abonnement Unibet Coolblue
pi_189462253


MartijnKlungel twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 23:52:23 Alle ingangen naar het Binnenhof zijn vannacht al geblokkeerd door politiebusjes. Boeren willen morgen naar het Binnenhof, maar dat mag niet van minister Grapperhaus. Ook @rtvnoord volgt het #boerenprotest in Den Haag. https://t.co/qU2Sq2dWCw reageer retweet


quote:
Protesterende boeren gaan woensdag in ochtendspits op pad: grote problemen verwacht

De protesterende boeren die woensdag het Binnenhof in Den Haag willen gaan bezetten, zullen vermoedelijk in de ochtendspits voor grote problemen op wegen in het hele land zorgen. Ze hebben afgesproken om 09.00 uur bij het RIVM in Bilthoven en rijden daarna door naar Den Haag. Er doen naar verwachting duizenden boeren mee.

De actiegroep Farmers Defence Force heeft de planning voor het protest van woensdag 16 oktober vandaag bekendgemaakt. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu is eerst aan de beurt. Daar willen de boeren om 09.00 uur al zijn. ,,De Rijksdienst die met schimmige methodes en uitkomsten ons als grootste vervuiler heeft aangewezen'', staat in het programma.

Daarna rijden de 'trekkers, bussen en auto's' naar Den Haag met verschillende eisen: ,,eerst onafhankelijke metingen en pas daarna maatregelen. Geen eliminatie van boerenbedrijven, geen inbreuk op grondrechten.'' De Farmers Defence Force zegt te verwachten dat premier Rutte en landbouwminister Schouten de actievoerders woensdag aanhoren.



De plannen laten zien dat de boeren al vroeg op pad gaan. Dat zal opnieuw zorgen voor grote drukte op de Nederlandse wegen. Tijdens het protest van 1 oktober zorgden de boeren ook al voor ellenlange files.

De actie van komende woensdag, waar naar verwachting duizenden boeren aan mee zullen doen en die groter moet worden dan de boerenactie van vorige week, wordt gehouden uit protest tegen de kabinetsbesluiten. De boeren willen niet weggesaneerd worden en eisen onder meer een betere vergoeding voor nertsenfokkerijen die over enkele jaren verboden worden.

Ontbijt
Een delegatie van actievoerders blijft in Den Haag. Donderdag wil de actiegroep daar ontbijt klaarzetten voor burgers, om het 'ongemak' dat de demonstraties met zich mee hebben gebracht, te verzachten. Het moet een ontbijt worden met in Nederland geproduceerde producten. Die middag zullen de boeren die overnacht hebben in Den Haag ook nog een tocht maken langs verschillende rijksgebouwen in de stad, maakte actieleider Mark van den Oever van actiegroep Farmers Defence Force vanmiddag bekend.



https://www.ad.nl/binnenl(...)n-verwacht~a5cd1fe3/
quote:
Provincies zwichten voor boerenprotest: geen nieuwe stikstofregels voor boeren

Nadat Drenthe en Overijssel de regels geheel introkken, schortte Gelderland de invoering voorlopig op. In Groningen en Flevoland houdt het bestuur voet bij stuk.



Meerdere provinciebesturen hebben maandag besloten af te zien van de invoering van nieuwe stikstofregels. Drenthe en Overijssel schrapten de regels voor boeren, net als Friesland vorige week al deed. Gelderland schortte invoering ervan voorlopig op. Dit onder druk van demonstrerende boeren, die maandag met tractoren richting de provinciehuizen zijn getrokken. Groningen en Flevoland houden ondanks de protesten vast aan de gemaakte afspraken.

De Groningse gedeputeerde Henk Staghouwer (ChristenUnie) zei maandagavond in een persconferentie dat het provinciebestuur voet bij stuk houdt en geen uitzonderingen maakt in de nieuwe stikstofregels. ,,Vier andere provincies hebben een andere keuze gemaakt. Wij hebben gemeend daaraan vast te moeten houden." Staghouwer zei vanaf morgen met de landbouwsector en het Rijk in gesprek te gaan over een oplossing.

Eerder op de dag was de binnenstad van Groningen het toneel van grimmig protest. Demonstrerende boeren belaagden agenten met hooi en reden betonnen paaltjes omver. Een tractor reed door een afzetting bij de Vismarkt - fietsers en voorbijgangers konden hem ternauwernood ontwijken. Eén boer werd gearresteerd nadat hij met zijn tractor geprobeerd zou hebben op een politiepaard in te rijden.

Bij het provinciehuis moesten agenten met wapenstokken de menigte bij de deur weg houden. De honderden boeren daar eisten het schrappen van de stikstofregels, en dreigden de deur uit het provinciehuis te rammen - een trekker vlak voor de ingang van het provinciehuis zette hun dreigement kracht bij. Toen er om 16.30 uur nog geen conclusie was, reed de tractor de deur van het provinciehuis er daadwerkelijk uit. Agenten konden voorkomen dat de menigte naar binnen drong, zo is te zien op beelden van RTV Noord.

Koepelorganisatie LTO Noord, dat de demonstratie organiseerde, keurt de actie af en vraagt leden terug naar huis te gaan.

Drenthe, Overijssel en Gelderland
In andere provincies ging het provinciebestuur wel overstag. De Drentse gedeputeerde Henk Jumelet (CDA) zei maandagmiddag tegenover zo'n duizend boeren, die zich hadden verzameld bij het provinciehuis in Assen, dat de maatregelen worden ingetrokken. ,,Wij hebben goed geluisterd en geconstateerd dat we hetzelfde bedoelen", zei Jumelet. ,,We gaan samen terug en trekken in."

Eerder op de dag zei Jumelet nog dat de maatregelen zouden worden uitgesteld. ,,Daarmee zijn de beleidsregels van tafel tot er iets beters ligt." Later werd hij stelliger in zijn bewoordingen. Ook in Overijssel werden de stikstofregels voor boeren helemaal ingetrokken.

In Gelderland is de invoering van de maatregelen voorlopig opgeschort, in elk geval tot de collegevergadering van volgende week. Een woordvoerder laat weten dat het provinciebestuur in overleg gaat om de maatregelen ,,die voor agrariërs gelden niet of nog niet in te laten gaan".

Friesland al overstag
Vrijdag trokken enkele tientallen boeren voor een demonstratie naar Leeuwarden. Daar kregen zij van gedeputeerde Johannes Kramer (FNP) te horen dat het nieuwe stikstofbeleid wordt ingetrokken.

Het intrekken of opschorten van de invoering van nieuwe stikstofregels betekent dat er voorlopig geen nieuwe vergunningen kunnen worden afgegeven aan boerenbedrijven. Door een verstrekkend besluit van de Raad van State mogen alleen stikstof-uitstotende uitbreidingen van bedrijven volgen als die uitstoot elders wordt gecompenseerd.

Boeren vinden dat zij onevenredig hard worden getroffen door de maatregelen. Maandag zorgen demonstrerende boeren in delen van het land voor verkeersopstoppingen. Behalve naar Assen en Groningen trokken zij op tractoren naar de provinciehuizen in onder meer Haarlem, Den Haag, Zwolle en Arnhem.

https://www.nrc.nl/nieuws(...)erenprotest-a3976663

Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189462261
Nounounou wat een TT.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:38:54 #4
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462266
Iemand is #boos :')
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:38:58 #5
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_189462269
Ik las kuthoeren.
pi_189462274
Mag dat "trots op onze boeren" weg uit de OP? Zo te lezen is lang niet iedereen trots en het is bovendien een politiek en bijna militant standpunt
pi_189462275
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:38 schreef butz0rs het volgende:
Iemand is #boos :')
De boeren?
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_189462282
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:34 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dus de prioriteit zou moeten zijn laten we kijken wat we aan die massa immigratie kunnen doen ipv de boeren weer opzadelen met regels (wat ze al 20 jaar aan het doen zijn).

Sluit Schiphol een week, maar nee belangen dit dat. Het is allemaal zo hypocriet.
Dit zijn zulke loze kreten.
Schiphol is cruciaal voor de economie. Nederland is een zaken/diensten-economie geworden, niet zoals 100 jaar geleden een boereneconomie.
We hebben een enorm laag geboortecijfer en een hoog sterftecijfer door de vergrijzing, dus immigratie is cruciaal voor het voortbestaan van de natie. Boeren die vervuilen zijn dat minder/niet.

Ik heb niks tegen boeren maar je moet wel prioriteiten stellen als overheid. Vervuiling is evident, dus ga je snijden in de vervuiling die economisch het minste bijdraagt. En dan kom je vanzelf bij de landbouwsector uit.
blablablabla
pi_189462284
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:39 schreef LorneMalvo het volgende:
Mag dat "trots op onze boeren" weg uit de OP? Zo te lezen is lang niet iedereen trots en het is bovendien een politiek en bijna militant standpunt
Nee. Bedankt voor je input.
pi_189462285
Goede TT, niet politiek-correct.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:40:08 #11
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462296
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:33 schreef ACT-F het volgende:
mjhvanessen twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:29:56 Boeren worden tegengehouden op de Korte Voorhout #boerenprotest https://t.co/h4zyPV06AL reageer retweet
[ afbeelding ]
Daar komen straks nog wel meer bij.. en dan gaan ze allemaal een kant op tot ze erdoor zijn...
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:34 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Maar dit is ZO slecht. :')
Dat is juist het mooie!

Er is ook altijd een zeikuurtje op de radio aan het eind van de middag... mogen mensen inbellen en zeiken.. en dat doen ze dan ook bloedserieus.. Heerlijk is dat altijd..
pi_189462297
quote:
Kuil offert zijn internetbundel op voor ons. _O_
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:40:16 #13
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462299
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:39 schreef Ludachrist het volgende:
Goede TT, niet politiek-correct.
Ik ken alleen kutscheten :{
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:40:24 #14
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462301
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:38 schreef MC-Morgan het volgende:
Nounounou wat een TT.
pi_189462302
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:39 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Nee. Bedankt voor je input.
En jij bedankt voor je reactie. Ik heb het naast mij neergelegd
pi_189462310
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:39 schreef Elan het volgende:

[..]

Dit zijn zulke loze kreten.
Schiphol is cruciaal voor de economie. Nederland is een zaken/diensten-economie geworden, niet zoals 100 jaar geleden een boereneconomie.
We hebben een enorm laag geboortecijfer en een hoog sterftecijfer door de vergrijzing, dus immigratie is cruciaal voor het voortbestaan van de natie. Boeren die vervuilen zijn dat minder/niet.

