abonnement Unibet Coolblue
pi_192972340
quote:
1s.gif Op woensdag 6 mei 2020 12:32 schreef Aure het volgende:
Oh shit vergeten, en nu eten we al babi ketjap vanavond :')
pureren en bouillon erbij? >:)
pi_192973422
We hebben net al geluncht met soep!

Ui, wortels, knoflook, snacktomaten, snackpaprika's, tomatenpuree, tijm, zout, peper, bouillonblokje en later passata erbij.
Even zachtjes laten doorkoken en dan de staafmixer erdoor.


Vanavond linzensoep!
pi_192973888
Volgens het recept van Allerhande heb ik dit nodig voor eenvoudige goulashsoep:

Aanbakken

Bouillon erbij. Nu wachten… 2,5 uur op laag vuur en dan verder.
pi_192974243
De ingrediėnten


Kip even gebakken, nog warm :D


Currypasta (+ui en knoflook) aanbakken


De rest er bij


Ik ga straks spijt krijgen van de extra chilivlokken :')
  woensdag 6 mei 2020 @ 15:43:10 #55
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_192974976
Ik heb net de slowcooker aan gezet voor een zuppa Toscana. Ik kom dit gerecht al jaren tegen op Amerikaanse receptenblogs. Blijkbaar is er een Amerikaanse restaurantketen, Olive Garden, die dit op de kaart heeft staan en men probeert het na te maken. Ik ben niet bekend met Olive Garden maar soep met aardappel, boerenkool, room en worst klinkt gewoon lekker.

Ik heb er wat tomatenpuree en courgette bij gedaan omdat ik denk dat het dan lekkerder wordt.
Spoilers!
  woensdag 6 mei 2020 @ 15:52:13 #56
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_192975120
Ook begonnen met de voorbereidingen van de Ramen. Later volgt volledig verslag en resultaat.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator woensdag 6 mei 2020 @ 16:19:58 #57
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_192975625
Begonnen met het maken van een bloemkoolsoep met garnalen.

De ingrediėnten voor de soep zelf. (Minus de bouillonblokjes en laurierblaadjes))

De sjalotten en het knoflookteentje al eerste.

intussen een aardappeltje snijden.


En het bloemkooltje wassen.

Intussen zit dat allemaal lekker in de pan, en zijn de garnalen aan het ontdooien om te pellen. En kort voor het eten straks nog even een stokbroodje afbakken.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Moderator woensdag 6 mei 2020 @ 16:21:33 #58
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_192975659
quote:
1s.gif Op woensdag 6 mei 2020 14:19 schreef Hupje het volgende:
Volgens het recept van Allerhande heb ik dit nodig voor eenvoudige goulashsoep:
[ afbeelding ]
Aanbakken
[ afbeelding ]
Bouillon erbij. Nu wachten… 2,5 uur op laag vuur en dan verder.
[ afbeelding ]
Niks mis met een goulashsoepje. :9~
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  woensdag 6 mei 2020 @ 17:37:25 #59
221912 minilot
Nancy boy
pi_192976884
Ah, wat leuk om iedereens progressie te zien! *O* Het meest benieuwd naar Olive Gardens Zuppa Toscana! Wat voor worst gebruik je, @Lucky_Strike? :)
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 6 mei 2020 @ 17:38:18 #60
221912 minilot
Nancy boy
pi_192976895
En heh, het is nou al de tweede keer sinds Kook Mee Met CUL begon dat mijn hele huis naar vissaus meurt. :')
Let me see you stripped down to the bone
pi_192976926
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2020 17:38 schreef minilot het volgende:
En heh, het is nou al de tweede keer sinds Kook Mee Met CUL begon dat mijn hele huis naar vissaus meurt. :')
Je maakt toch pho? Ik verbeeld me dan een hoop exotische geuren, maar geen vissaus! :N
pi_192976984


