410
quote:
12s.gif Op maandag 29 juni 2020 20:10 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Hello Tingo. ^^
Je hebt gelijk, wakker worden kan je niet forceren.
lol
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 5 juli 2020 @ 19:11:19 #81
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193946783
https://www.dailymail.co.(...)ays-rapper-vote.html

Denk dat Musk het voor de lolz doet ofzo .
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193950981
quote:
0s.gif Op zondag 5 juli 2020 19:11 schreef theguyver het volgende:
https://www.dailymail.co.(...)ays-rapper-vote.html

Denk dat Musk het voor de lolz doet ofzo .
Denk het ook, een dergelijk genie kan onmogelijk met zijn volle verstand achter een Kanye West als president staan. :D
pi_193955813
Mwa. Musk is ergens natuurlijk wel een genie maar dat maakt hem niet meteen wijs. Ik vind wat hij doet in space allemaal hartstikke tof maar als persoon is het een beetje een kind.
Conscience do cost.
  maandag 6 juli 2020 @ 12:16:51 #84
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193956970
weet je wat nog erger is Kim Kardashian als first lady!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193957144
quote:
0s.gif Op maandag 6 juli 2020 11:03 schreef ems. het volgende:
Mwa. Musk is ergens natuurlijk wel een genie maar dat maakt hem niet meteen wijs. Ik vind wat hij doet in space allemaal hartstikke tof maar als persoon is het een beetje een kind.
Nee, ok, maar een dergelijke achterlijkheid zie ik gewoon niet in hem. Een Zuid-Afrikaanse immigrant die toch al best veel van de wereld heeft gezien, o.a. Mandela die z'n land heeft verneukt.

Ik denk ook niet dat het echt een realistische mogelijkheid is dat Kanye president wordt. De odds zijn 66:1 bij de wedkantoren dus wellicht toch leuk om er even 100 op te gooien. :P
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:20:59 #86
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193996060

Kortsluiting bij de NOS

Als een eerlijk mens geconfronteerd met het doorgeven en vertellen van leugens, onwaarheden en `Fake News` dan krijg je dit soort van akelige en enge situaties.

:Y
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:44:38 #87
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193996477
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:20 schreef controlaltdelete het volgende:

Kortsluiting bij de NOS

Als een eerlijk mens geconfronteerd met het doorgeven en vertellen van leugens, onwaarheden en `Fake News` dan krijg je dit soort van akelige en enge situaties.

:Y
flikker toch een keer op met je waanzin
Omnibus in omnibus.
  woensdag 8 juli 2020 @ 20:51:20 #88
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_193996585
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:20 schreef controlaltdelete het volgende:

Kortsluiting bij de NOS

Als een eerlijk mens geconfronteerd met het doorgeven en vertellen van leugens, onwaarheden en `Fake News` dan krijg je dit soort van akelige en enge situaties.

:Y
Alsof het weerbericht ooit 100% klopt :')
"We aren't people, we are text."
- Japanman Sakyusan -
pi_193996697
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:20 schreef controlaltdelete het volgende:

Kortsluiting bij de NOS

Als een eerlijk mens geconfronteerd met het doorgeven en vertellen van leugens, onwaarheden en `Fake News` dan krijg je dit soort van akelige en enge situaties.

:Y
Ah, onze drogisterijmedewerkster zal even de diagnose stellen :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193996715
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:20 schreef controlaltdelete het volgende:

Kortsluiting bij de NOS

Als een eerlijk mens geconfronteerd met het doorgeven en vertellen van leugens, onwaarheden en `Fake News` dan krijg je dit soort van akelige en enge situaties.

:Y
Tuurlijk, ze is onwel geworden omdat ze zoveel moest liegen voor de deep state.

It's big brain time again!
pi_193996727
Verwachte reply:

De ubernormies zijn er weer hoor!!! DERP
  woensdag 8 juli 2020 @ 23:11:15 #92
175455 Summers
Know Thyself
pi_193999467
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juli 2020 20:20 schreef controlaltdelete het volgende:

Kortsluiting bij de NOS

Als een eerlijk mens geconfronteerd met het doorgeven en vertellen van leugens, onwaarheden en `Fake News` dan krijg je dit soort van akelige en enge situaties.

:Y
heftig :{
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 9 juli 2020 @ 07:14:23 #93
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194001758
https://www.consumentenbo(...)bruikers-compenseren

Grappig, zo hard tegen de gevestigde order aan het schoppen over privacy schending en dan fb gebruiken om je standpunt kracht bij te zetten via plaatjes..
Het zelfde fb wat zo hard hun privacy rechten schend.
Pope John Paul II shot first!!!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')