abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_193277966
Dit topic is bedoeld als algemeen topic over de verschillende complotten die op BNW besproken worden en de samenhang ertussen. De hoeveelheid hoaxes, false flags, artikelen van Martin Vrijland, speekselproductie van Alex Jones en de grijze haren van Obomba groeit met de dag en vandaar de ruimte deze te bespreken.

Er zijn er nogal wat veel bekend en minder bekend.
Hier kan je ook terecht met minder bekende complotten, zodat er niet een volledig nieuw topic voor aangemaakt hoeft te worden.

Als aanzet voor het topic een prima overzichtsvideo van Andy Thomas, een man die op YouTube zijn alternatieve visies verkondigt, met welke je het niet allemaal eens hoeft te zijn. Maar dat pleit niet tegen dit overzicht, check Wikipedia en andere bronnen voor de -vele bij mij voorheen onbekende of onderbelichte- historische complotten.

Dit topic is bedoeld als INHOUDELIJKE, en brede besprekingsplek voor de al dan niet bestaande complotten die ons nu en in de geschiedenis bezighouden.

Onderstaand filmpje is een prima eye-opener voor mensen die niet meteen in complotten geloven, kijk het en je zal vermoedelijk anders tegen bepaalde zaken aan gaan kijken.
Een echte aanrader voor iedereen ^O^


Een aantal complotten die waar bleken te zijn
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html
http://www.cracked.com/ar(...)tually-happened.html


Natuurlijk is niet alles gelijk waar, de bedoeling van dit topic en natuurlijk eigenlijk heel bnw is hierover te discussieren :)

en

Ultieme conspiracy video:
https://www.youtube.com/p(...)Rnx6ikufsX9unhiNaVMc

Nasa:
hqdefault.jpg
http://www.nasamoonhoax.com/

quote:
0s.gif Op vrijdag 6 januari 2017 18:01 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.niburu.co/inde(...)buitenland&Itemid=23

Prachtige ontwikkeling. Geweldig dat Europa.

Las Vegas na 9 minuten "mayhem":

z96Jjuc.gif
:)
Go.
  zaterdag 23 mei 2020 @ 19:44:12 #2
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193277979
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 19:42 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Zou het niet weten..
BNW in een notendop wel ja.
Omnibus in omnibus.
pi_193278025
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 19:44 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

BNW in een notendop wel ja.
We hebben niet overal een antwoord op
  zaterdag 23 mei 2020 @ 19:48:52 #4
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193278036
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 19:48 schreef PSVCL het volgende:

[..]

We hebben niet overal een antwoord op
Toch wel hoor, gewoon de joden de schuld geven, komt het altijd wel op neer bij jullie.
Omnibus in omnibus.
  zaterdag 23 mei 2020 @ 20:36:10 #5
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193278675
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 mei 2020 20:03 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Rot toch es op met je jodenkaart... doorzichtige hasbara troll :O

[ afbeelding ]

_O-
Niks jodenkaart; je hebt jezelf al lang ontmaskerd.
Omnibus in omnibus.
  zaterdag 23 mei 2020 @ 21:26:08 #6
490926 Dachtjewat
Nothing beside remains
pi_193279729
vond het wel grappig, ik las dat nieuwsbericht vandaag over die nieuwe reclame van VW die racistisch zou zijn omdat oa het white power teken gegeven zou worden en er in de achtergrond iets uit een slavernij verleden tezien was oid. allemaal van die figuren voor wie normaal de helft van deze aanwijzingen voldoende zouden zijn om een groot overheidscomplot te bewijzen die nu om het hardst liepen te schreeuwen hoe vergezocht dit allemaal wel niet was. :')
A traveller from an antique land
pi_193285300
Aardige column van Bas Heijne in NRC over het "moderne complotdenken":

quote:
Het moderne complotdenken kan niet bestreden worden met voorlichting en bewustwording

[..]

Wijsneus
Hedendaags complotdenken is anders. Het is wispelturig en agressief. De klassieke complotdenker is een wijsneus, oneindig vindingrijk in het vinden van bewijzen van zijn overtuiging, tot de kleinste feitelijke details. Bij de hedendaagse complotdenker ligt de hysterie altijd vlak onder de oppervlakte. Het denken, de ‘theorie’ is ondergeschikt, het gaat primair om gevoel. Vandaar dat de verschillende complotten elkaar zo snel afwisselen.

Het moderne complotdenken zoekt geen verborgen orde. Het gedijt juist op chaos.

