abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_193703525
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2020 19:36 schreef Belgosome het volgende:
Hoe is het coronavirus in december al in het afvalwater van ItaliŽ terechtgekomen?
Het werd pas in januari geconstateerd, rekeninghoudend met de mogelijkheid dat symptomen pas na enkele weken kunnen optreden lijkt me dat niet heel ver gezocht, helemaal aangezien velen asymptomatisch zijn.

Vraag me wel af waar je de info vandaan hebt, kan je dat delen?
pi_193703893
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2020 21:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Het werd pas in januari geconstateerd, rekeninghoudend met de mogelijkheid dat symptomen pas na enkele weken kunnen optreden lijkt me dat niet heel ver gezocht, helemaal aangezien velen asymptomatisch zijn.

Vraag me wel af waar je de info vandaan hebt, kan je dat delen?
Belgische Media
https://www.vrt.be/vrtnws(...)liaans-rioolwater-2/
pi_193749321
Holy fucking shitballs. :D


So I said to my people "SLOW THE TESTING DOWN" :D :D :D


Hoe kan deze man president zijn? _O-

We leven in een aflevering van South Park. :')
  dinsdag 23 juni 2020 @ 12:10:21 #204
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193750259
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 11:00 schreef illusions het volgende:
Holy fucking shitballs. :D


So I said to my people "SLOW THE TESTING DOWN" :D :D :D


Hoe kan deze man president zijn? _O-

We leven in een aflevering van South Park. :')
nja het was ook niet zo moeilijk men kon stemmen tussen een giant douche and a turd sandwich.
Het debiele was dat Bernie Sanders bij de democraten op veel fronten aan de winnende hand was, maar je moet dan de steun hebben van kiesmannen van je eigen partij en die kreeg hij niet.
de hele verkiezingen in de VS zijn gewoon debiel, de meeste stemmen wil niet gelijk zeggen dat je president word.

tja als je zo werkt verdien je ook gewoon niet beter!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193778356
RexChapman twitterde op donderdag 25-06-2020 om 00:01:43 This angry Florida woman argued today against the mask mandate, while bringing up the devil, 5G, Bill Gates, Hillary Clinton, "the pedophiles" and the deep state.

Enjoy... https://t.co/yqKUZNQYLQ reageer retweet
Yikes. Videootje in tweet.
  donderdag 25 juni 2020 @ 19:38:48 #206
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193787790
EbRDiyHXkAc8Al1?format=jpg&name=900x900

:D
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 00:25:55 #207
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193809955
quote:
Hoi cad, goed bezig.
Question everything untill u have rocksolid proof.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 11:25:32 #208
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193813307
quote:
18s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 00:25 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Hoi cad, goed bezig.
Ha Izzy, goed volk!
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193813990
DEN HAAG - Als mensen straks in de voetbalstadions zich niet beperken tot fluisteren, dan is er een probleem, zegt premier Mark Rutte. „Even simpel gezegd: dan hebben we echt een probleem. Dan gaat het dus niet. We gaan het bekijken”, zei Rutte tijdens het coronadebat tegen SP-Kamerlid Lilian Marijnissen. Zij kan zich als Feyenoord-fan niet voorstellen dat er in de Kuip na een doelpunt wordt gefluisterd.

https://www.telegraaf.nl/(...)ter-bij-een-doelpunt

Wow, dit is best geschift. :D
  zaterdag 27 juni 2020 @ 14:27:52 #210
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193814907
COVID: De wereldwijde verpleeghuisramp

Jon Rappoport over het verschijnsel dat er zoveel mensen in verpleeginrichtingen aan een “killer-virus” overlijden. Het heeft met een “virus” niets uit te staan, maar alles met de medische en psychologische behandeling van oude, zieke mensen.

Schandaal. Tragedie. Misdaad. Het gaat maar door…..

