abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_193703525
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2020 19:36 schreef Belgosome het volgende:
Hoe is het coronavirus in december al in het afvalwater van ItaliŽ terechtgekomen?
Het werd pas in januari geconstateerd, rekeninghoudend met de mogelijkheid dat symptomen pas na enkele weken kunnen optreden lijkt me dat niet heel ver gezocht, helemaal aangezien velen asymptomatisch zijn.

Vraag me wel af waar je de info vandaan hebt, kan je dat delen?
pi_193703893
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 juni 2020 21:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Het werd pas in januari geconstateerd, rekeninghoudend met de mogelijkheid dat symptomen pas na enkele weken kunnen optreden lijkt me dat niet heel ver gezocht, helemaal aangezien velen asymptomatisch zijn.

Vraag me wel af waar je de info vandaan hebt, kan je dat delen?
Belgische Media
https://www.vrt.be/vrtnws(...)liaans-rioolwater-2/
pi_193749321
Holy fucking shitballs. :D


So I said to my people "SLOW THE TESTING DOWN" :D :D :D


Hoe kan deze man president zijn? _O-

We leven in een aflevering van South Park. :')
  dinsdag 23 juni 2020 @ 12:10:21 #204
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193750259
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 juni 2020 11:00 schreef illusions het volgende:
Holy fucking shitballs. :D


So I said to my people "SLOW THE TESTING DOWN" :D :D :D


Hoe kan deze man president zijn? _O-

We leven in een aflevering van South Park. :')
nja het was ook niet zo moeilijk men kon stemmen tussen een giant douche and a turd sandwich.
Het debiele was dat Bernie Sanders bij de democraten op veel fronten aan de winnende hand was, maar je moet dan de steun hebben van kiesmannen van je eigen partij en die kreeg hij niet.
de hele verkiezingen in de VS zijn gewoon debiel, de meeste stemmen wil niet gelijk zeggen dat je president word.

tja als je zo werkt verdien je ook gewoon niet beter!
Pope John Paul II shot first!!!
pi_193778356
RexChapman twitterde op donderdag 25-06-2020 om 00:01:43 This angry Florida woman argued today against the mask mandate, while bringing up the devil, 5G, Bill Gates, Hillary Clinton, "the pedophiles" and the deep state.

Enjoy... https://t.co/yqKUZNQYLQ reageer retweet
Yikes. Videootje in tweet.
  donderdag 25 juni 2020 @ 19:38:48 #206
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193787790
EbRDiyHXkAc8Al1?format=jpg&name=900x900

:D
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 00:25:55 #207
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193809955
quote:
Hoi cad, goed bezig.
Question everything untill u have rocksolid proof.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 11:25:32 #208
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193813307
quote:
18s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 00:25 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Hoi cad, goed bezig.
Ha Izzy, goed volk!
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193813990
DEN HAAG - Als mensen straks in de voetbalstadions zich niet beperken tot fluisteren, dan is er een probleem, zegt premier Mark Rutte. „Even simpel gezegd: dan hebben we echt een probleem. Dan gaat het dus niet. We gaan het bekijken”, zei Rutte tijdens het coronadebat tegen SP-Kamerlid Lilian Marijnissen. Zij kan zich als Feyenoord-fan niet voorstellen dat er in de Kuip na een doelpunt wordt gefluisterd.

https://www.telegraaf.nl/(...)ter-bij-een-doelpunt

Wow, dit is best geschift. :D
  zaterdag 27 juni 2020 @ 14:27:52 #210
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193814907
COVID: De wereldwijde verpleeghuisramp

Jon Rappoport over het verschijnsel dat er zoveel mensen in verpleeginrichtingen aan een “killer-virus” overlijden. Het heeft met een “virus” niets uit te staan, maar alles met de medische en psychologische behandeling van oude, zieke mensen.

Schandaal. Tragedie. Misdaad. Het gaat maar door…..

In verpleeghuizen staan ouderen normaal gesproken al op de rand van de afgrond, lijden aan langdurige ziekten en hebben jarenlange giftige medische behandelingen moeten ondergaan…. Nu worden ze ook nog bang gemaakt met COVID-propaganda….vervolgens bestempel je ze ongerechtvaardigd tot “COVID-geval”…dan isoleer je ze volledig…ze zijn helemaal alleen…geen contact met familie en vrienden…wat verwacht je dan precies dat er met deze fragiele, zwaar gedrogeerde mensen gaat gebeuren?