Het is vooral ook een politiek instrument. Het massaal verspreiden van ‘verborgen’ waarheden wordt in het digitale tijdperk gebruikt om de gevestigde orde te ondermijnen, verdeeldheid aan te wakkeren, emoties aan te jagen, tegenstanders uit te schakelen. Het doel is geen houvast bieden, maar het kweken van radicale vervreemding.

‘Zone flooding’ is het nieuwe woord voor een fenomeen waar we inmiddels mee vertrouwd zijn geraakt. Het werd onlangs gemunt door Vox-journalist Sean Illing, die zich heeft laten inspireren door Steve Bannon, een van de aartsvaders van de digitale propaganda. In 2018 schijnt Bannon gezegd te hebben: „De echte oppositie zijn de media. En de beste manier om hen klein te krijgen is flooding the zone with shit.”

Hapklaar trefwoord
Dat is exact wat Donald Trump op dit moment aan het doen is met zijn ‘Obamagate’; een hapklaar trefwoord dat zich in no time via digitale kanalen in miljoenen hoofden nestelt en het gesprek naar zich toetrekt. Het gaat om de vaagst mogelijke verdachtmakingen richting zijn voorganger Barack Obama, iedereen kan ervan maken wat hij wil – er deugt iets niet, er was een complot, er zijn achter de schermen smerige spelletjes gespeeld – maar juist de vaagheid geeft ruim baan aan de emotie.

Ook de media die begrijpen dat het hier gaat om een doorzichtige afleidingsmanoeuvre, die de aandacht van het gruwelijke falen van Trump en zijn regering in de coronacrisis moet afleiden, hebben het gevoel het erover te moeten hebben. Ook als je het weerlegt, geef je Obamagate zuurstof. Ook als je zegt dat Obamagate helemaal niet bestaat, help je mee aan de verspreiding ervan.

En juist omdat de gevestigde media (de vermaledijde ‘MSM’) het als kwalijke onzin afdoen, ziet de complotdenker zijn gelijk alleen maar bevestigd. In de ontkenning door je tegenstander vind je de bevestiging – dat is de dynamiek.

Vox-journalist Illing geeft de gebruikelijke verklaringen voor de enorme impact van zone flooding; ja, mensen zoeken bevestiging van wat ze toch al voelden en vonden. En wie in het digitale tijdperk honderden versies van de waarheid verspreidt, maakt het idee van de waarheid zelf kapot. Ook Illing wijst naar de Russen, die het verspreiden van feitenruis tot duistere kunst hebben verheven.
[..]
Krouwel doet het voorkomen, zo lijkt het, alsof goedbedoelende mensen op een dwaalspoor worden gezet door desinformatie en daardoor het gevoel krijgen dat de overheid, de wetenschap, de media, het establishment hun bedriegt en manipuleert. Het is, denk ik, precies andersom. De complotverhalen bevestigen het gevoel van miskenning, de achterdocht die al leeft. Daarom worden ze zo snel opgepikt.
[..]
De ‘officiŽle’ waarheid is een kwalijke, manipulatieve leugen; de gevestigde orde in al zijn hoedanigheden – politiek, overheid, media – is de vijand. En degene die die leugen ontmaskert, waant zich revolutionair, de verkondiger van een nieuwe orde. Het is vooral een sociale strijd, een moderne klassenstrijd.
[..]
Het maakt allang niet meer uit waar het over gaat, de feiten nemen de kleur aan van het moment. De politicus die de gevestigde orde als vijand van het volk ziet, kan in deze crisis schreeuwen om een totale lockdown omdat de overheid het volk niet beschermt – en ruim een week later roepen dat de overheid het volk tegen zijn wil gevangen houdt.
[..]
Het is helemaal niet zeker dat Donald Trump ook echt hydroxychloroquine slikt om besmetting met het virus te voorkomen; zijn breed uitgemeten recalcitrantie heeft niets met medische wetenschap te maken. Het is in de eerste plaats een politieke strategie – tegen de gevestigde orde in, juist slikken wat de „officiŽle’” medici niet willen dat je slikt. Een kritisch rapport over het medicijn werd door hem veelzeggend afgedaan als afkomstig van „Trump-vijanden”.
[..]
Maar het moderne complotdenken is geen kritiek, geen serieuze poging tot hervorming en correctie. Het probeert geen nieuwe waarheden te ontdekken, het is in de kern nihilistisch. Het gaat niet om vervangende waarheden, om alternatieve feiten, het gaat om munitie om de vijand mee te lijf te gaan. Wie denkt dat het bestreden kan worden met voorlichting en bewustwording, heeft er niets van begrepen.
  zondag 24 mei 2020 @ 09:27:55 #8
175455 Summers
Know Thyself
pi_193285497
Altijd hetzelfde main stream media bagger over complotdenken :r en dan vinden mensen het gek dat de dinosaurus msm niet meer serieus word genomen en geen respect meer heeft .
Schande voor de mensheid :r
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193285524
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:27 schreef Summers het volgende:
Altijd hetzelfde main stream media bagger over complotdenken :r en dan vinden mensen het gek dat de dinosaurus msm niet meer serieus word genomen en geen respect meer heeft .
Schande voor de mensheid :r
Jij brengt deze quote uit die column van Heijne letterlijk in de praktijk dus?