Uiteindelijk geen brood bij nodig gehad :9
  woensdag 6 mei 2020 @ 17:55:02 #63
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_192977179
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2020 17:37 schreef minilot het volgende:
Ah, wat leuk om iedereens progressie te zien! *O* Het meest benieuwd naar Olive Gardens Zuppa Toscana! Wat voor worst gebruik je, @:Lucky_Strike? :)
Het ruikt prima in de bijkeuken. Ik ben er ook erg benieuwd naar. Ik heb doorgaans weinig vertrouwen in Amerikaanse recepten maar ik denk dat dit prima gaat zijn.
Ik heb een boerenrookworst gebruikt. Niet ideaal maar hij moest eens op. En we weten allemaal dat rookworst prima smaakt bij boerenkool.
Spoilers!
pi_192977366
The usual suspects.
Zonder dragon want die was nergens te koop.
En zonder parelcouscous want die stond nog in de kast.
En zonder broodje want die was ik ook al vergeten erbij te pakken. Maar een pompoenbroodje van de Jumbo is ook niet echt boeiend.
En als extra speler een restje passata.

Dus!


Pruttelpruttel (couscous staat al in het hoekje te wachten om gekookt te worden)


Afmaken met wat crčme fraiche en nom! Zonder dragon en dat is een gemis. Volgende keer echt beter plannen.
Broodje is even onder de grill gegaan en daarna roomboter erop.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_192978032
Zo! Niet zoveel foto's, helaas. Ook niet echt een recept gebruikt. De reden om dit te maken is dat er nog een halve kant en klare pekingeend in de vriezer zat. :7

Anyway, Aziatische soep met udonnoodles en eend.

Ik heb mijn eigen bouillon getrokken van kip-tvsticks ( :') ) ui en wortel. Daarna heb ik de bouillon "aziatisch" gemaakt door het toevoegen van gember, knoflook, sojasaus, laurier, een stuk stuk van die eend en gedroogde shiitake. Tijdje zachtjes koken, opnieuw zeven. Eend bewaren. :9

Vandaag bakje met bouillon uit de koelkast gehaald en verder had ik nog nodig:

In het bakje de bouillon met stukjes eend. Tauge, enoki, bosui, paksoi, udonnoodles en in dat plastic zakje zat de borst van de eend + het vel dat niet in de soep ging.

Bouillon opwarmen, water koken en over de tauge gieten, beetje dingen snijden, vel uitbakken, borst warm bakken en toen waren de topppings klaar (eend niet op de foto want eend in de pan)


Tijd om alles in een kom te mieteren, snelle foto te maken en op te eten. :9
Sterkheidsbaas van alles.
pi_192978151
Ik had dus gesmokkeld omdat de prei nogal bruin werd. Dus maandag gemaakt en een deel gegeten.
Het is een recept uit de allehande, mediterrane maaltijdsoep met pangius. Dat heb ik maar niet erin gedaan, niet handig met een vis intolerantie. Erbij heb ik een cracker met een pittige spread van een turkse winkel en zelfgemaakte hummus.
De soep is nu eigenlijk nog lekkerder. En ook al heb ik het recept gehalveerd, ik kan er nu zelfs 3 keer van eten.




We have far more in common than that which devides us..
  woensdag 6 mei 2020 @ 18:46:31 #67
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_192978204
Ik krijg trek van jullie.
Spoilers!
  woensdag 6 mei 2020 @ 18:46:56 #68
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_192978210
Ramen.
Benodigde spullen:

Ik wilde graag gerookte kip erbij, dus eerst filet even in pekelwater koken:

Resultaat nadat het in mijn rookoventje geweest is:

Gerookte kipfilet in plakjes snijden:

Rest van de spullen even kort aanbraden:

Bouillon maken van fond en daarbij wat bouillonblokjes en wat sesamolie en soja:

Ramennoedels koken:

Ramen op bord:

Garnituur erbij:

Bouillon erbij en smullen maar:
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 6 mei 2020 @ 18:47:36 #69
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_192978230
Soep staat te pruttelen!