Forbes meldt op 22 mei “…in de 43 staten die momenteel nog cijfers rapporteren, hebben 42% van alle COVID-19 sterfgevallen plaatsgevonden in verpleeghuizen en instellingen voor begeleid wonen.”

Washington Post, 18 mei: “De Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat de helft van de covid-19 sterfgevallen in Europa plaatsvond in dergelijke faciliteiten.”

De kop over hetzelfde onderwerp in The Post: “Canada’s verpleeghuiscrisis: 81 procent van de coronavirus sterfgevallen [in het land] vinden plaats in inrichtingen voor langdurige zorg.”

The Guardian, 16 mei: “Ongeveer 90% van de 3700 mensen die in Zweden aan het coronavirus zijn overleden, waren ouder dan 70, en de helft woonde in verzorgingstehuizen, volgens een studie van de Zweedse Nationale Raad voor Gezondheid en Welzijn eind april.”

“Spanje – Het land werd ein maart opgeschrikt toen de minister van Defensie onthulde dat soldaten die waren opgeroepen om tehuizen te desinfecteren, enkele verlaten en overleden ouderen in hun bed hadden aangetroffen.”

“…de regionale regeringen van Madrid en CataloniŽ hebben onafhankelijk cijfers gepubliceerd met betrekking tot mensen die in verzorgingstehuizen zijn gestorven aan het virus, of die symptomen vertonen die daarmee in overeenstemming zijn.” [Ook wel: absurde oogbaldiagnose; diagnosticering op zicht – het “moet wel Covid-19 zijn, wat zou het anders kunnen zijn!”]

“In Madrid stond het sterftecijfer voor Covid, of van Covid verdachte sterfgevallen op 8 maart op 5.886. In CataloniŽ waren dat 3.375. Gezamenlijk waren deze sterfgevallen in de twee regio’s goed voor meer dan een derde van alle coronavirus sterfgevallen in het land.”

En er was continu en vroegtijdig gewaarschuwd over dit onderwerp, mits ook maar iemand van de volksgezondheidsinstanties er aandacht aan wilde besteden. De Guardian, 13 april: “Ongeveer de helft van alle Covid-19 sterfgevallen lijkt te gebeuren in verzorgingstehuizen in sommige Europese landen… Snapshot gegevens uit verschillende officiŽle bronnen tonen aan dat in ItaliŽ, Spanje, Frankrijk, Ierland en BelgiŽ tussen 42% en 57% van de sterfgevallen door het virus in tehuizen plaats vinden, volgens het rapport van academici gebaseerd op de London School of Economics (LSE).”

Er zijn hier [twee] oplichterspraktijken waar te nemen, aangezien grote aantallen van deze oudere patiŽnten zijn gestorven en nog steeds sterven.

De eerste is de diagnose COVID-19, die ofwel wordt gesteld op basis van de absurde methode van “waarneming” van ziekteverschijnselen, zoals kortademigheid en griepachtige symptomen; ofwel door middel van een test, die ik als volledig onbetrouwbaar het aangemerkt, omdat het ook en vooral positief registreert op alle soorten ziektekiemen in het lichaam die voor het vaststellen van Covid-19 irrelevant zijn.

Maar als de COVID-diagnose eenmaal is gesteld, dan beweren de medische autoriteiten dat er zoveel patiŽnten in verpleeghuizen sterven omdat het COVID-virus van nature meer is gericht op ouderen en zieken.

Onzin. Het is niet nodig om het coronavirus als argument te gebruiken om te verklaren waarom deze [oudere] mensen in verpleeghuizen sterven.

Overal ter wereld worden mensen met traditionele ziekten als griep en longontsteking als COVID-gevallen “herverpakt” [aangemerkt]. Vooral mensen in verpleeghuizen, die eerst doodsbang zijn gemaakt door de onophoudelijke COVID-propaganda en vervolgens bewust geÔsoleerd zijn van vrienden en familie…

En in feite sterven ze aan hun (1) langdurige meervoudige medische aandoeningen, plus (2) jarenlange behandelingen met giftige “medicamenten”.

Plus de terreur van COVID, plus volledige isolatie, plus smerige omstandigheden in sommige faciliteiten, plus onoplettendheid/incompetentie en regelrechte wreedheid van het verplegend personeel, plus de beademingsapparatuur en het in een kunstmatige coma brengen/houden in sommige gevallen.

Geen virus.