In verpleeghuizen staan ouderen normaal gesproken al op de rand van de afgrond, lijden aan langdurige ziekten en hebben jarenlange giftige medische behandelingen moeten ondergaan…. Nu worden ze ook nog bang gemaakt met COVID-propaganda….vervolgens bestempel je ze ongerechtvaardigd tot “COVID-geval”…dan isoleer je ze volledig…ze zijn helemaal alleen…geen contact met familie en vrienden…wat verwacht je dan precies dat er met deze fragiele, zwaar gedrogeerde mensen gaat gebeuren?

Forbes meldt op 22 mei “…in de 43 staten die momenteel nog cijfers rapporteren, hebben 42% van alle COVID-19 sterfgevallen plaatsgevonden in verpleeghuizen en instellingen voor begeleid wonen.”

Washington Post, 18 mei: “De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de helft van de covid-19 sterfgevallen in Europa plaatsvond in dergelijke faciliteiten.”

De kop over hetzelfde onderwerp in The Post: “Canada’s verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirus sterfgevallen [in het land] vinden plaats in inrichtingen voor langdurige zorg.”

The Guardian, 16 mei: “Ongeveer 90% van de 3700 mensen die in Zweden aan het coronavirus zijn overleden, waren ouder dan 70, en de helft woonde in verzorgingstehuizen, volgens een studie van de Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn eind april.”

“Spanje – Het land werd ein maart opgeschrikt toen de minister van Defensie onthulde dat soldaten die waren opgeroepen om tehuizen te desinfecteren, enkele verlaten en overleden ouderen in hun bed hadden aangetroffen.”

“…de regionale regeringen van Madrid en CataloniŽ hebben onafhankelijk cijfers gepubliceerd met betrekking tot mensen die in verzorgingstehuizen zijn gestorven aan het virus, of die symptomen vertonen die daarmee in overeenstemming zijn.” [Ook wel: absurde oogbaldiagnose; diagnosticering op zicht – het “moet wel Covid-19 zijn, wat zou het anders kunnen zijn!”]

“In Madrid stond het sterftecijfer voor Covid, of van Covid verdachte sterfgevallen op 8 maart op 5.886. In CataloniŽ waren dat 3.375. Gezamenlijk waren deze sterfgevallen in de twee regio’s goed voor meer dan een derde van alle coronavirus sterfgevallen in het land.”

En er was continu en vroegtijdig gewaarschuwd over dit onderwerp, mits ook maar iemand van de volksgezondheidsinstanties er aandacht aan wilde besteden. De Guardian, 13 april: “Ongeveer de helft van alle Covid-19 sterfgevallen lijkt te gebeuren in verzorgingstehuizen in sommige Europese landen… Snapshot gegevens uit verschillende officiŽle bronnen tonen aan dat in ItaliŽ, Spanje, Frankrijk, Ierland en BelgiŽ tussen 42% en 57% van de sterfgevallen door het virus in tehuizen plaats vinden, volgens het rapport van academici gebaseerd op de London School of Economics (LSE).”

Er zijn hier [twee] oplichterspraktijken waar te nemen, aangezien grote aantallen van deze oudere patiŽnten zijn gestorven en nog steeds sterven.

De eerste is de diagnose COVID-19, die ofwel wordt gesteld op basis van de absurde methode van “waarneming” van ziekteverschijnselen, zoals kortademigheid en griepachtige symptomen; ofwel door middel van een test, die ik als volledig onbetrouwbaar het aangemerkt, omdat het ook en vooral positief registreert op alle soorten ziektekiemen in het lichaam die voor het vaststellen van Covid-19 irrelevant zijn.

Maar als de COVID-diagnose eenmaal is gesteld, dan beweren de medische autoriteiten dat er zoveel patiŽnten in verpleeghuizen sterven omdat het COVID-virus van nature meer is gericht op ouderen en zieken.

Onzin. Het is niet nodig om het coronavirus als argument te gebruiken om te verklaren waarom deze [oudere] mensen in verpleeghuizen sterven.