Ik heb niks tegen boeren maar je moet wel prioriteiten stellen als overheid.
Ik denk niet dat ons opzadelen met 100.000en immigranten cruciaal is voor ons voortbestaan. Integendeel. Tevens is Schiphol cruciaal dus hypocrisie. Benoem dat dan gewoon. Loop niet te kankeren over het klimaat met kleine regels terwijl je met 1 druk op de knop veel meer kunt doen (als je uberhaupt gelooft in die waanzin).
pi_189462314
niet

klopt was niet live sorry

Deze wel :)
https://www.facebook.com/Kuilbanden/videos/2522855401266665/
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:41:19 #18
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462319
quote:
Ik zie alleen maar dat ze live waren.. er speelt een opname van eerder af..
pi_189462324
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:41 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik zie alleen maar dat ze live waren.. er speelt een opname van eerder af..
https://www.facebook.com/pg/Kuilbanden/videos/?ref=page_internal
pi_189462327
Er moeten ook gewoon meer woningen gebouwd worden, hoe kan je daar nou tegen zijn? :') Sommige mensen verliezen elke logica als er een boer bij komt kijken.
pi_189462330
Cirque de Soleil ook dit is Nederland :D _O_
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:41:50 #22
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462331
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:40 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ik denk niet dat ons opzadelen met 100.000en immigranten cruciaal is voor ons voortbestaan. Integendeel. Tevens is Schiphol cruciaal dus hypocrisie. Benoem dat dan gewoon. Loop niet te kankeren over het klimaat met kleine regels terwijl je met 1 druk op de knop veel meer kunt doen (als je uberhaupt gelooft in die waanzin).
Maar stikstofuitstoot heeft niet zoveel met klimaatverandering te maken.
pi_189462333
Die agent nam ff een bakkie koffie van de boer _O_
pi_189462338
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:31 schreef Kassamiep het volgende: [..] Wat houdt jou of de boeren precies tegen om dat te doen dan ?
Alleen het rivm heeft meetinstrumenten die meegenomen mogen worden in het model. En te weinig. Denk dat als je een methode ontwikkeld samen met lto, dat er een hoop discussie minder is. Maar wie wil dat niet? Rivm geeft weinig openheid over het rekenmodel. Zie daar de argwaan.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462342
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:40 schreef Poepz0r het volgende:

[..]
Loop niet te kankeren over het klimaat met kleine regels terwijl je met 1 druk op de knop veel meer kunt doen (als je uberhaupt gelooft in die waanzin).
Dan ben je het met het kabinet eens. Aangezien ze die knop gevonden hebben bij de boeren
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:42:41 #26
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462346
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:42 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Rivm geeft weinig openheid over het rekenmodel. Zie daar de argwaan.
Onzin, kun je gewoon inzien.
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_189462347
Belachelijk die TT
pi_189462350
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:41 schreef MadJackthePirate het volgende:
Er moeten ook gewoon meer woningen gebouwd worden, hoe kan je daar nou tegen zijn? :') Sommige mensen verliezen elke logica als er een boer bij komt kijken.
We hebben een enorm woningtekort, dat is de schuld van Den Haag en die kutpolitici willen ook nog meer woningen bouwen zeker!!!!

OOK DAAROM GEERT!!!!
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:43:02 #30
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462353
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:42 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Alleen het rivm heeft meetinstrumenten die meegenomen mogen worden in het model. En te weinig. Denk dat als je een methode ontwikkeld samen met lto, dat er een hoop discussie minder is. Maar wie wil dat niet? Rivm geeft weinig openheid over het rekenmodel. Zie daar de argwaan.
De LTO heeft 0 kennis over stikstofdepositiemodellen. En is niet onafhankelijk.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:43:08 #31
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462354
tomjanmeeus twitterde op woensdag 16-10-2019 om 09:32:53 Dus niemand vergeten vandaag. In 2014 stemde de Eerste Kamer over de stikstofregels (PAS)Voor waren:PVVVVDCDACUD66PvdA https://t.co/NdgH3khNC6 reageer retweet
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:43:15 #32
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462355
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:41 schreef StephanL het volgende:
Cirque de Soleil ook dit is Nederland :D _O_
Zullen wel raar staan te kijken.. :+
pi_189462359
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:42 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

Dan ben je het met het kabinet eens. Aangezien ze die knop gevonden hebben bij de boeren
Die knop vinden ze niet bij de boeren. Hun meting is gewoon wij van WC-eend. Nogmaals kijk naar Duitsland. Daar doen ze de metingen anders en er is geen probleem (ook in de dichtbevolkte gebieden). Het is dus maar net HOE je meet.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:43:33 #34
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462361
SLIJPTOL :o
pi_189462362
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:41 schreef MadJackthePirate het volgende:
Er moeten ook gewoon meer woningen gebouwd worden, hoe kan je daar nou tegen zijn? :') Sommige mensen verliezen elke logica als er een boer bij komt kijken.
Meer woningen voor nog meer buitenlanders met voorrang?
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_189462365
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:41 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik zie alleen maar dat ze live waren.. er speelt een opname van eerder af..
klopt was niet live sorry

Deze wel :)
https://www.facebook.com/Kuilbanden/videos/2522855401266665/
pi_189462369
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:39 schreef Elan het volgende:

[..]

Dit zijn zulke loze kreten.
Schiphol is cruciaal voor de economie. Nederland is een zaken/diensten-economie geworden, niet zoals 100 jaar geleden een boereneconomie.
We hebben een enorm laag geboortecijfer en een hoog sterftecijfer door de vergrijzing, dus immigratie is cruciaal voor het voortbestaan van de natie. Boeren die vervuilen zijn dat minder/niet.

Ik heb niks tegen boeren maar je moet wel prioriteiten stellen als overheid. Vervuiling is evident, dus ga je snijden in de vervuiling die economisch het minste bijdraagt. En dan kom je vanzelf bij de landbouwsector uit.
Immigratie van kanslozen is verre van cruciaal voor het voortbestaan. Sterker nog, hoe minder hoe beter.
Maar die discussie is enkele deuren verder.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462371
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef butz0rs het volgende:
SLIJPTOL :o
JAAA topshow.
pi_189462374
Slijptol god _O_
pi_189462376
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Meer woningen voor nog meer buitenlanders met voorrang?
Wat denk je van Nederlandse starters die niet eens meer een betaalbare woning kunnen vinden?
pi_189462377
https://www.tweedekamer.n(...)=33669&id=2013Z12941
GroenLinks heeft ook gewoon tegen dat wanbeleid van de PAS gestemd. :') En Jesse maar de schuld blijven geven. _O-

De duimen van de agrilobby zitten door middel van propaganda diep in de boerenreten en zijn degenen die echt profiteren van de race to the bottom met schaalvergroting en intensievere bedrijven.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:44:27 #42
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462379
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef butz0rs het volgende:
SLIJPTOL :o
Opzoek naar een slachtoffer... En dat is jacob niet.. _O-
pi_189462382
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Meer woningen voor nog meer buitenlanders met voorrang?
Uiteraard. WEES WELKOM IN MIJN LAND *O* *O* *O* *O*
pi_189462384
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef MC-Morgan het volgende:

[..]

JAAA topshow.
Waar zie je dat?
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:44:45 #45
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462386
LRoorda twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:28:27 Willen we boos zijn? Wees boos op zwabberbeleid van CDA en VVD die dit dossier hebben gedomineerd, geen poot hebben uitgestoken om boeren te helpen verduurzamen maar wel schaalvergroting en druk vanuit de markt in de hand werkten. reageer retweet
pi_189462389
Als het kabinet valt ga ik naar Den Haag, feestje bouwen!
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:44:55 #47
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462392
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Die knop vinden ze niet bij de boeren. Hun meting is gewoon wij van WC-eend. Nogmaals kijk naar Duitsland. Daar doen ze de metingen anders en er is geen probleem (ook in de dichtbevolkte gebieden). Het is dus maar net HOE je meet.
Duitsland is naast de taalherkomst eigenlijk op geen enkel gebied te vergelijken met Nederland. Waarom zij nu ineens relevant zijn ontgaat mij volledig.
pi_189462394
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef Yasmin23 het volgende:

[..]

Waar zie je dat?
Op de stream van de heer Kuil.
pi_189462398
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:32 schreef Poepz0r het volgende: [..] Het gaat niet om klimaat kerel. Ze willen hun land inpikken en DAT is de reden van dit alles. Er komt meer immigratie aan en die mensen moeten immers ergens wonen en laat het nou net zo zijn dat we een tekort hebben aan land en ook aan woningen. Die boeren zijn niet helemaal van gisteren. Tel daarbij op dat de politiek ineens financiele steun wil geven. 1 en 1 is 2.
Kijk, dat is nu een overzichtelijk rekenmodel, daar kan het RIVM een voorbeeld aan nemen.
And it's only the giving
That makes you
What you are
pi_189462403
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Wat denk je van Nederlandse starters die niet eens meer een betaalbare woning kunnen vinden?
Ik zie de Nederlandse starten graag oprukken naar het Binnenhof. Al die buitenlanders met voorrang op de woningmarkt is echter ook een belangrijk onderdeel van de woningnood.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_189462406
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef Chia het volgende:
https://www.tweedekamer.n(...)=33669&id=2013Z12941
GroenLinks heeft ook gewoon tegen dat wanbeleid van de PAS gestemd. :') En Jesse maar de schuld blijven geven. _O-
Ja hoor, anders kom jij even aanzetten met harde feiten. Daar geloof ik dus niet in.
Cum hoc ergo propter hoc (correlation does NOT imply causation)
De coronacijfers van vandaag zijn een achteruitkijkspiegel van één à twee weken terug: COR / Het datavertragingstopic #2
pi_189462408
Slijptol is een bn'er :D _O_
pi_189462411
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

Duitsland is naast de taalherkomst eigenlijk op geen enkel gebied te vergelijken met Nederland. Waarom zij nu ineens relevant zijn ontgaat mij volledig.
Uiteraard is het te vergelijken. Het gaat om de manier waarop de meting wordt gedaan. 15 centimeter onder het oppervlakte of 1,5 METER zoals in Duitsland. Tja dan krijg je andere resultaten he :')
pi_189462413
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:40 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ik denk niet dat ons opzadelen met 100.000en immigranten cruciaal is voor ons voortbestaan. Integendeel. Tevens is Schiphol cruciaal dus hypocrisie. Benoem dat dan gewoon. Loop niet te kankeren over het klimaat met kleine regels terwijl je met 1 druk op de knop veel meer kunt doen (als je uberhaupt gelooft in die waanzin).
Jij kan dat allemaal wel denken maar dat denk je dan verkeerd. Boeren kunnen wel hoog van de toren blazen hebben in een economisch verdienmodel (de BV Nederland) gewoon maar een heel beperkt bestaansrecht, helemaal in de toekomst.

Dit soort acties zijn hartstikke ludiek maar uiteindelijk trekken ze aan het kortste eind.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:46:11 #56
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462415
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:45 schreef StephanL het volgende:
Slijptol is een bn'er :D _O_
Jacob na vandaag ook denk ik...
pi_189462416
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef Slobeend het volgende:
LRoorda twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:28:27 Willen we boos zijn? Wees boos op zwabberbeleid van CDA en VVD die dit dossier hebben gedomineerd, geen poot hebben uitgestoken om boeren te helpen verduurzamen maar wel schaalvergroting en druk vanuit de markt in de hand werkten. reageer retweet
Ze zouden pas zwabberen als ze nu ineens wel de boeren zouden steunen.
pi_189462418
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef Chia het volgende:
https://www.tweedekamer.n(...)=33669&id=2013Z12941
GroenLinks heeft ook gewoon tegen dat wanbeleid van de PAS gestemd. :') En Jesse maar de schuld blijven geven. _O-

De duimen van de agrilobby zitten door middel van propaganda diep in de boerenreten en zijn degenen die echt profiteren van de race to the bottom met schaalvergroting en intensievere bedrijven.
Zo zie je maar weer dat ook dit de schuld van de klimaatdrammers is.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189462420
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Jacob na vandaag ook denk ik...
Ja ook, het is hem gegund.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:46:35 #60
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462428
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:56 schreef VoMy het volgende:

[..]