Je hoeft er geen virus bij te slepen als verklaring.

Helemaal niet nodig.

Als je al deze sterfgevallen zou aftrekken van de officiŽle COVID-statistieken, zou je natuurlijk een heel ander beeld krijgen van deze zogenaamde coronapandemie:

EEN WERELDWIJDE VERPLEEGHUISCATASTROFE

Als er zou worden ingegrepen, dan was de eerste stap om naar deze inrichtingen te gaan en ze op te ruimen, te reorganiseren en in veel gevallen het management en personeel te arresteren.

Zoals een aantal belangengroepen van verpleeghuispatiŽnten hebben aangegeven, is de belangrijkste monitor [waakhond] over wat er in deze tehuizen gebeurt, en wat tegelijkertijd de belangrijkste bron van bescherming voor de oudere patiŽnten is: het bezoeken van families en vrienden, die de gang van zaken goed in de gaten houden.

Maar omdat de valse COVID-diagnose direct leidt tot het afsluiten van de voorzieningen, kunnen vrienden en familie niet binnenkomen. Ze worden buitengesloten en op veilige afstand gehouden.

Voor de planners van deze valse pandemie komt het allemaal dik in orde. COVID-sterftecijfers stijgen, evenals besmettingen. Het zijn echter nepgetallen en regelrechte vervalsingen, stuk voor stuk.

Wat wťl echt is: de tragische sterfgevallen.

Mensen worden de dood ingejaagd door het in elkaar geprutste idee van een killer-virus, door een angstaanjagend spookverhaal.


Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 15:06:58 #211
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193815396
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  zaterdag 27 juni 2020 @ 15:07:28 #212
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_193815405
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
pi_193822413
De ratten uit de hel zijn ons aan het voorbereiden op een 2e “corona” golf
  zaterdag 27 juni 2020 @ 23:32:15 #214
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193823850
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 11:25 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ha Izzy, goed volk!
Gekke tijden, was benieuwd wat er hier besproken werd. Niet veel verandert zie ik.
Goed om te zien dat jij Tingo Summers en nog een aantal anderen volhouden. :)
Deze hele corona periode is totale waanzin.
Benieuwd wat ons nog te wachten staat ook al weet ik eigenlijk al wel wat dat is.
Anderen wakker maken is waarschijnlijk het beste wat je kan doen.
Peace
Question everything untill u have rocksolid proof.
  zondag 28 juni 2020 @ 11:12:53 #215
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193827491
quote:
18s.gif Op zaterdag 27 juni 2020 23:32 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Gekke tijden, was benieuwd wat er hier besproken werd. Niet veel verandert zie ik.
Goed om te zien dat jij Tingo Summers en nog een aantal anderen volhouden. :)
Deze hele corona periode is totale waanzin.
Benieuwd wat ons nog te wachten staat ook al weet ik eigenlijk al wel wat dat is.
Anderen wakker maken is waarschijnlijk het beste wat je kan doen.
Peace
Dank wakey wakey eggs and bakey, het ziet ernaar uit dat men hier nog steeds slaapt er wordt haast niet meer gepost.

Nog een fraai staaltje van coronawaanzin dan maar. Stoepkrijt is verboden!

w/
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 28 juni 2020 @ 22:36:53 #216
435304 Izzy73
Fight like a Brave
pi_193836837
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2020 11:12 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Dank wakey wakey eggs and bakey, het ziet ernaar uit dat men hier nog steeds slaapt er wordt haast niet meer gepost.

Nog een fraai staaltje van coronawaanzin dan maar. Stoepkrijt is verboden!

w/
Belachelijk gedoe iedere keer om de demonstraties van viruswaanzin ja.
Weet niet wat ik van die organisatie moet denken eigenlijk.
Dit is ook wel zeer ernstig. 2e golf zal er vast komen.

Question everything untill u have rocksolid proof.
  maandag 29 juni 2020 @ 12:34:59 #217
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_193843271
quote:
0s.gif Op zondag 28 juni 2020 22:36 schreef Izzy73 het volgende:

[..]

Belachelijk gedoe iedere keer om de demonstraties van viruswaanzin ja.
Weet niet wat ik van die organisatie moet denken eigenlijk.
Dit is ook wel zeer ernstig. 2e golf zal er vast komen.