quote:
En juist omdat de gevestigde media (de vermaledijde ‘MSM’) het als kwalijke onzin afdoen, ziet de complotdenker zijn gelijk alleen maar bevestigd. In de ontkenning door je tegenstander vind je de bevestiging – dat is de dynamiek.
Dan heeft-ie wel gelijk dus?
  zondag 24 mei 2020 @ 09:36:33 #10
80382 manny
30 is best veel
pi_193285588
quote:
14s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:30 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Jij brengt deze quote uit die column van Heijne letterlijk in de praktijk dus?
[..]

Dan heeft-ie wel gelijk dus?
Mooi he. Schitterend hoe dit werkt.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  zondag 24 mei 2020 @ 09:38:03 #11
175455 Summers
Know Thyself
pi_193285605
quote:
14s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:30 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Jij brengt deze quote uit die column van Heijne letterlijk in de praktijk dus?
[..]

Dan heeft-ie wel gelijk dus?
Blijf lekker de msm geloven en je geest vergiftigen met leugens , denk je dat je mij daarmee hebt ? Geloof het lekker ^O^
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 24 mei 2020 @ 09:59:42 #12
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193285826
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:27 schreef Summers het volgende:
Altijd hetzelfde main stream media bagger over complotdenken :r en dan vinden mensen het gek dat de dinosaurus msm niet meer serieus word genomen en geen respect meer heeft .
Schande voor de mensheid :r
Ze weten verdomd goed dat mensen het niet meer geloven vandaar die stukjes over het zogenaamde complotdenken. Kijk alleen maar eens naar de negatieve reacties die een persconferentie van Rutte oproept. Stakkers die nog geloof hechten aan wat een krant zoals de NRC schrijft :{w
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193285924
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:36 schreef manny het volgende:

[..]

Mooi he. Schitterend hoe dit werkt.
Ja, grappig idd. Maar dat is niet aan haar besteed, vrees ik.
  zondag 24 mei 2020 @ 10:16:02 #14
175455 Summers
Know Thyself
pi_193285944
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:59 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ze weten verdomd goed dat mensen het niet meer geloven vandaar die stukjes over het zogenaamde complotdenken. Kijk alleen maar eens naar de negatieve reacties die een persconferentie van Rutte oproept. Stakkers die nog geloof hechten aan wat een krant zoals de NRC schrijft :{w
Van die simpele trucjes die echt niet zo moeilijk zijn om te doorzien . In de tijd van occupy stond er om de 3 mnd in de krant " nederlanders zijn het gelukkigste volk op aarde " _O-
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193287338
Lezenswaardig stuk van Richard Hofstadter uit 1964:

The Paranoid Style in American Politics

Lang stuk over de paranoÔde geaardheid van het samenzweringsdenken icm politiek denken in de VS. Echter dit soort denken bestond imho voor het internettijdperk en in de eerste periode van het internettijdperk tot ongeveer 2001 nog niet in NL. 2001 neem ik even als ijkpunt vanwege twee zaken die een rol speelden in de ontwikkeling van samenzweringsdenken in NL: 1) 9/11 en 2) opkomst van (en later moord op) Pim Fortuyn. Vanaf ongeveer 2001 pakt het samenzweringsdenken in NL ook door richting dat hermetische paranoÔde samenzweringsdenken dat in de VS al veel langer bestond. Nu rondom Corona zitten we in een periode waarin samenzweringsdenken weer een nieuwe boost heeft gekregen in NL.

[ Bericht 10% gewijzigd door Ryan3 op 24-05-2020 12:14:38 ]
  zondag 24 mei 2020 @ 12:06:18 #16
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193287391
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:38 schreef Summers het volgende:

[..]

Blijf lekker de msm geloven en je geest vergiftigen met leugens , denk je dat je mij daarmee hebt ? Geloof het lekker ^O^
Ja, zoals je eigen geest vergiftigen met iets als Pizzagate, een aantoonbaar door 4chan in elkaar gezette hoax.