_O_
Nou, succes @:Bensel, laat maar weten als je het allemaal doorgespit hebt :P.
HIer staan heel wat formules in. Ik heb het doorgelezen (doorrekenen ga ik niet aan beginnen, dat geloof ik wel). Als je echter het document doorneemt dan zie je ook dat er best veel aannames in staan. Ik mis behoorlijk wat statistische onderbouwing. In dit soort modellen valt alles samen met de parameters die gebruikt worden, bijv de indeling op 2.1. Daar staat dat Nederland opgedeeld is in 6 vlakken vanwege de windcondities, maar geeft daarbij geen verdere verklaring hoe de verdeling van deze gebieden tot stand is gekomen. dit kan significante verschillen opleveren als je bijv in gebied 1 ingedeeld wordt, terwijl de omstandigheden dichter bij gebied 5 passen. ( zie verdeling in flevoland.

Overigens valt en staat alles ook bij de implementatie van het model.er is niet voor niets gevraagd om deze zaken te openbaren. 1 fout, 1 verkeerde afronding ergens kan een groot verschil veroorzaken
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189462432
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef Elan het volgende:

[..]

Jij kan dat allemaal wel denken maar dat denk je dan verkeerd. Boeren kunnen wel hoog van de toren blazen hebben in een economisch verdienmodel (de BV Nederland) gewoon maar een heel beperkt bestaansrecht, helemaal in de toekomst.

Dit soort acties zijn hartstikke ludiek maar uiteindelijk trekken ze aan het kortste eind.
Boeren trekken altijd (zie resultaten in het verleden) aan het langste eind. En dat al honderden jaren. Of dacht je dat de provincies (zie gisteren) ineens voor jan lul de regels gaan versoepelen. Ze zijn ontzettend bang.
pi_189462439
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:44 schreef MC-Morgan het volgende:

[..]

Op de stream van de heer Kuil.
Hij is zo hyper :')
Sterkheidsbaas van alles.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:47:57 #64
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462441
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

Ze zouden pas zwabberen als ze nu ineens wel de boeren zouden steunen.
Dat doen ze want beide partijen hebben twijfels geuit richting RIVM.
pi_189462449
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:47 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Hij is zo hyper :')
Leuk man, zo iemand.
pi_189462451
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef VoMy het volgende:

[..]

De LTO heeft 0 kennis over stikstofdepositiemodellen. En is niet onafhankelijk.
Dan kan je ook alle wetten schrappen die voor de, pharmaindustrie, industrie zijn of uit Brussel komen.

Bekijk anders even de docu 'the brussels business'.
Geen enkele wet is onafhankelijk en neutraal. Jij hebt echt geen idee hoe de politiek werkt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:48:37 #67
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462455
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef StephanL het volgende:

[..]

Ja ook, het is hem gegund.
Heeft een enorm bandenbedrijf ook.. Mooi figuur.. km of zes hiervandaan..
Zn broers zijn ook allemaal ondernemer en goede ook.. diverse prijzen gewonnen etc..
pi_189462456
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:47 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat doen ze want beide partijen hebben twijfels geuit richting RIVM.
Achteraf een koe in de kont kijken. Dit geloof je toch zelf niet he. NU hebben ze ineens meer twijfels, want de boeren komen in opstand. Slecht toneel hoor.
pi_189462457
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:43 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Immigratie van kanslozen is verre van cruciaal voor het voortbestaan. Sterker nog, hoe minder hoe beter.
Maar die discussie is enkele deuren verder.
Ah een extreemrechts boertje gespot.
Merendeel van de immigranten zijn gewoon arbeidsmigranten, met name uit Oost Europa/Polen.
Die zijn niet te beroerd om met hun handjes te werken en ons uit de brand te helpen.. Mits je ze kunt huisvesten natuurlijk.
blablablabla
pi_189462458
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:48 schreef StephanL het volgende:

[..]

Leuk man, zo iemand.
Dit vind ik wel vermakelijk :D
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462459
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:47 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Dat doen ze want beide partijen hebben twijfels geuit richting RIVM.
Dan zwabberen ze idd.
pi_189462460
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:47 schreef LorneMalvo het volgende:

[..]

1,5 meter onder de oppervlakte is inderdaad een mooie afstand om je hoofd in te stoppen
Doodsbedreiging!!!
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462461
Ben benieuwd hoe lang ze blijven, anders wordt het dit weekend ook nog chaos.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:49:31 #74
80382 manny
30 is best veel
pi_189462466
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Uiteraard is het te vergelijken. Het gaat om de manier waarop de meting wordt gedaan. 15 centimeter onder het oppervlakte of 1,5 METER zoals in Duitsland. Tja dan krijg je andere resultaten he :')
Ik snap sowieso al niet waarom de overheid gebruikt maakt van externe bureaus en wetenschappelijk onderbouwde studies.

Ze kunnen het toch gewoon even op Facebook checken of een paar boeren bellen. Die weten precies hoe het zit.
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:49:31 #75
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462467
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:47 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Hij is zo hyper :')
Zo is ie elke dag... zn personeel is altijd blij dat ie niet op de zaak is.. _O-
pi_189462470
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:48 schreef Elan het volgende:

[..]

Ah een extreemrechts boertje gespot.
Merendeel van de immigranten zijn gewoon arbeidsmigranten, met name uit Oost Europa/Polen.
Die zijn niet te beroerd om met hun handjes te werken en ons uit de brand te helpen.. Mits je ze kunt huisvesten natuurlijk.
Waarom druk je die user meteen extreemrechts in? Wat is dat voor waanzin? En nee het MERENDEEL zijn geen arbeidsimmigranten, want dat weten we gewoonweg niet, aangezien er van velen gewoon niks bekend is als ze hier binnen komen.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:49:48 #77
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462471
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:48 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Achteraf een koe in de kont kijken. Dit geloof je toch zelf niet he. NU hebben ze ineens meer twijfels, want de boeren komen in opstand. Slecht toneel hoor.
Ja precies. Maar waarom dan de woede richting Klaver bijvoorbeeld?
pi_189462472
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Zo is ie elke dag... zn personeel is altijd blij dat ie niet op de zaak is.. _O-
Oh my... :D :')

Ik merk dat ik echt enorm zit te grijnzen om die kerel. :D
Sterkheidsbaas van alles.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:50:09 #79
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_189462474
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef manny het volgende:

Ze kunnen het toch gewoon even op Facebook checken of een paar boeren bellen. Die weten precies hoe het zit.
klopt en anders rijden ze wel even naar het RIVM om de zaak recht te zetten

nog even en de boeren gaan met geweld bewijzen dat de aarde plat is
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_189462482
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:48 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ah je reageert niet op de feiten, oke :')
De feiten. Daar heb je ze weer. De feiten zijn dat boeren massaal gratis geld krijgen, nauwelijks een meerwaarde hebben voor onze economie maar wel de vrijheid nemen om voor militante vervuilers te spelen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:50:29 #81
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_189462486

Livestream vanuit de trekker`
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_189462488
quote:
RIVM-directeur Hans Brug stond de protesterende boeren te woord in Bilthoven. Na de toespraken krijgt hij het met een aantal demonstranten aan de stok
.
https://www.telegraaf.nl/(...)n-rivm-directeur-aan
==============
Wij zijn wetenschappelijk onafhankelijk... Geloof er geen snars van!
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:50:52 #83
3542 Gia
User under construction
pi_189462493
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:39 schreef LorneMalvo het volgende:
Mag dat "trots op onze boeren" weg uit de OP? Zo te lezen is lang niet iedereen trots en het is bovendien een politiek en bijna militant standpunt
Het is iemands mening, en ik deel die. Dus, kan het a.u.b. blijven staan?
pi_189462499
quote:
15s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:50 schreef junkiesietze het volgende:

Livestream vanuit de trekker`
Poah, lekker nummertje op de achtergrond. _O_
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:51:22 #85
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_189462502
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Waarom druk je die user meteen extreemrechts in? Wat is dat voor waanzin? En nee het MERENDEEL zijn geen arbeidsimmigranten, want dat weten we gewoonweg niet, aangezien er van velen gewoon niks bekend is als ze hier binnen komen.
Nou, van het legale aantal migranten weten we eigenlijk alles...
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_189462503
quote:
15s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:50 schreef junkiesietze het volgende:

Livestream vanuit de trekker`
_O_
Sterkheidsbaas van alles.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:51:26 #87
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462504
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef manny het volgende:

[..]

Ik snap sowieso al niet waarom de overheid gebruikt maakt van externe bureaus en wetenschappelijk onderbouwde studies.

Ze kunnen het toch gewoon even op Facebook checken of een paar boeren bellen. Die weten precies hoe het zit.
Gheghe.
pi_189462510
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:50 schreef Gia het volgende:

[..]

Het is iemands mening, en ik deel die. Dus, kan het a.u.b. blijven staan?
Vind je het dan voortaan ook goed als we jihadistische meningen gaan verkondigen? En natuurlijk plaatjes van die mening in de OP gaan zetten
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:51:49 #89
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462512
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:50 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Oh my... :D :')

Ik merk dat ik echt enorm zit te grijnzen om die kerel. :D
Hier ook..
Enorm organisatietalent... :Y
pi_189462514
Straks nog even Zender Obama vanaf het Malieveld om het af te maken.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:52:15 #91
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189462518
Allemaal helicopters boven Voorburg
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:52:21 #92
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462520
de a12 is afgezet door het leger...
pi_189462521
Straks leuk voor alle kinderen om te gaan kijken *O*
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:52:43 #94
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189462527
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:52 schreef Zolderkamer het volgende:
de a12 is afgezet door het leger...
Dat verklaart want daar woon ik 500 meter van af.
pi_189462530
Wat een stad toch he Den Haag
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:53:05 #96
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462533
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:52 schreef Momo... het volgende:

[..]

Dat verklaart want daar woon ik 500 meter van af.
Livestream ~O>
pi_189462534
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Waarom druk je die user meteen extreemrechts in? Wat is dat voor waanzin? En nee het MERENDEEL zijn geen arbeidsimmigranten, want dat weten we gewoonweg niet, aangezien er van velen gewoon niks bekend is als ze hier binnen komen.
Gast. Je weet niet eens waar over je praat. De grootste groep zijn Polen en Oost Europeanen, die komen hier om het werk te doen waar wij Nederlanders geen zin in hebben.