Dat er nog mensen zijn die in de integriteit van deze gasten geloven Dead shark eyes die lui.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_193843552
quote:
0s.gif Op maandag 29 juni 2020 12:34 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Dat er nog mensen zijn die in de integriteit van deze gasten geloven Dead shark eyes die lui.
Vertel eens met je eigen woorden wat ze dan verkeerd doen?
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Moderator / PR maandag 29 juni 2020 @ 13:16:39 #219
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_193843825
Op figuren als Zuckerberg en Musk valt veel terechte kritiek te uiten maar het is natuurlijk veel makkelijker om een beetje inhoudsloos te zwammen en vooral HEEL. BOOS. TE. ZIJN. over allemaal dingen waar je eigenlijk helemaal niks van weet.
Huilen dan.
  Moderator woensdag 1 juli 2020 @ 18:53:15 #220
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_193877864
quote:
3 UUR GELEDEN

Resultaten test coronavaccin Oxford hoopgevend

Bij het testen van een potentieel vaccin tegen covid-19 is gebleken dat proefpersonen de juiste soort immuniteit ontwikkelden, die bescherming biedt tegen het virus. Dat zegt een van de onderzoekers van de universiteit van Oxford die werken aan het vaccin.

Vier Europese landen, waaronder Nederland, hebben een overeenkomst met farmaceut AstraZeneca gesloten voor 300 tot 400 miljoen "kansrijke" doses van AZD1222, het coronavaccin dat in Oxford wordt ontwikkeld. De Brits-Zweedse farmaceut heeft de licentie gekocht om het middel op de markt te brengen. Een wetenschapper van de Wereldgezondheidsorganisatie zei vorige week dat het vaccin van AstraZeneca het verst gevorderd is van zeventien verschillende coronavaccins die over de hele wereld worden ontwikkeld.

In de derde testfase van het middel zijn 8000 personen gevaccineerd in Groot-BrittanniŽ. Hoewel de resultaten hoopgevend zijn, waarschuwen de wetenschappers ook voor te veel optimisme. Waarschijnlijk is het vaccin nog niet beschikbaar voor komende winter. Het wordt nog op tienduizenden vrijwilligers getest.

Ook andere farmaceutische bedrijven zeggen vooruitgang te boeken met hun vaccins. Een vaccin van het Duitse bedrijf BioNTech en het Amerikaanse Pfizer wordt in het eerste teststadium door menselijke proefpersonen goed getolereerd, lieten de bedrijven vandaag weten.

A child is born with no state of mind.
pi_193878371
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 18:53 schreef SuperHartje het volgende:

[..]

Hmm, Pfizer is wel een eng bedrijf. Zou de resultaten van de Oxford universiteit eerder vertrouwen.
  donderdag 2 juli 2020 @ 16:01:59 #222
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_193890766
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juli 2020 18:53 schreef SuperHartje het volgende:

[..]

Houd er rekening mee dat zodra 1 test persoon rare bijwerkingen krijgt het hele project van de baan is.
Pope John Paul II shot first!!!
  Moderator vrijdag 3 juli 2020 @ 20:08:59 #223
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_193912696
quote:
5s.gif Op maandag 29 juni 2020 12:54 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

Vertel eens met je eigen woorden wat ze dan verkeerd doen?
Hahahah
pi_193913425
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 21:14 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Hahahah
:')
pi_193913502
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 22:05 schreef illusions het volgende:

[..]

:')
Nog steeds bezig maat...,het killervirus !!! :') _O-
  vrijdag 3 juli 2020 @ 22:19:43 #227
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_193913622
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 21:14 schreef PSVCL het volgende:

[..]

Hahahah
Niet toe in staat?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_193913725
Blijft toch fascinerend dat gebrek aan mentale capaciteit.
pi_193914415
En weer niet inhoudelijk natuurlijk.... voorspelbaar :7
pi_193914483
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 23:02 schreef PSVCL het volgende:
En weer niet inhoudelijk natuurlijk.... voorspelbaar :7
Gelukkig begon je met het goede voorbeeld te geven. :')

Net als je dacht dat iemand niet simpeler kon worden ... typ je dit. :D
  vrijdag 3 juli 2020 @ 23:19:55 #231
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_193914770
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juli 2020 23:02 schreef PSVCL het volgende:
En weer niet inhoudelijk natuurlijk.... voorspelbaar :7
Ehm, wat?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_193979056
In Spanje zijn de cijfers weer flink aan het stijgen. :X

Wou net teruggaan, maar waarschijnlijk worden de regels weer strenger.
pi_193979305
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 19:49 schreef illusions het volgende:
In Spanje zijn de cijfers weer flink aan het stijgen. :X

Wou net teruggaan, maar waarschijnlijk worden de regels weer strenger.
Regionaal en zelfs lokaal wel grote verschillen toch?
"Life doesn't start fair, but with hard work and effort it ends fair" -Louis Rossman
pi_193979366
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:04 schreef Elan het volgende:

[..]