Met je baby-etende satanisten...

:')
Omnibus in omnibus.
pi_193287469
Het christendom gedijde en gedijt ook goed op de slachtofferrol. Martelaren waren een belangrijk onderdeel van de vroege kerk. In die slachtofferrol zagen christenen juist bevestiging van hun theologie.

Wat dat betreft is complotdenken niet heel veel anders. En dan heb ik het nog niet eens over het dualistische denken dat beide stromingen hanteren.
GeÔnteresseerd in kosmologie, kwantummechanica, relativiteit en andere theoretische natuurkunde? Zie mijn boek "Ruimte, tijd, materie" bij Epsilon Uitgaven:
http://www.epsilon-uitgaven.nl/index.php
Of op bol.com
pi_193287500
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 12:12 schreef Haushofer het volgende:
Het christendom gedijde en gedijt ook goed op de slachtofferrol. Martelaren waren een belangrijk onderdeel van de vroege kerk. In die slachtofferrol zagen christenen juist bevestiging van hun theologie.

Wat dat betreft is complotdenken niet heel veel anders. En dan heb ik het nog niet eens over het dualistische denken dat beide stromingen hanteren.
Ja, dat dualistisch (en manicheÔstisch) denken zorgt ervoor dat je ze bijna kunt zien als een nieuwe soort religie.
pi_193287546
Ik zie inderdaad weinig verschil tussen een georganiseerde religie als het christendom en complotdenken. Beide zijn het resultaat van apofenie, in mijn ogen :P

Nog een leuk complot in het nieuwe testament: judas die jezus verraadt. Caesar eat your heart out :7
GeÔnteresseerd in kosmologie, kwantummechanica, relativiteit en andere theoretische natuurkunde? Zie mijn boek "Ruimte, tijd, materie" bij Epsilon Uitgaven:
http://www.epsilon-uitgaven.nl/index.php
Of op bol.com
pi_193292385
quote:
0s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:59 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ze weten verdomd goed dat mensen het niet meer geloven vandaar die stukjes over het zogenaamde complotdenken. Kijk alleen maar eens naar de negatieve reacties die een persconferentie van Rutte oproept.
Oh nou, dan wordt hij vast niet herkozen. Toch?

Of misschien zit je er gewoon compleet naast en hecht je teveel waarde aan je bubbel-vrienden.
Just a humble motherfucker with a big dick.
pi_193313205
quote:
14s.gif Op zondag 24 mei 2020 09:02 schreef Ryan3 het volgende:
Aardige column van Bas Heijne in NRC over het "moderne complotdenken":
[..]

quote:
klassieke complotdenker is een wijsneus
hahahaha.

quote:
'kleinste feitelijke details'
'kleinste feitelijke details' zoals alu gaat niet door stalen balken boren bvb?

quote:
'Het is vooral een sociale strijd, een moderne klassenstrijd'
. -
Volgens mij zijn die 'complotdenkers' overal in elke 'klassen' zitten. Niks met 'moderne klassenstrijd' te maken dus.

quote:
'Het is helemaal niet zeker dat Donald Trump ook echt hydroxychloroquine slikt om besmetting met het virus te voorkomen'
Nee- en het is ook niet zeker dat big bad Boris de coronavirus heeft gehad.

quote:
'Maar het moderne complotdenken is geen kritiek, geen serieuze poging tot hervorming en correctie'
???

quote:
'Misschien, maar als je vroeger het vermoeden had dat de aarde plat was, dan werd je braaf lid van The Flat Earth Society (sinds 1956)'
Oh dear. Paar zinnen in en dan de gast over flat earth begint. (Discredit by association.Shill alert!)

quote:
'De complotdenkers, melden de onderzoekers, houden zich vooral op onder mensen die op PVV, FvD en SP stemmen.'
Oh? Volgens sommige hier zijn 't meestal holocaust deniers (welke ook 'n BS smear tactic is).

quote:
'Het zou kunnen, maar ik denk dat juist de mensen die gevoelig zijn voor complotverhalen hun „geloof” in de overheid allang kwijt zijn.'
Niks met 'geloof' en meer over betrouwbaarheid/vertrouwen te maken is.

quote:
'Vandaar dat complotdenken en een groot ego zo goed samengaan. Verspreiders van complotverhalen zijn ook altijd degenen die het land willen redden, een revolutie afkondigen, onderonsjes hebben met Jezus of de geest van Pim,'
Hahaha. En dan over Jezus of de geest van populiste Pim. Thanks for the laugh, Bas!
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
pi_193323763
Complotdenkers zitten vaak in de lagere sociale klassen met een klein sociaal bereik. Sorry to break it for you... Dat is ook de reden dat veel mensen niet gaan snappen dat VVD gewoon lekker aan het scoren is.