Laat je huis maar eens renoveren, kans is zeer groot dat je een zooi Polen of Bulgaren over de vloer krijgt.

quote:
Belangrijkste inkomstenbron
De reden waarom personen immigreren naar Nederland hoeft niet altijd hetgeen te zijn wat zij in Nederland daadwerkelijk gaan doen. Van alle personen die in 2011 naar Nederland migreerden en na 1 jaar nog steeds in Nederland woonden, was 35,9 procent werknemer of zelfstandige, met werk als belangrijkste bron van inkomen. Na vijf jaar was 45,1 procent van de immigranten die toen nog steeds in Nederland woonden werknemer of zelfstandige, 24,1 procent was schoolkind of student en 14,7 procent had een uitkering en/of pensioen.
Bron CBS
Om te werken, dus arbeidsmigranten :)
blablablabla
pi_189462535
RIVM-directeur spreekt boeren toe in De Bilt.

https://nos.nl/video/2306(...)-toe-in-de-bilt.html
pi_189462537
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:45 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Ik zie de Nederlandse starten graag oprukken naar het Binnenhof. Al die buitenlanders met voorrang op de woningmarkt is echter ook een belangrijk onderdeel van de woningnood.
Ik zie het liefst heel NL naar het malieveld oprukken. En het binnenhof.

Landsbestuur van lik me vestje.
Tijd voor nieuwe politiek met oplossingen ipv deze maatschappelijke polarisering en spekken van banken en grootbedrijven.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462542
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef Bensel het volgende:
dit kan significante verschillen opleveren als je bijv in gebied 1 ingedeeld wordt, terwijl de omstandigheden dichter bij gebied 5 passen. ( zie verdeling in flevoland.
Als je gewoon even verder leest zie je dat ze daar rekening mee houden door voor elke receptor die ze hebben de drie dichtstbijzijnde districten te nemen om zo dat soort problemen voor te zijn.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189462546
Alwin_R09 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:18:10 #Boerenprotesten #Boerenactie #BoerInActie Beste boeren en boerinnen LET OP, vanmorgen op UtrechtCS een flink aantal bekende #Klimaatterroristen en #Dierenactivisten op de trein naar Den Haag zien stappen. Wees op je hoede voor infiltratie van dit soort opruiers! reageer retweet
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:53:55 #102
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_189462549
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:46 schreef Bensel het volgende:

[..]

HIer staan heel wat formules in. Ik heb het doorgelezen (doorrekenen ga ik niet aan beginnen, dat geloof ik wel). Als je echter het document doorneemt dan zie je ook dat er best veel aannames in staan. Ik mis behoorlijk wat statistische onderbouwing. In dit soort modellen valt alles samen met de parameters die gebruikt worden, bijv de indeling op 2.1. Daar staat dat Nederland opgedeeld is in 6 vlakken vanwege de windcondities, maar geeft daarbij geen verdere verklaring hoe de verdeling van deze gebieden tot stand is gekomen. dit kan significante verschillen opleveren als je bijv in gebied 1 ingedeeld wordt, terwijl de omstandigheden dichter bij gebied 5 passen. ( zie verdeling in flevoland.

Overigens valt en staat alles ook bij de implementatie van het model.er is niet voor niets gevraagd om deze zaken te openbaren. 1 fout, 1 verkeerde afronding ergens kan een groot verschil veroorzaken
Heb het ook gelezen.

Wat ik vooral opvallend vind dat er bij NH3 depositie alleen maar bemesting van boeren staat. En bij de conclusie staat dan dat NH3 vooral beinvloed wordt door bemesting.. eh.. ja. Ik vraag me dan af zijn alle andere NH3 bronnen dan echt verwaarloosbaar. Hoe zit het bijvoorbeeld met rioolzuiveringen, hondenuitlaatplekken, particulieren die bemesten, wilde populaties dieren (bv ganzen) etc....
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:54:00 #103
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189462550
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Livestream ~O>
Ik hoor alleen getoeter en helicopter hierboven
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:54:21 #104
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462556
Goulashkanon ook mee zie ik
pi_189462562
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Oostwoud het volgende:
Alwin_R09 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:18:10 #Boerenprotesten #Boerenactie #BoerInActie Beste boeren en boerinnen LET OP, vanmorgen op UtrechtCS een flink aantal bekende #Klimaatterroristen en #Dierenactivisten op de trein naar Den Haag zien stappen. Wees op je hoede voor infiltratie van dit soort opruiers! reageer retweet
Sensatie :9~
pi_189462569
Chaos is echt kompleet rond Utrecht, genot :D
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:55:13 #107
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189462574
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Wat ik vooral opvallend vind dat er bij NH3 depositie alleen maar bemesting van boeren staat. En bij de conclusie staat dan dat NH3 vooral beinvloed wordt door bemesting.. eh.. ja. Ik vraag me dan af zijn alle andere NH3 bronnen dan echt verwaarloosbaar. Hoe zit het bijvoorbeeld met rioolzuiveringen, hondenuitlaatplekken, particulieren die bemesten, wilde populaties dieren (bv ganzen) etc....
Volgens mij zijn die wel verwaarloosbaar in vergelijken met miljoenen koeien, varkens etc. En er is ook nog ergens een overig post voor dat soort dingen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:55:39 #108
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462581


Mensen op het viaduct
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:56:29 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_189462595
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:55 schreef Zolderkamer het volgende:
[ afbeelding ]

Mensen op het viaduct
Leuk voor ze
pi_189462601
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja precies. Maar waarom dan de woede richting Klaver bijvoorbeeld?
Omdat ook hij uit zijn nek lult.
pi_189462602
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:48 schreef Elan het volgende:

[..]

Ah een extreemrechts boertje gespot.
Merendeel van de immigranten zijn gewoon arbeidsmigranten, met name uit Oost Europa/Polen.
Die zijn niet te beroerd om met hun handjes te werken en ons uit de brand te helpen.. Mits je ze kunt huisvesten natuurlijk.
Kijk, hebben we weer de 'extreem rechts' frame.
Zoals links langharig uitvretend tuig altijd doet als ze het niet eens zijn met iemand.
Blijf maar lekker in je utopie van je maakbaarheidsideaal. NL komt er langzaam achter wat dit gekloot allemaal inhoud.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462607
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:55 schreef Momo... het volgende:

[..]

Volgens mij zijn die wel verwaarloosbaar in vergelijken met miljoenen koeien, varkens etc. En er is ook nog ergens een overig post voor dat soort dingen.
ik denk dat dit wat tegenvalt. het is alles wat op de akkers terechtkomt, dus ook van het vliegverkeer, ook van de industrie.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:57:07 #113
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462611
FarmersForce twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:46:42 A12 is gesloten wegens een ongeluk met 2 vrachtwagens.Dus niet om de boeren te dwarsbomen. reageer retweet
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:57:13 #114
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189462614
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:55 schreef Zolderkamer het volgende:
[ afbeelding ]

Mensen op het viaduct
_O_
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:57:31 #115
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462618
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:52 schreef Zolderkamer het volgende:
de a12 is afgezet door het leger...
regio15 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:48:23 De afzetting bij #Nootdorp, waardoor het verkeer richting ADO-stadion wordt geleid. Inmiddels zijn de boeren door de afzetting heen, nadat de Defensie-voertuigen even aan de kant waren gegaan. #boerenprotest https://t.co/gymMP2azm9 reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 12:57:42 #116
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_189462621
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:57 schreef Bensel het volgende:

[..]

ik denk dat dit wat tegenvalt. het is alles wat op de akkers terechtkomt, dus ook van het vliegverkeer, ook van de industrie.
Industrie en vliegverkeer worden wel meegerekend hoor.
pi_189462629
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:56 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Kijk, hebben we weer de 'extreem rechts' frame.
Zoals links langharig uitvretend tuig altijd doet als ze het niet eens zijn met iemand.
Blijf maar lekker in je utopie van je maakbaarheidsideaal. NL komt er langzaam achter wat dit gekloot allemaal inhoud.
Nou meer een tegengeluid ,bij veel van die boeren leeft dat wel, dat het de schuld is van immigranten dat ze gepakt worden.
blablablabla
pi_189462631
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Oostwoud het volgende:
Alwin_R09 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:18:10 #Boerenprotesten #Boerenactie #BoerInActie Beste boeren en boerinnen LET OP, vanmorgen op UtrechtCS een flink aantal bekende #Klimaatterroristen en #Dierenactivisten op de trein naar Den Haag zien stappen. Wees op je hoede voor infiltratie van dit soort opruiers! reageer retweet
Ow, gaan de antifa's op zoek naar rellen?
Zie hier waar het geweld vandaan komt.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462632
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Elan het volgende:

[..]

Gast. Je weet niet eens waar over je praat. De grootste groep zijn Polen en Oost Europeanen, die komen hier om het werk te doen waar wij Nederlanders geen zin in hebben.

Laat je huis maar eens renoveren, kans is zeer groot dat je een zooi Polen of Bulgaren over de vloer krijgt.
[..]

Om te werken, dus arbeidsmigranten :)
CBS oke :')
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 12:58:31 #120
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189462639
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Oostwoud het volgende:
Alwin_R09 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 10:18:10 #Boerenprotesten #Boerenactie #BoerInActie Beste boeren en boerinnen LET OP, vanmorgen op UtrechtCS een flink aantal bekende #Klimaatterroristen en #Dierenactivisten op de trein naar Den Haag zien stappen. Wees op je hoede voor infiltratie van dit soort opruiers! reageer retweet
Weg met dat tuig.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189462642
snert _O_
pi_189462646
Hahahaha die stream. O+
Sterkheidsbaas van alles.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:58:56 #123
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462650
Verse snert.. 150 liter....
pi_189462652
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:58 schreef Lemsterr het volgende:
snert _O_
Dit :9~
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:59:39 #126
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462659
Vers menschen!! Versch!!

DIT IS GEVULD
  woensdag 16 oktober 2019 @ 12:59:48 #127
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462660
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:58 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ow, gaan de antifa's op zoek naar rellen?
Zie hier waar het geweld vandaan komt.
Zie waar?
pi_189462661
Er komt een DJ, gezellig hoor. Dagje weg met de stichting!
blablablabla
pi_189462663
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:58 schreef Elan het volgende:

[..]

Nou meer een tegengeluid ,bij veel van die boeren leeft dat wel, dat het de schuld is van immigranten dat ze gepakt worden.
We weten allemaal dat de schuld bij de rabobank ligt. Vroeger de boerenleenbank
pi_189462665
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:59 schreef Elan het volgende:
Er komt een DJ, gezellig hoor. Dagje weg met de stichting.
_O-

Is toch leuk dit :D
pi_189462673
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:59 schreef Zolderkamer het volgende:
Vers menschen!! Versch!!

DIT IS GEVULD
KIJK HEM ROEREN. MET SOUPLESSE _O_
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462675
Super, jij ook bedankt tegen Politie :D
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:00:48 #133
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189462679
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:58 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

CBS oke :')
Oh ja, data die jouw verdraaide wereldbeeld niet ondersteund klopt niet inderdaad. :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
pi_189462685
Ze nemen potver heel Den Haag over.
pi_189462690
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:59 schreef Elan het volgende:
Er komt een DJ, gezellig hoor. Dagje weg met de stichting!
Dat gevoel had ik bij die mongolen die als een idioot stonden te dansen (onder invloed van?) tijdens die klimaatprotesten. Wat een volk is dat :') Die hebben totaal geen idee hoe het leven werkt en werken hebben ze uberhaupt nog nooit van gehoord :')
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:01:12 #136
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462691
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:00 schreef Lonaa het volgende:

[..]