Overal ter wereld worden mensen met traditionele ziekten als griep en longontsteking als COVID-gevallen “herverpakt” [aangemerkt]. Vooral mensen in verpleeghuizen, die eerst doodsbang zijn gemaakt door de onophoudelijke COVID-propaganda en vervolgens bewust geÔsoleerd zijn van vrienden en familie…

En in feite sterven ze aan hun (1) langdurige meervoudige medische aandoeningen, plus (2) jarenlange behandelingen met giftige “medicamenten”.

Plus de terreur van COVID, plus volledige isolatie, plus smerige omstandigheden in sommige faciliteiten, plus onoplettendheid/incompetentie en regelrechte wreedheid van het verplegend personeel, plus de beademingsapparatuur en het in een kunstmatige coma brengen/houden in sommige gevallen.

Geen virus.

Je hoeft er geen virus bij te slepen als verklaring.

Helemaal niet nodig.

Als je al deze sterfgevallen zou aftrekken van de officiŽle COVID-statistieken, zou je natuurlijk een heel ander beeld krijgen van deze zogenaamde coronapandemie:

EEN WERELDWIJDE VERPLEEGHUISCATASTROFE

Als er zou worden ingegrepen, dan was de eerste stap om naar deze inrichtingen te gaan en ze op te ruimen, te reorganiseren en in veel gevallen het management en personeel te arresteren.

Zoals een aantal belangengroepen van verpleeghuispatiŽnten hebben aangegeven, is de belangrijkste monitor [waakhond] over wat er in deze tehuizen gebeurt, en wat tegelijkertijd de belangrijkste bron van bescherming voor de oudere patiŽnten is: het bezoeken van families en vrienden, die de gang van zaken goed in de gaten houden.

Maar omdat de valse COVID-diagnose direct leidt tot het afsluiten van de voorzieningen, kunnen vrienden en familie niet binnenkomen. Ze worden buitengesloten en op veilige afstand gehouden.

Voor de planners van deze valse pandemie komt het allemaal dik in orde. COVID-sterftecijfers stijgen, evenals besmettingen. Het zijn echter nepgetallen en regelrechte vervalsingen, stuk voor stuk.

Wat wťl echt is: de tragische sterfgevallen.

Mensen worden de dood ingejaagd door het in elkaar geprutste idee van een killer-virus, door een angstaanjagend spookverhaal.


Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 15:06:58 #211
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193815396
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 15:07:28 #212
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193815405
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_193822413
De ratten uit de hel zijn ons aan het voorbereiden op een 2e “corona” golf
  zaterdag 27 juni 2020 @ 23:32:15 #214
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193823850
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 11:25 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ha Izzy, goed volk!
Gekke tijden, was benieuwd wat er hier besproken werd. Niet veel verandert zie ik.
Goed om te zien dat jij Tingo Summers en nog een aantal anderen volhouden. :)
Deze hele corona periode is totale waanzin.
Benieuwd wat ons nog te wachten staat ook al weet ik eigenlijk al wel wat dat is.
Anderen wakker maken is waarschijnlijk het beste wat je kan doen.
Peace
Question everything untill u have rocksolid proof.
  zondag 28 juni 2020 @ 11:12:53 #215
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193827491
quote:
18s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 23:32 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Gekke tijden, was benieuwd wat er hier besproken werd. Niet veel verandert zie ik.
Goed om te zien dat jij Tingo Summers en nog een aantal anderen volhouden. :)
Deze hele corona periode is totale waanzin.
Benieuwd wat ons nog te wachten staat ook al weet ik eigenlijk al wel wat dat is.
Anderen wakker maken is waarschijnlijk het beste wat je kan doen.
Peace
Dank wakey wakey eggs and bakey, het ziet ernaar uit dat men hier nog steeds slaapt er wordt haast niet meer gepost.

Nog een fraai staaltje van coronawaanzin dan maar. Stoepkrijt is verboden!

w/
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 28 juni 2020 @ 22:36:53 #216
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193836837
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2020 11:12 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Dank wakey wakey eggs and bakey, het ziet ernaar uit dat men hier nog steeds slaapt er wordt haast niet meer gepost.