Regionaal en zelfs lokaal wel grote verschillen toch?
Ja, de meesten in het noorden bij Huesca en Lťrida. Daar is nu ook al opnieuw een lockdown, maar regio Murcia zit ook al op de helft van die getallen en ik woon in Alicante dus het kan zomaar ineens gebeurd zijn. Blijf denk ik voorlopig maar hier.
pi_193979695
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:08 schreef illusions het volgende:

[..]

Ja, de meesten in het noorden bij Huesca en Lťrida. Daar is nu ook al opnieuw een lockdown, maar regio Murcia zit ook al op de helft van die getallen en ik woon in Alicante dus het kan zomaar ineens gebeurd zijn. Blijf denk ik voorlopig maar hier.
Begrijpelijk, hier zitten we (vooralsnog) heel erg goed.

Heb je enig idee waarom het daar weer zo is opgelegd? Falende overheden? Andere mentaliteit?
"Life doesn't start fair, but with hard work and effort it ends fair" -Louis Rossman
pi_193980435
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juli 2020 20:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Begrijpelijk, hier zitten we (vooralsnog) heel erg goed.

Heb je enig idee waarom het daar weer zo is opgelegd? Falende overheden? Andere mentaliteit?
Nouja, het is natuurlijk opgelegd omdat de besmettingen weer de pan uit rijzen. Dat klinkt extreem, en het gaat vooralsnog in bijv. Lťrida nog maar om een stuk of 75, maar ze zijn in Spanje nogal zwaar getroffen en bij het minste geringste reageren ze direct.

Het is er echt enorm streng geweest, dus het kan zomaar zijn dat over een week ook Alicante weer in lockdown gaat en dan zit voorlopig iedereen echt binnen, buiten komen is stokslagen en boete riskeren.
pi_193980630
Twee Spaanse regio's stellen opnieuw een lockdown in

https://www.trouw.nl/buit(...)ockdown-in~b5bc7ee9/
  woensdag 8 juli 2020 @ 10:51:42 #238
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_193986625
quote:
'Minder ernstig dan de griep'
"Achteraf gezien denk ik dat we met z'n allen best een beetje kunnen ademhalen, want de ernst van de ziekte blijkt helemaal niet zo groot. De case fatality rate (sterftecijfer, red.) ligt op 1 procent en misschien zelfs lager. Met andere woorden: van de mensen die het krijgen gaan er niet veel dood."

"En degenen die doodgaan zijn mensen die waarschijnlijk in dit jaar toch zouden zijn overleden, omdat ze heel oud waren of een ernstige ziekte onder de leden hadden."

Ook de mensen die op de ic's belandden hadden in 99 procent van de gevallen al onderliggend lijden, zegt de huisarts. Daar waren geen gezonde, jonge mensen bij. "Een enkeling daargelaten, natuurlijk, maar dat is dan waarschijnlijk een genetische toevalligheid."

"De ziekte zelf is eigenlijk qua ernst vergelijkbaar met het influenzavirus en dan zou ik eigenlijk willen zeggen dat het waarschijnlijk niet eens zo'n enorme uitbraak is als de influenza van 2017/2018. Dus we kunnen heel goed meer ontspannen in deze hele kwestie, denk ik. We kunnen weer ademhalen, ook zonder mondmasker."

Nou even wachten wanneer deze arts op zijn vingers getikt wordt.

https://www.rijnmond.nl/n(...)ro5A71VJqfRodBRyjA7I
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  donderdag 9 juli 2020 @ 09:47:12 #239
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_194003119
https://www.volkskrant.nl(...)aan-corona~bf67bcd7/

Zo gaat het dus helaas soms ook.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  Moderator zondag 12 juli 2020 @ 07:06:07 #240
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_194047786
quote:
Minister dwong specialist tijdens coronacrisis te zeggen dat er voldoende IC-bedden waren

Onthullend interview met IC-arts en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers (en zijn dochter) in de Volkskrant deze zaterdag. Tijdens de coronacrisis zat hij ook in het Outbreak Management Team dat het kabinet adviseerde. Minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) dwong hem eind maart te zeggen dat er voldoende IC-bedden waren zodat De Jonge zijn politieke hachje kon redden.
bron
A child is born with no state of mind.
  zondag 12 juli 2020 @ 11:23:03 #241
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194049541
quote:
1s.gif Op zondag 12 juli 2020 07:06 schreef SuperHartje het volgende:

[..]