KIJK HEM ROEREN. MET SOUPLESSE _O_
Kijk mensen kijk!

Oh Oh er komen weer trekkers aan.. waarom hee wat heee
pi_189462692
Je zal bij dat circus werken, weet je ook niet wat je overkomt _O-
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:01:17 #138
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_189462693
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_189462695
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:49 schreef manny het volgende:

[..]

Ik snap sowieso al niet waarom de overheid gebruikt maakt van externe bureaus en wetenschappelijk onderbouwde studies.

Ze kunnen het toch gewoon even op Facebook checken of een paar boeren bellen. Die weten precies hoe het zit.
Nou.. Als ze alleen al wat meer gezond boeren verstand (gbv, realisme) zouden gebruiken, zou NL er maatschappelijk een stuk toffer uitzien.

Heb je feesboek niet voor nodig. En lobbyclubjes ook niet.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:01:42 #140
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462696
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:00 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Oh ja, data die jouw verdraaide wereldbeeld niet ondersteund klopt niet inderdaad. :')
Het CBS wordt betaald door de elite!!
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:01:43 #141
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462697
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef StephanL het volgende:
Ze nemen potver heel Den Haag over.
Dat zei ik al.. ze komen met meer dan verwacht...
pi_189462699
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:58 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ow, gaan de antifa's op zoek naar rellen?
Zie hier waar het geweld vandaan komt.
Van de boeren?

Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_189462700
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef Elan het volgende:
Je zal bij dat circus werken, weet je ook niet wat je overkomt _O-
Die denken WTF is dit. Onze voorstelling :o
pi_189462701
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Kijk mensen kijk!

Oh Oh er komen weer trekkers aan.. waarom hee wat heee
HEUJ!

_O-
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462703
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dat gevoel had ik bij die mongolen die als een idioot stonden te dansen (onder invloed van?) tijdens die klimaatprotesten. Wat een volk is dat :') Die hebben totaal geen idee hoe het leven werkt en werken hebben ze uberhaupt nog nooit van gehoord :')
Over uitvreters gesproken...
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:02:03 #146
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462715
Hahaha
'ER STAAN ER WAT TE WACHTEN. IK WEET NIET WAAROM. Oh stoplichten'

_O-
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462716
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef StephanL het volgende:

[..]

Die denken WTF is dit. Onze voorstelling :o
Stonden er 2 weken terug ook al.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_189462718
quote:
Meer dan 6000 kiekers :)
pi_189462720
Die livestream is al duizend keer geplaatst hier..
pi_189462721
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Van de boeren?

[ afbeelding ]
Niet van de boeren? Je hebt de video niet gezien blijkt wel. Die kerel kreeg een klap van een agent en die boer deed niks. Kijk de video maar, staat overal wel.
pi_189462722
quote:
Joh, waar denk je dat we al naar kijken :D
pi_189462723
quote:
nee joh echt

maar deze op van een friese colonne op de snelweg is ook mooi om te zien
pi_189462724
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:58 schreef Red_85 het volgende:

[..]

Ow, gaan de antifa's op zoek naar rellen?
Zie hier waar het geweld vandaan komt.
Denk niet dat ze zich de vingers eraan zullen branden, die schelden liever hulpeloze oudjes uit want die kunnen zich niet verweren. Dat links protest tuig van deze tijd is laf, lekker veilig protesteren in hun safe space waar ze niets kan overkomen. Veel meer respect voor de veelal linkse demonstranten tientallen jaren geleden, die namen nog eens een risico.
pi_189462728
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:02 schreef Noordzijde het volgende:
Die livestream is al duizend keer geplaatst hier..
En terecht.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462730
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:01 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dat gevoel had ik bij die mongolen die als een idioot stonden te dansen (onder invloed van?) tijdens die klimaatprotesten. Wat een volk is dat :') Die hebben totaal geen idee hoe het leven werkt en werken hebben ze uberhaupt nog nooit van gehoord :')
Ook mongolen, allemaal normaal doen. Erg moeilijk kennelijk.
blablablabla
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:03:20 #157
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189462733
Dikke claas trekker, en een john deere. een VENT
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189462734
Roermachine? of wat voor machine?
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 13:03:33 #159
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462737
Dit zegt veel
RoelMaalderink twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:39:18 Wat mogen de boeren wél en de klimaatactivisten niet? https://t.co/AcQGgzM1K6 reageer retweet
pi_189462742
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:03 schreef StephanL het volgende:
Roermachine? of wat voor machine?
rooimachine
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189462744
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:02 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Denk niet dat ze zich de vingers eraan zullen branden, die schelden liever hulpeloze oudjes uit want die kunnen zich niet verweren. Dat links protest tuig van deze tijd is laf, lekker veilig protesteren in hun safe space waar ze niets kan overkomen. Veel meer respect voor de veelal linkse demonstranten tientallen jaren geleden, die namen nog eens een risico.
Ja, die verminkten nog weleens een andersdenkende voor het leven.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_189462745
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:02 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Niet van de boeren? Je hebt de video niet gezien blijkt wel. Die kerel kreeg een klap van een agent en die boer deed niks. Kijk de video maar, staat overal wel.
Heb de video wel degelijk gezien. Een clubje boeren probeerde met geweld het provinciehuis binnen te dringen en kreeg toen een paar knuppels tegen de harses.

Ben het verder wel eens met de boertjes, maar met dat soort acties maak je natuurlijk geen vrienden.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:04:03 #163
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462752
Ondertussen op het strand... filmpje

SEHJO17_1 twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:59:54 Onze speler Davy is onderweg naar Den Haag om te demonstreren. Op de A12 staat het helemaal vast maar het lijkt er op dat ze een alternatieve route hebben gevonden. Namens spelersgroep en begeleiding veel succes Davy!! https://t.co/Cbzp3YKyKb reageer retweet
*O*
pi_189462753
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:03 schreef Elan het volgende:

[..]

Ook mongolen, allemaal normaal doen. Erg moeilijk kennelijk.
Er is wel 1 heel belangrijk verschil: Boeren komen op voor hun eigen werk en geld. De klimaatdrammers komen op voor het klimaat en werken hebben ze nooit van gehoord.
pi_189462758
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:03 schreef Bensel het volgende:

[..]

rooimachine
Ohhh :P
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:04:43 #166
464681 hollandia02
"The Young Boy"
pi_189462760
Kom op jongens,
gasss
In Rotterdam verdienen ze het, in Den Haag verdelen ze het en in Amsterdam smijten ze het over de balk.
Jules Deelder, may he rest in peace
pi_189462762
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 12:53 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Heb het ook gelezen.

Wat ik vooral opvallend vind dat er bij NH3 depositie alleen maar bemesting van boeren staat. En bij de conclusie staat dan dat NH3 vooral beinvloed wordt door bemesting.. eh.. ja. Ik vraag me dan af zijn alle andere NH3 bronnen dan echt verwaarloosbaar. Hoe zit het bijvoorbeeld met rioolzuiveringen, hondenuitlaatplekken, particulieren die bemesten, wilde populaties dieren (bv ganzen) etc....
http://emissieregistratie(...)ternational/nec.aspx

Redelijk verwaarloosbaar, landbouw is ruim 85% van alle ammoniak. Volgens mij corrigeren ze de NH3 wel voor dit soort dingen in het model, trouwens.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:04:51 #168
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_189462763
2 uur geleden hier vandaan 180 tractoren vertrokken met een extra frietkraam.

Je moet tenslotte al die monden voederen met verse piepers.
If you can dream it, you can do it...
pi_189462765
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:03 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Heb de video wel degelijk gezien. Een clubje boeren probeerde met geweld het provinciehuis binnen te dringen en kreeg toen een paar knuppels tegen de harses.

Ben het verder wel eens met de boertjes, maar met dat soort acties maak je natuurlijk geen vrienden.
Dus dan zijn we het erover eens dat de boeren GEEN geweld gebruikte. Iets wat de NOS wel melde, wat dus niet zo is.
pi_189462768
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:03 schreef Slobeend het volgende:
Dit zegt veel
RoelMaalderink twitterde op woensdag 16-10-2019 om 12:39:18 Wat mogen de boeren wél en de klimaatactivisten niet? https://t.co/AcQGgzM1K6 reageer retweet
Dit is een direct gevolg van het geromantiseerde beeld dat mensen hebben van boeren door Boer Zoekt Vrouw.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:05:28 #171
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462775
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:04 schreef Books1 het volgende:
2 uur geleden hier vandaan 180 tractoren vertrokken met een extra frietkraam.

Je moet tenslotte al die monden voederen met verse piepers.
De rooimachine komt net aan.. nu nog schilmesjes.... :+
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:05:31 #172
153121 butz0rs
Dat zijn jouw feiten
pi_189462777
Xerion _O_
pi_189462783
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:05 schreef Elan het volgende:

[..]

Dit is een direct gevolg van het geromantiseerde beeld dat mensen hebben van boeren door Boer Zoekt Vrouw.
Ik denk dat de mensen veel sympathie hebben voor de boeren omdat die opkomen voor hun eigen PORTEMONNEE. Niet zozeer dankzij een tv programma :')
pi_189462789
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:04 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dus dan zijn we het erover eens dat de boeren GEEN geweld gebruikte. Iets wat de NOS wel melde, wat dus niet zo is.
Kerel, ik zag boeren die met zwaaiende vuisten het provinciehuis probeerden binnen te dringen. Dat heet in normaal Nederlands gewoon 'geweld gebruiken'.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:06:39 #175
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462793
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:04 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Er is wel 1 heel belangrijk verschil: Boeren komen op voor hun eigen werk en geld. De klimaatdrammers komen op voor het klimaat en werken hebben ze nooit van gehoord.
Nobel, opkomen voor je eigen portemonnee ipv het welzijn van de planeet en iedereen die er op leeft.
pi_189462794
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:05 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ik denk dat de mensen veel sympathie hebben voor de boeren omdat die opkomen voor hun eigen PORTEMONNEE. Niet zozeer dankzij een tv programma :')
En hoevaak zie je nou zoveel boeren? Is toch prachtig? :D _O_
pi_189462796
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:05 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ik denk dat de mensen veel sympathie hebben voor de boeren omdat die opkomen voor hun eigen PORTEMONNEE. Niet zozeer dankzij een tv programma :')
Iets zegt mij dat jullie elkaar niet niet kunnen overtuigen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:06:50 #178
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462797
Telegraaf:

Boerenprotest loopt uit de hand

:') |:(
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:07:09 #179
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_189462805
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 11:50 schreef Bensel het volgende:

Daar staan geen rekenmodellen. Wel raporten., verwijzingen naar modellen en meetmethoden, maar hetgene waar het om draait, de rekenmethode, de formules om tot de resultaten te komen, staan hier niet
Dit dus. Maar dat is ook tig keer verteld hier.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:07:15 #180
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189462806
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:05 schreef Elan het volgende:

[..]