Nog een fraai staaltje van coronawaanzin dan maar. Stoepkrijt is verboden!

w/
Belachelijk gedoe iedere keer om de demonstraties van viruswaanzin ja.
Weet niet wat ik van die organisatie moet denken eigenlijk.
Dit is ook wel zeer ernstig. 2e golf zal er vast komen.

Question everything untill u have rocksolid proof.
  maandag 29 juni 2020 @ 12:34:59 #217
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193843271
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2020 22:36 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Belachelijk gedoe iedere keer om de demonstraties van viruswaanzin ja.
Weet niet wat ik van die organisatie moet denken eigenlijk.
Dit is ook wel zeer ernstig. 2e golf zal er vast komen.

Dat er nog mensen zijn die in de integriteit van deze gasten geloven Dead shark eyes die lui.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193843552
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2020 12:34 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Dat er nog mensen zijn die in de integriteit van deze gasten geloven Dead shark eyes die lui.
Vertel eens met je eigen woorden wat ze dan verkeerd doen?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Moderator / PR maandag 29 juni 2020 @ 13:16:39 #219
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_193843825
Op figuren als Zuckerberg en Musk valt veel terechte kritiek te uiten maar het is natuurlijk veel makkelijker om een beetje inhoudsloos te zwammen en vooral HEEL. BOOS. TE. ZIJN. over allemaal dingen waar je eigenlijk helemaal niks van weet.
Huilen dan.
  Moderator woensdag 1 juli 2020 @ 18:53:15 #220
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_193877864
quote:
3 UUR GELEDEN

Resultaten test coronavaccin Oxford hoopgevend

Bij het testen van een potentieel vaccin tegen covid-19 is gebleken dat proefpersonen de juiste soort immuniteit ontwikkelden, die bescherming biedt tegen het virus. Dat zegt een van de onderzoekers van de universiteit van Oxford die werken aan het vaccin.

Vier Europese landen, waaronder Nederland, hebben een overeenkomst met farmaceut AstraZeneca gesloten voor 300 tot 400 miljoen "kansrijke" doses van AZD1222, het coronavaccin dat in Oxford wordt ontwikkeld. De Brits-Zweedse farmaceut heeft de licentie gekocht om het middel op de markt te brengen. Een wetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie zei vorige week dat het vaccin van AstraZeneca het verst gevorderd is van zeventien verschillende coronavaccins die over de hele wereld worden ontwikkeld.

In de derde testfase van het middel zijn 8000 personen gevaccineerd in Groot-BrittanniŽ. Hoewel de resultaten hoopgevend zijn, waarschuwen de wetenschappers ook voor te veel optimisme. Waarschijnlijk is het vaccin nog niet beschikbaar voor komende winter. Het wordt nog op tienduizenden vrijwilligers getest.

Ook andere farmaceutische bedrijven zeggen vooruitgang te boeken met hun vaccins. Een vaccin van het Duitse bedrijf BioNTech en het Amerikaanse Pfizer wordt in het eerste teststadium door menselijke proefpersonen goed getolereerd, lieten de bedrijven vandaag weten.

A child is born with no state of mind.
pi_193878371
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 18:53 schreef SuperHartje het volgende:

[..]

Hmm, Pfizer is wel een eng bedrijf. Zou de resultaten van de Oxford universiteit eerder vertrouwen.
  donderdag 2 juli 2020 @ 16:01:59 #222
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193890766
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 18:53 schreef SuperHartje het volgende:

[..]

Houd er rekening mee dat zodra 1 test persoon rare bijwerkingen krijgt het hele project van de baan is.
Pope John Paul II shot first!!!
  Moderator vrijdag 3 juli 2020 @ 20:08:59 #223
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_193912696
quote:
5s.gif Op maandag 29 juni 2020 12:54 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Vertel eens met je eigen woorden wat ze dan verkeerd doen?
Hahahah
pi_193913425
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 21:14 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Hahahah
:')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')