Eerst mosselen gekookt


Daarna alles mis-en-place gesneden


Daarna alles in stappen in de pan geknikkerd met een scheutje O-) wijn er bij


Nu lekker pruttelen

:Y)
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
  woensdag 6 mei 2020 @ 18:59:51 #70
221912 minilot
Nancy boy
pi_192978518
Even de bouillon voorproeven dacht ik, maar ik! kan! niet! ophouden! met! slurpen! O+
Iedereen, maak dit! *O*
https://thewoksoflife.com/pho-vietnamese-noodle-soup/
Zo noedels koken en garnituur snijden en eten maar! O+ Foto volgt nog.
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 6 mei 2020 @ 19:02:35 #71
221912 minilot
Nancy boy
pi_192978598
(Zelfgerookte kip van @golfer, tof! _O_ )
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 6 mei 2020 @ 19:29:18 #72
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_192979590


En het simpele AH recept..
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
pi_192979620
Goed. Soep, dus.
Tomatensoep, want dat maak ik eigenlijk altijd :9

Ingrediėnten



Pan op het vuur en de bouillonblokjes erin

Gehakt met wat peper, zout en wat kruidnagel



Die mochten alvast gaan zwemmen.

Voor de groenten had ik een zakje soepgroenten, een uitje en nog een flink stuk extra paprika.



Die mochten de ballen gezelschap gaan houden.



Verder ging er nog wat tomatenpuree, kruiden en peper en zout in.





Mag even 3 kwartier tot een uur koken.
Laatste 10 minuten nog wat krulvermicelli erbij en even regelmatig roeren.



Nu even wachten op het resultaat, want ik ben het in real time aan het koken.
Ik eet weer eens niet voor 20:00 :+
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  Moderator woensdag 6 mei 2020 @ 19:30:21 #74
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_192979644
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2020 19:02 schreef minilot het volgende:
(Zelfgerookte kip van @:Golfer, tof! _O_ )
Idd gaaf! :D
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_192979770
Ik ben een lurker van deze kookuitdagingen en ik ga echt die Ramen en die Pho maken. Wat ziet dat er heerlijk uit zeg.
  woensdag 6 mei 2020 @ 19:48:23 #76
370431 drakin
vurig typje
pi_192980419
Ik ging voor de broccolisoep vanavond met omelet en bamireepjes

Bouillon eergister al getrokken van de kip met parsley, sage, rosemary and time(mooi nummer van Simon & Garfunkel)

Hoofdingredient:


eieren klutsen met kookroom, chilivlokken en gerookt zout:


Echt een aanrader dit zout:


De soep heet opscheppen, de gekookte bami, omelet en wat gele tomaatjes erin en even laten staan zodat die laatsten ook lekker warm zijn:


Jummie warm tomaatje:


En op tafel samen met een lekkere salade:


Superlekker, deze komt vaker op tafel! *O*
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
  Moderator woensdag 6 mei 2020 @ 20:22:54 #77
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_192981430
quote:
6s.gif Op woensdag 6 mei 2020 16:19 schreef ijs_beer het volgende:
Begonnen met het maken van een bloemkoolsoep met garnalen.

[ afbeelding ]De ingrediėnten voor de soep zelf. (Minus de bouillonblokjes en laurierblaadjes))

[ afbeelding ]De sjalotten en het knoflookteentje al eerste.

[ afbeelding ]intussen een aardappeltje snijden.

[ afbeelding ]
En het bloemkooltje wassen.

Intussen zit dat allemaal lekker in de pan, en zijn de garnalen aan het ontdooien om te pellen. En kort voor het eten straks nog even een stokbroodje afbakken.
En het resultaat:



(En er zaten wel meer garnalen in dan die ene hoor. :+ )
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_192981680
Het recept van mijn West Afrikaanse pindasoep kwam ik ooit hier op fok tegen en dit bleek zo lekker dat ik het vaker heb gemaakt. https://www.budgetbytes.com/african-peanut-stew-vegan/

De ingrediėnten. De tomatenpuree, Sriracha en zilvervliesrijst ontbreken hier.



In de pan even aanbakken, pindasaus en tomatenpuree erbij...



Groentebouillon erbij en aan de kook brengen, zachtjes laten pruttelen tot alles bijna gaar is.



Dan de groentjes (baby paksoy deze keer) erbij, nog even door laten pruttelen en dan in een kom, met rijst, gehakte pinda, koriander en Sriracha om het af te maken.



Het was weer erg lekker! :9
pi_192981780
quote:
1s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:34 schreef Farenji het volgende:
Het recept van mijn West Afrikaanse pindasoep kwam ik ooit hier op fok tegen en dit bleek zo lekker dat ik het vaker heb gemaakt. https://www.budgetbytes.com/african-peanut-stew-vegan/

De ingrediėnten. De tomatenpuree, Sriracha en zilvervliesrijst ontbreken hier.