Dit is een direct gevolg van het geromantiseerde beeld dat mensen hebben van boeren door Boer Zoekt Vrouw.
:')

Nee. Omdat dit hardwerkende mensen zijn die hen onrecht wordt aangedaan.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189462811
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:06 schreef Zolderkamer het volgende:
Telegraaf:

Boerenprotest loopt uit de hand

:') |:(
Wat :')
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462813
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:04 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Er is wel 1 heel belangrijk verschil: Boeren komen op voor hun eigen werk en geld. De klimaatdrammers komen op voor het klimaat en werken hebben ze nooit van gehoord.
Ja als het om GELD gaat krijg je die boeren wel gemobiliseerd. Dan heb ik toch liever mensen die staan voor een ideaal dan om te graaien.
blablablabla
pi_189462815
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:04 schreef Poepz0r het volgende:
Boeren komen op voor hun eigen werk en geld.
Dat geld is van de Rabobank en het werk wordt gedaan door loonwerkers.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:07:36 #184
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_189462818
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:05 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De rooimachine komt net aan.. nu nog schilmesjes.... :+
😂😂😂

Ze zetten hun collega's maar aan het schillen genoeg voorhanden.
If you can dream it, you can do it...
pi_189462824
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:07 schreef AchJa het volgende:

[..]

Dit dus. Maar dat is ook tig keer verteld hier.
Inmiddels is Bensel erachter gekomen dat de rekenmodellen ook gewoon openbaar zijn.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_189462827
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:06 schreef VoMy het volgende:

[..]

Nobel, opkomen voor je eigen portemonnee ipv het welzijn van de planeet en iedereen die er op leeft.
Boks
blablablabla
pi_189462830
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:06 schreef Zolderkamer het volgende:
Telegraaf:

Boerenprotest loopt uit de hand

:') |:(
Het bericht dat je wist dat zou komen is eindelijk hier
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:08:05 #188
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462831
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:04 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Dus dan zijn we het erover eens dat de boeren GEEN geweld gebruikte. Iets wat de NOS wel melde, wat dus niet zo is.
Een deur openbeuken zodat je bestuurders kunt lastig vallen zit wel in de categorie geweld gebruiken.
pi_189462833
quote:
6s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:07 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

:')

Nee. Omdat dit hardwerkende mensen zijn die hen onrecht wordt aangedaan.
_O- _O-
blablablabla
pi_189462836
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:07 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja als het om GELD gaat krijg je die boeren wel gemobiliseerd. Dan heb ik toch liever mensen die staan voor een ideaal dan om te graaien.
Idealen zorgen niet voor een draaiende economie.
pi_189462846
Wat denken al die klimaatactivisten van al dit uitstoot vandaag van de trekkers? Zijn ze al ziedend?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:08:42 #192
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462847
Kijk.. kijk... kijk... het blijft doorgaan.. kijk kijk !! _O-
pi_189462848
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:07 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Inmiddels is Bensel erachter gekomen dat de rekenmodellen ook gewoon openbaar zijn.
Ik heb al een antwoord gegeven daarop.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189462853
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:08 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Idealen zorgen niet voor een draaiende economie.
Boeren ook allang niet meer 😂
blablablabla
pi_189462854
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:08 schreef VoMy het volgende:

[..]

Een deur openbeuken zodat je bestuurders kunt lastig vallen zit wel in de categorie geweld gebruiken.
Bleek helemaal niet opengebeukt te zijn. Je hebt de video niet gezien zo blijkt.
pi_189462856
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:05 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

De rooimachine komt net aan.. nu nog schilmesjes.... :+
Bitteballen :D
pi_189462862
Wat minder stikstof zou voor mij persoonlijk wel goed zijn, ik ben wildplukker en door de grote hoeveelheid stikstof is de cantharel zo goed als verdwenen in Nederland.

No farmers = no food gaat voor mij niet op :P
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_189462864
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:08 schreef Zolderkamer het volgende:
Kijk.. kijk... kijk... het blijft doorgaan.. kijk kijk !! _O-
op de andere livestream juist niet, de colonne op snelweg is net stilgevallen in file
pi_189462867
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:08 schreef Elan het volgende:

[..]

Boeren ook allang niet meer 😂
Oh jawel hoor. Waar komen al die megawinsten in bijv de zuivel vandaan? Ook boeren he en die lopen er vandaag ook tussen hier.
pi_189462868
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:09 schreef JJ76 het volgende:

[..]

op de andere livestream juist niet, de colonne op snelweg is net stilgevallen in file

Deze dus voor de mensen die willen kijken.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:09:52 #201
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_189462869
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:08 schreef bitterbal het volgende:

[..]

Bitteballen :D
Klinkt goed toch. Ze komen niet om van de honger 😂
If you can dream it, you can do it...
pi_189462875
Jesse wordt klemgezet.

arwinvanw twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 19:23:41 @jesseklaver Leg eens aan een boer uit waarom hij zich in Groningen aan zeer strikte grenzen moet houden, terwijl zijn buurman net over de grens in Duitsland vrolijk zijn mestkelders aan het uitrijden is. De erven grenzen aan elkaar. Dit is een grensoverschrijdend probleem. reageer retweet
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:10:20 #203
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462880
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:08 schreef bitterbal het volgende:

[..]

Bitteballen :D
:D
Whut.... _O- _O-
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:10:24 #204
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462882
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:09 schreef Discombobulate het volgende:
Wat minder stikstof zou voor mij persoonlijk wel goed zijn, ik ben wildplukker en door de grote hoeveelheid stikstof is de cantharel zo goed als verdwenen in Nederland.

No farmers = no food gaat voor mij niet op :P
Bramen te over daarentegen.
pi_189462884
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:10 schreef MC-Morgan het volgende:
Jesse wordt klemgezet.

arwinvanw twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 19:23:41 @:jesseklaver Leg eens aan een boer uit waarom hij zich in Groningen aan zeer strikte grenzen moet houden, terwijl zijn buurman net over de grens in Duitsland vrolijk zijn mestkelders aan het uitrijden is. De erven grenzen aan elkaar. Dit is een grensoverschrijdend probleem. reageer retweet
Koekoek
pi_189462885
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:10 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Whut.... _O- _O-
:7
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:11:12 #207
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462894
De boeren hoeven niets te doen. Het leger bezet zelf al :')
evawiessing twitterde op woensdag 16-10-2019 om 13:04:03 Ook alle niet-boeren mogen niet langer langs de legerafzetting richting Binnenhof. Sinds 12 u volledig afgesloten. Er komen steeds ambtenaren die even met lunchpauze waren en niet meer terug kunnen naar werk. #boerenprotest https://t.co/4xTd3vFulB reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189462901
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:03 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Heb de video wel degelijk gezien. Een clubje boeren probeerde met geweld het provinciehuis binnen te dringen en kreeg toen een paar knuppels tegen de harses.

Ben het verder wel eens met de boertjes, maar met dat soort acties maak je natuurlijk geen vrienden.
Hier kan ik mij wel in vinden, ben het met de heren eens, krijgen ook mijn steun maar het moet wel binnen de perken blijven natuurlijk. Een hekje omver rijden ok, maar een gebouw bestormen en vernielen is not done.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:11:40 #209
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462903
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:10 schreef bitterbal het volgende:

[..]

:7
Nu ben je nog lekkerder... :* O+
pi_189462904
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:10 schreef MC-Morgan het volgende:
Jesse wordt klemgezet.

arwinvanw twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 19:23:41 @:jesseklaver Leg eens aan een boer uit waarom hij zich in Groningen aan zeer strikte grenzen moet houden, terwijl zijn buurman net over de grens in Duitsland vrolijk zijn mestkelders aan het uitrijden is. De erven grenzen aan elkaar. Dit is een grensoverschrijdend probleem. reageer retweet
Is Jesse Klaver de minister van Landbouw dan?
pi_189462907
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:11 schreef ACT-F het volgende:
De boeren hoeven niets te doen. Het leger bezet zelf al :')
evawiessing twitterde op woensdag 16-10-2019 om 13:04:03 Ook alle niet-boeren mogen niet langer langs de legerafzetting richting Binnenhof. Sinds 12 u volledig afgesloten. Er komen steeds ambtenaren die even met lunchpauze waren en niet meer terug kunnen naar werk. #boerenprotest https://t.co/4xTd3vFulB reageer retweet
[ afbeelding ]
_O-
pi_189462911
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:11 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Nu ben je nog lekkerder... :* O+
:@
pi_189462912
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:11 schreef ACT-F het volgende:
De boeren hoeven niets te doen. Het leger bezet zelf al :')
evawiessing twitterde op woensdag 16-10-2019 om 13:04:03 Ook alle niet-boeren mogen niet langer langs de legerafzetting richting Binnenhof. Sinds 12 u volledig afgesloten. Er komen steeds ambtenaren die even met lunchpauze waren en niet meer terug kunnen naar werk. #boerenprotest https://t.co/4xTd3vFulB reageer retweet
[ afbeelding ]
Op een gegeven moment is dit ook niet tegen te houden om de doodsimpele reden dat het leger en co hier niet iedere dag zoveel man op de been kan brengen. Als de boeren volhouden komen ze vanzelf een x binnen.
pi_189462916
quote:
10s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:11 schreef ACT-F het volgende:
De boeren hoeven niets te doen. Het leger bezet zelf al :')
evawiessing twitterde op woensdag 16-10-2019 om 13:04:03 Ook alle niet-boeren mogen niet langer langs de legerafzetting richting Binnenhof. Sinds 12 u volledig afgesloten. Er komen steeds ambtenaren die even met lunchpauze waren en niet meer terug kunnen naar werk. #boerenprotest https://t.co/4xTd3vFulB reageer retweet
[ afbeelding ]
Werk mag wel tussen aanhalingstekens
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:12:28 #215
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189462918
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:10 schreef MC-Morgan het volgende:
Jesse wordt klemgezet.

arwinvanw twitterde op dinsdag 15-10-2019 om 19:23:41 @:jesseklaver Leg eens aan een boer uit waarom hij zich in Groningen aan zeer strikte grenzen moet houden, terwijl zijn buurman net over de grens in Duitsland vrolijk zijn mestkelders aan het uitrijden is. De erven grenzen aan elkaar. Dit is een grensoverschrijdend probleem. reageer retweet
Maar nederlandse boeren rijden hun mest ook uit, met dezelfde uitzonderingsregels zodat het extra veel is.

quote:
De Europese Nitraatrichtlijn stelt dat in alle Europese lidstaten niet meer dan 170 kg stikstof uit dierlijke mest per hectare grond mag worden opgebracht. Hierop is voor een aantal landen een uitzondering gemaakt, onder een aantal voorwaarden. Dit betreft anno 2013 de landen Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, België (alleen voor Vlaanderen), Italië (alleen voor Lombardije, Piemonteen Emilia-Romagna) en Nederland.
Leg dat maar eens uit aan de boer als hij zijn mest aan het uitrijden is.
pi_189462923
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:11 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Hier kan ik mij wel in vinden, ben het met de heren eens, krijgen ook mijn steun maar het moet wel binnen de perken blijven natuurlijk. Een hekje omver rijden ok, maar een gebouw bestormen en vernielen is not done.
Ja leuk, maar verplaats je even in de boer die al 20-30 jaar regels en meer regels krijgt opgelegd. Het is een keer genoeg he.
pi_189462928
Tis 13:00 geweest en ze komen nog aan :D
pi_189462932
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:09 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Oh jawel hoor. Waar komen al die megawinsten in bijv de zuivel vandaan? Ook boeren he en die lopen er vandaag ook tussen hier.
Nederland is al decennia primair een zaken/diensteneconomie, landbouw is een marginale sector die gedoemd is te verdwijnen door noodzakelijke modernisering.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:13:48 #219
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462938
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:13 schreef StephanL het volgende:
Tis 13:00 geweest en ze komen nog aan :D
Er zijn nog hordes onderweg... dat past niet op het malieveld..
pi_189462943
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:13 schreef Elan het volgende:

[..]