Ik blijf liever slapen met mijn huidige positie in de maatschappij. Compleet gezond, slaap heerlijk, veel vrienden, verdien een lekker centje en maak me vrijwel nooit druk. Denk dat veel complotdenkers daar onder de streep jaloers op zijn.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 27 mei 2020 @ 10:44:08 #23
175455 Summers
Know Thyself
pi_193334429
President Trump Filing Lawsuit Against Google And Facebook For Silencing Americans

quote:
It’s official. President Donald Trump and his administration are finally cracking down on Google, Facebook, Instagram, and Twitter for illegally using their massive company to silence and censor the American people.

According to the Daily Mail, President Trump has just confirmed that his administration is finally taking action to stop the monopoly social media companies have over free speech in America. Trump made the announcement shortly after U.S. Attorney General William Barr revealed that he was pushing an antitrust case against Google by the summer. And several additional sources have confirmed that the lawsuit will be filed before autumn.

On Twitter, Trump officially announced:

“The Radical Left is in total command & control of Facebook, Instagram, Twitter and Google. The Administration is working to remedy this illegal situation. Stay tuned, and send names & events.”
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator donderdag 28 mei 2020 @ 13:18:58 #24
374695 crew  Tjacka
wzawzdr
pi_193352710
Wat maken jullie er weer een bende van.
Op vrijdag 4 oktober 2019 18:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik wilde net wraps met tonijn/huttenkšse gaan maken. Zijn mijn wraps helemaal onder geschimmeld :r
pi_193352839
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2020 13:18 schreef Tjacka het volgende:
Wat maken jullie er weer een bende van.
Waarom heb je mijn reactie op Trump's twitterideeŽn weggehaald?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Moderator donderdag 28 mei 2020 @ 13:33:18 #26
374695 crew  Tjacka
wzawzdr
pi_193352892
quote:
5s.gif Op donderdag 28 mei 2020 13:28 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Waarom heb je mijn reactie over Trump's twitterideeŽn weggehaald?
Ik heb al het bekvechten en het reactie op het bekvechten weggehaald.
Op vrijdag 4 oktober 2019 18:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik wilde net wraps met tonijn/huttenkšse gaan maken. Zijn mijn wraps helemaal onder geschimmeld :r
pi_193352906
quote:
0s.gif Op donderdag 28 mei 2020 13:33 schreef Tjacka het volgende:

[..]

Ik heb al het bekvechten en het reactie op het bekvechten weggehaald.
Ah. Laten we dan hopen dat er een gezonde discussie voor terug komt.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  donderdag 28 mei 2020 @ 14:07:37 #28
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193353401
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 17:50 schreef ThePlaneteer het volgende:
Complotdenkers zitten vaak in de lagere sociale klassen met een klein sociaal bereik. Sorry to break it for you... Dat is ook de reden dat veel mensen niet gaan snappen dat VVD gewoon lekker aan het scoren is.

Ik blijf liever slapen met mijn huidige positie in de maatschappij. Compleet gezond, slaap heerlijk, veel vrienden, verdien een lekker centje en maak me vrijwel nooit druk. Denk dat veel complotdenkers daar onder de streep jaloers op zijn.
^O^ dat dus, te vee;l druk maken is slecht voor je bloeddruk en je koffie peil.
straks moet je aan de medicatie, nou... Big pharma score!!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193363685
Wow, weet je wat pas censorship is? Als je freelancers probeert in te huren via een platform als Fiverr en ze je blokkeren zodat ze hun fee van betreffende opdracht kunnen verzekeren.

usKDMjK.jpg

Dit is dus wel een conspiracy die ik ZIE gebeuren, en waar ik op tegen ben. Het is helaas niet zo sensationeel als spray-tan-man v.s. Elon Musk magoed, dit is wel wat ik letterlijk nu voor ongeveer de 20e keer tegen kom. Niet via memes, maar persoonlijk, en er nog hinder van ondervind ook.

Geen groot complot, geen Epstein aan 't kruis, geen Great Awakening noch een New Woke Order, maar op 't moment dat ik even iets te veel in detail treed op een freelance platform, wordt dit wel geblokkeerd door een grote firma die de commissie tussen 2 freelancers wil opstrijken.