[ afbeelding ]

In de pan even aanbakken, pindasaus en tomatenpuree erbij...

[ afbeelding ]

Groentebouillon erbij en aan de kook brengen, zachtjes laten pruttelen tot alles bijna gaar is.

[ afbeelding ]

Dan de groentjes (baby paksoy deze keer) erbij, nog even door laten pruttelen en dan in een kom, met rijst, gehakte pinda, koriander en Sriracha om het af te maken.

[ afbeelding ]

Het was weer erg lekker! :9
Dit wil ik ook echt een keer proberen. :9
pi_192981796
Mijn witte bonen prei soep viel niet tegen, is wel voor herhaling vatbaar (vonden mijn buren ook ;))
De ingrediėnten

Spekjes en ui in de pan, even bakken

aardappel, tijm en prei er ook bij, ook even bakken

Bouillon erbij (kippen) in het recept stond 500 ml, ik heb er 1 liter van gemaakt.

Witte bonen en crčme fraīche er door heen nog even laten pruttelen.

Eindresultaat


de lente-ui en peterselie niet gebruikt die gooi ik morgen in de kip kerrie.
p.s. die witte stipjes is de crčme fraīche
pi_192981938
Hello fresh heeft de boodschappen gedaan voor de soep.
https://www.hellofresh.nl(...)bd0c61b38d1d131b1c0c
En het was weer heerlijk en vullend.

Tuurlijk weer een mini recept opgeslagen in een overvolle map ‘mini’s recepten’.
@golfer : En zo’n rookoventje is ook leuk! Doe je dat onder de afzuigkap?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 6 mei 2020 @ 20:46:05 #82
221912 minilot
Nancy boy
pi_192982006
Hoppa, pho!



Na het opslobberen hiervan hebben we het restant van de awesome bouillon zonder verdere garnituur, behoudens een kneepje limoensap, in grote mok opgedronken en dat was eigenlijk nog het allerlekkerst :9
Let me see you stripped down to the bone
pi_192982009
quote:
14s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:38 schreef Myraela het volgende:

[..]

Dit wil ik ook echt een keer proberen. :9
Hier ook opgeslagen, pindasoep staat al jaren op mijn 'moet ik nog een keer maken' lijstje.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_192982010
Zo, dat was weer lekker :Y) _O_

Fotootje van het resultaat



En nog 2 porties voor de vriezer en ik heb nog een pannetje voor van 't weekend.
Soep koken doe ik niet van het zuinige ;)

In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
  woensdag 6 mei 2020 @ 20:47:47 #85
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_192982045
Mensen! Mijn soep was de hemel! Ik ga morgen het recept uitschrijven voor pan en slowcooker, het moet zeker in het FOK! Kookboek. Ik ben zo veel van het originele recept afgeweken dat dit best telt als eigen recept.

Ik vergeet altijd om alle ingrediėnten bij elkaar op de foto te zetten. Hier zat de helft al in de slowcooker.


Na 2 uur is er courgette toegevoegd. Het laatste half uur nog room met maizena en boerenkool.
Het resultaat was een heerlijk romige comfort food soep die ik absoluut vaker ga maken.



Alles is op, geen soep voor de lunch morgen ;(
Spoilers!
pi_192982052
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:46 schreef minilot het volgende:
Hoppa, pho!

[ afbeelding ]

Na het opslobberen hiervan hebben we het restant van de awesome bouillon zonder verdere garnituur, behoudens een kneepje limoensap, in grote mok opgedronken en dat was eigenlijk nog het allerlekkerst :9
awesome bouillon is _O_

Die van mij was ook heerlijk. Had gewild dat ik er meer van had ;(
Sterkheidsbaas van alles.
pi_192982143
quote:
14s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:38 schreef Myraela het volgende:

[..]