Nederland is al decennia primair een zaken/diensteneconomie, landbouw is een marginale sector die gedoemd is te verdwijnen door noodzakelijke modernisering.
Landbouw is een marginale sector GEMAAKT met dank aan Unilever en co. Die willen dat zo ja.
pi_189462953
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:13 schreef Elan het volgende:

[..]

Nederland is al decennia primair een zaken/diensteneconomie, landbouw is een marginale sector die gedoemd is te verdwijnen door noodzakelijke modernisering.
10% van het BNP wil ik niet marginaal noemen.
For every fact, there is an equal and opposite opinion.
Twitch.tv/bensel15
pi_189462957
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:13 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Er zijn nog hordes onderweg... dat past niet op het malieveld..
Nee dat sowieso. Beter gewoon alles blokkeren. Trekker neerzetten en lopen.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:14:33 #223
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462958
Plunderen! Jeugdsentimenten O+
mijkeegrift twitterde op woensdag 16-10-2019 om 13:04:04 Ondertussen is ook al het bier uit de Spar gekocht. Heel gezellig zo’n #boerenprotest .... https://t.co/9WYJFPUeSS reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189462959
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:13 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Landbouw is een marginale sector
Fijn dat we het daar in elk geval over eens zijn :)
blablablabla
pi_189462960
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Gebouw? nog niet een deur.. enkel het slot ervan...

Moet je geen topic over vluchtelingen openen?
De deur werd geforceerd. Dat is gewoon niet handig. Mijn tip aan de boertjes: gewoon niet doen.

Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:14:49 #226
319979 Fok-it
All is well
pi_189462961
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:12 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ja leuk, maar verplaats je even in de boer die al 20-30 jaar regels en meer regels krijgt opgelegd. Het is een keer genoeg he.
En maar huilen als klimaatactivisten ergens staan, vreedzaam, waar het niet mag. Maar boeren mogen vernielen, honderden kilometers file veroorzaken en de openbare orde verstoren. Want dan is het opeens genoeg is genoeg? Beetje tegenstrijdig niet?
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_189462966
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:14 schreef Elan het volgende:
Landbouw is een marginale sector
Landbouw is een marginale sector gemaakt
pi_189462968
BBQ :D
Sterkheidsbaas van alles.
pi_189462973
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:15 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Landbouw is een marginale sector gemaakt
PoepGod is online. @Wereldgozer
pi_189462978
Waarom moeten ze toch altijd aan de alcohol?
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:15:45 #231
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462980
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:15 schreef Zipportal het volgende:

[..]

PoepGod is online. @:wereldgozer
Hij kent weer iemand met de stem van.. etc
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 13:15:57 #233
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189462982
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:15 schreef Zipportal het volgende:

[..]

PoepGod is online. @:wereldgozer
Al een uur.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:16:00 #234
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189462983
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:15 schreef Discombobulate het volgende:
Waarom moeten ze toch altijd aan de alcohol?
Is brandstof.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:16:21 #235
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462988
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:14 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De deur werd geforceerd. Dat is gewoon niet handig. Mijn tip aan de boertjes: gewoon niet doen.

[ afbeelding ]
Na acht keer horen dat ze over vijf minuten te horen kregen wat naar nu blijkt al lang besloten was en vast lag...
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:16:43 #236
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189462991
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:14 schreef Fok-it het volgende:

[..]

En maar huilen als klimaatactivisten ergens staan, vreedzaam, waar het niet mag. Maar boeren mogen vernielen, honderden kilometers file veroorzaken en de openbare orde verstoren. Want dan is het opeens genoeg is genoeg? Beetje tegenstrijdig niet?
Totaal niet tegenstrijdig en een kromme vergelijking. De klimaatactivisten moet je vergelijken met de blokkeerfriezen, dat is een eerlijke vergelijking. Daarbij komt dat die activisten geen flauw idee hebben waarvoor ze demonstreren (zie Powned video), financieel worden gesteund en totaal wereldvreemd zijn en nog nooit een dag hebben gewerkt. Deze boertjes werken zich de tering voor hun eigen portemonnee.
pi_189462993
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:14 schreef Bensel het volgende:

[..]

10% van het BNP wil ik niet marginaal noemen.
Maar dat is niet primair te danken aan "onze" boeren.

quote:
In de eerste plaats moet bedacht worden dat Nederland met 75 miljard dollar in 2017 ook de op vijf na grootste importeur is van agrarische producten. Dat is opmerkelijk voor zo'n klein landje met 17 miljoen inwoners. 34 procent van deze import wordt echter weer uitgevoerd ofwel ongeveer 25 miljard dollar. Dit wordt meegerekend bij de exportwaarde.
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:16:54 #239
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189462996
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Na acht keer horen dat ze over vijf minuten te horen kregen wat naar nu blijkt al lang besloten was en vast lag...
Ja dan het normaal om met je trekker door de deur te rijden :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:17:16 #240
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_189463000
quote:
Ook maar even met je moeder bij de snelweg aan het kijken zie ik :')
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:17:23 #241
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463002
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Ja dan het normaal om met je trekker door de deur te rijden :')
Nee en dat is ook niet gebeurd...
pi_189463004
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Ja dan het normaal om met je trekker door de deur te rijden :')
Dat zegt toch NIEMAND. Dat vindt zelfs (bijna) niemand. Stahp.
Sterkheidsbaas van alles.
  Jaap van Dissel-award 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:17:54 #243
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_189463008
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Ja dan het normaal om met je trekker door de deur te rijden :')
De deur werd gewoon zachtjes open geduwd. De door kon gewoon weer dicht. Hij is niet stuk ofzo.
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_189463010
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Ja dan het normaal om met je trekker door de deur te rijden :')
Ze rijden niet met de trekker door de deur heen. Stop eens met dat geframe. Kijk anders die video.
  Moderator / Redactie FP + Sport woensdag 16 oktober 2019 @ 13:18:01 #245
408813 crew  trein2000
pi_189463011
quote:
Levensgevaarlijk
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:18:13 #246
319979 Fok-it
All is well
pi_189463013
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Totaal niet tegenstrijdig en een kromme vergelijking. De klimaatactivisten moet je vergelijken met de blokkeerfriezen, dat is een eerlijke vergelijking. Daarbij komt dat die activisten geen flauw idee hebben waarvoor ze demonstreren (zie Powned video), financieel worden gesteund en totaal wereldvreemd zijn en nog nooit een dag hebben gewerkt. Deze boertjes werken zich de tering voor hun eigen portemonnee.
Als jij serieus denkt dat een PowNed video niet compleet gefilterd is qua antwoorden ben je echt heel naïef. De gemiddelde klimaatstaker krijgt daar ook krommende tenen van
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:18:15 #247
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463015
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:17 schreef IkStampOpTacos het volgende:

[..]

Ook maar even met je moeder bij de snelweg aan het kijken zie ik :')
Je dacht ah hier is het druk laat ik hier gaan trollen.. :O
pi_189463020
quote:
Mooie vlag die van het voormalig Joegoslavische koninkrijk
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_189463028
Mensen hebben nu wel voldoende trekkers gezien ?
pi_189463030
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:18 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Als jij serieus denkt dat een PowNed video niet compleet gefilterd is qua antwoorden ben je echt heel naïef. De gemiddelde klimaatstaker krijgt daar ook krommende tenen van
Als jij serieus denkt dat een NOSvideo niet compleet gefilterd is qua antwoorden ben je echt heel naïef. Enzovoorts.
pi_189463040
GAAT JANNES NOG OPTREDEN VANDAAG? #DTV


*O* *O* *O*
pi_189463042
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:17 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ze rijden niet met de trekker door de deur heen. Stop eens met dat geframe. Kijk anders die video.
Die hekken vlogen ook spontaan door de lucht uiteraard.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:19:50 #253
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463043
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:18 schreef Discombobulate het volgende:

[..]

Mooie vlag die van het voormalig Joegoslavische koninkrijk
Niet weten dat dat uit de middeleeuwen stamt.. en de manier is om aan te geven dat er iets niet goed is...
pi_189463051
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:17 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ze rijden niet met de trekker door de deur heen. Stop eens met dat geframe. Kijk anders die video.
:D
blablablabla
pi_189463054
quote:
3s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:19 schreef PP_Sound het volgende:

[..]

Die hekken vlogen ook spontaan door de lucht uiteraard.
We hebben het over de deur toch?
pi_189463059
Ik zou zeggen: iedere Nederlander een door de EU gesubsidieerde trekker. Gelijke kansen voor alle demonstranten!
And it's only the giving
That makes you
What you are
pi_189463060
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Na acht keer horen dat ze over vijf minuten te horen kregen wat naar nu blijkt al lang besloten was en vast lag...
Dan behoor je dat alsnog niet te doen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:20:50 #258
319979 Fok-it
All is well
pi_189463064
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:18 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Als jij serieus denkt dat een NOSvideo niet compleet gefilterd is qua antwoorden ben je echt heel naïef. Enzovoorts.
Waarom erken je niet gewoon mijn punt ipv een medium erbij halen wat totaal niet relevant is in de discussie? Of kijk jij ook die Americans are dumb filmpjes in volle overtuiging dat elke Amerikaan de meest achterlijke imbeciel is die er bestaat
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_189463067
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:12 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Gebouw? nog niet een deur.. enkel het slot ervan...

Je 2e regel gerapporteerd, niet nodig in deze discussie.

Een slot of niet, ik ben het eens met de boeren maar met vernielingen geef je de andere partij weer munitie om mee te schieten en kan de media nog een negatiever beeld schetsen. je ziet het toch ook in dit topic, waar alleen vanwege een slotje mensen vinden dat het criminelen/geweldsplegers zijn, geef ze gewoon die kans niet en demonstreer met een beetje wederzijds respect. Ik kan mij daarom vinden in de woorden van Koos.
pi_189463073
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:20 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dan behoor je dat alsnog niet te doen.
Politiek hoort ook niet te denken dat ze alles maar kunnen flikken. Werkt 2 kanten op he.
pi_189463079
"Half Nederland trapt in het bucolische narratief van de veehouders. Slim presenteren zij zich als sappelende middenstanders, hardwerkend, ondernemend, zuchtend onder regels en belastingen, van groot belang voor de economie en cruciaal voor de voedselvoorziening. Het is pertinente onzin."