Ben benieuwd naar jullie mening hierover.
  vrijdag 29 mei 2020 @ 09:15:32 #30
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193364836
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 06:11 schreef illusions het volgende:
Wow, weet je wat pas censorship is? Als je freelancers probeert in te huren via een platform als Fiverr en ze je blokkeren zodat ze hun fee van betreffende opdracht kunnen verzekeren.

[ afbeelding ]

Dit is dus wel een conspiracy die ik ZIE gebeuren, en waar ik op tegen ben. Het is helaas niet zo sensationeel als spray-tan-man v.s. Elon Musk magoed, dit is wel wat ik letterlijk nu voor ongeveer de 20e keer tegen kom. Niet via memes, maar persoonlijk, en er nog hinder van ondervind ook.

Geen groot complot, geen Epstein aan 't kruis, geen Great Awakening noch een New Woke Order, maar op 't moment dat ik even iets te veel in detail treed op een freelance platform, wordt dit wel geblokkeerd door een grote firma die de commissie tussen 2 freelancers wil opstrijken.

Ben benieuwd naar jullie mening hierover.
Ik ken het platform niet, maar zijn er geen alternatieven?
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193367785
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 09:15 schreef theguyver het volgende:

[..]

Ik ken het platform niet, maar zijn er geen alternatieven?
Eventueel heb je de nucleaire codes voor Pakistan, kan ik wel wat mee op dit moment.
pi_193368120
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 06:11 schreef illusions het volgende:
Wow, weet je wat pas censorship is? Als je freelancers probeert in te huren via een platform als Fiverr en ze je blokkeren zodat ze hun fee van betreffende opdracht kunnen verzekeren.
Huh hoe werkt dat? Is dat voor of nadat ze hun opdracht hebben afgerond?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_193369821
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 13:18 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Huh hoe werkt dat? Is dat voor of nadat ze hun opdracht hebben afgerond?
Vooraf, soort mechanisme om al het werk "binnenshuis" te houden zegmaar. Zodra je een email typt, het woord email, of een paar andere trigger-woorden, komt er wel automatisch een notice onder je typ-veld ("Betaal niet zomaar blabla") maar op dit moment word ik gewooni flink geblokkeerd. Ken ook niet echt een werkbaar alternatief. Tja, vrije markt.

Beetje kutalgoritme want ik wil niet eens buitenom Fiverr betalen. :P
pi_193370440
Ja ik weet hoe Fiverr werkt maar hoe is het censuur als mensen je niet willen helpen?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_193371185
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 mei 2020 16:01 schreef ThePlaneteer het volgende:
Ja ik weet hoe Fiverr werkt maar hoe is het censuur als mensen je niet willen helpen?
Wellicht is censuur een groot woord en ben ik slechts ergens tegenaan aan't schoppen, uiteindelijk is het een commercieel bedrijf en mogen ze lekker doen wat ze willen, maar als je zoals hierboven oppert dat het individuen zijn die ervoor kiezen om me niet te willen helpen, vermoed ik dat je niet compleet begrijpt wat ik bedoel.
pi_193371386
Oo maar Fiverr blokkeert je?
Moet zeggen dat ik al meerdere keren van Fiverr gebruik maak, maar je legt het niet echt helder uit :p.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  vrijdag 29 mei 2020 @ 23:04:33 #37
175455 Summers
Know Thyself
pi_193376937
Heel goed ^O^ weg met nutteloze geldverslindende organisaties .


quote:
Trump stapt uit WHO: ‘We beŽindigen vandaag onze relatie’

De VS zijn de grootste geldschieter van de WHO. Vorig jaar droeg het land ruim 450 miljoen dollar bij.
https://www.demorgen.be/n(...)p8p25FAR5Xrpls55xvME
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193445715
quote:
Vanmiddag zag ik ergens een interessant filmpje (1 dag online) over o.a. Floyd, Pornofilms, de freemasons, over graden, symboliek, wat regeltjes en geheimpjes.agenda, angst zaaien richting de koeien, schaapjes, slaafjes enz (wij) om uiteindelijk een vaststaand agenda (niet fijn) door te drukken.

We zijn verloren.(gaap) Ben het alweer vergeten, filmpje was binnen een paar uur verwijderd van youtube. (goh, verrassend,) want auteursrechten of iets dergelijks haha.
Angst van die knakkers (bv iets verwijderen) doet uiteindelijk verliezen.

In ieder geval, het laatste stukje van dat filmpje ging over Jesus is de redding, en wat stukjes uit de bijbel. vervolgens dacht ik dat ik in de maling werd genomen. Het was zo interessant daarvoor.