Dit wil ik ook echt een keer proberen. :9
Ja dit is echt ook comfort food, hier word ik echt gelukkig van. :D
pi_192982236
quote:
2s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:48 schreef Lonaa het volgende:

[..]

awesome bouillon is _O_

Die van mij was ook heerlijk. Had gewild dat ik er meer van had ;(
Ja, zelf bouillon trekken kost veel tijd maar ik vind het dat echt dubbel en dwars waard. Eens in de zoveel tijd maak ik het in grote hoeveelheid en dan heb ik aan het eind een paar liter geconcentreerde supersmaakvolle bouillon die ik dan in ijsblokjes-zakjes in de vriezer gooi. Daar kan geen blokje tegenop.
  woensdag 6 mei 2020 @ 20:55:32 #89
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_192982244
quote:
1s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:43 schreef AnneX het volgende:

@:golfer : En zo’n rookoventje is ook leuk! Doe je dat onder de afzuigkap?


Afzuigkap op maximiaal en keukendeur naar buiten open.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 6 mei 2020 @ 20:56:24 #90
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_192982272
Ik wil alle soepen die jullie gemaakt hebben ook :9

En @golfer, bedankt voor me herinneren aan het feit dat ik ook een rookoventje heb.
@AnneX, dat roken kan je gewoon onder de afzuigkap doen inderdaad, is hartstikke leuk en het ruikt niet zo erg :)
Spoilers!
pi_192982274
Ik wil Nu ook (bijna) al deze soepen proberen
We have far more in common than that which devides us..
  woensdag 6 mei 2020 @ 21:05:03 #92
221912 minilot
Nancy boy
pi_192982439
Aaaa, wat een feest is deze topicserie toch! O+ Echt zo verschrikkelijk leuk om jullie allemaal aan de slag te zien!

Voor lui met pindasoep nog op de todolijst: zeker maken :Y Simpel maar lekker (En vullend! Met recht een maaltijdsoep) en ik heb er momenteel een restant van in de vriezer dat ik niet op wil maken, want dan is het op! :') O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_192982487
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2020 20:46 schreef minilot het volgende:
Hoppa, pho!

[ afbeelding ]

Na het opslobberen hiervan hebben we het restant van de awesome bouillon zonder verdere garnituur, behoudens een kneepje limoensap, in grote mok opgedronken en dat was eigenlijk nog het allerlekkerst :9
Fascinerend recept met die geblakerde ui en gember, ziet er ook prachtig uit. Hiervoor zou ik best een keer mijn vegetarische principes opzij willen zetten.
pi_192982518
Pindasoep is heerlijk :9
Leuk om iedereen weer bezig te zien
  woensdag 6 mei 2020 @ 21:11:08 #95
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_192982574
Eens. Pindasoep is zeker de bom.
Spoilers!
pi_192982936
een keer raden wat voor soep ik gemaakt heb.... :X O-)


hoofdingredient


na koken en pureren


andere ingredienten in de soepkom en broodje


eindproduct
pi_192983059
quote:
0s.gif Op woensdag 6 mei 2020 21:25 schreef Oceanonix het volgende:
een keer raden wat voor soep ik gemaakt heb.... :X O-)

Rode bietensoep.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_192983125
Ik was vanmiddag geeindigd met 2,5 uur op laag vuur. Daarna mocht er nog paprika en aardappel bij.

Nog 20 minuutjes zachtjes koken.

Klaar.

Vulde prima, smaak was oké. Niet een recept wat ik nog eens zal maken.
pi_192983214
Ook het recept van de pindasoep opgeslagen. klinkt ook al goed!

@marco : goed idee om ook voor de vriezer voorraad te koken.
Je eet toch wel meer dan 1 kopje soep zoals het daar staat - met broodjes - voor een maaltijd?
Is het servies niet Arcopal? doet erg jaren’60 aan 🤪
pi_192983505
quote:
1s.gif Op woensdag 6 mei 2020 21:37 schreef AnneX het volgende:
Ook het recept van de pindasoep opgeslagen. klinkt ook al goed!

@:marco : goed idee om ook voor de vriezer voorraad te koken.
Je eet toch wel meer dan 1 kopje soep zoals het daar staat - met broodjes - voor een maaltijd?
Is het servies niet Arcopal? doet erg jaren’60 aan 🤪
Uiteraard ;)
Na de foto heb ik het in een diep bord gegooid en er nog een pollepel bij gedaan.
Daarna heb ik hem nog een keer gevuld.
Met 3 broodjes erbij zat ik echt wel vol, hoor :+

Inderdaad Arcopal "Fruits de France"
Staat hier nog aardig wat van in de kast.
Was van moeders.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')