Verbaasd me niet veel, aangezien een aantal patiŽnten naar Duitsland werden vervoerd voor behandeling.
https://www.gelderlander.(...)ons-helpen~a8435c42/
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 12 juli 2020 @ 16:50:26 #242
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_194054842
Wie braaf is wordt beloond

CoronaQuatsch twitterde op zondag 12-07-2020 om 15:04:00 🔸Luister even goed wat Ruud Coolen van Brakel, directeur Instituut Verantwoord Medicijn gebruik hier zegt @EenVandaag over een 'beloningssysteem voor gevaccineerden'
🔸Niet verplichten maar wel restricties als je niet vaccineert!
🔸Allemaal een Covid-19 vaccin weigeren dus!! https://t.co/jccr3PyiY9 reageer retweet
Druk zal het niet worden aan de de deur volgens deze pol

Ik laat me inenten tegen corona
Eens (13%)
Oneens (87%)
9595 stemmen
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator / PR zondag 12 juli 2020 @ 16:58:02 #243
140043 crew  Isdatzo
Born in the echoes.
pi_194055036
quote:
0s.gif Op zondag 12 juli 2020 16:50 schreef controlaltdelete het volgende:
Wie braaf is wordt beloond

CoronaQuatsch twitterde op zondag 12-07-2020 om 15:04:00 🔸Luister even goed wat Ruud Coolen van Brakel, directeur Instituut Verantwoord Medicijn gebruik hier zegt
@:EenVandaag over een 'beloningssysteem voor gevaccineerden'
🔸Niet verplichten maar wel restricties als je niet vaccineert!
🔸Allemaal een Covid-19 vaccin weigeren dus!! https://t.co/jccr3PyiY9 reageer retweet
Lijkt me logisch. Jou niet?
quote:
Druk zal het niet worden aan de de deur volgens deze pol

Ik laat me inenten tegen corona
Eens (13%)
Oneens (87%)
9595 stemmen
Gelukkig is die pol niet heel makkelijk te manipuleren. Ik heb zojuist 5x op 'eens' gestemd: 1x voor mezelf, 1x voor jou, 1x voor Summers, en twee keer voor Bill Gates.
Huilen dan.
  zondag 12 juli 2020 @ 17:05:14 #244
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194055201
quote:
0s.gif Op zondag 12 juli 2020 16:50 schreef controlaltdelete het volgende:
Wie braaf is wordt beloond

CoronaQuatsch twitterde op zondag 12-07-2020 om 15:04:00 🔸Luister even goed wat Ruud Coolen van Brakel, directeur Instituut Verantwoord Medicijn gebruik hier zegt
@:EenVandaag over een 'beloningssysteem voor gevaccineerden'
🔸Niet verplichten maar wel restricties als je niet vaccineert!
🔸Allemaal een Covid-19 vaccin weigeren dus!! https://t.co/jccr3PyiY9 reageer retweet
Druk zal het niet worden aan de de deur volgens deze pol

Ik laat me inenten tegen corona
Eens (13%)
Oneens (87%)
9595 stemmen
Volgens opinie peiling wint er altijd iemand anders de verkiezingen, wie denk je dat er juist gaan stemmen voor of tegenstanders?

Over stemmen gesproken, er was weer een nieuwe stemming voor aanklacht tegen Bill Gates..
Hij is ondertussen al aangekomen in Den Haag neem ik aan.
Pope John Paul II shot first!!!
  zondag 12 juli 2020 @ 17:37:21 #245
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_194055768
U mag door u wordt beloond met een avondje concert naar keuze.
8 Minuten deze keer ^O^
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_194056270
quote:
0s.gif Op zondag 12 juli 2020 17:37 schreef controlaltdelete het volgende:
U mag door u wordt beloond met een avondje concert naar keuze.
8 Minuten deze keer ^O^
U mag zich weer druk maken om de tietjes van Greta! *O*
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  zondag 12 juli 2020 @ 18:36:00 #247
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_194056622
Ze weten het mooi te brengen :{