Komt erop neer dat we zijn verloren. tja.Jammer mensen, het is niet anders....
Tenzij we in Jesus moeten gaan geloven.
Als je z'n naam hardop uitspreekt ben je als het ware gered, werd er gezegd.
Nou, nee, dacht ik.

Klopt dat van (Jesus redt) denk je Eppo? Of heb jij destijds weer een andere hersenspoeling gehad? Hoe zie jij dat, waar geloof je in?
Serieuze vraag, gewoon belangstellend. :)
  dinsdag 2 juni 2020 @ 23:17:28 #39
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_193445821
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:11 schreef koosbasterd het volgende:

[..]

Vanmiddag zag ik ergens een interessant filmpje (1 dag online) over o.a. Floyd, Pornofilms, de freemasons, over graden, symboliek, wat regeltjes en geheimpjes.agenda, angst zaaien richting de koeien, schaapjes, slaafjes enz (wij) om uiteindelijk een vaststaand agenda (niet fijn) door te drukken.

We zijn verloren.(gaap) Ben het alweer vergeten, filmpje was binnen een paar uur verwijderd van youtube. (goh, verrassend,) want auteursrechten of iets dergelijks haha.
Angst van die knakkers (bv iets verwijderen) doet uiteindelijk verliezen.

In ieder geval, het laatste stukje van dat filmpje ging over Jesus is de redding, en wat stukjes uit de bijbel. vervolgens dacht ik dat ik in de maling werd genomen. Het was zo interessant daarvoor.

Komt erop neer dat we zijn verloren. tja.Jammer mensen, het is niet anders....
Tenzij we in Jesus moeten gaan geloven.
Als je z'n naam hardop uitspreekt ben je als het ware gered, werd er gezegd.
Nou, nee, dacht ik.

Klopt dat van (Jesus redt) denk je Eppo? Of heb jij destijds weer een andere hersenspoeling gehad? Hoe zie jij dat, waar geloof je in?
Serieuze vraag, gewoon belangstellend. :)
Het is mijn voorvaderlijk geloof, mijn cultuur en mijn traditie. Niet gepusht, zelf mogen ontdekken, en thans noem ik me graag katholiek, ondanks alles. Het is onlosmakelijk verbonden met mijn identiteit; daarbij kan ik de kernboodschap (en de pracht en mystiek en mysterie en schoonheid) van het katholicisme enkel onderschrijven: vrije wil bestaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, niet die van anderen, en geloof alleen is niet genoeg, dit zal ook uit daden moeten blijken.
Omnibus in omnibus.
pi_193446165
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:17 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Het is mijn voorvaderlijk geloof, mijn cultuur en mijn traditie. Niet gepusht, zelf mogen ontdekken, en thans noem ik me graag katholiek, ondanks alles.
Ik ben officieel ook katholiek nondeju. :) Ik ben gedoopt als baby, heb communie gedaan, Hosti's geslikt, en al die gein meer. dat moest he, ik deed maar wat,Snapte er niks van, het was wel grappig, ik kan je nog veel meer vertellen, maar offtopic

De les daaruit is, dat ik mijn kinderen zelf laat onderzoeken wat ze willen.

quote:
vrije wil bestaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, niet die van anderen, en geloof alleen is niet genoeg, dit zal ook uit daden moeten blijken.
Klopt, vind ik ook.
  woensdag 3 juni 2020 @ 09:24:45 #41
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193449068
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:17 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Het is mijn voorvaderlijk geloof, mijn cultuur en mijn traditie. Niet gepusht, zelf mogen ontdekken, en thans noem ik me graag katholiek, ondanks alles. Het is onlosmakelijk verbonden met mijn identiteit; daarbij kan ik de kernboodschap (en de pracht en mystiek en mysterie en schoonheid) van het katholicisme enkel onderschrijven: vrije wil bestaat, je bent verantwoordelijk voor je eigen daden, niet die van anderen, en geloof alleen is niet genoeg, dit zal ook uit daden moeten blijken.
Prima toch, zolang je niet je gelooft probeert op te dwingen aan anderen.
Zelf ook opgevoed als katholiek, wat koos hier boven zegt ook allemaal gedaan, Maar je bent jong en ben er pas later wat dieper over na gaan denken.
Ik vind het een mooi verhaal en verdiep me ook graag in de geschiedenis er van.
Vooral wat er van aan getoond kan worden en wat er met alle religieuze objecten is gebeurt.
bijvoorbeeld de zoektochten naar de ARK van Noah de ark des verbonds spear of destiny en de heilige graal.

http://www.sjlgs.nl/havo/files/kruistochten_quest_historie.pdf
Mooi voorbeeld is dat tijdens de eerste kruistocht de ridders een object vonden (heilige lans) en daardoor zwaar in de minderheid alsnog de slag wonnen.