_O_
pi_189463088
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:20 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

We hebben het over de deur toch?
Dat was huisvredebreuk en is stafbaar, die hekken ging wat verder en is poging tot doodslag.
pi_189463089
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:19 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Niet weten dat dat uit de middeleeuwen stamt.. en de manier is om aan te geven dat er iets niet goed is...
Maar als je niet weet dat de Nederlandse vlag rood-wit-blauw is in plaats van andersom ben je we heel dom. _O-
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:21:54 #264
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463093
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:20 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dan behoor je dat alsnog niet te doen.
Dat klopt.. en ze hebben de volgende dag ook alles opgelost incl graszaad...
pi_189463095
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:20 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Waarom erken je niet gewoon mijn punt ipv een medium erbij halen wat totaal niet relevant is in de discussie? Of kijk jij ook die Americans are dumb filmpjes in volle overtuiging dat elke Amerikaan de meest achterlijke imbeciel is die er bestaat
Omdat je punt nergens op slaat. Klimaatprotesten moet je vergelijken met de friezen, niet met dit. Ook daar gingen ze de wegen blokkeren en op de weg liggen enzovoorts. Een veel betere vergelijking.
pi_189463096
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:21 schreef PP_Sound het volgende:

[..]

Dat was huisvredebreuk en is stafbaar, die hekken ging wat verder en is poging tot doodslag.
Die met die hekken was 1 boer en dat keurt iedereen ook af.
pi_189463099
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:21 schreef Xa1pt het volgende:
"Half Nederland trapt in het bucolische narratief van de veehouders. Slim presenteren zij zich als sappelende middenstanders, hardwerkend, ondernemend, zuchtend onder regels en belastingen, van groot belang voor de economie en cruciaal voor de voedselvoorziening. Het is pertinente onzin."

_O_
Mede mogelijk gemaakt door Yvon Jaspers
blablablabla
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:22:26 #268
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463103
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:21 schreef Discombobulate het volgende:

[..]

Maar als je niet weet dat de Nederlandse vlag rood-wit-blauw is in plaats van andersom ben je we heel dom. _O-
Waarom een omgekeerde vlag?

In de stoet van trekkers zijn ook weer vlaggen die ondersteboven hangen te zien. In de zeevaart is zo'n vlag die ondersteboven wordt gevoerd een teken van nood.

Bijvoorbeeld in de Verenigde Staten is dat gebruik in de vlaggencode opgenomen. Verschillende organisaties gebruiken de vlag op zijn kop de laatste jaren ook om aan te geven dat de overdrachtelijke nood hoog is. Het symbool wordt onder meer gebruikt door de Black Lives Matter-beweging, die politiegeweld tegen minderheden aankaart. In Nederland gebruiken de 'gele hesjes' de omgekeerde vlag al een tijdje.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:22:44 #269
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189463106
philomenasmits twitterde op woensdag 16-10-2019 om 13:19:44 Sieta vertelt dat burgerprotest is geholpen door inwoners Den Haag die hekken Malieveld openden voor trekkers 🚜🚜🚜.⁦@nieuwsDDB⁩ .⁦@NMVnieuws⁩ #boerinactie met steun NL bevolking https://t.co/rvYzll5956 reageer retweet
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189463109
Jaaaaa Gerard Pekel! Of Gerald. Ja Gerald.
pi_189463110
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Totaal niet tegenstrijdig en een kromme vergelijking. De klimaatactivisten moet je vergelijken met de blokkeerfriezen, dat is een eerlijke vergelijking. Daarbij komt dat die activisten geen flauw idee hebben waarvoor ze demonstreren (zie Powned video), financieel worden gesteund en totaal wereldvreemd zijn en nog nooit een dag hebben gewerkt. Deze boertjes werken zich de tering voor hun eigen portemonnee.
:')

Dubbele standaarden pur sang.
pi_189463121
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:22 schreef Elan het volgende:

[..]

Mede mogelijk gemaakt door Yvon Jaspers
Wie?
pi_189463125
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:17 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ze rijden niet met de trekker door de deur heen. Stop eens met dat geframe. Kijk anders die video.
Ik heb de video zojuist gekeken, er word wel met de trekker door de deur heen gereden.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:23:45 #274
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463126
De achtergebleven boeren rijden nu met zn honderden richting Groningen om een rondje ringweg te doen..
pi_189463128
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:23 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

:')

Dubbele standaarden pur sang.
De klimaatactivisten protesteren voor eigen portemonnee? Nee toch? Geen dubbele standaard. Als de klimaatapen daarvoor hadden geprotesteerd dan had ik een buiging gemaakt, maar dat doen ze niet.
pi_189463132
Is er nog ergens een goede livestream?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:24:13 #277
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463136
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:23 schreef Collide het volgende:

[..]

Ik heb de video zojuist gekeken, er word wel met de trekker door de deur heen gereden.
Kwam ie er aan der andere kant uit? Nee he?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:24:28 #278
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:24:31 #279
319979 Fok-it
All is well
pi_189463143
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Omdat je punt nergens op slaat. Klimaatprotesten moet je vergelijken met de friezen, niet met dit. Ook daar gingen ze de wegen blokkeren en op de weg liggen enzovoorts. Een veel betere vergelijking.
Jij vergelijkt het met die Friezen omdat het je beter uitkomt. Punt blijft dat de pro-boeren klimaatstakers uitkotsen omdat het ignorant volk is en lak heeft aan de regels. Nu blijkt dat dat allemaal nog een paar graadjes erger kan wordt het opeens vergoelijkt
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_189463147
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:16 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Totaal niet tegenstrijdig en een kromme vergelijking. De klimaatactivisten moet je vergelijken met de blokkeerfriezen, dat is een eerlijke vergelijking. Daarbij komt dat die activisten geen flauw idee hebben waarvoor ze demonstreren (zie Powned video), financieel worden gesteund en totaal wereldvreemd zijn en nog nooit een dag hebben gewerkt. Deze boertjes werken zich de tering voor hun eigen portemonnee.
Die financiële steun was niet serieus toch? :o
pi_189463153
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:22 schreef Noordzijde het volgende:

[..]

Die met die hekken was 1 boer en dat keurt iedereen ook af.
De voorzitter van het protest zat er naast.
pi_189463155
quote:
14s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:24 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Kwam ie er aan der andere kant uit? Nee he?
De traktor word tegen gehouden door de pilaren, anders wel ja.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:25:29 #283
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_189463158
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
pi_189463159
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:24 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Jij vergelijkt het met die Friezen omdat het je beter uitkomt. Punt blijft dat de pro-boeren klimaatstakers uitkotsen omdat het ignorant volk is en lak heeft aan de regels. Nu blijkt dat dat allemaal nog een paar graadjes erger kan wordt het opeens vergoelijkt
Uhh nee? Dat interesseert mij helemaal niks. Mensen moeten lekker protesteren als ze willen, maar wel met gegronde reden. Het komt jou beter uit dit te vergelijken met die achterlijke klimaatapen.
pi_189463164
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:25 schreef PP_Sound het volgende:

[..]

De voorzitter van het protest zat er naast.
Dus? Daar staat 99% van de boeren niet achter. En voorzitter geeft zelf aan dat hij het niet goedkeurt.
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:26:04 #287
374048 Zolderkamer
Niet in de kelder
pi_189463173
quote:
2s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:25 schreef Collide het volgende:

[..]

De traktor word tegen gehouden door de pilaren, anders wel ja.
Dus?
  woensdag 16 oktober 2019 @ 13:26:39 #288
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_189463184
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:25 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

George Soros, Gates enzovoorts steunen die parasieten al jaren kerel.
Soros gespot _O_
pi_189463186
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:25 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

George Soros, Gates enzovoorts steunen die parasieten al jaren kerel.
Deze protesten worden ook gewoon gesteund door enorme bedrijven in de agrarische sector

Wat is jullie punt? :D
  Moderator woensdag 16 oktober 2019 @ 13:26:54 #290
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_189463189
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:25 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Uhh nee? Dat interesseert mij helemaal niks. Mensen moeten lekker protesteren als ze willen, maar wel met gegronde reden. Het komt jou beter uit dit te vergelijken met die achterlijke klimaatapen.
Hard gelachen.
pi_189463196
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:25 schreef Noordzijde het volgende:

[..]

Dus? Daar staat 99% van de boeren niet achter. En voorzitter geeft zelf aan dat hij het niet goedkeurt.
Ze stonden te juichen pas na het zien het filmpje werden ze bang voor de juridische gevolgen.
pi_189463203
quote:
3s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:27 schreef PP_Sound het volgende:

[..]

Ze stonden te juichen pas na het zien het filmpje werden ze bang voor de juridische gevolgen.
Bron waar ze stonden te juichen dan?
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:27:39 #293
319979 Fok-it
All is well
pi_189463207
quote:
1s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:26 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Hard gelachen.
Kan je toch niet serieus nemen dit
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_189463208
quote:
Potver en die moeten ook nog komen.

Dit protest is ongekend. Legendarisch
pi_189463211
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Politiek hoort ook niet te denken dat ze alles maar kunnen flikken. Werkt 2 kanten op he.
En als je vindt dat het politiek 'niet alles kan flikken', ga je demonstreren. Dat recht hebben ze ook. Maar dan ga je de boel niet zitten slopen.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_189463227
Sfeer begint grimmig te worden, tijd om in te grijpen.
Wellicht wat rijbewijzen invorderen her en der?
blablablabla
pi_189463232
quote:
7s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:26 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Deze protesten worden ook gewoon gesteund door enorme bedrijven in de agrarische sector

Wat is jullie punt? :D
Jullie? Poepz0r is een woordvoerder?
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 16 oktober 2019 @ 13:28:49 #298
319979 Fok-it
All is well
pi_189463237
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:27 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

En als je vindt dat het politiek 'niet alles kan flikken', ga je demonstreren. Dat recht hebben ze ook. Maar dan ga je de boel niet zitten slopen.
Jawel, want boeren werken hard voor hun geld dus dan mag het
Ofzo
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_189463247
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:27 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

En als je vindt dat het politiek 'niet alles kan flikken', ga je demonstreren. Dat recht hebben ze ook. Maar dan ga je de boel niet zitten slopen.
De boel slopen mwa. Het is maar materiaal denk ik dan en als ze het zelf betalen, laat maar doen, alhoewel het nog heel erg meevalt als we even naar Spanje/Frankrijk kijken. Je moet even begrijpen dat de boeren al tientallen jaren bezig zijn met die kut regering. Het is een keer genoeg he.
pi_189463258
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:28 schreef Elan het volgende:
Sfeer begint grimmig te worden, tijd om in te grijpen.
Wellicht wat rijbewijzen invorderen her en der?
Haha, waar merk jij dat de sfeer grimmig begint te worden? Er is niks aan de hand tot dusver. Alleen rode kruizen negeren, tsja.
pi_189463260
quote:
0s.gif Op woensdag 16 oktober 2019 13:27 schreef Noordzijde het volgende:

[..]

Bron waar ze stonden te juichen dan?
Genoeg ooggetuigen die dat bevestigen.
Krijgt ook nog wel een staartje die actie.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')