GEZAMENLIJKE MEDEDELING AAN HET EUROPEES PARLIAMENT,
DE EUROPESE RAAD, DE RAAD, HET EUROPEES ECONOMISCH EN SOCIAAL
COMIT… EN HET COMIT… VAN DE REGIO’S

Desinformatie in verband met COVID-19 aanpakken: feiten onderscheiden van fictie

Rotterdam – 8 juli 2020 – Een aanzienlijk deel van de bevolking weet inmiddels dat het COVID-19-virus geen potentie heeft om de samenleving te ontwrichten. Dit lijkt bij de beleidsmakers nog niet doorgedrongen te zijn. De Europese Commissie kwam op 10 juni met een plan om internationaal het verspreiden van desinformatie aan te pakken. De maatregelen maken onderdeel uit van een pakket “ter versterking van de democratie”. In werkelijkheid is dit orwelliaans taalgebruik om de overheidsvisie via alle media, inclusief sociale platforms, te monopoliseren. Er is sprake van een informatiedoctrine die in de DDR niet misstaat. Het doel: de uitrol van een vaccin tegen COVID-19 mag niet nog moeilijker worden.

Viruswaanzin
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 13 juli 2020 @ 07:34:48 #248
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_194064379
quote:
0s.gif Op zondag 12 juli 2020 18:36 schreef controlaltdelete het volgende:
Ze weten het mooi te brengen :{

GEZAMENLIJKE MEDEDELING AAN HET EUROPEES PARLIAMENT,
DE EUROPESE RAAD, DE RAAD, HET EUROPEES ECONOMISCH EN SOCIAAL
COMIT… EN HET COMIT… VAN DE REGIO’S

Desinformatie in verband met COVID-19 aanpakken: feiten onderscheiden van fictie

Rotterdam – 8 juli 2020 – Een aanzienlijk deel van de bevolking weet inmiddels dat het COVID-19-virus geen potentie heeft om de samenleving te ontwrichten. Dit lijkt bij de beleidsmakers nog niet doorgedrongen te zijn. De Europese Commissie kwam op 10 juni met een plan om internationaal het verspreiden van desinformatie aan te pakken. De maatregelen maken onderdeel uit van een pakket “ter versterking van de democratie”. In werkelijkheid is dit orwelliaans taalgebruik om de overheidsvisie via alle media, inclusief sociale platforms, te monopoliseren. Er is sprake van een informatiedoctrine die in de DDR niet misstaat. Het doel: de uitrol van een vaccin tegen COVID-19 mag niet nog moeilijker worden.

Viruswaanzin
Welke waanzin? Dat het aantal slachtoffers heel erg is afgenomen de afgelopen maand?

Oh en er bestaat geen beperking op yt Netflix en prime en Disney + of valt bij jou alles na 8 min uit?
Pope John Paul II shot first!!!
pi_194064667
quote:
0s.gif Op maandag 13 juli 2020 07:34 schreef theguyver het volgende:

[..]

Welke waanzin? Dat het aantal slachtoffers heel erg is afgenomen de afgelopen maand?

Oh en er bestaat geen beperking op yt Netflix en prime en Disney + of valt bij jou alles na 8 min uit?
Tja, de site heet "Viruswaanzin", maar dan staat dit erin:

Een aanzienlijk deel van de bevolking weet inmiddels dat het COVID-19-virus geen potentie heeft om de samenleving te ontwrichten.

Volgens mij is de samenleving aardig ontwricht anders, en dat komt toch echt door Corona. Maargoed, ik vind het in Nederland nog allemaal wel meevallen. Waar zeiken we nou helemaal over, een mondkapje in de trein? Volgens mij is voor de rest alles weer "back to normal", iets wat volgens de doemdenkers nooit meer zou gebeuren - eenmaal je "rechten afgepak't, is voor eeuwig natuurlijk. Toch zie ik de terrasjes weer stampvol zitten.
pi_194065292
"Aanzienlijk deel van de bevolking".

Dat krijg je van de internet-echo kamers. Mensen die denken dat ze "het volk" achter zich hebben omdat ze likes krijgen op facebook. Vervolgens staan ze met een miniscule hoeveelheid mensen op straat te protesteren en zijn ze in de veronderstelling dat er een revolutie bezig is terwijl het gros van de bevolking absoluut niet geassocieerd wil worden met deze stinkende meute.

Een totaal gebrek aan realiteitszin.
Conscience do cost.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')