Verder ben ik niet zo gelovig!
Pope John Paul II shot first!!!
  woensdag 3 juni 2020 @ 12:42:39 #42
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_193451462
Het blijft mij verbazen dat veel conspiracy figuren zo vast houden aan de bijbel terwijl dat boek en het daaruit vloeiende "geloof" juist de schapen schapen houdt .Na onderzoek naar de "waarheid" zul je zien dat al die geloven op de zelfde principes berusten, of het nou gaat om oud summer of ancient egypt , grieken of romeinen.
Ooit zei een jehova getuige tegen mij onderzoek de geschriften, beste advies ooit. En met dat onderzoek ben ik nog steeds bezig. Wat er uit mijn onderzoek kwam was waarschijnlijk niet waar de beste man op gehoopt had, maar was zeer leerzaam en interessant.(the truth is out there , the lies are in our heads)

Uit Darkmatter 2525 , power corrupts[ Bericht 30% gewijzigd door Dance99Vv op 03-06-2020 12:54:29 ]
There is only one religion
pi_193452692
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 juni 2020 23:11 schreef koosbasterd het volgende:
We zijn verloren.(gaap) Ben het alweer vergeten, filmpje was binnen een paar uur verwijderd van youtube. (goh, verrassend,) want auteursrechten of iets dergelijks haha.
Angst van die knakkers (bv iets verwijderen) doet uiteindelijk verliezen.
Dat komt gewoon omdat het mongolen zijn. Als jij gecopyright materiaal gebruikt wordt dat vrog of laat automatisch herkend (vrij snel meestal) en dan wordt je video automatisch verwijderd of als het enkel een achtergrondmuziekje betreft, gedemonetized. De copyrighthouder krijgt dan ook het geld wat jouw filmpje heeft gegenereerd. En terecht.

Dat is geen complot van de illuminati zodat wij niet #woke worden met z'n allen. :')
pi_193452752
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 12:42 schreef Dance99Vv het volgende:
Het blijft mij verbazen dat veel conspiracy figuren zo vast houden aan de bijbel terwijl dat boek en het daaruit vloeiende "geloof" juist de schapen schapen houdt .Na onderzoek naar de "waarheid" zul je zien dat al die geloven op de zelfde principes berusten, of het nou gaat om oud summer of ancient egypt , grieken of romeinen.
Ooit zei een jehova getuige tegen mij onderzoek de geschriften, beste advies ooit. En met dat onderzoek ben ik nog steeds bezig. Wat er uit mijn onderzoek kwam was waarschijnlijk niet waar de beste man op gehoopt had, maar was zeer leerzaam en interessant.(the truth is out there , the lies are in our heads)

Uit Darkmatter 2525 , power corrupts

Klopt. eigenlijk is alles in groffe lijnen terug te leiden naar zonaanbidderij.
pi_193456256
I think the social unrest in the US has been sparked by a fake incident.There are volatile areas and people are being killed there the whole year round anyway, and then with added pressure of the corona nonsense etc. Piles of bricks, peculiar looking ninjas smashing windows with an umbrella?
Then there was the staged arrest of the CNN reporter.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
  woensdag 3 juni 2020 @ 18:27:28 #46
175455 Summers
Know Thyself
pi_193456671
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:09 schreef Tingo het volgende:
I think the social unrest in the US has been sparked by a fake incident.There are volatile areas and people are being killed there the whole year round anyway, and then with added pressure of the corona nonsense etc. Piles of bricks, peculiar looking ninjas smashing windows with an umbrella?
Then there was the staged arrest of the CNN reporter.
Dat denk ik ook 1 grote trumanshow .
ER IS GEEN GRENS IN WAARNEMEN . Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193457159
Nou als de grote denkers van fok het denken zal het wel zo zijn! Laat dat bewijs maar zitten!
Just a humble motherfucker with a big dick.
pi_193457321
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:09 schreef Tingo het volgende:
I think the social unrest in the US has been sparked by a fake incident.There are volatile areas and people are being killed there the whole year round anyway, and then with added pressure of the corona nonsense etc. Piles of bricks, peculiar looking ninjas smashing windows with an umbrella?
Then there was the staged arrest of the CNN reporter.
:') :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193457334
quote:
0s.gif Op woensdag 3 juni 2020 18:27 schreef Summers het volgende:

[..]

Dat denk ik ook 1 grote trumanshow .
:') :')
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_193457357
George Floyd leeft nog ja?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')